J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "J E G Y Z Ő K Ö N Y V"

Átírás

1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, január 17-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey Attila, Hodruszky Lajos alpolgármester. Balogh Béla, Fábián Béla, Garamszegi Sándor, Kanyó József, Kossuth László, Lepés Imre, Murvai Lászlóné, Pató Zoltán, Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső, Székely Attila képviselő. Távolmaradását előre jelezte: Hajdú András képviselő Szilágyi Árpád képviselő Hivatal részéről megjelent: Meghívottak: Béres Rita aljegyző Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné vezető főtanácsos Kissné Páska Andrea mb. pénzügyi vezető dr. Únyi Győző ügyvéd Gyenes Levente polgármester: Köszönti a megjelent képviselőket. Megállapítja, hogy a testület határozatképes, 15 képviselő van jelen, az ülést megnyitja. A jegyzőkönyvet Molnár Melinda vezeti. Gyenes Levente polgármester: Javasolja, hogy a 16. napirendi pontot tárgyalják meg elsőként, mert az ügyvéd úrnak el kell mennie. Kéri, hogy aki a javaslatot elfogadja, szavazzon. Megállapítja, hogy a képviselő-testület a javaslatot 15 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta. Gyenes Levente polgármester: Aki a kiküldött napirendi pontokat a módosítással elfogadja, szavazzon. Megállapítja, hogy a képviselő-testület a napirendi pontokat a módosítással 15 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadta. Gyenes Levente polgármester: Kíván-e valaki napirend előtt felszólalni?

2 2 Lepés Imre képviselő: Értesült arról, hogy a Kárpátia zenekar Gyömrőre jön. Ezt a programot a művelődési ház pénzzel is támogatja, ezáltal az adófizetők pénzét is érinti. Szeretne írásban választ kapni arra, hogy valóban támogatja-e a művelődési ház a programot, és ha igen, mennyi közpénzt használtak fel erre a célra. Dávid Ibolya körlevélben kérte, hogy nyilvánítsák a polgármesterek nem kívánatosnak a Magyar Gárdát a településeken. Kéri, hogy a Polgármester Úr nyújtson be ilyen irányú előterjesztést a következő testületi ülésre. Gyenes Levente polgármester: Napirend előtti felszólalásra nem lehet írásbeli választ kérni, ezért legyen szíves interpellációként megismételni a kérését. Megköszöni, majd további hozzászólás hiányában rátérnek a napirendi pontok megtárgyalására. N a p i r e n d i p o n t o k t á r g y a l á s a : 16. napirendi pont: A 166 hrsz. ingatlant érintő tulajdonosi kérelem megtárgyalása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Dr. Únyi Győző ügyvéd: Az általa leírt jogszabályi indokokkal az ajánlatukat fenntartják. Gyenes Levente polgármester: Aki a Gyömrő, 166 hrsz-ú ingatlannal kapcsolatos határozati javaslattal egyetért, szavazzon. 1/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással döntött arról, hogy kezdeményezi (Benkó Józsefné)166 hrsz-ú ingatlan minősítésének felülvizsgálatát, értékének független szakértővel történő meghatározását. 1. napirendi pont: A évi költségvetési tervezet megtárgyalása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Szabó László Dezső képviselő: A támogatási kérelmekkel kapcsolatban javasolja, hogy az id. Pál Mihály Kör ,- Ft-tal többet kapjon, valamint a Rákóczi Szövetség ,- és a Rákóczi Hagyományőrző Népe gyermektábor céljára szintén ,- Ft támogatásban részesüljön. Gyenes Levente polgármester: Kéri, hogy aki egyet ért a javaslattal, szavazzon.

3 3 Megállapítja, hogy a képviselő-testület 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással Szabó László Dezső képviselő módosító indítványát elfogadta. Gyenes Levente polgármester: KAESHI WAZA Önvédelmi Klub részére évre ,- Ft támogatás javasolt, melyet a klub vezetője január 26-án, Krakkóban megszervezett nemzetközi versenyen való részvételre kért. Javasolja, hogy a költségvetés elfogadása előtt ezt az összeget biztosítsák számukra. Aki ezzel és a költségvetési tervezettel egyetért, szavazzon. 2/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: 14 igen szavazattal, 0 nem szavazattal, 1 tartózkodással döntött arról, hogy 1. a KAESHI WASA Önvédelmi Klub részére a évi ,- Ft támogatást január hónapban a költségvetési rendelet megalkotása előtt átutalja. 2. a évi költségvetés a megfogalmazott elvi döntések alapján készüljön el. 2. napirendi pont: Jelentés a lejárt határidejű határozatokról. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a lejárt határidejű határozatokról szóló jelentést elfogadja, szavazzon. 3/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: a lejárt határidejű határozatokról szóló jelentést elfogadta.

