B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele"

Átírás

1 B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Balokány-Pepita AKCIÓNAP Hálózati képzés Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal Kreatív délután Szentlőrincen Önkéntesek jelentkezését várjuk! Az ifjúsági szakma hírei Fiatalok Lendületben Programiroda Eurodesk-hálózat Pályázatok szervezeteknek Informatika a köz szolgálatában 2013 Civil Sziget 2013 NEA szakmai pályázatok Pályázatok fiataloknak Esszépályázat: When I'm 64 Amikor 64 éves leszek Gyakornoki pozíciók a Miniszterelnökségen Erasmus riportereket keresünk Különleges gyerek meseíró pályázat Közös Európa, színes Európa rajzpályázat Versmondó verseny a Költészet Napján DrámaPálya III év közöttieknek Logópályázat Képzések, konferenciák, műhelyek Érték-kommunikátor képzés Vitára fel Pécsváradon! Pszieszta Pécsi Pszichológus Napok Légy Te is MIP médiás! Programok Az Ifjúsági Unió Pécs nyílt programjai Zöld Családi Nap Húsvéti bál Pécsváradon Szülők Akadémiája Irodalmi felolvasó délután A Duna-Dráva Nemzeti Park programjai Medvehagyma Fesztivál 2013 Orfű IKSZT Hírek Továbbra is pályázhatnak IKSZT-k a TÁMOP 323-ra Segítségek, egyebek Egyesületek adózása Adód 1 %-ával támogasd a Tett-Hely Ifjúsági Egyesületet! Önkénteseket vár a Völgyhíd Alapítvány Önkénteskedj Nick Vujicic előadásain! Tett-Hely Hálózat hírei Balokány-Pepita AKCIÓNAP én (csütörtökön), 14 és 16 óra között a Tudásközpont előtt, valamint a Központi Hallgatói Szolgáltató Irodában (KÖSZI), a Tudásközpontban Információk, tájékoztatás a projektről Látványterv a megújuló Pepita Civil Szolgáltató Központról Feliratkozás hírlevelünkre Szervező: Tett- Hely Ifjúsági Egyesület Bővebb információ a friesz.judit@tetthely.net címen kérhető.

2 Hálózati képzés Szeretettel és tisztelettel várunk minden kedves Hálózati Partnert/Tagot/Csatlakozás előtt álló szervezet kollégáját, régieket és újakat, a március között Orfűn megtartandó Hálózati képzésünkön. A program 25-én 9:00-kor kezdődik és 26-án 13:30-ig tart! A képzés helyszíne: Tett-Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor, Orfű, Széchenyi 5-6. A program: március 25.: 8.30 Indulás a Domus parkolóból (aki igényli) 9.00 Érkezés Orfűre tól 1. Mert kommunikálni tudni kell- személyes és szervezeti kommunikáció rövid áttekintése - Balogh Anikó 2. Ifjúsági információs és tanácsadó pontok feladatrendszerének áttekintése - Kárpáti Árpád 3. Mit és hogyan? I.- Ifjúsági információs és tanácsadó szolgáltatások - Kárpáti Árpád Ebéd tól 4. Mit és hogyan? II.- programszervezés - Balogh Anikó 5. Egyedül nem megy- hálózatok szerepe az ifjúsági munkában - Kárpáti Árpád 6. Tett-Hely Hálózat rövid áttekintése - Kárpáti Árpád 7. Minőségirányítás a Tett-Hely Hálózatban - Balogh Anikó 18:00 Vacsora és kötetlen tapasztalatcsere, a megkezdett témák folytatása március 26.: 8.30 Reggeli 9.00 Gyakorlás teszi a mestert 4-5 jól működő végpont színes-szagos, szép prezentációs, sok képes bemutatkozása 1-1 jól bevált szolgáltatás, program élettörténetének, módszertanának a középpontba állításával. Felajánlásokat szívesen veszünk a bemutatókhoz!!! Ebéd Hazautazás Jelentkezés a következő linken (néhány kattintással): orm?sid=548d8265bf5b93ee&token=cvdroz0baaa.oc8c5vdoqh2h1nbrec0axq.sovzhr4rrs FWlLiqW-7WXA Jelentkezési határidő: március :00. További információ: Spirk Nikoletta, hálózati koordinátor spirk.niki@tetthely.net

3 Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor A megújult, közel 100 férőhelyes, B kategóriás ifjúsági tábor Orfűn, kiemelt turisztikai környezetben, közvetlenül a tó partján várja vendégeit, márciustól októberig. Szolgáltatásaink: szállásszolgáltatás, étkeztetés (saját étteremben) tornaterem és műfüves focipálya használata sportnapok, sportprogramok szervezése, lebonyolítása kirándulások szervezése, túravezetés, tanulmányutak diákönkormányzati képzések szervezése, lebonyolítása ideális helyszín sporttáboroknak, osztálykirándulásoknak, gólyatáboroknak, csapatépítő tréningeknek További szolgáltatások Orfűn, a táborhoz közel: Aktív Víziturisztikai Központ (kajak, kenu, sárkányhajó bérlése, tanulása) minigolf, petanque pálya, teniszpálya, erdei tornapálya Orfűi Aquapark barlangászás, lovaglás, kézműves foglalkozások További információ, megrendelés: Friesz Judit, 30/ Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. tabor@tetthely.net honlap: Mental-Chat-Portal Ha kérdésed van, ha problémád van, a Mental-Chat-Portalon felteheted, itt lehetőséged van megkapni a válaszokat, megtalálni a megoldásokat! Segítünk! Csak annak tudunk segíteni, aki engedi, hogy segítsünk! Az alábbi weboldalon, egyszerű regisztráció után anonim maradhatsz és felteheted kérdéseidet, amelyekre munkatársaink válaszolnak a megadott időpontokban: hétfő péntekig: óra között vasárnap óra között (Munkatársaink maximum 24 órán belül válaszolnak. Ennek oka, hogy a probléma, felvetődő kérdés, annak komplexitásától, bonyolultságától függően további szakemberek bevonását, szakmai konzultációt, vagy további információk begyűjtését is igényelheti.)

