Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A. melléklet II. pontját Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A. melléklet II. pontját Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:"

Átírás

1 EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: ( Információ és on-line formanyomtatványok: ajánlati felhívás Egyes ágazatokban I. szakasz: ajánlatkérő I. Név, cím és kapcsolattartási pont(ok) Hivatalos név: TIGÁZ-DSO Földgázelosztó Kft. Postai cím: Rákóczi u Város/Község: Hajdúszoboszló Postai irányítószám: 4200 Ország: HU Címzett: TIGÁZ Zrt. Beszerzés, Baloghné Szatmári Ágnes Telefon: 06-52/ Fax: 06-52/ Az ajánlatkérő általános címe (URL): A felhasználói oldal címe (URL): információk a következő címen szerezhetők be: xazonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A. melléklet I. pontját A dokumentáció és a kiegészítő iratok (beleértve a dinamikus beszerzési rendszerre vonatkozó dokumentációt is) a következő címen szerezhetők be: xazonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A. melléklet II. pontját Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: xazonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A. melléklet III. pontját I. Az ajánlatkérő fő tevékenysége vagy tevékenységei xgáz- és hőenergia termelése, szállítása és elosztása Villamosenergia Földgáz és kőolaj feltárása és kitermelése Szén és más szilárd tüzelőanyagok feltárása és kitermelése Víz Postai szolgáltatások Vasúti szolgáltatások Városi vasúti, villamos-, trolibusz- vagy autóbusz- szolgáltatások Kikötői tevékenységek Repülőtéri tevékenységek II. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS TÁRGYA II. Meghatározás II.1. Az ajánlatkérő által a szerződéshez rendelt elnevezés évi hálózat rekonstrukció a TIGÁZ-DSO Kft. szolgáltatási területén II.1. A szerződés típusa és a teljesítés helye (Csak azt a kategóriát válassza építési beruházás, árubeszerzés vagy szolgáltatás, amelyik a leginkább megfelel a szerződés vagy a közbeszerzés(ek) tárgyának)

2 (a) Építési beruházás x Kivitelezés Tervezés és kivitelezés x Kivitelezés, bármilyen eszközzel, módon, az ajánlatkérő által meghatározott követelményeknek megfelelően A teljesítés helye Debrecen, Nyíregyháza, Miskolc, Eger, Salgótarján, Szolnok, Kenderes, Kisújszállás, Jászberény, Vác, Dunakeszi, Monor, Gödöllő NUTS-kód HU102, HU311, HU312, HU313, HU321, HU322, HU323 (b) Árubeszerzés Adásvétel Lízing Bérlet Részletvétel Ezek kombinációja/egyéb A teljesítés helye NUTS-kód (c) Szolgáltatás Szolgáltatási kategória (Az szolgáltatási kategóriát ld. a 2004/17/EK irányelv XVIIA. és XVIIB. mellékletében) A teljesítés helye NUTS-kód II.1. A hirdetmény tárgya Közbeszerzés megvalósítása x Dinamikus beszerzési rendszer (DBR) létrehozása Keretmegállapodás megkötése II.1.4) Információ a keretmegállapodásról (adott esetben) Keretmegállapodás több ajánlattevővel A tervezett keretmegállapodás résztvevőinek létszáma vagy, adott esetben, maximális létszáma Keretmegállapodás egyajánlattevővel A keretmegállapodás időtartama (adott esetben) Időtartam év(ek)ben: vagy hónap(ok)ban: A közbeszerzések becsült összértéke a keretmegállapodás teljes időtartama alatt (csak számokkal): Becsült érték ÁFA nélkül Pénznem Pénznem A keretmegállapodás alapján lefolytatandó közbeszerzési eljárások gyakorisága (ha ismert) II.1.5)

3 A szerződés vagy a közbeszerzés(ek) meghatározása/tárgya évi hálózat rekonstrukció a TIGÁZ-DSO Kft. szolgáltatási területén II.1.6) II.1.7) A szerződés a Közbeszerzési Megállapodás (GPA) hatálya alá tartozik-e? nem II.1.8) Részekre történő ajánlattétel (a részekre vonatkozó részletes információk megadásához a ből igen szükség szerint több példány használható) Igen válasz esetén az ajánlatok benyújthatók (csak egy rovatot jelöljön meg): csak egy részre egy vagy több részre x valamennyi részre II.1.9) Változatok elfogadhatók nem II. A szerződés szerinti mennyiség II.2. Teljes mennyiség (valamennyi részt és opciót beleértve, adott esetben) 1. blokk: (Debrecen) 1,9 km+5% 2. blokk:.(debrecen) 2,5 km+5% 3. blokk: (Debrecen).1,7 km+5% 4. blokk: (Nyíregyháza) 3,1 km+5% 5. blokk: (Nyíregyháza) 2,5 km +5% 6. blokk: (Miskolc) 1,4 km+5% 7. blokk: (Miskolc) 1,6 km+5% 8. blokk: (Miskolc) 1,3 km+5% 9. blokk: (Eger) 2,4 km+5% 10. blokk: (Salgótarján) 2,3 km+5% 11. blokk: (Salgótarján) 1,7 km+5% 12. blokk: (Szolnok) 1,8 km+5% 13. blokk: (Kenderes, Kisújszállás) 1,4 km+5% 14. blokk: (Jászberény) 0,4 km+5% 15. blokk: (Vác) 2,2 km+5% 16. blokk: (Dunakeszi, Monor) 2,0 km+5% 17. blokk: (Gödöllő) 2,2 km+5% Ha ismert, becsült érték ÁFA nélkül (csak számokkal): II.2. Vételi jog (opciók) (adott esetben) nem Igen válasz esetén a vételi jog leírása:

4 Ha ismert, a vételi jog gyakorlásának tervezett ideje: hónapokban: Az esetleges meghosszabbítások száma (ha van ilyen): és között Ha ismert, ismétlődő jellegű közbeszerzés esetén fel kell tüntetni a további hirdetmények közzétételének tervezett idejét: hónapokban: II. A szerződés időtartama vagy a befejezés, a teljesítés határideje Az időtartam hónapokban: és/ vagy Kezdés: (év/hó/nap) Befejezés 2010/10/15 (év/hó/nap) III. szakasz: jogi, gazdasági, pénzügyi és műszaki információk III. A szerződésre vonatkozó feltételek III.1. A szerződést biztosító mellékkötelezettségek (adott esetben) Jótállási kötelezettség 5%vállalkozói díj visszatartásával. A dokumentációban meghatározott késedelmi, hibás teljesítési, meghiúsulási és minőségi kötbérek. III.1. Fő finanszírozási és fizetési feltételek és/vagy hivatkozás a vonatkozó jogszabályi rendelkezésekre A blokkban szereplő munkák megvalósítását követően benyújtott és leigazolt számla alapján, a teljesítést követően 30 napos átutalással, kivéve, ha az ajánlattevő ennél kedvezőbb fizetési feltételeket ajánl meg. Részszámla benyújtására a dokumentációban meghatározottak szerint lehetőséget biztosít az ajánlatkérő. III.1. A közös ajánlatot tevő nyertesek által létrehozandó gazdasági társaság, illetve jogi személy (adott esetben) Nem követelmény III.1.4) A szerződés teljesítésére vonatkoznak-e egyéb különleges feltételek? (adott esetben) nem Igen válasz esetén a különleges feltételek meghatározása: III. Részvételi feltételek III.2. Az ajánlattevő/részvételre jelentkező személyes helyzetére vonatkozó adatok, ideértve a szakmai vagy cégnyilvántartásba történő bejegyzésre vonatkozó előírásokat is Az előírások teljesítésének megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód: Az eljárásból kizárásra kerül az ajánlattevő, alvállalkozó, közös ajánlattevő, vagy erőforrást nyújtó szervezet, akivel szemben a Kbt. 60. ( bekezdés a)-h) pontjaiban, illetve a 61. (d) pontban felsorolt kizáró okok bármelyike fennáll. Az eljárásból kizárásra kerül az ajánlattevő, közös ajánlattevő, vagy erőforrást nyújtó szervezet, vagy a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó, akivel szemben a Kbt. 61. ( a)-c), és e) pontjaiban, valamint a 62. ( bekezdésében felsorolt kizáró okok bármelyike fennáll. A megkövetelt igazolási mód:

5 Az ajánlattevőnek és a Kbt. 71. ( b) pont szerinti alvállalkozónak, továbbá az ajánlattevő számára erőforrást nyújtó szervezetnek a Kbt.63. (-(6) bekezdése szerinti módon kell igazolnia, hogy nem tartozik a Kbt.60. ( bekezdésében és a 61. ( bekezdés d) pontjában meghatározott kizáró okok hatálya alá. A 60. ( g) pontjára vonatkozóan a Magyar Bányászati és Földtani Hivatal által kiadott igazolás eredetiben, vagy hiteles másolatban, A 61. ( a)-c) és e) pontjaira nyilatkozat a Kbt értelmében. III.2. Gazdasági és pénzügyi alkalmasság Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód (adott esetben): Az ajánlattevő és a Kbt. 71. ( b) pontja alapján a teljesítésbe 10%-ot meghaladó mértékben bevonni kívánt alvállalkozó csatolni kötelesek az alábbi igazolásokat: A Kbt. 66. ( a) pontja alapján valamennyi pénzintézettől származó, az ajánlattételi határidő lejártát megelőző 60 napnál nem régebbi keltezésű nyilatkozat az alábbi tartalommal: 1. A pénzintézetnél vezetett összes pénzforgalmi jelzőszám, 2. mióta vezeti az ajánlattevő bankszámláját, 3. számláján az igazolás kiadását megelőző 1 éven belül volt-e sorban állás, fizetési kötelezettségeinek időben eleget tesz-e, van-e bankszámlája ellen folyamatban bírósági végrehajtás. 4. Amennyiben ajánlattevő, vagy a közbeszerzés 10%-át meghaladó mértékű alvállalkozója az igazolás kiadásának napját megelőző egy éven belül megszüntetett bankszámlát, úgy ezeknek a számlaszámoknak az esetében is szükséges a banki információ becsatolása. Pénzintézettől származó, vagy egyéb hitelt érdemlő módon történő igazolás, hogy a szerződésben meghatározott teljesítés anyagköltség és munkadíj forrása az ajánlattevő rendelkezésére áll, vagy rendelkezésére fog állni. Alkalmatlan az ajánlattevő és a 10%-ot meghaladó mértékben bevonni kívánt alvállalkozó, ha: pénzintézeti igazolásokból megállapítható, hogy az igazolás kiadását megelőző 1 éven belül sorban állás volt, illetve fizetési kötelezettségének nem tett eleget, illetve bakszámlája ellen bírósági végrehajtás van folyamatban (külön-külön megfelelés). Alkalmatlan az ajánlattevő és a 10%-ot meghaladó mértékben bevonni kívánt alvállalkozó, ha nem tudja hitelt érdemlő módon igazolni, hogy a szerződésben meghatározott teljesítés forrása a rendelkezésére áll, vagy rendelkezésére fog állni , és évi éves beszámolót (mérleg, eredmény kimutatás, kiegészítő melléklet), egyéni vállalkozó esetén az Adóhatósághoz benyújtott adóbevallás Alkalmatlan az ajánlattevő és a 10%-ot meghaladó mértékben bevonni kívánt alvállalkozó, ha: az üzemi (üzleti) tevékenység eredménye, egyéni vállalkozó esetében a vállalkozás eredménye 2006., vagy évek közül bármelyik évben negatív. (külön-külön megfelelés) III.2. Műszaki, illetve szakmai alkalmasság Az alkalmasság megítéléséhez szükséges adatok és a megkövetelt igazolási mód (adott esetben): Az ajánlattevő és/vagy a Kbt. 71. ( b) pontja alapján a teljesítésbe 10%-ot meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója csatolni kötelesek az alábbi igazolásokat:

6 - a 162/2004 (V.21.) Korm. rendelet 8/A ( a) pontja és a Kbt. 67. ( b) pontja alapján a műszaki, technikai felszereltség ismertetése, a szerződésszerű teljesítéshez rendelkezésre álló - különös tekintettel a gázvezeték építés technológiai szerelésre alkalmas - saját, lízingelt vagy bérelt berendezések és gépek adatainak felsorolásával, (darabszám, műszaki paraméterek). - a 162/2004 (V.21.) Korm. rendelet 8/A ( b) pontja és a Kbt. 67. ( bekezdésének e) pontja alapján, vezetők tisztségviselő, felelős műszaki vezető(k) megnevezése, végzettségük, szakképzettségük, szakmai előéletük és gyakorlati idejük ismertetése, - a 162/2004 (V.21.) Korm. rendelet 8/A ( c) pontja és a Kbt. 67. ( bekezdésének e) pontja alapján a teljesítésben részt vevő szakemberek létszámadatai végzettség, illetve, képzettség szerinti bontásban, - csatolni kell az ajánlatba a felelős műszaki vezető az építőipari kivitelezési tevékenységről szóló 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelet szerinti bányakapitányság által kiadott határozat másolatát, - csatolni kell az ajánlatba a hegesztő szakemberek nevére kiállított, érvényes hegesztői minősítési bizonyítványok másolatát, Az ajánlattevő csatolni köteles az alábbi igazolásokat: - az előző 3 év (2007., 2008., 2009.) jelentősebb gázelosztó vezeték rekonstrukciós munkáinak ismertetése, referencialevelek csatolása a Kbt. 68. ( bekezdésében foglaltaknak megfelelően, - csatolni kell a 4/2002.Sz.Cs.M-EüM együttes rendeletben előírt biztonsági és egészségvédelmi koordinátori feladatok ellátására kijelölt szakembere előírt végzettséget igazoló bizonyítvány másolatát, vagy a feladat elvégzésére megbízni kívánt külső személy végzettséget igazoló bizonyítványának másolatát. Alkalmatlan az ajánlattevő és/vagy a 10%-ot meghaladó mértékben bevonni kívánt alvállalkozó, ha: - Nem rendelkezik a gázvezetékek technológiai munkáinak elvégzéséhez szükséges eszközökkel (aszfaltvágó, légkompresszor, árokásó, döngölő, CNC és elekrofitting hegesztőgép, elektronikus nyomásregiszter) (együttes megfelelés) - Nem rendelkezik a gázvezeték technológiai munkáinak elvégzéséhez szükséges szakemberekkel (legalább 1 fő felelős műszaki vezető, 1 fő művezető, 2 fő hegesztő szakember és 1 fő segédmunkás) (együttes megfelelés). (A felelős műszaki vezető, a művezető és a hegesztő szakember nem lehet ugyanazon személy) - Az ajánlattevő elmúlt 3 évben (2007., 2008., 2009.) összesen legalább 1 db 10mFt (áfa nélkül) feletti gázelosztó vezeték-építés referenciamunkával nem rendelkezik. (csak ajánlattevői megfelelés) - Az ajánlattevő nem rendelkezik a biztonsági és egészségvédelmi koordinátori feladatok ellátására szükséges szakemberrel (legalább 1 fő alkalmazott vagy megbízott), (csak ajánlattevői megfelelés) III.2.4) Fenntartott szerződések (adott esetben) nem A szerződés védett műhelyek számára fenntartott A szerződés teljesítése védett munkahely-teremtési programok keretében történik III. Szolgáltatásmegrendelésre irányuló szerződésekre vonatkozó különleges feltételek III.3. A szolgáltatás teljesítése egy bizonyos foglalkozáshoz (képzettséghez) van-e kötve

7 Ha igen, a vonatkozó jogszabályi rendelkezésre történő hivatkozás: III.3. A szervezeteknek közölniük kell-e a szolgáltatás teljesítésében személyesen közreműködő természetes felelős személyek nevét és képzettségét? IV. SZAKASZ: ELJÁRÁS IV. Az eljárás fajtája IV.1. Az eljárás fajtája Nyílt x Meghívásos Tárgyalásos Megtörtént-e a részvételre jelentkezők kiválasztása, megjelölése? Igen válasz esetén a VI. ( információk) körében kell megadni a kiválasztott részvételre jelentkezők nevét és címét IV. Bírálati szempontok IV.2. Bírálati szempontok (jelölje meg a megfelelő rovato(ka)t) A legalacsonyabb összegű ellenszolgáltatás vagy Az összességében legelőnyösebb ajánlat az alábbiak szerint x xaz alábbiakban megadott részszempontok (a részszempontokat súlyszámokkal vagy ha súlyozásra bizonyíthatóan nincs lehetőség csökkenő fontossági sorrendben kell megadni) a dokumentációban, az ajánlati felhívásban vagy az ajánlattételi felhívásban meghatározott részszempontok alapján Szempont Súlyszám Ajánlati ár 90 Fizetési határidő 5 Jótállás időtartama 3 Teljesítési határidő 2 IV.2. Elektronikus árverésre fog sor kerülni nem Ha igen, további információk az elektronikus árverésről (adott esetben) IV. Adminisztratív információk IV.3. Az ajánlatkérő által az aktához rendelt hivatkozási szám (adott esetben) IV.3. Az adott szerződésre vonatkozóan korábban sor került-e közzétételre? Igen válasz esetén: Időszakos előzetes tájékoztató Felhasználói oldalon közzétett hirdetmény Hirdetmény száma a HL-ben: /S -, dátum: (év/hó/nap) Egyéb korábbi közzététel (adott esetben) Hirdetmény száma a HL-ben: /S -,

8 dátum: (év/hó/nap) Hirdetmény száma a HL-ben: /S -, dátum: (év/hó/nap) IV.3. A dokumentáció és egyéb iratok (a DBR kivételével) megszerzésének feltételei A dokumentáció beszerzésének, vagy a dokumentumokba való betekintés iránt kérelem benyújtásának határideje Dátum: 2010/03/24 (év/hó/nap) Időpont: 10 óra Kell-e fizetni a dokumentációkért? igen Igen válasz esetén: Ár (csak számokkal): HUF A fizetés módja és feltételei: A megfelelő összeg átutalásával (az ár blokkonként és áfa nélkül értendő), az ajánlatkérő OTP Bank-nál vezetett számú számlájára. Az átutaláson fel kell tüntetni, hogy melyik blokkok dokumentációját kívánja megvásárolni az ajánlattevő. A dokumentáció rendelkezésre bocsátásának módja: A befizetést igazoló bizonylat bemutatását követően személyesen átvehető a TIGÁZ ZRt Hajdúszoboszló, Rákóczi u címen a Beszerzés szervezetnél (főépület 215 szoba), illetve az ajánlatkérő az 52/ számú telefaxán kérhető a dokumentáció postázása, a befizetést igazoló bizonylat megküldésével, és a postázási cím megjelölésével. Az ajánlatkérő a dokumentációt az ellenérték számláján történő megjelenését követően adja át, illetve postázza. A dokumentáció másra át nem ruházható. A dokumentáció beszerezhető az ajánlati felhívás közzétételének napjától az ajánlattételi határidőig, munkanapokon 8 órától 14óráig, az ajánlattétel napján 10 óráig. A dokumentáció átadására vagy postázására a dokumentáció ellenértékének ajánlatkérő számláján történő megjelenését követően kerülhet sor. IV.3.4) Az ajánlattételi, illetve a részvételi határidő Dátum: 2010/03/24 (év/hó/nap) Időpont: 10 óra IV.3.5) Az(ok) a nyelv(ek), amely(ek)en az ajánlatok, illetve részvételi jelentkezések benyújthatók HU Egyéb: IV.3.6) Az ajánlati kötöttség minimális időtartama (nyílt eljárás esetén) -ig (év/hó/nap) Időtartam hónap(ok)ban: és/vagy napokban: 90 (az ajánlattételi határidő lejártától számítva) IV.3.7) Az ajánlatok felbontásának feltételei Dátum: 2010/03/24 (év/hó/nap) Időpont: 10 óra Helyszín (adott esetben): TIGÁZ Zrt. Központ, Hajdúszoboszló, Rákóczi u földszinti tárgyaló Az ajánlatok felbontásánál jelenlétre jogosult személyek (adott esetben) igen A Kbt. 80..( bekezdésben meghatározott személyek

9 VI. SZAKASZ: kiegészítő INFORMációk VI. A közbeszerzés ismétlődő jellegű-e? (adott esetben) nem Igen válasz esetén a további hirdetmények közzétételének tervezett ideje: VI. A szerződés(ek) eu-alapokból finanszírozott projekttel és/vagy nem programmal kapcsolatos(ak)? Igen válasz esetén kérjük feltüntetni a projekt(ek) és/vagy program(ok) nevére és bármely egyéb adatra: VI. információk (adott esetben) Az eredményhirdetés az ajánlatok bontását követő naptól számított 30. napon 10 óra, amennyiben ez nem munkanap, akkor az ezt követő első munkanap. Ajánlatkérő a Kbt ában foglalt kötelezettségének eleget téve az ajánlattevőket ezúton hívja meg az eredményhirdetésre azzal, hogy amennyiben az eredményhirdetés időpontja módosul, arról valamennyi ajánlattevőt egyidejűleg írásban értesíti. A szerződéskötés tervezett időpontja: az eredményhirdetést követő első naptól számított 8. nap, amennyiben ez nem munkanap, akkor az ezt követő első munkanap. Az ajánlatok összeállításával és benyújtásával kapcsolatos felmerült összes költség az ajánlattevőt terheli. Az ajánlatokat cégszerű aláírással ellátva, laponként szignálva, két példányban kell benyújtani, példányonként összefűzve és megjelölve az eredeti és a másolati példányokat. Az ajánlatokat oldalszámos tartalomjegyzékkel kell ellátni. Ajánlatkérő a Kbt. 83. ( bekezdése alapján lehetőséget biztosít a kizáró okokkal, az alkalmassággal kapcsolatos igazolások és nyilatkozatok, illetőleg az ajánlati felhívásban vagy a dokumentációban az ajánlat részeként benyújtani előírt egyéb iratok utólagos csatolására, illetve hiányosságainak pótlására, továbbá az ajánlattal kapcsolatos formai előírásoknak való utólagos megfeleltetésre. Ajánlatkérő felhívja Ajánlattevők figyelmét, hogy a nyertes Ajánlattevő által az eredményhirdetést követően becsatolt, a kizáró okokra vonatkozó igazolások nem megfelelő formában történő benyújtása esetén nincs lehetőség a hiánypótlásra. Az ajánlattétel feltétele az ajánlatkérési dokumentáció Ajánlatkérőtől való megvásárlása. A dokumentáció nem ruházható át. Tekintettel a Kbt. 99. ( bekezdésében foglaltakra, mivel az ajánlatkérő részajánlatonként bírálja el az ajánlatokat, az eljárás eredményének kihirdetésére is részajánlatonként kerül sor. Így ha valamely részajánlat tekintetében megvalósulnak a Kbt. 92. c) pontjában foglaltak, úgy az eljárás e része tekintetében eredménytelenné válik. Az ajánlatok elbírálása során a részszempontonként adható pontszám 1-10 közötti. A legkedvezőbb ajánlat kap 10 pontot, a legkedvezőtlenebb 1 pontot, a többi ajánlatra adott pontszám arányosítással kerül meghatározásra minden részszempontra vonatkozóan. Az ajánlattevőnek és a 10%-nál nagyobb mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozónak nyilatkoznia kell a Kbt. 70. ( bekezdésével kapcsolatban. Az ajánlattevőnek nyilatkoznia kell a 71. ( a)-c) pontjaira, valamint a ( bekezdésre vonatkozóan úgy, hogy a nemleges választ is nevesíteni kell.

10 Az ajánlatkérő felhívja az ajánlattevők figyelmét, hogy az ajánlattevők műszaki-szakmai alkalmassági feltételeit a minősített ajánlattevők jegyzékéhez képest szigorúbban határozza meg. Ezért a minősített ajánlattevők jegyzékében szereplő ajánlattevőnek alkalmasságát külön kell igazolni. Az ajánlathoz kérünk csatolni az ajánlati felhívás megjelenésének napjánál nem régebbi keltezésű cégkivonatot Ajánlattevő(k), a közbeszerzés értékének 10%-át meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozója, és a Kbt. 65. ( bekezdés szerinti erőforrás szervezet tekintetében. VI.4) Jogorvoslati eljárás VI.4. A jogorvoslati eljárást lebonyolító szerv Hivatalos név: Közbeszerzések Taqnácsa Közbeszerzési Döntőbizottsága Postai cím: Margit krt. 85. Város/Község: Budapest Postai irányítószám: 1024 Ország: Magyarország Telefon: Fax: Internetcím (URL): A békéltetési eljárást lebonyolító szerv (adott esetben) Hivatalos név: Postai cím: Város/Község: Postai irányítószám: Ország: Telefon: Fax: Internetcím (URL): VI.4. Jogorvoslati kérelmek benyújtása (töltse ki a VI.4. pontot vagy szükség esetén a VI.4. pontot) A jogorvoslati kérelmek benyújtásának határidejére vonatkozó pontos információ: A Kbt szerint VI.4. Az a szerv, amelytől a jogorvoslati kérelem benyújtására vonatkozó információ beszerezhető Hivatalos név: Postai cím: Város/Község: Postai irányítószám: Ország: Telefon: Fax: Internetcím (URL): VI.5) E hirdetmény feladásának dátuma: 2010/02/03 (év/hó/nap) A. melléklet címek és kapcsolattartási pontok

11 I) információk a következő címeken és kapcsolattartási pontokon szerezhetők be: Hivatalos név: Postai cím: Város/Község: Postai irányítószám: Ország: Címzett: Telefon: Fax: Internetcím (URL): II) Azok a címek és kapcsolattartási pontok, ahonnan a dokumentáció és az egyéb iratok (ideértve a dinamikus beszerzési rendszerre vonatkozó dokumentációt is) beszerezhetők Hivatalos név: Postai cím: Város/Község: Postai irányítószám: Ország: Címzett: Telefon: Fax: Internetcím (URL): III) Azok a címek és kapcsolattartási pontok, ahová az ajánlatokat/részvételi jelentkezéseket be kell nyújtani Hivatalos név: Postai cím: Város/Község: Postai irányítószám: Ország: Címzett: Telefon: Fax: Internetcím (URL): A rész száma 1 A rész meghatározása Debrecen, Bornemissza u.-kadosa u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Debrecen, Forgács u.- Földi u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció

12 Mennyiség 1,9 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/07/31 (év/hó/nap) A rész száma 2 A rész meghatározása Debrecen, Burgundia u. páros oldal kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Debrecen, Nyíl u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 2,5 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/07/31 (év/hó/nap)

13 A rész száma 3 A rész meghatározása Debrecen, Lisznyai u.- Csanak u.- Bessenyei u.- Komlóssy u. I.ütem kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Debrecen, Postakert utcai körzeti gáznyomásszabályozó állomás rekonstrukciójához kapcsolódóan: D 90 KPE középnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukciója Debrecen, Postakert utcai körzeti gáznyomásszabályozó állomás rekonstrukciójához kapcsolódóan: a kisnyomású 80/G SDR 17,6 D 250 KPE vezeték meghosszabbítása az új nyomásszabályozó állomás szekunder vezetékével történő összekötéshez Mennyiség 1,7 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/10/15 (év/hó/nap) A rész száma 4 A rész meghatározása Nyíregyháza, Ószőlő u.-kodály Z. u.-krúdy Gy. u. tömbbelső kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció

14 Mennyiség 3,1 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 5 A rész meghatározása Nyíregyháza, Hegyi u. nyomásviszonyok javítása középnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Nyíregyháza, Korányi F. u.- Gádor B. köz. és Korányi köz kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Nyíregyháza, Vécsey köz kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 2,5 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap)

15 A rész száma 6 A rész meghatározása Miskolc, József A. u. I. ütem (Soltész N.K. - Baross G.u.) kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 1,4 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 7 A rész meghatározása Miskolc, József A. u. II. ütem (Baross G. u. - Fonoda u.) kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 1,6 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint

16 Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 8 A rész meghatározása Miskolc, Feszty Árpád u. környezete kisnyomású gázellátó rendszerének kapacitás bővítése (nyomásszabályozó telepítéssel) Miskolc, Toronyalja u. Nagyváthy J. u. környezete kisnyomású gázelosztó hálózatának kapacitás bővítése. (Vászonfehérítő u. Nagy S. u.-i összekötés) Miskolc, Fadrusz u. - Liszt u. - Szentimre tér - Bíró u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Miskolc, Sajószigeti u. középnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 1,3 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 9 A rész meghatározása Eger, Homok u. középnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Eger, Nagyváradi u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció

17 Eger, Sas u. (Tejüzem) kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Eger, Mátyás király u házszámig UPVC gázelosztó vezeték kiváltása Eger, Malom u.-knézich K. u. középnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukciója Mennyiség 2,4 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 10 A rész meghatározása Salgótarján, Meredek u.-rákóczi u.- Tanács u. (Tanács u.- Szerpentin u. közötti vezeték) kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukciója Salgótarján, Újakna úti nyomásszabályozó állomás primer oldali nagyközép-nyomású acél gázvezeték kiváltása Salgótarján, Gorkij körúti kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 2,3 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint

18 Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 11 A rész meghatározása Salgótarján, Úttörők u.-alagút u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukciója Salgótarján, Löwy S. u.-úttörők u. kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Mennyiség 1,7 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/09/30 (év/hó/nap) A rész száma 12 A rész meghatározása Szolnok, Zagyvagát, Zagyva-híd kapacitásbővítés

19 Mennyiség 1,8 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/08/15 (év/hó/nap) A rész száma 13 A rész meghatározása Kenderes, Vasút út (József A. u. - Vasútállomás) Kisújszállás, Arany J. u. (Széchenyi u. - Illésy u.) Kisújszállás, Nyár u. (Arany J. u. - Rákóczi u.) Kisújszállás, Dózsa Gy. u. (Körzeti nyom. szab. - Arany J. u.) Mennyiség 1,4 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/08/31 (év/hó/nap)

20 A rész száma 14 A rész meghatározása Jászberény, Vásártér út, kapacitásbővítés Jászsági 25 baros rendszer, aknás tolózárak kiváltása 6 db Mennyiség 0,4 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/08/15 (év/hó/nap) A rész száma 15 A rész meghatározása Vác,Dr.Csányi Krt. II. ütem kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció Vác, Rádi út lakótelep kisnyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció II. ütem Mennyiség 2,2 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint

21 Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/08/25 (év/hó/nap) A rész száma 16 A rész meghatározása Dunakeszi, belterületi nagyközép-nyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció, I. ütem Dunakeszi, belterületi nagyközép-nyomású gázelosztó vezeték rekonstrukció, II. ütem Monor Mikszáth K. u. középnyomású gázelosztó vez. leágazók kiváltása (rekonstrukció) Mennyiség 2,0 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/08/31 (év/hó/nap) A rész száma 17 A rész meghatározása Gödöllő, kisnyomású gázvezeték rekonstrukció III ütem (Munkácsi M u. és Szabadka u.) Gödöllő, kisnyomású gázvezeték rekonstrukció IV ütem - Szent János u.(szabadka u.tól Zombor u.-ig) Zombor u. és Pál köz

22 Gödöllő, Táncsics M. úti középnyomású leágazó vezetékek rekonstrukciója Mennyiség 2,2 km +5% a dokumentációban részletezettek szerint Kezdés: (év/hó/nap) Teljesítés: 2010/08/25 (év/hó/nap)

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK)

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) II. MELLÉKLET EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Postai irányítószám: 1041

Postai irányítószám: 1041 EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Pótlólagos villamos energia beszerzés 2014. évre

Pótlólagos villamos energia beszerzés 2014. évre Pótlólagos villamos energia beszerzés 2014. évre Közbeszerzési Értesítő száma: 2013/124 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1., valamint a dokumerntációban felsorolt teljesítési helyek

Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1., valamint a dokumerntációban felsorolt teljesítési helyek Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 16 Ajánlatkérő: Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 4032 Debrecen, Egyetem tér 1., valamint a dokumerntációban felsorolt teljesítési helyek Beszerzés

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Földgáz beszerzése/2015

Földgáz beszerzése/2015 Földgáz beszerzése/2015 Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/37 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Tárgyalásos

Részletesebben

Ország: Magyarország

Ország: Magyarország EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, 2985 Luxembourg, Luxemburg Fax: +352 29 29 42 670 E-mail: ojs@publications.europa.eu Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Nyertes ajánlattevő:

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Nyertes ajánlattevő: Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 108 Ajánlatkérő: Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Azonos az 1.1) pontban említett címmel Beszerzés tárgya:

Részletesebben

A Magyar Gáz Tranzit ZRt. vagyonelemeire megkötendő all-risks vagyonbiztosítás és felelősségbiztosítás beszerzése a 2016. évre.

A Magyar Gáz Tranzit ZRt. vagyonelemeire megkötendő all-risks vagyonbiztosítás és felelősségbiztosítás beszerzése a 2016. évre. A Magyar Gáz Tranzit ZRt. vagyonelemeire megkötendő all-risks vagyonbiztosítás és felelősségbiztosítás beszerzése a 2016. évre. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/125 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ajánlati felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.09.30. Iktatószám: 18401/2015 CPV Kód: 50220000-3

Ajánlati felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Közzététel dátuma: 2015.09.30. Iktatószám: 18401/2015 CPV Kód: 50220000-3 Nyílt közbeszerzési eljárás Volvo gyártmányú autóbuszok dízelmotorjainak felújítására, szükség szerinti javítására vállalkozási szerződés keretében (BKV Zrt. T-147/15) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/111

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Országos Egészségbiztosítási Pénztár

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Országos Egészségbiztosítási Pénztár EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg (352) 29 29 42 670 mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok: http://simap.eu.int

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás : Ajánlati felhívás, EUHL

Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás : Ajánlati felhívás, EUHL Felső-Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás : Ajánlati felhívás, EUHL Közzététel dátuma: 12.03.2010 Szerződés típusa: Szolgáltatásmegrendelés Jelentkezési határidő: 22.04.2010 Dokumentáció beszerzésének

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

MB Citaro 0530 típusú autóbuszok motorjainak felújítása, szükség szerinti javítása vállalkozási szerződés keretében BKV Zrt.

MB Citaro 0530 típusú autóbuszok motorjainak felújítása, szükség szerinti javítása vállalkozási szerződés keretében BKV Zrt. MB Citaro 0530 típusú autóbuszok motorjainak felújítása, szükség szerinti javítása vállalkozási szerződés keretében BKV Zrt. (T-175/15) Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/116 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 7621 Pécs, Rákóczi út 48-50. hrsz. 18875/4/A/2-10 -11-12

Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 7621 Pécs, Rákóczi út 48-50. hrsz. 18875/4/A/2-10 -11-12 Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 147 Ajánlatkérő: Legfőbb Ügyészség Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 7621 Pécs, Rákóczi út 48-50. hrsz. 18875/4/A/2-10 -11-12 Beszerzés tárgya: Építési beruházás

Részletesebben

Fonyód Város Önkormányzata egyszerű eljárásának ajánlattételi felhívása (29974/2009)

Fonyód Város Önkormányzata egyszerű eljárásának ajánlattételi felhívása (29974/2009) Fonyód Város Önkormányzata egyszerű eljárásának ajánlattételi felhívása (29974/2009) 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZ ERZ É S I ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

A HungaroControl Zrt. Koszovó felett kijelölt légtérrel kapcsolatos tevékenységére vonatkozó felelősségbiztosítási szerződés

A HungaroControl Zrt. Koszovó felett kijelölt légtérrel kapcsolatos tevékenységére vonatkozó felelősségbiztosítási szerződés A HungaroControl Zrt. Koszovó felett kijelölt légtérrel kapcsolatos tevékenységére vonatkozó felelősségbiztosítási szerződés Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/135 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés

Részletesebben

Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 40. Nyertes ajánlattevő:

Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 40. Nyertes ajánlattevő: Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2010 / 40 Ajánlatkérő: Fertőd Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Fertőd, Vasút sor és Sarródi út Beszerzés tárgya: Építési beruházás Eljárás

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Inverterek, menetregisztrálók és jeladók javítása

Inverterek, menetregisztrálók és jeladók javítása Inverterek, menetregisztrálók és jeladók javítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/51 Beszerzés tárgya: Szolgáltatásmegrendelés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás - Egyes ágazatokban/eu/2011.08.19.

Részletesebben

Magyar Bányászati és Földtani Hivatal

Magyar Bányászati és Földtani Hivatal Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: Ajánlatkérő: Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: 2010 / 32 Magyar Bányászati és Földtani Hivatal Budapest,

Részletesebben

II. MELLÉKLET. Postai

II. MELLÉKLET. Postai II. MELLÉKLET EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő:

Kaposvár Megyei Jogú Város Önkormányzata Nyertes ajánlattevő: Főoldal Kapcsolat Honlaptérkép Súgó 0 Általános keresés: OK Közbeszerzési Értesítő Kiválasztott lapszám Legutolsó 5 lapszám Lapszám keresése Keresés a hirdetményekben 2009/62. lapszám 2009/61. lapszám

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványo I.

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Kbt. 22. (1) bekezdés d) pont

Kbt. 22. (1) bekezdés d) pont Európai Uniós közbeszerzési hirdetmény feladására irányuló kérelem (23. ) (3) A kérelemben meg kell adni az alábbiakat: b) a kérelem az Európai Unió Hivatalos Lapjában történő hiánypótlást kezdeményezi;

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK)

AJÁNLATI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: Ajánlatkérő: Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 2011 / 68 Kunszentmárton Város Önkormányzata Általános Iskola, Kunszentmárton, Deák F. u. 4. Általános Iskola,

Részletesebben

ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Ajánlatkérő fő tevékenységi köre: Oktatás Egészségügy EM-411 DEOEC Fogorvosi oktatási szimulációs rendszer Tartalom letöltése PDF-ben

Ajánlatkérő fő tevékenységi köre: Oktatás Egészségügy EM-411 DEOEC Fogorvosi oktatási szimulációs rendszer Tartalom letöltése PDF-ben Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2011 / 21 Ajánlatkérő: Debreceni Egyetem Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 4032 Debrecen, Nagyerdei krt.98. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Eljárás fajtája:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Fax: 56/505-392 Internetcím(ek) (adott esetben) Az ajánlatkérő általános címe (URL):

Fax: 56/505-392 Internetcím(ek) (adott esetben) Az ajánlatkérő általános címe (URL): 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A

EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA A 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

HU-Budapest: Járművezető-iskolai szolgáltatások 2010/S 94-142664 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Szolgáltatás

HU-Budapest: Járművezető-iskolai szolgáltatások 2010/S 94-142664 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES ÁGAZATOKBAN. Szolgáltatás 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:142664-2010:text:hu:html HU-Budapest: Járművezető-iskolai szolgáltatások 2010/S 94-142664 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS EGYES

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Takarítási szolgáltatások

Takarítási szolgáltatások 90910000-9;90900000-6;90919200-4;90900000-6;90910000-9;90911200-8;90900000-6;90910000-9;90919200-4;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90911200-8;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90919200-4;90910000-9;90919200-4;90911200-8;90910000-9;90911200-8;90919200-4

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

BKV Zrt-nél üzemelő autóbusz, trolibusz, villamos, MFAV és HÉV járművekhez fékbetét szállítása

BKV Zrt-nél üzemelő autóbusz, trolibusz, villamos, MFAV és HÉV járművekhez fékbetét szállítása BKV Zrt-nél üzemelő autóbusz, trolibusz, villamos, MFAV és HÉV járművekhez fékbetét szállítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2009/8 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Ajánlati felhívás -

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

16/04/2010 S74 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. HU-Budapest: Földgáz

16/04/2010 S74 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. HU-Budapest: Földgáz 16/04/2010 S74 Tagállamok - Árubeszerzésre irányuló szerződés - Ajánlati felhívás - Nyílt eljárás I. II. III. IV. VI. HU-Budapest: Földgáz 2010/S 74-110607 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés I.

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.III mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

3. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez

3. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja 1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu On-line értesítés: http://www.kozbeszerzes.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet

xha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat vagy részvételi jelentkezéseket a következő címre kell benyújtani: EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int Információ és on-line formanyomtatványok:

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Dr Piróth Mentálhigiénés Otthon élelmiszerbeszerzések Tartalom letöltése PDF-ben

Dr Piróth Mentálhigiénés Otthon élelmiszerbeszerzések Tartalom letöltése PDF-ben Hirdetmény Közbeszerzési Értesítő száma: 2009 / 125 Ajánlatkérő: Dr Piróth Endre Mentálhigiénés Otthon Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: 9086 Töltéstava, Táplánypuszta 1. Beszerzés tárgya: Árubeszerzés

Részletesebben

Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal

Azonos a fent említett kapcsolattartási ponttal/pontokkal 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani:

Ha attól eltérő, kérjük töltse ki az A.II mellékletet Az ajánlatokat a következő címre kell benyújtani: 3. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben