Külföldi Magyar Cserkészszövetség

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Külföldi Magyar Cserkészszövetség"

Átírás

1 Cleveland, OH, május Kedves Kiscserkész Őrsvezetőjelölt! Örömmel értesültem arról, hogy jössz a kiscserkész őrsvezetőképző táborba! A kiscserkészeten keresztül ismertetjük meg és szerettetjük meg a gyermekekkel a cserkészetet - gondolj vissza, hogy Te is mennyire szerettél kiscserkész lenni... alig vártad az izgalmas, mozgalmas, érdekes foglalkozásokat! A táborban meg fogod tanulni a nagyszerű összejövetel titkait. Alkalmad lesz gyakorolni a kiscserkész segédtisztképző és a mintatábor tábor résztvevőivel együtt az összejövetelek lebonyolitását, hogy miután hazamentél, a csapat részére hasznos vezető legyél. Ezek az ismeretek és gyakorlatok mindennapi iskolai életedben is hasznosak lesznek, valamint a családban is, mert egy magabiztosabb, talpraesetebb, szervezetebb egyén és jobb emberismerő leszel! Mint őrsvezető, Te leszel kiscserkészeidnek példaképe. Te foglalkozol, tanítod, játszol, énekelsz, beszélgetsz a legtöbbet velük. Komoly és szép feladatra vállalkoztál. A kiscserkészvezetés előkészülettel és munkával jár, viszont a kiscserkészek lelkesedése és szeretete többszörösen meghálálja fáradságodat! Ez a levelem feltételezi azt, hogy sikeresen le kell tetted a tábor előtt az őv. tábor cserkész felvételi vizsgát, az őv. tábor magyarságismereti felvételi vizsgát és az Olvasási Különpróba "Vágtató" próbának sikeres elvégezted. A mellékelt lapon felsorolt feladatok segitségedre lesznek, hogy a kiscserkész őrsvezetői táborba felkészülten érkezz. Az elkészített feladatokat hozd Magaddal a táborba! Fontos, hogy Petőfi Sándor "János vitéz" c. verses meséjét alaposan olvasd el, mert ezt használjuk fel táborunkban kerettörténetnek. Figyelmesen nézd át a mellékelt felszerelési listát fontos, hogy az előírtak mind meglegyenek. Hátizsákba pakolj és világosan szerepeljen neved vagy jeled minden darabon. A táborban minden nap csak cserkészegyenruhát viselünk. Kék nyakkendőt hozz, mert azt fogjuk táborban hordani. Keress fel Facebook -on (Szentkirályi Pál név alatt) és hívj meg baráti körödbe. Egy zárt csoportot fogunk alakítani és ezen keresztül megismerjük egymást még tábor előtt! Ha bármi kérdésed van, vagy segítségre lenne szükséged, fordulj csapatparancsnokodhoz vagy hozzám drótpostán vagy a lent jelzett telefonszámon. A kiscserkész őrsvezetőképző tábor kiképzői nevében, szeretettel várlak. Kivánok jó tanulást, felkészülést, és addig is Jó munkát! Szentkirályi Pál, tpk. vezetotiszt@kmcssz.org

2 FELADATOK 1. Önéletrajz és fénykép. A zárt Facebook csoporton keresztül Töltsd fel kedvenc személyes és kedvenc cserkészfényképedet! Írj két blog -ot (egy-egy bekezdésben) magadról, amiben a következő kérdésekre válaszolsz: SZEMÉLYES Születésed helye és dátuma: Csapatod névadója, csapatszáma és székhelye: Irj néhány mondatot a családodról. Hol laksz? Hol tanulsz? Mi a kedvenc tantárgyad? Melyik a legnehezebb? Játszol valamilyen hangszeren? Zenélsz valahol? Sportolsz (sportoltál) valahol? Mi a legtávolabbi ország, ahol jártál? Egyéb hobbijaid, kedvtelésed? Kedvenc színed, ételed? Kedvenc zenekarod/zenestílusod? Kedvenc könyved? Kedvenc filmed? CSERKÉSZ Mióta vagy cserkész? Vezetsz-e őrsöt? Mi lesz a feladatot a tábor elvégzése után? Legjobb kiscserkész élményed? Legjobb cserkész élményed? Vannak/voltak vezetők, akik különösen fontosak számodra, mint példaképek? Miért? Miért szeretnéd elvégezni a kiscserkész őv tábort? 2. Olvasás és fogalmazás. Olvasd el: Petőfi Sándor "János vitéz" című verses meséjét. Olvasás közben figyeld meg, hogy milyen jó tulajdonságai vannak János vitéznek és milyen kalandokban vesz részt. Lesznek olyan szavak, amiket esetleg nem értesz, mivel régen néha más kifejezéseket használtak a szótárban okvetlenül keresd ki azokat. Egy-egy bekezdésben válaszolj a következő kérdésekre: 1) Mit gondolsz, jó őrsvezető lenne-e János vitéz? Miért igen vagy miért nem? 2) Melyik kalandja tetszett a legjobban és miért? 3) Mi nem tetszett a versben és miért nem? Hozz a táborba egy János vitézből származó jelmezt, hogy az egyik kaland szereplőjeként be tudj öltözni.

3 3. Kiscserkész próbarendszer. Az őrsvezető egyik fontos eszköze próbarendszerünk alkamazása. A honlapról töltsd le kiscserkész próbarendszerünket Excel vagy Word formátumban, alaposan nézd át, és válaszolj a következő kérdésekre: 1) A Kisjáték próbái közül (Mackó, Napsugár, Fenyő vagy Tulipán próba) melyik a kedvenced és miért? Írj 4-5 soros választ. 2) A Piros pajzs próbái közül (Igéret, Ügyes Mókus próba) szerinted melyik a legnehezebb és miért? Írj 4-5 soros választ. 3) A Fehér pajzs próbapontjai közül (Méhecske, Törzs próbapontjai) jelöld meg, hogy melyik próbapontokat nem ismered fejből és, hogy mit gondolsz, miért nem. Összegezd válaszodat 4-5 sorban. 4) A Zöld pajzs egyes próbapontjai (Bagoly, Nyíl próbapontjai) mit hangsúlyoznak ezek közül: jellemnevelés, ügyességfejlesztés, magyarságismeret, közösségi életre nevelés? Mindegyiket próbapont mellé írd oda, hogy melyiket hangsúlyozza. 4. Magyar népmese, bábu. Az internet böngészőben keress fel egy magyar nyelvű népmese honlapot vagy keress otthon egy magyar mesekönyvet, amelyből elolvasol 5 magyar népmesét. Tanulj meg legalább kettőt úgy, hogy jól el tudd mesélni egy őrsnek: 1) Készíts jegyzetet, illetve vázlatot, 3x5 inch-es papír kártyákon a mese részeiről és gyakorold a mesélést, hogy folyékony, színes és élvezhető legyen. Hozz egy fénymásolatot a meséidről vagy hozd el a népmese könyvedet. 2) Készíts egy bábut egy olyan tárgyról, állatról, személyről, stb. ami a mesében szerepel, hogy mesemondásod érdekesebb legyen sokszor elég csak egy tárgy és máris a mesevilágba varázsoltad a hallgatókat... Lehet ez filcből, zokniból, akármiből, de legyen ötletes! Legyen olyan, hogy könnyen lehessen kezelni egy bábszínház alatt is a tábor folyamán. Fontos, hogy EREDETI MAGYAR népmese legyen. Ne legyen svéd, német, brit vagy akármilyen más nemzetnek népmeséje magyar fordításban. Benedek Elek könyveit ajánlom. 5. Játékok. Fontos az őrsvezető részére, hogy mindig fel legyen készülve pót programmal, illetve játékkal. Keress ki 3 kinti mozgó-játékot és 3 benti játékot. Ezeknek leírását hozd magaddal egy 3x5 inch-es papír kártyán. 6. Kézügyesség-doboz. Hozz egy kézügyesség-dobozt, ami legalább a következő tárgyakból áll, hogy tudj őrsi foglalkozásokra készülni: olló, rúd ragasztó, folyékony ragasztó, ragasztószalag, 3x5 inch-es papír kártyák, filc tollak, színezők, tollak, ceruzák, papír kapcsoló ( stapler ), színes papír, filc darabok, anyag darabok, gyöngyök, pipapucolók, vonalzó, pamut, szalagok, kemény papír darabok és két szabadon választott tárgyat amit Te adsz hozzá, amit szintén fel lehet használni érdekes kézügyességre.

