Bõrápolás EGYSZERŰSÉG ÉS TERMÉSZET IHLETTE SZÉPSÉG.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bõrápolás EGYSZERŰSÉG ÉS TERMÉSZET IHLETTE SZÉPSÉG."

Átírás

1 Bõrápolás EGYSZERŰSÉG ÉS TERMÉSZET IHLETTE SZÉPSÉG. TANÚSÍTVÁNNYAL ELLÁTOTT

2 Bõrápolás A bőr, testünk legnagyobb kiterjedésű szerve, egy igazi ökoszisztéma, amely védelmet és tiszteletet érdemel. Bőrünk az első és legfontosabb védelmi vonal, amely testünket a külső anyagokkal szemben megóvja. BŐRÜNK AZ ÖKOSZISZTÉMÁNK A légköri szennyeződések, a napfény és a nem kiegyensúlyozott táplálkozás mind a bőr károsodásához vezethet: ezért fontos, hogy naponta bőrbarát, organikus, bőrgyógyászatilag ellenőrzött kozmetikumok használatával védjük.

3 Bõrápolás A NAGY VÁLTOZÁSOK KIS LÉPÉSEKKEL KEZDŐDNEK Célunk egy olyan természetesebb életstílus, amely fenntartható és kevésbé ártalmas számunkra és a nekünk otthont adó Föld számára. Az INSIGHT SKIN egy olyan prémium minőségű, ICEA ECO BIO tanúsítvánnyal rendelkező bőrápolási program, amely megfelel ezen előfeltételeknek. A teljes kozmetikai program abból az igényből fakad, hogy az embert és a természetet tiszteletben tartva hatékonyságot és hitelességet garantáljon. A tápláló, természetes és gyengéd készítmények még a legérzékenyebb bőr számára is alkalmasak és a test mindennapi ápolására szolgálnak. A tanúsítvány, az elvégzett tesztekkel együtt garanciát nyújt a biztonságos termékekre, melyeket a bőr jól tolerál, valamint arra, hogy a bennük lévő organikus olajoknak és kivonatoknak köszönhetően a bőrt természetes módon táplálják és rugalmassá teszik.

4 KÖZÉPPONTBAN AZ ÓZONNAL DÚSÍTOTT VÍZ A VÍZ ÉLET Bõrápolás A víz a gyártás fő összetevője, és a termékben lévő aktív összetevők és/vagy kivonatok hordozóanyaga. EZÉRT DÖNTÖTTÜNK AZ ÓZONNAL DÚSÍTOTT VÍZ MELLETT. MI AZ ÓZON?

5 DNV-TANÚSÍTVÁNY Bõrápolás (Det Norske Veritas) ISO 9001 ISO (GMP) (Jó Gyártási Gyakorlat)

6 ÖKO BIO KOZMETIKUM TANÚSÍTVÁNY MINŐSÉGI VÁLASZTÁS Bõrápolás Az ICEA egyike a Környezetvédelmi és Etikai Tanúsítvány szektorban működő legelismertebb testületeknek. Az Eco Bio Cosmesi tanúsítvány mindenekelőtt megfelel minden olyan elvárásnak, amely a test egészségét tartja szem előtt : ezért a test egészségének védelmére olyan termék választása a legjobb garancia, amely tanúsítvánnyal rendelkezik. Olyan termékek használatáról van szó, amelyek nyersanyagát szigorú eljárási szabályok betartásával választották meg és szelektálták, az Organikus, Ökológiai éstermészetes koncepció alapján. MI AZ ICEA? Az ICEA a Környezetvédelmi és Etikai Tanúsító Intézet, egy olyan konzorcium, amely az emberekkel és a természettel kapcsolatosan tevékenykedő vállalatokat ellenőrzi és minősíti, védve a nők és férfiak munkahelyi elismertségét, valamint a fogyasztói jogokat.

7 Bõrápolás MIÉRT AZ ICEA-t VÁLASZTOTTUK? Az ICEA egy Olaszországban és Európa szerte jelentős testület, ahol annak érdekében működik, hogy a tisztességes és társadalmilag fenntartható fejlődést mozdítsa elő, az organikus gazdálkodástól kezdve a bio-ökológiai szektorokig. olyan testület, amely az egészséges és biztonságos termékek minőségét tanúsítja valamennyi összetevő és a késztermék szigorú és alapos ellenőrzése révén védi a fogyasztók egészségét, elvárásaikat úgy teljesítve, hogy a termékek az Öko Bio Kozmetikum megnevezésnek korrekt, transzparens módon és teljes mértékben megfelelnek a testület szigorú bőrgyógyászati teszteket ír elő a késztermékre, érzékeny bőrre is, ezzel olyan tiszta és bőrbarát készítményeket garantálva, amelyek jobban alkalmasak az érzékeny, kényes bőr ápolására az Organikus ágazathoz kapcsolódó kultúrát és értékeket támogatja és terjeszti, rendezvények és figyelemfelhívó kampányok szervezésével is Készítményeink nikkel teszten esnek át, <05PPM, annak érdekében, hogy túlérzékenység esetén nagyobb biztonságot nyújtsanak MI JELLEMZI AZ ÖKO BIO KOZMETIKUMOKAT? Főleg organikus gazdálkodásból Sem a késztermék, sem a csomagolás származó nyersanyagok használata. nem tartalmaz ökológiai szempontból vitatható anyagokat. Mentesek a kockázatos nem növényi, azaz allergén, irritáló alapanyagoktól vagy olyan összetevőktől, amelyek a fogyasztók egészségét veszélyeztetik. A környezetet kisebb mértékben terhelik, köszönhetően a szükségtelen vagy nem újrahasznosítható csomagolóanyagok csökkentett mértékű felhasználásának.

8 Bõrápolás Készítményeink nagy arányban tartalmaznak a környezetet csak enyhén terhelő bőrbarát és környezetbarát nyersanyagokat. Nézzük, melyek ezek: NEM-ETOXILÁLT FELÜLETAKTÍV ANYAGOK Természetes eredetű, főleg kókuszolajból nyert, biológiailag könnyen lebomló, a bőrrel nagymértékben harmonizáló felületaktív anyagok, amelyek ugyanakkor kiegyensúlyozott tisztító hatást biztosítanak. Még a legérzékenyebb bőr igényeit is figyelembe veszik, védik annak egészségét és vékony hidro-lipid rétegét. TANÚSÍTOTT ORGANIKUS KIVONATOK ÉS OLAJOK Valamennyi készítményünkben organikus gazdálkodásból származó olajokat és kivonatokat használunk, amelyek tanúsítvánnyal igazoltan, genetikailag módosított organizmusok (GMO ) használatát mellőzik és olyan termésből származnak, amelyek az egészségre vagy a környezetre káros növényvédőszerektől vagy egyéb kemikáliáktól mentesek. Egy közös, valamennyi termékre jellemző meghatározást választottunk, ez az Organikus Rooibos Kivonat. Jótékony antioxidáns és antibakteriális hatásának köszönhetően ideális kozmetikai összetevő a bőr jó egészsége szempontjából. GYENGÉD BŐRÁPOLÓ ANYAGOK A fenti összetevőkhöz hasonlóan ezen anyagok is növényi eredetűek, kókuszolajból és pálmamag olajból származnak. Érezhetően fokozzák a készítmények bőrfinomító és tápláló hatását.

9 Bõrápolás NÖVÉNYI EREDETŰ GLICERIN A kókuszolajból nyert, növényi glicerin különösképp ajánlott a bőr ápolására. Valóban, rendkívüli hidratáló tulajdonságának köszönhetően, a bőrt megvédi a kiszáradástól. Sőt, egy kozmetikai terméken belül a glicerin alkalmas az aktív hatóanyagok továbbítására, így fokozva azok bőrre gyakorolt jótékony hatását. Rendkívül gyengéd, teljes mértékben irritáció mentes anyag. BŐRBARÁT SŰRÍTŐANYAGOK Teljes mértékben növényi (kókuszolajból, pálmamag olajból, kukorica keményítőből nyert) összetevők, amelyek a tisztítás során okozott bármely irritációt csökkentik. Fokozzák a készítmények hidratáló képességét is. HIPOALLERGÉN ILLATANYAGOK Csak hipoallergén illatanyagokat használunk, így tudjuk csökkenteni a bőrirritációkat.

10 Egy közös, valmennyi termékre jellemző meghatározást választunk: ORGANIKUS ROOIBOS KIVONAT Aspalathus Linearis vörös fokföldirekettye-levél kivonat MILYEN NÖVÉNYRŐL VAN SZÓ? A Rooibos, afrikai vörösteaként is ismert, melyet a hüvelyesek családjába tartozó, a Dél-afrikai hegységben termő növény, a vörös fokföldirekettye leveléből nyernek. A növény kiváló hatást gyakorol az egészségre és a testi kiegyensúlyozottságra, így tökéletes összetevője egy olyan kozmetikai programnak, melynek fő célja a bőr jó egészsége és szépsége. A Rooibos levelek koffein-mentesek, számos antioxidánst és ásványi anyagot (magnéziumot, káliumot, mangánt, vasat és cinket) tartalmaznak. A belőlük nyert kivonat rendkívüli tulajdonságai miatt különösképp ajánlott a bőr ápolására. ANTIBAKTERIÁLIS A Rooibos Kivonat hipoallergén és antibakteriális. Kiválóan alkalmas bőrirritációk kezelésére, ugyanakkor rendkívül gyengéd. A bőrt selymesen puhává varázsolja. ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ A magas flavonoid tartalomnak köszönhetően, azonfelül, hogy közvetlenül felveszi a harcot a selytöregedés fő okával, képes újra aktiválni a korábban szabad györök által szétrombolt E-vitamint, amely táplálja és helyreállítja a szöveteket.

11 TEST LEMOSÓ Bõrápolás Kiszerelés: 500 ml Kiszerelés: 100 ml A bőrbarát készítmény kíméletesen tisztít, változatlanul hagyva a bőr hidro-lipid egyensúlyát és természetes védekező képességét. Antioxidáns, bőrnyugtató és tápláló hatással rendelkezik. A ROOIBOS KIVONAT-on felül, tartalma: ORGANIKUS ÉDESGYÖKÉR KIVONAT Glycyrrhiza Glabra (édesfa gyökér) kivonat ORGANIKUS VENERE (FEKETE) RIZS Rizs kivonat Milyen növény az édesfa? Milyen növény a Venere Fekete Rizs? Az édesfa (cukorkóró) egy lágyszárú évelő növény, A Venere Rizs a teljes értékű rizs egy típusa, amely a pillangósvirágúak családjába tartozik, színe sötétlila; feket rizsként is ismert. Jellegzetes színét a kivonatot a gyökeréből forralással nyerik. az antociánok jelenléte okozza, amelyek polifenol Az édesfa legfontosabb aktív hatóanyaga molekulái antioxidáns hatásukról ismertek, így sikeresen a glycirrhizin, amely a gyulladáscsökkentő hatást biztosítja. veszik fel a harcot az idő múlásának hatásaival. Az édesfa természetes termék, tökéletesen ápolja és védi A Venere Rizs Kivonat néhány, a bőrápolás szempontjából a bőr szépségét. Ásványi anyagokban és vitaminokban rendkívül fontos tulajdonsággal rendelkezik: gazdag (B, C, E). A következő tulajdonságokkal rendelkezik: GYULLADÁSGÁTLÓ, NYÁLKAOLDÓ A glycirrhizin tartalomnak köszönhetően, az édesgyökér a bőrön megfelelő időben alkalmazva gyulladáscsökkentő, nyugtató hatással bír. ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ, REGENERÁLÓ A flavonoidok és a vitaminok jelenléte biztosítja a kivonat szabad gyökökkel szembeni védő hatását. ANTIOXIDÁNS ÉS VÉDŐ HATÁS Mivel rendkívül gazdag ásványi anyagokban és fehérjékben, a Venere Rizs fontos antioxidáns hatást fejt ki. A sejtöregedés ellen hat. BŐRPUHÍTÓ, RUGALMASÍTÓ Magas vitamintartalmának köszönhetően a bőrt mélyen hidratálja és javítja annak tónusát, rugalmasságát.

12 TÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ KRÉM Bõrápolás Kiszerelés: 250 ml Kiszerelés: 50 ml Aktív hatóanyagok és természetes eredetű emulgeáló szerek gazdag keveréke teszi ezt a krémet a bőrt mélyen tápláló és tömörségét javító ideális termékké. Abőrtjobb tónusúvá és selymessé varázsolja. A Rooibos Kivonaton felül az alábbi anyagokat tartalmazza: ORGANIKUS ORBÁNCFŰ KIVONAT Milyen ez a kivonat? A közönséges orbáncfű az orbáncfű félék családjába tartozó, európai eredetű növény. A kivonatot a növény felső virágzatából nyerik, amely magas koncentrációban tartalmaz flavonoidokat és csersavakat, így a bőrápoló termékek ideális kivonata. Az Orbáncfű kivonat sok olyan hatóanyagot tartalmaz, amelyek mindegyike aktív szerepet játszik a testben: GYULLADÁSGÁTLÓ, FERTŐTLENÍTŐ A flavonoidok és a csersavak jelenléte a kivonatnak kiváló gyulladáscsökkentő és asztringens (összehúzó) hatást biztosít. Ezért gyakran használják nyugtató hatású készítményekben. RUGALMASSÁ TESZ, REGENERÁL Helyreállítja a száraz, érzékeny bőr puhaságát, hidratáltságát és rugalmasságát. ORGANIKUS SHEA VAJ Shea fa zsír Mi a Shea Vaj? A Shea Vaj olyan anyag, amelyet a Zapotafélék családjába tartozó Mangifolia fa diójából nyernek. A sheafa Afrikában vadon nől és gyümölcsöt csak a tíz évesnél idősebb fák hoznak. Jótékony tulajdonságai miatt főleg kozmetikai szererekhez, a bőr ápolására használják. A Shea Vajnak olyan kedvező tulajdonságai vannak, amelyek kiváló bőrápoló natúrkozmetikummá teszik. Ezek közül néhány: ÁPOL ÉS TÁPLÁL A hidratálás és a bőr rugalmassága szempontjából elengedhetetlen magas zsirsav tartalom ideális összetevővé teszi a fiatalos, rugalmas és bársonyos bőr megőrzéséhez olyannyira, hogy a shea diót az egészség és fiatalság fája gyümölcsének tekintik. ÓVJA A BŐRT, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ A shea vaj E- vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns tulajdonsággal is rendelkezik, amely képes megvédeni a bőrt a szabad gyökökkel szemben. Az irritációkkal, széllel, hideg levegővel, agresszív termékekkel és tisztítószerekkel szemben úgy képez hatékony gátat, hogy közben nem zárja el a pórusokat.

13 HIDRATÁLÓ KÉZKRÉM Bõrápolás Kiszerelés: 75 ml Felbecsülhetetlen értékű bőrpuhító és tápláló kezelés még a legcserepesebb kéz számára is. Könnyen felszívódik, azonnal puhává varázsolja a bőrt, megőrzi rugalmasságát. A ROOIBOS KIVONATON felül az alábbi anyagokat tartalmazza: ORGANIKUS MÉZKIVONAT Mézkivonat Milyen anyag a méz? A méz egyike azon legtáplálóbb anyagokat, amelyet nekünk a természet adhat. A kivonatot ebből nyerjük. Oligoszaharidokból, aminosavakból, szerves savakól és ásványi anyagokból áll. A bőr és a haj szépsége érdekében a legjobb szövetségesünk a mézkivonat, mivel kiváló tápláló tulajdonságokkal rendelkezik: HIDRATÁL, TÁPLÁL A méz bőrápoló tulajdonságokkal rendelkező cukor; különösképp a bőr szarurétegén fejti ki hatását; képes megtartani a vizet és a bőr hidratáltságát hosszú ideig úgy képes fennartani, hogy azt nem tömíti el, utánozva az NMF (Természetes Hidratáló Faktor) hatását. A bőrt puhává, rugalmassá és ragyogóvá varázsolja. ANTIOXIDÁNS, BŐRNYUGTATÓ HATÁSÚ Az antioxidánsokban és enzimekben gazdag méz intenzíven regenerálja és tonizálja a bőrt, mély rétegeit táplálja. Segít megőrizni a bőr rugalmasságát az öregedési faktorok elleni nagyobb védelemmel. ORGANIKUS SHEA VAJ Shea fa zsír Mi a Shea Vaj? A Shea Vajat, a Zapotafélék családjába tartozó Mangifolia fa diójából nyerik. A shea fa Afrikában vadon nől és csak több mint tízéves kora után hoz gyümölcsöt. Jótékony tulajdonságai miatt főleg kozmetikai szerekben, a bőr ápolására használják. A Shea Vajnak olyan kedvező tulajdonságai vannak, amelyek kiváló bőrápoló natúrkozmetikummá teszik. Ezek közül néhány: ÁPOL ÉS TÁPLÁL A hidratálás és a bőr rugalmassága szempontjából elengedhetetlen magas zsirsav tartalom ideális összetevővé teszi a fiatalos, rugalmas és bársonyos bőr megőrzéséhez olyannyira, hogy a shea diót az egészség és fiatalság fája gyümölcsének tekintik. ÓVJA A BŐRT, ANTIOXIDÁNS HATÁSÚ A shea vaj E- vitamin tartalmának köszönhetően antioxidáns tulajdonsággal is rendelkezik, amely képes megvédeni a bőrt a szabad gyökökkel szemben. Az irritációkkal, széllel, hideg levegővel, agresszív termékekkel és tisztítószerekkel szemben úgy képez hatékony gátat, hogy közben nem zárja el a pórusokat.

14 REGENERÁLÓ TESTÁPOLÓ OLAJ Bõrápolás Kiszerelés: 150 ml Hidratálás és védelem egy terméken belül : a válogatott organikus olajoknak köszönhetően ez a készítmény a bőrt rugalmassá teszi és mélyen táplálja. Természetes antioxidáns öszetétele a szabad gyökök hatását ellensúlyozza, megőrizve a bőr vitalitását. A ROOIBOS KIVONATON felül az alábbi anyagokat tartalmazza: ORGANIKUS ARGÁN OLAJ Milyen anyag az argán olaj? Argánfa Az Argán Olajat hidegen sajtolással nyerik az Argánfából, amely csak Marokkóban nől. Ezeket a fákat az UNESCO Világrörökség Listájára jegyezték be, amely az Argánfát (Argania Spinosa) számos jótékony tulajdonsága miatt az élet fájaként ismeri el. A ma Argán Olajként ismeretes anyag a fa gyümölcsének csonthéjas magjában található és a Berberek már az órortól kezdve hasznosították. Az Argán Olaj mind a kozmetika mind a gyógyszerészet területén elismert tulajdonságokkal rendelkezik. A bőrre gyakorolt jótékony hatásait illetően néhányat megemlítünk: TÁPLÁLÓ, REGENERÁLÓ A bőrt csodálatosan táplálja és hidratálja, puhává, bársonyossá, ragyogóvá varázsolja. Segít újraépíteni a bőr hidro-lipid rétegét ezért száraz vagy dehidratált bőrűek számára ajánlott. ANTIOXIDÁNS, TONIZÁLÓ HATÁSÚ Az Argán Olajat a fiatalság elixirjének tekintik, mivel E-vitaminban, linolsavban, Omega3, Omega6 és esszenciális zsírsavakban gazdag, így felveszi a küzdelmet a szabad gyökök hatása ellen; serkenti a kollegén termelést, és segít abban, hogy a bőr fiatal, hidratált és bársonyos maradhasson. ORGANIKUS NAPRAFORGÓ OLAJ Helianthus Annuus ( Napraforgó) Mag Olaj Milyen növény a napraforgó? A napraforgó, latin nevén a Helianthus annuus a Fészekvirágzatúak családjába tartozó növény. Az amerikai kontinensen őshonos és jótékony tulajdonságai miatt az Inkák már évvel ezelőtt hasznosították. A Napraforgó Olajat a növény magjainak hidegen sajtolásával nyerik. A Napraforgó Olaj gazdag karotonoidokban, viaszokban és lecitinben. Konyhai felhasználása általános, azonban számos kedvező tulajdonságát a kozmetika területén is hasznosítják: ANTIOXIDÁNS, BŐRVÉDŐ HATÁSÚ A napraforgó olaj E-vitamin vagy tokoferol tartalma magasabb más növényi olajok, mint az édesmandula - vagy az olíva olaj E-vitamin tartalmánál. Mivel kiváló antioxidáns hatással rendelkezik, elsődleges szerepet játszik a sejtmembránok öregedéséért felelős szabad gyökök elleni védelmében. RUGALMASSÁ TESZI, TÁPLÁLJA A BŐRT A kozmetikában a napraforgó olajat száraz, dehidratált bőrre használják. A bőrsejtekre regeneráló hatást gyakorol, így a bőrt ápolja és bársonyossá varázsolja.

15 EGYÉB TERMÉKEK Bõrápolás PMIN022 BŐRÁPOLÓ TERMÉKEKET BEMUTATÓ TARTÓ PMIN020 DUPLA TASAKOS ARCTISZTÍTÓ 10 ML + TÁPLÁLÓ TESTÁPOLÓ KRÉM 10 ML

16 Insight Professional Hungary Kft. Az Professional magyarországi kizárólagos forgalmazója Tel.: TANÚSÍTVÁNNYAL ELLÁTOTT Az Ön területi képviselője:

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE

ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE ÉRZÉKENY FEJBŐRRE HAJÁPOLÁS A TERMÉSZET ÉRINTÉSE érzés ÉRZÉKENY FEJBŐR TÜNETEK ÉS OKOK Az arc és a test bőréhez hasonlóan a fejbőr is hirtelen érzékennyé válhat. Ez a sérülékeny állapot viszketéssel, szárazság

Részletesebben

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT

SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT SZABADÍTSA FEL ÖNMAGÁT TOTT Í TANÚS LÁ ÁNNYAL EL TV SZABADÍTSA FEL FÉRFIAS STÍLUSÁT Az élet olyan, mint egy utazás Rohanó világban élünk és túl gyakran csak a célra összpontosítunk, ezért elmulasztjuk

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését

Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését Serkenti a szép bőrhöz szükséges tápláló elemek termelését MARKETING DOSSIER TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2009 Február ÚJ TERMÉK A NUTRI-NEUVE COMFORT SZÉRUM HELYETT 1 SÉRUM NUTRI CELLULAIRE Sejtszintű

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK

SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK SZŐRTELENÍTŐ TERMÉKEK LES BANDES DE CIRE FROIDE BIO HYPOALLERGENIQUES, INNOVATION ACORELLE HIPOALLERGÉN ÖSSZETÉTEL : - bio méhviasszal - bio Aloe verával gyantázás közben hidratálja és nyugtatja a bőrt

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás

Bioactive Skincare. dr.organic 2009. Természet ihlette díjnyertes testápolás Bioactive Skincare Természet ihlette díjnyertes testápolás Filozófia Ép testben ép lélek. Az egészség és a jó közérzet holisztikus megközelítése garantálja, hogy ami a testünkre kerül az ugyanolyan tiszta,

Részletesebben

Modern arc- és testápolás

Modern arc- és testápolás K L L E K C I Ó Modern arc- és testápolás Beta-Glucan Active A β-glucan ACTIVE Kollekció kozmetikumainak alapját egy forradalmian új természetes aktív összetevő, a zabszemekből kivont béta-glükán adja.

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára

Elérhető: 2009 májustól. Bőrnyugtató Krém. Védőpáncél az érzékeny bőr számára Elérhető: 2009 májustól MARKETING INFORMÁCIÓK Bőrnyugtató Krém Védőpáncél az érzékeny bőr számára Mi az érzékeny bőr? A bőr elveszíti védekező képességét 1 VÉDELEM HIÁNYA a káros környezeti hatások ellen

Részletesebben

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére

Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére Douglas újdonság: exkluzív ajánlat a Douglas Törzsvásárlók részére 2012. februárjától a Douglas Parfüméria egy nagyszerű újdonsággal lepi meg törzsvásárlóit: ez a Box-Of-Beauty, mely egy kivételesen vonzó,

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek Gyártja: Paul Hartmann AG. 89522 Heidenheim, Germany Forgalmazza: Hartmann-Rico Hungária Kft. 2051 Biatorbágy, Paul Hartmann u.8. Kezdje idõben! Menalind professional bõrápolórendszer az igénybevett bõrnek

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás.

Bőrápolás. Papíráru. Rögzítőnadrágok Kesztyűk. Hulladék kezelés. Inkontinencia Katéterek. Védőruhák. Sebkezelés Bőrápolás. Bőrápolás Rögzítőnadrágok Kesztyűk Inkontinencia Katéterek Bőrtisztítás Ágyvédelem Papíráru Hulladék kezelés Egyéb termékek Védőruhák Sebkezelés Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/különleges krémek.

Részletesebben

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK) SPAKARE Szépségápolás kender olajjal 1. Mi a kender olaj? A kender olajat a Cannabis sativa nevű növény magjából nyerik ki. 2. Mitől jobb a kender olaj a többi, a kozmetikai

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag

FEEL PLESURE kézápoló ajándékcsomag Szeretnél örömet okozni egy olyan ajándékkal, amely praktikus és élvezetes? Akkor válogass az Afrodita Cosmetics 2018 as kiváló minőségű kozmetikai ajándékcsomagjaiból és lepd meg vele Szeretteidet! Kellemes

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik.

Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. F Fedezd fel a JÖVŐ innovációit. Ahol a TUDOMÁNY a természettel találkozik. DERMA EFFECT - azonnali hatású bőrápolás A legújabb generációs MEDICAL-BEAUTY RETINOL Sokan úgy gondoljuk, hogy ismerjük a retinolt.

Részletesebben

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben!

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben! A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben! A bio hajkozmetikai új terméke, a PPD, Parafin, Ammóniamentes és vegyszer mentes hajfesték, PPD mentes hajfesték oxidáló, PPD

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

A világ 10 legtáplálóbb étele

A világ 10 legtáplálóbb étele Koreai kutatók több, mint 1000 nyers élelmiszer tápanyag információit felhasználva becsülték meg minden étel tápanyag összetevőjét, a napi tápanyag szükséglet kielégítésének tekintetében. Egyes ételek

Részletesebben

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT

ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT ÉLD ÚJRA BŐRÖD FIATALSÁGÁT 1 25. életévünk után a bőrünk mélyebb rétegeiben biológiai átalakulás indul meg. 40 éves korunk után ez a változás már szembe tűnő, de a biológiai öregedést sok külső és belső

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport

Life. High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Life High Premium A csúcsminőségű termékcsoport Tengerimalacok Mi az állatok tápláléka a természetben? Nyulak Gyógynövények Patkányok Bogarak Törpe Hörcsögök Bogarak Csincsillák Hörcsögök Bogarak Egerek

Részletesebben

TERMÉKINFÓ: ÉVA 0620/621-1293 ZOLTÁN 0620/239-6636 email: szolikremek2012@gmail.com

TERMÉKINFÓ: ÉVA 0620/621-1293 ZOLTÁN 0620/239-6636 email: szolikremek2012@gmail.com Spicy Black Chocolate 200x-os kozmetikum, tingle kivonattal, mely használat után bőrpírt okoz, így érzékeny bőrűeknek nem ajánlott. Antioxidánsban gazdag, étcsokoládé tartalma stabilizálja a bőr kollagén

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat?

Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? SZÉPSÉG WORKSHOP Hogyan használjuk a TIENS TS Arcmaszkokat? Aprotie Organics Fedezzük fel a természetes bőrápolás élményét! Aprotie Organics Az Aprotie Organics bőrápoló termékcsalád megalkotásakor kifejezetten

Részletesebben

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák?

RENU 28 GYIK. Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? Milyen tudományra épül a RENU 28? Mik azok a RedOx jelzőmolekulák? 1 RENU 28 GYIK Milyen céllal fejlesztették ki a RENU 28-at? A RENU 28 arra lett kifejlesztve, hogy gyengéd és természetes módon segítse a bőrsejtek megújulását a friss, élettel teli, kiegyensúlyozott bőrért.

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio?

BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? BELICO kozmetikumok Biokozmetikum sok van. De hatásos bio? Szaklapok, prospektusok, internet Telis-tele új termékekkel, eljárásokkal, ígéretekkel, tudományosan alátámasztott tényekkel. Nehéz választani!

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

Vinasse +P szakmai ismertető anyag

Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasse +P szakmai ismertető anyag Vinasz avagy Vinasse, szerves trágya A vinasz a szeszgyártás során keletkező tisztán növényi eredetű anyag, amely koncentrált és azonnal felvehető formában tartalmazza

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15

biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 biofresh prospektus 07.indd 1 2012.11.22. 14:00:15 Bőrünk folyamatos ápolást igényel. Ma már tudjuk, hogy a szép és egészséges bőr titka életmódunkban, táplálkozási szokásainkban, valamint a bőrtípusunknak

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

Természetes és tiszta

Természetes és tiszta Természetes és tiszta 25 év a szépség szolgálatában Természetes arcápolás minden bőrtípusra ÜDVÖZÖLJÜK A LAVERA ARCÁPOLÓ TERMÉKEINEK BEMUTATÁSA ALKALMÁBÓL > Természetes megoldás minden bőrtípusra Mitől

Részletesebben

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje.

Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Tengeri kollagén Kollagén első az egyenlők között és a fiatalság fehérjéje. Az emberi kollagén 40%-a a bőrben található. A bőr kötőszövete az irharéteg (dermisz) 70 %-ban kollagénből áll. A fiatal bőrolyan,

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

A letisztító páros: arctejek és tonikok

A letisztító páros: arctejek és tonikok A letisztító páros: arctejek és tonikok Hydra Fraicheur Hydra Confort MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 július Tisztítja a bőrt és eltávolítja a sminket Tisztítja a bört és eltávolítja a sminket: Hatásos

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

Most pedig nézzük meg a sajtolt étolajok jellemzőit!

Most pedig nézzük meg a sajtolt étolajok jellemzőit! Most pedig nézzük meg a sajtolt étolajok jellemzőit! A hidegen sajtolt étolajok nem érintkeznek semmiféle adalékkal, oldószerrel, vegyi anyaggal a feldolgozó üzemben történő gyártás során. Nem vonnak ki

Részletesebben

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata!

Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Ecobeauty az Oriflame legkifinomultabb sorozata! Az Oriflame új sorozata: Természetes, Etikus és Környezettudatos. Az első olyan kozmetikai márka, amely négy független nemzetközi szervezet tanúsítványával

Részletesebben

A BABÉ bizalom! TESTÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD

A BABÉ bizalom! TESTÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD TESTÁPOLÁS TESTÁPOLÓ TERMÉKCSALÁD A BABÉ bizalom! Nincs szó csodákról vagy különleges rítusokról: egyszerű formulák, természetes anyagok, melyek megadják a bőrnek mindazt a törődést, amire annak szüksége

Részletesebben

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft

PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK. Tengeri arckezelések. Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) 10.500.-/12.500.-/16.500.-Ft PHYTOMER KEZELÉSEK ARCKEZELÉSEK Tengeri arckezelések Kényeztető tengeri kezelések (50/70/90 perc) Többféle célzott kezelés közül hidratáló, tisztító, regeneráló, bőrfiatalító, kímélő választhatjuk ki a

Részletesebben

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811

PLUM KÉZVÉDELEM PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 PLUM PLUTECT MUNKAVÉGZÉS ELŐTTI VÉDŐKRÉMEK GANPL2231, GANPL2204, GANPL2331, GANPL2304, GANPL2541, GANPL2503, GANPL2811 megelőzik a bőr kiszáradását és a bőrkárosító anyagok beszívódását PLUTECT 22 AQUA

Részletesebben

DOSSIER MARKETING CRÉME NUTRIZONE TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD. Elérhető: 2010 január

DOSSIER MARKETING CRÉME NUTRIZONE TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD. Elérhető: 2010 január MARKETING ANYAG CRÉME NUTRIZONE DOSSIER MARKETING TÁPLÁLÓ TERMÉKCSALÁD Elérhető: 2010 január 1 NUTRIZONE Nélkülözhetetlen tápláltság a bőr sejtjeinek 2 A SZÁRAZ BŐR A KÜLSŐ LIPIDEK HIÁNYA A hidrolipid

Részletesebben

Hatékony Háztartás Termékkatalógus

Hatékony Háztartás Termékkatalógus Zafir3 in1 univerzális mosópor 1,5 kg-os: 470Ft 3 kg-os: 820Ft 10 kg-os: 2170 Ft AntiCalc mosógép védelem a rozsda és a vízkő ellen. Univerzális enzim tartalmú, csökkentett foszfáttartalmú mosópor minden

Részletesebben

Gyümölcsök erdőn-mezőn

Gyümölcsök erdőn-mezőn Húsos som piros bogyói A csonthéjas gyümölcseink közül az egyik legismertebb az erdők, cserjék, laza kötésű talajok kedvelt növénye, a pirosas színű húsos som. A gyümölcs ismeretes, édeskés-fanyar-savanykás

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától

Az új termékcsalád bemutatása. Testápolók a Weledától Az új termékcsalád bemutatása Testápolók a Weledától Tartalom 1. Bevezetés a Natúrkozmetikumok piacába 2. Új termékcsalád 3. Új csomagolás, piaci verseny előny 4. Csomagolás. Piackutatás eredménye. 5.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING

Rosacea Elleni Krém. Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING DOSSIER MARKETING MARKETING INFORMÁCIÓK Rosacea Elleni Krém Elérhető: 2009 májustól DOSSIER MARKETING RED LOGIC Visszafordítja a piros foltok megjelenését Kulcsfontosságú hatóanyag: VEINODERM Piros, érzékeny

Részletesebben

Testápoló kozmetikai termékcsalád

Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Testápoló kozmetikai termékcsalád Az ban olyan kiváló minőségű arc- és testápoló termékek találhatók, amelyek több értékes hatóanyag mellett orchideavirág-kivonatot is

Részletesebben

Teljeskörű gondoskodás a babának!

Teljeskörű gondoskodás a babának! trnd Projektmenetrend Teljeskörű gondoskodás a babának! Tökéletes anyák nem léteznek, csak igaziak. Projektblog: www.trnd.hu/baby-dove trnd kapcsolattartód: daenerys@trnd.hu Baby Dove trnd-projekt Legújabb

Részletesebben

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA

PondZoom ZOOM ACTIVE FORMULA www.pondzoom.hu A PondZoom kerti tavi haltápok sokéves kutatás és gyártási tapasztalat eredményei. Fejlesztésük során elsődleges szempont a tavi kedvencek egészséges fejlődése volt, így a kiindulási alapot

Részletesebben

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás

dr.organic 2009 Természet ihlette díjnyertes testápolás Természet ihlette díjnyertes testápolás Bio Manuka méz Bio Manuka méz Elsősegély Krém 50ml Kézkrém 125ml Lábápoló 125ml Testápoló 200ml Testápoló vaj 200ml Golyós dezodor 50ml Szappan 100g Tusfürdő 250ml

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el

NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM. Megerõsített fényvédõ komplex-el NUCLEIC DEFENSE BARNULÁS ÉS SEJTSZINTÛ FÉNYVÉDELEM Megerõsített fényvédõ komplex-el ÉLENJÁRÓ ÖSSZETÉTELÛ FÉNYVÉDÕ TERMÉKEK A GUINOT LABORATÓRIUMBÓL A PABA-mentes, megerõsített fényvédõkkel és fotostabil

Részletesebben

Krémek és testápolók. Kenőcsök/Speciális krémek. Bőrtisztító termékek vízzel vagy anélkül

Krémek és testápolók. Kenőcsök/Speciális krémek. Bőrtisztító termékek vízzel vagy anélkül Bőrápolás Krémek és testápolók. Kenőcsök/Speciális krémek. Bőrtisztító termékek vízzel vagy anélkül Bőrápolás Az Abena bőrápolási koncepciója az egészségügyi ellátási szektor hosszú múltra visszatekintő

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM

MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM MEGÚJULT FÉNYVÉDELEM TARTALOM I. CÉLOK II. AZ ÚJ FÉNYVÉDŐ VONAL VERSENYKÉPESSÉGE III. TERMÉKEK I. CÉLOK 1. Bebizonyítani, hogy a dermokozmetikum piac fényvédő szegmensében is versenyképesek vagyunk. 2.

Részletesebben

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség

HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség HEALTHY FOOD Egészséges Étel az Egészséges Élethez Az élelmiszer és az egészség Készült a vas megyei Markusovszky Kórház Nonprofit Zrt. megbízásából, a Healthy Food Egészséges Étel az Egészséges Élethez

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz

Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal. A boldogság széppé tesz Lágy, mint a pillangó csókja BIO kozmetikumok BIO hatóanyagokkal A boldogság széppé tesz Farfalla történelem A Farfalla története egy szoros barátsággal kezdődött: 4 barát úgy döntött, hogy a természetes

Részletesebben

Ahol a család és az üzlet találkozik

Ahol a család és az üzlet találkozik Aloe-Organics skincare A tubusba zárt természet Az orvostudományban az új, kíméletes gyógymódok keresése közben egyre többször újra fel fedeznek olyan jól bevált, de feledésbe merült régi szereket, amelyeket

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben