Jegyzőkönyv. Készült: november 24.-én a JNSZM TCKÖ PÜB. ülésén.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Készült: 2008. november 24.-én a JNSZM TCKÖ PÜB. ülésén."

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: november 24.-én a JNSZM TCKÖ PÜB. ülésén. Jelen vannak: Lukács Mihály elnök Rácz Tamás elnökhelyettes Jónás Zoltán PÜB elnök Csóka János Biz. Tag. Banya László Biz. Tag. Hajdúné Gácsi Mária a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője dr. Molnár Zoltán a Közgyűlési Iroda helyettes vezetője Jónás Zoltán jegyzőkönyv hitelesítőnek Csóka Jánost kéri fel. Jónás Zoltán: mindenkit köszönt. Megállapítja, hogy a Bizottság határozatképes, mindenki jelen van. Bizottsági ülés napirendi pontjai: 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat I-III. negyedéves költségvetésének teljesítéséről 2. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról 3. Előterjesztés a évi feladatalapú támogatás igényléséről 4. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról Előadó: Lukács Mihály elnök 5. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról Előadó : Hajdúné Gácsi Mária a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője 6. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi munkatervéről Előadó: Lukács Mihály elnök 1. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat I-III. negyedéves költségvetésének teljesítéséről Jónás Zoltán: Köszönti az ülésen résztvevőket. Elmondja, hogy az anyagot mindenki megkapta. Kiegyensúlyozott a pénzügyi helyzetük és aktív a bizottság. Kérdezi, hogy van-e valami kérdése valakinek.

2 2 Hajdúné Gácsi Mária: köszönti a résztvevőket, elmondja, hogy megpróbálta összefoglalni a legfontosabb adatokat, amelyek az első háromnegyed évet jellemezték. Új az anyagban, hogy a táblázatban a létszám is feltüntetésre került, tekintettel arra, hogy bérjellegű kiadás van. Elmondja, hogy az Önkormányzat gazdálkodása kiegyensúlyozott, továbbra is a bevételek és a kiadások egyensúlya biztosított, és várhatóan egy kis pénzmaradvány is várható, mivel a második és harmadik negyedévben voltak azok a rendezvények, illetve a bérrel járó kiadások is, amelyek a legnagyobb összeggel bírnak. Lukács Mihály: elmondja, hogy egyet ért Hajdúné Gácsi Máriával és a másik dolog, ami gond, hogy a járulékokra nem volt felkészülve. Azt a programot fogja támogatni, amely nem jár ilyen terhekkel. Úgy gondolja tényleg aranyat ért a vezetés, illetve az iroda is sok segítséget kap. Úgy gondolja, időarányos a teljesítményük és várhatóan idén már nem lesz nagyobb rendezvényük. Jónás Zoltán: köszöni a hozzászólást. Kérdezi, hogy más kiegészítés van-e még. Csóka János: elmondja, hogy a Munkaügyi Központtal elég nagy vitába keveredtek, ami a foglalkoztatottak kérdését illeti, és úgy látja ez egyfajta kötekedés volt. A költségvetéssel kapcsolatban úgy véli, az a legfontosabb, hogy a pénzügyi kérdéseket mindig egyeztetni kell, és azt látja Ő is, hogy egyensúlyban, rendezett szempontok szerint működik az önkormányzat. Banya László: elmondja, hogy valóban kiegyensúlyozott a Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat pénzügyi gazdálkodása, és úgy látja, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Önkormányzat példa értékű munkát végez. Jónás Zoltán: köszöni a hozzászólásokat, kéri a képviselőket, kézfelnyújtással szavazzanak. 25/2008. (XI 24.) számú határozata a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat I-III. negyedéves költségvetésének teljesítéséről Bizottsága a I.-III. negyedéves költségvetésének teljesítéséről szóló beszámolót megtárgyalta, a Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzatnak elfogadásra javasolja. 3. Jónás Zoltán, a elnöke 4. a TCKÖ képviselői 5. Rentzné dr. Bezdán Edit Megyei főjegyző 6. Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője értesülnek.

3 3 2. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Jónás Zoltán: elmondja, hogy az anyagot megkapta mindenki. Felkéri Hajdúné Gácsi Máriát, hogy ismertesse. Hajdúné Gácsi Mária: elmondja, hogy a módosításban cél jelleggel kapott pénzekről van szó, nagyobb összegben a foglalkoztatási támogatás, ami megérkezett szeptember 30- ig, illetve a feladatalapú támogatás két részletben szintén megérkezett. Jónás Zoltán: Köszöni szépen a tájékoztatót és megkérdezi elnök urat, van-e hozzászólása. Lukács Mihály: elmondja, hogy igazán sok hozzátenni valója nincs, azok a dolgok szerepelnek benne, amelyet már Hajdúné Gácsi Mária is elmondott. Jónás Zoltán: köszöni a hozzászólásokat, és megkéri a képviselőket, kézfelnyújtással szavazzanak. A Bizottság egyhangúlag elfogadta a évi költségvetés módosításáról szóló előterjesztést 26/2008. (XI 24.) számú határozata A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetésének módosításáról Bizottsága a évi költségvetés módosításáról szóló előterjesztést megtárgyalta, a Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzatnak elfogadásra javasolja. 3. Jónás Zoltán, a elnöke 4. a TCKÖ képviselői 5. Rentzé dr. Bezdán Edit Megyei főjegyző 6. Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője értesülnek. 3. Előterjesztés a évi feladatalapú támogatás igényléséről Jónás Zoltán: elmondja a Bizottságnak, hogy a javaslatot mindenki megkapta. Hajdúné Gácsi Mária: elmondja, hogy szerény az előterjesztés, de reménykednek benne, hogy ismét lesz többlettámogatási összeg. A pályázat nagy részben kész van, az előző évhez képest kiegészülne azokkal a megállapodásokkal, amelyeket ez évben kötöttek meg. Jónás Zoltán: úgy gondolja, hogy a megkötött megállapodások azért megalapozzák a feladatalapú támogatást.

4 4 Csóka János: azt gondolja, az együttműködési megállapodások nagyban hozzájárulnak a sikeresebb támogatáshoz, ezeket jövőre is kívánják folytatni és remélik, hogy 2009-ben még több megállapodást tudnak megkötni. Elfogadásra javasolja az előterjesztést. Jónás Zoltán: köszöni szépen a véleményeket, kérdezi, van-e valakinek még kiegészítése. Szavazásra bocsátja a napirendi pontot. 27/2008. (XI 24.) számú határozata A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat a évi feladatalapú támogatás igényléséről Bizottsága a évi feladatalapú támogatás igényléséről szóló előterjesztést megtárgyalta, a Területi Kisebbségi Önkormányzatnak elfogadásra javasolja. 3. Jónás Zoltán, a elnöke 4. Rentzné dr. Bezdán Edit Megyei főjegyző 5. Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője értesülnek. 4. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról Jónás Zoltán: az anyagot mindenki megkapta. Kérdezi, hogy véleménye, észrevétele van-e valakinek Lukács Mihály: elmondja, hogy formailag úgy van elkészítve, mint a évi koncepció. Azt gondolja, ha esetleg ha plusz bevételi forrás jelenik meg, akkor évközben is tudnak módosítani a költségvetésen. Jónás Zoltán: köszöni a hozzászólást, és szavazásra bocsátja a napirendi pontot. 28/2008. (XI 24.) számú határozata A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról Bizottsága a évi költségvetési koncepciójáról szóló előterjesztést megtárgyalta és elfogadásra javasolja a Területi Kisebbségi Önkormányzatnak.

5 5 3. Jónás Zoltán, a elnöke 4. Rentzné dr. Bezdán Edit Megyei főjegyző 5. Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője értesülnek 5. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról Jónás Zoltán: az anyagot mindenki megkapta, az előadó a megyei közgyűlés elnöke lenne, jelen esetben őt helyettesíti Hajdúné Gácsi Mária és Dr. Molnár Zoltán. Hajdúné Gácsi Mária: elmondja, hogy annyival másabb az idei helyzet, hogy nem csak a törvényjavaslatra kellett építeni, hanem egy olyan jelentős módosító javaslatra, amely majdnem az egészet átfogja. A béreknél helyben maradás várható és a 13. havi illetmény is kérdőjeles. Az ország jelenlegi gazdasági helyzete miatt egy olyan módosító indítvány van benyújtva, amely alapjaiban megváltoztatja minden önkormányzat költségvetését, az eddigiekhez képest. Ezért nem lesz könnyű a költségvetést megalkotni, meg egyáltalán arról dönteni, hogy milyen feladatok maradjanak meg. A megyei önkormányzatnak egyik legnagyobb tétele az intézményeinek a működtetése, közel 2000 embernek munkabért fizetni, illetve közel 8000 embernek az ellátását kell biztosítani és ez nem kis kihívást jelent, mivel a határára érkezünk a hitelképességnek. Jónás Zoltán: megkérdezi a képviselőket, hogy van-e hozzászólás? Megköszöni a tájékoztatót és szavazásra bocsátja a koncepciót. 30/2008. (XI 24.) számú határozata A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról Bizottsága a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat évi költségvetési koncepciójáról szóló előterjesztést megtárgyalta és a Területi Kisebbségi Önkormányzatnak elfogadásra javasolja. 3. Jónás Zoltán, a elnöke 4. Fejér Andor a megyei közgyűlés elnöke 5. Rentzné dr. Bezdán Edit Megyei főjegyző 6. Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője értesülnek

6 6 6. Előterjesztés a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi munkatervéről Jónás Zoltán: megkérdezi a képviselőket, hogy van-e hozzászólás. Csóka János: elmondja, hogy a kötelező ülésszám szerepel benne, illetve a tavalyi munkaterv alapján van elkészítve. Esetlegesen, ha szükséges, módosítható a tervezet. Jónás Zoltán: köszöni a hozzászólást, és szavazásra bocsátja a munkatervet.. 29/2008. (XI 24.) számú határozata A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Cigány Kisebbségi Önkormányzat évi munkatervéről Bizottsága a Területi Kisebbségi Önkormányzat évi munkatervéről szóló előterjesztést megtárgyalta, a Területi Kisebbségi Önkormányzatnak elfogadásra javasolja. 7. Lukács Mihály elnök 8. Rácz Tamás elnökhelyettes 9. Jónás Zoltán, a elnöke 10. Rentzné dr. Bezdán Edit Megyei főjegyző 11. Hajdúné Gácsi Mária, a Pénzügyi és Beruházási Iroda vezetője értesülnek Jónás Zoltán: megköszöni a részvételt és az ülést bezárja. Kmf. Jónás Zoltán Csóka János PÜB elnök jegyzőkönyv hitelesítő

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata

Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata Fertőd Város Német Kisebbségi Önkormányzata 7/2010. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2010. december 14. napján megtartott NÉMET KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT Ü L É S É R Ő L Készült: 4 példányban. 1 Fertőd Város

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csetény-Szápár KözségÖnkormányzat Képviselőtestületei 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csetény és Szápár Község Önkormányzat Képviselőtestületeinek 2009. szeptember

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án tartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án tartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Szegvári Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 30-án tartott üléséről. Jelen vannak: Varga Ferenc elnök Berta Sándor képviselő Lakatos Antal képviselő

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 230 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2015. június 5. napján 9 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö NY V. Készült: Buj község Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. október 28-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö NY V. Készült: Buj község Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. október 28-án megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö NY V Készült: Buj község Kisebbségi Önkormányzat Testületének 2010. október 28-án megtartott üléséről. Jelen vannak: Csikós Árpádné elnök, Csikós Árpád, Bancsók Elemér képviselők. Tanácskozási

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Pénzügyi Bizottsága 2010. május 14-én tartott üléséről Jelen vannak: Virág András a bizottság elnöke Póda Jenő a bizottság alelnöke Lauer István

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Berhidai Német Nemzetiségi Önkormányzat hivatalos helyiségében 2012. december 5-én 16,00 órai kezdettel. Jelen vannak: Csibra Ferencné nemzetiségi elnök Takács Lászlóné nemzetiségi

Részletesebben

1002-2/2014. Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága. 2014. január 23-i soron következő ülésének jegyzőkönyve

1002-2/2014. Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága. 2014. január 23-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 1002-2/2014. Püspökladány Város Önkormányzata Pénzügyi és Ügyrendi Bizottsága 2014. január 23-i soron következő ülésének jegyzőkönyve 1/2014. (I. 23.) pénzügyi és ügyrendi bizottsági határozat Püspökladány

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. április 14-én 9,25 órakor a polgármesteri hivatal tanácstermében megtartott rendkívüli képviselő-testület üléséről. Jelen vannak: jelenléti ív alapján Napirend: 1.

Részletesebben

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. május 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. május 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 59/2013.(V.28.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása 60/2013.(V.28.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta.

Jegyzőkönyv. Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzata a módosított napirendet elfogadta. Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Német Nemzetiségi Önkormányzat Kaposvár, Szent Imre u. 14 sz. alatti székhelyén 2012. december 5-én 16.00-kor megtartott üléséről. Jelen voltak: a csatolt

Részletesebben

N A P I R E N D. 1.) Beszámoló a lejárt határidejű határozatok Vitális Gábor végrehajtásáról. 2.) 2015. évi munkaterv elfogadása Vitális Gábor.

N A P I R E N D. 1.) Beszámoló a lejárt határidejű határozatok Vitális Gábor végrehajtásáról. 2.) 2015. évi munkaterv elfogadása Vitális Gábor. Román Nemzetiségi Önkormányzat 2014. november 18-i ülésén hozott határozatai 41/2014. (XI. 18.) sz. RNÖ. határozat A Mezőkovácsházi Román Nemzetiségi Önkormányzat a,, kitüntetési díj tárgyában készült

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 13- án, 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 13- án, 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 13- án, 15,30 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Kruppa József Punk

Részletesebben

Német Nemzetiségi Önkormányzat Márkó 8441 Márkó, Padányi Bíró Márton tér 5. Jegyzőkönyv

Német Nemzetiségi Önkormányzat Márkó 8441 Márkó, Padányi Bíró Márton tér 5. Jegyzőkönyv 8441 Márkó, Padányi Bíró Márton tér 5. Jegyzőkönyv Készült 2013. április 23-án 8 órakor a Német Nemzetiségi Önkormányzat irodájában a Német Nemzetiségi Önkormányzat képviselőtestületi ülésén. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balmazújvárosi Közös Önkormányzati Hivatal dísztermében (4060 Balmazújváros, Kossuth tér 4-5.) Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 9-i rendkívüli

Részletesebben

Készült: Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő testületének 2008. május 9-én 14.00 órakor megtartott üléséről.

Készült: Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő testületének 2008. május 9-én 14.00 órakor megtartott üléséről. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2008. május 9-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Szám: 317-18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2009. június 2-i üléséről

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2009. június 2-i üléséről Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2009. június 2-i üléséről A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2012. június 13.-án megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2012. június 13.-án megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkövesd Város Képviselő-testületének 2012. június 13.-án megtartott rendkívüli üléséről. Helye: Polgármesteri Hivatal B épület emeleti nagytanácskozó terem Mezőkövesd,

Részletesebben

Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének jegyzőkönyve

Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének jegyzőkönyve Tiszaszentmárton Község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének a) jegyzıkönyve b) határozata : 12/2015 Napirendi pontok: 1. 2015.

Részletesebben

6. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-i rendes ülésére

6. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-i rendes ülésére 6. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvári Városszépítő és Városvédő Egyesület beszámolója

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Az ülés helye: Jelen vannak: Gádoros Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Gazdasági Bizottságának 2013. május 28-án 13 00 órától megtartott üléséről

Részletesebben

/2014. ( ) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről

/2014. ( ) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről /2014. ( ) Kt. határozat tervezet a Képviselő-testület 2015. I. félévi munkatervéről Berhida Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Szervezeti és Működési Szabályzatról szóló 10/2013.(V.8.) önkormányzati

Részletesebben

SZECSENYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ - TESTÜLETE

SZECSENYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ - TESTÜLETE SZECSENYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ - TESTÜLETE 2009. EVI III. JEGYZŐKÖNYVE 2009. MÁRCIUS 31-1 ULESEROL J e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő-testületének 2009.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D-57-19 /2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. december 30 -án 17,30 órai

Részletesebben

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület

Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila u. 19. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2013. november 29.-i ülésének J E G Y Z

Részletesebben

Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 2013. november 26-án 15.20 órától megtartott nyílt ülésén.

Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 2013. november 26-án 15.20 órától megtartott nyílt ülésén. Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.: I. 331-16/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Békéscsaba Megyei Jogú Város Szlovák Önkormányzata 2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Mihály bizottsági tagok. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendek kerüljenek megtárgyalásra,melyek az alábbiak:

JEGYZŐKÖNYV. Kiss Mihály bizottsági tagok. Javasolja, hogy a meghívóban szereplő napirendek kerüljenek megtárgyalásra,melyek az alábbiak: 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Sportbizottsági ülésén Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal Tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.sz.) 2016.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kistarcsa Város Képviselő-testület Humánpolitikai Bizottságának 2015. február 23-án (hétfőn) 17.00 órakor kezdődött rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 12/2008. (VI. 6.) MNÖ határozatot

JEGYZŐKÖNYV. 12/2008. (VI. 6.) MNÖ határozatot JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2008. június 6-án 15 00 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak: Jelen

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2011. december 12.

JEGYZİKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2011. december 12. JEGYZİKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2011. december 12. JEGYZİKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselı-testületének 2011. december 12. napján 15 órai kezdettel megtartott rendkívüli

Részletesebben

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. MÁRCIUS 9.) Határozat: 17/2016. 20/2016. Kt. hat.

NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. MÁRCIUS 9.) Határozat: 17/2016. 20/2016. Kt. hat. NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 3. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2016. MÁRCIUS 9.) Határozat: 17/2016. 20/2016. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl J E G Y Z İ K Ö N Y V Szeged Megyei Jogú Város Közgyőlés Egészségügy és Szociális Bizottságának 2010. május 5. napján tartott nyílt ülésérıl Jelen vannak: dr. Ványai Éva, a Bizottság elnöke, képviselı

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kulturális, Oktatási és Szociális Bizottságának 2015. április 30. napján 15 00 órától a Rakamazi Közös Önkormányzati Hivatal tanácstermében megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. december 14-én megtartott rendkívüli, nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m: Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről. 165/10/2015. Zala Megye Ortaháza Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. november 24-én megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 71/2015(XI.24.) kt. határozat. Tárgykód: El6

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV CSÓR KÖZSÉG LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. NOVEMBER 22-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV CSÓR KÖZSÉG LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. NOVEMBER 22-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV CSÓR KÖZSÉG LENGYEL KISEBBSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011. NOVEMBER 22-ÉN TARTOTT NYILVÁNOS ÜLÉSÉRŐL Határozatok: 15/2011.(XI.22.) számú határozat A kisebbségi önkormányzat 2011.

Részletesebben

J e g y zőkönyv KUB-18/2011. (KUB-43/2010-2014.)

J e g y zőkönyv KUB-18/2011. (KUB-43/2010-2014.) KUB-18/2011. (KUB-43/2010-2014.) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Külügyi és határon túli magyarok bizottságának 2011. június 14-én, kedden, 11 óra 33 perckor az Országház főemelet 55. számú tanácstermében

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2014. április 7-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről

J e g y z ő k ö n y v. Készült: 2014. április 7-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Szám: 7/2014. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. április 7-én a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli Képviselő-testületi ülésről Jelen vannak: Katona Imre polgármester Geredy

Részletesebben

Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28. napján megtartott üléséről

Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. január 28. napján megtartott üléséről 1/2016. (I.28.) BRNÖ határozat Az ülés napirendjéről Bátmonostori Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. január 28-i képviselő-testületi ülés napirendjét az alábbiak szerint állapítja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E

J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Iktatószám: 449/2/2016. Magyarcsanád Község Cigány Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. február 24. napján 13:00 órakor megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K ÖN Y V E Határozatok

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. június 28-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2010. II. félévi munkaterve Előadó : Ottó Péter polgármester

Részletesebben

JAVASLAT. Ózd, 2015. április 9. Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke

JAVASLAT. Ózd, 2015. április 9. Oktatási, Kulturális és Sport Bizottság Elnöke JAVASLAT a 2015. évi nemzeti ünnepek megrendezésére és egyéb városi rendezvényekkel kapcsolatos feladatok, valamint a testvérvárosi kapcsolatok ápolására előirányzott keretek felosztására Ózd, 2015. április

Részletesebben

Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 28-án tartott NYÍLT ülésének:

Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 28-án tartott NYÍLT ülésének: Képviselő-testülete ÖKÖRITÓFÜLPÖS Száma:Ö/35-19/2013/ált. Ököritófülpös Nagyközség Önkormányzat 2013. június 28-án tartott NYÍLT ülésének: a./ Jegyzőkönyve:169-től - 172-ig b./ Tárgysorozata: 1-től 4-ig

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 10833-2/2016. J e g y z ő k ö n y v Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016. június 13. napján megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Készült: 4 példányban 1 pld Eredeti példány 1 pld.

Részletesebben

JEGYZİKÖNYV. Dr. Szántó Mária jegyzıi

JEGYZİKÖNYV. Dr. Szántó Mária jegyzıi JEGYZİKÖNYV Készül: Mórahalom város Képviselı-testületének 2007. február 6-án megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester, Csányi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 21-én megtartott nyilvános üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 21-én megtartott nyilvános üléséről. 1 TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u. 88. 89-21/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 21-én megtartott nyilvános üléséről. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata. 2015. október 21-én, 13:00 órakor megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata. 2015. október 21-én, 13:00 órakor megtartott üléséről Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata Jegyzőkönyv Készült Kaposvár Megyei Jogú Város Roma Nemzetiségi Önkormányzata 2015. október 21-én, 13:00 órakor megtartott üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére

ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat ELNÖKE Szám: ELŐTERJESZTÉS Hidegkút Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január 28.-i Képviselő-testületi ülésére Tárgy: A) Önkormányzat saját bevételeinek és adósságot

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 184-13/2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2012. november 16-án megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14.-én megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14.-én megtartott rendkívüli üléséről. TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u. 88. 96-13/2009. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14.-én megtartott rendkívüli üléséről. 2 TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. február 1-jén megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 14-15. Száma: 1-12/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ferencz Zoltán József elnökhelyettes: Jegyzőkönyv hitelesítőnek javasolja Gombás Viktória Rita bizottsági tagot megválasztani.

JEGYZŐKÖNYV. Ferencz Zoltán József elnökhelyettes: Jegyzőkönyv hitelesítőnek javasolja Gombás Viktória Rita bizottsági tagot megválasztani. SZEKSZÁRD MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK SZOCIÁLIS ÉS EGÉSZSÉGÜGYI BIZOTTSÁGA Iktatószám: I.B. 1089-11/2015. JEGYZŐKÖNYV amely készült Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének Szociális

Részletesebben

J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről

J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről J E GY Z Ő K Ö N Y V Felcsút Község Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről Az ülés helye: a Polgármesteri Hivatal tanácskozóterme Felcsút, Fő u 75. Az ülés időpontja: 2014. február 17.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2012. december 21. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2012. december 21. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jegyzőkönyv Készült Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése Vagyongazdálkodási Bizottsága 2012. december 21. napján tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak: Dr. Bohács Zsolt a bizottság elnöke Gila

Részletesebben

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Jelen vannak: Kissné Mocsár Brigitta, Mocsár Csaba, Mocsárné Papp Zsuzsanna képviselők.

J E G Y Z Õ K Ö N Y V. Jelen vannak: Kissné Mocsár Brigitta, Mocsár Csaba, Mocsárné Papp Zsuzsanna képviselők. Száma: 14944-1/2010. J E G Y Z Õ K Ö N Y V Készült: Újfehértó Város Cigány Kisebbségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. október 14-én (csütörtök) du. 18 órai kezdettel a Zsindelyes-ház Kft. Dísztermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: 2014. június 23. napján 19.00 órakor tartott ülésének könyvéből. A Képviselő-testület 5 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi határozatot hozta: Tárgy: napirend elfogadása

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2. Javaslat a 2008. évi II. ütemű önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatására vonatkozó igény benyújtására

Jegyzőkönyv. 2. Javaslat a 2008. évi II. ütemű önhibájukon kívül hátrányos helyzetben lévő önkormányzatok támogatására vonatkozó igény benyújtására Jegyzőkönyv Készült: 2008. szeptember 29-én 15.30-16.00 óráig a Borsodnádasd Városi Önkormányzat rendkívüli Képviselő-testületi ülésén. Jelen vannak: Dorkó György, Dr. Hegedűs Zsuzsanna, Magyar János,

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2015. december 2-i ülésére Tárgy: Körösök Völgye Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület előfinanszírozási kérelme Előkészítette: Gál András osztályvezető Véleményező Pénzügyi Bizottság bizottság: Sorszám: IV/14 Döntéshozatal módja:

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 110/2016.

Az előterjesztés száma: 110/2016. A határozati javaslat elfogadásához az Mhötv. 50. -a értelmében minősített többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 110/2016. Decs nagyközség képviselő-testületének

Részletesebben

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV

KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV KAPOSVÁR MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZGYŰLÉSÉNEK JOGI, ÜGYRENDI ÉS ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Jogi, Ügyrendi és Összeférhetetlenségi Bizottsága

Részletesebben

2014. 1. számú példány

2014. 1. számú példány Dömös Község Önkormányzata 2027 Dömös Táncsics u. 2 Készült: 3 példányban 2014. 1. számú példány JEGYZŐKÖNYV DÖMÖS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. OKTÓBER 21-ÉN MEGTARTOTT ALAKULÓ ÜLÉSÉRŐL

Részletesebben

J e g y z ı k ö n y v

J e g y z ı k ö n y v J e g y z ı k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2011. február 28-án 13.00. órai kezdettel tartott nyílt ülésén.- Jelen vannak: Veresné Nagy Margit elnök, Király Lászlóné

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Békéscsaba Megyei Jogú Város Román Kisebbségi Önkormányzata 5600 Békéscsaba, Szabadság tér 11-17. Ikt.sz.:../2010. J E G Y Z İ K Ö N Y V /Tekintettel az ülés hangfelvételen történt rögzítésére, a jegyzıkönyv

Részletesebben

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. május 13-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Lakitelek Önkormányzat Képviselő-testületének. 2016. május 13-i ülésének jegyzőkönyvéből 2016. május 13-i ülésének könyvéből 69/2016. (V.13.) számú határozata A illetményének és költségtérítésének megállapítása Lakitelek Önkormányzat Zobokiné Kiss Anita előterjesztését A Képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Mutató. Határozat száma:

Jegyzőkönyv. Mutató. Határozat száma: Jegyzőkönyv Készült: Csataszög, Hunyadfalva, Kötelek, Nagykörű és Tiszasűly Községi Önkormányzatának Képviselőtestülete 2013. április 29-én megtartott együttes testületi üléséről Mutató Tárgy: Határozat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT N a g y c e n k N a g y k ö z s é g Ö n k o r m á n y z a t a 9485 Nagycenk, Gyár u.2. Tel./Fax: 99/360-012 E-mail: titkarsag@nagycenk.hu honlap: www.nagycenk.hu F er t ő b o z K ö z s é g Ö n k o m á

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült: Sződ Község Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében, 2016. május 17. napján18.00 órakor megtartott Sződ Község Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Napirendi

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február hó 24. napján tartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február hó 24. napján tartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. február hó 24. napján tartott rendkívüli ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült:

Részletesebben

Görög László polgármester

Görög László polgármester NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ TESTÜLET 2014. május 23-án megtartott rendkívüli testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata TÁRGYSOROZATA 1./ Nyírgelsei

Részletesebben

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február hó 8. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február hó 8. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Berekfürdő Községi Önkormányzat 5309 Berekfürdő, Berek tér 15. Berekfürdő Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február hó 8. napján tartott rendkívüli testületi ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 90/2013. (V. 30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. május 30-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. A Téti Kisfaludy Károly

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 04-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. február 04-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből. nyilvános ülésének könyvéből. 11 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 1/2010. (II. 04.) Kt.. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete bővíti az Egyebek napirendi pontot, a KKÁMK

Részletesebben

7. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének

7. számú. Jegyzőkönyv. Mátraverebély Községi Önkormányzat. Képviselő-testületének 7. számú Jegyzőkönyv ének 2015. április 28-án megtartott üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: ének a Polgármesteri Hivatalban 2015. április 21-én megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Nagy Attila

Részletesebben

10/2009. sz. Készült: 2 példányban példány. a.) jegyzőkönyve b.) 69/2009/VII.31./ kt. határozata c.) 9/2009./IX.08./ kt. rendelete

10/2009. sz. Készült: 2 példányban példány. a.) jegyzőkönyve b.) 69/2009/VII.31./ kt. határozata c.) 9/2009./IX.08./ kt. rendelete 180 10/2009. sz. Készült: 2 példányban példány Mérk Nagyközség Képviselő-testületének 2009. augusztus 31-én 14 00 órai kezdettel megtartott ülésének a.) jegyzőkönyve b.) 69/2009/VII.31./ kt. határozata

Részletesebben

Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2011. május 17-én 15 órakor tartott rendes üléséről

Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság 2011. május 17-én 15 órakor tartott rendes üléséről Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság Jegyzőkönyv készült a Városfejlesztési, Városgazdálkodási és Környezetvédelmi Bizottság

Részletesebben

3./ Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet helyzetéről Előadó: Dr. Sélleiné Márki Mária, főigazgató

3./ Tájékoztató a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Hetényi Géza Kórház- Rendelőintézet helyzetéről Előadó: Dr. Sélleiné Márki Mária, főigazgató Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szociális, Egészségügyi, Sport és Etnikai Bizottság Jegyzőkönyv a bizottság 2009. november 24. A bizottság taglétszáma: 13 fő Jelen vannak: Vadas Sándor, Bóta Mizsei Ilona,

Részletesebben

Készült 2013. október 30.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Készült 2013. október 30.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének J E G Y Z Õ K Ö N Y V a Kardos Község Önkormányzat Képviselõ-testületének 2013. október 30.-án megtartott ülésérõl. JEGYZÕKÖNYV Készült 2013. október 30.-án Kardos Község Önkormányzat képviselõtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2008. február 6-án megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2008. február 6-án megtartott üléséről. Polgármesteri Hivatal 9082 Nyúl, Kossuth L. u. 46. Szám: 14-5/2008. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyúl Község Önkormányzata Képviselőtestületének 2008. február 6-án megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve

Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület. 2015. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének. Jegyzőkönyve 1 225-19/2015. Nagyrév Község Önkormányzat Képviselő-testület 2015. július 15-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Jegyzőkönyve 200/2015.(VII.15.) számú határozata Dohánykereskedelmi tevékenységre ideiglenes

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testület 2014. október 22-i üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testület 2014. október 22-i üléséről. JEGYZŐKÖNYV A Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testület 2014. október 22-i üléséről. Időpontja: 2014. október 22. 16:05 órai kezdettel Helye: Kiskunlacházi Polgármesteri Hivatal Tanácsterme Jelen

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 13. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 13. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. március 13. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma Tárgy 13/2014.(III.13.) önkormányzati határozat

Részletesebben

LfJo. számú előterjesztés

LfJo. számú előterjesztés Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere LfJo. számú előterjesztés I. Tartalmi összefoglaló Előterjesztés a Képviselő-testület részére a Kőbányai Vagyonkezelő Zrt. 2015. évi üzleti

Részletesebben

J e g y zőkönyv. Ikt.sz.: OKB/3-1/2014. OKB-1/2014. sz. ülés (OKB-153/2010-2014. sz. ülés)

J e g y zőkönyv. Ikt.sz.: OKB/3-1/2014. OKB-1/2014. sz. ülés (OKB-153/2010-2014. sz. ülés) Ikt.sz.: OKB/3-1/2014. OKB-1/2014. sz. ülés (OKB-153/2010-2014. sz. ülés) J e g y zőkönyv az Országgyűlés Önkormányzati és területfejlesztési bizottságának 2014. február 3-án, hétfőn, 12 óra 49 perckor

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2014. április 09. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület 2014. április 09. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 110/2014.(IV.09.) Kt. határozat Tárgy: 2014. április 09-i rendkívüli testületi ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Herczeg József napirendjavaslatát az alábbiak

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztavám Község Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8066 Pusztavám, Kossuth Lajos u. 64-66. Tel, Fax: 22/417-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztavám Község Német Nemzetiségi Önkormányzat 2014.

Részletesebben

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. július 22. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e

Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. július 22. napján megtartott soron kívüli ülésének. J e g y z ő k ö n y v e Öcsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. július 22. napján megtartott soron kívüli ülésének J e g y z ő k ö n y v e 65/2013./VII.22./ számú testületi határozat A napirendről 66/2013./VII.22./

Részletesebben

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. március 29-án 11.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről

Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. március 29-án 11.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jegyzőkönyv Vajta Község Képviselőtestületének 2012. március 29-án 11.00 órakor megtartott rendes nyilvános testületi üléséről Jelen vannak: Térmeg György polgármester Dr.Jaskó Sándor képviselő Jákobné

Részletesebben

J E G Y Z İ K Ö N Y V

J E G Y Z İ K Ö N Y V Szám: IV.77-30/2009. J E G Y Z İ K Ö N Y V Készült: Szekszárd Megyei Jogú Város Közgyőlésének 2009. november 23-án (hétfın) 9 óra 23 perckor a Polgármesteri Hivatal konferencia termében megtartott rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Sokorópátka Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9112 Sokorópátka, Öreg utca 1. Tel. (96) 488-046, Fax: (96) 549-044, Mobil: (20) 440 3049 E-mail: polg.hiv@sokoropatka.hu Honlap: www.sokoropatka.hu

Részletesebben

KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI 2012. NOVEMBER 30-I EGYÜTTES NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI 2012. NOVEMBER 30-I EGYÜTTES NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, valamint ÁRTÁND, BOJT, NAGYKEREKI és TOLD KÖZSÉGEK ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETEI 2012. NOVEMBER 30-I EGYÜTTES NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

Részletesebben

VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2011.II.félévi módosított MUNKATERVE Rétság, 2011.június 30. 1 1.) Augusztus 26.péntek 1) Gazdasági program 2) Beszámoló az Önkormányzat 2011. évi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 2014. október 6. napján megtartott rendkívüli üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Rakamaz Város Önkormányzata Pénzügyi Bizottságának 2014. október 6. napján megtartott rendkívüli üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. október 6. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Héri Viktor a bizottság elnöke, Kornis Tibor bizottsági tag, Távolmaradt: Távolmaradását bejelentette:

Részletesebben

E LŐ T E R J E S Z T É S. a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa 2010. január 26-i ülésére

E LŐ T E R J E S Z T É S. a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa 2010. január 26-i ülésére E LŐ T E R J E S Z T É S a Halasi Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa 2010. január 26-i ülésére Tárgy: Közmunka program finanszírozás ütemezés Előterjesztést készítette: Dr. Horváth-Fodor Judit,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Ponty István képviselő (5 fő) Kelemen Dóra kirendeltség-vezető (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT

JEGYZŐKÖNYV. Ponty István képviselő (5 fő) Kelemen Dóra kirendeltség-vezető (1 fő) I. NAPIRENDEK ELŐTT Győrladamér Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Szám: 2/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Győrladamér Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. január 29-én 08.00 órai kezdettel a Polgármesteri

Részletesebben

Zalahaláp Község Önkormányzata és intézményei 2015. évi költségvetéséről szóló rendelet módosítására javaslat

Zalahaláp Község Önkormányzata és intézményei 2015. évi költségvetéséről szóló rendelet módosítására javaslat Napirend: 1 Ügyiratszám: /2016. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. május. -i nyilvános ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Meghívottak: Előterjesztést látta: Zalahaláp Község Önkormányzata és

Részletesebben

Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 203/2014(XII.11.) Kt.sz. határozattal elfogadva

Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 203/2014(XII.11.) Kt.sz. határozattal elfogadva Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 203/2014(XII.11.) Kt.sz. határozattal elfogadva 2015. január 29. (csütörtök) 14 óra 3. Előterjesztés

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS CSANÁDPALOTA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÉSZÉRE Ügyiratszám:3738/2015.

ELŐTERJESZTÉS CSANÁDPALOTA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÉSZÉRE Ügyiratszám:3738/2015. ELŐTERJESZTÉS CSANÁDPALOTA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÉSZÉRE Ügyiratszám:3738/2015. Tárgy: 2016. évi munkaterv Tisztelt Képviselő-testület! Elkészült Csanádpalota város önkormányzat képviselő-testület

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:14/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE VIZSOLY Szám: 1-1/2011. KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KORLÁT Szám: 2-2/2011. KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE HERNÁDCÉCE Szám: 3-1/2011. J E

Részletesebben