Az Arctisztító Zselé egy kíméletes tisztító zselé, amely lehetővé teszi a gyengéd és mégis alapos tisztítást.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Arctisztító Zselé egy kíméletes tisztító zselé, amely lehetővé teszi a gyengéd és mégis alapos tisztítást."

Átírás

1 4400 Arctisztító Zselé Clarifying Cleansing Gel Lágy tisztító zselé. Az emberek, akik pattanásos bőrtől szenvednek gyakran kényszeresen folyamatosan mossák az arcukat. Egyikük agresszív tisztító szereket alkalmaz, míg a másik véglet egyszerű csapvizet. Mind a kétféle viselkedés támogatja az aknés bőr kialakulását: a bőr agresszív kiszárítása tovább súlyosbítja a túlzott elszarusodást, amely a mitesszerek megkeményedéséhez vezet, miközben a bőr többlet zsírtartalmának eltávolítása elősegíti a bőr felszínén bakteriális fertőzés kialakulását. Mindez pedig elősegíti a kiütések és pattanások kialakulását. A különös érzékenység miatt szükséges annak biztosítása, hogy az érintett személyek tekintetében a rendszeres és kíméletes tisztítás ugyanúgy megvalósuljon, mint a napi bőrápolás. Az Arctisztító Zselé egy kíméletes tisztító zselé, amely lehetővé teszi a gyengéd és mégis alapos tisztítást. Optimálisan előkészíti a bőrt az azutáni ápoló termékhez Megelőzi a gyulladás, pattanások és mitesszerek kialakulását A bőrt tisztává, frissé és lággyá teszi A bőr felesleges zsírtartalmát valamint a szennyeződéseket kíméletesen eltávolítja Bőrtípus: Problémás, szeborreás bőrre ajánlott. Felhasználás: Gyengéden oszlassa el az Arctisztító Zselét nedves kézzel az arcon, a nyakon és a dekoltázson. Mossa le bő vízzel, majd használja a Tisztító Tonikot. Tippek, trükkök Amint a gyulladás a bőrön megszűnik a zselé eloszlatásához ecset is elegendő.

2 aqua butylene glycol dicapryryl carbonate glycerin C12-15 alkyl benzoate penthylene glycol butyl avocadate -aloe barbadensis -chondrus crispus extract- -glucose -dimethicone -propyl gallate -carbomer -xanthan gum -acrylates -disodium EDTA -sodium hydroxide -parfum -phenoxyethanol -methylparaben -ethylparaben -propylparaben -butylparaben -isobutylparaben Aloin- gyulladáscsökkentő Vörös moszat-ír moha. Tartalmaz karragént, jódot, ként., szeborrea ellenes

3 4401 Tisztító Tonik Purifying Tonic Lotion Faggyútermelést szabályzó tonik Alapos, mélypórusú tisztítás csakis akkor teljes, ha a tisztítást az arc tonizálása követi. A tonik így nélkülözhetetlen kiegészítőjévé válik a bőrtípusnak megfelelő és alapos tisztításnak. A nem kívánt tisztítótej maradványokat eltávolítja a bőrről. Üdítő és frissítő funkcióival a tonik helyreállítja a bőr egyensúlyát és megnöveli az ezt követő ápolás hatását és jó érzést ad a bőrnek. A Tisztító Tonik lágy, alkoholmentes arc tonik bőrbarát PH értékkel, speciálisan az olajos, pattanásos bőr profilra, amely hajlamos aknék kialakulására. Alkoholmentes, így nem szárít Optimálisan előkészíti a bőrt az ápoló termékek számára Megelőzi a gyulladást és a mitesszerek kialakulását A bőr észrevehetően újjáéled és felfrissül A túlzott faggyútermelés normalizálódik Bőrtípus: Problémás, zsíros, pattanásos bőrre ajánlott. Felhasználás: Öntsön Tisztító Tonikot egy pamut vattára vagy a kezébe és simítsa végig gyengéden az arcát és a nyakát. Használja minden esetben a Tisztító Zselé alkalmazását követően.

4 -aqua -butylene glycol -glycerin -hydrolyzed yeast protein -pyridoxine -niacinamide -panthenol -allantoin -biotin -propylene glycol -parfum -xanthan gum -disodium EDTA -hexyl cinnamal -hydrolyisohexyl 3 cyclohexene carboxaldehyde -butylphenyl methylpropional -alpha isomethyl ionone -benzyl salicylate -phenoxyethanol -methylparaben -ethylparaben -propylparaben -chlorphenesin -potassium sorbate Hidratál Hidratál Élesztő kivonat- B vitamin komplex. Szeborrea ellenes B 6 vitamin-szeborrea ellenes B 3 vitamin-szeborrea ellenes Nyugtató, gyulladáscsökkentő Nyugtató, gyulladáscsökkentő H vitamin-szeborrea ellenes

5 4407 Bio-gyümölcsös Hámlasztó Zselé Bio-fruit Gel Exfoliator Biológiai gyümölcssavas peeling. Az elhalt hámsejtek túlzott felhalmozódása hatására a bőr felszíne megvastagszik és elveszti természetes ragyogását. A Biogyümölcsös Hámlasztó Zselé használható arra, hogy hatékonyan feloldja és eltávolítsa a bőr legfelső hámsejtjeit. Mindezt különösen gyengéd módon mechanikai tevékenység nélkül. A pattanásos, szennyezett bőr nyílt és/vagy zárt mitesszerekkel ismét tiszta lesz és a gyulladás ellen is hatékony. A felső hámsejtek eltávolítása okán a ráncok láthatóan csökkennek, az egyenetlen területek simábbá válnak, a máj- és pigment-foltok jelentősen és láthatóan csökkennek. Ez a kezelés, olyan mint egy kémiai peeling, ezért extrém figyelemmel alkalmazzuk. Megtisztítja és kitisztítja az eltömődött pórusokat és a gyulladás hamarabb megszűnik Az egyenetlen területek simábbá vállnak A hámréteg nedvességtartalmát megnöveli A bőr észrevehetően lágyabb és sugárzóbb lesz Serkenti a sejtosztódást és gyorsítja a bőr megújulását Csökkenti a ráncokat A máj- és pigment-foltokat halványítja Bőrtípus: Zsíros és kevert bőrre különösen, minden más - kivéve az érzékeny - bőrtípusra ajánlott. A Bio-gyümölcsös Hámlasztó Zselét esténként a tisztítást követően javasolt használni hetente 2-3 alkalommal az arcon és a nyakon, a szem környékét kihagyva. Hagyja hatni 5-15 percig, majd nedves újakkal masszírozza be és a maradékot nedves sminkszivaccsal és sok langyos vízzel távolítsa el. Ezt követően használjon mindenképpen ha lehet éjszakai ápoló krémet. Tippek, trükkök A 20%-os gyümölcssav koncentráció hatékony, de biztonságos kezelést tesz lehetővé otthon.

