BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint"

Átírás

1 Kiállítás dátuma: Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Pink Builder Gel JPD186 Felhasználási terület: Gél műkörömépítéshez. Termékek: Gyártó cég: KODI Professional Cím: St. Shepeleva 4-1, Kijev, Ukrajna Internet: Szállító cég: Cím: , internet: Forgalmazó cég: Cím: Fax: Sürgősségi telefon: KODI Professional, VELENA nail design LAB Inh. Oleg Tolchynskyy Isernhagener Str. 1, Hannover, Németország , , info.eu@velena.com, Everit2009 Kft Kőszeg, Munkás u info@everit2009.hu Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér (ingyenes, éjjel-nappal) A veszély azonosítása: Veszélyjel: Xi Irritatív Speciális veszélyek emberre és környezetre: R 36/37/38 Szem- és bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. Elsődleges szervezetbe jutási módok: Szembe jutva: Bőrrel érintkezve: Lenyelve: Belélegezve: Szubkrónikus hatások: Egyéb megjegyzés: Különleges információk nem állnak rendelkezésre a termékről. Különleges információk nem állnak rendelkezésre a termékről. A termék olyan anyagokat tartalmaz, amelyek alapvetően nem irritatívak, de szembe jutva enyhe, átmeneti irritációt okozhatnak. Különleges információk nem állnak rendelkezésre a termékről. A termék olyan anyagokat tartalmaz, amelyek mérsékelt bőrsérüléseket (kivörösödés, duzzanatot) és/vagy túlérzékenységet okozhatnak. A hosszantartó érintkezés hólyagosodást (égési sérülést) okozhat. Mivel az irritáció nem azonnal történik, az érintkezés észrevétlen maradhat. Különleges információk nem állnak rendelkezésre a termékről. A termék olyan anyagokat tartalmaz, amelyek gyakorlatilag nem mérgezőnek tekinthetőek. Különleges információk nem állnak rendelkezésre a termékről. A kismértékű illékonyság valószínűtlenné teszi a gőz belégzését. A permet irritáló lehet. Különleges információk nem állnak rendelkezésre. A korlátozott tesztek nem szolgáltattak bizonyítékot teratogén tulajdonságokra az állatokon. Egy egereken végzett, élethossziglani bőrfestéses vizsgálat nem szolgáltatott bizonyítékot karcinogén tulajdonságokra. A további információkat lásd a 11. pontban.

2 Kiállítás dátuma: Verzió: 1 Oldal: 2/6 3. Összetétel / az alkotórészekre vonatkozó információ: Veszélyes komponensek: >70% Poliuretán-akrilát oligomer CAS-szám: - EINECS-szám: polimer <5% Hidroxiciklohexil-fenil-keton CAS-szám ENECS-szám: <1% Benzofenon CAS-szám: EINECS-szám: <1% D&C Violet#2 CAS-szám: CI <1% D&C Red#7 CI EINECS-szám: CAS-szám: EINECS-szám: Veszélyjel: Xi R mondatok: 36/37/38 Veszélyjel: Xi R mondatok: 36 Veszélyjel: N R mondatok: 50/53 Veszélyjel: - R mondatok: - Veszélyjel: - R mondatok: - 4. Elsősegélynyújtási intézkedések: Szembe jutva: Bőrrel érintkezve: Belélegezve: Lenyelve: A szemet ki kell öblíteni bő vízzel (a szemhéjak széthúzása mellett) 15 percen keresztül. Panaszok esetén orvoshoz kell fordulni. A szennyezett ruházatot le kell venni és az érintett bőrfelületet le kell mosni vízzel és szappannal 15 percen keresztül. Nagy koncentrációjú gőz vagy köd belégzése esetén a sérültet friss levegőre kell vinni. Légzésleállás esetén mesterséges lélegeztetést kell alkalmazni és orvoshoz kell fordulni. Észrevehető mennyiség lenyelése esetén orvoshoz kell fordulni. 5. Tűzvédelmi intézkedések: Oltóanyagok: Tűzoltási intézkedések: Különleges veszélyek: Lobbanáspont: Gyulladási határértékek: Öngyulladási hőmérséklet: Kisebb tüzeknél szén-dioxid vagy oltópor, nagyobb tüzeknél vizes hab vagy víz. A gyújtóforrásokat el kell távolítani. A szűk terekben, ahol a gőzök és égéstermékek expozíciója veszélyt jelent, környezeti levegőtől független légzőkészüléket és teljes védőfelszerelést kell viselni. A magas hőmérséklet és a tűz gyors és kontrollálhatatlan polimerizációt okozhat, ami a tároló edényzetek vagy tartályok felrobbanásához és szétrepedéséhez vezethet. A tűzoltáskor kerülni kell a vízsugár használatát, mert habzást okozhat. 100 C (>212 F) 6. Intézkedések baleset esetén: Intézkedések tisztításra, összegyűjtésre: Spontán polimerizáció fordulhat elő. A termék nem gyúlékony, de azért el kell távolítani minden gyújtóforrást. Gondoskodni kell a szem- és bőrvédelemről. A szivárgó tartályokat jól szellőztetett helyre kell vinni. A kiömléseket fel kell itatni semleges anyaggal és egy tartályba kell helyezni az ártalmatlanításhoz. A kiömlés területét le kell mosni vízzel. Nem szabad a csatornába vagy a vízfolyásokba engedni.

3 Kiállítás dátuma: Verzió: 1 Oldal: 3/6 7. Kezelés és tárolás: Kezelés: Tárolás: Robbanásveszély: Az anyag szállításakor a tartályokat földelni és rögzíteni kell. Kerülni kell a bőrrel és ruházattal való érintkezést és a szembe jutást. Gondoskodni kell a megfelelő szellőztetésről és kerülni kell a gőzök belégzését. A használaton kívüli tartályokat le kell zárni. Hőtől, szikrától, lángtól távol tartandó. A szennyezett ruházatot, cipőket, öveket vagy egyéb bőrből készült ruhadarabokat azonnal le kell venni. A bőrből készült ruhadarabokat (a cipőket is beleértve) el kell égetni. A szennyezett ruházatot alaposan ki kell mosni az újbóli használat előtt. A bőrt le kell mosni szappannal és vízzel a kezelés után. A bőrtisztításhoz nem szabad oldószert használni a fokozott bőrbe hatolási potenciál miatt. Nem szabad nyomni, vágni, hegeszteni, forrasztani, fúrni, őrölni, vagy az üres tartályokat hőnek, szikrának, nyílt lángnak kitenni. Az anyag UV fényre enyhén érzékeny, nem szabad fénynek/ hőnek kitenni. Hőtől, szikrától, lángtól távol tartandó. Szorosan lezárt tartályban kell tárolni. Hűvös, száraz, jól szellőztetett helyen, bármilyen fénytől védve kell tárolni. 38 C (100 F) hőmérséklet alatt kell tárolni. A magas hőmérséklet és a tűz gyors és kontrollálhatatlan polimerizációt okozhat, ami a tároló edényzetek vagy tartályok felrobbanásához és szétrepedéséhez vezethet. 8. Az expozíció ellenőrzése / egyéni védelem: Munkahelyi levegőben megengedett határértékek: - Műszaki intézkedések: Egyéni védőfelszerelés: Általános védelem: Szemvédelem: Bőrvédelem: Légzésvédelem: Ajánlott gondoskodni a helyi elszívásról az expozíció elkerülése végett, amely a műveletek során aeroszolok képződését vagy a magas hőmérsékletű műveletek során gőzök képződését jelentheti. A védőfelszerelés meghatározását ajánlott az EN 166 szabványnak megfelelő kockázatelemzéssel elvégezni még a termék használata előtt. Gondoskodni kell a szemmosó berendezésről és a biztonsági zuhanyról. Át nem eresztő ruházatot kell viselni (pl. kesztyű, kötény, csizma vagy egész testet fedő ruha) a termékkel való bármilyen érintkezés elkerülése érdekében. A nitrilgumi jobb a PVC-nél. Védőszemüveget kell viselni. Át nem eresztő (neoprén) védőkesztyűt kell viselni. Bizonyos korlátozott körülmények esetén, amikor a lebegő koncentráció várhatóan meghaladja a határértékeket, szerves gőzök elleni betéttel ellátott, NIOSH/MSHA által tanúsított légtisztítós légzésvédő használható. Szerves gőz és por elleni porálarccal lehet védekezni, bár a légzésvédő hasznossága korlátozott. A légzésvédőket lásd az EN 149 szabványban. 9. Fizikai és kémiai tulajdonságok: Halmazállapot: Szín: Szag: ph-érték: Fajsúly: Viszkozitás: Illékonyság: Folyadék. Pink Jellegzetes akrilát. 1,15 (H 2 O=1) < 0,5 tf%

4 Kiállítás dátuma: Verzió: 1 Oldal: 4/6 Forráspont, fagyáspont: Bomlási hőmérséklet: Megoszlási hányados (oktanol-víz, Log Po/w): Gőznyomás: Gőzsűrűség: Párolgási arány: Gyúlékonyság: Oldhatóság vízben: Lobbanáspont: Gyulladási határértékek: Öngyulladási hőmérséklet: < 0,01 Hgmm (20 C-on) Oldhatatlan. 100 C (>212 F) 10. Stabilitás és reakciókészség: Stabilitás: Normál körülmények között stabil. Összeférhetetlen anyagok: Polimerizációt beindító anyagok, köztük peroxidok, erős oxidálószerek, réz, rézötvözetek, szénacél, vas, rozsda, erős lúgok. Veszélyes bomlástermékek: A melegítés hatására képződő gőzök tartalmazhatnak: CO és CO 2. Veszélyes polimerizáció: Polimerizáció fordulhat elő. A kontrollálhatatlan polimerizáció gyors hőfejlődést és nyomásnövekedést okozhat, ami a lezárt tároló edényzetek vagy tartályok felrobbanásához és szétrepedéséhez vezethet. Kerülendő körülmények: Nem szabad 38 C (> 100 F) feletti hőmérsékleten tárolni. Nem szabad fénynek kitenni, a polimerizációt gátló anyagból veszíteni vagy összeférhetetlen anyagokkal szennyezni. 11. Toxikológiai információk: Akut toxicitás: Bőrirritáció: Szemirritáció: Mivel ez a termék nagyon alacsony koncentrációban tartalmaz aktív összetevőket, az elsődleges toxikológiai információk az oligomereken alapulnak. Egyéb veszélyes tulajdonságokat nem lehet kizárni. A terméket óvatosan kell kezelni, a többi vegyi anyaghoz hasonlóképpen. Szenzibilizáció: Mutagenitás: Szubkrónikus toxicitás: 12. Ökológiai információk: Ökotoxikológiai információk: Akut toxicitás (hal): Akut toxicitás (gerinctelen): Akut toxicitás (alga): Akut toxicitás (baktérium): Biológiai felhalmozódás: Kémiai sors: Biológiai lebonthatóság: Kémiai oxigénigény:

5 Kiállítás dátuma: Verzió: 1 Oldal: 5/6 A legjobb tudásunk szerint az ökotoxikológiai és kémiai sorssal kapcsolatos tulajdonságokat nem vizsgálták alaposan. A terméket nem szabad ivóvízkészletbe, szennyvízbe vagy talajba engedni. 13. Ártalmatlanítási szempontok: Termékkel kapcsolatos javaslat: Hulladékkulcs meghatározása: Szennyezett csomagolással kapcsolatos javaslat: Az elkerítésre használt anyagokat és nedvszívó anyagokat a helyi előírások figyelembe vételével szabad ártalmatlanítani. A maradvány gőzök gyújtóforrás hatására felrobbanhatnak, a tartályon vagy közelében nem szabad vágni, fúrni vagy hegeszteni. Kevésbé gyúlékony, összeférhető anyaggal kell keverni, majd el kell égetni. A termék ártalmatlanítása a helyi előírások figyelembe vételével végezhető. [98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről] EWC-kód: közelebbről nem meghatározott hulladékok Ennek a terméknek a megfelelő EWC-csoportba és így megfelelő EWC-kódba való besorolása az anyag felhasználásától függ. Ha Önök az anyagot el akarják helyezni vagy szükségük van EWC-kód besorolásra, kérjük vegyék figyelembe az ide vonatkozó rendeleteket. [16/2001. (VII. 18.) és 10/2002. (III. 26.) KöM rendeletek a hulladékok jegyzékéről] Ártalmatlanítani a helyi előírások figyelembe vételével szabad. [94/2002. (V. 5.) Korm. rendelet a csomagolási hulladék kezelésének részletes szabályairól] 14. Szállítási információk: A termék szállítás szempontjából nem veszélyes áru. 15. Szabályozási információk: Veszélyjel: R mondatok: S mondatok: Xi Irritatív R 36/37/38 Szem- és bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. S 24/25 Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. S 28 Ha az anyag a bőrre kerül, vízzel bőven azonnal le kell mosni S 37 Megfelelő védőkesztyűt kell viselni. S 45 Baleset vagy rosszullét esetén azonnal orvost kell hívni. Ha lehetséges, a címkét meg kell mutatni. Érvényes magyar törvények és rendeletek: Veszélyes anyagok, készítmények: évi XXV. Törvény a kémiai biztonságról 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet, illetve módosításai [33/2004. (IV. 26.) EszCsM és 26/2007. (VI. 7.) EüM (1907/2006/EK REACH) rendeletek] a veszélyes anyagokkal és a veszélyes készítményekkel kapcsolatos eljárások, illetve tevékenységek részletes szabályairól Veszélyes hulladékok: 98/2001. (VI. 15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről 16/2001. (VII. 18.) és 10/2002. (III. 26.) KöM rendeletek a hulladékok jegyzékéről

6 Kiállítás dátuma: Verzió: 1 Oldal: 6/6 Tűzvédelem: Munkavédelem: 94/2002. (V. 5.) Korm. rendelet a csomagolási hulladék kezelésének részletes szabályairól 9/2008. (II. 22.) ÖTM rendelet évi XCIII. Törvény a munkavédelemről 25/1996. (VIII. 28.) NM rendelet az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés és munkakörülmények általános egészségügyi követelményeiről 16. Egyéb információk: A megadott információk az adatlap összeállításának napjáig megszerzett fenti termékre vonatkozó ismereteinken alapulnak. Az adatok nem képeznek semmilyen garanciát a termék alkalmazási tulajdonságaira vonatkozóan. Az adatlap nem mentesíti a felhasználót a tevékenységét szabályozó egyéb előírások ismerete és alkalmazása alól. Felhívjuk a felhasználók figyelmét a vegyi anyag rendeltetésétől eltérő felhasználásából eredő kockázatokra. A veszélyes összetevők R mondatai: R 36 Szemizgató hatású. R 36/37/38 Szem- és bőrizgató hatású, izgatja a légutakat. R 50/53 Nagyon mérgező a vízi szervezetekre, a vízi környezetbe hosszantartó károsodást okozhat. Készült az 1907/2006/EK REACH alapján vegyi készítményhez. A külföldi biztonsági adatlap ( ) alapján készítette az ENVIROBEST Kft. (1073 Budapest, Dob u. 66.) Nyomtatási dátum:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Termékek: Gyártó cég: Cím: Internet:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.01.21. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: PREMIUM EURO GEL Termékcsalád: UV

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.29. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Cuticle Oil Felhasználási terület: Felhám olaj műköröm építéshez.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.16. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Cleanser Felhasználási terület: Zsírtalanítószer, tisztítószer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.29. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Acid Based Primer Felhasználási terület: Műköröm építés. Termékek:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2010.10.29. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Nail Sealer Felhasználási terület: Körömlakk. Termékek: 1000639

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.08.02. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: GLAMOUR FRENCH POWDER Termékcsalád:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója:

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kiállítás dátuma: 2009.06.30. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Termékkód: A-008 Felhasználási terület: Vegyi anyag építkezéshez,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.11.11. Verzió: 2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Elektromos tisztító 400 ml Cikkszám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Dátum: 2010.03.24. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. A anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2008.02.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Alumínium spray Cikkszám: Csomagolási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.15. Verzió: 3 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hegesztő spray 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 5 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: GÁZSZIVÁRGÁSJELZŐ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.06.20. Verzió:2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kémiai elnevezés: Trinátrium-foszfát

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.02.13. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: LEFOLYÓTISZTÍTÓ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2.

Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Az anyag/ készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gépipar Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL VEGYI

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.08.01. Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: TÉLI NYÁRI SZÉLVÉDŐMOSÓ 1.2. Az anyag

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint MŰSZER ÉS FEGYVEROLAJ Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.20 Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Deriton 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.01.22. Verzió: 1 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Artifical nails, tips and adhesive

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464 Dátum: 2007.08.01. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: ZÁROLAJZÓ-JÉGOLDÓ Felhasználási terület: Karbantartás Gyártó és forgalmazó cég: AUTÓ MOBIL

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6. X n ÁRTALMAS F TŰZVESZÉLYES N KÖRNYEZETI VESZÉLY Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.10.05. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Chains lubricant Lánckenő spray Cikkszám:

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó cég: Cím: Telefon: Fax: Forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: AUTÓ MOBIL VEGYI Kft. 6727 Szeged, Acél u.

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2010.03.01. Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fehér szórózsír PTFE-vel 400ml Felülvizsgálva: 2015.04.24 Dátum: 2007.07.08. Verzió: 2 Oldal: 5/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Fehér szórózsír PTFE-vel 400ml Felülvizsgálva: 2015.04.24 Dátum: 2007.07.08. Verzió: 2 Oldal: 5/5 1. szakasz:az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítója 1.1 Kereskedelmi elnevezés: Cikkszám: LOS 444 1.2 Felhasználási terület Kenőanyag 1.3 A biztonsági adatlap szállítójának adatai Gyártó,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Telefon: (36) 80/201-199 (36-1-) 476-6464 Dátum: 2008.02.19. Verzió: 4 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: CSAVARLAZÍTÓ SPRAY Felhasználási terület: Karbantartás Gyártó és forgalmazó cég: Phobex

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Oldal: 1/5 1. Az anyag /készítmény és a társaság/ vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail: Sürgősségi telefon: Telefon:

Részletesebben

Anti-Seize-Thermo-Spray Felülvizsgálva: 2015.05.12 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5

Anti-Seize-Thermo-Spray Felülvizsgálva: 2015.05.12 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5 Dátum: 2011.01.20 Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Anti-Seize-Thermo-Spray Cikkszám: LOS 430 1.2 Felhasználási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK rendelet szerint Kiállítás dátuma: 2006.07.11 Verzió: 2 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kupfat Termékkód: 5004x 1.2. Az anyag

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.11.17. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Cikkszám: 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.15. Verzió: 3 Oldal: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Cink spray 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK rendeletek szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.26. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelı

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 1999.05.18. Verzió: 8 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: RO-55 ROZSDAOLDÓ 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 2007-07-23. Oldal: 1/6. 1. Termék neve. 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás

BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 2007-07-23. Oldal: 1/6. 1. Termék neve. 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás BIZTONSÁGI ADATLAP Dátum: 2007-07-23. Oldal: 1/6 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Importáló cég: Cím Telefon Fax Gyártó: Cím: Telefon Fax: E-mail cím: Honlap: Forgalmazó: Cím: Telefon: Fax: E-mail:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK rendeletek szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.21. Verzió: 3 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelı

Részletesebben

3M(TM)Espe(TM) Adper(TM)Single Bond 2 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

3M(TM)Espe(TM) Adper(TM)Single Bond 2 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 3M HUNGÁRIA Kft. 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2007. 09. 20. Dokumentum szám: 18-9027-6 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG /VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA A készítmény neve: 3M(TM)Espe(TM)

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2011.01.26. Verzió:2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Kémiai elnevezés: Nátrium-karbonát

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2007.06.21. Verzió: 2 Oldal: 1/5 1. Az anyag / készítmény és a társaság / vállalkozás azonosítója: Kereskedelmi elnevezés: SELISO Felhasználási terület: Fertıtlenítı hatású folyékony

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DICHTFIX FEHÉR 310 ml

BIZTONSÁGI ADATLAP A 1907/2006 számú EK szabályozás szerint DICHTFIX FEHÉR 310 ml 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Termék kereskedelmi neve : Termék kódja : 0893227 MSDS-Identcode : 10014452 Társaság : Würth Szereléstechnika Kft. 2040 Budaörs,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6 Dátum: 2007.12.21. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon: Fax: E-mail

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2013.02.08. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Háztartási sósav 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2010.október14 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH

Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2010.október14 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH Prime Source vízkőoldó 1/5 Verziószám: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH 1. Az anyag/ készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: PRIME SOURCE Vízkőoldó koncentrátum

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK REACH SZERINT

BIZTONSÁGI ADATLAP KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK REACH SZERINT BIZTONSÁGI ADATLAP KÉSZÜLT AZ 1907/2006/EK REACH SZERINT REPSOL MOTO SINTETICO 4T 10W40 1. AZ ANYAG / KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÓJA Kereskedelmi elnevezés: RepsolMoto Sintetico 4T

Részletesebben

1907/2006/EK és a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint

1907/2006/EK és a 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint Kiadás dátuma: 20110804 1/6 STENSON KFT 1907/2006/EK és a 44/2000(XII27) EüM rendelet szerint 1 A KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA 11 A keverék azonosítása: Terméknév: PowerOne 10W-40 motorolaj 12 A keverék

Részletesebben

1.3 Forgalmazó cég neve, címe: BITIMPEX Kft. 1116. Budapest, Építész u.8-12. Tel.:36 (1) 362-2473 www.bitimpex.hu

1.3 Forgalmazó cég neve, címe: BITIMPEX Kft. 1116. Budapest, Építész u.8-12. Tel.:36 (1) 362-2473 www.bitimpex.hu SPINOR A12 1/5 1. Az anyag/készítmény és vállalkozás azonosítása 1.1 A készítmény neve: SPINOR A12 -Mikrocement A készítmény felhasználása: Építési adalékanyag: betongyártáshoz, vízzáráshoz 1.2 Gyártó/szállító

Részletesebben

BRILLBIRD EUROPE KFT. www.brillbird.hu

BRILLBIRD EUROPE KFT. www.brillbird.hu BRILLBIRD EUROPE KFT. www.brillbird.hu BIZTONSÁGI ADATLAP Kiadás időpontja: 2011. március 16. Felülvizsgálat dátuma: - Rev.: 01. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító: BRILLBIRD

Részletesebben

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.3 (HU) 1 oldal CHESTERTON BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A keverék azonosítása: Adatlapszám: 218A-5 Felhasználási

Részletesebben

FONTECRYL 10 BIZTONSÁGI ADATLAP

FONTECRYL 10 BIZTONSÁGI ADATLAP BIZTONSÁGI ADATLAP 1/7 A magyar változat kiállításának kelte: 2009.08.11. Aktualizálás kelte: 2013. 03.16. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (terméknév):

Részletesebben

Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06

Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2009-01-05 1907/2006/EK rendelet szerint Felülvizsgálva: 2013-02-06 1. Anyag / készítmény és a vállalkozás azonosítása 1.1 A készítmény megnevezése: FACTOR AQUA IMPREGNÁLÓ

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: LAZURÁN oldószermentes faanyagvéd

1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: LAZURÁN oldószermentes faanyagvéd Kiállítás dátuma: 2007.05.16. 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító: 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2010.08.27. Verzió: 2 Oldal: 1/7 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Ciánakrilát ragasztó Termékszám: E

Részletesebben

Készült a 91/155 EGK, 93/122 EGK, 2001/85/EC és a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint.

Készült a 91/155 EGK, 93/122 EGK, 2001/85/EC és a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000.(XII.27.) EüM rendelet szerint. Kiadás dátuma: 2007 1101 1/5 Készült a 91/155 EGK, 93/122 EGK, 2001/85/EC és a 33/2004 (IV 26) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000(XII27) EüM rendelet szerint 1 A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK rendelet szerint Oldalszám:1/8 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: Z-GREASE LXEP 2 Hivatkozási szám: 755 Anyag/Keverék keverék Az anyag/készítmény felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.10. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Szalicil Szalicilsav, Salicylic acid

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és az 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Oldal: 1/9 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: KONTAKTUS TISZTÍTÓ 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.11.12. Verzió: 1 Oldal: 1/6

BIZTONSÁGI ADATLAP. Dátum: 2007.11.12. Verzió: 1 Oldal: 1/6 Dátum: 2007.11.12. Verzió: 1 Oldal: 1/6 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Universal-Kaltreiniger Cikkszám: LOS 8000 Felhasználási terület: Általános hideg tisztítószer

Részletesebben

Harter-B. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva)

Harter-B. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) Oldalszám: 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) 1. AZ ANYAG/KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALAT AZONOSÍTÁSA 1. 1. Az anyag vagy készítmény azonosítása Az anyag/készítmény neve: CAS szám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KEYSTONE NEVASTANE 6 Oldal: 1/6 Adatlap száma: KENE6 Változat: 1.01 Dátum: 2004/09/14

BIZTONSÁGI ADATLAP. KEYSTONE NEVASTANE 6 Oldal: 1/6 Adatlap száma: KENE6 Változat: 1.01 Dátum: 2004/09/14 KEYSTONE NEVASTANE 6 Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: KEYSTONE NEVASTANE 6 Termék felhasználása: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Mezőgazdasági és élelmiszeripari

Részletesebben

TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP

TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP TEHO Ikkunamaali (Window Paint) 1/7 BIZTONSÁGI ADATLAP Az előző magyar változat kiállításának kelte: 2008.11.14. Aktualizálás kelte: 2013.05.23. (2.változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

Mr. MUSCLE TŰZHELYTISZTÍTÓ

Mr. MUSCLE TŰZHELYTISZTÍTÓ 1/7. oldal Mr. Muscle tűzhelytsztító 1. A készítmény neve: Mr. MUSCLE TŰZHELYTISZTÍTÓ Gyártó cég neve: Cím: S.C.Johnson Europlant BV Mijdrecht, Holland Forgalmazó/Importáló cég neve: Cím: 1124 Budapest,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. COPAL GEP 0 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 30406-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/08/29

BIZTONSÁGI ADATLAP. COPAL GEP 0 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 30406-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/08/29 COPAL GEP 0 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: COPAL GEP 0 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Kenőzsír. HNK TOTAL

Részletesebben

KONSTRUKTÍV KFT H-1183. Budapest, Üllői út 484. Tel. (36-1) 291-5389 Fax. (36-1) 291-5389

KONSTRUKTÍV KFT H-1183. Budapest, Üllői út 484. Tel. (36-1) 291-5389 Fax. (36-1) 291-5389 Felülvizsgálat dátum: 2009. 04.10. Verziószám: 2 Dátum. 2008.01.04. 1.Az Anyag/Készítmény és a Társaság/ Vállalkozás azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó cég: Cím: Elsősegély

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEUBOL E 30 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: ipari felhasználás Gyártó, Az anyag beszerzése

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország

BIZTONSÁGI ADATLAP Összhangban van az 1907/2006 számú (EU) Szabályzat (REACH), II. Mellékletével - Magyarország 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Termék név: Termék kód: 896724 Termék típus: Aeroszol 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

2.1. Veszélyességi besorolása: A keverék az 1999/45/EG számú EU irányelvek szerint nincs veszélyességi osztályba sorolva.

2.1. Veszélyességi besorolása: A keverék az 1999/45/EG számú EU irányelvek szerint nincs veszélyességi osztályba sorolva. Kiadás dátuma: 2008 1101 1/6 RE-CORD MEGA Kft BIZTONSÁGI ADATLAP 42 RE-CORD KENŐZSÍR Felülvizsgálat: 2012 1115 A nyomtatás kelte: 20130620 GRAFIT P-2 Változat: 3 1 A KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA 11

Részletesebben

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2014.03.27. Verzió: 3 Oldal: 1/8 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Forte Plus 1.2. Az anyag vagy keverék

Részletesebben

1.2. Felhasználás: A RENOVA kádfelújító zománc A komponensével együtt tűzi-zománc kádak és zuhanytálcák felújító festésére alkalmas

1.2. Felhasználás: A RENOVA kádfelújító zománc A komponensével együtt tűzi-zománc kádak és zuhanytálcák felújító festésére alkalmas A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. Felülvizsgálva: 2011.01.24. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet szerint 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés 1.1. A készítmény megnevezése: RENOVA kádfelújító

Részletesebben

Biztonsági adatlap (Veszélyes készítményhez)

Biztonsági adatlap (Veszélyes készítményhez) Brigéciol D-3 Oldal: 1/7 1. A készítmény a gyártó és a forgalmazó azonosítása 1.1. A készítmény azonosítása Brigéciol D-3 emulziós zsírtalanító 1.2. A készítmény felhasználása Alkalmazható: gépjármű alváz,

Részletesebben

Doma Szóda 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2009.november 10. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH

Doma Szóda 1/5 Verziószám: 1 Készült: 2009.november 10. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH Doma Szóda 1/5 Verziószám: 1 BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK REACH 1. Az anyag/ készítmény és a vállalat /vállalkozás azonosítása A készítmény megnevezése: Mosószóda (Nátrium-karbonát ) A készítmény felhasználási

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Cink-alkil-ditiofoszfát EU-szám: 272-028-3 Koncentráció < 1,5 % (Ditiofoszforsav-O, O-di-C1-14-alkilészterek,

BIZTONSÁGI ADATLAP. Cink-alkil-ditiofoszfát EU-szám: 272-028-3 Koncentráció < 1,5 % (Ditiofoszforsav-O, O-di-C1-14-alkilészterek, FORM VW 505.01 Oldal: 1/8 1. Készítmény neve: FORM VW 505.01 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Motorolaj IYV

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. PNEUMA 10 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 34985-33 Változat: 1.00 Dátum: 2004/12/10

BIZTONSÁGI ADATLAP. PNEUMA 10 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 34985-33 Változat: 1.00 Dátum: 2004/12/10 PNEUMA 10 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: PNEUMA 10 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Pneumatika olaj 14W TOTAL

Részletesebben

A veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R mondatok

A veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R mondatok A veszélyes anyagok veszélyeire/kockázataira utaló R mondatok 1 Száraz állapotban robbanásveszélyes 10 Kismértékben tűzveszélyes. 11 Tűzveszélyes. 12 Fokozottan tűzveszélyes. 13 14 Vízzel hevesen reagál.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint)

BIZTONSÁGI ADATLAP (1907/2006/EK és a 44/2000. (XII.27.) EüM rendelet szerint) Honosítás kelte: 2012. 05. 09. Oldal: 1/(11) 1. A keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító A termék neve: AUTOWELD Hideghegesztő B komponens 1.2 A keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Hidraulika folyadék. Fékfolyadék.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Hidraulika folyadék. Fékfolyadék. FLUIDE LHM Oldal: 1/8 1. Készítmény neve: FLUIDE LHM Hivatkozási szám: 13C Termék felhasználása: Hidraulika folyadék. Fékfolyadék. Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ 1069 Budapest, Nagyvárad tér 2.)

BIZTONSÁGI ADATLAP. Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ 1069 Budapest, Nagyvárad tér 2.) BIZTONSÁGI ADATLAP 1/5 A kiállítás kelte: 2002. március 10. Utolsó felülvizsgálat időpontja: 2007. szeptember 17. 1. A készítmény neve: Motorolaj adalék Cikkszám: 705/706 Gyártó cég neve: Kleen-Flo Tumbler

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12

BIZTONSÁGI ADATLAP. Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2011-12-12 Módosítás kelte: 2011-12-12 1. A készítmény éa a vállalkozás azonosítása Kereskedelmi név: Felhasználás: VALMOR Biztonságos padló- és jelölőfesték Kül- és

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Készült az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Készült az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Készült: Forgalmazó: Cím: Telefon: Fax: Web: e-mail: Veszély esetén hívható BIENN COLOR mosópor 2011.05.03. Satina Gold Kozmetikai Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Erzsébeti

Részletesebben

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP

WHITE SPIRIT 1050 (Lakkbenzin 1050) 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.08. Aktualizálás kelte: 2012.12.02. 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (anyag/keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. A felülvizsgálat kelte: 2012.03.23. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP oldal : 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP. REACH szabályozás 1907/2006/EK - 453/2010 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP oldal : 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP. REACH szabályozás 1907/2006/EK - 453/2010 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP oldal : 1/8 BIZTONSÁGI ADATLAP REACH szabályozás 1907/2006/EK - 453/2010 szerint 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító Termék típusa:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP SAF-M

BIZTONSÁGI ADATLAP SAF-M 1. Az anyag/készítmény és a cég/üzem azonosítása A készítmény SAF-M Kód megnevezése: Alkalmazás: Hajtóműolaj gépjármű hajtóművekhez 1860 Gyártó cég: Castrol (U. K.) Limited Címe: Burmah Castrol House,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MARTOL EP 1000 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 30533-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/24

BIZTONSÁGI ADATLAP. MARTOL EP 1000 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 30533-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/24 MARTOL EP 1000 Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: MARTOL EP 1000 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Mélyhúzó olaj.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék:

BIZTONSÁGI ADATLAP. 2. A VESZÉLY MEGHATÁROZÁSA 2.1. A keverék osztályozása a gyártó, a 67/548/EEC, 1999/45/EC direktíva szerint Veszélyes keverék: 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2008.08.04. Aktualizálás kelte: 2012.11.13. (2. változat) 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA

BIZTONSÁGI ADATLAP. A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. oldal BIZTONSÁGI ADATLAP A magyar változat kiállításának kelte: 2012. 04. 18. Módosítás: 2012.06.26. 1. A KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT / VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1.1. Termékazonosító (a keverék neve): 1.2.

Részletesebben

TRINÁT magasfényű zománcfesték

TRINÁT magasfényű zománcfesték BIZTONSÁGI ADATLAP TRILAK Festékgyártó KFT. Kiállítás kelte: 1998-01-21 Módosítás kelte: 2008-11-28 1. A készítmény és a vállalkozás azonosítása A készítmény felhasználása: Zománcfesték Gyártó cég neve

Részletesebben

108-65-6 203-603-9 Metoxipropilacetát 15. 110-19-0 203-745-1 Izobutilacetát 13

108-65-6 203-603-9 Metoxipropilacetát 15. 110-19-0 203-745-1 Izobutilacetát 13 A kiállítás kelte: 2005. 11. 02. A felülvizsgálat kelte: 2012.03.05. BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés

Részletesebben

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint UVAFLEX Y ANTI-FOAM

Biztonsági adatlap. az 1907/2006/EK rendelet szerint UVAFLEX Y ANTI-FOAM Oldal 1 -tól/-től 7 1. SZAKASZ: Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Y0050 1.2. Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MOLDOL R W 30413 Oldal: 1/5 Adatlap sz.: P181-0000736-59 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Kelt: 2006/12/15

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MOLDOL R W 30413 Oldal: 1/5 Adatlap sz.: P181-0000736-59 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Kelt: 2006/12/15 KÉSZÍTMÉNY: MOLDOL R W 30413 Oldal: 1/5 1. Készítmény neve: MOLDOL R W 30413 Kereskedelmi felhasználás: Formaleválasztó folyadék. Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset esetén

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap A kiállítás kelte: 2012.02.20. A felülvizsgálat kelte: 1. Anyag / készítmény - és cégmegnevezés BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK és a 1272/2008/EK rendelet és módosításai szerinti biztonsági adatlap 1.1.

Részletesebben

Hideg zsíroldó 1/6 Verziószám: 5 2007 junius 1 BIZTONSÁGI ADATLAP. veszélyes készítményhez. Hideg zsíroldó

Hideg zsíroldó 1/6 Verziószám: 5 2007 junius 1 BIZTONSÁGI ADATLAP. veszélyes készítményhez. Hideg zsíroldó Hideg zsíroldó 1/6 Verziószám: 5 1. A készítmény azonosítása BIZTONSÁGI ADATLAP veszélyes készítményhez Hideg zsíroldó A készítmény neve: Felhasználási terület: fokozott hatékonyságú hideg zsíroldó, tűzhelyek,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint BIZTONSÁGI ADATLAP a 2006/121irányelv,valamint a 1907/2006 EU (REACH), a 33/2004 ESZCSM és a 44/2000 EüM rendeletek szerint RICOCLEAN ELECTRO-NIC elektronikai tisztító 1. A KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint Kiállítás dátuma: 2015.02.12. Verzió: 4 Oldal: 1/6 1. szakasz: Az anyag/keverék és a társaság/vállalkozás azonosítása 1.1.Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Ciánakrilát ragasztó Ciksszám, típus: F670,

Részletesebben

Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. térkőtisztító

Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH. térkőtisztító Total Clean 2001 Kft. 1/7 ODO A kiállítás kelte: 2010.06.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Keverék neve: ODO térkőtisztító Gyártó cég neve: HungaroChemicals Ipari, Kereskedelmi

Részletesebben

HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH

HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH HungaroChemicals Kft. 1/8 Chemipur S 75 A kiállítás kelte: 2001.05.25. BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP 1907/2006/EK rendelet, REACH 1.) Készítmény neve: Chemipur S 75 habzó savas tisztító- fertőtlenítőszer

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint Verziószám: 1.1 (HU) 1.oldal BIZTONSÁGI ADATLAP az 1907/2006/EK REACH szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A készítmény neve: - Grill- és sütő tisztító (Concentryl Active

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO FORK OIL 15W Oldal: 1/7 Adatlap száma: 32790-33 Változat: 1.00 Dátum: 2005/08/29

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO FORK OIL 15W Oldal: 1/7 Adatlap száma: 32790-33 Változat: 1.00 Dátum: 2005/08/29 MOTO FORK OIL 15W Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: MOTO FORK OIL 15W Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Hidraulika

Részletesebben

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR

Aktualizálva: 2010.10.18. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: MR 70 ELŐHÍVÓ, FEHÉR BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: Csomagolási forma: Kannás. 1.1. Felhasználás: Előhívószer folyékony penetráló anyagokhoz. 1.2. Gyártó cég neve: MR-Chemie GmbH Nordstr. 61-63 Tel./Fax +49 (0)2303/95151-0/+49(0)2303-95151-10

Részletesebben

Benzines Folttisztító. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva)

Benzines Folttisztító. BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) Oldalszám: 1/10 BIZTONSÁGI ADATLAP (CLP és REACH szerint módosítva) 1. SZAKASZ: AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA 1. 1. Termékazonosító Az anyag/keverék neve: CAS szám: - EU szám:

Részletesebben