eeebid Közép- és Kelet-Európa vezetı beszerzési megoldások szállítója Elektronikus árlejtés a közbeszerzésben

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "eeebid Közép- és Kelet-Európa vezetı beszerzési megoldások szállítója Elektronikus árlejtés a közbeszerzésben"

Átírás

1 eeebid Közép- és Kelet-Európa vezetı beszerzési megoldások szállítója Elektronikus árlejtés a közbeszerzésben Szabados László, ügyvezetı igazgató, eeebid Kft. ( lszabados@eeebid.com ; telefon: ) eeebid.com Inc.

2 Téma és Vázlat Cél: Az Önökben felmerülı kérdések megválaszolása Kérdések és válaszok: Mit nevezünk elektronikus árlejtésnek? Milyen elınyökkel jár alkalmazása? Hol alkalmazható és hol kötelezı használata? Mit lehet árlejteni? Az eárlejtés folyamata Az eárlejtés gyakorlata (esettanulmányok) Az elektronikus közbeszerzés jövıképe eeebid.com Inc.

3 e-közbeszerzés helyzetképe Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Elektronikus hirdetményfeladás: egyelıre ténylegesen a Közbeszerzések Tanácsa rendszerén keresztül Elektronikus árlejtés szabályozása: 257/2007. Korm. rendelet tartalmazza a szabályokat, január 1-tıl hatályos Elektronikus eljárási cselekmények alkalmazása: 257/2007. Korm. rendelet tartalmazzaa lehetıségét, január 1-tıl hatályos eeebid.com Inc.

4 Miért pont az árlejtés? az árlejtés azaz fordított aukció bevett piaci gyakorlat nincs kiépítési illetve telepítési költség, gyors bevezethetıség a jelenlegi papíralapú közbeszerzési eljárásokhoz ez illeszthetı a legkönnyebben a várható költségmegtakarítás miatt alkalmazni is fogják eeebid.com Inc.

5 Mit nevezünk elektronikus árlejtésnek? Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia a közbeszerzési eljárás részét képezı olyan ismétlıdı folyamat, amely az ajánlatoknak a 81. (4) bekezdése szerinti értékelését követıen új, az ellenszolgáltatás mértékére, illetıleg az ajánlatnak a bírálati részszempontok szerinti egyes tartalmi elemeire vonatkozó kedvezıbb ajánlat megtételét, és az ajánlatok rangsorolását elektronikus eszköz segítségével, automatizáltan teszi lehetıvé A gyakorlatban: Olyan tárgyalási technika, amely során Az ajánlattevık egy elektronikus rendszeren keresztül valós idıben meghatározott idın keresztül egymás alá licitálhatnak A rendszer képlet alkalmazásával folyamatosan automatikusan értékeli és rangsorolja a beérkezett ajánlatokat eeebid.com Inc.

6 az egyik legeredményesebb módszer a versenyeztetésekben Vevı (Intézmény) ekozbeszerzes.eu Ajánlattevı (Szállító) Projekt - tétel 1 - tétel 2 - tétel 3 -. ajánlattevı 1 ajánlattevı 2 mindenkit az internet kapcsol össze koncentrált idıtartam: 1-3 óra kiélesedett versenyhelyzet átlagos ktg. megtakarítás 10-15% jelentıs idımegtakarítás ajánlattevı x eeebid.com Inc.

7 az elektronikus árlejtés grafikus illusztrálása ,1% 15,6% 1,4 4,8% 8,3% % megtakarítás 10:00 10:30 11:00 11: eeebid.com Inc.

8 INTÉZMÉNYI elınyök, az eárlejtés gazdasági hatásai KÖLTSÉGHATÉKONY > költség optimalizálás 5-25% IDİHATÉKONY > csökken a versenytárgyalásra fordított idı GYORS > információk gyorsabb áramlása EGYSZERŐ > információk gyorsabb és teljesebb körő továbbítása ÁTLÁTHATÓ > korrupció csökkentése a közbesz eljárásokban KÖZPÉNZ BARÁT > Közpénzek hatékonyabb, átláthatóbb elköltése ADMINISZTRÁCIÓT CSÖKKENTİ > iratok kezelése, közlekedtetése PIAC SERKENTİ > B2G tranzakciók serkentik a gazdaságot BENCHMARK ADATSZOLGÁLTATÓ > valós piaci árkörképet prezentál ERİS VERSENY > akár több 10 pályázó valós idejő versenyeztetése PSZICHOLÓGIA > versenyszellem, gyızni akarás eeebid.com Inc.

9 SZÁLLÍTÓI elınyök, az eárlejtés társadalmi hatásai TISZTESSÉGES VERSENYKÖRÜLMÉNYEK > üvegzseb ESÉLYEGYENLİSÉG > Növeli az ajánlattevık esélyegyenlıséget INNOVATÍV > B2G kapcsolatok fejlesztése elektronikus tranzakciók révén INFORMATÍV > piaci pozíció értékelhetıvé válik ÁRBEVÉTEL NÖVELİ > új értékesítési csatorna, új piacok meghódítása GYORS > információk gyorsabb áramlása HASZNOS > szállítók informálása versenytársakról KIEGYENLÍTİ > KKV és multik azonos eséllyel versenyeznek KÖLTSÉGHATÉKONY > értékesítési és marketing költségek leszorítása IDİHATÉKONY > elıbbi a szerzıdéskötés idıpontja eeebid.com Inc.

10 az eárlejtés alkalmazhatósága Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Nyílt és meghívásos eljárásokban a Kbt (2) a) pontja szerinti hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos eljárásban a Kbt (2) bekezdése szerinti hirdetmény közzététele nélkül induló tárgyalásos eljárásokban a keretmegállapodásos eljárások második részében Az ajánlatkérınek a felhívásban minden esetben jeleznie kell, hogy árlejtést kíván lefolytatni eeebid.com Inc.

11 az eárlejtés kötelezı alkalmazása Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Elektronikus árlejtés lefolytatása fıszabály szerint kötelezı, ha azt az ajánlatkérı a felhívásban elızetesen jelezte Kivétel ha az árlejtés alkalmazása nem lenne gazdaságos (meg kell indokolni a KT-nek, és közösségi értékhatár felett ez a kivétel nem alkalmazható) Központosított közbeszerzésekben a KSZF fıszabály szerint köteles a kiemelt termékek beszerzésekor árlejtést lefolytatni Ez alól a MeH és a PM felmentést adhat rugalmasság Az elektronikus árlejtés szolgáltatás kiemelt termékkörbe tartozik pl. a minisztériumok az árlejtés szolgáltatást csak a KSZF-tıl szerezhetik be A nem központosított kör (önkormányzatok pl.viszont szabadon szerezheti be / építheti ki ezt a szolgáltatást eeebid.com Inc.

12 az eárlejtés sikeres alkalmazásának feltételei versenyeztetett érték >3 M HUF ajánlattevık száma >3-4 szállító igény pontos meghatározása sikeres árlejtés know-how az árlejtés lebonyolításához eeebid.com Inc.

13 az eárlejtés alkalmazásának tárgya Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Mit lehet árlejteni? A bírálati szempontoktól függ: Legalacsonyabb összegő ellenszolgáltatás estén kizárólag az ellenszolgáltatás mértékét Összességében legelınyösebb ajánlat esetén a bírálati résszempontokat Ebben az esetben a résszempontokat úgy kell meghatározni, hogy azok az árlejtés során az alkalmazott képlettel automatikusan értékelhetıek legyenek eeebid.com Inc.

14 az eárlejtés alkalmazásának potenciális területei Kiemelt termékkörök Kommunikációs eszközök és szolgáltatások Információtechnológi ai rendszerek és szolgáltatások Irodatechnikai berendezések és szolgáltatások Irodabútorok Papírtermékek és irodaszerek Gépjármővek Gépjármőüzemanyagok Utazásszervezések Egészségügyi termékek Árubeszerzés Villamos energia Marketing termékek Tisztítószerek Higiéniai termékek Munkaruha Védıszemüvegek Csomagolóanyagok Motorolaj Kenıanyagok Ragasztók festékek Szerszámok Vegyszerek Gumiabroncsok Reprezentációs anyagok Építési beruházás Tervezési feladatok Bontási munkák Földmunkák Építészeti beruházás Gépészeti beruházás Átalakítás, Felújitás Villamosági kivitelezés Mőszaki kivitelezés Acélszerkezet kialakítás Nyílászárók Homlokzatépítés Szárazépítés Térbulkolat kialakítás Csatornázási munkák Tüzi-víz rendszerek... Szolgáltatások Tanácsadói sz. Marketing sz. Logisztikai sz. Biztonsági sz. Nyomdaipari sz. Futárszolgálat Ital-ételautomata üzemeltetés Biztosítások Takarítás Személyszállítás (taxi) Flottakezelés Rendezvényszervezés Képzés, Oktatás eeebid.com Inc.

15 Az elektronikus árlejtés helye az eljárásban Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Hirdetmény feladás, meghívás Ajánlatok felbontása, (tárgyalás), elızetes kiértékelés Árlejtés Eredményhirdetés, szerzıdéskötés Az elektronikus árlejtés lefolytatására azt követıen kerülhet sor, hogy az ajánlatkérı az ajánlatok Kbt ának (4) bekezdése szerinti értékelését elvégezte eeebid.com Inc.

16 Az elektronikus árlejtés folyamata Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Ajánlattevık értesítése A rendszer A rendszer feltöltése az megismerhetıségének értékelt elızetesen biztosítása részszempontokkal Árlejtés lefolytatása Az árlejtés lezárása 1. fázis 2. fázis 3. fázis 4. fázis 5. fázis Projekt Ütemterv Gantt Diagram 1. fázis 1. fázis 2. fázis 3. fázis 2. fázis 3. fázis 4. fázis 5. fázis 5 *t = árlejtés kezdete t-5 nap t* eeebid.com Inc.

17 eárlejtés folyamat 1. Ajánlattevık értesítése Ajánlattevık értesítése A rendszer A rendszer feltöltése az megismerhetıségének értékelt elızetesen biztosítása részszempontokkal Árlejtés lefolytatása Az árlejtés lezárása Az ajánlatkérı az árlejtés megkezdése elıtt legalább 5 nappal megismerhetı módon, elektronikusan értesíti az ajánlattevıket a következıkrıl: Az árlejtés kezdı és befejezı idıpontja Belépési adatok A rendszer megismeréséhez szükséges adatok (teszt) Az árlejtés során alkalmazandó képlet Az elızetes bírálat adott ajánlattevıre vonatkozó eredménye Azon idıpont, amikor az ajánlattevınek az adatait fel kell tölteni a rendszerbe eeebid.com Inc.

18 eárlejtés folyamat 2. Rendszer megismerés lehetısége Ajánlattevık értesítése A rendszer A rendszer feltöltése az megismerhetıségének értékelt elızetesen biztosítása részszempontokkal Árlejtés lefolytatása Az árlejtés lezárása Teszt árlejtés: A rendszer megismeréséhez szükséges dokumentumok megismerése A rendszer megismeréséhez szükséges teszt árlejtés lefolytatása eeebid.com Inc.

19 eárlejtés folyamat 3. Rendszer feltöltése korábbi ajánlattokkal Ajánlattevık értesítése A rendszer A rendszer feltöltése az megismerhetıségének értékelt elızetesen biztosítása részszempontokkal Árlejtés lefolytatása Az árlejtés lezárása A rendszer feltöltése: Az ajánlattevı feltölti az árlejtési rendszerbe a rá vonatkozó bírálati résszempontok adatait eeebid.com Inc.

20 eárlejtés folyamat 4. Árlejtés lefolytatása Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Ajánlattevık értesítése A rendszer A rendszer feltöltése az megismerhetıségének értékelt elızetesen biztosítása részszempontokkal Árlejtés lefolytatása Az árlejtés lezárása Az árlejtés lefolytatása (automatikus) Az ajánlatkérı az értesítésben jelzett idıpontban megkezdi az árlejtést Az ajánlatkérık az árlejtésben részt vevı résszempontok tekintetében az árlejtés idıtartama alatt új ajánlatokat tehetnek Az új ajánlatok összességében nem lehetnek kedvezıtlenebbek az árlejtés során tett korábbi ajánlatoknál Az árlejtési rendszer az értesítıben jelzett képlettel folyamatosan értékeli és rangsorolja az ajánlatokat. Megtekintési jogok (árlejtés alatt) Saját, az ajánlattevık rangsorában betöltött helye A többi ajánlattevı személye nem fedhetı fel eeebid.com Inc.

21 eárlejtés folyamat 5. Árlejtés lezárása Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Ajánlattevık értesítése A rendszer A rendszer feltöltése az megismerhetıségének értékelt elızetesen biztosítása részszempontokkal Árlejtés lefolytatása Az árlejtés lezárása Az árlejtés lezárása Az értesítıben szereplı idıpontban Ha az árlejtés többszakaszos, akkor az utolsó szakasz lezárását követıen Az árlejtés nyertese Az árlejtést az az ajánlattevı nyeri meg, amelyet az árlejtési rendszer az árlejtés lezárásakor az elsı helyen rangsorol Az árlejtés nyertese egyben a közbeszerzési eljárás nyertese is eeebid.com Inc.

22 esettanulmány 1: Tisztítószerek Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (jelenlegi KSZF) MAGYARORSZÁGON ELİSZÖR AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN Az MKGI a 18.91%-os ármegtakarításon túl 1-3% közötti csomagár kedvezményt és javult fizetési határidıt könyvelhetett el a szállítóktól aukcióban. Beszállítók száma: 3 Licitek száma: 107 Teljes volumen: 17.5 M HUF Tételszám: 7 csomag + csomagár kedvezmény Összmegtakarítás: 21.34% HUF Összajánlati értékben 21.34% eredményt értek el, aminek viszonyitási alapját a tényadat + infláció képezte. A verseny többszöri meghosszabbítás után 2 óra elteltével, 107 ajánlat megtételével ért véget eeebid.com Inc.

23 esettanulmány 2: Épület karbantartási anyagok Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (jelenlegi KSZF) MAGYARORSZÁGON ELİSZÖR AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN Az MKGI a 9.26%-os ármegtakarításon túl 1-3% közötti csomagárkedvezményt könyvelhetett el a szállítóktól aukcióban. Összajánlati értékben 11.98% eredményt értek el, aminek viszonyitási alapját a tényadat + infláció képezte. Összmegtakarítás: 11.98% HUF Beszállítók száma: 3 Licitek száma: 34 Teljes volumen: 17.5 M HUF Tételszám: 9 csomag + csomagár kedvezmény A verseny többszöri meghosszabbítás után 1.5 óra elteltével, 34 ajánlat megtételével ért véget eeebid.com Inc.