6 aqua -glycolic acid -butylene glycol -sodium hydroxide -malic acid -sorbitol -citric acid -sodium citrate -ceratonia siliqua (gum) -xanthan gum -disodium EDTA -BIS-hydoxyethyl tromethamiethylparaben -propylparaben -butylparaben -isobutylparaben -imidazolidinyl urea Legegyszerűbb AHA sav. Hámoldó hatású Hidratál Hidratál Almasav- Hámképző hatású sav Citromsav- Hámképző hatású sav

7 4411 Színezett Korrekciós Balzsam Tinted Corrective Balm Speciális optikai ápolás. Nem ritkán a hámsejtek gyorsabban nőnek a faggyúcsatornában az olajos bőr esetében és eltömítik a faggyúmirigy ürülésének útját, ami a hámsejtek feltorlódásához vezet, amelyek megakadályozzák a faggyú ürülését. Ez a hámsejtképződési rendellenesség nyílt és zárt, komedók, mitesszerek kialakulásához vezet. Abban az esetben ha nagyobb mennyiségű baktérium van jelen vagy helytelen kezelést alkalmaznak a bőr begyullad és kialakulnak a papulák és pusztulák. A Színezett Ápoló Balzsam gyors segítséget nyújt az érintetteknek. Köszönhetően a bőrszínű krémnek a pattanásokat elfedhetjük, miközben a krém láthatóan megakadályozza a pattanások kialakulását. Mindezt az innovatív - oleanol savat tartalmazó - anti-faggyú aktív hatóanyag komplex teszi lehetővé. A hatóanyag csökkenti a faggyúképződést, eltávolítja a felesleges hámsejteket és hatékony baktériumölő hatással is rendelkezik. Mint elsősegélyszerű kezelést lokálisan és megfelelő időben kell alkalmazni a pattanás kialakulásának legcsekélyebb előjelénél. A pattanások így gyorsan eltűnnek és hatásosan megelőzhető a nagyobb pusztulák előfordulása. A pattanások és pusztulák gyorsabban eltűnnek és megelőzi újak kialakulását Normalizálja a megnövekedett faggyútermelést Nyugtatja az irritált, tisztátalan bőrt A vörösséget és a bőrhibákat optikailag eltünteti Bőrtipus: Olajos, seborrhoeás, pattanásos bőrre és a kombinált bőr zsíros részeire ajánlott. Felhasználás: A bőr alapos megtisztítását követően finoman tegyen egy kis balzsamot a pattanásra vagy pusztulásra és hagyja hatni, majd ismételje meg amilyen gyakran lehetséges. Ezt követően használja a megszokott ápolóterméket a bőr állapotától függően. Tippek, trükkök Dermatest kiváló 4 hét használat után a bőr zsírtartalma 18,2%-kal csökkent a kipróbálóknál.

8 aqua -hydrogenated polyisobutene -butylene glycol -caprylic/capric triglyceride -dicaprylyl carbonate -C12-15 alkyl benzoate -butyrospermum parkii (shea) butter -methoxy PEG-22/dodecyl glycol copolymer -PEG-22/dodecyl glycol copolymer -isostearyl isostearate -cera microcristanilla (microcrystanille wax) -hydrogenated castor oil -cetyl PEG/PPG-10/1 dimethicone -salicylic acid -oleanolic acyd -nordihydroguaiaretic acid -aloe barbadensis (leaf juice) extract -capryryl glycol -lauroyl lysine -sodium chloride -carbomer -PEG-60 almond glycerides -lechitin -ascorbyl palmitate -tocopherol -sodium metabisulfite -glycerin -tetrasodium iminodisuccinate -sodium hydroxide -parfum -limonene -linalool -geraniol citronellol -phenoxyethanol -methylparaben -ethylparaben -propylparaben -butylparaben -isobutylparaben Shea vaj Fehér méhviasz 1% hámképző, gyulladáscsökkentő Inhibitora a celluláris gyulladásos folyamatoknak. Szeborrea ellenes Antioxidáns Aloin- gyulladáscsökkentő Antibakteriális hatású Gyulladáscsökkentő (Levendula)

9 4420 Tisztító Ápoló Zselé Clarifying Cream Gel Seborrhoeás (olajos-nedves) bőr esetén a szőrtüsző kitágul. A külső szemlélő ebben az esetben egy olyan bőrképpel találja szemben magát, amelyet megnagyobbodott pórusok, olajos csillogás és mitesszerek kialakulása jellemez. Amennyiben kis csomók vagy gyulladás is kíséri a jelenséget, akkor általában papulák és pusztulák is kialakulnak. Nem ritkán a bőr sápadt és egyúttal tisztátalan is lesz, olyan mintha megvastagodott volna. A bőr ilyen külső megjelenése gyakran lelki fájdalmat is okoz. Ezért az ápoló kozmetikumoktól elvárt, hogy megelőzzék a szennyezett bőr-karakterisztika kialakulását, amely hajlamos az aknék kialakulására, vagy a már meglévő tüneteket olyan gyorsan eltüntesse, amilyen gyorsan csak lehet. Ennek a következményeként a bőrfunkció természetes egyensúlya és az egészséges baktérium flóra helyreáll. A Tisztító Krémzselé egy 24 órás ápolókrém alacsony zsírtartalommal és megfelel a fenti követelményeknek. A könnyű textúrája frissít mint egy hidrogél, miközben egy könnyű krém ápolását kínálja. A termék napi használata esetén hatékonyan megelőzhetők, illetve megszüntethetők a bőrtisztátalanságok. Finomítja a pórus szerkezetet Megelőzi a gyulladást és/vagy gyorsabban megszünteti azt Szabályozza a faggyúmirigy funkciót Megelőzi a bőrhibákat Nyugtat, kiegyensúlyoz és nedvességgel tölt fel Tiszta és lágy, matt bőrprofilt eredményez Bőrtipus: Zsíros, seborrhoeás bőrre és a kombinált bőr zsíros részeire ajánlott. Felhasználás: Használja a krémet reggel és/vagy este lágyan bemasszírozva. Smink alá is alkalmas alap. Tippek, trükkök Dermatest kiváló 4 hét használat után a bőr zsírtartalma 18,2%-kal csökkent a kipróbálóknál.

10 -aqua -butylene glycol -dicapryryl carbonate -glycerin -C12-15 alkyl benzoate -penthylene glycol -butyl avocadate -aloe barbadensis -chondrus crispus extract- -glucose -dimethicone -propyl gallate -carbomer -xanthan gum -acrylates -disodium EDTA -sodium hydroxide -parfum -phenoxyethanol -methylparaben -ethylparaben -propylparaben -butylparaben -isobutylparaben Aloin-gyulladáscsökkentő Vörös moszat-ír moha. Tartalmaz karragént, jódot, ként., szeborrea ellenes

11 4430 Normalizáló Szérum Normalizing Skin Complex Aktív Hatóanyag-koncentrátum helyi alkalmazásra. A makacs mitesszerek, papulák és pusztulák különös figyelmet igényelnek. Először a kezelést nyújtó kozmetikus peeling és/vagy gőzölést követően professzionálisan eltávolítja a kezelhető pattanásokat, másodszor pedig a vendég biztosítja speciális otthoni kezeléssel a pattanások számának csökkentését. A bőr kiszáradását azonban minden körülmények között meg kell előzni. Továbbá a baktérium flóra természetes egyensúlyát is helyre kell állítani és a bőr megújulási folyamatát is támogatni kell. Csak ilyen módon lehet a gyulladást enyhíteni és további pattanások kialakulását megelőzni. A Normalizáló Szérum magas dózisú koncentrátum. Tartalmazza az innovatív anti-faggyú hatóanyagot oleanol savval stb. Hat héten át tartó napi kétszeri alkalmazásával a klinikai tanulmányok szerint a zsíros és szennyezett, pattanásos bőr javul: a faggyú mennyiség csökken, amely csökkenti a gyulladás kialakulásának gyakoriságát. Megfelelő ápoló krémmel kombinálva a problémás bőr tapasztalatok gyors enyhülése várható. A problémás bőr rendellenességeit megszünteti és megelőzi Az elhalt hámsejteket eltávolítja Csökkenti a makacs pattanásokat, amíg azok teljesen eltűnnek Baktériumellenes és gyulladás gátló hatású Nedvességgel tölti fel a bőrt Bőrtípus: Problémás, pattanásos, aknés bőr kezelésére szolgáló speciális készítmény. Felhasználás: Használja helyileg, közvetlenül a bőr zsíros területein és a meglévő vagy kialakuló pattanásokra amikor szükséges. Finoman masszírozza be és hagyja hatni néhány percig. Ezt követően használja a Normalizáló Krémzselét. Tippek, trükkök Dermatest kiváló. 4 hét használat után a bőr zsírtartalma 18,2%-kal csökkent a kipróbálóknál.

12 aqua -butylene glycol -pentylene glycol -salicylic acid -chondrus crispus (carrageenan) extract -oleanolic acid -nordihydroguaiaretic acid -aloe barbadensis (leaf juice) extract -capryryl glycol -sodium hyaluronate -glucose -xanthan gum -carbomer -PEG-40 hydrogenated castor oil -PEG-7 glyceryl cocoate -PEG-60 almond glycerides -glycerin -tetrasodium iminodisuccinate -sodium hydroxide -sodium metabisulfite -parfum -limonene -linalool -geraniol -citronellol -phenoxyethanol -methylparaben -ethylparaben -propylparaben -butylparaben -isobutylparaben 1% hámképző, gyulladáscsökkentő Vörös moszat-ír moha. Tartalmaz karragént, jódot, ként., szeborrea ellenes Inhibitora a celluláris gyulladásos folyamatokna. Szeborrea ellenes Antioxidáns Aloin-gyulladáscsökkentő

13 4440 Bőrtisztító Maszk Purifying Mask Speciális Mély-tisztító Maszk Az olajos bőr kiegészítő és különösen gyengéd tisztítására kifejlesztett faggyúsodást gátló ápoló maszk. A Gyógyító Föld (A Jégkorszakban keletkezett lösz tárolókból kivont agyag porrá alakítva.) ideológiáján alapulva kifejlesztett maszk különlegesen lágy módon képes elnyelni a bőr felesleges faggyútermelését. Az innovatív hatóanyagok együttes alkalmazása egyszerre nyugtatja a bőrt, miközben hatásos a pattanások ellen a bőr kiszárítása nélkül. Alkalmazásával hamarosan láthatóvá válik a tiszta és matt arcszín. A Bőrtisztító Maszk minden alkalmazásakor a használót felvillanyozza a könnyű, zsírmentes és krémes textúra. Minden olajos bőrállapot ápolására alkalmas, beleértve a nagyon problémás, erős faggyútermelést produkálót is. Finomítja a pórusokat Gyulladásgátló Tiszta és selymesen matt bőrprofilt eredményez Csökkenti és normalizálja a faggyúmirigy működését Elnyeli a felesleges faggyút Megszünteti és megelőzi a pattanások kialakulását Bőrtípus: Zsíros, pattanásos, problémás bőrre ajánlott. Ideális a kombinált bőr T vonalának kezelésére is. Felhasználás: Használja a terméket a megtisztított bőrön, kivéve a szemkörnyéket. Hagyja hatni maximum 20 percig, majd meleg nedves kendővel vagy szivaccsal távolítsa el. Hetente egy-két alkalommal, lokális gyulladás esetén többször is használja. Tippek, trükkök Dermatest kiváló. 4 hét használat után a bőr zsírtartalma 18,2%-kal csökkent a kipróbálóknál.

14 aqua -kaolin -butylene glycol -dicapryryl carbonate -cetearyl alcohol -glycerin -steareth-21 -CI (titanium dioxide) -glyceryl stearate -magnesium aluminium silicate -fomes officinalis (mushroom) extract -aloe barbadensis (leaf juice) extract -bisabolol -oleanolic acid -nordihydroguaiaretic acid -capryryl glycol -dimethicone -ascorbyl palmitate -tocopherol -sodium metabisulfite -xanthan gum -carbomer -PEG-60 almond glycerides lecithin -PEG-40 hydrogenated castor oil -tetrasodium iminodisuccinate -pafum -limonene -linalool -geraniol -citronellol -citral -phenoxyethanol -methylparaben -ethylparaben -propylparaben -butylparaben -isobutylparaben Gyulladáscsökkentő hatású poranyag A vizet képes nagy mennyiségben megtartani Agaricin Beta glükánok: Immunerősítő, antimikrobális, antibakteriális hatásai is vannak Extracelluláris antibiotikumok Triterpének- Fertőtlenítő hatású Aloin- gyulladáscsökkentő Nyugtató, gyulladáscsökkentő Antioxidáns Antioxxidáns Antioxidáns Gyulladáscsökkentő

15 6600 Lágy Tisztító Púder Gentle Cleansing Powder Szeborreás bőr esetében a megnövekedett faggyú termelődés nem kívánt olajos fényt ad a bőrfelszínnek az arc középpontjában, miközben a bőr mindenhol, de főként az orcán és a szemkörnyékén dehidratált. Emiatt szükséges egy speciális tisztító termék, amely képes alaposan a szennyeződéseket, sminket, eltávolítani a bőrről. A Lágy Tisztító Púder pontosan erre a feladatra lett kifejlesztve. A kellemesen illatos púder sok vízzel összekeverve, gazdag és krémes lágy habbá változik. Ez lehetővé teszi, a komplikáció mentes smink eltávolítást és a kombinált bőr tisztítását egyidejűleg. Krémes hab, amely a bőrt tisztává és lággyá teszi Könnyedén eltávolítja a szennyeződéseket a bőrről Tiszta és matt bőrprofilt biztosít Kellemes illatú Bőrtípus Korpás szeborrea felszíni vízhiánnyal, olajos szeborrea felszíni vízhiánnyal Felhasználás Tegyen egy kevés púdert a tenyerébe és vízzel keverje krémes habbá. Oszlassa el az arcon és a nyakon tisztító masszázs formájában. Majd mossa le sok vízzel, esetleg nedves arctörlővel. Használja rendszeresen reggel és este. Tippek, trükkök Mindenkinek ajánlott, aki szereti a gazdag krémes habot arctisztításkor. Összetétele Hydrolized Corn strach, sodium cocoyl glycinate, talc, xantan gum, CI , silicia, parfum, limonene, linalool, citral, eugenol Hatóanyagai Hidrolizált kukoricakeményítő Felületaktív anyag, tisztító Elősegíti a tisztító por higroszkópos alkalmazását

16 6611 Színezett Kiegyenlítő Krém Tinted Balancing Cream Színezett Kiegyenlítő Ápoló Krém A krém enyhe színezéke láthatóan segíti annak nem megszokott hatásait. A krém különösen alacsony zsír tartalma kifejezetten a kombinált bőrt ápolja, a bőr felszínét simává és mattá teszi. A rendellenességek azonnal kiegyenlítődnek. A bőrnek ismét friss és vonzó árnyalata lesz. Habár a színezett ápoló krém jóval többre képes: Amennyiben naponta használja, úgy gyengéd és speciális ápolást tesz lehetővé egy időben. A kombinált bőr természetes egyensúlya helyreáll és a megnagyobbodott pórusok láthatóan csökkennek. A Színezett Kiegyenlítő Krém egy modern ápoló krém különösen lágy textúrával. A válogatott nedvességmegkötő alkotóelemek gyorsan beszívódnak a bőrbe, ahol ezáltal igazolhatóan nő a nedvességtartalom. Speciális tulajdonságát a rizskorpából nyert cukorszerű aktív hatóanyagnak köszönheti. Tudományos tanulmányok tisztán igazolják, hogy ez az egyedülálló természetes hatóanyag egyszerre képes csökkenteni a zsíros területek és növelni a száraz területek zsír tartalmát. Ráadásul mindezt csak öt héten belül. A Színezett Kiegyenlítő Krém lenyűgözően normalizálja és kiegyensúlyozza mind a bőr zsíros, mind pedig annak száraz területeit. Enyhe színezék a matt és egyenletes bőr felszínért Finomítja a pórus profilt Csökkenti és normalizálja a faggyúmirigy túlműködését Nedvességgel tölti fel a bőrt A bőrt simává és lággyá teszi A szárazság okozta ráncokat csökkenti Bőrtípus: Problémás, kombinált és zsíros bőrre ajánlott. Felhasználás: Használja a krémet reggel a megtisztított bőrön.

17 Összetétele aqua propylheptyl caprylate, C12-15 alkyl benzoate, butylene glycol, cetearyl alcohol, nylon-12 steareth-21, stearate, inositol, glycol, chondrus crispus (carragenan) extract, Vízmegkötő, hidratáló Hatóanyagai Kénszármazék, szeborrea ellenes, faggyúszabáyozó Vörös moszat-ír moha. Tartalmaz karragént, jódot, ként., szeborrea ellenes aloe barbadensis (leaf juice) extract, Aloin- gyulladáscsökkentő gluccose dimethicone, lauryl lysine, lecithin, disodium EDTA, xanthan gum, ascorbly palmitate, tocopherol, sodium hydroxide, parfum, phenoxyethanol, parabének CI (iron oxide), Antimikrobális anyag- képes elpusztítani vagy inaktiválni a mikrobákat, mint pl. baktériumokat, gombákat (ideértve a penészgombákat) és vírusokat. Antioxidáns Antioxidáns Színezék- nem hatóanyag, csak segédanyag (iron oxide), Színezék- nem hatóanyag, csak segédanyag (iron oxide), Színezék- nem hatóanyag, csak segédanyag (iron oxide Színezék- nem hatóanyag, csak segédanyag

18 6620 Kiegyenlítő Krém Balancing Cream Kiegyenlítő Ápoló Krém Még ha csak helyenként jelenik is meg a kombinált bőr esetében, a bőr zsíros részei legalább annyira népszerűtlenek, mint a megnövekedett képesség a pattanások kialakulására. Különösen ebben az esetben gyengéd, de speciális ápolás szükséges a kombinált bőr kiegyenlítésére, miáltal a megnagyobbodott pórusok és mitesszerek nem képesek egy kis területen sem további problémát okozni és a bőr természetes egyensúlya helyreáll. A Kiegyenlítő Krém egy modern ápoló krém, különösen lágy textúrával. Gyorsan felszívódik a bőrbe, ahol igazolhatóan nő a nedvességtartalom. Speciális tulajdonságát a rizskorpából nyert cukorszerű aktív hatóanyagnak köszönheti. Tudományos tanulmányok tisztán igazolják, hogy ez az egyedülálló természetes hatóanyag egyszerre képes csökkenteni a zsíros területek és növelni a száraz területek zsír tartalmát. Ráadásul mindezt csak öt héten belül. Köszönhetően ennek az észrevehető és látható hatásnak a Kiegyenlítő Krém önmagában normalizálja a kombinált bőr zsíros és száraz területeit napi alkalmazással. Nedvességmegkötő és nedvességgel feltöltő hatás Finomítja a pórus profilt Csökkenti és normalizálja a faggyúmirigy túlműködését A bőr természetes egyensúlya helyreáll A bőrt tisztává és mattá teszi A bőrt simává és lággyá teszi A szárazság okozta ráncokat csökkenti Bőrtípus: Kombinált bőrtípusra ajánlott. Felhasználás: Lágyan masszírozza be a bőrébe a krémet reggel és este a Lágy Tisztító Púderrel történő letisztítást követően. Tippek, trükkök: Különösen alkalmas smink alapnak.

19 Összetétele Aqua, butylene glycol, c12-15 alkyl benzonate, propilheptyl caprylate, nylon-12, hydrogenated polisobutene, cetearyl alcohol, glycerin, sodium acrylate/ sodium acriloyldimethyl taurate copolymer, inositol, aloe barbadensis extract, chronrus cripsus extarct, polisobutene, caprylyl glucoside, potassium palmitoyl hydrolyzed wheat protein gluclose, glyceryl stearate, dimethicone, ascorbyl palmitate, tochoperol, xantan gum, lecithin, tetrasodium iminodisuccinate, parfum, phenoxyethanol, methylpharaben, ethylpharaben, prophylpharaben, butylpharaben, isobuthylpharaben Hatóanyagai Nedvesség megkötő, hidratáló Faggyúszabályozó, felületaktív anyag Kénszármazék, szeborrea ellenes, faggyúszabáyozó Aloin- gyulladáscsökkentő Vörös moszat-ír moha. Tartalmaz karragént, jódot, ként., szeborrea ellenes Albumin, globulin- fehérjék B 1-6 Szeborrea ellenes, A vitamin-hámképző, Ásványi sók Antioxidáns Antioxidáns Dinátrium-EDTA

20 6630 Kiegyenlítő Szérum Balancing Skin Complex Faggyúmirigy szabályzó aktív hatóanyag koncentrátum A kombinált bőr, különösen annak zsíros részét gyakran megnagyobbodott pórusok jellemzik és megnövekedett számú pattanás alakul ki. A kezelési kúra mellett alapvető napi ápolást nyújt a speciális aktív hatóanyag koncentrátum azzal a céllal, hogy a faggyúmirigy túlműködését korlátozza. Az átlátszó, türkizkék Kiegyenlítő Szérum, mint bőrápoló zselé pontosan erre a célra lett kifejlesztve. Nedvességgel feltöltő és faggyúcsökkentő tulajdonságai mellett természetes összehúzó anyagot tartalmaz. Ezt a vörösfenyőn fejlődő orvosi taplóból vonják ki. A rendszeres használat eredménye egy simább és finomabb struktúrájú bőrprofil, jelentősen kisebb pórusokkal. A Kiegyenlítő Szérum pár heti napi használatát követően ennek a speciális kezelésnek a gyakorisága heti néhány alkalomra csökkenthető. Bőrtípus: A bőrprofil frissé és selymesen mattá válik Hatásosan megelőzi a pattanások kialakulását Csökkenti és normalizálja a faggyúmirigy működését Finomítja a pórus struktúrát Különösen tiszta bőrt biztosít Kombinált, szeborreás bőrtípusra ajánlott, kifejezetten a problémás helyek kezelésére. Felhasználás: Oszlassa el az arc és a dekoltázs zsíros területein reggel és/vagy este a Lágy Tisztító Púderrel történő bőrtisztítást követően. Gyengéden masszírozza be és hagyja hatni pár percig. Ezt követően a szérummal kezelt és az azzal nem kezelt területekre is vigye fel a Kiegyenlítő Krémet. Tippek, trükkök Amint a bőr olajos csillogása csökkent a kezelés folytatása javasolt az állapot fenntartása érdekében. Ebben az esetben heti 1 vagy két kezelés napi egy alkalommal elég.

21 Összetétele aqua, butylene glycol, fomes officinalis (mushroom ) extract, chondrus crispus (carragenan) extract, oleanolic acid, nordihydroguaiaretic acid, caprylyl glycol, sodium híaluronate, gluccose, xanthan gum, carbomer, PEG-60, almond glycerides, PEG- 40 hydrogenated castor iol, tetrasodium iminodisucchate, glycerin, citric acid, sodium metabisulfate, parfum, limonene, linalool, geraniol, citronellol, phenoxyethanol, parabének, CI (yellow 5) Hatóanyagai Agaricin Beta glükánok: Immunerősítő, antimikrobális, antibakteriális hatásai is vannak Extracelluláris antibiotikumok Triterpének- Fertőtlenítő hatású Vörös moszat-ír moha. Tartalmaz karragént, jódot, ként., szeborrea ellenes Inhibitora a celluláris gyulladásos folyamatokna. Szeborrea ellenes Antioxidáns

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2015 ÖSZ - TÉL 1. REVITALIZÁLÓ KEZELÉS CSIGANYÁK KIVONATTAL 2. SZÍNEZETT HIDRATÁLÓ KRÉM, 30ml - AJÁNDÉKCSOMAG - DÍSZTASAK KARÁCSONYI AKCIÓK Revitalizáló Kezelés

Részletesebben

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft

RG1714A Jav. fogy. ár: , Ft KARÁCSONY 2017 KARÁCSONYI HYALURON DÍSZCSOMAG Beauty Set Tartalma: 1db HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml Perfect Boost Hyaluronic Cream 1db HYALURON ÉS PEPTID SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÓ KRÉM, 10ml Perfect

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK és KARÁCSONYI AKCIÓS AJÁNLATOK 2016 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2016 ÖSZ - TÉL 1. HYALURON ÉS PEPTID REGENERÁLÓ KRÉM, 50ml 2. HIDROGÉL HEGEKRE, 30ml KARÁCSONYI AKCIÓK - AJÁNDÉKCSOMAG ÖSSZEÁLLÍTÁSOK,

Részletesebben

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml

Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Babé mélytisztító gél ph5-200 ml Lágyan tisztító hatóanyagokat tartalmazó zselé, egész napra tisztaság és komfort érzetet ad. Megelőzi és puhítja a pattanások és aknék okozta hegeket. Szabályozza a faggyúmirigyek

Részletesebben

CUTANOVA HIGH-CLASS SKINCARE

CUTANOVA HIGH-CLASS SKINCARE CUTANOVA HIGH-CLASS SKINCARE CUTANOVA - az új bôr A modern kozmetika minden társadalmi rétegben nemzetközileg elterjedt, nem kiváltság vagy pénz kérdése, hanem az általános élet lényeges része. Társadalmi

Részletesebben

Nu Skin Clear Action. Tisztítás a pattanásokon túl A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE A TERMÉK ÁTTEKINTÉSE CÉLCSOPORT A TERMÉK JÓTÉKONY HATÁSAI

Nu Skin Clear Action. Tisztítás a pattanásokon túl A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE A TERMÉK ÁTTEKINTÉSE CÉLCSOPORT A TERMÉK JÓTÉKONY HATÁSAI Nu Skin Clear Action Tisztítás a pattanásokon túl A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE A Nu Skin Clear Action rendszer nem. A Nu Skin Clear Action termékeket úgy fejlesztették ki, hogy együttesen, egy rendszerként segítsenek

Részletesebben

PROFESSIONAL SPECIÁLIS KABIN KÉSZÍTMÉNYEK ÉS KEZELÉSEK

PROFESSIONAL SPECIÁLIS KABIN KÉSZÍTMÉNYEK ÉS KEZELÉSEK PROFESSIONAL SPECIÁLIS KABIN KÉSZÍTMÉNYEK ÉS KEZELÉSEK DR. RIMPLER PROFESSIONAL - SPECIÁLIS KEZELÉSEK A kozmetikai készítményeket és kezelési módszereket a kozmetikumokról szóló rendelet értelmében úgy

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ

új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ A dél-amerikai parazsázsa kivonata, a bioaktív N-alkylamid tartalmának köszönhetően, a botoxhoz hasonló izomrelaxáló hatású, simítja az apróbb ráncokat és feszesíti

Részletesebben

SPECIAL MASZK KÉSZLET

SPECIAL MASZK KÉSZLET SPECIAL MASZK KÉSZLET DR. RIMPLER SPECIAL - maszk készlet A kívánság az alkalmazott kozmetikumok még jobb hatása iránt állandó, hogy a fiatalos külsõ és a sugárzó arcbõr lehetõleg sokáig megmaradjon. Sajnos

Részletesebben

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA

dog vital 200 ml sampon fehér és világos szőrű kutyáknak DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA DOG VITAL KUTYASAMPON FEHÉR ÉS VILÁGOS SZŐRŰ KUTYÁK SZÁMÁRA Összetétel: Aqua, Benzyl alcohol, Citric Acid, Cocamide DEA, Cocamidopropyl betain, Glycol Stearate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone,

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin

Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin Moisture Restore Day SPF 15 Normal to Dry Skin Hidratáló krém UVA/UVB védelemmel, normál- Kiszerelés: 50 ml A RENDSZER ÁTTEKINTÉSE annak egészséges megjelenésé onyítottan, természetes módon emelik ki égét,

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

CUKORGYANTÁK CIRE ORIENTAL

CUKORGYANTÁK CIRE ORIENTAL CUKORGYANTÁK CIRE ORIENTAL Természetes nádcukor gyanta ylang-ylanggal tégelyben (300 g) INGREDIENTS: GLUCOSE, GLYCERIN, SUCROSE */** CITRIC ACID, ANTHEMIS NOBILIS FLOWER WATER**, PARFUM. ** Fair Trade

Részletesebben

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre

LES SENSITIVES. Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre LES SENSITIVES Bőrnyugtató, irritáció csökkentő sorozat, érzékeny bőrre A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A bőr túlérzékenységének csökkentése. - Azonnali nyugtatás. - Védelem a környezeti hatásokkal szemben. -

Részletesebben

EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN

EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN EGOSTYLE Az Egostyle egy modern és hatékony ápolóvonal, mely az aktív és dinamikus hölgyek magas kozmetikai igényeihez igazodik. Hosszú évek tudományos

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT

MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT KRÉMES BŐRRADÍR MARKETING PREZENTÁCIÓ GOMMAGE ECLAT PARFAIT Elérhető: 2014 július Miért radírozzunk? 30 naponta minden hámsejt megújul. Ezt a sejtmegújulást azonban számos tényező hátráltatja, mint pl.

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501

IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501. IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 IONTOCUTIN 1 (Iontocutin 1) 10x2 ml, letörhetô végû ampullák Tsz: HO 42501 Érett-, atrophiás-, heges-, fénykárosodott- vízhiányos bôrre. Vízben oldott hatóanyag koncentrátum, ph 3.5. LEGFONTOSABB HATÓANYAGO

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601

LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) 50 ml Tsz: BE 601 LIPOSOMES ESSENTIELS ÉRETT, VÍZHIÁNYOS BÔRRE (Liposomes Essentiels pour Peaux Dévitalisées) Tsz: BE 601 Érett, idôsödô bôrre; száraz, vízhiányos bôrre. A hidrogél áttetszô. Hyaluronsav: A-vitamin: E-vitamin:

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

SURMER ÁPOLÓSZÉRIA SZÁRAZ, IGÉNYBEVETT BÔRRE

SURMER ÁPOLÓSZÉRIA SZÁRAZ, IGÉNYBEVETT BÔRRE SURMER ÁPOLÓSZÉRIA SZÁRAZ, IGÉNYBEVETT BÔRRE SURMER - AZ ÁPOLÓKOZMETIKA ÚJ GENERÁCIÓJA A dél tengerek egzotikus növényvilágával! A világon elôször sikerült értékes zsírban oldódó anyagokat, eddig elérhetetlen

Részletesebben

BASIC LINE (SÁRGA) PROBLÉMÁS BÔRRE

BASIC LINE (SÁRGA) PROBLÉMÁS BÔRRE BASIC LINE (SÁRGA) PROBLÉMÁS BÔRRE BASIC LINE (sárga) problémás bôrre A faggyúmirigyek túlzott mûködése tisztátalan bôr (prae akne) benyomását kelti. A bôr ilyen funkcionális zavara okozza gyakran az aknét.

Részletesebben

EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN

EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN EGOSTYLE Az Egostyle egy modern és hatékony ápolóvonal, mely az aktív és dinamikus hölgyek magas kozmetikai igényeihez igazodik. Hosszú évek tudományos

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016

TERMÉKISMERTETŐ 2016 TERMÉKISMERTETŐ 2016 Termékismertető Bevezető Arctisztító Sorozat minden bőrtípusra Hyaluron nagyhatású hidratáló termékcsalád minden bőrtípusra Ultimate növényi őssejtes termékcsalád minden bőrtípusra

Részletesebben

Isabelle Lancray - Egostyle 01 EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN

Isabelle Lancray - Egostyle 01 EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN Isabelle Lancray - Egostyle 01 EGOSTYLE VÉDELEM A KÁROS KÖRNYEZETI HATÁSOK ELLEN EGOSTYLE Az Egostyle egy modern és hatékony ápolóvonal, mely az aktív és dinamikus hölgyek magas kozmetikai igényeihez igazodik.

Részletesebben

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT

HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT HYALURON KEZELÉS KIT (8-10 kezeléshez) HYALURONIC SKIN CARE TREATMENT Minden bőrtípusra, de különösen száraz, vízhiányos és igényes bőrre. A kezelés hármas hatású: simító, feszesítő és újraépítő. A hyaluronsav

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2019

TERMÉKISMERTETŐ 2019 TERMÉKISMERTETŐ 2019 Termékismertető Bevezető Arctisztító Sorozat minden bőrtípusra Hyaluron nagyhatású hidratáló, regeneráló termékcsalád minden bőrtípusra Ultimate növényi őssejtes termékcsalád minden

Részletesebben

Többet nyújt, mint amit igér!

Többet nyújt, mint amit igér! ARC ÉS TESTÁPOLÁS Baalbek Stúdió: 1051 Budapest, V. Arany János u. 9. (csengô: 65) Tel.: 266 1856, 06/30 566 0806, E-mail: baalbekstudio@gmail.com www. baalbekstudio.hu Többet nyújt, mint amit igér! A

Részletesebben

VAIPANI HERBAL (Nagpur, India) AYURVÉDIKUS KOZMETIKUMOK. Kizárólagos import : PRO-SS Kft.

VAIPANI HERBAL (Nagpur, India) AYURVÉDIKUS KOZMETIKUMOK. Kizárólagos import : PRO-SS Kft. VAIPANI HERBAL (Nagpur, India) AYURVÉDIKUS KOZMETIKUMOK Kizárólagos import : PRO-SS Kft. Az olyan környezetben, ahol ma a szintetikus termékek használata rendkívül megnőtt, egy széles körű, gyógynövényekből

Részletesebben

ZEITGARD Három egymásra épülő lépés a fiatalosnak ható bőrért

ZEITGARD Három egymásra épülő lépés a fiatalosnak ható bőrért 2. TELJES KÖRŰ BŐRÖREGEDÉS- CSÖKKENTÉS Három egymásra épülő lépés a fiatalosnak ható bőrért INFORMÁCIÓ A változó szépségideálok és a fiatalosnak ható, élettel teli bőr leginkább a nőket foglalkoztatja,

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2018

TERMÉKISMERTETŐ 2018 TERMÉKISMERTETŐ 2018 Termékismertető Bevezető Arctisztító Sorozat minden bőrtípusra Hyaluron nagyhatású hidratáló, regeneráló termékcsalád minden bőrtípusra Ultimate növényi őssejtes termékcsalád minden

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2017

TERMÉKISMERTETŐ 2017 TERMÉKISMERTETŐ 2017 Termékismertető Bevezető Arctisztító Sorozat minden bőrtípusra Hyaluron nagyhatású hidratáló termékcsalád minden bőrtípusra Ultimate növényi őssejtes termékcsalád minden bőrtípusra

Részletesebben

Nu Skin Hajápoló Samponok

Nu Skin Hajápoló Samponok Nu Skin Termékinformációs oldal Nu Skin Hajápoló Samponok Láthatóan fiatalosabb haj mindössze 7 nap alatt Kezdje az alapoknál az egészséges, fényes haj felépítését! Tudományosan bizonyított tény, hogy

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN

ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE ÁPOLÓSZÉRIA A BÔR ÖREGEDÉSE ELLEN ILSACTIVINE A FIATALSÁG FORRÁSA Különleges konzisztenciában egy szérum könnyedsége és lágysága, egy emulzió finomságával és eleganciájával egyesül. A Ilsactivine

Részletesebben

Denkmit mosópor fehér és erősen szennyezett ruhákhoz 1,35 kg

Denkmit mosópor fehér és erősen szennyezett ruhákhoz 1,35 kg Denkmit mosópor fehér és erősen szennyezett ruhákhoz 1,35 kg Azonosítószám: dm28000/4. ZEOLITOK. SODIUM CARBONATE PEROXIDE. SODIUM ALKYLBENZENE SULFONATE. SODIUM SULFATE. TAED. ALCOHOLS C10-C18 ETHOXYLATED.

Részletesebben

Ismerd meg az aloe erejét

Ismerd meg az aloe erejét Ismerd meg az aloe erejét Mi az Aloe Vera Kollekció? Az Aloe Vera Kollekcióban kímélő formulájú minőségi kozmetikumok találhatók, amelyek tanúsítvánnyal rendelkező aloét tartalmaznak, és minden típusú,

Részletesebben

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER

Ultrallergic Szérum TRAINING CENTER Ultrallergic Szérum A nök több, mint 60 %-a gyakorta tapasztalja, hogy diszkomfort érzése van, böre érzékeny MIT MOND A VENDÉGÜNK? A bőröm érzékeny és mindenre reagál Bőröm gyulladt és feszül Folyamatosan

Részletesebben

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com

THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com THE ART OF CLEANSING A BŐR ÁLLAPOTÁNAK MEGFELELŐEN. BEHATOL A PÓRUSOK MÉLYÉRE. KÍMÉLETES. babor.com CLEANSING FORRADALMI TISZTÍTÁS A sikertörténetek merész elképzelésekből születnek. Így volt ez a HY-ÖL

Részletesebben

A szép bőr nem kor kérdése

A szép bőr nem kor kérdése age PROTECTION A szép bőr nem kor kérdése Bőrünk él és érez. Reagál az évszakok változásaira, az életkörülmények, környezeti hatások megváltozására. Az alapvetően száraz bőr olykor zsírossá válhat, vagy

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Árlap. Arckezelések MATIS-sal

Árlap. Arckezelések MATIS-sal Árlap Arckezelések MATIS-sal Hidratáló kezelés 6500Ft 70 perc Célja az öregedés megelőzése és a fiatalság minél hosszabb ideig tartó megőrzése. Hatására a bőr hidratált lesz, hosszantartó feltöltődést

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2015 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA:

SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: SPECIFIQUES MASQUES A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Intenzívebben hatni a bőrre. - Fejlett technológia. - Az othoni bőrápolás hatékonyságának növelése. - A kezelés során olyan különleges eredmény, amely csak a

Részletesebben

Új! Dr.Hauschka testápoló tejek

Új! Dr.Hauschka testápoló tejek Új! Dr.Hauschka testápoló tejek Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka testápoló tej termékcsalád most két új taggal, a Levendula-szantálfa Testápoló balzsammal és a Mandula Testápoló balzsammal

Részletesebben

ageloc Elements Alapvető öregedésgátló termékcsomag A rendszer áttekintése A termékcsalád tagjai Célcsoport Jótékony hatásai

ageloc Elements Alapvető öregedésgátló termékcsomag A rendszer áttekintése A termékcsalád tagjai Célcsoport Jótékony hatásai Nu Skin Termékinformációs oldal ageloc Elements Alapvető öregedésgátló termékcsomag A Nu Skin exkluzív ageloc tudománya az arsupermarkereket veszi célba az öregedést kiváltó tényezőket! A rendszer áttekintése

Részletesebben

Baba-Gyerek naptej teszt

Baba-Gyerek naptej teszt Baba-Gyerek naptej teszt - 2015 Milyen termékek szerepelnek a Zöldgondoskodás.hu gyerek naptej tesztjében? A tesztben a magyarországi forgalomban kapható (nagyobb kereskedelmi láncokban megvásárolható,

Részletesebben

Dr. Rimpler Cutanova Q10 01 CUTANOVA NANO CARE Q10

Dr. Rimpler Cutanova Q10 01 CUTANOVA NANO CARE Q10 Dr. Rimpler Cutanova Q10 01 CUTANOVA NANO CARE Q10 A JÖVÔ NEVE NANO! A 21. SZÁZAD KOZMETIKÁJA! A világon elôször sikerült értékes, érzékeny zsírban oldódó nyersanyagot mint pl. a testazonos coenzym Q10

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC

A fiatalság forrása CLEAN LOGIC A fiatalság forrása CLEAN LOGIC THE CONCEPT A KONCEPCIÓ A nőket mindig is foglalkoztatta a külső megjelenés, a bőrük állapota. Az idő múlásának jelei ellen mára már hatékony módszerek léteznek. MÁR AZ

Részletesebben

SURMER. Isabelle Lancray - Surmer 01 ÁPOLÓSZÉRIA SZÁRAZ, IGÉNYBEVETT BÔRRE, A DÉLTENGEREK EGZOTIKUS NÖVÉNYVILÁGÁVAL!

SURMER. Isabelle Lancray - Surmer 01 ÁPOLÓSZÉRIA SZÁRAZ, IGÉNYBEVETT BÔRRE, A DÉLTENGEREK EGZOTIKUS NÖVÉNYVILÁGÁVAL! SURMER Isabelle Lancray - Surmer 01 ÁPOLÓSZÉRIA SZÁRAZ, IGÉNYBEVETT BÔRRE, A DÉLTENGEREK EGZOTIKUS NÖVÉNYVILÁGÁVAL! SURMER - AZ ÁPOLÓKOZMETIKA ÚJ GENERÁCIÓJA Száraz bôr rendellenességei: A világon elôször

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

fitoc és Rosa Graf Inspiráló Workshop Előadások Október 8. Budapest

fitoc és Rosa Graf Inspiráló Workshop Előadások Október 8. Budapest fitoc és Rosa Graf Inspiráló Workshop Előadások 2018. Október 8. Budapest új PARAZSÁZSA BIOLIFT TERMÉKEK 2018 NYÁR-ŐSZ A dél-amerikai parazsázsa kivonata, a bioaktív N-alkylamid tartalmának köszönhetően,

Részletesebben

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra.

PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. KEZELÉSEK 2010 A LA CARTE PAYOT 45 perces Essential Mini kezelések Kétféle 45 perces Essential Mini kezelés, minden bőrtípusra, bőrállapotra és korra. 1. RELAXÁLÓ: Mini kezelés a kellemes közérzetért

Részletesebben

BEAULIFT BOTOX HATÁSÚ SZÉRIA TÖKÉLETES ANTI-AGE KONCEPCIÓ

BEAULIFT BOTOX HATÁSÚ SZÉRIA TÖKÉLETES ANTI-AGE KONCEPCIÓ BEAULIFT BOTOX HATÁSÚ SZÉRIA TÖKÉLETES ANTI-AGE KONCEPCIÓ BEAULIFT az idô látható jelei ellen Mennyire volt mozgalmas az élete eddig? Tudja Ön, hogy minden érzelmi megnyilvánulásunk bizonyítottan hozzájárul

Részletesebben

Tartalomjegyzék. A gyártó: Balzsam Labor Bt... 3. Hagyomány és tudomány... 4. Tradicionális páros a feszes bőrért... 5. A bőrnyugtatás királynője...

Tartalomjegyzék. A gyártó: Balzsam Labor Bt... 3. Hagyomány és tudomány... 4. Tradicionális páros a feszes bőrért... 5. A bőrnyugtatás királynője... Arcápolók - 2014 - Tartalomjegyzék A gyártó: Balzsam Labor Bt.... 3 Hagyomány és tudomány... 4 Tradicionális páros a feszes bőrért... 5 A bőrnyugtatás királynője... 6 Egy klasszikus új köntösben... 7 Hatásos

Részletesebben

CUTANOVA. Dr. Rimpler Cutanova 01 ÉRETT BÕRRE ÉS SPECIÁLIS BÕRPROBLÉMÁKRA

CUTANOVA. Dr. Rimpler Cutanova 01 ÉRETT BÕRRE ÉS SPECIÁLIS BÕRPROBLÉMÁKRA CUTANOVA Dr. Rimpler Cutanova 01 ÉRETT BÕRRE ÉS SPECIÁLIS BÕRPROBLÉMÁKRA CUTANOVA - az új bôr CLEANSER SENSITIVE - kollagénes tisztító emulzió A modern kozmetika minden társadalmi rétegben nemzetközileg

Részletesebben

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését.

Normál és vegyes bőrre ARCÁPOLÁS. Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Normál és vegyes bőrre Erősíti és óvja a bőr saját védelmét. Ellátja a bőrt nedvességgel. Szabályozza a T zóna faggyútermelését. Hetente 2-3 a zsíros T zónában a zsíros T zónában Tisztító Tisztító Mélytisztító

Részletesebben

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001

KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 KAMILLA TEJ (Kamillen Milch) 200 ml/500 ml Tsz: BK 501/5001 Száraz és érzékeny bôrre. O/v típusú emulzió, ph 6. Kamilla kivonat: Azulén: Bôrbarát tenzidek: nyugtató, antiszeptikus antiirritáns, nyugtató

Részletesebben

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra.

LES DÉMAQUILLANTES. Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. LES DÉMAQUILLANTES Sminklemosók, előkészítők minden bőrtípusra. A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - A smink, a make-up és eltávolítása. - Előkészítése a további készítmények felviteléhez. - A vendég igényeinek figyelembevétele.

Részletesebben

Denkmit Frühlingsfrische mosószer fehér ruhákhoz 1,5 l

Denkmit Frühlingsfrische mosószer fehér ruhákhoz 1,5 l Denkmit Frühlingsfrische mosószer fehér ruhákhoz 1,5 l Azonosítószám: dmn119 AQUA. ALCOHOLS C10-C18 ETHOXYLATED. SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE. SODIUM LAURETH SULFATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM PALM KERNELATE.

Részletesebben

Isabelle Lancray - Basic Line 01 BASIC LINE MINDEN BÔRTÍPUSRA

Isabelle Lancray - Basic Line 01 BASIC LINE MINDEN BÔRTÍPUSRA Isabelle Lancray - Basic Line 01 BASIC LINE MINDEN BÔRTÍPUSRA MOUSSE MINUTE habzó tisztítókrém EYE MAKE-UP REMOVER - sminklemosó Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Myristyl Sulfate, Glycerin, Stearamide MEA,

Részletesebben

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE

1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. BIO REJUVENÁLÓ KEZELÉS FOKOZOTTAN ZSÍR- ÉS VÍZHIÁNYOS, ÉRETT BŐRRE 1. letisztítás BIOLA830 Bio Bíbor kasvirág arctej 2. peeling BIOLA834 Bio Homoktövis peeling Gyümölcssavakra érzékeny bőrre: BIOLA

Részletesebben

SPECIAL. Dr. Rimpler Special 01 MASZK KÉSZLET

SPECIAL. Dr. Rimpler Special 01 MASZK KÉSZLET SPECIAL Dr. Rimpler Special 01 MASZK KÉSZLET DR. RIMPLER SPECIAL - maszk készlet A kívánság az alkalmazott kozmetikumok még jobb hatása iránt állandó, hogy a fiatalos külsõ és a sugárzó arcbõr lehetõleg

Részletesebben

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs

BOTOX ránctalanító arcmasszázs. Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs. Levendula relax dekoltázsmasszázs Q10 regeneráló hidratáló masszázs MASSZÁZSOK BOTOX ránctalanító arcmasszázs Botox ránctalanító dekoltázsmasszázs 5500 Ft LEVENDULA relax masszázs Levendula relax dekoltázsmasszázs 6000 Ft Q10 regeneráló hidratáló masszázs Q10 regeneráló

Részletesebben

SUN PROTECTION NAPOZÓSZEREK

SUN PROTECTION NAPOZÓSZEREK SUN PROTECTION NAPOZÓSZEREK DR. RIMPLER SUNPROTECTION - napozószerek Egészséges barnaság az értelmes napozás díja. A nap olyan, mint az orvosság. Hatása csak akkor jó, ha az adag megfelelõ. A megfelelõ

Részletesebben

BIONATIVE TERMÉSZETES ÁPOLÁS BIO-KOZMETIKUMOKKAL

BIONATIVE TERMÉSZETES ÁPOLÁS BIO-KOZMETIKUMOKKAL BIONATIVE TERMÉSZETES ÁPOLÁS BIO-KOZMETIKUMOKKAL DR. RIMPLER BIONATIVE természetes ápolás bio-kozmetikumokkal A Bionative a tökéletes ápolás, harmóniában a természettel és önmagunkkal. Teljesen természetes,

Részletesebben

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok

BAOBAB SPA kezelés* érett, igényes bõrre. Szükséges eszközök: lemosó szivacs, vattakorong. Kezelési idô: 45-60 perc. Munkafázisok Kezelési programok 1. Baobab SPA kezelés 2. Thalasso Namíbiai Tengeri kezelés 3. Rooibos kezelés 4. AlegraMED kezelés 5. AmintaMED kezelés 6. Erbana kezelés 7. Rosana kezelés 8. Blue Line/Exalia kezelés

Részletesebben

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott:

LES CORRECTRICES. Regeneráló sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: LES CORRECTRICES sorozat, amely 20 és 40 év között ajánlott: A TERMÉKCSALÁD CÉLJA: - Az apróbb ráncok kisimítása - A sejtekműködés energizáása - A káros oxidációs folyamatok megállítása - A sejműködés

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

IL HOMME FÉRFI SOROZAT

IL HOMME FÉRFI SOROZAT IL HOMME FÉRFI SOROZAT Férfiak számára készült termékcsalád, amit az óceán ihletett. De miért pont az óceán a fõ motívuma egy férfi ápolószériának? Az óceán néha nyugodt, néha vad, egyszerre szabad és

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek!

