J e g y z ő k ö n y v

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J e g y z ő k ö n y v"

Átírás

1 J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének május 6-án 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai Kálmán, Dr Bencze Miklós, Bodor Tamás, Kocsmár Gyula, Veresné Nagy Margit önkormányzati képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester. Bejelentéssel távol: --- Bejelentés nélkül távol: -- Jelen vannak továbbá: Csehné Köteles Rozália belső ellenőr, Süvegesné Bakondi Mária, a Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztályának vezetője, Mikola Istvánné, a Városi Könyvtár vezetője, Orvos Anetta Csilla, Baptista Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központ Kenderesi Telephelyének vezetője, Süveges Lajos, Kenderes Városgazdálkodás vezetője, Fehérné Szendrei Ibolya, Farkas Istvánné, Szűcs Anita, Dr Ila Erzsébet, Hoppál Imre meghívottak,dr Gaszparjan Karen jegyző, Kun Sándorné jegyzőkönyvvezető. PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: köszöntötte a megjelenteket. Megállapította, hogy a 7 fős testület valamennyi tagja jelen van, az ülés határozatképes. Javasolta a kiküldött meghívón szereplő napirendi pontok megtárgyalását. Kérte, akinek van más javaslata a napirendi pontot illetően tegye meg. Más javaslat nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta: Kenderes Város Önkormányzatának 86/2015.(V.6.) Kt. számú határozata Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete május 6-i ülése napirendjének elfogadásáról Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete Pádár Lászlóné polgármester napirendekre tett javaslatát elfogadta. Erről: 1./ Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testületének tagjai, Helyben 1. n a p i r e n d i p o n t m e g t á r g y a l á s a Előterjesztés Kenderes Város Önkormányzatának évi költségvetésének végrehajtásáról és a pénzmaradvány elfogadásáról Szóbeli kiegészítést tett Veresné Nagy Margit.

2 - 2 VERESNÉ NAGY MARGIT önkormányzati képviselő, a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság elnöke: a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság megtárgyalta a rendelet-tervezet, melyet a beterjesztett formában javasol a Képviselő-testületnek elfogadásra. PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: a bizottsági ülésen pozitív vélemény hangzott el a zárszámadással kapcsolatban, amelyhez ő is csalakozik.az előterjesztés tükrözi az önkormányzat évi gazdálkodásával kapcsolatos eredményeket. Véleménye szerint megfelelő szakemberek kezében van az önkormányzat gazdálkodásának irányítása. A belső ellenőr segítségével minden olyan jogszabályi változást figyelemmel kísérnek, amely a gazdálkodásra és annak végrehajtására vonatkozik. Bízik benne, hogy a korábbiakhoz hasonló, szigorú gazdálkodás mellett a évi költségvetés is sikeresen végrehajtható lesz. Beszédes a pénzmaradvány összege, és úgy látja, hogy ebben az évben is tudják tartani a költségvetés tavalyi színvonalát. Kérdés, hozzászólás nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta a rendelet-tervezetet, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi rendeletet alkotta: Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2015.(V.7.) rendelete a évi költségvetés zárszámadásáról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról Kenderes, május 6. (A rendelet a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) (: Pádár Lászlóné:) (:Dr Gaszparjan Karen:) polgármester jegyző 2.n a p i r e n d i p o n t m e g t á r g y a l á s a Előterjesztés a Kenderesi Polgármesteri Hivatalnál és az Önkormányzat intézményeinél évben végzett belső ellenőrzési jelentésről Szóbeli kiegészítést tett Veresné Nagy Margit. VERESNÉ NAGY MARGIT önkormányzati képviselő, a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság elnöke: a Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottság megtárgyalta a jelentést, melyet a beterjesztett formában javasol elfogadásra a Képviselő-testületnek. PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: megnyugtató, hogy az önkormányzatnál és az intézményeknél az ellenőrzés folyamatos. A belső ellenőr folyamatosan ellenőrzi a gazdálkodást, amely egyfajta biztonságérzetet ad az önkormányzat számára.

3 - 3 Kérdés, hozzászólás nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta. Kenderes Város Önkormányzatának 87/2015.(V.6.) Kt. számú határozata ellenőrzési jelentés Kenderes Város Polgármesteri Hivatalánál évben végzett belső ellenőrzésekről Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta Kenderes Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatalánál évben végzett belső ellenőrzésekről szóló ellenőrzési jelentést, és azt a jegyzőkönyv melléklete szerinti tartalommal tudomásul veszi. Erről: 1./ Képviselő-testület tagjai, Helyben 2./ Pádár Lászlóné jegyző 3./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben é r t e s ü l n e k. 3. n a p i r e n d i p o n t m e g t á r g y a l á s a Előterjesztés a Városi Könyvár alapító okiratának módosításáról PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: az intézmény alapító okiratának módosítását javasolja az előterjesztésben foglaltak szerint, melyre jogszabályváltozás miatt volt szükség. H o z z s z ó l á s MIKOLA ISTVÁNNÉ, a Városi Könyvtár vezetője: az intézményben január 27-én szakfelügyeleti vizsgálat volt. Az arra tett észrevételeket figyelembe véve, megadott szempontok szerint került átdolgozásra az intézmény alapító okirata. Kérte a Képviselő-testületet, hogy a beterjesztett formában fogadja el az alapító okiratot. Kérdés nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta: Kenderes Város Önkormányzatának 88/2015.(V.6.) Kt. számú határozata Városi Könyvtár módosító okiratáról Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Könyvtár napján kiadott 81/2012.(V.23.) Kt. számú határozattal elfogadott alapító okiratát az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 8/A.(2) bekezdésében biztosított jogkörében a határozat 1. számú mellékletét

4 - 4 képező módosító okirat szerint módosítja. Ezzel egyidejűleg a Kenderes Város Önkormányzata képviselő-testületének a 81/2012.(V.23.) Kt. számú határozatát hatályon kívül helyezi. A módosító okirat rendelkezéseit a törzskönyvi nyilvántartásba történő bejegyzés napjától kell alkalmazni. Erről: 1./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 2./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben 3./ Városi Könyvtár 5331 Kenderes, Szent István út / Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága 5000 Szolnok, Magyar út 8. é r t e s ü l n e k. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta: Kenderes Város Önkormányzatának Városi Könyvtár alapító okiratáról 89/2015.(V.6.) Kt. számú határozata Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Városi Könyvtár napján a 88/2015.(V.6.) Kt. számú határozattal elfogadott módosító okirat alapján, az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 8/A. (2) bekezdésében biztosított jogkörében a határozat 1. számú mellékletét képező a módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt alapító okiratot adja ki. Ezzel egyidejűleg Kenderes Város Önkormányzata Képviselő-testületének 81/2012.(V.23.) Kt. számú határozatát hatályon kívül helyezi. Az alapító okirat rendelkezéseit a törzskönyvi nyilvántartásba történő bejegyzés napjától kell alkalmazni. Erről: 1./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 2./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben 3./ Városi Könyvtár 5331 Kenderes, Szent István út / Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága 5000 Szolnok, Magyar út 8. é r t e s ü l n e k. 4. n a p i r e n d i p o n t m e g t á r g y a l á s a Előterjesztés a Városi Könyvár Szervezeti és Működési Szabályzatának jóváhagyásáról Szóbeli kiegészítést tett Mikola Istvánné. MIKOLA ISTVÁNNÉ, a Városi Könyvtár vezetője: a szakfelügyeleti ellenőrzés alkalmával az intézmény Szervezeti és Működési Szabályzata felülvizsgálatra került.

5 - 5 Elkészüt a könyvtár logója, amelyet minden levelükön, illetve hivatalos iratukon használni fognak, illetve honlapjukon is szerepelni fog. A pontban felsorolásra kerültek a térítésköteles szolgáltatások. Az SZMSZ melléklete is módosításra került, mivel eddig az iskolai nyári szünetekben szombatonként az intézmény zárva volt. Jogszabályváltozás miatt ezen változtattak olyan formában, hogy mostmár nyáron is nyitva lesznek. A közelmúltban készült egy használói elégedettség mérés, amelyben az olvasók igényeit mérték fel. Többen jelezték, hogy a szombati 10- től 12-ig történő nyitvatartás nem szerencsés, ezért 9-től 11 óráig tartanának nyitva. Kérdés, hozzászólás nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta: Kenderes Város Önkormányzatának 90/2015.(V.6.) Kt. számú határozata a Városi Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatának jóváhagyásáról Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városi Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatát, melyet a jegyzőkönyv melléklete szerinti tartalommal jóváhagyott. Erről: 1./ Városi Könyvtár vezetője, Helyben 2./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 3./ Dr Gaszparjan Karen jegyző, Helyben 5.n a p i r e n d i p o n t m e g t á r g y a l á s a Egyebek a.) Előterjesztés pályázat benyújtásáról a évi szociális gyermekétkeztetés támogatására PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: ebben az évben is lehetőség van a szociális gyermekétkeztetés támogatásáról szóló pályázat benyújtására, amelynek kiírása megjelent. Javasolta, hogy az önkormányzat éljen a lehetőséggel, és nyújtson be pályázatot, ezzel is segítve azokon a családokon, ahol nem biztosított a gyermekek részére a mindennapi meleg étel. Kérdést tett fel Tóth Tiborné alpolgármester. TÓTH TIBORNÉ alpolgármester: érdeklődött, hogy kik vehetnek részt a szociális gyermekétkeztetésben? PÁDÁR LÁSZLÓNÉ: a gyermekvédelmi kedvezményben részesülők köre részesülhet a nyári gyermekétkeztetésben. SÜVEGESNÉ BAKONDI MÁRIA: mivel hátrányos helyzetű település Kenderes, az 551 fő gyermekvédelmi kedvezményben részesülő gyermekek 55 %-ra kapnak támogatást. Pontosan 303 gyermeket tudnak egész nyáron ingyenesen étkeztetni.

6 - 6 Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testüelte 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta: Kenderes Város Önkormányzatának 91/2015.(V.6.) Kt. számú határozata pályázat benyújtásáról a évi szociális gyermekétkeztetés támogatására Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy döntött, hogy pályázatot kíván benyújtani a évi nyári szociális gyermekétkeztetés támogatására. Erről: 1./ Magyar Államkincstár Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága, 5000 Szolnok, Magyar út 8. 2./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 3./ Dr Gaszparjan Karen jegyző, Helyben 4./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben b.) Előterjesztés pályázat benyújtására a Központi konyha felújítására, évi C. törvény 3. melléklet II. 9. pont szerinti a gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések támogatására. PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: újabb lehetőség van a Központi Konyha felújítására pályázat benyújtására, a gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések támogatására. A támogatás maximális mértéke a fejlesztési költség 95 %-a, minimálisan biztosítandó saját erő mértéke 5 %. A központi költségvetési forrást önkormányzati fenntartású, óvodai gyermekétkeztetést szolgáló főzőkönyha, befejező konyha, melegítő-tálaló konyha és kapcsolódó kiszolgáló létesítmény létrehozása, vagy bővítése, fejlesztésére lehet fordtani. Javasolta a pályázat benyújtását, amelynek össz költsége: Ft, amelyből önerő (5 %): Ft, a pályázati támogatás (95 %): Ft. Kérdés, hozzászólás nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta:

7 - 7 Kenderes Város Önkormányzatának 92/2015. (V. 6.) Kt. számú határozata pályázat benyújtására a Központi konyha felújítására, évi C. törvény 3. melléklet II. 9. pont szerinti a gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések támogatására. Kenderes Város Önkormányzata a Központi Konyha felújítása című, évi C. törvény 3. melléklet II. 9. pont szerinti a gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések támogatására benyújtandó pályázatról szóló előterjesztést megtárgyalta. A kiírt pályázatra pályázatot kíván benyújtani, pályázati támogatás elnyerésére. A beruházás költsége összesen: Ft, amelyből Ft az önerő; Ft a pályázati támogatás (95%). A beruházás önerejét ( 5%) az önkormányzat évi költségvetése terhére biztosítja. Erről: 1./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben 2./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben c.) Előterjesztés az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjéről, valamint a 16/2015.(II.16.) Kt. számú határozat hatályon kívül helyezéséről PÁDÁR LÁSZLÓNÉ: a Képviselő-testület 16/2015.(II.16.) Kt. számú határozatával döntött az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjéről. A fenti határozat módosítása több ponton indokolt, egyrészt azért, hogy a mezőgazdasági gépekre, traktorokra ne vonatkozzon a tiltás, másrészt azért, hogy a kivéve célforgalom szabályozás kerüljön ki a határozatból. Időközben érkezett egy olyan javaslat, hogy egyedileg elbírált, egyszeri engedéllyel lehessen behajtani a kérdéses utcákba, mivel lehetnek olyan esetek, amikor elkerülhetetlen a behajtás. Kérdést tett fel Veresné Nagy Margit önkormányzati képviselő. VERESNÉ NAGY MARGIT önkormányzati képviselő: érdeklődött, hogy milyen formában lesz ellenőrízve az önkormányzati határozat betartása? PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: a rendőrség fogja ellenőrizni a szabályozás betartását. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta:

8 - 8 Kenderes Város Önkormányzatának 93/2015.(V.6.) Kt. számú határozata az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjéről, valamint a 16/2015.(II.16.) Kt. számú határozat hatályon kívül helyezéséről Kenderes Önkormányzati Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjéről szóló 16/2015.(II.16.) Kt. számú határozát helyezi. Kenderes Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjét a határozat 1. és 2. melléklete szerint határozza meg május 18-tól. Erről: 1./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 2./ Dr Gaszparjan Karen jegyző, Helyben 3./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben 4./ Borók Tibor r. alezrendes, Kisújszállási Rendőrőrs parancsnoka, 5310 Kisújszállás, Szabadság tér 1. 5./ Sebők Zoltán százados, Kenderesi Rendőrőrs parancsnoka, Kenderes, Szent István út 32. d.) Előterjesztés a Tarka-Barka Óvoda és Egységes Óvoda-Bölcsőde évi nyitvatartási rendjéről PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: a Képviselő-testületnek dönteni kell az óvoda nyári nyitvatartási rendjéről. Az óvoda vezető-helyettesével egyeztettek arról, hogy folyamatos legyen az óvoda nyitvatartása a nyári időszakban is, annál is inkább, hogy a gyermekek igénybe vegyék az ingyenes nyári gyermekétkeztetést. Javasolta, hogy abban az esetben zárjon be az óvoda, ha a gyermekek száma 10 fő alá csökken. H o z z á s z ó l á s o k CSEHNÉ KÖTELES ROZÁLIA belső ellenőr: hangsúlyozta, hogy nem jó módszer az, ha azt propagálják a szülők felé, hogy ne járjanak a gyerekek nyáron óvodába, mivel az a támogatás, amelyet az intézmény az önkormányzattól finanszírozásba megkap, egész évre vonatkozik.a folyamatos működtetés azt jelenti, hogy 220 napos benntartózkodást feltételeznek a gyermekek részéről. Ha ettől lényegesen kevesebb a bent tartózkodó gyermeklétszám, az éves elszámolás során visszafizetési kötelezettsége keletkezik az intézménynek. Lényeges, hogy 8 órát elérő, vagy el nem érő benntartózkodásról van szó, mert teljesen más a normatíva. Ahhoz, hogy az óvoda fenntartása biztosított legyen, mindenképpen arra kell törekedni, hogy egész évben nyitva legyen az intézmény. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta: - 9

9 Kenderes Város Önkormányzatának 94/2015. (V.6.) Kt. számú határozata a Tarka-Barka Óvoda és Egységes óvoda-bölcsőde évi nyitvatartási rendjéről Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete figyelemmel a nemzeti köznevelésről szóló évi CXC. törvény 83.. (2) bekezdés b.) pontjára a Tarka-Barka Óvoda és Egységes Óvoda-Bölcsőde évi nyitvatartási rendjét folyamatos nyitvatartásban határozza meg. Amennyiben a gyermek létszám 10 fő alá csökken, az intézmény bezár. A szükséges tisztasági meszelés a két épület igénybevételével zavartalanul biztosítható. Erről: 1./ Tarka-Barka Óvoda és Egységes Óvoda-Bölcsőde intézmény vezető-helyettese, Helyben, 2./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 3./ Dr Gaszparjan Karen jegyző, Helyben 4./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben VERESNÉ NAGY MARGIT önkormányzati képviselő: elmondta, hogy az általános iskolás gyermekek szülei keresték meg a napközis tábor igényével. Kérte, hogy próbáljanak segíteni abban, hogy a napközis tábor létrejöhessen, hiszen sok dolgozó szülőnek gondot jelent a gyermekek nyári elhelyezése. PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: jónéhány környékbeli településen gyakorlat, hogy nyári táborokat szerveznek. Jelenleg a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ az intézmény fenntartója, a következő tanévtől pedig az Egri Főegyházmegye lesz. Mindenképpen jelezni fogja az intézmény vezetőjének, hogy igény van a napközis táborra. e.) Előterjesztés Roma világnap Kenderes 2015 című pályázat benyújtásáról PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal ROM-RKT-15 kódszámmal pályázatot írt ki roma kulturális események támogatására. A pályázat keretében Roma világnap Kenderes 2015 címmel roma kulturális rendezvénysorozat kerülne megrendezésre. A program teljes költsége bruttó 300 ezer Ft, amely pályázati önrészt nem igényel. Kérte, akinek kérdése, hozzászólása van, tegye meg. Kérdés, hozzászólás nem volt. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 7 fő egyhangú szavazatával az alábbi határozatot hozta:

10 - 10 Kenderes Város Önkormányzatának 95/2015.(V.6.) Kt. számú határozata Előterjesztés Roma világnap Kenderes 2015 című pályázat benyújtásáról Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja a Roma világnap Kenderes 2015 című pályázat benyújtását a Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatalhoz a ROM- RKT-15 kódszámú pályázati kiírásra. Az önkormányzat a program lebonyolítását támogatja. Erről: 1./ Pádár Lászlóné polgármester, helyben 2./ Dr Gaszparjan Karen jegyző, Helyben 3./ Képviselő-testület tagjai, Helyben f.) Előterjesztés Középtiszai MEDOSZ SK támogatásáról PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: a Középtiszai MEDOSZ SK vezetése azzal a kérelemmel fordult a Képviselő-testület felé, hogy 500 ezer Ft támogatásban részesítse a sportkört. A testület előtt is ismert, hogy az előző vezetés felelőtlen gazdálkodása miatt igen nehéz helyzetbe került az egyesület. Többek között a pályázat útján elnyert eszközök sem kerültek kifizetésre, és amennyiben az esedékes, 500 ezer Ft-os részt most nem fizetik ki, az eszközöket is elveszítik. H o z z á s z ó l á s o k HOPPÁL IMRE a Középtiszai MEDOSZ SK elnöke: megerősítette a polgármester asszony által elmondottakat. A pályázaton elnyert támogatásból többek között traktort, fűnyírót, utánfutót, gyepszellőztetőt, hengert vásárolt az előző elnök. Ezeket a gépeket leszállították, de a vételár nem lett kiegyenlítve. Amennyiben a Képviselő-testület hozzájárul az 500 ezer Ft-os támogatás biztosításához, a vételár fele ki lesz fizetve. A másik felét szponzori felajánlásból kívánják rendezni, amellyel kapcsolatban több támogatóval tárgyalt.az MLSZ benyújtott pályázatukat elfogadta a TAO igénylésére.amennyiben nem tudják a most esedékes, 500 ezer Ft-os részt kifizetni, a gépeket el fogja vinni a szállító cég. TÓTH TIBORNÉ alpolgármester: érdeklődött, hogy mennyi a sportkör havi működési kiadása? HOPPÁL IMRE elnök: a tavayi évben vette át az elnöki tisztséget, akkor 200 ezer Ft volt havonta a kiadásuk. A Képviselő-testület 2015-re 1 millió Ft támogatást hagyott jóvá.amennyiben sikeresek lesznek a benyújtott pályázataik, akkor abból tudnak gazdálkodni. CSEHNÉ KÖTELES ROZÁLIA belső ellenőr: a társasági adótörvény változása miatt a szponzori bevételek igénylését átalakították, és jelentősen megszigorították.akinek erre az évre nincs megkötött szponzori szerződése, ebben az évben már nem kap pénzt, mivel május 31-ig a társasági adóbevallást el kell készíteni. Az elszámolást az MLSZ által kiválasztott könyvvizsgálók fogják ellenőrizni, a befogadott számlákat és a tényleges felhasználásokat megvizsgálni, és ha az jóváhagyásra kerül, abban az esetben történhet meg a szponzori elszámolás. - 11

11 Amennyiben a Képviselő-testület megelőlegezi sportkör részére az eszközök árát, azt TAO támogatásból nem fizetheti vissza. DR GASZPARJAN KAREN jegyző: a TAO rendszerbe a Középtiszai MEDOSZ benyújtotta fejlesztési tervét, melyet el is fogadtak. A TAO támogatásokat a szakmai tervben megjelölt tevékenységekre lehet fordíani. CSEHNÉ KÖTELES ROZÁLIA belső ellenőr: csak megbízható, nyereséges, hosszú távra tervezett partnerekkel lehet szerződést kötni. HOPPÁL IMRE elnök: már tárgyalt olyan megbízható szponzorral, amely hosszú távú szerződést kíván kötni a sportkörrel. PÁDÁR ÁSZLÓNÉ polgármester: pontosításként elmondta, hogy a tavalyi évben 3,5 millió Ft önkormányzati támogatásban részesült a sportkör. Az önkormányzat azt szeretné, ha az idei évük sikeresebb lenne a tavalyinál. Javasolta, hogy az 500 ezer Ft-ot visszatérítendő támogatásként adják a sportkörnek. Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete megtárgyalta az előterjesztést, és 6 fő támogató szavazatával, egy tartózkodás mellett az alábbi határozatot hozta: Kenderes Város Önkormányzatának 96/2015.(V.6.) Kt. számú határozata a Középtiszai MEDOSZ SK támogatásáról Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete úgy döntött, hogy a Középtiszai MEDOSZ SK működéséhez 500 ezer Ft visszatérítendő támogatást biztosít 2015.évi költségvetési tartaléka terhére. A visszatéritendő támogatás visszafizetési határideje: május 31. Erről: 1./ Pádár Lászlóné polgármester, Helyben 2./ Dr Gaszparjan Karen jegyző, Helyben 3./ Hoppál Imre, Középtiszai MEDOSZ SK elnöke, Helyben 4./ Polgármesteri Hivatal Pénzügyi és Városgazdálkodási Osztálya, Helyben PÁDÁR LÁSZLÓNÉ polgármester: érdeklődött Orvos Anetta Csillától, a Baptista Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központ Kenderesi telephelyének vezetőjétől, hogy milyen jellegű ellenőrzés folyik az intézményben? ORVOS ANETTA CSILLA a Baptista Szeretetszolgálat Regionális Szociális Központ Kenderesi telephelyének vezetője.: április 13-tól államkincstári ellenőrzés zajlik az intézményben, a ös év normatív igénylését, felhasználását és elszámolását vizsgálják a nappali ellátás és a házi segítségnyújtás területén. A vizsgálat jelenleg is folyamatban van. - 12

12 PÁDÁR LÁSZLÓNÉ: mivel más bejelentés, kérdés nem volt, az ülést 15 óra 15 perckor bezárta. Kmf. (:Pádár Lászlóné:) polgármester (:Dr Gaszparjan Karen:) jegyző

13 J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015, május 6-án 14 órakor tartott rendes, nyílt üléséről. M U T A T Ó Napirend: Szám: Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testülete május 6-i ülése napirendjének elfogadásáról 86/ / Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 10/2015.( V.7.) rendelete a évi költségvetés zárszámadásról és a pénzmaradvány jóváhagyásáról 2./ Ellenőrzési jelentés Kenderes Város Polgármesteri Hivatalánál évben végzett belső ellenőrzésekről 87/ / Városi Könyvtár módosító okiratáról 88/2015. Városi Könyvtár alapító okiratáról 89/ / A Városi Könyvtár Szervezeti és Működési Szabályzatának jóváhagyásáról 90/ / Egyebek a.)pályázat benyújtásáról a évi szociális gyermekétkeztetés támogatására 91/2015. b.)pályázat benyújtásáról a Központi Konyha felújítására, a évi C. törvény 3. melléklet II. 9. pont szerinti a gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések támogatására 92/2015. c.)az önkormányzati tulajdonú közutak forgalmi rendjéről, valamint a 16/2015.(II.16.) Kt. számú határozat hatályon kívül helyezéséről 93/2015. d.)a Tarka-Barka Óvoda és Egységes Óvoda-Bölcsőde évi nyitvatartási rendjéről 94/2015. e.) Előterjesztés Roma világnap Kenderes 2015 című pályázat benyújtásáról 95/2015. f.) A Középtiszai MEDOSZ SK támogatásáról 96/2015.

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.szeptember 4-én 7.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. április 30-án 14 órakor tartott rendes, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 24-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. február 26-án 13.40. órakor tartott nyílt ülésén.- Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Veresné Nagy Margit elnök, Kocsmár Gyula elnökhelyettes,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült:Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 22-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. április 15-én 15 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: 2015. március 31-én 13.30 órakor tartott nyílt ülésén.- Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Veresné Nagy Margit elnök, Kocsmár Gyula elnökhelyettes, Bodor

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. április 11-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén jelenlévőkről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. június 29-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. október 26-án 14 óra 30 perckor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. október 19-én 7.30 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Városi Önkormányzat Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2015. szeptember 21-én 13 óra 40 perckor tartott nyílt ülésén.- Az ülés helye: Városháza tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. november 26-án 13 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzata Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2014. június 25-én 13.00. órakor tartott nyílt ülésén.- Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. március 8-án 13 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 31-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. október 11-én 14 órakor tartott rendes, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. december 27-én 14 órakor tartott rendes, nyílt ülésén. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:pádár

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. december 9-én 15 óra 15 perckor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzata Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának, Szociális és Kulturális Bizottságának 2015. július 08-án 13.30 órakor tartott összevont, nyílt

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. május 5-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. március 24-én 15 óra 30 perckor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. - Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. június 7-én 9 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén jelenlévıkrıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. augusztus 25-én 15 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről- Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2013. november 11-én 16 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. július 10-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Polgárdi Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat 2007. november 27. napján 15.30 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal Alagsori terme

Részletesebben

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése

HATÁROZATOK ALSÓNEMESAPÁTI 66/2013.(VIII.09.) határozat a Védőnői Szolgálatot Fenntartó Egészségügyi Társulás megszüntetése A L S Ó N E M E S A P Á T I és N E ME S A P Á T I Községek ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETEINEK 2013. augusztus 9-ei együttes ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 151-2/2013/ANA. Tartalom:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 1-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. augusztus 19-én 10 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről.- Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK a) jegyzőkönyve, b) napirendje, c) határozatai: 176. d) rendelete: - TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2017. július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK 1. Előterjesztés

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 26-án 14 órakor tartott rendes, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak: Pádár

Részletesebben

T Á R G Y S O R O Z A T A

T Á R G Y S O R O Z A T A NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2015. április 30-án megtartott testületi ülésének a) jegyzőkönyve b) határozata c) előterjesztése d) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T A Napirendi

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. november 15-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl.- Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Baktai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. január 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve 4/2017.(I.16.) határozat Dédestapolcsány Község Önkormányzata 2017. évi Startmunka

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 14-én 14.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt:

Jegyzőkönyv. Peresztegi Lászlóné. Napirend tárgyalása előtt: Jegyzőkönyv Készült : 2012. május 7.-én a Polgármesteri Hivatal Tanácstermében Berhida Város Önkormányzata Képviselőtestületének rendkívüli üléséről 16.00 órai kezdettel. Jelen vannak: Távol maradt: Pergõ

Részletesebben

1. Előterjesztés a szociális nyári gyermekétkeztetés céljára 2013. évben benyújtott támogatás igénybevételére.

1. Előterjesztés a szociális nyári gyermekétkeztetés céljára 2013. évben benyújtott támogatás igénybevételére. ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 15-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 41-43. Száma: 1-56/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1. Előterjesztés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 27-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 5/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. március 25-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 14-17. TARTALOMJEGYZÉK OK: 14/2015.(III.25.)

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Bodor Tamás, Veresné Nagy Margit képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester.

J e g y z ő k ö n y v. Jelen vannak: Pádár Lászlóné polgármester, Bodor Tamás, Veresné Nagy Margit képviselők, Tóth Tiborné alpolgármester. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselőtestületének 2015. augusztus 7én 10 órakor tartott rendkívüli, nyílt üléséről. Az ülés helye: Városháza tárgyaló terme Jelen vannak:

Részletesebben

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 5053-2/2013. 29/2013. számú 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 190-192/2013. (XI. 22.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015.április 29. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Képviselı-testületének 2012. október 30-án 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. május 15-én 18 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 476-14/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének 7/2014. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. június 27-én (pénteken) du. 13. 00 órai kezdettel megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve Napirend: A polgármester beszámolója a két

Részletesebben

54/2015. (VI. 19.) KT.

54/2015. (VI. 19.) KT. JEGYZŐKÖNYV 10 015-18/2015./F FÜLÖP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. június 19-én de 8,00 órakor TARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Hozott rendeletek: - Hozott határozatok: 54/2015. (VI.

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8449 Magyarpolány, Dózsa György utca 6. Tel/Fax: 88/503-820 email: hivatal@magyarpolany.hu Szám: M. /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarpolány

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 10/2015. sz. jegyzőkönyve. a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 10/2015. sz. jegyzőkönyve a 2015. május 6 án megtartott rendkívüli ülésről 1 Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2015.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Ádánd Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2015.május 27-én tartott rendkívüli, nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 27-én

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.)

JEGYZŐKÖNYV. Az ülés helye: Bucsa, Községháza nagyterme (Bucsa, Kossuth tér 6.) Bucsa és Kertészsziget Önkormányzat Napközi Otthonos Óvoda Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanácsa Bucsa, Kossuth tér 6. Tel: 66/585-520. 841-2/2014. iktatószám 2. sz. JEGYZŐKÖNYV Készült: Bucsa

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről.

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. 32/10/2013 Zala Megye Ortaháza Község Önkormányzata Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 69/2013.(VIII.13.) kt.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu

Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu Balajt Község Önkormányzatának KÉPVISELŐ-TESTÜLETE e-mail cím: onkormányzat@balajt.hu 6-7/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balajt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29. napján

Részletesebben

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta.

Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testülete 6 igen szavazattal a javaslatot elfogadta. Készült: 2012. január 6-án, 14.00 15.00 óráig megtartott, Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselõ-testületének rövid úton összehívott, n y í l t ülésén, a Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal dísztermében

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Szociális alapszolgáltatási feladatokat ellátó intézményi társulásból Ambrózfalva község Önkormányzatának kilépése Iktatószám: /2010. Kövegy Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. év november hó 29. napján 17.00 órakor tartott nyílt rendkívüli képviselő-testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E O K 88/2010.(XI.29.)Kt.h.

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének

Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete. Ügyrendi Bizottsága. 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5 5/2015. Csanytelek Község Önkormányzata Képviselő-testülete Ügyrendi Bizottsága 2015. április 27.-én (hétfőn) de. 10 órakor megtartott soros nyílt ülésének Jegyzőkönyve 5 5 5

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 3 - án megtartott nyílt ülésről. 39/2015.(VI.3.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 3 - án megtartott nyílt ülésről. 39/2015.(VI.3.) kt. határozat. 264/6/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3 - án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 36/2015.(VI.3.) kt. határozat. 37/2015.(VI.3.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9/2014. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2014. május 8-án megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 29-30. TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 29/2014.(V.08.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült Cigánd Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 29-én 8 órai kezdettel megtartottrendkívüli üléséről. Az ülés helye: Jegyzői iroda Jelen vannak: Ablonczy Dániel alpolgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Szatymaz Község Képviselő-testületének szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. J e g y z ő k ö n y v Szatymaz Község Képviselő-testületének 2012. szeptember 28. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Napirendi pontok: 1. Járások kialakításával kapcsolatos önkormányzati döntések:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK JEGYZŐKÖNYV Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás 2013. augusztus 12-én megtartott nyilvános, alakuló üléséről Szám: 1395/2013/ANA. 1/2013. (VIII.12.) határozat Társulási Tanács elnökének megválasztásáról

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 02-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 02-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. június 02-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyve 169/2015. (VI.02.) határozata Pályázat a gyermekétkeztetés feltételeit javító fejlesztések

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: D- 20-2/2014. Oroszi Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8458 Oroszi, Szabadság u. 27. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. február 27 -én 16

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 16-án 15,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 16-án 15,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. december 16-án 15,30 órai kezdettel tartott nyilvános rendkívüli üléséről 2 A Képviselő-testülete által meghozott határozatok: HATÁROZAT

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. május 6-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal (8700

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2011. december 14-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály polgármester,

Részletesebben

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 3. szám. Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 3. szám Tiszaszentimre Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V T Á R G Y M U TATÓ Határozat/Rendelet száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Oroszi Községi Önkormányzat Képviselő- testülete 8458 Oroszi, Szabadság u.43. Szám: D-20-5 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Oroszi Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 28-án 16

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal dísztermében Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 9-i rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr.

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2015. szeptember 2-án 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2011. október 17-én 14 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonykúti Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 206. december 3-án megtartott nyilvános, rendkívüli testületi üléséről. Az ülés helye: Községháza (Bakonykúti, Szabadság

Részletesebben

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: 175-5/2015. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 175-5/2015. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 18. napján 18 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u.

Részletesebben

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-25/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2008. december 12-én megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: polgármester Lengyel István alpolgármester

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről Ikt.szám: 692-1/2014 JEGYZŐKÖNYV Cece Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 10-én 14,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat

Részletesebben

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek...

Napirendi javaslat... 532. I. napirend Rendkívüli önkormányzati támogatás pályázat benyújtása... 533. II. napirend Indítványok, egyebek... 530 GYÖNGYÖSTARJÁN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. július 21-én 17,00 órakor megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y Z Ő K Ö N Y V E A Képviselő-testület döntései Rendelet 11/2015.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. december 23. napján megtartott ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. december 23. napján megtartott ülésén. Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 3596 Szakáld, Aradi út. 4. Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. december 23. napján megtartott ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 18-án tartott rendkívüli üléséről. Ágasegyháza Község Önkormányzat Képviselő-testülete 6076 Ágasegyháza, Szent István tér 1. Web: http://agasegyhaza.hu Tel.:76/388-211 Fax: 76/388-387 E-mail: pmstrh@t-online.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzati képviselők neve: Dorkó György képviselő Kelemen Tünde képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. június 25. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselı-testületének 2012. augusztus 9-én 8 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésérıl. Az ülés helye: Városháza tanácskozó terme Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 12/1/2015. JEGYZŐKÖNYV a képviselő-testület 2015. augusztus 7-én megtartott rendkívüli üléséről Határozatok száma: 57-58. 1 TARTALOMJEGYZÉK HATÁROZATOK: 57/2015.(VIII.7.)

Részletesebben

2014. évi. 23. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült

2014. évi. 23. szám. Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült 2014. évi 23. szám Tiszaszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 4-én megtartott rendkívüli üléséről készült J E G Y ZŐ K Ö N Y V T Á R G Y M U T A T Ó Határozat/Rendelet

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7. Tel.: 57/ Fax: 57/

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7.   Tel.: 57/ Fax: 57/ J á s z k isér V á r o s Ö n k o r mányzata K é p v iselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt.sz.: 403-31/2012. 19. Jegyzőkönyv Jászkisér Város

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Balkány Város Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli nyílt üléséről J e g y z ő k ö n y v Készült: Balkány Város Önkormányzata rendkívüli nyílt üléséről Az ülés ideje: 2015. augusztus 03. Az ülés helye: Balkányi Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme (4233 Balkány, Rákóczi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről 170/2/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 5-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 2/2014.(II.28.) önkormányzati

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására

JEGYZŐKÖNYV NAPIREND ELŐTT NAPIRENDI JAVASLAT. 1.) Javaslat a évi nyári gyermekétkeztetési pályázat benyújtására JEGYZŐKÖNYV Készült: Vilonya Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 6-án 9 óra 15 perces kezdettel a Berhidai Közös Önkormányzati Hivatal emeleti tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben