8000 Székesfehérvár, Palotai út 8/c. fszt. 4.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "8000 Székesfehérvár, Palotai út 8/c. fszt. 4."

Átírás

1 8000 Székesfehérvár, Palotai út 8/c. fszt. 4.

2 Az új törvény alapján bevezetésre kerülő főbb változások a közbeszerzési eljárásokban

3 A bemutató témái: január 1-től hatályba lépő rendelkezések. Változik az ajánlattétel intézményes formája és módjai? - A szerződéskötéssel kapcsolatos rendelkezések, jogorvoslati lehetőség változása. - A régióban kiírt/kiírásra kerülő közbeszerzési eljárásokban való részvételi lehetőségeket ez hogyan érinti?

4 2012. január 1-től hatályba lépő rendelkezések. Változik az ajánlattétel intézményes formája és módjai?

5 Alkalmazható eljárásrendek Az új törvény változatlanul két eljárásrendet különböztet meg. Uniós eljárásrend Nemzeti eljárásrend A két eljárásrend közül az adott közbeszerzés során alkalmazandót továbbra is az adott beszerzés becsült értékére figyelemmel kell megállapítani figyelemmel az egybeszámítás szabályaira is.

6 Becsült érték megállapítása: - Továbbra is a nettó ellenszolgáltatás alapján kell megállapítani. - Szolgáltatás és árubeszerzés becsült értéke határozatlan idejű szerződésnél a havi ellenszolgáltatás 48-szorosa; - Amennyiben a szerződés szolgáltatást és árubeszerzést is tartalmaz, azokat egybe kell számítani. - Építési beruházás esetén a teljes beruházásért járó ellenértéket kell figyelembe venni, és ez alapján kell meghatározni az alkalmazandó eljárásrendet (uniós vagy nemzeti).

7 - Építési beruházás esetén nem kell egybeszámítani azon beruházásokat, melyek értéke külön-külön nem haladja meg a nettó ,- Ft-ot, míg árubeszerzésnél és szolgáltatás megrendelésnél a ,- Ft-ot.

8 Közös ajánlattevők, alvállalkozók: - Azon gazdasági szereplő, aki a közbeszerzés értékének 25 %-át meghaladó mértékben vesz részt közvetlenül a teljesítésben közös ajánlattevőnek minősül (nem lehet alvállalkozóként feltüntetni az ajánlattétel során); - Az új kbt. értelmében a közös ajánlattevők az ajánlatkérő felé egyetemlegesen felelnek a szerződésszerű teljesítésért. - Az új törvény nem tesz különbséget a 10%-ot meghaladó, és meg nem haladó mértékben igénybe vett alvállalkozók között;

9 Az uniós eljárásrendre vonatkozó szabályok, illetve azok változásai: - Változatlanul megmaradnak az eddig is alkalmazott eljárásfajták (nyílt, meghívásos, tárgyalásos, keretmegállapodásos, tervpályázati elj., versenypárbeszéd); - Továbbra is módot kell adni lehetőleg a részajánlat-tételre, amennyiben ez a beszerzés tárgya alapján biztosítható; - Építési beruházás esetén árazatlan költségvetést minden eljárásfajta esetében az ajánlattevők rendelkezésére kell bocsátani; - Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásban a dokumentációért ellenérték nem kérhető; - A jogszabály a kizáró okokat felsorolja (melyek közül van amelyik kötelezendően alkalmazandó, és van amelyik nem);

10 - Az alkalmasságra vonatkozó követelményeket az új Kbt. nem tartalmazza (ettől függetlenül egy-egy műszaki, illetve szakmai, továbbá pénzügyi alkalmassági követelmény előírása kötelező); - Az ajánlat továbbra is írásban, zártan közvetlenül vagy postai úton nyújtható be (fő szabályként); - Megszűnik az un. erőforrásnyújtó szervezet intézménye. Ettől függetlenül továbbra is fennmarad azon lehetőség, hogy az ajánlattevők az alkalmasság igazolása terén más szervezetek kapacitásaira támaszkodjanak; - Az ajánlatok felbontása előtt az ajánlatkérő köteles ismertetni a rendelkezésére álló anyagi fedezet összegét; - Lehetőség van az ajánlati kötöttség határidejének a meghosszabbítására; - Aránytalanul alacsony ár meghatározása a jövőben elsősorban az ajánlatkérő rendelkezésre álló anyagi fedezethez, és az esetleges előzetes tapasztalataihoz igazodik (és nem a más ajánlattevők által megadott árakhoz);

11 - A jövőben nem kell megadni az eredményhirdetés és a szerződéskötés napra pontos időpontját; - Megszűnik az eredményhirdetés intézménye;

12 A nemzeti eljárásrendre vonatkozó szabályok, illetve azok változásai: a) Szabadon kialakított eljárás: - Árubeszerzés és szolgáltatás megrendelés esetén választása szerint - szabad kezet kap az ajánlatkérő az eljárás szabályainak a kialakítására. - Ez az eljárásfajta építési beruházások esetén nem alkalmazható; - A saját szabályozás megalkotása során is figyelemmel kell lenni a Kbt. alapelveire, alapvető garanciális szabályokra; - Az eljárás mindig hirdetménnyel indul, amelynek tartalmaznia kell az eljárás szabályait ajánlatkérő felelőssége.

13 b) Az uniós eljárás könnyített szabályai szerinti eljárás: - Építési beruházás során kötelezendően alkalmazandó; - Hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárás és versenypárbeszéd bármely esetben alkalmazható; - Hirdetmény közzététel nélküli tárgyalásos eljárás lehetőségei bővebb körben lehetséges ez esetben legalább 3 ajánlattevő részére kell küldeni ajánlattételi felhívást. - Csak építési beruházás esetén kötelező dokumentációt készítenie az ajánlatkérőnek; - Nem kötelező kizáró okokat előírni az eljárás során.

14 A szerződéskötéssel kapcsolatos rendelkezések

15 Az ajánlati kötöttség időtartama, szerződés megkötésének kötelezettsége - Az ajánlati kötöttség az ajánlattételi határidő lejártától számítva árubeszerzés és szolgáltatás megrendelés esetén 30 napnál, míg építési beruházás esetén 60 napnál hosszabb időtartam nem lehet. - A nyertes ajánlattevő és a második legkedvezőbb ajánlatot tevő ajánlati kötöttsége az írásbeli összegezés megküldés napjától számítva további 30 nappal meghosszabbodik. - A szerződést az ajánlati kötöttség időtartama alatt meg kell kötni.

16 A szerződések tartalmára vonatkozó rendelkezések: - Legfeljebb a szerződés nettó ellenértékének 5%-os mértékéig terjedő biztosíték köthető ki a szerződés teljesítésének elmaradása esetére; - Szintén legfeljebb a szerződés nettó ellenértékének 5%-os mértékéig terjedő biztosíték köthető ki a szerződés hibás teljesítésével kapcsolatosan is (jótállási és szavatossági igényekre); - Építési beruházás esetén tartalékkeret legfeljebb a szerződésben foglalt ellenérték 5 %-áig köthető ki. - Építési beruházás esetén, ha az ajánlatkérő 15 nappal elmulasztja az átadás-átvételi eljárás megkezdésének a határidejét, vagy azt a szerződés szerinti időtartamon belül nem folytatja le, az ajánlattevő (vállalkozó) kérheti a teljesítésigazolás kiállítását;

17 Alvállalkozók az ajánlatban, kifizetések teljesítése: - Az ajánlatban minden, az ajánlattétel időpontjában ismert alvállalkozót meg kell jelölni; - Fő szabályként új alvállalkozó az ajánlattételt követően is bevonható a teljesítésbe ez esetben nyilatkozni kell, hogy nem esik kizáró okok hatálya alá az új alvállalkozó; - Vannak esetek, amikor az alvállalkozó bevonásához kell az ajánlatkérő hozzájárulása is; - Az ajánlattevői számla fizetési határideje nem lehet későbbi, mint az ajánlatkérő általi kézhezvételt követő 30 nap; - Építési beruházás esetén, ha szerződés tartama a 2 hónapot meghaladja, az ajánlattevő a szerződésben foglalt teljes ellenérték 5%-ának megfelelő összeg, de legfeljebb 10 millió forint előlegként történő kifizetését kérheti.

18 - építési beruházások esetén a kifizetésnek kötött eljárásrendjét irányozza elő a Kbt., amelyben az ajánlatkérő közvetlen kifizetésében részesülhetnének azok az alvállalkozók, amelyek a nyertes ajánlattevővel kötött szerződésük alapján ötszázezer forintot meghaladó összegű díjazásra jogosultak; - az ajánlattevőként szerződő fél a közbeszerzési szerződésben foglalt ellenszolgáltatásra vonatkozó követelését csak olyan részben engedményezheti vagy terhelheti zálogjoggal, amelyre nem áll fenn az alvállalkozó közvetlen kifizetésre való jogosultsága; - Ajánlattevő felszámolása esetén az ellenértéknek az alvállalkozót közvetlenül megillető összege nem része a felszámolási vagyonnak.

19 Szerződés módosítása: Nem módosítható a szerződés, ha: - a módosítás olyan feltételeket határoz meg, amelyek ha szerepeltek volna a szerződéskötést megelőző közbeszerzési eljárásban, másik ajánlat nyertességét tették volna lehetővé, vagy más ajánlattevők is indulhattak volna az eljárásban - a módosítás a szerződés gazdasági egyensúlyát a nyertes ajánlattevő javára változtatja meg; - a módosítás a szerződés tárgyát az eredeti szerződésben foglalt ajánlattevői kötelezettséghez képest új elemre terjeszti ki.

20 Jogorvoslati lehetőség változása: - Előzetes vitarendezés kezdeményezésére jogosult a közbeszerzés tárgyával összefüggő tevékenységű kamara az ajánlattételi, vagy részvételi határidő lejárta előtti tízedik napig, ha álláspontja szerint egészben vagy részben jogsértő az ajánlati, ajánlattételi vagy részvételi felhívás, a dokumentáció, vagy azok módosítása. - Az ajánlati, ajánlattételi vagy részvételi felhívás, a dokumentáció, illetve ezek módosításának jogsértő volta miatt a Közbeszerzési Döntőbizottsághoz kérelmet nyújthat be a közbeszerzés tárgyával összefüggő tevékenységű kamara is.

21 A régióban kiírásra kerülő közbeszerzési eljárásokban való részvételi lehetőségek

22 - Nemzeti eljárásrendben hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás során, ha az árubeszerzés és szolgáltatás megrendelés becsült értéke nem éri el a nettó 25 millió forintot építési beruházás becsült értéke nem éri el a nettó 150 millió forintot az ajánlattételi felhívást mikro-, kis- vagy középvállalkozások részére kell megküldeni; - Az ajánlatkérők továbbra is fenntarthatják a részvételi jogot a közbeszerzésekben az előző évben árubeszerzés és szolgáltatás megrendelés esetén 100 millió forint, építési beruházás megvalósítására kiírt eljárás esetén az egymilliárd forint alatti nettó árbevételt elért ajánlattevők számára. - Egyebekben az új jogszabály nem tartalmaz könnyítéseket a helyi vállalkozók előnyben részesítése terén ami az előzőek alapján is megállapítható, hiszen a legtöbb eljárás továbbra is hirdetmény közzétételével indul meg.

23 Az előadás kapcsán előzetesen érkezett kérdések

24 Mit jelent a közös ajánlattevők tekintetében az egyetemleges felelősség? A Ptk.337. (1) bekezdése alapján egyetemleges kötelezettség esetében minden kötelezett az egész szolgáltatással tartozik. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az ajánlatkérő, amennyiben a közös ajánlattevők nem teljesítik a szerződésben foglalt kötelezettségeiket, bármelyik ajánlattevővel szemben felléphet a teljes igénye (pl.: kötbér követelése) megfizetése iránt, és nem kell figyelemmel lennie az egyes ajánlattevőknek a szerződésben való közreműködésük mértékére. Emiatt fontos, hogy az adott vállalkozás csak megbízható partnerrel tegyen közös ajánlatot, és a közös ajánlattevők egymás között a felelősségi kérdéseket pontosan tisztázzák.

25 Hogyan lehet teljesíteni a jótállási, szavatossági biztosítékot? - készpénzben; - bankgarancia nyújtásával; - biztosítási szerződés alapján kiállított készfizető kezességvállalást tartalmazó - kötelezvénnyel; Ajánlatkérő lehetővé teheti a jótállási és szavatossági biztosítékok egy részének a nyújtását úgy, hogy az az ajánlattevőt megillető, az elvégzett feladatokért járó ellenértékből kerüljön levonásra;

26 Rendelkezhet-e úgy az ajánlatkérő (pl. a szerződésben), hogy a jogszabály szerinti előleg kifizetését feltételhez köti, vagy kizárja (építési beruházásoknál merülhet fel)? Ilyen rendelkezést az ajánlatkérő nem tehet, amennyiben tehát a jogszabály szerinti előleg (teljes ellenérték 5%-os mértékéig, de legfeljebb ,- Ft-ig terjedő összeg) kifizetésére igényt jelent be az ajánlattevő, ezt az ajánlatkérő köteles teljesíteni a részére.

27 Milyen szabályok vonatkoznak a közbeszerzések kapcsán létrehozott projekttársaságokra? - A projekttársaság és a nyertes ajánlattevő(k) egyetemlegesen felelnek a szerződés teljesítéséért; - A projekttársaság csak a közbeszerzési szerződés teljesítése érdekében szükséges tevékenységet végezhet és szerződéseket köthet, más gazdálkodó szervezetben nem szerezhet részesedést, és nem alakulhat át; - A projekttársaságban a nyertes ajánlattevőkön kívül más nem szerezhet részesedést; - A projekttársaság vagyonát - az osztalék kivételével - az alapítók nem vonhatják el;

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt.

Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság. Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Beszerzések, közbeszerzési eljárások; Összeférhetetlenség, szabálytalanság Előadó: dr. Keszler Gábor NFFKÜ Zrt. Irányadó jogszabályok - az EGT Finanszírozási Mechanizmus és a Norvég Finanszírozási Mechanizmus

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 1 8. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Fővárosi

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS

KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú

2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú 2000 db speciális komposztláda, 0,3 m3 térfogatú Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/13 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés; Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L

Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L Ö S S Z E G E Z É S A Z A J Á N L A T O K E L B Í R Á L Á S Á R Ó L 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság (székhely: 1132 Budapest, Visegrádi utca 49.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 11. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1)

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: MTA Wigner

Részletesebben

irányítószám: Ország: Magyarország

irányítószám: Ország: Magyarország 25/23-2/2015. A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1.) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság

Részletesebben

Címzett: Markus Goddemeier E-mail: markus.goddemeier@proteinsimple.com Fax: +49 (0)162 985 79 53

Címzett: Markus Goddemeier E-mail: markus.goddemeier@proteinsimple.com Fax: +49 (0)162 985 79 53 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: MTA Kísérleti

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ: A SZERZ DÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉR KÉNT SZERZ D FÉL NEVE ÉS CÍME MAGYAR KÖZLÖNY 2011. évi 165. szám 41517 7. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍT A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja TÁJÉKOZTATÓ A SZERZ DÉS MÓDOSÍTÁSÁRÓL I. SZAKASZ:

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN

Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN 1 11. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés STATISZTIKAI ÖSSZEGEZÉS AZ ÉVES KÖZBESZERZÉSEKRŐL A KLASSZIKUS AJÁNLATKÉRŐK VONATKOZÁSÁBAN I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztőbizottsága) tölti ki A hirdetmény kézhezvételének dátuma KÉ nyilvántartási szám KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése

Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Szusza Ferenc labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/124 A Szusza Ferenc Stadion labdarúgó sportlétesítmény fejlesztése keretében a Beszerzés tárgya: létesítmény valamint

Részletesebben

Tárgyévben. A közbeszerzés tárgya (rövid meghatározása - adott esetben részajánlati körönként - mennyiségre utalással)

Tárgyévben. A közbeszerzés tárgya (rövid meghatározása - adott esetben részajánlati körönként - mennyiségre utalással) [Intézmény neve] 2015. évben lefolytatott közbeszerzési eljárások Tárgyi időszak Intézményi kód (6 számjegyű kód) Kezdeményező intézmény neve CPV-kód Árubeszerzés Építési beruházás Szolgáltatás-megrendelés

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 86 Ajánlatkérő: Legfőbb Ügyészség Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: tájékoztató a szerződés teljesítéséről

Részletesebben

HU-Budapest: Nagyfeszültségű kábelek 2011/S 107-176568 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés

HU-Budapest: Nagyfeszültségű kábelek 2011/S 107-176568 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:176568-2011:text:hu:html HU-Budapest: Nagyfeszültségű kábelek 2011/S 107-176568 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

Részletesebben

I. 4.) Az ajánlatkéra más ajánlatkérak nevében folytatja-e le a közbeszerzési eljárást? nem X

I. 4.) Az ajánlatkéra más ajánlatkérak nevében folytatja-e le a közbeszerzési eljárást? nem X 1. melléklet a /2009. (....) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍT A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fa: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. sz. módosítás Vállalkozási szerződés az Esztergomi Gyermekotthon fejlesztése projekt kivitelezési munkálatainak elvégzésére

1. sz. módosítás Vállalkozási szerződés az Esztergomi Gyermekotthon fejlesztése projekt kivitelezési munkálatainak elvégzésére 1. sz. módosítás Vállalkozási szerződés az Esztergomi Gyermekotthon fejlesztése projekt kivitelezési munkálatainak elvégzésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/94 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/75. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.07.04. Iktatószám: 7466/2016 CPV Kód: 90524400-0

Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/75. Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2016.07.04. Iktatószám: 7466/2016 CPV Kód: 90524400-0 A különleges kezelést igénylő egészségügyi (fertőző) veszélyes hulladék szállítása, ártalmatlanítása, a helyi gyűjtéshez és szállításhoz alkalmazott másodlagos gyűjtőedények (konténerek) térítésmentes

Részletesebben

Nagymágocsi és szentesi lakások (3 db 4 fh. -es és 1 db 5 fh.-es) felújítása és átalakítása a TIOP-3.4.1.A-11/1-2012-0002 kódszámú pályázat keretében

Nagymágocsi és szentesi lakások (3 db 4 fh. -es és 1 db 5 fh.-es) felújítása és átalakítása a TIOP-3.4.1.A-11/1-2012-0002 kódszámú pályázat keretében Nagymágocsi és szentesi lakások (3 db 4 fh. -es és 1 db 5 fh.-es) felújítása és átalakítása a TIOP-3.4.1.A-11/1-2012-0002 kódszámú pályázat keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/129 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

2015-2016. évi Országos Közfoglalkoztatási Programhoz utánfutók, pótkocsik és traktor beszerzése

2015-2016. évi Országos Közfoglalkoztatási Programhoz utánfutók, pótkocsik és traktor beszerzése 2015-2016. évi Országos Közfoglalkoztatási Programhoz utánfutók, pótkocsik és traktor beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/102 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Hivatalos név: Deák Ferenc Gimnázium

Hivatalos név: Deák Ferenc Gimnázium 5. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 5. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Tömegtakarmány, élőállat és mezőgazdasági gépek fuvarozása.

Tömegtakarmány, élőállat és mezőgazdasági gépek fuvarozása. Tömegtakarmány, élőállat és mezőgazdasági gépek fuvarozása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/89 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK

6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 6. SZÁMÚ FÜGGELÉK: AZ E.ON ENERGIASZOLGÁLTATÓ KFT. ÁLTAL E.ON KLUB KATEGÓRIÁBA SOROLT ÜGYFELEKNEK NYÚJTOTT ÁRAK, SZOLGÁLTATÁSOK 1. A függelék hatálya A jelen függelékben foglaltak azon Felhasználókra terjednek

Részletesebben

Nonprofit Ház/ Szociális Blokk/ Kerítés Eredmény

Nonprofit Ház/ Szociális Blokk/ Kerítés Eredmény Nonprofit Ház/ Szociális Blokk/ Kerítés Eredmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/118 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás

Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok ellátására a Pécsi Tudományegyetemen-2- AF módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Keretszerződés költöztetési, szállítási feladatok

Részletesebben

8. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez

8. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRŐL 8. melléklet a 2/2006. (I. 13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751,

Részletesebben

Háziorvosi központi ügyelet biztosítása Albertirsa, Mikebuda és Dánszentmiklós településeken. Tartalom letöltése PDF-ben

Háziorvosi központi ügyelet biztosítása Albertirsa, Mikebuda és Dánszentmiklós településeken. Tartalom letöltése PDF-ben Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 140 Ajánlatkérő: Albertirsa Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő: Dr. Pécsi és Társa Bt. Teljesítés helye: Albertirsa város, valamint Mikebuda és Dánszentmiklós

Részletesebben

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekrıl a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérık vonatkozásában

Az éves statisztikai összegezés. Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekrıl a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérık vonatkozásában 9. melléklet a 14/2010. (X.29.) NFM rendelethez Az éves statisztikai összegezés Statisztikai összegezés az éves közbeszerzésekrıl a Kbt. IV. és VI. fejezete szerinti ajánlatkérık vonatkozásában I. SZAKASZ:

Részletesebben

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0631 azonosítószámú pályázat keretében munkahelyi képzések megvalósítása a TECNICA UNGHERIA LOGISTIC Kft.

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0631 azonosítószámú pályázat keretében munkahelyi képzések megvalósítása a TECNICA UNGHERIA LOGISTIC Kft. TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0631 azonosítószámú pályázat keretében munkahelyi képzések megvalósítása a TECNICA UNGHERIA LOGISTIC Kft.-nél Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/92 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Alap- és közép kategóriájú mobiltelefonok és tartozékok beszerzése a NAV részére tárgyban, verseny újraindításával történő közbeszerzési eljárásban. 1. Az ajánlatkérő

Részletesebben

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére

Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Művesekezelés anyagainak beszerzése a Semmelweis Egyetem Transzplantációs és Sebészeti Klinika részére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/145 Művesekezelés anyagainak beszerzése 24 hónapra Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Vezetékes távközlési szolgáltatás megrendelése

Vezetékes távközlési szolgáltatás megrendelése Vezetékes távközlési szolgáltatás megrendelése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/66 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

Sebészeti varrógépek és tartozékaik beszerzése

Sebészeti varrógépek és tartozékaik beszerzése Sebészeti varrógépek és tartozékaik beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/48 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

(SG-859) a KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében napelemes rendszer kiépítése a Bajai Szent Rókus Kórházban - tájékoztató a szerződés módosításáról

(SG-859) a KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében napelemes rendszer kiépítése a Bajai Szent Rókus Kórházban - tájékoztató a szerződés módosításáról (SG-859) a KEOP-2014-4.10.0/K pályázat keretében napelemes rendszer kiépítése a Bajai Szent Rókus Kórházban - tájékoztató a szerződés módosításáról Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/119 Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Izotópdiagnosztikai anyagok beszerzése 12 hónapra

Izotópdiagnosztikai anyagok beszerzése 12 hónapra Izotópdiagnosztikai anyagok beszerzése 12 hónapra Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/115 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2011.12.30

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész)

Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Tájékoztató a szerződés módosításáról_munkaruházati termékek szállítása (5. rész) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/61 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015

Részletesebben

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: ---

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: --- 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller út 29. Város/Község: Budapest Postai irányítószám: 1096 Ország: Magyarország 9. melléklet

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL NGSZ/1041-21/2010/I001 I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI. irányítószám: Postai. irányítószám: 2092

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL NGSZ/1041-21/2010/I001 I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI. irányítószám: Postai. irányítószám: 2092 6. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Szerződésmódosítás IT szolgáltatás, Continuity Healthcheck beszerzése a NISZ Zrt. részére tárgyú közbeszerzési eljáráshoz

Szerződésmódosítás IT szolgáltatás, Continuity Healthcheck beszerzése a NISZ Zrt. részére tárgyú közbeszerzési eljáráshoz Szerződésmódosítás IT szolgáltatás, Continuity Healthcheck beszerzése a NISZ Zrt. részére tárgyú közbeszerzési eljáráshoz Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/13 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató: "Energetikai korszerűsítés a GAMESZ, Iskola utca 10. és a Czakó utcai Sportpálya épületeinél"

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató: Energetikai korszerűsítés a GAMESZ, Iskola utca 10. és a Czakó utcai Sportpálya épületeinél Eljárás eredményéről szóló tájékoztató: "Energetikai korszerűsítés a GAMESZ, Iskola utca 10. és a Czakó utcai Sportpálya épületeinél" Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/90 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. (3534 Miskolc, Gagarin u. 52.) 2. A közbeszerzés

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS RENDSZERE

A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS RENDSZERE A KÖZPONTOSÍTOTT KÖZBESZERZÉS RENDSZERE Orosz Endre főosztályvezető Központi Szolgáltatási Főigazgatóság Közbeszerzési referens képzés PTE A közbeszerzési törvény előzményei A központosított közbeszerzés

Részletesebben

Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél.

Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél. Virtuális magánhálózat, erőforrás kapacitásbérlés és üzemeltetési szolgáltatása DAKK Zrt-nél. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 IP-VPN hálózat, bérelt vonali internet-, és erőforrás bérlet a DAKK

Részletesebben

HU-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2013/S 009-010621. Tájékoztató az eljárás eredményéről Egyes ágazatokban

HU-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2013/S 009-010621. Tájékoztató az eljárás eredményéről Egyes ágazatokban 1/5 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:10621-2013:text:hu:html HU-Budapest: Dízelüzemanyag (EN 590) 2013/S 009-010621 Tájékoztató az eljárás eredményéről Egyes ágazatokban

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A PLAN Zrt. munkahelyi képzései - TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0635

A PLAN Zrt. munkahelyi képzései - TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0635 A PLAN Zrt. munkahelyi képzései - TÁMOP-2.1.3.B-12/1-2012-0635 Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/53 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015

Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015 Munkaállomások és monitorok beszerzése/2015 Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/126 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es Hirdetmény típusa: minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás

Részletesebben

Készségfejlesztési képzések beszerzése

Készségfejlesztési képzések beszerzése Készségfejlesztési képzések beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/147 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

a munkanélküliség megelőzése és kezelése Baranya megyében

a munkanélküliség megelőzése és kezelése Baranya megyében a munkanélküliség megelőzése és kezelése Baranya megyében Közbeszerzési Értesítő száma: 2005/17 Tájékoztató az eljárás eredményéről; Baranya Megyei Munkaügyi Központ tájékoztatója az eljárás Beszerzés

Részletesebben

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről

1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről 1. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzési Hatóság Hivatalos Lapja tájékoztató az eljárás eredményéről I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) Név, cím és kapcsolattartási

Részletesebben

Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról

Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról Tájékoztató az önkéntes nyugdíjpénztárak számára a 2012-től érvényes felügyeleti adatszolgáltatási változásokról Szeles Angelika Monitoring szakreferens Adatszolgáltatási és monitoring főosztály Budapest,

Részletesebben

Orosháza PMK épületére tervezett foto-voltaikus villamosmű telepítés kivitelezése

Orosháza PMK épületére tervezett foto-voltaikus villamosmű telepítés kivitelezése Orosháza PMK épületére tervezett foto-voltaikus villamosmű telepítés kivitelezése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/141 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a

Részletesebben

Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos építési munkák

Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos építési munkák AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ III. kötet KÖZBESZERZÉSI MŰSZAKI LEÍRÁS ÉS ÁRAZATLAN KÖLTSÉGVETÉS Budapest Főváros Vagyonkezelő Központ Zrt. Bp., XI. ker. Keveháza utca 19-21. - 6898; 7033; 7034; 7060 és 7063; engedélyokiratos

Részletesebben

Tájékoztató az eljárás eredményéről: Munkaállomások beszerzése önkormányzati fenntartású iskolák munkaállomásainak korszerűsítésére

Tájékoztató az eljárás eredményéről: Munkaállomások beszerzése önkormányzati fenntartású iskolák munkaállomásainak korszerűsítésére Tájékoztató az eljárás eredményéről: Munkaállomások beszerzése önkormányzati fenntartású iskolák munkaállomásainak korszerűsítésére Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/75 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Le Chéque Déjeuner Kft. Teljesítés helye: A CSAPI Központja 1117 Budapest, Kőrösy J. u. 7-9. Hirdetménnyel induló, tárgyalás nélküli

Le Chéque Déjeuner Kft. Teljesítés helye: A CSAPI Központja 1117 Budapest, Kőrösy J. u. 7-9. Hirdetménnyel induló, tárgyalás nélküli Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2012 / 11 Ajánlatkérő: Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága Nyertes ajánlattevő: Le Chéque Déjeuner Kft. Teljesítés helye: A CSAPI Központja 1117

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/114 Építési beruházás Tervezés és kivitelezés

Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/114 Építési beruházás Tervezés és kivitelezés Budapest, V. kerület Kossuth Lajos téri föld alatti 5/10. számú transzformátor állomás megszüntetésének és 630 kva-es BHTR transzformátor állomás létesítésének tervezése és kivitelezési munkáinak elvégzése

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/115

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/115 Vállalkozási szerződés a Debreceni Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai tulajdonában lévő gépjárművek mindennemű javítására, karbantartására, szervizelésére, műszaki vizsgáztatására, karambolos javítására

Részletesebben

KEOP-5.5.0/A/12-2013-0043

KEOP-5.5.0/A/12-2013-0043 1. szerződés módosítás - Vállalkozási szerződés a Városháza épületenergetikai korszerűsítési kivitelezési munkáinak ellátására KEOP-5.5.0/A/12-2013-0043 Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/152 Beszerzés

Részletesebben

Szolnoki Mérnökségi Telep fejlesztése (vállalkozási szerződés - KÖZOP -1.5.0-09-11)- 1.sz. szerződésmódosítás

Szolnoki Mérnökségi Telep fejlesztése (vállalkozási szerződés - KÖZOP -1.5.0-09-11)- 1.sz. szerződésmódosítás Szolnoki Mérnökségi Telep fejlesztése (vállalkozási szerződés - KÖZOP -1.5.0-09-11)- 1.sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/31 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa:

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Híd Fővizsgálatok-2 /2012. 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Állami Autópálya Kezelő zrt., H-1134 Budapest, Váci út

Részletesebben

21/OVSZ/2012. Diákmunkaerő-közvetítés laboratóriumi kisegítő tevékenységek ellátására - Tájékoztatás az eljárás eredményéről

21/OVSZ/2012. Diákmunkaerő-közvetítés laboratóriumi kisegítő tevékenységek ellátására - Tájékoztatás az eljárás eredményéről 21/OVSZ/2012. Diákmunkaerő-közvetítés laboratóriumi kisegítő tevékenységek ellátására - Tájékoztatás az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2012/114 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás megrendelés

Részletesebben

Az új közbeszerzési törvény (Első Rész I-IV. Fejezet, Második Rész VI-VIII. Fejezet)

Az új közbeszerzési törvény (Első Rész I-IV. Fejezet, Második Rész VI-VIII. Fejezet) Az új közbeszerzési törvény (Első Rész I-IV. Fejezet, Második Rész VI-VIII. Fejezet) D r. B o r o s A n i t a f ő o s z t á l y v e z e t ő K ö z b e s z e r z é s e k T a n á c s a I. A törvény célja,

Részletesebben

Szállítási szerződés Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ eszközei beszerzése tárgyában

Szállítási szerződés Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ eszközei beszerzése tárgyában Szállítási szerződés Kazincbarcika, Mezey István Művészeti Központ eszközei beszerzése tárgyában Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/80 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás

Részletesebben

Hitelesítés szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverek beszerzése az eszig projekt keretében

Hitelesítés szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverek beszerzése az eszig projekt keretében Hitelesítés szolgáltatáshoz kapcsolódó szerverek beszerzése az eszig projekt keretében Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/7 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről

Részletesebben

Élelmiszer beszerzés keretmegállapodással (Kenyér és pékáru) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/2

Élelmiszer beszerzés keretmegállapodással (Kenyér és pékáru) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/2 Élelmiszer beszerzés keretmegállapodással (Kenyér és pékáru) Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/2 1 Beszerzés tárgya: Keretmegállapodás a 48/2012.(VII.19) HM utasítás hatálya alá tartozó honvédelmi szervezetek

Részletesebben

A közbeszerzési eljárások egyszerősítése - a lengyel tapasztalatok

A közbeszerzési eljárások egyszerősítése - a lengyel tapasztalatok - a lengyel tapasztalatok Dariusz Piasta Nemzetközi Konferencia a Közbeszerzések Tanácsa szervezésében Budapest, 2011. november 17. Az elıadás vázlata: 1. Egyszerősítés - jelentése és korlátai 2. A kiindulási

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM Áruszállítási keret-megállapodás ELMŰ Hálózati Kft. - ÉMÁSZ Hálózati Kft. 126kV/ középfeszültségű nagytranszformátorok beszerzése. (2016/214)tárgyú közbeszerzési eljárás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő

Részletesebben

Tájékoztató szerződés módosításáról "Mikrobusz beszerzése" Kbt. 122/A. szerinti eljárás vonatkozásában.

Tájékoztató szerződés módosításáról Mikrobusz beszerzése Kbt. 122/A. szerinti eljárás vonatkozásában. Tájékoztató szerződés módosításáról "Mikrobusz beszerzése" Kbt. 122/A. szerinti eljárás vonatkozásában. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/126 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Hirdetmény típusa:

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

biztosítási szolgáltatások

biztosítási szolgáltatások biztosítási szolgáltatások Közbeszerzési Értesítő száma: 00/19 Beszerzés tárgya: Szolgáltatás; Szolgáltatás; Szolgáltatási kategória: 06 Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (14-es minta)

Részletesebben

24 órás felnőtt (14 év feletti lakosság) háziorvosi ügyeleti

24 órás felnőtt (14 év feletti lakosság) háziorvosi ügyeleti 24 órás felnőtt (14 év feletti lakosság) háziorvosi ügyeleti szolgáltatás megrendelése Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/80 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés

Részletesebben

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0467

TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0467 tájékoztató a szerződés módosításáról - képzések megtartása munkatársak kompetenciafejlesztésére és szervezetfejlesztésre a TÁMOP-2.1.3.C-12/1-2012-0467 pályázat szerint Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/9

Részletesebben

Tájékoztató a szerződés módosításáról - energetika

Tájékoztató a szerződés módosításáról - energetika Tájékoztató a szerződés módosításáról - energetika Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/70 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/ké/2013.07.01

Részletesebben

1. oldal, összesen: 5 oldal

1. oldal, összesen: 5 oldal 1. oldal, összesen: 5 oldal Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítőben történő közzétételt kezdeményezi; c) az

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZERZŐDÉSEK TELJESÍTÉSÉNEK ÉS MÓDOSÍTÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE

KÖZBESZERZÉSI SZERZŐDÉSEK TELJESÍTÉSÉNEK ÉS MÓDOSÍTÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE KÖZBESZERZÉSI SZERZŐDÉSEK TELJESÍTÉSÉNEK ÉS MÓDOSÍTÁSÁNAK ELLENŐRZÉSE A közbeszerzési eljárás eredményeképpen megkötött szerződések teljesítésének és módosításának Közbeszerzési Hatóság által végzett ellenőrzéséről

Részletesebben

Kapcsolt vállalkozások évzáráshoz kapcsolódó egyéb feladatai. Transzferár dokumentálás Szokásos piaci ár levezetés

Kapcsolt vállalkozások évzáráshoz kapcsolódó egyéb feladatai. Transzferár dokumentálás Szokásos piaci ár levezetés Kapcsolt vállalkozások évzáráshoz kapcsolódó egyéb feladatai Transzferár dokumentálás Szokásos piaci ár levezetés Feladatok I. Kapcsoltság vizsgálat II. Cégcsoport méret feltérképezés III. Transzferár

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 38 Ajánlatkérő:

Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 38 Ajánlatkérő: Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 38 Ajánlatkérő: Békés Megyei Vízművek Zrt. Nyertes ajánlattevő: Sämling Gazdasági Továbbképző Kft.; Üvegház 2001 Szolgáltató Betéti Társaság Teljesítés helye: Békéscsaba,

Részletesebben

Dohányzás leszoktatási centrum kialakításához szükséges építési munkák - pótmunka (KOR-03/2013)- táj.

Dohányzás leszoktatási centrum kialakításához szükséges építési munkák - pótmunka (KOR-03/2013)- táj. Dohányzás leszoktatási centrum kialakításához szükséges építési munkák - pótmunka (KOR-03/2013)- táj. Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/31 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Kivitelezés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Közzététel dátuma: 2015.01.23. Iktatószám: 1061/2015 CPV Kód: 48100000-9 Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt.

Közzététel dátuma: 2015.01.23. Iktatószám: 1061/2015 CPV Kód: 48100000-9 Terézvárosi Vagyonkezelő Nonprofit Zrt. Szolgáltatási szerződés parkolási ügyviteli és integrált ellenőrzési szoftver licencének biztosítása és a felhasználás szakmai támogatása. - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma:

Részletesebben

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató (tisztítószerek)

Eljárás eredményéről szóló tájékoztató (tisztítószerek) Eljárás eredményéről szóló tájékoztató (tisztítószerek) Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/40 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről/2015 KÉ Eljárást megindító

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 487-5/2015. 32/2015.(II.10.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete az önkormányzati beszerzésekre vonatkozó 2015. évi közbeszerzési tervét jóváhagyja. Felhatalmazza a t a tervben szereplő eljárások megindítására.

Részletesebben

Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése- 1.sz. szerződésmódosítás

Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése- 1.sz. szerződésmódosítás Csorna Mérnökségi Telep fejlesztése- 1.sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2016/31 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató a szerződés módosításáról/2015 KÉ

Részletesebben

Napelemes rendszer telepítése

Napelemes rendszer telepítése Napelemes rendszer telepítése Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/130 Beszerzés tárgya: Építési beruházás Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája:

Részletesebben

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: ---

4.* Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárás esetén az eljárás alkalmazását megalapozó körülmények ismertetése: --- 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Hivatalos név: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Postai cím: Haller

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.06.15-től lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

Térfigyelő kamerarendszer bővítése Salgótarjánban - 1. sz. szerződésmódosítás

Térfigyelő kamerarendszer bővítése Salgótarjánban - 1. sz. szerződésmódosítás Térfigyelő kamerarendszer bővítése Salgótarjánban - 1. sz. szerződésmódosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Adásvétel Tájékoztató a szerződés Hirdetmény típusa:

Részletesebben

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet

Boldva és Vidéke Taka r ékszövetkezet A Takarékszövetkezet jelen ben szereplő, változó kamatozású i termékei esetében i kamatváltozást tesz közzé, az állandó (fix) kamatozású i termékek esetében pedig a 2014.08.13-tól lekötésre kerülő ekre

Részletesebben

Az Európai Szabadalmi Egyezmény végrehajtási szabályainak 2010. április 1-étől hatályba lépő lényeges változásai

Az Európai Szabadalmi Egyezmény végrehajtási szabályainak 2010. április 1-étől hatályba lépő lényeges változásai DANUBIA Szabadalmi és Védjegy Iroda Kft. Az Európai Szabadalmi Egyezmény végrehajtási szabályainak 2010. április 1-étől hatályba lépő lényeges változásai A Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRŐL I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/112

Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/112 Tájékoztató az eljárás eredményéről - Engedélyesek által elvégzendő elégedettségi felmérések irányításával, ellenőrzésével, összehangolásával és elemzésével kapcsolatos tevékenység ellátása ellátása Közbeszerzési

Részletesebben