Aquaticum VII. Országos Csúszdabajnokság augusztus 12. VERSENYSZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Aquaticum VII. Országos Csúszdabajnokság augusztus 12. VERSENYSZABÁLYZAT"

Átírás

1 Aquaticum VII. Országos Csúszdabajnokság augusztus 12. VERSENYSZABÁLYZAT

2 TARTALOMJEGYZÉK I. A Versenyszabályzat célja II. A rendezvény célja III. A rendezvény adatai 1. Versenynaptár 2. Rendezvény elnevezése 3. Rendező neve 4. Rendező elérhetősége IV. Nevezési feltételek 1. Regisztráció 2. Nevezés 3. Versenykategóriák 4. Felelősség V. A verseny lebonyolítása 1. Szabályok 2. A csúszdák használata 3. Kizárás 4. Büntetőidő 5. Vis major 6. A verseny tisztségviselői, személyzet VI. Eredményhirdetés 1. Díjazottak 2. Díjak VII. Óvás Melléklet 1. számú melléklet (Nyilatkozat)

3 I. A Versenyszabályzat célja A Versenyszabályzat (továbbiakban: Szabályzat) a Csúszdabajnokság zökkenőmentes lebonyolítását, illetve a verseny tisztaságának megőrzését hivatott biztosítani. A Szabályzatot mindenki, aki nevezését leadja, automatikusan elfogadja. A Mediterrán Élményfürdő, mint a Csúszdabajnokság rendezője (továbbiakban: Rendező) mindenki számára elérhetővé teszi a Szabályzatot. A Szabályzat megszegése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után. II. A rendezvény célja A Csúszdabajnokság célja egy olyan hagyományteremtő rendezvény megtartása, amely minden korosztály számára szórakozást és kikapcsolódást biztosít. III. A rendezvény adatai 1. Versenynaptár 2. A rendezvény elnevezése Aquaticum VII. Országos Csúszdabajnokság 3. A Rendező neve Debreceni Gyógyfürdő Kft. Aquaticum Mediterrán Élményfürdő 4. A Rendező elérhetősége Telefon: 52/ Web: spa@aquaticum.hu Postacím: Debreceni Gyógyfürdő Kft., 4032 Debrecen Nagyerdei park 1. IV. Nevezési feltételek 1. Regisztráció A nevezés előfeltétele a regisztráció, melyet a weboldalon, illetve közvetlenül nevezés előtt a verseny napján - a helyszínen tehetnek meg a versenyzők. A családi és vegyes kategóriákban - a honlapunkon történő jelentkezés esetén - mindkét indulónak ki kell töltenie a regisztrációt, a gyorsabb helyszíni nevezés érdekében. Nevezni a helyszínen lehet. Minden nevező regisztrációjához szükséges a nevező neve, címe, születési dátuma, telefonos és es elérhetősége, valamint egy, az életkorát igazoló dokumentuma (pl.: diákigazolvány, stb.). A regisztráció során meg kell jelölni, hogy a versenyző melyik versenykategóriában fog indulni. A Rendező fenntartja a jogot a regisztrációs helyek mennyiségének korlátozására. Azon versenyzők, akik a honlapon keresztül már leadták regisztrációjukat, nevezési joggal rendelkeznek a verseny helyszínén. Az Aquaticum VI. Országos Csúszdabajnokságra érkezési sorrendben lehet regisztrálni. A nevezéssel a résztvevő hozzájárul, hogy a Debreceni Gyógyfürdő Kft. az adatait marketingcélokra felhasználja. A résztvevő hozzájárul, hogy neve és címe bekerüljön a