4 ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ TÁBORHELY: Sík Sándor Cserkészpark, Fillmore N.Y County Road 15 LEVELEZÉSI CÍM: Hungarian Scout Camp, Rd. 1, Box 99, Fillmore N.Y TELEFON: (585) A tábor résztvevői a telefont csak kivételes és indokolt esetben, táborparancsnoki engedéllyel és csak "collect" hivásokra használhatják. TÁBORDÍJ: Kérdezd meg csapatparancsnokodtól, hogy beküldte-e tábordíjad első és második felét. BEÉRKEZÉS: A táborba legkésőbb augusztus 4-én (csütörtök) du. 1 óráig kell jelentkezni a vadászháznál, de korábban is érkezhetsz. TÁBORZÁRÁS: A tábor augusztus 14-én (vasárnap) du. 1 órakor ér véget. Előbb senki sem hagyhatja el a tábort. Tábornyitás után és táborzárás előtt látogatókat nem fogadhatunk. TÁBORI EGÉSZSÉGÜGY: A honlapon talált egészségügyi ívet, agyhártyagyulladásról szóló ívet és a gyógyszer-adagolási ívet töltesd ki szüleiddel, családi orvosod segitségével, és aláirva hozd magaddal a táborba. Az aláírt tábori szabályokat is hozd magaddal. FELSZERELÉS: A felszerelési listát lásd a mellékelt lapon. A tábor minden napján szinte egész nap cserkész egyenruhát viselünk, kék nyakkendővel. Ne felejtsd el, hogy a cserkészegyenruhához hozzá tartozik a cserkész öv és csatt; ha nincs, szerezz ( honlap, BOLT elágazás alatt).

5 10 NAPOS FELSZERELÉSI LISTA KCSŐV TÁBOR LÁNYOKNAK: Előirásos cserkészszoknya - térdig érő illetve térd felett 2-4 ujjnyira Sötét barna térdharisnya vagy zokni (10 db) FIÚKNAK: Drapp (khaki) rövid-nadrág - térdig érő illetve térd felett 2-4 ujjnyira Sötét zöld térdharisnya vagy zokni (10 db) MINDENKINEK: Tartalék cserkészingek csapatszámmal, Hungáriával és MCSSZF jelvénnyel (10 napon keresztül cs.inget hordunk) Kék nyakkendő, nyakkendő gyűrű Cserkészöv Bakancs: ne legyen vadonatúj, hanem inkább betörve (egy hosszabb gyalogtúrát birjon ki) Gumicsizma Tornacipő Fürdő szandál - tusoláshoz Vizicipő Mosdószerek, mosdótál, törülköző Pipere felszerelés (pld. fiúknak borotva, hab) Fehérnemű (10 db.) Hosszúnadrág (1 db) Rövid sportnadrág (1 db.) Cserkészpóló vagy fehér T-shirt (5 db) Esőkabát/ köpeny Meleg pulóver, viharkabát Pizsama v. melegitő Matrac, hálózsák, párna, takaró Tábori ágy és műanyag doboz (ha szeretnél) Műanyag ponyva (pld. 8 x 10 ) Portyázó hátizsákot Csajka, bögre, evőeszköz, szalvéta, törlőrongy Kulacs Karóra (NEM használunk mobiltelefont karóra helyett!) Iránytű, síp, kis bicska/zsebkés, zsineg (legalább 5m), zseblámpa (pót elemmel) Tábori ásó/lapát, fűrész, kisbalta Szunyogháritó kenőcs, napolaj, napszemüveg Varrókészlet, himző fonal (magyaros szinek), furulya Kis hátizsák a napi kellékekre Jegyzetfüzet (NEM a cserkészfüzet, külön füzet) Ceruza, golyóstoll, vonalzó, radír Index kártyák (fehér vagy szines) műanyag tartóval 3-lyuku iktató (3-ring binder) Angol-magyar/Magyar-angol szótár Kiscserkész próbarendszer János vitéz vers Előirt tabor előtti feladataid Kitöltött és aláirt egészségügyi ív Kitöltött és aláirt agyhártyagyulladásról szóló ív Kitöltött és aláirt gyógyszer-adagolási ív Aláírt tábori szabályok FONTOS: Felszerelésedet jelöld meg neveddel és a hátizsákodban vízhatlan zsákokban csoportosítsd. ANGOL NYELVŰ KÖNYVET VAGY UJSÁGOT, RÁDIÓDAT, CD-JÁTSZÓDAT, MP3, ipod VAGY EGYÉB ZENEGÉPEIDET HAGYD OTTHON. Ha az utazásod alatt használsz mobiltelefont vagy zenegépet, a tábor elején beadod és a tábor végén visszakapod.

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG HUNGARIAN SCOUT ASSOCIATION IN EXTERIS ASOCIACIÓN SCOUT HÚNGARA EN EL EXTERIOR UNGARISCHER AUSLANDSPFADFINDERBUND

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG HUNGARIAN SCOUT ASSOCIATION IN EXTERIS ASOCIACIÓN SCOUT HÚNGARA EN EL EXTERIOR UNGARISCHER AUSLANDSPFADFINDERBUND KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG HUNGARIAN SCOUT ASSOCIATION IN EXTERIS ASOCIACIÓN SCOUT HÚNGARA EN EL EXTERIOR UNGARISCHER AUSLANDSPFADFINDERBUND Kedves Cserkésztestvérem! 2013 május Örömmel értesültem

Részletesebben

Külföldi Magyar Cserkészszövetség

Külföldi Magyar Cserkészszövetség 2018. április 15. 2018 Akadályverseny Cs. III meghivó levél Kedves Cserkésztestvérem! Nagy örömet jelent az egész hun nép számára Atilla Urunk esketése leendő feleségéhez, a szépséges Mikolt hercegnőhöz.

Részletesebben

Külföldi Magyar Cserkészszövetség

Külföldi Magyar Cserkészszövetség 2018. április 15. 2018 Akadályverseny Cs. II meghivó levél Kedves Cserkésztestvérem! Nagy örömet jelent az egész hun nép számára Atilla Urunk esketése leendő feleségéhez, a szépséges Mikolt hercegnőhöz!

Részletesebben

Külföldi Magyar Cserkészszövetség

Külföldi Magyar Cserkészszövetség 2019. április 2018 Akadályverseny Cs. III Meghívó Levél Kedves Cserkésztestvéreim! Holdanyánk már ezerszer végigjárta a csillagos eget. A Napanyánk megannyiszor biztosította hosszú, küzdelmekkel teli utunk

Részletesebben

F11 Altábor 1703 junius 1.

F11 Altábor 1703 junius 1. F11 Altábor 1703 junius 1. Nyitrai Legények! Otthonotok, Nyitra üdvözletét küldöm Neked és családjaitoknak! Az utóbbi pár évtizedben sokat küzdöttünk. Édes atyáink és velük együtt sokan mások is elindultak

Részletesebben

III. AZ ÓPERENCIÁN TÚL CSERKÉSZTÁBOR Kerettörténet: Gárdonyi Géza - Egri csillagok

III. AZ ÓPERENCIÁN TÚL CSERKÉSZTÁBOR Kerettörténet: Gárdonyi Géza - Egri csillagok III. AZ ÓPERENCIÁN TÚL CSERKÉSZTÁBOR Kerettörténet: Gárdonyi Géza - Egri csillagok Tábori Információk Angliai Magyar Cserkészet Nyári Csapattábor 2015. július 23-27. Etherley Farm, Leith Hill Lane, Ockley,

Részletesebben

Tanya, Minta és Mozgótábor Meghívó Augusztus Kastl

Tanya, Minta és Mozgótábor Meghívó Augusztus Kastl Tanya, Minta és Mozgótábor Meghívó 2017 2017 Augusztus 3. 12. Kastl Kedves kiscserkész, cserkész, őrsvezető, vándor (rover) és vezető! Szeretettel hívunk a 2017-es VK tábor keretében a következő táborokba:

Részletesebben

Külföldi Magyar Cserkészszövetség

Külföldi Magyar Cserkészszövetség Kedves Cserkésztestvéreim! 2016 április 11 A szovjet csapatok kivonulása új reményt hozott hazánkba, de ahhoz, hogy életben tartsuk a reménység lángját, állandóan felkészülten, résen kell álljunk. Nyilván

Részletesebben

Kérem a jó Istent, hogy kisérjen és óvjon minden bajtól míg újra nem találkozunk!

Kérem a jó Istent, hogy kisérjen és óvjon minden bajtól míg újra nem találkozunk! 1378 junius 1. Kedves Lovagapród! Háromszék megye üdvözletét küldöm Neked és házad népének! Büszkén álltam én is a budai mezőn néhány napja, mikor Felséges Királyunk, I. Lajos, lovagapródá avatott. Mikor

Részletesebben

Cserkésztábor Tábori értesítő

Cserkésztábor Tábori értesítő Cserkésztábor 2017. Tábori értesítő A világot négy nép lakja: a Víz, a Föld, a Levegő és a Tűz népe. Minden nép lakói között akadnak emberek, akik az adott néphez tartozó elemet hajlítani tudják. Van azonban

Részletesebben

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG Kedves, Cserkészek, Vezetők és Szülők! Szeretettel meghívunk a 2018-as CSILLAGÖSVÉNYEN kerületi nyári táborba! A tábor időpontja 2018 július 26 csütörtök - 2018 augusztus 03 péntek. A tábor helyszíne,

Részletesebben

III./ 2. szám, 2011. május

III./ 2. szám, 2011. május III./ 2. szám, 2011. május Tartalom Csapatparancsnok választás Táborozási mellékletek Év végi tudnivalók Csapatparancsnok választás A május 8-án tartott tisztigyőlésünkön a tisztikar Teggert választotta

Részletesebben

2.osztály. füzetek: (vonalas): 5 db (négyzetrácsos): 3 db (ének): 1 db leckefüzet. vonalzók: 20 cm-es 30 cm-es

2.osztály. füzetek: (vonalas): 5 db (négyzetrácsos): 3 db (ének): 1 db leckefüzet. vonalzók: 20 cm-es 30 cm-es 2.osztály füzetek: 16-32 (vonalas): 5 db 27-32 (négyzetrácsos): 3 db 36-16 (ének): 1 db leckefüzet vonalzók: 20 cm-es 30 cm-es papír mérőszalag (100 cm-es) radír hegyező grafitceruzák (H, HB, B) 2-2 db

Részletesebben

Felszerelés és füzetjegyzék a 2015/16-os tanévre

Felszerelés és füzetjegyzék a 2015/16-os tanévre Felszerelés és füzetjegyzék a 2015/16-os tanévre 1.osztály Füzetek: 27-32 (mat.) 3 db 14-32 (Írás) 4 db 36-16 (ének) 1 db 20-32 (sima) 1db házi feladat 2 db Felszerelés: grafitceruzák: 3 db HB-s, 2H-s

Részletesebben

Az 1. osztályban szükséges taneszközök

Az 1. osztályban szükséges taneszközök Az 1. osztályban szükséges taneszközök Hátitáska Tolltartó Vonalas füzet (14-32) 2 db Radír Hegyező 2 B-s ceruza 2 db HB-s ceruza 5 db Matek füzet 2 db Írólap 2 csomag Rajzlap 30 db Színes ceruza 12 db-os

Részletesebben

Az iskolakezdéshez szükséges taneszközök. 1. osztály

Az iskolakezdéshez szükséges taneszközök. 1. osztály Az iskolakezdéshez szükséges taneszközök 1. osztály ZSÁKOK: Testnevelés zsák: - tornacipő -1 pár fehér váltó zokni ( bugyi) - fehér póló, kisnadrág ( kék) - melegítő, tréningruha Rajz zsák : - 12 színű

Részletesebben

Felszerelés és füzetjegyzék a 2016/17 tanévre

Felszerelés és füzetjegyzék a 2016/17 tanévre Felszerelés és füzetjegyzék a 2016/17 tanévre 1.osztály Füzetek: 27-32 (mat.) 3 db 14-32 (Írás) 4 db 36-16 (ének) 1 db 20-32 (sima) 2db házi feladat 2 db Felszerelés: grafitceruzák: 3 db HB-s, 3 db B-s,

Részletesebben

TANESZKÖZJEGYZÉK 2015/2016. 5.évfolyam

TANESZKÖZJEGYZÉK 2015/2016. 5.évfolyam TANESZKÖZJEGYZÉK 5.évfolyam Magyar 4 db kisméretű nem spirál vonalas füzet (irodalom, nyelvtan, fogalmazás, gyakorló) Történelem Matematika 3 db A/4-es négyzethálós füzet 3 db A/4-es sima füzet 1 db egyenes

Részletesebben

Az alábbi eszközök használata szükséges 1. osztályban

Az alábbi eszközök használata szükséges 1. osztályban Az alábbi eszközök használata szükséges 1. osztályban betűtartó sín (papír vagy műanyag) kivágva a betűkkel, zacskóba téve grafitceruza (nem Rotring!) HB-s piros és kék 2- postairon számolókorong 1 doboz

Részletesebben

Tisztasági csomag: 1 folyékony szappan, 2 tekercs WC papír,1 csomag 100db-os papír zsebkendő,1 csomag szalvéta

Tisztasági csomag: 1 folyékony szappan, 2 tekercs WC papír,1 csomag 100db-os papír zsebkendő,1 csomag szalvéta 1. osztály Magyar nyelv és irodalom: 3db vonalas füzet (14-32) 5 csomag írólap 3db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 doboz számolókorong 1 csomag színes pálcika 1db szabó centiméter 1db játékóra 1db kistükör

Részletesebben

Taneszközlista 2019/ as tanév. 2.a

Taneszközlista 2019/ as tanév. 2.a 2.a Magyar nyelv és irodalom 5 db A5-ös vonalas, margós füzet (16-32) Környezet Ének 2 db A5-ös margós, négyzethálós füzet 1 db A4-es méretű sima füzet a tavalyi füzet folytatható kenőfejes ragasztó 20

Részletesebben

1. osztály. 2015-2016 -os tanévben szükséges taneszközök

1. osztály. 2015-2016 -os tanévben szükséges taneszközök 5 db vonalas füzet (kódszáma: 14-32) 5 db négyzetrácsos füzet 1 db hangj egyfüzet 1. osztály 2015-2016 -os tanévben szükséges taneszközök 1 db gyűjtő mappa rajz órára, mely tartalmazzon: 30 db rajzlapot,

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1. osztály

Felszerelési jegyzék 1. osztály 1. osztály MATEMATIKA ANGOL TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK 4 db vonalas füzet (14-32) 3 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas (14-32) vagy sima füzet 60 db A/4-es rajzlap famentes, ecsettál, ecsettörlőruha,

Részletesebben

Tisztelt Szülő / Gondviselő!

Tisztelt Szülő / Gondviselő! Egyéb közlendők: Tolltartóba KÉREM, HOGY MINDEN ESZKÖZRE, felszerelésre ÍRJÁK RÁ A GYERMEK ÓVODAI JELÉT. A tankönyveket csak átlátszó, erős nejlonba csomagolják be! A könyvek, füzetek címkéire kérem ráírni

Részletesebben

2018/2019. TANÉV 2.A OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE

2018/2019. TANÉV 2.A OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE 2.A OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE 1 db kottafüzet (jó a tavalyi) 10 db vonalas füzet sz. 16-32 (másodikos vonalazású) 3 db négyzetrácsos füzet 1 db leckefüzet (előrenyomtatott) 2 db dobókocka 1 méteres mérőszalag

Részletesebben

TANESZKÖZLISTA 1. évfolyam

TANESZKÖZLISTA 1. évfolyam 1. évfolyam Hátitáska Tolltartó Vonalas füzet (14-32) 2 db Radír Hegyző 2 B-s ceruza 2 db HB-s ceruza 5 db Matek füzet 2 db Írólap 2 csomag Rajzlap 30 db Színes ceruza 12 db-os 1 doboz Iratgyűjtő (rajztömbnek)

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1. osztály

Felszerelési jegyzék 1. osztály 1. osztály MATEMATIKA ANGOL TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK 4 db vonalas füzet (14-32) 3 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas (14-32) vagy sima füzet 60 db A/4-es rajzlap famentes, ecsettál, ecsettörlőruha,

Részletesebben

TIMSS & PIRLS Tanulói kérdőív. 4. évfolyam. Azonosító címke

TIMSS & PIRLS Tanulói kérdőív. 4. évfolyam. Azonosító címke Azonosító címke TIMSS & PIRLS 2011 Tanulói kérdőív 4. évfolyam Oktatási Hivatal Közoktatási Mérési és Értékelési Osztály 1054 Budapest, Báthory u. 10. IEA, 2011 Útmutató Ebben a kérdőívben Veled kapcsolatos

Részletesebben

IKLADI TASNÁDI LAJOS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2181 IKLAD, ISKOLA TÉR 22.

IKLADI TASNÁDI LAJOS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2181 IKLAD, ISKOLA TÉR 22. IKLADI TASNÁDI LAJOS NÉMET NEMZETISÉGI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2181 IKLAD, ISKOLA TÉR 22. Kedves Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az 1. osztályban a következő eszközökre lesz gyermeküknek szüksége. Magyar:

Részletesebben

Technika doboz: 1 doboz korong (piros-kék) 1 csomag A/4-es színes papír 1 csomag számolópálcika. 2 csomag négyzet alakú origami papír 1 db műanyag óra

Technika doboz: 1 doboz korong (piros-kék) 1 csomag A/4-es színes papír 1 csomag számolópálcika. 2 csomag négyzet alakú origami papír 1 db műanyag óra 1. OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE 4 db négyzetrácsos füzet 27-32 4 db vonalas füzet 14-32 2 db mértan (sima) füzet (1 db 80-32, 1 db 20-32) 1 db kottafüzet (kisalakú) 1 db Lovász- féle betűtartó 3 csomag írólap

Részletesebben

Taneszközök jegyzéke

Taneszközök jegyzéke Taneszközök jegyzéke 1. osztály Ceruzák (tolltartóba) Matematika 2 db B-s grafit 2 db HB-s grafit 2 db piros 2 db kék színes 2 db zöld 1 db vastag postairon 1 db radír 1 db faragó 1 db rövid vonalzó 1

Részletesebben

1. osztályban szükséges felszerelések

1. osztályban szükséges felszerelések 1. osztályban szükséges felszerelések 5 db vonalas füzet (1. oszt. vonalazású száma 14-32) 2 db négyzethálós füzet (száma 27-32) 2 db sima füzet (száma 20-32) 1 db hangjegy füzet (száma 36-16) 3 csomag

Részletesebben

1.osztály A tanító néni által májusban kiadott lista szerint. 2. osztály

1.osztály A tanító néni által májusban kiadott lista szerint. 2. osztály 1.osztály A tanító néni által májusban kiadott lista szerint. 2. osztály Füzetek: 36-16 kicsi ének füzet A/5 1 db 27-32 négyzethálós füzet A/5 2 db: matematikára és környezetre 16-32 vonalas füzet A/5

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1.osztály

Felszerelési jegyzék 1.osztály 1.osztály MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM ANGOL TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK HITTAN 4 db vonalas füzet (14-32) 2 db sima füzet 2 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas füzet (14-32) 60 db A/4-es rajzlap

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1. osztály

Felszerelési jegyzék 1. osztály 1. osztály MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM ANGOL TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK 4 db vonalas füzet (14-32) 3 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas (14-32) vagy sima füzet 60 db A/4-es rajzlap famentes,

Részletesebben

Felszerelési jegyzék 1. osztály Tantárgy Füzet Egyéb felszerelés

Felszerelési jegyzék 1. osztály Tantárgy Füzet Egyéb felszerelés 1. osztály MAGYAR NYELV ÉS IRODALOM ANGOL HTTAN TISZTASÁGI FELSZERELÉS CERUZÁK 4 db vonalas füzet (14-32) 2 db sima füzet 2 db négyzetrácsos füzet (27-32) 1 db vonalas füzet (14-32) 60 db A/4-es rajzlap

Részletesebben

Füzet és taneszköz lista 2015-16-os tanév 1.a

Füzet és taneszköz lista 2015-16-os tanév 1.a 1.a vonalas füzet 14-32 számú négyzetrácsos füzet 27-32 számú 3db sima füzet 80-32 számú 3 csomag (gumis) félfamentes rajzlaptömb A/4 1X(Lizzy card) famentes rajzlaptömb A/4 1X(Lizzy card) rajzlap A/3

Részletesebben

Szükséges felszerelések listája a 2015/2016-os tanévben

Szükséges felszerelések listája a 2015/2016-os tanévben Szükséges felszerelések listája a 2015/2016-os tanévben 1. évfolyam számára 4 db matematika füzet (négyzetrácsos) 4 db vonalas füzet (14-32) 1 db üzenő füzet (vonalas füzet) grafitceruzák 3 db HB és 1

