Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)"

Átírás

1 V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) varoslod@invitel.hu Szám: 3/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.február 12-én órakor megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Jelen voltak: Csekényi István Weisz Tibor al Dr. Baráth Emőke és Csekényi Henrik és Staub József és Peidl Antalné önkormányzati képviselők Távolmaradt: Lakner Zoltán önkormányzati képviselő Meghívottak: dr. Ádám Renáta jegyző Oszvald József Városlődi Német Nemzetiségi Önkormányzat elnöke Horváth Iván Városlődi Roma Nemzetiségi Önkormányzat elnöke A meghívottak közül megjelent és minden napirend tárgyalásánál jelen volt: dr. Ádám Renáta jegyző Csekényi István köszöntötte a rendkívüli, nyilvános képviselő-testületi ülésen megjelenteket. Polgármester a jelenléti ív alapján megállapította, hogy a képviselők közül 6 fő megjelent, 1 fő pedig távolmaradt, így a testület határozatképes. A rendkívüli, nyilvános ülést megnyitotta. Polgármester javasolta, hogy a képviselő-testület a meghívóban szereplő napirendi javaslatot fogadja el. A testület tagjai közül jelen volt 6 képviselő. A képviselő-testület a javaslatával egyetértett és 6 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett meghozta a következő határozatot: Városlőd Község Önkormányzat 10/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2015.február 12-i rendkívüli, nyilvános ülésének napirendje:

2 1.) Előterjesztés a fotovoltaikus fejlesztés Városlőd Község épületein elnevezésű pályázaton elnyert támogatáshoz kapcsolódó nyilatkozatokról 2.) Előterjesztés a Védőnői Szolgálat kapcsán kötött helyettesítési megállapodásokról 3.) Előterjesztés a Városlődi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola igazgatóhelyettesének ös nevelési év I.félévéről készített beszámolójáról. 4.) Előterjesztés az Észak-balatoni Térség Regionális Települési Szilárd hulladék Kezelési Önkormányzati Társulás 2014.évi tevékenységéről szóló beszámolóról. 5.) Előterjesztés a 2015.évi szabadságolási tervének elfogadásáról 6.) Előterjesztés Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületéhez érkezett pályázatok elbírálásáról 7.) Előterjesztés Városlőd Község Önkormányzat saját bevételeinek és az adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek meghatározásáról évekre vonatkozóan 8.) Előterjesztés Városlőd Község Önkormányzat 2015.évi költségvetéséről 9.) Vegyes ügyek NAPIREND TÁRGYALÁSA 1.) Napirend: Előterjesztés a fotovoltaikus fejlesztés Városlőd Község épületein elnevezésű pályázaton elnyert támogatáshoz kapcsolódó nyilatkozatokról (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az előterjesztésben szereplő határozati javaslatot fogadja el. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0

3 Városlőd Község Önkormányzat 11/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a fotovoltaikus fejlesztés Városlőd község épületein címmel a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumhoz benyújtott, KEOP /N/ sorszámú pályázat kapcsán a teljes beruházás megvalósításához bruttó ,- Ft, azaz kettőmillióháromszázötvenkilencezer-négyszázhatvannyolc forint önerőt biztosít. A támogatási szerződés megkötéséhez a képviselő-testület utasítja a t, hogy a jelen határozat mellékletét képező nyilatkozatokat írja alá és azokat a támogató részére határidőben küldje meg. Határidő: 2015.február 28.

4 2.) Napirend: Előterjesztés a Védőnői Szolgálat kapcsán kötött helyettesítési megállapodásokról (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az előterjesztésben szereplő határozati javaslatokat fogadja el. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett a következő határozatokat hozta: 1.Városlőd Község Önkormányzat 12/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete megköti Szalai Katalin 8451 Ajka-Padragkút, Marx K. u. 22. szám alatti lakossal a jelen határozat mellékletét képező védőnői helyettesítési megbízási jogviszony közös megegyezéssel történő megszüntetéséről szóló megállapodást. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és felhatalmazza a megállapodás képviselő-testület nevében történő aláírására. 2.Városlőd Község Önkormányzat 13/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete megköti Albrecht Hanna 8200 Veszprém, Május 1. u. 33. szám alatti lakossal a jelen határozat mellékletét képező védőnői helyettesítési megállapodást. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és felhatalmazza a megállapodás képviselő-testület nevében történő aláírására.

5 3.) Napirend: Előterjesztés a Városlődi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola igazgatóhelyettesének ös nevelési év I.félévéről készített beszámolójáról. (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az előterjesztésben szereplő határozati javaslatot fogadja el. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 14/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Német Nemzetiségi Nyelvoktató Általános Iskola igazgatóhelyettesének ös nevelési év I.félévéről készített e határozat mellékletét képező beszámolóját elfogadja.

6 4.) Napirend: Előterjesztés az Észak-balatoni Térség Regionális Települési Szilárd hulladék Kezelési Önkormányzati Társulás 2014.évi tevékenységéről szóló beszámolóról. (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az előterjesztésben szereplő határozati javaslatot fogadja el. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 15/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Észak-balatoni Térség Regionális Települési Szilárd hulladék Kezelési Önkormányzati Társulás 2014.évi tevékenységéről szóló e határozat mellékletét képező beszámolót elfogadja.

7 5.) Napirend: Előterjesztés a 2015.évi szabadságolási tervének elfogadásáról (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Csekényi István jelezte, hogy az ügyben személyesen érintett, ezért kérte, hogy a döntéshozatalból a Képviselő-testület zárja ki. A Képviselő-testület kérésére 5 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett kizárta a döntéshozatalból. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselőtestület az előterjesztett határozati javaslatot fogadja el. Jelen volt 6 képviselő, szavazott 5 képviselő. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 5 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 16/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete Csekényi István 2015.évi szabadságának ütemezését e határozat mellékletét képező ütemezési rend szerint elfogadja.

8 6.) Napirend: Előterjesztés Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testületéhez érkezett pályázatok elbírálásáról (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Képviselők javasolták, hogy tekintsék át egyenként a pályázatokat. A képviselők egyetértettek abban, hogy kicsit túlzóak az igények és ennyi támogatást semelyik szervezet részére sem tud biztosítani az önkormányzat. Először a Városlőd-Csehbánya Polgárőr Egyesület pályázatát tárgyalták. Polgármester elmondta, hogy a tavalyi évben ,-Ft-al támogatták az egyesületet, javasolta, hogy idén ,-Ft legyen a támogatási összeg. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a képviselőtestület az alábbi határozati javaslatot fogadja el: Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlőd-Csehbánya Polgárőrség részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz egyszáznyolcvanezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 17/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlőd-Csehbánya Polgárőrség részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz egyszáznyolcvanezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és

9 Ezt követően a Városlődi Falumúzeum Baráti Körének pályázata került sorra. A javasolta, hogy itt is csökkentett összeget fogadjon el a testület ,-Ft összegben. Peidl Antalné önkormányzati képviselő jelezte, hogy az ügyben személyesen érintett, tekintettel arra, hogy ő az egyesület elnöke, ezért kérte, hogy a döntéshozatalból a Képviselőtestület zárja ki. A Képviselő-testület az önkormányzati képviselő kérésére 5 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett kizárta a döntéshozatalból. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselőtestület az alábbi határozati javaslatot fogadja el: Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Falumúzeum Baráti Köre részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,- Ft, azaz egyszáztízezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és Jelen volt 6 képviselő, szavazott 5 képviselő. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 5 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 18/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Falumúzeum Baráti Köre részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,- Ft, azaz egyszáztízezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és

10 Ezt követően a Foltvarró Klubok támogatásáról folyt a tárgyalás. Polgármester javasolta, hogy együtt tárgyalja a testület a két egyező célú egyesület támogatását. Csekényi Henrik önkormányzati képviselő megjegyezte, hogy mindkét klub varrógépet szeretne venni, de azok ára eléggé magasnak tűnik neki. Peidl Antalné önkormányzati képviselő elmondta, hogy ezek speciális varrógépek, de ő is magasnak találja az árakat. Weisz Tibor al javasolta, hogy a támogatás odaítélésénél vegye figyelembe a testület, hogy az egyik egy felnőttekkel foglalkozó, míg a másik egy gyermekeket oktató klub. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselőtestület az alábbi határozati javaslatokat fogadja el: 1. Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Foltocska Foltvarró Klub részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz harmincezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és 2.Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Aranygyűszű Foltvarró Klub részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz hatvanezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett a következő határozatokat hozta: 1. Városlőd Község Önkormányzat 19/2015. (II.12.) számú Kt. határozata:

11 Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Foltocska Foltvarró Klub részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz harmincezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és 2.Városlőd Község Önkormányzat 20/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Aranygyűszű Foltvarró Klub részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz hatvanezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és

12 Csekényi István jelezte, hogy most a Városlődi Sport és Szabadidős Egyesület támogatásáról tárgyaljon a testület. Jónak tartotta, hogy a falunak van egy focicsapata, de azt is elmondta, hogy gyakran előfordul, hogy nem tudnak kiállni megfelelő számú játékossal. Javasolta, hogy a tavalyi évi támogatást ítélje oda a testület a csapatnak, ami ,-Ft volt. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az alábbi határozati javaslatot fogadja el: Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Sport és Szabadidős Egyesület részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz háromszázötvenezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 21/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Sport és Szabadidős Egyesület részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz háromszázötvenezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és

13 Ezt követően a horgászegyesület pályázata következett. Csekényi István jelezte, hogy az ügyben személyesen érintett, tekintettel arra, hogy ő a Horgászegyesület elnöke, ezért kérte, hogy a döntéshozatalból a Képviselő-testület zárja ki. A Képviselő-testület kérésére 5 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett kizárta a döntéshozatalból. Weisz Tibor al itt is csökkentett összeg megállapítását javasolta, ,-Ft összegben. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így al javasolta, hogy a Képviselő- Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Horgászegyesület testület az alábbi határozati javaslatot fogadja el: Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz egyszázhatvanezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és Felelős: Weisz Tibor al Jelen volt 6 képviselő, szavazott 5 képviselő. A Képviselő-testület az al javaslatával egyetértett, és 5 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 22/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Horgászegyesület részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz egyszázhatvanezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és Felelős: Weisz Tibor al

14 Ezt követően az asszonytorna klub pályázata következett. Csekényi István elmondta, hogy a nők szorgalmasan járnak hétről hétre tornázni és a saját eszközeiket használják. Javasolta, hogy itt is csökkentsenek a pályázati összegből és javasolta, hogy ,-Ft-ot állapítson meg a testület. Weisz Tibor al jelezte, hogy az ügyben személyesen érintett, tekintettel arra, hogy az Asszonytorna Klub nevében kérelmet benyújtó a felesége, ezért kérte, hogy a döntéshozatalból a Képviselő-testület zárja ki. A Képviselő-testület az al kérésére 5 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 1 tartózkodás mellett kizárta a döntéshozatalból. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselőtestület az alábbi határozati javaslatot fogadja el: Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Asszonytorna Klub részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz kilencvenezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és Jelen volt 6 képviselő, szavazott 5 képviselő. A Képviselő-testület az al javaslatával egyetértett, és 5 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 23/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Asszonytorna Klub részére a jelen határozat mellékletét képező támogatási szerződésben foglalt feltételek szerint ,-Ft, azaz kilencvenezer forint vissza nem térítendő támogatást nyújt. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére és

15 Polgármester jelezte, hogy most már csak a Városlődi Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület pályázatai vannak hátra. Elmondta, hogy a pályázatok nagyban összefüggnek a falunappal, ezért azok támogatása előtt újabb megbeszéléseket kellene folytatni az egyesület vezetőivel. Nagyon jónak találta a pályázati célokat és reményét fejezte ki, hogy a lakosság is kellő érdeklődését mutat majd. Az önkormányzati képviselők hozzászólásaikban mind a észrevételit támogatták és elmondták, hogy a rendezvények volumene miatt újabb egyeztetéseket tartanak szükségesnek. Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselőtestület az alábbi határozati javaslatot fogadja el: Városlőd Község Önkormányzat /2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület városlődi sváb lakodalom és énekkaros jubileum rendezvények lebonyolításának támogatására beadott pályázatát támogatásra érdemesnek találja, de tekintettel a rendezvény volumenére és a település népszerűsítő erejére az önkormányzat fontosnak tartja, hogy a támogatási összeg meghatározása előtt újabb egyeztetéseket folytasson le a Városlődi Kulturális Egyesület rendezvény szervezésért felelős vezetőivel. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére. A Képviselő-testület az al javaslatával egyetértett, és 5 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 24/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Városlődi Német Nemzetiségi Kulturális Egyesület városlődi sváb lakodalom és énekkaros jubileum rendezvények lebonyolításának támogatására beadott pályázatát támogatásra érdemesnek találja, de tekintettel a rendezvény volumenére és a település népszerűsítő erejére az önkormányzat fontosnak tartja, hogy a támogatási összeg meghatározása előtt újabb egyeztetéseket folytasson le a Városlődi Kulturális Egyesület rendezvény szervezésért felelős vezetőivel. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére.

16 7.) Napirend: Előterjesztés Városlőd Község Önkormányzat saját bevételeinek és az adósságot keletkeztető ügyleteiből eredő fizetési kötelezettségeinek meghatározásáról évekre vonatkozóan (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az előterjesztett határozati javaslatot fogadja el. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 Városlőd Község Önkormányzat 25/2015. (II.12.) számú Kt. határozata: Városlőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete az önkormányzat saját bevételeit és az adósságot keletkeztető ügyleteinek felső határát a évekre vonatkozóan a jelen határozat mellékletét képező táblázat szerint állapítja meg. A képviselő-testület utasítja a t a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: értelemszerű

17 8.) Napirend: Előterjesztés Városlőd Község Önkormányzat 2015.évi költségvetéséről (Írásbeli anyag a jegyzőkönyv mellékletét képezi.) Polgármester az előterjesztésben foglaltak szerint tájékoztatta a képviselőket. Kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így javasolta, hogy a Képviselő-testület az előterjesztett rendelet-tervezetet fogadja el. A Képviselő-testület a javaslatával egyetértett, és 6 szavazattal, 0 ellenszavazattal, 0 tartózkodás mellett a következő rendeletet alkotta:

18 Egyéb kérdés, hozzászólás nem hangzott el, így a rendkívüli, nyilvános testületi ülést órakor berekesztette. K.m.f. Csekényi István dr. Ádám Renáta jegyző

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2015. október 9-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2013. október 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat,

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. június 30-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya

Részletesebben

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei

Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei Városlőd Község Önkormányzat, Csehbánya Község Önkormányzat és Farkasgyepű Község Önkormányzat Képviselő-testületei 2014. augusztus 29-i nyilvános, együttes ülésének anyaga Városlőd Község Önkormányzat,

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 24/2014. J E G Y Z

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja Csehbánya

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja Csehbánya

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 19/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám:15/2018. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám:7/2017. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület november 5-én órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 23/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:29/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 20/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:6/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:10/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:13/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.április 16-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.április 16-án órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:2/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja a képviselő-testület

Részletesebben

Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete március 20-i. nyilvános ülésének anyaga

Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete március 20-i. nyilvános ülésének anyaga Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 20-i nyilvános ülésének anyaga Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8445 Csehbánya, Fő utca 39. Szám:

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:23/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:8/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 4-i. nyilvános ülésének anyaga

Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete szeptember 4-i. nyilvános ülésének anyaga Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. szeptember 4-i nyilvános ülésének anyaga Csehbányai Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8445 Csehbánya, Fő utca 39. Szám:8/2013.

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 16/2016. J E G Y Z

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület február 13-án órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület február 13-án órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-9 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 5/213. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csehbánya

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:21/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. október 17-én 18.00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 14/2011. J E G Y Z

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 9/2011. J E G Y Z Ő

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 18/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:2/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2017. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 28-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015.május 28-án órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:3/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8449 Magyarpolány, Dózsa György utca 6. Tel/Fax: 88/503-820 email: hivatal@magyarpolany.hu Szám: M. /2012. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarpolány

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Mikekarácsonyfa. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év április hó 18. napján. megtartott nyilvános üléséről JEGYZŐKÖNYV Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év április hó 18. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 11/2016.(IV.18.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:17/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 20-án órakor megtartott nyilvános üléséről. Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8582 Farkasgyepű, Petőfi S.u.42. Szám:5/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:14/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 21/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről 170/21/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 30 - án tartott nyílt üléséről Rendeletek: 14/2014 (XII.31.

Részletesebben

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/ J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szám: 40-32/2010. 1. Bazsi Község Önkormányzata Képviselő-testülete 8352 Bazsi, Fő u. 91. Tel/Fax: 87/352-201 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2010. április 21-én 18,05 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 4/2013. J E G Y Z Ő

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének október 18-án (kedd) órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/6/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. október 18-án (kedd) 15.00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 14-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 14. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. november 13.) Napirend:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Balatonszőlős Község Önkormányzata B A L A T O N S Z Ő L Ő S Szám:101/21-34/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Balatonszőlős Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. június 18-án, 18:00 órai

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8446 Kislőd, Hősök tere 1. Tel/Fax: 88/246-001 Email: kislod@invitel.hu Szám: K.108-12/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kislőd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám:20/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) MEGHÍVÓ

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) MEGHÍVÓ V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu MEGHÍVÓ Városlőd Község Polgármestere összehívja a képviselő-testület

Részletesebben

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu

Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Somlóvásárhely Község Önkormányzata 8481 Somlóvásárhely, Szabadság tér 1. Tel/Fax: 88-236-001, e-mail: hivatal@somlovasarhely.hu Szám: Svh/62-6/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Somlóvásárhely Községi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 6/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2016. április 18-án 15 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L

Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Szám: 302-4/2017. A D Á S Z T E V E L Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. május 26. napján 18 óra 30 perckor megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről készült jegyzőkönyv

Részletesebben

Javasolta a képviselőknek a napirendet a meghívóban szereplő szerint fogadják el, a képviselők a javaslattal egyhangúan egyetértettek

Javasolta a képviselőknek a napirendet a meghívóban szereplő szerint fogadják el, a képviselők a javaslattal egyhangúan egyetértettek NÓRÁP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8591 Nóráp Kossuth u 48. Szám: 9-3/2012. JEGYZŐKÖNYV Készült: Nóráp Község Önkormányzat képviselő-testülete 2012. május 2-án 18.30 órakor megtartott képviselő-testületi

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 20/2012. J E G Y Z

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.)

J e g y z ő k ö n y v. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva, Petőfi u. 1.) J e g y z ő k ö n y v Készült: Ligetfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. november 27- án 18 óra kezdettel megtartott üléséről. Az ülés helye: Önkormányzati hivatal helyisége ( 8782 Ligetfalva,

Részletesebben

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző

Mikekarácsonyfa. Horváth Anikó alpolgármester Varga Zoltánné, Makker Ferencné Igazi László települési képviselők. Kovácsné Horváth Anikó jegyző J e g y z ő k ö n y v K é s z ü l t: Az ülés helye: Jelen vannak Mikekarácsonyfa Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2017. szeptember 13-án 15,00 órakor megtartott nyilvános üléséről Önkormányzati

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 11/2013. J E G Y Z

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szám: D-57-8 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 25- én 17 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének február 25-én órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/2/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 3 - án megtartott nyílt ülésről. 39/2015.(VI.3.) kt. határozat.

Jegyzőkönyv. Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének június 3 - án megtartott nyílt ülésről. 39/2015.(VI.3.) kt. határozat. 264/6/2015. Zala Megye Kányavár Jegyzőkönyv Kányavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3 - án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 36/2015.(VI.3.) kt. határozat. 37/2015.(VI.3.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama.

JEGYZŐKÖNYV. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év június hó 17. napján. megtartott nyilvános üléséről. Határozatok: Sorszama. JEGYZŐKÖNYV Bari a h i d a Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2016. év június hó 17. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszama Kódja 23/201 ő.fvi. 17.) Rendeletek: Sorszáma (kihirdetés

Részletesebben

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

U G O D. Önkormányzat Képviselő-testületének június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: 82-13/2016. U G O D Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 28. napján 17 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyve 2 Önkormányzat Képviselő-testülete 8564 Ugod, Kossuth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csömödér. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 14. napján megtartott. nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Csömödér. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 14. napján megtartott. nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Csömödér Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. év május hó 14. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 30/2014.(V.14.) 31/2014.(V.14.) 32/2014.(V.14.) Z1 Z1

Részletesebben

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről.

Ortaháza Község Önkormányzata. Jegyzőkönyv. Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. 32/10/2013 Zala Megye Ortaháza Község Önkormányzata Jegyzőkönyv Ortaháza Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 13- án megtartott nyílt ülésről. Határozatok: 69/2013.(VIII.13.) kt.

Részletesebben

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület március 6-án órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről

Készült: Csehbánya Község Önkormányzat Képviselő-testület március 6-án órakor megtartott rendkívüli, nyilvános üléséről CSEHBÁNYA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8445 Csehbánya, Fő u. 39., Tel./fax: (88) 241-009 e-mail: csehbanya@invitel.hu, web: www.csehbanya.hu Szám: 6/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének

Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének Monostorpályi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott rendes nyílt ülésének a. napirendje b. jegyzőkönyve c. határozatok: 4-8/2015. (II. 16.) számú határozatok. d. rendeletek:-

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 9/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 18-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község

Részletesebben

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal:

Jegyzőkönyv. László János képviselő 14:05 órától B./ Tanácskozási joggal: Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 8-án, 13:15 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 7/2011. J E G Y Z Ő

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 05-én 15,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 05-én 15,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Vajta Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. november 05-én 15,00 órai kezdettel tartott rendkívüli üléséről A Képviselő-testülete által meghozott határozat száma, tárgya: HATÁROZAT

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésről. 215/5/2015 Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott nyílt ülésről. Rendelet: 4/2015. (IV.30.) önkormányzati rendelet önkormányzat

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 16/2011. J E G Y Z

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T 1./ évi járási startmunka Mezőgazdasági programelem jóváhagyásáról SZAKÁCSI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2017. január 12. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatalban (3780 Edelény, István király útja 52.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./ Tárgysorozata

Részletesebben

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE FARKASGYEPŰ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Cím: 8582 Farkasgyepű, Petőfi Sándor u. 42. Tel/fax: (89)584-200 e-mail: onkormanyzat@farkasgyepu.hu Szám: 26/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Farkasgyepű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 27-én tartott nyílt üléséről 170/13/2014. Z A L A megye P Á K A Község Önkormányzata J E G Y Z Ő K Ö N Y V P Á K A Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 27-én tartott nyílt üléséről Rendeletek: 9/2014. (VI.28.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő:

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Kiss Lajos polgármester, Schumacher Mária képviselő b./ Tanácskozási joggal résztvevő: Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 40-3/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2016. május 19-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete Szám: M.28- /2012. Magyarpolány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 8449 Magyarpolány, Dózsa György utca 6. Tel/Fax: 88/503-820 email: hivatal@magyarpolany.hu J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Magyarpolány

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott nyílt ülésről.

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott nyílt ülésről. 215/3/2015 Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. február 16-án megtartott nyílt ülésről. Rendelet: 1/2015. (II.17.) önkormányzati rendelete az önkormányzat

Részletesebben

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

29/2013. számú. 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.: 5053-2/2013. 29/2013. számú 2013. november 22-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 190-192/2013. (XI. 22.)

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én megtartott nyílt ülésről

Jegyzőkönyv. Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének október 31-én megtartott nyílt ülésről 64/13/2013 Zala Megye Pördefölde Jegyzőkönyv Pördefölde Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. október 31-én megtartott nyílt ülésről Határozatok: 87/2013.(X.31.) kt. határozat 88/2013.(X.31.)

Részletesebben

Készült: Nóráp Község Önkormányzat képviselő-testülete november 29-én órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

Készült: Nóráp Község Önkormányzat képviselő-testülete november 29-én órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. NÓRÁP KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8591 Nóráp Kossuth u 48. Szám: 9-12/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Nóráp Község Önkormányzat képviselő-testülete 2011. november 29-én 18.00 órakor megtartott nyilvános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület B A K O N Y S Z E N T I V Á N Szám: 3/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Bakonyszentiván Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2015. február 9-én 18 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bakonyság Község Önkormányzata 8557 Bakonyság, Béke u. 14. Szám: 268-3/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bakonyság Község Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. március 5-én 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez

T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez T Á R G Y M U T A T Ó KENGYEL KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2014. február 20-án megtartott rendkívüli ülés jegyzőkönyvéhez 16/2014.(II.20.) Kt. Hat. A napirendi pontokra tett javaslatról 17/2014.(II.20.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL

JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL JEGYZŐKÖNYV KISTELEK KÉPVISELŐTESTÜLETE 2013. február 12. NAPJÁN MEGTARTOTT 3. SZÁMÚ NYÍLT ÜLÉSÉRŐL TARTALOMJEGYZÉK a Kistelek Képviselőtestülete 2013. február 12-én tartott nyílt ülésének határozatairól

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 17/2008. (IX. 5.) MNÖ határozatot

JEGYZŐKÖNYV. 17/2008. (IX. 5.) MNÖ határozatot JEGYZŐKÖNYV Készült: A Veszprém Megyei Német Önkormányzat testületének 2008. szeptember 5-én 14 30 órai kezdettel Veszprémben, a Német Házban (Thököly u. 11.) megtartott nyilvános üléséről. Jelen voltak:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Szakáld Közésg Önkormányzata Képviselő testülete 3596 Szakáld, Aradi u. 4 Jegyzőkönyv Készült: Szakáld Község Önkormányzata képviselő testülete 2013.július 03. napján megtartott rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

BAKONYKOPPÁNY. Német Nemzetiségi Önkormányzat november 25. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

BAKONYKOPPÁNY. Német Nemzetiségi Önkormányzat november 25. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Szám: 198-9/2016. BAKONYKOPPÁNY Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. november 25. napján 16 óra 30 perckor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Német Nemzetiségi Önkormányzat 8571 Bakonykoppány,

Részletesebben

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88)

Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) V Á R O S L Ő D K Ö Z S É G Ö N K O R M Á N Y Z A T K É P V I S E L Ő - T E S T Ü L E T E Cím: 8445 Városlőd, Templom tér 4., Tel/fax: (88) 240-003 E-mail: varoslod@invitel.hu Szám: 25/2014. J E G Y Z

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi Képviselő-testület ülésén. Ebergőc község Önkormányzata E B E R G Ő C Kossuth L. u. 16. 9451. (Tel.: 99/380-016) 1-10/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. november 29-én az ebergőci Községháza hivatali helyiségében, a helyi

Részletesebben

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről.

Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének január 26-án órakor megtartott nyilvános üléséről. VESZPRÉMI NÉMET NEMZETISÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8200 Veszprém, Thököly u. 11. Szám: KOZP/927/1/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Veszprémi Német Nemzetiségi Önkormányzat 2016. január

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Doba Községi Önkormányzat képviselő-testülete 8482 Doba, Kossuth u. 10. Szám: D- 17-5 /2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Doba Községi Önkormányzat képviselő-testületének 2014. május 30-án 17 órai kezdettel

Részletesebben