Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 27-én tartott nyílt üléséről. 91/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 27-én tartott nyílt üléséről. 91/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat:"

Átírás

1 91/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Csopak községi strand pavilonsorában lévő volt zöldséges üzletet (hasznos alapterület: 9,85 m2) Petrányi István egyéni vállalkozó (8229 Csopak, Homokbánya u. 31.) részére adja bérbe vinotéka (vendéglátás) céljára a bérleti jog megvásárlásával december 31- ig. Határidő: május 05.

2 92/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Club kérelmét elviekben támogatja, további egyeztetéseket kell lefolytatni a pályahasználattal, illetve tornaterem használattal kapcsolatban. Határidő: május 10.

3 93/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a SCOT-Free Szolgáltató Kft. (1048 Budapest, Megyeri út 210.) által készített Közoktatási Esélyegyenlőségi Program Felülvizsgálata 2010 megnevezésű programot elfogadja. Határidő: május 05.

4 94/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Általános Iskola fűtéskorszerűsítésére (pellet fűtéssel történő kiegészítő fűtésre) vonatkozóan árajánlatokat kér be. Határidő: május 15.

5 95/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a évi éves ellenőrzési jelentést megismerte és nem fogadja el. Határidő: május 05.

6 96/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a évre vonatkozó közbeszerzési tervet a melléklet szerint elfogadja. Határidő: május 05.

7 97/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Sikeres Magyarországért Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram keretében az OTP Bank Nyrt-től vesz fel ,- Ft összegű hitelt 10 éves futamidőre strandjának rekonstrukciójához. Csopak Község Önkormányzata kötelezettséget vállal arra, hogy a futamidő alatti költségvetésébe a hitel és járulékai visszafizetésére a fedezetet saját bevételeiből a fejlesztések előtt betervezi, jóváhagyja és biztosítja. Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t a hitelszerződés megkötésére az OTP Bank Rt-vel. Határidő: számla fizetési határideje

8 98/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Sikeres Magyarországért Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram keretében az OTP Bank Nyrt-től vesz fel ,- Ft összegű hitelt 10 éves futamidőre általános iskolájának energetikai korszerűsítésére. Csopak Község Önkormányzata kötelezettséget vállal arra, hogy a futamidő alatti költségvetésébe a hitel és járulékai visszafizetésére a fedezetet saját bevételeiből a fejlesztések előtt betervezi, jóváhagyja és biztosítja. Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t a hitelszerződés megkötésére az OTP Bank Rt-vel. Határidő: számla fizetési határideje

9 99/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Állami Számvevőszék Veszprém Megyei Ellenőrzési Igazgatósága által a Csopak Község Önkormányzatánál a június 7-én megtartott Európai Parlament tagjai választásának lebonyolításához felhasznált pénzeszközök elszámolásának ellenőrzéséről készült vizsgálati jelentésben a rögzített hiányosságok felszámolására vonatkozó intézkedési tervet az alábbiak szerint hagyja jóvá. INTÉZKEDÉSI TERV AZ ÁSZ JELENTÉSHEZ A jogszabályi előírások maradéktalan betartása érdekében: 1. A gondoskodjon az évközi pótelőirányzatok biztosítása esetén az Ámr 67 (2) bek. foglaltaknak megfelelően a Képviselő-testület legalább negyedévente történő tájékoztatásáról.. Határidő: folyamatos Ambrus Tibor Teszéri Judit 2. A biztosítsa az Áht 12/A (1) bek. előirtak betartását, amelynek értelmében a költségvetés végrehajtása során tárgyévi kifizetési kötelezettség a jóváhagyott kiadási előirányzatok mértékéig saját bevételek teljesülési ütemére figyelemmel vállalható. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 3. A biztosítsa az Ámr 72 (7) bek előírtak szerinti kötelezettségvállalás és az Ámr 74 (2) bek. h) pontjában előírtak szerinti kötelezettségvállalás ellenjegyzés a belső szabályzatban rögzítésre, a gyakorlatban elvégzésre kerüljön. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 4. A intézkedjen, hogy a számviteli bizonylatok a Számv. Tv. 167 (1) bek. c) pontjában előírt alaki és tartalmi követelményeknek megfeleljenek. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 5. A gondoskodjon az Ámr 75 (1) bek. előírt kötelezettségvállaláshoz kapcsolódó nyilvántartás vezetéséről. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 6. A gondoskodjon az Ámr 76 (1)-(3) bek. foglaltaknak megfelelően arról, hogy a szakmai teljesítés igazolásra kijelölt személyek az okmányok alján, a belső szabályzatban előírt módon végezzék el ellenőrzési feladataikat, szakmailag igazolják a kiadások jogosságát, összegszerűségét, ellenszolgáltatást is magában foglaló kötelezettségvállalás esetében annak teljesítését. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető

10 A rendelkezzen az összeférhetetlenségi követelményekről, ezáltal biztosítsa az Ámr 80 (2) bek. előírtaknak megfelelően, hogy kötelezettségvállalást, ellenjegyzést, érvényesítést, utalványozást és szakmai teljesítés igazolást az azzal megbízott személy saját maga javára ne végezhessen. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 8. A biztosítsa a választási pénzeszközök felhasználásának ellenőrzését a HVI egy tagjának megbízásával. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető A munka színvonalának javítása érdekében: 1. A kezdeményezze, hogy számvevői jelentésben foglaltakat a Képviselő-testület tárgyalja meg és a feltárt hiányosságok megszüntetése érdekében készíttessen intézkedési tervet a határidők és felelősök megjelölésével. Az intézkedési tervet, az elfogadást követő 30 napon belül küldje meg az ÁSZ Veszprém Megyei Ellenőrzési Irodája részére. Határidő: június 30. Ambrus Tibor 2. A biztosítsa, hogy a választásokkal kapcsolatos feladat-típusú elszámolás Tanúsítvány részében közölt adatszolgáltatás valós, dokumentumokkal alátámasztott információkat tartalmazzon. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető A gondoskodjon róla, hogy a választás lebonyolításával kapcsolatos általános költségek megállapításra és a választási szakfeladaton elszámolásra kerüljenek. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető Határidő: számla fizetési határideje

11 100/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy A kerékpárosbarát település elnevezésű, KDOP-2.1.1/D jelű pályázati program keretében a kiviteli tervek és a közbeszerzéshez szükséges költségvetési kiírás készítésére vonatkozóan az alábbi döntést hozza: 1) A Képviselő-testület a Kertharmónia Stúdió Bt-t (8247 Hidegkút, Fő u. 30.) bízza meg a pihenőpark kiviteli tervének, valamint a költségvetési kiírásának elkészítésével, az ajánlatában szereplő bruttó ,-Ft összegért. 2) A Képviselő-testület az Örkény és Ifjúsági sétányra vonatkozó kiviteli terv és költségvetési kiírás készítésével Fehérné Helena Greamnovát (8200 Veszprém, Veszprémvölgyi u. 41.) bízza meg az ajánlatában szereplő ,-Ft + Áfa összegért. 3) A Képviselő-testület a Sport utcára vonatkozó kiviteli terv és költségvetési kiírás készítésével a Bakony Plastiroute Kft-t (8200 Veszprém, Füredi u. 49.) bízza meg az ajánlatában szereplő ,-Ft + Áfa összegért. 4) A Képviselő-testület Fehérvári és Fekete Kft-t (8200 Veszprém, Egry J. u. 45/A.) bízza meg a madárles és csillagvárta kiviteli tervének és költségvetési kiírásának készítésével az ajánlatában szereplő ,-Ft + Áfa összegért. Határidő: azonnal

12 101/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Aditus Tanácsadó és Szolgáltató Zrt-nek (1054 Budapest, Báthori u. 3.) MVH által kiírt azonosító számú Integrált Közösségi és Szolgáltató tér kialakítása pályázat elnyeréséért az 1/642-6/2007. sz. megbízási szerződés 1.3 pontja alapján Ft+ÁFA sikerdíjat kifizet a céltartalék terhére. Határidő: számla fizetési határideje

13 102/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy ilyen költségek mellett nem támogatja az uniós strandjátékok és strandsportok fesztiváljának megrendezését. Határidő: május 05.

14 103/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Pannon Consulting Group Kft. (8360 Keszthely, Balaton u. 14.) ajánlatát jelenleg nem támogatja. A strandon lévő volt Fregatt étterem fürdőkultúrához kapcsolódó, szolgáltatási célú hasznosítására ötletbörzét hirdet meg. Felkéri a t, hogy a júniusi ülésre dolgozza ki az ötletbörze megtartásának feltételeit. Határidő: június 15.

15 104/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja Kavarna városával az együttműködést, az együttműködési megállapodás aláírását május 06-án. Határidő: május 03.

16 105/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja, hogy a kínai Tangshan városa által jelzett testvérvárosi kapcsolat tárgyában a tárgyalásokat kezdje meg a Testület. A Képviselő-testület egyetért a kínai főből álló küldöttség fogadásával június között 3 napra. Határidő: május 14.

17 106/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (2040 Budaörs, Neumann János u. 1.) által a Csopak, 480/11 hrsz-ú ingatlan telekhatár-rendezésével kapcsolatban beadott ingatlan csereszerződést elvileg támogatja amennyiben a szerződés-tervezet 1. pont 4. bekezdésében foglaltak tisztázódnak. Határidő: május 14.

18 107/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Firmiter Bt-vel (8230 Balatonfüred, Móricz Zs. u. 18/A.) a mellékelt megbízási-tanácsadási szerződést határozatlan időre megköti. Határidő: május 03.

19 108/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó vízimenői feladatok ellátására a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatával köt szerződést. A szerződés időtartama május 22-től szeptember 05-ig tart. Utasítja a t, hogy a szerződést készítse elő, és felhatalmazza a t a szerződés aláírására. Határidő: május 22.

20 109/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó őrző-védő és pénzszállító feladatok ellátására a Duna Security Kft-vel köt szerződést. A szerződés időtartama május 22-től szeptember 05-ig tart. Utasítja a t, hogy a szerződést készítse elő, és felhatalmazza a t a szerződés aláírására. Határidő: május 22.

21 110/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó elsősegély nyújtási feladatra kötött 1/474-6/2008 sz. szerződést a strand nyitvatartási idejének meghosszabbítása miatt közös megegyezéssel módosítja. A szolgáltatás új vállalási ára: bruttó ,- Ft. Utasítja a t, hogy a szerződés-módosítást készítse elő, és felhatalmazza a t a szerződés aláírására. Határidő: május 31.

22 111/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Paloznak Község Önkormányzatának Csopak strandi kedvezményes idénybérlettel kapcsolatos kérelmét nem támogatja. Határidő: május 14.

23 112/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Neonia Kft. (Solymár, Panoráma u. 162.) ajánlatát elfogadja az alábbiak szerint. A Neonia Kft. térítésmentesen Csopakról gömbpanoráma képeket készít, illetve a felajánlott két gömbpanoráma képet a Katolikus templom és a Református templom belsejéről kéri elkészíteni. A 2 darab belső panoráma fénykép összege: ,- Ft+ÁFA. Határidő: május 14.

24 113/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a mandula ünnep, a május 01-ei és a szeptemberi szüreti rendezvényen a kitelepülés évben térítésmentes legyen. Határidő: azonnal

25 114/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Orbán Attila Kövesd Ingatlan Kft. (1081 Budapest, Népszínház u. 59.) kérelmére az alábbi döntés hozza: A 16/2003. (XI. 01.) rendelettel elfogadott Csopak Község Helyi Építési Szabályzat 16. -ban részletezett előírások kiegészítésével a rendelet módosítási eljárását elindítja. A pontja jelenleg: A lakóterületen magastetős épületek létesíthetők, a tető hajlásszöge között lehet. A pontja kiegészítéssel: A lakóterületen magastetős épületek létesíthetők, a tető hajlásszöge között lehet. Kivéve, ha arra jogosult szakmai testület (pld. Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, Műemléki Tanácsadó Testület, a Tervtanács, stb.) egyetértő szakvéleménye rendelkezésre áll. A szakvéleménynek igazolnia kell, hogy a tervezett építmény méreteivel, elhelyezésével, építészeti kialakításával illeszkedik a környezet és a környező beépítés adottságaihoz. Határidő: azonnal

26 115/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Czirják Sándor és Czirják-Fodor Veronika 1125 Budapest, Galgóczy u. 30/B. szám alatti lakos kérelmére a 8229 Csopak, Szitahegyi utca 12. szám alatt építendő családi lakóház ivóvízbekötés létesítéséhez a meglévő viziközműre történő csatlakozáshoz a közműépítési hozzájárulással kapcsolatosan az alábbi döntést hozza: Ivóvízbekötés esetén a hozzájárulás mértéke: bruttó ,- Ft Befizetési határidő: a határozat jogerőre emelkedését követő 15. nap A határozat ellen fellebbezésnek helye nincs. Jogszabálysértésre való hivatkozással a határozat bírósági felülvizsgálata kérhető. Határidő: május 10.

27 116/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Kiss Gergő (8200 Veszprém, Diósy M. u. 2/E.) strandi bérleti díj részletfizetéssel kapcsolatos kérelmét elutasítja. Felkéri a t a kérelmező kiértesítésére. Határidő: azonnal

28 117/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balázs-Boglárka Bt. (8230 Balatonfüred, Perczel Mór u. 8.) kérelmére hozzájárulását adja, hogy az általa bérelt üzlethelyiséghez az üzlet strand felöli oldalán a piros vonalig 19,61 m2 közterületet béreljen a strandrendeletben meghatározott területbérleti díj befizetése ellenében december 31-ig tartó időszakra. A területbérleti díj évben a 4/2008. (III. 26.) számú strand rendjéről szóló rendelet 1. számú melléklete szerint 4.000,- Ft+ÁFA/m2, azt követően évente az infláció mértékével emelt összeg. A Képviselő-testület felhatalmazza Ambrus Tibor t és Dr. Szántód Anita t a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 14.

29 118/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Orovecz Ferenc és Orovecz Ferencné (8229 Csopak, Dózsa Gy. u. 8.) szám alatti lakosok kérelmére az alábbi döntést hozza: A kérelemben foglaltakkal egyetért és a vagyonrendeletet módosítja, amelynek mellékleteit érintően a Csopak 80/1 helyrajzi számú, 66 m2 területnagyságú közút megnevezésű ingatlanát a korlátozottan forgalomképes vagyontárgyai közé átsorolja (a változtatás költségei a kérelmezőt terhelik). Határidő: május 05.

30 119/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Petrányi István kérelmére az alábbi döntést hozza: A 16/2003. (XI. 01.) rendelettel elfogadott Csopak Község Szabályozási Terven jelölt, Homokbánya utcát érintő szabályozási vonalnak a kérelemben foglaltak szerinti módosításával mely szerint a 12 m-es szabályozási szélesség 8 m-es szabályozási szélességre módosuljon - elviekben egyetért. A jelenleg hatályos Csopak Község Szabályozási tervén jelölt útszabályozásoknak a teljes településre vonatkozó, együttes felülvizsgálatát kezdeményezi, amelyhez árajánlatokat kér be tervezőktől. Határidő: május 05.

31 120/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 265/2009. (X. 29.) ÖKT. sz. határozatát visszavonja. A polimerizációs lámpa költségét a évi fogorvosi szakfeladat költségvetési sorból fedezi ,- Ft+ÁFA összegben. Határidő: május 05.

32 121/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Koronczainé Gróf Ágnes balatonfűzfői lakos kérelmére bérbe adja a tulajdonát képező községi strand nyugati területén az alábbi területeket: a strand nyugati végén lévő 2. és 3. számú viziállást, illetve a viziállás parti csatlakozásánál lévő m2 területet vizi sporteszköz-kölcsönzés, valamint szörf oktatás céljára, a szennyvízátemelő mellett a strandgondnok által kijelölt 8 m2 nagyságú területet szörftároló állvány elhelyezése céljára, a strandgondnok által kijelölt 2 m2 nagyságú területet napozóágy kölcsönző tevékenység céljára, a strandgondnok által kijelölt 2 m2 nagyságú területet napernyő kölcsönző tevékenység céljára. A strand keleti végén lévő a strandgondok által kijelölt 10 m2 nagyságú területet vizi sporteszköz kölcsönző tevékenység céljára május 15-től december 31-ig. Bérleti díj összege: ,- Ft+ÁFA, melynek befizetése a szerződéskötéskor történik. A továbbiakban minden év február 28-ig. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a kérelmező kiértesítésére és a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május 14.

33 122/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Csopak- Paloznaki Református Társegyházközség (8229 Csopak, Paloznaki u. 2.) részére a parókia teljes külső felújításához ,- Ft támogatást nyújt. Határidő: május 05.

34 123/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Fulltech Kft. (8200 Veszprém, Muskátli u. 8.) az Intelligens strand projekt keretében megvalósuló információs terminálok keretprogramjához benyújtott ajánlatát elfogadja az alábbiak szerint: Egyedi szoftverfejlesztés költsége: Kiosk szoftver licens (2 db gépre): Mindösszesen: ,- Ft+ÁFA ,- Ft+ÁFA ,- Ft+ÁFA Határidő: május 05.

35 91/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Csopak községi strand pavilonsorában lévő volt zöldséges üzletet (hasznos alapterület: 9,85 m2) Petrányi István egyéni vállalkozó (8229 Csopak, Homokbánya u. 31.) részére adja bérbe vinotéka (vendéglátás) céljára a bérleti jog megvásárlásával december 31- ig. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Balatonfüredi Kölyök Labdarúgó Club kérelmét elviekben támogatja, további egyeztetéseket kell lefolytatni a pályahasználattal, illetve tornaterem használattal kapcsolatban. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a SCOT-Free Szolgáltató Kft. (1048 Budapest, Megyeri út 210.) által készített Közoktatási Esélyegyenlőségi Program Felülvizsgálata 2010 megnevezésű programot elfogadja. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Általános Iskola fűtéskorszerűsítésére (pellet fűtéssel történő kiegészítő fűtésre) vonatkozóan árajánlatokat kér be. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a évi éves ellenőrzési jelentést megismerte és nem fogadja el. Határidő: május 05.

36 96/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a évre vonatkozó közbeszerzési tervet a melléklet szerint elfogadja. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Sikeres Magyarországért Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram keretében az OTP Bank Nyrt-től vesz fel ,- Ft összegű hitelt 10 éves futamidőre strandjának rekonstrukciójához. Csopak Község Önkormányzata kötelezettséget vállal arra, hogy a futamidő alatti költségvetésébe a hitel és járulékai visszafizetésére a fedezetet saját bevételeiből a fejlesztések előtt betervezi, jóváhagyja és biztosítja. Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t a hitelszerződés megkötésére az OTP Bank Rt-vel. Határidő: számla fizetési határideje 98/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Sikeres Magyarországért Önkormányzati Infrastruktúrafejlesztési Hitelprogram keretében az OTP Bank Nyrt-től vesz fel ,- Ft összegű hitelt 10 éves futamidőre általános iskolájának energetikai korszerűsítésére. Csopak Község Önkormányzata kötelezettséget vállal arra, hogy a futamidő alatti költségvetésébe a hitel és járulékai visszafizetésére a fedezetet saját bevételeiből a fejlesztések előtt betervezi, jóváhagyja és biztosítja. Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete felhatalmazza a t a hitelszerződés megkötésére az OTP Bank Rt-vel. Határidő: számla fizetési határideje 99/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Állami Számvevőszék Veszprém Megyei Ellenőrzési Igazgatósága által a Csopak Község Önkormányzatánál a június 7-én megtartott Európai Parlament tagjai választásának lebonyolításához felhasznált pénzeszközök elszámolásának ellenőrzéséről készült vizsgálati jelentésben a rögzített hiányosságok felszámolására vonatkozó intézkedési tervet az alábbiak szerint hagyja jóvá. INTÉZKEDÉSI TERV AZ ÁSZ JELENTÉSHEZ A jogszabályi előírások maradéktalan betartása érdekében:

37 1. A gondoskodjon az évközi pótelőirányzatok biztosítása esetén az Ámr 67 (2) bek. foglaltaknak megfelelően a Képviselő-testület legalább negyedévente történő tájékoztatásáról.. Határidő: folyamatos Ambrus Tibor Teszéri Judit 2. A biztosítsa az Áht 12/A (1) bek. előirtak betartását, amelynek értelmében a költségvetés végrehajtása során tárgyévi kifizetési kötelezettség a jóváhagyott kiadási előirányzatok mértékéig saját bevételek teljesülési ütemére figyelemmel vállalható. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 3. A biztosítsa az Ámr 72 (7) bek előírtak szerinti kötelezettségvállalás és az Ámr 74 (2) bek. h) pontjában előírtak szerinti kötelezettségvállalás ellenjegyzés a belső szabályzatban rögzítésre, a gyakorlatban elvégzésre kerüljön. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 4. A intézkedjen, hogy a számviteli bizonylatok a Számv. Tv. 167 (1) bek. c) pontjában előírt alaki és tartalmi követelményeknek megfeleljenek. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 5. A gondoskodjon az Ámr 75 (1) bek. előírt kötelezettségvállaláshoz kapcsolódó nyilvántartás vezetéséről. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 6. A gondoskodjon az Ámr 76 (1)-(3) bek. foglaltaknak megfelelően arról, hogy a szakmai teljesítés igazolásra kijelölt személyek az okmányok alján, a belső szabályzatban előírt módon végezzék el ellenőrzési feladataikat, szakmailag igazolják a kiadások jogosságát, összegszerűségét, ellenszolgáltatást is magában foglaló kötelezettségvállalás esetében annak teljesítését. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 7. A rendelkezzen az összeférhetetlenségi követelményekről, ezáltal biztosítsa az Ámr 80 (2) bek. előírtaknak megfelelően, hogy kötelezettségvállalást, ellenjegyzést, érvényesítést, utalványozást és szakmai teljesítés igazolást az azzal megbízott személy saját maga javára ne végezhessen. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető 8. A biztosítsa a választási pénzeszközök felhasználásának ellenőrzését a HVI egy tagjának megbízásával. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető A munka színvonalának javítása érdekében:

38 9. A kezdeményezze, hogy számvevői jelentésben foglaltakat a Képviselő-testület tárgyalja meg és a feltárt hiányosságok megszüntetése érdekében készíttessen intézkedési tervet a határidők és felelősök megjelölésével. Az intézkedési tervet, az elfogadást követő 30 napon belül küldje meg az ÁSZ Veszprém Megyei Ellenőrzési Irodája részére. Határidő: június 30. Ambrus Tibor 10. A biztosítsa, hogy a választásokkal kapcsolatos feladat-típusú elszámolás Tanúsítvány részében közölt adatszolgáltatás valós, dokumentumokkal alátámasztott információkat tartalmazzon. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető A gondoskodjon róla, hogy a választás lebonyolításával kapcsolatos általános költségek megállapításra és a választási szakfeladaton elszámolásra kerüljenek. Határidő: folyamatos Teszéri Judit adó- és pénzügyi irodavezető Határidő: számla fizetési határideje 100/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy A kerékpárosbarát település elnevezésű, KDOP-2.1.1/D jelű pályázati program keretében a kiviteli tervek és a közbeszerzéshez szükséges költségvetési kiírás készítésére vonatkozóan az alábbi döntést hozza: 5) A Képviselő-testület a Kertharmónia Stúdió Bt-t (8247 Hidegkút, Fő u. 30.) bízza meg a pihenőpark kiviteli tervének, valamint a költségvetési kiírásának elkészítésével, az ajánlatában szereplő bruttó ,-Ft összegért. 6) A Képviselő-testület az Örkény és Ifjúsági sétányra vonatkozó kiviteli terv és költségvetési kiírás készítésével Fehérné Helena Greamnovát (8200 Veszprém, Veszprémvölgyi u. 41.) bízza meg az ajánlatában szereplő ,-Ft + Áfa összegért. 7) A Képviselő-testület a Sport utcára vonatkozó kiviteli terv és költségvetési kiírás készítésével a Bakony Plastiroute Kft-t (8200 Veszprém, Füredi u. 49.) bízza meg az ajánlatában szereplő ,-Ft + Áfa összegért. 8) A Képviselő-testület Fehérvári és Fekete Kft-t (8200 Veszprém, Egry J. u. 45/A.) bízza meg a madárles és csillagvárta kiviteli tervének és költségvetési kiírásának készítésével az ajánlatában szereplő ,-Ft + Áfa összegért. Határidő: azonnal

39 101/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az Aditus Tanácsadó és Szolgáltató Zrt-nek (1054 Budapest, Báthori u. 3.) MVH által kiírt azonosító számú Integrált Közösségi és Szolgáltató tér kialakítása pályázat elnyeréséért az 1/642-6/2007. sz. megbízási szerződés 1.3 pontja alapján Ft+ÁFA sikerdíjat kifizet a céltartalék terhére. Határidő: számla fizetési határideje 102/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy ilyen költségek mellett nem támogatja az uniós strandjátékok és strandsportok fesztiváljának megrendezését. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Pannon Consulting Group Kft. (8360 Keszthely, Balaton u. 14.) ajánlatát jelenleg nem támogatja. A strandon lévő volt Fregatt étterem fürdőkultúrához kapcsolódó, szolgáltatási célú hasznosítására ötletbörzét hirdet meg. Felkéri a t, hogy a júniusi ülésre dolgozza ki az ötletbörze megtartásának feltételeit. Határidő: június /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja Kavarna városával az együttműködést, az együttműködési megállapodás aláírását május 06-án. Határidő: május 03.

40 105/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete támogatja, hogy a kínai Tangshan városa által jelzett testvérvárosi kapcsolat tárgyában a tárgyalásokat kezdje meg a Testület. A Képviselő-testület egyetért a kínai főből álló küldöttség fogadásával június között 3 napra. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Macrogamma Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság (2040 Budaörs, Neumann János u. 1.) által a Csopak, 480/11 hrsz-ú ingatlan telekhatár-rendezésével kapcsolatban beadott ingatlan csereszerződést elvileg támogatja amennyiben a szerződés-tervezet 1. pont 4. bekezdésében foglaltak tisztázódnak. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Firmiter Bt-vel (8230 Balatonfüred, Móricz Zs. u. 18/A.) a mellékelt megbízási-tanácsadási szerződést határozatlan időre megköti. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó vízimenői feladatok ellátására a Vizimentők Magyarországi Szakszolgálatával köt szerződést. A szerződés időtartama május 22-től szeptember 05-ig tart. Utasítja a t, hogy a szerződést készítse elő, és felhatalmazza a t a szerződés aláírására. Határidő: május 22.

41 109/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó őrző-védő és pénzszállító feladatok ellátására a Duna Security Kft-vel köt szerződést. A szerződés időtartama május 22-től szeptember 05-ig tart. Utasítja a t, hogy a szerződést készítse elő, és felhatalmazza a t a szerződés aláírására. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a strandon ellátandó elsősegély nyújtási feladatra kötött 1/474-6/2008 sz. szerződést a strand nyitvatartási idejének meghosszabbítása miatt közös megegyezéssel módosítja. A szolgáltatás új vállalási ára: bruttó ,- Ft. Utasítja a t, hogy a szerződés-módosítást készítse elő, és felhatalmazza a t a szerződés aláírására. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Paloznak Község Önkormányzatának Csopak strandi kedvezményes idénybérlettel kapcsolatos kérelmét nem támogatja. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Neonia Kft. (Solymár, Panoráma u. 162.) ajánlatát elfogadja az alábbiak szerint. A Neonia Kft. térítésmentesen Csopakról gömbpanoráma képeket készít, illetve a felajánlott két gömbpanoráma képet a Katolikus templom és a Református templom belsejéről kéri elkészíteni. A 2 darab belső panoráma fénykép összege: ,- Ft+ÁFA. Határidő: május 14.

42 113/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a mandula ünnep, a május 01-ei és a szeptemberi szüreti rendezvényen a kitelepülés évben térítésmentes legyen. Határidő: azonnal 114/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Orbán Attila Kövesd Ingatlan Kft. (1081 Budapest, Népszínház u. 59.) kérelmére az alábbi döntés hozza: A 16/2003. (XI. 01.) rendelettel elfogadott Csopak Község Helyi Építési Szabályzat 16. -ban részletezett előírások kiegészítésével a rendelet módosítási eljárását elindítja. A pontja jelenleg: A lakóterületen magastetős épületek létesíthetők, a tető hajlásszöge között lehet. A pontja kiegészítéssel: A lakóterületen magastetős épületek létesíthetők, a tető hajlásszöge között lehet. Kivéve, ha arra jogosult szakmai testület (pld. Kulturális Örökségvédelmi Hivatal, Műemléki Tanácsadó Testület, a Tervtanács, stb.) egyetértő szakvéleménye rendelkezésre áll. A szakvéleménynek igazolnia kell, hogy a tervezett építmény méreteivel, elhelyezésével, építészeti kialakításával illeszkedik a környezet és a környező beépítés adottságaihoz. Határidő: azonnal 115/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Czirják Sándor és Czirják-Fodor Veronika 1125 Budapest, Galgóczy u. 30/B. szám alatti lakos kérelmére a 8229 Csopak, Szitahegyi utca 12. szám alatt építendő családi lakóház ivóvízbekötés létesítéséhez a meglévő viziközműre történő csatlakozáshoz a közműépítési hozzájárulással kapcsolatosan az alábbi döntést hozza: Ivóvízbekötés esetén a hozzájárulás mértéke: bruttó ,- Ft Befizetési határidő: a határozat jogerőre emelkedését követő 15. nap A határozat ellen fellebbezésnek helye nincs. Jogszabálysértésre való hivatkozással a határozat bírósági felülvizsgálata kérhető. Határidő: május 10.

43 116/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Kiss Gergő (8200 Veszprém, Diósy M. u. 2/E.) strandi bérleti díj részletfizetéssel kapcsolatos kérelmét elutasítja. Felkéri a t a kérelmező kiértesítésére. Határidő: azonnal 117/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Balázs-Boglárka Bt. (8230 Balatonfüred, Perczel Mór u. 8.) kérelmére hozzájárulását adja, hogy az általa bérelt üzlethelyiséghez az üzlet strand felöli oldalán a piros vonalig 19,61 m2 közterületet béreljen a strandrendeletben meghatározott területbérleti díj befizetése ellenében december 31-ig tartó időszakra. A területbérleti díj évben a 4/2008. (III. 26.) számú strand rendjéről szóló rendelet 1. számú melléklete szerint 4.000,- Ft+ÁFA/m2, azt követően évente az infláció mértékével emelt összeg. A Képviselő-testület felhatalmazza Ambrus Tibor t és Dr. Szántód Anita t a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Orovecz Ferenc és Orovecz Ferencné (8229 Csopak, Dózsa Gy. u. 8.) szám alatti lakosok kérelmére az alábbi döntést hozza: A kérelemben foglaltakkal egyetért és a vagyonrendeletet módosítja, amelynek mellékleteit érintően a Csopak 80/1 helyrajzi számú, 66 m2 területnagyságú közút megnevezésű ingatlanát a korlátozottan forgalomképes vagyontárgyai közé átsorolja (a változtatás költségei a kérelmezőt terhelik). Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete Petrányi István kérelmére az alábbi döntést hozza: A 16/2003. (XI. 01.) rendelettel elfogadott Csopak Község Szabályozási Terven jelölt, Homokbánya utcát érintő szabályozási vonalnak a kérelemben foglaltak szerinti módosításával mely szerint a 12 m-es szabályozási szélesség 8 m-es szabályozási szélességre módosuljon - elviekben egyetért. A jelenleg hatályos Csopak Község Szabályozási tervén jelölt útszabályozásoknak a teljes településre vonatkozó, együttes felülvizsgálatát kezdeményezi, amelyhez árajánlatokat kér be tervezőktől. Határidő: május 05.

44 120/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a 265/2009. (X. 29.) ÖKT. sz. határozatát visszavonja. A polimerizációs lámpa költségét a évi fogorvosi szakfeladat költségvetési sorból fedezi ,- Ft+ÁFA összegben. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy Koronczainé Gróf Ágnes balatonfűzfői lakos kérelmére bérbe adja a tulajdonát képező községi strand nyugati területén az alábbi területeket: a strand nyugati végén lévő 2. és 3. számú viziállást, illetve a viziállás parti csatlakozásánál lévő m2 területet vizi sporteszköz-kölcsönzés, valamint szörf oktatás céljára, a szennyvízátemelő mellett a strandgondnok által kijelölt 8 m2 nagyságú területet szörftároló állvány elhelyezése céljára, a strandgondnok által kijelölt 2 m2 nagyságú területet napozóágy kölcsönző tevékenység céljára, a strandgondnok által kijelölt 2 m2 nagyságú területet napernyő kölcsönző tevékenység céljára. A strand keleti végén lévő a strandgondok által kijelölt 10 m2 nagyságú területet vizi sporteszköz kölcsönző tevékenység céljára május 15-től december 31-ig. Bérleti díj összege: ,- Ft+ÁFA, melynek befizetése a szerződéskötéskor történik. A továbbiakban minden év február 28-ig. A Képviselő-testület felhatalmazza a t a kérelmező kiértesítésére és a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: május /2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Csopak- Paloznaki Református Társegyházközség (8229 Csopak, Paloznaki u. 2.) részére a parókia teljes külső felújításához ,- Ft támogatást nyújt. Határidő: május 05.

45 123/2010. (IV. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Fulltech Kft. (8200 Veszprém, Muskátli u. 8.) az Intelligens strand projekt keretében megvalósuló információs terminálok keretprogramjához benyújtott ajánlatát elfogadja az alábbiak szerint: Egyedi szoftverfejlesztés költsége: Kiosk szoftver licens (2 db gépre): Mindösszesen: ,- Ft+ÁFA ,- Ft+ÁFA ,- Ft+ÁFA Határidő: május 05.

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 17-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 17-én tartott nyílt üléséről 261/2010. (XI. 17.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az önkormányzat tulajdonában lévő 80/1 hrsz-ú 66 m2 térmértékű ingatlant értékesíti Orovecz Ferenc

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete október 15-én tartott nyílt üléséről 251/2010. (X. 15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete működési feladatainak finanszírozásához, likviditási célra 30.000.000 forint összegű 1 éves futamidejű folyószámla

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzatának Településfejlesztési és Idegenforgalmi Bizottsága június 17-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzatának Településfejlesztési és Idegenforgalmi Bizottsága június 17-én tartott nyílt üléséről 87/2014. (VI. 17.) TFIB számú határozat: Bíró Edit (8229 Csopak, Szérűskert u. 14. szám alatti lakos) egyéni vállalkozó kérelmére úgy dönt, hogy a községi strand nyugati kapuja mellett a 2014. évi strandszezonra

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 31-én tartott nyílt üléséről. 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: 3/2005. (I. 31.) ÖKT. számú h a t á r o z a t: az önkormányzat 2006. évi munkatervét az elhangzott módosításokkal jóváhagyta. Megbízza a t, hogy a jóváhagyott munkatervet az érintetteknek küldje meg. Határidő:

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f.

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete március 27-én tartott nyílt üléséről. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: K.m.f. 44/2013. (III. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a csopaki 163/3 helyrajzi számú ingatlanon nyilvántartott általános iskola belső udvarának térkövezésére 3.000.000,-

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat:

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT. Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete január 25-én tartott nyílt üléséről. 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2005. január 25-én tartott nyílt üléséről 1/2004. (I. 25.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete a nyílt

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 28-án tartott nyílt üléséről. 88/2014. (V. 28.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 28-án tartott nyílt üléséről. 88/2014. (V. 28.) ÖKT számú határozat: 88/2014. (V. 28.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a gyermekvédelmi és gyermekjóléti feladatok ellátásáról szóló átfogó értékelést tudomásul veszi és elfogadja. Megbízza

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 15-én tartott nyílt üléséről 16/2017. (II.15.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a mellékelt adósságot keletkeztető 4 éves kötelezettség kimutatást elfogadja. Határidő: 2017. február 15. Felelős:

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 20-án tartott nyílt üléséről 227/2013. (XI.20.) ÖKT. számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az önkormányzati ingatlantérkép elkészítésére megbízást ad a Fókusz Geodézia Mérnöki és Szolgáltató

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 27-én tartott nyílt üléséről. 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 27-én tartott nyílt üléséről. 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat: 24/2014. (II. 27.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 19/2014. (I.29.) ÖKT. számú határozatát Kellerné Jánka Andrea kérelmére módosítja, mely szerint a Csopak, Fecske

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 26-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 259/2008. (IX. 26.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete szeptember 26-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 259/2008. (IX. 26.) ÖKT számú határozat: 259/2008. (IX. 26.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzat Képviselő-testülete úgy dönt, hogy az EMVA IKSZT pályázaton részt vesz a Kultúrház épületének funkcióbővítő megújítása céljából. Csopak

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. augusztus 7.- én 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 43/2009.(III. 19.) Kt. számú határozata

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 43/2009.(III. 19.) Kt. számú határozata TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 43/2009.(III. 19.) Kt. számú határozata a Tiszavasvári Város Önkormányzata gazdálkodási rendszerének 2008. évi ellenőrzéséről című számvevői jelentésről,

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

221/2015. (09.15.) Kt. határozat

221/2015. (09.15.) Kt. határozat 221/2015. (09.15.) Kt. határozat SAL-X Kft. gazdasági helyzetének áttekintése című napirendi pontot zárt ülés keretében tárgyalja. A zárt ülés indoka: Az önkormányzat vagyonával való rendelkezés; Az önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről. 1 Ikt. szám: 1/681-1/2015. JEGYZŐKÖNYV Készült: Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. május 14-én 7.30 órai kezdettel tartott rendkívüli nyílt üléséről. Jelen vannak:, Balogh Balázs

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2014. szeptember 25-i ülésének határozatai 340/2014.(IX.25.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a zárt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 2-ai ülésére. Tárgy: A Balatonfüred 5494 és 5496 hrsz-ú ingatlanok belterületbe vonása BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/171- /2017 Előkészítő: Melléklet: Dr. Szőke Szabolcs kérelem másolata,

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 42/2017.(V.29.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete a polgármester hatáskörébe átruházott 2016. évi szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló beszámolót

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 76/2012. (VI. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. június 25-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

Határozat: 216/2010.(V.27.) Kt.hat.

Határozat: 216/2010.(V.27.) Kt.hat. Határozat: 216/2010.(V.27.) Kt.hat. Dévaványa Város Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat gazdálkodási rendszerének 2009. évi átfogó ellenőrzéséről készült jelentésben megfogalmazott hiányosságok

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: KOZP/4657-6/2013. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. július 31-i rendkívüli ülésére Tárgy: A) Eplényi temető

Részletesebben

Jegyzőkönyvi kivonat

Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Polgármesteri Hivatala Jegyzőkönyvi kivonat Alsónémedi Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Pénzügyi és Településfejlesztési Bizottságának 2012. június 20-án

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-án tartott nyílt üléséről. 91/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 28-án tartott nyílt üléséről. 91/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat: 91/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat: a Csopak Településért Közalapítvány 2015. évi Egyszerűsített éves beszámolóját elfogadja. 2016. április 30. 92/2016. (IV. 28.) ÖKT számú határozat: Csopak Község

Részletesebben

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért.

Tard község önkormányzat képviselő-testülete az OTP Bank Nyrt.-től 5 503 000 Ft munkabér hitel felvételével egyetért. 30./2012. (IV. 19.) határozata Tárgy: ÖNHIKI pályázat benyújtása 1. Tard község Önkormányzat képviselő-testülete a Magyarország 2012. évi központi költségvetéséről szóló 2011. évi CLXXXVIII. törvény 6.

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület október 16-án tartandó rendkívüli ülésére.

E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület október 16-án tartandó rendkívüli ülésére. Izsák Város Polgármesterétől. E l ő t e r j e s z t é s A Képviselő-testület 2017. október 16-án tartandó rendkívüli ülésére. Tárgy: LED közvilágítás korszerűsítése és üzemeltetése (3). Tisztelt Képviselő-testület!

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 25-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 105/2009. (VI. 25.) Kt. határozat elfogadja a 2009. június 25.-ei rendkívüli ülés alábbi napirendi pontjait: 1. A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program 2.1.2. Kistérségi

Részletesebben

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.

DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG. DOROG VÁROS POLGÁRMESTERE 2510 DOROG BÉCSI ÚT 71. 2511 DOROG PF.:43. TF.: 06 33 431 299 FAX.: 06 33 431 377 E-MAIL : PMESTER@DOROG.HU E l ő t e r j e s z t é s a Képviselő-testület 2008. március 28-i ülésére

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vagyongazdálkodási Bizottsága 2016. február 08-i nyílt és zárt ülésén

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2017. január 26. 1. szám H A T Á R O Z A T O K 1/2017. (I. 26.) közgyűlési hat. Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata által nyújtandó csekély

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

73/2013. (VII. 03.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása

73/2013. (VII. 03.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása 73/2013. (VII. 03.) Öt. határozat Tárgy: Testületi ülés napirendjének elfogadása H A T Á R O Z A T Tiszasziget Község Önkormányzata Képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének december 15-ei ülésére

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének december 15-ei ülésére 12.907-1/2010. E L Ő T E R J E S Z T É S 2010. december 15-ei ülésére Tárgy: Bankgarancia biztosítása ipari terület villamos közmű kiépítése érdekében Előterjesztő: Előterjesztést készítette: Túróczi Miklósné

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Kivonat a képviselő-testület könyvéből könyvéből: Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 45/2016.(IV.13.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 120/2013. (VI. 12.) sz. NORMATÍV Kth: Képviselő-testület 2013. június 12-én megtartott rendkívüli ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 21/2019. (II. 28.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 21/2019. (II. 28.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi napirendet fogadta el: 1. THÉBA Művészeti Szakgimnázium és Szakközépiskola és a Kaledira Nonprofit Kft. kérelme

Részletesebben

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre

Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Mezőgazdasági földterületek haszonbérletre, értékesítésre Tájékoztatás, felvilágosítás kérhető a Váci Városfejlesztő Kft. Vác, Köztársaság út 34. szám alatti irodájában, ügyfélfogadási időben vagy telefonon

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 27-én tartott nyílt üléséről

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 27-én tartott nyílt üléséről 181/2006. (VI. 27.) ÖKT. sz. határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a jelzőrendszeres idősgondozás szükségessége és megvalósításának lehetőségéről szóló beszámolót jóváhagyja. Guáth

Részletesebben

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék):

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék): 130/2015.(VII.02.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúhadházi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 9/2017. (II.2.) ÖKT számú határozat

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete február 2-án tartott rendkívüli nyílt üléséről. 9/2017. (II.2.) ÖKT számú határozat 9/2017. (II.2.) ÖKT számú határozat Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy dönt, hogy a Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. október 19-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-i ülésére

Előterjesztés. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-i ülésére Előterjesztés 7. Lajosmizse Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. november 26-i ülésére Tárgy: OTP helyiséggel kapcsolatos döntés Az előterjesztést készítette: Dodonka Csaba vezető tanácsos

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

H A T Á R O Z A T I J A V A S L A T. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-i rendkívüli nyilvános ülésére

H A T Á R O Z A T I J A V A S L A T. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 13-i rendkívüli nyilvános ülésére Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete az önkormányzat tulajdonában lévő Bazsi, Fő u. 115. sz. 115 hrsz-ú ingatlanon lévő tároló épület kialakításának kivitelezési munkáira beérkezett ajánlatok

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület április 26-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2016. április 26-i ülésének határozatai 132/2016.(IV.26.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

A augusztus 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés határozatai /2017.(VIII. 14.) számú határozat (6 igen egyhangú szavazattal)

A augusztus 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés határozatai /2017.(VIII. 14.) számú határozat (6 igen egyhangú szavazattal) 1 A 2017. augusztus 14-i rendkívüli képviselő-testületi ülés határozatai 74 84 74/2017.(VIII. 14.) számú határozat (6 igen egyhangú szavazattal) Rád Községi Önkormányzat Képviselő-testülete a rendkívüli

Részletesebben

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX:

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2017. április 05. Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2015. november 25-én megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 26-án tartott nyílt üléséről. 130/2010. (V. 26.) ÖKT számú határozat:

Csopak Község Önkormányzata Képviselő-testülete május 26-án tartott nyílt üléséről. 130/2010. (V. 26.) ÖKT számú határozat: 130/2010. (V. 26.) ÖKT számú határozat: Csopak Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a Csopak Településért Közalapítvány 2009. évi számviteli törvény szerinti szervezetek közhasznú beszámolóját és

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 4-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből. rendkívüli ülésének könyvéből. 89/2014. (VI.04.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2014. június 4-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Az önkormányzati

Részletesebben

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja

24/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat a évi éves belső ellenőrzési jelentés és éves összefoglaló ellenőrzési jelentést elfogadja 23/2009. (III. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Önkormányzata a számlavezető OTP Bank Nyrt-től 110 millió Ft összegű bérhitelkeret jóváhagyását kéri. 2009. február 24-től 2010.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ 21- /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 8 -ai rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 8 -ai rendes ülésére 18. Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. július 25-i nyílt ülése jegyzőkönyvéből 239/2013. (VII.25.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI

HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI HOLLÁD KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.számú JEGYZŐKÖNYV 2009. október 13. NYÍLT ÜLÉS HATÁROZATAI 83/2009./X.13./kt.határozat: 84/2009./X.13./kt.határozat: 85/2009./X.13./kt.határozat: 86/2009./X.13./kt.határozat:

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-8/2012. 65/2012.(III.20.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Napsugár Integrált Szociális Intézmény - Szervezeti és Működési Szabályzatát, - Szakmai Programját és - Házirendjét (Idősek

Részletesebben

Segesdi Közös Önkormányzati Hivatal

Segesdi Közös Önkormányzati Hivatal Segesdi Közös Önkormányzati Hivatal 7562 Segesd, Szabadság tér 1. 7511 Ötvöskónyi, Fő u. 51. 7543 Beleg, Kossuth u. 97. Telefon:82/733-402 Telefax:82/598-001 E-mail: segesd@latsat.hu 3/2017. (XI. 24.)

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/3/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. március 25-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS

P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. ELŐTERJESZTÉS BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/ 217- /2016 Előkészítő: Dr. Szőke Szabolcs Melléklet: vázrajz ELŐTERJESZTÉS

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 55/2017.(IX.05.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete pályázatot nyújt be kistelepülési önkormányzatok alacsony összegű fejlesztéseinek támogatására az alábbi

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 11. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. október 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

INTÉZKEDÉSI TERV. végrehajtásáért felelős. Szabóné dr. Bartholomaei Krisztina, jegyző. Baloghné Berend Gabriella Viktória pénzügyi csoportvezető

INTÉZKEDÉSI TERV. végrehajtásáért felelős. Szabóné dr. Bartholomaei Krisztina, jegyző. Baloghné Berend Gabriella Viktória pénzügyi csoportvezető INTÉZKEDÉSI TERV az Állami Számvevőszék által Város Önkormányzata gazdálkodási rendszerének 2011. évi ellenőrzéséről készített jelentésében megfoglalt megállapításokkal kapcsolatban Az Állami Számvevőszék

Részletesebben

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Dévaványa, Hősök tere 1. Tel.: 66/ INTÉZKEDÉSI TERV

Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Dévaványa, Hősök tere 1. Tel.: 66/ INTÉZKEDÉSI TERV Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 5510 Dévaványa, Hősök tere 1. Tel.: 66/483-100 E-mail: onkormanyzat@devavanya.hu INTÉZKEDÉSI TERV Dévaványa Város Önkormányzata gazdálkodási rendszerének 2009.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. december 13-án megtartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 218/2018. (XII. 13.) önkormányzati

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 14.-i rendkívüli ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület február 14.-i rendkívüli ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA P O L G Á R M E S T E R 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1. polgarmester@balatonfured.com Szám: 1/116- /2018 Előkészítő: Csáki László András Melléklet: Térképvázlatok

Részletesebben

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T

Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-13/2012. K I V O N A T 80/2012.(IV.11.) KT. 1./ Dunaföldvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Ráthgéber Lászlónének, a DIT Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetőjének, mint megbízottnak, a Dunaföldvár Város Önkormányzata,

Részletesebben

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Ap/43-20/2018 Az Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 23-án 15:00 Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Ráckeve Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. augusztus 5-én megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal II. emeleti tanácskozó

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

138/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Településfejlesztési Koncepciójának évi szöveges módosításaival egyetér

138/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat Püspökladány Város Településfejlesztési Koncepciójának évi szöveges módosításaival egyetér 137/2009. (XI. 26.) önkormányzati testületi határozat a 2010. évi költségvetési koncepcióban leírt tervezési irányelveket elfogadja, a 2010. évi költségvetési rendelettervezetet kidolgozásra alkalmasnak

Részletesebben

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat

169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 169/2012. (IV. 13.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a vízi közmű szolgáltatásról szóló 2011. évi CCIX. törvény végrehajtására a

Részletesebben