HEVES MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG VERSENYKIÍRÁS

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HEVES MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG VERSENYKIÍRÁS"

Átírás

1 HEVES MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG A BM OKF évi Éves Sportmunkaterve alapján jóváhagyom: Budapest, az elektronikus bélyegző szerint Vietórisz Ágnes tűzoltósági főtanácsos humán szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Az Országos Katasztrófavédelmi Sportegyesület és a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság által megrendezésre kerülő évi Tűzoltó Síverseny és Téli Terepfutó Verseny február 07. (csütörtök) Felterjesztem: Csontos Ambrus tű. dandártábornok tűzoltósági főtanácsos megyei igazgató Eger, január 11.

2 1. A bajnokság célja: A téli sportokat kedvelő munkatársak részére lehetőséget biztosítunk Magyarország legmagasabb pontján, Kékestetőn síelésre és terepfutásra, szervezett körülmények között. Fontosnak tartjuk az állomány fizikai aktivitásának megőrzését, a sportbarátság és a hagyományosan jó kapcsolat további erősítését, kötetlen szabad sportszellemben, e gyönyörű természeti környezetben. 2. A bajnokság helye és ideje: Helye: Ideje: Pótnap: Kékestetői sícentrum 3221 Kékestető február 07. 9:00-17:00 óráig február 21. 9:00-17:00 óráig 3. Szervezőbizottság: Fővédnök: Védnökök: dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy Vietórisz Ágnes tű. ezredes Csontos Ambrus tű. dandártábornok Dr. Bene Csaba Kékestetői Nonprofit KFT, portfólió igauzgató Szervezők: Hevesi Katalin tű. alezredes Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Mérai Péter tű. alezredes Egri katasztrófavédelmi Kirendeltség Nagy Csaba tű. főhadnagy Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Banka Zsolt Kékestetői Nonprofit KFT Elérhetőségek: Nagy Csaba tű. főhadnagy, sporttiszt Tel.: 06/ , BM: A verseny programja: 09:00-tól Regisztráció a Tető Étteremben 09:00-16:30 Szabad síelés, bemelegítés 10:00-11:00 Téli Terepfutó verseny 11:30-15:00 Ebéd 13:00-13:20 Síverseny megnyitója, Téli Terepfutó verseny eredményhirdetése 13:20-15:00 Sí- és snowboard verseny 16:30 Síverseny eredményhirdetése

3 A rajtlista a helyszínen kerül közzétételre, amely a regisztrációs sorrend alapján alakul. A megérkezést követően a versenyzőknek jelentkezni kell a regisztrációs pultnál (Tető Étterem), ahol a nevezési díjat be kell fizetni, valamint nyilatkozni kell, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt a nevezett. A program változásának lehetőségét a szervezők fenntartják. 5. Résztvevők: A katasztrófavédelmi szervezetek, hivatásos, önkormányzati és létesítményi tűzoltók és családtagjaik és külön meghívottak 6. Szállás: Szállás egyénileg intézendő Tűzoltó Síverseny 7. A verseny szabályai: A sípályán nincs lehetőség szánkózásra. A nap folyamán lehetőség van a versenyzőknek szabad sízésre. A pálya kijelölését a Kékestető Nonprofit Kft., az idő mérését és a pálya biztosítását a Mátra Spotegyesület végzi. Az üzemelési szabályzatot a 2. számú melléklet tartalmazza. 8. Felszerelés: Minden versenyző magának biztosítja a sífelszereléseit. A helyszínen korlátozott darabszámban van lehetőség arra, hogy sífelszereléseket béreljenek a Kékestetői Síházban. (A kölcsönzési árakról tájékoztató a oldalon érhető el.) 9. Kategóriák: - Férfi Sí 35 év alatt, - Férfi Sí év között, - Férfi Sí 50 év fölött, - Női Sí, - Férfi Snowboard, - Női Snowboard, A korcsoport meghatározásnál az adott évben betöltött életkort kell figyelembe venni. Amennyiben az első három kategóriában a jelentkezők száma nem éri el a három főt, a kategóriák összevonásra kerülhetnek. 10. Versenyszámok Egyéni műlesiklás és snowboard.

4 11. Díjazás: Kategóriánként az első helyezett ajándékutalvány, továbbá az első három helyezett oklevél, serleg és a támogatók által felajánlott ajándéktárgy díjazásban részesül. 12. Nevezési határidő: A síversenyre nevezni, illetve síelésre jelentkezni kizárólag az 1. számú melléklet szerinti nevezési/jelentkezési lap kitöltésével lehet, melyet kérünk a heves.szovivo@katved.gov.hu címre megküldeni megyénként összesítve, legkésőbb február 4-én 16:00 óráig. 13. Nevezési díj: A versenyre a nevezési díj 5500 Ft/fő, amelyet a helyszínen készpénzben kell kifizetni. A nevezési díj tartalmazza a sípálya egész napos használatának és a verseny lebonyolításának díját, valamint egy adag meleg egytálételt és 2 dl teát. A nevezési díj megfizetésekor egy síelői jegyet kap a nevezett, amellyel a jegykiadónál egy mágneskártyát nyújtanak át. A mágneskártya letéti díja Ft, melyet a jegykiadónál kell megfizetni és az, a kártya leadásakor visszajár. A mágneskártyát a verseny napján 16:30-ig kell a jegykiadónál leadni. Téli Terepfutó Verseny 14. A versenybíróság elnöke: Mérai Péter tű. alezredes, Egri Katasztrófavédelmi Kirendeltség, kirendeltség-vezető 15. Terep jellege: Kékestető környéki az időjárástól függően hóval borított erdészeti és turistautak, középhegységi jellegű domborzattal, valamint a sípálya egyes részei. Az utakon a hó alatt köves, enyhébb idő esetén esetleg vizenyős, sáros területek is lehetnek. 16. A verseny jellege: Tömegrajtos egyéni verseny 17. Technikai értekezlet: 9:45 órakor regisztráció helyszínén (Tető Étterem) 18. Versenyszámok: Női kb.3000 méter Férfi kb.5000 méter 19. A helyezések eldöntése: A verseny értékelése az egyéni befutási sorrend alapján. 20. Díjazás: Korcsoportonként az egyéni verseny I III. helyezettje érem és oklevél díjazásban részesül, valamennyi résztvevő emléklapot kap.

5 21. Korcsoportok: Női: I. korcsoport 40 év alatt, II. korcsoport 40 év és felette Férfi: I. korcsoport 45 év alatt, II. korcsoport 45 év és felette A korcsoport meghatározásnál az adott évben betöltött életkort kell figyelembe venni. 22. Nevezési díj: nincs. 23. Nevezés: Előzetesen nevezni kizárólag megyénként, összesítve a mellékelt nevezési lap kitöltésével a heves.szovivo@katved.gov.hu címen február 4. 16:00 óráig lehet. Nevezést a verseny napján 9 óráig a helyszínen is elfogadunk. 24. A versenyhez kapcsolódó további szabályok: A versenyen minden versenyző saját felelősségére vesz részt, külön orvosi igazolást a szervezők nem kérnek. A versenyen a terepviszonyokra tekintettel mintázott talpú, zárt felsőrésszel ellátott, a terepen történő mozgást lehetővé tevő futócipő használata ajánlott, fémszöges futócipő használata nem javasolt. A Rendezőség a verseny céljában fűtött helyiségben öltözési lehetőséget biztosít. Minden befutó forró tea frissítőt kap.

6 NEVEZÉSI/JELENTKEZÉSI LAP 1. számú melléklet a 36000/83/2019.ált ügyirathoz évi Tűzoltó Síverseny és Téli Terepfutó Verseny Kékestető február 7. (21.) Résztvevő neve:.... Születési év:... *Szolgálati helye: (családtag esetében értelemszerűen nem töltendő ki) *Szolgálati igazolvány száma:... (családtag esetében értelemszerűen nem töltendő ki) Tel.:... cím: Gépjármű rendszáma:... A NEVEZÉS LEADÁSI HATÁRIDEJE: február 4. 16:00 A szervezők kérése, hogy a nevezési lapokat megyénként összesítve küldjék meg a heves.szovivo@katved.gov.hu címre. Nevezési díj: 5500 Ft/fő (a helyszínen fizetendő) A alábbi versenyszámokon kívánok részt venni: (a megfelelő rész aláhúzandó, illetve a kategóriát X-szel kérjük jelölni) 1. Sí-és snowboard verseny igen nem Kategóriák: 35 év alatt év között 50 év felett Férfi sí.. (A korcsoport meghatározásnál az adott évben betöltött életkort kell figyelembe venni.) Női sí Férfi snowboard Női snowboard Téli terepfutó verseny igen nem 40 év alatt 40 és felette Férfi (5000 méter)... Női (3000 méter)..

7 2. számú melléklet a 36000/83/2019.ált ügyirathoz KÉKESTETŐI SÍPÁLYÁK ÜZEMELÉSI SZABÁLYZATA A bérlettel a sípályát mindenki saját felelősségére veszi igénybe és vállalja, hogy a kihelyezett irányító és jelzőtáblák, valamint az Üzemvezetők, illetve a sípályán szolgálatot teljesítők utasításait betartja, saját és mások testi épségére ügyel! A felvonókat és a sípályákat csak a megfelelő sí vagy snowboard tudással rendelkezők vehetik igénybe. A felvonók és sípályák nem rendeltetésszerű használata miatt bekövetkezett károkért a szabályok megsértője felelősséggel tartozik. Amennyiben a nem rendeltetésszerű használatot, illetve a nem megfelelő tudás birtokában történő felvonó- és pályahasználatot az Üzemvezető észleli, eltilthatja azok használatától. A sípályákon szervezett sí vagy snowboard oktatás az Önök biztonsága érdekében csak az Üzemeltető külön írásbeli engedélye alapján végezhető. A felvonók és a sípályák területén a nyomvonalat keresztező, illetve a pálya középvonalában a gyalogos közlekedés szigorúan tilos. A pályák középvonalában várakozni a balesetveszély miatt tilos. Elesést követően amennyiben a továbbhaladás műszaki vagy egészségügyi okból rövid időn belül nem lehetséges, a pályát a lehető legrövidebb úton el kell hagyni. A felvonók és a sípályák területén háziállatok szabadon tartása szigorúan tilos. A felvonók és a sípályák területén szánkó használata balesetveszély miatt szigorúan tilos. Szánkózás csak az erre a célra kijelölt szánkópályán lehetséges. A Kékestető természeti állapotának megőrzése érdekében a környezet rongálása, szemetelés a pálya teljes területén szigorúan tilos! Sífelszerelésért és a sípályák területén hagyott értékekért nem vállalunk felelősséget. Eltűnt felszerelés esetén bérletet nem áll módunkban visszaváltani. Baleset esetén azonnal értesíti a pályán szolgálatot teljesítőket és a helyszínt nem hagyja el! A szabályok megszegése a bérlet bevonását jelenti és hatósági feljelentést is maga után vonhat! A síbérletek árát nem lehet visszaigényelni: annak elvesztése esetén, a rossz időjárásra ill. hóviszonyokra hivatkozva (x), a pályák állapota és száma miatt (x), a lifteknél és sí-autóbuszoknál előforduló várakozási idő miatt, bármilyen okból történő két órát meg nem haladó lift és síautóbusz leállás miatt (x). A felvonó és a pályák nyitva tartása a mindenkori időjárás függvénye. (x) Kérjük bérletváltás előtt a pályák állapotáról minden esetben előzetesen tájékozódjon honlapunkon vagy az értékesítést végző pénztárainkban. Síbérlet árának visszatérítése csak az arra okot adó körülmény felmerülésének napján, a sípályán történt Üzemvezetőnek a lehető legrövidebb időn belül bejelentett sportbaleset esetén lehetséges! Kérjük, vegye figyelembe, hogy a síelés, snowboardozás veszélyes sportág, ezért a szolgáltatás igénybevétele kizárólag a tevékenység gyakorlására szóló érvényes egyéni balesetbiztosítás mellett megengedett. Az üzemeltető, esetleges jogsértése esetén is kizárólag a károsult biztosítása alapján nem térített igazolt károkért felel. Az értékesítési pontokon közzétett üzemelési szabályzat nem ismeretére való hivatkozás nem mentesít az abban foglaltak alól. A síbérlet megvásárlása a sípálya üzemelési szabályzatának feltétel nélküli elfogadását jelenti! Forrás:

VERSENYKIÍRÁS. IV. Misina Tűzoltó Toronyfutó Verseny Pécs, május 31. BARANYA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ

VERSENYKIÍRÁS. IV. Misina Tűzoltó Toronyfutó Verseny Pécs, május 31. BARANYA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ BARANYA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ A 2019. évi sportmunkaterv alapján Jóváhagyom! Kelt: Budapest, elektronikus bélyegző szerint Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos BM

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. III. Misina Tűzoltó Toronyfutó Verseny Pécs, május 25. BARANYA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ

VERSENYKIÍRÁS. III. Misina Tűzoltó Toronyfutó Verseny Pécs, május 25. BARANYA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ BARANYA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ A 2018. évi sportmunkaterv alapján Jóváhagyom! Budapest, elektronikus bélyegző szerint Bittman Tibor tű. dandártábornok főtanácsos humán szolgálatvezető

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS A VII. KATASZTRÓFAVÉDELMI ERGOMÉTERES ORSZÁGOS BAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS A VII. KATASZTRÓFAVÉDELMI ERGOMÉTERES ORSZÁGOS BAJNOKSÁG Szám: Jóváhagyom: Bittmann Tibor tű. dandártábornok főtanácsos humán szolgálatvezető Budapest, 2015. január -n. VERSENYKIÍRÁS A VII. KATASZTRÓFAVÉDELMI ERGOMÉTERES ORSZÁGOS BAJNOKSÁG 2015. március 14.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB

VERSENYKIÍRÁS. Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Jóváhagyom! Budapest, 2013. augusztus 14. Bittmann Tibor tű. ezredes sk. BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető VERSENYKIÍRÁS Mecsek Meghívásos Terepfutó OB Felterjesztem! Pécs, 2013. augusztus 13-án Mácsai

Részletesebben

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE ÉV BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS MEGHÍVÁSOS SÍ- ÉS SNOWBOARD VERSENYE 2019. ÉV VERSENYKIÍRÁS A verseny helye: SÁTORALJAÚJHELY, ZEMPLÉN KALANDPARK A verseny ideje: 2019. január 24. (esőnap: 2019.02.14.) A verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ. A évi Sportmunkaterv alapján. Jóváhagyom:

VERSENYKIÍRÁS TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ. A évi Sportmunkaterv alapján. Jóváhagyom: TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ A 2019. évi Sportmunkaterv alapján Jóváhagyom: Budapest, elektronikus bélyegző szerint Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos BM OKF Humán

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Nagyerdei Terep Maraton Debrecen

VERSENYKIÍRÁS Nagyerdei Terep Maraton Debrecen HAJDÚ-BIHAR MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG A 2018. évi Sportmunkaterv alapján jóváhagyom! Budapest, 2018. július. - n Vietórisz Ágnes tű. ezredes, főtanácsos BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető-helyettes

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS az Országos Meghívásos Rendőrségi Tenisz Versenyre

VERSENYKIÍRÁS az Országos Meghívásos Rendőrségi Tenisz Versenyre VERSENYKIÍRÁS az Országos Meghívásos Rendőrségi Tenisz Versenyre A verseny célja: Az Országos Rendőr-főkapitányság szerveinél dolgozók közül a teniszt kedvelőknek versenyzési, sportolási lehetőség biztosítása,

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2019. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Szeged, 2019. április 12. Szám: /2019. 1. Bajnokság célja Versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segíteni a BM tanintézetek

Részletesebben

Országos Úszóbajnokság

Országos Úszóbajnokság CSONGRÁD MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG A 2019. évi Sportmunkaterv alapján Jóváhagyom! Kelt: Budapest, elektronikus bélyegző szerint Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos BM OKF Humán

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS és lebonyolítási terv. VII. Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar kupa június 12.

