(30) A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület kibővített elnökségi üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "(30) A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület kibővített elnökségi üléséről."

Átírás

1 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tájfutás * Atlétika, Triatlon * Íjászat * Természetjárás * Tata Mustang s * Klapka Focisuli * Sportlövészet * Ökölvívás * TataCross * Rodeo Dancer s * Warhammer * Tactical Combat JEGYZŐKÖNYV A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület kibővített elnökségi üléséről. Az elnökségi ülés ideje: november 21 Az elnökségi ülés helye: Levezető elnök: Elnökség tagjai: Berta Malom Panzió és Étterem rendezvényterme (2890 Tata, Mikovényi utca 60) Mészáros Károly, elnök Róth Balázs, elnökségi tag Szíjártó Jenő, elnökségi tag Ocsovai János elnökségi tag Meghívott vendégek Molnár Gábor Mátrai Tibor Ubornyák Attila Fábián Béla Giczi István Pok András Jegyzőkönyvvezető: Mészáros Károly Napirendi pontok: 1./ Beszámoló a évi feladatokról és a költségvetés helyzetéről 2./ év feladatai 3./ Egyéb feladatok, koordinációs kérdések a.) A soron következő küldöttközgyűlés előkészítése b.) Határidős feladatok c.) Koordinációs kérdések Az elnök köszöntötte a megjelent vendégeket, vezetőségi tagokat és a szakosztályvezetőket. Külön köszöntötte a Tatai TV megjelent munkatársait. Javasolta, hogy az elnökségi ülés első részében az első két napirendi pont keretében elkészített előadás alapján tartja meg a beszámolóját, majd ez után kerül tisztázásra az összes olyan kérdés és szükséges döntés, ami a küldöttközgyűlés előkésztésével és egyéb koordinációs kérdésekkel kapcsolatos. 1./ Beszámoló a évi feladatokról és a költségvetés helyzetéről Lásd melléklet 2./ A év feladatai és tervezett költségvetése Lásd melléklet

2 Hozzászólások Az első két napirendi pont megtárgyalása, vélemények kialakítása és a döntések meghozatala. Róth Balázs Megvizsgálja a pontos feltételeit az atlétikai és a triatlon szövetség követelményeinek és ezután a szakosztály dönt a szövetségi tagság fenntartásáról. Az együttműködési megállapodással kapcsolatban kifejtette, hogy az elmúlt 4 év tapasztalatai alapján felülvizsgálatra kerül a szerződés, oly módon, hogy az érintett szakosztályok feladatait ne csorbítsa, hanem segítse. Molnár Gábor A évben nagyobb figyelmet kell szentelni a SZJA 1% befizetésére és ezzel kapcsolatban nagyobb propagandát kell kifejteni. HATÁROZAT: Az elnökség a meghívott szakosztályvezetők egyetértésével elfogadta az elnökség beszámolóját (2014. év értékelése, költségvetése, illetve a év tervezett feladatai és költségvetése) és javasolta a küldöttközgyűlés elé terjesztését a megfelelő időarányos pontosításokkal Igen: 4 fő, Ellene: 0 fő, Tartózkodás: 0 fő 3./ Egyéb feladatok, koordinációs kérdések Az elnök az egyéb kérdések során elsősorban a következő küldöttközgyűlés előkészítésével kapcsolatos feladatokat és javaslatokat kérte elfogadásra. - Küldöttközgyűlés ideje, helye: január 24. Laktanya - Küldöttközgyűlés tisztségviselői Levezető elnök: Ocsovai János Szavazatszámláló: Molnár Gábor Hitelesítők: Godó László; Szíjártó Jenő - Küldöttközgyűlés napirendi pontjai Beszámoló a év eseményeiről A év eseményei A év költségvetése Közhasznúsági jelentés A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság (PEB) jelentése A év tervezett feladatai Egyéb kérdések - Tagdíjbefizetés, javaslat a tagdíj évi mértékére 18 éves és fiatalabb tagjaink részére 2000 Ft/év 18 évnél idősebb tagjaink részére 6000 Ft/év Egyes szakosztályok esetében eltérhet

3 Hozzászólások Róth Balázs Amennyiben sikerül a szerződés elkészítése időre, akkor javasolja, hogy a küldöttközgyűlésen kerüljön aláírásra, de nem kell külön napirendi pontot tartani. Mészáros Károly Egyetért Róth Balázs javaslatával, az ünnepélyes aláírás lehet együtt a év díjazottjainak ünneplésével. Róth Balázs Vállalta, hogy a küldöttközgyűlés utáni szokásos vendéglátást megszervezi. HATÁROZAT: Az elnökség a meghívott szakosztályvezetők egyetértésével elfogadta a január 24-re tervezett küldöttközgyűlés idejét, helyét és a javasolt tisztségviselőket, azzal a kitétellel, hogyha szükséges az elnök módosíthat a javaslaton. Levezető elnök: Ocsovai János. Jegyzőkönyvvezető: Pincés Marianna, hitelesítők Godó László és Szíjártó Jenő. Szavazatszámláló Molnár Gábor. Igen: 4 fő, Ellene: 0 fő, Tartózkodás: 0 fő HATÁROZAT: Az elnökség a meghívott szakosztályvezetők egyetértésével elfogadta a küldöttközgyűlés napirendi pontjait, melyek az alábbiak lesznek: Beszámoló a év eseményeiről A év eseményei A év költségvetése Közhasznúsági jelentés A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság (PEB) jelentése A év tervezett feladatai Egyéb kérdések Igen: 4 fő, Ellene: 0 fő, Tartózkodás: 0 fő HATÁROZAT: Az elnökség a meghívott szakosztályvezetők egyetértésével elfogadta a évre tervezett tagdíjak mértékét, mely szerint 18 éves és fiatalabb tagjaink részére 2000 Ft/év, a 18 évnél idősebb tagjaink részére 6000 Ft/év, ami egyes szakosztályok esetében eltérhet. Igen: 4 fő, Ellene: 0 fő, Tartózkodás: 0 fő A harmadik napirendi pont keretében az elnök a továbbiakban koordinációs kérdésekkel foglalkozott, melyben 1./ Felhívta a figyelmet az SZJA 1 % befizetésének jelentőségére és kérte a szakosztályvezetőket, hogy a jövőben nagyobb propagandát fejtsenek ki a tagság és a szurkolóink körében az ügy érdekében.

4 2./ Az elhangzottakkal kapcsolatba meghatározásra került a szakosztályvezetők részére, hogy a év kezdése és a küldöttközgyűlés zavartalanul indulhasson. - A feladatok végrehajtásának, jelentésének határideje: december Feladatok: Elmaradt tagdíj. fizetések rendezése Hiányos tagsági adatok megküldése Küldöttek neveinek elküldése Jutalmazottak névsorának megküldése Levelező lista aktív használata kapcsolattartás. Hasznos javaslatok az adminisztrációs költségek kiegészítésére! (Évi átlag: ) Honlap kiegészítése, pontosítása, reklámozása. HATÁROZAT: Az elnökség a meghívott szakosztályvezetők egyetértésével elfogadta a szakosztályvezetők határidős feladatainak végrehajtását, mely szerint december 18-ig minden szakosztály az alábbi feladatokat oldja meg Rendezi az elmaradt tagdíjak befizetését Megküldi: a hiányos tagsági adatokat a küldöttek névjegyzékét a szakosztályok értekezlete után A küldöttközgyűlés előkésztése érdekében megküldi: a jutalmazottak neveit Igen: 4 fő, Ellene: 0 fő, Tartózkodás: 0 fő Az elnök tájékoztatta a jelenlevőket, hogy az októberi hónapban egy szakosztállyal bővült az egyesület. A szakosztály megnevezése: Taktikai Közelharc oktató és fejlesztő szakosztály, melynek vezetője Pok András. A szakosztály tevékenységéhez sok sikert kívánt az elnökség nevében HATÁROZAT: Az elnökség a meghívott szakosztályvezetők egyetértésével elfogadta a Taktikai közelharc oktató és fejlesztő szakosztály belépését és megerősítette Pok Andrást a szakosztályvezetői megbízásában Igen: 4 fő, Ellene: 0 fő, Tartózkodás: 0 fő Mészáros Károly Zárszóként minden jelenlévőnek megköszönte a megjelenését és az előremutató aktív részvételét és utoljára felhívta a figyelmet a hozott határozatok időben történő teljesítésére. Mindenkinek sok sikert kívánt az elkövetkező szakosztályi küldöttválasztó értekezletekre és mindenkinek sikeres, sportsikerekben gazdag újévet kívánt. A hivatalos rész után kötetlen beszélgetés történt.

5 Pénzügyi helyzet november 21-én Pénztárban: Ft Folyószámlán: Főszámla Ft Alszámla Ft Alszámla Ft Alszámla-3 0 Ft Összesen: Ft Mellékletek: - meghívó - jelenléti ív - előadás vázlata (pp) Tata, november 21.. Mészáros Károly elnök, jegyzőkönyvvezető Ocsovai János. Szíjártó Jenő elnökségi tag. Róth Balázs elnökségi tag Meghívott vendégek:

6 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tájfutás * Atlétika, Triatlon * Íjászat * Természetjárás * Tata Mustang s * Klapka Focisuli * Sportlövészet * Ökölvívás * TataCross * Rodeo Dancer s * Warhammer * Tactical Combat MEGHÍVÓ a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület elnökségi ülésére -en továbbítva: Elnökségi tagok, szakosztályvezetők, meghívottak részére Tisztelt Elnökségi Tag, Szakosztályvezető! Tisztelettel meghívlak az egyesület elnökségének soron következő ülésére, ahol várjuk építő jellegű és előremutató javaslataidat. Az elnökségi ülés: Ideje: november Helye: Berta Malom Panzió és Étterem rendezvényterme (2890 Tata, Mikovényi utca 60.) Napirendi pontok: 1./ 2014 értékelése 2./ 2015 tervezett feladatai 3./ Küldöttközgyűlés előkészítése 4./ Egyéb Levezető elnök: Mészáros Károly Az értekezlet után minden résztvevőt tisztelettel meghívok egy könnyű vacsorára és egy kötetlen beszélgetésre. Tata, november 16. Mészáros Károly sk.

7 Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tájfutás * Atlétika, Triatlon * Íjászat * Természetjárás * Tata Mustang s * Klapka Focisuli * Sportlövészet * Ökölvívás * TataCross * Rodeo Dancer s * Warhammer * Tactical Combat JELENLÉTI ÍV Elnökségi ülés / november 21. Fsz 1. Név (olvasható) Lakcím Aláírás Hitelesítve november 21.

8 TTT Elnökségi értekezlet november 21.

9

10 Bejelentett létszám Tagdíjat fizetett 25 fő fő fő fő fő fő 0 43 fő fő 15 6 fő 6 13 fő fő fő fő 253 fő fő 253 fő 11 szo. 12 szo.

11 Szövetségek SOSZ (Sportegyesületek Országos Szövetsége) HOSOSZ (Honvéd Sportegyesületek Országos Szövetsége) MTFSZ (Magyar Tájékozódási Futó Szövetség) MASZ (Magyar Atlétikai Szövetség) MTBSZ (Magyar Természetbarát Szövetség) - MTSZ (Magyar Triatlon Szövetség) - MISZ (Magyar Íjász Szövetség) MAFSZ (Magyar Amerikai Football Szövetség) MLSZ (Magyar Labdarúgó Szövetség) - MSSZ (Magyar Sportlövő Szövetség) - MÖSZ (Magyar Ökölvívó Szövetség) 5.000

12 Az együttműködési megállapodás aktuális kérdései Szerződés 2015 január - megújítás Létesítmények kihasználtsága

13 Alapszabályunk helyzete, az Egyesület jogállása A január 25-i küldöttközgyűlésen jóváhagyott Alapszabály április 05-i rendkívüli közgyűlésen kisebb pontosításra került a Komárom- Esztergom Megyei Bíróság által megküldött észrevételek figyelembevételével. A bírósági végzés május 03-tól jogerőre emelkedett. (Pk /2004/31.) Az egyesülési jogról, a közhasznú jogállásról, valamint a civil szervezetek működéséről és támogatásáról szóló évi CLXXV. tv. előírásai szerint az Egyesület jogállása: k ö z h a s z n ú s z e r v e z e t.

14 Fő rendezvényeink 1. TTT Családi Sportnap ( ) 225 Megyei Tájfutó Diákolimpia 9. Kész István Tájfutó Emlékverseny 12. Tatai Tájfutó Honvéd Kupa 8. Tatai Tradicionális Íjászverseny 1. Íjásztalálkozó, Szántódpuszta 3. Nagytávolságú Lőverseny 11. Tatai Téli Terepfutó verseny 22. Tatai Maraton Váltó 8. Szent László Menet 13. CSULÓ/BALU Emlékverseny ? Kb. 1280

15 Eredmények / események Középtávú Országos Bajnokság 1. Gillich György Rádió Iránymérő VB (Burabay/Kasakhstan) 1. Mucsi Mihály Rövidtávú Országos Bajnokság 3. Gillich György Éjszakai Nappali Bajnokság 3. Gillich György Országos Csapatbajnokság 6. hely TTT (Gillich György; Mucsi Mihály; Pap Attila) évi Szenior Atlétikai Világbajnokság március Budapest Félmaraton F45 / 12. hely - Kovács András TTT 8000 m-es síkfutás / 8. hely - Kovács András TTT évi 100 km-es Országos Bajnokság március 29. Kisbér - Bakonysárkány 7. hely / Kreidl Csaba TTT / 09:00:22

16 Eredmények / Események évi I. Osztályú Bajnokság 5. hely. Tata Mustangs szeptember Serdülő Magyar Bajnokság (Eger) 2. hely: Kecskeméti Martin május Serdülő korosztályok régiós válogató versenye (Budapest) 2. hely: Kecskeméti Martin

17

18 Fő- és Alszámlák november 15. Fő számla ( ) 1.sz. alszámla ( ) Klapka Focisuli / Tárgyi eszköz, beruházás, felújítás 2.sz. alszámla ( ) Klapka Focisuli / Utánpótlás nevelés feladatai 3.sz. alszámla ( ) Tartalék Kézi kassza (készpénz) Ft Ft Ft 0 Ft Ft Összesen: Ft

19 Bevételek november 15. Vállalkozói árbevételek SZJA 1% Tagdíjak befizetése Támogatások* Rendezvények bevétele Pályázatok* TAO pályázatok Egyéb bevételek Kamatbevételek ÖSSZESEN: Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 771 Ft Ft

20 Támogatások (Közhasznú működésre + szja 1%) november 15. Közhasznú működésre adott támogatások o SZJA 1% Ft o Egyéb Ft Magánszemély Ft Gazdasági társaság Ft Önkormányzat (Klapka Focisuli) Ft Összesen: Ft

21 Pályázatok CivilTech (NIOK) MS szoftverek regisztrációs díja +/- Tata Város Önkormányzat pályázata Nemzeti Együttműködési Alap NEA-MA-13-M-0105 HM TKHKF Sport-2014 Magyar Ökölvívó Szövetség (2 darab) Ft Ft Ft Ft Összesen: Ft További folyamatban lévő pályázat: - MOB-SZE-14-B Ft - MÖSZ, Műhelytámogatás Ft

22 Kiadások Beszerzések Tárgyi eszközök, sportszerek Ft Működtetési költségek Ft Irodaszer, Nyomtatványok, Közüzemi díjak,, Utazási költségek, Postai kiadások, Telefon előfizetés, Internet előfizetés, Könyvelési kiadások, pályázati csomagok ára, Szolgáltatás, tanácsadás, Banki kiadások, Szövetségi tagdíjak, Versenyengedélyek, Nevezési, részvételi díjak Ft Nevezési díjak, szállásdíjak, versenyengedélyek Rendezvényeink Ft Rendezési költségek, Egyéb Ft Egyéb kiadás, reprezentáció, ÁFA befizetés Alapbérek és járulékok Ft FT TAO TAO TAO

23 Áthozat Bevétel Kiadás Szakosztályok egyenlege Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft TAO: Ft Fő: Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 0 Ft Ft

24

25 Rendezvények Tatai Tankodrom Terepfutóverseny Tatai Tradicionális Íjászverseny KÉSZ István Tájfutó Emlékverseny Szántódpusztai Íjásztalálkozó , KLAPKA Nagy Távolságú Lőverseny évi IX. Szent László Menet (Kiemelt) HAAS Tatai Maraton Váltó Tatai HONVÉD Kupa Tájfutó verseny II. TTT Családi sportválasztó nap CSULÓ/BALU Emlékverseny

26 Költségvetés BEVÉTELEK ,4 eft évi maradvány Tagdíj (300 fő) EGYÉB 6 960,4 eft 1 800,0 eft 2 000,0 eft 1% 500,0 eft KIADÁSOK Nevezési díjak Szövetségi tagdíjak Egyéb kiadások Adminisztráció Tartalék ,4 eft 900,0 eft 470,0 eft 4 130,0 eft 1 000,0 eft 4 790,4 eft

27

28 KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS A küldöttközgyűlés ideje és helye január 24.. Ebéd? A küldöttközgyűlés tisztségviselői Levezető elnök: Ocsovai János Jegyzőkönyv vezető: Pincés Marianna Szavazatszámláló: Molnár Gábor Hitelesítők: Godó László Szíjártó Jenő A küldöttközgyűlés létszáma (szakosztály értekezletek!!!) Alapszabályzat fő A küldöttközgyűlés Napirendi pontjai Beszámoló a év eseményeiről A év eseményei A év költségvetése Közhasznúsági jelentés A Pénzügyi Ellenőrző Bizottság (PEB) jelentése A év tervezett feladatai Feladatok Költségvetés Egyéb kérdések

29 Tagdíjak Javaslat évre (minimum) o 18 éves és fiatalabb tagjaink részére 2000 Ft/év o 18 évnél idősebb tagjaink részére 6000 Ft/év Egyes szakosztályok esetében eltérhet Tagdíjbefizetésekkel kapcsolatos szabályaink Alapszabály: 7./ Az egyesületi tagság megszűnik: d) Törléssel megszüntethető a tagsági viszony, ha a tag az éves tagdíj megfizetésével a következő év január 31-ig hátralékba kerül, az elnökség a tagnyilvántartásból törli és ezzel a tag tagsági viszonya automatikusan megszűnik. Ilyen esetekben, a tagsági jogviszony megszűnését követően a tag az Egyesületbe való ismételt felvételt az adott évben csak akkor nyerhet, ha a tagfelvételi kérelmének benyújtásával egyidejűleg a tagsági díjat a megelőző tárgyfélévre vonatkozóan visszamenőleg is befizeti.

30 Szja 1% felajánlások 144 fő 112 fő

31 Szakosztályvezetők feladatai december 18-ig Elmaradt tagdíjfizetések rendezése Hiányos tagsági adatok megküldése Küldöttek neveinek elküldése Jutalmazottak névsorának megküldése További folyamatos feladatok Levelező lista aktív használata kapcsolattartás. Hasznos javaslatok az adminisztrációs költségek kiegészítésére! (Évi átlag: ) Honlap kiegészítése, pontosítása, reklámozása.

32 HONLAP FB

33

I. Szakosztályi változások II. A küldöttközgyűlés előkészítése 1./ A év beszámolója - tervezet 2./ A év feladatai - tervezet

I. Szakosztályi változások II. A küldöttközgyűlés előkészítése 1./ A év beszámolója - tervezet 2./ A év feladatai - tervezet 2015. november 20. I. Szakosztályi változások II. A küldöttközgyűlés előkészítése 1./ A 2015. év beszámolója - tervezet 2./ A 2016. év feladatai - tervezet 3./ Az előkészítés logisztikai kérdései III./

Részletesebben

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS 2017.01.28. TTT TATA Bejelentve Tagdíj rendezve 1 35 fő 35 fő 2 41 fő 41 fő 3 20 fő 17 fő 4 74 fő 74 fő 5 1 fő 0 fő 6 25 fő 25 fő 7 18 fő 18 fő 8 4 fő 2 fő 9 13 fő 13 fő 10 5 fő 3 fő 11

Részletesebben

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS 2016.01.30. Bejelentve 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 Kilépett Tagdíj rendezve 40 fő 33 fő 20 fő 73 fő 45 fő 35 fő 18 fő 6 fő 13 fő 20 fő 11 fő 26 fő 19 fő 20 fő 40 fő 33 fő 20 fő 75

Részletesebben

Éves kibővített elnökségi ülés

Éves kibővített elnökségi ülés Éves kibővített elnökségi ülés 2018. november 23 Napirendi pontok 1./ Általános tájékoztató az egyesület és a szakosztályok helyzetéről 2./ A soron következő vezetőségválasztó küldöttközgyűlés előkészítése

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ŰLÉS

ELNÖKSÉGI ŰLÉS ELNÖKSÉGI ŰLÉS 2017.11.17. 2017. október 15-i helyzetnek megfelelően NAPIRENDI PONTOK 1./ Általános tájékoztató az egyesület és a szakosztályok helyzetéről 2./ A soron következő küldöttközgyűlés előkészítése

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS

KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS KÜLDÖTTKÖZGYŰLÉS 07.0.8. TTT TATA Küldöttközgyűlés létszámadatai Bejelentve Tagdíj Összesen 39 fő 39 fő 4 fő 4 fő 3 7 fő 7 fő 4 74 fő 74 fő 5 fő 0 fő 6 5 fő 5 fő 7 8 fő 8 fő 8 5 fő 9 0 fő fő 3 7 fő 7 fő

Részletesebben

Vezetőségválasztó küldöttközgyűlés

Vezetőségválasztó küldöttközgyűlés Vezetőségválasztó küldöttközgyűlés 2014. január 25. Bejelentett létszám 31 fő Hivatalos létszám tagdíjat fizetett Küldött (17..) 17 31 8 32 fő 15 4 23 fő 10 2 77 fő 76 16 34 fő 34 8 79 fő 77 16 23 fő 23

Részletesebben

Küldöttközgyűlésen szavazásra jogosultak létszámadatai

Küldöttközgyűlésen szavazásra jogosultak létszámadatai +15 Bejelentve 1 44 fő 44 fő 2 39 fő 39 fő 3 29 fő 26 fő 4 76 fő 76 fő 5 1 fő 0 fő 6 25 fő 25 fő 7 17 fő 17 fő 8 10 fő 9 fő 9 9 fő 9 fő 10 3 fő 0 fő 11 15 fő 15 fő 12 25 fő 20 fő 13 18 fő 18 fő 14 20 fő

Részletesebben

Atlétika és Triatlon * Tájfutás * Íjászat * Természetjárás * Teremlabdarúgás * Klapka Focisuli * Mustangs * Warhammer * Sportlövészet * Boksz

Atlétika és Triatlon * Tájfutás * Íjászat * Természetjárás * Teremlabdarúgás * Klapka Focisuli * Mustangs * Warhammer * Sportlövészet * Boksz Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2 : (30)

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2008. Február 09. Az egyesület létszáma 2007. december 31. Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 43 fő 26 fő 19 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE https://ttt-tata.hu; ttt.tata.2004@gmail.com 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2. 63200030-11023517 06 (30) 575-4324 18614828-2-11 Tájékozódási futás

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület elnökségi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület elnökségi üléséről. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-2-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2 : (30)

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. január 21. Létszám Tájfutó Szakosztály 30 fő Tömegsport Szakosztály 18 fő Egyesület: 48 fő Jelen van: 38 fő Távol: 10 fő Határozatképesség V/1/b. pont minimum 50%

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:    Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

TTT. 38 fő Esetén. Vezetőség. A Küldöttközgyűlés. 44 fő. határozatképes. 401 fő. Alapszabály % Hivatalos létszám. Szavazás szavazócédulával

TTT. 38 fő Esetén. Vezetőség. A Küldöttközgyűlés. 44 fő. határozatképes. 401 fő. Alapszabály % Hivatalos létszám. Szavazás szavazócédulával TTT Vezetőség Hivatalos létszám Tagdíjat fizetett 17 Küldött (17..) 44 fő 40 fő 39 19 8 4 21 fő 79 fő 18 76 4 16 35 fő 79 fő 16 fő 35 0 14 8 0 4 17 fő 17 4 19 fő 33 fő 18 fő 401 fő 19 23 0 260 fő 4 6 0

Részletesebben

Az egyesület létszáma

Az egyesület létszáma TATAI TÖMEGSPORT ÉS TÁJFUTÓ HONVÉD SPORTEGYESÜLET Éves beszámoló és tisztújító közgyűlés 2009. január 31. Az egyesület létszáma Jelen: fő ( %) Távol: fő Határozatképesség - V/1/b. pont minimum 50% - 2/3

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:     Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület 2011. február 05. Tájfutó 57 12 fő Tömegsport 32 8 fő Íjász 28 6 fő Kispályás Labdarúgó 8 2 fő Természetjáró 65 14 fő Amerikai Football 31 8 fő Összesen:

Részletesebben

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE)

Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA TATAI TÖMEGSPORT ÉS TÁJFUTÓ HONVÉD SPORTEGYESÜLET SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA Jóváhagyva a 2014. január 25-én lezajlott küldöttközgyűlésen. (Jelen lévő létszám 44 fő, ebből igen 42 fő, nem 2 fő,

Részletesebben

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE https://ttt-tata.hu; ttt.tata.2004@gmail.com 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2. 63200030-11023517 06 (30) 575-4324 18614828-2-11 Tájékozódási futás

Részletesebben

Az egyesület létszáma

Az egyesület létszáma Küldöttközgyűlés Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület 2010. február 06. Az egyesület létszáma Szakosztály Létszám Küldöttek Vezetőség 10 Tájfutó 50 10 Tömegsport 32 10 Íjász 24 6 Kispályás

Részletesebben

Jelen vannak: a jegyzőkönyv mellékletét képező jelenléti íven feltüntetett tagok.

Jelen vannak: a jegyzőkönyv mellékletét képező jelenléti íven feltüntetett tagok. J e g y z ő k ö n y v amely készült: 2017. május 30. napján az Egri Spartacus Tájékozódási Futó Sportegyesület éves rendes közgyűléséről. Helyszín: Egri Városi Sportiskola Klubhelyisége, 3300 Eger, Stadion

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:     Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) Tatai Tömegsport és Tjfutó Honvéd Sportegyesület TTT-HSE http://ttt-tata.etata.hu; ttt.tata.2004@gmail.com 2890 Tata, Mjus 1 út 53/B.2/2. 63200030-11023517 06 (30) 575-4324 18614828-2-11 = Tjfuts * Atlétika

Részletesebben

Web: Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.

Web:    Bank: ; Adószám: : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-1-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B. : (30)

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva.

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv. Nyílt szavazás. Tartózkodás és nem szavazat nélkül egyhangúlag elfogadva. Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2014.10.30., szerda 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2014. Jegyzőkönyv Boronkai József: Köszöntöm az

Részletesebben

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület 2016. évi tevékenységéről Egyszerűsített éves beszámoló mérlege Egyszerűsített éves beszámoló eredmény-kimutatása Közhasznúsági melléklet

Részletesebben

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30)

Tata, Május 1 út 53/B.2/ (30) KÖZHASZNÚ BESZÁMOLÓ a Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület 2017. évi tevékenységéről Egyszerűsített éves beszámoló mérlege Egyszerűsített éves beszámoló eredmény-kimutatása Közhasznúsági melléklet

Részletesebben

11. Tatai Honvéd Kupa szeptember 01. Tata R A J T L I S T A

11. Tatai Honvéd Kupa szeptember 01. Tata R A J T L I S T A Tatai Tömegsport és Tájfutó Honvéd Sportegyesület (TTT-HSE) Web: http://ttt-tata.etata.hu; email: ttt-tata@etata.hu Bank: 63200030-11023517; Adószám: 18614828-2-11 : 2890 Tata, Május 1 út 53/B.2/2 : (30)

Részletesebben

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV

Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Magyar BMX Cross-Triál Szövetség JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar BMX Cross-Triál Szövetég 2001. Április 24-én megtartott közgyűléséről és az ott hozott határozatokról. Közgyűlés időpontja: 2001. Április 24.

Részletesebben

Tanítóképző Főiskola Sportklub (Budapest) Alapszabálya

Tanítóképző Főiskola Sportklub (Budapest) Alapszabálya Tanítóképző Főiskola Sportklub (Budapest) Alapszabálya 1. A Sportegyesület neve, székhelye 1. A Sportegyesület neve: Tanítóképző Főiskola Sportklub Budapest, rövidítve: BTFSK. 2. Székhelye: 1126 Budapest,

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS. a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület 2008. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján)

KÖZHASZNÚ JELENTÉS. a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület 2008. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) KÖZHASZNÚ JELENTÉS a 2008. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) Tartalom: A. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója a. Mérleg (T. 1715/B.r.sz.

Részletesebben

Z M N E KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. ÉVRÕL

Z M N E KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. ÉVRÕL Z M N E KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. ÉVRÕL A közhasznú társaságokra vonatkozó törvényi szabályozások rendelkezéseinek megfelelõen, a Honvéd Zrínyi Sportegyesület elnöksége - a társadalmi szervezet alapszabályával

Részletesebben

INFORMATIKAI VEZETŐK TÁRSASÁGA Közhasznú Egyesület IVETAR

INFORMATIKAI VEZETŐK TÁRSASÁGA Közhasznú Egyesület IVETAR Informatikai Vezetők Társasága Elnökségi Ülés Jegyzőkönyv Az elnökségi ülés időpontja: 2015. február 27, 11:00 óra A helye: 7621, Pécs, Király utca 46. Jelen vannak: a mellékelt jelenléti ív szerint Meghirdetett

Részletesebben

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318

Magyar Naturisták Egyesülete Székhely, levelezési cím: 2337 Délegyháza, Naturista part 1318 Jegyzőkönyv kivonat a Magyar Naturisták Egyesületének rendes közgyűlésén hozott határozatairól Időpont: 2016. április 16. 10 óra Helyszín: Délegyháza Művelődési Ház, Délegyháza, Szabadság tér 1. Jelen

Részletesebben

HATÁROZATOK TÁRA 2016.

HATÁROZATOK TÁRA 2016. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2016. 01/2016. (03. 08.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége a MOB Gerevich Aladár Sportösztöndíj Szabályzatának

Részletesebben

KÖZHASZNÚ JELENTÉS. a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület 2009. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján)

KÖZHASZNÚ JELENTÉS. a Honvéd Sas-hegy Sportegyesület 2009. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) KÖZHASZNÚ JELENTÉS a 2009. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) Tartalom: A. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója a. Mérleg (T. 1715/B.r.sz.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése

Jegyzőkönyv. Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Jegyzőkönyv Motoros Könnyűrepülő Sport Szövetség /MKSSZ/ Közgyűlése Az ülés helye: Budapest IV ker. Berlini u. 47-49. (volt gyógyszerkutató) Az ülés időpontja: 2014. március 1. 10 óra Ferinc Vince, az

Részletesebben

A MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLYÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA

A MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLYÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA A MAFC SÚLYEMELŐ SZAKOSZTÁLYÁNAK SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA I. Általános rendelkezések A MAFC sportegyesület a bázisát képező Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetemmel együttműködő tradicionális

Részletesebben

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen.

A mandátumvizsgáló bizottság elnöke bejelenti, hogy 14:00 órakor az 77 tagból 7 tag van jelen. Helyszín: Gastland M0 Étterem és Konferenciaközpont 2311 Szigetszentmiklós (M0 Autóút 19 km) Időpont: 2018. május 22. (kedd) 14:00 Jelenlévők: A csatolt jelenléti ív szerint Hermann Henrik levezető elnök

Részletesebben

A Szent Gellért Diákszövetség. - módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt ALAPSZABÁLYA december 19.

A Szent Gellért Diákszövetség. - módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt ALAPSZABÁLYA december 19. A Szent Gellért Diákszövetség - módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt ALAPSZABÁLYA 1 2015. december 19. 1. Általános rendelkezések: 1.1. Az egyesület neve: Szent Gellért Diákszövetség 1.2. Az egyesület

Részletesebben

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL

KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS ÉVRŐL KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS 2010. ÉVRŐL Tisztelt Küldöttgyűlés! A közhasznú társaságokra vonatkozó törvényi szabályozások rendelkezéseinek megfelelően, a Szolnoki Honvéd Sportegyesület (SZHSE) e l n ö k s é

Részletesebben

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén

L.T.SZ Közgyűlés. Jegyzőkönyv. Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén L.T.SZ Közgyűlés Jegyzőkönyv Készült a Létesítményi Tűzoltóságok Országos Szövetsége évi rendes közgyűlésén Helyszín: 2015. április 09. 2481 Velence, Kiss köz 6. Hotel Juventus konferenciahelyiségében.

Részletesebben

Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club Alapszabálya 2013

Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club Alapszabálya 2013 Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club Alapszabálya 2013 1/5 I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1. (1) Az Esztergomi Vitézek Rögbi, Atlétikai és Football Club (a továbbiakban: sportegyesület) az

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete február 27-én megtartott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2012. február 27-én megtartott közgyűléséről Közgyűlés helye: Szeged, Osztrovszky u. 6. Időpontja: 2012. február 27.16.30. óra Taglétszám: 80 fő Megjelentek száma:

Részletesebben

Egyesületi alapszabály

Egyesületi alapszabály EASZ-01 - Egyesület adatai 1. Kötelező rendelkezések az általános rendelkezések körében 1.1. az egyesület neve Nemzeti Ifjúsági Tanács Egyesület 1.2. az egyesület székhelye Irányítószám Község, város Közterület

Részletesebben

tata.etata.hu

tata.etata.hu KÖZHASZ Ú JELE TÉS a Tartalom: 2005. évi közhasznú tevékenységéről (Az 1997. évi Tv. alapján) A. A számviteli törvény szerinti egyéb szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója a. Mérleg (T. 1715/B.r.sz.

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 A szervezet neve: Mozgássérültek Mezőkövesdi Egyesülete Jegyzőkönyv Helye:

Részletesebben

Általános Rendelkezések. Célok. Feladatok

Általános Rendelkezések. Célok. Feladatok Gyermek Kosárlabda Sportegyesület Szekszárd ALAPSZABÁLYA Általános Rendelkezések 1. Az Egyesület neve: Gyermek Kosárlabda Sportegyesület Szekszárd 2. Az egyesület rövidített neve: GY.K.S.E. Szekszárd 3.

Részletesebben

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület

A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület Szervezeti és Működési Szabályzata. A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület A Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület SZERVEZETI ÉS MŰKÖDÉSI SZABÁLYZATA 2008. I. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A Sportegyesület jogállása Az Magyar Műrepülő Klub Közhasznú Sportegyesület alakuló közgyűlése

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Békés Megyei Lovas Szövetség elnökségi üléséről. Jelenléti ív szerint (1. számú melléklet)

JEGYZŐKÖNYV. a Békés Megyei Lovas Szövetség elnökségi üléséről. Jelenléti ív szerint (1. számú melléklet) Békés Megyei Lovas Szövetség JEGYZŐKÖNYV a Békés Megyei Lovas Szövetség elnökségi üléséről Időpont: 2012. június 18. 17 00 óra Helye: Békéscsaba, Pásztor u. 34. Jelen vannak: Jelenléti ív szerint (1. számú

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.

JEGYZŐKÖNYV. a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2. JEGYZŐKÖNYV Amely készült: Jelen vannak: a Vas Megyei Kereskedelmi és Iparkamara XL. Küldöttgyűlésén 2012. január 31-én a VMKIK Székházában (9700 Szombathely,Honvéd tér 2.) a mellékelt jelenléti ív szerint

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről. A közgyűlésen jelen vannak a jelenléti ív szerinti 7 tagegyesület képviselői:

JEGYZŐKÖNYV. a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről. A közgyűlésen jelen vannak a jelenléti ív szerinti 7 tagegyesület képviselői: JEGYZŐKÖNYV a Magyar Pétanque Szövetség 2014. évi rendes közgyűléséről A közgyűlés helye: 7396, Magyarszék, Kossuth Lajos utca 51. A közgyűlés időpontja: 2014. február 22. 10:00 óra A közgyűlésen jelen

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Nagyecseden, a Polgármesteri Hivatal tanácstermében, 2015. április 16-án az önkormányzati képviselő-testület r e n d k í v ü l i nyilvános üléséről Jelen voltak: Kovács Lajos,

Részletesebben

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2016. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2016.04.19./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok. 1. A Komáromi Úszóklub SE Felügyelő Bizottságának beszámolója a 2013. év gazdálkodásáról

Jegyzőkönyv. Napirendi pontok. 1. A Komáromi Úszóklub SE Felügyelő Bizottságának beszámolója a 2013. év gazdálkodásáról 1 Jegyzőkönyv Készült a Komáromi Úszóklub SE Közgyűlésének 1/2014. megbeszélésén 2014. március 25-én 18:30-21:00 között Komáromban, a Táncsics M. u. 34-ben a Komthermál Kft. tanácstermében. Jelen vannak:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Rémesné Orbán Beáta Déri Tibor Jakab Róbertné Végső Pál Grozdics Lászlóné

JEGYZŐKÖNYV. Rémesné Orbán Beáta Déri Tibor Jakab Róbertné Végső Pál Grozdics Lászlóné JEGYZŐKÖNYV Készült 2014. november 12-én 14 35 órakor a Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola igazgatói irodájában a "Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola Dolgozóiért és Diákjaiért" Alapítvány

Részletesebben

2012.01.01.-2012.12.31.

2012.01.01.-2012.12.31. Ovi-Foci Közhasznú Alapítvány 1023 Budapest, Komjádi Béla utca 3. 3/18. A számviteli törvény szerinti civil szervezetek közhasznú egyszerűsített beszámolója 2012.01.01.-2012.12.31. Budapest, 2013. május

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a bizottság május 26-án megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV a bizottság május 26-án megtartott üléséről SZANK KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK PÉNZÜGYI BIZOTTSÁGA 6/2016. JEGYZŐKÖNYV a bizottság 2016. május 26-án megtartott üléséről Határozatok száma: 27-32. 1 TARTALOMJEGYZÉK 27/2016.(V.26.) PBH.

Részletesebben

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE

MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE MOZGÁSSÉRÜLTEK MEZŐKÖVESDI EGYESÜLETE Tel : 49/411-346; 500-169 Fax : 0649/500-170 Adószám:18417803-1-05 Bank Sz.:55100162-12001462 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. április 09-én, Mezőkövesden, az

Részletesebben

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről

A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V A Horgász Egyesületek B.A.Z. Megyei Szövetsége Küldött közgyűléséről Helye: Az MSZP Miskolci székhelye 3530 Miskolc Corvin út 9 Ideje: 2016. április 23. / szombat / 9,00 óra dr. Kovács

Részletesebben

Közgyűlési jegyzőkönyv

Közgyűlési jegyzőkönyv Közgyűlési jegyzőkönyv Készült a CentrArt Művészettörténészek Új Műhelye Közhasznú Egyesület megismételt közgyűlésén 2014. február 21, péntek 17:30 órai kezdettel a Prága Kávézó (1089 Budapest, Baross

Részletesebben

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY

Alapszabály- Rábatamási Sportkör ALAPSZABÁLY ALAPSZABÁLY 1 1. Általános rendelkezések: A sportegyesület neve: Rábatamási Sportkör Székhelye: 9322 Rábatamási, Rákóczi u. 1. Színe: Sárga-fekete Működési területe: Győr-Moson-Sopron megye A sportegyesület

Részletesebben

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV

Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Közgyűlési JEGYZÓKÖNYV Tárgy: A Bányagépészet a Műszaki Fejlődésért Alapítvány 2012 évi Közgyűlése Készült: Balatongyörök, 2012.szeptember 27. Ács József: Közgyűlés megnyitása; Jelenlévők köszöntése; A

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat

JEGYZŐKÖNYV. 1/2011. (IV.15.) számú Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlési határozat JEGYZŐKÖNYV Készült 2011. április 15-én 18.30 órakor a Zirc és Környéke Ipartestület közgyűlésén a Zirc és Környéke Ipartestület székházában a Zirc, Vak B. u. 1. szám alatt. Jelen vannak: jelenléti ív

Részletesebben

KOMÁROMI VSE. Alapszabály

KOMÁROMI VSE. Alapszabály KOMÁROMI VSE Alapszabály A Komárom Városi Sportegyesület alapszabálya I. Az egyesület neve, székhelye 1.1. Az egyesület neve : Komárom Városi Sportegyesület 1.2. Az egyesület székhelye: 2922 Komárom, Stadion

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL

JEGYZŐKÖNYV A MAGYARORSZÁGI AMERIKAI STAFFORDSHIRE TERRIER EGYESÜLET KÖZGYŰLÉSI JEGYZŐKÖNYV, 2015. MÁJUS 29. 1. OLDAL 1. OLDAL JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyarországi Amerikai Staffordshire Terrier Egyesület (továbbiakban, de nem kizárólagosan: Egyesület) rendkívüli Közgyűlésén, Dunavarsányban, a Gyóni Géza utca 5 szám alatt.

Részletesebben

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK JEGYZÉKE

KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK JEGYZÉKE KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK JEGYZÉKE a Dél-alföldi Regionális Innovációs Ügynökség Közhasznú Egyesület (a továbbiakban: DA-RIÜ KhE./Egyesület) Közgyűlésének 2011. május 30-án hozott határozatairól 1/2011. (V.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/ április 22. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 4/2014 2014. április 22. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. április 22. 14h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: - az 2. számú Mellékletként csatolt jelenléti ívet aláíró személyek. (32 fő + 2 fő vendég )

JEGYZŐKÖNYV. Jelen vannak: - az 2. számú Mellékletként csatolt jelenléti ívet aláíró személyek. (32 fő + 2 fő vendég ) 1 JEGYZŐKÖNYV Készült 2013. március 13-án 14:15-i kezdettel a FESTO-AM Gyártó Kft. 1037 Budapest, Csillaghegyi út 32-34. szám alatti rendezvénytermében a FESTO-AM Sport Egyesület éves rendes taggyűlésén.

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/ május 9. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 5/2014 2014. május 9. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett (megismételt) Rendkívüli Időpont: 2014. május 9. 11h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

Az Országos Polgárőr Szövetség 2013. évi közhasznúsági jelentése Bevételek

Az Országos Polgárőr Szövetség 2013. évi közhasznúsági jelentése Bevételek 19666718-9499-517-01 Statisztikai számjel Országos Polgárőr Szövetség 1077 Budapest Király u.71. Közhasznú szervezetek Közhasznú egyszerűsített éves beszámolója 2013 év Keltezés: Budapest, 2014.március

Részletesebben

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv

BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés Jegyzőkönyv Helye: Ökológiai Intézet, BFTE iroda. 3525 Miskolc, Kossuth u. 13. I. emelet Ideje: 2016.08.23., kedd 17.00 óra BFTE - Megismételt rendkívüli taggyűlés 2016. Jegyzőkönyv Makár Richárd: Köszöntöm a megismételt

Részletesebben

Pénzügyi beszámoló 2010.

Pénzügyi beszámoló 2010. Pénzügyi beszámoló 2010. BEVÉTELEK Egyesületi bevételek 588.504 Pályázatok, egyéb támogatások 120.000 Magánszemélyek támogatása 294.640 Önkormányzati működési támogatás 1,972.468 2011. év terhére előleg

Részletesebben

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30.

ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/ szeptember 30. ELNÖKSÉGI ÜLÉS 8/2014 2014. szeptember 30. MAGYAR MOTORSPORT SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGI ÜLÉS Elnökségi ülés típusa: Tervezett Rendkívüli Időpont: 2014. június 19. 17h Helyszín: Magyar Sport Háza, 1146 Budapest,

Részletesebben

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb:

A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület. Jegyzőkönyv. a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: A szervezet neve: Óbarokért Sport és Szabadidő Szervező Egyesület 1.A szerv neve: (a válasz aláhúzandó) Jegyzőkönyv a. közgyűlés b. elnökség c. kuratórium d. egyéb: 2.Az ülés időpontja (év/hónap/nap/óra):

Részletesebben

Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi közhasznúsági jelentése

Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi közhasznúsági jelentése Az Országos Polgárőr Szövetség 2011. évi közhasznúsági jelentése A pénztár záró egyenleg: 77 A valutapénztár záró egyenlege: 77 A bankszámla záró egyenlege: 6 624 A lekötött bankszámla egyenlege: 55 000

Részletesebben

CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET

CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET CLUB DYNAMIC SPORTEGYESÜLET 2010. július 3-án megtartott közgyűlés jegyzőkönyve 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: a Club Dynamic SE közgyűlésén 2010. július 3-án 10 órakor Levezető elnök Ács Sánta Imre

Részletesebben

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről

Határozatok a Magyar Evezős Szövetség ára összehívott Közgyűléséről Magyar Evezős Szövetség Közgyűlési határozatok 2013. Határozatok a Magyar Evezős Szövetség 2013. 04. 06-ára összehívott Közgyűléséről MESZ 2013.04.06/1. sz. közgyűlési Határozat A közgyűlés egyhangúan

Részletesebben

TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6724 Szeged, Tápai u. 26 I/ évi Közhasznúsági jelentés

TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6724 Szeged, Tápai u. 26 I/ évi Közhasznúsági jelentés TADASHII Harcművészeti Sportegyesület 6724 Szeged, Tápai u. 26 I/2 2011. évi Közhasznúsági jelentés A TADASHII Harcművészeti Sportegyesület Közhasznúsági jelentése a 2011-es esztendőről 1. Számviteli beszámoló

Részletesebben

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK

2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2014. évi HATÁROZATOK JEGYZÉKE I. KÖZGYŰLÉSI HATÁROZATOK II. ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK I. Közgyűlési Határozatok 2014.05.20./1.sz. KGY. határozat: A Közgyűlés elfogadja a meghívóban kiküldött napirendi pontokat.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 2/ sz. határozat: Nádasi Tibor ismertette a meghirdetett napirendet, melyet a közgyűlés egyhangúan elfogadott:

Jegyzőkönyv. 2/ sz. határozat: Nádasi Tibor ismertette a meghirdetett napirendet, melyet a közgyűlés egyhangúan elfogadott: 1 Jegyzőkönyv mely készült a MBSZ megismételt rendes közgyűlésén, melyet 2012. május 18-án tartottak, a Budapest XII. ker., Böszörményi út 20-22. szám alatt. A Magyar Bridzs Szövetség Elnöksége a szokásos

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Csömödér. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 14. napján megtartott. nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Csömödér. Községi Önkormányzat Képviselőtestülete év május hó 14. napján megtartott. nyilvános üléséről. JEGYZŐKÖNYV Csömödér Községi Önkormányzat Képviselőtestülete 2014. év május hó 14. napján megtartott nyilvános üléséről Határozatok: Sorszáma Kódja 30/2014.(V.14.) 31/2014.(V.14.) 32/2014.(V.14.) Z1 Z1

Részletesebben

DELFIN SPORTEGYESÜLET ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS

DELFIN SPORTEGYESÜLET ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS DELFIN SPORTEGYESÜLET 8000.SZÉKESFEHÉRVÁR, BÁRTFAI UTCA 6. 2013. ÉVI KÖZHASZNÚSÁGI JELENTÉS SZÉKESFEHÉRVÁR, 2014.04.25. SPORTEGYESÜLET ELNÖKE TARTALOM 1. A szervezet alapadatai 2. Számviteli beszámoló

Részletesebben

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018.

Magyar Hallássérültek Sportszövetsége HATÁROZATOK TÁRA 2018. Magyar Hallássérültek Sportszövetsége ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK HATÁROZATOK TÁRA 2018. 1/2018. (01. 04.) számú MHSSZ elnökségi határozat Az MHSSZ Elnöksége bowling szakágvezetőnek Kapronczayné Karádi Magdolnát

Részletesebben

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről

Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Jegyzőkönyv a Szegedi Szlovákok Egyesülete 2013. június 22 -én 15 órára ősszehívott közgyűléséről Mellékletek: jelenléti ív meghívó Módosított alapszabály Közgyűlés helye: Szeged, Szent-Györgyi Albert

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök

JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Gazdasági alelnök, levezető elnök JEGYZŐKÖNYV a MAMS Elnökségi üléséről 2008. március 5. 19h Magyar Sport Háza 1146 Budapest, Istvánmezei út 1-3. Jelen vannak: Csiba Péter Pusztai Csaba Daragó István Kökényesi György Sasvári Sándor Tóth

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV A jelen jegyzőkönyv a VASÁRNAPI ISKOLAI SZÖVETSÉG (a továbbiakban: VISZ) közgyűléséről készült. A közgyűlés helyszíne a VISZ székhelye (2119 Pécel, Nyírfa utca 1.). A közgyűlés időpontja: 2016.

Részletesebben

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv

1/4. 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Nagycsaládosok Országos Egyesületének a tagja 2030 Érd, Viola u. 35. Levélcím: 2031 Érd, Pf.204 1/4 1/2011. Közgyűlés jegyzőkönyv Készült az Ága-Boga Nagycsaládosok Érdi Egyesülete Közgyűlésén 2011. április

Részletesebben

2012. Szobért-Szobiakért Közalapítvány 2628 Szob, Szent Imre u. 12. Egyszerűsített éves beszámoló. Nyilvántartási szám: 1380

2012. Szobért-Szobiakért Közalapítvány 2628 Szob, Szent Imre u. 12. Egyszerűsített éves beszámoló. Nyilvántartási szám: 1380 Szobért-Szobiakért Közalapítvány 2628 Szob, Szent Imre u. 12. Nyilvántartási szám: 138 Egyszerűsített éves beszámoló 212. Tartalom: - közhasznúsági jelentés - mérleg - eredmény-kimutatás - könyvvizsgálói

Részletesebben

A Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület 2014. évi közgyűléséről. időpontja: 2014.05.03. 10.00. helyszíne: Barabás Kaszonyi-hegy Kutatóház

A Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület 2014. évi közgyűléséről. időpontja: 2014.05.03. 10.00. helyszíne: Barabás Kaszonyi-hegy Kutatóház Jegyzőkönyv A Beregi Természet- és Környezetvédelmi Egyesület 2014. évi közgyűléséről. időpontja: 2014.05.03. 10.00 helyszíne: Barabás Kaszonyi-hegy Kutatóház Jelen vannak az előzetesen meghívott, a jelenléti

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Pusztamiskei Családgondozói Feladatellátó Társulás Társulási Tanács 8455 Pusztamiske, Dózsa Gy. u. 26. Szám: 156-3/2014/Kol. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: A Pusztamiskei Családgondozói Feladatellátó Társulás

Részletesebben

SecondWind Mátrafüredi Közhasznú Sportegyesület

SecondWind Mátrafüredi Közhasznú Sportegyesület A SecondWind MKSE (a továbbiakban: Egyesület) 2007. évre vonatkozó, a közhasznú szervezetekről szóló 1997. évi CLVI. törvény (Khtv.) szerint készített és a Sportegyesület Közgyűlése által 2008. május 10.

Részletesebben

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit.

19:07 Jakab Annamária elnök ismerteti az alapszabály módosítás részleteit. Teljesítménytúrázók Társasága Levélcím: 1590 Budapest, Pf. 110. Székhely: 1035 Budapest, Raktár u. 6. e-mail: ttt.levelek@gmail.com Telefon: +36 70 9412258 elnök: Jakab Annamária Jegyzőkönyv a Teljesítménytúrázók

Részletesebben

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről.

Jegyzőkönyv A HTBK Székesfehérvári Szervezete Közgyűléséről. HONVÉDSÉG ÉS TÁRSADALOM BARÁTI KÖR Székesfehérvári Szervezete -Közhasznú társadalmi szervezet- 8000. Székesfehérvár, Malom utca 2. Tel./ Fax: 00-36-22-503-186, www.htbkszfvar.hu, email: htbk.szfvar@regiment.hu

Részletesebben

2018. évi költségvetés tervezet tárgyalása

2018. évi költségvetés tervezet tárgyalása 2018. évi költségvetés tervezet tárgyalása 1. Bevételek terv (eft) 1.0 Nyitó Pénzkészlet 36 213 ** 1.1. Tagdíj, tagdíj jellegű befizetések 153 001 * 1.1.1. Tagdíj 135 075 1.1.2. Nyilvántartottak befizetései

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott, alakulo

JEGYZŐKÖNYV. Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott, alakulo _ FŐVÁROSI TÖRVÉNYSZ K 20 JEGYZŐKÖNYV Készült a Magyar Villanyautó Klub Egyesület 2014. szeptember hó 30. napján, a 118% Budapest, Ullöi út 452 sz. alatti lila Kávéház és Etterem helyiségében megtartott,

Részletesebben