4

5

6 Az ifjúsági szakma hírei Fiatalok Lendületben Programiroda A Fiatalok Lendületben Programiroda a szervezeti átalakulások következményeként már nem része a Mobilitásnak, azonban elérhetőségei nem változtak! Cím: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet, 1134 Budapest, Tüzér utca Telefon: Az FLP honlapja megújult! A hírek, pályázati tudnivalók, kiadványok ezentúl itt érhetők el: Eurodesk-hálózat A magyarországi Eurodesk-hálózatot a Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Ifjúsági Igazgatóság koordinálja, így az NCSSZI központjában rendelkezésedre állnak az Eurodesk koordinátorai. Akkor érdemes hozzájuk fordulnod, ha magáról az Eurodesk-hálózatról, annak felépítéséről és jellemzőiről szeretnél információt szerezni. Az Eurodesk-hálózat dél-dunántúli regionális koordinátor szervezete február 25-től a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Munkatársait keresheted, ha részletes tájékoztatóra van szükséged az Európai Önkéntes Szolgálatról vagy más pályázati lehetőségekről. Ha van egy jó ötleted, de nem tudod, milyen irányba tedd meg a kezdő lépéseket, hasznos segítséget kaphatsz. A szervezet irodájában alapinfókhoz juthatsz külföldi és belföldi munkavállalás, önkéntesség, tanulás, szabadidős programok terén is. Kapcsolat: Spirk Nikoletta spirk.niki@tetthely.net Pályázatok szervezeteknek Informatika a köz szolgálatában 2013 Az Országos Informatikai Programiroda pályázata A pályázat célja: Lehetőséget teremteni a közt szolgáló szervezetek és az általuk fenntartott intézmények számára, számítógépparkjuk bővítésére komplett számítógépes szolgáltatási csomagok segítségével, illetve segíteni a meglévő, elavult gépek korszerűbbre váltását. Továbbá a WIFI (vezeték nélküli hálózat) csomag választásával lehetővé tehetik a HOTSPOTként való működést, mely Internet-hozzáférési lehetőséget teremt a mobil eszközökkel notebook, netbook, PDA, arra alkalmas mobiltelefon rendelkezők számára. (A WIFI csomagot valamely számítógépes szolgáltatási csomag mellé lehet választani és internetmegosztásra csak meglévő Internet-kapcsolat esetén alkalmas.) Pályázati keret: Az itt közölt tartalommal és árszínvonalon mindössze 600 db számítógépet magába foglaló számítógépes szolgáltatáscsomag áll rendelkezésre, melyből lehet pályázni.

7 A pályázati csomag felhasználása: Az informatikai csomagok egyaránt felhasználhatóak irodai adminisztrációs, ügyfélszolgálati feladatokra, de akár az intézmények szolgáltatásait igénybevevők használatára is beállíthatóak (például teleházban, oktatási célra, stb.) Benyújtási határidő: a pályázatok beadása április 9-ig folyamatos. További információ az Országos Informatikai Programiroda információs vonalán kérhető: Teljes pályázati kiírás: Civil Sziget 2013 Pályázat a Sziget 2013 fesztiválon való megjelenésre A pályázat célja: A Sziget 2013 fesztiválon, a fesztivál Civil Sziget elnevezésű programhelyszínén való megjelenés támogatása, biztosítása. Pályázók köre: Közintézmények, civil szervezetek: legalább egy éve működő civil szervezetek (egyesületek, alapítványok), illetve olyan közcélú intézmények, amelyek tevékenysége elsősorban a éves korosztály részvételére, nevelésére, integrációjuk segítésére, problémáik megelőzésére, illetve megoldására épül, és amelyek a fesztivál sajátos körülményeihez igazodó programot kívánnak megvalósítani. Nem pályázhatnak magánszemélyek, profit-érdekelt, illetve politikai szervezetek, szerveződések, zenekarok, előadóművészek. A Sziget 2013 időpontja: augusztus A Civil Sziget fókuszában idén a 2013 a Polgárok Európai Éve lesz. Az Iroda a nyertes civil pályázóknak a részvételhez, és a Civil Szigeten megvalósítandó programjához szükséges alap technikai és fizikai feltételeket (terület, sátor, áram, alap bútorzat) biztosítja ban a rendezvényre való bejutáshoz szükséges belépőjegyeket az Iroda kedvezményes árú, szakmai jegyek formájában biztosítja, melyek költsége a résztvevőt terheli. A nyertes pályázókat terhelik továbbá a Civil Szigeten való megjelenésükhöz, megvalósítandó programjaikhoz kapcsolódó költségeik is. Előnyben részesülnek azok a civil szervezetek, amelyek nemzetközi, vagy országos hatáskörűek, magas színvonalú szakmai programot kívánnak nyújtani, programjukat több nyelven bonyolítják, továbbá, amelyek a megjelenésükhöz szükséges belépőjegyek legalább 50%-át saját maguk biztosítják. A pályázat leadásának (internetes lezárásának) határideje április 10. Technikai segítség: civilsziget@aserver.hu Teljes pályázati kiírás: NEA szakmai pályázatok A civil szervezetek szakmai pályázati lehetőségei az alábbi linken érhetők el: Beadási határidő: március 25.

8 Pályázatok fiataloknak Esszépályázat: When I'm 64 Amikor 64 éves leszek A Barankovics István Alapítvány esszépályázatot hirdet középiskolás fiatalok számára. Képzeld el, és írd le nekünk a 64. születésnapod reggelét! Milyennek látod a világot, milyen társadalom az, amiben élsz? Kik vannak körülötted? Túl vagy már életed legfontosabb választásain. Milyen részed volt a saját életed és a Téged körülvevő környezet kialakításában? Döntéseiddel, egyéni választásaiddal befolyásolhatod-e a jövőt? A Barankovics István Alapítványt a TE személyes jövőképed, a képzeletedben megjelenő 64. születésnapod reggelének világa érdekli! Bármilyen stílusban írhatsz! Mindegy, hogy optimista, borúlátó, humoros vagy tudományos lesz a jövőképed, a lényeg, hogy Rólad szóljon, a Te gondolataidat, reményeidet, várakozásaidat fejezze ki! Sikeresen pályázol, ha elmúltál már 14, de nem vagy még 20 éves és középiskolában tanulsz Magyarországon, vagy a világon bárhol ha pályázatod a TE személyes jövőképedet mutatja be megjeleníti a társadalmat és a környezetet, amiben elképzelésed szerint élni fogsz ha érdekesen, olvasmányosan, mindenki számára érthető módon, magyarul fogalmazol. Benyújtási határidő: április 11-én éjfélig Bővebb információ, részletes tájékoztatás: Gyakornoki pozíciók a Miniszterelnökségen A Miniszterelnökség legfeljebb 30 fő gyakornokot kíván foglalkoztatni legfeljebb 6 hónap időtartamra szóló, szükség esetén meghosszabbítható gyakornoki szerződés alapján. Pályázati feltételek: magyar állampolgárság; cselekvőképesség; büntetlen előélet; a pályázó a pályázat benyújtásának időpontjában nem töltötte még be a 30. életévét; a pályázó a pályázat benyújtásának időpontjában felsőoktatási intézménnyel alapképzés, mesterképzés vagy doktori képzés keretében hallgatói jogviszonyban áll és várhatóan 1 éven belül közgazdász vagy bölcsész különösen politológus, történész szakképzettséget vagy az adott tudományterületen doktori fokozatot szerez; a pályázó legalább egy idegen nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával kell, hogy rendelkezzen. A szakmai gyakorlat legkorábban április 1. napján kezdhető meg. A pályázatok benyújtásának határideje: március 31. Teljes pályázati kiírás (jobb oldali menüben a felhívás):

9

10 Különleges gyerek meseíró pályázat Ha egy mesében egy gyermek áll a középpontban, akkor többnyire a történet során átlagos gyerekek nőnek fel a kihíváshoz - ők barátkoznak az oroszlánnal, ők szállnak szembe a gonosz varázslóval. E pályázat hősei legyenek mások, legyenek különleges gyerekek! Olyanok, akik zseniálisak vagy fogyatékkal élők, akiknek problémáik vannak a beilleszkedéssel, akiknek elváltak a szüleik, akiknek gondjaik vannak a otthon, vagy az óvodában-iskolában. Miért ne válhatna meseszerűvé az ő életük is? Legyenek e pályázat hősei olyan gyerekek, akik másnak születtek, mint a többiek, és akikről felnőttek mesélnek gyerekeknek. A pályázat feltételei: 10 ezer karakternél nem hosszabb történet, lehet illusztrált is 18 éven felüli személyek pályázhatnak a pályázat jeligés (a jeligéhez tartozó szerző nevét és címét külön ben kérjük elküldeni) a pályázatokat a szerkeszto@koloknet.hu címre várjuk, "Különleges gyermek - meseíró pályázat" tárggyal Határidő: március 4-től április 15-ig Eredményhirdetés: április 30. Részletes felhívás: Közös Európa, színes Európa nemzetközi rajzpályázat 2013 a Polgárok Európai Éve. Te is egyenrangú, véleményt nyilvánító tagja vagy az Uniónak! Mire vagy a legbüszkébb a lakóhelyeden? Élőlényre? Épületre? Tájra? Vidám népszokásra? Mit őriznél meg a közös Európában? Rajzold le és küldd el! A Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára együttműködve az Eszéki Városi és Egyetemi Könyvtárral nemzetközi rajzpályázatot hirdet óvodás, általános iskolás és középiskolás korú gyerekek számára. Beérkezési határidő: április 29. Beküldési cím: Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtár, 7622 Pécs, Universitas u. 2/A. A korcsoport szerinti bontásban díjazott képek a Körbirodalom Gyermekkönyvtárban és az Eszéki Városi és Egyetemi Könyvtárban kerülnek kiállításra. További információ: korbirodalom@baralib.hu Tel:(72) /28022 Forrás: Versmondó verseny kortárs magyar költők műveiből a Költészet Napján A Csorba Győző Könyvtár Körbirodalom Gyermekkönyvtára versmondó versenyt hirdet a magyar Költészet Napja alkalmából. A felhívásra óvodás és általános iskolás gyermekek jelentkezhetnek szabadon választva kortárs magyar költők műveiből. A jelentkezés feltétele, hogy a vers hossza időben ne legyen több maximum 3 percnél.

11 Jelentkezni március 23-ig lehet a körbirodalom@baralib.hu címén. A jelentkezők írják meg nevüket, korukat, óvodájukat, iskolájukat, osztályukat, a kiválasztott vers címét, az alkotó nevét, és a saját elérhetőségeit. Az előadók korosztályuk szerint, három kategóriában: óvodás, alsós és felső tagozatos csoportokban versenyeznek április 11-én. A gyerekek értesítést kapnak arról, hogy ki mikor mondhatja el a versét a Pécsi Nemzeti Színház művészeiből összeállt zsűri előtt. A legjobb versmondók díjazásban részesülnek. További információ: korbirodalom@baralib.hu Tel:(72) /28022 DrámaPálya III év közöttieknek Azoknak a fiatal, év közötti tollforgatóknak hirdet drámapályázatot a Marosvásárhelyi Művészeti Egyetem Színháztudományi (Teatrológia) tanszékcsoportja, akik úgy érzik, hogy lételemük, az írás, szeretik a színház és úgy gondolják, hogy egyikről sem tudnának lemondani. A felhívásra év közötti fiatalok írásait, pályaműveit várják, jelenet, dráma, színházi élménybeszámoló és kritika kategóriákban. A jeligés pályázatot a Művészeti Egyetem, Színháztudományi Tanszékcsoport, Köteles Sámuel utca 6. szám, Marosvásárhely, Románia postacímre várják zárt borítékban mellékelve a nevet és az elérhetőséget. Word-dokumentumként csatolva el is lehet küldeni egy saját nevet nem tartalmazó ben a dramapalya3@gmail.com címre május 10-ig. A nyertes pályamunkáknak publikációs lehetőséget biztosítanak, illetve a drámaszövegeket az egyetem színész szakos hallgatói felolvasószínház keretében mutatják be. Az eredményhirdetésre június 1-én kerül sor.

12

13 Képzések, konferenciák, műhelyek

14

15 Pszieszta Pécsi Pszichológus Napok március Helyszín: PTE BTK Ifjúság útja 6. B épület, Pszichológia Intézet Téma a TABU. Az előadások pontos ideje és beosztása itt: Légy Te is MIP médiás! A Gyermek- és Ifjúsági Önkormányzati Társaság (továbbiakban: GYIÖT) a Modell Ifjúsági Parlament (továbbiakban: MIP) című projektjéhez keres önkénteseket az alábbi szerepekre: Fotós Kampánystáb tag Kamerás Író Korrektúrázó Újságszerkesztő A jelentkezés általános feltétele, hogy a jelentkező vállalja, hogy az április 18-tól 21-ig tartó előképzésen, valamint a július 26-tól 29-ig tartó MIP ülés teljes időtartamán részt tud venni. Mindkét találkozó alkalmával térítik a szállás, az étkezés és a programok költségeit. Bővebb információ és jelentkezési lap: A projektről bővebben itt olvashatsz: A jelentkezés a jelentkezési lap hiánytalan kitöltésével fogadható csak el. Jelentkezési határidő: március 24. Bármilyen kérdés esetén keresd őke: Herbert Bíborka: 06-30/ , bibor.herbert@gyiot.hu Sándor Enikő: 06-30/ , angyal@gyiot.hu vagy a media@gyiot.hu címen Programok Az Ifjúsági Unió Pécs nyílt programjai március április hónapokban Március 23. Medvehagyma-túra Túra sorozat 2. állomása. Túraútvonal útba ejti a medvehagyma termőhelyeket, elmondjuk jótékony hatásait népgyógyászati szempontból. Illetve recepteket osztunk meg. Lesz medvehagymás pogácsa. Helye: Pécs, Mecsek Gyülekező: Mandulásban, március órakor (34. busz 8 35 ) Részvétel: Ingyenes Április 20. Hagyományos Sportok Napja Speciális sportnap őseink sportjaival méta, íjászat, petanque, fecskézés stb. versenyekkel, kézműves asztallal, a Ledina parkban. Ledinai Foci-kupa, Viking hagyományőrző bemutató és Viking avatás Helye: Ledina Park Részvétel: ingyenes

16 Programjainkkal kapcsolatos további részletekkel szívesen állunk az érdeklődők rendelkezésére: Telefon: 72/ Személyesen: Net-Megálló Ifjúsági Szolgáltató Pont 7626, Pécs, Felsővámház u. 73.

