Útmutató a SevenPoint2 társaság Gépjármű jutalék és az Elit gépjárművek klubja bónusz programhoz (a továbbiakban csak GÉPJÁRMŰ program )

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Útmutató a SevenPoint2 társaság Gépjármű jutalék és az Elit gépjárművek klubja bónusz programhoz (a továbbiakban csak GÉPJÁRMŰ program )"

Átírás

1 Útmutató a SevenPoint2 társaság Gépjármű jutalék és az Elit gépjárművek klubja bónusz programhoz (a továbbiakban csak GÉPJÁRMŰ program ) A program leírása A SevenPoint2 társaság gépjármű bónuszprogramja, egy olyan Tagok számára nyújtott motivációs jutalék, akik elérik a GOLD csapatvezető vagy magasabb pozíciót a SevenPoint2 jutalék tervében, valamint meg is tartják azt. Azon tagok, akik ezen programra minősülnek, beszerzik a minősítő gépjárművet, amelynek beszerzését megfelelően bejelentik a SevenPoint2 társaság számára, ezáltal pedig jogosulnak a havi bónuszra a pozíciójuk, a megrendeléseik mennyisége és a GÉPJÁRMŰ bónusz program feltételek a teljesítése alapján. A SevenPoint2 társaság GÉPJÁRMŰ programja, a legjobb tagjaink megjutalmazása, a folyamatos igyekezetükért. A jutalom a céges gépjárműveken történő közlekedés lehetősége, amely szintén kitűnő eszközként szolgál a vállalkozásuk felépítésére a SevenPoint2 keretein belül. Minősülési követelmények A SevenPoint2 társaság GÉPJÁRMŰ programjára történő minősülés céljából, teljesítenie kell a következő követelményeket: A SevenPoint2 társaság Aktív tagjának kell lennie. Meg kell vásárolnia egy üzleti csomagot, amely a programban történő részvétel feltétele. El kell érnie a GOLD csapatvezetői vagy magasabb funkciót. Ezen feltételek teljesítése az első lépés, a havi bónusz igényléséhez, a GÉPJÁRMŰ programból. Feltételek Ha meg szeretné szerezni az Elit gépjármű bónuszt, kérem küldje el a programban való részvétel igényét az info@sevepoint2.cz címre. Magának a bónusznak a kifizetése előtt, át kell adnia a SevenPoint2 társaság számára a teljes dokumentációt, az adott üzleti tranzakcióhoz. Küldjön kérem jó minőségben szkennelt, olvasható dokumentumokat, mivel a fénymásolt dokumentumok gyakran nagyon rosszul olvashatóak. A dokumentum, amelyet most elolvashat, tartalmazza a program teljes leírását. A program részvételi jogosultságának a megszerzése előtt, valamint a SevenPoint2 társaság számára benyújtandó nyilatkozatot tartalmazó oldal aláírása és elküldése előtt, ezen dokumentumot gondosan át kell tanulmányoznia. Az Ön ELIT GÉPJÁRMŰVÉNEK a beszerzése Együttműködésben az Ön által kiválasztott eladóval, válassza ki a gépjárművet, amelyet használni szeretne, és közvetlenül ezen eladóval állapodjon meg az üzleti feltételeken. A Jutalék a gépjárműre feltételeket teljesítő gépjárművek a következők: o Ha használt gépjárműről van szó, egy 5 évnél fiatalabb fehér színű autó. o A GOLD, PLATINUM és EMERALD pozíciókról van szó. o A RUBY és magasabb pozíciók megszerzésénél, ezen gépjárműre az EMERALD pozíció bónuszát kapja meg.

2 Az Elit gépjárművek klubja feltételeket teljesítő gépjárművek, a következőek: o Fehér színű luxus gépjármű, pl. egy a következő márkák közül: Audi, BMW, Cadillac, Infinity, Land Rover, Lexus vagy Mercedes. o A színen kívül, nincsenek semmilyen más korlátozások, tekintettel a modellre, funkcióra és a gyártási évre, a lejjebb feltüntetetteken kívül. o A használt gépjárművek akkor engedélyezettek, ha 10 évnél nem öregebbek. o Ez a RUBY, DIAMOND és BLACK DIAMOND pozíciókra érvényes Lehetősége van gépjármű vételre vagy bérlésre is. o A bérlés időtartamára nem léteznek semmilyen korlátozások. o Saját GÉPJÁRMŰ vételével, jogosultságot szerez a havi bónusz teljes összegére, tekintettel az aktuális pozíciójára, azon feltételek mellett, hogy eléri minimálisan a GOLD csapatvezető vagy magasabb pozíciót, és hogy megtartja azt, valamint azon előfeltétel mellett, hogy továbbra is a gépjármű tulajdonosa marad. o A bérlettel jogosultságot szerez a havi bónusz teljes összegére, tekintettel az aktuális pozíciójára, viszont kizárólag a bérletének az időtartama alatt. Ha a bérlete lejár, és Ön a gépjárművet nem veszi meg, már nem lesz jogosult a havi bónusz teljes összegére. Márkamegjelölés o Az összes dokumentum benyújtása után, a SevenPoint2 átnyújtja az Ön számára a márkacsomagolást a következő tárgyakkal. A SevenPoint2 társaság szimbóluma (elhelyezésre a gépjármű hátsó és oldalsó részére) Marketing és értékelés o Azután, hogy beszerezte a GÉPJÁRMŰVÉT, szeretnénk megkérni az adott jármű fényképének és Ön általi értékelésének az elküldésére, hogy ezeket fel tudjuk használni, a SevenPoint2 társaság tervezett sajtó, internetes és marketing céljaira. o A következőkre szeretnénk megkérni Önt: Az Ön és a gépjárművének a digitális fényképe, elküldve az info@sevenpoint2.cz címre Az új ELIT GÉPJÁRMŰVE megszerzésével kapcsolatos érzéseinek rövid összegzése Név, pozíció, város, ország FONTOS TÁJÉKOZTATÁS A PROGRAMHOZ Olvassa el kérem, ezen programban való részvételével kapcsolatos fontos pontokat. o A szerződés, amelyet megköt, az Ön és az eladó pénzintézménye közötti megállapodás. o A SevenPoint2 társaság elkötelezettsége, egy havi bónusz nyújtása a program szabályai alapján, a gépjármű átvétele és az aláírásra meghatározott oldal megfelelő aláírása és átnyújtása után. o A SevenPoint2 társaság nem nyújt tanácsokat az Ön számára, a bérleti szerződés kifizetési képességeivel, vagy a bérlet bármilyen más feltételével kapcsolatban. Ezen szerződés kizárólag Önre és az eladóra/bérbe adóra vonatkozik. A SevenPoint2 társaság erősen javasolja, az olyan szerződés megkötésének az elhagyását, amely nem kedvező az Ön számára. Azt szeretnénk, ha bármely szerződés megkötése előtt, Ön és a családja teljesen fel legyen készülve, a kifizetésekkel társuló felelősségre és feladatokra. Bónuszok kifizetése

3 A bónuszok kifizetésének a megkezdése Feltételek a gépjármű bónuszok teljes összegének a kifizetéséhez o A Gépjármű bónusz teljes összege a GOLD pozíción 200, PLATINUM pozíción 400, EMERALD pozíción 500, az Elit gépjárművek klubja teljes összege a RUBY pozíción 600, DIAMOND pozíción 700, BLACK DIAMOND pozíción 900 /hónap, azon időszakban, amíg a minősítő gépjármű tulajdonosa lesz, és amíg megtartja a GOLD csapatvezető vagy magasabb pozíciót. o Az első kifizetés a gépjármű átvétele után, az adásvételi/bérleti szerződése másolatának, valamint a rendesen aláírt Nyilatkozat átadása után lesz kivitelezve. o Mennyiségi követelmények Minden hónap után, amelyet rendesen minősített Arany csapatvezetőként, vagy magasabb pozíción fejez be, megkapja a bónusz teljes összegét, tekintettel az adott hónapban elért pozícióra. A bónuszok minden hónap 15. napján kerülnek megtérítésre, a jutalékok havi ciklusának a részeként. Például a bónuszt a januári tevékenységéért, február 15.-én vagy ezen dátum környékén kapja meg (módosításra kerülhet sor, a hétvégék és/vagy az ünnepek miatt). Felhívjuk a figyelmét, hogy a társaság a feljebb feltüntetett feltételeket, a saját belátása szerint módosíthatja. Hitelek & nem megtérített kifizetések o Az új vagy használt autók beszerzési a döntése, teljes mértékben az eladóval vagy a bérlővel megállapodó Tagtól függ. Az adott Tag által aláírt szerződések, kizárólag a Tag és az eladó között kerülnek megkötésre. A SevenPoint2 társaság nem nyújt semmilyen biztosítékot, a gépjármű vétellel, vagy bérlettel kapcsolatos semmilyen befizetésre és nem nyújthat semmilyen tanácsot, az üzletben Résztvevő fél képességeivel kapcsolatban, az adott gépjármű finanszírozására sem. Átruházás o A GÉPJÁRMŰ bónuszkifizetéseit nem lehet átruházni; viszont a kifizetések, a feljebb feltüntetett programmal összhangban kerülnek kivitelezésre a családtag vagy közös háztartásban élő partner esetén, mint a GÉPJÁRMŰ program feltételeit teljesítő személynél, aki a SevenPoint2 márkajelzéssel ellátott fehér gépjárművet szerzett be. Ebben az esetben, azon személy, aki a gépjárművet beszerezte, szintén köteles a gépjármű átvételének a megerősítésére, és ezen utasítások megértésére. o Nem lehetséges több bónusz, egy gépjárműre történő érvényesítése. Minden jogosult GOLD csapatvezetőnek, saját GÉPJÁRMŰVEL kell rendelkeznie ahhoz, hogy a maximális bónuszt megszerezhesse. A GÉPJÁRMŰ bónusz teljes összegére való jogosultság elveszítése A következő esetekben, már nem lesz jogosult a GÉPJÁRMŰ bónusz teljes összegére: o Már nem áll a tulajdonában, vagy nem bérli a gépjárművet, amelyet a feltételekkel összhangban beszerzett. o Már nem használja a háztartásában élő személy által beszerzett gépjárművet, összhangban ezen program feltételeivel. o Már nem aktív tagja a SevenPoint2 társaságnak, vagy átadja a Tagságát a SevenPoint2 társaságban.

4 Nyilatkozat A SevenPoint2 társaság alulírott Tagja ( Résztvevő ), jogosult a SevenPoint2 társaság GÉPJÁRMŰ programban való részvételre, leírva a mellékelt program útmutatójában ( Útmutató a programhoz ). A Résztvevő elismeri és megerősíti, hogy megkapta az Útmutatót a programhoz, valamint az aláírásával a Résztvevő szintén elismeri és megerősíti a következőket: 1. A Résztvevő általi gépjármű vétele vagy bérbe vétele (összhangban az Útmutató a programhoz feltételeivel) az Útmutató a programhoz feltételeiben feltüntetett teljes bónusz összeg megszerzésének a feltétele. Abban az esetben, ha a Résztvevő nem veszi meg vagy nem veszi bérbe a gépjárművet, összhangban az Utasítások a programhoz feltételeivel, ezen résztvevő nem lesz jogosult ezen útmutatóban leírt teljes összegre. Továbbá, abban az esetben, ha a résztvevő megveszi vagy bérbe veszi a gépjárművet, viszont a vételi vagy a bérleti szerződés valamilyen oknál fogva megszűnik, vagy a Résztvevő nem teljesíti Útmutató a programhoz valamely további leírt feltételeit, ekkor a Résztvevő jogosultsága ezen összeg teljes megtérítésére, megszűnik. A Résztvevő köteles ezen nyilatkozat aláírására és benyújtására ahhoz, hogy jogosuljon a Havi gépjármű hozzájáruláshoz, ezen dokumentumban feltüntetett feltételek alapján. 2. A résztvevő tisztában van azzal, hogy nem köteles a gépjármű vételére, vagy bérbe vételére. Ha a Résztvevő a gépjármű vétel vagy bérlet mellett dönt, tisztában van azzal, hogy mindig személyesen felel a gépjármű vételével és/vagy bérletével kapcsolatos vétel- és bérlet árakért, vagy egyéb összegekért. A Résztvevő továbbá, tisztában van azzal, hogy a SevenPoint2 társaság: (a) nem vesz részt a Résztvevő általi gépjármű vétel vagy bérlet tárgyalásaiban, megállapodásaiban; (b) nem ír alá (senki nevében) semmilyen vételi vagy bérleti szerződést, ahogy semmilyen más, a Résztvevő vételével, vagy bérletével kapcsolatos okmányt sem; vagy (c) nem lesz semmilyen módon felelős a Résztvevő, gépjármű vételével vagy bérletével kapcsolatos pénzügyi vagy egyéb kötelezettségéért. A SevenPoint2 társaság egyetlen kötelezettsége, a Résztvevő vételével vagy bérletével kapcsolatban, a bónuszok Résztvevő számára történő megtérítése lesz, közvetlen a Résztvevő számára, az Útmutató a programhoz feltételei és határideje mellett. 3. A Résztvevő elolvasta és teljes mértekben tisztában van az Útmutató a programhoz és ezen Nyilatkozat értelmével és következményeivel, és megbeszélte a jogi és adótanácsadóival az esetleges kérdéseket, amelyek az Útmutatóval, és ezen Nyilatkozattal kapcsolatban felmerülhetnek és/vagy a feljebb feltüntetettek gazdasági,- jogi és adóügyi következményeit. Résztvevő aláírása: Tanú:

5 Kiegészítés a gépjármű, Résztvevő partnere általi birtoklása esetén Az alulírott személy, a feljebb feltüntetett SevenPoint2 társasági Tag ( Résztvevő ) családtagja vagy partnere ("Partner"), illetve közös háztartásban él a Résztvevővel. A Partner kijelenti, hogy a saját nevében beszerzett egy minősítési gépjárművet, vagy kijelenti, hogy biztosítja a feljebb feltüntetett Résztvevő befizetéseit, aki minősítési gépjárművet szerzett be, valamint az aláírásával igazolja a következőket: 1. A feljebb feltüntetett SevenPoint2 társasági Tag családtagja vagy partnere vagyok és egy háztartásban élek a Résztvevővel. Elolvastam és megértettem, a feljebb feltüntetett útmutatókat a programhoz. 2. Bár kijelentem, hogy beszereztem egy jóváhagyott gépjárművet, vagy bebiztosítottam a Résztvevő helyett, a jóváhagyott gépjármű szerződését, viszont tisztában vagyok azon ténnyel, hogy nem jogosulok semmilyen bónuszra a SevenPoint2 társaság részéről, és a jóváhagyott gépjármű beszerzésével, vagy a jóváhagyott gépjármű kifizetéseinek a bebiztosításával, kizárólagos felelősséget vállalok az önmagam és eladó között megkötött szerződés összes feltételéért. 3. Megértem, hogy abban az esetben ha a Résztvevő valamilyen oknál fogva befejezi a beszerzett gépjármű használatát, a feltüntetett Résztvevő GÉPJÁRMŰ bónusz kifizetései, azonnal megszűnnek és ezek semmilyen körülmények mellett nem kerülnek megújításra. A Résztvevő partnerének az aláírása: Tanú:

EPSON COVERPLUS Feltételek

EPSON COVERPLUS Feltételek EPSON COVERPLUS Feltételek 1. Meghatározások A jelen feltételekben használt kifejezések definíciója: A Regisztráció az EPSON CoverPlus regisztrációs webhelyén az a folyamat, amelynek során Ön megadja a

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Az elején mindig van valaki, aki olyasmit tesz, amit mások megvalósíthatatlannak tartanak... Életünk során mindig abban hittünk, hogy az ember nem

Részletesebben

NYILATKOZAT VÉTELI JOG GYAKORLÁSÁRÁRÓL

NYILATKOZAT VÉTELI JOG GYAKORLÁSÁRÁRÓL NYILATKOZAT VÉTELI JOG GYAKORLÁSÁRÁRÓL Az IVYDALE INVESTMENTS LIMITED, a ciprusi jog alapján bejegyzett társaság (székhelye: 1095 Ciprus, 1 Lambousa, Nicosia), (továbbiakban: a "Jogosult") az értékpapírok

Részletesebben

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban

Üdvözöljük a Dr. Nona International, Ltd. Társaságban Tartalomjegyzék 1. Üdvözöljük!...3 2. Dr. Nona International, Ltd. hálózati marketing szervezete...4 Általános tudnivalók...4 Regisztráció...4 Terminológia és leírások...5 Pozíció...9 Klubtag...9 Konzultáns...9

Részletesebben

VI BIMMER BONUS PROGRAM ÚTMUTATÓ

VI BIMMER BONUS PROGRAM ÚTMUTATÓ VI BIMMER BONUS PROGRAM ÚTMUTATÓ A PROGRAM ÁTTEKINTÉSE A Vi Bimmer Bonus a Vi Ösztönző program szerinti Regional Director vagy magasabb szintet elérő és megtartó promoterek jutalmazására szolgál. A programban

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt.

BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS cégnév BKV Zrt. 15/T-408/10. BKV Zrt. BKV Zrt. MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS A jelen megbízási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) az alulírott helyen és időpontban jött létre egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely:

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE

VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE EURÓPA VERDIS CANCÚNI BÚCSÚRENDEZVÉNYE Vegyen részt egy semmi mással össze nem hasonlítható mexikói utazáson Cancúnba, amelyen szeretett alapítónk, Verdis Norton visszavonulását ünnepeljük. Ez a páratlan

Részletesebben

K É R E L E M közköltségen történő eltemettetés iránt

K É R E L E M közköltségen történő eltemettetés iránt K É R E L E M közköltségen történő eltemettetés iránt 1. A kérelmező személyre vonatkozó személyi adatok Születési hely,év,hó,nap:... Állampolgársága:..... Lakóhelye:... Tartózkodási helye:... Társadalombiztosítási

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

IGÉNYLİLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ

IGÉNYLİLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ IGÉNYLİLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ Kérjük, hogy az igénylılapot NYOMTATOTT NAGYBETŐKKEL töltse ki! ADATOK A Bank tölti ki! Kölcsönigénylı neve:... Igénylés módja saját nevében adóstárssal

Részletesebben

OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT

OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT OTP KEDVEZMÉNYPROGRAM SZABÁLYZAT (ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK) Hatályos: 2016. március 1. 1 1. Meghatározások 2. A Program leírása 3. A Programba való regisztráció feltételei és a regisztráció folyamata

Részletesebben

IGÉNYLÔLAP ÉS SZERZÔDÉS LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTÁSÁRA

IGÉNYLÔLAP ÉS SZERZÔDÉS LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTÁSÁRA IGÉNYLÔLAP ÉS SZERZÔDÉS LAKOSSÁGI BANKSZÁMLA ÉS KAPCSOLÓDÓ SZOLGÁLTATÁSOK BIZTOSÍTÁSÁRA Ezt az oldalt az Üzletkötô tölti ki! Számlaszám: IBAN szám (nemzetközi számlaszám): Termékkód: LTP ajánlatszám: Amely

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató),

mint szolgáltató (a továbbiakban: Szolgáltató), KERESKEDELMI ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS amely létrejött egyrészről a a jelen megállapodást továbbiakban: Megállapodás a Megállapodás feltételei szerint elfogadó (239/2009. (X.20.) IKIM rendeletben

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

7-Star Hibryd Compensation System

7-Star Hibryd Compensation System 7-Star Hibryd Compensation System Hétcsillagos Hibrid Kompenzációs Rendszer Az Organic Mission hétcsillagos kompenzációs rendszere olyan jövedelemszerzési távlatokat nyit meg üzleti partnereink számára,

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. (2016.06.06. napjától hatályos szöveg)

Általános Szerződési Feltételek. (2016.06.06. napjától hatályos szöveg) Általános Szerződési Feltételek (2016.06.06. napjától hatályos szöveg) A jelen felhasználási feltételek ( Szerződés ) az Aurovektor Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (Zalaegerszegi Törvényszék

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

É Á Á ű ű É ű ű Á ű Ó Ő Á Á Á Ő Á ű Á Í É Ö ű ű É Ö Ö Á Á Ö Á ű É Ö É Á Ö Á É É Á ű Ö É Í Á Á ű Á ű ű É Á Á Á ű ű É Ü Ő Á Á Á ű Á ű Á ű Ö ű ű Á Á Ö Ö Á ű Ö ű ű Í ű Á Á ű Á É Í Á Á Ó ű ű Á ű Á Á Á Á É Á

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

IGÉNYLİLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ

IGÉNYLİLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ IGÉNYLİLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ Kérjük, hogy az igénylılapot NYOMTATOTT NAGYBETŐKKEL töltse ki! ADATOK A Bank tölti ki! Kölcsönigénylı neve: Igénylés módja saját nevében adóstárssal

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

VISZONTELADÓNAK A TELJES FEL NEM HASZNÁLT CSOMAGOT A SZÁMLÁVAL EGYÜTT.

VISZONTELADÓNAK A TELJES FEL NEM HASZNÁLT CSOMAGOT A SZÁMLÁVAL EGYÜTT. GroupWise 2012 SP2 GroupWise WebAccess/Messenger (korlátozott licenc) GroupWise Coexistence Solution for Exchange Novell szoftverlicenc-szerződés FIGYELMESEN OLVASSA EL A SZERZŐDÉST. A SZOFTVER TELEPÍTÉSÉVEL,

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

K É R E L E M a közgyógyellátás megállapítására

K É R E L E M a közgyógyellátás megállapítására K É R E L E M a közgyógyellátás megállapítására I. A kérelmezı személyes adatai Neve: Születési neve: Anyja neve: Születési hely, év, hó, nap: Lakóhely: Tartózkodási hely: Társadalombiztosítási Azonosító

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ú Ú Í Ú Ú ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ü É Í ü Á É Ö Ő ú Ö ű Ő Ő Ő Í Ö ü Í Á Ö Ö Í ű Ő Í É É ü ü Í ü Í Í ű Í Ö É Ö ü É ű ű Ö ü Í Í ü Ö Í ű Ö É Ö ű Ö ü Ő Ő Á Í Í Í Ö Í É É Í ű ü ü ű É ü ű Ö Ö Ö ü Ö Í ü ű

Részletesebben

Ü Á Á ü É ü ü Í ú Í ú É ű ü ű ü ö ö Í ü ö ü ü ö Í ü ö ö ö ú Í ü ö ö ü ű ö ú ö ö ö ú ú ö ű ö ű ü ü Í ü ú ü ú ö ú ú ú ú Ő É É Ü É Á ü ü Í ü ü ö ö ú ö Á Á Ő ü ü ú ú Ö ü ö ö ö ö ú Í ö ú ö Í ö ö Í ú Í Í ü ú

Részletesebben

Á É ü Ö Á ö ö ö ö ü ö ö ö ü ö ű ö Í Ü ü ö ö ö Ü ö ö ö ö ü ö ö ú ö ö Í ű ö ű ü ö ú ü ü ű ö ö ö Ü ú ú ö ö ö ö ü ü ö ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű Á ü ü ü ö ü ö ö ü ü Í ö ü ü É ű ű ö ö ö ö ö ö Á ö ö ö ü ö ö ö ö ü

Részletesebben

... Ft A rendszeresen vállalt havi... Ft jövedelem átutalás összege: A hitelkerethez kapcsolódó forint devizanemű fizetési számla

... Ft A rendszeresen vállalt havi... Ft jövedelem átutalás összege: A hitelkerethez kapcsolódó forint devizanemű fizetési számla LAKOSSÁGI FOLYÓSZÁMLAHITEL IGÉNYLÉS ÉSSZERZŐDÉS (Hatályos: 2015. február 1-től) MKB Frissítő és MKB Frissítő Extra Folyószámlahitelhez Szerződés azonosító száma:... A hiteligényre vonatkozó adatok Az igényelt

Részletesebben

Ö ö ö í ö í ű ö ő ú ü í ú ő ő ő ú ő ú ő í ő í Á Ö ő ő í ö ö Ö í É Á Á ú Ú í í í í í ű ö í í í ő ö ü ü ö í í ú í í ö ő ü ú ő ö ö ő ú ú ö ű ú í ő Á ú ú ő ú ű ü í ú ü ü ü ö ő í ő Ö ú ö ö ö ő ü ü ö őí ö ö

Részletesebben

K É R E L E M a krízishelyzetbe került személyek támogatásának megállapításához

K É R E L E M a krízishelyzetbe került személyek támogatásának megállapításához (Átvétel: Szignó: ) Szeged Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Szociális, Családvédelmi és Egészségügyi Iroda 6724 Szeged, Huszár u. 1. Levelezési cím: 6701 Szeged, Pf. 763 K É R E L E M a krízishelyzetbe

Részletesebben

í ö ö ü ü í ü ö ü ö í ú ú Ö ö ö ü ü ö ö ű í ö ö ü ű ö í ű ö ö ü Á ö í ö í í í í ö ö ű ű í í í í í í ö í Ú í ü ü ö ű ö ö í ú ö ö ö ö ö ö Á í ö ú í ü í ú í ú Á í ú í ú ú Á ü ü í í í ö í í Á ú í ö ö í í ú

Részletesebben

Á Á Á ö Á ű Á Á ű ő ö ö í É ő í ő ő í ő ö ö ö ü ö ő É Ö ő í ü ü ö ö ő ö ő ő í ő ö ú ü ö ő Á ő ö ö í ö ö ö ö ú ő ú ú ő Í ü ő ő ű ő í ö ú ú ő ő ö ü ő É ö ő ö ö ő ü ö ú ő í ű ö ű ü ö ő í ö ő ő ő ö ő í í ö

Részletesebben

Kompenzációs Bónusz Terv

Kompenzációs Bónusz Terv Kompenzációs Bónusz Terv Az MXI Corporation minden munkatársát (disztribútor vagy fogyasztó) értékes üzleti partnerként kezeli és a Network Marketing legbőkezűbb kompenzációs bónusz kifizetési rendszerével

Részletesebben

É Á í Ú É í ö í ő ú ö Í ö ü Ö ö ü ö Ö ö Á É őí ö ú ő í ő í ú ö í ő ő ö ú Ú ű ő ő Ú ü ö ú ü ö ö ü í Í ú ő í ü ü ő ö ö Ú ú Í Ú ü Ú ö ő ú ö ű ü í Ö Ö ö í ö ő ö ú ő Ú ú Ö í Ú ü í Á í É ő ö ő ö Á ű Ü í ü í

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Í Ú ü Í ö ö ü É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ú ü ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö Í Í ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ú ö ö ü ü ú Í ö ü ű ö Í ü Í ü ö ö Í ö ö ö ö ü ü ű ö Í ö ö Ö ú Í ú Í ö ö ö ö ö ö ú ú Á ö ö

Részletesebben

Í É ő ű Á ő ő ú ű ő ő ű ú ü ő ú ű ő ú ú ü ő ú ü ú ü ü ü ő ő őü Í ú ű ő É ű Í ű ű ű ü ő ő ű ő ű ű Á Á ú ú ú ú ú Í ő Í ő ü ú ü Ü ő Á ő ő ő Á ő ő ő ű Ü ú ü Á ő ű É ü ú ő ú ü Ö Í É Ü É Ü ú Ü ő ő Ő Á ű ü ő

Részletesebben

ú ű ú ú ü í Ü í Ü ü ö ö ű í ö ű ü ö ö ö ö ö ú ú ü í í ű í ú ű ú ű ú ü ú ö ö ö ö ú ú í ű í ú ö ú ú ú ú ü ü ö ü ü ö ö ö ö ú í ü ö ü ú ö ü ü í ü í ö ü ü í ö í í ö í ú ü ö í í ú ü ö ü Á ü ú ü ö Á ö ö ü ö ü

Részletesebben

ú í ö ü í íí ő ö ö ö ü ö ö ö ú ű ű Í Í í ő í ű í ő ü Í ő íú í ö ö ö ő í í í Í Í í í ö ö í í ö ö ö ő Í Í ÍÍ ö ö ő ö ö í ő ő ö í ö ö ú í ő ö ő í ö ő ö ö ö í ö ú Í ő í ű ö ő ú ö ő ö í í ő ö ö ő ö ö ú ö ű

Részletesebben

Á É ú Ö ü ö É ü ő Á í ő ú ű ő ü ű ö ö ö Ö Ö ü í ü ű ö ő ö Ö ü ö í ü ő ő ő ö í ő ö ű í ü í ú í í í í í ő ő ö ő í ü ű í í ő í ő í ő ű í ű Ő í ú ű ü ö ö ő ő ő ü ö ö ő Ú ű ő í ü ő ö í ö ü ö ö ö ü ö ü ő í í

Részletesebben

Elérhetőségek és Cégadatok

Elérhetőségek és Cégadatok Elérhetőségek és Cégadatok Cégadatok Cégnév: HerbaDental Kft. Cégjegyzékszám:17 09 010202 Adószám: 24821951 1 17 Banki adatok Számlát vezető bank: OTP Bank Bankszámlaszám: 11731001 20703884 00000000 Cím:

Részletesebben

Ü É Á í í Á ü ű í ú í ű ü ü Ö í Ü É Í í ü ü ü ü í ú ü í ü ű í í ü ü í í ü Í ú ú ú ű ü É ü í ü í Í í í ű ú í ú Á í í Ü É í í ú ú ű í í í ü í ú Ö ü ü ü ú ű ü í í í ü ü ü ű ü ü ű í ű Ö í í í ü ú Ü É í ú ú

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP

Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP a) Az előfizető személyes adatai: Előfizető neve Lakóhely, tartózkodási hely/székhely Előfizetői hozzáférési pont helye Számlázási cím Pénzforgalmi számlaszám 1 Egyedi előfizetői szerződés 1.ADATLAP Természetes

Részletesebben

Iparűzők társadalombiztosítása

Iparűzők társadalombiztosítása UNTERNEHMENSGRÜNDUNG 2016 Iparűzők társadalombiztosítása Első tájékoztatás www.svagw.at www.svagw.at 1 Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Az összes, Ausztriában önálló keresőtevékenységet folytató személy

Részletesebben

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek

OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek OTP Táncháztalálkozó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő

Részletesebben

ő ű ü ü ű í í ú ő Í ő ö ő ő ő í ö ő ő ő í ő ő ö ö ő ő í ő ö Í ő í ü ú ő ő ű ö ő ő ü É í ú ő ö ü ő ü ü ú ü ő í í ő ü í É í ú ő í ú í ő í í ú í ő ö Ú ő ú ő í Á Ú ő Ú Ú ú ú ü ő ő ü Ú í ú ő ő Á í í ű ő Ú ö

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁSZF Hatályos: 2013. január 01-től Data Guard Kft. Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF) internetes szolgáltatások (webdesign, webhosting, domain) tárgyában.

Részletesebben

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS

BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS BKV Zrt. VÁLLALKOZÁSI SZERZŐDÉS A jelen vállalkozási szerződés (a továbbiakban: Szerződés) létrejött egyrészről a Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Székhely: 1980 Budapest, Akácfa

Részletesebben

Egyedi előfizetői szerződés

Egyedi előfizetői szerződés Egyedi előfizetői szerződés szerződés száma:. Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési Feltételeiben

Részletesebben

Határozatlan idejű egyedi előfizetői szerződés (KÁBELTELEVÍZIÓ) 1.ADATLAP

Határozatlan idejű egyedi előfizetői szerződés (KÁBELTELEVÍZIÓ) 1.ADATLAP Határozatlan idejű egyedi előfizetői szerződés (KÁBELTELEVÍZIÓ) Előfizető és Szolgáltató az alábbi adatok (1. Adatlap, 2. Szolgáltatási lap) és nyilatkozatok alapján, valamint a Szolgáltató Általános Szerződési

Részletesebben

Általános szerződési szabályok 7.sz.mell. Cenzúraszámú szerződés 1. számú függeléke A szerződő felek megállapodnak, hogy a fenti hiteliktatószámú hitelügyletre vonatkozó szerződésük az alábbiakban meghatározott

Részletesebben

Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től.

Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től. Várható váratlan Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A módosítás hatályos 2016. február 12-től. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016

SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016 SZOCIÁLIS BÉRLAKÁS-PÁLYÁZAT 2016 Budapest XXI. kerület Csepel Önkormányzata Képviselő testülete Szociális, Egészségügyi és Fogyatékosügyi Bizottsága az 5/2011. (II.25.) számú önkormányzati rendelet (továbbiakban:

Részletesebben

ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ő ű Á ű ű Á ű Á ű ű ű Ő ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á ű ű Ő ű ű ű ű ű Á ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű

Részletesebben

4. A pénzügyi eszközök adásvételével kapcsolatos kockázatok

4. A pénzügyi eszközök adásvételével kapcsolatos kockázatok Ügyfélkód: Tartós Befektetési Ügyfélszámla száma: TARTÓS BEFEKTETÉSI SZERZŐDÉS TARTÓS BEFEKTETÉSI SZÁMLA VEZETÉSÉRE (a továbbiakban: számlaszerződés) amely létrejött egyrészt Név: Lakcím: mint számlatulajdonos

Részletesebben

IGÉNYLŐLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ

IGÉNYLŐLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ IGÉNYLŐLAP CIB INGATLANFEDEZETES KÖLCSÖN FELVÉTELÉHEZ Kérjük, hogy az igénylőlapot NYOMTATOTT NAGYBETŰKKEL töltse ki! ADATOK A Bank tölti ki! Kölcsönigénylő neve:. Ügylet azonosítója:. 6 jegyű ügyfél-azonosító:.

Részletesebben

é é é ú Ü é é ü é é ú é ü é é ü é é é Á é é é é ú é é é ü é ú é é é ű í é é é é é é ü é í é ü é é é é é é é ú é é í ü é é ú í í é é é é ü í ü é é é é é é é í é é é é é ü é é é é é é í é é í ü é ú ü é é

Részletesebben

Kérjük, hogy az elfogadó nyilatkozat kitöltése elõtt feltétlenül olvassa el a kitöltési útmutatót!

Kérjük, hogy az elfogadó nyilatkozat kitöltése elõtt feltétlenül olvassa el a kitöltési útmutatót! Elfogadó nyilatkozat a SKÁLA-COOP Kereskedelmi és Ipari Rt. összes "T" sorozatú, névre szóló törzsrészvénye vonatkozásában 1.601,- Ft ajánlati áron, a CALLUM Vagyonkezelõ Rt. 2002. július 29-én tett tõzsdei

Részletesebben