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Dr.Hauschka dekoratív kozmetikai termékek az új limitált mennyiségű Őszi Hangulat szériával bővültek! Őszi Hangulat Szépnek tartjuk, ha az emberből nyugalom sugárzik.

Részletesebben

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD

NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD NEOPLANT NATUR KOZMETIKAI TERMÉKCSALÁD A NEOPLANT natúrkozmetikumok szabadalmaztatott, védjegyzett, a Neo- Plant Kutató Fejlesztő Kft által kifejlesztett magyar termékek. A NEOPLANT termékek bőrproblémák

Részletesebben

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio +

HydraDerm-Peel. 2 az 1 ben Hydroabrasio + HydraDerm-Peel 2 az 1 ben Hydroabrasio + Ultrahangosvízporlasztású bőrcsiszoló SPA Hydroabráziós gépek teljesen megváltoztatták a hagyományos kézi módon, történő tisztítást. A SPA bőr tisztítógép, vákuumszívó

Részletesebben

Kerülendő kozmetikumok

Kerülendő kozmetikumok Mire kell figyelnünk?! Kerülendő kozmetikumok A bőrnek leginkább megfelelő, irritáló anyagok nélküli bőrápolás akár kozmetikai gépek nélkül is látványos, ezért az otthoni bőrápoló készítményekkel valóban

Részletesebben

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL

GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL SPEICK NATUR KOSMETIK GYÓGYNÖVÉNY KOZMETIKUMOK AZ ALPOKBÓL Tradíció,szakértelem a természet adta gyógynövények alkalmazása immár 80 esztendeje. A Speick az alpok gyógynövényeit a holisztikus szemléletet

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

Nino, Franco és Paolo Pellegrini

Nino, Franco és Paolo Pellegrini 1949 ÓTA OLASZ TERMÉK A Luxina termékcsalád 1949-ben jött létre, és vált Olaszország egyik ismert és kedvelt márkájává. Kezdetben kizárólag hajfénykrémet gyártottak, ami nagy sikert és hírnevet hozott

Részletesebben

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével

AROMA ARCÁPOLÁS. A NÖVÉNYEK természetes erejével AROMA ARCÁPOLÁS A NÖVÉNYEK természetes erejével Növényi alapú 100% természetes AROMA kezelés TARTALOM A kozmetika és a növények...3 Aroma kezelés...4 Esszencia olajok...5 Növényi kivonatok...6 Személyre

Részletesebben

Power Infuse. Everlasting. 1. Tisztítók 2. Hámlasztók 3. Szérumok 4. Maszkok 5. Krémek. 1. Tisztítók 2. Hámlasztók 3. Krémek

Power Infuse. Everlasting. 1. Tisztítók 2. Hámlasztók 3. Szérumok 4. Maszkok 5. Krémek. 1. Tisztítók 2. Hámlasztók 3. Krémek Power Infuse 1. Tisztítók 2. Hámlasztók 3. Szérumok 4. Maszkok 5. Krémek Everlasting 1. Tisztítók 2. Hámlasztók 3. Krémek Power Infuse Cleansing Cream 180 ml, 250 ml Tökéletes és alapos tisztítás a teljes

Részletesebben

ECO TERMÉKEINK GYÁRTÓK SZERINT:

ECO TERMÉKEINK GYÁRTÓK SZERINT: ECO TERMÉKEINK GYÁRTÓK SZERINT: Gyártó INCI neve Termékjellemzı AMAZE XT Dehydroxanthan Gum Tapioca Starch Multifunkciós gélesítı NATRASORB BATH OIL ADSORBER NAVIANCE ISNTANT Zea Mays Starch MAIZE NAVIANCE

Részletesebben

és bőrápolási termékcsalád 2012

és bőrápolási termékcsalád 2012 Új wellness és bőrápolási termékcsalád 2012 Bemutatjuk a Nuby új wellness és bőrápolási kozmetikai termékcsaládját a speciális, szabadalommal védett Citroganix TM összetevő-együttessel! Mi a? A Citroganix

Részletesebben

BASIC MINDEN BÔRTÍPUSRA

BASIC MINDEN BÔRTÍPUSRA BASIC MINDEN BÔRTÍPUSRA MOUSSE MINUTE habzó tisztítókrém Sodium Lauryl Sulfate, Sodium Myristyl Sulfate, Glycerin, Stearamide MEA, Aqua, Sodium Cetyl Sulfate, Laureth-10, Sodium Stearyl Sulfate, Petrolatum,

Részletesebben

TERMÉKEK SZEREZD VISSZA A BŐRÖD LEGJOBB FORMÁJÁT

TERMÉKEK SZEREZD VISSZA A BŐRÖD LEGJOBB FORMÁJÁT SZEREZD VISSZA A BŐRÖD LEGJOBB FORMÁJÁT Emlékszel arra, amikor a bőröd a legjobb állapotában volt? Az egészséges gyönyörű bőr nem kell, hogy a múlté legyen. Visszaszerezheted azon állapotát, amivel megszülettél,

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK SZÉPSÉGCENTUMOK, SZÉPSÉGFARMOK, WELLNESSE ÉS FITTNESS CENTRUMOK RÉSZÉRE

PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK SZÉPSÉGCENTUMOK, SZÉPSÉGFARMOK, WELLNESSE ÉS FITTNESS CENTRUMOK RÉSZÉRE PROFESSZIONÁLIS TERMÉKEK SZÉPSÉGCENTUMOK, SZÉPSÉGFARMOK, WELLNESSE ÉS FITTNESS CENTRUMOK RÉSZÉRE MÉKKATALÓGUS 2014 MÉKKATALÓGUS 2014 ARCKRÉMEK ÖREGEDÉSGÁTLÓ NORMÁL BŐRRE VEGYES BŐRRE ÉRZÉKENY BŐRRE M

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL

ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ŐSZ - TÉL ÚJDONSÁGOK 2013 ÖSZ - TÉL 1. RÓZSAOLAJOS KEZELÉS KIT 2. RÓZSAOLAJOS BŐRMEGÚJÍTÓ, REGENERÁLÓ KEZELÉS 3. MULTIPULLE ZÖLD TEA 4. FEHÉR TEA MASZK KARÁCSONYI AKCIÓK 1. NÖVÉNYI ŐSSEJTES

Részletesebben

Katalógus 2014 Nyár. Balzsam Labor Otthoni bőrápolás

Katalógus 2014 Nyár. Balzsam Labor Otthoni bőrápolás Katalógus 2014 Nyár Balzsam Labor Otthoni bőrápolás Tartalomjegyzék Alapek Arctisztító gélkrém Peeling krém Tavaszi szellő arcpermet Nyári bőrápolás Napozás utáni hidratáló testpermet Nappali krém organikus

Részletesebben

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS

3 kg/kb. 40 adag. 1970 Ft. 370 Ft 500 ml. Árjegyzék és termékismertetők TERMÉKCIKK TERMÉK LEÍRÁSA NETTÓ ÁR KISZERELÉS Használható 30-40-60oC-os gépi mosáshoz, színes- és fehér ruhákhoz egyaránt. Alkalmazás: 5kg közepesen szennyezett ruhához 1 adagolópohár mosóport rakjon a gép adagolórekeszébe. Adagolópohár a dobozban.

Részletesebben

Veet szőrtelenítő krém pumpás adagolóval

Veet szőrtelenítő krém pumpás adagolóval 1. Készítmény neve: Kereskedelmi név: Érzékeny bőre - Búzacsíra olaj és orchidea Azonosítási szám: 20581 SD EU Verzió : 0031279 A készítmény felhasználása: Szőrtelenítő krém érzékeny bőrre Társaság/vállalat

Részletesebben