Részletesebben

1. A OSZTÁLYOSOK FELSZERELÉSI JEGYZÉKE

1. A OSZTÁLYOSOK FELSZERELÉSI JEGYZÉKE 1. A OSZTÁLYOSOK FELSZERELÉSI JEGYZÉKE Táska Törölköző Pohár Tolltartó: 3db HB ceruza, 2 db postairon (vastag piros-kék), 2db vékony piros-kék, 2 db zöld színű ceruza, színes ceruzák 4 db 14-32 számú vonalas

Részletesebben

1. osztály. Honismeret:1 sima kis alakú füzet

1. osztály. Honismeret:1 sima kis alakú füzet 1. osztály Honismeret:1 sima kis alakú füzet 2. osztály -4 db 2. osztályos vonalazású füzet /16-32/ -1 db négyzethálós füzet/27-32, -1 db A/5 ös sima füzet -1 db kottafüzet, az elsős füzetet lehet folytatni

Részletesebben

Szükséges tankeszközök 2018/2019. tanévre

Szükséges tankeszközök 2018/2019. tanévre Szükséges tankeszközök 2018/2019. tanévre 1.osztály Tolltartóba: 3 db HB-s grafit ceruza radír nélkül (nem rotring) 2 db postairón (piros-kék vastag) 2 db vékony piros-kék ceruza 6 db-s színes ceruza készlet

Részletesebben

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek

Hogyan kell használni a SZÓFOGADÓ füzeteket? SZÓFOGADÓ füzetek SZÓFOGADÓ füzetek A SZÓFOGADÓ füzetek olyan hétköznapi dolgokban szeretnének segíteni neked, amikről nem biztos, hogy tanulni fogsz az iskolában Ilyen témák például a fogmosás, a közlekedés, táplálkozás,

Részletesebben

FIGYELEM! KEDVES SZÜLŐK!

FIGYELEM! KEDVES SZÜLŐK! FIGYELEM! KEDVES SZÜLŐK! Tájékoztató a 2018. évi nyári tudnivalókról és a 2018/19-es tanévkezdésről Tankönyvek átvételi ideje: 2018. 08. aug. 21. kedd 9 h -12 h és 14 h -18 h aug. 22. szerda 14h-18h óráig

Részletesebben

Taneszköz-lista 1. osztály

Taneszköz-lista 1. osztály Taneszköz-lista 1. osztály Füzetek: 5db vonalas (14-32) 3 db négyzetrácsos (27-32) 1 db sima (20-32) 1 db vonalas (legyen elütő a többitől, mert üzenő füzet lesz) Tolltartó: 4 db HB-s, 1db B-s grafitceruza

Részletesebben

1. OSZTÁLYBAN SZÜKSÉGES FELSZERELÉSEK Névvel és óvodai jellel ellátva Tolltartóban: -7 db grafitceruza (5 db HB-s írásra, 2 db 2B-s rajzolásra) - 2

1. OSZTÁLYBAN SZÜKSÉGES FELSZERELÉSEK Névvel és óvodai jellel ellátva Tolltartóban: -7 db grafitceruza (5 db HB-s írásra, 2 db 2B-s rajzolásra) - 2 1. OSZTÁLYBAN SZÜKSÉGES FELSZERELÉSEK Névvel és óvodai jellel ellátva Tolltartóban: -7 db grafitceruza (5 db HB-s írásra, 2 db 2B-s rajzolásra) - 2 féle postairon (1 db vastag, 2 db vékony) - 12 db színes

Részletesebben

Füzet és taneszköz lista as tanév 1.osztály. vonalas füzet számú négyzetrácsos füzet számú 3 db hangjegyfüzet számú

Füzet és taneszköz lista as tanév 1.osztály. vonalas füzet számú négyzetrácsos füzet számú 3 db hangjegyfüzet számú 1.osztály vonalas füzet 14-32 számú hangjegyfüzet 86-32 számú 3 csomag félfamentes rajzlap rajztábla hurkapálca 10 db színes papírok origamihoz jó minőségű, hegyes végű jó minőségű 6 színű tempera nagy

Részletesebben

Diadal Úti Általános Iskola

Diadal Úti Általános Iskola Diadal Úti Általános Iskola OM azonosító sz.: 035103 KOK iskolakód: 202006: Kelet-Pesti Tankerületi Központ közoktatási intézménye 1172 Budapest, Rákoscsaba-Újtelep, Diadal u. 43-49. Tel: 2576-514 Fax:

Részletesebben

Tanszerjegyzék a 2013/14-es tanévre

Tanszerjegyzék a 2013/14-es tanévre Tanszerjegyzék a 2013/14-es tanévre Testnevelés órára iskolánk tanulói részére az alábbi felszerelést kérjük: 1 pár tornacipő (a tornacsarnokot utcai cipőben nem lehet használni), lehetőleg pamut, csere

Részletesebben

Eszközlista 1. osztály 2018/2019

Eszközlista 1. osztály 2018/2019 Eszközlista 1. osztály 2018/2019 Magyar Környezetismeret 3 db vonalas füzet(14-32) 1 db sima füzet (80-32) 1 db sima füzet (80-32) 1 db A/4 vázlatok füzet Testnevelés fehér póló, rövidnadrág Matematika

Részletesebben

ESZKÖZSZÜKSÉGLET. 1.osztály

ESZKÖZSZÜKSÉGLET. 1.osztály ESZKÖZSZÜKSÉGLET 1.osztály Olvasás 1 db vonalas füzet 14-32 Írás 2 db vonalas füzet 14-32 Környezetismeret Technika Ének Tolltartó Egyéb 3 db négyzetrácsos füzet - korong, 30cm-es vonalzó, játékpénz, mérőszalag,

Részletesebben

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát!

Szia Kedves Elsős! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! Szia Kedves Elsős! Ugye ismersz? Én vagyok BÖLCS BAGOLY! Remélem, jól megtanulsz írni év végéig! Jutalmad ez az érme lesz. Színezd ki, vágd ki, és viseld büszkén! Megérdemled! Jó munkát! 3 4. Játsszunk

Részletesebben

Felszerelésjegyzék 1. osztály

Felszerelésjegyzék 1. osztály Felszerelésjegyzék 1. osztály Vonalas füzet 14-32. számú 8 db Négyzetrácsos füzet 6 db Ének füzet Üzenő füzet Írólap 3 cs Rajzlap (fehér dipa) 40 db Rajzlaptartó (mappa) 3 db Rajztábla (kisméretű) Színespapír

Részletesebben

Szükséges felszerelések. 1. évfolyam számára

Szükséges felszerelések. 1. évfolyam számára Szükséges felszerelések 1. évfolyam számára 4 db matematika füzet (négyzetrácsos) 4 db vonalas füzet (14-32) 1 db üzenő füzet (vonalas füzet) grafitceruzák 3 db HB és 1 db 2B 3 db piros-kék színű postairon

Részletesebben

TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/ évfolyam

TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/ évfolyam TANESZKÖZJEGYZÉK 2016/2017 5.évfolyam Magyar 4 db kisméretű nem spirál vonalas füzet (irodalom, nyelvtan, fogalmazás, gyakorló) 1 db lefűzhető mappa Történelem 1 db A/4-es vonalas füzet Matematika 3 db

Részletesebben

Szükséges felszerelés 1.osztály

Szükséges felszerelés 1.osztály Szükséges felszerelés 1.osztály Tanszerek: 5 db vonalas füzet 5 db négyzetrácsos füzet 2 db sima füzet 1 db kottafüzet 3 csomag írólap 4 db ceruza (2 db HB, 2 db B) 1 csomag színes ceruza (12 színű) 1

