MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége EGÉSZSÉGESNEK LENNI KÖNNYŰ! ЗДОРОВЫМ БЫТЬ ЛЕГКО!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége EGÉSZSÉGESNEK LENNI KÖNNYŰ! ЗДОРОВЫМ БЫТЬ ЛЕГКО!"

Átírás

1 a szépség és egészség cége EGÉSZSÉGESNEK LENNI KÖNNYŰ! ЗДОРОВЫМ БЫТЬ ЛЕГКО!

2 A szépség és egészség cége Ma a tiande választéka több, mint 700 termékből áll! Európában egy éve nem volt még 50 féle termék sem, ma 232 termék engedélyezett! KATALÓGUS KIEGÉSZITŐK

3 tiande ágazataink MENNYEI CSODA A szépség és egészség cége 2007-től: Kozmetológiai termékek Termékek az arc, a kéz, a test, és a haj ápolásához Új ágazat: Háztartási ápolószerek Noni gyümölcstea Gyömbértea Gyógyteák Zöld teák 2012-től: 2011-től:

4 tiande az Ön természetes szépségének forrása MENNYEI CSODA A szépség és egészség cége - Testápolás - Arcápolás - Fogápolás - Hajápolás - Intim higiénia - Kézápolás - Lábápolás - Sarokápolás - Ízületek karbantartása - Dekor kozmetika - Parfüméria - Ékszerek - Ajándékok, bizsu - Kiegészítők - Teák, zselék - Táplálék kiegészítők - Egészségprogramok

5 A szépség és egészség cége tiande az Ön természetes szépségének forrása A TianDe termékpolitikáját öt alapelv szerint építették fel. Az első: legyen ez egy SZUPERMARKET az OKOS VÁSÁRLÓ -k számára A 21. század vásárlója hozzászokott, hogy kiváló körülmények között, széles áruválasztékból választhatja ki a különböző minőségű és árkategóriájú cikkeket. A tiande igen gazdag több, mint 700 különböző termék megnevezést magába foglaló termékpalettája gondosan struktúrált, minden kategóriában széles kínálatot nyújt, s a különböző programok, kúrák végzéséhez kialakított csomagok között mindenki megtalálhatja a maga számára szükségeset. Ugyanakkor a vásárlók kiszolgálása is felveszi a versenyt bármely fizikai áruházzal, hiszen folyamatos akciókkal, árengedményekkel, és elérhető árakkal állunk rendelkezésre. A termékek csomagolása látványos, a katalógusaink bármely nyugati elvárásnak megfelelnek, s vásárlóinknak még az otthonukból sem kell a lábukat kitenniük.

6 A szépség és egészség cége tiande az Ön természetes szépségének forrása OKOS VÁSÁRLÓ 35 % engedmény

7 a szépség és egészség cége tiande az Ön természetes szépségének forrása A második: A KOZMETOLÓGIAI MEGKÖZELÍTÉS Termékeink igen magas minőséget képviselnek, ami annak köszönhető, hogy összekapcsoljuk a kozmetológiát és a gyógyszerészetet. A tiande kozmetikumokban a bőr számára biológiailag aktív hatóanyagok találhatók melyek aránya elérő a %-ot is, ami a professzionális termékek szintjét jelenti. A különböző növénykivonatok, vitaminok, mikroelemek, illóolajak nemcsak táplálják, hidratálják, puhítják, tonizálják a bőrfelületet, hanem sokkal mélyebbre hatnak: hozzájárulnak a sejtosztódás aktivizálásához. Ez magas hatékonyságot és a kozmetikumok célirányosságát eredményezi, hozzájárulva, hogy a felhasználó bármilyen korban legyen is, megőrizhesse fiatalos megjelenését és természetes szépségét.

8 a szépség és egészség cége Szupermarketet működtetünk

9 a szépség és egészség cége tiande az Ön természetes szépségének forrása A harmadik: AZ EGYSZERŰTŐL A BONYOLULTIG Attól függően, mennyire idős a felhasználó, mióta hatnak rá az ökológiai tényezők, a stressz, a munkából fakadó megterhelés, bőrének táplálékigénye más és más. Egy fiatal személynek a tiande az Aloe sorozatát ajánlja, melynek hatóanyaga már hosszú évszázadok óta bizonyított. Hasonlóan a Zöld tea sorozatot is, a bőrkifeszítő hatású zöld teával, amelyet még fokoz a hőforrásból nyert, mikroelemekkel teli víz. Ugyanakkor a Zhenfei termékcsalád a 35 éven felülieknek való, és összetétele a füvek és növénykivonatok bonyolult kompozíciója, melyet vitamin-és ásványi anyag komplexekkel egészítenek ki.

10 a szépség és egészség cége A termékek, amelyekre mindenkinek szüksége van

11 a szépség és egészség cége tiande az Ön természetes szépségének forrása A negyedik: a RENDSZERSZERŰ, KOMPLEX HOZZÁÁLLÁS A tiande cég szorosan együttműködik professzionális keleti orvoskozmetológusokkal és fito-terapeutákkal, akik komplex programokat dolgoznak ki a különböző korosztályok bőrápolására. Célirányosan, más-más hatóanyagú termékek teszik lehetővé a magas színvonalú mélytisztítást, a napi tisztítást, a tonizálást, a hidratálást, a táplálást, a védelmet. Az aktív hatóanyagok, esszenciák más-más összetétele és koncentráltsága javasolt egy érett bőrre, vagy éppen a szemkörnyék ápolására. Büszkék lehetünk a professzionális pakolásaink széles választékára, melyek helyes használata tovább erősíti a sorozatok alapcikkeinek hatását. S mindezen túlmenően, még expressz segítséget nyújtó termékeink is vannak különböző bőrproblémák esetére.

12 a szépség és egészség cége tiande az Ön természetes szépségének forrása Az ötödik: EREDETI RECEPTEK A tiande kozmetikumok alapját az ősi Kelet népi bölcsessége és tudása adja. A kínai gyártók gondosan őrzik, és adják tovább a régi recepteket. A termékekben használt formulák az ősi kínai, tibeti és altáji recepteken alapulnak, s ezek alkalmazásának hatékonysága az évszázadok során a gyakorlatban bizonyosodott be. A keleti gyógyító anyagok receptjeit a fejlett technológia módszereivel keltjük életre, s ezek biztosítják a természetes anyagok eredeti minőségének megőrzését. Milyen anyagokról is van szó? Csak ízelítőnek: kígyózsír és kígyóbőr, kecske placenta, fecskefészek kivonat, vörös kaviár, selyem protein, ginseng, ganoderma gomba, gyömbér, lótusz, zöld tea, noni gyümölcs,olajbogyó, jázmin, papaya, őszibarack, kollagén, selyem protein, tengeri gyöngy, arany, ezüst, stb. A tiende termékekbe mintegy féle különböző hatóanyagot dolgoznak be.

13 a szépség és egészség cége tiande régi receptek A gyógyítás legmagasabb művészete nem engedni, hogy a betegségek létrejöjjenek

14 a szépség és egészség cége tiande BŐRÁPOLÁS Az emberi bőr elválaszthatatlan kapcsolatban van az egész szervezet életfunkcióival. A belső szervek működésének bármilyen meghibásodása, megbetegedése azonnal meglátszik a bőr állapotán. A viszketés, égés, kipirosodás, kiszáradás a legkülönfélébb betegségek jelei lehetnek. Sok megbetegedés kifejezetten a bőr sérüléséhez vezet pl. : psoriázis, ekcéma stb. Nekünk az egészséges bőrről kell beszélnünk, s arról, hogyan lehet megőrizni a fiatalságát. Az egészséges étkezés és a mozgás kötelező, de nem elég a bőrünk jó állapotának fenntartásához. Melyek a feladataink? Tisztítás, puhítás, hidratálás, táplálás és védelem. Nézzük, mit kell tenni, hogy ezek a tevékenységek megvalósuljanak, és milyen termékekkel segíti a tiande testünk különböző részein a bőrápolást? S ne feledjük, nem vagyunk egyformák,figyeljünk, kinek milyen a bőrtípusa - Normál? Száraz? Zsíros? Érzékeny? Vagy éppen kombinált?

15 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS Mi is az az SPA? A SPA latin eredetű szó, "Solus per aqua - jelentése vízből nyert egészség. Eredetileg egy Belgiumban található Spa nevű faluról kapta a nevét, melynek volt egy ásványi anyagokban gazdag, meleg gyógyfürdője. A római katonaság fedezte fel, hogy sebeik, fájdalmaik csillapodtak a fürdőzés során. Míg a wellness egy összefogó értelmezés, ellenben a SPA kimondottan a vízből - tengervízből és ásványvízből - nyert szépségről, egészségről, nyugalomról szól. A SPA célja egészségmegőrzés, lazítás. Eszközei a bőrön keresztül pozitívan hatnak, javítják az anyagcserét, segítenek a mérgek és a salakanyagok távozásában. A bőr felszívja a hasznos anyagokat, s ezzel a szervezet belső szervei is támogatást kapnak (pl. a gerincoszlop). Javul az általános közérzet, hangulat. A bőr állapota is jelentős javulást mutat, az egész szervezet frissebb lesz. Az SPA kényeztetés, nem csak a testünkre, egészségünkre hat, hanem a lelkünket is megérinti. A rózsafürdő, tejfürdő, a különféle aroma olajok használata, és a többi kezelés igazi élménynek minősülnek.

16 a szépség és egészség cége TianDe TESTÁPOLÁS A SPA kozmetikumok, szépítőszerek A SPA kozmetikumok legfontosabb tudnivalója, hogy különféle gyógyvizek, óceánok, tengerek élővilágának, ásványi anyag tartalmának kivonatát tartalmazzák, így ha nincs időnk gyógyfürdőbe elmenni, vagy igénybe venni SPA szolgáltatásokat szépségszalonokban, akkor is biztosak lehetünk abban, hogy a hatás ugyanaz lesz. Fontos azonban, hogy nem mindegy hol és mit vásárolunk! Egy jó szépségszer megválasztása bizony van olyan nehéz, mint egy jó masszőr vagy fogorvos megtalálása. A tiande cég kozmetikumai évek óta bizonyítják, hogy használatukkal megőrizhető a fiatalosság, az egészség és a test szépsége!

17 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS Milyen feladataink vannak? tisztálkodás (tusolás) bőrápolás peeling sófürdő pakolások testápoló használata masszázs dezodorálás cellulitisz elleni harc mell- és dekoltázs ápolás egyéb

18 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS A bőr tisztítása során mindig az egyéni alkatnak megfelelő készítmények közül kell választani. A szárazabb, érzékenyebb bőrrel rendelkezők használjanak krémes szappanokat, amelyek nem szárítják a bőrt! A zsíros bőrt azonban fényesebbé teszik a krémeket, olajokat tartalmazó szappanok, ezért erre a bőrtípusra érdemes hagyományos, vagy hámlasztó szappant használni. A természetes savköpeny számára ártalmasak lehetnek a lúgos szappanok és habfürdők, így könnyen kiszáradhat. Fürdés helyett tusoljunk, és használjunk PH semleges terméket! Radír (peeling) - eltávolítja az elhalt hámsejteket, stimulálja a sejtmegújulást, megerősíti életképességüket. Használata után a bőr tiszta, polírozott, puha és selymes lesz.

19 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS Fürdősó, illóolajok használata - ellazítja és tonizáló hatással van a bőrre. Tonizálás ez a bőr tisztítását jelenti különleges ápoló szerekkel. Eredménye a feszültség oldása, a közérzet és a hangulat javulása, a vér-, és nyirokkeringés aktivizálódása, a felesleges folyadék eltávozása, a bőr mély hidratálása. Testmasszázs a masszázs erősíti és ellazítja a testet, elmulasztja a fizikai és érzelmi feszültséget, segít az alak javításában és a lerakódások felszámolásában a problémás helyeken. Narancsbőr elleni masszázs ez egy korrekciós masszázs, amely a vérkeringés és az anyagcsere aktív stimulálásával segít a lerakódások, az egyenetlenségek megszüntetésében. A alkalomból álló kúra cellulitisz elleni krémmel és olajjal történik. A kezelések után a bőr láthatóan kisimul, feszesebbnek látszik. A kúra térfogat csökkenést is eredményez

20 A szépség és egészség cége Hainan Taо tiande TESTÁPOLÁS tusolók féle Аloé krém-zselé tusoláshoz 350 gr., Tökéletes természetes hidratálás! Az aloé a természet zöld aranya kivonata fenntartja a természetes hidratáltsági szintet, nem engedi a tisztításkor kiszáradni még a nagyon érzékeny bőrt sem. Simává, finommá teszi a bőrt, hatékonyan veszi fel a harcot a kiütésekkel, a gyulladásokkal, viszketéssel, így a vérszívók csípéseivel szemben is. Közömbösíti a szabad gyököket, visszaállítja a bőr fiatalos fényét. Napi használatra alkalmas. Alkalmazás: Egyenletesen felvinni a bőrre, majd bő vízzel lemosni. Minden bőrtípusra!

21 A szépség és egészség cége Hainan Taо tiande TESTÁPOLÁS tusolók Napfényes olajbogyók krém-zselé tusoláshoz, 350 gr., Remekül tisztít és meghosszabbítja a fiatalságot! Az egzotikus füvek aromája jellemzi, amely boldogság érzetet vált ki használójából! Az olajbogyómagok mikrorészecskéinek köszönhetően a krém-zselé eltávolítja az elhalt hámsejteket, mélyen tisztítja a pórusokat, frissesség és tisztaság érzetét hagyva maga után. A gyengéd masszírozó hatás serkenti a fiatal sejteket és aktivizálja a vérkeringést, ezzel rugalmasságot és simaságot adva a bőrnek. A barnaság ezzel megmarad, nem sérül a természetes aranybarna bőrszín.

22 a szépség és egészség cége Mandarin desszert 200 ml., Nagyszerű és vidám, kedves és édes. A mandarin szívdobogtató illata felfrissít és élénkít. Ez a tusoló tökéletesen tisztítja és tonizálja a bőrt, ellazítja az elmét és segít leküzdeni a fáradtságot. Alkalmazás: a nedves bőrre vigyük fel egy kis mennyiségű tusoló gélt, folyó vízben habosítsuk fel, majd öblítsük le. tiande TESTÁPOLÁS tusolók Reggeli kávé 200 ml., Ez a tusoló gél kíméletesen távolítja el a szennyeződéseket, és intenzíven hidratálja a bőrt. Kellemes illatanyaga megnyugtat, és enyhíti a fáradtságot. Felfrissíti a bőrt, és felerősíti a kávé aromáját. A legjobb az egészben, hogy egy élénkítő és frissítő zuhannyal kezdődik egy új nap. Tegye lehetővé magának, hogy minden reggel élvezhesse a Reggeli kávé géllel a tusfürdőzés örömét! Alkalmazás: Nedves bőrre vigyünk fel egy kis mennyiségű tusoló gélt, folyóvízben habosítsuk fel, majd öblítsük le.

23 a szépség és egészség cége Csokoládé fantázia 200 ml., Ez a csodálatos krémzselé finoman eltávolítja a szennyeződéseket és bőr kipárolgásait, és intenzíven hidratál. A kellemes aroma ellazít és elmulasztja a fáradtságot. Tejszínszerű állaga a fürdést valódi élvezetté teszi, megtöltve a fürdőszobát a csokoládé részegítő illatával. Megnyugtató, ellazító hatása van, a bőrt selyem simává teszi tiande TESTÁPOLÁS tusolók Almafalat, 200 ml., Az almás-fahéjas tusoló gél kíméletesen távolítja el a bőr szennyeződéseit, és intenzíven hidratálja azt. Kellemes illatanyaga nyugtat, és enyhíti a fáradtságot. A gyümölcs frissességét a krém puhaságát érezni a bőrön. Habkönnyű állaga gyengéden tisztítja a bőrt, és bársonyosan simává varázsolja. Könnyű nyári illata van. Alkalmazás: Nedves bőrre vigyük fel egy kis mennyiségű tusoló gélt, folyóvízben habosítsuk fel, majd öblítsük le.