4 Debreceni Gyógyfürdő Kft. hírlevél-adatbázisába, valamint hozzájárul, hogy a rendezvénnyel kapcsolatban, hírlevélben tájékoztatást kapjon. A hírlevélről a résztvevő az abban elhelyezett link segítségével bármikor leiratkozhat. A rendezvényen filmfelvétel, továbbá fotók is készülnek. A nevezéssel minden résztvevő tudomásul veszi, hogy képmása a fotókon és filmfelvételeken szerepelhet, továbbá hozzájárul, hogy a versenyen készült felvételeket, a Rendező a rendezvény beszámolóiban, marketinganyagaiban, hirdetéseiben, és mindennemű megjelenésében korlátlanul felhasználhatja. 2. Nevezés A csúszdabajnokságon való részvétel díjtalan, nevezési díj nincs. A számítógépes regisztráció során generált sorszám minden versenyző jobb vállára és csuklóján elhelyezett karszalagra, vízálló filctollal kerül felírásra. 3. Versenykategóriák 1. kategória: 8-10 év ( ) 2. kategória: év ( ) 3. kategória: év ( ) 4. kategória: felnőtt, 17 év fölött (2000. január 1. előtt születettek) Új szabályok. Lásd.: V. A verseny lebonyolítása pontot. 5. kategória: női, 17 év fölött (2000. január 1. előtt születettek) 6. kategória: Családi kategória I.: egy felnőtt (2000. január 1. előtt született) + egy 8-12 év közötti gyermek ( ) 7. kategória: Családi kategória II.: egy felnőtt (2000. január 1. előtt született) + egy év közötti gyermek ( ). 8. kategória: Vegyes kategória: 1 nő + 1 férfi versenyző (2000. január 1. előtt születettek) 9. kategória: 17 év fölött (2000. január 1. előtt születettek) Új szabályok. Lásd.: V. A verseny lebonyolítása pontot. 4. Felelősség Minden versenyző a nevezésével tudomásul veszi és elfogadja a jelen Szabályzatot, illetve a Mediterrán Élményfürdő Házirendjét. Minden versenyző tudomásul veszi, hogy a Rendező nem felelős a csúszdák nem rendeltetésszerű használatából eredő sérülésekért. A csúszdákat minden résztvevő csak a saját felelősségére használhatja. A 18 éven aluliak nevezése csak aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozat mellett lehetséges. A nyilatkozatot az 1. számú melléklet tartalmazza, melyet a helyszíni nevezéskor a regisztrációs pultnál kell leadni.

5 V. A verseny lebonyolítása 1. Szabályok A verseny célja az Élményfürdő két legnagyobb csúszdáján narancssárga és a citromsárga csúszdán történő lecsúszás a lehető legrövidebb idő alatt. Az időmérést a csúszdákba beszerelt fotocellás időmérő végzi. A mért időeredményeket a Rendező a saját számítógépes rendszerén digitalizáltan tárolja, továbbá a lebonyolítás rendjét felügyelő versenybírók által, jegyzőkönyvben is rögzítésre kerül. Az eredmények kiértékelése a számítógép által történik. Amennyiben a számítógépes rendszer hibája miatt az elektronikus időmérésre nincs lehetőség, a csúszási idők mérése stopperrel, kézi indítás mellett történik. Kézi időméréssel csak teljes kategóriák csúszása bonyolítható le. Amennyiben a versenyző mozgását az időmérő fotocella nem érzékeli eredménye nem értékelhető a csúszás megismétlésre kerül a sikeres kísérlet végrehajtásáig. Amennyiben az elektronikus időmérés csak a csúszdák egyikén valósítható meg, ebben az esetben mindkét forduló (működő elektronikus időmérés mellett) ugyanazon csúszdán kerül lebonyolításra. A csúszdabajnokság két fordulóban történik: 1. forduló: citromsárga csúszda. 2. forduló: narancssárga csúszda. A két forduló végén az összesített időeredmény alapján hirdeti ki a Rendező a győzteseket. (A két csúszás ideje összeadódik.) Nyertesként az adott kategóriában, a legkisebb időeredménnyel rendelkező versenyző/versenyzők hirdethetők ki. A családi és vegyes kategóriák versenyei szintén két fordulóban történnek: 1. forduló: citromsárga csúszda ; 2. forduló: narancssárga csúszda. A kategória felnőtt és gyermek versenyzőinek mindkét fordulóban részt kell venniük. (A két csúszás ideje összeadódik.) Nyertesként az adott kategóriában, a legkisebb időeredménnyel rendelkező versenyző/versenyzők hirdethetők ki. Változás! 4. kategória (Csúszdaherceg/Csúszdahercegnő): felnőtt, 17 év fölött (2000. január 1. előtt születettek) 1. forduló: citromsárga csúszda; Minden 4. kategóriába regisztrált versenyző időeredménye rögzítésre kerül a citromsárga csúszdán nyújtott teljesítménye alapján. A legjobb 6 időeredményt elérő versenyző, a Csúszdakirály/Csúszdakirálynő kategóriában folytatja a versenyzést. 2. forduló: narancssárga csúszda ; A 7. legjobb eredményt elérő és az utána következő versenyzők, a narancssárga csúszdán lecsúszva állíthatják be a Csúszdaherceg/Csúszdahercegnő kategória végeredményét.

