ELI-HU Nonprofit Kft évi. Közhasznúsági melléklete

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ELI-HU Nonprofit Kft évi. Közhasznúsági melléklete"

Átírás

1 ELI-HU Nonprofit Kft évi Közhasznúsági melléklete Szeged, május gazdálkodó képviselője

2 1. A szervezet azonosító adatai A Társaság neve: A Társaság jogi formája: ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság A Társaság székhelye: 6720 Szeged, Dugonics tér 13. A Társaság ügyvezetője: Jakab László A Társaság alakulásának időpontja: A Társaság jegyzett tőkéje: Ft. A Társaság tulajdonosai: Magyar Állam, képviseli Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1.); Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata (6720 Szeged, Széchenyi tér ) Szegedi Tudományegyetem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.) 2. Tárgyévben végzett alapcél szerinti és közhasznú tevékenység bemutatása A Társaság főtevékenysége: Egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés (közhasznú tevékenység) A Társaság az általa ellátandó feladatokat a Civil törvény rendelkezése szerinti közhasznú szervezetként látja el. A közhasznú tevékenységek keretében a Társaság a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: KFItv.) rendelkezéseivel összhangban kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet végez, a KFItv. 3. -ában meghatározott alkalmazott kutatási és kísérleti tevékenységet folytat, valamint a KFItv. 10. (1) bekezdés j) és m) pontja szerinti körben elősegíti a kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények széles körben történő megismertetését és népszerűsítését, közvetve hozzájárulva a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények hasznosításának sikerességéhez, ezzel segítve a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését és a magyar gazdaság fenntartható fejlődését. A Társaság a KFItv. 10. (1) bekezdés j) pontja szerinti nemzetközi tudományos és technológiai együttműködésből adódó feladatok, mint közfeladatok ellátásában közreműködik, valamint a KFItv. 10. (1) bekezdés m) pontja szerinti közfeladatok ellátásában való közreműködésével ösztönözi a magas hozzáadott értéket

3 előállító munkahelyek létrehozását, előmozdítja a kutatás-fejlesztésben és az innovációban foglalkoztatottak szakmai felkészültségének javulását, társadalmi és szakmai elismertségük növelését, továbbá hozzájárul a tudáson és innováción alapuló gazdaság kialakításához és ezáltal az intelligens növekedés beindításához, fenntartásához. Az ELI-ALPS nagyprojekt egy olyan, az európai tudományos közösségbe szervesen integrálódó kutatóközpont létrehozására irányul, amelynek kedvezményezettje a 2010-ben alapított, huszonegymillió-tízezer forint törzstőkével rendelkező ELI-HU Nkft. Az ELI-HU Nkft. tulajdonosi köre a Magyar Állam (90,5%), Szeged MJV Önkormányzata (4,7%) és a Szegedi Tudományegyetem (4,8%). Az ELI-HU Nkft. felett az államot megillető tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességét gyakorló szervezetként az ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság felett az államot megillető tulajdonosi jogok és kötelezettségek összességét gyakorló szervezet kijelöléséről szóló 50/2016. (XII. 6.) NFM rendelet alapján a Kormány december 7-i hatállyal a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatalt (NKFI Hivatal) jelölte ki. ELI-HU Nonprofit Kft évben gazdálkodásáról a számviteli törvénynek és a kapcsolódó előírásoknak megfelelve éves beszámolót állított össze. A mérleg fő összege ezer Ft, a saját tőke ezer Ft. A részletes kimutatást a közhasznú szervezeti eredmény-kimutatása tartalmazza. Az ELI-HU Nkft., mint kutatási szervezet elsődleges célja alapkutatás, alkalmazott kutatás folytatása és azok eredményeinek terjesztése. Az elkészült infrastruktúra csak csekély mértékben lesz és lehet ipari felhasználó részére biztosítva, és az ELI-HU Nkft. vállalja az ebből származó nyereségét ismét a kutatási szervezeti tevékenységeibe fekteti be. Az ELI-HU Nonprofit Kft év feladatai között volt az ELI-ALPS lézer kutatóközpont nagyprojekt megvalósítása (GINOP azonosító számú projekt Támogatási Szerződés) a hazai és nemzetközi tevékenységeinek, kötelezettségeinek (NKFI Hivatallal kötött NKFIH-404-1/2018 azonosítószámú Támogatási Szerződés valamint EFOP azonosító számú projekt Támogatási Szerződés) illetve nemzetközi projektekben (H2020, INTERREG-DANUBE, ERASMUS+) vállalt feladatainak ellátása Az ELI-ALPS projekt megvalósítása A projekt előre haladása során tárgyidőszakban az ELI-HU menedzselte a nagyprojekt megvalósítását, ezen belül a szervezeti keretek kialakítását, a kivitelezési munkák, a technológiai beszerzések, kutatás-fejlesztési feladatok, az ELI-DC-vel kapcsolatos feladatok előkészítését és megvalósítását évben elért főbb projekt eredmények: A MIR lézer évben több felhasználói kísérletre került sor, többek között a FORTH, a Hebrew University of Jerusalem, illetve a Freiburgi és Aarhausi Egyetemről érkező kutatócsoportokkal közös együttműködés keretében.

4 A Nagy ismétlési frekvenciájú (HR) lézerrendszer Az ETH Zürich kutatócsoporttal valósult meg felhasználói kísérlet. Folyamatban van az ELI-ALPS nagyprojekt négy nagy lézerrendszerének, a szekunder fényforrásoknak és a kapcsolódó, integrált tudományos-műszaki eszközparknak a megvalósítása (lsd. részletesen a 3.2 pontban) SYLOS 2 lézerrendszer DL 5/A Gyári elfogadási teszt én megvalósult. A lézerrendszer Szegedre szállítása és beüzemelése 2019.január március között esedékes. Tervezettek szerint a év eleji beüzemeléstől kezdve áprilistól igény szerint 2019-ben az LTA 1 és LTA 2 terekben való beállításokhoz, valamint a SYLOS 2B fejlesztési munkáihoz szolgáltat impulzusokat. SYLOS Alignment lézerrendszer DL 3. Gyári elfogadási teszt sikeresen lezajlott. A teljesítés kifizetésre került án. DL 4. A lézerrendszer leszállítása Szegedre, majd az installáció kezdete 2018 decemberében megvalósult. Tervezettek szerint a lézerrendszer januártól üzemel, igény szerint 2019-ben az LTA 1 és LTA 2 terekben való beállításokhoz szolgáltat impulzusokat. HF PW lézerrendszer A 4. sz. szerződésmódosítás napján aláírásra került, az 5. sz. szerződésmódosítás egyeztetése folyamatban van. A P 50-es lézerrendszer tesztje sikeresen lezajlott Párizsban, október 26.-án. A gyártás helyszínén a próbaüzem második része áthúzódik 2018-ról ( ) A lézerrendszer második (<7.5J) és harmadik erősítő fokozatának, valamint a P50 pumpalézereknek és a kompresszornak Szegedre történő szállítása és beüzemelése folytatódik. Nagy ismétlési frekvenciájú (HR) lézerrendszer A rendszer 2017 november óta működik nem CEP stabilizált módban. A végső helyszíni teszt a 2018-ban megvalósult felhasználói kísérletek (nemzetközi együttműködés az ETH Zürich kutatócsoporttal közösen) miatt az év végére halasztódott. Várható, hogy 2019 első hónapjaiban az új üzemelési módban történő problémamentes működtetés lesz a fókuszban. Nagy ismétlési frekvenciájú (HR 2) lézerrendszer A 16 csatornás FCPA részegység karakterizálása és működtetése december 20.-án megvalósult. Az elsődleges forrásokhoz kapcsolódó kutatás fejlesztési projektek célja, hogy a lézeres technológia közbeszerzésének második fázisa kezdetére biztonsággal meg tudjuk határozni a tudományos-technológia által elérhető legjobb ár-érték arányt, ami alapján az ELI-ALPS kutatási berendezései még várhatóan 5-10 évig bizonyosan a legjobbak között lesznek.

5 2.2. ELI-ALPS hazai és nemzetközi tevékenységek A hazai és nemzetközi tevékenységek keretében történt az általános működési feladatok ellátása, úgy mint a létesítmény FM és IT üzemeltetési, az ELI-ALPS projekt építési, technológiai befejezéséhez szükséges további fejlesztési munkának (TTX) valamint IT fejlesztési feladatainak a végrehajtása évben elért főbb eredmények: év júniusában Szegeden került megrendezésre az egyhetes High Energy Physics TEchnology Transfer Network (HepTech) szimpózium. Létesítmény üzemeltetési feladatok ellátása. Folyamatosan történt az üzemeltetési feladatok felmérése a feladat ellátásához szükséges szerződések beszerzése és megkötése. A közműszolgáltatói szerződések megkötése megtörtént. TTX megvalósítás: TTX megvalósítás műszaki tartalmának felmérése, a tovább tervezési és a tervezői művezetés szerződés megkötése. Kiviteli tervek elkészítése. A kivitelezési munkákhoz kapcsolódó, tárgyi évben sikertelenül zárult (egyetlen érvényes ajánlat) közbeszerzési eljárás ismételt lefolytatásához szükséges előkészítő tevékenységek Nemzetközi projektek és egyéb hazai pályázatok Sikeresen lezárult az EUCALL - number H2020-INFRADEV /H2020- INFRADEV projekt Az ELITRANS number azonosítószámú H2020-INFRADEV /H2020- INFRADEV A) projekt hathónapos meghosszabbításra irányuló kérelmét az Európai Bizottság jóváhagyta Sikeresen lezárult az IT ELLI - ERASMUS FR01-KA Innovative Training and Education for Large Laser Infrastructures elnevezésű projekt A TRINNO INTERREG -PGI00243 Business ecosystem for TRadition and INNOvation, projekt megvalósítása az ütemtervnek megfelelően haladt előre DSTIR - DANUBE - DTP Embeddedness of high quality research infrastructures in the Danube Region projekt az ütemtervnek megfelelően haladt előre RI2INTEGRATE - DANUBE - DTP Danube Framework for Responsible Research and Innovation using Socio-Technical Integration projekt az ütemtervnek megfelelően haladt előre Megkezdődött az EFOP azonosítószámú Természettudományos élménypedagógiai programkínálat és természettudományos élményközpontok fejlesztése projekt végrehajtása: az ELI-HU Nonprofit Kft. konzorciumi partnerré vált, sikeresen lezajlott a hardver-és szoftver beszerzési eljárás. A hardver beszerzésre vonatkozó szerződés megkötésére napján került sor, a szoftver beszerzésre vonatkozó szerződés megkötésére napján.

6 3. Közhasznú tevékenységek bemutatása (tevékenységenként) 3.1. Közhasznú tevékenység megnevezése ELI-ALPS projekt Támogatási Szerződés Az ELI lézer kutatóközpont megvalósítását (ELI-ALPS) nagyprojekt 2. fázis című GINOP azonosító számú Támogatási Szerződés biztosítja Támogatás azonosító GOP GOP előkészítés Fázis I. és Fázis II. Összesen: GOP /B GINOP megvalósítás Fázis I. és Fázis II. Összesen: ELI-ALPS nagyprojekt finanszírozást biztosító támogatási szerződések A Támogatási Szerződés tárgya ELI lézer kutató központ megvalósítását előkészítő projekt I. Fázis (P1) ELI lézer kutató központ megvalósítását előkészítő projekt II. Fázis (P2) ELI lézer kutató központ megvalósítása I. Fázis (P3) ELI lézer kutató központ megvalósítása II. Fázis (P4) A Támogatási Szerződés aláírásának időpontja adatok (eft) Támogatási (nettó) összeg április január augusztus szeptember Projektérték összesen: Működési Támogatási Szerződés nemzetközi és hazai feladatellátásához A kormány a nemzetközi és hazai feladatellátásához szükséges költségvetési támogatást a évre vonatkozóan a Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 1. sz. mellékletének XXXV. fejezet, 2. címszám, 5. alcímszáma alapján irányozta elő az ELI-HU Nonprofit Kft. számára és biztosította az 1777/2016. (XII. 15.) Korm. határozat és a 1541/2015. (VIII. 3.) Korm. határozat szerint megkötött Támogatási szerződések alapján, a nagyprojekt előrehaladásával összhangban. adatok (eft) ELI-HU Nonprofit Kft. nemzetközi és hazai feladatellátását biztosító támogatási szerződés Támogatás azonosító A Támogatási Szerződés A Támogatási Szerződés Támogatási (nettó) tárgya aláírásának időpontja összeg NKFIH-404-1/ a) Működési ktg március NKFIH-902-1/ b) Beruházás április összesen:

7 Nemzetközi projektek és egyéb hazai pályázatok adatok (EURO) ELI-HU Nonprofit Kft. nemzetközi projektek és egyéb hazai pályázatok finanszírozást biztosító támogatási szerződések Támogatás azonosító ELITRANS H2020- INFRADEV /H2020- INFRADEV EUCALL H2020- INFRADEV /H2020- INFRADEV IT ELLI - ERASMUS FR01-KA A Támogatási Szerződés tárgya Facilitating the transformation of ELI from ERDF funded, distributed infrastructures towards a unified ELI-ERIC European Cluster for Advanced Laser Light Sources A Támogatási Szerződés kelte Támogatás összeg Innovative training and education for large laser infrastructures TRINNO - PGI00243 Business ecosystems for tradition and innovation Facilitating Responsible Innovation Using Socio- RI2INTEGRATE - DTP Technical Integration in the Danube Region 1.1 Countries DSTIR - DTP EFOP Embeddedness of high quality research infrastructures in the Danube Region Természettudományos élménypedagógiai programkínálat és természettudományos élményközpontok fejlesztése, előkészítési fázis Az ELI-HU Nonprofit Kft. (a teljesítés időpontját figyelembe véve és időbeli elhatárolásokat alkalmazva) a e Ft támogatási összegből december 31-ig az alábbi összegeket használta fel: GOP (P1) esetében e Ft-ot, a P1 Támogatási Szerződés Záró Kifizetési Kérelmét és Záró Projekt Jelentését a Társaság határidőben március 29-én benyújtotta. A záró kifizetési kérelem jóváhagyásra, a Záró projekt jelentés elfogadásra került e Ft értékben. A projekt indikátorok megvalósításának eredményei, az előkészítés során létrejövő dokumentumok 100% készültségi fokkal teljesültek. GOP (P2) esetében e Ft, a P2 Támogatási Szerződés Záró Kifizetési Kérelmét és Záró Projekt Előre haladási Jelentését a Társaság a hatályos szerződésnek megfelelő határidőben szeptember 30 án benyújtotta. A projekt indikátorok 100% készültségi fokkal teljesültek. GOP /B (P3) esetében eft-t, az ELI-ALPS nagyprojekt beruházási szakasz keretében GOP /B (P3) esetében i időponttal a projekt megvalósítás elszámolásra benyújtott forrás felhasználása eft 100%. A GINOP (P4) Támogatási szerződés keretében e Ft került elszámolásra. El nem számolt előleg eft.

8 A támogatás és az előleg, mint kötelezettség került kimutatásra a Társaság 2018-as mérlegében. A támogatást teljes egészében a projekt tevékenységeire használta fel a Társaság. A kormány a nemzetközi és hazai feladatellátásához szükséges költségvetési támogatást az 1777/2016. (XII. 15.) Korm. határozat és a 1541/2015. (VIII. 3.) Korm. határozat szerint biztosítja, a nagyprojekt előre haladásával összhangban. Tárgyévben Társaságunk a feladatok megvalósításhoz a Támogatótól a Magyarország évi központi költségvetéséről szóló évi C. törvény 1. melléklet XXXV. Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal fejezet, 2. Fejezeti kezelésű előirányzatok cím, 5. ELI-HU Kutatási és Fejlesztési Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság támogatása alcím terhére összesen ezer forint vissza nem térítendő támogatást kapott. Nemzetközi forrásból Társaságunk e Ft-ot kapott. A társaság nem részesült támogatásban kisebbségi települési önkormányzattól, települési önkormányzat társulásától, magán személytől, egyéni vállalkozótól és személyiség nélküli társaságtól Vagyonfelhasználással kapcsolatos kimutatás A Társaság vagyona ezer forinttal nőtt Közhasznú tevékenységhez kapcsolódó közfeladat, jogszabályhely: A közhasznú tevékenységek keretében a Társaság a tudományos kutatásról, fejlesztésről és innovációról szóló évi LXXVI. törvény (a továbbiakban: KFItv.) rendelkezéseivel összhangban kutatás-fejlesztési és innovációs tevékenységet végez, a KFItv. 3. -ában meghatározott alkalmazott kutatási és kísérleti tevékenységet folytat, valamint a KFItv. 10. (1) bekezdés j) és m) pontja szerinti körben elősegíti a kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények széles körben történő megismertetését és népszerűsítését, közvetve hozzájárulva a hazai kutatás-fejlesztési és innovációs eredmények hasznosításának sikerességéhez, ezzel segítve a mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelését és a magyar gazdaság fenntartható fejlődését. A Társaság a KFItv. 10. (1) bekezdés j) pontja szerinti nemzetközi tudományos és technológiai együttműködésből adódó feladatok, mint közfeladatok ellátásában közreműködik, valamint a KFItv. 10. (1) bekezdés m) pontja szerinti közfeladatok ellátásában való közreműködésével ösztönözi a magas hozzáadott értéket előállító munkahelyek létrehozását, előmozdítja a kutatás-fejlesztésben és az innovációban foglalkoztatottak szakmai felkészültségének javulását, társadalmi és szakmai elismertségük növelését, továbbá hozzájárul a tudáson és innováción alapuló gazdaság kialakításához és ezáltal az intelligens növekedés beindításához, fenntartásához.

9 A közhasznú tevékenységek keretében a Társaság együttműködik a TTI stratégia kialakításában a Kormánnyal, a tudományos élet képviselőivel, a vállalkozásokkal, valamint a társadalmi, gazdasági érdekképviseletekkel és más civil szervezetekkel Közhasznú tevékenység célcsoportjai: A Társaság a KFI tv. 10. (1) bekezdés m) pontja szerinti közfeladatok ellátásában való közreműködésével ösztönözi a magas hozzáadott értéket előállító munkahelyek létrehozását, előmozdítja a kutatás-fejlesztésben és az innovációban foglalkoztatottak szakmai felkészültségének javulását, társadalmi és szakmai elismertségük növelését, továbbá hozzájárul a tudáson és innováción alapuló gazdaság kialakításához és ezáltal az intelligens növekedés beindításához, fenntartásához. Az ELI a világ első olyan létesítménye lesz, amely a fény és az anyag kölcsönhatásának vizsgálatát minden eddiginél nagyobb intenzitások mellett teszi lehetővé, akár az úgynevezett ultrarelativisztikus tartományba is. Ezzel új utak nyílnak majd a fizikában, valamint olyan új technikai fejlesztéseket is megalapozhat, mint amilyen a relativisztikus mikroelektronika és a kompakt (asztali méretű) lézeres részecskegyorsítók. Az ELI az anyagtudomány, az orvostudomány és a környezetvédelem számos területére hatással lesz majd A közhasznú tevékenységből részesülők létszáma: A közhasznú tevékenységből 247 fő részesült Közhasznú tevékenység főbb eredményei : Sorszám A tétel megnevezése Előző év Tárgyév Alaptevékenység Vállalk. Tev. Összesen Alaptevékenység Vállalk. Tev. Összesen 1 Belföldi értékesítés nettó árbevétele 2 Exportértékesítés nettó árbevétele I. Értékesítés nettó árbevétele ( ) 3 Saját termelésű készletek állományváltozása 4 Saját előállítású eszközök aktivált értéke II. Aktivált saját teljesítmények értéke ( ) III. Egyéb bevételek III. sorból: visszaírt értékvesztés IV. Anyagjellegű ráfordítások ( ) V. Személyi jellegű ráfordítások ( ) VI. Értékcsökkenési leírás VII. Egyéb ráfordítások VII. sorból: értékvesztés A. ÜZEMI (ÜZLETI) TEVÉKENYSÉG EREDMÉNYE VIII. Pénzügyi műveletek bevételei ( ) IX. Pénzügyi műveletek ráfordításai ( ) B. PÉNZÜGYI MŰVELETEK EREDMÉNYE (VIII.-IX.) C. ADÓZÁS ELŐTTI EREDMÉNY (+A.+B.) X. Adófizetési kötelezettség D. ADÓZOTT EREDMÉNY (+C.-X.)

10 4. Cél szerinti juttatások kimutatása Jogcím (1000 HUF) Előző év Tárgyév Cél szerinti juttatások kimutatása Tárgyévben a Társaság e Ft céltartalékot képzett a évi prémiumokra, amelyek kifizetése 2019-ben történik. 5. Vezető tisztségviselőknek nyújtott juttatás Jogcím (1000 HUF) Előző év Tárgyév Ügyvezető igazgató munkabére Felügyelő bizottság tagjainak tiszteletdíja Vezető tisztségviselőknek folyósított kölcsön, előleg, vállalt garancia - - Korábbi vezető tisztségviselőkkel szembeni nyugdíjfizetési kötelezettség - - Összesen: Közhasznú jogállás megállapításához szükséges mutatók : Alapadatok Előző év (1000 HUF) Tárgyév (1000 HUF) B. Éves összes bevétel ebből: C. a személyi jövedelemadó meghatározott részének az adózó rendelkezése szerinti felhasználásáról szóló évi CXXVI. törvény alapján átutalt összeg 0 0 D. közszolgáltatási bevétel 0 0 E. normatív támogatás 0 0 F. az Európai Unió strukturális alapjaiból, illetve a Kohéziós Alapból nyújtott támogatás G. Korrigált bevétel [B-(C+D+E+F)] H. Összes ráfordítás (kiadás) I. ebből személyi jellegű ráfordítás

11 J. Közhasznú tevékenység ráfordításai K. Adózott eredmény L. A szervezet munkájában közreműködő közérdekű önkéntes tevékenységet végző személyek száma (főben; a közérdekű önkéntes tevékenységről szóló évi LXXXVIII. törvénynek megfelelően) Erőforrás-ellátottság mutatói 22 fő 36 fő Mutató teljesítése Igen Nem Ectv. 32. (4) a) [(B1+B2)/2> ,- Ft] Ectv. 32. (4) b) [K1+K2 0] Ectv. 32. (4) c) [(I1+I2-A1-A2)/(H1+H2) 0,25] Társadalmi támogatottság mutatói Igen Igen Igen Mutató teljesítése Igen Nem Ectv. 32. (5) a) [(C1+C2)/(G1+G2) 0,02] Nem Ectv. 32. (5) b) [(J1+J2)/(H1+H2) 0,5] Ectv. 32. (5) c) [(L1+L2)/2 10 fő] Igen Igen Szeged, május gazdálkodó képviselője

12 2018. évi közhasznú beszámoló Kettős könyvvitelt vezető közhasznú nonprofit korlátolt felelősségű társaság Fordulónap: Jakab László ügyvezető Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégjegyzékszám: Cím: 6720 Szeged, Dugonics tér 13. A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Web:

13 Statisztikai számjel, vagy adószám Éves beszámoló mérleg kettős könyvvitelt vezető közhasznú egyéb szervezet Cégjegyzékszám Cég neve ELI-HU Nonprofit Kft Adatok ezer forintban Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Könyvvizsgálat A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Tételszám Megnevezés Előző év Módosítások Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) 1 A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgó eszközök I. Készletek II. Követelések III. Értékpapírok IV. Pénzeszközök C. Aktív időbeli elhatárolások Eszközök összesen Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégszerű aláírás:

14 Statisztikai számjel, vagy adószám Éves beszámoló mérleg kettős könyvvitelt vezető közhasznú egyéb szervezet Cégjegyzékszám Cég neve ELI-HU Nonprofit Kft Adatok ezer forintban Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Könyvvizsgálat A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Tételszám Megnevezés Előző év Módosítások Tárgyév FORRÁSOK (PASSZÍVÁK) 12 D. Saját tőke I. Induló tőke / Jegyzett tőke II. Tőkeváltozás / Eredmény III. Lekötött tartalék IV. Tárgyévi eredmény alaptevékenységből (közhasznú tevékenységből) V. Tárgyévi eredmény vállalkozási tevékenységből E. Céltartalékok Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégszerű aláírás:

15 koj koj kjj h Statisztikai számjel, vagy adószám Éves beszámoló mérleg kettős könyvvitelt vezető közhasznú egyéb szervezet Cégjegyzékszám Cég neve ELI-HU Nonprofit Kft Adatok ezer forintban Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Könyvvizsgálat A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Tételszám Megnevezés Előző év Módosítások Tárgyév F. Kötelezettségek I. Hátrasorolt kötelezettségek II. Hosszú lejáratú kötelezettségek III. Rövid lejáratú kötelezettségek G. Passzív időbeli elhatárolások Források összesen Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégszerű aláírás:

16 Statisztikai számjel, vagy adószám Éves beszámoló eredmény-kimutatás kettős könyvvitelt vezető közhasznú egyéb szervezet Cégjegyzékszám Cég neve ELI-HU Nonprofit Kft Adatok ezer forintban Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Könyvvizsgálat A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Előző év Előző évek módosításai Tárgyév Tételszám Megnevezés Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen 1 A Összes közhasznú tevékenység bevétele Közhasznú célú működésre kapott támogatás a) alapítótól b) központi költségvetésből c) helyi önkormányzattól d) egyéb Pályázati úton elnyert támogatás Közhasznú tevékenység saját termelésű készlet áll. vált Tagdíjból származó bevétel Egyéb bevételek B Vállalkozási tevékenység bevétele C Összes bevétel (A+B) Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégszerű aláírás:

17 Statisztikai számjel, vagy adószám Éves beszámoló eredmény-kimutatás kettős könyvvitelt vezető közhasznú egyéb szervezet Cégjegyzékszám Cég neve ELI-HU Nonprofit Kft Adatok ezer forintban Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Könyvvizsgálat A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Előző év Előző évek módosításai Tárgyév Tételszám Megnevezés Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen 14 D E Közhasznú tevékenység ráfordításai Anyagjellegű ráfordításai Személyi jellegű ráfordítások Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások Pénzügyi műveletek ráfordításai Rendkívüli ráfordítások Vállalkozási tevékenység ráfordításai Anyagjellegű ráfordításai Személyi jellegű ráfordítások Értékcsökkenési leírás Egyéb ráfordítások Pénzügyi műveletek ráfordításai Rendkívüli ráfordítások Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégszerű aláírás:

18 Statisztikai számjel, vagy adószám Éves beszámoló eredmény-kimutatás kettős könyvvitelt vezető közhasznú egyéb szervezet Cégjegyzékszám Cég neve ELI-HU Nonprofit Kft Adatok ezer forintban Cím 6720 Szeged, Dugonics tér 13. Könyvvizsgálat A közzétett adatok könyvvizsgálattal alátámasztva. Tételszám 28 F 29 G 30 H 31 I 32 J Megnevezés Előző év Előző évek módosításai Tárgyév Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen Alaptevékenység Vállalk. tev. Összesen Alaptevékenység Összes ráfordítás (D+E) Adózás előtti vállalkozási eredmény (B-E) Adófizetési kötelezettség Tárgyévi vállalkozási eredmény (G-H) Tárgyévi közhasznú eredmény (A-D) Vállalk. tev. Összesen Tájékoztató adatok: A. 1. Személyi jellegű ráfordítások Bérköltség ebből: megbízási díjak tiszteletdíjak B. Személyi jellegű egyéb kifizetések Bérjárulékok A szervezet által nyújtott támogatások Mérlegkészítés időpontja: május 30. Cégszerű aláírás:

ELI-HU Nonprofit Kft évi. Közhasznúsági melléklet

ELI-HU Nonprofit Kft évi. Közhasznúsági melléklet ELI-HU Nonprofit Kft. 2017. évi Közhasznúsági melléklet Szeged, 2018. május 22... gazdálkodó képviselője 1. A szervezet azonosító adatai A Társaság neve: A Társaság jogi formája: ELI-HU Kutatási és Fejlesztési

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 2 1 6 5 5 9 1 3 5 3 0 5 7 2 1 3 A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 6. egyéb szervezet megnevezése 2600 Vác, Zrínyi utca 9. címe Keltezés: Vác, 2017.

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 9 6 7 5 9 1 9 9 5 2 9 1 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 1 3 egyéb szervezet megnevezése 125 Budapest

Részletesebben

2012. évi Közhasznúsági jelentés és közhasznúsági melléklet

2012. évi Közhasznúsági jelentés és közhasznúsági melléklet 2012. évi Közhasznúsági jelentés és közhasznúsági melléklet Szeged, 2012. május 02. Az ELI-HU NONPROFIT KFT Közhasznúsági jelentése a 2012-es évről 1. SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ Az ELI-HU Nonprofit Kft 2012.

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 1 év NAGYMAROS VÁROS FEJLESZTÉSÉÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY egyéb szervezet megnevezése 2626 NAGYMAROS, FŐ TÉR

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 2 1 6 5 5 9 1 3 5 3 0 5 7 2 1 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 7. Váci Távhőszolgáltatási Nonprofit

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.27 13:35:43 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 3 5 Település: Budapest Közterület neve: Kerekes Közterület jellege: utca Házszám: 12-20.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.06.13 09:57:31 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 2 0 5 Település: Budapest Közterület neve: Nagykőrösi Közterület jellege: út Házszám: 105.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 12 Balassagyarmati Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.31 21:39:05 Szervezet székhelye: Irányítószám: 3 1 0 0 Település: Salgótarján Közterület neve: Fő Közterület jellege: tér Házszám: 5.

Részletesebben

Közhasznúsági jelentés

Közhasznúsági jelentés Közhasznúsági jelentés 2015. Üzleti évről 2015. január 01-2015. december 31. 2151 Fót, Malom u.1. tel.:27/ 539-680 a vállalkozás megnevezése a vállalkozás címe, telefonszáma - SZÁMVITELI BESZÁMOLÓ: - Közhasznú

Részletesebben

1. sz. melléklet Vagyonkezelésbe kapott és saját eszközök állományváltozása és értékcsökkenése Bruttó érték eft Mérlegtétel nyitó növekedés csökkenés átsorolás záró Immateriális javak 24 603 0 0 0 24 603

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 5 1 6 1 6 0-1 - 1 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója egyéb szervezet megnevezése címe " A közzétett

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: Időszak terjedelme: egész év töredék év időszak kezdete időszak vége Válassza ki, hogy a beszámoló (és közhasznúsági melléklet) az alábbiak közül

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év helyesbítése (Adatok ezer forintban.) Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év helyesbítése (Adatok ezer forintban.) Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 05 Miskolci Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 1 Egri Törvényszék 2 1 4 215.5.25 16:18:37 Szervezet székhelye: Irányítószám: 3 3 Település: Eger Közterület neve: MAKLÁRI Közterület jellege: út Házszám: 67 Lépcsőház: Emelet: Ajtó:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 7 Székesfehérvári Törvényszék 2 1 5 216.5.26 12:43:28 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 4 Település: DUNAÚJVÁROS Közterület neve: ESZE TAMÁS Közterület jellege: utca Házszám: 5.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete és korábbi évek

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete és korábbi évek Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 5 2018.01.12 20:00:24 Szervezet székhelye: Irányítószám: 7 6 2 4 Település: Pécs Közterület neve: Szent István Közterület jellege: tér Házszám: 17. Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 17 Szekszárdi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.31 14:13:11 Szervezet székhelye: Irányítószám: 7 1 0 0 Település: Szekszárd Közterület neve: Rákóczi Közterület jellege: út Házszám: 132

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Szervezet neve: Első Magyar Kéményszövetség Közhasznú Egyesület Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év (Adatok ezer forintban.) Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Laczkó Családi név Első utónév További utónevek Péter Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 15 Nyíregyházi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Jáky Gábor Születési név: Jáky Gábor Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

PK-142. Kitöltő verzió: Nyomtatvány verzió:5.3 Nyomtatva:

PK-142. Kitöltő verzió: Nyomtatvány verzió:5.3 Nyomtatva: Törvényszék: Tárgyév: 06 Szegedi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2017.06.27 16:52:19 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év Szervezet / Jogi személy szervezeti egység neve: Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege (Adatok ezer forintban.) Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök 1 483 1 692 I. Immateriális

Részletesebben

PK / / Kitöltő verzió: Nyomtatvány verzió:5.3 Nyomtatva:

PK / / Kitöltő verzió: Nyomtatvány verzió:5.3 Nyomtatva: Törvényszék: Tárgyév: 04 Gyulai Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 7 Időszak terjedelme: egész év töredék év 2 0 1 7 0 1 0 1 2 0 1 7 1 2 3 1 időszak kezdete időszak vége Válassza ki,

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.29 21:25:46 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 1 3 1 Település: Göd Közterület neve: Szent István Közterület jellege: utca Házszám:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Szutrély Családi név Első utónév További utónevek Katalin Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 04 Gyulai Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 2 Pécsi Törvényszék 2 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Nagy Lantos Családi név Első utónév További utónevek Balázs Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 20 Zalaegerszegi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek MÁTYÁS SÁNDOR GYÖRGY MÁTYÁS SÁNDOR GYÖRGY Anyja neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 6 Válassza ki, hogy a beszámoló (és közhasznúsági melléklet) az alábbiak közül melyikre vonatkozik! a. Szervezet b.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági mellékletepk-142

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági mellékletepk-142 Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Előtag Horváth Családi név Első utónév További utónevek Zsolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.03 13:06:35 Szervezet neve: Nemzeti

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 06 Szegedi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Dr. BARTYIK

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 02 Pécsi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Dr. Tóka László

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 15 Nyíregyházi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.04.22 16:07:15 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 6 0 0 Település: Vác Közterület neve: Radnóti Közterület jellege: út Házszám: 7.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 6 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 11 Tatabányai Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 13 Budapest Környéki Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Mokos Családi név Első utónév További utónevek Béla Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 05 Miskolci Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.22 08:56:08 Szervezet székhelye: Irányítószám: 3 5 3 0 Település: Miskolc Közterület neve: Corvin Közterület jellege: utca Házszám: 15 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.02 18:43:25 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 5 4 Település: Budapest Közterület neve: Egyetem Közterület jellege: tér Házszám: 1-3 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 6 Szegedi Törvényszék Tárgyév: 2 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 1 Dr. CSERNUS SÁNDOR ISTVÁN CSERNUS SÁNDOR ISTVÁN Anyja neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 01 Fővárosi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Születési név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Anyja neve: Születési ország neve: Születési település neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Viselt név: Születési név: Anyja neve: Előtag Családi név Első utónév További utónevek Születési ország

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 06 Szegedi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 7 Időszak terjedelme: egész év töredék év 2 0 1 7 0 1 0 1 2 0 1 7 1 2 3 1 időszak kezdete időszak vége Válassza ki,

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója. Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet megnevezése 1 8 0 0 0 6 2 7-1 - 4 3 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 3 Két Kéz Segítő Alapítvány egyéb szervezet

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 19 Veszprémi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: 001 Dr. Csery-Szücs

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

Kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója

Kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója 1 8 1 7 6 8 5 0 9 4 9 9 5 6 9 0 1 Statisztikai számjel vagy adószám Kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 2 év MKFE Önkéntes Segélyező Alapítvány egyéb szervezet

Részletesebben

Törvényszék: Tárgyév: 06 Szegedi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Az egyszerűsített éves beszámoló mérlege Előző év Előző év Tárgyév ESZKÖZÖK (AKTÍVÁK) A. Befektetett eszközök I. Immateriális javak II. Tárgyi eszközök III. Befektetett pénzügyi eszközök B. Forgóeszközök

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 11 Tatabányai Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.14 09:19:36 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 8 9 0 Település: Tata Közterület neve: Rákóczi Közterület jellege: utca Házszám: 9 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 11 Tatabányai Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) 2 0 1 4 Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.07.06 16:59:22 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 5 5 Település: Budapest Közterület neve: Falk Miksa Közterület jellege: utca Házszám: 19.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 4 2015.05.28 10:56:13 Szervezet székhelye: Irányítószám: 1 0 7 1 Település: Budapest Közterület neve: Damjanich Közterület jellege: utca Házszám: 9 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 1 Fővárosi Törvényszék 2 1 6 Válassza ki, hogy a beszámoló (és közhasznúsági melléklet) az alábbiak közül melyikre vonatkozik! a. Szervezet b. Jogi

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.31 21:49:16 Szervezet neve: DIMENZIÓ

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 14 Kaposvári Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 19 Veszprémi Törvényszék 2018.05.23 13:12:03 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén másolt

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 04 Gyulai Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.01 04:17:55 Szervezet székhelye: Irányítószám: 5 9 2 0 Település: Csorvás Közterület neve: Petőfi Közterület jellege: utca Házszám: 12. Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 03 Kecskeméti Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Családi név Első utónév További utónevek 001 Dr. GYÖRGYI ERZSÉBET Születési név: Anyja neve: Születési ország neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.26 14:43:15 Szervezet székhelye: Irányítószám: 2 3 0 0 Település: Ráckeve Közterület neve: Kossuth Lajos Közterület jellege: utca

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 08 Győri Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.19 08:08:32 Szervezet székhelye: Irányítószám: 9 0 2 3 Település: Győr Közterület neve: Herman Ottó Közterület jellege: utca Házszám: 16 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 14 Kaposvári Törvényszék 2 0 1 4 2015.06.15 08:31:50 Szervezet székhelye: Irányítószám: 7 4 0 0 Település: Kaposvár Közterület neve: Horgász Közterület jellege: utca Házszám: 10 Lépcsőház:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 19 Veszprémi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Bakonyvári Családi név Első utónév További utónevek Andor Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 6 Válassza ki, hogy a beszámoló (és közhasznúsági melléklet) az alábbiak közül melyikre vonatkozik! a. Szervezet b.

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 01 Fővárosi Törvényszék 2 0 1 5 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési település neve:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név:

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete PK-142 Törvényszék: Tárgyév: 11 Tatabányai Törvényszék 2 0 1 5 2016.05.27 12:37:03 Szervezet neve: TATABÁNYAI

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 06 Szegedi Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Koválcsik Családi név Első utónév További utónevek Magdolna Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 01 Fővárosi Törvényszék Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt

Részletesebben

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója

A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 1 8 4 5 0 5 9 6 9 4 9 9 5 6 9 0 6 Statisztikai számjel vagy adószám (csekkszámlaszám) A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek egyszerűsített éves beszámolója 2 0 1 2 egyéb szervezet megnevezése

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 11 Tatabányai Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 3 Beküldő adatai Viselt név: Előtag Essősy Családi név Első utónév További utónevek András Születési név: Anyja neve: Születési ország neve: Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített éves beszámolója és közhasznúsági melléklet év A szervezetet nyilvántartó bíróság megnevezése: 13 Budapest Környéki Törvényszék 2018.05.29 09:11:23 Szervezet / Jogi személy szervezeti egység főbb adatainak megjelenítése (Elektronikus kitöltés esetén

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: 09 Debreceni Törvényszék Tárgyév: 2 0 1 2 Beküldő adatai Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Balog László Születési név: Balog László Anyja neve: Csörsz Ilona Születési

Részletesebben

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete

A kettős könyvvitelt vezető egyéb szervezet egyszerűsített beszámolója és közhasznúsági melléklete Törvényszék: Tárgyév: 06 Szegedi Törvényszék 2 0 1 4 Beküldő adatai (akinek az ügyfélkapuján keresztül a kérelem beküldésre kerül) Előtag Családi név Első utónév További utónevek Viselt név: Születési

Részletesebben