Tudományos és szakmai önéletrajz Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tudományos és szakmai önéletrajz Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék"

Átírás

1 Név: Dr. Gellén Klára Beosztás: egyetemi docens Tudományos fokozat: Ph.D. Tudományos és szakmai önéletrajz 1. Iskolák, tudományos fokozat Ph.D fokozat megszerzése summa cum laude minősítéssel. A disszertáció címe: A színlelt szerződés jeles minősítésű jogi szakvizsga summa cum laude minősítésű jogi diploma József Attila Tudományegyetem (SZTE) Állam- és Jogtudományi Kar - Köztársasági ösztöndíj: az 1990/91, 1991/92, és az 1992/93-as tanévekben - Demonstrátori tevékenység a Jogtörténeti Tanszéken 2. Munkahelyek 2010 december - oktatási dékánhelyettes Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Szegedi Tudományegyetem, Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék ügyvédi tevékenység egyéni ügyvédként 1994 ügyvédjelölt (Dr. Bába István Ügyvédi Iroda) 3. Kutatási programok, ösztöndíjak TÁMOP B-09/1/KONV Kutatóegyetemi pályázat június The 11th International Conference on Telecommunications, Ausztria, Graz Országos Rádió és Televízió Testület Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézet által az Audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv implementációjával kapcsolatos ORTT stratégia kidolgozásában való közreműködés: az Az audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv implementációja és az évi I. törvény című tanulmány, résztanulmányok, jelentések készítésével, továbbá az implementációs anyag kapcsán rendezett nyilvános vitákon, műhelybeszélgetéseken, illetőleg a program eredményeként elkészített jogszabálytervezet kidolgozásában való részvétellel.

2 2008 Országos Rádió és Televízió Testület Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézete szervezésében a Gyakorlati értekezések a reklámjog körében c. műhelybeszélgetés előkészítése és részvétel a műhelybeszélgetéseken (2008. január 21., 2008.március 21.) Az EUROPE, LES JEUNES IMAGINENT TON DROIT" c. projekt keretében, az ötfős magyar kutatói csoport tagjaként az Európai Bizottság számára készített kutatási anyagban Az elektronikus kereskedelem és az e-szerződéskötés c. tanulmány elkészítése Universitá di Roma Tempus kutatási ösztöndíj 4. Tudományos előadások 1. Médiaszolgáltatás és a fogyasztóvédelem c. előadás a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar által rendezett 90 éves a szegedi jogászképzés c. konferencián, Szeged, november Gyermekvédelmi eszközök a médiaszolgáltatásokban a jogon innen és a jogon túl c. előadás a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság és a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat által szervezett VI. Nemzetközi Médiakonferencián, Balatonalmádi, szeptember Reklámszabályozás. Új reklámozási módok és technikák c. előadás, Jogi Fórum konferenciák, Médiajog konferencia, Budapest, május A kereskedelmi kommunikáció médiajogi környezete c. előadás a Szegedi Akadémia Bizottság Jogtudományi Szakbizottsága és a Szegedi Tudományegyetem, Állam-és Jogtudományi Kar, Polgári jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke által szervezett Médiajog 2011 c. konferencián, Szeged, május Az audiovizuális kereskedelmi közlemény liberalizált jogi környezete c. előadás a TÁMOP B-09/1/KONV Kutatóegyetemi pályázati program keretében a Szegedi Tudományegyetem által rendezett konferencián, Szeged, február Ahol véget ér a törvény c. előadás a Szegedi Tudományegyetem Állam-és Jogtudományi Kar, Polgári jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke által szervezett Médiatudatosság és gyermekvédelem a digitális korban. c. Konferencián. Szeged, január Az audiovizuális irányelv jelentősége. Az irányelv főbb intézményei, a tagállami jogalkotó implementációs mozgástere c. előadás A médiajog aktuális kérdései - Versenyképessé tehető-e a hazai médiaszabályozás? c. Jogi Fórum konferencián, Budapest, október 28.

3 8. A kiskorú fogyasztók védelme a közösségi és nemzeti médiaszabályozás terén c. előadás a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és az Országos Rádió és Televízió Testület által szervezett V. Nemzetközi Médiajogi Konferencián, Balatonalmádi, szeptember A másik fél helyzetének kihasználásával kötött szerződések a magánjogi törvényjavaslattól napjainkig c. előadás a ME ÁJK Civilisztikai Tudományok Intézete, az MTA MAB Állam- és jogtudományi Szakbizottsága, és a Novotni Alapítvány közös rendezvényén, a XV. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozóján, Miskolc, június A szerződés érvénytelensége az 1928-as Magánjogi Törvényjavaslatban c. előadás az SZTE Állam- és Jogtudományi Kar Magyar Jogtörténeti Tanszéke, a Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke, és a Szegedi Akadémia Bizottság Jogtudományi Szakbizottsága által a Magyar tudomány Hete alkalmából a Magánjogi Törvényjavaslat 80 éves évfordulójára szervezett emlékülésen c. előadás. (Szeged, december 04.) 11. A kiskorú fogyasztó védelme a média és a reklám káros hatásaival szemben c. előadás a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Szegedi Akadémia Bizottság Jogtudományi Szakbizottsága által szervezett a A jognak asztalánál c. konferencián. Szeged, november A jogi szabályozás megoldásai, a Nemzeti Audiovizuális Média Stratégia (NAMS) és a rádiókra vonatkozó szabályozási megoldások c. előadás az Országos Rádió és Televízió Testület Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézete A rádiók a digitális világban c. konferenciáján. Budapest, október A kiskorúak védelme a média káros tartalmával szemben a médiatörvénytervezet tükrében c. előadás Az Országos Rádió és Televízió Testület Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézete Párbeszéd a médiáról c. konferencia-sorozata keretében. Budapest, január A média káros hatásai és a kiskorú fogyasztó védelme - hatályos és tervezett jogi eszközök a Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszéke és a Biztonságpolitikai Intézet által Információs Társadalom Médiajog címmel rendezett konferencián. Szeged, szeptember 18.

4 5. Tudományos és szakmai közélet Forum. Acta Jur. et Pol. Szeged c. szakfolyóirat szerkesztőbizottságának tagja Magyar Jogász Egylet tagja Medialiteracy Egyesület tagja A Media Smart Hungary Szakértői Tanácsadó Testületének tagja MTA köztestületi tag Csongrád Megyei Ügyvédi Kamara Eötvös Kollégium Mentor 4. Konferenciaszervezés - Médiajog 2011 konferencia (Szeged, május 23.) - Médiatudatosság és gyermekvédelem a digitális korban. c. konferencia (Szeged, január 14.) - Információs társadalom-médiajog c. konferencia (Szeged, szeptember19.) 5. Hallgatói fórumok szervezése - Médiajog 2011 c. hallgatói fórum (Szeged, december 02.) - Reklámjog a gyakorlatban c. hallgatói fórum (Szeged, április 21.) - Médiaszabályozás c. (2010) - Kockázatok újracsomagolva (Értékpapírjog) (2007) 6. Publikációk Könyvek, könyvfejezetek 1. A színlelt szerződés. Pólay Elemér Alapítvány, Szeged, p. Egyetemi jegyzetek 2. Értékpapírjog. Pólay Elemér Alapítvány, Szeged, p. 1. rész - I. Rendszertani alapok (17-24p.) - II. Az értékpapír fogalma (24-32.p.) - III. Az értékpapírok fő jellemzői (32-38.p.) - IV. Az értékpapírok gazdasági funkciói (38-40.p.) - V. Az értékpapírok osztályozása (40-46.p.) - VI. Az értékpapírok formája (46-54.p.) - VII. Az értékpapírok átruházása (64-71.p.) 2. rész - I. Kötelmi jogi értékpapírok ( p.)

5 - II. Dologi jogi értékpapírok ( p.) - IV. Egyéb értékpapírok ( p.) 3. Az írott sajtó és az elektronikus média joga. Budapest Média Intézet, Budapest p.(átdolgozott kiadás) 4. Gyógyszerészi jogi alapismeretek (szerk.: Dr. Hajdú József) SZTE, Gyógyszerésztudományi Kar. Szeged, 2003.(átdolgozott kiadás) 3. fejezet I. A polgári jogi szerződések (32-50 p.) II. A gazdasági társaságok és az egyéni vállalkozás (50-59 p.) 5. Az írott sajtó és az elektronikus média joga. Budapest Média Intézet. Budapest p. 6. Gyógyszerészjogi alapismeretek, (szerk.: Dr. Hajdú József) SZTE, Gyógyszerésztudományi Kar. Szeged fejezet I. A polgári jogi szerződésekre vonatkozó szabályok (37-58 p.) II. A gazdasági társaságokra vonatkozó általános alapismeretek (59-68 p.) 7. Gellén Klára - Hegedűs Andrea: Sajtójog. (Jegyzet kommunikáció szakos hallgatók számára) Budapest Média Intézet. Budapest Tanulmányok, cikkek 8. A kereskedelmi kommunikáció médiajogi környezete. (megjelenés alatt) 9. Gyermekvédelmi eszközök a médiaszolgáltatásokban a jogon innen és a jogon túl. (megjelenés alatt) 10. A gyengébb fél védelme egyes aszimmetrikus szerződéses kapcsolatokban. Forum. Acta Jur. et Pol. Szeged, 2011/ About media policy of European Union after the Directive 2007/65 EC on audiovisual media services. Pravo i Poltika. Law and Politics. Univerziteta Singidunum, Beograd szakfolyóirata 2010/2 sz A kiskorú fogyasztók védelme a közösségi és nemzeti médiaszabályozás terén. V. Nemzetközi Médiajogi Konferencia kötete, Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és ORTT kiadvány. Budapest

6 13. A másik fél helyzetének kihasználásával kötött szerződések a Magánjogi Törvényjavaslattól napjainkig. XV. Polgári Jogot Oktatók Országos Találkozójának konferencia-kötete. Miskolc Új irányok az európai médiaszabályozásban. Média, kábel, műhold 2010/4.sz Az audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv főbb intézményei a tagállami jogalkotó implementációs mozgástere tükrében. Infokommunikáció és jog. 2010/1. sz Az audiovizuális médiaszolgáltatásokról szóló irányelv implementációja és az évi I. törvény. AKTI Füzetek 43. Országos Rádió és Televízió Testület Alkalmazott Kommunikációtudományi Intézet, Budapest, 2009.(43 oldal) 17. A szerződések érvénytelensége az 1928-as Magánjogi Törvényjavaslatban. Jogtudományi Közlöny különszám A színlelt szerződés megkötésének sajátos vonásai. Ius et legitimatio. Szilbereky Jenő Emlékkönyv. Pólay Elemér Alapítvány, Szeged, Thoughts about the dogmatic characteristics of the simulated contract. Jogelméleti Szemle. 2008/4 20. A média káros hatásai és a kiskorú fogyasztó védelme - hatályos és tervezett jogi eszközök. Acta Conventus de Iure Civili II., Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék, Szeged, A színlelés jogi természete. Acta Universitatis Szegediensis Tomus. LXIX. Besenyei Lajos Emlékkönyv A kiskorúak védelme a média káros tartalmával szemben. Párbeszéd a médiáról konferencia-sorozat: A kiskorúak védelme a médiaszolgáltatásokban. AKTI füzetek. Budapest A munkaviszony polgári jogi szerződésekkel történő leplezése. Acta Universitatis Szegediensis Tomus. LXVIII. Szeged A színlelt jogügyletek kauzalitása. Jogelméleti szemle. 2006/1.sz. 25. A fedezetelvonó és a fedezetelvonás céljából kötött színlelt szerződés elhatárolása. Jogelméleti szemle. 2005/4. sz.

7 26. A gyermekek és fiatalkorúak védelme a magyar médiajogban. Jogelméleti szemle 2004/1. sz. 27. Elektronikus kereskedelem és az e-szerződéskötés ben az EUROPE, LES JEUNES IMAGINENT TON DROIT" c. projekt keretében az Európai Bizottság számára készített tanulmány. 28. Az önálló zálogjog szerepe a jelzáloghitelezés gyakorlatában. Jogelméleti Szemle. 2002/4.sz. 29. A kibocsátót terhelő tájékoztatási kötelezettség I. Céghírnök. 2002/8. sz. 30. A kibocsátót terhelő tájékoztatási kötelezettség II. Céghírnök. 2002/9. sz. 31. A kibocsátót terhelő tájékoztatási kötelezettség III. Céghírnök. 2002/10. sz. 32. A kibocsátót terhelő tájékoztatási kötelezettség IV. Céghírnök. 2002/11. sz. 33. Az akarat szerepe a szerződéskötés során, különös tekintettel a színlelésre. Acta Universitatis Szegediensis Tomus. LXII. Szeged Az új Polgári Törvénykönyv koncepciójához - a szerződések érvénytelenségének tárgyköréből; Értékpapírjogról. Jogelméleti Szemle. 1/2002. sz. 35. Föld, hitel, bank-jelzáloglevél. Bérczi Imre Emlékkönyv. Szeged Szerkesztői munka 39. Értékpapírjog. Pólay Elemér Alapítvány, Szeged, p. 40. Az Információs társadalom és médiajog. c. konferencia-kötet szerkesztése. (Acta Conventus de Iure Civili II., Polgári Jogi és Polgári Eljárásjogi Tanszék, Szeged, p.)

Oktatói önéletrajz Dr. Polyák Gábor György

Oktatói önéletrajz Dr. Polyák Gábor György Dr. Polyák Gábor György adjunktus Gazdálkodástudományi Kar Infokommunikációs Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1996-2001 Pécsi Tudományegyetem, jogász 1998-2002 Pécsi Tudományegyetem, kommunikációs

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Polyák Gábor György

Oktatói önéletrajz Dr. Polyák Gábor György Dr. Polyák Gábor György adjunktus Gazdálkodástudományi Kar Infokommunikációs Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 2001-2004 Pécsi Tudományegyetem, jogi informatika doktori program 2005-2006 Universität

Részletesebben

SZAKMAI ADATLAP. I. Személyi adatok:

SZAKMAI ADATLAP. I. Személyi adatok: SZAKMAI ADATLAP I. Személyi adatok: Név: Prof. Dr. Szabó Imre Anyja neve: Kovács Ida Szül. helye, ideje: Mezőnagymihály, 1951. október 12. Állampolgársága: magyar Végzettség, tudományos fokozat: 1976:

Részletesebben

Tudományos önéletrajz

Tudományos önéletrajz Tudományos önéletrajz Személyes adatok: Név: Görög Márta Munkahely: 2008. szeptember 1.- Szegedi Tudományegyetem Állam- és Egyetemi docens 2006. november 1.- 2008. augusztus 31. Szegedi Tudományegyetem

Részletesebben

Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár

Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár Szoba: B. ép. 2. sz. Tudományos minősítés: Megszerzés éve: 1997. Tudományterület: állam- és jogtudomány Típusa: Ph.D. Minősítése: summa cum laude A disszertáció

Részletesebben

Kutató, Tudományos munkatárs (MTA TK KI)

Kutató, Tudományos munkatárs (MTA TK KI) Kállai Ernő Kutató, Tudományos munkatárs (MTA TK KI) Osztály: Romakutatások Osztálya Tudományos cím vagy fokozat: PhD E-mail: kallai.erno@tk.mta.hu Telefonszám: +36-1 224-6700 / 5224 Épület: T (Emelet,

Részletesebben

2008 doktori fokozat (PhD) megszerzése SZTE ÁJTK, summa cum laude József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar,

2008 doktori fokozat (PhD) megszerzése SZTE ÁJTK, summa cum laude József Attila Tudományegyetem Állam és Jogtudományi Kar, SZAKMAI ADATLAP 1. Személyes adatok Név: Dr. Juhász Zsuzsanna E-mail cím: juhaszzs@juris.u-szeged.hu 2. Végzettségek, tudományos fokozatok 2014 habilitáció, SZTE ÁJTK, summa cum laude 2008 doktori fokozat

Részletesebben

SZAKMAI ÉLETRAJZ. Dr. Szuchy Róbert PhD. egyetemi adjunktus

SZAKMAI ÉLETRAJZ. Dr. Szuchy Róbert PhD. egyetemi adjunktus SZAKMAI ÉLETRAJZ Dr. Szuchy Róbert PhD egyetemi adjunktus Tudományos minősítés PhD 2010 Állam- és jogtudományok Summa cum laude A disszertáció címe: Az összefonódás-ellenőrzés európai uniós szabályai a

Részletesebben

PUBLIKÁCIÓS JEGYZÉKE (1999-2012)

PUBLIKÁCIÓS JEGYZÉKE (1999-2012) DR. CSÉCSY ANDREA PUBLIKÁCIÓS JEGYZÉKE (1999-2012) I. MAGYAR NYELVŰ PUBLIKÁCIÓK I/1. MONOGRÁFIÁK, MONOGRÁFIÁBAN ÍRT FEJEZETEK, KÖNYVEK, KÖNYVRÉSZLETEK 1. Szerződésszegés. In: Osztovics András (szerk.):

Részletesebben

Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár

Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár Tudományos minősítés: Megszerzés éve: 1997. Tudományterület: állam- és jogtudomány Típusa: Ph.D. Minősítése: summa cum laude A disszertáció címe: A vitás

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ DR. GÁCSI ANETT ERZSÉBET

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ DR. GÁCSI ANETT ERZSÉBET SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ DR. GÁCSI ANETT ERZSÉBET Személyi adatok: Név: Gácsi Anett Erzsébet Születési hely, idő: Mezőtúr, 1987. 05. 01. Állampolgárság: magyar Levelezési cím: Szegedi Tudományegyetem, Állam-

Részletesebben

Prof. Dr. Patyi András Patyi András. elnök, Nemzeti Választási Bizottság. 2012-2016 rektor, egyetemi tanár

Prof. Dr. Patyi András Patyi András. elnök, Nemzeti Választási Bizottság. 2012-2016 rektor, egyetemi tanár 1. Személyi adatok Vezetéknév/Utónév: Születési név: 2. Betöltött beosztás, munkakör, foglalkozási terület: Önéletrajz Prof. Dr. Patyi András Patyi András elnök, Nemzeti Választási Bizottság 3. Szakmai

Részletesebben

A Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány évi ösztöndíjasai

A Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány évi ösztöndíjasai A Szegedi Tudományegyetem Sófi József Alapítvány 2007. évi ösztöndíjasai A Szegedi Tudományegyetem Sófi József a Szegedi Tehetségekért Alapítványa 2001. január 2- án jött létre, és eddig 4 millió forint

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Gallai Sándor

Oktatói önéletrajz Dr. Gallai Sándor egyetemi docens Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Politikatudományi Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 1988-1994 Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem, társadalomtudományi szak, politikatudományi

Részletesebben

Dr. Klein Tamás SZAKMAI ÉLETRAJZ. tanársegéd Szoba: épület, T/21. szoba. Tel: cím: Tudományos minősítés: -

Dr. Klein Tamás SZAKMAI ÉLETRAJZ. tanársegéd Szoba: épület, T/21. szoba. Tel:  cím: Tudományos minősítés: - SZAKMAI ÉLETRAJZ Dr. Klein Tamás tanársegéd Szoba: épület, T/21. szoba Tel: Email cím: klein.tamas@kre.hu Tudományos minősítés: - Felsőfokú tanulmányok és végzettség: 2004 2010 Eötvös Loránd Tudományegyetem,

Részletesebben

DR. EMBER ALEX önéletrajz

DR. EMBER ALEX önéletrajz DR. EMBER ALEX önéletrajz SZEMÉLYES ADATOK Név Iroda Aliroda Telefon Fax E-mail Web Dr. Ember Alex ügyvéd, egyetemi adjunktus, PhD tanszékvezető helyettes 6722 Szeged, Petőfi Sándor sugárút 20. 6900 Makó,

Részletesebben

Prof. Dr. Gál István László telefon: tanszékvezető egyetemi tanár lakcím: 7100, Szekszárd, Herman Ottó u. 1. Szakmai önéletrajz

Prof. Dr. Gál István László telefon: tanszékvezető egyetemi tanár lakcím: 7100, Szekszárd, Herman Ottó u. 1. Szakmai önéletrajz Prof. Dr. Gál István László telefon: +3630-471-0922 tanszékvezető egyetemi tanár lakcím: 7100, Szekszárd, Herman Ottó u. 1. jogász, okleveles közgazdász e-mail: gal.istvan@ajk.pte.hu Szakmai önéletrajz

Részletesebben

dr. Rónay Zoltán szakmai önéletrajza

dr. Rónay Zoltán szakmai önéletrajza dr. Rónay Zoltán szakmai önéletrajza Személyi adatok: Születési hely idő: Budapest, 1976. május 9. Szülők: dr. Rónay Zoltán ügyvéd (a Bács-Kiskun Megyei Ügyvédi Kamara tagja), néhai Szántó Judit, újságíró.

Részletesebben

SZAKMAI ÉLETRAJZ Köbel Szilvia. Középiskola 1979 1983 budapesti Madách Imre Gimnázium (irodalmi-drámai tagozat), siófoki Perczel Mór Gimnázium

SZAKMAI ÉLETRAJZ Köbel Szilvia. Középiskola 1979 1983 budapesti Madách Imre Gimnázium (irodalmi-drámai tagozat), siófoki Perczel Mór Gimnázium SZAKMAI ÉLETRAJZ Köbel Szilvia Születési helye, ideje Budapest, 1965 Középiskola 1979 1983 budapesti Madách Imre Gimnázium (irodalmi-drámai tagozat), siófoki Perczel Mór Gimnázium Egyetem 1985 1990 ELTE

Részletesebben

elnök, Nemzeti Választási Bizottság Nemzeti Közszolgálati Egyetem, 1083 Budapest, Ludovika tér 2.

elnök, Nemzeti Választási Bizottság Nemzeti Közszolgálati Egyetem, 1083 Budapest, Ludovika tér 2. 1. Személyi adatok 2. Betöltött beosztás, munkakör, foglalkozási terület: Önéletrajz Vezetéknév/Utónév: Prof. Dr. Patyi András Születési név: Patyi András elnök, Nemzeti Választási Bizottság 3. Szakmai

Részletesebben

TANULMÁNYOK nappali tagozatos PhD hallgató Debreceni Egyetem Marton Géza Állam-és Jogtudományi Doktori Iskola

TANULMÁNYOK nappali tagozatos PhD hallgató Debreceni Egyetem Marton Géza Állam-és Jogtudományi Doktori Iskola EUROPASS ÖNELETRAJZ SZEMÉLYI ADATOK Név dr. Zákány Judit PhD E-mail zakany.judit@gmail.com Születési dátum 1985. 09. 19. TANULMÁNYOK 2009-2012 nappali tagozatos PhD hallgató Debreceni Egyetem Marton Géza

Részletesebben

Önéletrajz. Személyi adatok. Cím 1061 Budapest, Andrassy u. 11. E-mail mail@andrastoth.hu. Szakmai tapasztalat

Önéletrajz. Személyi adatok. Cím 1061 Budapest, Andrassy u. 11. E-mail mail@andrastoth.hu. Szakmai tapasztalat Dr. Tóth András PhD egyetemi adjunktus ügyvéd Önéletrajz Személyi adatok Cím 1061 Budapest, Andrassy u. 11. E-mail mail@andrastoth.hu Web Állampolgárság www.andrastoth.hu Magyar Születési dátum 1979.03.11

Részletesebben

Szakmai önéletrajz. dr. Cserba Andrea

Szakmai önéletrajz. dr. Cserba Andrea Szakmai önéletrajz dr. Cserba Andrea Tel.szám: 00-36/30-326-19-65 Személyes adatok Név: dr. Cserba Andrea Szül. hely, idő: Miskolc, 1987.05.02. E-mail: cserba.andrea@gmail.com Szakmai honlap: www.fontanaforditas.hu

Részletesebben

Oktatók és kutatók teljesítmény-értékelésének szabályzata a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán

Oktatók és kutatók teljesítmény-értékelésének szabályzata a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán Oktatók és kutatók teljesítmény-értékelésének szabályzata a Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karán A Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Karának (a továbbiakban: Kar) Tanácsa a Karral oktatói és

Részletesebben

német tárgyalási szint, angol társalgási szint, orosz alapfok

német tárgyalási szint, angol társalgási szint, orosz alapfok Név: Prof.Dr. Nochta Tibor Születési hely: Mór Születési idő: 1958. július 13. Családi állapot: nős, feleség: Dr. Simon Andrea bíró gyermekek: Lilian; Márton; András Elérhetőségek: Lakcím: H-7635 Pécs,

Részletesebben

A kötetben szereplő tanulmányok szerzői

A kötetben szereplő tanulmányok szerzői A kötetben szereplő tanulmányok szerzői Bálint István, nyugalmazott újságíró, Magyar Szó, publicista, Belovai József, nyugalmazott történelemtanár, Szeged,, Nagybecskerek Beretka Katinka, okleveles jogász,

Részletesebben

Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár

Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár 1 Prof. Dr. habil. Szabó Imre Ph.D. egyetemi tanár Szoba: B. ép. 2. sz. Tudományos minősítés: Megszerzés éve: 1997. Tudományterület: állam- és jogtudomány Típusa: Ph.D. Minősítése: summa cum laude A disszertáció

Részletesebben

Jogtörténeti, Jogelméleti és Egyházjogi Tanszék 2014/2015. tanév I. félév beszámolója

Jogtörténeti, Jogelméleti és Egyházjogi Tanszék 2014/2015. tanév I. félév beszámolója Jogtörténeti, Jogelméleti és Egyházjogi Tanszék 2014/2015. tanév I. félév beszámolója A tanszék főállású oktatói: Dr. Tóth J. Zoltán tszv. egy. docens Prof. Dr. Stipta István egy. tanár Dr. Antalóczy Péter

Részletesebben

Publikációk jegyzék, tudományos elıadások, konferenciák, egyéb szakmai tevékenység

Publikációk jegyzék, tudományos elıadások, konferenciák, egyéb szakmai tevékenység Publikációk jegyzék, tudományos elıadások, konferenciák, egyéb szakmai tevékenység I. Publikációk magyar nyelven a) Monográfia, szakkönyv, könyvrészlet 1. Hegedős Andrea: Az élettársi kapcsolat a polgári

Részletesebben

KARUCZKA PÉTER. szerkesztőség vezető, újságíró, Közszolgálati Kommunikáció Képzés-fejlesztési Program. A képzés során MTI s oktatóként működik közre.

KARUCZKA PÉTER. szerkesztőség vezető, újságíró, Közszolgálati Kommunikáció Képzés-fejlesztési Program. A képzés során MTI s oktatóként működik közre. KARUCZKA PÉTER szerkesztőség vezető, újságíró, A képzés során MTI s oktatóként működik közre. Pályám itt, az MTI-ben indult, a gazdasági rovat újságírójaként 1996-ban. Voltam parlamenti tudósító, szerkesztő,

Részletesebben

Adatlap törzstagok számára

Adatlap törzstagok számára Adatlap törzstagok számára 1. Neve: Prof. Dr. Takács Péter 2. Születési éve: 1955 3. Felsőoktatási intézmény, amelynek Nemzeti Közszolgálati Egyetem teljes munkaidős oktatója: 4. Beosztása: Egyetemi tanár

Részletesebben

Prof. Dr. Pókecz Kovács Attila

Prof. Dr. Pókecz Kovács Attila SZAKMAI ÉLETRAJZ Prof. Dr. Pókecz Kovács Attila egyetemi tanár KRE ÁJK Polgári és Római Jogi Tanszék Szoba: T épület, 23. szoba Email cím: pokecz.kovacs.attila@kre.hu TANULMÁNYOK, TUDOMÁNYOS PÁLYAFUTÁS:

Részletesebben

Publikációk jegyzéke, tudományos előadások, konferenciák, egyéb szakmai tevékenység

Publikációk jegyzéke, tudományos előadások, konferenciák, egyéb szakmai tevékenység Publikációk jegyzéke, tudományos előadások, konferenciák, egyéb szakmai tevékenység I. Publikációk magyar nyelven: Monográfia: 1. Hegedűs Andrea: Az élettársi kapcsolat a polgári jogi kodifikáció tükrében.

Részletesebben

CURRICULUM VITAE. Tanulmányok, végzettség. /2008/ Corvinus Egyetem, posztgraduális képzés Tuirizmus szakértő diploma. Ügyvédi, jogi szakvizsga

CURRICULUM VITAE. Tanulmányok, végzettség. /2008/ Corvinus Egyetem, posztgraduális képzés Tuirizmus szakértő diploma. Ügyvédi, jogi szakvizsga CURRICULUM VITAE Adatok Név: dr Kricsfalvi. Anita Születési hely, idő : Budapest, 1972.12.10. Állampolgárság: magyar Postacím: 1061 Budapest,Jókai tér 8. Mobiltelefon:36 20 5120705 anita@businessitalia.hu

Részletesebben

S Z E M É L Y E S A D A T O K E G Y É N I K É P E S S É G E K T A N U L M Á N Y O K

S Z E M É L Y E S A D A T O K E G Y É N I K É P E S S É G E K T A N U L M Á N Y O K S z a k m a i ö n é l e t r a j z S Z E M É L Y E S A D A T O K Név: Talabos Dávidné Dr. Lukács Nikolett Születési név: Lukács Nikolett Születési hely, idő: Budapest, 1986.01.24. Lakcím: Debrecen, 4028,

Részletesebben

Tóthné Fábián Eszter Anna publikációs jegyzéke

Tóthné Fábián Eszter Anna publikációs jegyzéke 1 Tóthné Fábián Eszter Anna publikációs jegyzéke Könyvek, jegyzetek tanulmánykötetek: A családjogi törvény módosított rendelkezései. (Kiegészítés a Magyar családi jog c. tankönyvhöz) Technikai szerk.:

Részletesebben

Oktatói önéletrajz dr. Veszelszki Ágnes

Oktatói önéletrajz dr. Veszelszki Ágnes Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 2006-2011 ELTE BTK Nyelvészeti Doktori Iskola, Budapest, doktori képzés,

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Dr. Nyilas Anna

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Dr. Nyilas Anna SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ Dr. Nyilas Anna Személyes adatok, elérhetőség Születési hely, idő: Debrecen, 1982. július 13. Telefon: 52/512-700/77114 E-mail: nyilas.anna@law.unideb.hu Betöltött munkakörök 2012 -

Részletesebben

Melléklet oktatási és publikációs tevékenységhez

Melléklet oktatási és publikációs tevékenységhez Az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által közösen a fiatal határon túli magyar oktatói ösztöndíjra a 2016/2017-es tanévben a szülőföldi felsőoktatási intézmények valamelyikében

Részletesebben

Tudományos életrajz Dr. Für Gáspár (2008. február)

Tudományos életrajz Dr. Für Gáspár (2008. február) Dr. Für Gáspár egyetemi docens Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Kossuth Lajos Hadtudományi Kar Összhaderőnemi Műveleti Intézet Geoinformációs Tanszék mb. tanszékvezető Tudományos életrajz Dr. Für Gáspár

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Aczél Petra Katalin

Oktatói önéletrajz Dr. Aczél Petra Katalin egyetemi tanár Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 1990-1995 Eötvös Loránd Tudományegyetem, Magyar nyelv

Részletesebben

A kötetben szereplő tanulmányok szerzői

A kötetben szereplő tanulmányok szerzői A kötetben szereplő tanulmányok szerzői Dr. Barzó Tímea, egyetemi docens, Miskolci Egyetem, Államés Jogtudományi Kar, Polgári Jogi Tanszék, Miskolc Dr. Barta Judit, egyetemi docens, Miskolci Egyetem, Állam-

Részletesebben

Horvátország mesterképzés pontrendszer 2018/2019

Horvátország mesterképzés pontrendszer 2018/2019 Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a 2018/2019-es tanévben szülőföldi felsőoktatási mester képzésben részt vevő horvát állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek

Részletesebben

Tanulmányok, végzettségek: Tanulmányok:

Tanulmányok, végzettségek: Tanulmányok: ÖNÉLETRAJZ Személyes adatok: Név: Lengyelné Dr. Szilágyi Szilvia Születési hely és idő: Sárospatak, 1976. május 03. Jelenlegi munkahely: Miskolci Egyetem, Gépészmérnöki és Informatikai Kar, Analízis Tanszék

Részletesebben

2014 Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak, summa cum laude

2014 Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, jogász szak, summa cum laude SZAKMAI ADATLAP 1. Személyes adatok Név: Molnár Erzsébet E-mail cím: molnare@juris.u-szeged.hu 2. Végzettségek, tudományos fokozatok 2017 Szegedi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Doktori Iskola,

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Balogh Zsolt György

Oktatói önéletrajz Dr. Balogh Zsolt György egyetemi docens Gazdálkodástudományi Kar Infokommunikációs Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1991-1995 József Attila Tudományegyetem Természettudományi Kar, Programozó matematikus 1982-1987 Janus

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ SZEMÉLYI ADATOK: Név: dr. Nagy Marianna Szül. idő: 1963. június 1. Szül. hely: Kisvárda. Munkahelyek:

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ SZEMÉLYI ADATOK: Név: dr. Nagy Marianna Szül. idő: 1963. június 1. Szül. hely: Kisvárda. Munkahelyek: SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ SZEMÉLYI ADATOK: Név: dr. Nagy Marianna Szül. idő: 1963. június 1. Szül. hely: Kisvárda Munkahelyek: Munkahely: ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Közigazgatási Jogi Tanszék Munkahely címe:

Részletesebben

Horvátországi Pontrendszer doktori szülőföldi tanulmányi támogatáshoz 2018/2019-es tanév

Horvátországi Pontrendszer doktori szülőföldi tanulmányi támogatáshoz 2018/2019-es tanév Az Eötvös Loránd Tudományegyetem és az Emberi Erőforrások Minisztériuma által a 2018/2019-es tanévben szülőföldi felsőoktatási doktori képzésben részt vevő horvát állampolgárságú, magyar nemzetiségű személyek

Részletesebben

Szakmai önéletrajz Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Budapest Jogász

Szakmai önéletrajz Károli Gáspár Református Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Budapest Jogász Szakmai önéletrajz Név: Dr. Tóth Nikolett Ágnes r. őrnagy PhD Munkahely: Testnevelési Egyetem Sportjogi Csoport vezetője, Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kar, Rendészetelméleti és Történeti

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Norbert, egyetemi docens

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Norbert, egyetemi docens SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ SZEMÉLYI ADATOK dr. Pétervári Máté mpetervari@gmail.com Neme: Férfi Születési datum: 1989. 09. 26. Állampolgárság: magyar POZÍCIÓ / BEOSZTÁS tanársegéd, Szegedi Tudományegyetem Állam-

Részletesebben

CV - Dr. Nagy Enikõ. Informatika tanár, Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar, 2005.

CV - Dr. Nagy Enikõ. Informatika tanár, Eötvös Loránd Tudományegyetem Informatikai Kar, 2005. CV - Dr. Nagy Enikõ Dr. Nagy Enikõegyetemi tanársegéd Gazdaságtudományi és Turisztikai Intézet Iroda: A épület, 315. irodatelefon: 74/528-300/1304Email: neniko@igyk.pte.hu Szakmai önéletrajz Név Nagy Enikõ

Részletesebben

Dr. Vadál Ildikó publikációs jegyzéke

Dr. Vadál Ildikó publikációs jegyzéke Dr. Vadál Ildikó publikációs jegyzéke Könyv, könyvfejezet, országos szaklapban megjelent tanulmány: - A közigazgatási jog kodifikációja. Stabil kormányzás, változó közigazgatás. Dialóg Campus Kiadó, Bp-Pécs,

Részletesebben

CV - Kocsis Erzsébet

CV - Kocsis Erzsébet CV - fõiskolai docens, int. vezetõ koordinátorszociális Munka és Szociálpolitikai intézet Iroda: A épület, 1223. irodatelefon: 74/528-300/1223Email: liza@igyk.pte.hu Szakmai önéletrajz Név Beosztás, elérhetõség

Részletesebben

ü g y v é d i i r o d a

ü g y v é d i i r o d a ügyvédi iroda Az iroda Dr. Bittera Csaba és dr. Tóth Péter partnerek különféle profilú ügyfélkörnek nyújtott jogi szolgáltatással több, mint egy évtizedes széleskörű tapasztalatra tettek szert számos különböző

Részletesebben

Önéletrajz Dr. Bányai Orsolya. banyai.orsolya@law.unideb.hu

Önéletrajz Dr. Bányai Orsolya. banyai.orsolya@law.unideb.hu SZEMÉLYI ADATOK Dr. Bányai Orsolya 52/512-700/74808 banyai.orsolya@law.unideb.hu Születési dátum 1982.06.11. Állampolgárság Magyar SZAKMAI TAPASZTALAT 2014-2008-2014 Egyetemi adjunktus Egyetemi tanársegéd

Részletesebben

ÖNÉLETRAJZ. 2006 - jelenleg dr. Varga Nelli Ügyvédi Iroda tagjaként ügyvéd

ÖNÉLETRAJZ. 2006 - jelenleg dr. Varga Nelli Ügyvédi Iroda tagjaként ügyvéd ÖNÉLETRAJZ SZEMÉLYES ADATOK Név: dr. Varga Nelli Születési hely, idő: Debrecen, 1978. szeptember 3. Fogadóóra: hétfő 11.30.-13.30. ÁJK 102. szoba E-mail: varga_nelli@hotmail.com MUNKAHELY 2002-2006. ügyvédjelölt

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Alapadatok: Név: E -mail: Telefonszám: Dr. Pavluska Valéria valeria.pavluska@ktk.pte.hu +36 72 501 599/23200

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Alapadatok: Név: E -mail: Telefonszám: Dr. Pavluska Valéria valeria.pavluska@ktk.pte.hu +36 72 501 599/23200 SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ Alapadatok: Név: E -mail: Telefonszám: Dr. Pavluska Valéria valeria.pavluska@ktk.pte.hu +36 72 501 599/23200 1. Munkahelyi adatok (beosztás, mikortól): Beosztás: Időpont: Egyetemi docens

Részletesebben

az Alkotmánybíróság új tagjának megválasztásáról Dr. Mészár Róza

az Alkotmánybíróság új tagjának megválasztásáról Dr. Mészár Róza -s,ntij 1'41a Erk.:c tc 2010 J,; L 2:0. Az Alkotmányügyi, igazságügyi és ügyrendi bizottság állásfoglalás a az Alkotmánybíróság új tagjának megválasztásáról Az Országgy űlés Alkotmányügyi, igazságügyi

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Molnár Bálint

Oktatói önéletrajz Dr. Molnár Bálint egyetemi docens Gazdálkodástudományi Kar Információrendszerek Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1976-1981 Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Matematikus Tudományos fokozatok, címek:: 1997, PhD Budapesti

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Békés Csaba János

Oktatói önéletrajz Dr. Békés Csaba János egyetemi tanár Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Nemzetközi Tanulmányok Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 1978-1983 József Attila Tudományegyetem, Szeged,, történelem angol szak Tudományos

Részletesebben

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER mesterképzés - nappali tagozat

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER mesterképzés - nappali tagozat A Magyar Köztársaság Nemzeti Erőforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet által nappali tagozatos mesterképzésben részt vevő, tanulmányaikat 2008/2009-es, a 2009/2010-es, valamint 2010/2011-es tanévben

Részletesebben

Emlékeztető a Kari Doktori Tanács március 25-i üléséről

Emlékeztető a Kari Doktori Tanács március 25-i üléséről Emlékeztető a Kari Doktori Tanács 2004. március 25-i üléséről Jelen vannak: Gönczöl Katalin, Harmathy Attila, Erdei Árpád, Fazekas Marianna, Kisfaludi András, Nagy Marianna, az utolsó napirendi pont tárgyalásánál

Részletesebben

A munkáltató neve és címe Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar 4028 Debrecen, Kassai út 26.

A munkáltató neve és címe Debreceni Egyetem Állam- és Jogtudományi Kar 4028 Debrecen, Kassai út 26. Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév / Utónév(ek) dr. Csűrös Gabriella Klára Születési dátum Mátészalka, 1982. Telefonszám(ok) (52) 438-033/ 77119 Fax(ok) (52) 446-919 E-mail(ek) csuros.gabriella@law.unideb.hu

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Kutasi Gábor

Oktatói önéletrajz Kutasi Gábor egyetemi docens Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Világgazdasági Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 2002-2008 Budapesti Corvinus Egyetem, PhD, Közgazdaságtudományok doktora, Budapesti

Részletesebben

EMÖT Pontrendszer magyarországi PhD-hoz 2011/2012

EMÖT Pontrendszer magyarországi PhD-hoz 2011/2012 A Magyar Köztársaság Nemzeti Erıforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet által magyarországi felsıoktatási nappali tagozatos képzésre jelentkezett és a felsıoktatási intézmény rangsorolása alapján a költségtérítéses

Részletesebben

Önéletrajz. Személyi adatok: Szakmai tapasztalat: Tanulmányok: Egyéni készségek és kompetenciák: Szakmai vizsgák: Jogi szakvizsga 1996.

Önéletrajz. Személyi adatok: Szakmai tapasztalat: Tanulmányok: Egyéni készségek és kompetenciák: Szakmai vizsgák: Jogi szakvizsga 1996. Önéletrajz Személyi adatok: Név: Dr. Szűcs Lászlóné Dr. Siska Katalin Születési hely, idő: Miskolc, 1961. december 24. Családi állapot: Férjezett (Férj: Dr. Szűcs László bíró, Nyíregyházi Városi Bíróság).

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Dr. Dávid Lóránt Dénes ISKOLÁK. Magyar Tudományos Akadémia, Doktori Tanácsa Budapest

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Dr. Dávid Lóránt Dénes ISKOLÁK. Magyar Tudományos Akadémia, Doktori Tanácsa Budapest SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ Dr. Dávid Lóránt Dénes Családi név: Dr. Dávid Keresztnév: Lóránt Dénes Tud. fokozat: PhD (földtudományok) Születési hely: Heves Születési idő: 1968. március 06. Állampolgárság: magyar

Részletesebben

Feleségem Hizsnyik Mária, gyermekeim Gyula (1979) és Júlia (1981), unokáim Lola (2007), Kende (2010) és Márkó (2010)

Feleségem Hizsnyik Mária, gyermekeim Gyula (1979) és Júlia (1981), unokáim Lola (2007), Kende (2010) és Márkó (2010) Pap Gyula Születési hely és idő: Debrecen, 1954 Feleségem Hizsnyik Mária, gyermekeim Gyula (1979) és Júlia (1981), unokáim Lola (2007), Kende (2010) és Márkó (2010) TANULMÁNYOK, TUDOMÁNYOS FOKOZATOK Gimnáziumi

Részletesebben

Interdiszciplináris Doktori Iskola

Interdiszciplináris Doktori Iskola Interdiszciplináris Doktori Iskola PTE BTK Interdiszciplináris Doktori Iskola Európa és a magyarság a 18-20. században Doktori Program habilitációs kritériumai I. Publikációk 1. Két monográfia. (vagy 2.

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor egyetemi docens Közgazdaságtudományi Kar Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1996-2001 ELTE-TTK, alkalmazott matematikus 1999-2003 ELTE-TTK, matematika tanár

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor

Oktatói önéletrajz Bozóki Sándor egyetemi docens Közgazdaságtudományi Kar Operációkutatás és Aktuáriustudományok Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1999-2003 ELTE-TTK, matematika tanár 1996-2001 ELTE-TTK, alkalmazott matematikus

Részletesebben

A Magyar Jogász Egylet 2010. évi szakmai programtervezete

A Magyar Jogász Egylet 2010. évi szakmai programtervezete A Magyar Jogász Egylet 2010. évi szakmai programtervezete 4. 25. 10-12. november 11-13. november december 9. Küldöttgyűlés Tizedik Magyar Jogászgyűlés (Balatonalmádi) Huszonkilencedik Jogász Vándorgyűlés

Részletesebben

Jogász kiválósági helyek

Jogász kiválósági helyek 2006/4/V. sz. MAB határozat Jogász kiválósági helyek I. Kiválósági hely pályázatokat elbíráló bizottság előterjesztése a szakok és oktatási egységek tekintetében az Állam- Jog és Közigazgatás-tudományi

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Hegedűs Rita

Oktatói önéletrajz Dr. Hegedűs Rita egyetemi docens Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Szociológia és Társadalompolitika Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 1988-1991 ELTE Szociológiai Intézet, szociológia 1982-1986 ELTE

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Hegedűs Rita

Oktatói önéletrajz Dr. Hegedűs Rita egyetemi docens Társadalomtudományi és Nemzetközi Kapcsolatok Kar Szociológia és Társadalompolitika Intézet Karrier Felsőfokú végzettségek: 1982-1986 ELTE Általános Iskolai Tanárképző Főiskolai Kar, magyar-orosz

Részletesebben

DR. SZATHMÁRI JUDIT SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ

DR. SZATHMÁRI JUDIT SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ DR. SZATHMÁRI JUDIT SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ Személyi adatok Név: Dr. Szathmári Judit Születési hely, idı: Karcag, 1973. szeptember 15. Munkahely címe: Eszterházy Károly Fıiskola, Amerikanisztika Tanszék, 3300

Részletesebben

2017 évi tevékenységi beszámoló

2017 évi tevékenységi beszámoló 2017 évi tevékenységi beszámoló Publikációk 2016-os beszámolóból kimaradt anyagok Bodó Julianna 2016 Migráció és fejlődés napjaink székelyföldi társadalmában. In: Biró A. Zoltán Bodó Julianna (szerk.):

Részletesebben

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER alap- és egységes osztatlan képzés- nappali tagozat

ELBÍRÁLÁSI- ÉS PONTRENDSZERE. PONTRENDSZER alap- és egységes osztatlan képzés- nappali tagozat A Magyar Köztársaság Nemzeti Erőforrás Minisztériuma és a Balassi Intézet által nappali tagozatos alap- és egységes (osztatlan) képzésben részt vevő, tanulmányaikat 2008/2009-es, 2009/2010-es valamint

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Hajdú Istvánné

Oktatói önéletrajz Dr. Hajdú Istvánné egyetemi tanár Élelmiszertudományi Kar Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1963-1968 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, okleveles közgazda 1971-1973 MLEE, Filozófia

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Tátrai Tünde

Oktatói önéletrajz Dr. Tátrai Tünde egyetemi docens Gazdálkodástudományi Kar Logisztika és Ellátási Lánc Menedzsment Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1995-2001 Miskolci Egyetem, Állam- és Jogtudományi Kar 1991-1997 Budapesti Közgazdaságtudományi

Részletesebben

Szakmai Önéletrajz. Név: Józsa Balázs. Születési hely: Debrecen. Születési év: 1979

Szakmai Önéletrajz. Név: Józsa Balázs. Születési hely: Debrecen. Születési év: 1979 Szakmai Önéletrajz Név: Józsa Balázs Születési hely: Debrecen Születési év: 1979 Tanulmányok: 2005-2007: Debreceni Egyetem BTK Interdiszciplináris Doktori Iskola PhD ösztöndíjas 1999-2005: Debreceni Egyetem

Részletesebben

Mekis D. János szakmai önéletrajza

Mekis D. János szakmai önéletrajza Iskolák, végzettség, tudományos fokozat 1988: érettségi vizsga, Teleki Blanka Gimnázium, Székesfehérvár, angol speciális tagozat 1988-1993: egyetemi tanulmányok, Pécsi Tudományegyetem (/J/PTE), magyar

Részletesebben

Oktatói önéletrajz Dr. Tóth József

Oktatói önéletrajz Dr. Tóth József egyetemi tanár Gazdálkodástudományi Kar Agrárközgazdasági és Vidékfejlesztési Tanszék Karrier Felsőfokú végzettségek: 1973-1978 Marx Károly Közgazdaságtudományi Egyetem, Népgazdasági tervező-elemző Tudományos

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szeptember 01-től induló kiegészítő ösztöndíjak. PhD hallgatók számára

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS szeptember 01-től induló kiegészítő ösztöndíjak. PhD hallgatók számára PÁLYÁZATI FELHÍVÁS EFOP-3.6.3-VEKOP-16-2017-00009 Az orvos-, egészségtudományi- és gyógyszerészképzés tudományos műhelyeinek fejlesztése forrásból támogatott 2018.szeptember 01-től induló kiegészítő ösztöndíjak

Részletesebben

Europass Önéletrajz. Személyi adatok. Szakmai tapasztalat. Vezetéknév / Utónév(ek) Bolgár Judit Cím(ek) Budapest 1101, Hungária krt. 9-11.

Europass Önéletrajz. Személyi adatok. Szakmai tapasztalat. Vezetéknév / Utónév(ek) Bolgár Judit Cím(ek) Budapest 1101, Hungária krt. 9-11. Europass Önéletrajz Személyi adatok Vezetéknév / Utónév(ek) Bolgár Judit Cím(ek) Budapest 1101, Hungária krt. 9-11. Telefonszám(ok) Vezetékes: Mobil: Fax(ok) E-mail(ek) bolgar. judit@uni-nke.hu Állampolgárság

Részletesebben

8. Szerzőink. Andrási Monika

8. Szerzőink. Andrási Monika 8. SZERZŐINK 181 8. Szerzőink A Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen végzett 1986-ban közgazdásztanárként. Kezdő egyetemi oktatóként még a környezetvédelem humán oldala foglalkoztatta, érdeklődése

Részletesebben

Böhm Gábor szakmai önéletrajza

Böhm Gábor szakmai önéletrajza Böhm Gábor szakmai önéletrajza Dr. Böhm Gábor, PhD egyetemi adjunktus Iskolák - Energetikai Szakképzési Intézet, Paks, 1990-1994 Elektronikai műszerész szak - Janus Pannonius Tudományegyetem, Pécs, 1994-2000

Részletesebben

Önéletrajz. Dr. VARGA CSABA. Iskolák. Munkahely. Személyes adatok

Önéletrajz. Dr. VARGA CSABA. Iskolák. Munkahely. Személyes adatok 2019/03/22 01:20 1/5 Önéletrajz Önéletrajz Dr. VARGA CSABA Személyes adatok Név: Dr. Varga Csaba Születési idő, hely: 1966 március 12. Budapest Édesanya lánykori neve: Kurcz Irén Foglalkozása: nyugdíjas

Részletesebben

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 23. heti ülésszakának napirendjére június 8. (szerda)

Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa évi 23. heti ülésszakának napirendjére június 8. (szerda) Javaslat a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa 2011. évi 23. heti ülésszakának napirendjére 2011. június 8. (szerda) Kezdési időpont: 9.00 óra Helyszín: Médiatanács ülésterem Tájékoztató:

Részletesebben

ÖNÉLETRAJZ. Mende Tamás. Munkahely: Miskolci Egyetem, Fémtani és Képlékenyalakítástani Tanszék 3515, Miskolc-Egyetemváros Telefon: (46) 565-111 / 1538

ÖNÉLETRAJZ. Mende Tamás. Munkahely: Miskolci Egyetem, Fémtani és Képlékenyalakítástani Tanszék 3515, Miskolc-Egyetemváros Telefon: (46) 565-111 / 1538 ÖNÉLETRAJZ Mende Tamás Személyes adatok: Név: Mende Tamás Születési idő: 1982. 08. 17. Születési hely: Szikszó Cím: 3535 Miskolc, Vasverő u. 60. Telefon: (20) 341-0250 E-mail: kohme@freemail.hu Munkahelyi

Részletesebben

Telefonszám) 52/ / szeptember 1. -től. Debreceni Egyetem Jog- és Államtudományi Kar augusztus 24.

Telefonszám) 52/ / szeptember 1. -től. Debreceni Egyetem Jog- és Államtudományi Kar augusztus 24. Személyi adatok Vezetéknév / Utónév Dr. Sipka Péter Telefonszám) 52/512-700/74812 E-mail iroda@drsipka.hu Szakmai tapasztalat Időtartam Foglalkozás / beosztás A munkáltató neve oktatott tárgyak Időtartam

Részletesebben

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia. 2016. május 11-12. Thermál Hotel Visegrád

II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia. 2016. május 11-12. Thermál Hotel Visegrád II. Wolters Kluwer Jogi Konferencia 2016. május 11-12. Thermál Hotel Visegrád Megnyitó előadások Gárdos Péter, ügyvéd: A Ptk. az elmúlt év tükrében Az I. Wolters Kluwer Jogi Konferencián elhangzott, hogy

Részletesebben

Személyi adatlap Személyes adatok Petőcz Éva 1971

Személyi adatlap Személyes adatok Petőcz Éva 1971 név születési év intézmény neve doktori iskola Személyi adatlap Személyes adatok Petőcz Éva 1971 Wesley János Lelkészképző Főiskola Most kezdeményezés alatt álló theológiai doktori iskola adott-e már oktatóként

Részletesebben

MELLÉKLET. Vajdaság. szülőföldi mesterképzés, magyarországi kihelyezett alap- és mesterképzés, ill. szülőföldi PhD/DLA képzés

MELLÉKLET. Vajdaság. szülőföldi mesterképzés, magyarországi kihelyezett alap- és mesterképzés, ill. szülőföldi PhD/DLA képzés MELLÉKLET az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Eötvös Loránd Tudományegyetem által a 2016/2017-es tanévre a szülőföldi nappali tagozatos mesterképzésben, magyarországi felsőoktatási intézmény szerbiai

Részletesebben

Pirmajer Attila

Pirmajer Attila Önéletrajz Pirmajer Attila E-mail: pirmajer.attila1990@gmail.com Személyes adatok Pirmajer Attila Születtem: 1990. 03. 02. Szabadka, Szerbia Munkahely 2018-2019 Felsőoktatási Intézményi Kiválósági Program

Részletesebben

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Zsámba Renáta

SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ. Zsámba Renáta SZAKMAI ÖNÉLETRAJZ Zsámba Renáta Személyi adatok Név: Munkahely címe: Zsámba Renáta Eszterházy Károly Főiskola Amerikanisztika Tanszék 3300 Eger, Egészségház u. 4. Telefon: munkahely: 36/ 520 400/3131

Részletesebben

Tóth József helye a magyar földrajz Pantheonjában. A geográfus útjai Tóth József Emlékkonferencia, Pécs, Kocsis Károly

Tóth József helye a magyar földrajz Pantheonjában. A geográfus útjai Tóth József Emlékkonferencia, Pécs, Kocsis Károly Tóth József helye a magyar földrajz Pantheonjában A geográfus útjai Tóth József Emlékkonferencia, Pécs, 2014.03.18. Kocsis Károly Tóth József életpályájának tagolása legfontosabb munkahelyei szerint

Részletesebben

Dr. habil. FEHÉR KATALIN CSc Szakmai önéletrajz. 18-19. századi magyar művelődéstörténet (neveléstörténet,andragógiatörténet, sajtótörténet)

Dr. habil. FEHÉR KATALIN CSc Szakmai önéletrajz. 18-19. századi magyar művelődéstörténet (neveléstörténet,andragógiatörténet, sajtótörténet) Dr. habil. FEHÉR KATALIN CSc Szakmai önéletrajz Szakterület: 18-19. századi magyar művelődéstörténet (neveléstörténet,andragógiatörténet, sajtótörténet) Tanulmányok: 1969-1974 Eötvös Loránd Tudományegyetem

Részletesebben