6 A két forduló végén az összesített időeredmény alapján hirdeti ki a Rendező a győzteseket. (A két csúszás ideje összeadódik.) Nyertesként az adott kategóriában, a legkisebb időeredménnyel rendelkező versenyző/versenyzők hirdethetők ki. 9. kategória (Csúszdakirályok/Csúszdakirálynők): felnőtt, 17 év fölött (2000. január 1. előtt születettek) 1. forduló: citromsárga csúszda2; A versenyzők a 4. kategóriában kerülnek regisztrálásra, amelynek során a citromsárga csúszdán elért eredményük alapján kerülhetnek be a 9-es, Csúszdakirály/Csúszdakirálynő kategóriájába. A citromsárga csúszdán, legjobb 6 időeredményt elérő versenyző, a. Csúszdakirály/Csúszdakirálynő kategóriában folytatja a versenyzést. 2. forduló: narancssárga csúszda ; A citromsárga csúszdán 6 legjobb eredményt elérő versenyző, a narancssárga csúszdán lecsúszva állíthatja be a Csúszdakirály/Csúszdakirálynő kategória végeredményét. A versenyzők az adott kategória fordulójának kihirdetett kezdete előtt 10 perccel kötelesek megjelenni a Versenyigazgató által meghatározott gyülekezési helyen, a nagycsúszdák indító állásánál. A két forduló végén az összesített időeredmény alapján hirdeti ki a Rendező a győzteseket. (A két csúszás ideje összeadódik.) Nyertesként az adott kategóriában, a legkisebb időeredménnyel rendelkező versenyző/versenyzők hirdethetők ki. A versenyzők a verseny napján az eredményeikről a regisztrációnál kihelyezett eredményközlő lapokról tájékozódhatnak. 2. A csúszdák használata A versenyen való részvétel csak a csúszdák használatára vonatkozó előírások betartása mellett lehetséges. Ezek a következők: A csúszdákat csak háton fekvő helyzetben és lábbal előre lehet használni. A verseny ideje alatt az óriáscsúszdákat kizárólag a versenyzők vehetik igénybe. A csúszdákat mindenki a saját felelősségére használhatja. A verseny során semmilyen segédeszköz, síkosítóanyag használata nem megengedett. A versenyzőknek a csúszdán való lecsúszás csak fürdőruhában engedélyezett. 3. Kizárás Sportszerűtlen viselkedés beleértve tisztségviselő szándékos megtévesztésének, vagy félrevezetésének kísérletét, más versenyző szándékos akadályozása, dokumentumok hamisítása, tiltott eszközök, túlzott alkoholos állapot, drogok használata vagy a szabályok ismételt és súlyos megszegése a versenyből való kizárást eredményezi. Jelen Szabályzat, illetve a Mediterrán Élményfürdő Házirendjének bármely pontjának megszegése a versenyből való azonnali kizárást vonja maga után. A kizárásról a Versenyigazgató és a Versenybírók döntenek.

7 4. Vis major A verseny során fellépő nem várt körülmények miatt, az adott forduló lebonyolításáról a Versenyigazgató és a Versenybírók döntenek. VI. Eredményhirdetés 1. Díjazottak Minden kategóriában az első három legrövidebb összesített időeredményt elért versenyző kerül díjazásra. 2. Díjak Kategóriánkénti győztesek: Egész napos családi Élményfürdő belépő, kupa, érem, oklevél, póló, a szponzorok ajándékai, ingyenes belépés a következő versenyre. Kategóriánkénti 2. helyezettek: 2 fős egész napos Élményfürdő-belépő, érem, oklevél, póló, a szponzorok ajándékai, ingyenes belépés a következő versenyre. Kategóriánkénti 3. helyezettek: 1 fős egész napos Élményfürdő-belépő, érem, oklevél, póló, a szponzorok ajándékai, ingyenes belépés a következő versenyre. Az Aquaticum Termál és Wellness Hotel**** a csúszdaverseny résztvevői részére, amennyiben a verseny ideje alatt a szállodában szállnak meg, bármely érvényben lévő csomagajánlatából 10% kedvezményt biztosít. Más kedvezménnyel és akcióval össze nem vonható. A kategóriák 1. helyezettjei részére (kategóriánként max. 1 szoba és szobánként max. 5 fő részére) a következő itt-tartózkodás idejére, bármely érvényben lévő csomagajánlatából 40% kedvezményt biztosít. Más kedvezménnyel és akcióval össze nem vonható. A kedvezmény ig vehető igénybe, szállodával előre egyeztetett időpontban, a szabad kapacitás függvényében, kivéve kiemelt szezonok. A kategóriák 2. helyezettjei részére (kategóriánként max. 1 szoba és szobánként max. 5 fő részére) a következő itt-tartózkodás idejére, bármely érvényben lévő csomagajánlatából 30% kedvezményt biztosít. Más kedvezménnyel és akcióval össze nem vonható. A kedvezmény ig vehető igénybe, szállodával előre egyeztetett időpontban, a szabad kapacitás függvényében, kivéve kiemelt szezonok. A kategóriák 3. helyezettjei részére (kategóriánként max. 1 szoba és szobánként max. 5 fő részére) a következő itt-tartózkodás idejére, bármely érvényben lévő csomagajánlatából 20% kedvezményt biztosít. Más kedvezménnyel és akcióval össze nem vonható. A kedvezmény ig vehető igénybe, szállodával előre egyeztetett időpontban, a szabad kapacitás függvényében, kivéve kiemelt szezonok.

8 VII. Óvás Amennyiben a versenyző elégedetlen a versenyen elért eredményével, joga van óvni. Az óvást írásban kell benyújtani. Az óvási szándék bejelentését, illetve magát az óvást a versenyigazgatóhoz vagy megbízott tisztségviselőhöz kell eljuttatni, aki visszaigazolja az átvételt és annak időpontját. Az óvást benyújtó versenyzőnek joga van szóbeli kiegészítést tenni esetéről a versenyigazgatónak. Az óvási eljárásban a Versenyigazgató dönt. Az óvás elbírálásáról szóló dokumentumot, a benyújtástól számított egy órán belül megkapja az azt benyújtó versenyző. DEBRECENI GYÓGYFÜRDŐ KFT. 1. számú melléklet NYILATKOZAT Alulírott.. hozzájárulok, hogy az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben augusztus 12. napján megrendezésre kerülő Aquaticum VII. Országos Csúszdabajnokságon név. születési idő részt vegyen. Tudomásul veszem, és egyben hozzájárulok, hogy a regisztrációkor megadott adataim a Debreceni Gyógyfürdő Kft. hírlevél-adatbázisába bekerüljenek, és hozzájárulok, hogy a oldalról későbbiekben részemre az Aquaticum Debrecen akcióiról tájékoztató anyagot küldjenek. Kijelentem, hogy a verseny szabályzatát megismertem ( és az abban foglaltakat tudomásul vettem. Tudomásul veszem, hogy a versenyen mindenki saját felelősségére vesz részt. Debrecen, augusztus 12. aláírás törvényes képviselő

Aquaticum VIII. Országos Csúszdabajnokság augusztus 11. VERSENYSZABÁLYZAT

Aquaticum VIII. Országos Csúszdabajnokság augusztus 11. VERSENYSZABÁLYZAT Aquaticum VIII. Országos Csúszdabajnokság 2017. augusztus 11. VERSENYSZABÁLYZAT TARTALOMJEGYZÉK I. A Versenyszabályzat célja II. A rendezvény célja III. A rendezvény adatai 1. Versenynaptár 2. Rendezvény

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen hirdeti meg; a versenyt az MDSZ-szel

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2018/2019. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS Az Aerobik Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

NAGYERDEI FÉLMARATON

NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S NAGYERDEI FÉLMARATON 2016. május 1. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapunál a Benczúr Gyula utcai, körforgalomnál) befelé az

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S DECATHLON NAGYERDEI MARATON Futónaptár.hu 2015. szeptember 27. Helyszín Debrecen, Nagyerdő. Rajt 500 m-re a temető sarkától (Köztemető 3-as számú kapu Benczúr Gyula utca, körforgalom)

Részletesebben

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark

GHÍD.HU TRIÁL. Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán. Balatonfüred, Bringapark GHÍD.HU TRIÁL Versenykiírás Balaton Bike Fest GHÍD.HU Triál Kupa RENDEZŐ: Bike Fest Kft. Versenyigazgató: Mátyási Zoltán HELYSZIN: Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2011. június 24-26. SZAKÁG: MTB Triál

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2013 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2014 KATEGÓRIÁK NYÁR: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ROBBANÓS

Részletesebben

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012

Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 Balaton Bike feszt - Triál Versenykiírás - 2012 FŐSZERVEZŐ: RENDEZŐ: HELYSZIN: Jóna Péter Mátyási Zoltán Balatonfüred, Bringapark IDŐPONT: 2012. június 17 SZAKÁG: MTB Triál (BALATON BIKE FESZT KUPA) (REG.)