VERSENYKIÍRÁS és lebonyolítási terv. VII. Rendvédelmi Sárkányhajó Magyar kupa június 12. Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság Igazgató H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4436 Fax: (36-1) 469-4203 e-mail: fkititkarsag@katved.gov.hu A 2015. évi Sportmunkaterv

Részletesebben

IV. ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 2. forduló Berettyóújfalu

IV. ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 2. forduló Berettyóújfalu Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság H-4027 Debrecen, Böszörményi út 46-56. *: 4001 Debrecen, Pf.: 155 Tel: (52) 521-920; 521-912 Fax: (52) 521-945; 521923 e-mail: hajdu.titkarsag@katved.gov.hu

Részletesebben

Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny szeptember 06.

Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny szeptember 06. Versenykiírás I. Terepkerékpár verseny 2017. szeptember 06. 1. A bajnokság célja: A Belügyminisztérium állományában dolgozók figyelmének felkeltése az aktív sportolási lehetőségekre, valamint az egészséges

Részletesebben

VIIl.ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 5.JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM

VIIl.ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 5.JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM Adószám: 18966417-1-20 Bankszámlaszám: 74500248-10039186 info tel: +36 30 6009934 VIIl.ORSZÁGOS KISMOTORFECSKENDŐ-SZERELÉSI BAJNOKSÁG 5.JAKAB LÁSZLÓ EMLÉKFUTAM A Györöki HAMUTIPRÓK Hagyományőrző Önkéntes

Részletesebben

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: 2014. február 13-16. Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXI. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2014. február 13-16 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXI. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XXXV. Gyermek- XLVII. Ifjúsági- L. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó gyermek, ifjúsági és felnőtt korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018)

VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS IV. Gyermek- IV. Serdülő- IV. Ifjúsági- IV. Junior- IV. Felnőtt Uszonyos- és búvárúszó Rövidpályás Országos Bajnokság (2018) A 2018. év uszonyosúszó gyermek, serdülő,

Részletesebben

PEST MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG. Versenykiírás a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évi Országos Terepfutó Bajnokságára

PEST MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG. Versenykiírás a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság évi Országos Terepfutó Bajnokságára PEST MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG A 2018. évi sportmunkaterv alapján Jóváhagyom! Budapest, 2018. március BITTMANN TIBOR tű. dandártábornok főtanácsos humán szolgálatvezető Versenykiírás a BM Országos

Részletesebben

Versenykiírás Kunszentmártoni jubileumi futás szeptember 22.

Versenykiírás Kunszentmártoni jubileumi futás szeptember 22. Szám: Jóváhagyom: Szolnok, 2017... Matuska Zoltán tű. ezredes igazgató Versenykiírás 2017. szeptember 22. 1. A bajnokság célja: A Kunszentmártoni Hivatásos Tűzoltóság fennállásának 20. évfordulója kapcsán

Részletesebben

Versenykiírás. XXIV. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokság 2019.

Versenykiírás. XXIV. Tűzkakas Országos Tűzoltó Strandfoci Bajnokság 2019. TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ Iktatószám: 36700/ /2019.ált. Jóváhagyom: Budapest, 2019. június Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos BM OKF Humán Szolgálat szolgálatvezető

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017)

VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) 1. A verseny célja: VERSENYKIÍRÁS XV. Cápa- XLVII. Serdülő- XXVII. Junior Uszonyos- és búvárúszó Országos Bajnokság (2017) A 2017. év uszonyosúszó cápa, serdülő és junior korcsoport Magyar Bajnokainak

Részletesebben

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

BM TANINTÉZETEK ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA BM TANINTÉZETEK 2016. ÉVI ORSZÁGOS JUDO BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA Miskolc, 2016. február 25. Szám: 23023/201/../2016. MISKOLCI RENDÉSZETI SZAKKÖZÉPISKOLA 1. A bajnokság célja 2. A bajnokság ideje és

Részletesebben

XXXIII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: február Rendező: Mátrai Erőmű Zrt.

XXXIII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása. Helyszín: Tále, Szlovákia. Időpontja: február Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI SÍTALÁLKOZÓ 1 XXXIII. Villamosenergia-ipari sítalálkozó kiírása Helyszín: Tále, Szlovákia Időpontja: 2016. február 11-14 Rendező: Mátrai Erőmű Zrt. XXXIII. VILLAMOSENERGIA-IPARI

Részletesebben

2017. április 27. Komárom Monostori Erőd

2017. április 27. Komárom Monostori Erőd BELÜGYMINISZTÉRIUM 2017. évi ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG 2017. április 27. Komárom Monostori Erőd 1 Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! Tisztelettel köszöntöm Önöket a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, június 28. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2018. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Bocskaikert, 354-es számú út, 2018. június 28. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Priczinger Péter, az MKSZ elnöke Szőllős Sándor,

Részletesebben

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása

Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása Magyarország Hegyi Bajnoksága Országúti Kerékpárverseny versenykiírása 1. A verseny jellege: tömegrajtos országúti kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros Szövetség (MKSZ)- versenyrendszerén

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, június 23. csütörtök 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI EGYÉNI IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. június 23. csütörtök 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA. Debrecen, július 24. vasárnap 10:00 óra Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI KRITÉRIUM BAJNOKSÁGA Debrecen, 2016. július 24. vasárnap 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Polony István, MKSZ elnök Dr. Papp László, Debrecen polgármestere 2. A verseny

Részletesebben

Versenykiírás VII. Tatabányai Turul Lépcsőfutó Bajnokság május 15.

Versenykiírás VII. Tatabányai Turul Lépcsőfutó Bajnokság május 15. KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG A 2019. évi Sportmunkaterv alapján Jóváhagyom: Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos BM OKF Humán Szolgálat humán szolgálatvezető Versenykiírás

Részletesebben

PEST MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG

PEST MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG PEST MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG Jóváhagyom: Kelt: Budapest, Vietórisz Ágnes tű. ezredes tűzoltósági főtanácsos szolgálatvezető Versenykiírás Belügyminisztérium 2019. évi Országos Terepfutó Bajnokság

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24.

VERSENYKIÍRÁS. Muay Thai Amatőr Világkupa. Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. VERSENYKIÍRÁS Muay Thai Amatőr Világkupa Szigetszentmiklós, 2015. május 20-24. A Magyar Muaythai Országos Sportági Szakszövetség (1066 Budapest, Jókai utca 18.) engedélyével nyílt bajnokságként megrendezésre

Részletesebben

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa Versenykiírás Verseny rendezője: Sárosdi Kempo SE. Főszervező: Renshi Koncz Gábor 3.DAN, Renshi Kordás István 3.DAN A verseny főbírója: Kormos László 3.DAN Szakmai fővédnök: Hanshi Lévai László 8.DAN A

Részletesebben

2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. Tanévi NEHÉZSÉGI SPORTMÁSZÁS DIÁKOLIMPIA EGYÉNI ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS A Sportmászás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás

Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás Felnőtt, Utánpótlás Hegyi Országúti OB 2018. szeptember 22., Orfű - Pécs Versenykiírás A felnőtt-férfi, a felnőtt-női, az utánpótlás férfi és az utánpótlás női korcsoportok számára kiírt hegyi országúti

Részletesebben

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó

ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS. 6. Villamosenergia-ipari Futó Találkozó ELŐZETES VERSENYKIÍRÁS 6. Villamosenergia-ipari Futó 6. Villamosenergia-ipari Futó A találkozó A találkozó időpontja: 2016. október 1-2. A találkozó helye: Paks A találkozó rendezője: MVM KONTÓ ZRt. A

Részletesebben

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23.

Versenykiírás MAGYARORSZÁG ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, július 23. Versenykiírás MAGYARORSZÁG 2016. ÉVI PÁROS IDŐFUTAM BAJNOKSÁGA Debrecen-Bocskaikert, 354-es számú út, 2016. július 23. szombat 10:00 óra 1. A verseny védnökei: Tasó László, közlekedéspolitikáért felelős

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 3X3 KOSÁRLABDA VERSENYKIÍRÁSA

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 3X3 KOSÁRLABDA VERSENYKIÍRÁSA CAMPUS SPORTFESZTIVÁL 3X3 KOSÁRLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja A 3X3 kosárlabda sportág népszerűsítése a felsőoktatási intézményekben. Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók

Részletesebben

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2014/2015. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2015. JÚLIUS 16-17. 1. A verseny célja: a 2014/2015. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL STRANDRÖPLABDA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja o a hazai és a környező országok felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti személyes emberi- és sportkapcsolatok

Részletesebben

2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG

2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. ÉVI BM TANINTÉZETI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2018. SZEPTEMBER 20. Adyligeti Rendészeti Szakgimnázium 2 VERSENYKIÍRÁS 1. A bajnokság célja: A szakmai és sportbarátság erősítése. A tanintézeti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny

VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny VERSENYKIÍRÁS BÁCSVÍZ KUPA Uszonyosúszó verseny 1. A verseny célja: A sportág népszerűsítése, versenyzési lehetőség biztosítása. 2. Verseny helye és ideje: Kecskemét, Kecskeméti Fürdő, 50m-es 10 pályás

Részletesebben

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szám:150-1/2013/HU Jóváhagyom: Budapest, 2013. hó -n. Dr. Bakondi György tű. altábornagy főigazgató A BM ORSZÁGOS KATASZTRÓFAVÉDELMI FŐIGAZGATÓSÁG 2013. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága

Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny. Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Tour de Pécs Országúti Kerékpárverseny Grawe Nagydíj Szakasz Magyarország Hegyi Bajnoksága Versenykiírás: 1. A verseny jellege: nyílt nemzetközi kerékpárverseny 2. A verseny célja: Magyarország Kerékpáros

Részletesebben

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGA

BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGA Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság BELÜGYMINISZTÉRIUM ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGA TATABÁNYA 2012. április 19. 2 Tisztelt Versenyzők, kollegák! Nagy tisztelettel köszöntök mindenkit a Komárom-Esztergom

Részletesebben

AZ IGAZSÁGÜGYI ÉS RENDÉSZETI MINISZTÉRIUM 2010. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG

AZ IGAZSÁGÜGYI ÉS RENDÉSZETI MINISZTÉRIUM 2010. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG AZ IGAZSÁGÜGYI ÉS RENDÉSZETI MINISZTÉRIUM 2010. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG VESZPRÉM MEGYE 2010. június 02. ZÁNKA 2 VESZPRÉM MEGYEI RENDŐR-FŐKAPITÁNYSÁG Szám: V E R S E N Y K I Í R Á S AZ IGAZSÁGÜGYI

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS IPA NAV NEMZETKÖZI SZITUÁCIÓS LŐBAJNOKSÁG

VERSENYKIÍRÁS IPA NAV NEMZETKÖZI SZITUÁCIÓS LŐBAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS IPA NAV NEMZETKÖZI SZITUÁCIÓS LŐBAJNOKSÁG MIÉRT ÉPPEN A SZITUÁCIÓS VERSENYSZÁM? A szituációs lövészet versenyszámai valós és igazi kihívások elé állítják a versenyzőt! Számára ismeretlen

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017. 1) A verseny célja Az UEFA Grassroots programjának népszerűsítése Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti kapcsolatok

Részletesebben

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016.

FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. FARSANG KUPA VERSENYKIÍRÁS 2016. 1.) Verseny célja: Az uszonyos úszás népszerűsítése, valamint minden korosztály részére versenyzési lehetőség biztosítása. 2.)Rendező: Debreceni Búvárklub /4031. Debrecen,

Részletesebben

2018. április 18. Gaja-völgyi Tájcentrum 1

2018. április 18. Gaja-völgyi Tájcentrum 1 BELÜGYMINISZTÉRIUM 2018. évi ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁG 2018. április 18. Gaja-völgyi Tájcentrum 1 Tisztelt Versenyzők, Sportbarátok! Tisztelettel köszöntöm Önöket a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

Részletesebben

VESZPRÉM MEGYEI DIÁKSPORT EGYESÜLET 8200 Veszprém, Wartha V. u. 3. Tel.: 88/ vagy 20/

VESZPRÉM MEGYEI DIÁKSPORT EGYESÜLET 8200 Veszprém, Wartha V. u. 3. Tel.: 88/ vagy 20/ 2017/2018. TANÉVI ÚSZÁS VERSENYKIÍRÁSA VESZPRÉM MEGYEI DÖNTŐ A és B kategória 1./ A verseny célja: a sportág népszerűsítése, a MEGYEI DIÁKOLIMPIA BAJNOKA cím valamint az ORSZÁGOS döntőn való részvétel

Részletesebben

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna:

Szakszervezetek az egészségért. Férfi kispályás labdarúgó torna: Férfi kispályás labdarúgó torna: Pályák: Csapatok: Lebonyolítás: Füves szabadtéri pályák. Nevezhető létszám csapatonként 10 fő (játszik 5+1 fő). A résztvevő csapatok számától függően minden csapat legalább

Részletesebben

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, 8. Dan Hanshi Papp Valér, 5. Dan

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

Polony István, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke; Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke.

Polony István, a Magyar Kerékpársportok Szövetségének elnöke; Törzsök Zsolt, a Magyar Kerékpáros Szakági Szövetség elnöke. VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: A Magyar Nemzeti Cyclo-cross bajnoki címek eldöntése. A téli- és a terep-kerékpározás népszerűsítése. Tehetségkutatás, tehetséggondozás. 2. A verseny helye és ideje: Gyula-Várkert,

Részletesebben

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018.

CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018. CAMPUS SPORTFESZTIVÁL TOLLASLADBA VERSENYKIÍRÁSA 2018. 1) A verseny célja A tollaslabda sportág népszerűsítése a felsőoktatási intézményekben. Az ország felsőoktatási intézményeiben tanuló hallgatók közötti

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

2016/2017. TANÉVI TŐR VERSENYKIÍRÁS

2016/2017. TANÉVI TŐR VERSENYKIÍRÁS 2016/2017. TANÉVI TŐR VERSENYKIÍRÁS 1 2016/2017. TANÉVI VÍVÓ DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ TŐR VERSENYKIÍRÁS A Tőr Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (továbbiakban:

Részletesebben

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23.

Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, június 23. Sárkányhajó Roadshow 2018 Vásárosnamény, 2018. június 23. A Vásárosnaményi Roadshow állomás Időpont: 2018. június 23. Helyszín: Vásárosnamény Gergelyiugornya Tisza - part Kapcsolattartó: Lévai Csaba Elérhetőség:

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB június , Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás Országúti OB 2017. június 24-25., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt országúti országos bajnokságot

Részletesebben

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre.

IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny TSE november Veszprém M E G H Í V Ó. IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. Kedves Sportbarát! IV. Pannon-Kupa Nemzetközi Gumiasztal Verseny M E G H Í V Ó 2009. 09. 27. Szeretettel meghívom a klubodat a IV. PANNON-KUPA Nemzetközi Gumiasztal versenyre. A verseny 2009. november

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/ ; ; Web:

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/ ;   ; Web: BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7626 Pécs, Koller u. 7. II/23. Telefon: 70/311-0736; E-mail: ngtp1954@gmail.com ; Web: www.bmdiaksport.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT B kategória és I., II. KORCSOPORT

Részletesebben

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny

Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny Ibrány Nagydíj Kerékpárverseny 2019 évi Magyar Kerékpáros Amatőr bajnokság 11. fordulója Nyílt országúti kerékpárversenyt rendez 2019. július 21 (vasárnap) 10:00 órai kezdettel Ibrány Város Önkormányzata,

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS

2015/2016. TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 2015/201 TANÉVI VERSENYKIÍRÁS 1 2015/201 TANÉVI ÚSZÁS DIÁKOLIMPIA III., IV., V., VI. KORCSOPORTOS "A" KATEGÓRIÁS ORSZÁGOS DÖNTŐ Az országos döntő célja: Az iskolák közötti kapcsolatok kiépítése, a fiatalok

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA

2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA 2018/2019. TANÉVI XVIII. FEKVENYOMÁS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁSA A Fekvenyomás Diákolimpiát az oktatásért felelős miniszter a Magyar Diáksport Szövetséggel (a továbbiakban: MDSZ) közösen

Részletesebben

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS

XII. CMAS USZONYOSÚSZÓ VILÁGKUPA FEBRUÁR , EGER VERSENYKIÍRÁS VERSENYKIÍRÁS 1. JOGOSULTSÁG: SZABÁLYZAT A Magyar Búvár Szakszövetség a CMAS felhatalmazásával 2017. február 24-26. között Egerben rendezi meg a XII. CMAS Uszonyosúszó Világkupa első fordulóját. A Magyar

Részletesebben

Magyar Evezős Szövetség

Magyar Evezős Szövetség Magyar Evezős Szövetség ORSZÁGOS DÖNTŐ III., IV., V., és VI. KORCSOPORT Szeged, 2014.09.05-06. 1 2014/2015. TANÉVI EVEZŐS DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS DÖNTŐ VERSENYKIÍRÁS 1. Az országos döntő célja: Az evezés

Részletesebben

IV. Tüker M. SC Kupa

IV. Tüker M. SC Kupa IV. Tüker M. SC Kupa versenykiírása 2018. 08. 08-22-23-24-25-26. 2018.06.02. Rendező: Az 1952-ben alapított Tüker M. SC Tekeszakosztálya A Tüker M. SC Tekeszakosztálya hagyományőrző céllal a 2018-es naptári

Részletesebben

TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ

TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ TOLNA MEGYEI KATASZTRÓFAVÉDELMI IGAZGATÓSÁG IGAZGATÓ III. Alisca Katasztrófavédelmi Országos Íjászverseny 1. A bajnokság célja: Versenyzési, sportolási lehetőség biztosításával segíteni a hivatásos katasztrófavédelmi

Részletesebben

Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan

Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan A verseny időpontja: 2016.

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5.

MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE. Monor november 5. MEGHÍVÓ DIÁKOK ITF TAEKWON-DO OLIMPIÁJA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI ÉS FELNŐTT KOROSZTÁLY RÉSZÉRE Monor 2016. november 5. A verseny fővédnöke: Harmat László VIII. dan nagymester A Magyar ITF Taekwon-do

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása

2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 2014. évi AMPHORA KUPA versenykiírása 1. Célja: Versenyzési és minősítési lehetőség biztosítása a felnőtt és ifjúsági tájékozódási sportolók részére, a sportág népszerűsítése, vándorkupa elnyerése 2. Rendező:

Részletesebben

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2.

Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2. XVII. Magyar Mazsorett Bajnokság Kazincbarcika, Don Bosco Sportközpont Cím: 3700 Kazincbarcika, Szent Erzsébet sétány 2. A verseny rendezője: Százszorszép Mazsorett Csoport, Szendrő Magyar Majorette Szövetség

Részletesebben

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S

Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S Felnőtt, Utánpótlás és Amatőr Időfutam OB 2017. június 23., Ibrány V E R S E N Y K I Í R Á S A felnőtt-férfi, felnőtt-női, utánpótlás férfi és utánpótlás női korcsoportok számára kiírt időfutam országos

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21és Felnőtt) V. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás Karate Magyar

Részletesebben

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

2017. ÉVI EGYÉNI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Magyar Pétanque Szövetség Fédération Hongroise de Pétanque Hungarian Federation of Pétanque H-7396 Magyarszék, Kossuth Lajos u. 33. Tel: +36 70 933-0215 Fax: +36 72 521-006 E-mail: info@petanque.hu 2017.

Részletesebben

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny

36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny 36. Nemzetközi Tavaszi Sportgála Gyalogló Magyar Szuper Liga verseny Békéscsaba, 2015. április 26. vasárnap Magyarország Felnőtt 20 km-es Gyalogló Férfi, Női Egyéni és Csapatbajnoksága, Havasi István-emlékverseny

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA. VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT és ÖSSZESÍTETT PONTRNDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. A

Részletesebben

CSEPELI BIRKÓZÓ CLUB

CSEPELI BIRKÓZÓ CLUB CSEPELI BIRKÓZÓ CLUB 1212 BUDAPEST, BÉKE TÉR 1. TELF: 420-3810, FAX: 420-4501 ADÓSZ: 18242980-2-43. KHB:10400195-01917150-00000000 III. Magyar Bajnokság Grappling (GI, NO GI), Pankration, Amatőr MMA Versenyágakban

Részletesebben

Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny. Mountain Bike Cross Country verseny. 2013. szeptember 15. Piliscsaba

Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny. Mountain Bike Cross Country verseny. 2013. szeptember 15. Piliscsaba Egyetemi- Főiskolai Országos és Budapesti verseny Mountain Bike Cross Country verseny 2013. szeptember 15. Piliscsaba JEGYZŐKÖNYV A verseny rendezője: Budapesti Kerékpáros Szövetség, Magyar Egyetemi Főiskolás

Részletesebben

BELÜGYMINISZTÉRIUM 2014. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGA

BELÜGYMINISZTÉRIUM 2014. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGA Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság BELÜGYMINISZTÉRIUM 2014. ÉVI ORSZÁGOS TEREPFUTÓ BAJNOKSÁGA Csákányospuszta 2014. április 16. 2 Tisztelt Versenyzők, Kollégák! Nagy tisztelettel köszöntök mindenkit

Részletesebben

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG

53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG MAGYAR EJTŐERNYŐS SZÖVETSÉG 53. EJTŐERNYŐS CÉLBAUGRÓ MAGYAR NEMZETI BAJNOKSÁG II. OSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG IFJÚSÁGI ÉS UTÁNPÓTLÁS BAJNOKSÁG MESTER BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Szeged 2015. 09. 17-20. 53. EJTŐERNYŐS

Részletesebben

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás

Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T / évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága. Versenykiírás Budapesti Tollaslabdázók Szövetsége B U D A P E S T 2017 / 2018. évi, 42. nyílt Női Csapatbajnoksága Versenykiírás 1. A CsB célja - a tollaslabdasport népszerűsítése; - versenyzési lehetőség biztosítása

Részletesebben

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014.

: + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. : + 36 (70) 378-0544 Fax: + 36 (62) 541-670 6728 Szeged, Bajai út, Repülőtér Levélcím: : H-6701 Szeged, Pf.: 1014. XIV. MATASZ Kupa Nemzetközi Ejtőernyős Célbaugró Verseny Szeged, 2013. augusztus 30. szeptember

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark

VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. - helyszíne: Sóskúti Lovas-és Élménypark VERSENYKIÍRÁS Lovastorna SÓSKÚT KUPA 2014. május 3-4. Sóskúti Lovas-és Élménypark 1. Általános rendelkezések: A verseny kiírója és a kiírás alapja: Magyar Lovas Szövetség Lovastorna Szakág (továbbiakban:

Részletesebben

Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019

Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019 Magyarország Felnőtt, U23 és Junior Összetett Atlétikai Bajnoksága 2019 A verseny célja: Magyarország szabadtéri összetett bajnoki címeinek eldöntése felnőtt, U23 és junior korcsoportokban. A verseny dátuma:

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16.

VERSENYKIÍRÁS. 37. Villamosenergia-ipari. Kajak-kenu találkozó. Szeged, 2015. 08. 14-16. VERSENYKIÍRÁS 37. Villamosenergia-ipari Kajak-kenu találkozó Szeged, 2015. 08. 14-16. A találkozó időpontja: 2015. Aaugusztus 14-16. A találkozó helye: Szeged, Maty-éri Evezős és Kajak-Kenu Pálya A találkozó

Részletesebben

24. KIDS ATLÉTIKA KUPA

24. KIDS ATLÉTIKA KUPA 24. KIDS ATLÉTIKA KUPA 2017.04.22. A verseny célja: Az ország különböző területein élő katolikus iskolás diákok számára lehetőséget biztosítani, hogy összemérjék tudásukat az atlétika versenyszámaiban.

Részletesebben

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió)

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió) Versenykiírás BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL 2013. Verseny célja: Lehetőség biztosítása egy különleges környezetben a természet kedvelői számára szabadidős sportok eltöltéséhez. Családok kimozdítása a természetbe,

Részletesebben

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 72/500-437; E-mail: kaufmann.eszter@szgyfbaranya.hu; Web: www.dstbaranya.

BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 72/500-437; E-mail: kaufmann.eszter@szgyfbaranya.hu; Web: www.dstbaranya. BARANYA MEGYEI DIÁKSPORT TANÁCS 7621 Pécs, Széchenyi tér 9. Telefon: 72/500-437; E-mail: kaufmann.eszter@szgyfbaranya.hu; Web: www.dstbaranya.hu ÚSZÁS III., IV., V-VI. KORCSOPORT és I., II. KORCSOPORT

Részletesebben