Táv: 21 km V. GYERMEKVASÚT 20 Szintkülönbség: 370 m Szintidő: 5 óra GYALOGTÚRA Az Előzd meg a kisvasutat versenysorozat 1. eseménye Budai hegység 2008

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Táv: 21 km V. GYERMEKVASÚT 20 Szintkülönbség: 370 m Szintidő: 5 óra GYALOGTÚRA Az Előzd meg a kisvasutat versenysorozat 1. eseménye Budai hegység 2008"

Átírás

1 Táv: 21 km V. GYERMEKVASÚT 20 Szintkülönbség: 370 m Szintidő: 5 óra GYALOGTÚRA Az Előzd meg a kisvasutat versenysorozat 1. eseménye Budai hegység IV. 12. Rajt: Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomása Útvonal: Széchenyi-hegy Normafa Tündér-hegy Szépjuhászné Makkosmária Normafa János-hegy Szépjuhászné Hárs hegy - Hűvösvölgy Cél: Hűvösvölgy, Gyermekvasút végállomása. (Csomagszállítás a célba.) Nevezés: a rajt helyszínén 8.00-tól ig Nevezési díj: 600 Ft Frissítés: Üdítőital és zsíros kenyér a célban Díjazás: Oklevél, emléklap, kitűző Térkép: A Budai-hegység turistatérképe Kedvezmények: - legalább 3 fős családokból 1 fő ingyen indulhat! - legalább 10 fős csoportok számára 20% A legtöbb résztvevőt (diák, tanár, szülő, stb.) mozgósító iskola testnevelője emblémázott pólót kap. Információ: Zöldgömb Sport Klub 1037 Budapest, Mécsvirág u Tel/Fax: , zoldgomb@zoldgomb.hu Táv: 10 km III. GYERMEKVASÚT 10 Szintkülönbség: 70 m Szintidő: 3 óra GYALOGTÚRA IV. 12. Rajt: Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomása Cél: Hűvösvölgy, Gyermekvasút végállomása (Csomagszállítás a célba.) Útvonal: Széchenyi-hegy Normafa Makkosmária Szépjuhászné Hárs hegy - Hűvösvölgy Nevezés: a rajt helyszínén 8.00-tól ig Nevezési díj: 600 Ft Frissítés: Üdítőital és zsíros kenyér a célban Díjazás: Oklevél, emléklap, kitűző Térkép: A Budai-hegység turistatérképe Kedvezmények: - legalább 3 fős családokból 1 fő ingyen indulhat! - legalább 10 fős csoportok számára 20% A legtöbb résztvevőt (diák, tanár, szülő, stb.) mozgósító iskola testnevelője emblémázott pólót kap. Információ: Zöldgömb Sport Klub 1037 Budapest, Mécsvirág u Tel/Fax: , zoldgomb@zoldgomb.hu

2 Táv: 27 km I. FOGASGYERMEKVASÚT Szintkülönbség: 670 m Szintidő: 7 óra GYALOGTÚRA Az Előzd meg a kisvasutat versenysorozat 1. eseménye Budai hegység IV. 12. Rajt: Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomása Útvonal: Fogaskerekű városmajori végállomása Martinovics hegy Széchenyi hegy Normafa Tündér-hegy Szépjuhászné Makkosmária Normafa Jánoshegy Szépjuhászné Hárs hegy - Hűvösvölgy Cél: Hűvösvölgy, Gyermekvasút végállomása. (Csomagszállítás a célba.) Nevezés: a rajt helyszínén 8.00-tól 9.00-ig Nevezési díj: 600 Ft Frissítés: Üdítőital és zsíros kenyér Szépjuhásznénál és a célban Díjazás: Oklevél, emléklap, kitűző Térkép: A Budai-hegység turistatérképe Kedvezmények: - legalább 3 fős családokból 1 fő ingyen indulhat! - legalább 10 fős csoportok számára 20% A legtöbb résztvevőt (diák, tanár, szülő, stb.) mozgósító iskola testnevelője emblémázott pólót kap. Információ: Zöldgömb Sport Klub 1037 Budapest, Mécsvirág u Tel/Fax: , zoldgomb@zoldgomb.hu Név:.. Indulás: Sorszám:.. Érkezés: Összidő: Ellenőrző pontok: 1. e.p.: Normafa út 2. e.p.: Kossuth szobor 3. e.p.: Szépjuhászné e.p.: Makkosmária 5. e.p.: Normafa út 6. e.p.: Szépjuhászné Útvonal: A rajttól a zöld sávon az 1. ellenőrző pontig, mely a Normafa út és az Eötvös út találkozásánál található. Innen tovább a zöld sávon a Mátyás király úton található Kossuth szoborig (2. e.p.). Innen végig a Tündérhegyi úton, majd lefelé tovább a Jánoshegyi úton a Szépjuhásznénál lévő büféig (3. e.p.). Szépjuhásznétól Budakeszi irányába a sárga sávon, aztán a balról bejövő piros sávval közös szakaszon, majd a piros sávon tovább a Makkosmárián lévő templomig (4. e.p.). Innen a zöld +-en tovább az ötödik és egyben első ellenőrző ponthoz, ahonnan a kék kör mindkét ága a Libegő felső végállomásáig visz. Innen a piros sáv átvezet a János-hegyen. A kerékpártúrázók kikerülhetik a János-hegyet, és a hegy túlsó oldalán csatlakozhatnak be a piros sáv jelzésbe, amely a sárga sávval egyesülve vezet a Szépjuhásznéhoz (6. e.p.). A sárga sávon továbbhaladva vezet az út a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál lévő étterem melletti célba. Gratulálunk!

3 Név:.. Indulás: Sorszám:.. Érkezés: Összidő: Ellenőrző pontok: 1. e.p.: Normafa út 2. e.p.: Makkosmária 3. e.p.: Szépjuhászné Útvonal: A rajttól a zöld sávon az 1. ellenőrző pontig, mely a Normafa út és az Eötvös út találkozásánál található. Innen tovább a Normafa síházig, majd a zöld +-en a Makkosmárián lévő templomig (2. e.p.). Makkosmáriától a piros sávon aztán a jobbról bejövő sárga sávval közös szakaszon, majd a sárga sávon a Szépjuhásznénál lévő büféig (3. e.p.). Szépjuhásznétól a sárga sávon továbbhaladva vezet az út a Gyermekvasút hűvösvölgyi végállomásánál lévő étterem melletti célba. Gratulálunk! TÚRAFILOZÓFIA A ZÖLDGÖMB SPORT KLUB TÚRÁINAK SZELLEMISÉGE A természetjárás az ember legtermészetesebb tevékenységei közé tartozik. A természetjárás egyidős az emberiséggel. Az őskori ember még élelemszerzési céllal járta a természetet, a mai ember fő célja a sport, a kikapcsolódás, a pihenés. 1. A teljesítménytúrázás, mint a természetjárás egyik ága, a felkészült, sportosabb életvitelű túrázók tevékenysége. Amikor egy túrázó egy teljesítménytúrára jelentkezik, akkor tisztában van azzal, hogy a túra teljesítéséhez magasabb szintű szellemi és fizikai erőfeszítésre van szükség, mint egy kötetlen kirándulás esetén. A Zöldgömb Sport Klub túráinak célja ennek a szellemi és fizikai erőfeszítésnek az elősegítése. A szellemi erőfeszítés, a helyes útvonal és az ellenőrző pontok megtalálása éppen olyan fontos, mint a fizikai erőfeszítés, azaz a túratáv teljesítése. Ezért túráinkon az általunk megadott információk csak annyi ismeretet tartalmaznak, amennyi a túra teljesítéséhez feltétlenül szükséges, de még nem teszik szükségtelenné a túrázók szellemi erőfeszítéseit. A túrák teljesítése fejleszti a tájékozódás képességét. Túráink teljesítése térkép nélkül a túraleírás alapján is lehetséges, ezért mi nem adunk senkinek fénymásolt térképeket, de akinek fontos a biztonságos tájékozódás, annak térképről magának kell gondoskodnia. Úgy gondoljuk, hogy a teljesítmény értékét jelentős mértékben a fizikai és szellemi erőfeszítés nagysága határozza meg. Ennek az erőfeszítésnek a létrehozásához szeretnénk túráinkkal is hozzájárulni. 2. A Zöldgömb Sport Klub kiemelt figyelmet fordít a környezet védelmére. Túráink szervezésénél és rendezésekor minden tevékenységünknek a környezet megóvásának szándéka jelenti az alapját. Valamennyi résztvevőnktől elvárjuk, hogy óvja a természetes és az épített környezet értékeit, és ne hagyjon hulladékot maga után!

4 ZÖLDGÖMB SPORT KLUB LEGYÉL A MAGYARORSZÁGI KISVASUTAK ÖRÖKÖS GYALOGTÚRÁZÓJA! A CÍM MIND A 20 KISVASÚTNÁL TELJESÍTETT GYALOGTÚRA ESETÉN NYERHETŐ EL. DÍJA: Egyedi érem és oklevél Részteljesítési lehetőség: 1. A dunántúli kisvasutak gyalogtúrázója (8 helyszín) 2. Kelet-Magyarországi kisvasutak gyalogtúrázója (12 helyszín) Díjazás: kitűző és oklevél AZ ÖRÖKÖS CÍM ELNYERÉSÉHEZ SZÜKSÉGES TELJESÍTÉSEKET IDŐHATÁR NEM KORLÁTOZZA. AZ ÖRÖKÖS CÍM ELNYERÉSÉHEZ AZ EDDIGI TELJESÍTÉSEK IS BESZÁMÍTHATÓK MINT A MÓKUS fenn a fán, az úttörő oly vidám, ajkáról ki se fogy a nóta... Tán még számos mai fiatal is ismeri ezt a régi-régi dalt, melyet szüleik, némely esetben nagyszüleik énekeltek: a nóta ugyanis több mint fél évszázados, azok az úttörők énekelgették, akik számára (no meg az egész ország számára!) megépíttette az akkori népi demokrácia vezetése a budai hegyekben az Úttörővasutat. Szükségesnek találták ugyanis, hogy szovjet példák nyomán a budai hegyekben egy mintavasutat építsenek az ifjúság számára, melynek legfőbb jellegzetessége az, hogy gyermekek teljesítenek szolgálatot (állomásfőnöki és mozdonyvezetői posztok kivételével), akik egyben meg is szerethetnek, meg is tanulhatnak vasúti szakmákat. Ma is több száz, úttörővasutasból hivatásossá vált felnőtt számára rendeznek évente nosztalgiatalálkozót a mai Gyermekvasúton. A politikai döntés nyomán (a fél ország még romokban hevert!) április 11-én tették meg az első kapavágást a Hegyhát és a Rege utca kereszteződésénél, majd július 31-én elindult a Széchenyi-hegyi felső végállomásról az első kisvonat Normafa, Úttörőváros és Előre állomásokra. Az építés nagy erőfeszítésekkel folyik, és 1949 júniusában elkészül a második szakasz is, János-hegy állomáson keresztül Ságváriligetig. Már alig 5 km hiányzott a hűvösvölgyi végállomásig, ahová Hárshegyen keresztül augusztus 19-én érkezett el a kisvasút. A több mint 11 kilométernyi vasútnak két hídja van (a Budakeszi út és a Nagykovácsi út fölött) és egy patkó alakú alagútja a Hárshegyben, amely 198 m hosszú. G ű G ű G ű G ű

5 ű ű ű ű G 吗 吗 ű ű ű ű ű G 吗 吗 吗 G G ű 吗 吗ű ű ű ű ű G ű ű ű ű 吗ű G ű

6 吗 吗 吗

Az Előzd meg a kisvasutat versenysorozat 1. eseménye Budai hegység 2008. IV. 12. 21 km 370 m ᔗ呇 5 óra aj Széchenyi-hegy, Gyermekvasút végállomása a Széchenyi-hegy Normafa Tündér-hegy Szépjuhászné Makkosmária

Részletesebben

Programok, rendezvények

Programok, rendezvények Programok, rendezvények I. NEGYEDÉV 01.01. Évnyitó túra Helyszín: Normafa Találkozás: Széll Kálmán tér, METRO belső csarnoka, 9.45 órakor 01.06. Sítúra-/nosztalgia/ Sífutás, Újévköszöntő túra Helyszín:

Részletesebben

IV. NEGYEDÉV BTSSZ tagszervezeti aktivisták továbbképzése Helyszín: Későbbi kiírás szerint BTSSZ

IV. NEGYEDÉV BTSSZ tagszervezeti aktivisták továbbképzése Helyszín: Későbbi kiírás szerint BTSSZ IV. NEGYEDÉV 10.06. Budapesti Középfokú Tájékozódási Túrabajnokság: Silvanus Kupa Silvanus SE Információ: www.tajbpbajn.x3.hu 10.06. Természetismereti kirándulás Helyszín: Budai-hegység Apáthy-szikla 10.06.

Részletesebben

Gyalogos túranap október 12. Normafa

Gyalogos túranap október 12. Normafa BUDAPESTI SZABADIDŐSPORT SZÖVETSÉG 1053 Budapest, Curia utca 3. Gyalogos túranap 2013. október 12. Normafa A az Erzsébetvárosi SE közreműködésével szervezi 2013. október 12-én a MOCCANJ! Próbasorozat 2013.

Részletesebben

IV. NEGYEDÉV BTSSZ tagszervezeti aktivisták továbbképzése BTSSZ

IV. NEGYEDÉV BTSSZ tagszervezeti aktivisták továbbképzése BTSSZ IV. NEGYEDÉV 10.03. Őszi túrázói tanfolyam (elméleti oktatás) 3 10.05. Autóbuszos túra a Mátra-hegységbe Helyszín: Mátra-hegység Túrázók Baráti Köre Természetjáró Egyesület Utazás: autóbusszal Információ:

Részletesebben

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió)

Esztergom (Toldiliget Lovaspanzió) Versenykiírás BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL 2013. Verseny célja: Lehetőség biztosítása egy különleges környezetben a természet kedvelői számára szabadidős sportok eltöltéséhez. Családok kimozdítása a természetbe,

Részletesebben

A Transztúra mozgalom (továbbiakban Mozgalom) célja a teljesítménytúrák tömegközlekedéssel történő megközelítésének előtérbe helyezése.

A Transztúra mozgalom (továbbiakban Mozgalom) célja a teljesítménytúrák tömegközlekedéssel történő megközelítésének előtérbe helyezése. A Transztúra mozgalom (továbbiakban Mozgalom) célja a teljesítménytúrák tömegközlekedéssel történő megközelítésének előtérbe helyezése. Ezért a Mozgalomban csakis lineáris túrák szerepelnek, azaz melyek

Részletesebben

MEGHÍVÓ ÉS TÚRA LEÍRÁS TELJESÍTMÉNYTÚRA. A 6. próba!

MEGHÍVÓ ÉS TÚRA LEÍRÁS TELJESÍTMÉNYTÚRA. A 6. próba! Magyar Turizmus Zártkörűen Működő Részvénytársaság Tisza-tavi Regionális Turisztikai Projekt Iroda 5350 Tiszafüred, Kossuth tér 1. Tel./Fax: (06-59) 351-753 E-mail: rmitiszato@hungarytourism.hu www.tisza-to-info.hu

Részletesebben

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT!

XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! XIV. ELŐZD MEG A FOGASKEREKŰT! Budapest egyik legnagyobb szintkülönbségű versenyútvonalával Általános tudnivalók 1. Előzd meg a Fogaskerekűt futva! futóverseny: Az útvonal hossza: kb. 4,5 km Rajt: 10:01

Részletesebben

KIRÁLYI VADASPARK SZAKRÁLIS, VÉDELMI TERÜLET MAJORSÁGOK SZŐLŐ- ÉS KERTMŰVELÉS 19. SZÁZAD

KIRÁLYI VADASPARK SZAKRÁLIS, VÉDELMI TERÜLET MAJORSÁGOK SZŐLŐ- ÉS KERTMŰVELÉS 19. SZÁZAD KIRÁLYI VADASPARK SZAKRÁLIS, VÉDELMI TERÜLET K.KOR-RENESZÁNSZ TÖRÖKÖK MAJORSÁGOK SZŐLŐ- ÉS KERTMŰVELÉS BUDA VISSZASZERZÉSE KIRÁNDULÓ- ÉS GYÓGYÜDÜLŐHELY SZŐLŐMŰVELÉS-FILOXÉRIA 19. SZÁZAD SPORTTERÜLET, KIRÁNDULÓHELY

Részletesebben

4/2009. számú körlevél

4/2009. számú körlevél 4/2009. számú körlevél Szlovénia(2000) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu Felhívjuk tagtársaink figyelmét, hogy a fogadóóráink

Részletesebben

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője:

Versenykiírás. Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny Versenykiírás. Időpontja: szeptember 20. szombat, 10 óra. A verseny rendezője: Versenykiírás Bátgrill Bonyhád Bátaszék Futóverseny 2014. Versenykiírás Időpontja: 2014. szeptember 20. szombat, 10 óra A verseny rendezője: Vergo Kft. Borvidék Futóegyesület. - 7100 Szekszárd, Mátyás

Részletesebben

Helye: Hortobágy Hajdúböszörmény Hajdúhadház térsége (www.bocskaidandar.hu)

Helye: Hortobágy Hajdúböszörmény Hajdúhadház térsége (www.bocskaidandar.hu) 2 a honvédelem iránt érdeklődő civilek A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt, felmérve saját teljesítőképessége határait. A részvétel előfeltétele csapat, sport, vagy háziorvosi igazolás,

Részletesebben

Programok, rendezvények

Programok, rendezvények Programok, rendezvények I. NEGYEDÉV 01.01. Évnyitó túra Helyszín: Normafa Találkozás: 9.45 órakor Széll Kálmán tér, METRO belső csarnoka 01.08. Sítúra Helyszín: Budai-hegység Útvonal: Normafa Libegő Budakeszi

Részletesebben

Programok, rendezvények

Programok, rendezvények Programok, rendezvények I. NEGYEDÉV 01.01. Újévköszöntő túra a bécsi koncert után Helyszín: Normafa Találkozó: 9.45 órakor Széll Kálmán tér, METRO belső csarnoka 01.05. Sítúra-/nosztalgia/ Sífutás, Újévköszöntő

Részletesebben

A verseny megnevezése. A verseny időpontja. A verseny rendezője. A verseny hivatalos honlapja. Kapcsolatok

A verseny megnevezése. A verseny időpontja. A verseny rendezője. A verseny hivatalos honlapja. Kapcsolatok A verseny megnevezése Crosskovácsi `18 Columbia Montrail Terepfutó verseny A verseny időpontja 2018. június 10. vasárnap 11.00 A verseny rendezője Crosskovácsi Sport- és Környezetvédő Egyesület 2094 Nagykovácsi,

Részletesebben

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

5/2010. számú körlevél. GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 5/2010. számú körlevél GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ Köszönjük a Vértesi Barangolások segítő csapat résztvevőinek

Részletesebben

B Ö R Z S Ö N Y A K C I Ó C S O P O R T 5. TELEKI

B Ö R Z S Ö N Y A K C I Ó C S O P O R T 5. TELEKI B Ö R Z S Ö N Y A K C I Ó C S O P O R T 5. TELEKI 50 TELJESÍTMÉNYTÚRA DR. TELEKI PÁL GRÓF EMLÉKÉRE BÖRZSÖNY, 2004. ÁPRILIS 3. Kedves Résztvevő! Szeretettel köszöntünk az ötödik TELEKI 50 TELJESÍTMÉNYTÚRÁN.

Részletesebben

III. NEGYEDÉV. július eleje

III. NEGYEDÉV. július eleje III. NEGYEDÉV július eleje Kéktúra vándorlás az Alföldi-kéken Helyszín: Alföld Későbbi részletes kiírás szerint Eötvös Loránd Természetbarát Egyesület, (MTSZ) Információ: Matolcsi György +36 (30) 732-6002

Részletesebben

BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL

BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL Verseny neve: BBU DOBOGÓKŐ HEGYI FESZTIVÁL Verseny helye, célja, táv: Dobogókő Verseny nevezési lehetőségek: Országúti futás (16 km), Országúti futás (27 km), Terepfutás (6,5 km), Terepfutás (16 km), Kerékpártúra,

Részletesebben

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66

Tour de Velencei-tó VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 Tour de Velencei-tó - 2019 VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény neve: VelenceBike MTB Maraton RT26/KT46/HT66 A rendezvény típusa: Cross Country Maraton (XCM) A rendezvény rangja: Ötpróba

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 BRM200 Mura Maraton BRM300 Bakony Light 2019 - BRM400 Duna-Tisza Túra BRM300 Piliskerülő 2019 - BRM200 Pilistámadó - BRM600

Részletesebben

KIÍRÁS BOCSKAI PORTYA 2014

KIÍRÁS BOCSKAI PORTYA 2014 KIÍRÁS BOCSKAI PORTYA 2014 A MH. 5. Bocskai István Lövészdandár (MH 5. BI LDD) együttműködve a Debreceni Honvéd SE-vel (DHSE), valamint a Honvédség és Társadalom Baráti Kör Debreceni Szervezetével (HTBK

Részletesebben

F O R G A T Ó K Ö N Y V

F O R G A T Ó K Ö N Y V F O R G A T Ó K Ö N Y V 53. Országos Postás, Távközlési Természetbarát Találkozó és Túraverseny dr. Szarka György emlékverseny 2015. július 17-18-19. Csillebérc és környéke FORGATÓKÖNYV 53. Országos Postás,

Részletesebben

IPOLY ERD BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS

IPOLY ERD BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS IPOLY ERD BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS Diósjen, 2009. szeptember 12. A verseny rendez je, szervez je, házigazdája: az Ipoly Erd Zrt. (www.ipolyerdo.hu) A verseny célja: A szabad természetben

Részletesebben

Budapest VII. ker. Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség ÁPISZ Sportegyesület Természetjáró Szakosztály

Budapest VII. ker. Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség ÁPISZ Sportegyesület Természetjáró Szakosztály Budapest VII. ker. Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség ÁPISZ Sportegyesület Természetjáró Szakosztály 2011-év II. negyedévi túra terve ÁPISZ Természetjáró Szakosztály címe: MAG-HÁZ földszint Budapest,

Részletesebben

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. Aquarius Triatlon fél- és negyedtáv TriBest TriFest széria amatőr kupa V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 2400 Dunaújváros Alsó Duna-parti út GPS koordináta: Verseny időpontja:

Részletesebben

HONLAPUNK TŐL FOGADJA A NEVEZÉSEK

HONLAPUNK TŐL FOGADJA A NEVEZÉSEK HONLAPUNK 2014.04.01.-TŐL FOGADJA A NEVEZÉSEK Rendezvénykiírás: IV.Szelidi tó futás Kerüld meg a kígyó farkát 29. SPAR Budapest Nemzetközi Maraton hivatalos felkészülési versenye Rendező: ACFK Egyesület,

Részletesebben

III. NEGYEDÉV. július eleje

III. NEGYEDÉV. július eleje III. NEGYEDÉV július eleje Természetjáró Gyermekek Országos Találkozója, Természetjáró Diákok Országos Találkozója TFSZ Információ: www.tfsz.hu 07.05-07. Alföldi Kék túra 3. szakasz Helyszín: Kelet-Alföld,

Részletesebben

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY

VÁRUNK V NYÁRON IS! NY VÁRUNK NYÁRON IS! 2019. NAPKÖZIS NYÁRI TÁBOROK A PASARÉTI SÍISKOLÁBAN Síiskolánkban nyáron sem áll meg az élet! Színes programokkal várjuk táborainkba a gyerekeket. A napközis táborokban minden nap 90

Részletesebben

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S

- IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. AJKAI DUATLON UTÁNPÓTLÁS RANGLISTA, AMATŐR KUPA V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: Ajka Városi Sportcentrum, 8400 Ajka, Sport u. 23. GPS koordináta: 47.110634 ; 17.549146

Részletesebben

A POSTÁS SE TERMÉSZETJÁRÓ SZAKOSZTÁLY II. félévi és a JANUÁR, FEBRUÁR, MÁRCIUS HAVI TÚRATERVE SZEPTEMBER

A POSTÁS SE TERMÉSZETJÁRÓ SZAKOSZTÁLY II. félévi és a JANUÁR, FEBRUÁR, MÁRCIUS HAVI TÚRATERVE SZEPTEMBER A POSTÁS SE TERMÉSZETJÁRÓ SZAKOSZTÁLY 2019. II. félévi és a 2020. JANUÁR, FEBRUÁR, MÁRCIUS HAVI TÚRATERVE 1 SZEPTEMBER 01., 08., 15., 22., 29. Vasárnap. KÖNNYŰ TÚRÁK A BUDAI HEGYSÉGBEN 01. Vasárnap. TÚRA

Részletesebben

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása

A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A 22. Bükki Hegyi Maraton-Kisgyörgy Ádám Emlékverseny nemzetközi terep- futóverseny kiírása A verseny ideje: 2014. június 07. (szombat) A verseny célja: Versenyzési, erőfelmérési lehetőség biztosítása

Részletesebben

Normafa történelmi sportterület rehabilitációja

Normafa történelmi sportterület rehabilitációja Normafa történelmi sportterület rehabilitációja Háttértanulmány Történeti térképek Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Normafa történelmi sportterület rehabilitációja Háttértanulmány

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés

Randonneurs Hungary. Balaton kerülés www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Balaton kerülés BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200

Részletesebben

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás

Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Miskolci Barátság Maraton 2015 - Versenykiírás Futónaptár.hu A Miskolci Barátság Maraton A verseny ideje: 2015. október 25., vasárnap (a belvárosban!) A verseny célja: Az egészség megőrzését szolgáló rendszeres

Részletesebben

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás

9. Sülysápi Futónap május 16. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutásnépszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Időpontja:

Részletesebben

Budapesti Szabadidősport Szövetség

Budapesti Szabadidősport Szövetség Budapesti Szabadidősport Szövetség FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA - Gyalogos Túraverseny 1. A verseny rendezője: Budapesti Szabadidősport Szövetség 2. Verseny helye: Városligeti Sportcentrum 3. Verseny időpontja:

Részletesebben

Szabad program, játék. Uzsonna

Szabad program, játék. Uzsonna BUDAPEST KÖRNYÉKI KIRÁNDULÁSOK: Négy napos kirándulások: Szállás teljes ellátással: 3800Ft/fő/éj - Szállás: 2000 Ft /fő/ éj - Étkezés: reggeli: 140 Ft tízórai: 140 Ft ebéd: 810 Ft uzsonna: 140 Ft vacsora

Részletesebben

A túra neve: Mecseki Láthatatlanok Nyomában 2011 (történelmi emléktúra 1956) Időpontja: 2011 október 29-30

A túra neve: Mecseki Láthatatlanok Nyomában 2011 (történelmi emléktúra 1956) Időpontja: 2011 október 29-30 TELJESÍTMÉNYTÚRA ADATLAP 2011 Az adatlap elektronikus formában letölthető a ttt.tr.hu honlapról. A lementett adatlapot kérjük e-mail-ben csatolt állományként visszaküldeni a ttt.levelek@gmail.com címre,

Részletesebben

Programok, rendezvények

Programok, rendezvények Programok, rendezvények I. NEGYEDÉV 01.01. Újévi túra Helyszín: Normafa 01.05. Újévköszöntő túra Helyszín: Szépvölgy Árpád-kilátó Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság Információ: Telek György

Részletesebben

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó

WeekwndBus. www.weekendbus.hu. Autó 2015.Junius 6.. Helyszín 2141 Csömör, Major út 7-9. (Csömör Sportcsarnok) A versenyközpontot a Sportcsarnok és környezetében alakítjuk ki, a futamokat onnan indítjuk. Megközelítés BKV Az Örs vezér teréről

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Triatlon Mix - váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S V. BÚI Triatlon Triatlon Mix váltócsapat Országos Bajnokság V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8693 Lengyeltóti, Kéktó Üdülőfalu GPS koordináta: 46.667793717.6363572 Verseny időpontja:

Részletesebben

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

- V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - V. BÚI Triatlon Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont 8693 Lengyeltóti, Kék-tó Üdülőfalu címe: GPS koordináta: 46.667793717.6363572

Részletesebben

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt

Versenyszabályzat. Farkasokkal Kocogó. http://www.medveotthon.hu/ Rajt Versenyszabályzat Farkasokkal Kocogó http://www.medveotthon.hu/ Rendezvény időpont: 2015. október 4. (vasárnap) Rajt Futás 11:00-tól 3,5 km (7-14 év) 11:30-tól 3,5 km (15-30 év) 12:00-tól 3,5 km (31 év

Részletesebben

DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00

DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00 DÖKE-Félmaraton Komló, 2013.07.07. 09:00 - hangulatos futópálya - egyéni- és váltóverseny - emblémázott póló - befutóérem - kategóriás értékelés - pénzdíj nemenként az 1-3. helyezettnek - tésztaparty -

Részletesebben

II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg vasárnap

II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg vasárnap II. RESTART- Félmaraton és Váltó Futóverseny Zalaegerszeg 2018.07.08. vasárnap Helyszín: Zalaegerszeg belvárosa Verseny központ: Zalaegerszeg, Dísz tér Szervező: Zalaegerszegi Aszfaltszaggatók SE és a

Részletesebben

Tolnai Hegyhát 40/30/25/15 teljesítménytúra Kedves Túratárs!

Tolnai Hegyhát 40/30/25/15 teljesítménytúra Kedves Túratárs! TÁJAK KOROK MÚZEUMOK EGYESÜLET és KURD KÖZSÉG POLGÁRMESTERI HIVATALA Tolnai Hegyhát 40/30/25/15 teljesítménytúra Kedves Túratárs! Örömmel üdvözöljük a Tájak Korok Múzeumok Egyesület ( TKME ) és Kurd község

Részletesebben

Milyen északi irány található a tájfutótérképen?

Milyen északi irány található a tájfutótérképen? Milyen északi irány található a tájfutótérképen? A felmérést a Hárshegy :000 méretarányú tájfutótérképén végeztem. Olyan pontokat választottam ki, amik a terepen és a térképen is jól azonosíthatók. ezeket

Részletesebben

IV. BÚI Triatlon. Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S

IV. BÚI Triatlon. Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S - IV. BÚI Triatlon Ifjúsági EB válogató Országos Utánpótlás és Sprint Triatlon Ranglista Verseny V E R S E N Y K I Í R Á S 1) Helyszín: Versenyközpont címe: 8640 Fonyód, Bélatelep GPS koordináta: GPS:

Részletesebben

Normafa történelmi sportterület rehabilitációja

Normafa történelmi sportterület rehabilitációja Normafa történelmi sportterület rehabilitációja 4. Melléklet Részletes forgalomfelvételi eredmények, forgalomáramlási ábrák .00-11.00.15-11.15.30-11.30.45-11.45 11.00-12.00 11.15-12.15 11.30-12.30 11.45-12.45

Részletesebben

2 A teljesítménytúra sikeres teljesítése jó fizikai felkészültséget feltételez!

2 A teljesítménytúra sikeres teljesítése jó fizikai felkészültséget feltételez! 2 A teljesítménytúra sikeres teljesítése jó fizikai felkészültséget feltételez! A rendezvény jellege: ~ 40 illetve 70 km-es teljesítménytúra egyéni kategóriában. A rendezvény hangsúlyozottan nem verseny.

Részletesebben

Budapest, 2015. szeptember 27.

Budapest, 2015. szeptember 27. NATO PARTNERSH IIP RUNN IING FEST IIVAL BUDAPEST FUTÓFESZTIVÁL- NATO FUTÁS Budapest, 2015. szeptember 27. Futóprogramok és rajt időpontok: 11:00 10 km-es Futás női, férfi egyéni 10 km-es Váltófutás 2 fős

Részletesebben

VII. Czárán Gyula Nyomában emlék és teljesítménytúra

VII. Czárán Gyula Nyomában emlék és teljesítménytúra Erdélyi Kárpát Egyesület- Bihar Megye VII. Czárán Gyula Nyomában emlék és teljesítménytúra Rendezők: Erdélyi Kárpát Egyesület - Bihar Megye Szervezők: Székely Zoltán: szekely.zoltan@sherpa.ro, Tel: (00-4

Részletesebben

Vágtató Csigák Természetbarát Szakosztály

Vágtató Csigák Természetbarát Szakosztály Telefonszámok, e-mail címek túra ügyekben: NÉV TELEFON E-MAIL CÍM Olajipari Természetbarát Sportegyesület Kissné Póti Erzsébet szakosztályvezető 70-519-7131 L: 23-414-158 poti.erzsebet@freemail.hu Babó

Részletesebben

IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS

IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS IPOLY ERDŐ BÖRZSÖNYI HEGYI FÉLMARATON ÉS CSALÁDI FUTÁS Diósjenő, 2007. augusztus 25. (szombat) A verseny rendezője, szervezője, házigazdája: az Ipoly Erdő Zrt. www.ipolyerdo.hu A verseny célja: A szabad

Részletesebben

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat)

SELLYEFUT augusztus 05. (szombat) Sellye Város Önkormányzat (7960 Sellye, Dózsa GY.u.1.) SELLYEFUT-20-2017. augusztus 05. (szombat) INFORMÁCIÓ TÁVOK: Félmaratoni táv: (21 km) - Útvonal: Sellye - Drávasztára Révfalu Sellye (16 év feletti)

Részletesebben

Vágtató Csigák Természetbarát Szakosztály

Vágtató Csigák Természetbarát Szakosztály Telefonszámok, e-mail címek túra ügyekben: NÉV TELEFON E-MAIL CÍM Olajipari Természetbarát Sportegyesület Kissné Póti Erzsébet megbízott szakosztályvezető Babó István túravezető 70-327-9900 70-519-7131

Részletesebben

FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA Gyalogos Túraverseny október 6.

FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA Gyalogos Túraverseny október 6. Budapesti Szabadidősport Szövetség FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA Gyalogos Túraverseny 2018. október 6. 1. Verseny helye: Budapest XVI. kerület, Naplás-tó 2. Verseny időpontja: 2018. október 6. 10:00-13:00 3.

Részletesebben

2011. szeptember október havi programkiírás

2011. szeptember október havi programkiírás Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Adószám: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 5/2011. számú körlevél 2011. szeptember október havi programkiírás 2011. szeptember

Részletesebben

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás

4. Sülysápi Futónap május 9. Versenykiírás Versenykiírás A verseny célja: Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára. Rendező:

Részletesebben

Teljesítménytúra programfüzet 2013

Teljesítménytúra programfüzet 2013 Teljesítménytúra programfüzet 2013 A Zerge Teljesítménytúra Csapat részvételével Csapatkapitány : Kalinovits Bence Balázs (Elérhetőség: mastrius@gmail.com és 003630/402-57-66) Frissítve: 2012.12.18. 1

Részletesebben

Fejlesztőfeladatok a. MATEMATIKA és az ANYANYELVI KOMMUNIKÁCIÓ. standardleírás szintjeihez

Fejlesztőfeladatok a. MATEMATIKA és az ANYANYELVI KOMMUNIKÁCIÓ. standardleírás szintjeihez Oktatáskutató és Fejlesztő ntézet TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 XX. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció). szakasz Fejlesztőfeladatok a MATEMATKA és az ANYANYELV KOMMUNKÁCÓ standardleírás szintjeihez

Részletesebben

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3.

Versenykiírás Váltóhelyek, távok: Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD. Időpontja: május 3. Versenykiírás 2014. Borvidék Félmaraton 5.0 utcai futóverseny SZEKSZÁRD Időpontja: 2014. május 3. szombat, 14 óra A verseny rendezője: Kadarka Futóegyesület Szekszárd, Mátyás király u.66. A verseny fővédnöke:

Részletesebben

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny

Csömöri PrémiumKupa. 2015.június 7. Szervező. Iskolák közötti verseny Csömöri PrémiumKupa 2015.június 7. Szervező Szervező A program rendezője, lebonyolítója a Kölyökkaland Alapítvány (PrémiumKupa). A versenyt a Csömöri Sport és Szabadidő-szervező Nonprofit Kft.-vel együttműködve

Részletesebben

MAGAS - BAKONY TURISTÁJA

MAGAS - BAKONY TURISTÁJA MAGAS - BAKONY TURISTÁJA túramozgalom igazolófüzete Összeállította: Orbán Imre Magas - Bakony Turistája A túramozgalom célja: A Magas-Bakony varázslatos, változatos tájainak, történelmi emlékeinek bemutatása.

Részletesebben

PÉNZÜGYŐR SPORTEGYESÜLET TERMÉSZETBARÁT SZAKOSZTÁLYA TÚRATERV ÉS ESEMÉNYNAPTÁR 2015. év

PÉNZÜGYŐR SPORTEGYESÜLET TERMÉSZETBARÁT SZAKOSZTÁLYA TÚRATERV ÉS ESEMÉNYNAPTÁR 2015. év PÉNZÜGYŐR SPORTEGYESÜLET TERMÉSZETBARÁT SZAKOSZTÁLYA TÚRATERV ÉS ESEMÉNYNAPTÁR 2015. év Január 17. Január 31. Budai hg.: Fenyőgyöngye Árpád-kilátó Apáti-szikla Pasarét Táv: 4,5 km Szintkülönbség: 60 m

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Piliskerülő. (Kerüld meg a Pilist, kerüld el a Pilist!)

Randonneurs Hungary. Piliskerülő. (Kerüld meg a Pilist, kerüld el a Pilist!) Randonneurs Hungary Piliskerülő (Kerüld meg a Pilist, kerüld el a Pilist!) BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian

Részletesebben

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL

V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL V. ROTARY FUTÓFESZTIVÁL 2015. március 29. Rajt: 9.30 óra - Jótékonysági Futás 11.00 óra - 1/4 maraton 11.05 óra - 1/2 maraton 11.10 óra - maraton (egyéni, váltó) Helyszín Debrecen, Gyulai István Atlétikai

Részletesebben

II. NEGYEDÉV.

II. NEGYEDÉV. II. NEGYEDÉV 04.04. Természetjáró Alapismereti Elméleti Oktatás 3 Helyszín: Budapest, V. ker. Curia u. 3. BTSSZ TUTI 04.05. Természetjáró Alapismereti Elméleti Oktatás 4 Helyszín: Budapest, V. ker. Curia

Részletesebben

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015

VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 VIII. Oxigén Kupa Erdei futóverseny sorozat 2014-2015 V E R S E N Y K I Í R Á S A verseny fővédnöke:balczó ANDRÁSa Nemzet Sportolója A verseny célja: Versenyzés biztosítása közép- és hosszútávfutók, illetve

Részletesebben

elérhetőségei telefon: - Szervezőbizottság elnöke: Ányos Viktor András elérhetőségei telefon: -

elérhetőségei telefon: -   Szervezőbizottság elnöke: Ányos Viktor András elérhetőségei telefon: - 1) Helyszín: IV. BÚI Duatlon Gyermek, Serdülő, Sprint Duatlon Országos Bajnokság Fővédnök: Móring József Országgyűlési képviselő Védnök: Mészáros Miklós Balatonboglár polgármestere V E R S E N Y K I Í

Részletesebben

Baranya és Somogy Megyei Rövidtávú Egyéni Bajnokság Zselic Szíve kupa

Baranya és Somogy Megyei Rövidtávú Egyéni Bajnokság Zselic Szíve kupa Baranya és Somogy Megyei Rövidtávú Egyéni Bajnokság Zselic Szíve kupa és Baranya és Somogy Megyei Sprint Váltó Bajnokság Szarvasfarm Kupa MÓDOSÍTOTT Versenykiírása A verseny rendezője: A Somogy és a Baranya

Részletesebben

Programok, rendezvények

Programok, rendezvények Programok, rendezvények I. NEGYEDÉV 01.01. Újévi túra Helyszín: Normafa 01.10. Természetismereti kirándulás Helyszín: Tabáni tanösvény Gellérthegyi séta Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság

Részletesebben

Kedves Természetjárók!

Kedves Természetjárók! A túra időpontja: 2017.12.21. csütörtök A tervezett indulás: Kedves Természetjárók! Találkozó: 2017.11.25. 9.00 Buszpályaudvar Veszprém A menetjegy ára: 50 %-os 185 HUF oda vissza pedig 185; Összesen:

Részletesebben

KIÍRÁS. Bocskai Portya 2016 és Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenet

KIÍRÁS. Bocskai Portya 2016 és Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenet 1 KIÍRÁS Bocskai Portya 2016 és Doni Nyári Hídfőcsaták Emlékmenet A MH. 5. Bocskai István Lövészdandár (MH 5. BI LDD) együttműködve a Debreceni Honvéd SE-vel (DHSE), valamint a Honvédség és Társadalom

Részletesebben

45. Komárno - Komárom Nemzetközi Utcai Futóverseny április 28. Versenykiírás

45. Komárno - Komárom Nemzetközi Utcai Futóverseny április 28. Versenykiírás 45. Komárno - Komárom Nemzetközi Utcai Futóverseny 2019. április 28. Versenykiírás Rendező: Verseny védnökei: Komárom Európa Futó Egyesület (KEFE) Mgr. Keszegh Béla Komárno (Észak-Komárom) Város Polgármestere

Részletesebben

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet

Unilever Tömegsportegyesület Programtervezet Unilever Tömegsportegyesület - 2017 Programtervezet 01.01 Szilveszteri buli Budapesten szórakozás Program: hangulatkeltő szilveszteri kvíz, hangulatfokozó fergeteges DJ. zenét Csihák Laci és barátai biztosítják

Részletesebben

Budapesti Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság. Sylvanus Csoport. Túraterv 2011.

Budapesti Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság. Sylvanus Csoport. Túraterv 2011. Budapesti Természetvédelmi és Természetismereti Bizottság Sylvanus Csoport Túraterv 2011. AZ ERDŐ FOHÁSZA Vándor, ki elhaladsz mellettem hallgasd a kérésem. Én vagyok tűzhelyed melege Hideg téli éjszakákon,

Részletesebben

Budapest VII. ker. Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség ÁPISZ Sportegyesület Természetbarát Szakosztály

Budapest VII. ker. Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség ÁPISZ Sportegyesület Természetbarát Szakosztály Budapest VII. ker. Erzsébetváros Természetbarát Sportszövetség ÁPISZ Sportegyesület Természetbarát Szakosztály 2012. év IV. negyedévi túra terv. Címünk:1077 Bp.Wesselényi u. 17. Klubnap minden hónap első

Részletesebben

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat JÚNIUS 26., vasárnap

Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat JÚNIUS 26., vasárnap Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat 2016 VERSENYKIÍRÁS Időpont: 26., vasárnap Helyszín, versenyközpont: Budapest, X. Rottenbiller Park, KÖSZI (Előd u. 1.) Rajt/Cél: Budapest, X. Rottenbiller

Részletesebben

TURISTA EGYESÜLET 2015/1

TURISTA EGYESÜLET 2015/1 HEGYEK VÁNDORAI TURISTA EGYESÜLET 2015/1 Berda József Barangolókhoz Ha dühödten zuhog az égi csapadék, még akkor is megyünk! Már várnak a hegyek. Boldog barangolók, hajrá a szabadba! Olyan legyen kedvünk,

Részletesebben

Célja: a szabadidő közös eltöltése túrázás, természetjárás keretein belül; a gyerekek kimozdítása a szabadba és a természet megismertetése velük.

Célja: a szabadidő közös eltöltése túrázás, természetjárás keretein belül; a gyerekek kimozdítása a szabadba és a természet megismertetése velük. IGAZOLÓLAP Túrázik a Család Célja: a szabadidő közös eltöltése túrázás, természetjárás keretein belül; a gyerekek kimozdítása a szabadba és a természet megismertetése velük. Időtartama: 1 naptári év (január

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Thermal Tour

Randonneurs Hungary. Thermal Tour www.brnhubgary.hu Randonneurs Hungary Thermal Tour BRM200 Balaton kerülés 2018 - BRM300 Piliskerülő 2018 - BRM400 Felvidék Maraton - BRM200 Tour of Sopianae BRM600 Central Pannonian Circle - BRM200 Thermal

Részletesebben

IV. NEGYEDÉV. BTSSZ Kerékpártúra Bizottsága Információ: Pál László 06 (70)

IV. NEGYEDÉV. BTSSZ Kerékpártúra Bizottsága Információ: Pál László 06 (70) IV. NEGYEDÉV október Idényzáró közös főzés Helyszín: Későbbi kiírás szerint Kerékpártúra Bizottsága Információ: Pál László 06 (70) 212-5555 10.01. Budapesti Középfokú Tájékozódási Bajnokság: Silvanus Kupa

Részletesebben

5/2009. számú körlevél

5/2009. számú körlevél 5/2009. számú körlevél Tirol Hintertux(2004) GyöngyvirágTermészetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http:/gyongyvirag.atw.hu 2009. szeptember 5-6. ( szombat - ) vasárnap

Részletesebben

Október: 063. Kb. 064. 16 km. 250m 8.20 Batthányi tér- 065. Kb. 066. 10 km 50 m. 9.00 Moszkva tér. 067. 8 km. - 9.00 Moszkva tér

Október: 063. Kb. 064. 16 km. 250m 8.20 Batthányi tér- 065. Kb. 066. 10 km 50 m. 9.00 Moszkva tér. 067. 8 km. - 9.00 Moszkva tér Október: Dát. Részletes útvonal Szám: Szint Találkozás (m) Ideje Helye utazási költség és túravezető 01. Szépjuhászné-Hárshegyi krt.-makovecz Imre tervezte Kishárshegyi kilátó- Hűvösvölgy 061. 8 km. 50

Részletesebben

II. NEGYEDÉV Tavaszi túraverseny Helyszín: Budai-hegység Telki, Nagykopasz térsége BTSSZ Ifjúsági Bizottsága Információ:

II. NEGYEDÉV Tavaszi túraverseny Helyszín: Budai-hegység Telki, Nagykopasz térsége BTSSZ Ifjúsági Bizottsága Információ: II. NEGYEDÉV 04.07. Természetismereti kirándulás Helyszín: Budai-hegység, Harangvölgy Leánykökörcsin virágzás 04.07. Látogatás a Ferenc-hegyi barlangban Helyszín: Budapest, Ferenc-hegyi barlang Barlangtúra

Részletesebben

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama

Versenykiírás. multinavigator. Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Versenykiírás multinavigator Országos Hegyifutó Kupasorozat 9. futama Bükk-Kapu Trail 24km 875m D+, Futás: 10km 420m D+, Prana Kilátófutás 6km 220m D+, Vitapartner Manófutás 400m 1m D+) A verseny ideje

Részletesebben

ÚJBUDA 60+ PROGRAM 2016. JANUÁR HAVI PROGRAMLISTA

ÚJBUDA 60+ PROGRAM 2016. JANUÁR HAVI PROGRAMLISTA ÚJBUDA 60+ PROGRAM 2016. JANUÁR HAVI PROGRAMLISTA Dátum jan. 1. jan. 2. szombat Találkozás: 10.00 tér, 6-os vill. megállója 12.00-13.00 60+ természetjárás 60+Médiaműhely rádiósainak magazinműsora a Civil

Részletesebben

II. NEGYEDÉV Természetjáró Alapismereti Gyakorló túra 1 Helyszín: Budai-hegység BTSSZ TUTI Információ: Buzás Károly 06 (20)

II. NEGYEDÉV Természetjáró Alapismereti Gyakorló túra 1 Helyszín: Budai-hegység BTSSZ TUTI Információ: Buzás Károly 06 (20) II. NEGYEDÉV 04.01. Természetjáró Alapismereti Gyakorló túra 1 Helyszín: Budai-hegység TUTI Információ: Buzás Károly 06 (20) 477-6467 04.01. Medvehagyma túra Helyszín: Gerecse-hegység Várpalota Gyalogtúra

Részletesebben

DÖKE-Futófesztivál 2013.08.18. Komló-Sikonda

DÖKE-Futófesztivál 2013.08.18. Komló-Sikonda DÖKE-Futófesztivál 2013.08.18. Komló-Sikonda - 12 órás váltófutás - 12 órás egyéni futás - 6 órás egyéni futás - 6 órás váltófutás - 3 órás egyéni futás - Jótékonysági futás hangulatos futópálya, emblémázott

Részletesebben

KIÍRÁS BOCSKAI PORTYA 2010

KIÍRÁS BOCSKAI PORTYA 2010 KIÍRÁS BOCSKAI PORTYA 2010 A MH. 5. Bocskai István Lövészdandár együttműködve a MH Összhaderőnemi Parancsnokságával, valamint a Debreceni Honvéd SE-vel 2010. augusztus 07-08-án hagyományteremtő céllal

Részletesebben

Gyermekkorunk kirándulóhelyei Agócs Éva Emléktúra

Gyermekkorunk kirándulóhelyei Agócs Éva Emléktúra Gyermekkorunk kirándulóhelyei Agócs Éva Emléktúra Jelvényszerző túra A Hegyiember és Baráti Köre 2018. november 7-től meghirdeti a Gyermekkorunk kirándulóhelyei - Agócs Éva Emléktúra elnevezésű jelvényszerző

Részletesebben

Németh László emléktúra Hűvösvölgy Normafa Péterhegy

Németh László emléktúra Hűvösvölgy Normafa Péterhegy Rajtszám Indulási idő Érkezési idő 1. ellenőrző pont 2. ellenőrző pont 3. ellenőrző pont 4. ellenőrző Németh László emléktúra Hűvösvölgy Normafa Péterhegy Fazekas-hegy 5. ellenőrző pont Adyliget Feketefej

Részletesebben

Németh László emléktúra Hűvösvölgy Normafa Péterhegy

Németh László emléktúra Hűvösvölgy Normafa Péterhegy Rajtszám Indulási idő Érkezési idő 1. ellenőrző pont 2. ellenőrző pont 3. ellenőrző pont 4. ellenőrző Németh László emléktúra Hűvösvölgy Normafa Péterhegy Fazekas-hegy 5. ellenőrző pont Adyliget Feketefej

Részletesebben

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ

I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ Debrecen - Erdőspuszta 2010. szeptember 18. szombat I. HAJDÚ DIÁKTURISZTIKAI TALÁLKOZÓ 2010. szeptember 18. szombat A Magyar Diáksport Szövetség és a Hajdú-Bihar Megyei

Részletesebben

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te.

1/2011. számú körlevél. Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07. http://www.gyongyvirag-te. 1/2011. számú körlevél Gyöngyvirág Természetbarát Egyesület 8000 Székesfehérvár, Budai út 52. Asz.: 18482571-1-07 http://www.gyongyvirag-te.hu/ 2011. január 1. szombat Újév. Az év első délutáni sétájára

Részletesebben

Randonneurs Hungary. Pilistámadó

Randonneurs Hungary. Pilistámadó Randonneurs Hungary Pilistámadó BRM200 Balaton kerülés 2019 BRM200 Mura Maraton BRM300 Bakony Light 2019 - BRM400 Duna-Tisza túra BRM300 Pilis kerülő 2019 - BRM200 Pilistámadó - BRM600 Central Pannonian

Részletesebben