44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása"

Átírás

1 44/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Város Önkormányzata évi költségvetésének elfogadása a) Zamárdi Város Önkormányzatának Magyarország gazdasági stabilitásáról szóló évi CXCIV. törvény (a továbbiakban: Gst.) 45. (1) bekezdés a) pontjában kapott felhatalmazás alapján kiadott jogszabályban meghatározottak szerinti saját bevételeinek és a Gst. 3. (1) bekezdése szerinti adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek a költségvetési évet követő három évre várható összegét a 11. számú melléklet szerint állapítsa meg, b) A évi költségvetési rendelet-tervezethez készült független könyvvizsgálói jelentést vegye tudomásul. d)a képviselő-testület fogadja el a évi költségvetési rendelet elfogadásáig teljesített bevételekről és kiadásokról szóló tájékoztatót, a ezer Ft beszedett bevételeket, és az ezer Ft teljesített kiadásokat a évi költségvetési rendeletbe építse be.

2 Tárgy: Általános iskola bútor csere 45/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta az iskola szülői munkaközösség által beterjesztett kérelmet, és a évi iskolai bútorcserére vonatkozó árajánlat alapján a beszerzést engedélyezi a évi költségvetésbe betervezett keret terhére.

3 46/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: EVMA Bt kérelme strandi öltözők hasznosítására Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta az EVMA Bt kérelmét, és a helyi rendeletben meghatározott díjszabás alapján 17 db öltözőt biztosít bérleti szerződés keretében a Bt részére azzal, hogy az öltözőket a hivatallal közösen kell kiválasztani. Az eddig bérbe adott 8 db, és az Önkormányzat részére 5 db öltözőt továbbra is biztosítani kell, azok a bérleti szerződést az EVMA Bt-vel nem érintik.

4 47/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Csutak Zoltán kérelme (árajánlat útépítésre) Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a zamárdi 2689/7hrszra, útépítésre vonatkozó árajánlatot és a március havi ülésre további két árajánlat beszerzését kéri a hivatal részéről.

5 48/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Önkormányzat GAMESZ Szervezeti és Működési Szabályzatának elfogadása Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta, és jóváhagyja, elfogadja a GAMESZ Szervezeti és Működési Szabályzatát.

6 49/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi Önkormányzat GAMESZ alapító okiratának módosítása Zamárdi Város Önkormányzatának a Zamárdi Önkormányzat GAMESZ Alapító okiratának módosítására vonatkozó előterjesztést megtárgyalta, és az alábbi határozatot hozza: 1) A képviselő-testület az előterjesztés 1. számú melléklete szerinti Zamárdi Önkormányzat GAMESZ Alapító okiratának Módosító okiratát elfogadja. 2) A képviselő-testület az előterjesztés 2. számú melléklete szerinti Zamárdi Önkormányzat GAMESZ módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt Alapító okiratát elfogadja. 3) A képviselő-testület felkéri a jegyzőt, hogy a jelen határozattal elfogadott módosító okiratot, valamint a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot a Magyar Államkincstár Somogy Megyei Igazgatósága részére küldje meg.

7 50/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok értékelése Zamárdi Város Önkormányzatának az Önkormányzat évi gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatainak ellátásáról szóló átfogó értékelést elfogadja, jóváhagyja.

8 51/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: évi Szociális Szolgáltatástervezői Koncepció Zamárdi Város Önkormányzatának az Önkormányzat évi Szociális Szolgáltatástervezői Koncepcióját elfogadja, jóváhagyja.

9 52/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Technikai szünet elrendelésének tudomásul vétele Zamárdi Város Önkormányzatának egyhangúlag elfogadta és tudomásul vette a tájékoztatást.

10 53/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Középiskolai- és felsőfokú gyakornokokkal kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testület úgy határoz, hogy az Önkormányzat és annak intézményeinél kizárólag zamárdi állandó lakos felső- és középiskolai tanulók részére biztosítsanak gyakorlati időt. Engedélyezi, hogy amennyiben felsőbb jogszabályok alapján ösztöndíjat kell fizetniük a tanulóknak, úgy azt és a szükséges juttatásokat az általános tartalék terhére nyújtsák.

11 54/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Tájékoztatás Környezetvédelmi Alapról Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a Környezetvédelmi Alapról szóló tájékoztatást, és azt elfogadja.