Részletesebben

ESZKÖZLISTA 1. osztály. Magyar 4 db vonalas füzet (14-32)

ESZKÖZLISTA 1. osztály. Magyar 4 db vonalas füzet (14-32) ESZKÖZLISTA 1. osztály Magyar 4 db vonalas füzet (14-32) Matematika kis doboz az eszközök tárolására színes rudad logikai lapok 1 doboz színes korong 1 csomag számolópálcika 4 db dobókocka 2 db négyzetrácsos

Részletesebben

*** 1.A taneszközök. Egyéb:

*** 1.A taneszközök. Egyéb: Iskolába lépő gyermeke számára a legfontosabb taneszközök - a tankönyvek, munkatankönyvek, munkafüzetek - az ingyenes tankönyvellátás keretében lesznek biztosítva. Az egyéb taneszközök listáját - osztályonkénti

Részletesebben

Leendő 2. a. Leendő 1. évfolyam

Leendő 2. a. Leendő 1. évfolyam Leendő 1. évfolyam 1 db tolltartó 3 db 1. osztályos vonalazású füzet (14-32 számú) 3 db négyzetrácsos füzet (27-32 számú) (10-50) B (háromszög alakú) 2 db kék-piros postaíron (vastag) 2 db zöld színes

Részletesebben

2015/2016. TANÉV 1. OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE

2015/2016. TANÉV 1. OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE 2015/2016. TANÉV 1. OSZTÁLY ESZKÖZKÉSZLETE 3 db négyzetrácsos füzet 4 db vonalas füzet 14-32 2 db mértan (sima) füzet, (1 db 80-32, 1 db 20-32) 1 db Lovász- féle betűtartó 3 csomag írólap 3 csomag famentes

Részletesebben

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG

KÜLFÖLDI MAGYAR CSERKÉSZSZÖVETSÉG Meghívó 2016 nyári tábor Kastl 2016 július 30 Augusztus 6. Kedves Cserkészek, Szülők és barátok, Szeretettel értesítelek benneteket, hogy a nyári tábort 2016-ban megtartjuk. Az időpont és helyszín: Kastl,

Részletesebben

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között Harmadik lecke - Hol a koffer? - A szekrény mellett. - Melyik szekrény mellett? - A nagy barna mellett. - Hol? - Ott, a tükör előtt. - Aha, tényleg. És az a nagy táska? - Kint, az ablak alatt. - Cipő.

Részletesebben

Füzetcsomag a 2016/2017. tanévre Alsó tagozat 1. osztály

Füzetcsomag a 2016/2017. tanévre Alsó tagozat 1. osztály Füzetcsomag a 2016/2017. tanévre Alsó tagozat 1. osztály 4 db HB-s vagy F-es grafit ceruza 1 db postairon 1 db rövid vonalzó (15-20 cm) 1 db faragó 1 db radír 2 db vonalas füzet (14-32) 2 db négyzetrácsos

Részletesebben

Taneszközlista a 2016/2017-es tanévhez

Taneszközlista a 2016/2017-es tanévhez Taneszközlista a 2016/2017-es tanévhez A hiányzó évfolyamok taneszközlistáját az osztályfőnökök egyeztették a szülőkkel. az 1. osztály számára Magyar: - A/4-es dosszié - RAMA dobozban kék, piros, sárga

Részletesebben

CSALÁDI UTAZÁSI MINDEN MEGVAN? LISTA

CSALÁDI UTAZÁSI MINDEN MEGVAN? LISTA CSALÁDI UTAZÁSI MINDEN MEGVAN? LISTA Ruhaneműk Anya... öltözet nyári cucc Apa... öltözet nyári cucc... kardigán / hosszúujjú... kardigán / hosszúujjú 1 alkalmibb öltözet 1 alkalmibb öltözet... pizsama/hálóing...

Részletesebben

Diadal Úti Általános Iskola

Diadal Úti Általános Iskola Diadal Úti Általános Iskola OM azonosító sz.: 035103 KOK iskolakód: 202006: Kelet-Pesti Tankerületi Központ közoktatási intézménye 1172 Budapest, Rákoscsaba-Újtelep, Diadal u. 43-49. Tel: 2576-514 Fax:

Részletesebben

Taneszközszükséglet 1. osztályosok számára a 2018/2019-es tanévre

Taneszközszükséglet 1. osztályosok számára a 2018/2019-es tanévre Taneszközszükséglet 1. osztályosok számára a 2018/2019-es tanévre matematika: 2 db négyzetrácsos füzet, 1 db kicsi egyenes vonalzó, 1 csomag pálcika, 1 doboz korong, 1 db műanyag óra magyar nyelv és irodalom:

Részletesebben

Taneszköz-listák a es tanévre Bálint Sándor Tagiskola

Taneszköz-listák a es tanévre Bálint Sándor Tagiskola Taneszköz-listák a 2016-2017-es tanévre Bálint Sándor Tagiskola 1. osztály Füzetek 3 db vonalas (14-32) 2 db négyzetrácsos (27-32) Kérjük, nylonba kössék be, és a gyermekeknek csak a nevét írják rá! Tolltartó

Részletesebben

1. osztály. 3 db írásfüzet 14-32-es 1 db matematika füzet 1 db kotta füzet

1. osztály. 3 db írásfüzet 14-32-es 1 db matematika füzet 1 db kotta füzet 1. osztály 3 db írásfüzet 14-32-es 1 db matematika füzet 1 db kotta füzet 1 csomag korong 2 csomag írólap 2 db HB-s grafitceruza 1 db postairon /piros-kék/ 12-es vékony színesceruza 12-es vastag színesceruza

Részletesebben

MESÉS ISKOLAKEZDÉS. többet. kedvező áron ft. 750 ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért...

MESÉS ISKOLAKEZDÉS. többet. kedvező áron ft. 750 ft. mindennap! AZ AJÁNLAT től ig, kevesebbért... többet kevesebbért... mindennap! MESÉS ISKOLAKEZDÉS kedvező áron BOMBA ÁR Felső nyomott Minnie, mintával vagy fiúknak, nyomott Mickey Mouse vagy Verdák mintával, 98-128 cm Hátizsák egyterű, zsebekkel,

Részletesebben

IV./ 2. szám, május

IV./ 2. szám, május IV./ 2. szám, 2012. május Tartalomjegyzék: - Csapatnap és a "85 éves a csapatunk!" emlékév fő eseményei - Év végi programok - Látogatói nap - Támogatási rendszerünk - Tábor 2012 - Tanyázás 2012 - Kósza

Részletesebben

FELSZERELÉS ISKOLAI. példás áron. többet. bomba ár. bomba ár. mindennap! 720 ft ft. kevesebbért...

FELSZERELÉS ISKOLAI. példás áron. többet. bomba ár. bomba ár. mindennap! 720 ft ft. kevesebbért... ISKOLAI FELSZERELÉS példás áron többet kevesebbért... mindennap! bomba ár Pulóver mintás, fehér vagy fekete színben, 98-164 cm 720 ft 720 ft bomba ár Felső csillogós mintával, krémszínű vagy rózsaszín,

Részletesebben

Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola Tanszerlista - 1. osztály. 1 db technika csomag 1. osztályos 10 db hurkapálca 1 db piros-kék postairón

Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola Tanszerlista - 1. osztály. 1 db technika csomag 1. osztályos 10 db hurkapálca 1 db piros-kék postairón Tanszerlista - 1. osztály 4 db négyzetrácsos füzet 4 db vonalas füzet 14-32 4 db sima füzet 1 db technika csomag 1. osztályos 5cs írólap 1 db piros-kék postairón piros-kék ceruza grafitceruza /2B / 1 doboz

Részletesebben

hosszú ujjú felső lányoknak, 100% pamut, Mickey egér vagy Csipkerózsika nyomott mintával, színek: méretek: cm vagy LEGGINGS

hosszú ujjú felső lányoknak, 100% pamut, Mickey egér vagy Csipkerózsika nyomott mintával, színek: méretek: cm vagy LEGGINGS KERESD A többet BOMBA kevesebbért... ÁRAKAT mindennap! ÜZLETEINKBEN! -tól t- fi ú k n a k, Mickey egér, Disney hosszú ujjú felső lányoknak, 100% pamut, Mickey egér vagy Csipkerózsika színek: vagy LEGGINGS

Részletesebben

4. évfolyam. -vonalas füzet (12-32) Ceruzák: HB-s grafit - piros 1 db - kék 1db - zöld 1db Golyóstoll. Vonalzó (15 cm-es) Papír dosszié (hajtogatott)

4. évfolyam. -vonalas füzet (12-32) Ceruzák: HB-s grafit - piros 1 db - kék 1db - zöld 1db Golyóstoll. Vonalzó (15 cm-es) Papír dosszié (hajtogatott) 4. évfolyam Magyar nyelv és irodalom (21-32) 10 db Ceruzák: HB-s grafit - piros - kék 1db - zöld 1db Golyóstoll Hegyező Radír Vonalzó (15 cm-es) 1db Papír dosszié (hajtogatott) Írólap Matematika - négyzethálós

Részletesebben

1.osztály TANSZERLISTA

1.osztály TANSZERLISTA 1.osztály TANSZERLISTA Kérem a felszerelésekre ráírni a gyermek nevét, rárajzolni az óvodai jelét. A tankönyveket átlátszó fóliával kérem borítani, név és óvodai jel ezeken is legyen. 4 db vonalas füzet

Részletesebben

1. osztályban szükséges eszközök. Füzetek: 3 dbvonalas /14-32/ 1 db négyzethálós /27-32/ 1 db hangjegyfüzet /36-16/ 50 db rajzlap.

1. osztályban szükséges eszközök. Füzetek: 3 dbvonalas /14-32/ 1 db négyzethálós /27-32/ 1 db hangjegyfüzet /36-16/ 50 db rajzlap. 1. osztályban szükséges eszközök Füzetek: 3 dbvonalas /14-32/ 1 db négyzethálós /27-32/ 1 db hangjegyfüzet /36-16/ 50 db rajzlap 10 db A/3 rajzlap 1 csomag színespapír (origami hajtogatópapír A/4-es),

Részletesebben

PRAKTIKUS TANÁCSOK LEENDŐ ELSŐS SZÜLŐK RÉSZÉRE A TANESZKÖZÖK VÁSÁRLÁSÁHOZ

PRAKTIKUS TANÁCSOK LEENDŐ ELSŐS SZÜLŐK RÉSZÉRE A TANESZKÖZÖK VÁSÁRLÁSÁHOZ PRAKTIKUS TANÁCSOK LEENDŐ ELSŐS SZÜLŐK RÉSZÉRE A TANESZKÖZÖK VÁSÁRLÁSÁHOZ Tisztelt Szülők! Szeretnénk Önöknek megkönnyíteni az évkezdést néhány hasznos tanáccsal. Milyen a jó iskolatáska? Ne legyen túl

Részletesebben

Tanszerlista 2018/2019. tanév

Tanszerlista 2018/2019. tanév 1. osztály Névvel ellátva kérjü k! Tanszerlista 2018/2019. tanév 4 db kis alakú első osztályos vonalazású füzet / 14-es/ 2 db kis alakú négyzetrácsos füzet 2 db kis alakú sima füzet 1db kis alakú kottafüzet

Részletesebben

Tanszerlista. 1. osztály. vonalas füzet (14-32) 4 db. négyzetrácsos füzet ( 27-32) 3 db. sima füzet (20-32) 1 db. kis alakú kottafüzet.

Tanszerlista. 1. osztály. vonalas füzet (14-32) 4 db. négyzetrácsos füzet ( 27-32) 3 db. sima füzet (20-32) 1 db. kis alakú kottafüzet. Tanszerlista 1. osztály vonalas füzet (14-32) 4 db négyzetrácsos füzet ( 27-32) 3 db sima füzet (20-32) kis alakú kottafüzet írólap 2 cs. gyurma ragasztóstift? technokol? korong számoló pálcika színes

Részletesebben

SZÜKSÉGES TANESZKÖZÖK A 2011/2012-es TANÉVRE

SZÜKSÉGES TANESZKÖZÖK A 2011/2012-es TANÉVRE 1. osztály : 3 db 14-32.sz.vonalas 2 cs.írólap 2 db vázoló ceruza (postaírón), 2 db piros-kék ceruza 4 db HB-s (háromszögletű) ceruza 1 db Rajz-vázoló Újság Betűkészlet, betűtartó, betűsín Műanyag zárható

Részletesebben

Eszközlista 1-8. osztály 1. osztály

Eszközlista 1-8. osztály 1. osztály Eszközlista 1-8. osztály 1. osztály grafit ceruza - HB 5 db postairon - vastag 3 db, vékony 2 db színesceruza 12 színű vonalas füzet 14-16 5 db négyzetrácsos füzet 3 db sima füzet 1 db írólap 3 csomag

Részletesebben

1.a Eszköz-és felszerelésigény a tanévre

1.a Eszköz-és felszerelésigény a tanévre 1.a Eszköz-és felszerelésigény a tanévre 2 db 1. osztályos vonalas füzet 2 db. négyzethálós füzet 2 db. sima füzet 1 db. üzenő füzet (vonalas) 1 db. vonalas napközis gyakorló füzet 1 db. négyzetrácsos

Részletesebben

2. osztály: tanévkezdéshez szükséges eszközök

2. osztály: tanévkezdéshez szükséges eszközök 2. osztály: tanévkezdéshez szükséges eszközök 2 db négyzetrácsos füzet, 1 db kottafüzet 5 db vonalas füzet (16-32-es): nyelvtan, olvasás, üzenő, írás, körny.ism.) 2 db HB-s grafit ceruza 3 db kék, piros

Részletesebben

Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola. Tanszerlista - 5. osztály

Szent Mihály Görögkatolikus Általános Iskola. Tanszerlista - 5. osztály Tanszerlista - 5. osztály 2 db 27-32 sz. négyzetrácsos füzet 3 db 87-32 sz. négyzetrácsos füzet 2 db 21-32 sz. vonalas füzet 5 db 81-32 sz. vonalas füzet 4 db 20-32 sz. sima füzet 4 db 80-32 sz. sima füzet

Részletesebben

Taneszköz-lista 1. osztály

Taneszköz-lista 1. osztály Taneszköz-lista 1. osztály - 5 db 14-32 1. osztályos vonalazású füzet - 3 db 27-32 négyzetrácsos füzet - 1 db vonalas füzet (legyen elütő a többitől, mert üzenő füzet lesz) - 4 csomag írólap - 50 db rajzlap

Részletesebben

es tanév 1. a osztály Taneszközök

es tanév 1. a osztály Taneszközök 2016-2017-es tanév 1. a osztály Taneszközök 3 db kis vonalas füzet (14-32), 2 db sima, kicsi füzet vázlatok (sima lapokkal) B/5-32 2 db HB-s és 2 db 2B-s grafit ceruza (fogása miatt javaslom a háromszög

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Szociális szolgáltatások fejlesztése támogató technológiai eszközök biztosításával a házi gondozás területén projekt (TIOP-3.3.2-12/1-2013-0001) Ajánlattételi felhívás Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszáma:

Részletesebben

I. rész. Mennyiségi egység. Mennyiség Nettó ár Bruttó ár Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs)

I. rész. Mennyiségi egység. Mennyiség Nettó ár Bruttó ár Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs) I. rész Post-it öntapadó jegyzettömb (51x38 mm, 100 lap 3 db/cs) csomag 10 Műanyag fedeles beíró A4 kockás 100 lapos Prosystem A/5 kemény fedeles füzet vonalas Prosystem A/4 kemény fedeles füzet vonalas

Részletesebben

1. osztályban szükséges tanszerek és felszerelések

1. osztályban szükséges tanszerek és felszerelések 1. osztályban szükséges tanszerek és felszerelések 5 db 14-32-es füzet (vonalas) 1 db 27-32-es füzet (négyzetrácsos) 1 db 80-32-es füzet (sima A4) 1 db üzenőfüzet 1 db leckefüzet (2. félévtől) 12 db-os

Részletesebben

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között. a vaku meg a film mellett

Harmadik lecke. a szekrény mellett. a tükör előtt. az ablak alatt. a trikó és az alsónadrág között. a fehérnemű között. a vaku meg a film mellett Harmadik lecke - Hol a koffer? -A szekrény mellett. - Melyik szekrény mellett? - A nagy barna mellett. -Hol? - Ott, a tükör előtt. - Aha, tényleg. És az a nagy táska? - Kint, az ablak alatt. - Cipő. Zokni,

Részletesebben

2017/2018-as tanév. Révkomáromi János Általános Iskola OM: ESZKÖZJEGYZÉK. a 2017/2018-as tanévre

2017/2018-as tanév. Révkomáromi János Általános Iskola OM: ESZKÖZJEGYZÉK. a 2017/2018-as tanévre Révkomáromi János Általános Iskola OM: 201312 2017/2018-as tanév ESZKÖZJEGYZÉK a 2017/2018-as tanévre 5. évfolyam TOLLTARTÓ TARTALMAZZA: grafit ceruza, kék színes ceruza, piros színes ceruza, kéken fogó

Részletesebben

1. osztály. 1 db logikai készlet 1 db 20 cm-es papír mérőszalag Számkártya 0-20-ig. Füzetek: 5 db első osztályos vonalas füzet (14-32-es számú)

1. osztály. 1 db logikai készlet 1 db 20 cm-es papír mérőszalag Számkártya 0-20-ig. Füzetek: 5 db első osztályos vonalas füzet (14-32-es számú) 1. osztály Füzetek: 5 db első osztályos vonalas füzet (14-32-es számú) 3 db négyzetrácsos füzet (27-32-es számú) 1 db sima füzet (erkölcstan, hittan) 1 db kisalakú kottafüzet 3 csomag írólap 40 db A/4-es

Részletesebben

NEMZETI NAGYTÁBOR. Korosztály: Minden korosztálynak szól (minimum 8. betöltött év és befejezett 2. osztály)

NEMZETI NAGYTÁBOR. Korosztály: Minden korosztálynak szól (minimum 8. betöltött év és befejezett 2. osztály) 1. Általános tudnivalók Időpont: 2013. augusztus 11-19. Helyszín: Ócsa NEMZETI NAGYTÁBOR Résztvevők: minden magyar cserkészcsapatból legalább egy őrs jelenléte magyar ajkú cserkészek világszerte kárpát-medencei

Részletesebben

80/ S z ö v e g é r t ő v e r s e n y május osztály. Jó versenyzést kívánunk! Név: Iskola: Elért pontszám:

80/ S z ö v e g é r t ő v e r s e n y május osztály. Jó versenyzést kívánunk! Név: Iskola: Elért pontszám: S z ö v e g é r t ő v e r s e n y 2018. május 3. 1. osztály Név: Iskola: Elért pontszám: 80/ Hasznos tanácsok: 1. 45 percig dolgozhatsz! 2. Ceruzával írj! 3. Figyelj az utasítás pontos végrehajtására!

Részletesebben

Füzet és taneszköz lista os tanév 1.a, 1.b

Füzet és taneszköz lista os tanév 1.a, 1.b 2016-17-os tanév 1.a, 1.b vonalas füzet 14-32 számú négyzetrácsos füzet 27-32 számú hangjegyfüzet 36-16 számú sima füzet 80-32 számú vázlattömb B/4 32 lapos 3 csomag (gumis) félfamentes rajzlaptömb A/4

Részletesebben

Füzetek, dossziék: - 2 db vonalas (14-32) - 3 db négyzetrácsos (27-32) - 1 üzenőfüzet - 3 db A/4-es gumis dosszié

Füzetek, dossziék: - 2 db vonalas (14-32) - 3 db négyzetrácsos (27-32) - 1 üzenőfüzet - 3 db A/4-es gumis dosszié Füzetek, dossziék: - 2 db vonalas (14-32) - 3 db négyzetrácsos (27-32) - 1 üzenőfüzet - 3 db A/4-es gumis dosszié Kérjük, kössék be, és a gyermekeknek csak a nevét írják rá! Tolltartó: - 2 db postairon

Részletesebben

többet bomba ár 360 ft Csörgő 720 ft mindennap! kevesebbért... Az ajánlat től ig vagy a készlet erejéig érvényes.

többet bomba ár 360 ft Csörgő 720 ft mindennap! kevesebbért... Az ajánlat től ig vagy a készlet erejéig érvényes. többet kevesebbért... mindennap! bomba ár 100% pamut body kislányoknak vagy fiúknak, különböző mintákkal és színekben, 62-92 cm 360 ft Csörgő koala vagy zebra formával Az ajánlat 2017.05.19-től 2017.05.25-ig

Részletesebben

Taneszköz-listák a es tanévre 1. osztály

Taneszköz-listák a es tanévre 1. osztály Taneszköz-listák a 2016-2017-es tanévre 1. osztály - 5 db 14-32 1. osztályos vonalazású füzet - 3 db 27-32 négyzetrácsos füzet - 1 db vonalas füzet (legyen elütő a többitől, mert üzenő füzet lesz) - 4

Részletesebben

Taneszközök 1. osztály 2018/19-es tanévre

Taneszközök 1. osztály 2018/19-es tanévre Füzetek, dossziék: - 2 db vonalas (14-32) - 2 db négyzetrácsos (27-32) - 1 db sima(20-32) - 1 üzenőfüzet Kérjük, kössék be, és a gyermekeknek csak a nevét írják rá! Tolltartó: - 2 db postairon (kék-piros

Részletesebben

1 évre szükséges irodaszerek Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürd Nonprofit Kft

1 évre szükséges irodaszerek Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürd Nonprofit Kft 1 évre szükséges irodaszerek Szatmár-Beregi Kórház és Gyógyfürd Nonprofit Kft MEGNEVEZÉS Mennyiségi egység Tervezett mennyiség (1 év) Egységár nettó (HUF) Összesen nettó (HUF) Összesen bruttó (HUF) 1 ADATHORDOZÓ

Részletesebben