FIA HISTORIC RALLY EURÓPA BAJNOKSÁG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FIA HISTORIC RALLY EURÓPA BAJNOKSÁG"

Átírás

1 FIA HISTORIC RALLY EURÓPA BAJNOKSÁG 1 ÁLTALÁNOS KÖVETELMÉNYEK Ezen a Bajnokságon csak regisztrált vezetők és navigátorok vehetnek részt. Hacsak a továbbiakban nem szerepel ezzel ellentétes előírás, figyelembe kell venni a FIA Bajnokságok esetében alkalmazható Általános Előírásokat és a Nemzetközi Sportszabályzat K Függelékében található előírásokat. Minden egyes rendezvényre vonatkozóan a kiegészítő szabályozások követik a FIA által kialakított mintát. A nevezőknek minden egyes elindított autóra vonatkozóan, minden egyes műszaki ellenőrzés alkalmával be kell mutatniuk a FIA Historic Gépkönyvet; minden rendezvény nevezési lapjához mellékelni kell ezen HTP első oldalának fénymásolatát. 2 ELFOGADOTT GÉPKOCSIK Korcsoport: és között gyártott, a közúti forgalomban való részvételre alkalmas gépkocsik, továbbá olyan túra- és GT-autók, melyek homologizációjára és között került sor. A1: 1000 cm3-ig ( ig) A cm3 -től 1600 cm3-ig ( ig) A cm3 felett ( ig ) B cm3-ig ( től) B cm3 -től 1300 cm3-ig ( től ) B cm3 től 1600 cm3-ig ( től) B cm3 -től 2000 cm3-ig ( től) B cm3-től ( től) 2. Korcsoport: Az 1.,2., 3., és 4. csoportba tartozó Túraautók (T), Verseny-Túraautók (CT), Nagy túraautók (GT) és Nagy Verseny-Túraautók (GTS) azon modelljei, melyek homologizációjára és között került sor. C cm3-ig C cm3-től 1600 cm3-ig C cm3-től 2000 cm3-ig C cm3-től to 2500 cm3-ig C cm3-ig 3. Korcsoport: Az 1., 2., 3. és 4. csoportba tartozó Túraautók (T), Verseny-Túraautók (CT), Nagy Túraautók (GT) és Nagy Verseny-Túraautók (GTS) azon modelljei, melyek homologizációjára és között került sor. D cm3-ig-ig D cm3-től 2000 cm3-ig D cm3-től Turbófeltöltésű motorok esetében (a meghatározást ld. az aktuális J Függelékben) minden ilyen autó névleges henger-lökettérfogatát 1,4-gyel meg kell szorozni, és minden ilyen autó az így nyert képzetes henger-lökettérfogat alapján meghatározott kategóriába kerül besorolásra. Minden autónak rendelkeznie kell a nyilvános közúti közlekedésben való részvételhez szükséges engedéllyel.

2 Biztonsági okokból a közép- és farmotoros, 2 üléses versenyautók részvétele a Bajnokságban nem megengedett. 2.2 J1 periódusba tartozó autók ben a K Függelék XI. sz. függelékének 1.1 pontjában felsorolt autók részvételét engedélyezték az alábbi versenyeken, de nem elfogadottak a pontszerzésre: - Rally del Corallo - Rally del Friuli e delle Alpi Orientali - Rally Costa Brava A pontban említett versenyek szervezőinek biztosítaniuk kell, hogy olyan biztonsági személyzet álljon rendelkezésre, amely gyakorlott a vezetők és a navigátorok a HANS fej- és nyakvédő berendezésekből történő kiszabadításában és ezeknek a berendezéseknek az eltávolításában Abban az esetben, ha 2010-ben elegendő tapasztalatot sikerül szerezni, a HMSC fenntartja magának a jogot, hogy 2011-re megnövelje azoknak a versenyeknek a számát, amelyeken az 1.1 pontban felsorolt autók elindulhatnak még mindig pontszerzés nélkül -, azzal a céllal, hogy ezek az autók elfogadottá váljanak a 2012-es EHSCR Historic Rally Európa Bajnokságra. 3 - VERSENYNYAPTÁR Legfeljebb 14 versenyre kerülhet sor. Abban az esetben, ha a Bajnokság befejeztével 6 versenyt nem futnak le, a FIA megtagadhatja a bajnoki cím odaítélését. A versenynaptár megtalálható a FIA weblapján ( 4 A VERSENYEK JELLEMZŐI Minden egyes versenyen legalább 24 órának kell eltelnie az első gépkocsi elrajtolásának és a győztes célba érkezésének időpontja között. A versenyek részei lehetnek: - Közúti és zárt körpályás gyorsasági szakaszok. - A gyorsasági szakaszokon megengedett legnagyobb átlagsebesség legfeljebb 120 km/h lehet. - A gyorsasági szakaszok teljes hossza legalább 70 km, legfeljebb 300 km lehet. - A zárt körpályás gyorsasági szakaszok aránya a teljes gyorsasági úthosszon belül nem haladhatja meg az 50 %-ot. - Az egyes közúti gyorsasági szakaszok hossza nem haladhatja meg a 35 km-t. Minden egyes napon kötelezően be kell iktatni legalább 2 gyorsasági szakaszt, legalább 30 km-nyi teljes hosszal. Annak, hogy valamely versenyt Bajnoksággá minősítsenek, nem feltétele egy bizonyos minimális számú nevező megléte. A gumiabroncsok melegítésére szolgáló bármilyen eszköz használata tilos.