24 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS univerzális peelingek 9 féle Citromos peeling 120 gr., A citromkivonat mattá teszi a bőrt, a hialuronsav fokozza a regenerációt. Elősegíti a pigment foltok és a szeplők eltűnését. Letakarítja az elhalt hámsejteket, javítva ezzel a sejtek regenerációját és a bőr anyagcseréjét. Hosszabb alkalmazása elősegíti az égési és karcolásos sérülések következményeinek eltűnését. Tisztítja a bőrt az arcon és a testen. A peeling fehérít, visszaadja a bőr természetes színét és bársonyosságát. Javítja a bőr rugalmasságát, táplálja, hidratálja, csökkenti a ráncok mélységét. Alkalmazás: Hetente max. egyszer-kétszer javasolt a használata. Körkörös masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a bőrre. A peelinget feltétlenül tartsuk fenn egy ideig max. 3 percig. Ezután meleg vízzel gondosan mossuk le.

25 a szépség és egészség cége Afrikai mangó 240 gr., Ez a krémhab remekül hidratálja és tisztítja a bőrt. A mangó kivonat letakarítja az elhalt sejteket, megszabadít a szarkalábaktól, kiegyengeti a bőrfelszínt. Javítja a bőr rugalmasságát, kellemes illata pedig a hangulatot. Alkalmazás: Egyenletesen vigyük fel a nedves bőrre, majd bő vízzel öblítsük le tiande TESTÁPOLÁS tusolók Nyári őszibarack 240 gr., Remekül hidratál, tisztít és telíti a bőrt vitaminokkal. A bőrt simává, rugalmassá, bársonyossá. Az őszibarack kivonat puhítja és táplálja a bőrt, a csodálatos gyümölcsillat javítja a hangulatot. Teszi Alkalmazás: Egyenletesen vigyük fel a nedves bőrre, majd bő vízzel öblítsük le

26 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS univerzális peelingek Tejes peeling gr. Megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, serkenti az anyagcserét. Javítja a vérkeringést. A bőrnek természetes színt és bársonyosságot ad, fehérít. A tejprotein véd a stresszhatásoktól, egészségesebbé és puhává teszi a bőrt. Kontrollálja és helyreállítja a Ph egyensúlyt, mattá, és rugalmassá téve a bőrt. Uborkás peeling gr. Uborka kivonatot és selyem proteint tartalmaz, amelyek frissítik és puhítják a bőrt. Javítják a bőrsejtek regenerációját, letakarítva az elhalt hámsejteket. Hosszabb alkalmazása elősegíti az égési és karcolásos sérülések következményeinek eltűnését. Normalizálja a faggyúmirigyek működését, és növeli a bőr rugalmasságát, hidratálja és táplálja azt.

27 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS tusolók Lédús kiwi 240 gr., Ez a tusolóhab tökéletesen hidratál, tisztítja és vitaminokkal táplálja a bőrt. Használata közben krémes hab képződik, amely tisztítja és hidratálja, a kiwi kivonat pedig erősíti a bőrt. A, E, C-vitamin tartalmának köszönhetően csökkennek a fáradtság és a stressz jelei. Egészséges ragyogást ad a bőrnek. Alkalmazás: Egyenletesen vigyük fel a nedves bőrre, majd bő vízzel öblítsük le.

28 a szépség és egészség cége tiande TEST-, KÉZ-, LÁBÁPOLÁS univerzális peelingek - 9 féle Univerzális citromos peeling 120 gr., A citromkivonat mattá teszi a bőrt, a hialuronsav fokozza a regenerációt. Elősegíti a pigment foltok és a szeplők eltűnését. Letakarítja az elhalt hámsejteket, javítva ezzel a sejtek regenerációját és a bőr anyagcseréjét. Hosszabb alkalmazása elősegíti az égési és karcolásos sérülések következményeinek eltűnését. Tisztítja a bőrt az arcon és a testen. A peeling fehérít, visszaadja a bőr természetes színét és bársonyosságát. Javítja a bőr rugalmasságát, táplálja, hidratálja, csökkenti a ráncok mélységét. Alkalmazás: Hetente max. egyszer-kétszer javasolt a használata. Körkörös masszírozó mozdulatokkal vigyük fel a bőrre. A peelinget feltétlenül tartsuk fenn egy ideig max. 3 percig. Ezután meleg vízzel gondosan mossuk le.

29 a szépség és egészség cége tiande TEST-, KÉZ-, LÁBÁPOLÁS univerzális peelingek Univerzális tejes peeling 120 gr Megtisztítja a bőrt az elhalt hámsejtektől, serkenti az anyagcserét. Javítja a vérkeringést. A bőrnek természetes színt és bársonyosságot ad, fehérít. A tejprotein véd a stresszhatásoktól, egészségesebbé és puhává teszi a bőrt. Kontrollálja és helyreállítja a Ph egyensúlyt, mattá, és rugalmassá téve a bőrt. Univerzális uborkás peeling 120 gr Uborka kivonatot és selyem proteint tartalmaz, amelyek frissítik és puhítják a bőrt. Javítják a bőrsejtek regenerációját, letakarítva az elhalt hámsejteket. Hosszabb alkalmazása elősegíti az égési és karcolásos sérülések következményeinek eltűnését. Normalizálja a faggyúmirigyek működését, és növeli a bőr rugalmasságát, hidratálja és táplálja azt.

30 A szépség és egészség cége Mézes barack testápoló só 380 gr gr Elképesztően puhává és simává teszi a kezet. A nagy bioaktivitású mézes barack kivonat helyreállítja bőr hidrolipid rétegét, javítja az anyagcsere folyamatokat, táplálja a bőrt. Az őszibarack illóolaja megnyugtató, kedélyjavító hatású. A só apró kristály szemcséi finoman eltávolítják az elhalt hámsejteket, serkentve ezzel a regenerálódást. A só aktivizálja a vérkeringést, eltávolítja a mérgeket, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Alkalmazás: vigyünk fel egy kis mennyiséget a bőrre finom körkörös mozdulatokkal - a procedúra hossza nem korlátozott- végül mossuk le. tiande TESTÁPOLÁS testápoló sók 4 féle Levendula testápoló só 380 gr Remekül elmulasztja az idegi feszültséget, eltávolítja a puffadtságot. A levendula illóolaja hasznos, aromaterápiás hatással bír, relaxál, tisztít és puhít, a kéznek friss és tiszta érzést ad, visszahozza a bőr simaságát és fényét.

31 A szépség és egészség cége Univerzális szőlős peeling, 120 gr., Hatalmas regeneráló és antioxidáns hatású készítmény! A szőlő hidratál, vitaminnal feltölt. A peeling eltávolítja az elhalt sejteket, kiegyenlíti az epidermisz felszínét. Ruganyossá, simává és finommá teszi a bőrt, összehúzza a pórusokat, javítja a bőr színét. Alkalmazás: Egyenletesen vigyünk fel a megtisztított bőrre egy kis mennyiséget, kihagyva a szem környékét, majd 1-2 percig finoman masszírozzuk be. Hideg vízzel alaposan mossuk le tiande TEST-, KÉZ-, LÁBÁPOLÁS univerzális peelingek Univerzális gránátalmás peeling, 120 gr., Aktív bőrhámlasztó készítmény A gránátalma meghosszabbítja a a kollagén és az elasztin termeléséért felelős sejtek élettartamát Alkalmazás: Egyenletesen vigyünk fel a megtisztított bőrre egy kis mennyiséget, kihagyva a szem környékét, majd 1-2 percig finoman masszírozzuk be. Hideg vízzel alaposan mossuk le

32 tiande TESTÁPOLÁS testápoló sók MENNYEI CSODA A szépség és egészség cége Zöld tea testápoló só 380 gr Aktív méregtelenítő hatása van, javítja a bőr tónusát. A zöld tea kivonata megnyugtató, relaxáló hatású, elmulasztja a fáradságot és egészséges kinézetet ad a bőrnek. A testápoló só finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, serkenti az anyagcsere folyamatokat, összehúzza a pórusokat. Vitaminokkal és antioxidánsokkal telíti a bőrt, tonizál, táplál és hidratál. Rózsa testápoló só, 380 gr Remekül hidratálja, felfrissíti és fiatalítja a bőrt. A rózsa illóolaja kifejezetten antioxidáns hatású, vitaminokkal tölti fel a bőrt, tonizálja, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és intenzív hidratálást biztosít a bőrnek. Serkenti a regenerációs folyamatokat, a vérkeringést, emeli a bőr tónusát és rugalmasságát. A só szabályozza a mikrokeringést, serkenti a sejt energiáit, salaktalanít. Anti-stressz és nyirokmasszázs hatása van. Alkalmazás: rendszeresen hetente 1 2-szer.

33 A szépség és egészség cége Univerzális őszibarack peeling,120 g., Az olivaolaj peeling különleges energiákat aktivál. Bőre ragyogóan tiszta, erős és egészséges lesz! Mélyen tisztítja a bőrt, összehúzza a pórusokat, finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, kisimítja a bőrt, bársonyossá és rugalmassá teszi. Alkalmazás: Egyenletesen vigyünk fel a megtisztított bőrre egy kis mennyiséget, kihagyva a szem környékét, majd 1-2 percig finoman masszírozzuk be. Hideg vízzel alaposan mossuk le tiande TEST-, KÉZ-, LÁBÁPOLÁS univerzális peelingek Univerzális olívaolajos peeling,120 g., Őszibarack kivonatot tartalmaz, mely a bőrt rendkívül puhává és bársonyossá varázsolja. Mélyen tisztítja a bőrt, összehúzza a pórusokat, finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, kisimítja a bőrt, bársonyossá és rugalmassá teszi azt. Kifejezetten javul a bőrszín, és a bőr egyenletesen simává válik. Alkalmazás: Egyenletesen vigyünk fel a megtisztított bőrre egy kis mennyiséget, kihagyva a szem környékét, majd 1-2 percig finoman masszírozzuk be. Hideg vízzel alaposan mossuk le.

34 A szépség és egészség cége Univerzális Almás peeling, 120 gr tiande TEST-, KÉZ-, LÁBÁPOLÁS univerzális peelingek Peeling kígyóbőrrel és zsírral, 120 gr., Fiatalító, bőrtisztító hatású készítmény. Az alma telíti a bőrt fiatalító A, E és C vitaminnal, amelyek javítják a bőr immunitását. Ez a peeling megújítja a bőr felszínét, rugalmasabbá, simábbá teszi, összehúzza a pórusokat,javítja a bőr színét. Alkalmazás: Egyenletesen vigyünk fel a megtisztított bőrre egy kis mennyiséget, kihagyva a szem környékét, majd 1-2 percig finoman masszírozzuk be. Hideg vízzel alaposan mossuk le. Ne használjuk napozás előtt! Hatékonyan tisztítja és fiatalítja a bőrt. A kígyózsír régi eszköze a keleti gyógyításnak, kiválóan behatol a bőrbe,gyors regenerálódást biztosít, gyulladáscsökkentő. Puhítja az eldurvult, repedezett bőrt, aktivizálja a bőrsejtek megújulását, elősegíti a szövetek jobb anyagcseréjét, megújulásukat. Bármilyen bőrtípusra használható. A láb bőrének ápolására javasolt! Európában később kapható!

35 A szépség és egészség cége Mézes barack testápoló só 380 gr gr Elképesztően puhává és simává teszi a kezet. A nagy bioaktivitású mézes barack kivonat helyreállítja bőr hidrolipid rétegét, javítja az anyagcsere folyamatokat, táplálja a bőrt. Az őszibarack illóolaja megnyugtató, kedélyjavító hatású. A só apró kristály szemcséi finoman eltávolítják az elhalt hámsejteket, serkentve ezzel a regenerálódást. A só aktivizálja a vérkeringést, eltávolítja a mérgeket, javítja a bőr tónusát és rugalmasságát. Alkalmazás: vigyünk fel egy kis mennyiséget a bőrre finom körkörös mozdulatokkal - a procedúra hossza nem korlátozott- végül mossuk le. tiande TEST-, KÉZ-, LÁBÁPOLÁS testápoló sók 4 féle Levendula testápoló só 380 gr Remekül elmulasztja az idegi feszültséget, eltávolítja a puffadtságot. A levendula illóolaja hasznos, aromaterápiás hatással bír, relaxál, tisztít és puhít, a kéznek friss és tiszta érzést ad, visszahozza a bőr simaságát és fényét.

36 tiande TESTÁPOLÁS testápoló sók MENNYEI CSODA A szépség és egészség cége Zöld tea testápoló só 380 gr Aktív méregtelenítő hatása van, javítja a bőr tónusát. A zöld tea kivonata megnyugtató, relaxáló hatású, elmulasztja a fáradságot és egészséges kinézetet ad a bőrnek. A testápoló só finoman eltávolítja az elhalt hámsejteket, serkenti az anyagcsere folyamatokat, összehúzza a pórusokat. Vitaminokkal és antioxidánsokkal telíti a bőrt, tonizál, táplál és hidratál. Rózsa testápoló só, 380 gr Remekül hidratálja, felfrissíti és fiatalítja a bőrt. A rózsa illóolaja kifejezetten antioxidáns hatású, vitaminokkal tölti fel a bőrt, tonizálja, eltávolítja az elhalt hámsejteket, és intenzív hidratálást biztosít a bőrnek. Serkenti a regenerációs folyamatokat, a vérkeringést, emeli a bőr tónusát és rugalmasságát. A só szabályozza a mikrokeringést, serkenti a sejt energiáit, salaktalanít. Anti-stressz és nyirokmasszázs hatása van. Alkalmazás: rendszeresen hetente 1 2-szer.

37 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS testápoló sók fürdéshez 10 féle Talasso Epres fürdősó. (védelem az öregedés ellen) 60 gr Az eper kivonat polifenolokban gazdag, ami erős antioxidáns hatást jelent, közömbösíti a szabad gyököket, méregtelenít, lelassítja az öregedési folyamatokat. A tengeri só aktivizálja az anyagcsere folyamatokat, növeli a sejtek életképességét, szabályozza a bőr hidratáltságát, regeneráló és serkentő hatása van, mikro- és makro elemekkel telíti a bőrt. Megerősíti szerkezetét, és javítja a rugalmasságát. Alkalmazás: 1.sz. módszer: a nedves bőrre könnyű körkörös mozdulatokkal felvinni egy adag sót, - a procedúra hossza nem korlátozott majd vízzel lemosni. 2. sz. módszer: a csomag tartalmát meleg vízben feloldani, és max. 20 perces fürdőt venni.

38 A szépség és egészség cége TianDe TESTÁPOLÁS Fürdősók 10 féle Édes Álmok fürdőhab 6 gr., Remekül oldja a feszültséget A finom hab relaxál, alvás- és általános közérzetjavító hatású. A mandula és a kókuszolaj jótékonyan hat a bőrre. Alkalmazás: Egy kis mennyiséget teszünk a fürdővízbe Kókuszolaj mandulaolaj

39 A szépség és egészség cége tengeri só TianDe TESTÁPOLÁS - Fecsegő rózsák testsó 60 gr., A rózsa illóolaja miatt vitaminizáló, tonizáló, intenzív hidratáló és antioxidáns hatása van. A tengeri só jellemzői: aktivizálja az anyagcsere folyamatokat növeli a sejtek életképességét szabályozza a nedvességtartalom szintjét regeneráló és serkentő hatással van a bőrre gazdagítja mikro-, és makro elemekkel növeli a rugalmasságát Alkalmazás: 1. sz. módszer: finom körkörös mozdulatokkal egy kis mennyiséget felviszünk a nedves bőrre. A kezelés ideje nem korlátozott. Ezután vízzel lemossuk. 2. sz. módszer: egy csomag sót elkeverünk meleg vízben. A fürdőzés javasolt időtartama max. 20 perc. rózsaolaj

40 A szépség és egészség cége TianDe TESTÁPOLÁS - Epres fürdősó 60 gr., Közömbösíti a szabad gyököket, lelassítja az öregedési folyamatot. Az eper kivonat gazdag antioxidáns hatású polifenolokban. Javítja a bőr rugalmasságát, hidratál. A tengeri só jellemzői: aktivizálja az anyagcsere folyamatokat növeli a sejtek életképességét szabályozza a nedvességtartalom szintjét regeneráló és serkentő hatással van a bőrre gazdagítja mikro-, és makro elemekkel növeli a rugalmasságát Alkalmazás: 1. sz. módszer: finom körkörös mozdulatokkal egy kis mennyiséget felviszünk a nedves bőrre. A kezelés ideje nem korlátozott. Ezután vízzel lemossuk. 2. sz. módszer: egy csomag sót elkeverünk meleg vízben. A fürdőzés javasolt időtartama max. 20 perc. tengeri só eper kivonat

41 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS Királyi jázmin gr. Varázslatos olíva A tengeri só serkenti a sejtek megújulását, az anyagcserét, gazdag a mikro-és makro elemekben. Regenerálja és hidratálja a bőrt, segít a depresszióban, enyhíti az álmatlanságot. Antiszeptikus hatása van, és csodálatosan ellazít. Alkalmazás: Vigyen fel nedves bőrre egy kis mennyiséget a sóból könnyed körkörös mozdulatokkal -az alkalmazás időtartama nem korlátozott. Majd vízzel öblítse le. Regenerálja a bőrsejteket. Az olíva kivonatnak antiszeptikus és puhító hatása van. A tengeri só Regenerál és serkenti a bőrsejtek működését. Aktivizálja az anyagcsere folyamatokat, mikroelmekkel gazdagítja a bőrt, növeli rugalmasságát..

42 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS Tengeri alga testsó, 60 gr., A tengeri algák kivonata az ásványi anyagok, fehérjék és vitaminok gazdag forrása, amelyek növelik a bőr rugalmasságát, hidratálják és megerősítik, és serkentik a vérkeringést. Alkalmazás: Vigyen fel nedves bőrre egy kis mennyiséget a sóból könnyed körkörös mozdulatokkal - az alkalmazás időtartama nem korlátozott. Majd vízzel öblítse le. kat

43 tiande - testápolás - testsók MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége Frissítő citrom testsó, 60 gr A citrom illóolaja serkenti a vérkeringést a szövetekben, normalizálja az anyagcserét, tónusjavító hatású, és elősegíti a fogyást. A tengeri só aktivizálja az anyagcsere folyamatokat, növeli a sejtek életképességét, szabályozza a nedvességtartalom szintjét, regeneráló és serkentő hatással van a bőrre és gazdagítja mikro-, és makroelemekkel, valamint növeli a rugalmasságát. Alkalmazás: 1. sz. módszer: finom körkörös. mozdulatokkal egy kis mennyiséget felviszünk a nedves bőrre. A kezelés ideje nem korlátozott. Ezután vízzel lemossuk. 2. sz. módszer: egy csomag sót elkeverünk meleg vízben. A fürdőzés javasolt időtartama max. 20 perc

44 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS Tejes blous Zöld tea Kiváló bőrtápláló. Tengeri só előnyei: serkenti a sejtek megújulását, serkenti az anyagcserét, gazdag a mikro-és makro elemekben. A fürdősó csodálatosan puhítja és táplálja a bőrt, kivonja a méreganyagokat, javítja a bőr ellenállóképességét. Táplál, hidratál, és fiatalítja a bőrt A tejprotein laktózban és ásványokban gazdag aminosavai mélyen táplálják a bőrt, hozzájárulnak a bőrsejtek megújulásához. A tengeri só aktivizálja az anyagcsere folyamatokat, növeli a sejtek életképességét, szabályozza a nedvességtartalom szintjét, regeneráló és serkentő hatással van a bőrre és gazdagítja mikro-, és makroelemekkel, valamint növeli a rugalmasságát

45 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS fürdősók Keleti szantál, 60 gr., A szantálfa illóolaja intenzíven hidratálja a bőrt, helyreállítja rugalmasságát, és felfrissíti, megfiatalítja és tonizálja a bőrfelületet. A tengeri só jellemzői: aktivizálja az anyagcsere folyamatokat növeli a sejtek életképességét szabályozza a nedvességtartalom szintjét regeneráló és serkentő hatással van a bőrre gazdagítja mikro-, és makro elemekkel növeli a rugalmasságát

46 a szépség és egészség cége Hainan Taо sorozat Selyemrózsa testápoló tej, 350 gr., (érzéki aromaterápia) Megelégedettség, amelyet a földön a legérzékibb virág ajándékoz nekünk! A rózsa illóolaja csodálatosan felfrissít, és a szerelem megismételhetetlen aromájával tölti fel a bőrt. Ez az aroma kifejezetten megnyugtat. Erős antioxidáns és immunrendszer erősítő hatása van, fiatalít, antiszeptikus, baktériumölő és antikarcinogén. Alkalmazás: felvinni a tiszta bőrre, bemasszírozni, amíg teljesen fel nem szívódik. Tusolás után használatos! tiande TESTÁPOLÁS testápoló tejek

47 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS testápoló tejek Napfényes olajbogyók test- ápoló krémtej, (intenzív ápolás) 350 gr., Csodálatos tápláló szer, amely puhává és bársonyossá teszi a bőrt. A természetes olivabogyó kivonat azonnali és hosszan, tartó táplálás biztosít, hatékonyan csökkenti az irritációt, és a bőr gyulladásait, harcol a szabad gyökök ellen, amelyek a bőr öregedését okozzák. A krémtej azonnal helyreállítja a bőr védelmi forrásait, lelassítja az öregedési folyamatokat,, elősegíti a bőr regenerációját. Az olívabogyó kivonat természetes UV szűrőként működik, amely megvéd a nap ártalmas sugárzásától. E vitamint tartalmaz. Minden bőrtípusnak alkalmas!

48 tiande TESTÁPOLÁS - pakolások MENNYEI CSODA A szépség és egészség cége Tengeri alga pakolás mellre, 1 db Segít a mell formájának helyreállításában. A gipsz pakolás javítja a sejtek anyagcseréjét rugalmasságot ad, megszünteti a puffadtságot, megakadályozza a mell megereszkedését, erős kifeszítő hatású. Emeli a bőr tónusát, fiatalít,és elősegíti a saját kollagén termelését. Alkalmazás: Terítsük el egyenletesen a pakolást a mell felületén, és hagyjuk rajta percig. Az ideális eredmény elérése érdekében a szép rugalmas mellért javasolt hetente kétszer, egy hónapon át alkalmazni a pakolást. A procedúra az egész év folyamán megismételhető. Tengeri alga pakolás hasra, 1 db Tartást ad a bőrnek, gyönyörűen kifeszíti. Serkenti a kollagén szintézist, hidratálja a bőrt, emeli tónusát, megtölti ásványi anyagokkal és proteinekkel. Javítja a vérés a nyirokkeringést, elmulasztja a puffadtságot és csökkenti a bőr alatti zsírlerakódások térfogatát. Megszünteti a cellulitiszt, tömöríti és kifeszíti a bőrt. Javasolt naponta használni két héten keresztül. Alkalmazás: a has megtisztított problémás területére ráhelyezzük a pakolást, és percig ott hagyjuk.

49 A szépség és egészség cége Itt van! Tiande - MELLÁPOLÁS MODEL UP mellalakító pakolás Mellfeszesítő krém

50 A szépség és egészség cége TianDe TESTÁPOLÁS- mellápolás Model UP mellformáló pakolás 35 gr., A mell rugalmasságáért (kifeszítés és térfogat növelés). Azonnali bőrfeszítő és kisimító hatást gyakorol a mellre és a dekoltázsra. Az összetételében megtalálható thai virág kivonata serkenti a mellszövetek sejtszintű növekedését, ezzel hozzájárulva a térfogat növekedéshez. Tonizál, megerősíti és helyrehozza a mikrokeringést, a bőr tartását és rugalmasságát, regeneráló és hidratáló hatású. Korrigálja a mell formáját, kiegyengeti, kisimítja a dekoltázs bőrét, halványítja a pigment foltokat. Alkalmazás: terítsük el a pakolást egyenletesen a mell felszinén, és takarjuk le polietilén fóliával percre. Javasolt egy hónapon keresztül hetente kétszer megismételni. A hatás felerősítése érdelkében használjuk mellé a Bust Beauty Cream-et (mellformáló krém)

51 A szépség és egészség cége TianDe TESTÁPOLÁS- mellápolás Model UP mellformáló krém 100 gr., A mell rugalmasságáért (bőrfeszítés és tartás) Hatásos a mell kifeszítésében. Komplex hatása van a bőr rugalmasságára és tónusára. A krém megerősíti a bőr szerkezetét, csökkenti a megereszkedés veszélyét, javítja a szövetek anyagcseréjét, puhítja a bőrt, és megvédi, felújítja a kötőszövetet. Hatásos a kor elváltozásai ellen vívott harcban, valamint a terhesség, a szülés vagy a fogyókúra után a mell formájának helyreállításában. Alkalmazás: reggel vagy este vigyük fel a tiszta bőrre a krémet (kivéve a mellbimbókat), 3-5 percig körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be, a teljes felszívódásig. A hatás erősítése érdekében javasolt együtt alkalmazni Bust beauty Mask-kal (mellformáló pakolás)

52 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program A narancsbőrt, más nevén cellulitiszt a kötőszövet és az izom között lerakódott zsír- és méreganyagok okozzák. A narancsbőr több okból is kialakulhat: helytelen táplálkozás, mozgásszegény életmód, kevés folyadék fogyasztás, nem megfelelő vérkeringés, magas ösztrogén szint miatt. A probléma elleni harcot több fronton kell megvívni: Több mozgás ez kötőszöveti masszázst jelent Hő-, fény-, (nap) gőzkezelések (víz) Kozmetikai szerek alkalmazása Hiányzó tápanyagok bevitele a szervezetbe A tiande két programot is kínál a narancsbőr ellen, a kezdődő, és a kialakult problémákra. Mindkét programot egy-egy termékcsaláddal lehet megvalósítani. Plusz az Aktív kollagén családnak is van egy narancsbőr elleni kréme. Ugyanakkor a két egészségprogram keretében a kozmetológiai cikkek használata kiegészül a táplálék kiegészítők kúraszerűen javasolt szedésével. A kezdődő cellulitisz ellen a Model UP család termékei használhatók, míg a kialakult probléma kezelésére a Chili paprika olajas termékcsaládéi.

53 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program A narancsbőr elleni kezelések menete: Kezdődő narancsbőr esetén- Model Up termékcsalád: 1. Legelőször a fürdősót használjuk, a kád meleg vizébe szórva, ellazulunk. 2. Ezután megtörölközünk, és a narancsbőr elleni komplex eszközzel megmasszírozzuk a problémás helyeket, anélkül, hogy a krémet még használnánk. Ezt 45 fokos szögben kell megtennünk a bőrfelületen cikk-cakk mozgással. Nem használható ez a masszírozó, ha valaki gyulladásos beteg, sérült a bőre, terhes, vagy az adott területen visszerei vannak. 3. Ezután kenjük fel a narancsbőr elleni krémet 4. Ha az aktív kollagénes gélt használjuk, azt naponta kétszer kell felkenni a problémás helyekre. Nem mosható le vízzel. Sajnos, a 4 tagú termékcsaládból még csak 2 van Európában!

54 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program A narancsbőr elleni kezelések menete: Kialakult narancsbőr esetén: chili paprika olajas termékcsalád: 1. A tiszta nedves bőr problémás helyeire masszírozó mozdulatokkal visszük fel a testápoló sót, és percig rajta hagyjuk 2. Lemossuk, és a száraz bőrre visszük fel a narancsbőr elleni krémet 3. A pakolást éjszakára tesszük fel 4. Minden esetben fontos napi min. 2 liter folyadék bevitele, s táplálék kiegészítők kúraszerű fogyasztása is (az egészségprogram ajánlása szerint)

55 tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége Erősítő narancsbőr elleni gél, 150 gr., A gél különleges formulája felveszi a harcot a zsírlerakódások ellen, rugalmassá és simává, selymessé teszi a bőrt. A biológiailag aktív hatóanyagok mélyre történő felszívódásának köszönhetően Sejt szinten normalizálódnak az anyagcsere folyamatok, ami elősegíti a mérgek és a felesleges zsírok távozását. Ugyanakkor erősebbé válik a mikrokeringés, és rendeződik a nyirokkeringés. A gél rendszeres használata észrevehetően javítja a bőr általános állapotát, megszünteti a lerakódásokat, segít a karcsú, szép alak elérésében. Alkalmazás: naponta 1-2-szer felvinni a megtisztított bőrfelszínre, különös figyelemmel a kezek és a combok belső felületére

56 tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége Cellulitisz elleni só chili paprika olajjal, 80 gr., SPA technológia (sima bőr hatás) cayenne bors Kiválóan meggyorsítja a bőrben lejátszódó folyamatokat. Serkenti a vérkeringést, javítja a bőr rugalmasságát és tónusát. Felerősíti más cellulitisz elleni szerek hatását. Gyorsan és hatásosan méregtelenít, elsősorban a problémás területeken. Gyorsítja az anyagcsere folyamatokat, csökkenti a narancsbőr jelenséget. Fokozza a vérkeringést, növeli a bőr rugalmasságát és tónusát. Rendezi a mikrokeringést, stimulálja a sejtenergiát, biztosítja a felesleges salakanyagok távozását. Stressz csökkentő és nyirokmasszázs hatása is van. Alkalmazás: masszírozó mozdulatokkal felvinni a problémás területre. chili paprika

57 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program Narancsbőr elleni krém chili paprika olajjal, gr., SPA technológia (térfogat csökkenés, narancsbőr elleni hatás) A speciális cellulitisz elleni krém chili paprika olaj tartalma javítja és normalizálja a bőrsejtek zsír- és víz anyagcseréjét, serkenti a vérkeringést, a nyirokkeringést és a sejtek anyagcseréjét. Haspakolás chili paprika kivonattal, 1 db, SPA technológia ( kifeszítés és térfogat csökkentés) Megszünteti a ráncokat és a petyhüdtséget, elősegíti a térfogatcsökkenést, javítja a nyirokkeringést, kiegyengeti a bőrfelületet, feszessé, simává és rugalmassá teszi. chili paprika cayenne bors

58 A szépség és egészség cége TianDe - HARC A NARANCSBŐR ELLEN Itt van! Fitosol tengeri sófürdő Bőrtapasz készlet gél + masszírozó krém tahoua kivonattal

59 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program Model Up Narancsbőr elleni bőrtapasz, 2 db, (24 órás aktív hatás teljes mozgásszabadság mellett A tapasz intenzív narancsbőr ellenes hatással bír, elősegíti a problémás zónák térfogatcsökkenését, a bőrt rugalmassá teszi. Hatóanyagai a borsmenta, a chili paprika elősegítik a zsírégetést és a felesleges nyirok kiürülését a problémás helyekről. Ez egy ideális szer 24 órás használatra, hisz azoknak találták ki, akiknek nincs idejük a fizikai gyakorlatok végzéséhez. Alkalmazás: távolítsuk el a védőfóliát, majd helyezzük a problémás területre a tapaszt. 30 perctől 24 órás lehet a kezelés. A hatás felerősítése érdekében javasolt együtt használni a tapaszt a Model Up cellulitisz elleni krémmel

60 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program "Lipo Reduction Complex" - kettős ápolás a karcsú alakért: cellulitisz elleni gél + masszírozó 150 ml., Az anatómiailag kényelmes masszírozó szétveri a zsírlerakódásokat, javítja a testkontúrokat, csökkenti még a kifejezetten erős narancsbőrt is. Felerősíti a narancsbőr elleni gél hatását. A gél speciális hatóanyagai - E vitaminnal - serkentik az anyagcserét, a vérkeringést, a méregtelenítést, javítják a bőr felszínét. Csökkentik a test térfogatát, elmulasztják a lerakódásokat, nyirokmasszázs hatást nyújtanak. Kihajtják a felesleges nyirkot, zsírt, mérgeket, ami a zsírréteg csökkenését eredményezi, s a bőrt fiatalossá, simává teszi. Alkalmazás: masszírozás után felvinni a cellulitisz elleni gélt a problémás helyekre (comb, has, derék). A kezelés minimális ideje 1 hónap. Évente többször ismételhető

61 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS cellulitisz elleni program Narancsbőr elleni krém tahoua kivonattal, 100 gr, Különleges lehetőség, hogy az eredeti kínai tahoua fű segítségével testünket rugalmassá tegyük a megerőltető tréningek nélkül. Ez egy hatékony eszköz még az erős narancsbőr ellen is. Elősegíti a zsírok intenzív felhasználását, az sejtek anyagcsere folyamatainak javulását Hatóanyag: Alga kivonat, tahua kivonat, rebarbara kivonat rebarbara

62 A szépség és egészség cége Fitosol fürdősó 80 gr., TianDe TESTÁPOLÁS - édes mandula olaj Megszünteti a zsírlerakódásokat és a felesleges folyadékot, könnyű érzést biztosít. A fitosol fürdősó jellemzői: telíti a bőrt mikro- és makroelemkkel, aktivizálja az anyagcsere folyamatokat, antistressz és nyirokmasszázs hatású. ellene hat a lerakódási folyamatoknak, tonizál, regenerálja és újjáépíti a bőrsejteket, táplál, puhít, hidratál, növeli a rugalmasságot. Alkalmazás: maximum 20 perces fürdőzés javasolt pitypang sárga krizantén ginseng vadesztenye angyalgyökér búzavirág kamilla

63 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS - masszázs Slaviton fitogél, 125 ml., a lábak egészségéért és szépségéért! Javítja a vér mikrokeringését, erősíti az erek falát, eltünteti a lábak fáradság érzetét. Megnyugtató, gyulladás ellenes, baktériumtaszító hatása van, meggyorsítja a szövetek regenerációs folyamatait, javítja a víz- és zsíranyagcserét a bőrsejtekben. Növeli az erek rugalmasságát, meggátolja a lerakódásokat, a könnyedség érzetét biztosít a lábnak. Javasolt kozmetikai kisegítő eszközként történő alkalmazása, amennyiben a bőrön kifejezett kapilláris háló látszik, vagy nehézségérzet jelentkezik a lábakban. Hatóanyag: komló kivonat, kamilla, vadgesztenye kivonat, hamamelis kivonat, kakukkfű kivonat, rozmaring kivonat, Alkalmazás: reggel és este vigyünk fel egy kis mennyiségű gélt a lábra, addig dörzsölgetve finoman, amíg teljesen fel nem szívódik. A kúra javasolt időtartama 8 hét.

64 a szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS - masszázs Ortofit masszírozó zselé orvosi epévelaz ízületek fiatalságáért Master Herb masszázsolaj Európában később kaphatók!

65 A szépség és egészség cége tiande TESTÁPOLÁS dezodorálás és. "Natural Veil" természetes dezodor, 60 gr Kristályos dezodor természetes védelem az izzadságszag ellen 100 %-ban természetes, izzadás elleni termék vulkáni hegyi anyagból: alunit ásvány. Jelentős adszorbens, elpusztítja a bőrön található baktériumokat, amelyek a szagokat okozzák Gyulladásgátló, segít pl. herpesz, és pattanások ellen. Nem tömi el a pórusokat és a verejtékmirigyeket. Nincs benne illatanyag, használható bármilyen parfümmel együtt. Teljesen ártalmatlan, nem tartalmaz vegyi anyagokat. Kiváló borotválkozás utáni ápoló szer is, segít az irritáció és a gyulladás megszüntetésében. Használhatják allergiával küzdők is. Egyéb hatásait is tapasztalták. Mind férfiak, mind nők számára javasolt. Használata nagyon gazdaságos. Alkalmazása: vízzel megnedvesíteni, és ugyanúgy használni, mint bármely más dezodor stiftet.

66 A szépség és egészség cége tiande tapaszok Az ízületek egészségéért A Jankang testre használatos gyógy tapasz gyulladás gátló hatású, stimulálja az ízületek anyagcsere folyamatait, növeli az ízületek mozgásképességét, csökkenti a fájdalmat. Mikor van szükség a tapaszra? Javasoljuk mind megelőzési célokra, mind a támasztó-mozgató rendszer gyulladásos, valamint sérüléses megbetegedéseinél állapotjavításra Alkalmazás: A gyógytapaszt a test fájó pontjára ragasztjuk, és 8-12 órán keresztül rajta hagyjuk. Ezután 3-8 óra elteltével lehet a procedúrát megismételni. Ajánlott használati időszak: A Jankang gyógy tapasz használatának idejét egyedileg kell meghatározni, a kúra ajánlott hossza: nap..

67 A szépség és egészség cége tiande tapaszok a fájdalmak ellen A Vutong testre használatos gyógy tapasz fájdalomcsillapító hatású. Megszünteti a duzzanatokat, javítja a helyi vérkeringést, és gyulladáscsillapító is. Mikor van szükség a tapaszra? Javasoljuk izületi-, izom, és reumatikus fájdalom csillapítására, az ízületek zavart anyagcsere folyamatai (derékfájás), valamint izomfájdalom, rándulás, ficam és törés esetében. Használati mód: A gyógy tapaszt a test fájó pontjára ragasztjuk, és 8-12 órán keresztül rajta hagyjuk. Ezután 3-8 óra elteltével lehet a procedúrát megismételni. Ajánlott használati időszak: A Vutong gyógytapasz használatát egyedileg kell meghatározni, a kúra ajánlott hossza: nap.

68 JANUÁRI ÚJ TERMÉKEINK MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége Tio Gao test-tapasz, 2 db A tradicionális kínai gyógyászatban széles körben alkalmazzák a különböző összetételű gyógynövényes tapaszokat a betegségek célirányos és a szervezet általános gyógyítására. A tapasz komplex aktív hatóanyagai normalizálják az anyagcsere folyamatokat, segíti a szervezet méregtelenítését. Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatása van. Alkalmazás: csont- és izomfájdalom esetén, görcsoldásra, bordaközi idegfájdalomra Zhui Feng test-tapasz, 4 db A zhui feng gyógynövényes tapasz használata során fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő, ödémát csökkentő hatást fejt ki, javítja a helyi vérkeringést. Fejfájás és fogfájás esetén csillapítja a fájdalmat. Fokozza a szervezet védekező képességét. Alkalmazás: rheuma, arthritis, radikulitisz (ideggyökér gyulladás), különböző eredetű fájdalmak csillapítása, poszttraumatikus stressz szindróma esetén

69 JANUÁRI ÚJ TERMÉKEINK MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége Dong Feng test-tapasz, 4 db A dong feng gyógynövényes tapasz nyirokkeringés javító hatást fejt ki, helyreállítja a károsodott nyirokkeringést, valamint fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő szerként is használható. Használati javaslat: reuma, deréktáji fájdalmak, neuralgikus fájdalmak, ízületi és izomfájdalom, húzódás és zúzódás esetén

70 A szépség és egészség cége tiande - tapaszok Master Herb gyógynövényes méregtelenítő lábtapasz (2 db) A lábtapasz egyszerűen és hatásosan távolítja el a szervezetből a méreg-, és salakanyagokat. Gyártása a hagyományos kínai orvoslás előírásai szerint történik Alkalmazása: Méregtelenítési cél esetében: rátapasztani a talpra Célzott kezelés esetében: ráragasztani mind a talpra, mind a problémás helyekre

71

72

Tiande márciusi akciók

Tiande márciusi akciók Tiande márciusi akciók 2013. tavasz 2013. márc. 1-2013. ápr. 31. A cég fenntartja a jogot az akció feltételeinek megváltoztatására Az akció feltételei Vásárolj 1+1 nano korrektort (lifting és botox hatással)

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

TianDe Magyarország ÁRLISTA 2013. március 18-tól MENNYEI CSODA

TianDe Magyarország ÁRLISTA 2013. március 18-tól MENNYEI CSODA TianDe Magyarország ÁRLISTA 2013. március 18-tól MENNYEI CSODA a pirossal és dőlt betűvel jelzett cikkek engedélyesek, de most nem kaphatók a szépség és egészség cége a vastagon jelöltek értékesíthetők

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

Vandart (Rex Clinic Hotel)

Vandart (Rex Clinic Hotel) Vandart (Rex Clinic Hotel) Masszázsok és Wellness Testkezelések (Uraknak) Kurland Bali Paradise Wellness Rituálé mályva virágokkal: Ez a wellness kezelés bámulatosan varázsolja át a petyhüdt, fakó bőrt,

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május

MARKETING BEMUTATÓ. Eye LIFT. kezelés. Elérhető: 2019 május MARKETING BEMUTATÓ Eye LIFT kezelés Elérhető: 2019 május KEZDETI MEGFIGYELÉSEK Az idő múlása a szemkörnyéken fokozottan megjelennek: - megereszkedett szemhéj - szemkörüli ráncok - duzzadtság és sötét karikák

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Árlista 2015. október 1-től

Árlista 2015. október 1-től Árlista 2015. október 1-től MENNYEI CSODA a szépség és egészség cége sorsz. kód Megnevezés eur Ft EU regisztráció Kozmetológiai termékek 101423 2015. éves katalógus - magyar 400 1 db 100245 Mosógömb prospektus

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék

VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 1 Használat elõtt figyelmesen olvassa el az útmutatót! VIVAMAX Ionos bõrápoló készülék GYVFF-6303 hasznalti_a6meret.qxp 2007.07.13. 12:26 Page 2 Tartalomjegyzék

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24

Trestan Eukaliptusz habfürdö Hegyifenyö habfürdö Citromfü habfürdö Rozmaring habfürdö 23 Csalán sampon Kamilla sampon Gyógynövény sampon 24 TARTALOM Kräuterhof Lóbalzsam Lóbalzsam extra erös melegitö hatású 3 Feketenadálytö balzsam Ördögkarom balzsam Vazelin 4 Aloe vera ápoló- és fi tness zselé Testkrém kakaó-és sheavajjal Piros szölölevél

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember

Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Age Logic Szemmaszk MARKETING ANYAG Elérhető: 2016 szeptember Szemkontúr: a szépség középpontja A szemeink jelzik az öregedés és fáradtság jeleit Ráncok és szarkalábak a szem környékén Homlokráncok Front

Részletesebben

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Forrás: http://www.doksi.hu

Forrás: http://www.doksi.hu Az illóolajok gyógyító hatását használja ki Az illatok, mint ingerek az idegrostokon keresztül jutnak az agykéregbe, ahol a megfelelő sejteket ingerlik. Ennek hatására javul közérzetünk. Közérzetünk javulásának

Részletesebben

Spa Menü Beauty & Wellness

Spa Menü Beauty & Wellness Spa Menü Beauty & Wellness HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka környéki izmok ellazítására

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉSEK KEZELÉSI ÚTMUTATÓ AROMA TESTKEZELÉS BÕRPUHÍTÁS, NYUGTATÁS Csak radírozás Radírozás +masszázs Radírozás +önbarnítás 35 perc Simító Cukor-Kiwi Testradír - A vendég a hátán fekszik. Nagy

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék...

Tartalomjegyzék. Az Ultralieve Pro készülék...2. Az ultrahang előnyös hatásai...2. Milyen problémák kezelésére használható a készülék... Tartalomjegyzék Az Ultralieve Pro készülék...2 Az ultrahang előnyös hatásai...2 Milyen problémák kezelésére használható a készülék...2 A készüléket tilos használni...3 Az Ultralieve Pro részei...4 Az ultrahang

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja

Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Szemek: egy gyönyörű arc középpontja Ráncok Sötét Karikák Puffadtság A szem megmutatja Az öregedés jeleit: ráncok és szarkalábak A fáradtság jeleit: sötét karikák és duzzanat A szemkontúr: egy érzékeny

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ

Wellness Spa 2009. ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ Wellness Spa 2009 ROYAL CLUB HOTEL VISEGRÁD Algologie France a tenger tudja a választ A szépség megőrzése, a fiatalság megtartása és a jó közérzet kialakítása a tengeri algák ősi erejével. Arckezelés MiniSpa

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből

Herbal Collection. Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Herbal Collection Szépség és egészség a természetből Kedves ügyfeleink, nagy örömünkre szolgál, hogy kifejezték az érdeklődésüket a társágunk iránt,

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot?

Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Őszi-téli bőrápolás Hogyan lehet megőrizni a nyári barnaságot? Évszakváltás idején mindig jobban oda kell figyelnünk bőrünkre, szépségápolási szokásainkra. A nyári barnaság megőrzésének több módja van:

Részletesebben

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt.

St. Barth. A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. St. Barth A St. Barth elixírjei és Spa-kezelései a karibi élvezetek világába vezetik Önt. A karibi Tiaré virág egzotikus olaja és illata, a finom liliom illetve a tiszta bourbon vanília simogatja a lelket

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK

KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK KÉZMŰVES NATÚR HÁZISZAPPANOK Kizárólag természetes összetevőket tartalmazó szappanok. Színezék, tartósítószer, parabén és kőolaj származékmentesek, kézzel készült termékek. KECSKETEJES és GYÓGYNÖVÉNYES

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence

Kezelések könyve. Wellness szolgáltatások. Kneipp-medence Kezelések könyve Wellness szolgáltatások Kneipp-medence A Sebastian Kneipp, allgaui pap által kifejlesztett fürdőkúra a hideg és meleg víz váltakozása által előidézett enyhe ingerek elvén alapul. A váltakozás

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november

MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2014 november MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 november Az anti-ageing bőrápolás Az öregedés jelei bármikor mutatkozhatnak egy nő életében. Manapság az öregedés jeleinek kezelésére a nők jelentős energiát fordítanak:

Részletesebben

Hidegensajtolt szappanok

Hidegensajtolt szappanok Hidegensajtolt szappanok Gyöngyvirág szappan Ez a kis csengettyű alakú virág szeles körben segiti az emberiséget. A kozmetikai ipar arclemosót készít belőle. A gyógyászat vizelethajtó hatását felhasználva

Részletesebben

SPA MENÜ Beauty & Wellness

SPA MENÜ Beauty & Wellness SPA MENÜ Beauty & Wellness www.greenfieldhotel.net HU KLASSZIKUS MASSZÁZSOK Gyógymasszázs 25 perc 6 900 HUF Gyógymasszázs 50 perc 9 500 HUF Manager masszázs 25 perc 6 500 HUF A nyak, a vállöv és a lapocka

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Dr. Celved Tuna Termékei 2018

Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Dr. Celved Tuna Termékei 2018 Fordítsa vissza az Időt, az Age Reversist megfiatalítja Age Reversist krém Az eredmény azonnal látható! Azonnali feszesítő hatás, megemeli a megereszkedett bőrt. Finomítja

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március

Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhetö: 2013 március Koncentrált Anti-cellulit Szérumkrém MINCEUR CHRONO LOGIC MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhetö: 2013 március CELLULIT A kialakult cellulitnak három formáját különböztetjük meg. Ezek a vizes cellulit, a zsíros

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on.

Így működik a Mély pórus tisztító, hidratáló, ránctalanító készülék, tekintse meg a youtube-on. Érintse a készülék fejét az arcához és lassú körkörös mozgással, kezdve az arc középpontjától haladjon kifelé. Érezni fogja a készülék vibrálását. A Deep pore cleanser, mély pórustisztító, hidratáló készülék

Részletesebben

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen

Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Frissítő Szemkörnyékápoló puffadás és karikák ellen Reggel tündöklővé varázsolja a szemet & Éjszaka felfrissíti EYE FRESH MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2014 május A szem környéke: egy érzékeny terület

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

Klasszikus kozmetikai kezelések

Klasszikus kozmetikai kezelések Klasszikus kozmetikai kezelések Arctisztító kezelés (90 perc) A pórusok megtisztítása a faggyú ill. az egyéb szennyeződésektől, frissítő, regeneráló maszk. A kezelést 30 perces arc- és dekoltázs masszázzsal

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING DOSSIER MARKETING MARKETING INFORMÁCIÓK Rosacea Elleni Krém Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING RED LOGIC Visszafordítja a piros foltok megjelenését Kulcsfontosságú hatóanyag: VEINODERM Piros, érzékeny

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait.

Már 2000 évvel időszámításunk előtt felismerték a kínaiak bizonyos növények illóolajainak gyógyító tulajdonságait. Az utóbbi évtizedben egyike lett azoknak az alternatív kezelésmódoknak, melyeknek a népszerűsége a világ számos országában fokozódik. Ennek oka részben abban keresendő, hogy sokan szenvednek tartós stresszhatással

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Mámorító fűnyírás Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( Ritkán jut az emberek eszébe, hogy egy kellemes illat segíthet az ellazulásban. Most nem a parfümök permetezéséről, vagy a mesterséges illatforrásokról van szó. Egy egészséges, egyszerű és kellemes módszer

Részletesebben

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van.

Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Az egészség, a jó közérzet és a szépség csak akkor érhető el, ha az ember a természettel és önmagával összhangban van. Hagyományos gyógymasszázs a jó közérzetért Üdvözöljük azon a helyen, ahol a természet

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben