VERSEK 8. A. Testnevelés. Mi voltunk az elsők között, Kiknek a mindennapi testnevelés bosszúságot, s örömet okozott. Cooper teszt és ingafutás,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VERSEK 8. A. Testnevelés. Mi voltunk az elsők között, Kiknek a mindennapi testnevelés bosszúságot, s örömet okozott. Cooper teszt és ingafutás,"

Átírás

1 VERSEK 8. A Testnevelés Mi voltunk az elsők között, Kiknek a mindennapi testnevelés bosszúságot, s örömet okozott. Cooper teszt és ingafutás, Mikor csengetnek már? Szeretjük a testnevelést, de NEM a mérést! Várjuk már a focilabdát és Magdi néni góljainkat jelző sípját Köszönjük, Magdi néni! Ének Beethoven, Bartók és Kodály, Dallamírás, szolmizálás. Bár Andi néni ezt tanítja, Fülünkben Kis Grófo dala cseng újra. Ezt ugyan Andi néni nem tudhatja, Mégis a nézése, gondolatait elárulja. Köszönjük Andi néni! Kémia Mengyelejev, réz és szulfát Megkezdtük a kémia órát. Már az elején várjuk az óra végét, Hisz megint csak kevesen értjük az anyag lényegét!! A kísérletek eredménye lenyűgöz bennünket, Mégis sokan értetlenül meredünk könyvünkre.

2 Köszönjük Anikó néni! Magyar Volt már nekünk Kati nénink, Aztán jött Anikó néni. 2 évig volt Zsuzsa nénink, majd nyolcadikban jött Erzsike néni. Mindnyájuknak egy céljuk volt, Hogy mi jók legyünk magyarból. Ahhoz viszont tanulni kell, Nem pedig pipátlan felelet kell. Óráikat, munkájukat nem feledjük, Tudásunkat gyarapítani igyekszünk. Köszönjük Mindnyájuknak! Földrajz Gabi néni kedvessége, humora, Érdekessé tette a földrajzot számunkra. A térképpel is ismerkedtünk, Bár a vaktérképet nem igazán szerettük. Hányszor is kért bennünket, hogy tanuljunk már végre! Napközisek voltunk sokan, így jellemünk is csiszolhatta. Köszönjük a sok szép órát, S reméljük megbocsájtotta már a sok mókát! Köszönjük Gabi néni! Zsolt bácsi, mint pályakezdő, Megismert minket az első perctől. Szeretjük őt nem vitás, De tantárgyát tanulni még mindig problémás.

3 Ezért inkább sokan beszélgetünk, s még az első padban sem hallani tőlünk. Köszönjük Zsolt bácsi! Irénke néni alsós of szeptember elseje Mikor kezdetét vette, Életünk újabb fejezete. Várakozással telve érkeztünk meg ide, Hol Irénke néni szeretete ölelt körbe. Megtanított nekünk mindent, Mit csak lehetett és tudott, Írni, olvasni, számolni tanított. Megtanultuk egymást tisztelni és szeretni is, Ami minden ember életében, jellemében nagy kincs! Nem feledjük őt soha, víg kacaja elkísér minket bárhova. Köszönjük Irénke néni! Kriszti, Edina alsós napközi Iskolaotthon és napközi, Hol Edina és Krisztina néni volt velünk. Házit írtunk, énekeltünk, Mókáztunk és dolgoztunk, Sok minden szépet és jó tanultunk. Köszönjük Mindkettőjüknek! Orsi néni Simple Past és Present Perfect Azt a sok igeidőt még mindig nem értjük.

4 Miért nem elég ott is 3? Miért kell az angolban majdnem 13? Orsi néni kitartó, Minden módszert kipróbál, Csakhogy a lényeget végre értsük már! Thank you very much, Madam Informatika Végre itt az info óra, Erre vártunk reggel óta. Mennénk már a face-re újra, Nem pedig a DOS-ba újra Minden ábránd szertefoszlik, Mert Tünde néni és Zoli bácsi, Kiosztja informatika könyvünk. Meglátjuk az új anyagot, Amitől szó szerint égnek áll hajunk! Köszönjük Tünde néni és Zoli bácsi! Technika Fsz. 7 és Pista bácsi, Életvitel óra megint. Nem kell nekünk könyv és füzet, Hisz rég tudjuk már, hogy mi az ÉLET. Csalódott az egész osztály, Mert megint csak a munka vár (ránk)! Köszönjük Pista bácsi!

5 Matematika Kocka vagy négyzet? Kör vagy karika? Felszín vagy térfogat? Osztó vagy osztandó? Margó néni elmondja, nem is egyszer, hanem százszor! Gyakoroljuk, ismételjük, - de a tanulás nem kenyerünk, Így újra csak rettegünk, S bár írásban felelünk, Csak reméljük, hogy végre jobb lesz jegyünk! Köszönjük Margó néni! Biológia Érkezik már Samu újra, Mert Anikó néni az emberi test rejtelmeit tanítja. Érdekes és hasznos tantárgy, csak hát ezt is tanulni kellene ám! Egy kettest azért összehozunk, Hisz szeptembertől sokan tovább is tanulunk. Figyelünk hát és csöndben vagyunk, Hátha valami csoda folytán, A tudást befogadja agyunk Köszönjük Anikó néni! Történelem Háború és békekötés, Csata, évszám, híres történelmi személy. Nem lesz ez sok, Andi néni? Beszélgessünk másról inkább,

6 Hátha jobban lesz tőle az osztály. Úgysem értik köztünk sokan, hogy ki miért és hová ment És miért nem maradt végre ott, ahová ment? Bonyolult a történelem, érthető oka nincs semminek. Sok ez nekünk, az már biztos, Bár a vázlatot akkor is leírjuk. Köszönjük Andi néni! Igazgatóság Ajtó jobbról, ajtó balról Belülre kerülni nem mindig jó. Rajz, ének és sportverseny, Igazgató néni előtt, ekkor büszkén jelenünk meg. Következő iroda, Hol Magdi néni kedves mosolya fogad. Vele együtt Iluska néni, és Sanyi bácsi segítette magatartásunk, szorgalmunk és jellemünk javulását. Iskolaújság, honlap s a várva várt facebook,- Mindezzel Tibor bácsi foglalkozott. Köszönjük segítségüket, támogatásukat és kedvességüket! Fizika Erő, munka, gyorsulás, Már megint jöhet a számolás. Fizika könyv újra nyitva, S Ildikó néni tekint ránk vészjóslóan. Szeretjük őt, az már biztos, A napköziben is sokszor segítségünkre volt. Szeretete, gondoskodása elkísér minket,

7 Mit ezúton köszönünk meg. Rajz I/1. és rajz óra, Vajon hol van a vázlatfüzet s ceruza? A feladat nem nehéz, Csak rajzolni kellene és kész. Egy baj van csak: a rajz témája NEM ÁLTALUNK választott, Így az alkotás öröme is szertefoszlott. Ráadásul, Marica néni még az elméletet is kéri, Hiába mondogatjuk, hogy mi a MODERN MŰVÉSZETET jobban szeretjük és értjük. Osztályfőnöknek Még ötödikben egy kis papírra Felírt 5.a feliratú szöveggel Várta Betti néni a kedves, Aranyos gyerekeket. Megérkeztünk! Kezdetben még minden rendben volt, De kamaszkorba léptünk Mégis kitartott velünk jóban és rosszban. Együtt nevettünk és sírtunk a bajban. Órák után sokszor jött a sok panasz, De jegyeinkért a küzdése mindig megmaradt. A sok gond és baj ellenére, Kedvessége velünk maradt, Szülinapok és névnapok köszöntése Számára volt a legfontosabb feladat. Azt mondják, az idő mindent megszépít, Bízunk abban, hogy ez majd Betti néninél is működik.

8 Köszönünk mindent, mit Pótanyaként adott, Reméljük, hogy sose felejt minket, Hiszen néha azért jók is voltunk! Köszönjük Betti néni!

5.a 5.b 5.c 1. Testnevelés Történelem Természetismeret 2. Magyar

5.a 5.b 5.c 1. Testnevelés Történelem Természetismeret 2. Magyar CSÜTÖRTÖK PÉNTEK "A" HÉT a b c 1. Testnevelés Történelem Természetismeret Inf.(F)/Tech.(L) Testnevelés Testnevelés Természetismeret Ének Tanulás mestersége 6. Német Hon- és népismeret 7. fakultáció 1.

Részletesebben

ELSŐ OSZTÁLY HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK

ELSŐ OSZTÁLY HÉTFŐ KEDD SZERDA CSÜTÖRTÖK PÉNTEK ELSŐ OSZTÁLY 1 Magyar Matematika Magyar Matematika Magyar 2 Szabad foglalkozás Önálló foglalkozás Kulturális foglalkozás Angol / Szabad foglalkozás Szabad foglalkozás 3 Magyar Testnevelés Magyar Testnevelés

Részletesebben

magyar 204. magyar 204. biológia 210. földrajz 210. informatika 5. technika rajz angol/német oszt.főnöki testnevelés

magyar 204. magyar 204. biológia 210. földrajz 210. informatika 5. technika rajz angol/német oszt.főnöki testnevelés 5.a 1. 2. i biológia 210. 210. informatika 3. /német /német ének testnevelés 4. testnevelés /német gazdálkodás 5. technika rajz /német oszt.főnöki testnevelés 6. rajz 5.a 1. testnevelés ének 2. informatika

Részletesebben

HÉTFŐ 8.00-8.45 9.00-9.45 9.55-10.40 10.55-11.40 11.50-12.35 12.40-13.25 13.30-14.15 14.20-15.05 15.15-16.00

HÉTFŐ 8.00-8.45 9.00-9.45 9.55-10.40 10.55-11.40 11.50-12.35 12.40-13.25 13.30-14.15 14.20-15.05 15.15-16.00 HÉTFŐ OSZTÁLY / 1.A Matematika Magyar Magyar Ének Testnevelés Napközis fogl. Napközis fogl. 2.A Matematika Magyar Testnevelés Magyar Ének 2.B Testnevelés Matematika Magyar Magyar Fejlesztés Napközis fogl.

Részletesebben

Az Nkt a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk.

Az Nkt a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk. Az Nkt. 81. -a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk. Volt tanítványaink a következő eredményeket érték el a középfokú intézményekben. 2012/13. tanévben a nyolcadik osztály létszáma:

Részletesebben

Az intézmény eredményei, lemorzsolódási, évismétlési mutatói

Az intézmény eredményei, lemorzsolódási, évismétlési mutatói Az intézmény eredményei, lemorzsolódási, évismétlési mutatói A 2016 / 2017-es tanévben 1 (egy) fő ismétel évfolyamot. Osztály Magatartás Szorgalom ALSÓ TAGOZAT Év végi statisztikai adatok

Részletesebben

Soproni Széchenyi István Gimnázium

Soproni Széchenyi István Gimnázium Soproni Széchenyi István Gimnázium AZ ISKOLA EGYES ÉVFOLYAMAIN TANÍTOTT TANTÁRGYAK ÉS EZEK ÓRASZÁMAI A Soproni Széchenyi István Gimnázium Pedagógiai Programjának 5. sz. melléklete Elfogadta a Soproni Széchenyi

Részletesebben

Alsó tagozat Hétfő. Felső tagozat Hétfő

Alsó tagozat Hétfő. Felső tagozat Hétfő Hétfő 1. Környezet Magyar Matematika Magyar 2. Testnevelés Magyar Magyar Magyar 3. Magyar Matematika Magyar Testnevelés 4. Matematika Testnevelés Környezet Matematika 5. Matematika korrep. Korrep. Korrep.

Részletesebben

A Hevesy György Általános Iskola felső tagozatának 2013-2014. tanév 2. félévi órarendje

A Hevesy György Általános Iskola felső tagozatának 2013-2014. tanév 2. félévi órarendje Csoport 5.a Órák: 30 1. angol Barna Ágnes F2 angol Gecsey Krisztina 2. természetismeret Jenei Csabáné 3. magyar Ács Lívia angol Barna Ágnes T1 angol Gecsey Krisztina magyar Ács Lívia 4. informatika Tóth-S.

Részletesebben

Nyílt héten látogatható órák március március 24.

Nyílt héten látogatható órák március március 24. Nyílt héten látogatható órák 2017. március 21-2017.március 24. Osztály: 5.A történelem és Leventéné - Terem: em. angol nyelv Tóth Izabella - Terem: em. 5.A 5.A (a) 5.A német nyelv Leventéné - Terem: em.

Részletesebben

Aki az interjút készítette: Farkasfalvi Dominik, Fehér Krisztián, Murányi Márk

Aki az interjút készítette: Farkasfalvi Dominik, Fehér Krisztián, Murányi Márk Aki az interjút készítette: Farkasfalvi Dominik, Fehér Krisztián, Murányi Márk Aki válaszolt: Mika Ági néni 1. Mikor járt a sulinkba? 1976-tól 1984-ig. 2. Melyik teremben volt az osztálya? Az info. 3.

Részletesebben

Idegen nyelvi mérés eredményei év

Idegen nyelvi mérés eredményei év Idegen i mérés eredményei - 2017. év srsz. Mérési azonosító Évfolyam Idegen Mérési eredmény (százalék) 1. X443-W859 6 angol 70% 2. J147-U624 6 angol 76% 3. U159-A876 6 angol 56% 4. F393-P633 6 angol 100%

Részletesebben

5. a osztály A hét Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek B hét Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek

5. a osztály A hét Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek B hét Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 5. a osztály 1. angol testnevelés történelem földrajz magyar 2. tec/inf testnevelés matematika matematika testnevelés 3. tec/inf magyar biológia magyar történelem 4. matematika angol ének testnevelés rajz

Részletesebben

Csoport 1.a Órák: 25 Csoport 1.a Órák: 25

Csoport 1.a Órák: 25 Csoport 1.a Órák: 25 Csoport a Órák: 25 Csoport a Órák: 25 2. magyar magyar 2. magyar magyar 3. magyar magyar magyar magyar 3. magyar magyar magyar magyar magyar 4. magyar környezetismeret ének-zene rajz magyar 4. ének-zene

Részletesebben

5. számú melléklet. Az iskola egyes évfolyamain tanított tantárgyak és ezek óraszámai

5. számú melléklet. Az iskola egyes évfolyamain tanított tantárgyak és ezek óraszámai 5. számú melléklet Az iskola egyes évfolyamain tanított tantárgyak és ezek óraszámai Óraterv a 006 szeptemberétől (7.A; 7.B; 9.C) induló reál és humán osztályok számára (hat-és négyosztályos), Utoljára

Részletesebben

Sorszám Iskolai végzettség 1. Egyetem Történelem szakos bölcsész és középiskolai tanár 2. Főiskola Angol szakos nyelvtanár 3. Főiskola Gépészmérnök

Sorszám Iskolai végzettség 1. Egyetem Történelem szakos bölcsész és középiskolai tanár 2. Főiskola Angol szakos nyelvtanár 3. Főiskola Gépészmérnök Sorszám Iskolai végzettség 1. Egyetem Történelem szakos bölcsész és középiskolai tanár 2. Főiskola Angol szakos nyelvtanár 3. Főiskola Gépészmérnök 4. Főiskola Biológia technika szakos általános iskolai

Részletesebben

sorszám végzettség végzettség szintje tanított tantárgy 1. horvát, orosz főiskola horvát 2. horvát, orosz főiskola horvát

sorszám végzettség végzettség szintje tanított tantárgy 1. horvát, orosz főiskola horvát 2. horvát, orosz főiskola horvát A pedagógusok iskolai végzettsége és az általuk tanított tantárgyak a 2016/2017-es tanévben: sorszám végzettség végzettség szintje tanított tantárgy 1. horvát, orosz horvát 2. horvát, orosz horvát 3. tanító

Részletesebben

Helyi tanterv melléklete

Helyi tanterv melléklete Helyi tanterv melléklete 1. Az iskola egyes évfolyamain tanított tantárgyak, a kötelező és választható tanórai foglalkozások, óraszámaik, tananyag és követelmény 1.1. Az 1-4. évfolyamon tanított tantárgyak

Részletesebben

EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD

EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD EBÉD 1.s Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 1. Önálló tanulás Önálló tanulás Önálló tanulás Önálló tanulás Önálló tanulás 2. Matek Testnevelés Matek Testnevelés Matek 3. Testnevelés Magyar Rajz Magyar Technika

Részletesebben

A 2009/2010. tanévben induló osztályok tantárgyszerkezete és óraterve. (Részlet a pedagógiai programból) Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium

A 2009/2010. tanévben induló osztályok tantárgyszerkezete és óraterve. (Részlet a pedagógiai programból) Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium Andrássy Gyula Gimnázium és Kollégium A 2009/2010. tanévben induló ok tantárgyszerkezete és óraterve (Részlet a pedagógiai programból) 2008 1 Angol nyelvi előkészítő/ angol 12. sz. melléklet Tantárgyak

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA ZSIRAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2016/2017-ES TANÉV 1 Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére (A lista személyes adatokat nem tartalmazhat) 1. A pedagógusok iskolai

Részletesebben

Órarend V.A.

Órarend V.A. Órarend 20182019 V.A. Osztályfőnök: Cîrceanu Claudia 78 Matematika Matematika Földrajz Zene Román nyelv Informatika Angol Magyar nyelv Magyar nyelv Rajz Magyar nyelv Román nyelv Opció Matematika Polgári

Részletesebben

József Attila Gimnázium és Szakképző Iskola Pedagógiai Program. Óratervek

József Attila Gimnázium és Szakképző Iskola Pedagógiai Program. Óratervek 1. sz. melléklet Óratervek 1. Gimnázium reál-orientáció Történelem 2 1,5 3 3 Emberismeret és etika 1 1. idegen nyelv 3* 2,5* 3* 3* 2. idegen nyelv 2,5* 2* 3* 3* Matematika 3 3 3 3 * Informatika 1,5* 1*

Részletesebben

ÓRAREND a 2012\2013-as tanév I. félévére

ÓRAREND a 2012\2013-as tanév I. félévére ÓRAREND a 2012\2013-as tanév I. félévére Osztály 1.a 1. 2. 5. rajz testnevelés magyar matematika ének matematika matematika magyar magyar matematika magyar magyar matematika magyar magyar testnevelés magyar

Részletesebben

TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/ évfolyam

TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/ évfolyam TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/2017 5.évfolyam Magyar 4 db kisméretű nem spirál vonalas füzet (irodalom, nyelvtan, fogalmazás, gyakorló) 1 db lefűzhető mappa Történelem 1 db A/4-es vonalas füzet Matematika 3 db

Részletesebben

1.) A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1.) A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 1.) A ok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához sorszám Tanított tantárgy Legmagasabb Szakvizsga Oklevélben megjelölt képesítés

Részletesebben

Személyi feltételek Pedagógusok által ellátott tantárgyak, szolgáltatások Tanítók

Személyi feltételek Pedagógusok által ellátott tantárgyak, szolgáltatások Tanítók A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet 10. számú melléklete Különös közzétételi listát határoz meg a nevelési - oktatási intézmények részére. A fenti rendelkezésnek az alábbi a dokumentummal kívánunk eleget

Részletesebben

ANGOL NYELV ÖSSZ ÖSSZ. össz 4,85 81 4,83 137 4,89 126 4,90 99 4,93 147 4,88 195 4,81 181 4,89 183 5,00 3 4,75 4 5,00 3

ANGOL NYELV ÖSSZ ÖSSZ. össz 4,85 81 4,83 137 4,89 126 4,90 99 4,93 147 4,88 195 4,81 181 4,89 183 5,00 3 4,75 4 5,00 3 ANGOL NYELV 2007/08 2008/09 2009/10 2010/11 2011/12 2012/13 2013/14 2014/15 5,00 17 4,65 17 4.95 20 4,90 21 5,00 21 4,92 25 5,00 22 4,87 15 12.a 5,00 10 5,00 7 5,00 4 5,00 2 5,00 9 4,94 18 4,88 16 5,00

Részletesebben

A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához végzettség szintje szakképzettség tanított tantárgy 14 főiskola tanító alsó tagozat 10 főiskola

Részletesebben

TANULMÁNYI VERSENYEK ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ PÁLYÁZATOK

TANULMÁNYI VERSENYEK ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ PÁLYÁZATOK TANULMÁNYI VERSENYEK ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ PÁLYÁZATOK KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT BUDAPEST III. TANKERÜLETÉBEN 2014-2015. tanévben 1 Versenyeink a 2014/2015-ös tanévben Sorszám Rendező Verseny

Részletesebben

I. Tanulói jogviszonyban álló vizsgázók:

I. Tanulói jogviszonyban álló vizsgázók: A vizsgabizottság neve: 12.A K 29 29 28 1 0 1 4 9 14 1 matematika K 21 21 21 0 0 0 0 2 19 0 történelem K 29 29 29 0 0 1 9 10 9 0 angol nyelv K 18 18 18 0 0 0 4 5 9 0 német nyelv K 11 11 11 0 0 0 2 2 7

Részletesebben

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK MÁJUS-JÚNIUS

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK MÁJUS-JÚNIUS ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK 2017. MÁJUS-JÚNIUS OSZTÁLYOK ÉRETTSÉGI EREDMÉNYE 12.A 12.B 12.C 12.D 12.E Közép % 73,59 8,55 7,23 77,24 82,4 Emelt % 64,85 73,96 66,17 78,84 73,91 eltérés 8,74 6,59 4,6-1,6 8,49 Tanév

Részletesebben

2017/2018-as tanév. Révkomáromi János Általános Iskola OM: ESZKÖZJEGYZÉK. a 2017/2018-as tanévre

2017/2018-as tanév. Révkomáromi János Általános Iskola OM: ESZKÖZJEGYZÉK. a 2017/2018-as tanévre Révkomáromi János Általános Iskola OM: 201312 2017/2018-as tanév ESZKÖZJEGYZÉK a 2017/2018-as tanévre 5. évfolyam TOLLTARTÓ TARTALMAZZA: grafit ceruza, kék színes ceruza, piros színes ceruza, kéken fogó

Részletesebben

ÓRATERV. Az iskola egyes évfolyamain az elkövetkezendő tanévekben az alábbi tantervek alapján folyik az oktatás:

ÓRATERV. Az iskola egyes évfolyamain az elkövetkezendő tanévekben az alábbi tantervek alapján folyik az oktatás: ÓRATERV 3.. Az egyes évfolyamokon tanított tantárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások, ezek óraszámai, az előírt tananyag és a követelmények Az iskola egyes évfolyamain az elkövetkezendő

Részletesebben

A PEDAGÓGUSOK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE, HOZZÁRENDELVE A HELYI TANTERV TANTÁRGYFELOSZTÁSÁHOZ

A PEDAGÓGUSOK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE, HOZZÁRENDELVE A HELYI TANTERV TANTÁRGYFELOSZTÁSÁHOZ A PEDAGÓGUSOK ISKOLAI VÉGZETTSÉGE, HOZZÁRENDELVE A HELYI TANTERV TANTÁRGYFELOSZTÁSÁHOZ Sorszám Pedagógus végzettsége, szakképzettsége Tanított tárgyak 1 tanító, német szk. matematika, német 2 tanító, magyar

Részletesebben

Dobránszkyné Csige Boglárka. Gáll Gizella. Somogyiné Győri Magdolna. Eszenyiné Stéh Katalin

Dobránszkyné Csige Boglárka. Gáll Gizella. Somogyiné Győri Magdolna. Eszenyiné Stéh Katalin Csőke Ilona Tanító, testnev. spec.koll., pedagógia, tehetség és képfejl.szakv., népi játék és kézműves oktató, kosárfonó szakoktató 1.a osztályfőnök, kézműves-technika, szakvizsga Kondor Krisztina Tanító,

Részletesebben

(OM AZONOSÍTÓ KÓDSZÁM:

(OM AZONOSÍTÓ KÓDSZÁM: Osztály Név 1 2 3 4 5 6 7 8 Egyéb Összesen fizika 1 2 3 kémia 2 1 3 matematika 4 4 4 12 Agócs Miklós Fizika - kémia - matematika szakos tanár napközi felső 3 3 fizika tehetséggond 1 1 kémia tehetséggond.

Részletesebben

Helyi tanterv MELLÉKLET. Intézményünk helyi tantervének jogszabályi keretei:

Helyi tanterv MELLÉKLET. Intézményünk helyi tantervének jogszabályi keretei: Intézményünk helyi tantervének jogszabályi keretei: Helyi tanterv MELLÉKLET - 2011.évi CXC törvény nemzeti köznevelésről 6. számú Melléklete - 110/2012.(VI.4.) Kormányrendelet a Nemzeti Alaptanterv kiadásáról,

Részletesebben

Osztályok órarendje 2013-14 tanév 1. félév érvényes: szeptember 2.

Osztályok órarendje 2013-14 tanév 1. félév érvényes: szeptember 2. 1. osztály 1 8:00-8:45 2 9:05-9:50 3 10:00-10:45 4 10:55-11:40 5 11:40-12:40 6 12:40-13:30 7 13:35-14:20 8 14:25-15:10 9 15:15-16:00 i. (3) Magyar o. (TI) Matematika (TI) i. (3) i. (12) Testnevelés (TI)

Részletesebben

Tantárgyi rendszer bevezetése (felmenő rendszerben) a NAT szerint elfogadott helyi tanterv alapján 2013 szeptember 1 től

Tantárgyi rendszer bevezetése (felmenő rendszerben) a NAT szerint elfogadott helyi tanterv alapján 2013 szeptember 1 től 1. számú melléklet Tantárgyi rendszer bevezetése (felmenő rendszerben) a NAT szerint elfogadott helyi tanterv alapján 2013 szeptember 1 től Tantervek: H2010 = a 2011-ben felülvizsgált és a NAT alapján

Részletesebben

STATISZTIKAI ADATOK A 2016/2017 TANÉV VÉGÉRŐL. Készítette: Mezeiné Gurbán Juliánna

STATISZTIKAI ADATOK A 2016/2017 TANÉV VÉGÉRŐL. Készítette: Mezeiné Gurbán Juliánna STATISZTIKAI ADATOK A 2016/2017 TANÉV VÉGÉRŐL Készítette: Mezeiné Gurbán Juliánna AZ ISKOLA TANULÓINAK LÉTSZÁMA: 1096 (1121) 1. évfolyam: 125 (131) 5. évfolyam: 125 (146) 2. évfolyam: 125 (106) 6. évfolyam:

Részletesebben

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK MÁJUS-JÚNIUS

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK MÁJUS-JÚNIUS ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK 2016. MÁJUS-JÚNIUS OSZTÁLYOK ÉRETTSÉGI EREDMÉNYE 12.A 12.B 12.C 12.E Közép % 70,31 82,95 68,79 84,98 81.05 Emelt % 70,35 78,72 71,76 80,29 78,1 eltérés -0,04 4,23-2,97 4,69 2,95 Tanév

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához: A nevelő szakképzettsége / végzettsége.

1. A pedagógusok iskolai végzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához: A nevelő szakképzettsége / végzettsége. Közzétételi lista A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet 23. - a értelmében az Őcsényi Perczel Mór Általános Iskola az alábbi adatokat, információkat honlapunkon is közzé tesszük: 1. A pedagógusok iskolai

Részletesebben

Órarend, 2014-2015. 9. Ny osztály

Órarend, 2014-2015. 9. Ny osztály Órarend, 2014-2015. 9. Ny osztály 1. * Angol HBM / Inform. BGyZs / Angol HBM / Német UTI Német BÁ Német UTI Inform. BGyZs Német/ Német UTI / Angol 2. Angol HBM / Német UTI Német/ Német UTI 3. Angol KGV

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához:

1. A pedagógusok iskolai végzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához: Közzétételi lista A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet 23. - a értelmében az Őcsényi Perczel Mór Általános Iskola az alábbi adatokat, információkat honlapunkon is közzé tesszük: 1. A pedagógusok iskolai

Részletesebben

HELYI TANTERV VII. ÓRATERVEK

HELYI TANTERV VII. ÓRATERVEK HELYI TANTERV VII. ÓRATERVEK VII. 1. Szakiskolai óratervek VII. 2. Szakközépiskolai óratervek VII.1. SZAKISKOLAI ÓRATERVEK VII.1.1. Szakmai előkészítő évfolyam (9. évfolyam) I. Alapképzések II. Szocializáció

Részletesebben

7 fizika történelem földrajz magyar 8 fizika történelem

7 fizika történelem földrajz magyar 8 fizika történelem Pécsi József Nádor Gimnázium és Szakképző Iskola Esti gimnáziumi tagozat Órarend 2009/2010. II. félév 17. hét: 2010. január 21.-22. (csütörtök-péntek! - iskolai felvételi miatt) 18. hét: 2010. január 29.-30.

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA HESZ MIHÁLY ÁLTALÁNOS ISKOLA 2642 Nógrád, Vasút sor 9. OM: 032274 KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016. tanév mely készült a 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére

Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére Különös közzétételi lista a nevelési-oktatási intézmények részére 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Iskolai végzettség További

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Különös közzétételi lista Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatokat nem sértve) kapcsolódó legfontosabb információkról a szülőket tájékoztatni szükséges,

Részletesebben

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK MÁJUS-JÚNIUS

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK MÁJUS-JÚNIUS ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK 2018. MÁJUS-JÚNIUS OSZTÁLYOK ÉRETTSÉGI EREDMÉNYE I. százalék 12.A 12.B 12.C 12.D 12.E Emelt 66,28 72,29 70,62 75,88 78,04 Közép 73,97 81,51 73,81 82,53 83,55 Együtt 72,62 78,83 73,16

Részletesebben

1.1 ÓRATERV A 9. NYELVI ELİKÉSZÍTİ ÉVFOLYAM RÉSZÉRE

1.1 ÓRATERV A 9. NYELVI ELİKÉSZÍTİ ÉVFOLYAM RÉSZÉRE HELYI TANTERV 1 ÓRATERVEK 1.1 ÓRATERV A 9. NYELVI ELİKÉSZÍTİ ÉVFOLYAM RÉSZÉRE Tantárgy neve Heti Megjegyzés óraszám Idegen nyelv 13 Intenzív nyelvi felkészítés Informatikai ismeretek 4 Történelem 1 Képességfejlesztés

Részletesebben

1. A tanulók április 13-ig adhatják le a tantárgy és a felkészülési szint megválasztásával kapcsolatos döntésüket.

1. A tanulók április 13-ig adhatják le a tantárgy és a felkészülési szint megválasztásával kapcsolatos döntésüket. AZ EMELT ÉS KÖZÉPSZINTŰ ÉRETTSÉGIRE FELKÉSZÍTŐ FAKULTÁCIÓKKAL KAPCSOLATOS FONTOSABB TUDNIVALÓK A 2015/2016. TANÉVBEN a 11. A, a 11.B, a 11.C és a 11.D OSZTÁLYBA LÉPŐKNEK 1. A tanulók április 13-ig adhatják

Részletesebben

HÉTFŐ. 9A 9B 9C 9D Magyar Csetényi Park: időjárás megfigyelése, térképismeret és vízvizsgálat

HÉTFŐ. 9A 9B 9C 9D Magyar Csetényi Park: időjárás megfigyelése, térképismeret és vízvizsgálat A HÉTFŐ B 6A 6B A B A B A B C D 10A 10B 10C 11A 11B 11C 12A 12B 12C Csetényi Park: időjárás megfigyelése, térképismeret és vízvizsgálat Természetismeret, technika és informatika: a vendégfogadó projekt

Részletesebben

2.9. Az iskolai beszámoltatás, az ismeretek számonkérésének követelményei és formái

2.9. Az iskolai beszámoltatás, az ismeretek számonkérésének követelményei és formái 2.9. Az iskolai beszámoltatás, az ismeretek számonkérésének követelményei és formái A nevelők tanulók tanulmányi teljesítményének és előmenetelének értékelését, minősítését elsősorban az alapján végzik,

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK össz

ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK össz ÉRETTSÉGI EREDMÉNYEK 1. Emelt szintű érettségik száma 2014 2015 2016 2017 2018 2019 össz Angol 13 5 7 11 10 Biológia 11 4 5 6 4 Fizika 9 4 1 1 Földrajz 6 1 3 1 Informatika 1 3 1 Kémia 8 4 4 2 Matematika

Részletesebben

Kovács Botond 1. osztály

Kovács Botond 1. osztály Hajmáskéri Gábor Áron Általános Iskola 05-0. tanév I. félév Kovács Botond. osztály matematika matematika matematika magyar környezetismeret hit-és erkölcstan ének ének 5. magyar 3 magyar magyar magyar

Részletesebben

Visszaérkezett tanulmányi eredmények 10. évfolyam: 11 fő (41 %) Visszaérkezett tanulmányi eredmények 9. évfolyam: 9 fő (40 %)

Visszaérkezett tanulmányi eredmények 10. évfolyam: 11 fő (41 %) Visszaérkezett tanulmányi eredmények 9. évfolyam: 9 fő (40 %) Az Nkt. 81. -a alapján a középiskolák által küldött eredményeket feldolgoztuk. Volt tanítványaink a következő eredményeket érték el a középfokú intézményekben. 2012/2013. tanévben a nyolcadik osztály létszáma:

Részletesebben

Órarend, 2015-2016. 9. Ny osztály

Órarend, 2015-2016. 9. Ny osztály Órarend, 2015-2016. 9. Ny osztály 1. *Német BÁ /Angol SV Angol MI Angol KGV / Német SzE Angol KGV / Matematika 2. Német UTI /Angol SV /Inform. BGyZs Angol KGV / Német SzE Inform. BGyZs Angol KGV /Német

Részletesebben

KIMUTATÁS A DICSÉRETEKRŐL ÉS FIGYELMEZTETÉSEKRŐL a 2009/2010. tanévben (az egész tanévben!!)

KIMUTATÁS A DICSÉRETEKRŐL ÉS FIGYELMEZTETÉSEKRŐL a 2009/2010. tanévben (az egész tanévben!!) KIMUTATÁS A DICSÉRETEKRŐL ÉS FIGYELMEZTETÉSEKRŐL a 2009/2010. tanévben (az egész tanévben!!) Dicséretek Figyelmeztetések szaktanári osztályfőnöki igazgatói nevelőtestületi szaktanári osztályfőnöki igazgatói

Részletesebben

ÓRAREND 2012/2013 II. félév 1.a osztály. Szabadidő Szabadidő Szabadidő Szabadidő

ÓRAREND 2012/2013 II. félév 1.a osztály. Szabadidő Szabadidő Szabadidő Szabadidő ÓRAREND 2012/2013 II. félév 1.a osztály 1. 8-9 Matematika Magyar Magyar Magyar Matematika 2. 9-10 Ének Magyar Magyar Magyar Rajz 3. 10-11 Testnevelés Szabadidő Angol Matematika Testnevelés 4. 11-12 Szabadidő

Részletesebben

A GAZDAGRÉT-CSIKIHEGYEK ÁLTALÁNOS ISKOLA TANTESTÜLETE ÉS A NEVELŐ-OKTATÓ

A GAZDAGRÉT-CSIKIHEGYEK ÁLTALÁNOS ISKOLA TANTESTÜLETE ÉS A NEVELŐ-OKTATÓ A GAZDAGRÉT-CSIKIHEGYEK ÁLTALÁNOS ISKOLA TANTESTÜLETE ÉS A NEVELŐ-OKTATÓ MUNKÁT SEGÍTŐ MUNKATÁRSAI 1 / 18 Név Tanított tantárgy Beosztás Bruckner László biológia, pedagógia, testnevelés - 8. évf. fiúk

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 29-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 29-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 29-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Hevesy György Általános Iskola pedagógiai programjának módosítása

Részletesebben

Császári Zrínyi Ilona Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

Császári Zrínyi Ilona Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Császári Zrínyi Ilona Általános Iskola KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A pedagógusok iskolai végzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tanított tárgyak

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztását

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztását 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztását Legmagasabb iskolai végzettség Szakképzettség német nyelv és irodalom - orosz nyelv és irodalom

Részletesebben

Nyílt napok órái osztályok szerint

Nyílt napok órái osztályok szerint Nyílt napok órái osztályok szerint OSZTÁLY DÁTUM ÓRA TANTÁRGY PEDAGÓGUS 1.a február 28. 2. matematika Dobó Szabina február 28. 6. rajz Bali-Király Katalin március 01. 2. olvasás Bali-Király Katalin március

Részletesebben

Nyílt napok órái pedagógusok szerint

Nyílt napok órái pedagógusok szerint Nyílt napok órái pedagógusok szerint Andrucsák Viktória február 28. 2. matematika 2.a február 28. 3. matematika 2.b március 01. 2. környezetismeret 2.a március 01. 4. környezetismeret 2.b Baksáné Farkas

Részletesebben

Kerettanterv a gimnáziumok 9-12. évfolyama számára

Kerettanterv a gimnáziumok 9-12. évfolyama számára Kerettanterv a gimnáziumok 9-2. évfolyama számára Tantárgyi struktúra és óraszámok Óraterv a kerettantervekhez 9 2. évfolyam gimnázium általános tagozat VMG Tantárgyak 9. 0.. 2. + + I. Idegen nyelv 3+

Részletesebben

Sport az életünkben, küzdelem a mindennapokban

Sport az életünkben, küzdelem a mindennapokban Sport az életünkben, küzdelem a mindennapokban A SIÓFOKI VAK BOTTYÁN JÁNOS ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS AMI 5. ÉVFOLYAMOS TANULÓI RÉSZÉRE 2016.09.05-09 KÖZÖTT SZERVEZETT ERDEI ISKOLAI PROGRAM DOKUMENTÁCIÓJA Palkó

Részletesebben

Érettségi statisztika május-június

Érettségi statisztika május-június Érettségi statisztika 2014. május-június Vizsgacsoportok összetétele vizsgajelentkezés típusai szerint (109 fő) 12.A 12.F 12.B Összesen Rendes érettségi tevő 24 9 31 64 Bukás miatt előrehozott érettségit

Részletesebben

OSZTÁLYOZÓ- KÜLÖNBÖZETI- ÉS JAVÍTÓVIZSGÁK RÉSZLETES SZABÁLYAI

OSZTÁLYOZÓ- KÜLÖNBÖZETI- ÉS JAVÍTÓVIZSGÁK RÉSZLETES SZABÁLYAI OSZTÁLYOZÓ- KÜLÖNBÖZETI- ÉS JAVÍTÓVIZSGÁK RÉSZLETES SZABÁLYAI Érvényes: 2014.augusztus 25-től Jóváhagyta: igazgató OSZTÁLYOZÓ VIZSGÁK SZABÁLYZATA Az osztályozó vizsga lehetséges okai: az adott tanévet

Részletesebben

Képzési rend 2016-2017. tanév. Iskolánk képzési rendje és pontszámítás az egyes képzési formákban

Képzési rend 2016-2017. tanév. Iskolánk képzési rendje és pontszámítás az egyes képzési formákban Képzési rend 2016-2017. tanév Iskolánk képzési rendje és pontszámítás az egyes képzési formákban 9. A humán tantervű osztály magyar nyelv és irodalom csoport (17 fő) Tagozatkód: 001 1. : angol nyelv, német

Részletesebben

A tanulmányi munka értékelése (2013/2014.)

A tanulmányi munka értékelése (2013/2014.) A tanulmányi munka értékelése (2013/2014.) Létszám Osztály Létszám okt.1. Évismétlő Jelenlegi létszám 9.A 35 0 35 9.B 36 0 36 9.C 37 2 36 9.D 35 0 36 9.E 36 0 35 Összesítés 9. évfolyam 179 2 178 10.A 32

Részletesebben

Lilla Téri Általános Iskola meghirdeti komplex tanulmányi versenyét, melynek időpontja: november 15. Ünnepélyes megnyitó: 8.

Lilla Téri Általános Iskola meghirdeti komplex tanulmányi versenyét, melynek időpontja: november 15. Ünnepélyes megnyitó: 8. Lilla Téri Általános Iskola meghirdeti komplex tanulmányi versenyét, melynek időpontja: 2019. november 15. Ünnepélyes megnyitó: 8.45 Verseny kezdési időpontja: 9.00 Helyszínei: Lilla Téri Általános Iskola:

Részletesebben

SZAKÉTŐI VÉLEMÉNY A BAKONYSZENTKIRÁLYI BÉKEFI ANTAL ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉ- SZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY HELYI TAN- TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL

SZAKÉTŐI VÉLEMÉNY A BAKONYSZENTKIRÁLYI BÉKEFI ANTAL ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉ- SZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY HELYI TAN- TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL SZAKÉTŐI VÉLEMÉNY A BAKONYSZENTKIRÁLYI BÉKEFI ANTAL ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉ- SZETOKTATÁSI INTÉZMÉNY HELYI TAN- TERVÉNEK MÓDOSÍTÁSÁRÓL Készítette: Bíró Jenő, közoktatási szakértő Szakértői igazolvány

Részletesebben

Iskolánk tantestületének és oktatást-nevelést segítő dolgozóinak adatai 2015-2016-os tanév

Iskolánk tantestületének és oktatást-nevelést segítő dolgozóinak adatai 2015-2016-os tanév Iskolánk tantestületének és oktatástnevelést dolgozóinak adatai 20152016os tanév 1. Pedagógus1 Bessenyei György 2. Pedagógus2 Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskola 3. Pedagógus3 Eötvös József

Részletesebben

ANDRÁSSY GYULA A G K GIMNÁZIUM KOLLÉGIUM. Nyílt nap összeállította: Kovács Tibor ivh.

ANDRÁSSY GYULA A G K GIMNÁZIUM KOLLÉGIUM. Nyílt nap összeállította: Kovács Tibor ivh. NDRÁSSY YUL IMNÁZIUM ÉS OLLÉIUM Nyílt nap 2017. 11. 18. IMNÁZIUM ( - 4 ) FONTOS DÖNTÉS Érettségi (középszintű, emelt szintű) Felsőfokú szakképzés, érettségire épülő szakmák Felsőoktatás Szakgimnázium 4

Részletesebben

TANULMÁNYI VERSENYEK ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ PÁLYÁZATOK

TANULMÁNYI VERSENYEK ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ PÁLYÁZATOK TANULMÁNYI VERSENYEK ÉS TEHETSÉGGONDOZÓ PÁLYÁZATOK KLEBELSBERG INTÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT III. TANKERÜLETÉBEN 2015-2016. tanévben 1 Tartalom Versenyeink a 2015/2016-os tanévben... 3 Versenyeken résztvevő

Részletesebben

4. Az egyes évfolyamokon tanított tantárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások,

4. Az egyes évfolyamokon tanított tantárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások, 4. Az egyes évfolyamokon tanított tantárgyak, kötelező és választható tanórai foglalkozások, ezek óraszámai 4.1 A műveltségterületek és tantárgyak viszonya: Műveltségi területek / Tantárgyak 1-4. 5. 6.

Részletesebben

Tanulói elégedettség mérés 2011/2012. tanév

Tanulói elégedettség mérés 2011/2012. tanév 1 Tanulói elégedettség mérés 2011/2012. tanév Kiküldött kérdőívek száma: Visszaküldött kérdőívek száma (): Visszaküldött kérdőívek száma (): Visszaküldött kérdőívek száma (): Visszaküldött kérdőívek száma

Részletesebben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2017/18-as tanévben

A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2017/18-as tanévben A Ráckevei Ady Endre Gimnázium tanári kara a 2017/18-as tanévben Név: Molnár László Szak(ok): történelem, könyvtár Igazgató Szakvizsgával rendelkező mesterpedagógus Ráckeve Város Pedagógiai Díjával kitüntetett

Részletesebben

ÓRAREND 2016/2017 tanév 2. félév 1. osztály Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek

ÓRAREND 2016/2017 tanév 2. félév 1. osztály Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek ÓRAREND 2016/2017 tanév 2. félév 1. osztály 1. 07 50-08 35 Testnevelés Matematika Matematika Matematika Magyar O. 2. 08 45-09 30 Német Magyar O. Magyar O. Magyar Í. Magyar Í. 3. 09 45-10 30 Matematika

Részletesebben

Különös közzétételi lista 2016/17 tanév

Különös közzétételi lista 2016/17 tanév Különös közzétételi lista 2016/17 tanév Jogszabályi alapja: a 229/2012. (VIII.28.) Korm. Rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról 23.. Tartalomjegyzék A felvételi lehetőségekről szóló

Részletesebben

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő

Prievara Tibor Nádori Gergely. A 21. századi szülő Prievara Tibor Nádori Gergely A 21. századi szülő Előszó Ez a könyvecske azért született, hogy segítsen a szülőknek egy kicsit eligazodni az internet, a számítógépek (összefoglaló nevén az IKT, az infokommunikációs

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére. Szilvási Általános Iskola

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére. Szilvási Általános Iskola Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Szilvási Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához A nevelő

Részletesebben

Felszerelés és füzetjegyzék a 2015/16-os tanévre

Felszerelés és füzetjegyzék a 2015/16-os tanévre Felszerelés és füzetjegyzék a 2015/16-os tanévre 1.osztály Füzetek: 27-32 (mat.) 3 db 14-32 (Írás) 4 db 36-16 (ének) 1 db 20-32 (sima) 1db házi feladat 2 db Felszerelés: grafitceruzák: 3 db HB-s, 2H-s

Részletesebben

ANDRÁSSY GYULA A G K GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM. Nyílt nap összeállította: Kovács Tibor ivh.

ANDRÁSSY GYULA A G K GIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM. Nyílt nap összeállította: Kovács Tibor ivh. NDRÁSSY YUL IMNÁZIUM ÉS OLLÉIUM Nyílt nap 2018. 11. 17. IMNÁZIUM ( - 4 ) FONTOS DÖNTÉS Érettségi (középszintű, emelt szintű) Felsőfokú szakképzés, érettségire épülő szakmák nyelvvizsga Felsőoktatás Szakgimnázium

Részletesebben

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére

Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Különös közzétételi lista a nevelési oktatási intézmények részére Szilvási Nevelési-Oktatási Központ Szilvási Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE Ikt.szám: 55-1/2010. KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE 10. számú melléklet a 11/1994.(VI.8.) MKM rendelt és a 32/2008. (XI.24.) OKM rendelet alapján Kiskulcsosi Általános

Részletesebben

Különös közzétételi lista. Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája

Különös közzétételi lista. Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája Különös közzétételi lista Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége: Végzettség Szakképesítés 1. Főiskola, tanár matematika-technika,

Részletesebben

A békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola Óvoda és Kollégium. Óraterve

A békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola Óvoda és Kollégium. Óraterve A békési Szegedi Kis István Református Gimnázium, Általános Iskola Óvoda és Kollégium Óraterve A 2013/214. tanévtől az 1. 5. és 9. évfolyamon a kerettantervek kiadásának és jóváhagyásának rendjéről szóló

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. Alsós tantestület Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról rendelet alapján az alábbi adatokat tesszük közzé. Intézmény neve: Rábatamási Móra

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS MŰVELŐDÉSI KÖZPONT IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: 3001-2 /2012. 8. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

2.osztály. füzetek: (vonalas): 5 db (négyzetrácsos): 3 db (ének): 1 db leckefüzet. vonalzók: 20 cm-es 30 cm-es

2.osztály. füzetek: (vonalas): 5 db (négyzetrácsos): 3 db (ének): 1 db leckefüzet. vonalzók: 20 cm-es 30 cm-es 2.osztály füzetek: 16-32 (vonalas): 5 db 27-32 (négyzetrácsos): 3 db 36-16 (ének): 1 db leckefüzet vonalzók: 20 cm-es 30 cm-es papír mérőszalag (100 cm-es) radír hegyező grafitceruzák (H, HB, B) 2-2 db

Részletesebben

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban

Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja: április ig, hétfőtől szerdáig, 8-18 óráig az első emeleti könyvtárban Gödi Németh László Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola 2132 Göd, Ifjúság köz 1-3. / : (27)532-115 E-mail: godinemeth@invitel.hu : www.godinemeth.hu OM: 032351 Kedves Szülők! A beiratkozás időpontja:

Részletesebben

A pedagógusok, a NOKS és technikai dolgozók iskolai végzettsége és szakképzettsége a betöltött munkakör alapján. szintje

A pedagógusok, a NOKS és technikai dolgozók iskolai végzettsége és szakképzettsége a betöltött munkakör alapján. szintje A pedagógusok, a NOKS és technikai dolgozók iskolai végzettsége és szakképzettsége a betöltött munkakör alapján Végzettség 1. tanító, ének, református hittan oktató 2. orosz-történelem szakos 3. matematika-kémia

Részletesebben

Pedagógusok képesítése. Végzettségek szintje szakonként. 1. KLTE TTK 1. egyetem 1. matematika 2. ábrázoló geometria. 1. főiskola 1. földrajz 2.

Pedagógusok képesítése. Végzettségek szintje szakonként. 1. KLTE TTK 1. egyetem 1. matematika 2. ábrázoló geometria. 1. főiskola 1. földrajz 2. Végzettségek általános iskolai Az oklevelet kiállító intézmények megnevezése (a kar jelölésével) Nápolyi Pedagógusok képesítése Végzettségek szintje szakonként Mely szakokra képesített (tantárgyanként)

Részletesebben

Élet az 50 éves gimnáziumban. Szikszó, 2015

Élet az 50 éves gimnáziumban. Szikszó, 2015 Élet az 50 éves gimnáziumban Szikszó, 2015 Köszöntünk mindenkit! Alapelvek Szabad iskolaválasztás a tanuló részéről A középfokú iskolák igazgatói törvényben biztosított döntési jogának érvényesülése Informatikai

Részletesebben