4 4 3. napirendi pont: A polgármester beszámolója. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a polgármester beszámolóját elfogadja, szavazzon. 4/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: a polgármesteri beszámolót elfogadta. 4. napirendi pont: Javaslat a helyi építményadóról szóló 13/2001. (XII.13.) sz. rendelet módosítására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a 13/2001. (XII.13.) sz., a helyi építményadóról szóló rendelet módosításával egyetért, szavazzon. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testület 15 igen szavazatta, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással megalkotta a 1/2008. sz. rendeletét a 13/2001. (XII.13.) sz., a helyi építményadóról szóló rendelet módosításáról. 5. napirendi pont: Javaslat a település egyes területeinek behajtási rendjéről és díjak fizetéséről szóló rendelet megalkotására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a település egyes területeinek behajtási rendjéről és díjak fizetéséről szóló rendelet megalkotásával egyetért, szavazzon. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testület 15 igen szavazatta, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással megalkotta a 2/2008. sz. rendeletét a település egyes területeinek behajtási rendjéről és díjak fizetéséről.

5 5 6. napirendi pont: Javaslat a Gyömrő város helyi jelentőségű természeti területeinek és értékeinek védetté nyilvánításáról és a természetvédelem helyi szabályairól szóló rendelet megalkotására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Gyömrő város helyi jelentőségű természeti területeinek és értékeinek védetté nyilvánításáról és a természetvédelem helyi szabályairól szóló rendelet megalkotásával egyetért, szavazzon. Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testület 15 igen szavazatta, 0 nem szavazattal, 0 tartózkodással megalkotta a 3/2008. sz. rendeletét a Gyömrő város helyi jelentőségű természeti területeinek és értékeinek védetté nyilvánításáról és a természetvédelem helyi szabályairól napirendi pont: Döntés pályázat benyújtására a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Zeneművészeti és Táncművészeti Intézmény Erzsébet utcai egységének felújítására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Zeneművészeti és Táncművészeti Intézmény Erzsébet utcai egységének felújítására a pályázat benyújtásával egyetért, szavazzon. 5/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta: 1. Pályázatot nyújt be a KMOP /2 közoktatási intézmények beruházásaink támogatása pályázati felhívásra. 2. A pályázat megvalósításához szükséges önrészt, maximum ,- Ft-ot az önkormányzat évi költségvetéséről szóló rendelet általános tartalékok sorában rendelkezésre bocsátja napirendi pont: Döntés szerződés kötéséről a Schrem-Med Bt.-vel háziorvosi feladatok ellátására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Schrem-Med Bt.-vel háziorvosi feladatok ellátásáról szóló szerződés megkötésével egyetért, szavazzon.

6 6 6/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy hozzájárul ahhoz, hogy a Schrem-Med Bt. képviseletében: dr. Schrem Aurél háziorvos dr. Klein László háziorvos praxisát átvegye, területi ellátási kötelezettség mellett. Felkéri a polgármestert, hogy az alapellátási szerződést nevezettel kösse meg napirendi pont: Döntés a Klapka u lakás értékesítéséről. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Név szerinti szavazás következik. Aki a Klapka u lakás értékesítésével egyetért, szavazzon. Név szerinti szavazás: Gyenes Levente polgármester: igen, Mezey Attila alpolgármester: igen, Balogh Béla képviselő: igen, Murvai Lászlóné képviselő: igen, Fábián Béla képviselő: igen, Pató Zoltán képviselő: igen, Garamszegi Sándor igen, Simon László képviselő: igen, Hodruszky Lajos alpolgármester: igen, Spaits Miklós képviselő: tartózkodik, Kanyó József képviselő: igen, Szabó László Dezső képviselő: tartózkodik, Kossuth László képviselő: igen, Székely Attila képviselő: igen. Lepés Imre képviselő: igen, 7/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta: Gyömrő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete Hochrein Gábor Gyömrő, Csokonai u. 39/a. sz. alatti lakos részére értékesíti a Gyömrő, Klapka u. 26. sz. alatti 1338/A/1 hrsz-ú, 53,68 m2 alapterületű társasházi lakást. Vételár: ,- Ft Szerződéskötés határideje: február 15.

7 7 A vételárat legkésőbb május 30-ig kell megfizetni az önkormányzat számlájára. Felhatalmazza a polgármestert, hogy az adás-vételi szerződést kösse meg. Hat. idő: azonnal 7.4. napirendi pont: Döntés MÁV-BKSZ konzorciumi megállapodás aláírásáról. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a MÁV-BKSZ konzorciumi megállapodás aláírásával egyetért, szavazzon. 8/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a lakosság jobb kiszolgálása, a közösségi közlekedés előnyben részesítése és környezetvédelmi szempontok érvényesítése érdekében részt vesz a KMOP /C Parkolók és csomópontok fejlesztése című pályázatán. Gyömrő Város Önkormányzata a csatlakozni kívánó társönkormányzatokkal, a Budapesti Közlekedésszervező Kht-val és a MÁV Zrt-vel a fenti pályázat benyújtására és annak megvalósítására konzorciumot hoz létre. Felhatalmazza a polgármestert a konzorciumi együttműködési megállapodás aláírására. Vállalja, hogy nyertes pályázat esetén a P + R parkoló kivitelezésével kapcsolatos összes elszámolható költségének legalább 10%-át, mint önerőt biztosítja és azt éves rendes költségvetésébe betervezi. Az önkormányzat vállalja, hogy a megvalósult állapotábana létesítményt legalább öt éven keresztül fenntartja és üzemelteti napirendi pont: Döntés a Gyermekétkeztetési Alapítvány pályázatán való részvételről. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Gyermekétkezetési Alapítvány pályázatán való részvétellel egyetért, szavazzon.

8 8 9/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta: 1. Pályázatot nyújt be a Gyermekétkeztetési Alapítványhoz a Mindenki Ebéde projekt megvalósítására. 2. A pályázat megvalósításához szükséges önrészt ,- Ft a évi költségvetésben biztosítja. 8. napirendi pont: Döntés a Szt. István úti vízvezeték beruházásra kiírt közbeszerzési eljárás eredményéről. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Szt. István úti vízvezeték beruházásra kiírt közbeszerzési eljárás eredményével egyetért, szavazzon. 10/2008. (01.17.) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Mendei úti új ivóvízkút bekötését szolgáló NA 300-as vízfőnyomó vezeték Frangepán u. Táncsics M. út kereszteződésétől a Dózsa Gy. út Lengyel u. kereszteződéséig húzódó szakaszának megépítésére, valamint a Szt. István út Táncsics M. út kereszteződésétől a Szt. István út kereszteződéséig húzódó NA 250 jelű töltővezeték cseréjére összevontan kiírt a Kbt (1) bek. b. pontja szerinti közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja. Az eljárás győzteséül a Komplex-D Kft-t 4032 Debrecen, Kartács u. 32. jelöli meg. Felhatalmazza a polgármestert, hogy az ajánlattevők részére a Kbt. előírásainak megfelelő tartalmú és formájú értesítést az ajánlattevők részére küldje meg, és a kivitelezővel a vállalkozói szerződést ,- Ft + ÁFA értékben kösse meg. Hat. idő: azonnal

9 9 9. napirendi pont: A évi teljesítménykövetelmények alapjának meghatározása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a évi teljesítménykövetelmények alapjának meghatározásával egyetért, szavazzon. 11/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a köztisztviselők jogállásáról szóló, többször módosított évi XXIII. tv. 34. (3) bek-ben nyert felhatalmazása alapján, figyelemmel a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított évi LXV. tv. 8. (1) bek-ben, a 10. (1) bek-ben, a aiban foglalt rendelkezésekre, a teljesítmény-követelmények alapját képező célokat a határozat mellékletét képező előterjesztésben foglaltak szerint határozza meg. Felkéri a polgármestert, hogy a teljesítmény-követelmények alapját képező kiemelt célok meghatározására az előterjesztés I-VII. pontjában megfogalmazottak szerint, a jegyző útján gondoskodjon a polgármesteri hivatal valamennyi köztisztviselője és a szervezeti egységek vezetői (irodavezetők) tekintetében az egyéni teljesítmény-követelményenkénti bevezetéséről. Felelős: polgármester, jegyző. Hat. idő: azonnal és folyamatos. 10. napirendi pont: Javaslat Pest megye önálló régióvá válására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Lepés Imre képviselő: Ez a javaslat nem a Polgármester Úr hibájából került be, hanem szükséges volt. Már az ötlet felmerülése időpontjában is viccnek tartotta. Akár érvet is fel tud sorolni, de a legfontosabb, hogy a 2. Nemzeti Fejlesztési Terv elfogadásra került, ami nem teszi lehetővé, hogy Budapest és Pest megye külön régióként szerepeljen. Mindenféle politikai nézőponttól függetlenül Budapest és Pest megye egy régióként kell szerepeljen. Például az M0 körgyűrű megépítése Budapestnek és Pest megyének is közös célja. Kéri, hogy a Képviselő-testület utasítsa el a javaslatot. Spaits Miklós képviselő: Nem hitte, hogy hozzá kell szólni ehhez a napirendi ponthoz, de úgy érzi, hogy erre a megjegyzésre érdemes reagálnia ben már a megye önkormányzata, ami akkor FIDESZ-es irányítás alatt állt, kezdeményezte ezt. Budapest fejlettségi szintje hátráltatja a Pest megye fejlődését. A szocialisták politikai okból támadták ezt a javaslatot ban a szocialisták újra elővették a választások kapcsán. Most, hogy újból a FIDESZ kezdeményezte ezt, furcsállja a szocialisták hozzáállását. Települési képviselőként alapvetően a település érdekét kell képviseljék. Döbbenet, hogy ebben a kérdésben egy ilyen felvetés született. Véleménye szerint mindenképpen a javaslat mellett kell szavazni.

10 10 Szabó László Dezső képviselő: 70 milliárd forinttal csökkent a központi költségvetésben a megyére eső Európai Uniós pénzek összege. Gyenes Levente polgármester: Aki Pest megye önálló régióvá válásával egyetért, szavazzon. 12/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: 13 igen szavazattal, 2 nem szavazattal, 0 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 1. Gyömrő Város Önkormányzata támogatja Pest megye önálló statisztikai régió létrehozását. 2. Egyetért a helyi népszavazás lebonyolításával és annak, az országos népszavazással egyidőben történő megszervezésével és megtartásával. 11. napirendi pont: Javaslat együttműködési megállapodás megkötésére a részben önállóan gazdálkodó nevelési, oktatási intézményekkel. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Aki a részben önállóan gazdálkodó nevelési, oktatási intézményekkel együttműködési megállapodás megkötéséről szóló határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 13/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: döntött a gazdálkodásról szóló együttműködési megállapodás megkötéséről a Petőfi Sándor Művelődési Házzal, a Bölcsőde és Gyermekközponttal, az Arany Óvodával, a Bóbita Óvodával, a Mesevár Óvodával. Felhatalmazza a jegyzőt, hogy a megállapodást az előterjesztett formában kösse meg. Felelős: jegyző.

11 napirendi pont: Javaslat álláshely bővítésére az Idősek Klubja intézményében. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Aki az Idősek Klubja intézményében az álláshely bővítésére tett javaslatot támogatja, szavazzon. 14/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy Vecsés és környéke időskorúak nappali ellátása Mikro-térségi Intézményi Társulása Gyömrői telephelyére 1 fő közalkalmazotti álláshelyet hoz létre január 1-jei hatállyal gondozói napi 8 óra feladatok ellátására. Az önkormányzat az álláshely létrehozásához szükséges összeget a évi költségvetésben biztosítja. 13. napirendi pont: Javaslat Gyömrő Város Önkormányzat által fenntartott intézmények alapító okiratainak módosítására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Bóbita Óvoda Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon. 15/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Bóbita Óvoda Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Mesevár Óvoda Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon.

12 12 16/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Mesevár Óvoda Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki az Arany Óvoda Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon. 17/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: az Arany Óvoda Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Fekete István Általános Iskola és Szakiskola Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon. 18/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Fekete István Általános Iskola és Szakiskola Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon.

13 13 19/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Zeneművészeti és Táncművészeti Intézmény Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Általános Iskola és Szakiskola Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon. 20/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Bölcsőde és Gyermekközpont Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon. 21/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Bölcsőde és Gyermekközpont Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Polgármesteri Hivatal Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon.

14 14 22/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Polgármesteri Hivatal Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Petőfi Sándor Művelődési Ház Alapító Okiratának módosítását elfogadja, szavazzon. 23/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Petőfi Sándor Művelődési Ház Alapító Okirat módosítását és az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okiratot elfogadja. 14. napirendi pont: Javaslat Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Zeneművészeti és Táncművészeti Intézmény igazgatói megbízására. Gyenes Levente polgármester: Az érintett nem kérte zárt ülés tartását. Kérdés, hozzászólás? Aki a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Zeneművészeti és Táncművészeti Intézmény igazgatói állás betöltésére vonatkozó pályázati eljárás megindításával egyetért, szavazzon. 24/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Zeneművészeti és Táncművészeti Intézmény igazgatói állásának betöltésére vonatkozó pályázati eljárást megindítja, az igazgatói pályázatot kiírja.

15 15 Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Aki a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény igazgatói megbízásával egyetért, szavazzon. 25/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Weöres Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézményben Hajzer Zoltánét szabadsága ideje alatt január február 29-ig Ámon Ferencné általános iskolai tanár helyettesíti. Az igazgatói feladat ellátására, teljes jogkörrel március július 31. időszakra, határozott időre Ámon Ferencné általános iskolai tanárt bízza meg. A bérezés a Közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvény alapján kerül megállapításra. Illetmény: Megbízott vezetői pótlék: ,- Ft ,- Ft 15. napirendi pont: Hoffmann Tibor Gyömrő, Vörösmarty u. 11/a. sz. alatti lakos kérelmének megtárgyalása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki az átminősítéssel egyetért, szavazzon. 26/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy az június 4-én kelt adásvételi szerződés 5. pontjában foglalt önkormányzati kikötést, mely szerint az ingatlanon csak üzlet építhető, módosítja és hozzájárul a Gyömrő, Wesselényi utca 1. szám melletti, 2608/4 hrsz-ú, 400 m 2 területű ingatlan emeleti irodahelyiségeinek lakás célra történő átminősítéséhez azzal, hogy a tulajdonos az új rendeltetés szerint előírt számú parkolóhely kialakítását és azok megközelíthetőségének biztosítását vállalja.

16 napirendi pont: Javaslat a gyömrői gyilkosságok áldozatainak emlékmű felállítására. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Simon László képviselő: Javasolja, hogy a Képviselő-testületet Hajdú András, Hodruszky Lajos és Simon László képviselje a munkacsoportban. Lepés Imre képviselő: Az Ügyrendi és Jogi Bizottság megtárgyalta ezt a javaslatot és tettek egy 4 pontból álló javaslatot. Azzal együtt kellene ezt a döntést meghozni. Spaits Miklós képviselő: Ott nem hangzott el létszám, ő mint a Polgári Kör vezetője a három főt elfogadja. Gyenes Levente polgármester: Kíván-e valaki további javaslatot tenni a munkacsoport tagjaira? Nem. Aki a javaslattal egyetért, szavazzon. 27/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: az alábbi határozatot hozta: 1. Támogatja a Gyömrői gyilkosságok áldozatai emlékmű felállítását, melynek helyét a városközpont Parkjában jelöli meg. 2. Előkészítésre 3 fős koordinációs munkacsoportot hoz létre, melynek tagjai: Hajdú András Hodruszky Lajos Simon László 3. A polgármester rendelkezzen a Gyömrő Város Önkormányzat Polgármesteri Hivatal elkülönített számláján e célra rendelkezésre álló ,- Ft összeg a Gyömrői Polgári Kör elnökének számlájára kerüléséről.

17 napirendi pont: Gyömrő, Segesvári u. 4. szám alatti ingatlan problémájának megtárgyalása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a határozati javaslatot elfogadja, szavazzon. 28/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy szakhatóságok bevonásával megindítja a Gyömrő, Segesvári u. 4. sz. alatti belterületi ingatlanon található szemét-telep felszámolását. Hat. idő: azonnal 19. napirendi pont: Bizottsági beszámolók elfogadása. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a VOKS Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 29/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a VOKS Bizottság beszámolóját elfogadta. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Aki a Településügyi, Vagyonkezelő és Közbiztonsági Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 30/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Településügyi, Vagyonkezelő és Közbiztonsági Bizottság beszámolóját elfogadta. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon.

18 18 31/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Pénzügyi és Városfejlesztési Bizottság beszámolóját elfogadta. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki az Ügyrendi és Jogi Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 32/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: az Ügyrendi és Jogi Bizottság beszámolóját elfogadta. Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Nincs. Aki a Környezetvédelmi Bizottság beszámolóját elfogadja, szavazzon. 33/2008. ( ) sz. önkormányzati határozat: a Környezetvédelmi Bizottság beszámolóját elfogadta. 20. napirendi pont: Interpelláció Gyenes Levente polgármester: Kérdés, hozzászólás? Murvai Lászlóné képviselő: Hozzáfűzi, hogy már össze van takarítva az udvar. Simon László képviselő: Javasolja, hogy a Hóeltakarítási szabályzat a Környezetvédelmi Bizottság vizsgálja felül, mert szerinte vannak hiányosságok.

19 19 Lepés Imre képviselő: Megismétli napirend előtti felszólalásában elhangzott két felvetését. Kéri, hogy írásban tájékoztassák a Kárpátia zenekar Gyömrői szereplésével kapcsolatban: valóban támogatja-e a művelődési ház a programot, és ha igen, mennyi közpénzt használtak fel erre a célra. Dávid Ibolya körlevélben kérte, hogy nyilvánítsák a polgármesterek nem kívánatosnak a Magyar Gárdát a településeken. Kéri, hogy a Polgármester Úr nyújtson be ilyen irányú előterjesztést a következő testületi ülésre. Székely Attila képviselő: A művelődési ház vezetőjeként meg tudja válaszolni a képviselő társa kérdését: az adófizető polgároknak nem kerül pénzébe a koncert, de írásban is választ fog adni. Lepés Imre képviselő: A Magyar Gárdával kapcsolatban számíthat-e támogatásra? Gyenes Levente polgármester: Nem ismeri a felhívást, ezért erre nem tud választ adni. Kossuth László képviselő: Megköszöni képviselő társai segítségét a mikulás szekér megvásárlásában. Székely Attila képviselő: Meghívja a Gyömrő Színház vasárnapi előadására a képviselőket. Volcz Zoltánné oktatási referens: Tájékoztatja a testületet arról, hogy a munkaterv szerinti Környezetvédelmi Bizottság üléseit bizottság kérésére a VOKS Bizottsággal azonos napon 18 órára tették át, valamint a februári testületi ülés az új költségvetési irányelvek későbbi időpontban történő megjelenése miatt február 14. csütörtökre tolódott. Az anyag kiküldése február 11. hétfő. Gyenes Levente polgármester: Megköszöni a részvételt, az ülést bezárja. K.m.f. Gyenes Levente polgármester Varga Ernő jegyző

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2007. november 19-én a Petőfi Sándor Művelődési Házban. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey Attila, Hodruszky

Részletesebben

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü.

Simon László, Spaits Miklós, Szabó László Dezső képviselő. Varga Ernő jegyző Volcz Zoltánné irodavezető Kissné Páska Andrea mb. pü. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2006. október 13- án 17.00 órai kezdettel megtartott testületi ülésén, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2012. március 29-én, a Polgármesteri Hivatal A épületének tárgyaló termében. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás társulási megállapodás módosításáról.

1. napirendi pont: Döntés a Monor és Térsége Többcélú Önkormányzati Kistérségi Társulás társulási megállapodás módosításáról. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. június 27-én, 8.00 órakor kezdődő ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 19 én, 9.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának rendkívüli testületi ülésén, 2009. március 4-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának rendkívüli testületi ülésén, 2009. május 25-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontot 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 17-én, 8.30 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 9 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 9 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 5-én, 10.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli ülésén, 2012. május 16-án a Polgármesteri Hivatal B épületi alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzatának Képviselő-testületi ülésén, 2009. február 12-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Nagyközség Önkormányzatának 2000. április 17-én megtartott rendkívüli testületi ülésén, Gyömrőn a Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében. Jelen vannak: Csető

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi Közös Önkormányzati Hivatal Magyargencsi Kirendeltség hivatali helyisége Magyargencs Község Önkormányzata Ügyszám: /2015. Jegyzőkönyv Készült: Magyargencs Község Képviselő-testülete 2016. január 14-i nyilvános üléséről, mely 16 óra 00 perckor kezdődött. Az ülés helye: Nemesgörzsönyi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Távolmaradását előre jelezte: Kossuth László képviselő. Hivatal részéről megjelent:

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: Távolmaradását előre jelezte: Kossuth László képviselő. Hivatal részéről megjelent: JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. március 21-én, 08.00 órakor kezdődő rendes, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal új tárgyaló termében. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2007. december 10-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő testületének 3/2013. (III.25.)

1. napirendi pont: Döntés Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő testületének 3/2013. (III.25.) JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. március 17-én, 9.00 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal 2230 Gyömrő, Szabadság út 1. sz. alatt, az

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Gyenes Levente polgármester, Hodruszky Lajos alpolgármester, Fábián Béla, Garamszegi Sándor, Spaits Miklós, Tölli László képviselők.

JEGYZŐKÖNYV. Gyenes Levente polgármester, Hodruszky Lajos alpolgármester, Fábián Béla, Garamszegi Sándor, Spaits Miklós, Tölli László képviselők. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 17 én, 8.15 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 22-én megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 68/2017.(VIII.22.) 69/2017.(VIII.22.) 70/2017.(VIII.22.)

Részletesebben

1. napirendi pont: Az állattartás helyi szabályairól szóló rendelet megalkotása (EU jogharmonizáció).

1. napirendi pont: Az állattartás helyi szabályairól szóló rendelet megalkotása (EU jogharmonizáció). J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: Igazoltan távolmaradt: Tanácskozási joggal részt vett: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2004. július 14-én, Gyömrőn,

Részletesebben

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 51 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2012. február 29. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2016. augusztus 30. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2016. augusztus 30 -án 15.00 órakor

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrő, József Attila utca teljes felületének felújítására kiírt közbeszerzési felhívásra beadott ajánlatokról.

1. napirendi pont: Döntés a Gyömrő, József Attila utca teljes felületének felújítására kiírt közbeszerzési felhívásra beadott ajánlatokról. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2005. szeptember 23-án, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. január 16-án megtartott soron kívüli nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal dísztermében Jelen vannak: Drávucz Katalin polgármester levezetése mellett, Bagi Zsolt, Dr.

Részletesebben

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők.

Jelen vannak: Füzesséri József polgármester Takács Lászlóné és Laczkó Lászlóné alpolgármesterek Gál Péter és Sváb Antal Béla képviselők. 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 2/28/2013. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 25. napján 16.00 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2009. július 30-án, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-9/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 28-án /hétfőn/ 18,30

Részletesebben

1. napirendi pont: A Bóbita Óvoda falusi tagóvodájának bővítésére kivitelezési szerződés megkötése.

1. napirendi pont: A Bóbita Óvoda falusi tagóvodájának bővítésére kivitelezési szerződés megkötése. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2005. július 22-én, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület 10 igen szavazattal meghozta alábbi határozatát. Határozat Jegyzőkönyv Készült: Szegvár Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14-én Szegvár Nagyközség Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében tartott rendkívüli nyílt üléséről Jelen voltak:

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Lőrinci Közösségi Házban Lőrinci Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2011. január 26-i rendkívüli ülésén. Jelen vannak: Víg Zoltán polgármester Pálinkás Péter alpolgármester

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. október 1-én megtartott rendkívüli NYÍLT ülés jegyzőkönyvéhez 112/2018.(X.01.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról

Részletesebben

1. Beszámoló az önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról és pénzmaradványának elszámolásáról

1. Beszámoló az önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról és pénzmaradványának elszámolásáról Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2009. április 28-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről

14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 14/2015. (VII.23.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 23-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete augusztus 27-én órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-12/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. augusztus 27-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Ajkai Közös

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendkívüli Képviselő-testületi ülésén, 2010. március 31-én, a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ügyszám: 1/8-5/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ajka város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február 22-én 9.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Jelen vannak: Polgármesteri

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 14-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 77-83/2016. (VII. 14.) számú határozatok.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Abádszalók Város Képviselő-testületének 2012. szeptember 27-én megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Városháza földszinti nagyterme. Jelen vannak: Kovács Mihály

Részletesebben

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen.

Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Marcali Városi Önkormányzat nagytermében 2015. július 28-án megtartott soron kívüli nyilvános képviselő-testületi ülésen. Helyszín: Marcali Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. bizottsági elnök-helyettes (később érkezett) számviteli, vagyonnyilvántartási- és kezelési osztályvezető. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jogi és Ellenőrzési Bizottságának 2014. szeptember 8-án a Városháza emeleti kistermében 9 00 órai kezdettel megtartott nyílt

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 9. /2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. augusztus 24-én (hétfő) 17: 00 órakor tartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 29.-én megtartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 29.-én megtartott ülésén. Jelen vannak: Dr. Nagy János polgármester Nagyné Jobbágy Piroska jegyző Veres Istvánné alpolgármester

Részletesebben

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE TOLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. JÚNIUS 23-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 44/2015. (VI. 23.) számú TKt 45/2015. (VI. 23.) számú TKt 46/2015. (VI. 23.) számú

Részletesebben

2004. évi testületi határozatok:

2004. évi testületi határozatok: 2004. évi testületi határozatok: 1/2004./01.19./ sz. önkormányzati határozat: döntött arról, hogy a Gyömrő és Térsége Vízi-közmű Szolgáltató Kft. által a 2004. évi víz- és csatornadíj lakossági kiegészítő

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Nagyközség Önkormányzat Képviselőtestületének 2000. augusztus 3-án 16.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli ülésén Gyömrőn, Szabadság tér 1. hivatalos helyiségében.

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 15. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 15- én 16.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

A polgármester köszönti a megjelenteket. Megállapítja, hogy az 5 fős testület minden tagja jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. J e g y z ő k ö n y v Készült: Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. december 19.-én, a Községházán 10 órai kezdettel megtartott, munkaterv szerinti soron következő nyilvános üléséről.

Részletesebben

1. napirendi pont: Döntés volt önkormányzati közérdekű lakások átalakításáról.

1. napirendi pont: Döntés volt önkormányzati közérdekű lakások átalakításáról. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli testületi ülésén, 2005. augusztus 25-én, Gyömrőn, a Szabadság tér 1. sz. alatti tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Beleg Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 14.-én megtartott soron kívüli üléséről. Jelen vannak: Tamás Csaba polgármester, Horváth Józsefné és Major Mária

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készül: Mórahalom város Képviselő-testületének 2005. május 5-én megtartott rendkívüli ülésén a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében Jelen vannak: Nógrádi Zoltán polgármester

Részletesebben

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés)

NAPIRENDI PONTOK: 2. Napelemes rendszer kialakítása pályázati konstrukcióra pályázatírási szerződés megkötése (szóbeli előterjesztés) Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 18.-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok:1-3/2013. (I. 18.) számú határozatok d. rendeletek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2014. Július 21. NAPJÁN MEGTARTOTT 16. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL Határozatok száma TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 21-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 10-i üléséről Helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal, emeleti tanácskozó terme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

Gyömrő Város Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tisztelt Képviselő Úr!

Gyömrő Város Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tisztelt Képviselő Úr! Gyömrő Város Önkormányzat P o l g á r m e s t e r é t ő l 2230 Gyömrő, Fő tér 1. Tisztelt Képviselő Úr! N a p i r e n d i p o n t o k : M E G H Í V Ó Gyömrő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2016.

Részletesebben

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről

17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 17/2015. (IX.15.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 15-én megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat rendes testületi ülésén, 2008. június 9-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester, Mezey

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: 59-3/2017/KVÖ KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 05-én megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 1. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat száma

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-én 17 órakor megtartott rendkívüli üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910... sz. példány Szám: 404-2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. február 12-én 17 órakor megtartott

Részletesebben

Iktatószám: /2015.

Iktatószám: /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila út. 19. Tel.: 36/ 554-300 Iktatószám: 6054-7/2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. november

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása

Jegyzőkönyv. 3./ Szekszárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Megállapodás megtárgyalása Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án 16 órakor a Községháza tárgyaló termében megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pálfi János polgármester,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Szabó Sándorné Megyesi Elemér. Tóth Péter Benjámin Dobos Lászlóné. Maginé dr. Csirke Erzsébet

JEGYZŐKÖNYV. Szabó Sándorné Megyesi Elemér. Tóth Péter Benjámin Dobos Lászlóné. Maginé dr. Csirke Erzsébet JEGYZŐKÖNYV Készült: 2016. szeptember 7-én, Tiszagyulaházán, Tiszagyulaháza Község Önkormányzata Képviselő-testületének, a Tiszagyulaháza Őszirózsa Idősek Klubja termébe megtartott rendkívüli, nyilvános

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Pannonhalma Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. július 28-án 18:00 órakor megtartott nyílt Képviselő-testületi üléséről. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint. Bagó

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2004. február 9-én megtartott rendes ülésén Gyömrőn a Szabadság tér 1. sz. alatt lévő tanácskozó teremben. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének ülésén, 2012. június 18-án, a Polgármesteri Hivatal A épületének tárgyalótermében. Jelen vannak: Gyenes Levente polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 16-án megtartott soron kívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete június 16-án megtartott soron kívüli üléséről. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kengyel Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2009. június 16-án megtartott soron kívüli üléséről. Az ülés helye: Községháza, tanácskozó terme Jelen vannak: Czédly Gyula

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők:

A képviselő-testületi ülés helye: Önkormányzat Tanácskozóterme, Markotabödöge. A képviselő-testületi ülésen tanácskozási joggal meghívott jelenlévők: Markotabödöge Község Képviselő-testülete 128-2/2011./NY. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2011. február 21-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 18 00 óra A képviselő-testületi

Részletesebben

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7. Tel.: 57/ Fax: 57/

Jászkisér Város Önkormányzata Képviselő-testülete Jászkisér, Fő út 7.   Tel.: 57/ Fax: 57/ J á s z k isér V á r o s Ö n k o r mányzata K é p v iselő-testülete 5137 Jászkisér, Fő út 7. E-mail: jaszkiser@vnet.hu Tel.: 57/550-130 Fax: 57/550-120 Ikt.sz.: 403-31/2012. 19. Jegyzőkönyv Jászkisér Város

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 19-i rendkívüli testületi ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak: Gyenes Levente

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendes testületi ülésén, 2009. szeptember 14-én a Polgármesteri Hivatal A épületi tanácskozó termében. Jelen vannak: Gyenes

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak

6/2014. A Községi Önkormányzat képviselő-testületének március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv határozatainak Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Jászalsószentgyörgy, Fő út 53/a 6/2014 A Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. március 18-án megtartott, hangfelvétellel rögzített ülés jegyzőkönyv

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja.

JEGYZŐKÖNYV. Megállapítja, hogy a Képviselő-testület a kiküldött napirendi pontokat 8 igen szavazattal, egyhangúlag elfogadja. JEGYZŐKÖNYV Készült Gyömrő Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. július 31-én, 10.45 órakor kezdődő rendkívüli, nyílt ülésén, a Polgármesteri Hivatal alpolgármesteri tárgyalójában. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. október 03. NAPJÁN MEGTARTOTT 17. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK Kistelek Képviselő-testület 2013. október 03-án tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének

JEGYZŐKÖNYVE. Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének Tiszasziget község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 11. napján megtartott rendkívüli nyílt ülésének JEGYZŐKÖNYVE 43/2013.(IV.11.) Öt. határozat Testületi ülés napirendjének elfogadása

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT könyvéből. A Képviselő-testület 4 igen szavazattal, ellenszavazat és tartózkodás nélkül egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 101/2018. (IX.20.) számú ÖKT határozata

Részletesebben

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014.

Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. Csetény Község Önkormányzat Képviselőtestülete 8417 Csetény, Rákóczi u. 30. Ikt.sz.: /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2014. február 5-én 19 órakor kezdődő Csetény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő

Jegyzőkönyv. Távollévő önkormányzat képviselő neve: Kovács Attila képviselő Pallagi László képviselő Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2018. október 11. 08.00 órától 08.30 óráig a Képviselőtestület rendkívüli

Részletesebben

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011.

Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011. Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzatának Városfejlesztési és Vagyongazdálkodási Bizottsága Szám: 17-3/12/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V amely készült Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. január 05-én megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 1/2015.(I.05.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 2/2015.(I.05.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Bicske Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt üléséről Az ülés helye: Az ülés időpontja: Bicske Városháza I. emeleti díszterem Bicske, Hősök tere 4. 2017. november 8. 8.30

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről november 24. Ügyszám: 24-161/2016. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2016. november 24. Nyirád 2016 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Dömsöd Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének rendkívüli üléséről. Ülés helye: Petőfi Sándor Oktatási és Művelődési Központ 2344. Dömsöd, Béke tér 2. Ülés ideje: 2016. április

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 120-27/2011. Bazsi Község Önkormányzata 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 5-én 18,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati

Részletesebben