Részletesebben

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest

2017. évi WTF Taekwondo. Bajnokság május 13. Budapest 2017. évi WTF Taekwondo Bajnokság 2017. május 13. Budapest A verseny Dátum Helyszín Kiíró Rendező Versenyigazgató Szabályok 2017. május 13. (szombat) Soroksári Sportcsarnok (1237 Budapest, Szentlőrinci

Részletesebben

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján

Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján Kedvezmények a Debreceni Egyetem és a Debreceni Gyógyfürdő között létrejött Szerződés alapján A kedvezmények mértéke kiterjed: - Hotel Lycium **** - Aquaticum Termál és Wellness Hotel **** - Aquaticum

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY

VERSENYKIÍRÁS TÍMÁR KÁROLY VERSENYKIÍRÁS A BUDAPESTI TEKÉZŐK SZÖVETSÉGE SZERVEZÉSÉBEN 2019.ÉVI TÍMÁR KÁROLY EMLÉKVERSENY A versenysorozat céljai: A 2019. évre a Budapesti Tekézők Szövetsége továbbiakban: BTSZ - által kiírt versenysorozat

Részletesebben

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI VETERÁN TRIPLETT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG ÉS VÁLOGATÓ VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933 0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR kupa terepversenyek szabályzata 2017 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ROBBANÓS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY PRO ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS

Részletesebben

A nevezés csak a nevezési díj Ózdi Kerékpáros Egyesület számlájára történő beérkezése esetén kerül elfogadásra!

A nevezés csak a nevezési díj Ózdi Kerékpáros Egyesület számlájára történő beérkezése esetén kerül elfogadásra! 1. Verseny rendezője: Ózd Város Önkormányzata, Fiedler Ottó Sportegyesület, Ózdi Kerékpáros Egyesület, Ózdi Teknőc Futó Club. 2. Verseny célja: az úszás-kerékpározás-futás népszerűsítése a triatlon sportágon

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt: 9.30 óra - Jótékonysági Futás 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA 2010. Mezőhegyes, 2010. november 27, szombat 10 óra MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk és várjuk az ITF Taekwon-do sportegyesületeket a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség 2010.évi Országos

Részletesebben

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S

II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S II. G4 NAGYERDEI FÉLMARATON V E R S E N Y K I Í R Á S Online felület: http://www.debrecenikilometerek.hu Időpont: 2017. április 30. Helyszín: Debrecen, Nagyerdő Rajt: 500 m-re a temető sarkától (Köztemető

Részletesebben

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ

MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA. 2014/2015. tanév. ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ MAGYAR TORNA SZÖVETSÉG AEROBIK SZAKÁGA 2014/2015. tanév ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ és DÖNTŐ 1 2014/2015. TANÉVI AEROBIK DIÁKOLIMPIA Versenykiírás 1. A verseny célja: Az aerobik különböző verseny- és szabadidősport

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 55. nyílt Férfi Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa

IV. Eger Nagydíj. TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság. Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa IV. Eger Nagydíj TRIATLON Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyéni és Váltó Országos Bajnokság Triatlon egyéni bajnokság, Kiemelt Amatőr Kupa FŐVÉDNÖKÖK: Dr. Habis László, Eger MJV. Polgármestere Rendező: Dr.

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S A Weiss Manfréd Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Iskolai Diáksportkörének Csepel Középiskolai Modellező Szakosztálya és a Magyar Modellező Szövetség megrendezi az Élethű

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km

VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT. Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km VERSENYKIÍRÁS NEVEZÉSI FELTÉTELEK VERSENYSZABÁLYZAT Kerekdomb Félmaraton 21,5 km Kerekdomb Dűlőbringa 10 km Érvényes nevezés mindkét távra kizárólag a Kerekdomb Fesztivál hivatalos weboldalán, a www.kerekdombfeszt.hu/sportporgramok

Részletesebben

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság

Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Martfű Termál SPA Strandröplabda Bajnokság Nyílt torna női, férfi és vegyes párosok részére Amatőr versenyzők és szállóvendégek is jelentkezhetnek 2010. július 31.-augusztus 1. (szombat-vasárnap) Versenykiírás

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöksége 2014.

Részletesebben

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten:

A versennyel kapcsolatban minden információ megtalálható az Interneten: Versenykiírás 1.) A Westdragrace Sportegyesület megrendezi Gyorsulási Versenysorozatát 2016 évben. A rendezvényen Autós Motoros Gyorsulási Verseny kerül lebonyolításra. A verseny hivatalos neve: Dragrace

Részletesebben

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test)

Tesztszabályzat. (Oxford Online Placement Test) Tesztszabályzat (Oxford Online Placement Test) Ez a dokumentum a Scandinavian Education Agency TM SCEDA kizárólagos tulajdona. A dokumentum célja a vállalat mindenkori nyelvi teszteken résztvevők tájékoztatása

Részletesebben

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta

XIII. WTF Taekwondo. Bajnokság május 31. Nagykáta XIII. WTF Taekwondo Országos Formagyakorlat Bajnokság 2014. május 31. Nagykáta Dátum: Helyszín Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: Szabályok: Nevezési díj: Nevezési határidő: Nevezések beküldése,

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016.

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. 1.) Verseny célja: Az uszonyos úszás népszerűsítése, valamint minden korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása. 2.)Rendező: Debreceni Búvárklub /4031. Debrecen,

Részletesebben

ÉBTK III. KERÜLETI VERSENYEK 2018/

ÉBTK III. KERÜLETI VERSENYEK 2018/ ÉBTK III. KERÜLETI VERSENYEK 2018/19 2018.10.04. A VÁLTOZÁSOKRÓL ÁLTALÁNOSSÁGBAN ÚJ VERSENYSZABÁLYZAT LÉPETT ÉRVÉNYBE MEGVÁLTOZOTT A PSZI NEVE, HONLAPJA A VERSENYEK KÉT KATEGÓRIÁBAN KERÜLNEK MEGRENDEZÉSRE

Részletesebben

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA

1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 1. NYÍLT SÁRGA-TENGER KUPA 2019. ÉVI WT TAEKWONDO ORSZÁGOS FORMAGYAKORLAT BAJNOKSÁG 2019. ÁPRILIS 14. BUDAPEST, HUNGARY 1 ST YELLOW SEA CUP HUNGARIAN NATIONAL POOMSAE CHAMPIONSHIP A verseny Dátum Helyszín

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út

Szeged Beach 2015 Sziksósfürdő 6791, Szeged-Kiskundorozsma, Széksósi út 1. Lebonyolítás A verseny 6 Leonhart versenyasztalon, 8 kategóriában, a Magyarországon érvényben lévő szabályok alapján kerül megrendezésre az alábbi paraméterekkel: A 2-Ball-on kívül minden kategória

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Részletesebben

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat

Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat 2018. 11. 26. Smart City Karácsonyi Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás...

Részletesebben

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől

AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől AUTÓÉLESZTŐ PARTY a FÉMTISZTA KUPÁÉRT SALGÓTARJÁN KÜLSŐ PÁLYAUDVAR 2014.január 19. Vasárnap. A rendezvény az esetleges időjárási körülményektől függetlenül MINDENKÉPPEN meg lesz tartva!!! A pálya az éppen

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS

2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS 2018 évi WT Országos formagyakorlat Bajnokság 2018. szeptember 30. Budapest TAEKWONDO FANATICS VERSENYKIÍRÁS Kiíró: Rendező: Magyar Taekwondo Szövetség Taekwondo Fanatics Sportegyesület Verseny elnök:

Részletesebben

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013

KENGURU ÉS S GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 KENGURU ÉS GYERMEK KUPA VERSENYKIÍRÁS 2012/2013 MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI

Részletesebben

I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása

I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása I. LYRA BEACH-HRSE AMATŐR STRANDÖPLABDA TORNA versenykiírása 1. A verseny célja A sportág, ezen belül az amatőr strandröplabda népszerűsítése. A röplabda szerelmeseinek könnyen elérhető, szabadidősport

Részletesebben

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5.

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5. MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE Monor 2016. november 5. A verseny fővédnöke: Harmat László VIII. dan nagymester A Magyar ITF Taekwon-do

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019.

MAGYARORSZÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYARORSZÁG AKROBATIKUS KOSÁRLABDA CSAPAT BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3. POSTACÍM:

Részletesebben

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. )

A sorsolásra 2014. 10. 20-án 16:00 órakor kerül sor a LUMILL Kft. irodahelyiségében (7624 Pécs, Budai Nagy Antal u. 1. 2. em. ) NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT 1. A jelen nyereményjáték szabályzat ("Nyereményjáték Szabályzat") vonatkozik a LUMILL Kft. (székhelye: 7630 Pécs, Buzsáki u. 9., cégjegyzékszáma: 02-09- 070077) által üzemeltetett

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Versenykiírás multinavigator Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Bükk-Kapu Trail 24km 875m D+, Futás: 10km 420m D+, Prana Kilátófutás 6km 220m D+, Vitapartner Manófutás 400m 1m D+) A verseny ideje

Részletesebben

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás

7. Szecsői Futónap szeptember 27. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

XXIV. 5vös 5km futóverseny

XXIV. 5vös 5km futóverseny XXIV. 5vös 5km futóverseny Budapesti Egyetemi-Főiskolai bajnokság tavaszi forduló A verseny időpontja: 2013. május 7., kedd A verseny helyszíne: Versenyközpont: Budapest XI. ker. Pázmány Péter sétány (ELTE

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név: cím. Csapattagok Név.

JELENTKEZÉSI LAP. 1. sz. melléklet. Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Telefonszám: Név:  cím. Csapattagok Név. 1. sz. melléklet JELENTKEZÉSI LAP Csapat neve: Csapat képviselője, kapcsolattartója: Név: E-mail cím: Telefonszám: Csapattagok Név Egyetem, kar, szak Évfolyam E-mail cím Telefonszám Pályamunka neve/címe:

Részletesebben

RC Off-Road Autómodellező Egyesület

RC Off-Road Autómodellező Egyesület RC Off-Road Autómodellező Egyesület RCOR téli kupa terepversenyek szabályzata 2012-13 KATEGÓRIÁK: 1/8 BUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/8 TRUGGY ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 SCT ELEKTROMOS KATEGÓRIA 1/10 BUGGY

Részletesebben

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás

12. Szecsői Futónap szeptember 28. Versenykiírás A verseny célja: Versenykiírás Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT

TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT MAGYAR TŰZOLTÓ SZÖVETSÉG BUDAPEST TŰZOLTÓ-KAPOCSKUPA VERSENYSZABÁLYZAT 2014.DECEMBER 16. 1/5 Tartalomjegyzék: Tartalomjegyzék... 1 1. Általános Leírás... 2 1.1 Célkitűzések és háttér... 2 1.2 Lebonyolítás...

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018.

MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. MAGYAR MUAYTHAI SZAKSZÖVETSÉG IFMA MUAYTHAI AMATŐR VERSENYRENDSZERE 2018. I. A versenyrendszer célja: a, a Magyar Muaythai Szakszövetség (MMSZ) amatőr versenyrendszerének elsődleges célja a Muaythai (thaibox)

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV. ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17.

MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV. ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17. MAGYAR ERŐEMELŐ SZÖVETSÉG 2014/2015. TANÉV ORSZÁGOS DÖNTŐ Kazincbarcika 2015. május 16-17. 1 2014/2015. TANÉVI XVI. FEKVENYOMÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: A fekvenyomó

Részletesebben

2011.10.08., Szombat. Magyar Taekwondo Szövetség. Kiss Tamás. Budapesti Honvéd SE.

2011.10.08., Szombat. Magyar Taekwondo Szövetség. Kiss Tamás. Budapesti Honvéd SE. - ETU A Kategória Időpont: 2011.10.08., Szombat Helyszín: ÚJ! Láng Sportcsarnok 1130 Budapest, Rozsnyai utca 16-20. http://kulturinfo.hu/helyszin.gcw?id=4042 Kííró: Magyar Taekwondo Szövetség Versenyigazgató:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

Európai Diáksport Napja Magyarország

Európai Diáksport Napja Magyarország Európai Diáksport Napja Magyarország Budapesti rendezvény 2016. szeptember 30. Programfüzet Európai Sporthét Köszöntő A Magyar Diáksport Szövetség immár egy évtizede hirdeti meg a Magyar Diáksport Napját

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata

Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Tippeljen és nyerjen nevezésű játék hivatalos játék-, és adatkezelési szabályzata Az AUCHAN Magyarország Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 2040 Budaörs, Sport utca

Részletesebben

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata

A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata A STADLBAUER Kft. által szervezett Carrera Bajnokság elnevezésű verseny és nyereményjáték részletes részvételi és adatkezelési szabályzata 1. A STADLBAUER Kft. (a továbbiakban: Szervező) a jelen részvételi,

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG XXIV. TISZA TRIATLON TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2015. május 23. szombat Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi út 12.) Program: 11:00 - Versenyiroda

Részletesebben

II. Hévízi Derby (C0 - A2)

II. Hévízi Derby (C0 - A2) II. Hévízi Derby (C0 - A2) Verseny ideje: 2008.06.06-2008.06.08 Típusa: A - kategória Hévíz, Kossuth u. Helyszíne: Labdarúgó edzőpálya és környéke Nevezés # lezárása 1 2008.06.02.nap 22:00 2 2008.06.02.nap

Részletesebben

Magyar Pétanque Szövetség

Magyar Pétanque Szövetség Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth L. u. 33. Tel: +3630 405-4511 Fax: +3672 521-006 Jóváhagyta a MAPESZ elnöke 2015.

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Vidékbajnokság

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Vidékbajnokság Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2018. évi Versenykiírása Vidékbajnokság 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország

Részletesebben

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG

2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG 2016. ÉVI CURLING ORSZÁGOS SZENIOR BAJNOKSÁG Kamaraerdei Curling Club A Magyar Curling Szövetség rendezésében. AZ MCSZ ÉS A VERSENY TÁMOGATÓI: 1 A VERSENY CÉLJA: a magyarországi curling sport fejlesztése,

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 5-6. ÉVFOLYAM

KOZMA LÁSZLÓ ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 5-6. ÉVFOLYAM KOZMA LÁSZLÓ ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 5-6. ÉVFOLYAM A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta

A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta VERSENYKIÍRÁS A verseny fővédnöke: Béres Ernő Világcsúcsot futott atléta A verseny célja: Versenyzés biztosítása mindenek előtt a gyerekek, továbbá az erdei futást szerető amatőr és igazolt sportolók részére,

Részletesebben

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG Magyar Repülő Szövetség MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG XLIX. MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Nyíregyháza, 2011. 07. 28 07.

Részletesebben

Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság

Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság Magyar Amatőr Nyílt Bajnokság 2017. augusztus 11-13. Pannonia Golf & Country Club VERSENYKIÍRÁS OTP BANK 39. MAGYAR AMATŐR NYÍLT GOLFBAJNOKSÁG 2017. augusztus 11-13. Pannonia Golf & Country Club, Máriavölgy

Részletesebben

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása

Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok évi Versenykiírása Magyar Úszó Szövetség Országos Bajnokságok 2019. évi Versenykiírása 1. A VERSENYEK CÉLJA A Magyar Úszó Szövetség (továbbiakban: MÚSZ) által szervezett legmagasabb szintű versenyeken Magyarország 2019.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap

VERSENYKIÍRÁS. 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap VERSENYKIÍRÁS 31. PÉCS-HARKÁNY ORSZÁGÚTI FUTÓVERSENY 2015. március 08., vasárnap Versenykiírás Rendező: PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont: 2015. március 08., vasárnap; rajt 11:00 óra Verseny távja: 25

Részletesebben

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, 8. Dan Hanshi Papp Valér, 5. Dan

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont. : március 05., vasárnap; rajt óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km

Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont. : március 05., vasárnap; rajt óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km Rendező : PVSK Atlétikai Szakosztály Időpont : 2017. március 05., vasárnap; rajt 11.00 óra Verseny távja : 25 km (váltóknak 8,5 9 7,5 km N E V E Z É S Postai úton, faxon: - a nevezési lap(ok) kitöltésével,

Részletesebben

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Időpont: 2013. május 18. szombat XXII. TISZA TRIATLON FORNETTI TRIATLON MAGYAR NAGYDíJ TRIATLON KLUBCSAPAT ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Helyszín: Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő (3580 Tiszaújváros, Szederkényi

Részletesebben

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat)

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat) Sellye Város Önkormányzat (7960 Sellye, Dózsa GY.u.1.) SELLYEFUT-20-2017. augusztus 05. (szombat) INFORMÁCIÓ TÁVOK: Félmaratoni táv: (21 km) - Útvonal: Sellye - Drávasztára Révfalu Sellye (16 év feletti)

Részletesebben

TihanySport Tihany Xtreme Terepfutóverseny 2015. augusztus 22.

TihanySport Tihany Xtreme Terepfutóverseny 2015. augusztus 22. 1 Verseny neve: Tihany Xtreme Terepfutó verseny Rendező: Balaton-felvidéki Aktív Szabadidő Egyesület 8237 Tihany Csokonai utca 10 Főszervezők elérhetőségei: Simon András Mobil: +36306097737 Marsó Barna

Részletesebben

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben