Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint"

Átírás

1 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. BC.CA.CS02 Anyag/készítmény használata Tisztítószer, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító: Diversey Magyarország Kft. Puskás Tivadar u Budaörs MSDSinfo@diversey.com, MSDSinfo@johnsondiversey.com Információt nyújtó terület: Diversey Magyarország Kft. Tel: (23) Fax: (23) Szükség esetén nyújtott információ: Sürgısségi telefonszám: ETTSZ Cím: 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. 2 A veszélyek azonosítása A veszély megjelölése: Xi Irritatív F+ Fokozottan tőzveszélyes N Környezetre veszélyes Az emberek és a környezet veszélyeztetettségére vonatkozó különleges információk Vigyázat! A tartály nyomás alatt áll. R 12 Fokozottan tőzveszélyes. R 36 Szemizgató hatású. R 51/53 Mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. R 67 Gızök álmosságot vagy szédülést okozhatnak. A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytıl elzárva és 50 C-ot meg nem haladó hımérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tőzbe dobni használat után is tilos. Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra porlasztani. Nyílt lángtól távol tartandó - Tilos a dohányzás. Gyermekektıl elzárva tartandó. Osztályozási rendszer: Az osztálybasorolás megfelel az érvényes EK listáknak, de kiegészítik a szakirodalomból származó és a cégek által megadott adatok. * 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ Kémiai jellemzés Leírás: Az alábbi anyagokból álló, veszélytelen adalékokat tartalmazó keverék. Veszélyes alkotórészek: CAS: Bután (C) F+; R 12 30% EINECS: CAS: Propan-2-ol Xi, F; R % EINECS: CAS: eptán és izomerjei (4, 6, C) Xn, Xi, F, N; R / % EINECS: CAS: EINECS: Propán F+; R % (folytatása 2 oldalon)

2 oldalszám: 2/6 CAS: EINECS: CAS: EINECS: (folytatása 1 oldalon.) Etil-(S)-2-hidroxi-propionát Xi; R % Izobután (C) F+; R % Összetétel a 648/2004/EK Mosószer Rendelet szerint alifás szénhidrogének 30% További információk: A megadott veszélyességi utalások szövege a 16. fejezetben található. * 4 Elsısegélynyújtási intézkedések Belélegzés után: A sérültet a helyszínrıl el kell távolítani. Súlyosabb esetben forduljunk orvoshoz. Bırrel való érintkezés után: Általában a termék nem ingerli a bört. A szemmel való érintkezés után: A szemet folyó víz alatt néhány percen át öblítsük ki, miközben a szemhéjat nyitva tartjuk. Tartós panaszok esetén kérjünk orvosi tanácsot. Lenyelés után: Öblítsük ki a szájat és itassunk sok vizet. * 5 Tőzvédelmi intézkedések Megfelelı tőzoltószerek: CO2, poroltó vagy vízsugár. A nagyobb tüzeket vízsugárral vagy alkoholnak ellenálló habbal oltsuk. Biztonsági okokból nem megfelelı tızoltószerek: Vízsugár Különleges védıfelszerelés: Különleges intézkedések nem szükségesek. * 6 Intézkedések véletlenszerő környezetbe engedés esetén Személyekre vonatkoztatott biztonsági intézkedések: Viseljünk védıfelszerelést. Távolítsuk el a védtelen személyeket. Viseljünk megfelelı védıfelszerelést. Környezetvédelmi intézkedések: A környezeti vizekbe vagy csatornába való behatolás esetén értesítsük az illetékes hatóságokat. Tisztítási/eltávolítási eljárások: Gondoskodjunk megfelelı szellıztetésrıl. A folyékony alkotórészeket folyadék megkötı anyaggal itassuk fel. A megkötött anyag eltávolításáról gondoskodjunk az elıírásoknak megfelelıen. 7 Kezelés és tárolás Kezelés: Információk a biztonságos kezeléshez: Gondoskodjunk a munkahelyen megfelelı szellızésrıl és elszívásról. A tartályokat óvatosan nyissuk és kezeljük. A vegyszerrel végzett munka általános szabályai az irányadók. Csak professzionális felhasználásra. Tőz- és robbanásvédelmi információk: Tartsuk távol a tőzforrásokat - ne dohányozzunk. ozzunk intézkedéseket elektrosztatikus feltöltıdés ellen. Raktározás: A raktárhelyiségekkel és tartályokkal szemben támasztott követelmény: ővös helyen tároljuk. Csak eredeti csomagolásában tároljuk. (folytatása 3 oldalon)

3 oldalszám: 3/6 Vegyük figyelembe a nyomás alatti gáztartályok raktározására vonatkozó hatósági elıírásokat. A helyi szabályozás szerint. Együttes tárolással kapcsolatos információk: A helyi szabályozás szerint. További adatok a raktározási körülményekkel kapcsolatban: Az edényeket jól lezárt állapotban tartsuk. ıtıl és közvetlen napsugárzástól védjük. (folytatása 2 oldalon.) * 8 Az expozíció ellenırzése/egyéni védelem Pótlólagos információ a mőszaki berendezés kialakításához: További adatok nincsenek; lásd 7. pontot. Alkotórészek munkahelyre vonatkoztatott, felügyelet tárgyát képezı határértékekkel: Bután (C) TLV () CK (megengedett csúcskoncentráció): 9400 mg/m 3 ÁK (megengedett átlagos koncenráció): 2350 mg/m Propan-2-ol TLV () CK (megengedett csúcskoncentráció): 2000 mg/m 3 ÁK (megengedett átlagos koncenráció): 500 mg/m eptán és izomerjei (4, 6, C) TLV () CK (megengedett csúcskoncentráció): 8000 mg/m 3 ÁK (megengedett átlagos koncenráció): 2000 mg/m 3 Pótlólagos információk: A létrehozásnál érvényes listák képezték a kiindulópontot. Személyes védıfelszerelés: Általános védekezési és higiéniai intézkedések: Tartsuk távol élelmiszerektıl, italoktól és takarmányoktól. A szennyezett folyadékkal átitatott ruházatot azonnal vegyük le. Munkahelyi szünetek elıtt és a munka befejezésekor mossunk kezet. Kerüljük a szemmel és bırrel való érintkezést. Légzésvédelem: Általában nem szükséges. Mindazonáltal gızei belégzését kerülni kell. Kézvédelem: asználat után kezet kell mosni és megszárítani. Bırrel való tartós érintkezés kerülendı. Kesztyőanyag - Áthatolási idı a kesztyőanyagon - Szemvédelem: Szemvédelem általában nem szükséges. Jól záró védıszemüveg. * 9 Fizikai és kémiai tulajdonságok Általános adatok Forma: aerosol Szín: színtelen Szag: jellegzetes Olvadáspont/olvadási tartomány: nem meghatározható Forráspont/forrási tartomány: nem alkalmazható, mivel az anyag aerosol Robbanáspont: Nem alkalmazható, mivel az anyag aerosol. Gyulladási hımérséklet: Nincs meghatározva Öngyulladás: Az anyag magától nem gyullad. Gıznyomás: Nincs meghatározva Sőrőség: Nincs meghatározva. (folytatása 4 oldalon)

4 oldalszám: 4/6 Oldhatóság/keverhetıség az alábbiakkal: Víz: Teljes mértékben keverhetı. Alkoholok: Nincs meghatározva Ketonok: Nincs meghatározva Poláris oldószerek: Nincs meghatározva Nem poláris oldószerek: Nincs meghatározva Aliphás szénhidrogének: Nincs meghatározva Aromás szénhidrogének: Nincs meghatározva Szerves oldószerek: Nincs meghatározva Klórozott szénhidrogének: Nincs meghatározva Növényi olajok: Nincs meghatározva Glykonok: Nincs meghatározva Paraffinolaj: Nincs meghatározva Eloszlási együttható (n-oktanol/víz): Nincs meghatározva (folytatása 3 oldalon.) 10 Stabilitás és reakcióképesség Termikus bomlás/kerülendı feltételek: Rendeltetésszerő használat esetén nincs bomlás. Kerülendı anyagok: Veszélyes reakciók Veszélyes reakciók nem ismeretesek. Veszélyes bomlástermékek: Veszélyes bomlástermékek nem ismeretesek. * 11 Toxikológiai információk Akut toxicitás: Besorolás releváns LD/LC50-értékek: LD50 (becsült érték) >2 g/kg Primer ingerhatás: A bırön: Bırrel való közvetlen érintkezés fagyási sérülést okozhat. A szemben: Elfagyás esetén: pír, fájdalom, homályos látás. Ingerlı hatás. Belélegzés: Nagyon magas koncentrációban belélegezve légzésleállást okozhat. Magas koncentrációban belégzett gıze narkotikus hatású. Irritációt okozhat. Szenzibilizáció: Nem ismeretes További toxikológiai információk: A készítményekre vonatkozó általános besorolási irányelvek érvényes kiadásában közölt számítási eljárás alapján a termék az alábbi veszélyekkel jár: Irritatív * 12 Ökológiai információk Adatok az eliminációhoz (perzisztencia és lebonthatóság) A termékben lévı felületaktív anyagok (tenzidek) megfelelnek a mosó- és tisztítószerek biológiai bonthatóságáról szóló rendelet (648/2004/EK) elıírásainak, biológiai úton lebonthatók. Az elimináció foka: nem meghatбrozhatу Mobilitás és bioakkumulációs potenciál: nem meghatározható Ökotoxikus hatások: nem meghatározható A derítı berendezésekben tapasztalt viselkedés: Nincs meghatározva (folytatása 5 oldalon)

5 oldalszám: 5/6 (folytatása 4 oldalon.) Általános információk: igítatlan, illetve semlegesítetlen állapotban nem engedhetı bele a szennyvízbe, illetve a befogadóba. Mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetekben hosszantartó károsodást okozhat. Ez a megállapítás a higítatlan termékre vonatkozik. Elıírás szerint használva nem okoz jelentıs környezeti hatást. A termék besorolása a 3. pontban felsorolt összetevık környezetvédelmi tulajdonságain alapszik. A besorolás a higítatlan termékre vonatkozik. PBT tulajdonságok - * 13 Ártalmatlanítási szempontok Termék: Ajánlás: Csak teljesen kiürült állapotban deponálható. Figyelembe kell venni a helyi hatóságok elıírásait. A helyi elıírásoknak megfelelıen. Tisztítatlan csomagolások: Ajánlás: Ártalmatlanítását a hivatalos elıírások szerint kell végezni. Ajánlott tisztítószer: Víz. 14 Szállítási információk ADR/RID szerinti közúti szállítás (határátlépéssel): ADR/RID-GGVS/E osztály: 2 5 F Gázok UN-szám: 1950 Különleges jelölésére: Jelkép (hal és fa) Az áru megjelölése: 1950 AEROSZOLOK Tengeri szállítás IMDG: IMDG-osztály 2 UN-szám: 1950 Label 2 EMS-szám: F-D,S-U Marine pollutant: Jelkép (hal és fa) elyes mőszaki megnevezés: AEROSOLS Szállítási/egyéb adatok: A szállítási elıírások speciális kikötéseket tartalmaznak bizonyos veszélyes áru osztályokra, limitált mennyiségek esetén. 15 Szabályozási információk Besorolás az EU elıírásai szerint: A termék besorolása és jelölése az EK irányelvek/gefstoffv szerint történik. A vonatkozó törvények és rendeletek betartandók: Munkavédelem: 1993.évi XCIII. törvény a munkavédelemrıl és vonatkozó módosításai és rendeletei. Veszélyes anyagok: évi XXV. törvény a kémiai biztonságról és vonatkozó rendeletei, 44/2000. (XII.27) EüM. rendelet. (folytatása 6 oldalon)

6 oldalszám: 6/6 (folytatása 5 oldalon.) 25/2000. (IX. 30.) EüM-SzCsM együttes rendelet a munkahelyek kémiai biztonságáról. Veszélyes hulladék: 98/2001.(VI.15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeirıl, 16/2001.(VII.18.) KöM. rendelet a hulladékok jegyzékérıl, évi XLIII. törvény a hulladékgazdálkodásról. Vízszennyezés: 203/2001 (X.26.) Korm. rendelet; 204/2001 (X.26.) Korm. rendelet a felszíni vizek minısége védelmének egyes szabályairól. A termék megjelölı betője és veszélyjelölése: Xi Irritatív F+ Fokozottan tőzveszélyes N Környezetre veszélyes R-anyagok: 12 Fokozottan tőzveszélyes. 36 Szemizgató hatású. 51/53 Mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat. 67 Gızök álmosságot vagy szédülést okozhatnak. S-anyagok: 9 Az edényzet jól szellıztetett helyen tartandó. 23 A keletkezı gázt/füstöt/gızt/permetet nem szabad belélegezni. 26 a szembe jut, bı vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. 51 Csak jól szellıztetett helyen használható. 61 Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Speciális adatokat kell kérni/. Bizonyos elkészítési módok különleges jelölése: asználat után öblítse le a kezét és törölje szárazra. Tartós használat esetén védıkesztyő használata javasolt. A tartály túlnyomás alatt áll: napfénytıl elzárva és 50 C-ot meg nem haladó hımérsékleten tárolandó. Kilyukasztani, tőzbe dobni használat után is tilos. Tilos nyílt lángba vagy izzó anyagra porlasztani. Nyílt lángtól távol tartandó - Tilos a dohányzás. Gyermekektıl elzárva tartandó. * 16 Egyéb információk Az adatok jelenlegi ismereteinkre támaszkodnak, azonban nem jelentik a termék tulajdonságainak garanciáját és nem alapoznak meg szerzıdéses jogviszonyt. Lényeges R-mondatok 10 Kevésbé tőzveszélyes. 11 Tőzveszélyes. 12 Fokozottan tőzveszélyes. 36 Szemizgató hatású. 37 Izgatja a légutakat. 38 Bırizgató hatású. 41 Súlyos szemkárosodást okozhat. 50/53 Nagyon mérgezı a vízi szervezetekre, a vízi környezetben hosszan tartó károsodást okozhat 65 Lenyelve ártalmas, aspiráció (idegen anyagnak a légutakba beszívása) esetén tüdıkárosodást okozhat. 67 Gızök álmosságot vagy szédülést okozhatnak. Az adatlapot kiállító szerv: Diversey, Prague Kapcsolattartási partner: Tovishati Ferenc * Az adatok az elızı verzióhoz képest megváltoztak

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. 781350/006 Anyag/készítmény használata Tisztítószer, intézményi felhasználásra Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADV 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: JohnsonDiversey

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: CLAX DS DESOTERM 3ZP13 Ref. FM003898 Anyag/készítmény használata Professzionális

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FAFMR06W02 Anyag/készítmény használata Fertıtlenítı hatású tisztítószer, intézményi felhasználásra

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: PRONTO WOOD POLIS Ref. 780326/004 Anyag/készítmény használata Tisztító-

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADNZ 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Információt nyújtó terület:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Kereskedelmi megnevezés: DOMESTOS PROFESSIONAL CITRUS FRES Ref. 01dsfr Anyag/készítmény használata

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002208 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003466 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. 8170062/04.03.0 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004856 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. R-07-06-01 C4-2 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: Gyártó:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Fertıtlenítı hatású tisztítószer, intézményi felhasználásra Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004545 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FM001998 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Structur Premium bázis Anyag/készítmény használata Ideiglenes Korona

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003474 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Fit Test C&B bázis Anyag/készítmény használata Fogászati mintázó anyag

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM007321 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. K.MW.Dt14 Anyag/készítmény használata Konyhahigiéniai termék, intézményi felhasználásra

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FADNZ 05W50 Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: JohnsonDiversey

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Professzionális mosószer Gyártó/szállító: Gyártó: Unilever Romania

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM005160 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004449 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. 8307485 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM001993 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Rebilda DC bázis Anyag/készítmény használata Csonkfelépítő anyag Gyártó/szállító:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FACTC05W48 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM007266 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Anyag/készítmény használata Tisztítószer, intézményi felhasználásra Információt nyújtó terület:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. FAGFR 06W46 Anyag/készítmény használata Fertıtlenítıszer intézményi felhasználásra. Információt

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FADDZ05W50 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/3 A nyomtatás kelte 04.04.2008 Felülvizsgálat 04.04.2008 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Ufi Gel SC/P bázis

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM002003 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Készhabarcs Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft. Epitöanyagiparl és

Részletesebben

A nyomtatás kelte 21.01.2009 Felülvizsgálat 21.01.2009

A nyomtatás kelte 21.01.2009 Felülvizsgálat 21.01.2009 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000082, 000083, 000084, 496626, 496459, 496480, 497111, 000053, 000070, 496619, 497128

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003973 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FAFMR10W24 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Elválasztó szerek Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM003716 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 125-031121 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund & Rausings

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. 8463322 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FAFNF11W29 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása

1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Anyag/készítmény használata Elválasztó szerek Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe Gmb Triebstraße 9 D-80993 München Tel.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó/szállító: TKK Srpenica ob Soci, d.d. Srpenica

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31.

2 A veszélyek azonosítása. 3 Az alkotórészekre vonatkozó összetétel/információ. oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000579 Anyag/készítmény használata Készítmény Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code:

KIT COMPONENTS. Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 10.03.2011 KIT COMPONENTS Product name: Antiserum Salmonella POLYVALENT T, A, B, C,Vi (5 x 3 ml) Product code: 356-1261 Article number Description Quantity Symbols 6095F Antiserum Salmonella Vi (3 ml)

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 20.03.2009 Felülvizsgálat 20.03.2009 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Provicol/SC bázis

Részletesebben

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007

A nyomtatás kelte 29.10.2007 Felülvizsgálat 29.10.2007 oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Kenőszerek / kenőanyagok Gyártó/szállító: OKS Spezialschmeirstoffe

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/4 A nyomtatás kelte 06.03.2013 Verziószám 5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Kereskedelmi megnevezés: Meron AC por Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint

Biztonsági adatlap 44/2000 EÜM (XII. 27.) szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Vastag bitumenréteg felhordás Gyártó/szállító: MC-Bauchemie Kft.

Részletesebben

CUT AND DRILL LUBRICANT

CUT AND DRILL LUBRICANT oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000583 Anyag/készítmény használata Kenőanyag Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

CAR CARE DE-ICER TRIGGER

CAR CARE DE-ICER TRIGGER oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000441 Anyag/készítmény használata Tisztító Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI B.V. Wolfraamweg

Részletesebben

2 A veszélyek azonosítása

2 A veszélyek azonosítása oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint 1. Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok: Cikkszám: 454-011455 Anyag/készítmény használata: Nyomdafesték hígító Gyártó/szállító: Torda Ink AB Åkerlund

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM007323 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM005160 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: F-001 Anyag/készítmény használata Épületvegyészet Szerelıhab Gyártó/szállító: TYTAN

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - - Anyag/készítmény használata Reactive substance for ygrometer CM - Gyártó: KERAKOLL S.p.A.

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok SAP-Code: U R10036 ungary. Anyag/készítmény használata Kézfertőtlenítőszer Gyártó: BODE Chemie

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. Coxo02 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK szerint oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása. A termékkel kapcsolatos anyagok.. Anyag/készítmény használata Ragasztóanyag. Gyártó/szállító: Bison International Dr.A.F.Philipsstraat

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/4 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: Blocset paste Anyag/készítmény használata Segédanyag műfogak előállításához

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM004096 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint Tekadom bitumen tömítö termékhez R Tekadom bitumen tömítö termékhez oldalszám: 1 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok TÖMÍTŐ Anyag/készítmény használata Tömítőszer Gyártó: TKK Srpenica

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM005163 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/6 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: 4CR 0450 EP-2K ärter 5:1 Anyag/készítmény használata Edzı Gyártó/szállító:

Részletesebben

No Change Service! Verzió 01.01 Felülvizsgálat dátuma 22.05.2010 Nyomtatás Dátuma 24.08.2011

No Change Service! Verzió 01.01 Felülvizsgálat dátuma 22.05.2010 Nyomtatás Dátuma 24.08.2011 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A TÁRSASÁG/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Termék tájékoztató Márkanév : Gyártó/Szállító : Schülke & Mayr Benelux b.v. Prins Bernardlaan 2 c 2032 HA Haarlem Netherlands Telefon: +310235352634

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007

oldalszám: 1/6 Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint A nyomtatás kelte 17.09.2007 Felülvizsgálat 17.09.2007 oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 000157 Anyag/készítmény használata Spatulyázó massza Gyártó/szállító: MOTIP DUPLI

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint. A nyomtatás kelte Az átdolgozás kelte

Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint. A nyomtatás kelte Az átdolgozás kelte oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a társaság/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 84055 Anyag/készítmény használata Kenőzsír Gyártó/szállító: SERVIND Budapest Kft 1045

Részletesebben

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014 Kiállítás kelte: 2004.12.13. 1. oldal, összesen: 6 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 1.1.A készítmény neve: 1.2. Gyártó Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM005010 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010

Biztonsági adatlap. 1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte 24.08.2010 Felülvizsgálat 23.08.2010 oldalszám: 1/5 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: era AM 99 Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: eraeus

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Nem fogorvosi használatra.

Részletesebben

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági Adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 91111/1 Anyag/készítmény használata Festék Gyártó/szállító: MUREXIN AG Franz v. Furtenbachstr.1

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Alkalmazási szektor

Részletesebben

Oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint A nyomtatás kelte: 02.10.2008 Az átdolgozás kelte: 2006.10.24. TEGEE SOL Szoláriumtisztító szer

Oldalszám: 1/5 Biztonsági adatlap 91/155/EWG szerint A nyomtatás kelte: 02.10.2008 Az átdolgozás kelte: 2006.10.24. TEGEE SOL Szoláriumtisztító szer Oldalszám: 1/5 1. Anyag-/ elkészítési- és cégmegjelölés - Kerskedelmi megnevezés: Tegee Sol- Szoláriumtisztító szer - Gyártó/szállító: TEGEE-CHEMIE BREMEN GmbH Bergedorfer Str. 6-8 28219 Bremen Tel.: 00

Részletesebben

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint

Biztonsági adatlap 91/155/EGK & 93/112/EGK szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Fogászati segédanyag Gyártó/szállító: GC EUROPE N.V. Interleuvenlaan

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Tisztítószer Gyártó/szállító: Weiss Chemie + Technik Gmb & Co.KG

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos adatok Ref. BC.S.Sp16 Anyag/készítmény használata Tisztító- / ápolószer, intézményi felhasználásra Gyártó/szállító:

Részletesebben

STOKOSEPT GEL. 64-17-5 200-578-6 Etanol 62% F, 11

STOKOSEPT GEL. 64-17-5 200-578-6 Etanol 62% F, 11 1. Az anyag /készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékinformáció: Kereskedelmi megnevezés Termékkel kapcsolatos adatok Gyártó: Telefon: Forgalmazó adatai: Információt nyújtó terület Sürgısségi

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása Termékazonosító Ref. FM006649 Az anyag vagy keverék megfelelı azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt felhasználása Anyag/készítmény

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint

Biztonsági adatlap 1907/2006/EK, 31. cikk szerint oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/keverék és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1 Termékazonosító Cikkszám: 7259/1 CAS-szám: 7778-18-9 EK-szám: 231-900-3 1.2 Az anyag vagy keverék megfelelő azonosított felhasználása,

Részletesebben

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

Név: POLI-FARBE Vegyipari Kft Cím: H-6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78/453-130, 78/453-133 Fax: 78/453-014

Név: POLI-FARBE Vegyipari Kft Cím: H-6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78/453-130, 78/453-133 Fax: 78/453-014 1. AZ ANYAG/ KÉSZÍTMÉNY ÉS A TÁRSASÁG AZONOSÍTÁSA 1.1.Az anyag/készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: 1.2. A társaság/vállalat azonosítása 1.2.1. Gyártó Név: POLI-FARBE Vegyipari Kft Cím: H-6235

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/6 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Színezı paszta Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051

Részletesebben

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM

Biztonsági adatlap 44/2000/EUM oldalszám: 1/5 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása - A termékkel kapcsolatos anyagok - Kereskedelmi megnevezés: 40 FLOTEX - Anyag/készítmény használata Csemperagasztó - Gyártó:

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach

Részletesebben

RADIATORSPRAY OFF WHITE SG.

RADIATORSPRAY OFF WHITE SG. oldalszám: 1/7 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Kereskedelmi megnevezés: COLORWORKS RADIATORSPRAY OFF WITE SG. Cikkszám: 918589 Anyag/készítmény

Részletesebben

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat

1907/2006/EK, 31. cikk szerint. A nyomtatás kelte Felülvizsgálat oldalszám: 1/7 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Anyag/készítmény használata Lakk Gyártó/szállító: MIPA AG Am Oberen Moos 1 D-84051 Essenbach Tel.:

Részletesebben

Xi Irritatív. Xi Irritatív

Xi Irritatív. Xi Irritatív Biztonsági Adatlap Kiadás dátuma: 2006. december Felülvizsgálva: 2009. 05. 19. Oldalak száma: 15 1. Anyag/Készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása 1.1. Terméknév: Baumit Szálerısítéső Esztrich

Részletesebben

A nyomtatás kelte Kiállítás dátuma:

A nyomtatás kelte Kiállítás dátuma: oldalszám: 1/8 * 1 Az anyag/készítmény és a vállalat/vállalkozás azonosítása A termékkel kapcsolatos anyagok Cikkszám: 684241, 467264, 626920, 899614, 699016 Anyag/készítmény használata Átlátszó lakk Gyártó/szállító:

Részletesebben