J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának május 26-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Nádas Sándor Papp István Oroszlán Lajosné Kovács Gábor Istvánné bizottsági elnök bizottsági elnök helyettes bizottsági tag bizottsági tag A meghívottak közül az ülésen jelen vannak: dr. Szikszai Márta jegyző dr. Egyed László jegyzői irodavezető Kovács János intézmény-felügyeleti irodavezető előterjesztésben közreműködő Püspökiné Horváth Melinda jegyzőkönyvvezető Igazoltan távol van: Rodek Antal bizottsági tag Nádas Sándor bizottsági elnök: Köszöntötte a bizottság tagjait, és a meghívottakat. Megállapította, hogy a bizottság határozatképes az 5 bizottsági tagból 4 fő jelen van. Kérte, hogy aki a napirendet támogatja, igennel szavazzon. 197/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Jogi és Ellenőrzési Bizottsága május 26-i ülésének napirendjét a következők szerint állapította meg: N a p i r e n d N y í l t ü l é s 1. Előterjesztés Hatvan Város Önkormányzata tulajdonában álló kettő darab ROBUR M40 típusú gáztüzelésű hőlégbefúvó berendezés Hatvan-Újvárosi Szent István Római Katolikus Plébánia részére történő ajándékozásról 2. Előterjesztés az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.-vel megkötött egészségügyi közszolgáltatási szerződés módosításáról 3. Előterjesztés a Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. kizárólagos tulajdonában levő ingatlanok Hatvan Város Önkormányzata által történő megvásárlásáról Előadó az 1-3. napirendi pontnál: Dr. Veres András

2 2 4. Előterjesztés a közoktatási intézmények megszüntető okiratairól Előadó: Kovács János intézmény-felügyeleti irodavezető 5. Előterjesztés a hatvani 2980 hrsz.-ú ingatlan ingyenes tulajdonba adására vonatkozó szerződés módosításáról Z á r t ü l é s : Előterjesztő az 1-5. napirendi pontnál: Szabó Zsolt polgármester Előadó: Schósz Gabriella műszaki és városfejlesztési irodavezető 1. Előterjesztés Hatvan Város Önkormányzata főépítészi munkakörének ellátására megbízási szerződés alapján N y í l t ü l é s Előadó: Oláh Gáborné humánpolitikai főtanácsadó 1. napirend Előterjesztés Hatvan Város Önkormányzata tulajdonában álló kettő darab ROBUR M40 típusú gáztüzelésű hőlégbefúvó berendezés Hatvan-Újvárosi Szent István Római Katolikus Plébánia részére történő ajándékozásról Előadó: dr. Veres András Hatvan Város Önkormányzata tulajdonát képezi 2 db hőlégbefúvó berendezés. Ezek természetben az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Nonprofit Kft. területén találhatók, a kazánház épületében. Ezek jelenleg használaton kívül vannak. Szekeres Mihály az újhatvani római katolikus templom plébánosa kereste meg a Kft. ügyvezető igazgatóját, dr. Stankovics Évát azzal kapcsolatban, hogy a kórház ajándékozza a templom részére ezeket a készülékeket. Tekintettel arra, hogy Hatvan Város Önkormányzata kizárólagos tulajdonát képezi ez a két berendezés, a vagyonrendelet értelmében a képviselő-testület jogosult dönteni arról, hogy ingyenesen, ajándékozás jogcímén a templomnak ajándékozza ezeket. A határozati javaslat mellékletét képezi az ajándékozási szerződés. határozati javaslatról. 198/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta a Hatvan Város Önkormányzata tulajdonában álló kettő darab ROBUR M40 típusú gáztüzelésű hőlégbefúvó berendezés Hatvan-Újvárosi Szent István Római Katolikus Plébánia részére történő ajándékozásról szóló előterjesztést.

3 3 Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Hatvan Város Önkormányzatának tulajdonát képező kettő darab ROBUR M40 típusú, és gyári számú gáztüzelésű hőlégbefúvó berendezést Hatvan-Újvárosi Szent István Római Katolikus Plébánia (3000 Hatvan, Bajcsy-Zsilinszky u. 2/A.) részére a jelen határozat mellékletét képező ajándékozási szerződés szerinti tartalommal ajándékozza. A képviselő testület felhatalmazza Hatvan város polgármesterét az ajándékozási szerződések Hatvan Város Önkormányzata képviseletében történő aláírására. Határidő: május 31. Felelős: Hatvan város polgármestere a jegyző útján 2. napirend Előterjesztés az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.-vel megkötött egészségügyi közszolgáltatási szerződés módosításáról Előadó: dr. Veres András A központi háziorvosi ügyeletet Hatvan, illetve a kistérségi többcélú társulás látta el, és megalapította a Központi Ügyelet Hatvan Nonprofit Kft.-t. Azonban a tanács úgy döntött, hogy a továbbiakban nem kívánja közösen ellátandó feladatként a háziorvosi ügyeletet ellátni, és a települések akként döntöttek, hogy az orvosi ügyeleti feladatot július 1. napjától az Albert Schweitzer Kórházon keresztül kívánják megvalósítani. Hatvan Város Önkormányzata az egészségügyi közszolgáltatási feladat ellátására közszolgáltatási szerződést kötött a kórházzal, azonban ez csak a járó- és fekvőbeteg szakellátásra vonatkozik, ezért szükséges módosítani, és belevenni a központi háziorvosi ügyeleti ellátást is. Tekintettel arra, hogy július 1-jétől indulna ez a tevékenység a kórház területén belül, az ÁNTSZ engedély intézése miatt szükséges már most a szerződés megkötése. határozati javaslatról. 199/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Kft.-vel megkötött egészségügyi közszolgáltatási szerződés módosításáról szóló előterjesztést.

4 4 Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a jelen határozat melléklete szerinti tartalommal egységes szerkezetben módosítja a 646/2010. (XI. 25.) számú határozattal elfogadott, az önkormányzat és az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Nonprofti Közhasznú Kft. között november 25. napján létrejött egészségügyi szakellátás nyújtására megkötött közszolgáltatási szerződést július 1-jei hatályba lépés mellett. Határidő: július 1. (szerződések aláírására) Felelős: Hatvan város polgármestere a jegyző útján 3. napirend Előterjesztés a Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. kizárólagos tulajdonában levő ingatlanok Hatvan Város Önkormányzata által történő megvásárlásáról Előadó: dr. Veres András A Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. tulajdonát képezi az előterjesztésben foglalt 5 db ingatlan. Ez természetben a Madách u. 12., a Szepes Béla u. 2. szám alatti ingatlan, a Strandfürdő elnevezésű ingatlan, és egy beépítetlen terület. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság korábbi határozatával akként döntött, hogy megbízást ad ingatlanszakértő részére. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság előzetesen véleményezte az ingatlanok értékesítését, és akként határozott, hogy hozzájárulását adja, tekintettel arra is, hogy az ingatlanok értékesítésére a szakértő által meghatározott forgalmi értéket meghaladó vételáron kerülne sor. Az ingatlanok értékesítésére azért van szükség, tehát hogy az önkormányzat megvásárolja, hogy az önkormányzatnál legyen továbbra is a tulajdonjog. Ugyan a Zrt.-hez ezek az ingatlanok úgy kerültek, hogy a Zrt. alapításakor nem pénzbeni hozzájárulásként, apportként kerültek be a társaságba. Most ezeket Hatvan Város Önkormányzata amennyiben visszavásárolja, a Zrt. nehéz anyagi helyzetét, az ingatlanon található teher törlesztését is hitelátvállalással az önkormányzat átvállalná. A Zrt. fizetési megállapodásokat kötött a kintlévőségeivel kapcsolatosan, ezért a mellékelt adásvételi szerződésben a fizetési ütemezés úgy van megállapítva, hogy a Zrt. a fizetési kötelezettségeinek ezáltal eleget tudjon tenni. Oroszlán Lajosné bizottsági tag A likviditási probléma jelentős része a Kórházzal függ össze. Így van. Oroszlán Lajosné bizottsági tag Ha a mérleget, illetve a beszámolót nézte, akkor 2 havi OEP finanszírozást tart kintlévőségnek számon. Gyakorlatilag a 2 havi utófinanszírozásból nem kapott semmit a Zrt.? Azt mind az új Egészségügyi Kft. kapta meg? Papp István bizottsági elnökhelyettes Meg lett felezve, hogy maradjon az új Kft.-nek is illetve a Zrt.-nek is.

5 5 Dr. Szikszai Márta jegyző Ez még az előző időszakból, kórházi szállítókkal szemben fennmaradt tartozás. Itt nagy szállítókról van szó, akiknek sok pénzzel tartozik a Zrt. A hitelezőkkel olyan megállapodások születtek, melyeknek jelentős része május 31-ével jár le. Nem akarják semmiképpen, hogy felszámolás alá kerüljön a Zrt. Ezért ez a Zrt.-nek egy finanszírozás, másrészt viszont a vagyon egy védettebb tulajdonosi körbe, az önkormányzathoz kerül. Oroszlán Lajosné bizottsági tag Az előterjesztésben egyszer 550 ezer svájci frank van, utána pedig 570 ezer. Ez miért van? Ugyanaz a határozat alapján, ez egy, de valószínűleg elírták a földhivatalban. Egyeztetve lett, az első két szerződéstervezetben benne is van, hogy mennyi a svájci frank, pontosan a tőketartozás és 1226 a kamattartozás. Amikor utalás történik, azon a napon aktuális árfolyamon számolnak. Papp István bizottsági elnök helyettes Javítsák ki, nehogy gond legyen. Oroszlán Lajosné bizottsági tag Tudomásul véve, hogy ez egy sürgős szükség, egyébként nem lenne logikus lépés, de muszáj. Ezért tartózkodni fog, de nem ellenzi. határozati javaslatról. A Jogi és Ellenőrzési Bizottság 3 igen szavazattal, nem szavazat nélkül és 1 tartózkodással a következő 200/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta a Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. kizárólagos tulajdonában levő ingatlanok Hatvan Város Önkormányzata által történő megvásárlásáról szóló előterjesztést. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy megvásárolja a Hatvani Városgazdálkodási Nonprofit Közhasznú Zrt. (cg.száma: , székhelye: 3000 Hatvan, Szepes Béla u. 2.) kizárólagos tulajdonában levő alábbi ingatlanokat az itt meghatározott vételárért a jelen határozat 1./ számú mellékletében foglalt adásvételi szerződésben foglaltaknak megfelelően: - A hatvani 893/37 hrsz. alatt felvett, természetben 3000 Hatvan, Szepes B. u. 2. szám alatti 1022 m 2 területű, üzem megnevezésű ingatlant ,- Ft + ÁFA, azaz Huszonegymillióhatszáznyolcvanezer forint + ÁFA vételáron. - A hatvani 5293/2 hrsz. alatt felvett, természetben 3000 Hatvan, Hatvan Madách u. 12. szám alatti 370 m 2 területű, üzem, udvar megnevezésű ingatlant: ,- Ft + ÁFA, azaz Hétmillió-ötszázezer forint + ÁFA vételáron.

6 6 - A hatvani 1161/19 hrsz. alatt felvett, természetben 3000 Hatvan, 1161/19 hrsz. alatti 2 ha és 1938 m 2 területű beépítetlen terület megnevezésű ingatlant ,- Ft + ÁFA, azaz Harmincegymillió-nyolcszázezer forint + ÁFA vételáron. - A hatvani 1161/18 hrsz. alatt felvett, természetben 3000 Hatvan, 1161/18 hrsz. alatti 5 ha és 9281 m 2 területű strandfürdő megnevezésű ingatlant , Ft + ÁFA, azaz Egyszáznyolcvannyolcmillió-négyszázhúszezer forint + ÁFA vételáron - A hatvani 0299/4 hrsz. alatt felvett, természetben 3000 Hatvan, külterület 0299/4 hrsz. alatti 1097 m 2 területű szennyvíztelep megnevezésű ingatlant , Ft + ÁFA, azaz Kettőmillióhatszázezer forint + ÁFA vételáron. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete felhatalmazza Hatvan város polgármesterét az adásvételi szerződések, hitelszerződést módosító okirat, és a jelen határozatban meghatározott jogügylet teljesítéséhez szükséges egyéb okiratok aláírására. Az ingatlanok megvásárlásához szükséges ,- Ft pénzügyi forrást a képviselő-testület az alábbiak szerint biztosítja: ÁFA visszaigénylés: ,- Ft; Hatvani Strand Üzemeltető Kft. által felvett hitel átvállalása: ,- Ft; 124/2009. (IV. 30.) számú képviselő-testületi határozat alapján a Városi Strandfürdő fejlesztésére nyújtott tőketartalék visszafizetése: ,- Ft; folyószámlahitel igénybevétele: ,- Ft. Határidő: azonnal (szerződés aláírására) Felelős: Hatvan város polgármestere a jegyző útján 4. napirend Előterjesztés a közoktatási intézmények megszüntető okiratairól Előadó: Kovács János intézmény-felügyeleti irodavezető Kovács János intézmény-felügyeleti irodavezető Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy döntött, hogy június 30-ával, jogutódlással megszünteti az Óhatvani Óvoda és Általános Iskolát, az Újhatvani Óvoda és Általános Iskolát, valamint a HKSZK-t. Az államháztartásról szóló törvény alapján a megszüntetés, megszüntető okirattal válik végérvényessé. Ezt továbbítani kell a Magyar Állam Kincstár felé. z első határozati javaslatról.

7 7 201/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta a közoktatási intézmények megszüntető okiratairól szóló előterjesztést. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a jelen határozat mellékletét képező, az Óhatvani Óvoda és Általános Iskola (székhely: 3000 Hatvan, Kossuth tér 1.) megszüntető okiratát június 30-ai hatályba lépéssel elfogadja. Határidő: június 30. Felelős: Hatvan város polgármestere az Intézmény-felügyeleti Iroda útján második határozati javaslatról. 202/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta a közoktatási intézmények megszüntető okiratairól szóló előterjesztést. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a jelen határozat mellékletét képező, az Újhatvani Óvoda és Általános Iskola (székhely: 3000 Hatvan, Bajcsy-Zs. út 8.) megszüntető okiratát június 30-ai hatályba lépéssel elfogadja. Határidő: június 30. Felelős: Hatvan város polgármestere az Intézmény-felügyeleti Iroda útján harmadik határozati javaslatról. 203/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta a közoktatási intézmények megszüntető okiratairól szóló előterjesztést.

8 8 Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a jelen határozat mellékletét képező, a Hatvani Középiskola, Szakiskola és Kollégium (székhely: 3000 Hatvan, Vécsey utca 2.) megszüntető okiratát június 30-ai hatályba lépéssel elfogadja. Határidő: június 30. Felelős: Hatvan város polgármestere az Intézmény-felügyeleti Iroda útján 5. napirend Előterjesztés a hatvani 2980 hrsz.-ú ingatlan ingyenes tulajdonba adására vonatkozó szerződés módosításáról Előadó: Schósz Gabriella műszaki és városfejlesztési irodavezető Dr. Szikszai Márta jegyző Ez az ingatlan természetben a Balassi Bálint út 3. szám alatt található. Jelenleg az ingatlan kisebbik része a Magyar Politikai Foglyok Országos Szövetsége, nagyobb részt pedig a Kistérségi Társulás használatában van. Amikor az MNV Zrt.-től 2005-ben az ingatlant Hatvan Város Önkormányzata megkapta használatra, akkor a használatba kérés célja az volt, hogy a Vöröskereszt helyi szervezetét helyezzék el ott. Azonban 2005-ben a Kistérségi Társulások megalakultak, melyhez munkaszervezetre volt szükség. A Vöröskeresztnek pedig egyéb ok miatt ez a hely nem volt megfelelő az elhelyezésére. Az akkori vezetőség úgy döntött, hogy a Kistérségi Társulást helyezi el ott, mert a hivatal udvarán lévő helyüket, a VIGASZSZ-t már kinőtték. Ez az MNV-vel kötött vagyonhasznosítási szerződésben nem került módosításra. Most ezt a hiányosságot pótoljuk. Az MNV Zrt. kérte a határozati javaslatot ilyen tartalommal elfogadni, és a szerződést majd ők ezen határozat értelmében fogják módosítani. határozati javaslatról. 204/2011. (V. 26.) sz. jogi és ellenőrzési bizottsági határozat polgármester előterjesztésében megtárgyalta a hatvani 2980 hrsz.-ú ingatlan ingyenes tulajdonba adására vonatkozó szerződés módosításáról szóló előterjesztést. Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Hatvan Város Önkormányzata és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (székhely: 1133 Budapest, Pozsonyi út 56.), mint a Kincstári Vagyoni Igazgatóság jogutódja között a hatvani 2980 hrsz.-ú, természetben a Hatvan, Balassi B. út 3. sz. alatti ingatlan ingyenes tulajdonba adására vonatkozóan megkötött szerződés (a továbbiakban: Szerződés) módosításához az alábbiak szerint hozzájárulását adja:

9 9 A Szerződés 2./ pontjában megjelölt hasznosítási cél nem valósult meg, mert évben az épület belső kialakítása és a tisztázatlan használati viszonyok miatt nem a Vöröskereszt helyi szervezete került elhelyezésre a Hatvan, Balassi B. út 3. sz. alatti ingatlanba. A hatvani kistérség a 244/2003. (XII. 18.) Korm. rendelet alapján jött létre. A kistérségben a évi CVII. tv. és a 36/2005. Kormányrendelet alapján május 11-től átalakulással többcélú társulás működik, neve: Hatvan Körzete Kistérségi Többcélú Társulás. A Hatvan, Balassi Bálint út 3. sz. alatt a Hatvan Körzete Kistérségi Többcélú Társulás Munkaszervezete kapott helyet, ezért a Szerződés 2./ pontját, mely a nevezett ingatlan hasznosítási célját határozza meg, módosítani szükséges a fent leírtak szerint. Határidő: azonnal (határozat megküldésére) Felelős: Hatvan város polgármestere a Műszaki és Városfejlesztési Iroda útján. Nádas Sándor bizottsági elnök Mivel egyéb hozzászólás, észrevétel nem hangzott el, ezért megköszönte a bizottság tagjainak és a meghívottaknak a részvételét és a Jogi és Ellenőrzési Bizottság nyílt ülését befejezettnek nyilvánította. K.m.f. Püspökiné Horváth Melinda jegyzőkönyvvezető Nádas Sándor Jogi és Ellenőrzési Bizottság elnöke

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2012. május 14-én a Városháza emeleti kistermében 7 30 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. február 28-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. január 14-én a Városháza emeleti kistermében 8 45 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. május 12-én a Városháza kistermében 15 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. december 19-én a Városháza emeleti kistermében 13 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2011. október 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. július 26-án a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. településfejlesztési és pályázati osztályvezető jegyzőkönyvvezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. településfejlesztési és pályázati osztályvezető jegyzőkönyvvezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. július 10-én a Városháza emeleti ovális termében 8 30 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnökhelyettes. műszaki és városfejlesztési irodavezető Bánkutiné Katona Mária gazdálkodási irodavezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnökhelyettes. műszaki és városfejlesztési irodavezető Bánkutiné Katona Mária gazdálkodási irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. november 22-én a Városháza kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. február 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2018. május 9-én 9:30 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. augusztus 19-én (kedd) 8:30 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. szeptember 27-én (kedd) 15:30 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2014. december 9-én 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. szeptember 23 -án (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnökhelyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnökhelyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2017. február 21-én a Városháza kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. június 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 14-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. augusztus 27-én 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. számviteli, vagyonnyilvántartási-és kezelési oszt.vezető műszaki ügyintéző.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. számviteli, vagyonnyilvántartási-és kezelési oszt.vezető műszaki ügyintéző. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2013. augusztus 26-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 221 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzati Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 2011. május 24-én 8,30 órakor a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Gazdasági Főosztály, főosztályvezető Oktatási, Művelődési és Humánpolitikai Osztály, osztályvezető

JEGYZŐKÖNYV. Gazdasági Főosztály, főosztályvezető Oktatási, Művelődési és Humánpolitikai Osztály, osztályvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottsága 2010. december 16-án 8:20 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatalban megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. október 29-én (szerda) 13:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. október 14-én 16.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2016. szeptember 29-én a Városháza emeleti kis termében 8 30 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2018. április 24-én a Városháza emeleti kistermében 15 00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. április 26-én a Városháza kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2016. október 25-én a Városháza emeleti kistermében 15 00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 438 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottsága 2015. augusztus 5-én 14 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. május 25-én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2013. november 25-én (hétfő 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. november 25 -én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2017. augusztus 22-én 8.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal kistermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. október 28 -án (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 29/2012. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2012. szeptember 17. napján megtartott R E N D K Í V Ü L I K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2016. május 24-én a Városháza kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: Komendáné Nagy Márta. Illésné M. Eleonóra J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. január 23-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Marján Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként.

JEGYZŐKÖNYV. A Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottság 3 igen szavazattal (egyhangúlag) elfogadta Marján Jánost a jegyzőkönyv aláírójaként. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2014. május 8-án 13.30 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal ovális termében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. szeptember 1-jén a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült.

Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. 1 Jegyzőkönyv mely Folyás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. március 08.-án 9.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén készült. Napirendi pontok: 1. Előterjesztés ingatlancsere lebonyolítás

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta Bánkutiné Katona Mária

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta Bánkutiné Katona Mária J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. március 26-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal kis tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2011. december 12-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese

JEGYZŐKÖNYV. jegyzőkönyvvezető. Meghívottak: az 5. Sz. Általános Iskola igazgató-helyettese a Kodály Zoltán Általános Iskola igazgató-helyettese JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. április 23-án 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Igazoltan volt távol: bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Igazoltan volt távol: bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. december 11-én a Városháza emeleti kistermében 8 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BOJT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2011. MÁJUS 30-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 52/2011. (V. 30.) 53/2011. (V. 30.) 54/2011. (V. 30.) 55/2011. (V. 30.) 56/2011. (V.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta Bánkutiné Katona Mária

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Polgármesteri Hivatal részéről: dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta Bánkutiné Katona Mária Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. november 26-án (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. december 15-én a Városháza emeleti nagytermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2012. szeptember 24-én a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról

4/2013. (II. 8.) önkormányzati rendelet módosításáról. használatáról 188 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. november 23-án 14 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 21/2013.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2014. november 24-én (hétfő) 15:00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Svábyné Tóth Rita köztisztviselő Soós Buzás Erzsébet az Anyácsatavi Horgászegyesület képviselője

JEGYZŐKÖNYV. Svábyné Tóth Rita köztisztviselő Soós Buzás Erzsébet az Anyácsatavi Horgászegyesület képviselője JEGYZŐKÖNYV Zsámbék Város Képviselő-testületének 2010. május 17-én (hétfőn) 17 órakor a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Lovas Lajos polgármester Horváth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. február 24-én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 28-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről

Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete január 28-án 17,00 órai kezdettel megtartott nyilvános testületi üléséről Lovászpatona Község Önkormányzata Lovászpatona, Kossuth tér 2. Szám: 39-2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Lovászpatona Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. január 28-án 17,00 órai kezdettel

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sárrétudvari Közös Önkormányzati Hivatal /Kossuth u. 72./ hivatali helyiségében 2014. január 13-án, Sárrétudvari Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének nyilvános

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

8/2012. KT. Szám JEGYZŐKÖNYV KISTELEK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. MÁJUS 09. NAPJÁN MEGTARTOTT VIII. RENDKÍVÜLI NYÍLT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL

8/2012. KT. Szám JEGYZŐKÖNYV KISTELEK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. MÁJUS 09. NAPJÁN MEGTARTOTT VIII. RENDKÍVÜLI NYÍLT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 8/2012. KT. Szám JEGYZŐKÖNYV KISTELEK VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2012. MÁJUS 09. NAPJÁN MEGTARTOTT VIII. RENDKÍVÜLI NYÍLT TESTÜLETI ÜLÉSÉRŐL 1 Napirendi pontok: 1. napirendi pontok elfogadása 2. hitelszerződés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. dr. Szikszai Márta Komendáné Nagy Márta J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2012. október 11-én (csütörtök) 7:30 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2016. augusztus 15-én (hétfő) 15:30 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2012. június 28-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

j ú n i u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

j ú n i u s 27- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. környezetvédelmi tanácsnok. jegyzői irodavezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. környezetvédelmi tanácsnok. jegyzői irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. március 24-én a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 23 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. február 9. napján 10 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. december 1-jén 8.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Ülés helye: Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központ 2344. Dömsöd, Béke tér 2. Ülés ideje: 2016. április

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. március 28-án a Városháza emeleti kistermében 13 00 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. közművelődési referens jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYV. közművelődési referens jegyzőkönyvvezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2013. december 10-én 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. jegyzői irodavezető Bánkutiné Katona Mária gazdálkodási irodavezető Széchenyi Zsigmond Könyvtár igazgatója.

JEGYZŐKÖNYV. jegyzői irodavezető Bánkutiné Katona Mária gazdálkodási irodavezető Széchenyi Zsigmond Könyvtár igazgatója. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Oktatási, Művelődési, Sport és Ifjúsági Bizottságának 2015. január 27-én 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatalban

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete 457/3/2015 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 23.-án megtartott rendkívüli üléséről - 1 - Izsák Város Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2015. május 6-án 9.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2012. szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Járások kialakításával kapcsolatos önkormányzati döntések:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. június 24-én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes. jegyzői irodavezető J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2015. június 23-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt üléséről.

Részletesebben

24. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének

24. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének 24. számú Jegyzőkönyv ének 2014. december 10-én megtartott rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: ének a Polgármesteri Hivatalban 2014. december 10-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak:

Részletesebben

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l

á p r i l i s én. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e

A május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Pákozd Község Önkormányzatának Képviselő-testülete A 2012. május 15.-én, kedden tartott nyílt rendkívüli testületi ülés J e g y z ő k ö n y v e Napirend: 1. Javaslat a közbeszerzési szabályzat elfogadására

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 29-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8479 Borszörcsök, Petőfi u. 198. Szám: 80-8/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Borszörcsök Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. május 29-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Május 29. NAPJÁN MEGTARTOTT 13. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. május 29-én

Részletesebben

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l

a u g u s z t u s 15- é n. m e g t a r t o t t r e n d k í v ü l i n y i l v á n o s ü l é s é r ő l Nagydorog Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7044 Nagydorog Kossuth L. u. 81. Tel.: 75/ 532-019, Fax: 332-047 e-mail: nagydorogonk@axelero.net J E G Y Z Ő K Ö N Y V N A G Y D O R O G N A G

Részletesebben

Kérem a tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés tárgyában dönteni szíveskedjen!

Kérem a tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés tárgyában dönteni szíveskedjen! BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a 2013. augusztus 28. napján tartandó Kt. ülésre Készítette: Handelné Kiscelli Ágnes vagyonhasznosítási referens Tárgy: Egyes állami ingatlanok

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/9/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Nyírmártonfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 07-én tartott ülésének jegyzőkönyve Az ülésen hozott rendelet száma Tárgya Az ülésen hozott határozat száma Tárgya 1/2013. (I. 07.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek Szám: 178/2013. JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2013. február 7-én megtartott együttes üléséről Zalacséb határozatok: Sorszáma Kódja 2/2013.

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2013. október 14-i rendkívüli ülésének J

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. július 30-án 10.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2011. október 25-én a Városháza emeleti kistermében 13 00 órai kezdettel megtartott üléséről.

Részletesebben

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület

- szociális utalvány elfogadó hely iránti kérelem tárgyalja meg a Képviselő-testület J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Cserkeszőlő Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Szokolai Lajos polgármester dr. Héczei Eszter jegyző

Részletesebben