3 5 - LICENSZEK A Versenyzőpárosoknak és Nevezőknek rendelkezniük kell az adott időpontban érvényes és megfelelő szintű nemzetközi licensszel, a versenyzőpárosoknak rendelkezniük kell a megfelelő szintű FIA Historic Nemzetközi Licensz-szel, vagy bármilyen szintű (A, B vagy C) FIA-licensszel. 6 HELYEZÉSI SORREND A Bajnokság ideiglenes helyezési sorrendjét a rendezőknek minden egyes verseny megkezdése előtt a hivatalos hirdetőtáblán közzé kell tenniük. Annak érdekében, hogy a Bajnokság helyezési sorrendjébe beszámítsanak, a verseny eredményeinek csak a regisztrált párosok eredményeit szabad tartalmazniuk, a következők szerint: a) Nevezési lista, Korcsoport, Géposztály és Periódus beosztással b) Egy-egy abszolút helyezési sorrend az 1., 2., és 3. Korcsoportra vonatkozóan, külön géposztály szerinti felsorolás nélkül c) Az ezeken az abszolút helyezéseken alapuló, Géposztályonkénti sorrendek, amelyek tartalmazzák a versenyt nem befejező és a kizárt versenyzőket is. Ahhoz, hogy indulóként figyelembe vételre kerüljenek, a Versenyzőpárosoknak (a vezetőknek és a navigátoroknak) autójukkal együtt a megadott időben jelentkezniük kell a rajtnál vagy az ünnepélyes rajtnál. A rajt megjelenésért az összes induló az alább meghatározottak szerint kap pontokat. Minden egyes kategóriában az összes induló 1 pontot kap. Ezen felül az 1.Korcsoportban: - minden, az F periódusba tartozó elindult autó csapata 1 pontot, - minden, az E periódusba tartozó elindult autó csapata 2 pontot, - minden, a D periódusba tartozó elindult autó csapata 3 pontot kap. Az 1., 2. és 3. Korcsoportban a célba érő összes csapat az alábbiak szerinti kategória-pontszámot kapja: abszolút 1. helyezett: 10 pont abszolút 2. helyezett: 8 pont abszolút 3. helyezett 6 pont abszolút 4. helyezett 5 pont abszolút 5. helyezett 4 pont abszolút 6. helyezett 3 pont abszolút 7. helyezett 2 pont abszolút 8. helyezett 1 pont. A géposztály-pontokat az összes célba érő résztvevő üggetlenül attól, hogy hány versenyző indult az osztályban az alábbiak szerint kapja meg: Géposztály 1. helyezett: 3 pont Géposztály 2. helyezett: 2 pont Géposztály 3. helyezett 1 pont.

4 Kivételes körülmények között a HMSC fenntartja magának a jogot, hogy valamely versenyre vagy verseny-csoportra legfeljebb 5 bónusz pontot adjon. 7 MŰSZAKI ELLENŐRZÉS ÉS PARC FERMÉ A műszaki ellenőrzéssel kapcsolatban ld. a FIA Bajnokságokra, Challenge-ekre, Díjakra és Kupákra, valamint ezek időmérő edzéseire kivéve a körpályás versenyeket vonatkozó Általános Előírások -at. Egy adott versenyen sem a motort, sem a sebességváltót, sem a differenciálművet nem szabad kicserélni. A Rallye befejeztével az ellenőrzésre jelentkező összes autónak a verseny hivatalos rendezőinek útmutatása szerint a Parc Fermé-be kell hajtania, és az ideiglenes eredmények kihirdetésétől számított legalább 30 percig ott kell maradniuk, mindaddig, amíg a versenyigazgató jelt nem ad a távozásukra. - Az olyan autókat, amelyeket nem állítottak be a Parc Fermé-be, nem veszik figyelembe a helyezési sorrend megállapításakor. 8 A BAJNOKSÁG VÉGSŐ SORRENDJE A pontokat a regisztrált Vezetők és Navigátorok az autójuknak a többi regisztrált versenyzőpáros autójához viszonyított helyezésért kapják.. A pontozás Korcsoportok szerint történik és a pontok nem vihetők át másik Korcsoportba vagy nem vonhatók össze másik Korcsoport-béli pontszámokkal. Ahhoz, hogy a végső helyezési sorrendben szerepeljenek, a vezetőknek és a navigátoroknak legalább öt versenyen kell elindulniuk, melyekből legfeljebb 4 lehet azonos ASN által rendezett verseny. A Bajnokság végső helyezési sorrendje szempontjából az összes helyezési sorrendet meghatározó verseny eredményei közül a fenti feltételeknek megfelelő hét legjobb eredményt kell figyelembe venni. A 8. és/vagy a 9. legjobb eredményt akkor kell figyelembe venni, ha a szezon végén döntetlen eredmény alakul ki. Három eltérő helyezési sorrend kerül megállapításra: egy az 1. Korcsoportban, egy a 2. Korcsoportban, egy 3. Korcsoportban. Minden egyes Korcsoport első, második és harmadik legjobb Vezetője és Navigátora részesül díjazásban. 9 - JELENTKEZÉS Azon versenyzőknek (Vezetőknek és Vezető Kísérőknek), akik pontot kívánnak szerezni a Bajnokságban, a FIA Historic Titkárságán kell jelentkezniük a kitöltött Bajnokság Jelentkező Lap leadásával. Az éves részvételi díj amely tartalmazza a FIA regisztrációs díját is 104 euró a vezető, és 104 euró a navigátor számára. A Vezetőknek és a Navigátoroknak annak az első versenynek a megkezdése előtt legalább 7 nappal kell jelentkezniük (ideértve a regisztrációs díj befizetését is), amelyen részt akarnak venni, és pontokat akarnak gyűjteni. A Bajnokság évének július 1-jei dátumával a jelentkezéseket lezárják, ezt követően további jelentkezést már nem fogadnak el. A versenyzőknek a FIA Historic Titkárságától kell kérniük a jelentkezési lapokat:

5 Historic FIA Secretariat PO Box 111 CH-1215 Geneva 15 Tel : Fax : historicentry@fia.com 10 CSAPAT DÍJ Jelentkezés A Versenyzők egy Csapat Név alatt is jelentkezhetnek. Ez a csapat legfeljebb nyolc tagból állhat, aki mindegyike jelentkezett a Bajnokságra. A vezetők csak egyetlen csapatnak lehetnek a tagjai és az összes jelentkezésnek meg kell felelnie a 9. pontban A Jelentkezés címszó alatt felsorolt időbeli feltételeknek. Pontozás: Minden csapat két legmagasabb pontszámot szerzett versenyzőjének pontjai (a Periódustól vagy a Géposztálytól függetlenül) összeadásra kerülnek. A végső Csapat Helyezés kialakításakor a 8. pontban meghatározott (A bajnokság végső sorrendje) szabályokat kell követni. A szezon végén, az első helyen végzett csapat díjazásban részesül.

2013. szeptember 22.

2013. szeptember 22. A verseny neve: A verseny ideje: A verseny helye: Szervező: Vezetőbíró: Gunaras Resort SPA Kupa RSB 2013. V. futam 2013. szeptember 21-22. Nagypall-Geresdlak Balatonyi Rallye Team 7627 Pécs Blaha L. u

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 10. Eger Rallye Eger, 2015. 03.27.-29. Dátum: 2015. 03. 24. Idő: 14:00 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 5 Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 10. Eger Rallye Eger, 2015. 03.27.-29. Dátum: 2015. 03. 24. Idő: 14:00 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 7 Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

2010. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEÁK ALAPKIÍRÁSA

2010. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEÁK ALAPKIÍRÁSA 2010. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEÁK ALAPKIÍRÁSA (Frissítve: 2010.01.13.) 1. fejezet Általános szabályok 1.1 Általános rendelkezések A Világ Tanács az FIA Szabályzat 23-B-4-es cikkelye (gokartnál a

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: 21. Steelvent Miskolc Rally Miskolc, 2015. 04.24-25. Dátum: 2015. 04. 22. Idő: 20:40 Tárgy: 2. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.2. Kitől: Rendező Oldal szám: 5. Kinek: Melléklet: - 1. BEVEZETÉS Versenykiírásban

Részletesebben

7. Persped Ezerjó Kupa

7. Persped Ezerjó Kupa 7. Persped Ezerjó Kupa Amatőr Területi Rallyesprint Bajnokság 3. futama Nagyveleg, 2005. május 21-22. Versenykiírá s www.prohot.hu 06-22-409-432 Öregprés Étterem - Fogadó Bozóky Családi Pincészet Móri

Részletesebben

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás

Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás Amatőr Rallye Kupa 2010 Kiírás A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (továbbiakban: MNASZ) meghirdeti és egyben kiírja 2010. évre az Amatőr Rallye Kupát, (továbbiakban: ARK). Az MNASZ ezen ARK kiírásával

Részletesebben

2007. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA ALAPKIÍRÁSA (Frissítve: 2006.12.06.)

2007. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA ALAPKIÍRÁSA (Frissítve: 2006.12.06.) 2007. évi FIA KÖZÉP-EURÓPAI ZÓNA TRÓFEA ALAPKIÍRÁSA (Frissítve: 2006.12.06.) 1. Általános Szabályok 1.1 Általános rendelkezések A Világ Tanács az FIA Szabályzat 23-B-4-es cikkelye (gokartnál a CIK/FIA

Részletesebben

Amatőr Rallye Kupa 2013 Kiírás

Amatőr Rallye Kupa 2013 Kiírás Amatőr Rallye Kupa 2013 Kiírás A Magyar Nemzeti Autósport Szövetség (továbbiakban: MNASZ) azon belül a Rallye Szakági Bizottság - meghirdeti és egyben kiírja 2013. évre az Amatőr Rallye Kupát, (továbbiakban:

Részletesebben

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012.

III.Tatabánya Rallye. RallyeSprint betétfutam. Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. III.Tatabánya Rallye RallyeSprint betétfutam Ezerjó Rallyesprint Bajnokság 2012. Tatabánya. 2012. április 21 22 Versenykiírás A verseny rendezője: Gáz 2000 Kft. 1125. Budapest Diana köz 6. Társrendező:

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 20/2016 Rallye Szakági Bizottság határozat 2016. február 17 A Rallye Szakági Bizottság úgy határoz, hogy a MARB mindhárom régiójában felkéri a rendezőket,

Részletesebben

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.

SPRINT autóbontó. 1.SIS-Zeusz ASE Rally. Szombathely. 2007. augusztus 25-26. 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online. SPRINT autóbontó 1.SIS-Zeusz ASE Rally Szombathely 2007. augusztus 25-26. A verseny szervezője: Zeusz Autósport Egyesület, 9700 Szombathely Várkonyi u.20. E-mail: tengelicsattila@t-online.hu, Internet:

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki futamok szabvány formájától.

Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki futamok szabvány formájától. A RALLYE ELNEVEZÉSE: IDŐPONTJA: HELYSZINE: VII. OMV TESZTRALLYE 2003. MÁRCIUS 16. (vasárnap) ÉCS, RÁBARING Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján készült, de eltérve a MNASZ bajnoki

Részletesebben

ADRIENN-GOMBI KUPA 2014 NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY RALLY GUIDE

ADRIENN-GOMBI KUPA 2014 NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG I. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA DOMONY RALLY GUIDE ADRIENN-GOMBI KUPA 2014 NYÍLT TEREP-RALLYE ORSZÁGOS BAJNOKSÁG IV. FUTAMA TEREP-RALLYE SPRINT KUPA I. FUTAMA DOMONY RALLY GUIDE BEMUTATÁS 1.1 AZ ESEMÉNY HELYSZÍNE ÉS IDŐPONTJA: Az ADRIENN-GOMBI KUPA verseny

Részletesebben

A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS. MNASZ által regisztrált verseny. A bajnokság honlapja: www.rte.hu

A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS. MNASZ által regisztrált verseny. A bajnokság honlapja: www.rte.hu A 2013 évi Rali - Túra Bajnokság 4. futama VERSENYKIÍRÁS MNASZ által regisztrált verseny A bajnokság honlapja: www.rte.hu (a verseny hivatalos dokumentációi,/átvételi idők,nevezési lista,rajtlista,stb./

Részletesebben

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás

Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1. Általános szabályok Battaérd Bosch Car Kupa ÉRD Túra autó verseny Versenykiírás 1.1A A verseny rendezősége a 2012-es év megjelölt időpontjára kiírja, mint meghívásos versenyt, amely körpályás mini rally

Részletesebben

MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.)

MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.) 2018 JÚLIUS 6-8. MAMS NYÍLT NEMZETKÖZI BAJA KUPA (I.O.B.C.) második futam SBS. kategóriában MAMS: MAMS/039/2018 FIME: 34/208. 1 1. RENDEZŐ Rendező: Garzone Events Kft. Cím: 8200 Veszprém Budapest út 89/b.

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Kupa Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Motoros Bajnokság Alapkiírás 2018 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Gyorsasági Szakág A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága További szakági információk: www.mams.hu

Részletesebben

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport

Versenykiírás 2019 JANUÁR 12. SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér. Rendező: BG Autosport Versenykiírás SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - repülőtér Rendező: BG Autosport SZLALOM RACE SZŐLŐSKE - REPÜLŐTÉR Az amatőr autóverseny a vezetési tudás javulása érdekében és a nyilvános közönség számára van rendezve,

Részletesebben

8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat)

8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat) A RALLYE ELNEVEZÉSE: DŐPONTJA: HELYSZINE: 8. OMV Full Syn Tesztrallye Országos meghívásos autóverseny 2004. MÁRCIUS 20. (szombat) ÉCS, RÁBARING Ezen versenykiírás az MNASZ szabvány versenykiírás alapján

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Pécs, 2014. október 17-19.

VERSENYKIÍRÁS Pécs, 2014. október 17-19. VERSENYKIÍRÁS Pécs, 2014. október 17-19. PROGRAM... 2 1 SZERVEZÉS... 3 2 MEGFELELŐSÉG... 4 3 LEÍRÁS... 5 4 ELFOGADOTT JÁRMŰVEK... 5 5 VERSENYZŐK MEGFELELŐSÉGE NEVEZÉSI ŰRLAPOK NEVEZÉSEK... 6 6 NEVEZÉSI

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2016 79/2016 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2016.04.22. A Rallye Szakági Bizottság figyelemmel korábbi 41/2016 számú határozatára, a Hell

Részletesebben

Miskolc Rallye Miskolc Versenykiírásban történt változások

Miskolc Rallye Miskolc Versenykiírásban történt változások Miskolc Rallye 2018. Miskolc 2018.04.27-29. Dátum: 2018.04.17. Időpont: 20:40 Tárgy: 1. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.1. Kitől: Rendező Oldal szám: 9 Kinek: Minden nevező / versenyző Melléklet:

Részletesebben

MNASZ engedélyezés folyamatban

MNASZ engedélyezés folyamatban MNASZ engedélyezés folyamatban Bevezető: A versenykiírás az FIA nemzetközi sportkódex és függelékei, az MNASZ RVSZ, kiírásai alapján készült. A versenykiírás módosítása, kiegészítése kizárólag számozott,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ

VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM FORDULÓ VERSENYKIÍRÁS GELNICA(SK) MAGYARORSZÁG NYÍLT ENDURO BAJNOKSÁG, ALPOK ADRIA FUTAM 9-10. FORDULÓ A rendezvény időpontja: 2016. 09. 3-4. A rendezvény helyszíne: Gelnica, Szlovákia Hlavna zeleznicna stanica

Részletesebben

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság

Tündér Tour. Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba. Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Tündér Tour Felső-Tisza vidéki Kerékpáros Maraton, Olimpiai 5 Próba Szabolcs-Szatmár Bereg Megyei Országúti Bajnokság Az olimpiai 5 próbázók számára, valamint a régióban élő kerékpárosok számára kiírt

Részletesebben

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE

március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE 2007 március 23-25. Versenykiírás T1-T2-CHALLENGE Az Országos Terep-rallye Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rallye futam, külföldi résztvevőkkel www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM

VERSENYKIÍRÁS Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM VERSENYKIÍRÁS 2017 06. 23-25. Parádfürdő IV. Mátra Enduro Kupa és Alpok Adria ENDURO FUTAM A rendezvény időpontja: 2017. 06. 23-25. A rendezvény helyszíne: Parádfürdő, Parkoló Rendező: Mátra Extrém Kft

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Gokart Talent Cup GTC esports Series Sorozata A verseny főbb adatai

VERSENYKIÍRÁS. Gokart Talent Cup GTC esports Series Sorozata A verseny főbb adatai VERSENYKIÍRÁS Gokart Talent Cup GTC esports Series Sorozata 2018 A verseny főbb adatai SZERVEZŐ: M-Kart Racing Alapítvány - Nagykőrös, Derkovits u. 1. HELYSZÍN: Race Center Autóverseny Szimulátor Központ

Részletesebben

062-ES SZABÁLYZAT FIM ENDURO VILÁGBAJNOKSÁG ÁLTALÁNOS

062-ES SZABÁLYZAT FIM ENDURO VILÁGBAJNOKSÁG ÁLTALÁNOS 062-ES SZABÁLYZAT FIM ENDURO VILÁGBAJNOKSÁG ÁLTALÁNOS 062.1 Általános. 4 062.2 Pálya 4 062.3 A versenykiírás közzététele... 5 062.4 Nevezési lap.. 5 062.5 Bíráskodás 6 062.5.1 FIM licences tisztségviselők

Részletesebben

PROGRAM... 2 1 SZERVEZÉS... 3 2 MEGFELELŐSÉG... 6 3 LEÍRÁS... 7 4 ELFOGADOTT JÁRMŰVEK... 7 5 VERSENYZŐK MEGFELELŐSÉGE NEVEZÉSI ŰRLAPOK NEVEZÉSEK...

PROGRAM... 2 1 SZERVEZÉS... 3 2 MEGFELELŐSÉG... 6 3 LEÍRÁS... 7 4 ELFOGADOTT JÁRMŰVEK... 7 5 VERSENYZŐK MEGFELELŐSÉGE NEVEZÉSI ŰRLAPOK NEVEZÉSEK... PROGRAM... 2 1 SZERVEZÉS... 3 2 MEGFELELŐSÉG... 6 3 LEÍRÁS... 7 4 ELFOGADOTT JÁRMŰVEK... 7 5 VERSENYZŐK MEGFELELŐSÉGE NEVEZÉSI ŰRLAPOK NEVEZÉSEK... 10 6 NEVEZÉSI DÍJAK BIZTOSÍTÁS... 11 7 HIRDETÉS... 12

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. AMTOSZ által regisztrált verseny. Az AMTOSZ Powersprint Bajnokság 2014. évi futama. A bajnokság honlapja: www.amtosz.

VERSENYKIÍRÁS. AMTOSZ által regisztrált verseny. Az AMTOSZ Powersprint Bajnokság 2014. évi futama. A bajnokság honlapja: www.amtosz. VERSENYKIÍRÁS AMTOSZ által regisztrált verseny Az AMTOSZ Powersprint Bajnokság 2014. évi futama A bajnokság honlapja: www.amtosz.hu (a verseny hivatalos dokumentációi,/átvételi idők,nevezési lista,rajtlista,stb./

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12

II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 II. TÓTKOMLÓS RALLY 2011.06.11-12 Versenyajánló Tisztelt versenyzők, nézők és minden autósportot kedvelő! Szeretnénk benneteket egy jó kis hétvégi csapatásra invitálni, ahol remek alkalom nyílik arra,

Részletesebben

RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI

RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI RALLYE VERSENYEK SZABÁLYAI MAGYARORSZÁGI RALLYE BAJNOKSÁGOK 2012. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Rallye Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság 2 TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2011 Mogyoród Hungaroring 2011. december 29 30.

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2011 Mogyoród Hungaroring 2011. december 29 30. VERSENYKIÍRÁS Szilveszter Rallye 2011 Mogyoród Hungaroring 2011. december 29 30. Meghívásos rallye verseny Licences és Amatőr versenyzők részvételével GPS: N 47 35'00.65 EO 19 14'32.93 A verseny hivatalos

Részletesebben

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás

Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás Magyarország Nyílt Nemzeti CONGEN Motocross Kupasorozat Alapkiírás 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Motocross Szakági Tanácsa MAMS Elnökség MAMS Titkárság További szakági információk: www.mams.hu,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság

VERSENYKIÍRÁS. VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság VERSENYKIÍRÁS VIII. Magyar Nyílt Match Play Bajnokság Verseny rendezője: 2019. május 31. június 2. Old Lake Golf Club, Tata Szabályok: A verseny az R&A szabályainak, a Versenyszabályzatának és Ranglista

Részletesebben

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017

Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 Az MNASZ Rallye Szakági Bizottság határozatai 2017 1/2017 Rallye Szakági Bizottság elektronikus határozat 2017.01.10. A Rallye szakági bizottság, a Sporttanács 8/2017 számú határozata alapján, a következő

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17

ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 ORSZÁGÚTI KERÉKPÁR ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016/17 1. Az országos döntő rendezője: Szenyor Szabadidő Kerékpáros Sport egyesület Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség megbízása alapján a Magyar Diáksport Szövetség

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY. 2012. Szeptember 29 30..

VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY. 2012. Szeptember 29 30.. VERSENYKIÍRÁS III. PM PEUGEOT VÁC RALLY 2012. Szeptember 29 30.. Rali- Túra Bajnokság 2012. évi 6. futama Országos Historic Rallye bajnokság 2. futama Az RTE bajnokság honlapja: www.rte.hu A verseny hivatalos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4.

Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. Hankook RCM Kupa HUNGARORING, 2014. MÁJUS. 2-4. SPECIÁLIS INFORMÁCIÓK A VERSENY NEVE: HANKOOK RCM KUPA helye: HUNGARORING ideje: 2014. május. 2-4. honlap címe: www.rcmcup.com A VERSENY RENDEZŐJE: Hungaroring

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS

RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ. 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS RÖVIDPÁLYÁS GYORSKORCSOLYÁZÓ DIÁKOLIMPIA 2015/2016. TANÉVI ORSZÁGOS DÖNTŐ 2016. március 04 06. Jászberény VERSENYKIÍRÁS A Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetséggel együtt 2015/2016-os

Részletesebben

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata

A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata A Magyar Fallabda (Squash) Szövetség felnőtt ranglista szabályzata 1. A ranglista célja: A MF(S)Sz által kiírt és/vagy rendezett versenyrendszerben a játékosokat objektíven pontozza és ez alapján a játékosok

Részletesebben

Historic Rallye irányelvek a szervezők és a hivatalos személyek számára

Historic Rallye irányelvek a szervezők és a hivatalos személyek számára FIA Historic Bajnokságok Irányelvek a szervezők és hivatalos személyek számára Historic Rallye irányelvek a szervezők és a hivatalos személyek számára Ezeket az irányelveket a FIA Historic Rallye Európa

Részletesebben

március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH

március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH 2008 március 28-29. Versenykiírás T1-T2-H-CH A Magyar Terep-rally Bajnokság II. futama FIA által regisztrált nemzeti Terep-rally futam, meghívott külföldi indulókkal www.vikyteam.hu viky@viky.hu INFORMÁCIÓK

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Vanilin Szilveszter Rallye a HumanoIT Kupáért. MOGYORÓD, Hungaroring 2009. december 28-29. Nemzetközi meghívásos verseny

VERSENYKIÍRÁS. Vanilin Szilveszter Rallye a HumanoIT Kupáért. MOGYORÓD, Hungaroring 2009. december 28-29. Nemzetközi meghívásos verseny VERSENYKIÍRÁS Vanilin Szilveszter Rallye a HumanoIT Kupáért MOGYORÓD, Hungaroring 2009. december 28-29. Nemzetközi meghívásos verseny A verseny hivatalos honlapja a www.szilveszterrallye.hu, kiemelt partner

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29 VERSENYKIÍRÁS Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29 Országos Meghívásos rallye verseny magyar és külföldi Licences és Amatőr versenyzők részvételével GPS: N 47 35'00.65 EO 19

Részletesebben

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport Magyarország 2017. évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport A verseny célja: Az atlétika népszerűsítése. A spotszervezetek munkájának egymással történő csapatszintű összehasonlítása. A bajnokság

Részletesebben

Az ARANY TIGRIS HKSE bemutatja az

Az ARANY TIGRIS HKSE bemutatja az Az ARANY TIGRIS HKSE bemutatja az Taekwondo Bajnokságot Pécs, 2017. október 21. amely az idei évben hazai, 2018. évtől kezdődően Pécs Open néven nemzetközi versenyként kerül majd megrendezésre Kiíró: Rendező:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Tóváros Szilveszter Rallye 2010. MOGYORÓD, Hungaroring 2010. december 28-29.

VERSENYKIÍRÁS. Tóváros Szilveszter Rallye 2010. MOGYORÓD, Hungaroring 2010. december 28-29. VERSENYKIÍRÁS Tóváros Szilveszter Rallye 2010 MOGYORÓD, Hungaroring 2010. december 28-29. Országos meghívásos verseny Külföldi meghívott versenyzők részvételével A verseny hivatalos honlapja a www.szilveszterrallye.hu,

Részletesebben

A verseny neve. SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama

A verseny neve. SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama A verseny neve SR Rallybrothers.com Ranga László Emlékverseny A TR Consult Rallye Sprint Bajnokság 2011. negyedik futama A verseny ideje 2011. június 11-12. A verseny helye Kővágótöttös - Bakonya Rendező

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2004. évi KIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

Magyarország Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Nyugati Csoport a ZÁÉV Zrt. és ZALAEGERSZEG MJV. Önkormányzata támogatásával

Magyarország Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Nyugati Csoport a ZÁÉV Zrt. és ZALAEGERSZEG MJV. Önkormányzata támogatásával Magyarország Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő 2018 - Nyugati Csoport a ZÁÉV Zrt. és ZALAEGERSZEG MJV. Önkormányzata támogatásával A verseny célja: Az atlétika népszerűsítése. A spotszervezetek munkájának

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI PÁLYAKERÉKPÁR DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Pályakerékpár Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti

Részletesebben

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS

BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS BUDAPESTBANK CSALÁDI ÉS SPORTNAP 2019.07.06. ZÁNKA VERSENYKIÍRÁS KISPÁLYÁS LABDARÚGÁS Pályák száma: Pályaméret: Csapatlétszám: Játékidő: Játékvezető: Nevezési határidő és sorsolás: Mérkőzések kezdete:

Részletesebben

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága

Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA. A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága Utánpótlás Sport MAGYARORSZÁG DRAGBIKE UTÁNPÓTLÁS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ALAPKIÍRÁSA 2019 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Szakágvezetői Tanácsa A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS

Részletesebben

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA

AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA AUTOCROSS ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2005. évi ALAPKIÍRÁSA Készítette: az MNASZ Autocross Szakági Bizottság Jóváhagyta: az MNASZ Intéző Bizottság Kiadja: az MNASZ Titkárság TARTALOMJEGYZÉK 1. ÁLTALÁNOS SZABÁLYOK...

Részletesebben

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21.

GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. GYORSAN, BÁTRAN, HŰSÉGGEL BAKONYI KIHÍVÁS 2013. SZEPTEMBER 21. Túrakiírás A túra rendezője: Magyar Honvédség Bakony Harckiképző Központ Várpalota A túra (rajt) helyszíne: Várpalota Thury Vár A túra időpontja:

Részletesebben

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport

Magyarország évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport Magyarország 2019. évi Atlétikai Csapatbajnoksága Elődöntő Keleti Csoport A verseny célja: Az atlétika népszerűsítése. A spotszervezetek munkájának egymással történő csapatszintű összehasonlítása. A bajnokság

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS

Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája november 15. HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS Magyar Nemzeti Autósport Szövetség Bajnokok Tornája HUNGARORING VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS Az MNASZ Bajnokok Tornája versenykiírása az FIA Nemzetközi Sportkódex és Függelékei alapján készült. A Magyar

Részletesebben

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17

III. Auchan Szlalom. Törökbálint, Auchan parkoló. (Versenykiírás tervezet) 2016-07-17 III. Auchan Szlalom Törökbálint, Auchan parkoló (Versenykiírás ) 2016-07-17 Verseny szervezője: Speed Rally Team A verseny hivatalos honlapja: www.csapassunk.hu A verseny vezetősége: Versenyigazgató: Fodor

Részletesebben

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny

XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny XXXVII. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny SOPRON 2015. november 21-22. 37. Dr. Csik Ferenc Emlékverseny Sopron Kupa 2015. november 21-22. A verseny célja Dr. Csik Ferenc Olimpiai Bajnok tiszteletére olyan úszóverseny

Részletesebben

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016.

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. 1.) Verseny célja: Az uszonyos úszás népszerűsítése, valamint minden korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása. 2.)Rendező: Debreceni Búvárklub /4031. Debrecen,

Részletesebben

Az országos döntőn a megyei elődöntőkről korcsoportonként az 1-3. helyezett egyéni versenyzői vehetnek részt.

Az országos döntőn a megyei elődöntőkről korcsoportonként az 1-3. helyezett egyéni versenyzői vehetnek részt. Országos Kötélugró Diákolimpia 2013. évi versenykiírása 1. A verseny rendezője Magyar Ugrókötelesek Szövetsége, Szan-Dia Fitness Sport Club 2. Az országos döntő helyszíne és időpontja I.-II.-III.- IV.-V.-VI.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29

VERSENYKIÍRÁS. Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29 VERSENYKIÍRÁS Szilveszter Rallye 2012 Mogyoród Hungaroring 2012. december 28 29 Országos Meghívásos rallye verseny magyar és külföldi Licences és Amatőr versenyzők részvételével GPS: N 47 35'00.65 EO 19

Részletesebben

Adminisztratív átvételen (térkép szerint) Simontornya Petőfi Sándor u. 67. Pályabejárás: 2011-03-26 Szombat 10:00-15:00-ig Program:

Adminisztratív átvételen (térkép szerint) Simontornya Petőfi Sándor u. 67. Pályabejárás: 2011-03-26 Szombat 10:00-15:00-ig Program: Bevezető: X.FÉSZ Kupa - Simontornya A versenykiírás az FIA nemzetközi sportkódex és függelékei, az MNASZ RVSZ, és a TTH-TME 2011 Kupasorozat alap- és technikai kiírásai alapján készült. A versenykiírás

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

Versenykiírásban történt változások:

Versenykiírásban történt változások: Székesfehérvár Rally 2015 Székesfehérvár, 2015. 06.12-14. Dátum: 2015. 06. 08. Idő: 10:00 Tárgy: 2. sz. Végrehajtási utasítás Dok. No.: 1.2. Kitől: Rendező Oldal szám: 5 Kinek: Rallye2 / HIST Melléklet:

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen.

A legjobbak számára országos versenyen való részvétel biztosítása, hogy sikeresen képviseljék iskolájukat diákversenyen. Torna B kategória 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák körében. Rendszeres foglalkoztatási, versenyzési lehetőség biztosítása a torna sportággal megismerkedő fiatalok

Részletesebben

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA

AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA AUTÓS GYORSASÁGI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG RENAULT CLIO KUPA SUZUKI KUPA SEAT LEON KUPA HEGYI KUPA 2007. évi ALAPKIíRÁSA Utolsó frissítés: 2007.03.07 Készítette az MNASZ Gyorsasági Szakági Bizottsága Jóváhagyta

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Meghívásos rallye verseny magyar és külföldi Licences és Amatőr versenyzők részvételével. Szilveszter Rallye Legend betétfutam

VERSENYKIÍRÁS. Országos Meghívásos rallye verseny magyar és külföldi Licences és Amatőr versenyzők részvételével. Szilveszter Rallye Legend betétfutam VERSENYKIÍRÁS Országos Meghívásos rallye verseny magyar és külföldi Licences és Amatőr versenyzők részvételével Szilveszter Rallye Legend betétfutam MNASZ Regisztráció folyamatban GPS: N 47 35'00.65 EO

Részletesebben

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA

IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA IX. MOGYI TRIATLON VERSENY 2014. JÚNIUS 21-22, BAJA 2014. június 21. szombat TIGRA Triatlon Magyar Nagydíj sprint futam Versenyiroda nyit: 12.30 órakor Összes nő futama + Amatőr és elit felnőtt nők sprint

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Versenykiírás: 1. A verseny jellege: nyílt nemzetközi kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. D.S. Silvester Rallye 2011 Orechová Potôň Slovakia Ring 2011. december 27 28.

VERSENYKIÍRÁS. D.S. Silvester Rallye 2011 Orechová Potôň Slovakia Ring 2011. december 27 28. VERSENYKIÍRÁS D.S. Silvester Rallye 2011 Orechová Potôň Slovakia Ring 2011. december 27 28. Meghívásos rallye verseny Licences és Amatőr versenyzők részvételével GPS: N 48 03'14.58 EO 17 34'13.17 A verseny

Részletesebben

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS

MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS VÍVÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A felsőoktatási intézmények női és férfi hallgatói részére színvonalas versenyzési lehetőség biztosítása vívás sportágban.

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015

MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015 MAGYARORSZÁG ATLÉTIKAI CSAPATBAJNOKSÁGA 2015 A bajnokság helye és ideje: a) Elődöntők: május 9-10. Keleti csoport: Nyugati csoport: Nyíregyháza Szombathely b) Döntő: szeptember 12-13. Székesfehérvár szeptember

Részletesebben

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA

ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA ÉLSPORT A MAGYARORSZÁG NYÍLT NEMZETI DRAGBIKE BAJNOKSÁGÁNAK KIÍRÁSA 2016 Készítette: Jóváhagyta: Kiadja: A MAMS Dragbike Szakág: A MAMS Elnöksége A MAMS Ttitkársága 1. ÁLTALÁNOS ELŐÍRÁSOK 1. Általános

Részletesebben

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság

2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság 2010. évi Cápa és Junior korcsoport Uszonyosúszó Országos Bajnokság VERSENYKIÍRÁSA 1. Célja: A 2010. év uszonyosúszó cápa és junior korosztály Magyar Bajnokainak és helyezettjeinek megállapítása, a gyermek

Részletesebben

XVIII. CSÁRDASZÁLLÁS KUPA

XVIII. CSÁRDASZÁLLÁS KUPA VERSENYKIÍRÁS XVIII. CSÁRDASZÁLLÁS KUPA 2014. MÁRCIUS 15. C S Á R D A S Z Á L L Á S A verseny célja: A fekvenyomás és az erőemelés népszerűsítése, valamint a sportkapcsolatok ill. sportbarátságok szorosabbá

Részletesebben

A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum

A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség és a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeum A Magyar Köztársaság 2011. évi Mezei Futóbajnoksága, az Európai Atlétikai Szövetség nyílt, Mezei Permit versenysorozat része MIKULÁS futás és Duci gyaloglás A verseny rendezője: Magyar Atlétikai Szövetség

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI KÖTÉLUGRÓ DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ÉS PÁROS ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Kötélugró Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel közösen hirdeti meg, a versenyt

Részletesebben

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e

Zöld zászló. Használata: l e n g e t v e Zöld zászló Használata: l e n g e t v e Jelentése: a korábban sárga zászlóval jelzett veszély megszűnt, most szabad az út, verseny tempóban mehetsz tovább. A zászló hatálya alá tartozó pályaszakaszon veszély

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI SAKK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS A Sakk Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg a versenyt az MDSZ-szel kötött

Részletesebben