17

18

19

20 Irodalmi felolvasó délután a Balokány-Pepita projekt keretében Téma: böjt, húsvét Időpont: március 20. (szerda), 15 órától Helyszín: Pécs, Zsolnay V. út 21. (Balokány Ligetért Összefogás irodája) Program: népszokások, locsolóversek, tojásminták, gyerekeknek tojástartó készítés A rendezvény díjtalan! Szervező: Minerva Könyvtár A Duna-Dráva Nemzeti Park programjai Március 16.: Ürge tanösvény avató túra - JELVÉNYGYŰJTŐ TÚRA A Duna-Dráva Nemzeti Park Igazgatóság legújabb e-tanösvényét végigjárva egy kellemes séta során megismerkedhetünk a Paks környéki homokpuszta sajátos és változatos élővilágával. Március 16.: Csatatéri séták A mohácsi csata a török szemszögéből Előadás a Mohácsi Történelmi Emlékhelyen és a sírkert bejárása. Március 18.: Kis Természetbúvárok Szakköre A homokbuckák élővilága Március 23.: Barlangász szakkör Szakvezetéses túra az Abaligeti-barlang felszínén és a barlangban A szakmai előismeretekkel nem rendelkező, de a barlangok iránt érdeklődő fiatalokat várjuk a programra. A program során bejárjuk az Abaligeti-barlang titkokat rejtő felszínét, és egy kibővített túra keretében magát a fokozottan védett barlangot is. Március 23.: Húsvétváró szöszmötölés a Fehér Gólya Múzeumban Játékos kézműves foglalkozás gyerekeknek A programokról részletes információ: Medvehagyma Fesztivál 2013 Orfű Az egészséges életmód fesztiválja Időpont: április Helyszín: Orfű, Kemencés Udvar Részletes program:

21 IKSZT Hírek Továbbra is pályázhatnak IKSZT-k a TÁMOP 323-ra Még nyitva a keret! Új benyújtási határidő: április 5. Módosult a pályázat dokumentációja is! okumentacioja Segítségek, egyebek Egyesületek adózása Egyesületek, köztestületek, (köz)alapítványok, egyházak, lakásszövetkezetek, vízitársulatok adózásának alapvető szabályai 2013-ban: a NAV 13. számú információs füzete letölthető PDF formátumban Adód 1 %-ával támogasd a Tett-Hely Ifjúsági Egyesületet! A Tett- Hely Ifjúsági Egyesület a fiatal generáció érdekeinek megjelenítését és érvényesítését kívánja előmozdítani. Az Egyesület programjaival a fiatalokat aktív társadalmi szerepvállalásra szeretné ösztönözni helyi, regionális, nemzeti és európai szinten egyaránt. Legfontosabb céljaink: a fiatalok önállóságra nevelése, érdekérvényesítő erejük növelése a civil szervezetek nemzetközi kapcsolatainak erősítése hazai és nemzetközi ifjúsági és civil hálózatok építése, fejlesztése, a bennük rejlő erőforrások hatékonyabb kihasználása fiatalok közösségi részvételének ösztönzése a fiatal generáció segítése a sikeres élet feltételeinek megteremtésében, tapasztalat és tudás megszerzésében, a konkrét tevékenységbe való bekapcsolódás lehetőségének biztosításával. Adószámunk:

22

23

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Hálózati képzés Álmaim ligete pályázat eredményei

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Hálózati képzés Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Balokány-Pepita

Részletesebben

KÉPZŐI FELHÍVÁS. Roma fiatalokkal foglalkozó szervezeteknek szóló képzés levezetése

KÉPZŐI FELHÍVÁS. Roma fiatalokkal foglalkozó szervezeteknek szóló képzés levezetése KÉPZŐI FELHÍVÁS Tárgy Roma fiatalokkal foglalkozó szervezeteknek szóló képzés levezetése Kiíró NCSSZI Fiatalok Lendületben Programiroda és a Konszenzus Alapítvány Budapesti Szervezete Határidő 2013. február

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal

Részletesebben

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 9. szám 2013. március 11. Hallgatók számára

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 9. szám 2013. március 11. Hallgatók számára Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 9. szám 2013. március 11. Hallgatók számára Tisztelt Olvasó! A Pályázati Hírlevél célja, hogy heti rendszerességgel összegyűjtse a Magyarországon és nemzetközi viszonylatokban

Részletesebben

színesliget Színezd ki a Ligetet!

színesliget Színezd ki a Ligetet! színesliget Színezd ki a Ligetet! A Városliget teljes megújítását magában foglaló Liget Budapest Projekt kapcsán a Városliget Zrt. kreatív pályázatot hirdet színesliget Színezd ki a Ligetet! címmel budapesti

Részletesebben

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 8. szám 2013. március 4. Hallgatók számára

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 8. szám 2013. március 4. Hallgatók számára Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 8. szám 2013. március 4. Hallgatók számára Tisztelt Olvasó! A Pályázati Hírlevél célja, hogy heti rendszerességgel összegyűjtse a Magyarországon és nemzetközi viszonylatokban

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN

Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN Magyar Könyvtárosok Egyesülete 43. Vándorgyűlése Pécs, 2011. július 14 16. TANULÁS, TUDÁS, MŰVELTSÉG KÖNYVTÁROSOK A JÖVŐ SZOLGÁLATÁBAN JELENTKEZÉSI LAP Név:... Területi szervezet / szekció neve:... MKE

Részletesebben

T O L N A I C I V I L

T O L N A I C I V I L CIVIL VÉRADÁS A Miniszterelnökség Civil és Társadalmi Kapcsolatokért Felelős Helyettes Államtitkársága elkötelezett a civil szféra folyamatos fejlesztésében, a helyi közösségek megszervezésében, az önkéntesség,

Részletesebben

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S

P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S P Á L Y Á Z A T I F E L H Í V Á S Az igazság arcai - a jog és a bíróság színesben Rajzpályázat általános és középiskolások, valamint speciális intézmények szervezetek részére. Az Egri Törvényszék (székhely:

Részletesebben

Óriás Társas Civil szervezeteknek

Óriás Társas Civil szervezeteknek FELHÍVÁS A pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. A által meghirdetett pályázat célja: - a játékkultúra fejlesztése - élő társasjátékok használata

Részletesebben

HÁLÓZAT. Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak

HÁLÓZAT. Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak HÁLÓZAT Nemzetközi mobilitási információk fiataloknak Az Eurodesk Európa 34 országában van jelen. 33 hazai partnerszervezet: helyi és regionális civil szervezetek, közintézmények, ifjúsági irodák, közösségi

Részletesebben

a szerkesztők =================

a szerkesztők ================= A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány kéthetenként megjelenő, 9000 címre eljutó hírlevelének 266. számát böngészheti a Tisztelt Olvasó. Reméljük, talál benne hasznosíthatót. A www.nonprofit.hu

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS II. FORDULÓ. Kisújszállás Város Önkormányzata által megbízott Közvetítő Szervezet

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS II. FORDULÓ. Kisújszállás Város Önkormányzata által megbízott Közvetítő Szervezet PÁLYÁZATI FELHÍVÁS II. FORDULÓ Kisújszállás Város Önkormányzata által megbízott Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet az ÉAOP-2009. 5.1.1/D-09-2f 2011 0006 számú, Kisújszállás városközpont funkcióbővítő

