katalógus

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "katalógus 2011 www.brw.com.pl"

Átírás

1 KONYHÁK katalógus

2

3 Üdvözöljük a konyhák világában A konyha az otthona egyik legfontosabb része. A házi tűzhely, az ízek laboratóriuma. Munka- és találkozóhely. Itt mindent megtalálhat ahhoz, hogy megtervezhesse saját konyháját. Kiválaszthatja az Önhöz legközelebb álló stílust, anyagot, színvilágot. Megismerkedhet a legújabb trendekkel vagy felfedezheti a hagyományok időtlen varázsát. A munkalapok és fogantyúk között válogathat, bepillanthat a szekrények belsejébe. Óriási választék áll a rendelkezésére úgy, hogy a legapróbb részletekre is ügyelhet. Mi segítünk, hogy semmit se tévesszen szem elől. Üdvözlünk a Black Red White rendelésre készülő konyháinak világában. Milyen lesz az Ön konyhája Az Ön kollekciói... Capital modernség magas színvonalon 8 37 Traffic korszerű gazdaság Royal érezze a fa minőségét Sentima klasszikusok mindenkinek a konyhák részletes leírása a 217. oldalon Mielőtt megvenné... A konyha és a szalon között Szigetek és félszigetek 41 Válassza ki a saját stílusát Tömör fa Tálalók nem csak a konyhába Kis konyhák Válassza ki az Önhöz leginkább illőt Frontok Korpuszok Fali reling csövek Világítás Fiók belülről Korszerű megoldások Fiók reling csöve Szekrény belső reling csövek Páraelszívó minden konyhához Kényelmes fogantyúk Praktikus munkalapok lépés a teljes megelégedésig 202 Gazdaságos kialakítás az Ön konyhájában 203 Tervezze meg maga a konyháját 204

4 2 konyhák 2011 Milyen lesz az Ön konyhája... A konyha az otthon szíve. Megtervezése a lakberendezés egyik kulcskérdése, mivel a konyha nem változtatható olyan könnyen, mint a többi bútor. Velünk megtervezheti és berendezheti álmai konyháját. Az igazi kivitelező azonban Ön és családja lesz. Ehhez 5 kérdést kell megválaszolnia... [27] Koronatus XXVII_orange nyír

5 Mielőtt megvenné Nézze meg, hogy fog kinézni konyhája th park avenue_arany éger 38 th elysee avenue_fényes szürke az ön konyhája... Nagy vagy kicsi? Mérje le annak a helyiségnek a falait, ahol a konyha helyezkedik majd el. Képzelje el, milyen érzés lesz dolgozni benne, próbálja felrajzolni a bútorok helyét a padlóra. Álljon oda hozzájuk, lépkedjen közöttük így tudja a legjobban kiválasztani a konyhai munka legmegfelelőbb színtereit. Jelölje be az összes víz- és gázbekötést, az elektromos csatlakozásokat nem lehet mindig az Ön elképzeléseinek megfelelően elhelyezni őket, néha Önnek kell alkalmazkodnia hozzájuk.

6 4 konyhák 2011 főzés... Minden nap vagy hétvégén? Gyakran főz vagy melegít készételeket? Minden nap vásárol vagy alkalmanként kerül sor nagy bevásárlásokra? A konyhában étkezik, vagy épp hogy el akarja ezt kerülni? Minden munkafolyamat után mosogat, vagy megvárja, amíg több mosatlan is összegyűlik? Ezekre a kérdésekre mindenki saját maga kell, hogy megfeleljen. A választól függ, hogy a konyhában sok tágas szekrény és nagy munkafelületek lesznek-e. A konyhának illenie kell egyéniségéhez. 37 th savana avenue_fényes ammara ében 81 st diona street_wenge

7 Mielőtt megvenné Nézze meg, hogy fog kinézni konyhája... 5 [16] Diadema XVI_sötét dió mire van szüksége? Szigetre, vagy inkább Ebédlőre? Ha ismeri saját szükségleteit, a legmegfelelőbb módon tervezheti meg a konyháját. Nyitott vagy zárt konyhát szeretne? Tervezhet konyhaszigetet, vagy az ebédlőasztal mellett is dönthet, ha nem szeret máshol enni. Minden lehetséges helyre munkalapokat helyez, vagy lemond egy részükről egy hatalmas tárolószekrény javára. Merítsen ihletet a bevált megoldásainkból. 38 th elysee avenue_fényes fehér / 37 th savana avenue_yoruba ében

8 6 konyhák 2011 az ön stílusában... Klasszikus vagy korszerű? A konyha stílusa csak is kizárólag az Ön ízlésétől függ. Dönthet a mindig divatos klaszszikus konyhabútorok mellett, vagy keresheti az újszerűt. Átadhatja magát a valódi fa rusztikus csábításának, vagy merészen dolgozhat a színekkel. Keresheti a meghitt melegséget, de kedvét lelheti a kortárs művészet esztétikájában is. Minden megengedett csupán az a fontos, hogy összhangban legyen az Ön személyiségével. 38 th elysee avenue_fényes olajzöld [2] Dwa Szczęścia_világos vörösfenyő patinával

9 Mielőtt megvenné Nézze meg, hogy fog kinézni konyhája st milk street_vanília 87 th smooth street_fényes fehér konyhagépek... Szabadon álló vagy beépíthető gépek illenek a konyhájában? A korszerű konyhában sok konyhagép található. Elrejtheti őket a frontok mögé, de formatervezett külsejük a konyha kompozíciójának részét is alkothatják. Sok függ az Ön szokásaitól és ízlésétől. A konyhagépek nélkülözhetetlen társaink Öntől függ, mennyit mutat meg belőlük. Minden megoldásnak megvan a maga előnye. Mindegyiket gondolja végig, és találja meg a megfelelő választást.

10 8 konyhák 2011 konyhák CapiTAl 8-37 magas színvonalú és modern old. Korszerű design és a legnemesebb alapanyagok ez a Capital konyha titka. A frontok fából vagy természetes fornírból készültek, 21 különféle színben. Ezenkívül 16 fényes és matt lakkból választhat, 3 különböző üveglappal tervezhet vitrineket, a szekrények széles választéka pedig a legmerészebb ötleteket is valóra váltja. A gazdag fogantyú- és munkalap kínálat egészen egyedivé varázsolhatja a konyháját.

11 Korszerű konyhák CAPITAL 9 37 th savana avenue_fényes makasar ében

12 38 th elysee avenue 10 konyhák th elysee avenue_fényes mustársárga / fényes fekete Tágas szekrények A frontok mögött hűtőszekrény és magasra szerelt sütő rejtőzik. Kényelmes megoldást jelentenek a magas belső szekrényekben elhelyezett Tandembox fiókok. Az átlagosnak tűnő frontok mögé rejtve nem bontják meg a konyha beosztását, tágasak és rendkívül praktikusak. A sziget körül A nagyméretű sziget munkalapjára került a mosogató és a főzőlap. Így az ételkészítés helye minden oldalról hozzáférhető. Ennek köszönhetően a főzésben az egész család részt vehet.

13 Korszerű konyhák CAPITAL 11 Színes konyha Az Elysee konyhák széles színválasztéka bármilyen színkombinációt lehetővé tesz. A mustársárga és a fekete, merész társítása a szuper divatos kontraszthatásán alapul érdemes kipróbálni! A Capital kollekcióhoz választható többi frontot megtalálhatja a oldalon. Kényelem és egyszerűség A konyha két funkcionális részből áll. A fali felépítmény raktárként működik, amelyben a szükséges gépek, felszerelések és ételek tárolhatók. A sziget munkalapja munkahelyként üzemel, a sok-sok fióknak köszönhetően pedig minden kéznél van. Az Ön konyhájában Fiókreling csövek tányértartó Válassza ki a konyhája színét késtartók A fiókokról a oldalon olvashat bővebben.

14 38 th elysee avenue 12 konyhák th elysee avenue_fényes szürke Válassza ki a konyhája színét Kényelmes felosztás A fiókrendszerek egy alacsony fiók az evőeszközökhöz és az apróságokhoz és két magas, amiben elférnek az edények, az ételesdobozok vagy az étkészletek nemcsak a főzőlap alatt jelentenek optimális megoldást.

15 Korszerű konyhák CAPITAL 13 Szekrényfal A visszafogott, szürke színben lakkozott frontok egységes felületet alkotnak. A magasan elhelyezett sütő kényelmesen elérhető szeretni fogják azok, akik gyakran sütnek. Átgondolt tárolóhely Ha nagyra értékeli az egyszerűséget és a funkcionalitást, ez a konyha Önnek készült! Az egész falat elfoglaló tágas szekrények mindent befogadnak, amire csak egy konyhában szükség van. A munkalap alatt fiók- és szekrényrendszer helyezkedik el. Köszönhetően, annak, hogy ezek jól pakolhatóak, tágasak, a felső szekrények már lehetnek kisebbek, ebben az összeállításban elsősorban díszítőelemként funkcionálnak. Az Ön konyhájában Saturno Vetro páraelszívó Csak két szekrény Az igények felmérése alapján arra következtethetünk, hogy a felsőszekrényekből kevesebb is elég. Csak annyi bútort szereljen fel, amennyi nélkülözhetetlen a konyhaeszközök tárolásához. A páraelszívókról a oldalon olvashat.

16 38 th elysee avenue 14 konyhák 2011 Nyitott polcok A nyitott polcok mindig dekorációs elemként szolgálnak. Kihasználásukhoz azonban pontos elképzelésre van szükség. Fogantyúk nélkül Ha ki akarja nyitni a fogantyú nélküli frontokat, egyszerűen csak nyomja meg őket. Így a bútor formája divatos marad, a kiálló elemek nélküli frontok pedig a kisgyerekes családoknál is biztonságot nyújtanak.

17 Korszerű konyhák CAPITAL 15 Elrejtett mosogató A mosogatót a fal mélyedésébe rejtettük, így a szalonból kevésbé látható. A falak sötét színe a sziget nyitott polcaival kontrasztot képez, így inkább dekoratív ez a falrész. Funkcionális és esztétikus A lakkozott frontok kontrasztot alkotnak a fekete konyhagépekkel, a falakkal, munkalappal és a beugrókkal. Erre az ellentétre épül az egész konyhabelső stílusa. Széles színválasztékunkból esztétikus színkompozíciókat alkothat. A beépíthetőség nagyságát úgy használhatja ki a legjobban, ha a kínálatunkban található belső fiók reling csöveket választja. 38 th elysee avenue_fényes olajzöld Válassza ki a konyhája színét Szemeteskosár az Ön konyhájában A belső reling csövekről a oldalon olvashat bővebben.

18 38 th elysee avenue 16 konyhák 2011 Praktikus félsziget A félsziget funkciói a szigetéhez hasonlók három oldalról is hozzáférhető és ugyanúgy határolja a helyiségeket. A beépített konyha kiálló részére került a főzőlap és a széles Tandembox fiókok, amelyek nagy terhelést is kibírnak.

19 Korszerű konyhák CAPITAL th elysee avenue_fényes grafit Válassza ki a konyhája színét Merész színek Az Elysee konyhákban 16 különböző lakkszín közül választhat. Minden front matt és fényes változatban is kapható. A Capital kollekció többi frontját megtekintheti a oldalon. 38 th elysee avenue_fényes piros / fényes fekete

20 38 th elysee avenue 18 konyhák th elysee avenue_fényes padlizsán Magas lábazat A standard változathoz 10 cm magas lábazat kapható. Itt 15 cm magasra emelték őket, ami remekül illik a bemutatott konyha modern jellegéhez. Dupla fogantyúk A széles fiókokon két egymás melletti fogantyú található, hogy nagy megterhelés esetén is könnyen nyithatók legyenek. A többi fogantyút a oldalakon találhatja.

21 Korszerű konyhák CAPITAL 19 Széles munkalap Köszönhetően a főzőlap mellett kiszélesített munkalapnak, további tárolófelületet nyerhet, ahova a főzőedényeket vagy a fűszereket helyezheti el. A Black Red White konyhakínálatában még 1200 mm széles munkalapok is szerepelnek. Munkalapok az Ön konyhájához royal gránit homokszínű Válassza ki a konyhája színét A munkalapokról a oldalon olvashat többet. homokszínű fehér XXL

22 38 th elysee avenue / 37 th savana avenue 20 konyhák th elysee avenue_fényes fehér / 37 th savana avenue_yoruba ében Válassza ki a konyhája színét Alumínium fogantyúk A divatos süllyesztett fogantyúk remekül illenek a Savana és az Elysee frontok modern jellegéhez.

23 Korszerű konyhák CAPITAL 21 Magas fiók Kívülről csak egy szekrényt és egy lapos fiókot láthat, a magas front azonban további fiókokat rejt. Ez nem csupán divatos, esztétikus megoldás, hanem a mély, öblös bútor belsejéhez is könnyebben hozzáférhet. Figyelje meg a fiókok oldalát feljebb emelő Boxside oldalakat velük a magas tárgyakat is biztonságosan tárolhatja. Ellentétek szigete Hármas tagolás a hűtőszekrényt, a sütőt és a kávéfőzőt magukba foglaló konyhabútorok, a hosszú munkalap és a főzőlapos sziget mind egy-egy jól kivehető egységet alkot. Látja, milyen szabadon lehet társítani egymással a különböző családokhoz tartozó frontokat? A bútorelemek ismétlődése és az egymáshoz hangolt kiegészítők teszik, hogy a Black Red White konyhákat szabadon, saját képzelete szerint komponálhatja meg. A Capital kollekció többi frontját megtekintheti a oldalon Válassza ki a konyhája színét Magas beépítés Itt is van terük a fiókoknak. Így könnyen hozzáférhet a szekrény belsejéhez, és mindent láthat, ami benne van. Azt vesz ki, amire szüksége van, nem kell feleslegesen pakolgatnia.

24 37 th savana avenue 22 konyhák 2011 Másképp mint általában A sötét, masszív szekrények szinte a padló felett "lebegnek", így könnyed hatást keltenek, és izgalmas hátteret alkotnak az étkezősarok mögött. Válassza ki a konyhája színét A Capital kollekció korpuszait a találhatja

25 Korszerű konyhák CAPITAL th savana avenue_fényes ammara ében Kényelmes nyitás A felső fiókokhoz könnyen hozzáférhet, ha nyitható frontokat választ. Nemcsak kényelmesek, hanem divatosak is: a legújabb trend az, hogy a beépített bútoroknál kihangsúlyozzuk a vízszintes vonalakat. Divatos egzotika A fényes lakkozás kiemeli azt, ami ma a legdivatosabb az élénk csíkos, sötét frontokat. A frontok elrendezése és a süllyesztett fogantyúk kifejezetten rájátszanak az egzotikus fornír vízszintes rajzolatára. Ezek a bútorok mind a konyha, mind a nyitott szalon díszévé válhatnak. Fényes vagy matt A fogantyú és a frontszínek megváltoztatása egészen más külsőt kölcsönöz a konyhának. A Savana frontok matt és fényes változatban is kaphatók. A Capital kollekció többi frontját megtekintheti a oldalon. Süllyesztett fogantyúk Fiókokhoz és kiugró frontokhoz is használhatja őket. Kontrasztot alkotnak a sötét frontokkal, így még jobban kiemelik a vonalak osztását. A többi fogantyút megtekintheti a oldalon

26 37 th savana avenue 24 konyhák th savana avenue_natúr kőris

27 Korszerű konyhák CAPITAL 25 Minimalista esztétika A felső beépített szekrényeket kiegészítő nyitott polcok megbontják a frontok egységét és vizuális könnyedséggel töltik meg az egész kompozíciót. Hasonló szerepet töltenek be az inox árnyalatú konyhagépek. Itt a minimalista esztétika áll az első helyen a mindennapok a frontok mögött rejtőznek. Válassza ki a konyhája színét Egypontos fogantyúk A frontok széles, világos tábláján a kisméretű fogantyúk szinte alig kivehetőek. A fogantyúk színe a konyhagépekére és a lábazatéra, formájuk a frontokkal kerül összhangba.

28 37 th savana avenue 26 konyhák 2011 A kényelem mindenekelőtt Ezek a bútorok mindent tudnak, amit csak egy kényelmes konyhától elvárhatunk. A tágas szekrényekben elférnek a konyhagépek és az élelmiszerek is. A hosszú munkalap elegendő helyet biztosít a kényelmes munkához, a különböző magasságú széles fiókokban pedig kedve szerint tárolhatja az összes konyhaeszközt.

29 Korszerű konyhák CAPITAL th savana avenue_ammara ében Válassza ki a konyhája színét Széles szekrények A felső szekrények szélességét az alsókéhoz illesztheti, így rendezett, szimmetrikus kompozíciókat hozhat létre. A Capital kollekció korpuszait a oldalon találhatja.

30 36 th norde avenue 28 konyhák th norde avenue_homoktölgy Nagyobb szabadság Nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy a Black Red White konyhák segítségével bármilyen kompozíciót megteremthet. Két külön teret akar létrehozni a konyhában? Miért is ne! A munkalap mint reggelizőasztal? Különböző szélességű felső szekrények? Ez mind lehetséges. Komponálja meg saját konyháját, vagy kérje szakembereink segítségét. Ne szabjon gátat a fantáziájának!

31 Korszerű konyhák CAPITAL 29 Három az egyben A konyha teréből kiemelt munkalap félszigetet alkot, munkalapként és reggelizőasztalként is használható. Az alsó szekrények nélküli megoldás egyedivé teszi a konyha belső terét. Páraelszívó a szekrény alatt Ha láthatatlanná akarja tenni a konyhabútorokat, a páraelszívót a szekrény alá is felszerelheti. Így egy külön szekrénykét is nyerhet a konyhai apróságoknak A páraelszívókról a oldalakon olvashat. Válassza ki a konyhája színét

32 36 th norde avenue 30 konyhák th norde avenue_wenge tölgy Masszív munkalap A munkalapból építettük meg a sziget oldalfalát is. Széleit ütésálló SSV élvédővel fedtük le. A sziget oldala szinte láthatatlanul összeolvad a munkalappal.

33 Korszerű konyhák CAPITAL 31 Kényelmes nyitás A széles, felfelé nyitható frontokat az Aventos teleszkópok könnyítik meg. Így kényelmesen hozzáférhet a szekrények tartalmához, a fogantyúkat pedig a földről is elérheti, nem kell székre állnia. Első a funkcionalitás A konyhában minden helyet ki kell használni. Közvetlenül a munkalapra is állíthat magas, redőnyös szekrényeket, amiknek könnyen elérheti a belsejét. Ha teljesen ki akarja használni a bútorok adta lehetőségeket, érdemes kipróbálnia a korszerű megoldásokat, például a felső szekrényekbe szerelhető fióknyitókat vagy a fióknyitó rendszereket. Ismerje meg a Black Red White konyhakínálatának minden titkát, azt is, ami első pillanatban még nem látható. Alumínium redőnyök A felhúzható redőnyök lehetővé teszik, hogy akkor is kinyithassa a szekrényt, ha nem rak rendet a munkalapon. Válassza ki a konyhája színét Amit a fiókokról tudni kell A mély fiókokban könnyen hozzáférhet a Nagyobb edényekhez és fazekakhoz. A fiókokról a oldalon olvashat többet.

34 36 th avenue 32 konyhák 2011 Mindent a saját helyére Még egy kis konyhában is el kell hogy férjen a hűtőszekrény, a mosogató és a főzőlap. A rendet a konyha megfelelő megtervezése biztosítja. Igényeinek és lehetőségeinek megfelelően válassza ki a konyhagépeket. A konyhabútorok lesznek a szövetségesei. Ezekbe mindent bepakolhat a Tandembox fiókok akár 50 kg-os terhelést is elbírnak.

35 Korszerű konyhák CAPITAL th avenue_cseresznye A konyhája színe Rend a lelke mindennek Az Orga-line belső rendszerezővel feloszthatja a fiókok belsejét, így ideális rendet tarthat a munkavégzés helyén. A fiókokról a oldalon olvashat bővebben.

36 34 th park avenue 34 konyhák th park avenue_arany éger A kis konyha berendezései Jó, ha tágas a hűtő, de néha érdemes a kisebb mellett dönteni, hogy másra is maradjon hely. A Capital konyhabútorok különböző méretű konyhagépekhez készülnek. Nemcsak munkalap A Black Red White munkalapokat, mint dekorációt is használhatja a bútorok oldalaihoz. Így kiemelheti a szigetet vagy félszigetet a többi konyhabútor közül.

37 Korszerű konyhák CAPITAL 35 Kitekintés a szalonból A bútorok szépsége és a megfelelő tervezés a lakás díszévé teszi a konyhát. A szekrények színétől élesen különböző munkalap felkelti a néző figyelmét, és kihangsúlyozza a nyitott konyha formáját. Elegancia kicsiben Ez a kisméretű konyha a lakás szalonjának dísze lehet. A nyitott tér felhívja a figyelmet az elegáns félszigetre, melyet a frontok sötét faárnyalata övez. A munkalapra állított vitrin a fafront és a fagyos üveg eleganciájának köszönhetően külön dekorációs elemet alkot. Az acél páraelszívó, a gáztűzhely és a beépített mikrohullámú sütő szemet gyönyörködtető és praktikus kiegészítői a konyhának. A munkalapokról a oldalon olvashat többet. A konyhája színe

38 35 th park avenue 36 konyhák th park avenue_cseresznye Modern melegség A modern nem jelent elhidegülést. Az egyszerű frontos, divatos konyhabútort a cseresznyefa árnyalat teszi meleggé. A fa kellemes szépségével körülvett korszerű elemek mind a klasszikus, mind a legújabb trendeknek megfelelő lakásban megállják a helyüket.

39 Korszerű konyhák CAPITAL 37 Üvegezett fiókok Nem kell mindig elrejtenie a fiókok tartalmát. A Black Red White kínálatában üvegezett fiókokat is találhat. A konyhája színe Korszerű páraelszívó A Mercurio 60 X páraelszívó remekül illik a fa és üveg felületekhez. A páraelszívókról a olvashat többet.

40 38 konyhák 2011 Szabadon nyitható Ha szabadon egybe akarja nyitni a konyhát és a szalont, különös figyelmet kell fordítania a konyhabútorok külsejére. Az itt látható beépített konyha egészen egybeolvad a szalonnal. A képen a Capital kollekció 38 th elysee avenue konyhája szerepel. A konyha és a szalon között Korunkban természetes megoldást jelent a szalonnal egybenyitott konyha, nagy családi házban és kis lakásban is. A nyitott konyhát nem a kényszer szülte, hanem az a vágyunk, hogy a konyhai tevékenységeket az otthoni élet részévé tegyük, és közben együtt lehessünk a családdal, barátokkal. Ez a megoldás önfegyelmet kíván. A nyitott konyhában nincs helye a később" elmosandó szennyesedény-halmoknak, maradékoknak, szemétnek. Terhünkre lehet a hangos konyagépek társasága és a konyhaszag is. A nagy, nyitott térben elhelyezett konyha szépsége azonban vitathatatlan. A konyha és a szalon összekapcsolása új esztétikai lehetőségeket kínál. A nyitott konyhák szabadabbak, formájuk izgalmasabb lehet. A reprezentációs helyiségek vizuális közelsége miatt az ilyen konyhának több figyelmet szentelünk, mint az ajtó mögé zárt főzőhelyiségeknek. Nyitás a hagyományok felé A nyitott konyha elsősorban a legújabb stílustrendeket juttatja eszünkbe, pedig a hagyományos konyha is a szalon díszére válhat. A képen: [2] Dwa Szczęścia konyha a Sentima kollekcióból.

41 Mielőtt megvenné A konyha és a szalon között 39 Konyha a szalonban A magasan beépített bútorok a funkcionális tér középpontját alkotják. A polcok konyhai és szobai szerepkört is betölthetnek, edényeket és a nappali tárgyait is tárolhatja bennük. A képen: 38 th elysee avenue konyha a Capital kollekcióból. Ha nincs elég hely A nyitott konyha a szalon részének tűnik. Ez jó ötlet, ha kevés hely áll a rendelkezésre: a hosszú asztalt hol ebédlőasztalnak, hol munkaasztalnak használhatja. A képen: 83 rd telesto street konyha a Traffic kollekcióból.

42 40 konyhák 2011 Több megoldás Ugyanazt a nyitott konyhát és szalont többféle módon rendeztük be. Merítsen belőle ihletet! Funkcionális dísz A szalonba benyúló félsziget étkezőasztalnak is használható. A képen: 83rd telesto street konyha látható a Traffic kollekcióból. A fal mögött A hűtőszekrény és a sütőt magába foglaló szekrény választja el a konyhát a szalontól. A sziget A sziget a nyitott tér középpontjában áll. A hűtőszekrény és a sütő a tulajdonképpeni konyhába került be. Nyitott Az alapvető minimális munkafolyamat a nyitott konyhában. A helyiségek közötti határok beindítják a fantáziát és eredeti megoldások keresésére ösztökélnek. Az étkező elválaszthatja vagy összeköti a tereket a reprezentatív, nagyobb vendégségek alkalmával kinyitható asztal és a székek mindkét funkciót betölthetik. Ha a konyhabútort legalább részben el akarjuk takarni, könnyű falat emelhetünk elé. A sziget és a félsziget is lehet térelválasztó, ráadásul munkafelületnek és étkezőasztalnak vagy bárpultnak is használhatjuk. A szalon fala A konyha a szalon üresen álló falát foglalja el. A konyhai munka a családi élet középpontjában zajlik. A képen: 80 th frame street konyha a Traffic kollekcióból. Kettő az egyben A sziget-bárnak magasított munkalapja van amely mellett magas bárszékek állnak. A kompozíció nem veszít konyha jellegéből, - a széles munkalap és a főzőlap rendkívül praktikus. A képen: 80 th frame street konyha a Traffic kollekcióból.

43 Mielőtt megvenné Szigetek és félszigetek 41 A legjobb hely A konyhasziget a főzőlap ideális helye. A széles munkalapon mindent elhelyezhet, amire főzés közben szüksége lehet, a könnyű hozzáférhetőség miatt pedig egyszerre többen is kedvüket lelhetik a főzésben. A képen: 36 th avenue konyha a Capital kollekcióból. Szigetek és félszigetek A sziget vagy a félsziget mindenekelőtt a beépített konyha munkafelülete, de díszítőelemként is működik. Általában kiegészítő munkalappal fedik, gyakran itt kap helyet a páraelszívóval koronázott főzőlap, sőt, néha az impozáns csapteleppel ellátott mosogató is. A sziget olykor más szerepkört is betölthet, például a szalon oldaláról magas bárpultként is használható. Kettesben A sziget munkalapja és a főzőlap szabadon hozzáférhető úgy, hogy közösen főzőcskézhetnek. A képen: 81 st diona street konyha a Traffic kollekcióból.

44 42 konyhák th smooth street_fésült tölgy / sötét vanília

45 Korszerű konyhák TRAFFIC 43 konyhák TRAFFIC korszerű gazdaság old. A Traffic bútorcsalád azoknak készült, aki szeretik a jó minőséget és a kedvező árakat. Az aktuális trendeken alapuló formatervezés most mindenki számára elérhető. A több mint 60 szín és a 13 féle front a legigényesebb vásárlók igényeit is kielégíti. Ehhez a kollekcióhoz is kaphatóak üvegezett előlapok, alumíniumkeretek, fogantyúk és dekoratív lábak. Játszon a formákkal, kísérletezzen a színekkel!

46 44 85 th play street 44 konyhák th play street_fényes csíkos Kihasznált tér A sütő alatt lapos konyhaeszközöket, például tepsiket vagy vágódeszkákat tárolhat. Válassza ki a konyhája színét

47 Korszerű konyhák TRAFFIC 45 A Traffic kollekció többi frontját megnézheti a oldalon. Az első konyha Ez lehet az első konyhája de lehet álmai konyhája is. A korszerű design a legmodernebb technológiával párosul. A fényesre lakkozott frontok egyedi mintája érdekes megoldást jelenthet a forníros előlapok helyett, ára pedig egészen kedvező. A Sedici Top lámpa az Ön konyhájában. A munkalapok megvilágításáról a oldalon olvashat többet. A munkalap megvilágítása A felső szekrényekre szerelt lámpák az egész munkalapot bevilágítják. A fény a működő konyha fontos eleme.

48 46 85 th play street 46 konyhák th play street_fényes fehér

49 Korszerű konyhák TRAFFIC 47 Következetes tervezés Konyhája külső megjelenése csak Öntől függ. Szabadon válogathat a széles és keskeny frontok vagy magasító hatást keltő függőleges felosztás között. A Traffic szekrények, frontok és oldallapok széles választéka minden otthonba sokrétű megoldást kínál. A Traffic kollekció többi frontját a oldalon találhatja. Könnyű frontok A felső szekrényeket keskeny frontok zárják. A sűrű felosztás könnyedséget kölcsönöz a bútoroknak. Könnyen megtalálhatja hozzájuk a megfelelő egypontos fogantyúkat is. N35A fogantyú N38A fogantyú Fogantyúk az Ön konyhájában G19 fogantyú A többi fogantyút a oldalon találhatja. A lábazat színe A konyha mellett álló nyitott polcok színét tükrözi. A különböző funkciót betöltő bútorrendszerek így harmonikusan férnek meg egymás mellett. Válassza ki a konyhája színét

50 48 84 th board street 48 konyhák th board street_wenge linea Válassza ki a konyhája színét Munkalapon álló redőnyös szekrény A redőny hatásos és praktikus megoldás konyhaszekrények zárásához. Egy mozdulattal láthatóvá válik a szekrény egész belseje, anélkül hogy el kellene pakolnia a konyhapulton álló tárgyakat. A Traffic kollekció alapkorpuszait megnézheti a oldalon.

51 Korszerű konyhák TRAFFIC 49 Üveges megoldás A munkalapon álló üvegredőnyös szekrények és a LED-lámpával megvilágított üvegpolcok a korszerű konyha igényes megoldásai. Semmit nem hagyunk szem előtt A telefrontos konyha nem szükségszerűen monoton. Ebben az esetben a három magas szekrényt záró alumíniumredőnyök harmonikusan illeszkednek a fogantyúk, a lábazatok és a főzőlap környezetének színvilágába. A telefrontos konyha előnye, hogy mindig példás rendet sugall. A Traffic kollekció többi frontját megnézheti a oldalon. A hosszú, egyenes, fényezett acél színű fogantyúk remekül illenek a konyhabútorokhoz és kiemelik a 84 th board street frontok rajzolatát. Az ilyen fogantyú a korszerű bútor tökéletes kiegészítője.

52 50 89 th galleo street 50 konyhák th galleo street_sima fehér / világos zebrano PTeljes szabadság Divatos hatást érhet el, ha az egyszínű frontokat az egzotikus fa rajzolatával társítja. Egy ilyen ötlet segítségével még egy kis konyha is modern jelleget nyer. Válassza ki a konyhája színét

53 Korszerű konyhák TRAFFIC 51 Keskeny osztások A keskeny fiókokra kevesebb terhelés jut, és jobban eloszthatja bennük a konyhai eszközöket. Modern beltér A konyhájában különböző színű frontokat, munkalapokat, lábazatot és fogantyúkat társíthat egymással. A fehér és a fautánzatú laminált lapok kombinációja jól tagolja a beépített bútorokat, és megfelelő dekoráció is könnyen választható hozzájuk. A különböző anyagok egymás melletti elhelyezése a modern lakberendezés egyik fontos ismertető jele. LARGO CLASSIC asztal és szék az Ön konyhájában. Korszerű lábazat A Black Red White kínálatában a lábazatok a korpuszok színeiben és a manapság rendkívül divatos ezüst színárnyalatban is kaphatók. A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALOK ÉS SZÉKEK katalógusában találhatja.

54 52 89 th galleo street 52 konyhák th galleo street_fehér fantázia Üvegezett frontok Kétféle szélességű alumíniumkeret és kétfajta üveglap közül választhat. A keskenyebb kerettől a front látszólag könnyebbnek tűnik. Válassza ki a konyhája színét

55 Korszerű konyhák TRAFFIC 53 Praktikus fiókok A felső sor az evőeszközök, szalvéták és lapos konyhaeszközök birodalma, az alsóban a fazekak, nagyobb edények és a többi nehéz tárgy kapott helyet. A mi fiókjainkba minden belefér. Az üveg birodalma Az üvegezett felső szekrénysor minigalériává varázsolja a konyhát. Az üvegfrontokat ki sem kell nyitnia, máris tudja, mi van bennük. Tervezett belső rész Dupla szemeteskosár az Ön konyhájában Amikor megtervezi a konyháját, tartsa szem előtt, hogy az alsó szekrények sarkai a legnehezebben hozzáférhető tárolóhelyek. Találja ki, mi az, amit érdemes erre a helyre tenni. A szekrények belső rendszerezéséről a oldalon olvashat többet.

56 54 88 th twin street 54 konyhák th twin street_fényes bézs Fiók a mosogató alatt. Ez nagyon praktikus megoldás. Ha kinyitja, a szekrény egész belseje szem előtt van és könnyen hozzáférhető. Válassza ki a konyhája színét

57 Korszerű konyhák TRAFFIC 55 Magasfényű konyhák A Traffic rendszer a magasfényű frontok gazdag kínálatával rendelkezik. Követjük a kor szellemét, és az Ön ízlését! A Traffic kollekció többi frontját megnézheti a oldalon. Finom díszek A különleges, mélyített díszítésű frontok egyedi hangulatot kölcsönöznek a konyhának. A díszítés formáját és méretét a fogantyúkhoz igazítottuk, amik a frontokéval azonos színben kaphatók. Ebben a konyhában még a falak színe is megegyezik a szekrényekével. A frontok vízszintes vonalait a szokli és a munkalap eltérő színei emelik ki. Tandembox fiókrendszerező az Ön konyhájában Kisméretű konyhában A magas szekrények kis konyhában is jó helykihasználást biztosítanak. Az álmennyezet eltakarja a páraelszívó szellőzőcsövét. A fiókokról a oldalakon olvashat bővebben.

58 56 87 th smooth street 56 konyhák th smooth street_fényes fehér Szemetesládák A tolómechanizmus segítségével mindkét szemeteskosár könnyen hozzáférhető. Így tiszta és higiénikus marad a konyha. Ravaszul elrejtve A Magic Corner kosár lehetővé teszi, hogy a nehezen hozzáférhető sarkokban is tökéletesen kihasználhassa a szekrényeket. A szekrények belső rendszerezéséről a oldalon olvashat többet.

59 Korszerű konyhák TRAFFIC 57 Világos megoldások Egy jól megtervezett konyhában mindeki megtalálja a maga helyét. A konyha elsősorban az ételkészítés helye, de egy csésze kávé vagy egy pohár bor mellett el is beszélgethetünk itt, együtt lehetünk és pihenhetünk. Ha ismeri szerettei igényeit, megfelelően rendezheti be a konyháját. Válassza ki a konyhája színét Egy kis pihenés Amíg sül a hús, Ön egy kényelmes zugban belemerülhet az olvasásba.

60 58 87 th smooth street 58 konyhák th smooth street_linara tölgy Válassza ki a konyhája színét

61 Korszerű konyhák TRAFFIC 59 Korszerű megoldások Az Aventos teleszkópok segítségével, egy mozdulattal egyszerre két frontot is kinyithat. Gyors és teljes hozzáférés az egész szekrénybelsőhöz. Sötét színek szépsége A sötét konyha és a sötét hátterű falak határozzák meg a nyitott tér alaphangulatát, amelyben egybeolvadnak a konyha és a szalon funkciói. Mindezt csak erősíti a diszkrét díszítés és a visszafogott megvilágítás. A puha és elegáns fotellel felszerelt konyha akár dolgozószobaként is funkcionálhat. Korszerű és hagyományos A formatervezett bútorok a stílusos, gazdagon díszített lakásbelsőben is jól mutatnak. RE_SET asztal és székek Az Ön konyhájában A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALOK ÉS SZÉKEK katalógusában találhatja.

62 60 87 th smooth street 60 konyhák 2011 Rend a lelke mindennek. A tetszőlegesen kombinálható szekrények és fiókok széles választékából bármilyen, a lakáshoz és az igényeihez illő kompozíciót létrehozhat. A megvilágított munkalap A megfelelően megválasztott világítás jelentősen megnöveli a munka kényelmét, és meghitt hangulatot teremt. A munkalapok megvilágításáról a oldalon olvashat többet.

63 Korszerű konyhák TRAFFIC 61 Minden a helyén Az Orga-line rendszerrel példás rendet tarthat, és mindent a maga helyére rakhat. A fiókok felosztása az Ön igényeit fogja tükrözni. 87 th smooth street_teak / bézs A fiókokról a oldalon olvashat bővebben. Kicsi a lakás? Még a kisméretű konyha is lehet funkcionális és kényelmes, a mindennapi használatra. Elég, ha megfelelő munkafelületeket hoz létre a konyhapulton, és gazdaságosan rendezi be a bútorok belsejét. A hagyományos szekrényeket remekül helyettesítik a mély fiókok, amikben minden konyhai kelléket elrejthet. Válassza ki a konyhája színét

64 62 87 th smooth street 62 konyhák th smooth street_messina kőris A relingcső mint akasztó A bútor oldalfalára rögzített akasztóra felakaszthatja a szükséges konyhaeszközöket, így a bútorok kinyitásakor sem ütközik akadályba. Válassza ki a konyhája színét

65 Korszerű konyhák TRAFFIC 63 Határoló szerepet betöltő félsziget Ha a beépített bútorok egy részét a szalonba tesszük, nemcsak a konyha lesz tágasabb. A munkalap alatti rész beépítésétől függően a félsziget szobai oldala szekrénysor vagy ha szabad helyet hagyunk a munkalap alatt akár bárpult is lehet. Mindegyik esetben a munkalap jelöli ki a konyha határát.

66 64 81 st diona street 64 konyhák st diona street_arany meggy

67 Korszerű konyhák TRAFFIC 65 Tágas szekrények Száz vagy még annál is több bögre elfér bennük. A redőnyös szekrények beltartalma könnyen és hatásosan elrejthető, és az irodai rendszer eleganciáját is megnövelik. Próbálja ki Ön is ezt a megoldást! Válassza ki a konyhája színét Konyha az irodában Néha hasznos, néha pedig egyszerűen nélkülözhetetlen. Az irodai konyhának nem kell az otthonihoz hasonlítania, mert más szerepkört lát el. Kávét, teát főzhet benne, esetleg készételeket melegíthet, viszont rengeteg felszolgáló készletet kell tárolni benne. Az irodai konyha jellegzetessége a diszkréció. Palacktartó tálca és elválasztó a palackoknak. Az Ön konyhájában. A fiókokról a oldalon olvashat bővebben.

68 66 81 st diona street 66 konyhák st diona street_makasar Könnyen hozzáférhető sarokszekrény A sarokhoz az osztott front segítségével férhet hozzá. A sarokpánttal összekapcsolt két front egyetlen mozdulattal nyitható. Válassza ki a konyhája színét A szekrények belső rendezéséről a oldalon olvashat többet.

69 Korszerű konyhák TRAFFIC 67 cappucino volcano Munkalapok az Ön konyhájában. A munkalapokról a oldalon olvashat többet. ódon fa A munkalap fontossága Az élvédelem meghosszabbítja a munkalap élettartamát. A Black Red White laminált, PVC és SSV élvédőket kínál a munkalapokhoz. Modern formatervezés A Diona rendszer elemeit a legújabb formatervezési irányzatoknak megfelelően készítettük el. Az egyszerű korpuszok és az egzotikus fa árnyalataiban pompázó frontok jól illenek a korszerű lakásokba. Csak egy kis képzelőerő és néhány divatos kiegészítő kell ahhoz, hogy stílusos popart belsőt teremtsünk. Lehetőségei megsokszorozódnak, ha nyitott Diona konyhát tervez. Könnyed kompozíció A különböző színösszeállítások nemcsak egy bútorrendszeren belül lehetségesek. A Diona konyhát itt a Capital csoport Elysee frontjaival kapcsoltuk össze. 81 st diona street_cocobolo / 38 th elysee avenue_fényes bézs

70 68 82 nd hedar street 68 konyhák nd hedar street_milano tölgy A falon A fali reling csövek a leggyakrabban használt konyhaeszközök ideális tárolóhelyét jelentik. A reling csövekről a oldalon olvashat többet. Válassza ki a konyhája színét

71 Korszerű konyhák TRAFFIC 69 Majdnem sziget A főzőlap mentén kiszélesített konyhabútor megkönnyíti a főzést, és látványként is érdekesebb. Egy tér, két funkció A nyitott konyha funkcionális és hatásos megoldást kínál. Növeli a térérzést és reprezentációs helyiséget képez. Fontos, hogy harmonikus és egységes stílusban készüljön, amelynek a szalon oldaláról is érvényesülnie kell. Ha ezt a megoldást választja, a konyhában példás rendet kell tartania. Divatos frontok A vízszintes mélyített minta a korszerű formatervezés egyik kedvelt fogása, amelyet most a Black Red White konyhakínálatában is megtalálhat. A Traffic kollekció többi frontját megnézheti a oldalon. doors asztal és szék az Ön konyhájában A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALOK ÉS SZÉKEK katalógusában találhatja.

72 70 82 nd hedar street 70 konyhák nd hedar street_arany meggy Megosztott konyha A konyha felépítése néha azt kívánja, hogy külön gyártósorokat hozzon létre. Ügyeljen arra, hogy mindig elegendő munkafelület maradjon. A munkateret úgy is megnövelheti, hogy kétszintes konyhapultot hoz létre, ami főleg a főzőlap mellett jelent jó megoldást.

73 Korszerű konyhák TRAFFIC 71 Válassza ki a konyhája színét Több konyhagép Bútorainkba többféle elrendezésben építhet be konyhagépeket. A hagyományos sütő mellett egyre több konyhában találunk gőzfőző berendezést.

74 72 83 rd telesto street 72 konyhák rd telesto street_wenge Példás rend Ha belső reling csöveket használ, példás rendben tarthatja a konyháját. Az öblös fiókokat tetszése szerint feloszthatja, így a rendetlenség kizárható. A Traffic kollekció többi frontját megnézheti a oldalon.

75 Korszerű konyhák TRAFFIC 73 Kényelmes és praktikus A tányértartók segítségével biztonságosan tárolhatja és kényelmesen hordozhatja a tányérokat. Tányértartóink állítható szélességűek, így a tányérok méretéhez igazíthatja őket. Konyhai kontraszt Az alumínium keretű, üvegezett fali szekrények díszére válnak a konyhának, és mindent eltárolnak, amire csak a hétköznapok során szükség lehet. A sötét alsó szekrényekkel kontrasztot teremtenek, ami könnyeddé teszi a teret. A lábazat, a munkalap és a formatervezett fogantyúk színét a felső szekrényekéhez igazítottuk, ami feldobja a sötét frontokat. A Traffic kollekció alapkorpuszait megnézheti a oldalon. A munkalapok megvilágításáról a oldalon olvashat többet. Válassza ki a konyhája színét Linea Top kinyúló lámpa az Ön konyhájában

76 74 83 rd telesto street 74 konyhák rd telesto street_nida juhar A konyhai bárpult körül A konyha sokféle lehet. Itt a félszigetet körülvevő, alacsonyabbra szerelt munkalapot úgy terveztük meg, hogy reggelizőasztalként is használható legyen. Meghosszabbítása alacsony bárpultként vagy tárolófelületként szolgálhat. Mindig érdemes kipróbálni az új megoldásokat, főleg ha a lakótér mérete megengedi. A Traffic szekrények segítségével igény szerint alakíthatja ki otthonát. Válassza ki a konyhája színét

77 Korszerű konyhák TRAFFIC 75 A jó terv jutalma A félszigetet körbefutó külső munkalapot lábak támasztják alá. Ha jól tervezi meg a szekrények számát, nem kell a konyha összes zugát beépítenie. A munkalapokról a oldalon olvashat bővebben. Érdekes megoldás A felső szekrényeket a padlószínt fölé helyeztük. Így különleges, modern stílusú tálalószekrényt kaptunk. Az üvegezett szekrényekben egyszerre tárolhatja és bemutathatja konyhafelszerelését. A Traffic kollekció többi frontját a oldalon találhatja.

78 76 83 rd telesto street 76 konyhák rd telesto street_wenge Időtlen szépség Az egyszerű, időtlen Telesto frontokból divatos eklektikus konyhát építhet. A formatervezett konyhagépek jól festenek a sötét fa mellett, még a szabadon álló hűtőszekrény sem bontja meg a konyha egységes és határozott stílusát. A főzőzóna szimmetrikusan elhelyezett fiókjai hagyományos jelleget kölcsönöznek a kompozíciónak, és rendkívül praktikusak is minden szükséges konyhaeszköz és fűszer elfér bennük.

79 Korszerű konyhák TRAFFIC 77 Válassza ki a konyhája színét Érdekes apróságok A szoklik kapcsolódása íves sarokléccel van fedve. Minden részletre ügyelnünk kell. Üvegpolcok Minden stílushoz illenek. Találja meg azt a helyet, ahol a legjobban érvényesülnek.

80 78 80 th frame street 78 konyhák th frame street_sötét vanília A részletekben a lényeg A kiálló szekrények lábai ugyanolyan színűek, mint a többi bútor lábazata. Egy-egy apró részlet az egész konyha stílusára kihatással lehet. Válassza ki a konyhája színét

81 Korszerű konyhák TRAFFIC 79 Felső szekrények A különböző méretű és különbözőképpen nyitható szekrények nagyon hasznosak lehetnek. Jó szomszédok Ha a konyha egy fal mellé épült, a főző- és mosogatózóna természetes módon kerül egymás mellé. A nyitott konyhában mindig érdemes kihangsúlyozni egy-egy részletet, például kiszélesíteni az egyik munkazónát. Így a konyha szabadabb, térbeli hatást kelt, olyan, mintha eltávolodna a faltól. A nyitott konyha egyedi megoldásokat kíván. Tandembox fiókrendszerező az Ön konyhájában A fiókokról a oldalon olvashat bővebben.

82 80 80 th frame street 80 konyhák th frame street_sötét vanília / koreai meggy

83 Korszerű konyhák TRAFFIC 81 Konyha a szalon szélén A korszerű lakberendezés jellegzetes eleme a lakóterek összeépítése már a bútorok jellegén jól látható. Néha nem tudjuk egyértelműen meghatározni, melyik helyiséghez tartozik a bútor, főleg ha nyitott konyháról van szó. Mindenről a használat dönt. A nyitott konyha a szalonbútorok sorát is megnyithatja és átmenet nélkül olvadhat egybe a házi könyvtár vitrinsorával. Az Ön igényei a legfontosabbak. Válassza ki a konyhája színét A Traffic rendszer a szekrénybelsők gazdag választékát kínálja. A magas cargo kosár segítségével a keskeny helyeket is jól kihasználhatja, és kényelmesen hozzáférhet az italokhoz. A szekrények belső rendszerezéséről a oldalon olvashat bővebben.

84 82 77 th simple street 82 konyhák th simple street_vanília / koreai meggy

85 Korszerű konyhák TRAFFIC 83 Színkavalkád alacsony áron A színes konyha serkentő és inspiráló hatású, pozitív energiával tölt fel és segít, hogy optimista hangulatban szálljunk szembe az új kihívásokkal. A konyha ugyanis nemcsak a mindennapos ételkészítés színtere, hanem pihenő- és találkozóhely is. Nemcsak konyhabútor Az üvegezett vitrin sokoldalú bútordarab. Díszes edényeket vagy nélkülözhetetlen szakácskönyveit is tárolhatja benne. A Traffic bútorokat úgy terveztük, hogy különböző méretű konyhagépek (a munkalap alá építhetők is) elférjenek bennük. Így még helyszűke esetén is funkcionális lehet a konyhája. A Traffic kollekció többi korpuszát a oldalon láthatja. Acélos részletek A szekrény kiálló részét a lábazathoz illő bútorlábak támasztják alá.

86 84 77 th simple street 84 konyhák th simple street_sötét vanília Beépített hűtőszekrény A magas oszlop egy hűtőszekrényt rejt magába. Ha beépíti a konyhagépeit, ügyeljen arra, hogy megfelelően szellőzzenek. Konyhaszekrényeinkhez színben hozzájuk illő szellőzőrácsokat választhat, de ezüstszínű szellőzőrácsokkal és lábazattal is díszítheti a konyháját. Válassza ki a konyhája színét

87 Korszerű konyhák TRAFFIC 85 Fiókbetétek az Ön konyhájában A fiókokról a oldalon olvashat bővebben. Az Ön stílusa A konyha az a hely, ahol kifejezheti önmagát. A nap jelentős részét itt tölti. Ezért olyan fontos, hogy természetesen érezze magát benne. A frontok színei, a munkalapok magassága, a szekrények szélessége mind-mind csak Öntől függ. A konyha megtervezésekor vegye figyelembe a többi helyiség stílusát is, így könnyebb kiválasztania a konyhai kiegészítőket, például egy stílusos padot. A sütő mellett A polcok hasznosan egészítik ki a munkalapot. Nem kell félbeszakítania a munkát, nem kell nyitogatnia a szekrényeket egy pillanat alatt megtalálhatja az olajat vagy a fűszereket. Kényelmes és kéznél van A reling csövek segítségével maximálisan kihasználhatja a munkalap és a felső szekrények közötti teret. Rájuk akaszthatja kedvenc bögréjét vagy a spagettiskanalat. A fali kosarak kiváltják a munkalapon álló edényszárítót vagy praktikus edénytárolóként használhatók. A fali reling csövekről a oldalon olvashat bővebben. Magas szekrények A magas fali szekrények üvege mögött rengeteg edény elfér. Az legyen kéznél, amit gyakran elővesz, a ritkán használt dolgokat tegye magasra.

88 86 41 st milk street 86 konyhák st milk street_vanília Kis étkező Az eklektikus konyhabútorok mellé színben hozzájuk illő asztal és székek kerültek. Szabadon álló tűzhely Ez a hagyományos külsejű konyhagép is megtalálta helyét bútoraink között.

89 Korszerű konyhák TRAFFIC 87 Egyszerű elegancia Néha a legegyszerűbb megoldások válnak be a legjobban. A kisméretű konyhába szerény, mégis sokoldalú munkafelületet építettünk, amit szabadon álló tűzhely és felső szekrénysor egészít ki. Nem kell mindig a legújabb megoldásokat követni ahhoz, hogy izgalmas konyhát teremtsünk ezeket a bútorokat a mintás tapéta dobja fel. A Traffic kollekció többi frontját a oldalon találhatja. Egyszerű fogantyú A front közepén elhelyezett fogantyú keskeny szekrények esetén válik be a leginkább. Lábazat Dekorációs elem is lehet itt a vaníliasárga bútorokat választja el a világos padlótól. A konyhája színe RINGO szék az Ön konyhájában A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALOK ÉS SZÉKEK katalógusban találhatja.

90 88 61 st pudding street 88 konyhák st pudding street_krém

91 Korszerű konyhák TRAFFIC 89 A konyhabútor párkánylécei A felső szekrényeken lévő párkány lezárja a konyha kompozícióját és elrejti a páraelszívó csatlakozását. A fa jelenléte A fa mindig az otthon melegének érzetét adja. A fautánzatú szegélyek szemgyönyörködtető ritmust alkotnak, megbontják a frontfelületek monotóniáját. A hasonló árnyalatú fa ebédlőasztal remekül kiegészíti az együttest. A különböző magasságú fali szekrények a tágas belsőket és a nyitott tér eleganciáját ötvözik egymással. A konyhája színe Másféle üveg A vitrinekbe finom, geometrikus mintázatú üveglap került. A Traffic kollekció többi frontját a oldalon találhatja. Egyszerű ötlet A relingcső az egyik legegyszerűbb és egyszesmind legpraktikusabb konyhai megoldás. A fali tárolón a máshová nehezen elhelyezhető, szabálytalan formájú tárgyak is mindig kéznél vannak. Mercurio 60X Mercurio 90X Az Ön konyhájában páraelszívók A páraelszívókról a oldalon olvashat bővebben.

92 90 konyhák 2011 Megválaszthatja a stílusát A konyha stílusára ugyanaz vonatkozik, mint a divatra itt sincsenek merev szabályok. Megférnek benne egymás mellett az egyszerű korpuszokból álló, harsány színű, különböző anyagokat keverő, különleges formájú modern konyhák és a természetes anyagok elbűvölő szépségétől sugárzó klasszikus konyhák. Ez utóbbiak leggyakoribb alapanyaga a fa. Sokfajta árnyalata, egyedi rajzolata és jellegzetes egyenetlenségei miatt nincs két egyforma fából készült bútor. Ezek a részletgazdag, oszlopokkal és párkányokkal díszített konyhák nosztalgikus vagy rusztikus bájjal töltik meg otthonát. Konyhája stílusát gondosan megválasztott részletekkel hangsúlyozhatja a korszerű konyhába alumíniumfogantyúk vagy süllyesztett fogantyúk, esetleg a most rendkívül divatos kristályokkal díszített elemek illenek. A klasszikus konyhához sárgaréz fogantyúkat válasszon, amiket kerámia vagy fa dekorációs elemek is díszíthetnek. Stílusbeli felosztást találhat a páraelszívók és a többi konyhagép, a csaptelepek, sőt, a világítás terén is. Természetesen keverheti a klasszikus és a modern elemeket, így egészen egyedi konyhát teremthet ilyen esetben azonban mindig vigyázni kell arra, hogy ne véletlenszerűen válogassa össze az egyes részleteket. Klasszikus elemek A stílusos részletek közelről látszanak igazán. A felhasznált alapanyagok, a munkalap, a fogantyúk, a mart maratott vonalú frontok és a sütő hasonlóan futó vonalai mind-mind a modern kor előtti idők szellemét tükrözi. A képen: [22] Imperor XXII konyha a Royal kollekcióból. Modern stílus Ugyanaz a konyha modern értelmezésben. A munkalap és a fa frontok laposak és dísztelenek. Az egyszerű faliszekrények kerámia főzőlap felett húzódnak. A képen: 37 th savana avenue konyha a Capital kollekcióból.

93 Mielőtt megvenné Válassza meg a stílusát 91 Korszerű konyha A modern bútorok minden jellegzetessége megtalálható ebben a konyhában. Puritán formák, rajzfilmek ihlette színkavalkád a frontokon, csillogó, fényezett felületek, süllyesztett fogantyúk, kivillanó fémrészletek. A háttérben látható csaptelep szintén kortárs művészeti alkotás. A képen: 38 th elysee avenue konyha a Capital kollekcióból. Klasszikus konyha Minden részlete ugyanazt a stílusvilágot tükrözi. A rusztikus, faragott frontok mellett üvegezett vitrinek sorakoznak, felül szegélydísz, a díszes fogantyúk fém és kerámiaelemekből állnak. Még a konyhagépek is megfelelő stílusban készültek a fehér sütő például a nagyi sparheltjét utánozza. A képen: [14] Insygnata XIV konyha a Royal kollekcióból. Jó párosítás A két rész közötti éles határ teszi, hogy a klasszikus konyha és a modern bútorok jól megférnek egymás mellett. A kompozíció jellege modern, a hagyományos stílusú szekrények funkcionális dekorelemet alkotnak. Figyelje meg a fabútorok felfüggesztését a modern elvárásnak megfelelően elválnak a padlótól. A képen: [23] Gladiatus XXIII konyha a Royal kollekcióból, 38 th elysee avenue konyha a Capital kollekcióból.

94 92 [23] Gladiatus XXIII_mokka tölgy tömör fa Ez a jelzés azt mutatja, hogy az adott termék faelemek felhasználásával készült. Részletesebb információt az eladónál kaphat.

95 Mielőtt megvenné Tömör fa 93 Natúr Fa A fabútorok kivételesek, megismételhetetlenek, gyakran ezek teremtik meg az egész tér különleges, meghitt, meleg hangulatát. Ezt a tulajdonságukat tartós szépségüknek és alapanyaguk tulajdonságainak köszönhetik. A fa a bútoripar legértékesebb anyaga, a belőle készült bútorok elegánsak és különlegesek. A fa egyedi, megismételhetetlen rajza miatt minden fabútor más és más: az egyes fafajtákra jellemző évgyűrűk, csomók, elszíneződések teszik egyedülállóvá és eredetivé őket. A fa könnyen megmunkálható, különböző formákat és alakokat hozhatunk létre belőle, amik mind a klasszikus, mind a modern konyhákhoz illenek. A fából készült frontok és díszítőelemek nemcsak szépek, hanem tartósak és kopásállóak is; megfelelő ápolással hosszú évekig díszíthetik a konyháját. Nagy lehetőségek A fából készült konyha nemcsak anyagának szépségével varázsol el, hanem számtalan lehetőséget is kínál. Ez főleg a klasszikus konyhában szembetűnő, ahol hajlított, pilaszteres, íves és mart dísz frontokat is alkalmazunk. [14] Insygnata XIV_meggy [15] Artycja XV_mézéger [16] Diadema XVI [27] Koronatus XXVII [15] Artycja XV [24] Patetos XXIV [30] Dynastian XXX [26] Intrygia XXVI [21] Negocjusz XXI [29] Magnatio XXIX

96 94 konyhák 2011 [29] Magnatio XXIX_sötétbarna

97 Klasszikus konyhák ROYAL 95 konyhák RoyAL érezze a fa minőségét old. Királyi nevet viselő konyháink a legmagasabb minőség jegyében, fából készültek. A 15 klasszikus forma a legmodernebb technológiákat rejti magában a Blumotion zajtalan zárórendszert, az Orga-line fiókrendszerezőt, belső kosarakat és tökéletes sarokvasalatalatokat. A Royal kollekció nem csupán több mint 200 különböző konyhaszekrényt foglal magába, hanem sokféle kiegészítőt is: festett üveglapokat, pilasztereket, szegélydíszeket, különböző színű munkalapokat, fonott elemeket, egyedi tervezésű fogantyúkat. A Royal konyhákat legigényesebb vásárlóinknak szántuk, azoknak, akik értékelik a hagyományhűséget.

98 96 [26] Intrygia XXVI konyhák 2011

99 Klasszikus konyhák ROYAL 97 Főzéshez Jó, ha a merőkanalak a főzőlap felett kapnak helyet. Elég a fali reling csőre akasztania őket, így nem kell a fiókokban keresgélnie. A világos fa bája Az ecru tölgy árnyalatú frontok finom rajzú, angol stílusú konyhát formálnak. Ez a konyha a rezidenciák belső részének hangulatát idézi, de kisméretű helyiségekben is jól mutat. Külsején könnyen változtathat, ha apró díszítőelemeket, például fogantyúkat választhat hozzá. Az Ön konyhájában fogantyúk M19 fogantyú M20 fogantyú [26] Intrygia XXVI _ecru tölgy A többi fogantyút a oldalon találhatja.

100 98 [24] Patetos XXIV konyhák 2011 [24] Patetos XXIV _méztölgy A szekrény belseje A fiók magas frontja a szemeteskosár mellett a tisztítószereknek is helyet ad. Kicsi, de erős A keskeny fiókok hasznos díszítőelemek. Ha a főzőlap mellett helyezi el őket, biztosan beléjük fér a világ összes fűszere. Konyhai hagyományok Régen a kemence vagy a tűzhely volt a konyha középpontja elsősorban a méretei miatt. A beépített szekrények kiugró része erre a hagyományra épül.

101 Klasszikus konyhák ROYAL 99 Erdei udvarház Ezeket a bútorokat nem az előlapok díszítése és a dekorációs elemek mennyisége teszik elegánssá. A frontok egyszerű, klasszikus formája előtérbe helyezi a fa időtlen szépségét. A bútorok egyszerűsége, a puritán falak és padló egy elfelejtett erdőszéli házba kalauzol bennünket. Képzelje el, ahogyan a kemence megtölti a házat melegséggel. Érintse meg konyhája természetes fabútorait, és engedje át magát a képzeletnek. A fa természetes színe A gondosan megválasztott színek teszik, hogy a korpusz kiálló oldala bár más anyagból készült remekül illik a fa frontokhoz. Konyhája minden részletéről gondoskodunk.

102 100 [23] Gladiatus XXIII konyhák 2011 [23] Gladiatus XXIII_mokka tölgy Kicsi és nagy Minden konyhában vannak apró, könnyen elkallódó, mégis szükséges tárgyak. Tárolásukat és megfelelő elrendezésüket megkönnyítik a közvetlenül a munkalap fölé függesztett, különböző méretű szekrénykék. A kis frontokhoz egypontos fogantyúkat válasszon. fogantyú M6 A többi fogantyút a oldalon találhatja. fogantyú G2

103 Klasszikus konyhák ROYAL 101 Minőségi termékek Közelről látszik igazán, milyen aprólékosan dolgozunk ki minden egyes részletet. Az előlapok fa elemeit precízen munkáljuk meg és erősítjük egymáshoz, hogy a frézelt üveg megfelelő keretévé lehessenek. Nemcsak főzés Az elegáns konyha az egész otthon stílusát tükrözi. A szép formájú vitrinekben egy egész könyvtár is elfér. A bútorok tervezésénél mindig figyelünk arra, hogy ne csak szépek, hanem funkcionálisak is legyenek. Ön rendezi őket egybe úgy, hogy a legjobban kielégítsék az igényeit. Fiókrendszerek Az alsó beépített szekrények praktikusan kihasználhatók a funkcionális fiókrendszerek segítségével, amelyekben mind apróságokat, mind egész edénykészleteket elhelyezhet.

104 102 [29] Magnatio XXIX konyhák 2011 [29] Magnatio XXIX_sötétbarna Belső rend A hagyományos bútorok belseje korszerű megoldásokat rejt. Minden bútorunkat úgy terveztük meg, hogy megfeleljenek az igényeinek. Ha a klasszikus konyhát kedveli, akkor is szüksége lehet a funkcionális felosztásra. A bor nemessége A nyitott boros szekrények kihangsúlyozzák a konyha stílusos jellegét.

105 Klasszikus konyhák ROYAL 103 Inspiráló társítás A klasszicizáló konyabútorok a divatos trendekkel is jól megférnek. Ennek a klasszikus, de nyitott konyhának a középpontja az alacsonyra szerelt, asztalként funkcionáló munkalappal egybeolvadó sziget. A konyha semmit nem vesztett stílusos, nemes jellegéből, viszont hasznos elemeket szerzett. A munkalap szegélye. Az SSV műanyaggal bevont él ütés- és korrózióálló. Ez nagyon fontos, különösen a szigetek és félszigetek esetében, ahol több a munka.

106 104 [21} Negocjusz XXI konyhák 2011 Fali vitrinek A falra függesztett, egyszerű vitrinek modern színt visznek a klasszikus konyhába. A múltat a díszes üveglap testesíti meg. Hasznos fali reling csövek A főzőlap felett elhelyezett reling cső mindenekelőtt praktikus a főzéshez szükséges eszközök mindig kéznél vannak. Egyszerű külsejével szinte természetes módon simul bele környezetébe.

107 Klasszikus konyhák ROYAL 105 Következetes stílusvilág Ezt a tökéletes konyhát a klasszikus stílus kedvelőinek szántuk. Minden egyes eleme következetesen a múltat idézi vissza, a bútorok formáitól a stilizált konyhabútorokon és fogantyúkon át egészen a dekoratív csillárig. A Royal kollekció többi frontját a oldalon találhatja. A klasszikus, tulipánfa árnyalatú bútorokhoz mind a fehér, mind a fekete sütő, főzőlap és páraelszívó is illik. [21] Negocjusz XXI_tulipánfa

108 106 [30] Dynastian XXX konyhák 2011 Mindent a szemnek Az L alakban felépített konyhát mindkét oldalról lekerekített, íves ajtajú szekrények fogják közre. Ez a klasszikus stílus egyik jellemzője. Így nem látszanak a bútorok oldalai, a konyha pedig lágy, áramvonalas formát ölt.

109 Klasszikus konyhák ROYAL 107 [30] Dynastian XXX_amber éger Széles fiók A klasszikus konyhában ritkán talál széles fiókokat. Ebben a konyhában a széles és keskeny fiókok érdekes, mozgalmas kompozíciója emeli ki a főzés helyét. A Royal kollekció többi frontját a oldalon találhatja.

110 108 [14] Insygnata XIV konyhák 2011 [14] Insygnata XIV_meggy Nagy fogantyúválaszték A stílbútorokhoz megfelelő fogantyúkat kell választania, amelyek egyúttal a bútor fontos dekorációs elemei is. Fogantyúkínálatunk olyan gazdag, hogy mindenki megtalálja a hozzá illőt. A többi fogantyút a oldalon találhatja.

111 Klasszikus konyhák ROYAL 109 A konyha szíve Egykor a tűzhely volt a konyha szíve. Ma a tekintet a frontok színében készült szegélydísszel egyedivé tett páraelszívón akad meg. Klasszikus elegancia Ha a konyhában nem az extravaganciát, hanem az eleganciát és a kényelmet keresi, ezt a konyhát Önnek teremtették. Ötletes, mégis a meghitt otthon nyugalmát árasztja. A beépített hűtőszekrény, a stílszerű konyhagépek, az üvegezett vitrinek mind-mind stílusosak és harmonikusan illenek egymáshoz. Az ilyen konyhabelsőhöz remekül illenek a fémből készült asztal és azsúrozott támlájú székek. Forgó kosarak A bútorok belsejében korszerű megoldásokat alkalmaztunk, például forgó kosarakat, amik megkönnyítik a sarkok jó kihasználását.

112 110 [14] Insygnata XIV konyhák 2011 [14] Insygnata XIV_meggy

113 Klasszikus konyhák ROYAL 111 A hagyomány kötelez A fali szekrénnyel kombinált komódot modern konyhákban szinte egyáltalán nem találjuk meg. A hagyományhűség a Royal konyhák egyik fontos tulajdonsága. Konyha és ebédlő Bár a konyha és az ebédlő távol vannak egymástól, mégis összefüggő egységet alkotnak, mivel ugyanazokkal a bútorokkal rendeztük be őket. Ezzel a módszerrel egységes belteret hozhatunk létre, amelynek a stílusa akár az összes lakóhelyiségben érvényesülhet. Ahány ház, annyi fiók A Royal bútorok sokféle fiókfelosztást kínálnak. A kétféle fiókmagasság hozzásegít ahhoz, hogy az Önnek leginkább megfelelő fiókrendszert hozzanak létre.

114 112 [16] Diadema XVI konyhák 2011 Klasszikus konyha, félszigettel A kiugró konyharész világosan megmutatja, hol ér véget a konyhai munkafelület. A falnál álló stílszerű tálaló vitrinek és beépített hűtőszekrény kombinációjából jött létre. Az étkezősarok asztala és székei is a konyhabútorok stílusához igazodnak.

115 Klasszikus konyhák ROYAL 113 Magas vitrin Ez a nemes bútor a szalonban is megállná a helyét......de hűtőszekrényt rejt magában, úgyhogy jobb, ha a konyhában marad. Az Ön konyhájában DIADEMA asztal és szék [16] Diadema XVI_sötét dió Többfunkciós félsziget A félszigetet szekrények és fiókok hozzák létre, és munkalap koszorúzza. Legnagyobb előnye azonban az, hogy három oldalról is hozzáférhető. A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALok ÉS SZÉKEK katalógusban találhatja.

116 114 [16] Diadema XVI konyhák 2011 [16] Diadema XVI_sötét dió Precíz tervezés Klasszikus beosztású, stílusos konyha. A fő szekrénysor a hűtőszekrénnyel és a mosogatóval együtt a fal mentén kapott helyet. A külön elhelyezett főzőzóna a hagyományos kemence modern átértelmezése. A világos munkalap a hajdani márványt idézi, de az eredeti nemes kővel ellentétben nem szívja magába a szennyeződéseket.

117 Klasszikus konyhák ROYAL 115 Áttört front A stílusos konyhák jellegzetes eleme. A páraelszívó felett A magasan elhelyezett sarokpolcra dísztárgyakat és kiegészítőket helyezhet. A Royal kollekció többi frontját a oldalon találhatja.

118 116 [28] Pretendia XXVIII konyhák 2011 [28] Pretendia XXVIII_orange éger Világos munkalap A finom kerámiafogantyúk összhangban vannak a munkalap világos árnyalatával, és jól kivehetők a frontok sötét hátterében. Eldugott zugok A fali szekrény frontjainak díszes meghosszabbítása mögött apró polcokat találhat. Kis méretük ellenére jó tárolóhelyet jelentenek például a fűszertartók számára.

119 Klasszikus konyhák ROYAL 117 Figyelem páraelszívó! A sziget fölött stílusos páraelszívó trónol. Világos színe ellensúlyozza hatalmas méreteit. Kis formátum A stílszerű konyhához nem kellenek hatalmas terek. Néhány négyzetméteren is klasszikusan elegáns, tökéletesen működő konyhát hozhat létre. A fontos az, hogy a végeredmény az Ön ízlését és igényeit tükrözze. Megfelelően kiválasztott mosogató A világos munkalaphoz fehér vagy színes, kőmintás mosogatót választhat. Praktikus segítség A mosogató alatti jókora fiókot két egypontos fogantyú segítségével húzhatja ki.

120 118 [20] Splendoria XX konyhák 2011 [20] Splendoria XX_világos nyír

121 Klasszikus konyhák ROYAL 119 A nyír bája A nyírfát a költészet és a művészet is nagyra értékeli, és konyháinkban is megvan a helye. Ebben a gyönyörű, rusztikus kompozícióban a világos frontok hátterét egészen sötét, szinte fekete falak adják. Gondosan választottuk ki a megfelelő konyhabútorokat és kiegészítőket, például a fogantyúkat vagy a csaptelepet. A hagyományos alapok ellenére ez a konyha még ma is egészen újszerűnek tűnik. Fényben úszó munkalap Az egyszerű és színben a fogantyúkhoz illő lámpának köszönhetően a korszerű megvilágítás nem bontja meg a klasszikus bútorok stílusvilágát. Egy különleges front A magasról jövő fény kihangsúlyozza a frontok jellegzetes deszka mintáját. A világos bútorok kontrasztot alkotnak a sötét falakkal. A Royal kollekció többi frontját a oldalon találhatja. Az Ön konyhájában lámpák S 2000H S 2000H hűvös távolságtartás Neo A munkalapok megvilágításáról a oldalon olvashat bővebben

122 120 [15] Artycja XV konyhák 2011

123 Klasszikus konyhák ROYAL 121 Lekerekített szekrények Ez a legjobb megoldás a konyhakompozíció lezárására. A lekerekített szekrényélek nemcsak biztonságosak, hanem dekoratívak is. Gazdag részletek Az egész fal a konyha birodalmává vált. A szerény méretű, de részletekben sokoldalú konyha a kollekció gazdag szekrény kínálatát mutatja be. Figyeld meg a fali sarokszekrényeket, főleg a hajlított üvegből készült, díszes frontokat. A bútorgyártás nemcsak mesterség, művészet is. Az Ön konyhájában Nemezis 90 páraelszívó [15] Artycja XV_mézéger A páraelszívókról a oldalon olvashat bővebben.

124 122 [15] Artycja XV konyhák 2011 [15] Artycja XV_mézéger

125 Klasszikus konyhák ROYAL 123 A kő lenyűgöző szépsége A stílkonyhákhoz kőutánzatú munkalapok illenek. Praktikusak és elegánsak, gazdag színválasztékuknak köszönhetőn szépen egészítik ki a konyha többi elemét. Ha a kontraszthatást szereti, a sötét bútorokhoz világos, a világosakhoz sötét munkalapot válasszon, ha a harmóniát a sötét bútorokat sötét munkalappal egészítse ki. A végeredmény minden esetben lenyűgöző lesz. A munkalapokról a oldalon olvashat bővebben. bézs pietra arany gránit travertin Napoli tálalószekrény A nosztalgikus tálalószekrény a stílszerű konyha kedvelt bútora. A tálalószekrényekről a oldalon olvashat többet.

126 124 [27] Koronatus XXVII konyhák 2011 Stílszerű szekrény Megfér benne a sütő, a hűtőszekrény és az éléskamra. A szegélydísz és a fogantyúk kihangsúlyozzák a bútor stílusát. Kincses sziget A kis fiókokban fűszerek és apró tárgyak lapulnak, a méretes szekrények a tányérokat rejtik, a nyitott szekrénykék borospolcként szolgálnak.

127 Klasszikus konyhák ROYAL 125 A konyha mellett Különleges hatást kelt a konyhában a házi könyvtárat büszkén bemutató fali vitrin. Álmai otthona A magas beépített szekrények közrefogják a sütőt, a nagyméretű munkalapon bármilyen munkához elég helyet talál, a konyha melletti könyvszekrényben pedig egy nagyobb könyvgyűjtemény is elfér. Minden bútor a stílusos páraelszívóval koszorúzott sziget köré csoportosul. Egy ilyen térben nemcsak a főzés, hanem minden tevékenység egészen új dimenziót nyit. Az Ön konyhájában Demeter 90 páraelszívó [27] Koronatus XXVII_orange nyír Szegélydíszek Elegánsan koszorúzzák a bútorokat. A Royal csoport minden konyhájához találhat megfelelőt. A páraelszívókról a oldalon olvashat bővebben.

128 126 [22] Imperor XXII konyhák 2011 Hűtő a falmélyedésben A magas oszlopban hűtőszekrény rejtőzik, de ételtároló szekrényként is használható. Stílszerű páraelszívó A konyhabútorok jellegéhez alkalmazkodva a szekrénysor részévé válik. A díszes szegély vonal-vezetése a fali szekrények frontjához igazodik.

129 Klasszikus konyhák ROYAL 127 Roma tálalószekrény A tálalószekrényt régen a királyi étkészlet tárolására használták. Ma az Ön háza vendége is lehet. A tálalókról a oldalon olvashat többet. Királyi lakoma Ha fényűző környezetben érzi jól magát, valósítsa meg álmait és teremtsen magának királyi konyhát. Ne feledkezzen meg a stílusos konyhagépekről és konyhaeszközökről. A polcok ezüst-, porcelán- és üvegedényektől roskadozzanak, a falakra kézzel festett tányérokat akasszon, válasszon más, hasonlóan elegáns dekorációs elemeket is. Ha így rendezi be a konyháját, egy királyi kastély hangulatát csempészi otthonába. [22] Imperor XXII_dió Jellegzetes szimbólum A frontok üvegén kerámiadísz tündököl. Minden Royal konyhához választhat egyedi dekorációs elemeket.

130 128 [22] Imperor XXII konyhák 2011 [22] Imperor XXII_dió

131 Klasszikus konyhák ROYAL 129 Elrejtve A klasszikus bútorokban a korszerű kényelem minden eszköze jelen lehet, így a fiókreling csövek is. A kihúzható kosár segítségével kényelmesen hozzáférhet a sarokszekrény tartalmához. A lehetőségek tárháza Az L alakú konyhához két munkalap tartozik: egy alacsony munkapult és egy magas díszítőlap. Ha alacsony hűtőszekrényt választ, cserébe díszítőelemként ható polcot kap, amely a közeli étkező berendezését egészíti ki. A különböző magasságú alsó szekrényekre a különböző méretű felső szekrények adják meg a választ. A Royal bútorok segítségével a konyha minden zegét-zugát kihasználhatja. Különböző frontok Az üvegezett és tömör frontok mellett a kizárólag klasszikus konyhákban megtalálható áttört frontokat is megtalálhatja kínálatunkban. A Royal kollekció többi frontját a oldalon találhatja.

132 130 [25] Troniusz XXV konyhák 2011 [25] Troniusz XXV_gesztenye Olaszos stílus A fehérített falak mediterrán hangulatát a fából készült frontok melege erősíti fel. Az egész konyha a meglehetősen ritka Z alakban épült. A domború sarokszekrényen a konyha munkazónája finoman kapcsolódik a tálalóhoz. A hajlított frontok szelíd vonalai mindig elegánsak, a régi, híres asztalosmesterek műremekeit idézik. Ma az Ön számára is elérhetők, és ugyanolyan lenyűgözők, mint egykor. A Troniusz frontokat egyenesen Olaszországból szállítjuk. Ívesen A hajlított frontok vonalát a lábazatok ismétlik. A bútorok kompozícióját lekerekített szegélydísz zárja.

133 Klasszikus konyhák ROYAL 131 Az üvegtől sok függ Ismét egy példa a Royal csoport dekoratív vitrinjei köréből. A vastag maratás jól kiegészíti a Troniusz frontok egyszerű formáit. Ötletek tárháza A bútorok az étkező oldalán tálalószerű építményt formálnak. Ez az ötlet gadag szekrénykínálatunknak és sokféle kiegészítőnknek köszönhetően valósulhatott meg.

134 132 [25] Troniusz XXV konyhák 2011 [25] Troniusz XXV_gesztenye Nosztalgikus elrendezés A mai konyhák általában zárt szekrénysorokból épülnek fel. Megfelelően tágas helyiségben azonban másfajta megoldással is lehet próbálkozni. Ebben a konyhában különvált egymástól a mosogatás, a feldolgozás és a főzés helyszíne. Így kevésbé praktikus, ám annál érdekesebb, rusztikus hatást érünk el.

135 Klasszikus konyhák ROYAL 133 A bútor párkánylecei A díszes párkánylecek az adott konyhabútorhoz készülő egyedi elemek. Díszes polcok Még egy egyszerű polc is díszítőelemmé varázsolható. Az íves kivágás még nosztalgikusabbá teszi a konyhát. Az Ön konyhájában fogantyúk fogantyú P3 A többi fogantyút a oldalon találhatja. fogantyú G4

136 134 [11] Strategio XI konyhák 2011 [11] Strategio XI_világos gesztenye

137 Klasszikus konyhák ROYAL 135 Nyitható sarokszekrény A Royal konyhák külső sarokelemei általában lekerekített frontokkal kaphatók. A Strategio XI az egyik kivétel. A frontok vonala a sokszögletú sarokelemen fordul át. A páraelszívó alatt A fali reling csövek dekorelemként is szolgálhatnak. Ehhez a konyhához sárgaréz relingcső illik. Az aszimmetria dicsérete Bár a klasszikus konyhák esetében a szimmetrikus elrendezés tűnik kézenfekvőnek, egy kis képzelőerővel szabadabb kompozíciókat hozhat létre, ha erre támad kedve. Ebben a konyhában a különböző magasságú szekrények és frontok szétszórt elrendezésben állnak, a kompozíciót széles szegélydísz tartja össze. Az Ön konyhájában STRATEGIO asztal és szék A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALok ÉS SZÉKEK katalógusában találhatja.

138 136 [11] Strategio XI konyhák 2011 [11] Strategio XI_világos gesztenye Megújuló hagyomány Ezt a klasszikus konyhát jellegzetes mintázata teszi különlegessé. A ragasztásvonalak egyedi rajzolatot képeznek a frontokon. Ezt a mintát a lapos frontok és az üveglapok is megismétlik, így a nyers, puritán fafelületek díszesebbé válnak. A bútorok természetes jellege és a diszkrét minták meglepően újszerűvé teszik a hagyományos bútorokat.

139 Klasszikus konyhák ROYAL 137 Korszerű megoldások A Blumotion rendszernek köszönhetően a Royal fiókok zajtalanul és finoman dolgoznak. Az Orga-line rendszerrel rendet tarthat a fiókok belsejében. Szegélydíszek A felső szekrények szegélye faépületek díszítésére emlékeztet. A klasszikus bútorokat azok értékelik igazán, akik figyelnek az apró részletekre. Az ORGA-LINE rendszerről a oldalon olvashat bővebben.

140 138 konyhák 2011 VENICE A képen: Venice tálaló, Troniusz frontokkal. NAPOLI A képen: Napoli tálaló, Artycja frontokkal. Tálalószekrény nemcsak a konyhában. A tálalószekrény régen főleg az étkezők bútora volt. Ma igazi reneszánszát éli. Hagyományos, funkcionális felépítése nem sokat változott az idők során: üvegezett felső részében az étkészletet, ajtókkal záródó vagy fiókokra bontott alsó terében az abroszokat és az evőeszközöket tároljuk. A tálalószekrény egyre fontosabb díszítőelemmé válik, rangja legalább a kandallóéval vetekszik. Megtalálhatjuk a konyhában, az ebédlőben, de elegáns szalonokban is. Nagyobb bútorcsalád tagja is lehet, de önálló stílusát megőrizve különbözhet is környezetétől. A Royal csoport egyes konyháihoz 6 tálalószekrény típust tervezetünk, mindegyik több változatban (többfajta magasságban, tömör és üvegezett fronttal) kapható. Mindegyik tálalótípus egyszerre több konyhához is választható, a Roma tálalók például az Insygnia, az Artycja és az Imperor konyhák bútorai között is szerepel. Összesen 102 kombinációt hoztunk létre. Ha még így sem találhatja meg álmai tálalóját, az Ön által kiválasztott konyha bútoraiból komponálhatja meg. A részletekről kérdezze az eladókat.

141 Mielőtt megvenné Tálalószekrényeket 139 FLORENCE A képen: Florence tálaló Strategio frontokkal. VERONA A képen: Verona tálaló, Insygnata frontokkal. MILANO A képen: Milano tálaló Diadema frontokkal. ROMA A képen: Roma tálaló Imperor frontokkal.

142 140 konyhák 2011 Kis konyha Még a kis konyha is lehet teljes mértékben funkcionális. Arra kell ügyelnie csupán, hogy elegendő szekrény, konyhagép, munkafelület és szabad mozgástér legyen benne. Ha kis konyhát tervez, jobban be kell építenie a rendelkezésére álló teret. A magas faliszekrények vagy a több egymás feletti szekrénysor maximálisan kihasználja a mennyezet alatti falfelületet (a legmagasabb szekrényekben a legritkábban használt eszközöket helyezze el). Nagyon fontos a munkafelület helyes megtervezése. A főzőlap és a mosogató beépítése után is elegendő munkafelületnek kell maradnia. Kis konyha esetében sokszor döntenie kell, hogy nagyobb munkalapot vagy magas beépített bútort (pl. a sütőt magában foglaló oszlopot), esetleg munkalapon álló, redőnyös szekrényt választ-e. Ezekre a problémákra nincs egyértelmű megoldás. Mindig a saját igényeit és a rendelkezésre álló tér méretét kell figyelembe vennie. A bútorok mellett a megfelelő konyhagépek kiválasztása is döntő lehet. Kis konyhában a szekrény alá építhető páraelszívó válik be a leginkább. Helyet takaríthat meg akkor is, ha kisebb hűtőszekrényt és sütőt vagy keskenyebb mosogatógépet választ. Nyitott konyha A kis konyha egyik nagy megoldása. A konyha félszigete benyúlik a szalonba. A bútor oldalára széles fiókok kerültek. Így több munkafelületet és tágas fiókokat nyertünk. A képen: 81 st diona street konyha a Traffic kollekcióból. Keskeny frontok Az alsó szekrények osztott frontjai kényelmesebben nyithatók. Így a kis konyhában is marad szabad mozgástér. A képen: 61 st pudding street konyha a Traffic kollekcióból.

143 Mielőtt megvenné Kis konyha 141 Néhány példa a kis konyhák megtervezéséhez L alak Egy falon 120 Párhuzamos elrendezés U alak A szabad mozgástérhez és az alsó szekrények nyitásához legalább 100 cm szabad helyre van szükség. Ha a munkalap 60 cm széles, a konyhahelyiség legalább 160 cm széles kell hogy legyen. Zárt szekrénysor A szekrények számát a felhasználó igényeinek megfelelően alakítottuk. A fali szekrényekben annyi minden elfér, hogy az oldalfalakat már nem kell beépíteni, elég, ha csak dekoráció kerül rájuk. A képen: 89 th galleo street konyha a Traffic kollekcióból. A konyha megtervezésénél figyelembe vehet még egy lehetőséget: a konyhabútorok egy részét a szomszédos helyiségben is elhelyezheti, ha a konyha irányából elérhető bemélyedéseket épít. A hűtőszekrényt például berakhatja az előszobaszekrénybe, ha a ruháknak fenntartott részt szűkebbre veszi. Néha a legjobb megoldás, ha a kis konyhát egybenyitja a nappalival. De ez már egy másik történet, amelyről a oldalon olvashat bővebben.

144 142 konyhák 2011 [2] Dwa Szczęścia_világos vörösfenyő

145 Klasszikus konyhák SENTIMA 143 KONyHÁK SENTIMA klasszikusok mindenkinek OLD. A Sentima bútorok azoknak készültek, akik a legelérhetőbb áron keresik a legszebb formákat. A Sentima bútorcsalád 140, tetszőleges kompozíciókba rendezhető szekrényből áll. A bútorokhoz sokféle egyedi kiegészítő üveglap, munkalap, fogantyú és szegélydísz kapható. A használati kényelmet a Blum cég fiókrendszerei illetve a külön elérhető fiókbetétek, cargo kosarak és a szekrénysarkokat funkcionálisan kihasználó Magic Corner rendszer biztosítja. A Sentima a korrekt áron elérhető magas minőség tökéletes példája.

146 [1] Pierwsza Miłość 144 konyhák 2011 [1] Pierwsza Miłość_patinás antik kőris Tágas szekrény A duplán záródó bútor kamraként használható szekrényt és hűtőt rejt magába. Kívülről semmi sem árulja el a korszerű konyhagép jelenlétét. Magas lábazat A magasított lábazat nem csupán esztétikai célokat szolgál. Néha lefolyócső is található alatta.

147 Klasszikus konyhák SENTIMA 145 A rendezettség szépsége A frontok egyszerűsége szimmetrikus kompozíciók készítésére ösztökél. Monotonitásukat a felső szekrényekben látható tárgyak törik meg. Nemes egyszerűség A Ön konyhája is lehet egyszerű és elegáns. Ehhez a kompozícióhoz kevés szekrénytípust használtunk fel. Szabályos ismétlődésük harmóniában áll a frontok egyszerű mintájával. A világos szekrények és a fekete konyhagépek, a sötét munkalap és falak még jobban látni engedik bútorai szépségét. Az Ön konyhájában fogantyúk M21 fogantyú M26 fogantyú Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat. M2 fogantyú A többi fogantyút a oldalon találhatja.

148 [4] Cztery Pory Roku 146 konyhák 2011 [4] Cztery Pory Roku_sötét vanília Együtt a konyhaasztalnál A konyhabútorok kiegészíthetik az étkezőt. Az asztal feletti szekrényben poharakat tárolhat. Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat.

149 Klasszikus konyhák SENTIMA 147 Ellentétek vonzása Hozzászoktunk már a sötét bútorok eleganciájához, ezért könnyen elfeledjük, milyen szépek is lehetnek a világos frontok. A világos konyha semmit nem veszít eleganciájából. Meghitt hangulatot teremt, amit csak fokoz a szekrényoldalak, a szegélydíszek és a lábazat farajzolatának melege. Különösen a hagyományos stílusú konyhákban számít érdekes ötletnek a frontok és a korpuszok színkontrasztja. A szekrényoldalak sötét kerete festői könnyedséget kölcsönöz a vaníliasárga előlapoknak. Megváltoztatott arányok A magányosan álló, keskeny szekrény nem üt el a többi bútortól, ha alkalmazkodik a stílusukhoz. A korpusz és a szegélydíszek itt is világos frontot kereteznek. Lábazat más, mint a többi A lábazat sötétebb, mint maguk a bútorok: a felső szegélydíszek és a korpuszok színében készült. A két színt ötvöző bútorokhoz könnyebb más bútorelemeket, például étkezőt választani.

150 [4] Cztery Pory Roku 148 konyhák 2011 [4] Cztery Pory Roku_szilva

151 Klasszikus konyhák SENTIMA 149 Régi és új A klasszikus, mart mintájú frontok a gyümölcsfák élénk évgyűrűmintáit utánzó lemezből készültek. Az intenzív farajzolat nagyon népszerű a legújabb trendeknek megfelelően készült, modern, sima felületű konyhabútoroknál. Mi tudunk játszani a különböző stílusokkal. Frontszíneink gazdag választékából biztos megtalálhatja a hozzá illő, egyedi színárnyalatot. Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat. Fagyos mintájú üveg Az érdekesen megmunkált felület álcázza-, de nem rejti el, a szekrényekben tartott tárgyakat. Ez az üveg karakteres frontokhoz illik igazán.

152 [13] Szczęśliwa Trzynastka 150 konyhák 2011 [13] Szczęśliwa Trzynastka_patinás calvados

153 Klasszikus konyhák SENTIMA 151 Házi tűzhely A beépített sütő és főzőlap, valamint a felettük emelkedő páraelszívó a régi kemencét, tűzhelyet testesítik meg. A mi tűzhelyünk - bár kisebb - szintén a figyelem középpontjába kerül. A konyhaszekrények és az étkezősarok a háttérben maradnak. Szekrény másként A vitrintől a felső szekrénysor könnyebbé válik. Ide állíthatja ki étkészlete legszebb darabjait. A Sentima kollekció többi frontját a oldalon találhatja. A konyhája színe Az Ön konyhájában szekrény alatti megvilágítás A munkalapok megvilágításáról a oldalon olvashat bővebben

154 152 [7] Siódme Niebo konyhák 2011

155 Klasszikus konyhák SENTIMA 153 Gazdag díszítés A mélyen frézelt frontok, a pilaszterek és üvegezések, a felső és alsó szekrénysor lekerekített oldalai egytől egyig a klasszikus stílust tükrözik. A dekoratív homlokzat azonban korszerű megoldásokat takar, amelyek megkönnyítik a konyhai munkát és katonás rendet tartanak. Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat. Egy egész stílusvilág A mart frontokba szinte beleolvadnak a patinás vörösfenyő árnyalatú, kerámiabetéttel díszített stílszerű fogantyúk. [7] Siódme Niebo_patinás vörösfenyő

156 [7] Siódme Niebo 154 konyhák 2011 [7] Siódme Niebo_san éger

157 Klasszikus konyhák SENTIMA 155 Elegáns részletek Figyelje meg a bútorok szépségét kiemelő sok-sok részletet. A Sentima konyhák nagy előnye a sokféleség. Az én birodalmam Meghitt sarok. A frontok világos fafelületét finom frézelt vonalakkal díszítettük. Az ilyen stílusú konyhában jó, ha a díszítőelemek a nap melegét sugározzák: ötletesek lehetnek a fonott székek, az összecsíptetett terítő, a függöny. Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat. Rejtelmek Némelyik szekrény egészen meglepő módon kínál rejtekhelyeket. Néha nem könnyű első látásra felmérni a bennük rejlő összes lehetőséget.

158 [7] Siódme Niebo 156 konyhák 2011 [7] Siódme Niebo_akác Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat. Funkcionális rendszer A főzőlap alatti fiókrendszer praktikus és érdekes megoldást jelent.

159 Klasszikus konyhák SENTIMA 157 Lábazat és munkalap A lábazat színe a munkalapét tükrözi, ami kiemeli a szekrények akác frontjainak szépségét. Világos! Ugye milyen harmonikusan illik egymáshoz a frontok alakja és az akácfa rajzolata? Csak a Sentima bútorok kínálnak ilyen sokféle front- és szekrényárnyalatot. Az Ön konyhájában fogantyúk P1 fogantyú P3 fogantyú Az asztalnál Az étkezősarok feletti faliszekrények a szemközti fal szekrényeinek tükörképei. Így az étkező belesimul a konyha terébe, az asztalt és a székeket pedig ízlése szerint választhatja meg. P2 fogantyú A többi fogantyút a oldalon találhatja.

160 [3] Trzy Życzenia 158 konyhák 2011 A konyhája színe Páraelszívó A kemenceszerű páraelszívó nem kell, hogy nagyon nagy legyen. Kis konyhában szekrények közé szerelt, egyszerű, világos páraelszívó is megfelel. A kompozíciót a felső szegélypárkány fűzi egybe.

161 Klasszikus konyhák SENTIMA 159 Egy ötlet egyszerűsége Próbálja meg saját maga megtervezni a konyháját. Ha az észszerű szabályokat tartja fontosnak, akár egy ilyen konyhát is megalkothat. A munkazónát a hűtőszekrény és a falak menti két munkalap zárja le. A szemközti sarokban kisméretű asztal és két szék is elfér, itt ihatja a reggeli kávéját. Az Ön konyhájában páraelszívók Latona 60 Latona 90 A páraelszívókról a oldalon olvashat bővebben. Fiókok helyett kosarak Meghökkentő, de nagyon egyszerű megoldás. Még a fiók is különböző alakokat ölthet. [3] Trzy Życzenia_patinás mézéger A munkalapon A munkalapon elhelyezett szekrény a klasszikus konyhákhoz illő érdekes megoldást kínál. Kis konyhában többlethelyet nyerhet vele, ahol például étkészletet tárolhat.

162 [9] Dziewiąta Symfonia 160 konyhák 2011 [9] Dziewiąta Symfonia_patinás dió A hűtőszekrény szellőzése A több színben kapható szellőzőrácsok mind a klasszikus, mind a modern konyhában diszkrétek maradnak. Még egy munkalap A hűtőszekrény feletti munkalap magassága ellenére hasznos funkciót lát el. Ide teheti az alsó munkalapon használt eszközöket, ha egy pillanatra félre kell raknia őket.

163 Klasszikus konyhák SENTIMA 161 Elrejtett belsők A szekrénysor képen látható részlete mutatja, milyen lehetőségek rejlenek a modern bútorokban. A sötét frontok mögött egész sor modern szekrénytartozék rejtőzik. Az eldugott technológiának mintegy ellensúlyozásaképpen a munkalap felett a lehető legegyszerűbb fali relingcső húzódik, a páraelszívó sötét, puritán faanyagából sima polc készült. A láthatatlan korszerűség klasszikus külsőt öltött. Az arany csillogása Az aranyszínű kiegészítők akkor mutatnak jól, ha több helyen és sötét fa háttérrel szerepelteti őket. Szekrénybelsők Gyakran bonyolult szerkezeteket rejtenek, melyek egyszerűvé teszik az életét. Illik a munkalaphoz A mosogató színe illik a munkalapéhoz. Nem muszáj acél mosogatót választania. Így a többi kiegészítő is aranyszínű lehet. A konyhája színe

164 [2] Dwa Szczęścia 162 konyhák 2011 [2] Dwa Szczęścia_fahéj tölgy Üvegdísz A tejüveg lemez finom rajza a szecessziós stílust idézi. Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat.

165 Klasszikus konyhák SENTIMA 163 A mosogató alatt A mosogató alatti fiókban a hulladékot és a tisztítószereket érdemes tárolni. Segítségére lehetnek fiókrendszerezőink, például a hulladékszelektáló ládáink, amik ma már elengedhetetlen kellékei a konyhának. Íves szekrények A visszafogott színvilágú, szimmetrikus konyha megnyugtató, meleg hangulatot kelt. Azok szeretik meg igazán, akik otthon elsősorban nyugalomra vágynak. Az íves frontok szelíd mintája megtöri a fiókok egyszerű vonalait, és egyedi jelleget kölcsönöz a bútoroknak. Az Ön konyhájában Ekko-SYSTEM kosarak Íves díszítés A frontok ívének kihangsúlyozása a bútorkompozíció szimmetriáját is kiemeli. A szekrényajtók feletti ív felső szekrényeknél is alkalmazható. A fiókokról a oldalon olvashat bővebben.

166 [2] Dwa Szczęścia 164 konyhák 2011 [2] Dwa Szczęścia_sima fehér Mint egy régi tűzhely Az alsó szekrénysor egy részletét téglafal fogja közre. A páraelszívó szegélye is a régi tűzhelyeket idézi. Ne féljen a fehér színtől Nem kell félnie attól, hogy a fehér bútorokkal nem lesznek összhangban a fekete vagy fémszínű háztartási gépek. A konyhai berendezések fehér színben is kaphatók.

167 Klasszikus konyhák SENTIMA 165 Régimódi történet A fehér ismét divatos szín. Önnek azonban ne a divat diktálja az ízlését a fehér konyhák időtlen benyomást nyújtanak, főleg ha sötét fából készült munkalapokkal egészíti ki őket. A filmekből, könyvekből és a nagyi meséiből ismert hangulat Az Ön konyhájában is beköszönthet. A Black Red White bútorok igazi szépsége akkor érvényesül, ha stílszerű dekorációs elemekkel díszíti őket. A falak boltívei, a csempével kirakott munkalap, a páraelszívó puritán fadíszítése megfelelő keretet ad a Sentima bútoroknak. Rövid relingcső A főzőlap szélessége elegendő ahhoz, hogy praktikus fali rendszerezőt szereljen fölé. A rendszerező két nagy előnye, hogy igényeinek megfelelően cserélheti a ráakasztott konyhaeszközöket, és hogy a rendelkezésre álló hely méretéhez igazíthatja. Az Ön konyhájában CARLOS asztal Válassza ki konyhája színét. Patinás frontot is választhat. A többi asztalt és széket a Black Red White ASZTALok ÉS SZÉKEK katalógusában találhatja.

168 [8] Ósma Pokusa 166 konyhák 2011 [8] Ósma Pokusa_patinás olasz meggy Szabadon álló hűtőszekrény Ez a megoldás a klasszikus bútorok között is megállja a helyét, persze csak akkor, ha nem átlagos, fehér hűtőszekrényről van szó. Ilyen bútorok mellett a konyhagépeknek is kivételesnek kell lenniük. Páraelszívó a sarokban A nagy, de arányos páraelszívó egészen kemenceszerű hatást kelt. A benne található készülék azonban többfunkciós, korszerű konyhagép.

169 Klasszikus konyhák SENTIMA 167 Kihasznált sarok A szimmetrikus szekrényelrendezés miatt a szemlélődő szeme mindjárt a sarokra téved, ahol a klasszikus tűzhely felett jókora páraelszívó trónol. Ha a főzőlapot a sarokba helyezi, több munkafelületet nyerhet. Egy ilyen meghitt sarokban igazán jól esik a főzőcskézés. A konyhája színe Az Ön konyhájában lámpák Orient lámpa Komo lámpa Ghibli lámpa Stílusos megvilágítás A konyhagépekhez hasonlóan a világítást is gondosan a klasszikus konyha stílusához választottuk. A munkalapok megvilágításáról a oldalon olvashat bővebben.

170 [19] Dziewiętnasty Wiek 168 konyhák 2011 [19] Dziewiętnasty Wiek_patinás antik cseresznye

171 Klasszikus konyhák SENTIMA 169 Szeresse meg a klasszikusokat! Hívja meg a konyhájába. Hálából időtálló szépséggel ajándékozza meg, mindig elegánsan és méltóságteljesen fest majd. Meghittséget csempész otthonába, a családi tűzhely melegét árasztja, visszafogott színei megnyugtatnak és biztonságérzetet adnak. Persze ilyenkor sem kell lemondania a korszerű technológiáról. A klasszikus keretben elhelyezett konyhagépek a megkomponált térnek funkcionális és fontos-, ám csak másodrendű kellékei lesznek. A konyhája színe Oszlopba építve A klasszikus stílusú bútorok a modern megoldásokhoz is alkalmazkodhatnak. A munkalappal egy magasságban beszerelt sütő épp olyan jól mutat bennük, mint a formatervezett, modern bútorban. Az Ön konyhájában KARAT szék A többi széket a Black Red White ASZTALok ÉS SZÉKEK katalógusában találhatja.

172 170 [12] Tuzin Róż konyhák 2011

173 Klasszikus konyhák SENTIMA 171 A hűtőszekrény mellett A hűtővel azonos magasságú cargo kosárban sok heti élelmet tárolhat. Ezzel a megoldással a bútor összes zugához könnyen hozzáférhet. A konyhája színe [12] Tuzin Róż_patinás koreai meggy Szentimentális utazás Senki nem állhat ellent neki. Álmodozunk, vissza akarjuk tartani az időt. Szeretjük sokszor felidézni ezeket a pillanatokat és vég nélkül ízlelni őket... A nyugodt, de elegáns klasszikus stílusban berendezett konyha kedvez az efféle érzelmes utazásnak. Nosztalgikus hangulatot kelt, tele halvány rózsák és ínycsiklandó sütemények illatával.

174 th savana avenue_fényes makasar ében 38 th elysee avenue_fényes piros / fényes fekete 38 th elysee avenue_fényes olajzöld Capital Frontok A Capital frontokat modern formatervezés és minőségi alapanyagok jellemzik. Típusuktól függően lakkozott mdf lemezből, fából vagy természetes fornírból készülnek. Az egyszerű, tömör frontok mellett háromféle üvegezéssel készült vitrinfrontok is kaphatók. A Capital frontok keskeny és széles alumíniumkeretekkel is kiegészíthetők. A Capital konyhák korszerű jellegét a stílusos kiegészítők, süllyesztett fogantyúk és egyéb tartozékok hangsúlyozzák ki. A Capital kollekció konyháit a oldalon találhatja. A Capital kollekció alapkorpuszait a oldalon találhatja. A Capital konyhákhoz illő többi fogantyút a 199. oldalon találhatja.

175 Az Önhöz illő CAPITAL frontok th elysee avenue elysee néven is kapható 37 th savana avenue savana néven is kapható 36 th norde avenue norde néven is kapható lakkozott mdf lemez, süllyesztett fogantyúval is kaphatóak. 14 lakkszín a lakkszínminta alapján. Matt és fényes változat! Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 1. Bútorlap, egzotikus fornír, süllyesztett fogantyúval is kapható. 12 féle fornír a fornírszínminta alapján. Matt és fényes változat! Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 1. Bútorlap, természetes fornír, süllyesztett fogantyúval is kapható. 2 szín: wenge tölgy, homoktölgy, méztölgy. Korpuszszínek: 6. Üveglapok: th avenue 34 th park avenue 35 th park avenue 34 avenue néven is kapható 35 avenue néven is kapható Bútorlap, természetes fornír, süllyesztett fogantyúval is kapható. Cseresznye szín. Korpuszszínek: 1. Fakeret, mdf lemez, természetes fornír. Arany éger szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2. Fakeret, mdf lemez, természetes fornír. Cseresznye szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2.

176 th smooth street tafla mdf néven is kapható Mdf lemez, PVC fólia 52 szín a fóliaszínminta alapján. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: th twin street_magasfényű bézs 89 th galleo street_fantázia fehér Traffic Frontok A Traffic korszerű konyhákhoz tervezett gazdaságos frontcsalád. A fontok fóliával bevont mdf lemezből vagy laminát bútorlapól készülnek. Gazdag színválaszték jellemzi őket, összesen több mint 60 árnyalatban kaphatók. A vitrinekbe a legújabb trendeknek megfelelő üveglapokat választhatja: kínálatunkban master üveget, tejüveget és geometrikus mintával díszített üveglapokat talál. A Capital kollekcióhoz hasonlóan a Traffic konyhákat is kiegészítheti keskeny vagy széles alumíniumkeretekkel. 85 th play street play néven is kapható 81 st diona street diona néven is kapható 82 nd hedar street hedar néven is kapható 41 st milk street Bútorlap, fólia, lakk (fényes), süllyesztett fogantyúval is kapható. 5 fényes szín: fehér, fekete, rubin, csíkos, zebrawood. Korpuszszínek: 6. Bútorlap, fólia, lakk, süllyesztett fogantyúval is kapható. 5 szín: wenge, milano tölgy, arany meggy, makasar, cocobolo. Korpuszszínek: 7. Bútorlap, fólia, lakk. 3 szín: wenge, milano tölgy, arany meggy. Korpuszszínek: 7. Laminált bútorlap. Vanília szín. Korpuszszínek: 4.

177 Az Önhöz illő TRAFFIC frontok th twin street 89 th galleo street 80 th frame street twin néven is kapható galleo néven is kapható ekran néven is kapható 83 rd telesto street telesto néven is kapható Mdf lemez, PVC fólia 50 színben kapható a fóliaszínminta szerint. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 2. Bútorlap, PVC fólia, aluminium. 44 szín a fóliaszínminta szerint. Korpuszszínek: 14. Mdf lemez, PVC fólia 42 szín a fóliaszínminta szerint. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 2. Mdf lemez, fólia, lakk. 4 szín: wenge, milano tölgy, arany meggy, nida juhar. Korpuszszínek: 8. Üveglapok: 1. A Traffic konyhákat a oldalon találhatja. A Traffic kollekció alapkorpuszait a oldalon találhatja. A Traffic konyhákhoz illő fogantyúkat a 199. oldalon találhatja. 61 st pudding street 77 th simple street 71 st 76 st street néven is kapható 84 th board street Laminált bútorlap. Krém szín. Korpuszszínek: 2. Üveglapok: 1. Mdf lemez, PVC fólia. 5 szín: vanília, borsózöld, bükk, san éger, elektra meggy. Korpuszszínek: 4. Üveglapok: 3. Laminált bútorlap. 2 szín: vanília, wenge linea. Korpuszszínek: 6.

178 176 [29] Magnatio XXIX_sötétbarna [30] Dynastian XXX_amber éger Royal Frontok A klasszikus Royal kollekció frontjaihoz nemes anyagokat: fát és természetes fornírt használunk. A tele frontok széles kínálatát farácsos, áttört frontok, valamint stílusos vitrinek és színes üveglapok egészítik ki. A Royal konyhák klasszikus jellegét hangsúlyozzák a fából vagy mdf fornírból készült hatásos díszítőelemek, a pilaszterek, koszorúk, szegélydíszek és a jellegzetes mart minta. [26] Intrygia XXVI [24] Patetos XXIV [28] Pretendia XXVIII Frigg néven is kapható Draggo néven is kapható Saga néven is kapható A Royal kollekció konyháit a oldalon találhatja. A Royal kollekció alapkorpuszait a oldalon találhatja. A Royal konyhához illő többi fogantyút a 198. oldalon találhatja. Tömör fa. Ecru tölgy szín. Korpuszszínek: 4. Üveglapok: 3. Fa, fornir, mdf lemez. Méztölgy szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1. Tömör fa. Orange éger szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2.

179 Az Önhöz illő ROYAL frontok 177 [20] Splendoria XX Rubia néven is kapható [27] Koronatus XXVII Melos néven is kapható [23] Gladiatus XXIII [21] Negocjusz XXI Gladio néven is kapható Nessa néven is kapható Tömör fa. Világos nyír szín Korpuszszínek: 2. Üveglapok: 2. Tömör fa. Orange nyír szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 3. Tömör fa. Mokka tölgy színben. Korpuszszínek: 2. Üveglapok: 2. Fa, fornir, mdf lemez. Tulipánfa szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1. [29] Magnatio XXIX Camello néven is kapható [30] Dynastian XXX Ambries néven is kapható [25] Troniusz XXV [22] Imperor XXII Tömör fa. Sötétbarna szín. Korpuszszínek: 2. Üveglapok: 2. Tömör fa. Amber éger szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2. Tömör fa. Gesztenye szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1. Tömör fa. Dió szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2. [16] Diadema XVI [15] Artycja XV [14] Insygnata XIV [11] Strategio XI Fa, fornir, mdf lemez. Sötét dió szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1. Tömör fa. Mézéger szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1. Fa, fornir, mdf lemez. Meggy szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1. Tömör fa. Világos gesztenye szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 1.

180 178 [4] Cztery Pory Roku_szilva [2] Dwa Szczęścia_világos vörösfenyő Sentima Frontok A klasszikus konyhákhoz a Sentima kollekció frontjait ajánljuk. A Sentima csoportot gazdag választék, minőség és elérhető árak jellemzik. A frontok fóliával borított mdf lemezből készülnek. A kollekció minden típusa többféle frézelt mintával ill. kerettel kapható tömör frontokat és szegélydíszes, sima, fagyos üveg vagy díszített tejüveg lapokkal választható vitrineket foglal magába. A Sentima kollekció konyháihoz egyedi dekorációs elemeket kínálunk, amelyek kihangsúlyozzák a konyhák klasszikus stílusát, például pilasztereket, szegélydíszeket, koszorúkat és boltíveket. [3] Trzy Życzenia [9] Dziewiąta Symfonia A Sentima kollekció konyháit a oldalon találhatja. A Sentima kollekció alapkorpuszait a oldalon találhatja. A Sentima konyhákhoz illő többi fogantyút a 198. oldalon találhatja. Mdf lemez, fólia, lakk. Patinás mézéger szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2. Mdf lemez, fólia, lakk. Patinás dió szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2.

181 Az Önhöz illő SENTIMA frontok 179 [4] Cztery Pory Roku [2] Dwa Szczęścia [1] Pierwsza Miłość [7] Siódme Niebo Karta néven is kapható Portal néven is kapható Stara Baśń néven is kapható Fala néven is kapható Mdf lemez, PVC fólia. 48 szín, a fóliaminta szerint, patinával is kapható*. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 3. Mdf lemez, PVC fólia. 42 szín a fóliaminta szerint, patinával is kapható*. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 3. Mdf lemez, PVC fólia. 42 szín a fóliaminta szerint, patinával is kapható*. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 3. Mdf lemez, PVC fólia. 42 szín a fóliaminta szerint, patinával is kapható*. Korpuszszínek: 14. Üveglapok: 3. *a patina a legtöbb színváltozathoz kapható. [13] Szczęśliwa Trzynastka Dekorado néven is kapható [12] Tuzin Róż [8] Ósma Pokusa Ledo néven is kapható [19] Dziewiętnasty Wiek Rosa néven is kapható Mdf lemez, fólia, lakk. Calvados patina szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 2. Mdf lemez, PVC fólia, lakk. Patinás koreai meggy szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 3. Mdf lemez, PVC fólia, lakk. Patinás olasz meggy szín. Korpuszszínek: 1. Üveglapok: 3. Mdf lemez, PVC fólia, lakk. Patinás antik cseresznye szín. Korpuszszínek: 2. Üveglapok: 3.

182 180 A korszerű konyhák szekrénykorpuszai magas + szegélyléc edényszárító G-15 /95 G-30 /95-P G-45 /95-P G-60 /95-P G -60/95-L /P G -90/95-L /P G C -45/95-P G C -60/95-P G C -60/95-L /P G C -80/95-L /P G C -90/95-L /P G-45 /95-P V* G-60 /95-P V* magas + szegélyléc GO- 45/36-O GO- 50/36-O GO- 60/36-O GO- 90/36-O G-15 /72 G-30 /72-P G-45 /72-P G-60 /72-P G -60/72-L /P G -90/72-L /P G C -45/72-P G C -60/72-P G C -60/72-L /P G C -80/72-L /P G C -90/72-L /P edényszárító G-45 /72-P V* G-60 /72-P V* GO- 45/36-OV * GO- 60/36-OV * GO- 90/36-OV * G-45 /57-P G-60 /57-P G OA - 45/36-O G OA - 50/36-O G OA - 60/36-O G OA - 90/36-O G -45/57-P V * G -60/57-P V * G OA - 45/36-O V * G OA - 60/36-O V * G OA - 90/36-O V * magas + munkalap mosogató alá szerelhető D-15/82 D-30/82-P D-45/82-P D-60/82-P D-60/82-L /P D-90/82-L /P DK -45/82-P DK -60/82-P DK -60/82-L /P DK -80/82-L /P DK -90/82-L /P D1S M/5-30/82-P /S D1S T/5- (D1S I/5-) 30/82-P /S D1S M/5-45/82-P /S D1S T/5- (D1S I/5-) 45/82-P /S D1S M/5-60/82-P /S D1S T/5- (D1S I/5-) 60/82-P /S DK S M/5-45/82-S /B DK S T/5- (DK S I/5-) 45/82-S /B DK S M/5-60/82-S /B DK S T/5- (DK S I/5-) 60/82-S /B DK S M/5-90/82-S /B* DK S T/5- (DK S I/5-) 90/82-S /B* mosogató alá szerelhető DS M/5-30/82-S /S DS T/5- (DS I/5-) 30/82-S /S DS T/5- (DS I/5-) 45/82-S /S DS T/5- (DS I/5-) 60/82-S /S DS M/5-30/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 30/82-2S /S DS M/5-45/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 45/82-2S /S DS M/5-60/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 60/82-2S /S DS M/5-90/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 90/82-2S /S DS M/5-90/82-2S V /S * DS T/5- (DS I/5-) 90/82-2S V/S* DS M/5-30/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 30/82-S /3S DS M/5-45/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 45/82-S /3S DS M/5-60/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 60/82-S /3S DS M/5-90/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 90/82-S /3S DS M/5-90/82-S V /3S * DS T/5- (DS I/5-) 90/82-S V/3S *

183 Az Önhöz illő Korpuszok 181 sarokszekrények konyhabútor beépítéséhez GNZ -30/95 G NW-60/95-P /P GNW U-60 /95-P GOO -60/50-O GP /43 G OA -60/72-O /O G OA -90/72-O /O G NZUF - 30/95-LV * GNW U-60 /95-P V* DO-45/230-P /P/O DLO -60/230-P /P/O DL/N T160-60/230-P /P/O DL/N T180-60/230-P /P/O G OA - 60/72-O V /O* G OA - 90/72-O V /O* GNZ -30/72 G NW-60/72-P /P GNW U-60 /72-P T R OL-60/121 T NZ-30/121 T S M/5- T S M/5-45/121-S /PV * 60/121-S /PV * TST /5- (TSI /5-) TST /5- (TSI /5-) 45/121-S /PV* 60/121-S /PV* G OA - 60/72-O V /OV * G OA - 90/72-O V /OV * G NZUF - 30/72-LV * GNW U-60 /72-P V* DC -30/207-C /C D-45 /207-P/P DL-6 0/207-P/ P DP-6 0/207-P/ P DL/N T160-60/207-P /P DL/N T180-60/207-P /P DP P 45O- 60/207-P /O G OA -60/57-O * G OA -90/57-O * T R OL_5-60/121 G OA -60/57-O V * G OA -90/57-O V * magas + munkalap DSW T/5- (DSW I/5-) 45/207-P /P DNZ-30/82 DNZUF - DNW -105 /82-P DNW -90/82-P/ P DNW U-90 /82-P DNWP -105/136-P /B DC X-15/82-C DC -30/82-C 30/82-L /L D-45/136-P DL-60/136-P DP -60/136-P /B DP 45-60/136-P /B DNW UST /5- (DNW USI/ 5-) 90/82-2S /S DP-6 0/82-K D-45/136-P V * DNW UST /5- (DNW USI/ 5-) 90/82-S/3 S DPS M-60 /82-S DPS T- (DPS I-) 60/82-S sarokszekrények DS M/5-45/136-5S DS T/5- (DS I/5-) 45/136-5S DM-60/71 DM-60/57 DM-45/71 DM-45/57 konyhabútor beépítéséhez DS M/5-45/136-5S V * DS T/5- (DS I/5-) 45/136-5S V* * Győződjön meg arról, hogy elérhető-e éppen az Ön által választott konyha. Az egyes konyhák standard szekrényeinek teljes kínálatáról konyhastúdióinkban érdeklődhet. Ha egyedi szekrényeket szeretne, elkészítjük őket Önnek.

184 182 A klasszikus konyhák szekrénykorpuszai magas + szegélyléc edényszárító G I-5/95-B G-15 /95 G-30 /95-P G-45 /95-P G-60 /95-P G -60/95-L /P G -90/95-L /P G P -30/72/95-P * G C -45/95-P G C -60/95-P G C -60/95-L /P G C -80/95-L /P G C -90/95-L /P G-45 /95-P V G-60 /95-P V magas + szegélyléc G I-5/72-B G-15 /72 G-30 /72-P G-45 /72-P G-60 /72-P G -60/72-L /P G -90/72-L /P G B /5-90/72-L /P/B* G C -45/72-P G C -60/72-P G C -60/72-L /P G C -80/72-L /P G C -90/72-L /P edényszárító G-45 /72-P V G-60 /72-P V G B /5-90/72-LV /PV /B* G -30/57-P G-45 /57-P G-60 /57-P G -60/57-L /P G B O/5-90/57-O V /B* GO- 45/36-O GO- 50/36-O GO- 60/36-O G S -30/14-2S G S -45/14-3S GO- 45/36-OV GO- 60/36-OV magas + munkalap mosogató alá szerelhető DI-5/82-B D-15/82 D-30/82-P D-45/82-P D-60/82-P D-60/82-L /P D-90/82-L /P DB /5-90/82-L/P /B * DB K /5-90/82-L /P/B* DK -45/82-P DK -60/82-P DK -60/82-L /P DK -80/82-L /P DK -90/82-L /P D1S M/5-30/82-P /S D1S T/5- (D1S I/5-) 30/82-P /S D1S M/5-45/82-P /S D1S T/5- (D1S I/5-) 45/82-P /S D1S M/5-60/82-P /S D1S T/5- (D1S I/5-) 60/82-P /S D1S M/5-60/82-L /P/S D1S T/5- (D1S I/5-) 60/82-L /P/S DK S M/5-45/82-S /B DK S T/5- (DK S I/5-) 45/82-S /B DK S M/5-60/82-S /B DK S T/5- (DK S I/5-) 60/82-S /B mosogató alá szerelhető DS M/5-30/82-S /S DS T/5- (DS I/5-) 30/82-S /S DS T/5- (DS I/5-) 45/82-S /S DS T/5- (DS I/5-) 60/82-S /S DS M/5-15/82-2S /S DS M/5-30/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 30/82-2S /S DS M/5-45/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 45/82-2S /S DS M/5-60/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 60/82-2S /S DS M/5-90/82-2S /S DS T/5- (DS I/5-) 90/82-2S /S DS Y-45/82 DS Y-60/82 DS M/5-90/82-2S V /S DS T/5- (DS I/5-) 90/82-2S V/S DB S M/5-90/82-S V /B* DB S T/5- (DB S I/5-) 90/82-S V/B* DS M/5-30/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 30/82-S /3S DS M/5-45/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 45/82-S /3S DS M/5-60/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 60/82-S /3S DS M/5-90/82-S /3S DS T/5- (DS I/5-) 90/82-S /3S DS M/5-90/82-S V /3S DS T/5- (DS I/5-) 90/82-S V/3S

185 Az Önhöz illő Korpuszok 183 sarokszekrények konyhabútor beépítéséhez GNZ -30/95 G NZU2F -30/95-L UV * GNW U-60 /95-P GOO -60/50-O GP /43 G NZR -30/95 G NZR F -30/95-L R V * GNW U-60 /95-P V DLO -60/230-P /P/O GNZ -30/72 G NZU2F -30/72-L UV * G NW-60/72-P /P GNW U-60 /72-P G NZR -30/72 G NZR F -30/72-L R V * GNW U-60 /72-P V DC -30/207-C /C D-45 /207-P/P DL-6 0/207-P/ P DP-6 0/207-P/ P DL/N T160-60/207-P /P DL/N T180-60/207-P /P DSW T/5- (DSW I/5-) 45/207-P /P DNZ-30/82 DNZU2F - DNW -105 /82-P DNW -90/82-P/ P DNW U-90 /82-P DC X-15/82-C DC -30/82-C 30/82-L /LU* DNZR -30/82 DNZR F - 30/82-L /LR * DNW UST /5- (DNW USI/ 5-) 90/82-2S /S DP-6 0/82-K DNW UST /5- (DNW USI/ 5-) 90/82-S/3 S DPS M-60 /82-S DPS T- (DPS I-) 60/82-S sarokszekrények DM-60/71 DM-60/57 DM-45/71 DM-45/57 konyhabútor beépítéséhez * Győződjön meg arról, hogy elérhető-e éppen az Ön által választott konyha. Az egyes konyhák standard szekrényeinek teljes kínálatáról konyhastúdióinkban érdeklődhet. Ha egyedi szekrényeket szeretne, elkészítjük őket Önnek.

186 184 Fali reling csövek A fali reling csövekkel remekül kihasználhatja az alsó és a felső szekrények közötti teret. Így mind vizuális, mind funkcionális szempontból rendezheti a rendelkezésre álló teret. A sokfajta kosár és horog segítségével a legkülönbözőbb tárgyakat is kényelmesen elhelyezheti, a konyhai papírtörülközőktől kezdve egészen a szakácskönyvekig. A relingcső bármilyen hosszúságú lehet, oldalsó végeinek segítségével erősíthető a falra. Legnagyobb előnye, hogy a dolgok szabadon és pillanatok alatt rátehetők, kicserélhetők és arrébb tolhatók, így mindig kéznél lehetnek. Fali relingcsöveink négyféle (króm, sárgaréz, patinás sárgaréz és szaténfényű nikkel) kivitelezésben kaphatók. A rendelkezésre álló színkínálatból és a retro ill. egyszerű relingcsőzáró fogantyúk közül biztosan találsz olyat, amely illeni fog a konyhája stílusához. A kiegészítők és a felfüggeszthető kosarak segítségével egészen szabadon rendezheti be a konyháját. Az univerzális függesztékek, például a horgok és a különböző nagyságú kosarak mellett a speciális, egy adott funkcióhoz tervezett tartozékok, például a pohár-, tányér- és palackakasztók között is válogathat. Ne feledje, hogy ha egyszer a fali relingcső mellett dönt, növekvő igényeinek megfelelően bármikor újabb és újabb tartozékokat választhat hozzá.

187 Az Önhöz illő Fali reling csövek 185 Relingi Sarokkosár Mini poharaskosár Edényszárító Palackkosár

188 186 Világítás Amikor megtervezi a világítást, elsősorban azt kell szem előtt tartania, hogy a funkcionális konyhában jól meg kell világítani a munkafelületet, vagyis a konyhapultot. A megfelelően megválasztott megvilágítás megkönnyíti a munkáját és a bútorok jellegét is kiemeli. Az ideális megoldást a többszintes megvilágítás nyújtja. Az általános fényforrás általában a mennyezet alatt található, így munka közben elárnyékolja. Ezért is kell kiegészítenie a munkalap környezetében. Ha a konyhában vannak fali szekrények, a szekrény alá szerelje be a lámpákat. Ezt többféleképpen is megteheti: pontfényeket helyezhet el a fal és a bútor sarkaira, szabadon álló lámpákat vagy egy egész lámpasort is felszerelhet a szekrény aljának tengelyére. Mindig vegye figyelembe, hogy az izzó- és halogénlámpák hőt fejlesztenek ha a szekrények külső sarkához közel szereli fel őket, megégetheti magát velük. A fénycsövek fénye nem olyan kellemes, de ebből a szempontból biztonságosabbak A világítás megtervezése A konyhában sokszor a mennyezet közepén elhelyezett lámpa nyújtja az egyetlen fényforrást. Ez a megoldás nem praktikus, mivel akár a munkalapnál dolgozik, akár az asztalnál ül, mindig eltakarja a fényforrást (1. ábra). Jobb megoldás, ha kiálló rendszereket alkalmaz, amelyek a munkalap nagyobb részét megvilágítják (2. ábra). A legjobb megvilágítást a szekrény alatti világítás jelent (3. és 4. ábra). Ghibli lámpa Duet extra lámpa Airone lámpa

189 Az Önhöz illő Munkalap-megvilágítás 187 Gyakran alkalmazott megvilágítási módszert jelentenek a felső szekrényekre szerelt lámpatestek. Biztos, hogy praktikusabbak, mint a mennyezeti lámpa, de csak a munkalap egy részét világítják meg. Másrészt azonban az egyedi lámpatestek izgalmassá teszik a belteret, kihangsúlyozhatják a stílusát. Ezért a szekrényre szerelt világítótestek elsősorban díszítő funkcióval rendelkeznek. A konyhában lehetőleg olyan fényforrást használjon, amelynek a fénye a lehető legközelebb esik a természetes fényhez. Hiszen az ételek a szemet is gyönyörködtetik! A szekrény alatti világítás megtervezésekor mindig figyeljen a csatlakoztatásra és a be- és kikapcsolás módjára. Ha most építi vagy felújítja az otthonát, a konyhai világítás csatlakozását és kapcsolását a házi elektromos hálózathoz igazíthatja. Ha csak a bútorokat cseréli ki, a csatlakoztatáshoz használja a már meglévő csatlakozókat (ezeket használja a többi konyhagép, pl. a hűtőszekrény, a sütő, a páraelszívó vagy a vízforraló csatlakoztatásához is). Mielőtt beköti a lámpákat a hálózatba, nézze meg, hogy a kapcsológomb a lámpatesten vagy a kábelen található-e. Ha egyiken sem látja a kapcsolót, külön kapcsolót kell hozzájuk vásárolni. Kínálatunkban standard, érzékelős, közelítő és távirányítós kapcsolókat is talál. A konyhai világítást forradalmasította a LED technológia. Az ilyen megvilágítás egyre nagyobb népszerűségnek örvend, elsősorban azért, mert sokféleképpen alkalmazható, fenntartása pedig alacsony költséggel jár.

190 188 A fiók belülről Rohanó világunkban több figyelmet fordítunk az ergonómiára és a használati kényelemre. A funkcionális és ergonomikus konyha legfontosabb eleme a fiók. Néhány évvel ezelőtt a fiókok többnyire még laposak voltak és csupán az evőeszközök tárolására szolgáltak. A mai, korszerű fiókok különböző magasságokban kaphatók, megbízható mechanizmusokkal látják el őket, könnyen kihúzahtók és szinte zajtalanul záródnak, ráadásul nagy terhelést is elbírnak. A sokféle fiókbetét, rendszerező és fiókosztó segítségével szabadon rendszerezheti a fiókok belsejét, így mindig rendet tarthat bennük, és minden tárgynak meglesz a maga helye. METABOX a gazdaságos rendszer A METABOX gazdaságos fiókrendszer standard és magas frontos kivitelben is kapható. A részben kitolható fém reling csövek akár 30 kg-os dinamikus megterhelést is kibírnak. Kínálatunkban a fiókok szélességéhez szabott fiókbetétek, BOXIDE falak és keresztirányú reling csövek is találhatók, így tökéletes rendet tarthat fiókjai belsejében.

191 Az Önhöz illő Fiókbelsők 189 TANDEMBOX a használat kényelme A TanDEMBox rendszer lehetővé teszi, hogy akár 50 kg dinamikus terhelés mellett is teljesen kihúzhassa a fiókokat. A beépített Blumotion zajtalan zárórendszernek köszönhetően még az erősen megterhelt fiók is erőkifejtés nélkül, lágyan csukódik be. A Tandembox külseje is rendkívül tetszetős, amit számtalan formatervezési díj bizonyít. A Tandembox különlegesen sokoldalú rendszer, az alacsony és a magas standard fiókok mellett magas frontú és belső fiókokat is talál benne. Kínálatunkban fiókbetétek, csúszásgátlók és Orga-line fiókreling csövek is találhatók, amiket kifejezetten ezekhez a fiókokhoz terveztünk. A sok kiegészítő segít, hogy fiókjaiban minden tárgy megtalálja a maga biztonságos helyét, Ön pedig biztos lehet abban, hogy ha megváltoztatja a fiók tartalmát, nem kell az egész fiókot kicserélnie. Elég, ha csak néhány fiókosztó falat tol el.

192 190 Korszerű megoldások Az INTIVO magas fiókok néhány díszítőeleme. A Black Red White konyhaszekrényekben és fiókokban egy egész sor korszerű megoldást alkalmaztunk, amelyek növelik mindennapi használatuk kényelmét. Megkönnyítik a bútorok nyitását, zajtalan zárását, de a bútorok esztétikus és modern külsejére is kihatással vannak. INTIVO a belső design Az INTIVO új fiókcsalád lehetővé teszi az egyedi fióktervezést és a fiókok oldalainak a megválasztását. A fiókok négy színben (fekete, szürke, fehér és inox) kaphatók. A magas fiókokat Ön tervezheti meg: vagy a fiók színében készült magas oldalfalat (ún. Boxcapet), vagy üveg-, lakkozott ill. fornírelemes, díszes falat választhat. Az INTIVO fiókok technológiája a kipróbált TANDEMBOX relingcsöveken alapul, melyekől a 189. oldalon olvashat. A TANDEMBOX fiókokhoz hasonlóan az INTIVO fiókok is alacsony és magas változatban, belső fiókként, sarokbútorokhoz és COMBI változatban (mosogató alatt) is alkalmazható. Az ORGA-LINE kiegészítők segítenek példás rendet tartani a fiókokban, gazdag választékukról a 192. oldalon olvashat. INTIVO fiók fekete + fornír a Norde és Savana frontok színeiben kapható INTIVO fiók szürke + tejüveg vagy Malibu üveg INTIVO fiók fehér + lakk az Elysee frontok színében kapható INTIVO fiók inox + BOXCAP a fiók színében A képen: INTIVO magas fiók a rendszerezést segítő fiókosztókkal. A többi fiókkiegészítőt a 192. oldalon találhatja.

193 AVENTOS a mozdulat könnyűsége Az Önhöz illő A felső szekrények kényelmes és gyors nyitását az AVENTOS nyitórendszer teszi lehetővé. Könnyedén felemelik a frontot, sőt, tetszőleges helyzetben is megállíthatók. A nyitórendszerrel integrált BLUMOTIon rendszer lágyan lefékezi a becsukódó frontot. Az AVENTOS további előnye az elegáns formatervezés és a tartósság. Az AVENTOS nyitórendszerrel ellátott szekrények különböző magaságban kaphatók (36 cm bukófronttal, 57 cm bukó-csúszó fronttal, 72 cm kettős bukó-hajló fronttal). Korszerű megoldások 191 BLUMOTION zajtalan záródás A BLUMOTIon rendszer finoman, zajtalanul és tökéletesen zárja a bútorokat, használatukkor nem kell erőkifejtést alkalmazni. A BLUMOTIon rendszer az AVENTOS nyitórendszerekben, valamint az INTIVO és a TANDEMBOX fiókokban található meg. A BLUMOTIon fékezők normál szekrényekbe is felszerelhetők. Most már nincs jelentősége annak, milyen erősen záródnak a frontok a BLUMOTIon rendszer segítségével mindig finoman és szinte zajtalanul csukódnak be. Minél nagyobb hévvel lendíted meg a szekrényajtót, annál erősebben működik a BLUMOTIon. TIP-ON fogantyúk helyett A fogantyú nélküli konyhaszekrények divatosak és egyre népszerűbbek, kényelmesek és rendkívül elegánsak is. A fogantyú nélküli ajtók nyitását a függőleges (bal és jobb) frontokhoz tervezett TIP-on rendszer segíti. A TIP-on rendszerrel felszerelt szekrények nyitásához elég, ha könnyedén megnyomja a frontot. A képen: AVENTOS nyitórendszer kettős, bukó-hajló fronthoz A képen: Érintéssel nyitható, fogantyú nélküli frontok TIP-on rendszer. A képen: BLUMOTIon rendszer frontokhoz.

194 192 ORGA-LINE Átgondolt fiókrendszerezés Az ORGA-LINE kiváló minőségű fiókrendszerező a TANDEMBOX és az INTIVO fiókokhoz készült. Segítségével a fiókok belsejében bármit tárolhat és rendszerezhet. Az ORGA-LINE elemekkel optimálisan kihasználhatja a rendelkezésére álló teret és a benne tárolt különböző tárgyakhoz igazíthatja. A rendszerben tárolhat evőeszközöket, apró-cseprő tárgyakat, élelmet, főzőedényeket, műanyag dobozokat, hulladékszelektáló kosarakat és még sok más dolgot. alacsony fiókok Ideálisan tárolhatók bennük az evőeszközök, fűszerek és az ezernyi konyhai apróság. A sok különböző tárgyat a fiókreling csövek segítségével tarthatja rendben. Tartályaikat és osztóelemeiket tetszés szerint rendezheti el és tolhatja arrébb, így saját igényei szerint oszthatja fel a fiókot. Az evőeszközös fiókba késtartót is tehet, amelyben akár 9 kést is biztonságosan elhelyezhet. A konyhai apróságokat rejtő fiókban segítséget nyújthat a praktikus fóliavágó éllel ellátott fóliatartó. TanDEMBox / INTIVO fiókokhoz készült fiókreling csövek ZSI.45VEI6 ZSI.60VEI6 ZSI.90VEI6

195 Az Önhöz illő ORGA-LINE 193 magas fiókok Nagyon praktikusan tárolhatók bennük az alapanyagok, a főzőedények, a tányérok vagy az ételdobozok. Az ilyen fajta fiókok belsejét hosszanti vagy keresztirányú fiókosztókkal rendszerezheti be, hogy igazán funkcionálisak legyenek. Ha kinyitja a fiókot, semmi sem csúszik el vagy dől el benne. A funkcionalitás formatervezéssel párosul a fiókosztók színvilága és alakja a fiókokéhoz illik. Kényelmes megoldás a tányérosfiók. Az állítható szélességű, speciális tányértartókban akár 12 tányér is elfér. Most még egy hatalmas asztalt is pillanatok alatt megteríthet. Tányértartó TANDEMBOX fiókosztók INTIVO fiókosztók COMBI típusú fiók A COMBI típusú fiókot elsősorban a mosogató alatti szekrényekbe ajánljuk. A boxide fal segítségével elhatárolhatja benne a tisztítószereknek fenntartott helyet. A tálca és a fiókosztók még jobban védik a fiók belsejét és tartalmát. A szabadon maradó térbe szemeteskosarat, törlőkendőket vagy keféket tehet. Palacktartó tálca

196 194 Szekrényrendszerezés A mély szekrények, főleg az alsó és a sarokszekrények mindig nehezen hozzáférhetők. A megoldást a kínálatunkban található, korszerű Magic Corner kosárrendszerek és a sarokbútorokban használható forgó polcok jelentik. A forgó polcokat három változatban kínáljuk, mindegyik másfajta sarokbútorhoz illik. A Magic Corner a DNW-105 típusú szekrényekhez készültek, ezek ugyanis a legmélyebb és legnehezebben hozzáférhető bútoraink. A 15 és 30 cm széles szekrények "hagyományos" frontjai sokszor cargo kosarat, vagyis a fronthoz erősített és a szekrény nyitásakor automatikusan kihúzódó drótpolcot rejtenek. Egyetlen könnyed mozdulattal kihúzhatja a szekrény egész belsejét, mindent lát és minden kéznél van. Sarokszekrényben A Magic Corner kosarak segítségével a szekrénysor sarkához is hozzáférhet. A kosarak a korpusz aljába rögzíthetők. A sarokszekrény kihasználásának másik módja a félkör alakú forgó polc használata. EKKO-SYSTEM kosár EKKO-SYSTEM kosár

197 Az Önhöz illő Szekrényrendszerezés 195 A szemetet is rendszerezze A kettős szemeteskosarat a korpusz aljára helyezett görgős relingcsően húzhatja ki. A kettős kosár lehetővé teszi az ökologikus szelektív hulladékgyűjtést. Kínálatunkban szemeteskosarak is szerepelnek. A legegyszerűbbek a frontra szerelhető kosarak, a szekrény nyitásakor automatikusan nyílnak. Választhat szekrényaljba szerelhető szimpla vagy dupla szemeteskosarat is. Igényesebb vásárlóink részére terveztük az Ekko-System modulos szemeteskosarat. Ezek a kosarak három méretben készülnek (6-tól 21 literig), így méretük és számuk a konyhaszekrény nagyságához és a vásárló igényeihez mérten alakítható. Az Ekko-System kosarakat a mosogató alatti fiókokban érdemes elhelyezni. Cargo kosár magas szekrényhez Edényszárító Félkör alakú forgó polc Forgó polc Cargo kosár alacsony szekrényhez

198 196 Páraelszívó minden konyhába A páraelszívó minden konyha elengedhetetlen tartozéka. Páraelszívó nélkül a helyiség megtelik a nem mindig kellemes szagokkal, párás marad a levegője, a főzőlap körül pedig zsírcseppek és szennyeződések rakódnak le. Kínálatunkban mind a korszerű, mind a klasszikus konyhába illő páraelszívók szerepelnek. A páraelszívók egy részének bizonyos elemei a kínálatunkban megtalálható frontok anyagából és színében készült, így a páraelszívó a konyhabútor részévé válik. A páraelszívó kiválasztása a konyha méretétől függ, illetve attól, hogy bekapcsolható-e a szellőzőcsatornába. Ha ez a lehetőség nem áll fenn, ellenőrizze, hogy az Ön által kiválasztott páraelszívó rendelkezik-e belső levegőkeringető funkcióval, ami azt jelenti, hogy a szűrés után a levegő visszakerül a helyiségbe. Ha a belső levegőkeringető funkciót használja, rendszeresen cserélnie kell a konyhai szagokat elnyelő szénszűrőket. Korszerű páraelszívók Integrata Az Integrata páraelszívó tökéletesen igazodik a konyhához: a méretei ugyanolyanok, mint a GO-60/36 és a GO-90/36 szekrényekéi. Illenek hozzá a standard kínálatú páraelszívó-frontok is. Afrodite 90 InoX szín 87 th smooth street_linara tölgy

199 Az Önhöz illő Páraelszívók 197 Ismena 90 krém / meggy szín Amata 90 krém / meggy szín Вытяжки [22] Imperor XXII_dió [14] Insygnata XIV_meggy Klasszikus páraelszívók Ha a páraelszívó a szellőzőberendezéshez kapcsolódik, a szagok kívülre távoznak, nincs szükség szénszűrőkre, ezért ezek a berendezések hatékonyabbak. A páraelszívó megválasztása gyakran a helyiség méretétől függ. A kisebb konyhákban, amelyekben minden rendelkezésre álló helyet ki kell használni, jó megoldást nyújtanak a szekrény alatti páraelszívók. Ezek a gépek laposak, egy többlet szekrény is föléjük szerelhető, ami hasznosnak bizonyulhat akkor is, ha el kell bennük helyezni a berendezés csatlakozását. A nagyobb konyhákban a páraelszívó dekorelemmé válik, a legfontosabb falon foglal helyet, vagy önállóan, a sziget fölött lebeg. A konyha stílusa és mérete mellett a páraelszívó teljesítményét is figyelembe kell venni. A megfelelően megválasztott páraelszívó egy óra alatt legalább hatszor ki kell hogy cserélje a helyiség levegőjét. Ha már megtalálta álmai páraelszívóját, megfelelő magasságban kell elhelyezni. Általában kompromisszumot kell kötnie a főzőlap gyártója által ajánlott magasság (gáztűzhelyek esetében magasabbra kell szerelni a páraelszívót) és a felhasználói kényelem között (a túl alacsonyra helyezett páraelszívó megnehezíti a főzést és beleütheti a fejét).

200 198 22] Imperor XXII_dió Kényelmes fogantyúk A fogantyú a konyha egyik legfontosabb eleme. Díszítik is, némely esetben szinte ékszerszámba mennek. A konyhabútorok a legintenzívebben használt bútorok közé tartoznak, ezért figyelnünk kell arra, hogy a fogantyúk praktikusak is legyenek. A széles, nagy terhelésű fiókoknál és a beépített hűtőszekrénynél a széles fogantyúk válnak be inkább, a standard frontok esetében akár a egypontos fogantyú is elégségesnek bizonyulhat. Elképesztően széles választékunkból több mint 150 fogantyút kínálunk bármilyen konyhába megtalálhatja a megfelelőt, akár a klasszikus, akár a korszerű stílus híve. Vannak színükben a frontokhoz illő fogantyúink, és vannak divatos süllyesztett fogantyúk is. Még a Swarovski kristályok rajongói is találnak közöttük maguknak valót! Klasszikus fogantyúk a Royal és a Sentima kollekciókhoz P4 fogantyú sárgaréz, kerámia elemekkel G1 fogantyú sárgaréz, kerámia elemekkel P2 fogantyú sárgaréz, kerámia elemekkel G7 fogantyú sárgaréz, kerámia elemekkel M3 fogantyú sárgaréz G5 fogantyú sárgaréz [14] Insygnata XIV_meggy M6 fogantyú sárgaréz M6 fillesztőtábla nélküli fogantyú sárgaréz

201 Az Önhöz illő Fogantyúk th elysee avenue_fényes fehér / 37 th savana avenue_yoruba ében Ручки 77 th simple street_borsózöld / koreai meggy Formatervezett fogantyúk a Capital és a Traffic kollekciókhoz S2A fogantyú Swarovski kristályokkal S2B fogantyú Swarovski kristályokkal S1B fogantyú N43B fogantyú 38 th elysee avenue_grafitowy połysk N35B fogantyú N41 fogantyú N40 fogantyú N37 fogantyú N38A fogantyú N38B fogantyú

202 200 Praktikus munkalapok 82 nd hedar street_milano tölgy Konyháinkhoz 38 mm vastagságú laminált munkalapokat kínálunk. Általában 60 cm-es standard szélességben készítjük őket. Mindegyik munkalapunk vásárlóink speciális megrendelésére készül és az ő igényeikhez illetve a bútorok méreteihez szabjuk őket, ezért nem ragaszkodunk a standard méretekhez. A munkalapok maximális szélessége 120 cm, hosszúsága a színtől függően cm lehet. A konyhai munkalapok esetében nagyon fontos a nedvességálló képesség, ezért nagy figyelmet fordítunk a lapszélek kidolgozására. A leghatásosabb a standard lekerekítés (a laminált lemez végét visszahajtjuk ), de csak a munkalap egyik végét készítjük el ilyen módon. A többi lapszél védelmére melamin, PVC vagy SSV élvédőket ajánlunk. Ez utóbbi a legdrágább és csak bizonyos színek esetében elérhető, de színében is ez illik a legjobban a munkalaphoz, és hathatósabb védelmet biztosít, mint a PVC vagy a melamin. Kínálatunkhoz kiegészítők, például alumínium vagy a munkalap színében készült lapszegélyek és lapvastagító lemezek is kaphatók. [15] Artycja XV_arany éger

203 Az Önhöz illő Munkalapok Hogyan használja a munkalapokat 201 Kerülje az állandó hőhatást. Ne tegye a forró edényeket közvetlenül a munkalapra, mert elszíneződhet. Használjon edényalátétet. Használjon vágódeszkát. A munkalap felülete nem karcálló. Az éles eszközzel végzett konyhai műveletek károsíthatják a munkalap felületét. Ne tegye ki a munkalapok csatlakozási felületét és a mosogató szélét nagy mennyiségű folyadék hatásának. Ha hosszabb ideig nagyobb mennyiségű vizet hagy a munkalapon, a lap megduzzadhat. Rendszeresen törölje szárazra a munkalapot. A munkalap tisztításához ne használjon súrolószereket és tisztítóport. Tisztítsa vízzel és kímélő tisztítószerrel. A zsír- és tintafoltokat tiszta kendővel és megfelelő (alkoholos, acetonos) hígítóval távolítsa el. A mosogatógép, a sütő és a többi magas hőmérsékleten működő konyhagép kinyitásakor ügyeljen arra, hogy a lap széle ne égjen meg. Várja meg, amíg a hőmérséklet lecsökken a berendezés belsejében. A munkalap alá szereljen védőfóliát, ami általában a beépíthető konyhagépek standard kiszerelésébe tartozik. Fontos! A munkalapok kizárólag zárt térben használhatók. arany gránit fehér éger royal gránit ódon fa

204 202 7 lépés a teljes megelégedésig MINőség SZÁLLÍTÁS Követelje meg a Black Red White bútorok garantált minőségét. Az eladó mindenben tájékoztatja az egyes termékek elérhetőségéről és a megrendelés menetéről. Követelje meg a szállítóktól, hogy óvatosan bánjanak a bútorral. Ez különösen a nehéz és az üveget tartalmazó csomagokra igaz (erről a címkén találhat információt). SZERELéSI útmutató BIZTONSÁG Olvassa el a szerelési útmutatót, amit az adott bútor egyik csomagjában, az elemek között talál (a csomag címkéjén látható felirat jelzi, hogy a szerelési útmutató a csomagban található). Szerelés előtt olvassa el a biztonsági feltételeket és az ismertetőt. SZERVIZELés KARBANTARTÁS Ha a bútorok összeszerelése közben hibát észlel: jelentse be a vásárlás helyén, ahol tájékoztatást kap a reklamáció és a szervizelés feltételeiről adja meg a reklamáció tárgyát képező elem kódját (a táblázat a szerelési útmutatóban található) amennyiben ez lehetséges, hozza magával a hibás bútor csomag címkéjét. A bútorokat puha, nedves kendővel vagy papírtörülközővel tisztítsa. Ne hagyja nedvesen a felületüket. KéRDéSEK Ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van a BLACK RED WHITE bútorokkal kapcsolatban, hívja ÜGYFÉLSZOLGÁLATUnkAT: Véleményét a oldalon is várjuk.

205 Ergonómia a konyhában Az Önhöz illő Ergonómia 203 Ételkészítés közben sok időt tölt a konyhában, azért olyan fontos, hogy a konyha felépítését ergonomikusan tervezze meg, és hogy a konyhában végzett munka kényelmes legyen. A konyhatervezés legfontosabb elve a munkaháromszög szabály. A legtöbb konyhai munkát három berendezés: a hűtőszekrény, a mosogató és a főzőlap között töltjük. Természetesen ma egyre nő a konyhagépek száma, az új funkciók azonban a leggyakrabban automatikus berendezésekhez kötődnek, amiket nem kell hosszú ideig igénybe venni, könnyen megtölthetők és kiüríthetők, mint pédául a mikrohullámú vagy a beépített sütő. A három legfontosabb berendezés a három alapfontosságú munkaállomásnak: a tárolásnak, a feldolgozásnak és a főzésnek felelnek meg. Mindhárom tevékenységhez munkalapra van szükség, mivel az alapanyagokat elő kell venni, fel kell vágni, össze kell keverni, meg kell fűszerezni, a kész ételt le kell venni a főzőlapról. Ezért olyan fontos, hogy minden berendezés mellett szabad munkafelületet hagyjon. Néha azonban kompromisszumokat kell kötnie. Kisméretű konyhában érdemes minimálisra csökkentenie az ételek ideiglenes tárolásához szükséges felületet, hogy egyetlen hosszabb munkalapot nyerjen. Egy hosszú munkafelület hasznosabb, mint több rövid. L alak A meghosszabbított munkaháromszög a hűtőszekrénynél kezdődik. A hűtő és a mosogató közötti keskeny munkalap rakodóhelyként funkcionál, ilyet funkciójút talál a tűzhely mögött is. A fő munkaterület a sarokban található. Konyhai ergonómia A munkaháromszög a legfontosabb konyhai berendezések közötti optimális távolságot és a konyhai műveletek alapsémáját mutatja. A munkafolyamat kezdete a hűtőszekrénynél kell hogy legyen (onnan veszi elő az alapanyagokat). A következő állomás a mosás és feldolgozás (ehhez mosogató és munkalap kell). Az ételkészítés főzéssel vagy sütéssel fejeződik be, ezért az utolsó állomás a tűzhely. C alak A legkényelmesebb munkahely, két munkalap és a hűtőszekrény ill. a tűzhely mellett egy-egy tárolófelület található benne. A munkalapok hossza a helyiség méretétől függ. ÖBLÍTÉS kirakodás cm cm feldolgozás TÁROLÁS cm kommunikáció FŐZÉS Párhuzamos rendszer Két "gyártósor ha a helyiség nyitott, az egyik szigetté válik.

206 204 Tervezze meg saját konyháját Mérje meg azt a helyiséget, ahová a konyhát tervezi. Jelölje be az ablakokat, az összes bekötést és csatlakozást. Az itt látható méretháló segítségével rajzolja fel a konyha körvonalait. Először az alsó szekrényeket válassza ki (ehhez segítségére lehetnek az alábbi minták). Saját igényei és lehetőségei figyelembevételével állítsa össze az Önnek legjobban megfelelő konyharendszert. Ne állítson bútorokat az ablakok elé (ki kell tudnia nyitni őket!). Ha nem akar fűtőtestet tenni a konyhába, akkor más fűtési megoldást kell találnia (például padlófűtést alkalmazhat). A következő lépés a felső szekrények kiválasztása. Gondolja végig, mit fog bennük tárolni. Igényeinek megfelelően gondolja végig, hányat szeretne és hogyan helyezi el őket. Vigye magával a rajzot a legközelebbi Black Red White konyhastúdióba, ahol hivatásos lakberendezővel együtt tökéletesítheti terveit és kiválaszthatja a megfelelő bútorokat és kiegészítőket. A Black Red White konyhaszekrények alapméretei és formái méret 1:25 1 cm=25 cm Felső szekrények 15x30 cm 30x30 cm 45x30 cm 60x30 cm 80x30 cm 90x30 cm 30x30 cm 60x60 cm 60x60 cm Alsó szekrények 15x60 cm 30x60 cm 45x60 cm 60x60 cm 80x60 cm 90x60 cm 32x60 cm 105x60 cm A méret a szekrény és a munkalap együttes mérete. 90x90 cm 90x90 cm 90x90 cm

207 100 cm 205 Garancia Az összes bútor közül a konyhabútorokat használjuk a legintenzívebben. A szekrényajtók gyakori nyitása-csukása nagy megterhelést jelent a sarokvasalatoknak és a fiókoknak. Ezért konyháinkban megbízható Clip sarokvasalatokat, Metabox és Tandembox fiókokat, valamint Aventos fióknyitó rendszereket használunk. Az összes felsorolt termékre egész élettartamra szóló garanciát adunk. A többi konyhaelemért kezességet vállalunk.

208 cm

209 100 cm 207

210 208 Jegyzetek

211 A konyhák jegyzéke SENTIMA ROYAL TRAFFIC CAPITAL 38 th elysee avenue th savana avenue th norde avenue th avenue th park avenue th park avenue th play street th board street th galleo street th twin street th smooth street st diona street nd hedar street rd telesto street th frame street th simple street st milk street st pudding street [26] Intrygia XXVI [24] Patetos XXIV [23] Gladiatus XXIII [29] Magnatio XXIX [21] Negocjusz XXI [30] Dynastian XXX [14] Insygnata XIV [16] Diadema XVI [28] Pretendia XXVIII [20] Splendoria XX [15] Artycja XV [27] Koronatus XXVII [22] Imperor XXII [25] Troniusz XXV [11] Strategio XI [1] Pierwsza Miłość [4] Cztery Pory Roku [13] Szczęśliwa Trzynastka [7] Siódme Niebo [3] Trzy Życzenia [9] Dziewiąta Symfonia [2] Dwa Szczęścia [8] Ósma Pokusa [19] Dziewiętnasty Wiek [12] Tuzin Róż

212 nemzedékek bútorai Black Red White S.A.: Biłgoraj, ul. Krzeszowska 63, Lengyelország Marketing osztály: tel.: , fax: A BLACK RED WHITE S. A. folyamatosan tökéletesíti termékeit, ezért a gyártó a piaci és a jogi előírásoknak megfelelően jogot tart arra, hogy bármikor megváltoztassa a kínálatában szereplő bútorok felépítését olyan módon, hogy általános jellegükön nem változtat. A katalógusban bemutatott bútorok csomagban kaphatók, összeszerelésükről a vásárló gondoskodik. Csak a megfelelő, a szerelési útmutató szerinti összeszerelés garantálja, hogy a bútor valóban jól használható legyen. A katalógusban szereplő ajánlat nem jelent a Polgári Törvénykönyv értelmezése szerinti ajánlatot. A nyomtatási technika korlátaiból kifolyólag a képeken látható színek különbözhetnek a bútorok tényleges színétől. A fotókon felhasznált dekorációk nem képezik a bútor árának részét. A katalógusban szereplő összes adat a nyomdába kerülés napján (2011 január) érvényes. A bútorok megadott méretei nem számottevő mértékben változhatnak. Minden méret külső méretként értendő, tehát a méretek a külső borítást is magukban foglalják. Figyelem: ha már nem érdekli a katalógus, ne dobja ki. Adja tovább olyannak, akit érdekelhet. Így védi a környezetet is.

51st VANILLA STREET szín: világos vanília. 56th CHERRY STREET szín: kóreai meggy

51st VANILLA STREET szín: világos vanília. 56th CHERRY STREET szín: kóreai meggy A fényképen a TRAFFIC 71st és a 75th konyha látható a traffic csoportból sötét vanília és mézéger színben. KÖNNYED VÁLTOZATOSSÁG A TRAFFIC konyha frontjának színei: A konyha lábazata kétféle magasságban

Részletesebben

konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek

konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek konyhák katalógus 2010 blokkok és kiegészítő elemek 2 MIÉRT TAKARÍT MEG PÉNZT, HA KONYHABLOKKOT VESZ? A NIKA blokkokat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebbe kerüljenek. Több pénzt spórolhat meg,

Részletesebben

konyhák katalógus 2010/2011 blokkok és kiegészítő elemek

konyhák katalógus 2010/2011 blokkok és kiegészítő elemek konyhák katalógus 2010/2011 blokkok és kiegészítő elemek 2 MIÉRT TAKARÍT MEG PÉNZT, HA KONYHABLOKKOT VESZ? A NIKA blokkokat úgy alkottuk meg, hogy a lehető legkevesebbe kerüljenek. Több pénzt spórolhat

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 86 nm-es penthouse lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés Fiatal, jól szituált,

Részletesebben

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT ICON GEBERIT ICON FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD FÜRDŐSZOBABÚTOR A Geberit icon fürdőszobabútorok rugalmas kombinációs lehetőségeket kínálnak. TÜKÖR A Geberit icon tükör jól harmonizál az egész termékcsalád

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás Konyha bútortervezés Villanyszerelés Át kell gondolni, hogy mennyi konnektorra lesz szükség, mennyi háztartási gép lesz használatban, például kávéfőző, mikró, hűtő, turmix, kenyérpirító stb. A konyhabútor

Részletesebben

LIBRA 2 Libra Libra 3 LIBRA A mozdulat ihlette kényelem. Egy hullám. Egy izgalommal teli lágy folyam. Ami társalgásra bátorít. Összehoz, de egyben magányra is csábít. Pihentet egy nehéz nap végén. A Libra

Részletesebben

BÚTORKATALÓGUS

BÚTORKATALÓGUS BÚTORKATALÓGUS 2016-2017 Techniq Bútor Kft. 7624 Pécs, Hungária u. 53/1 Tel: 30 / 566 46 95 Fax : 72 / 224 588 e-mail: butor@techniq.hu IDILL- MAGYAR TERMÉK NAGYDÍJAS bútorcsalád A Délity Bútor Zrt. legnépszerűbb

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

LAKBERENDEZÉS STÍLUSOSAN, KÉNYELMESEN

LAKBERENDEZÉS STÍLUSOSAN, KÉNYELMESEN LAKBERENDEZÉS STÍLUSOSAN, KÉNYELMESEN 1 Trendi, modern vagy éppen klasszikus stílusú otthonra vágyik, de nincs ideje végigjárni a lakberendezési áruházakat? Bizonytalan a számtalan stílust illetően? Bérlője

Részletesebben

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS

WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS WORKSPACE SOLUTIONS POLARIS A RUGALMASAN ALAKÍTHATÓ POLARIS ASZTALI MEGOLDÁSAIT AKÁR EGY EGÉSZ CSOPORT HASZNÁLHATJA, MÉGIS AZ EGYÉNI IGÉNYEKHEZ IGAZÍTHATÓ. EGYENLETES ZAJSZINT ÉS SZEMÉLYES TÉR A különféle

Részletesebben

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK

KÜLÖNBÖZŐ MAGASSÁGI MÉRETEK Trixagon tároló Trixagon tároló 2 Trixagon tároló A hatszög forma gyakran megtalálható a természetben. A hópelyhek, a méhkas szerkezete és a teknősök páncélja is hatszög alakú. A hatszögek a természet

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra.

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET. Tárolórendszer sorozat. ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET EKET Tárolórendszer sorozat ÁPOLÁS Enyhe tisztítószeres, nedves ruhával töröld le. Tiszta ruhával töröld szárazra. BIZTONSÁG A felborulást megelőzendő, a bútort rögzíteni kell a falhoz

Részletesebben

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

VIKA BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden BIZTONSÁG Valamennyi alsztallapot, asztalbakot, lábat és alsó vázat teszteltünk, és 50 kg súly teherbírására jóváhagytuk. Az edzett üveggel óvatosan kell bánni! Ha sérült a széle, vagy karcos a felülete,

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek

Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Konyhabútor trend 2018-ban: ötletek és tippek Mi lesz trendi a konyhabútorok körében 2018-ban? Legyen modern, klasszikus, rusztikus, minimalista, színes vagy épp egyszínű, a divatos konyha meghökkentően

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

TETŐBEN OTTHON PB I1

TETŐBEN OTTHON PB I1 TETŐBEN OTTHON PB I1 EGYEDIEK VAGYUNK - AHOGY A TETŐ IS Nincs két egyforma ízlés. Színek, formák, felületek sokszínűsége teszi otthonunkat is egyedivé. A tető látszik, meghatároz, hatással van Komoly vagy

Részletesebben

Amediterrán világ illata, látványa, ízei rabul ejtenek. Érezzük bôrünkön a

Amediterrán világ illata, látványa, ízei rabul ejtenek. Érezzük bôrünkön a Amediterrán világ illata, látványa, ízei rabul ejtenek. Érezzük bôrünkön a forróságot, Provance buja levendula illatát. Ezer emlék férkôzik lelkünkbe a mediterrán szót hallva. A délies hangulathoz életérzés

Részletesebben

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018

ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 ROYO FÜRDŐSZOBABÚTOROK 2018 Az újház Centrum 20 éve kiemelkedő szereplője a magyar építőanyag kereskedelemnek. Meghatározó, magyar tulajdonú, országos építőanyag kereskedelmi hálózatként széles választékkal

Részletesebben

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok

Az Ön ízlése egyedi. Tervező. A Hörmann szekcionált kapuk is azok Tervező A kapu- és ajtókonfigurátorral kényelmesen, otthon a számítógép előtt ülve virtuálisan kipróbálhatja a termékeket és azok kialakítási lehetőségeit. A Hörmann kapu- és ajtókonfigurátor az alábbi

Részletesebben

Traffic szeretjük a várost!

Traffic szeretjük a várost! szeretjük a várost! elnevezésű új fürdőszobacsalád divatos városi dizájnnal és nagyfokú funkcionalitással bír. A könnyed négyszögek, a formák játéka, a lágy vonalak és a vékony élek - ez rendkívül kényelmes

Részletesebben

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY

04.1 ORANGE KAMÉLEON SZEKRÉNYCSALÁD EGYEDI SZÍNÖSSZEÁLLÍTÁSRA IS VAN LEHETŐSÉG 10% FELÁR ELLENÉBEN. KAMÉLEON SZEKRÉNY 55 04.1 KAMÉLEON Termék kód: STL-01-02-L ORANGE KAMÉLEON CSALÁD 2 ajtóval Orange Kaméleon szekrénycsaládunk tervezésekor külön hangsúlyt fektettünk az egyszerű, letisztult formákra, így kiváló ár-érték

Részletesebben

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel ötlettel teli A mosdók két változatban kaphatóak: klasszikus íves vagy modern szögletes mélyedéssel. A mosdók nagy tárolófelületei tovább növelik a termékek funkcionalitását. A két, 50 és 60 cm méretben

Részletesebben

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista SANTOS BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A SANTOS bútorcsalád a klasszikus, letisztult zárt vonalvezetést képviseli. A lapok laminált kivitelben ABS elzárással készülnek. Variációs lehetőségeit a széles

Részletesebben

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye V.2008.3.1. 1. Ruhásszekrény sifon 2. Fenyőfából készített, gazdagon díszített asztalos munka. A bútor egész felületét beborítják a sárga és a szürkésfehér alapozásra festett növényi indákkal összekötött

Részletesebben

Konyha. Az aprólékos kidolgozottság és az ûrtechnológia találkozása EGY LAKÁS TERVEZÉSEKOR A KONYHÁRA NÖVEKVÔ FIGYELEM JUT, AMINEK AZ EGYIK

Konyha. Az aprólékos kidolgozottság és az ûrtechnológia találkozása EGY LAKÁS TERVEZÉSEKOR A KONYHÁRA NÖVEKVÔ FIGYELEM JUT, AMINEK AZ EGYIK Konyha Az aprólékos kidolgozottság és az ûrtechnológia találkozása Berényi Boglárka összeállítása EGY LAKÁS TERVEZÉSEKOR A KONYHÁRA NÖVEKVÔ FIGYELEM JUT, AMINEK AZ EGYIK OKA, HOGY NAGYON GYAKRAN A KÖZÖS

Részletesebben

Milano Bútorszakvásár 2010. április

Milano Bútorszakvásár 2010. április Milano Bútorszakvásár 2010. április Milano Salone de Mobili a világ legnagyobb bútor szakvására. Ahogy a parfümök és a divat világában a francia termékek világhírűek és trendmutatók, a bútorok és szaniterek

Részletesebben

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció, a

Részletesebben

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció,

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection.

Tökéletes. KLUDI COCKPIT Discovery. design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Tökéletes design, intuitív használat, könnyű kezelés, műszaki kifinomultság - Water in Perfection. Az egyszerűség művészete Intuitív működés A repülőgépek pilótafülkéit és a sportkocsik műszerfalát testre

Részletesebben

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON RING S 290 NEON http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek Álmennyezetbe süllyeszthető, plexi dekoráció, nagyfeszültségű NEON csövekkel szerelve. eivel, valamint a színek variációjával

Részletesebben

Kitűnő világítás lágyabb formában

Kitűnő világítás lágyabb formában Kitűnő világítás lágyabb formában Inter IKEA Systems B.V. 2019. A süllyesztett spotlámpák tökéletesek a különböző tevékenységekhez használt területek megvilágításához, jó közvetlen fényt nyújtanak és kiegészítik

Részletesebben

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60.

GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD. MŰKÖDTETŐLAP Geberit Sigma60. GEBERIT XENO 2 GEBERIT XENO 2 FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD A Geberit Xeno2 fürdőszobai designtermékcsalád az architektonikus designminimalizmust jelképezi. Tiszta geometriai vonalak kívül - lágy, természetes

Részletesebben

Rekord modern formák vonzó áron

Rekord modern formák vonzó áron modern formák vonzó áron A termékcsalád frissességet, eredetiséget és korszerűséget hoz fürdőszobájába. Az egyszerű, univerzális stílus biztosítja a sokoldalú felhasználását. A mély mosdótál segítségével

Részletesebben

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek

KISKERESKEDELMI ÁRLISTA H-1042 Budapest, IV. Virág u.50. E-mail: info@kidbutor.hu Telefon: 231-0912, 231-0913 Fax: 220-6433. Választható színek BISZTRO irodabútor A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérőjű fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintező segítségével állítható. A talplemez három féle méretben,

Részletesebben

Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorok (verziószám: 2007.1)

Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorok (verziószám: 2007.1) Bútorkatalógus 2007. Konyhabútorok (verziószám: 2007.1) Katalógusunk ezen részében a cégünk által egyedi megrendelés alapján gyártott konyhabútorokat mutatjuk be. A termékek ára nem szerepel az összeállításban,

Részletesebben

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK

PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK MINDENNAPOS MINŐSÉGI GARANCIA PAX ÉS KOMPLEMENT TOLÓAJTÓK ÉV További részleteket a garancia brosúrában olvashatsz. BIZTONSÁG Falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk.

Részletesebben

KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET

KONYHAI VILÁGÍTÁS VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET KONYHAI VILÁGÍTÁS Az étel előkészítésénél a munkalap megfelelő megvilágítása nem csak biztonságosabbá, de könnyebbé és élvezhetőbbé is teszi a konyhai tennivalókat. A fali szekrények

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

Inspiráló május Ft RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ Ft Ft Ft Ft. olcsóbban. 9. Étkezőasztal STO/180/95.

Inspiráló május Ft RÖVID SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ Ft Ft Ft Ft. olcsóbban. 9. Étkezőasztal STO/180/95. Inspiráló május Az ajánlat 0.0.0. -től 0.0.0-ig érvényes. akár9% olcsóbban -kal 00Ft 9. Étkezőasztal STO/80/9 00Ft 99 900Ft 9 0. Komód KOMS 800 Ft 900 Ft. Fali szekrény SFW/0 00 Ft. TV szekrény RTVS 0

Részletesebben

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ

ASZTALCSALÁD MINDEN MEGBESZÉLÉSHEZ MULTICOM Multicom 2 MULTICOM Együtt értéket teremtünk. Az új ötletek és egyedülálló alkotások mind találkozások eredményei. A Multicom asztalcsalád okos megoldások segítségével ösztönöz kreativitásra és

Részletesebben

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények Belsőépítészet Praktikus beépített szekrények A beépített, azaz a méretre gyártott bútorok kiemelkedő és töretlen népszerűsége az utóbbi évtizedben a praktikumot, azaz az ötletességet és a helytakarékosságot

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista

BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista BISZTRO BÚTORCSALÁD kereskedelmi árlista A BISZTRO bútorcsalád három féle lábtípusa 42,4 mm átmérj fémcsövekre épül. Alapja fém talplemez, melynek magassága, bútorszintez segítségével állítható. A talplemez

Részletesebben

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK 1.15 896 596 446 396 377 296 240 146 2186 1796 1436 1316 Ajtók 1076 956 716 596 476 356 236 896 596 446 396 377 296 240 146 1436 1276 Üvegajtó keretek 1076 956 716 356 Fiókelők 176 116 896 596 446 396

Részletesebben

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK

Rábaablak 93 Kft Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/ Beltéri ajtók RÁBAABLAK Rábaablak 93 Kft. 9641 Rábapaty, Felsőpatyi u. 89. Tel.: 95/360-444 Email: rabaablak@rabaablak.hu www.rabaablak.hu Beltéri ajtók RÁBAABLAK SZEMÉLYRE SZABOTT MINŐSÉG A Rábaablak nyílászárói személyesen

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT

VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT VARÁZSOLJ MEGHITT HANGULATOT többet kevesebbért... mindennap! OTTHONODBA kedvező áron Képkeret különböző változatok: szív alakú mintával, 1 fényképhez, 10 x 15 cm, színek: 7 fényképhez, különböző alakokban,

Részletesebben

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45

NOVA TOP sorozat _San_KOLO_Katalog_Velky_42_47_NovaTop_HU.indd :03:45 NOVA TOP sorozat 42 Lassanként a múlté lesznek a túl egyszerű, minimalizált trendek. A natúr anyagok utánzása gyakran a lakkozás benyomását is kelti, a kifejező furnérozásnak pedig nagyon megkapó hatása

Részletesebben

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4.

Játék a munka... www.indesit.hu. Sütôk. Fôzôlapok Páraelszívók. Hûtôszekrények. Mosogatógépek. Az Indesittel könnyû az élet. 4. Játék a munka... Legyen még több szabadidôd! Ez az Indesit filozófiája: egy olyan márkáé, ami egyre hatékonyabb termékeket és egyre újabb megoldásokat hoz létre, hogy könnyebbé tegye az életed is. Az Indesit

Részletesebben

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik . fejezet Bútorajtók és tartozékaik .2 Tartalomjegyzék.3 Klasszikus tömörfa kollekció - Trieste, Venezia, Firenze, Positano, Sorrento.4 Klasszikus tömörfa kollekció - Méretjegyzék.5 Klasszikus tömörfa

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

63 990 Ft. rövid szállítási határidő. Az új konyhában a főzés nagyobb örömöt nyújt. 88 900 Ft. 34 990 Ft. 7 810 Ft. minden generáció bútorai

63 990 Ft. rövid szállítási határidő. Az új konyhában a főzés nagyobb örömöt nyújt. 88 900 Ft. 34 990 Ft. 7 810 Ft. minden generáció bútorai 8 % Az ajánlat 0.0.0 -tól 0.0.7-ig érvényes Akár Az új konyhában a főzés nagyobb örömöt nyújt -kal olcsóbb minden generáció bútorai Mosogató 00 Ft ért* JUNONA LINE konyha 0 7 800 Ft JUNONA LINE konyha

Részletesebben

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás

Classic 105 fürdőszobabútor-összeállítás Fürdőszobabútorok 2010 Classic család Classic család Classic 105* 1020/190/1040 mm C105-20-AD- Classic 105 alsó 1055/335/880 mm C105-10-AD Classic 85* 850/190/1040 mm C085-20-AD- Classic 85 alsó 875/335/880

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden

Billy BIZTONSÁG. Design and Quality IKEA of Sweden Billy BIZTONSÁG A bútort a mellékelt biztonsági konzollal a falhoz kell rögzíteni. Különböző típusú falakhoz különböző rögzítőket ajánlunk. Használd a fal típusának megfelelő rögzítőket, amiket külön vásárolhatsz

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

LILLÅNGEN ÁPOLÁS BIZTONSÁG

LILLÅNGEN ÁPOLÁS BIZTONSÁG LILLÅNGEN ÁPOLÁS Nedves vagy karcmentes mosószeres ruhával töröld tisztára. Tiszta ronggyal töröld szárazra. Minden víznyomot a leghamarabb le kell törölni, így megakadályozva a nedvességnek a bútor anyagába

Részletesebben

Life! időtállóan modern

Life! időtállóan modern időtállóan modern A Life! termékcsalád lágyan geometrikus felfogásával illeszkedik a dizájn irányzatba a szigorú geometrikus elemek és érzelmeket inspiráló organikus formák tetszetős összekapcsolása tökéletes

Részletesebben

Őszi árszüret a Black Red White -nál

Őszi árszüret a Black Red White -nál Őszi árszüret a Black Red White -nál Az ajánlat 07.09.07- től 07.0..-ig érvényes. akár9% olcsóbban -kal 00Ft. Vitrin WIT 00/S 00 Ft 09 900 Ft. Tálalószekrény KOM 0/S 700 Ft 99 900 Ft. Tálalószekrény KOM

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS Amennyiben rendezvényt, esküvőt, kiállítási tárgyalót vagy díjátadót tervez, a LORAMI elegáns és meglepő funkciókkal rendelkező exkluzív bútorokat kínál Önnek! ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Részletesebben

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna

> M-Elegance Üveg. > M-Elegance termékcsalád. gyöngyfehér. neonnarancs. smaragdzöld. gyémántfehér. rubinvörös. mahagónibarna Merten 1 > M-Elegance Üveg gyöngyfehér neonnarancs gyémántfehér smaragdzöld mahagónibarna rubinvörös > M-Elegance termékcsalád Az M-Elegance családot a különleges, üvegből, fémből valamint fábó készült

Részletesebben

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország

KLUDI. Konyhai. csaptelepek FELÜLETEK MÉRETEK. Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország KLUDI Konyhai csaptelepek < FELÜLETEK MÉRETEK Kludi GmbH & Co. KG Postfach 25 60 58685 Menden Am Vogelsang 31 33 58706 Menden Németország Tel +49 (0)2373 904-0 Fax +49 (0)2373 904-465 info@kludi.de www.kludi.com

Részletesebben

Magyar otthon MERÉSZEN ELEGÁNS. Otthonok és Kertek

Magyar otthon MERÉSZEN ELEGÁNS. Otthonok és Kertek Magyar otthon MERÉSZEN ELEGÁNS 22 Otthonok és Kertek Hûvös elegancia, egyszerû vonalvezetés és csipetnyi barokkos hangulat keveredik a Budapest kertvárosában található családi ház stílusában. A finom anyagok

Részletesebben

az otthon szíve: A Konyha

az otthon szíve: A Konyha az otthon szíve: A Konyha Az otthon szíve a konyha, de azt is tudjuk, hogy mennyi utánajárást és időt igényel, mire a megfelelőt megtaláljuk. Mi most levesszük az Ön válláról a terhet. Lakberendezőink

Részletesebben

Pult projekt becslési munkalap

Pult projekt becslési munkalap Pult projekt becslési munkalap Töltsd ki ezt a munkalapot ÁDH pultod előzetes felméréseként, hogy megbecsüld a beruházásod. Munkapultod ára nagyban függ a lap fajtájától, szinétől, az élzárástól/ profiltól

Részletesebben

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30.

Jubileumi akció 2018 Érvényes augusztus november 30. Jubileumi akció 2018 Érvényes 2018. augusztus 21. 2018. november 30. ÚJDONSÁG! kombi térburkoló kő Tiziano, Gránit bézs Il Lungo, Jura 1.710 Ft/db 6.043 Ft/m2 1.200Ft/db 4.890 Ft/m2 Tiziano, Antracit Il

Részletesebben

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD

CE-FE 80-3F-FA 2 DB 3 DB 85-1C/3F-FÉ. Bükk színazonos BÜ BÜ BÜ BÜ BÜ. Bükk - Fekete BÜ-FE BÜ FE FE BÜ. Világos dió színazonos VD VD VD VD VD Té '96 Bt. Irodabútor és Irodaszék Stúdió 6000 Kecskemét, Géza fejedelem krt. 51. Telefon: 76/417-732; Fax: 76/506-897 E-mail: info@te96bt.hu KONTÉNEREK A konténerek méretbeli kialakítása lehetõvé teszi,

Részletesebben

HIDEGBURKOLATI PROFILOK

HIDEGBURKOLATI PROFILOK HIDEGBURKOLATI PROFILOK Profiwall állványrendszer Egy állványrendszer, mely modularitásának és innovatív kialakításának köszönhetően - mindössze kétféle alapállvánnyal - gyakorlatilag bármilyen összeállításban

Részletesebben

2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok

2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok Konyhakadémia 2.rész Felmérés - korpusz méretek és anyagok Ez az a rész, amiről önmagában tudnánk egy diplomamunkának megfelelő mennyiségű és tartalmú fejezetet írni, de legalábbis szakember jelölteknek

Részletesebben

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg

VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI. Hálószobabútor-sorozat. TERVEZŐ Ola Wihlborg VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET NORDLI Hálószobabútor-sorozat TERVEZŐ Ola Wihlborg KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Enyhe szappanos oldattal tisztítsd, majd tiszta ruhával töröld szárazra. FIGYELMEZTETÉS! BORULÁSVESZÉLY A nem rögzített

Részletesebben

Pontosan egyvonalban velem.

Pontosan egyvonalban velem. Pontosan egyvonalban velem. Quigo a Boschtól. ÚJ! Quigo a zseniális, kicsi keresztvonalas szintezőlézer a Boschtól. Nulla komplikáció. 100%-osan egyenes. Meg fog lepődni. Robert Bosch Kft. Elektromos Kéziszerszám

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

info@noralex.hu www.noralex.hu AMAZONAS f ü r d ő s z o b a b ú t o r o k

info@noralex.hu www.noralex.hu AMAZONAS f ü r d ő s z o b a b ú t o r o k AMAZONAS f ü r d ő s z o b a b ú t o r o k Kedves Vásárló! Örülök, hogy a kezében tartja katalógusunkat. Az alábbiakban szeretnék egy kis segítséget nyújtani a döntéséhez. Cégünk több mint 14 éve gyárt

Részletesebben

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS

RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS RENDEZVÉNYBÚTOR KATALÓGUS kanapé EMMA KANAPÉ Méretek: Ülőmagasság: Anyag: Színek: Darabszám: 220x90x75 cm 42cm textilbőr gyöngyház fehér, bézs gyöngyház fehér (8db), bézs (23db) fotel EMMA FOTEL Méretek:

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work

TÖBBFUNKCIÓS BÚTOROK SZEKRÉNYEK, TÁROLÓK. Making life better at work Making life better at work Mi, a Kinnarps munkatársai hiszünk abban, hogy szebbé tudjuk tenni az életet a munkahelyen. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal, amelyek az Ön igényeihez igazíthatók, hosszú

Részletesebben

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending

Bevezetés. A Qbiss One két dizájnlehetőséget kínál: Süllyesztett dizájn (Qbiss One B) Egy síkban fekvő dizájn (Qbiss One F) Qbiss One - patent pending Bevezetés Qbiss One 1, a költséghatékony homlokzati megoldás, amely az átszellőztetett homlokzatok ideális alternatívája. A teljes funkcionalitás és az esztétika kombinációja, természetes választás az

Részletesebben

csináld magad) design bútor

csináld magad) design bútor SHELFIE a világ első és egyetlen DIY (do ( do-it it-yourself csináld magad) design bútor családja megjelent Magyarországon 2017. július 18. 1 A SHELFIE egy új polcrendszer, melynek tervezésekor a legfőbb

Részletesebben

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Ördög Nóra ajánlásával!

Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Ördög Nóra ajánlásával! Hazai gyártású igényes bababútor, még ikerbabák szobájának berendezésére is! Ördög Nóra ajánlásával! mikor megtudtam, hogy ikerlányaim születnek, nem volt kérdés, hogy cégünk fogja készíteni a bútorukat,

Részletesebben

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges:

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges: Katalógus 2017 Virágládák / növényládák / térelválasztó falak alumíniumból, porfestett alumíniumból, corten acélból kül és beltérre egyedi méretekben is Előszó Virág és növényládák tervezésével és gyártásával

Részletesebben

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu

Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Construction Automotive Industry ÉLET A SZABADBAN RELAZZO. A TERASZ. www.rehau.hu Ma még álombeli terasz, holnap élettér az ötlettől a kész teraszig Olyan teraszra vágyom, amely illik hozzám és az életstílusomhoz.

Részletesebben

ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS. Group ROTTE 2017/1

ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS. Group ROTTE 2017/1 ÖLTÖZŐ- ÉS IRODABERENDEZÉS Group ROTTE 2017/1 1 2 3 4 5 6 FÉMSZEKRÉNYEK, ÖLTÖZŐPADOK ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK, PADOK, KERETEK, TETŐK ÉS EGYÉB KIEGÉSZÍTŐK. STANDARD TÍPUSOK ÉS EGYEDI GYÁRTÁSÚ ÖLTÖZŐSZEKRÉNYEK.

Részletesebben

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 67

RÉKA elemes tömörfa bútorcsalád Árlista (Áraink az áfát tartalmazzák!) érvényes: Megjelenési kód 67 Akciós összeállítás Akciós összeállítás Végzáró balos végzáróelemes szekrénysor RE-1-9, RE-1-2, RE-1-10, RE-1-4, RE-1-25 (Elemenkénti ár: 1 324 500) Nappali szekrénysor RE-1-17, RE-1-7, RE-1-10, RE-1-4,

Részletesebben

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer

IVAR VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET. Tárolórendszer VÁSÁRLÁSI SEGÉDLET IVAR Tárolórendszer HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Tartós és könnyen tisztán tartható felületet kapsz, ha lekezeled olajjal, méhviasszal, lakkal, festékkel vagy páccal. KÖRNYEZET Újrafelhasználható

Részletesebben

Geberit nyomólapok és öblítőtartályok. Személyre szabott design

Geberit nyomólapok és öblítőtartályok. Személyre szabott design Geberit nyomólapok és öblítőtartályok Személyre szabott design A stílusos megjelenés titka a harmóniában rejlik. Olyan nyomólap, amely tökéletesen illeszthető bármilyen környezethez. Tökéletes az utolsó

Részletesebben