24 esettanulmány 3: Motorolaj beszerzés Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia Miniszterelnökség Közbeszerzési és Gazdasági Igazgatósága (jelenlegi KSZF) MAGYARORSZÁGON ELİSZÖR AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN Az MKGI a 42.23%-os ármegtakarítást könyvelhetett el a 11 ártételbıl álló árlejtésben, ahol a viszonyítási alap az aktuális beszerzési érték. A mennyiség lefedte 3 teljes év motorolaj igényét, ezért jelentıs verseny alakult ki a 8 szállító között. Beszállítók száma: 8 Licitek száma: 74 Teljes volumen: 13.2 M HUF Tételszám: 11 Összmegtakarítás: 42.23% HUF A kiélesedett versenyhelyzetben rendkívüli módon 5 óra elteltével és 74 ajánlat beérkezésével zárult le a verseny eeebid.com Inc.

25 e-közbeszerzés jövıképe Elektronikus árlejtés (eaukció) a közbeszerzésben szakmai konferencia A GKM az elektronikus árlejtés alkalmazását elısegítı kézikönyveket készít Cél: minden érdekelt (ajánlatkérıi, ajánlattevıi és szolgáltatói oldalon) legyen képes alkalmazni ezt az új eljárási technológiát Január 01-vel hatályba lép a 257/2007. Kormányrendelet -> beindul az eárlejtés alkalmazása Január 01-vel lehetıség nyílik elektronikus eljárási cselekmények gyakorlására (nem csak árlejtés) Megkezdıdött a közbeszerzés szabályozásának megújítása, ez számos, elektronikus közbeszerzési kérdést is érinthet a közeljövıben eeebid.com Inc.

26 Köszönöm megtisztelı figyelmüket, várom kérdéseiket! eeebid professzionális beszerzési megoldások eeebid Szolgáltató Kft. H-1051 Budapest, Nádor u. 23. Szabados László, ügyvezetı; Telefon: Tefefax: web: ekozbeszerzes.eu web: kozbeszerzes.eeebid.com eeebid.com Inc.

27 E-közbesz kialakításáért felelıs szervezetek a kormányzati igazgatás összehangolásáért felelıs tárca nélküli miniszter Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium Gazdasági és Közlekedési Minisztérium Miniszterelnöki Hivatal, Elektronikuskormányzatközpont Miniszterelnöki Hivatal, Központi Szolgáltatási fıigazgatóság Közbeszerzések Tanácsa eeebid.com Inc.

28 E-közbesz - elızmények 2146/2000. Korm. hat elektronikus közbesz. rendszerének elsı koncepciója, a Magyar Posta kijelölése a rendszer kialakításának elıkészületeire Az új Kbt - a közbeszerzésekrıl szóló évi CXXIX. Törvény: Általános szabály: eljárási cselekmények elektronikusan is gyakorolhatóak; Hirdetmények elektronikusan is feladhatóak; Felhatalmazás a részletszabályokra, eltérést engedve a tv-tıl az új irányelvekre tekintettel eeebid.com Inc.

29 E-közbesz - elızmények 167/2004. Korm. rendelet elsı elektronikus közbeszerzésre vonatkozó jogszabály Az elektronikusan gyakorolható eljárási cselekményeket tartalmazza Állami egy szolgáltatós rendszert feltételez (EKR) Minısített elektronikus aláírás alkalmazása fıszabály szerint Az elektronikus közbeszerzés alkalmazását a központi költségvetési szervekre kötelezıen írta volna elı eeebid.com Inc.

30 E-közbesz - elızmények 2240/2005. Korm. határozat A 167/2004. Korm. rendelet nem rendelkezett az új irányelvekben szereplı speciális eljárásokról, ezért elektronikus közbeszerzéssel kapcsolatban új feladatok: A 167/2004. Korm rendelet felülvizsgálata, elsısorban az elektronikus közbeszerzés mőködtetési koncepciója tekintetében Hirdetmények elektronikus közzététele: december 15. Elektronikus árlejtés: június eeebid.com Inc.

31 E-közbesz elızmények GKM tanulmány 2007 tavaszán készült el az elektronikus közbeszerzési rendszer hazai megvalósításáról és az elektronikus árlejtésrıl szóló tanulmány, megállapításai: Az elektronikus árlejtés piaci szolgáltatások igénybevételével a közeljövıben bevezethetı A többi speciális eljárás bevezetésére hosszabb távon, egyes esetben a közbeszerzés szabályainak átalakítását követıen kerülhet sor eeebid.com Inc.

32 E-közbesz - elızmények 257/2007. Korm. rendelet kiadásának legfıbb okai, illetve fıbb tartalmi elemei: A 167/2004. Korm rendelet aktualizálása piaci szolgáltatók igénybevétele EKR helyett Elektronikus árlejtés szabályainak meghatározása (részleteket lásd késıbb) Hatálybalépés: január eeebid.com Inc.

33 Elektronikus árlejtés Megvalósítás: Az árlejtés elektronikus közbesz. szolgáltatásnak minısül. Elektronikus közbesz. Szolgáltatást bárki nyújthat, aki megfelel a 257/2007. Korm. rendeletben rögzített követelményeknek Ez lehet piacról igénybe vett szolgáltatás, de nem zárja ki saját rendszer kiépítését sem Nincs tanúsítás, vagy állami megfelelıség vizsgálat eeebid.com Inc.

34 Elektronikus árlejtés Követelmények (5. (3)): Auditált minıségirányítási és informatikai biztonsági rendszer Hivatalos közbesz tanácsadót vagy közbesz referenst alkalmaz Honlapján közzéteszi szabályzatait, ÁSZFét, üzemvzavar esetén elérhetıségeit, stb eeebid.com Inc.

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ...

Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás HATÁROZAT ... ... Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás...... HATÁROZAT Szám: 7/2009. (III.16.) BTT határozat Tárgy: A Bakonyi Szakképzés-szervezési Társulás Társulási Tanács Közbeszerzési szabályzatának elfogadása A Bakonyi

Részletesebben

Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı:

Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı: Hirdetmény tulajdonságai Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 103 Ajánlatkérı: Dorogi Városüzemeltetési Nonprofit KFT. Molnárné Király Éva Ügyvezetı Nyertes ajánlattevı: RELABOR Foglalkozási

Részletesebben

Közbeszerzési Útmutató Pályázók/kedvezményezettek részére

Közbeszerzési Útmutató Pályázók/kedvezményezettek részére Közbeszerzési Útmutató Pályázók/kedvezményezettek részére Közbeszerzési kötelezettség A támogatás megítélése esetén a Projekt megvalósításába bevonandó kivitelezıt, szállítót, tanácsadót, szolgáltatót,

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/sid/popupfront/lid/popup/pid/0/hirdetmenyproperties?o...

http://www.kozbeszerzes.hu/sid/popupfront/lid/popup/pid/0/hirdetmenyproperties?o... 1. oldal, összesen: 6 Hirdetmény tulajdonságai Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2011 / 70 Ajánlatkérı: Mátrai Gyógyintézet Nyertes ajánlattevı: Budatech Hőtı és Klímatechnikai Kft és SZIN-KER Kereskedelmi

Részletesebben

I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely

I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti telephely Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 77 Ajánlatkérı: Városi Kórház Keszthely Nyertes ajánlattevı: E-ON Energiaszolgáltató Kft. Teljesítés helye: I.1. pont alatti cím és Georgikon u. 5. sz. alatti

Részletesebben

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 31-i ülésére

Elıterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének május 31-i ülésére Elıterjesztés 13. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselı-testületének 2012. május 31-i ülésére Tárgy: Lajosmizse Város Önkormányzata 2012. évi közbeszerzési tervének módosítása Az elıterjesztést készítette:

Részletesebben

Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u

Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 42 Ajánlatkérı: Tamási Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: TAM BAU Kft. Teljesítés helye: Tamási, Szabadság u. 46-48. Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid=hirdetmen...

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid=hirdetmen... Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/136.

Részletesebben

Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak szerint

Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak szerint Vissza Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 115 Ajánlatkérı: Dunántúli Regionális Vízmő Zrt. Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: DRV Zrt. üzemvezetıségei, a dokumentációban meghatározottak

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL 6. melléklet az 5/2009. (III. 31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmenykozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítı száma: 2013/121 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa:

Közbeszerzési Értesítı száma: 2013/121 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Közbeszerzési Értesítı száma: 2013/121 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményérıl (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel dátuma:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály -1980 Budapest Akácfa u 15 / Te efon 461-6578 ház 11350 / Fax 461-6524 ház 11362 / E-ma Sch fnerm@bkv

Részletesebben

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Bereczki Máté Kertészeti, Élelmiszeripari és Mezıgazdasági, Gépészeti Szakképzı Iskola

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Bereczki Máté Kertészeti, Élelmiszeripari és Mezıgazdasági, Gépészeti Szakképzı Iskola 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem 1. oldal, összesen: 8 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı

Részletesebben

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés. Interline Export-Import és Tanácsadó Kft.

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés. Interline Export-Import és Tanácsadó Kft. Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/136.

Részletesebben

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés 6 Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2010/75. lapszám

Részletesebben

Teljesítés helye: Gyıri Nemzeti Színház 9022 Gyır, Czuczor G. u. 7.

Teljesítés helye: Gyıri Nemzeti Színház 9022 Gyır, Czuczor G. u. 7. Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: O K Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/36. lapszám

Részletesebben

6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez

6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid...

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid... Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés 6 Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2010/47.

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés 6 Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

irányítószám: 3100. Telefon: 32/314-315 Címzett: Tızsér Zoltán E-mail: z.tozser@salgotarjan.hu Fax: 32/311-813

irányítószám: 3100. Telefon: 32/314-315 Címzett: Tızsér Zoltán E-mail: z.tozser@salgotarjan.hu Fax: 32/311-813 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/124.

Részletesebben

257/2007. (X. 4.) Korm. rendelet

257/2007. (X. 4.) Korm. rendelet 257/2007. (X. 4.) Korm. rendelet a közbeszerzési eljárásokban elektronikusan gyakorolható eljárási cselekmények szabályairól, valamint az elektronikus árlejtés alkalmazásáról A közbeszerzésekrıl szóló

Részletesebben

Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: BÉVISZ GENERÁL KFT. Teljesítés helye: 4060 Balmazújváros, Dózsa György u. 9. hrsz.

Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: BÉVISZ GENERÁL KFT. Teljesítés helye: 4060 Balmazújváros, Dózsa György u. 9. hrsz. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı 2010 / 92 száma: Ajánlatkérı: Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: BÉVISZ GENERÁL KFT. Teljesítés helye: 4060 Balmazújváros, Dózsa György u. 9. hrsz.:

Részletesebben

6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez

6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Nyertes ajánlattevı: Hirdetménnyel induló, tárgyalás nélküli

Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Nyertes ajánlattevı: Hirdetménnyel induló, tárgyalás nélküli Közbeszerzési Értesítı száma: 2009 / 137 Ajánlatkérı: Szegedi Kistérség Többcélú Társulása Nyertes ajánlattevı: Dél Konstrukt Kft. Teljesítés helye: Szatymaz Beszerzés tárgya: Építési beruházás Eljárás

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Lajosmizse

Részletesebben

... / 2010. É r t é k e l é s

... / 2010. É r t é k e l é s ... / 2010 É r t é k e l é s Sárospatak, Kistérségi Járóbeteg Központ kivitelezése elnevezéső meghívásos közbeszerzési eljárás ajánlattételi szakaszában a beérkezett ajánlatokról Az ajánlatkérı Sárospatak

Részletesebben

Sefag Erdészeti Faipari Zrt. Nyertes ajánlattevı:

Sefag Erdészeti Faipari Zrt. Nyertes ajánlattevı: Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 140 Ajánlatkérı: Sefag Erdészeti Faipari Zrt. Nyertes ajánlattevı: Honvédelmi Minisztérium Elektronikai Logisztikai és Vagyonkezelı Zrt. Teljesítés helye:

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid...

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid... 1. oldal, összesen: 7 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben

Részletesebben

6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2012/7.

Részletesebben

Közbeszerzési Hatóság - Fıoldal

Közbeszerzési Hatóság - Fıoldal Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2012/16.

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés 6 Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Pallér Triász Építésziroda Kft. Balmazújváros, Debreceni utca 2. szám hrsz-ú.

Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Pallér Triász Építésziroda Kft. Balmazújváros, Debreceni utca 2. szám hrsz-ú. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2011 / 54 Ajánlatkérı: Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Pallér Triász Építésziroda Kft Teljesítés helye: Balmazújváros, Debreceni utca 2.

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2011 / 136 Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Nyertes ajánlattevı: Human Telex Kft.

Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2011 / 136 Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Nyertes ajánlattevı: Human Telex Kft. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2011 / 136 Ajánlatkérı: Nemzeti Család- és Szociálpolitikai Intézet Nyertes ajánlattevı: Human Telex Kft. Teljesítés helye: Budapest, Magyarország Beszerzés tárgya:

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

II.2) A közbeszerzés értéke Az ellenszolgáltatás összege

II.2) A közbeszerzés értéke Az ellenszolgáltatás összege Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 144 Ajánlatkérı: Budapest Fıváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Balázs - Diák Kft Teljesítés helye: Puskás Ferenc Általános Iskola

Részletesebben

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Duna Aszfalt Kft.

Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Duna Aszfalt Kft. Hirdetmény Közbeszerzési Értesítı száma: 2011 / 15 Ajánlatkérı: Balmazújváros Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Duna Aszfalt Kft. Teljesítés helye: Balmazújváros Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid=hirdetmen...

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid=hirdetmen... Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/144.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

H Telefon: / Címzett: Ruzsics Ferenc polgármester Fax: /

H Telefon: / Címzett: Ruzsics Ferenc polgármester   Fax: / 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Ajánlatkérı: Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a /2009. (...) IRM rendelethez Hivatalos név: Balatonboglár Város Önkormányzata Postai cím: Erzsébet u. 11.

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid...

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid... Page 1 of 7 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/92.

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL 6. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

Telefon: +36-63/577-021. Telefon: +36-20/946-0056

Telefon: +36-63/577-021. Telefon: +36-20/946-0056 6. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítı 2010 / 60

Közbeszerzési Értesítı 2010 / 60 Közbeszerzési Értesítı 2010 / 60 száma: Ajánlatkérı: Szegedi Tudományegyetem Nyertes ajánlattevı: SIEMENS Zrt Teljesítés helye: SZTE Onkoterápiás Klinika 6726 Szeged, Korányi fasor 12. Beszerzés tárgya:

Részletesebben

Postai irányítószám: 1027

Postai irányítószám: 1027 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/122.

Részletesebben

Egyéb közlemény: Ajánlatkérı technikai azonosítója: AK07431 A hirdetmény ellenjegyzése megtörtént.

Egyéb közlemény: Ajánlatkérı technikai azonosítója: AK07431 A hirdetmény ellenjegyzése megtörtént. Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

2/2006. (I. 13.) IM rendelet. a közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények, a bírálati összegezések és az éves statisztikai összegezések mintáiról

2/2006. (I. 13.) IM rendelet. a közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények, a bírálati összegezések és az éves statisztikai összegezések mintáiról 2/2006. (I. 13.) IM rendelet a közbeszerzési és tervpályázati hirdetmények, a bírálati összegezések és az éves statisztikai összegezések mintáiról A közbeszerzésekrıl szóló 2003. évi CXXIX. törvény (a

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály -1980 Budapest Akácfa u 15 / Te efon 461-6578 ház 11350 / Fax 461-6524 ház 11362 / E-ma Sch fnerm@bkv

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT Sátoraljaújhely Város Önkormányzata valamint Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatala - mint ajánlatkérı - közbeszerzési eljárásai elıkészítésének, lefolytatásának

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály H-1980 Budapest, Akácfa u. 15. / Telefon: 461-6578, házi: 11350 / Fax: 461-6524,házi:11362 / E-mail:SchifnerM@bkv.hu

Részletesebben

Egyéb közlemény: 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

Egyéb közlemény: 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1 / 7 2010.04.09. 17:10 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı

Részletesebben

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés

Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó. Általános keresés: OK Általános keresés Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2011/123.

Részletesebben

Egyéb közlemény: A hiredtmény ellenjegyzése megtörtént. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

Egyéb közlemény: A hiredtmény ellenjegyzése megtörtént. 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

Egyéb közlemény: 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

Egyéb közlemény: 6. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1 / 7 2010.08.06. 11:18 Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı hiánypótlást kezdeményezi; c) az ajánlatkérı

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétıl

Sárospatak Város Polgármesterétıl Sárospatak Város Polgármesterétıl 3950 Sárospatak, Kossuth u. 44. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu ELİTERJESZTÉS - a Képviselı-testületnek az Esze Tamás általános iskola

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 8. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ajánlatkérı fı tevékenységi köre: Oktatás false SZTE Károlyi Mihály kollégium elektromos felújítási munkái. (B épület) Tartalom letöltése PDF-ben

Ajánlatkérı fı tevékenységi köre: Oktatás false SZTE Károlyi Mihály kollégium elektromos felújítási munkái. (B épület) Tartalom letöltése PDF-ben Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 107 Ajánlatkérı: Szegedi Tudományegyetem Nyertes ajánlattevı: Fıszer Electric Zrt. Teljesítés helye: 6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 74. Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=22029/2010

https://195.228.171.34/hkm/viewform.jsp?id=22029/2010 1. oldal összesen: 9 oldal Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı közzétételt kezdeményezi; c) az

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez TÁJÉKOZTATÓ AZ ELJÁRÁS EREDMÉNYÉRİL I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRİ 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Nyertes ajánlattevı: Szegedi Tudományegyetem ÁOK Neurológiai Klinika 6725 Szeged, Semmelweis u. 6.

Nyertes ajánlattevı: Szegedi Tudományegyetem ÁOK Neurológiai Klinika 6725 Szeged, Semmelweis u. 6. Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 107 Ajánlatkérı: Szegedi Tudományegyetem Nyertes ajánlattevı: Teljesítés helye: Szegedi Tudományegyetem ÁOK Neurológiai Klinika 6725 Szeged, Semmelweis u. 6. Beszerzés

Részletesebben

1. oldal, összesen: 6 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés 6 Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben

Részletesebben

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez

1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid...

http://www.kozbeszerzes.hu/lid/ertesito/pid/0/ertesitohirdetmenyproperties?objectid... Page 1 of 5 Fıoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó Általános keresés: OK Általános keresés Közbeszerzési Értesítı Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2010/38.

Részletesebben

Regionális/helyi szintő [ ] Támogatott szervezet [Kbt. 22. (2) bekezdés, 241. b) c) pont] [ ]

Regionális/helyi szintő [ ] Támogatott szervezet [Kbt. 22. (2) bekezdés, 241. b) c) pont] [ ] 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály

Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály Szám:3/50121-27/2010. Ügyintézı: Hardy László Keszthely Város Polgármesteri Hivatala Városüzemeltetési Osztály 8360, Keszthely, Fı tér 1. Tel.: 83/505-550; Fax.: 83/505-568 vuz@keszthely.hu OTTO HUNGARIA

Részletesebben

Professzionális közösségi energia beszerzés az állami szektorban

Professzionális közösségi energia beszerzés az állami szektorban Professzionális közösségi energia beszerzés az állami szektorban Eszközök, módszerek, szolgáltatások az állami szektor számára Sourcing Hungary Kft. 1138 Budapest, Meder utca 8. Telefon: 06-1-769-1392

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérı neve és címe: Lajosmizse Város Önkormányzata 6050 Lajosmizse, Városház tér 1. 2. A közbeszerzés

Részletesebben

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata

I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Salgótarján Megyei Jogú Város Önkormányzata 1. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA Mőszaki Iroda. Közbeszerzési tanácsadói keretszerzıdésre ajánlati felhívás

ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA Mőszaki Iroda. Közbeszerzési tanácsadói keretszerzıdésre ajánlati felhívás ASZÓD VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERI HIVATALA Mőszaki Iroda E L İ T E R J E S Z T É S Közbeszerzési tanácsadói keretszerzıdésre ajánlati felhívás Tisztelt Képviselı-testület! A Képviselı-testület 2008.

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

IV.2.3) A szerzıdésszegést elkövetı(k) neve, címe:

IV.2.3) A szerzıdésszegést elkövetı(k) neve, címe: Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 138 Ajánlatkérı: Budapest Fıváros XIX. kerület Kispest Önkormányzat Nyertes ajánlattevı: Kenéz János egyéni vállalkozó Teljesítés helye: Budapest XIX. ker. Irányi Dániel

Részletesebben

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI

8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Nagyrécse

Részletesebben

AZ ELEKTRONIKUS KÖZBESZERZÉSRŐL

AZ ELEKTRONIKUS KÖZBESZERZÉSRŐL AZ ELEKTRONIKUS KÖZBESZERZÉSRŐL Orosz Endre főosztályvezető Központi Szolgáltatási Főigazgatóság Közbeszerzési referens képzés - PTE Az elektronikus közbeszerzés magyarországi előzményei Kbt. felhatalmazás

Részletesebben

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki

A Közbeszerzések Tanácsa (Szerkesztıbizottsága) tölti ki 1. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot

A Közbeszerzési Döntıbizottság (a továbbiakban: Döntıbizottság) a Közbeszerzések Tanácsa nevében meghozta az alábbi. H A T Á R O Z A T -ot KÖZBESZERZÉSEK TANÁCSA KÖZBESZERZÉSI DÖNTİBIZOTTSÁG Budapest, Margit krt. 85. 1525 Postafiók 166. Tel: 336-7776, Fax: 336-7778 Ikt.sz.: D.156/ 10/2007. Tárgy: A Danubius Zrt. Pécsi Szállodák jogorvoslati

Részletesebben

J E L E N L É T I Í V

J E L E N L É T I Í V J E L E N L É T I Í V a Pilis Város Önkormányzata által kezdeményezett, PILISI GERJE-FORRÁSVIDÉK TÁJRENDEZÉS REKONSTRUKCIÓ MŐSZAKI ELLENİRZÉSE (KÉ-12153/2009) tárgyú, egyszerő közbeszerzési eljárás eredményhirdetése

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesektanacsa.hukozbeszerzesek-tanacsa.hu~

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTİ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Az ajánlatkérı neve, címe, telefon és telefax száma (e-mail) Ajánlatkérı neve: Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Ajánlatkérı címe: 7621 Pécs, Széchenyi tér 1. Kapcsolattartó

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság Gazdasági Igazgatóság Beszerzési Főosztály -1980 Budapest Akácfa u 15 / Te efon 461-6578 ház 11350 / Fax 461-6524 ház 11362 / E-ma Sch fnerm@bkv

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL. Telefon: 76/

TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL. Telefon: 76/ TÁJÉKOZTATÓ A SZERZİDÉS TELJESÍTÉSÉRİL I. SZAKASZ: A SZERZİDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRİKÉNT SZERZİDİ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Tiszaalpár Nagyközség Önkormányzata Postai cím: Árpád tér 1. Város/Község:

Részletesebben

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem

Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem Nemzeti közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (5) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Értesítıben történı hiánypótlást kezdeményezi; c) az ajánlatkérı a Kbt. mely rendelkezése

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Mestermő Építı és Szerelı Kft. Teljesítés helye: 6722 Szeged, Béke u. 7-9.

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Mestermő Építı és Szerelı Kft. Teljesítés helye: 6722 Szeged, Béke u. 7-9. Közbeszerzési Értesítı száma: 2010 / 135 Ajánlatkérı: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevı: Mestermő Építı és Szerelı Kft. Teljesítés helye: 6722 Szeged, Béke u. 7-9. Beszerzés tárgya:

Részletesebben