12 Tárgy: Iskolai térítési díj emelésére javaslat 55/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta az általános iskola térítési díjára vonatkozó előterjesztést, és a következő ülésén a rendelet módosítást tárgyalni kívánja 15,- Ft-os emelés mellett.

13 Tárgy: Emléktábla elhelyezése tájházban 56/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta és egyetért a zamárdi tájházban Friesz Kázmér volt zamárdi díszpolgár emlékére elhelyezendő emléktáblával. Az illetékes hatóságokkal a hozzájárulás és egyéb jóváhagyások kapcsán a Tourinform vezető kezdeményezzen egyeztetéseket.

14 57/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Filmforgatással kapcsolatos kérelem (Wellhello) Zamárdi Város Önkormányzatának felkéri a Wellhello együttes menedzserét, hogy a tervezett zamárdi filmforgatásról a március havi képviselő-testületi ülésen adjon személyesen tájékoztatást. A képviselő-testület a tájékoztatás után kíván döntést hozni a kért támogatásról.

15 Tárgy: Zamárdi városházán címer felújítása 58/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának a városházán lévő címer felújítására beérkezett árajánlatot ( ,- Ft) elfogadja, és felhatalmazza a polgármestert a vállalkozói szerződés aláírására.

16 Tárgy: GAMESZ belső ellenőrzése 59/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a GAMESZ belső ellenőrzésére vonatkozó javaslatot, és megrendeli azt január június 30 közötti időszakra a zárszámadás lezárását és a jelenleg folyó, élelmezési normatíva ellenőrzés befejezését követően, külön díjazás ellenében a jelenlegi önkormányzati belső ellenőrzést végző cégtől. A belső ellenőr a vizsgálati feladatokat a felsorolt szempontok alapján végezze el.

17 60/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Általános iskola kerítés tervének elfogadása Zamárdi Város Önkormányzatának az általános iskola kerítésére vonatkozó, Szentkuti Kiss Gábor tervező által készített tervek közül a B változatot fogadja el. A képviselő-testület döntése alapján a stációk márvány háttérrel készüljenek el, illetve az általános iskola parkoló terveinek engedélyeztetését végezze el a hivatal. A kivitelezés során a jelenlegi, iskolai bejárat megszűnik, a szomszédos telek és az iskola bejárata közös lesz.

18 61/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi-Szántód között közlekedő kisvonat Zamárdi Város Önkormányzatának jóváhagyja a Zamárdi, Széplak-alsó és Szántód RÉV között közlekedő kisvonatra vonatkozó pályázat kiírását Szántód Önkormányzatával közösen, a közterület-használat ingyenes biztosításával. A képviselőtestület kéri, hogy a pályázatban szerepeljen, hogy amennyiben igény van rá, elő- és utószezonban is működjön a vállalkozás. A képviselő-testület a közterület-használatát ingyenesen biztosítja a nyertes vállalkozó részére, illetve az üzemeltetés során a helyi vállalkozókkal együttműködési megállapodást célszerű kötnie az üzemeltetőnek.

19 62/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Balázs Márk Tibor kérelme (homoktövis ültetvény) Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testület megtárgyalta Balázs Márk Tibor kérelmét. A képviselő-testület a tulajdonában álló zamárdi 055/1 hrsz-ú kivett saját használatú út 76 m2 alapterületű és a 055/2 hrsz-ú kivett saját használatú út megjelölésű 1174 m2 alapterületű ingatlanok /a továbbiakban önkormányzati út/ cseréjét a kérelmező tulajdonát képező zamárdi 054/47 hrsz-ú 4425 m2 alapterületű jelenleg szőlő művelési ágú ingatlanra - elviekben támogatja -, a következő feltételekkel: - a földrészletek cseréje nem ütközhet a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI. törvénynek a forgalomképtelen vagyonnal történő rendelkezés szabályozásával, - a földrészletek cseréje során be kell tartani az érvényes szabályozási terv vonatkozó előírásait a 054/47 hrsz-ú ingatlanon kialakítandó közút vonatkozásában (szabályozási szélesség, művelési váltás stb. A képviselő-testület megállapítja, hogy a 055/1 és 055/2 helyrajzi számokon szereplő út a Kérelmező tulajdonában lévő ingatlanok megközelítését is szolgálja, ezért az Önkormányzat és a Kérelmező közötti ingatlan csere végleges jóváhagyása és jogügylet lebonyolításának földhivatali átvezetéséig - de legkésőbb március 1-jéig - hozzájárulását adja az önkormányzati út kizárólagos használatához, a Kérelmező tulajdonában lévő ingatlanokkal együttes lekerítéséhez. Előírja a képviselő-testület a kérelmezőnek, hogy a 054/47 hrsz-ú ingatlanon a 053 hrsz-ú, és a 059/hrsz-ú ingatlanok közötti átközlekedést köteles biztosítani már az új út hivatalos kialakítása ill. a csere -jogügylet földhivatali átvezetése előtt. Az átközlekedést az önkormányzati úttal azonos szélességű és minőségű felülettel köteles biztosítani. A kérelmező az önkormányzati tulajdonú út elkerítésére csak abban az esetben jogosult, ha a fentiekben körülírt átjárási lehetőséget a 054/47 hrsz-ú ingatlanon megvalósította. Amennyiben legkésőbb március 01-ig a fentiekben rögzített csere-megállapodás bármely okból nem jön létre a felek között, a kérelmező köteles az eredeti állapotot helyre állítani azaz az önkormányzati tulajdonú utat megnyitni. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a fenti feltételekkel előszerződést kössön a Balázs Márk Tibor tulajdonossal.

20 KIVONAT 63/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Balázs Márk Tibor kérelme homoktövis ültetvény kialakításához szükséges öntözővíz rendszer és tározó kialakítására Zamárdi Város Önkormányzatának tulajdonosi hozzájárulását adja homoktövis ültetvény kialakításához szükség öntözővíz rendszer és tározó kialakítására a Jáger János tervező ÖT-14/2015 számú tervei alapján az alábbi táblázatban szereplő önkormányzati tulajdonú ingatlanokat illetően: Hrsz Vezeték Mélység Védelem 055/2 hrsz 1-2 jelű KPE 063 vezeték 1,2-1,5m 6m KG150 védőcső 055/1 hrsz KPE 63 tározó feltöltő KPE 75 ürítő vezeték 1,8-2 m 6 m KG250 védőcső A képviselő-testület szükségesnek látja, hogy a tározó miatt esetlegesen felmerülő balesetveszély elhárítása érdekében az ültetvény kerüljön körbe kerítésre.

21 Tárgy: Magyarfalvi Attila kérelme 64/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta Magyarfalvi Attila kérelmét a Szélescsapás érintett területének szennyvíz-hálózatra történő rákötésével kapcsolatban, és a évi költségvetésben erre a célra nem tud biztosítani forrást. Amennyiben a szennyvíz-hálózat kiépítésére vonatkozóan lehetőség lesz pályázati forrást igénybe venni, az Önkormányzat élni kíván vele.

22 65/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft-vel történő önkormányzati együttműködés Zamárdi Város Önkormányzatának Hethland Kft részére a rendezvényekre vonatkozóan az alábbi önkormányzati együttműködést biztosítja: áprilisi rendezvény: hangosítás, színpad, szemétszállítás, Vidám Zamárdi rendezvény: színpad, ponyva nélkül, Halfesztivál: színpad ponyvával, áramvételi lehetőség, Rosé fesztiválon faházat az Önkormányzat biztosítani nem tud, Kihelyezett tanítási napokra: hangosítás, Horgászversenyek: hangosítás. A képviselő-testület a színpad biztosítására a GAMESZ-t bízza meg, a hangosítást a Tourinform Iroda munkatársa végezze el.

23 Tárgy: Varga-Kis Tímea kérelme 66/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának Varga-Kis Tímea kérelmének részben helyt ad, és a Zamárdi, Széchenyi utca 1. szám alatti ingatlan előtti közterület (árok) drain csövezését engedélyezi azzal, hogy előtte a közműegyeztetést a kérelmezőnek a szolgáltatókkal el kell végeznie. A nem engedélyezi az ingatlan előtti járda burkolattal történő kiépítését.

24 67/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szent István utcai, új buszmegálló létesítésére kérelem Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a Szent István utcára vonatkozó, új buszmegálló hely létesítésére vonatkozó kérelmet és kéri, hogy a hivatal keresse meg az út kezelőjét és a Volán társaságot, hogy a megvalósításra van-e lehetőség, illetve arra, hogy a Szent István utca kezelését a közútkezelő az Önkormányzatnak átadná-e.

25 Tárgy: Vodafone Zrt kérelme 68/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta, és nem engedélyezi a Vodafone Zrt által kért helyen (sportpálya, kandeláber helyén) 20 méteres mobil átjátszó torony elhelyezését. A képviselő-testület a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság állásfoglalása alapján további egyeztetéseket tart szükségesnek a sportpálya vasút felé eső szélén történő, mobil, ideiglenes torony elhelyezésére vonatkozóan.

26 69/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Takács Győző kérelme (Zamárdi, Knézich K. utca 40. szám előtti parkoló) Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a Knézich K. utca 40. szám előtti parkolót a évi költségvetés terhére nem kívánja felújítani. A képviselőtestület kéri, hogy amennyiben szükséges és indokolt, akkor a közvetlen balesetveszélyt a GAMESZ hárítsa el.

27 70/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány keleti irányba történő folytatása, közösségi tér kialakítása, árajánlat kérése Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta és felkéri a hivatalt, hogy a Margó Ede sétány Margó Ede sétány keleti irányban történő folytatására, közösségi tér kialakítására kérjen árajánlatot Szentkuti-Kiss Gábortól.

28 71/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 4488 hrsz-ú, önkormányzati tulajdonú út helyreállítása Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta Kiss István Pál kérelmét és kéri, hogy a zamárdi 4488 hrsz-ú, önkormányzati tulajdonú külterületi utat a GAMESZ állítsa helyre.

29 Tárgy: Zöld munkacsoport javaslatai 72/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a Zöld munkacsoport javaslatait, és az alábbi döntéseket hozza: A Bácskai utca sétálóutcává minősítését a kikötő végleges kialakításáig nem tárgyalja, A Kiss Ernő utcán a P tábla teniszpályák felé szükséges, Helyi védett épületek felmérése, aktualizálása (Zöld munkacsoport vállalja), A Diászó területét a képviselő-testület abból a szempontból tartja szükségesnek megvizsgálni, hogyan illeszthető be turista útvonalként a meglévő útvonalakhoz illeszkedően, A képviselő-testület a településen lévő tájékoztató táblák cseréjét szükségesnek tartja, a meglévőeket a túra útvonalakon még hasznosítani lehet. Az új táblákra vonatkozóan a képviselő-testület az Egyesület Zamárdiért, Fontányi Zsolt véleményét is szeretné kikérni, A Fő utca 86. szám előtti hársfák által megrongált járda megtekintése a helyszíni bejárás alkalmával fog megtörténni, Szabadság téren lévő tiszafa kivágása, pótlása, törzsének raktározása a felhasználásig a GAMESZ telephelyen.

30 73/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Mucsi Károlyné bérleti szerződéssel kapcsolatos kérelme Zamárdi Város Önkormányzatának engedélyezi Mucsi Károlyné Zamárdi, Harcsa utcai ingatlanához csatlakozó önkormányzati területből 94 m 2 nagyságú területre történő bérleti szerződés megkötését.

31 74/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Székelyvéckei Magyar ház tető felújítása Zamárdi Város Önkormányzatának a székelyvéckei Magyar ház tető felújítására, és az ahhoz kapcsolódó összes munkálatokra a évi költségvetésében 1.3 M Ft-ot biztosít. Felkéri a Polgármestert a szükséges intézkedések megtételére.

32 75/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Kutyafuttató kialakítása Zamárdi területén Zamárdi Város Önkormányzatának a évi költségvetésében biztosít ,- Ft összeget a Batthyány utcában, GAMESZ által kialakítandó kutyafuttató kerítéselemeinek megvásárlására.

33 76/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Kiss Ernő utca B és C blokk tulajdonosainak kérelme Zamárdi Város Önkormányzatának a B és C blokk tulajdonosainak kérelmére biztosítja az önkormányzati tulajdonú terület bérletét parkoló céljára az előző évhez hasonló feltételekkel, 3 év időtartamra december 31. napjáig.

34 77/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Benkő-Benczúr Balázs közterület-használati kérelme Zamárdi Város Önkormányzatának Benkő-Benczúr Balázs közterülethasználati kérelmének helyt ad, és december 31. napjáig engedélyezi részére a Kecskeméti utca végén lévő vendéglátóegysége melletti területen játszóház működtetésére 100 m2 nagyságú terület bérletét, a helyi rendeletben foglalt díjszabás alapján (ugráló). A képviselő-testület felhívja a kérelmező figyelmét, hogy a bérleti szerződés megkötésének feltétele az Önkormányzat felé még fennálló tartozás befizetése.

35 Tárgy: Iparosok megtisztelése 78/2016. (II.29.) KT határozat: Zamárdi Város Önkormányzatának az iparosok tiszteletére szervezett rendezvényre a évi költségvetés terhére ,- Ft-ot jóváhagy.

36 79/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Törvényességi észrevétel kapcsán a 373/2015. (XII.14.) számú, Jutalmazások megállapítása tárgyú KT határozat módosításáról: Zamárdi Város Önkormányzatának megtárgyalta a jutalmazásokra vonatkozó képviselői javaslatot, és az alábbi személyek részére, az illetékes munkáltatóknak, az alábbi összegű jutalmakat javasolja megállapítani, melyre az önkormányzat általános tartalékának terhére kíván forrást biztosítani: Dr. Dudás Anita jegyző és dr. Kerekes Gyöngyi aljegyző részére bruttó kettő havi illetményüknek megfelelő jutalom összeget, Hoffmann Renáta, Fodor Anikó és Kétszeri Balázs köztisztviselők részére bruttó másfél havi illetményüknek megfelelő jutalom összeget. A határozat változással nem érintett részei továbbra is hatályban maradnak. és dr. Dudás Anita jegyző

37 80/2016. (II.29.) KT határozat: Tárgy: Polgármesteri Hivatal részéről Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi ház és Városi Könyvtárhoz egy fő státusz áthelyezése Zamárdi Város Önkormányzatának a Polgármesteri Hivatalban április 1-jével megüresedett egy fő státuszt áthelyezi a Zamárdi Tourinform Iroda, Közösségi Ház és Városi Könyvtárhoz.

TARTALOMBÓL: Önkormányzati hírek Tájékoztató a parlagfû elleni védekezésrõl. Óvodai hírek. Iskolai hírek. Tourinform Iroda hírei.

TARTALOMBÓL: Önkormányzati hírek Tájékoztató a parlagfû elleni védekezésrõl. Óvodai hírek. Iskolai hírek. Tourinform Iroda hírei. Zamárdi Hírmondó 2016. május Zamárdi Város Képviselõ-testületének lapja XXIV. évf. 5. szám TARTALOMBÓL: Önkormányzati hírek Tájékoztató a parlagfû elleni védekezésrõl Tájékoztató tûzvédelmi házirendrõl

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 17-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 244/2017. (VII.17. 244/2017. (VII.17.) KT határozat: Tárgy: GAMESZ részére gépkocsi vásárlás megtárgyalta és egyetért a GAMESZ részére gépkocsi vásárlással, 2.400.000,- Ft összeg erejéig. Ezzel egyidejűleg a GAMESZ használatában

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete augusztus 8-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 273/2016. (VIII.8.) KT határozat: Tárgy: NIF Zrt kezdeményezésére indult településrendezési eszközök módosítási eljárásában partnerek bevonásával kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9.

KIVONAT. a Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 9-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 166/2016. (V.9. 166/2016. (V.9.) KT határozat: Tárgy: TOP-1.2.1-15 számú pályázattal kapcsolatos további döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta a pályázatra vonatkozó tájékoztatásokat,

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 12-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 216/2018. (VII.12. 216/2018. (VII.12.) KT határozat: Tárgy: TOP-3.2.1-15-SO1-2016-00006 - Zamárdi Fekete István Általános Iskola és alapfokú Művészeti Iskola energetikai korszerűsítése pályázattal kapcsolatos döntés megtárgyalta

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete június 6-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 213/2016. (VI.6. 213/2016. (VI.6.) KT határozat: Tárgy: Hethland Kft kérelme halfesztivállal kapcsolatban megtárgyalta a Hethland Kft halfesztivál megrendezésére vonatkozó kérelmét és úgy dönt, hogy amennyiben saját területén

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 11-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 81/2019. (IV.11. 81/2019. (IV.11.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi 3613/6 hrsz-ú önkormányzati tulajdonú ingatlan csereügylete megtárgyalta a Somogy Megyei Kormányhivatal SOB/03/909-2/2019. szám alatti hiánypótlási felhívását.

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat

2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai. 14/2015. (II. 10.) számú Képviselő-testületi határozat 2015. február 10-ei rendes, nyílt Képviselő-testületi ülés határozatai 12/2015. (II. 10.) Jegyzőkönyv hitelesítők: Mekler Andrea, dr. Bóna Balázs 13/2015. (II. 10.) Napirendi pontok elfogadása 14/2015.

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA 1) 2017. évi költségvetés módosítása 2) Az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő térítési díjakról szóló 16/2011. (IX. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete április 13-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 102/2018. (IV.13. Tárgy: Mobil konténer vásárlása 102/2018. (IV.13.) KT határozat: megtárgyalta a Kossuth utcai rendezvény térre lehelyezendő mobil konténer megvásárlását bruttó 7.000.000,- Ft-os vételáron. A képviselő-testület

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 14-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület

Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem. Tisztelet Képviselőtestület Előterjesztés Parkoló kialakításhoz támogatási kérelem Tisztelet Képviselőtestület Kecskés Szabina Répcelak, Petőfi S. utca 19. szám alatti lakos, mint egyéni vállalkozó azzal a kéréssel fordult az Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete május 19-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 175/2016. (V.19. 175/2016. (V.19.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Margó Ede sétány burkolási és térépítési munkáival kapcsolatos döntések 1.) Zamárdi Város Önkormányzata Képviselő-testülete, Zamárdi Város Önkormányzata

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete július 25-i, rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. 256/2017. (VII.25. 256/2017. (VII.25.) KT határozat: Tárgy: Gömöri László kérelme a zamárdi kertmozi bérleti díjával kapcsolatban Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta Gömöri László kérelmét és

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 7 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2017. január 18-án megtartott rendkívüli nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület május 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. HATE Kft. TAGGYŰLÉS

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület május 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. HATE Kft. TAGGYŰLÉS H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2015. május 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. HATE Kft. TAGGYŰLÉS A HATE KFT 2014. évi közhasznúsági jelentése,

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Szervezeti és Működési

Részletesebben

17. számú jegyzőkönyv. Készült: Tar Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29-i rendkívüli üléséről.

17. számú jegyzőkönyv. Készült: Tar Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 29-i rendkívüli üléséről. Iktatószám:116-../2015. 17. számú jegyzőkönyv Készült: 2015. június 29-i rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Szurdokpüspöki Közös Önkormányzati Hivatal Tari Kirendeltségének aljegyzői irodájában, 3073

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága szeptember 17-én tartott üléséről. Városüzemeltetési Iroda J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. szeptember 17-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. J e g y z ő k ö n y v KERKABARABÁS község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 11-én (hétfő) 17.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Jelen vannak: Paál István polgármester Berki Zoltán alpolgármester

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 29-én tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Losonczi és Losonczi Kft. tiszavasvári 0756/1 hrsz-ú önkormányzati

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2006. május 11-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal Tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester,

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-i ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-i ülésére 3324-1/2012. E L Ő T E R J E S Z T É S Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 25-i ülésére Tárgy: A 2412 hrsz-ú ingatlan értékesítése az ipari területből Az előterjesztést

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 41/2018. (II.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 41/2018. (II.26. 41/2018. (II.26.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetési rendeletének elfogadásáig teljesített bevételekről és kiadásokról szóló tájékoztató elfogadása a 2018. évi költségvetési rendelet

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f.

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a csopaki 163/3 helyrajzi számú ingatlanon nyilvántartott általános iskola belső udvarának térkövezésére 3.000.000,-

Részletesebben

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere

Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2. Majosháza Község Önkormányzatának Polgármestere 2339 Majosháza, Kossuth u. 34., Tel: 06/24-511-830, Fax: 06/24-511-831, E-mail: majoshaza@majoshaza.hu ELŐTERJESZTÉS Majosháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása. Hesz Henriette több pontból álló kérelmet nyújtott be a Képviselő-testület felé:

1. A tárgyalandó témakör tárgyilagos és tényszerű bemutatása. Hesz Henriette több pontból álló kérelmet nyújtott be a Képviselő-testület felé: RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette és előterjeszti: Vargáné Fodor Rita a

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-177-16/2016. Kivonat a Képviselő-testület 2016. január 25-i rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 1/2016. (I. 25.) XI.ÖK határozat 22 igen szavazattal,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 5/2015. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V VÁRBALOG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. április 27-én megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Várbalog Község Önkormányzata

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2015. november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata

Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 82/2017. (XII. 14.) határozata Kivonat Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. december 14-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Szajol Község Önkormányzata Képviselő-testületének 82/2017. (XII. 14.) határozata

Részletesebben

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek:

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek: 16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról Mellékletek: 20. napirendi pont A helyi építészeti értékek támogatására vonatkozó pályázatok

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

BALATO FÜRED VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTER Szám: Előkészítő: dr. Lamperth Amarilla/Geiszler Éva Tárgy: Balatonfüredi Petőfi Sportkör kérelme Tisztelt Képviselő-testület! ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület

Részletesebben

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 152/2008.(XII.16.) számú határozata:

Herceghalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének 152/2008.(XII.16.) számú határozata: KIVONAT amely készült 2008. december 16. napján megtartott ülésének jegyzőkönyve alapján: 152/2008.(XII.16.) számú határozata: a 2009. évre víz-és szennyvíz támogatási igényt nyújt be. A Képviselő-testület

Részletesebben

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS

Város Polgármestere ELŐTERJESZTÉS Város Polgármestere 2051 Biatorbágy, Baross Gábor utca 2/a. Telefon: 06 23 310-174/112, 113, 142 mellék Fax: 06 23 310-135 E-mail: polgarmester@biatorbagy.hu www.biatorbagy.hu ELŐTERJESZTÉS AMOENITAS Biatorbágyi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/413/14/2013. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2013. február 26-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 4. RENDELETEK MUTATÓJA Rendelet száma

Részletesebben

KIVONAT. 23/2015. (VIII.17.) TKM bizottsági határozat

KIVONAT. 23/2015. (VIII.17.) TKM bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Településfejlesztési, Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Bizottságának 2015. augusztus

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete november 26-i ülésének jegyzőkönyvéből. 294/2018. (XI.26. Tárgy: Civil szervezetek beszámolói 294/2018. (XI.26.) KT határozat: az Egészségőr Egyesület, a NABE zamárdi csoportja és a Zamárdi Baráti Kör beszámolóját elfogadja. 295/2018. (XI.26.) KT határozat: Tárgy:

Részletesebben

A kapubehajtó létesítéséhez a Salgótarján belterület 6082 hrsz.-ú ingatlan igénybevétele szükséges.

A kapubehajtó létesítéséhez a Salgótarján belterület 6082 hrsz.-ú ingatlan igénybevétele szükséges. Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármestere Szám: 1756-1/2017. Javaslat a településrendezési eszköz módosításának előkészítésére, valamint a Salgótarján belterület 6082 hrsz.-ú ingatlan igénybevételére

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. 9 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2014. július 9. napján meg-tartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Hercegfalvi Frida Palsics János Pályi

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület június 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület június 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. június 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: A település tisztaságáról és a települési szilárd

Részletesebben

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2013. Dozmat Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. április 15- i nyílt ülésének jegyzőkönyve Tartalmazza: 28/2013. (IV.15.) számú határozatot a Vasivíz Zrt-vel kötendő bérleti-üzemeltetési szerződés

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT december 20-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. június 5. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba polgármester,

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14.

Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme Budapest IX. ker., Bakáts tér 14. Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Tömörd Község Önkormányzat 12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tömörd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 26-án 11 00 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Környezetvédelmi Bizottsága 2015. február 10-i ülésén az alábbi határozatokat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2012. szeptember 13-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2012. szeptember 13-i rendes ülésére Új napirendi pont 21. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. szeptember 13-i rendes ülésére Tárgy: A Városháza konyhájának működtetése

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Foktő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 25-én, 17 órakor kezdődő üléséről Ülés helye: Önkormányzati Hivatal tanácsterme Jelen vannak: Bakai Károly

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (14:00) Kiss Sándorné alpolgármester (14:20) Vargáné Molnár Márta képviselő (14:00)

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Kettinger János polgármester (14:00) Kiss Sándorné alpolgármester (14:20) Vargáné Molnár Márta képviselő (14:00) Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 11/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én 14.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S

TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S AZ ELŐTERJESZTÉS SORSZÁMA: 260. MELLÉKLET: 1 db TÁRGY: Az ipari park fejlesztéshez kapcsolódó önkormányzati ingatlan adásvétele E L Ő T E R J E S Z T É S SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÖZGYŰLÉSÉNEK

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. január 27-i ülésére Tárgy: FC Zirc támogatási kérelme sportpálya felújítási pályázathoz Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: Napirend elfogadása 018/2018.(05.22.) V.M.K.B. hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint elfogadja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

Felelős: VKB elnöke Műszaki Osztály mb. ov.

Felelős: VKB elnöke Műszaki Osztály mb. ov. H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2015. július 07-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: Tárgy:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. február 25-i ülésére Tárgy: Zirc, Alkotmány és Állomás utca között megépült gyalog- és kerékpárút telekhatárrendezése Előadó:

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2016. április 08. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 30-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az előterjesztést

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete február 25-i ülésének jegyzőkönyvéből. 31/2019. (II.25. 31/2019. (II.25.) KT határozat: Tárgy: II. számú háziorvosi körzet ápolónői bérrel kapcsolatos döntés Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete a II. számú háziorvosi körzetben működő ápolónő

Részletesebben

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából

J a v a s l a t. határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából J a v a s l a t határozott idejű bérleti szerződés megkötésére a Római Katolikus Egyházzal a Sajóvárkonyi Könyvtár kialakítása céljából Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és

Részletesebben

Fentieket ismeretében a Tisztelt Bizottság elé terjesztem a kérelmet megvitatásra és döntésre.

Fentieket ismeretében a Tisztelt Bizottság elé terjesztem a kérelmet megvitatásra és döntésre. Nyílt ülésen kerül tárgyalásra A Bizottság saját hatáskörébe tartozó döntések: 1. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS Sárvári Állatvédő és Kutyás Sport Egyesület közterület-használati kérelme a Várpark területére

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2015. május 28. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. Tárgy: Napirendek elfogadása 86/2015. (05.28.) számú határozat 1) Az Önkormányzat 2014. évi költségvetési rendeletének módosítása Előterjesztő:

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013. augusztus 26 -i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013. augusztus 26 -i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz- 355/2013. ELŐTERJESZTÉS A Gazdasági Bizottság 2013. augusztus 26 -i ülésére Tárgy: MACOVEI ERZSÉBET egyéni vállalkozó közterület-használati

Részletesebben

Szigetszentmiklós Város Polgármestere. a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére

Szigetszentmiklós Város Polgármestere. a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli, nyilvános ülésére Szigetszentmiklós Város Polgármestere 2310 Szigetszentmiklós, Kossuth Lajos u. 2. Az előterjesztés meghívó szerinti sorszáma:. Előterjesztés a Képviselő-testület 2011. november 02. napján tartandó rendkívüli,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Tárnokréti Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. Tárnokréti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 3-5/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. április 28-án megtartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 19 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 12./ Napirendi pont. S-Palace Kft (Hotel Viktória) vendéglátó ipari előkert létesítése Sárvár Posta téren iránti kérelem

ELŐTERJESZTÉS. 12./ Napirendi pont. S-Palace Kft (Hotel Viktória) vendéglátó ipari előkert létesítése Sárvár Posta téren iránti kérelem 12./ Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS S-Palace Kft (Hotel Viktória) vendéglátó ipari előkert létesítése Sárvár Posta téren iránti kérelem Tisztelt Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottság! Az

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat

KIVONAT. 1/2017. (II.07.) PJÜT bizottsági határozat Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. KIVONAT Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi és Tájékoztató Bizottságának 2017. február 7-én megtartott

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK ALPOLGÁRMESTERE Előterjesztés száma: 212/2015/09.10. A határozati javaslat elfogadásához az SZMSZ 49. k) pontja alapján minősített többség szükséges

Részletesebben

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. vezető-tanácsos

Előterjesztő: Szitka Péter polgármester. vezető-tanácsos Előterjesztő: Szitka Péter polgármester Készítette: Szentesi Judit vezető-tanácsos Tárgy: Javaslat a Kazincbarcika Város Önkormányzata és a Barcika Szolg Kft. közötti ingatlanok cseréje és a Kazincbarcika,

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

5. Az Ör. kiegészül az 1. melléklet szerinti 24. melléklettel.

5. Az Ör. kiegészül az 1. melléklet szerinti 24. melléklettel. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének./2014. (IV ) önkormányzati rendelete az önkormányzati ingatlanok vagyoni jellegének megváltoztatásáról szóló 45/2011. (IX.27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

395/2.hrsz.-ú önkormányzati tulajdonú ingatlannal kapcsolatos kérelem. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület május 20-i ülésére

395/2.hrsz.-ú önkormányzati tulajdonú ingatlannal kapcsolatos kérelem. ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület május 20-i ülésére RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: aljegyző Előterjesztő: Mezőfi Zoltán

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 18 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. augusztus 13-án 18 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-22/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben