Antalya városnézés: FONTOS!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Antalya városnézés: FONTOS!"

Átírás

1 Antalya városnézés: A túra résztvevőit a régió egyik legjellegzetesebb városának szívébe kalauzoljuk, ahol megismerkedhetnek a helyi kultúrával, mely tökéletes elegyet alkot a természettel. A program elején lehetőségünk nyílik vásárolni helyi ékszer- és bőrműves boltokban, majd a továbbiakban meglátogatjuk a Kursunlu vízesést, vásárolgatunk az óvárosban. Ezután elsétálunk a kikötőbe, ahol hangulatos kávézók, éttermek és bárok találhatóak. A program végén egy gyönyörű étteremben fogyaszthatjuk el vacsoránkat. (az ár tartalmazza)

2 Side városnézés, Manavgati hajókirándulás, vásárlás: Az egész napos program keretében meglátogatjuk elsőként Side elbűvölő óvárosát, megtekinthetik a bazársort a kikötővel és ókori romokkal az aljában. Ezután ellátogatunk egy ékszerüzletbe, ahol kézzel készített arany ékszereket vásárolhatunk. A program a manavgati mecset meglátogatásával folytatódik, majd a egy nyugodt és kellemes programon vehetnek részt az utasok, lehajózva a Manavgat folyó deltájáig. Itt lehetőség nyílik fürdeni a tengerben vagy a folyóban ahogy tetszik. A hajón a vacsora elfogyasztása benne van az árban! A visszahajókázás után lehetőség nyílik egy textiláruházban a vásárlásra. A nap folyamán az italok térítés ellenében fogyaszthatóak.

3 Alanya városnézés: A városlátogatás során a résztvevők megcsodálhatják a város feletti panorámateraszról Alanya városának csodálatos kilátását, ellátogatnak egy mecsetbe, ellátogatnak egy ékszer- és bőrüzletbe. Ezután egy kellemes ebédet fogyasztunk el, majd lehetőségünk van úszni a friss folyóban, ahol csúszdázni is tudunk. Ezután felmegyünk a Vörös Toronyba, ahonnan a kikötőbe vezet utunk, ahonnan hajókázni indulunk. (A program ára tartalmazza az ebédet, hajókázást és a Vörös Torony belépőjét)

4 Manavgati hajókirándulás: A program a manavgati vízesés megtekintésével kezdődik, majd lehetőség nyílik egy textiláruházban a vásárlásra. Ezután egy nyugodt és kellemes programon vehetnek részt az utasok, lehajózva a folyó deltájáig. Itt lehetőség nyílik fürdeni a tengerben vagy a folyóban ahogy tetszik. A visszahajókázás után lehetőségünk nyílik a helyi piacon (hétfőnként és csütörtökönként) alkudozni, vásárolgatni. A hajón az ebéd elfogyasztása benne van az árban!

5 Alanya hajókirándulás: A program során (kb. 5 óra) több alkalommal is megállunk úszni a tengerben. Első megálló a Vörös Torony előtt, ahonnan megtekinthetjük kívülről a Szerelmesek barlangját, illetve a Kalózok barlangját is. Következő megállónk a híres Kleopatra beach közelében lesz, majd elfogyasztjuk ebédünket. Ebéd után még két megálllónk van, ezután visszatérünk a kikötőbe. A hajón all inclusive az ellátás.

6 Törökfürdő (hammam): Feltétlenül ajánljuk, hogy a nyaralás megkezdésekor látogassanak meg egy hammamot. Így testük mielőbb megszabadulhat az elhalt hámrétegtől, lelkük pedig az egész éves fáradtságtól, stressztől - ezzel is elősegítve a tökéletes nyári relaxációt. A törökfürdő felejthetetlen élmény, felfrissíti a testet és a lelket. Szaunázás után a kezelés a márvány teremben zajlik, tetőtől talpig alapos szappanozás, testradírozás, ledörzsölés tartozik a kezeléshez, majd végül ezt követi egy lazító masszázs. Utána átkísérik Önöket egy pihenő terembe, ahol teát kínálnak fel (ez külön fizetendő). A félnapos program végén megújultan, kipihenve térnek vissza a hotelbe.

7 Pamukkale-Hierapolis (egy napos): Egész napos kirándulás az évezredek alatt formált Pamukkale- gyapotvárhoz, mely Törökország szimbóluma és egyike a világ természeti csodáinak. Közvetlenül felette magasodik Hierapilos szent városa. A program során megismerhetik Kleopatra fürdőjét, mely a világszép királynő szépségének forrása a legendák szerint. A program ára tartalmazza a három étkezést. A program ára nem tartalmazza a Kleopatra fürdőbelépőt, mely kb. 15.

8 Búvárkodás: Ha szeretné felfedezni a tenger mélyének szépségeit, akkor ezt az egész napos programot kifejezetten Önnek találták ki. Szakképzett búvároktatók délelőtt oktatást tartanak, majd pár méteres mélységbe merülésen próbálhatjuk ki a frissen szerzett ismereteiket gyakorlatban is. A fedélzeten felszolgált ebéd, napozás és fürdés után következik a délutáni merülés. A nap folyamán az italok térítés ellenében fogyaszthatóak.

9 Demre-Myra kirándulás: Összekapcsoljuk a páratlan szépségű ókori romok megtekintését napozással és hajózással az elsüllyedt kekovai romok között. A program elején megreggelizünk Antalya-ban, ahonnan a kikötőbe vezet utunk. A hajózás során megtekintjük a nekropolisz szarkofágjait, az ókori romokat a víz alatt és felett. A lükiai temetkezés legkülönlegesebb emlékeit, a sziklasírokat és egy ókori színházat Myrában, a mai Demre városa mellett nézzük meg. Ebben a városkában élt Szt. Miklós is, aki a gyermekek védőszentjeként Mikulás néven vonult be a köztudatba. Bazilikájának romjai a városka szívében találhatók. Az ár a reggeli és az ebéd díját is tartalmazza.

10 Jeep szafari: Kalandos túra a Taurus-hegységen át terepjárókkal. Letérünk az aszfaltról és gyönyörű tájakon, illatos erdőkön át roskadozó gyümölcsfák közt folyón átgázolva vezet utunk a nyitott terepjárókkal. Ismerkedés a falusi élettel, látogatás egy vidéki családhoz egy majd 100 éves falusi házba, egy mecsetbe. Fürdés a hűs vizű Dim Çay patakban, forrásvizet iszunk, ebéd étteremben ahol megkóstoljuk a parázson sült pisztrángot vagy csirkét. Csodálatos tájak, kalandos utak Családoknak is ajánljuk!

11 Quad szafari: Egy feledhetetlen program, mely más dimenziókba repít és amelyet a festői szépségű Taurus-hegység völgyeiben tapasztalhatunk meg. A nem mindennapi kaland alatt lehetőség van versengeni a széllel és élvezni a sebességet a gyönyörű természetben. Felejthetetlen élményt nyújt minden korosztály számára. A quadokon egyedül és párosával is utazhatnak, a csapatot minden esetben vezetők kísérik végig az útszakaszon. A biztonság érdekében a szervezők védősisakot és védőszemüveget biztosítanak a résztvevőknek.

12 Zöld-kanyon: Az egész napos program során megcsodálhatjuk a festői, türkiz-zöld kanyont, lehetőség nyílik fürdőzésre a nap folyamán, illetve egy ebédet fogyaszthatunk el egy gyönyörű panorámájú étterem teraszán. A program elején meglátogatjuk az Oymapinar gátat, mely napjainkban az ötödik legnagyobb mesterséges gát Törökországban. A hajókázás után kb. 1 órára megállunk egy ruhaüzletben, ahol rengeteg áru közül válogathatunk. A program során szükség lesz törölközőre és fürdőruhára/fürdőnadrágra. Ezeket ne hagyják otthon.

13 Delfin show: Csodás delfinárium várja a programra látogatókat, ahol fókák és delfinek szórakoztatják előadásukkal a nézőket. A program kb perces, mely során engedélyezett fotókat készíteni. A show után lehetőség van megetetni a delfineket, vagy úszni velük, de ezek térítés ellenében lehetségesek.

14 Sea park: A program során számos medencét és csúszdák kipróbálhatunk, illetve lehetőség van úszni egzotikus halakkal, illetve ráját is lehet simogatni. A program ára az ebédet is tartalmazza, a nap végén pedig transzfer vissza a szállodába.

Belek. Antalya. Side. Alanya

Belek. Antalya. Side. Alanya TÖRÖK RIVIÉRA A Török Riviérán, a Földközi-tenger festői déli partvidékén lépten-nyomon tapintható közelségben van a történelem és a mitológia, ugyanakkor a természeti szépségek valódi kincsestára. A balzsamosan

Részletesebben

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges.

FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés az IBUSZ asszisztenciánál való helyszíni fizetés ellenében lehetséges. TÖRÖK RIVIÉRA a misztikus kelet És az európai kultúra ÖtvÖzete, imádom a bazárok hangulatát, a keleti fűszerek illatát, És a törökök vendégszeretetét. www.ibusz.hu 250 FAKULTATÍV KIRÁNDULÁSOK Jelentkezés

Részletesebben

Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel

Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel Francia Polinézia hajóút Tahiti Huahine Rangiroa Raiatea Bora Bora Moorea Rövid Los Angeles-i városnézéssel Körút Tahiti-ről (Papeete), Francia Polinézián át 10 nap az Ocean Princess fedélzetén Hajóndulás:

Részletesebben

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt

MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt MSC Armonia Budapestről autóbusszal és magyar csoportkísérővel az út teljes ideje alatt 2016.05.13-05.21. További információk 1.nap: Budapest-Genova Indulás a kora esti órákban Budapestről Genovába. Útközben

Részletesebben

DRESCHER Hajózási Társaság A fehér flotta a Fertő tavon

DRESCHER Hajózási Társaság A fehér flotta a Fertő tavon DRESCHER Hajózási Társaság 01 SÉTAHAJÓZÁS Program Leírás Időtartam Ár (Ft) felnőtt gyermek Fertő tavi körút / Tervezett indulási idöpontok naponta: 11:00, 13:00, 15:00, 16:30 1 óra 1.500,- 900,- Útvonal:

Részletesebben

- LEONARDO DA VINCI a leendő építészeti és informatikai szakemberekért

- LEONARDO DA VINCI a leendő építészeti és informatikai szakemberekért Beszámoló- Törökország Pogány Frigyes - LEONARDO DA VINCI a leendő építészeti és informatikai szakemberekért Készítette: Popp Judit Linda A projekt időtartama: 2014.június 29.- 2014.július 26. Helyszín:

Részletesebben

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó.

Az árak nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót, amely 450.- Ft /fő /éj, 18 éven felülieknek. Parkolási díj: 1.200 Ft /éj /autó. VAKÁCIÓ Hegyvidéki ajánlatok HOTEL KITTY***+ MISKOLC-TAPOLCA Érvényes: 2016. június 20- augusztus 28. közötti időszakban, min.2éj foglalással Ár: 11.050 Ft / fő / éj, min. 3 éj foglalással 8.910 Ft / fő

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu

Korfu. Odüsszeusz szigete. Korfu Odüsszeusz szigete 32 Moraitika Agios Ioannis városától 20 km-re délre, a keleti parton található kiépült nyaralóhely. A Messonghy folyó bal partján elterülő szállodák, nyaralók és apartmanházak között

Részletesebben

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport:

Jetwing Blue Hotel Szobák (deluxe): Ellátás: Szolgáltatások, sport: Jetwing Blue Hotel Negombo közkedvelt szállodasorán található, a repülôtértôl 15 km-re. A vízparton, modern stílusban megépített, vadonatúj hotel. Nyitott étterme egybeépült a szálloda látványkonyhájával.

Részletesebben

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már.

ÁRPARÁDÉ. Mediterrán Nyaralások októberig 2009 NYÁR. Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. 124 900 Ft. HOTEL KaYa BELEk ***** AI. már. 2009 NYÁR ÁRPARÁDÉ Mediterrán Nyaralások októberig Hihetetlen ajánlatok parádés árakon. Törökország Antalya Belek HOTEL KaYa BELEk ***** AI Közvetlenül a tengerpartnál, Antalya repülőtere kb. 27 km távolságra

Részletesebben

" j e z ő v e e r. s z

 j e z ő v e e r. s z s z " j e z ő v e e r k y " A z é l m é n e E G É S Z N A P O S K I R Á N D U L Á S O K K é r j ü k v á l a s s z o n! Märchenland Meseország Vannak mesék, amelyek életre kelnek, és mi is részeseivé válhatunk!

Részletesebben

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb.

Mexikó CanCún. Időeltérés: -7 óra. Hivatalos nyelv: spanyol. a legtöbb helyen angolul beszélnek. Pénznem: mexikói Peso (Mxn). (1 Mxn = kb. Mexikó CanCún A Karib-tengerbe nyúló mexikói félsziget legkeletibb csücskén fekszik Cancún varázslatos üdülővárosa. A türkiz számtalan árnyalatában szikrázó tenger szinte körbefonja a 7-es számot formázó

Részletesebben

Kedves Vendégem! ahol Ön valóban Vendég!

Kedves Vendégem! ahol Ön valóban Vendég! Köszöntő Egyiptom... Egy ókori nép, mely örökségével hozzájárult, hogy ma a világon valaha létezett egyik legnagyszerűbb kultúrális értékekkel rendelkező civilizációként tartsuk számon. A 18. század végén

Részletesebben

HIBAJEGYZÉK. Magyarországi repülőtéri transzfer Várna esetében kizárólag a Pécs Paks Dunaújváros - Budapest Ferihegy 1 transzfer vehető igénybe.

HIBAJEGYZÉK. Magyarországi repülőtéri transzfer Várna esetében kizárólag a Pécs Paks Dunaújváros - Budapest Ferihegy 1 transzfer vehető igénybe. HIBAJEGYZÉK 2012. Első kiadású nyári katalógushoz 2. oldal: Magyarországi repülőtéri transzfer Várna esetében kizárólag a Pécs Paks Dunaújváros - Budapest Ferihegy 1 transzfer vehető igénybe. 8. oldal:

Részletesebben

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of:

Az élmények világa. Check in, chill out. www.aquaworldresort.hu. A resort of: Az élmények világa A resort of: www.aquaworldresort.hu B_tematikus_HU_2014_11.indd 1 2015.01.07. 15:08:40 A vízibirodalom Az Aquaworld Resort Budapest komplexum fürdője Közép-Európa legnagyobb fedett vízi

Részletesebben

ZSÁLYALIGET ÉLMÉNYPARK POGÁNY

ZSÁLYALIGET ÉLMÉNYPARK POGÁNY ZSÁLYALIGET ÉLMÉNYPARK POGÁNY BEMUTATKOZÓ ANYAG ISKOLÁS CSOPORTOKNAK Baranya megye legnagyobb élményparkja! A Zsályaliget Élménypark Pogány külterületén helyezkedik el, festői környezetben, ahol mintegy

Részletesebben

Inti Raymi Fesztivál, az inka kultúra élő öröksége Peru

Inti Raymi Fesztivál, az inka kultúra élő öröksége Peru INDULÁS: 2016/06/17 Inti Raymi Fesztivál, az inka kultúra élő öröksége Peru UTAZÁS HOSSZA: 11 nap UTAZÁS TÍPUSA: Tailormade kaland 1. nap: LIMA Az időeltolódás miatt indulásunk napján megérkezünk Peruba.

Részletesebben

COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE ÜDÜLŐHELYEK

COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE ÜDÜLŐHELYEK COSTA BRAVA ÉS KÖRNYÉKE Barcelona Spanyolország és a világ leglátogatottabb és legsokoldalúbb városa, Katalónia fővárosa, ahol a középkori emlékek, a modernizmus és az építészeti remekek mellett igazi

Részletesebben

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016

UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 UTASTÁJÉKOZTATÓ ZAKYNTHOS 2016 A festői szépségű kék tenger minden természetkedvelő embert elvarázsol Zakynthos szigetén. Aki egyszer a Navagio-öblöt megpillantja, az biztosan rabja lesz és szeretne visszatérni

Részletesebben

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat.

Bali. ÜdÜlőhelyek. ejtik a messzi földről érkező turistákat. Bali A Jáva és Lombok között fekvő Bali az indonéz szigetvilág legszebb és legkedveltebb úti célja. A vulkanikus hegyek, a zöldellő teraszos rizsföldek, az egzotikus, buja növényzet, a inomhomokos strandok,

Részletesebben

MÉDIA-STAR Utazási Iroda

MÉDIA-STAR Utazási Iroda Repülővel, 8 nap/7éj, Ft/fő 2015.02.04. YANNIS APARTMAN 2 fős stúdió ÖE 49.900 54.900 59.900 67.900 12 év felett 3. ágyon ÖE 49.900 54.900 59.900 67.900 4 fős apartman ÖE 44.900 49.900 54.900 62.900 gyermek

Részletesebben

Diplomáciai képviseletek: Magyar Nagykövetség nincs a szigeteken, a külképviselet címe: Újdelhi, 2/50-M, Niti Marg, Chanakyapuri, 11021, India

Diplomáciai képviseletek: Magyar Nagykövetség nincs a szigeteken, a külképviselet címe: Újdelhi, 2/50-M, Niti Marg, Chanakyapuri, 11021, India A Maldív-szigetek korallzátonyai közül mindössze 200-at népesítettek be az őslakosok, a Male repülőterére ékező utasok 74 szigeten tölthetik vakációjukat! A legtöbb esetben a sziget egyetlen építménye

Részletesebben

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS

2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS 2014 KÜLÖNLEGESSÉGE! A TITOKZATOS EGZOTIKUM ÉSZAK-CIPRUS A gyönyörű sziget észak-keleti részén található a török ciprióták ún. Észak-Ciprusi Török Köztársasága. Szép és érintetlen strandjai, homokos partjai,

Részletesebben

Annapurna alaptábor gyalogtúra Nepál

Annapurna alaptábor gyalogtúra Nepál Annapurna alaptábor gyalogtúra Nepál INDULÁS: 2016/04/20 UTAZÁS HOSSZA: 20 nap UTAZÁS TÍPUSA: Gyalogtúra LÉTSZÁM: 10-16 fő ÁR: 1200 USD 1. nap: KATHMANDU A katmandui repülőtéren találkozunk túravezetőnkkel,

Részletesebben

Inti Raymi Fesztivál, az inka kultúra élő öröksége Peru

Inti Raymi Fesztivál, az inka kultúra élő öröksége Peru Inti Raymi Fesztivál, az inka kultúra élő öröksége Peru 1. nap: LIMA Az időeltolódás miatt indulásunk napján megérkezünk Peruba. Az esti órákban érkezünk Limába. Szállásunkra utazunk, aminek közelében

Részletesebben

DOMINIKAi. köztársaság

DOMINIKAi. köztársaság DOMINIKAi köztársaság A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába vezető tengeri

Részletesebben

Erasmus Ázsia kapujában, Törökországban

Erasmus Ázsia kapujában, Törökországban Erasmus Ázsia kapujában, Törökországban Minek mész te Törökországba és nem valahová Európába? - kérdezték tőlem sokan indulásom előtt. Most magabiztosan tudok válaszolni, hogy ez az ország a gyönyörű helyeken,

Részletesebben

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy

Korfu. Odüsszeusz szigete. Fakultatív programok. Sidari. Korfu. Moraitika. Messonghy Odüsszeusz szigete Sidari A Jón szigetvilág egyik legelbűvölőbb szigete csodás búja növényzetével, látnivalói gazdagságával, kellemes klímájával páratlan élmény nyújt az idelátogatóknak. A szigetet kis

Részletesebben

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu

ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS. a Danubius szállodákban. 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu ŐSZI KIKAPCSOLÓDÁS a Danubius szállodákban 2014. szeptember 1. - november 30. FOGLALJON MOST! danubiushotels.hu Online foglalóknak 5 000 Ft-os kedvezménykupon a Danubius szállodákban! Indián nyár a Balatonnál

Részletesebben

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében.

3., 10., 17., 24. Fakultatív kirándulásokat, autóbérlést a helyszínen, telepített idegenvezetőnknél lehet befizetni, helyi partnerünk szervezésében. KARPATHOS Akad egy hely, egy parányi gyöngyszem, melynek neve egybeforrt a szenvedéllyel, egy sziget, ahol a vadság találkozik a nyugalommal, a hagyománytisztelő falu a nyitottabb fővárossal, a napsugár

Részletesebben

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790.

PORTAI ÁRAK 2016. Érvényes: 2016. 01. 01-06. 30. 2016. 07. 01-08. 20 2016. 08. 21-12. 28. Ft/szoba/éj. Egyágyas szoba: 10790.- 14780.- 10790. AMETISZT HOTEL HARKÁNY 7815 Harkány, Szent István u. 26-28. Tel: 72/279-339 Fax: 72/580 077 info@ametiszthotel.hu www.ametiszthotel.hu Ügyintéző: Bédáné Metz Mária PORTAI ÁRAK 2016 Érvényes: 2016. 01.

Részletesebben

Törökország Általános

Törökország Általános Törökország Általános Bevezetô Törökország a vendégszeretet országa, mely összeköti a Kelet- és Nyugat civilizációját, ahol együtt él a harmónia, a mûvészet és a kultúra. A világ azon kevés országai közé

Részletesebben

Á ő ő ő ő ő ő ű ó ó ő ó ő ő ó ő ő ő ő ó ő ó ő ő ő ő ő ü ő ő ó ő ó ő ő ő ó ó ő ő ű ő ó ő ó ő ő ő ő ő ű ő ü ó ű ő ó Á ó ő ő ó ü ő ő ó ő ő ü ő ő ü ó ő ő ó ó ü ő ü ő ő ő ő ő ó ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő

Részletesebben

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior

HUNGUEST HOTEL GALYA ERZSÉBET PARK HOTEL. Galyatető. Parádfürdő. superior Galyatető HUNGUEST HOTEL GALYA A Mátra legmagasabb csúcsán 957 méter magasan, 5 hektáros park közepén, gyönyörű panorámával várja Vendégeit a patinás, 1939- ben épített szálloda. Akkor is és ma is a családok,

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

Dél-Afrika, Namíbia, Botswana, Zimbabwe Overland A Jóreménység fokától a Viktória-vízesésig

Dél-Afrika, Namíbia, Botswana, Zimbabwe Overland A Jóreménység fokától a Viktória-vízesésig Dél-Afrika, Namíbia, Botswana, Zimbabwe Overland A Jóreménység fokától a Viktória-vízesésig 1. nap: DÉL-AFRIKA FOKVÁROS A budapesti repülőtéren találkozunk túravezetőnkkel, együtt indulunk Afrika felé.

Részletesebben

Utazási le he tô sé gek:

Utazási le he tô sé gek: 140 Szicília a tûz szigete PALERMO MESSINA SAN ALESSIO TAORMINA GIARDINI-NAXOS CATANIA SIRACUSA NOTO Utazási le he tô sé gek: A 25.000 négyzetkilométeres háromszög alakú szigetet a helyiek a Nap szigetének

Részletesebben

PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK PULLMANTUR HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai

Részletesebben

Annapurna alaptábor gyalogtúra Nepál

Annapurna alaptábor gyalogtúra Nepál Annapurna alaptábor gyalogtúra Nepál 1. nap: KATHMANDU A kathmandui repülőtérről a Thamel városrészben lévő hotelünkbe utazunk egy bérelt autóbusszal. Érkezés után átbeszéljük a gyalogtúra részleteit,

Részletesebben

- A hotel területén. - Turizmus

- A hotel területén. - Turizmus - A hotel területén A Panoráma Hotel területén a következő szabadidős tevékenységek aktív végzése lehetséges: fitnesz, úszás, tenisz, futball, lábfoci, kosárlabda, strandröplabda, tollaslabda, pentaque,

Részletesebben

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat

is megismerheti a szigetet, miközben megmártózhat 51 Zakinthosz Levante rózsája Zante néven is ismert a Jón-tenger harmadik legnagyobb szigete. Az elmúlt években méltán vált az egyik leglátogatottabb görög területté. Miért is? És miért ajánlanám én is

Részletesebben

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali

Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali 2016 nyár-ősz Srí Lanka Maldív-szigetek Seychelle-szigetek Mauritius India Egyesült Arab Emirátusok Thaiföld Indonézia - Bali Kedves Utasaink! Legújabb programfüzetünkben utazási irodánk 2016. nyári-ôszi

Részletesebben

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20.

superior márc. 1. 20., nov. 22. dec. 20. Hévíz HOTEL EURÓPA FIT Gyógyulás, wellness, családbarát környezet, három generáció számára ideális környezet. Az elmúlt évben látványosan megújult szálloda Hévíz központjában, a világhírű gyógytótól 400

Részletesebben

Fakultatív Programajánlat

Fakultatív Programajánlat Fakultatív Programajánlat Program1 PHI PHI - speedboatos kirándulás Speedboatos kirándulás és snorkelezés Phi Phi szigetek körül egész napos program o A program kb 7:30-8 órakor indul reggel a szállásról

Részletesebben

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg.

ahol a színes korallzátonyok élôvilágában gyönyörködhetnek kedvükre. Szállodáink a Bavaro Playa 20 kilóméteren belüli partszakaszán találhatóak meg. 52 Dominika a karib tenger gyöngyszeme A Dominikai Köztársaság az Antillák szigetvilágában, Hispaniola szigetén található, melynek kétharmadát foglalja el. 1492-ben fedezte fel Kolombusz Kristóf az Indiába

Részletesebben

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA MOM PARK KÁRTYA MINDEN KÉNYELEM EGY KÉZBEN NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A MOM Park Kártya Minden kényelem egy kézben elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője

Részletesebben

1.2. A program általános értékelése szakmai és szervezési szempontból egyaránt

1.2. A program általános értékelése szakmai és szervezési szempontból egyaránt Erasmus+ beszámoló Margate, Egyesült Királyság 2015. július 10-július 25. Készítette: Farkasné Bozorádi Anita 1. A tanulmányút általános értékelése 1.1 Szakmai egyeztetések a tanulmányutat megelőző időszakban

Részletesebben

TÖRÖKORSZÁG. 6 w. É g e i - t e n g e r. Útlevél szükséges! 2014-től vízummentesség!

TÖRÖKORSZÁG. 6 w. É g e i - t e n g e r. Útlevél szükséges! 2014-től vízummentesség! TÖRÖKORSZÁG Útlevél szükséges! 2014-től vízummentesség! sávos útvonalhálózatot alakítanak ki, a korrupció pedig jelentősen visszaszorult. A török rendkívül vendégszerető, nyitott nép, a külföldi vendégeket

Részletesebben

CUNARD HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

CUNARD HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK CUNARD HAJÓUTAK - ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Utazási dokumentumok A hajóúton való részvételhez a hazautazás dátumától számított fél évig érvényes útlevél szükséges. Bár a hajótársaság Földközi-tengeri hajóútjai

Részletesebben

European Accountancy Week

European Accountancy Week European Accountancy Week Riga, 2016. március 13. március 19. Edutus delegáció: Medve Ivett, Mónus Ádám, Korondy Tamás Felkészítő tanár: Dr. Melles Hagos Tewolde Tartalomjegyzék Előkészületek... 3 2016.

Részletesebben

" A z. é l. m é n y e k s z. ő j. e r. e z

 A z. é l. m é n y e k s z. ő j. e r. e z é l " A z m é n y e k s z e r v e z ő j e " F É L N A P O S K I R Á N D U L Á S O K K é r j ü k v á l a s s z o n! Szombathely Viva Savaria! Szombathely Vas megye székhelye, Nyugat- Dunántúl kulturális

Részletesebben

Aktív nyugalom. Hasznos tippek a nyaralás megszervezéséhez. www.tiszatoinfo.hu

Aktív nyugalom. Hasznos tippek a nyaralás megszervezéséhez. www.tiszatoinfo.hu Aktív nyugalom Hasznos tippek a nyaralás megszervezéséhez www.tiszatoinfo.hu Mitől más a Tisza-tó? Mesteri mű az embertől, csoda a természettől! Egyre többen tudják Magyarországon, hogy a Tisza-tavat 30

Részletesebben

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/

Wolf Hotel *** Magyarország - Vas megye - Sárvár http://www.reise.info.hu/wolf-hotel/hu/ http:///wolf-hotel/hu/ Bemutatkozás Üdvözöljük! Családias környezetben várja vendégeit a három csillagos Wolf Hotel, mely mindössze 300 m-re fekszik a Gyógy- és Wellnessfürdôtôl. Szobák, leírás A hotel

Részletesebben

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28.) NGM rendelet által módosítva) szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28.) NGM rendelet által módosítva) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. T 54 812 03/2/2 A 27/2012 (VIII. 27.) NGM rendelet (12/2013 (III.28.) NGM rendelet által módosítva) szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 812 03 Turisztikai

Részletesebben

Jó gyakorlatok. Mecsekalja Szakácsnéja avagy a Vörösdombi Vendégház Cserkút

Jó gyakorlatok. Mecsekalja Szakácsnéja avagy a Vörösdombi Vendégház Cserkút Jó gyakorlatok Mecsekalja Szakácsnéja avagy a Vörösdombi Vendégház Cserkút Készült a DDOP-2.1.3/A-12-2012-0007 Vidéki örökség útjai pályázaton belül a Baranya Megyei Falusi Turizmus Közhasznú Egyesület

Részletesebben

Általános információk

Általános információk Általános információk Utazási feltételek Minden olyan kérdésben, melyet katalógusunk nem tartalmaz, a szolgáltatásainkra vonatkozó, a Polgári Törvénykönyv 415-416. paragrafusai, az utazási és utazást közvetítô

Részletesebben

Fountain Show legek legje

Fountain Show legek legje Fountain Show legek legje Hallgassa, lássa és élvezze a világ legnagyobb sz melynek ikonikus hátteret biztosít a mögötte to magas épület, a Burj Khalifa Bastakiya hamisítatlan arabos romantika az autentikus

Részletesebben

Monitoring Törökország (Izmit/ Koaceli tartomány) 2014. június 29.-2014. július 5. Készítette: Rosza Kornélia és Tolnai Judit

Monitoring Törökország (Izmit/ Koaceli tartomány) 2014. június 29.-2014. július 5. Készítette: Rosza Kornélia és Tolnai Judit Monitoring Törökország (Izmit/ Koaceli tartomány) 2014. június 29.-2014. július 5. Készítette: Rosza Kornélia és Tolnai Judit Június 29.: Reggel 7:30-kor Ferihegy 2B termináljában gyülekeztünk. Azért tettük

Részletesebben

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ

TAVASZVÁRÓ SALIRIS RESORT HOTEL**** EGERSZALÓK ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ TAVASZVÁRÓ ERZSÉBET PARK HOTEL *** PARÁDFÜRDŐ Érvényes: 2016. február 01. június 15. között (kivéve: kiemelt-és ünnepi időszakok) Ár hétköznap: Ár hétvégén: 7.435 Ft / fő / éj 8.715 Ft / fő / éj Tartalom:

Részletesebben

[Ide írhatja a szöveget] XV

[Ide írhatja a szöveget] XV [Ide írhatja a szöveget] XV A vezetőség hírei Az Országos Vezető üzenete: Ezúton szeretné felhívni minden tagunk figyelmét, hogy mindenki fizesse be a 2012 évi tagdíjat, mert igen kevesen tettek eddig

Részletesebben

Tolnai erdők ölelésében

Tolnai erdők ölelésében Tolnai erdők ölelésében Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. ökoturisztikai kínálata Hű nevelőim, dunántúli dombok, ti úgy karoltok, hogy nem korlátoltok, nem fogtok rabul, amikor öleltek, ti úgy öveztek,

Részletesebben

Ari atoll déli rész, 900 m x 250 m, housereef 5-15 m, hidroplántranszfer 25 perc.

Ari atoll déli rész, 900 m x 250 m, housereef 5-15 m, hidroplántranszfer 25 perc. 1 VILAMENDHOO ISLAND RESORT 4,5 csillagos, Ari atoll déli rész, 900 m x 250 m, housereef 5-15 m, hidroplántranszfer 25 perc. Ez a 184 lakrészes gyönyörű- dús növényzetű sziget kiváló búvárkodni. 2 főétterem,

Részletesebben

ő ő ő ő ű Ó ő ő ű ű ő ő Ó ő ő ő ő ő ő ű ő ő ű ű ő ő ű Ó ő ő ő Ó ő ű ő ő ő ű ű ű ő ő ő ő ő ő ő Ó ő ő ő ű ő ő ő ő ő ű ő ő Ó ő ő ű ő ő ő ő ő ő ő ű ű ő ő ő ű ű ő ű ő ő Ó Ó ő Ó Ó ő Ó ű ő ő ő ő ő ű ő ű ű ű ű

Részletesebben

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/

Colosseum Hotel **** Superior Magyarország - Csongrád megye - Mórahalom http://www.reise.info.hu/colosseumhotel/hu/ http:///colosseumhotel/hu/ Bemutatkozás 2011 áprilisától várja vendégeit a Colosseum Hotel****, mely Mórahalom központjában, közvetlenül a Szent Erzsébet Gyógyfürdő mellett található, Szegedtől 20 km távolságra.

Részletesebben

NYÁRI TÁBOR A SZELIDI TÓ PARTJÁN

NYÁRI TÁBOR A SZELIDI TÓ PARTJÁN KEDVES SZÜLŐK! Az Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány térítésmentes 1 hetes nyári tábort szervez 2 turnusban leukémiás és daganatos gyermekek és testvéreik számára. A Dunapataji Fecske üdülő, a

Részletesebben

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/

Hotel Helikon *** Magyarország - Zala megye - Keszthely http://www.reise.info.hu/hotel-helikon/hu/ http:///hotel-helikon/hu/ Bemutatkozás Üdvözlet Napfény, víz, levegő... Helikon. Keszthely, a régi barokk kisváros hangulatos környezetben fekszik a Keszthelyi hegység és a Balaton között. Szobák A háromcsillagos

Részletesebben

Costa Dorada az aranypart

Costa Dorada az aranypart 70 Costa Dorada az aranypart Barcelonától délre, Tarragona provincia egész partvidéke, egészen az Ebro deltájáig a Costa Dorada. A terület az Aranypart nevet viseli, amelyet hosszú, homokos partjaival

Részletesebben

A NYUGAT RÁDIÓ 2008. ÉVI MÉDIAAJÁNLATA

A NYUGAT RÁDIÓ 2008. ÉVI MÉDIAAJÁNLATA A NYUGAT RÁDIÓ 2008. ÉVI MÉDIAAJÁNLATA A Nyugat Rádió egyszerre minôségi, szórakoztató és megbízható. Olyan média, amely minden korosztály számára szól, s amelyet joggal érezhet magáénak minden szombathelyi

Részletesebben

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5.

Foglalható időszakok: 2014. április 22.-29. és 2014. május 4. 2014. június 5. MÁJUSI ÁR-ESŐ HOTEL PIROSKA-BÜK Érvényesség: 2014. 05. 05.- 06.01. között, min. 2 éj foglalással Ár: 8.460 Ft / fő/ éj / Hétköznapokon 10.155 Ft/fő/ 2 éj / Hétvégéken Superior szoba felár: 1000 Ft/fő/éj

Részletesebben

NYÁRI TÁBOROZÁS NAGYRÁBÉ 2013.08.12.-08.18.

NYÁRI TÁBOROZÁS NAGYRÁBÉ 2013.08.12.-08.18. 1 NYÁRI TÁBOROZÁS NAGYRÁBÉ 2013.08.12.-08.18. 2 BESZÁMOLÓ Augusztus 12. Délelőtt a 13 fős szamosújlaki gyerek izgatottan várakozott az Idősek Klubja előtt az autóbuszra. Tíz órakor indultunk el Gyügye

Részletesebben

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz

Alföldi. Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS. Ahol magad is legendára találsz Alföldi %egendárium Legendás Túracsomag KISÚJSZÁLLÁS Ahol magad is legendára találsz Kisújszállás, mint Legendás Helyszín bemutatása: Kisújszállás az Alföld szívében Jász-Nagykun-Szolnok megye egyik leghagyománytisztelőbb

Részletesebben

IN VINO VERITAS hétvége

IN VINO VERITAS hétvége A Panoráma Hotel kibővítette hétvégi programkínálatát, mely a Kovácspataki- hegyek kellemes környezetében a szabadidő aktív eltöltésére irányul. IN VINO VERITAS hétvége Válassza programajánlatunkat, s

Részletesebben

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula

Kuba. 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero. Hotel Időpont Ell. 1hét 2á 2hét 2á 1hét 1á 2hét 1á Gyermek Code. 4* Tryp Peninsula 4*+ Hotel Tryp Peninsula Varadero Fekvése: Közvetlenül a kb. 3 km hosszú homokos strand mellett. Felszereltség: A karibi stílusban épült szálloda 20 két-, háromszintes épületből áll. A szállodában lobby,

Részletesebben

Szociális Gondozási Központ 7342 Mágocs Szabadság u. 3-5. ÖNKÖLTSÉG SZÁMÍTÁS (Hatályos 2016.04.01-től)

Szociális Gondozási Központ 7342 Mágocs Szabadság u. 3-5. ÖNKÖLTSÉG SZÁMÍTÁS (Hatályos 2016.04.01-től) Szociális Gondozási Központ 7342 Mágocs Szabadság u. 3-5. ÖNKÖLTSÉG SZÁMÍTÁS (Hatályos 2016.04.01-től) 1993. évi III. törvény a szociális igazgatásról és szociális ellátásokról 115. (1) A személyes gondoskodás

Részletesebben

KUBA. 80 otptravel.hu

KUBA. 80 otptravel.hu KUBA Az Antillák gyöngyszemének nevezett szigetre látogatókat páratlan élmények várják: a történelmi látnivalók mellett gyönyörű fehér homokos tengerpartok, a salsa táncra hívogató ritmusa, a világ legjobb

Részletesebben

Tájékoztató az Országgyűlés Hivatala A parlamentarizmus története és állampolgári ismeretek pedagógus továbbképzéséről

Tájékoztató az Országgyűlés Hivatala A parlamentarizmus története és állampolgári ismeretek pedagógus továbbképzéséről Tájékoztató az Országgyűlés Hivatala A parlamentarizmus története és állampolgári ismeretek pedagógus továbbképzéséről A program rövid összefoglalása: A pedagógusok felelőssége is, hogy a jövő nemzedékeit

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES

ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES ESEMÉNYNAPTÁR SZENTES 2013 Szentes ezer arca Szentes Csongrád megyében, a Tisza partján elhelyezkedô fiatalos dél-alföldi település, közel 30000 fôs lakosságával a megye harmadik legnépesebb városa. Szentes

Részletesebben

FAKULTATÍV PROGRAMOK 2018 TÖRÖKORSZÁG

FAKULTATÍV PROGRAMOK 2018 TÖRÖKORSZÁG FAKULTATÍV PROGRAMOK 2018 TÖRÖKORSZÁG Alanya városlátogatás Ezen a kiránduláson felfedezhetik a Torosz-hegység lábánál fekvő Alanya látványosságait, például a 13. századi Vörös Tornyot, és az alanyai várat,

Részletesebben

ó ó ó ú ó ó ó ó ó ú ő ú ú ó ű ü ó ü ő ú ü ű ó ű ű ő ő ó ó ű ő ú ó ű ó ó ó ó ű ü ü ó ü ó ó ü ú ó ó ű ó ú ó ú ő ú ó ű ü ő ő ó ü ó ó ű ó ű ó ó ó ó ú ó ű ó ó ű ü ó ü ű ü ó ü ő ó ű ú ó ű ó ő ó ű ó ó ú ó ű ó

Részletesebben

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testületének. /2016. (..) önkormányzati rendelete

Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testületének. /2016. (..) önkormányzati rendelete Budapest Főváros III. Kerület, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat Képviselő-testületének /2016. (..) önkormányzati rendelete a személyes gondoskodás keretébe tartozó szociális szolgáltatásokról, azok igénybevételéről,

Részletesebben

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE

AI AI. 250-700 m FREE FREE FREE POREC Egyike a leglátogatottabb isztriai fürdőhelyeknek. A tengerpart legrégibb városai közé tartozik. Művészettörténeti ritkasága a VI. századból származó, bizánci stílusban épített, mozaikokkal díszített

Részletesebben

40 éves a Gyermekegészségügyi Központ Miskolcon 2016. október 13-15.

40 éves a Gyermekegészségügyi Központ Miskolcon 2016. október 13-15. Magyar Gyermekorvosok Társasága Északkelet-Magyarországi Területi Szervezetének 40 éves a Gyermekegészségügyi Központ Miskolcon 2016. október 13-15. Kedves Kollégák! A Velkey László Gyermekegészségügyi

Részletesebben

Bibliatábor az Olasz Alpokban (Garda-tó, Brenta-Dolomitok, Adamello-csoport) (9 nap: 2011. július 19-27.)

Bibliatábor az Olasz Alpokban (Garda-tó, Brenta-Dolomitok, Adamello-csoport) (9 nap: 2011. július 19-27.) Bibliatábor az Olasz Alpokban (Garda-tó, Brenta-Dolomitok, Adamello-csoport) (9 nap: 2011. július 19-27.) Ebben az évben a külföldi bibliatáborunkat Észak-Olaszországban szervezzük meg. Táborunk során

Részletesebben

Csúcsutazás Európában!

Csúcsutazás Európában! A Netrisk.hu Zrt. Csúcsutazás Európában! Nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 2015.05.18-2015.06.30. 1. A játék szervezője Az Csúcsutazás Európában! nyereményjáték (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán.

A szobák klimatizáltak, mely használati díját (35 óra/hét) az árak tartalmazzák. Az apartman sat TV-vel felszerelt. Parkolási lehetőség az utcán. HORVÁTORSZÁG - Omiš NIKOLA APARTMANHAZ (4+1 fő): A ház az aprókavicsos tengerparttól 200 m-re, a homokos tengerparttól, valamint Omiš központjától 700 m-re helyezkedik el. A ház teljesen új, modern berendezéssel

Részletesebben

photoweekend a Velencei-tavi Holdfénykertben

photoweekend a Velencei-tavi Holdfénykertben photoweekend a Velencei-tavi Holdfénykertben Modell-, portré- és természetfotós workshop Készíts sokkal jobb fotókat, mint eddig! Egy hétvége, ami a technikáról és rólad szól. 2016. június 10-12. Kedves

Részletesebben

MANTA CSOMAG 10 NAP AMBOSELI, KELET TSAVO

MANTA CSOMAG 10 NAP AMBOSELI, KELET TSAVO MANTA CSOMAG 10 NAP 4 NAP / 3 ÉJSZAKA SZAFARI KALAND 5 NAP / 7 ÉJSZAKA BÚVÁRKODÁS WASINI SZIGET AMBOSELI, KELET TSAVO 1 Nap: Amboseli Kora reggel találkozunk a Nairobi Nemzetközi repterén, ahonnan elindulunk

Részletesebben

A nyeremény átadása előtt megkérjük a nyertest, hogy mutassa be egy Disney Hercegnő Hasbro baba vásárlását igazoló blokkot.

A nyeremény átadása előtt megkérjük a nyertest, hogy mutassa be egy Disney Hercegnő Hasbro baba vásárlását igazoló blokkot. Disney Játékszabályok Hasbro Merj Nagyot Álmodni Lehetőséget adunk egy (1) embernek arra, hogy megnyerjen egy családi hétvégét négy (4) személy részére (maximum 2 felnőtt és 2 tizenkét év alatti gyermek)

Részletesebben

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit.

A Játékos Pályázata beküldésével kifejezetten tudomásul veszi és elfogadja a jelen Játék részvételi szabályzatát és adatkezelési feltételeit. A Főzz szabadon! Játék hivatalos szabályzata 1. A PODRAVKA-INTERNATIONAL Kft., mint az alábbi Játék szervezője (székhely: 1143 Budapest, Ilka utca 34., Adószám:10862890-2-42 a továbbiakban: Szervező ).

Részletesebben

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói

Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Merre induljunk ha gyerekkel utazunk Boldogkőváralja és környéke látnivalói Aki gyerekkel utazik az tudja, hogy a legfontosabb nekünk szülőknek, hogy a kicsik jól érezzék magukat, mert akkor nekünk is

Részletesebben

A Széchenyi Zsigmond Szakközép és Szakiskola Erdei Iskola. Szakmai Programja

A Széchenyi Zsigmond Szakközép és Szakiskola Erdei Iskola. Szakmai Programja A Széchenyi Zsigmond Szakközép és Szakiskola Erdei Iskola I. A program sajátságai: Szakmai Programja - Környezet adottságai - Kiemelten hangsúlyos az erdő- és vadgazdálkodási ismeretek bemutatása. - A

Részletesebben

PROJEKT NAPLÓ. Határtalanul programról, mely a. támogatásával valósult meg. Pályázati azonosító: BGA-12-HA-02-0875

PROJEKT NAPLÓ. Határtalanul programról, mely a. támogatásával valósult meg. Pályázati azonosító: BGA-12-HA-02-0875 PROJEKT NAPLÓ Határtalanul programról, mely a támogatásával valósult meg Pályázati azonosító: BGA-12-HA-02-0875 2012.október 19-23 Magyarország (Sátoraljaújhely) 2013. március 14-18 Erdély (Gyergyószentmiklós)

Részletesebben

FIP Kongresszus 2010 - Lisszabon Posztkongresszusi út - Barcelona

FIP Kongresszus 2010 - Lisszabon Posztkongresszusi út - Barcelona FIP Kongresszus 2010 Lisszabon Portugália A 70. FIP Kongresszus fı témája: A gyógyszerészet felfedezı útja a molekulától a gyógyszerig a maximális eredményesség jegyében Találkozunk Lisszabonban, hogy

Részletesebben

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2015. február 12-15. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2015. február 12-15 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXII. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

SKALA. Kefalonia SKALA. Fiskardo. ITHAKA-sziget. Assos Myrtos Beach. Sami. Argostoli. Poros

SKALA. Kefalonia SKALA. Fiskardo. ITHAKA-sziget. Assos Myrtos Beach. Sami. Argostoli. Poros KEFALONIA A Jón-tenger legnagyobb szigete, lakosainak száma alig több mint 40000 fő. A patrasi öböl bejáratánál fekszik Zakynthos és Lefkada között. Mellette található Ithaka, melynek neve szorosan kapcsolódik

Részletesebben