Részletesebben

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja:

KÉPZŐI FELHÍVÁS. I. A felhívás célja: KÉPZŐI FELHÍVÁS Tárgy: EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) önkéntesek nem-formális tanulási folyamatát támogató képzések, találkozók: - Megérkezés utáni képzés (2 alkalom) - Félidős értékelő találkozó (2

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal

Részletesebben

Zala Megyei Civil Információs Centrum. Horváth Rita - irodavezető

Zala Megyei Civil Információs Centrum. Horváth Rita - irodavezető Zala Megyei Civil Információs Centrum Horváth Rita - irodavezető Tevékenységek Szakmai tanácsadási rendszer biztosítása: Jogi, közhasznúsági Pénzügyi, könyvviteli és adózási Pályázati Forrásteremtési Számítógép-kezelési

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány www.tengereckialapitvany.hu Óriás Társas Játsszunk egy nagyot! Pályázat 2015.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány www.tengereckialapitvany.hu Óriás Társas Játsszunk egy nagyot! Pályázat 2015. FELHÍVÁS A pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. A által meghirdetett pályázat célja: - a játékkultúra fejlesztése - élő társasjátékok használata

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RÉGIÓS PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA AZ EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉTEN

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RÉGIÓS PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA AZ EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉTEN PÁLYÁZATI FELHÍVÁS RÉGIÓS PROGRAMOK MEGVALÓSÍTÁSÁRA AZ EURÓPAI IFJÚSÁGI HÉTEN Az NCSSZI Fiatalok Lendületben Programiroda pályázatot hirdet ifjúsági és/vagy fiatalokkal foglalkozó civil szervezetek számára

Részletesebben

Pályázati Hírlevél 1. évfolyam - 22. szám 2013. október 28. Hallgatók számára

Pályázati Hírlevél 1. évfolyam - 22. szám 2013. október 28. Hallgatók számára Pályázati Hírlevél 1. évfolyam - 22. szám 2013. október 28. Hallgatók számára Tisztelt Olvasó! A Pályázati Hírlevél célja, hogy heti rendszerességgel összegyűjtse a Magyarországon és nemzetközi viszonylatokban

Részletesebben

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP

Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP Társadalmi szerepvállalás erősítése a közösségek fejlesztésével EFOP-1.3.5-16 Alapvető célok: A helyi igényekre, lehetőségekre reflektálva új formalizált vagy nem formalizált kisközösségek létrehozása

Részletesebben

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 13. szám 2013. április 8. Hallgatók számára

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 13. szám 2013. április 8. Hallgatók számára Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 13. szám 2013. április 8. Hallgatók számára Tisztelt Olvasó! A Pályázati Hírlevél célja, hogy heti rendszerességgel összegyűjtse a Magyarországon és nemzetközi viszonylatokban

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2014/12. szám

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2014/12. szám PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2014/12. szám Kedves Klaszter Tagok! Továbbra is korlátozott a pályázati lehetőségek száma, de a friss lehetőségekről folyamatosan tájékoztatjuk Önöket. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány Hétköznapi Óriás Társas Pályázat 2017.

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ÉS ÚTMUTATÓ Tengerecki Alapítvány  Hétköznapi Óriás Társas Pályázat 2017. FELHÍVÁS A pályázatot hirdet magyarországi és európai pályázók számára Óriás Társas játékpark használatára. A által meghirdetett pályázat célja: - a játékkultúra fejlesztése - élő társasjátékok használata

Részletesebben

Építő közösségek a tényői IKSZT-ben TÁMOP-3.2.3.B-12/1-2013-0028

Építő közösségek a tényői IKSZT-ben TÁMOP-3.2.3.B-12/1-2013-0028 Építő közösségek a tényői IKSZT-ben Tényő Vidék karnyújtásnyira Győr- Moson- Sopron megye, Győrtől 18 km-re Lakosságszám: 1560 fő, a 30 év alattiak száma 552 fő, 35,3 % Helyben elérhető szolgáltatások,

Részletesebben

ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató

ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató ÜTEMTERV A 2014/2015. TANÉVRE Felelős: Kovács Istvánné igazgató SZEPTEMBER 1. h Az első tanítási nap 8.00 - Ünnepélyes tanévnyitó. utána: Iskolai Sportkör gyűlés Alsó tagozat: 1-4.óra: osztályfőnöki óra

Részletesebben

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 7. szám február 25. Hallgatók számára

Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 7. szám február 25. Hallgatók számára Pályázati hírlevél 1. évfolyam - 7. szám 2013. február 25. Hallgatók számára Tisztelt Olvasó! A Pályázati Hírlevél célja, hogy heti rendszerességgel összegyűjtse a Magyarországon és nemzetközi viszonylatokban

Részletesebben

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az  ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat ************************************************************************** 386. szám KULTÚRPONT HÍRLEVÉL 2011-04-28 ************************************************************************** Nemzetközi

Részletesebben

FELHÍVÁS. I. Nemzetközi Kisgyermeknevelési Konferencia. Kaposvár, február 5-6.

FELHÍVÁS. I. Nemzetközi Kisgyermeknevelési Konferencia. Kaposvár, február 5-6. FELHÍVÁS I. Nemzetközi Kisgyermeknevelési Konferencia Kaposvár, 2015. február 5-6. A konferencia a Dél- Dunántúl régióban című, TÁMOP-4.1.2.B.2-13/1-2013-0014 azonosítójú projekt keretében kerül megrendezésre.

Részletesebben

FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA

FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA FELHÍVÁS ELŐADÁS TARTÁSÁRA A FELSŐOKTATÁS NEMZETKÖZIESÍTÉSÉNEK AKTUÁLIS KÉRDÉSEI MILYEN LESZ AZ EURÓPAI FELSŐOKTATÁS 2020 UTÁN? KITEKINTÉSSEL A KÖZÉP-EURÓPAI TÉRSÉGRE Budapest, 2019. június 5. A Tempus

Részletesebben

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban KMTG) a magyar irodalmi élet felfrissítésének, a kortárs magyar irodalom

Részletesebben

Projektnyitó IKSZT találkozó

Projektnyitó IKSZT találkozó Projektnyitó IKSZT találkozó 2012. október 25. csütörtök 12 óra IFI PONT Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Eger, Dobó tér 7. I. szakasz Projektnyitó IKSZT találkozó Heves megyében (2012. október)

Részletesebben

MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP. 2015. május 13-15. PAKS

MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP. 2015. május 13-15. PAKS MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP 2015. május 13-15. PAKS A Mobilitás hét és Autómentes nap című városi programsorozattal a környezettudatos magatartásra, a környezetbarát közlekedési módokra fókuszálva,

Részletesebben

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet

A Fütyülős és az ARC tárgytervező pályázatot hirdet Hagyatkozz a múltra, alkoss a jelennek, alapozd meg a jövőt! A magyaros motívumkincs aktualizálásával a Fütyülős új divatot teremt. Most te is részese lehetsz a trend-brand építésének! A Fütyülős és az

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. (hirdetmény)

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. (hirdetmény) PÁLYÁZATI FELHÍVÁS (hirdetmény) Nyírmada Város Önkormányzata mint Közvetítő Szervezet pályázatot hirdet a Nyírmada szociális célú városrehabilitációja című városrehabilitációs projekt keretében elkülönített

Részletesebben

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN

INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN INGYENES KÉPZÉSI LEHETŐSÉG ÖNKÉNTES MUNKÁBAN RÉSZTVEVŐK SZÁMÁRA Napjainkban egyre nagyobb társadalmi értéket képvisel az önkéntes munka. A mai fiatalok már középiskolai tanulmányaik során a tanterv részeként

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! S O M O G Y M E G Y E I Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és júniusi programjainkat ajánljuk figyelmébe, külön felhívnánk figyelmét a MÚZEUMOK ÉJSZAKÁJÁRA! Programok: Múzeumok

Részletesebben

RENOVABIS PÁLYÁZAT. Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta

RENOVABIS PÁLYÁZAT. Budapest, február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta RENOVABIS 2018. PÁLYÁZAT Budapest, 2018. február 5. Reszeginé Erdélyi Beáta A roma és hátrányos helyzetű tanulók integrációjának segítése a katolikus köznevelési intézményekben RENOVABIS A NÉMET KATOLIKUSOK

Részletesebben

Uniós források a települési ifjúsági munka szolgálatában

Uniós források a települési ifjúsági munka szolgálatában Uniós források a települési ifjúsági munka szolgálatában Batta Zsófia Család- és Ifjúságpolitikai Stratégiai és Koordinációs Főosztály Budapest, 2017. március Fiatalokat érintő, közösségfejlesztést szolgáló

Részletesebben

Az ifjúság helye és szerepe a Gersekaráti IKSZT-ben. IKSZT Szakmai műhely, Gersekarát, 2015.04.02.

Az ifjúság helye és szerepe a Gersekaráti IKSZT-ben. IKSZT Szakmai műhely, Gersekarát, 2015.04.02. Az ifjúság helye és szerepe a Gersekaráti IKSZT-ben IKSZT Szakmai műhely, Gersekarát, 2015.04.02. Előzmények 2000-től alkalmaz a helyi önkormányzat ifjúsági referenst az ifjúság összefogása 2001-2002 -

Részletesebben

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre

Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Körös Campus Alapítvány Ösztöndíj működési és lebonyolítási szabályairól, PÁLYÁZATI KIÍRÁS 2015-2016 tanévre Az ösztöndíj célja és tartalma A 2014-15 évi ösztöndíjhoz hasonlóan a 2015-16 tanévre kiírt

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Meghívó munkacsoportra Tett- Hely Gyermek

Részletesebben

Tehetségpont: pont könyvtárban? - egy kísérlet tapasztalatai. Lászlóné Bauer Nóra Minerva Könyvtár Egyesület Pécs

Tehetségpont: pont könyvtárban? - egy kísérlet tapasztalatai. Lászlóné Bauer Nóra Minerva Könyvtár Egyesület Pécs Tehetségpont: pont könyvtárban? - egy kísérlet tapasztalatai Lászlóné Bauer Nóra Minerva Könyvtár Egyesület Pécs Megtisztelt a felkérés, de fogok-e tudni egy 6 éve lezajlott programról érdekeset mondani?

Részletesebben

KÉPZİI FELHÍVÁS. Cím: 1134 Budapest, Tüzér u. 33-35. Tel.: +36 (1) 237-6700 Fax: +36 (1) 237-6760 www.yia.hu www.eurodesk.hu

KÉPZİI FELHÍVÁS. Cím: 1134 Budapest, Tüzér u. 33-35. Tel.: +36 (1) 237-6700 Fax: +36 (1) 237-6760 www.yia.hu www.eurodesk.hu KÉPZİI FELHÍVÁS Tárgy Megérkezés utáni képzés (4 alkalom) Félidıs értékelı találkozó (4 alkalom) (6 hónapnál hosszabb önkéntes szolgálat esetében) Kiíró NCSSZI Fiatalok Lendületben Programiroda és a Konszenzus

Részletesebben

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához

Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához Pályázati Útmutató A Miskolci Egyetem Demján Sándor Alapítvány Külföldi Kiegészítő Ösztöndíjához A Pályázati útmutató elválaszthatatlan része a Pályázati felhívás, a Pályázati adatlap kitöltése, és a szükséges

Részletesebben

EGER VÁRA BARÁTAINAK KÖRE EGYESÜLET 3300 Eger, Vár 1. Alapítás éve: 1957 Adószám: 19923961-1-10 Számlaszám: OTP 11739009-20010070

EGER VÁRA BARÁTAINAK KÖRE EGYESÜLET 3300 Eger, Vár 1. Alapítás éve: 1957 Adószám: 19923961-1-10 Számlaszám: OTP 11739009-20010070 EGER VÁRA BARÁTAINAK KÖRE EGYESÜLET 3300 Eger, Vár 1. Alapítás éve: 1957 Adószám: 19923961-1-10 Számlaszám: OTP 11739009-20010070 Kedves Hagyományőrző! Fontos állomásához érkezett a Civil Csillagok, az

Részletesebben

NÓGRÁD MEGYEI CIVIL HÍRLEVÉL 2016/3. SZÁM

NÓGRÁD MEGYEI CIVIL HÍRLEVÉL 2016/3. SZÁM NÓGRÁD MEGYEI CIVIL HÍRLEVÉL 2016/3. SZÁM PÁLYÁZAT Pályázati felhívás Salgótarjánban 1. Közeledő határidő:2016. április 13. Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet salgótarjáni sportszervezetek

Részletesebben

Forrásteremtés 2010-2011

Forrásteremtés 2010-2011 Lehetséges források Remélt összeg Megjegyzés Határidő Felelős Pályázatok 5 000 000 Szponzorok 200 000 Üzleti vállalkozás (kiadvány, kézműves termékek, Adventi Bazár) 300 000 Önkéntesek foglalkoztatása

Részletesebben

A projekt folytatási lehetőségei

A projekt folytatási lehetőségei "Függő(k) kapcsolatok - a drog területet képviselő civil szervezetek érdekképviseleti célú együttműködését fejlesztő projektje az ország három régiójában A projekt folytatási lehetőségei Gondi János Debrecen,

Részletesebben

KÉPZİI FELHÍVÁS. Tárgy Ifjúsággal és ifjúságszakmában foglalkozó képzık szemináriuma

KÉPZİI FELHÍVÁS. Tárgy Ifjúsággal és ifjúságszakmában foglalkozó képzık szemináriuma KÉPZİI FELHÍVÁS Tárgy Ifjúsággal és ifjúságszakmában foglalkozó képzık szemináriuma Kiíró NCSSZI Fiatalok Lendületben Programiroda és M. S Concord Tanácsadó és Szolgáltató Bt. Határidı 2013. április 15.

Részletesebben

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ:

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ: SZÍNHÁZ A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: 2010. október 30. Cirkuszhercegnõ (operett) 2010. november 27. Vidám kísértet (komédia) 2011. január 29.

Részletesebben

Versenyek, pályázatok általános iskoláknak

Versenyek, pályázatok általános iskoláknak Versenyek, pályázatok általános iskoláknak Pályázat neve: Szabadnapló 2015 Litera naplópályázat Pályázat kiírója: www.litera.hu Téma: netnapló-pályázat Akik pályázhatnak: bárki Beadási időszak, határidő:

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Hálózati programok, Hálózatfejlesztő Munkacsoport

Részletesebben

Felhívás. A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint

Felhívás. A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint Felhívás A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a Nyelvek Európai

Részletesebben

2014-BEN IS LEHETŐSÉG VAN KREDITPONTSZERZŐ TANFOLYAMAINKON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE A TÁMOP-5.4.10

2014-BEN IS LEHETŐSÉG VAN KREDITPONTSZERZŐ TANFOLYAMAINKON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE A TÁMOP-5.4.10 HÍRLEVÉL 2014/I. 2014-BEN IS LEHETŐSÉG VAN KREDITPONTSZERZŐ TANFOLYAMAINKON TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTELRE A TÁMOP-5.4.10 kiemelt projekt keretében az idén is indulnak térítésmentes, a továbbképzési kötelezettség

Részletesebben

MUVÉSZETI PÁLYÁZATI KIÍRÁS

MUVÉSZETI PÁLYÁZATI KIÍRÁS MUVÉSZETI PÁLYÁZATI KIÍRÁS VÁCI DUNAKANYAR SZÍNHÁZ MEGBÍZÁSÁBÓL (2600 VÁC, DR. CSÁNYI LÁSZLÓ KRT. 58.) A VÁCI DUNA PARTON, A VÉNÉGY FESZTIVÁL ÉS SZÍNHÁZI TALÁLKOZÓ TERÜLETÉN A FESZTIVÁL IDEJÉRE ELHELYEZENDO

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

a) börze (erre iskolai osztályokat várunk) b) szakmai fórum (erre az oktatási intézmények közszolgálatos felelőseit, intézményvezetőit várjuk)

a) börze (erre iskolai osztályokat várunk) b) szakmai fórum (erre az oktatási intézmények közszolgálatos felelőseit, intézményvezetőit várjuk) Tisztelt Intézményvezetők, kedves Kollégák! A Pro Kultúra Liszt-központja egy Közösségi Szolgálati Börzét szervez a soproni középiskoláknak. Részvétel esetén 2 óra igazolható az érettségihez szükséges

Részletesebben

Pályázati dokumentáció. Antoni Györgyi antoni.gyorgyi@rekthiv.elte.hu

Pályázati dokumentáció. Antoni Györgyi antoni.gyorgyi@rekthiv.elte.hu Pályázati dokumentáció Antoni Györgyi antoni.gyorgyi@rekthiv.elte.hu Pályázati dokumentáció legfontosabb elemei: 1. Pályázati felhívás 2. Pályázati útmutató 3. Adatlap 4. Mellékletek A pályázati felhívás

Részletesebben

2010. Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért 2010.02.17.

2010. Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért 2010.02.17. 2010. Közösségi felzárkóztatás a mélyszegénységben élők integrációjáért 2010.02.17. Kedves Pályázó! Ezúton szeretném Önöket értesíteni az alábbi pályázati lehetőségről. Amennyiben a megküldött pályázati

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó!

A pécsváradi Tourinform iroda 2014/ÁPRILIS. Tisztelt Olvasó! A pécsváradi Tourinform iroda HÍRLEVELE 2014/ÁPRILIS Tisztelt Olvasó! Ön a pécsváradi Tourinform Iroda 2014. évi negyedik hírlevelét olvassa, amellyel célunk, hogy mind partnereinket, mind pedig az érdeklődőket

Részletesebben

A Pécs-Baranyai Tehetségsegítő. Tanács térségi tevékenysége

A Pécs-Baranyai Tehetségsegítő. Tanács térségi tevékenysége A Pécs-Baranyai Tehetségsegítő Tanács térségi tevékenysége A Tehetségsegítő Tanács tagjai Kiemelt feladatok 1. A térségben a tehetséggondozás hálózatának további szélesítése a hátrányos helyzetű településeken

Részletesebben

Felhívás társadalmi vállalkozások mentorálására

Felhívás társadalmi vállalkozások mentorálására Felhívás társadalmi vállalkozások mentorálására Sok éves vállalkozói vagy vállalkozásokat segítő tapasztalattal rendelkezik? Szívesen használná tudását, tapasztalatát mélyszegénységben élő közösségek segítésére?

Részletesebben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben

Kerettéma: Modern technológiák a bányamérésben Az Országos Magyar Bányászati és Kohászati Egyesület Bányamérő Szakcsoportja, a Magyar Bányamérő Alapítvány és a Bányászati Szakosztály Tatabányai Helyi Szervezete nevében tisztelettel meghívjuk Önt és

Részletesebben

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L

S O M O G Y M E G Y E I M Ú Z E U M O K I G A Z G A T Ó S Á G A H Í R L E V É L Kedves Látogatónk! Hírlevelünkben legújabb kiállításainkat és májusi programjainkat ajánljuk figyelmébe! Programok: Népi Kalendárium 2011. május 14. A Népi Kalendárium májusi témája a gyapjú. Ez alkalommal

Részletesebben

Országos KID Egyesület

Országos KID Egyesület Országos KID Egyesület ÉLETREVALÓ U4 LIFE TPPA/2012/03/30 Debrecen, 2012. szeptember 27. Az első KID-ek 2002-2005 A KID-típusú programok módszertanát az Országos Foglalkoztatási Közalapítvánnyal (OFA)

Részletesebben

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat

Amennyiben a hírlevél szövege ebben az  ben nem olvasható, kérjük, kattintson ide a HTMLváltozat ************************************************************************** 401. szám KULTÚRPONT HÍRLEVÉL 2011-08-18 ************************************************************************** Nemzetközi

Részletesebben

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK

AKTUÁLIS RENDEZVÉNYEK, ESEMÉNYEK A Magyarországi Németek Pécs-Baranyai Nemzetiségi Köre szeretettel vár minden érdeklődőt márciusi programjaira, a Mit vétettem? Író-olvasó találkozóra és a GULÁG-GUPVI Emlékévben készült filmek Pécs-Baranyai

Részletesebben

Magyarország legjobban fejlődő ökoturisztikai desztinációja. Információs Napok, február

Magyarország legjobban fejlődő ökoturisztikai desztinációja. Információs Napok, február Magyarország legjobban fejlődő ökoturisztikai desztinációja Információs Napok, 2009. február Projekt bemutatása Háttér Projekt célja Pályázók köre Értékelés szakmai szempontjai Értékelés eljárásrendje

Részletesebben

Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók 42. Országos Konferenciája (MAFIOK 2018) Kecskemét, augusztus

Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók 42. Országos Konferenciája (MAFIOK 2018) Kecskemét, augusztus Matematikát, Fizikát és Informatikát Oktatók 42. Országos Konferenciája (MAFIOK 2018) Kecskemét, 2018. augusztus 27-29. MÁSODIK felhívás Tisztelt Kolléganő/Kolléga! Szeretettel meghívjuk a Matematikát,

Részletesebben

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA

A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A KÖZBESZERZÉSI HATÓSÁG PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA A KÖZBESZERZÉSI KIVÁLÓSÁGI DÍJ - 2018 ELNYERÉSÉRE FELSŐOKTATÁSI INTÉZMÉNYEK TANULÓI SZÁMÁRA A Közbeszerzési Hatóság a kiemelkedő színvonalú közbeszerzési szakmai

Részletesebben

Nyitott szemmel Szigethalmon

Nyitott szemmel Szigethalmon Nyitott szemmel Szigethalmon -pályázati felhívás- 2013. novemberében fotópályázatot hirdettünk Szigethalom télen címmel. Ezt tekinthetjük pályázati sorozatunk első állomásának, melynek mottója: Nyitott

Részletesebben

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL. 2012. május 11.

PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL. 2012. május 11. PÁLYÁZATI HÍRLEVÉL 2012. május 11. A 2012.05.05-05.11 között megjelent pályázati kiírások: Cím: Andrássy Európa Ösztöndíj Kiíró: Wekerle Sándor Alapkezelő Határidő: 2012. 05. 18. Pályázhat: fiatal és tapasztalt

Részletesebben

Mi az, hogy Chachipe (Diák)?

Mi az, hogy Chachipe (Diák)? Mi az, hogy Chachipe (Diák)? Ha 12 25 év közötti fiatal vagy, akkor a Chachipe (Diák) Neked szól! A Chachipe szó roma nyelven azt jelenti, hogy igazság és valóság, de az utóbbi években jog értelemben is

Részletesebben

IKSZT Szolgáltatási és Programterv

IKSZT Szolgáltatási és Programterv Helyszín és feltételek biztosítása a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat tájékoztatási pont működtetéséhez 1 1 Falugazdász fogadóóra fogadóóra 2013.01.08 8 Falugazdász fogadóóra fogadóóra 2013.02.05 8 Falugazdász

Részletesebben

Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai

Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai Gyermekszervezeti munkaterv Szakmár 2013-2014 A gyermekszervezet és az iskola közös célkitűzései és feladatai Ebben a tanévben gyermekszervezetünk feladatait nagyrészt az Kultúra és művészetek köré tervezi.

Részletesebben

Tisztelt Érdeklődők!

Tisztelt Érdeklődők! Tisztelt Érdeklődők! A Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzata 2015-ben is megrendezi az immáron hagyományosnak tekinthető nemzetközi, több tudományterületet összefogó szakmai rendezvényét. A

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja:

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. A pályázat célja: PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Felsőoktatási Posztdoktori Kutatói Ösztöndíjra az Új Nemzeti Kiválóság Program keretében (pályázati kód: ÚNKP-16-4) 2016/2017. tanév Az Emberi Erőforrások Minisztériuma pályázatot hirdet

Részletesebben

Téma- és elméletválasztási dilemmák századunk szociológiájában

Téma- és elméletválasztási dilemmák századunk szociológiájában FELHÍVÁS ELŐADÁSTARTÁSRA Téma- és elméletválasztási dilemmák századunk szociológiájában 2019 május 12-13-14 Rendezők: MSZT, WJLF Helyszín WJLF, VIII Dankó u 11 Közlekedés: http://oktatas.uni.hu/dankoutca.htm

Részletesebben

zöld doktori kék tanár fehér általános szeptember 3. - december 15.

zöld doktori kék tanár fehér általános szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános 2018. 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II. részlet III. részlet Őszi szünet Diplomadolgozat leadás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület június 27-i ülésére. Európai Mobilitási Héthez való csatlakozásra vonatkozó döntéshozatalról

E L Ő T E R J E S Z T É S. a Képviselő-testület június 27-i ülésére. Európai Mobilitási Héthez való csatlakozásra vonatkozó döntéshozatalról Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. június 27-i

Részletesebben

2018. szeptember 3. - december 15.

2018. szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS 2018. Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II.

Részletesebben

2018. szeptember 3. - december 15.

2018. szeptember 3. - december 15. zöld doktori kék tanár fehér általános 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. Szorgalmi időszak: Költségtérítés befizetésének határideje: I. részlet II.

Részletesebben

zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak:

zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: zöld doktori kék tanár fehér általános Feladat Nappali Levelező Felelős Kategória Megjegyzés 2018. őszi félév ÁLTALÁNOS Szorgalmi időszak: 2018. szeptember 3. - december 15. Költségtérítés befizetésének

Részletesebben

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány

Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány Komárom-Esztergom Megyei Tehetséggondozó és Léleksegítő Alapítvány "Ha úgy tűnik, nincs segítség, közelebb van, mint remélnéd." Unique 2010. május- június havi programajánlat 2800 Tatabánya, Kodály tér

Részletesebben

Beszámoló a Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő Tanács 2014-es tevékenységéről

Beszámoló a Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő Tanács 2014-es tevékenységéről Beszámoló a Szatmári Kistérségi Tehetségsegítő Tanács 2014-es tevékenységéről Célok és megvalósításuk: 1. A kistérség tehetséges fiataljainak vagy tehetségígéreteinek felkutatása, adatbázis létrehozása,

Részletesebben

TakkART KösszMűvészeti pályázat

TakkART KösszMűvészeti pályázat TakkART KösszMűvészeti pályázat Pályázati kiírás Az ember itt kevés a szeretetre Elég, ha hálás legbelűl ezért-azért; egyszóval mindenért Valójában két szó, mit ismerek, bűn és imádság két szavát. Az egyik

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG

2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG 2011. ÉVI RENDEZVÉNYNAPTÁR ZALAEGERSZEGI KISTÉRSÉG JANUÁR Település Időpont Rendezvény Zalalövő Január 15. Informatikai és családi nap Nagylengyel Január 22. Asztalitenisz bajnokság Nagylengyel Január

Részletesebben

Országos Egészségfejlesztési Intézet

Országos Egészségfejlesztési Intézet Országos Egészségfejlesztési Intézet (Budapest, Nagyvárad tér 2.) pályázatot hirdet egészségfejlesztő konzulens munkakör betöltésére Munkakör pontos megnevezése: egészségfejlesztő konzulens Főbb feladatai:

Részletesebben

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet

február 19. (péntek) 18:00 Derekegyház Község Önkormányzata pályázatot hirdet XVII. évfolyam - 2. szám 2016. Február A Magyar Kultúra Napjára kisiskolásoknak és óvodásoknak kiírt rajzpályázatra több, mint 40 rajz érkezett. Ennek eredményhirdetése következett, az eredmények a következők

Részletesebben