üvegdekorációs megoldások minden otthonba bombexhome

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "üvegdekorációs megoldások minden otthonba bombexhome"

Átírás

1 üvegdekorációs megoldások minden otthonba bombexhome

2 használati útmutató Ez a katalógus egy interaktív digitális publikáció, mely abode reader pdf olvasó programra lett optimalizálva. A maximális felhasználói élmény elérése érdekében használd az adobe reader legfrissebb változatát. Amennyiben nem rendelkezel vele, ingyenesen letöltheted ide kattintva. A katalógus legoptimálisabb megtekintéséhez, válaszd a teljes képernyős módot, melyet a nézet menüpontban tudsz kiválasztani. Teljes képernyős módban az iránygombok segítenek a navigálásban, illetve a tartalomjegyzék megfelelő pontjára kattintva is navigálhatsz a dokumentumban. A katalógus linkeket tartalmaz, melyekre kattintva bővebb információt olvashatsz az adott témakörről.

3 Konyha hátfal Tartalom Sokszínű dekoráció Fürdőszoba dekoráció 7-17 üvegajtó Bevezetés 4-6

4 Mi a bombex home? Szabadság, a dekoráció korlátlan szabadsága

5 a bombex home-ról... A BOMBEX HOME létrehozásának az volt a célja, hogy olyan egyedi belsőépítészeti termékeket alkossunk, melyek dekorációs lehetőségei nem ismernek határokat. Bútorok, burkolatok olyan típusú dekorációját valósítottuk meg, melyek igazi exkluzivitást csempésznek minden lakásba, otthonba.

6 üvegdekorációról... A technológia fejlődésével egyre széleskörűbb belsőépítészeti és lakberendezési technikák és újdonságok kerülnek látókörünkbe. A nyomtatással dekorált üvegfelület az egyik ilyen újdonság, mely látványos és egyedi dekorációs lehetőség.

7 egyedi és exkluzív Fürdőszobai üveghátfalak Szakítsunk végre a hagyományokkal és vállaljunk be valami egészen egyedi burkolatot a fürdőszobánkba. A fürdőszoba a relaxáció és a nyugalom helyszíne kéne, hogy legyen. Miért ne válasszunk olyan dekorációt oda, mely a mi egyéniségünkhöz illik, a mi kikapcsolódásunkat segíti... Ne habozzunk tovább!

8 Fa szaniterek, kő falburkolat és üveg hátfal a vizesblokkban. Az anyagok harmóniáját a nyomtatott hátfal teszi teljessé. Örömteli itt kezdeni a reggelt, és kipihenni egy hosszú nap fáradalmait.

9 Egy tengerparti naplemente, melyben fürdőzés közben gyönyörködhetünk. Ha ilyet hallunk, egyből egy trópusi országban töltött nyaralás jut eszünkben, nem a saját fürdőszobánk. Pedig minden fürdőszobánkban eltöltött fürdés egy nyaralás élménye lehet...

10 Egy vízesésben zuhanyozni?! Persze nem ugyanaz, de a környezetet megteremthetjük egy elképesztően élethű nyomtatott üveghátfal dekoráció segítségével.

11 Mindenki, aki a nyomtatott zuhanykabin hátfal mellett dönt, a felhőtlen kikapcsolódást választja, melyet egy fantasztikus élmény segítségével kíván elérni. A tenger alatt érezni magad, a búvárkodás élményét a zuhanykabinodba csempészni már nem lehetetlen.

12 Nem csak a zuhanyzó és a kád hátfalai készíthetőek nyomtatott üvegből. A mosdó előtt is épp elég időt töltünk el ahhoz, hogy fantasztikusan nézzen ki.

13 Íme, egy példa, hogy faldekoráción és térelválasztáson kívül még mire használhatjuk a nyomtatással dekorált üvegfelületeket a fürdőszobában. A mosdópultot is egész egyedivé és gyönyörűvé varázsolhatjuk segítségével.

14 LEgkedveltebb fürdőszobai hátfal képek Az egyik legkedveltebb fürdőszobai hátfalkép a vízesés. Zuhanykabin és kád hátfalaként is egyaránt kiválóan alkalmazható.

15 Gyakran választott téma a tengerparti naplemente, és a víz alatti fotók is. Általában mindkét kategória színvilágban és témában is tökéletesen passzol a fürdőszobához.

16 Ha nem tetszenek a fotók, válogathatunk rengeteg gyönyörű textúra és minta közül is.

17 Fürdőszobai üvegpanel típusok Szimpla hátfal Laminált hátfal Két oldalas Egy oldalas Egy oldalas Kivitel Transzparens (átlátszó) Falra szerelhető Szerelés Falra szerelhető Keretrendszerbe szerelhető Különálló üvegfalként szerelhető Élvilágítás MEgvilágítási lehetőségek Háttér megvilágítás Élvilágítás

18 exkluzív nyomtatott konyha hátfalak A konyha hátfal a konyhabútor éke. Látványos és nagyon exkluzív. Számtalan jelzővel illethetjük a nyomtatással dekorált konyha hátfalat, de valójában milyen pluszt ad a konyha látványvilágának csak az tudhatja, akinek már van

19 A konyha hátfalak általában hosszú és keskeny kialakításúak, így kifejezetten mutatósak rajtuk a városokról készült panorámaképek.

20 A legdekoratívabb várost ábrázoló hátfalképek az éjszakai panorámaképek és a fekete-fehér városképek. Dubai, Budapest, New York... Mindenkinek megvan a kedvence, mindenki könnyedén választhat magának várost konyhabútora dekorációjához.

21 Mikor a konyha hátfal mérete és kialakítása engedi, hagyhatjuk a panorámaképet, és választhatunk egyedibb, merészebb megoldást anélkül, hogy elhagyjuk a városkép témakörét.

22 Nagyon népszerű konyha hátfal téma a virágok és gyümölcsfotók alkalmazása. Ebben a témakörben is szinte végtelen számú választási lehetőségünk van. Mindöszsze a szín és formavilágra kell ügyelnünk.

23 Ezeknél a képeknél bátran kalandozhatunk és többféleképpen alkalmazhatjuk a gyümölcsök és virágok fotóit. Használhatunk megfelelő méretű és arányú fotót, mely beteríti az egész hátfalat, de választhatunk mindössze egy képet egyszínű háttér előtt, vagy készíthetünk belőlük textúrát is.

24 A legtöbbet használt gasztronómia témakör a bor és a hozzá kapcsolódó kiegészítők, környezet. Kiváló hangulatú fotók választhatóak ebben a kategóriában konyha hátfalunkra, de természetesen itt is jól mutathat egy ismétlődő textúra, vagy egy témához kapcsolódó montázsfotó is.

25 Ha nem szeretnénk fotót, akkor sem kell megijednünk. Temérdek mennyiségű szőnyegezhető minta áll rendelkezésünkre. A választott mintát könnyedén folytathatjuk konyhabútorunk környezetében is, akár egy csempét.

26 Kifejezetten kedvelt megoldás textúra alkalmazása a konyha hátfalon. Ebben az esetben sokkal könnyebb a szín és formavilágot a konyha és a konyhabútor hangulatával egyeztetni. Rengeteg a konyhához illő témakör áll rendelkezésünkre és sokkal bátrabbak lehetünk velük, mint egy fotó megválasztásánál.

27 Léteznek teljesen egyedi megoldások konyha hátfal dekorációjára, mikor egy kedvelt téma köré épülve készül el a dekorációra szánt kép. Az ilyen esetekben a konyha hátfal tükrözheti az egyéniségünket, mondanivalóval rendelkezik és mindezek mellett teljesen egyedi, senki másnak nincs ilyen...

28 Minden megoldást átgondolva, még mindig nincs igazán tetsző kép, melyet habozás nélkül betennénk a konyhánkba? A megoldás az egyedi grafika készítése. Engedjük szabadjára képzeletünket, és álmodjunk meg egy olyan képet, melyre tekintve mindig boldogság fog el.

29 Nyomtatott konyha hátfalak jellemzői EXTRÁK Biztonságos - 6 mm vastag edzett üveg Élmegvilágítás és háttérvilágítás (megfelelő helykiképzés esetén) Látványos - Élethű nyomtatás + fedőfehér Lehetőség konnektorhely-kivágásra Tartós - Víz, hő, pára és UV álló Exkluzív rozsdamentes alu keretrendszer

30 beltéri üvegajtók nyomtatott dekorációval Az eddig megszokott savmart vagy homokfújt üveggel szemben a nyomtatással dekorált üvegajtón gyakorlatilag bármilyen színes képet meg lehet jeleníteni, legyen szó grafikáról, rajzról vagy bármilyen mintáról.

31 Mi a különbség a savmart és a nyomtatott minta között? Élethű és karakteres színvilág, különleges és sokrétű forma világ, de ha csak egy szóval szeretnénk jellemezni a különbséget, akkor az az exkluzivitás.

32 Kedvelt témakör a textúrák vagy egyedi grafikák alkalmazása. Egy beltéri üvegajtó nyomtatott dekorációja esetén figyelnünk kell arra, hogyan illeszkedik az enteriőrbe. A textúrák alkalmazásával nem lesz nehéz dolgunk megtalálni a legmegfelelőbb megoldást.

33 Egy gyönyörű városi panorámakép, egy nevezettesség, egy tengerparti naplemente... Bármilyen fotót választhatunk üvegajtónkra, mely egészen biztos, hogy nem csak kiegészíti majd az adott helyiségbe megálmodott dekorációt, de meghatározó része is lesz.

34 LEgkedveltebb Üvegajtó Témakörök Természetesen az üvegajtók dekorációja esetén is a legkedveltebb témakör az élethű városképek kategóriája. Exkluzivitást, monumentalitást sugároz. Elcsépeltnek tűnhet, de a megfelelő környezetben egyáltalán nem az.

35 Mindenkinek van egy kedvelt témaköre, és biztosak lehetünk abban, hogy ezen a területen találunk olyan fotót, amely alkalmas lesz arra, hogy üvegajtónkat dekoráljuk vele. Egyedi hangulatot csempészhetünk otthonunkba az Eiffel torony, a Golden Gate híd vagy egy vagány kocsiról készült fotóval.

36 Természetesen a textúrák alkalmazásával sem nyúlhatunk mellé, sőt az üvegajtókra is igaz, hogy egy természetből kiragadott kép vagy egy fotóból készült textúra fog a legjobban mutatni ajtónkon.

37 üvegajtó típusok nyíló ajtó Toló ajtó Alumínium keretbe szerelt üvegajtó Keret nélkül vagy rejtett keretbe szerelt üvegajtó

38 sokszínű dekoráció, avagy lehetőségek üveggel Mikor építkezésre vagy felújításra adjuk fejünket, próbáljuk a legtökéletesebb, legszebb, legpraktikusabb megoldásokat keresni, hogy új otthonunk minden kívánalmunknak eleget tegyen. Ilyenkor természetes, hogy keressük az új trendeket, hogy lakásunk modern és látványos legyen. A nyomtatással dekorált üvegfelületek alkalmazása, ma már minden helyiségbe kínál olyan megoldásokat, melynek köszönhetően mindenkinek leesik az álla, aki belép új otthonodba.

39 Üveg térelválasztás A leggyakoribb probléma a térelválasztásokkal, hogy általában egy oldalon van ablaka a szobának. Így az egyik leválasztott tér ablak és természetes fény nélkül marad. Ebben az esetben kiválóan alkalmazható az üveg térelválasztás. Sőt a nyomtatással dekorált változata még arra is lehetőséget ad, hogy a nyomtatás típusától függően mennyi fényt engedjen át, mennyire legyen átlátszó.

40 Üveg falpanel Az üveg falpaneleket, ugyan úgy, ahogy a konyhában vagy a fürdőszobában bármely másik helyiségben is használhatjuk faldekorációnak, keretrendszerrel vagy anélkül. Háttérvilágítás segítségével akár álablak is készíthető így.

41 Üveg bútorajtó Állandó magas fény a bútoron... Így lehetne jellemezni az üvegből készült bútorajtókat. Az egyedi nyomtatásnak köszönhetően a bútorhoz illő grafika kerülhet a felületre. Elegáns, könnyen takarítható és teljesen egyedi.

42 szauna dekoráció A szauna környezetét is lehet nyomtatással dekorálni, ehhez megfelelő alapanyagra és grafikára van csupán szükség. Az üveg hőszigetelő képessége miatt akár a szauna fala is készülhet nyomtatással dekorált üvegpanelekből, de a szauna környezetében is számos egyedi ötletet meg lehet valósítani.

43 végszó Reméljük sikerült bemutatni, hogy a nyomtatással dekorált üveg mennyire exkluzív hatású, és milyen sok módon használható fel az otthonunk különböző helyiségeiben. Ha van egy ötleted vagy terved, amit a katalógusban szereplő termékek valamelyikével szeretnéd megvalósítani, akkor keress minket az elérhetőségeinken. Megrendelés esetén számos ajándék szolgáltatással is állunk rendelkezésedre (szakmai tanácsadás, 3d látványtervezés, képválasztás).

44 Elérhetőségek

45 bombexhome 2015

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca

dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca Geberit Kft. Office Garden II. Budapest Alíz utca 2. 1117 T: 06 1 204 4187 F: 06 1 204 4190 sales.hu@geberit.com www.geberit.hu Újragondolt fürdőszoba dizájn Geberit Monolith szaniter szerelőmodulok HU/12.11

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet!

Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! Képzeljen el egy világító falat, ami érintéssel irányítható, akár egy tablet! A természetes hangulatvilágítást kínál a falak, a padló és más felszínek kivilágításával. Az egyedi technológia olyan interaktív

Részletesebben

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek!

Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Auchan fotószolgálat Fényképes emlékek mindenkinek! Európa legkedveltebb fotókönyve 1990 Ft-tól 3290 Ft helyett 2013.01.04-02.04. NAPTÁRAK saját fotóiból Tekintse meg naptárkínálatunkat

Részletesebben

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek

Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek Ragyogó, új ötletek Lakberendezési trendek igényeseknek 2 5065_5012_W_102 2x5065/26, 1x5012/04, 1x5065/42, 1x5065/41, 3x5012/02, 1x9965/0001, 1x5065/38, 1x5012/08, 2x5065/28, 2x001/86, 2x5000/14, 1x5065/27,

Részletesebben

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül

Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Fürdőszoba, kompromisszumok nélkül Tartalomjegyzék Ohio........................................... 4 Indiana.......................................... 6 California.........................................

Részletesebben

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY

Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Redőnyök, reluxák, szalagfüggönyök, szúnyoghálók, ablakpárkányok REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével!

A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! A tökéletes fürdőszoba nem csak álom. Váltsa valóra három stílusvilágunk segítségével! Tervezze meg tökéletes fürdőszobáját az Avantgarde, Modern, vagy a Classic termékcsalád segítségével. Hosszú idő telt

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

NAPPALI MEGOLDÁS AZ OTTHONÁRA! felső bordűr. fal. alsó bordűr lábazat

NAPPALI MEGOLDÁS AZ OTTHONÁRA! felső bordűr. fal. alsó bordűr lábazat Lapozza össze a KESTA EASY legszebb szín és minta megoldásai közül az Önnek legjobban tetsző otthont. 1460 mm NAPPALI felső bordűr: EASY provanszi csillagpor fal: EASY tengerhomok alsó bordűr: tervezés

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro

Unica Class Unica Quadro Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus

gondolkozz zölden! Háztartási termékkatalógus 2017 Háztartási termékkatalógus ÁLTALÁNOS TISZTÍTÓSZER 33 felmosáshoz narancs olajjal Termékeink 2016-tól új hipoallergén illattal készülnek! www.cleaneco.hu facebook.com/cleanecohungary Általános tisztítószer

Részletesebben

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges:

Előszó. Vevőink igényei szerint RAL katalógusunkban megtalálható, bármely szín megvalósítása (alumínium ládáknál!) lehetséges: Katalógus 2017 Virágládák / növényládák / térelválasztó falak alumíniumból, porfestett alumíniumból, corten acélból kül és beltérre egyedi méretekben is Előszó Virág és növényládák tervezésével és gyártásával

Részletesebben

Brilliant. Tökéletesre csiszolt

Brilliant. Tökéletesre csiszolt Design Kryštof Nosál Brilliant Tökéletesre csiszolt Prémium fém elemek - lapos, lekerekített formájuk egyedi külsőt kölcsönöz a Brilliant zuhanykabinoknak. A masszív zsanérok, pántok és a kiváló minőségű

Részletesebben

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat!

Unica Class Unica Quadro. Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Unica Quadro Válasszon exkluzív és dizájnos kapcsolókat! Unica Class Exkluzív és természetes Időtálló és exkluzív A természetben fellelhető ásványok időtlen idők óta kapcsolódnak mindennapjainkhoz.

Részletesebben

NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért!

NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK. Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért! NÁLUNK AZ ÁRAK A FÖLDÖN JÁRNAK Oldalfelár nélküli CEWE FOTÓKÖNYV akció Akár 130 oldal 26 oldal áráért! Nagy és XL CEWE FOTÓKÖNYV OLDALFELÁR NÉLKÜL* 3290 Ft helyett *Nagy (álló és panoráma) és XL méretű,

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft

Termék száma Termékleírás Ár H Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz Ft TARTOZÉKOK / MOSDÓ SZIFON MIO H374710 0040001 Mio mosdó szifon, 5/4 32 mm, króm, sárgaréz 11 569 Ft SAROKSZELEP MIO H372710 004 0101 Mio sarokszelep 3/8 1/2, króm, 2 db 9 428 Ft Cubito fürdőszoba bútor

Részletesebben

Kitűnő világítás lágyabb formában

Kitűnő világítás lágyabb formában Kitűnő világítás lágyabb formában Inter IKEA Systems B.V. 2019. A süllyesztett spotlámpák tökéletesek a különböző tevékenységekhez használt területek megvilágításához, jó közvetlen fényt nyújtanak és kiegészítik

Részletesebben

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre

bútor plus rex K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre BÚTORKATALÓGUS 2010-2011 K O N Y H A L A K Á S I R O D A Ü Z L E T Bútorok méretre Elegancia Senio Ez az egyik legnépszerűbb konyhatípusunk, mert független divattól és a látványos megjelenése mellett örök

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Fürdőszoba DESIGN. XXI. századi technológia és sokszínű design

Fürdőszoba DESIGN. XXI. századi technológia és sokszínű design Fürdőszoba DESIGN Design: A formatervezés elveinek kiterjesztése a lakás egészére. A lakásban felhasznált összes építészeti forma, anyag, szín, berendezési tárgy, kiegészítő stb. harmonikus egységének

Részletesebben

AJÁNDÉK KÁDLÁB & PEREMRÖGZÍTŐ NÉPSZERŰ TERMÉK

AJÁNDÉK KÁDLÁB & PEREMRÖGZÍTŐ NÉPSZERŰ TERMÉK Mira NÉPSZERŰ TERMÉK 120x70 90 L 55 900 Ft 140x70 110 L 59 500 Ft 150x70 120 L 66 500 Ft 150x75 130 L 71 200 Ft 160x70 150 L 67 500 Ft 170x70 160 L 71 200 Ft 170x75 170 L 74 500 Ft Tudjuk, hogy a kádban

Részletesebben

KIÁRUSÍTÁS % % 2499 Ft/ 2999 Ft/ 899 Ft/ db TOP TÉLI SZUPER SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JANUÁR AJÁNLAT ÁRAK 50% 70% 41% 4999,- 5999,- 2999,-

KIÁRUSÍTÁS % % 2499 Ft/ 2999 Ft/ 899 Ft/ db TOP TÉLI SZUPER SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! JANUÁR AJÁNLAT ÁRAK 50% 70% 41% 4999,- 5999,- 2999,- AKCIÓS ÁRAK A TTL-BEN 2017 JANUÁR 9-31. TÉLI KIÁRUSÍTÁS AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA - PADLÓRA, FALRA, ABLAKRA TOP AJÁNLAT SZUPER ÁRAK 2499 Ft/ Dekor füles függöny nyomott virág mintával 140 x 245 cm Párna nagy dekorpárna,

Részletesebben

Bemutatkozás. Termékeink:

Bemutatkozás. Termékeink: Bemutatkozás A Sõregi Mester Kft. 1989-ben kezdte meg mûködését egyéni vállalkozásként. A megrendelések növekvõ számának köszönhetõen az egyéni vállakozás mára kinõtte magát, amely az asztalosmûhely korszerûsítésében,

Részletesebben

SZAUNA ÁRLISTA 2013/2. ÉRVÉNYES 2013.11.11.-TŐL. Kötetlenül javasolt nettó forint listaárakkal! Tartalomjegyzék. Amit szaunáinkról tudni érdemes 2

SZAUNA ÁRLISTA 2013/2. ÉRVÉNYES 2013.11.11.-TŐL. Kötetlenül javasolt nettó forint listaárakkal! Tartalomjegyzék. Amit szaunáinkról tudni érdemes 2 TARTALOMJEGYZÉK SZAUNA ÁRLISTA 2013/2. ÉRVÉNYES 2013.11.11.-TŐL Kötetlenül javasolt nettó forint listaárakkal! Tartalomjegyzék oldal Amit szaunáinkról tudni érdemes 2 Saunabau Öko szaunák 3 Saunabau Öko

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

TREND DESIGN HARMÓNIA

TREND DESIGN HARMÓNIA IMPULSE FESTETT MATT-MAGASFÉNY 2017 NETT FRONT IMPULSE Tisztelt Partnereink! Cégünk már jó pár évvel ezelő megkezdte a feste bútorfrontok gyártását és forgalmazását a Ne Front feste program keretein belül,

Részletesebben

USINESS MEDIA MAGYARORSZÁG MÉDIAAJÁNLAT

USINESS MEDIA MAGYARORSZÁG MÉDIAAJÁNLAT B USINESS MEDIA MAGYARORSZÁG MÉDIAAJÁNLAT 2009 WWW.CSALADIHAZ.HU L O N L O Business Media Magyarország Kft. Családi ház 2009 Hirdetések árai Méret Listaár Csa 2 oldal (panoráma) 950 000 A kedvezmény a

Részletesebben

1033516_27_A ART PRINT vászonkép

1033516_27_A ART PRINT vászonkép 1033516_27_A ART PRINT vászonkép 110 x 60 cm - 19 900 Ft álló, akril technológiával készült. Fantasztikusan élő színek, kíváló minőség! Ezzel biztosan feldobja otthona hangulatát! Kíváló és eredeti ajándék,

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN

JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN AJTÓKATALÓGUS 2018 AJTÓKATALÓGUS 2018 JANKÓ ABLAK BEJÁRATI AJTÓ - DESIGN & SZAKÉRTELEM A KÖBÖN Bejárati ajtóink minőségi fa alapanyaguknak és kiemelkedő hőszigetelésüknek köszönhetően maximális kényelmet

Részletesebben

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT SMYLE FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT SMYLE ÚJ GEBERIT SMYLE A Geberit Smyle fürdőszobai termékcsalád a korszerű designnal és a finom vonalvezetéssel önfeledt és pozitív fürdőszobai környezetet teremt. Így harmóniát és könnyedséget

Részletesebben

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények

Belsőépítészet. Praktikus beépített szekrények Belsőépítészet Praktikus beépített szekrények A beépített, azaz a méretre gyártott bútorok kiemelkedő és töretlen népszerűsége az utóbbi évtizedben a praktikumot, azaz az ötletességet és a helytakarékosságot

Részletesebben

Akciós LED-es termékek 2013. február 25-től visszavonásig Az árak ÁFA nélkül értendők!

Akciós LED-es termékek 2013. február 25-től visszavonásig Az árak ÁFA nélkül értendők! VISTAR Kft. * 1044 Budapest, Ugró Gyula sor 15. * Tel./Fax: 06-1-230-0252 * Mobil: 06-30-242-3010 www.vistar.hu * vistar@chello.hu * vistar@hotmail.hu Akciós LED-es termékek 2013. február 25-től visszavonásig

Részletesebben

Kedves Partnerünk! Authentic

Kedves Partnerünk! Authentic Kedves Partnerünk! Annak érdekében, hogy Neked is egyre több vásárlód legyen, folyamatosan kommunikálunk ügyfeleink felé. Hírleveleinket Veled is megosztjuk! Hogyha partneri kapcsolatban állsz szakemberekkel,

Részletesebben

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS

TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS TÍPUSOK INFORMÁCIÓK MŰSZAKI ADATOK ÁRAK 2019 2019 SOLAR CABIN KATALÓGUS CABIN KATALÓGUS SOLAR Solar Cabin itan Vibro XL 58 Itt minden megtörténhet! Egy szolárium, mely élményt élményre halmoz! Az új generációs

Részletesebben

Fotóalbum, Fotókönyv készítés

Fotóalbum, Fotókönyv készítés Fotóalbum, Fotókönyv készítés Árlista - A korszerű OPUS METALBIND kötészeti eljárással, és az OPUS FotóAlbum kellékek felhasználásával, gyönyörű és időtálló fotó albumokat készítünk! - Kiváló minőségű

Részletesebben

Kádparavánok és kádkabinok. Kész fürdőszobákba is beépítheti

Kádparavánok és kádkabinok. Kész fürdőszobákba is beépítheti Kádparavánok és kádkabinok Kész fürdőszobákba is beépítheti 160 Szárazon tartja a fürdőszobát meggátolja a fürdőkádban való zuhanyozás közben a víz kifröccsenését a padlóra, így száraz marad fürdőszobája,

Részletesebben

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok

Chrome kerámia mosdók és fürdőszobabútorok kerámia mosdók és fürdőszobabútorok Design Kryštof Nosál Modern design minőségi természetes anyagokból, hagyományos értéket képviselve. A mosdók tökéletesen illeszkednek a koncepció más termékeihez (kád,

Részletesebben

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás

Bemutatkozás. www.jankokft.hu. A biztos megoldás Bemutatkozás A Jankó Kft. 1987-ben egyszemélyes vállalkozásként kezdte meg működését. Néhány év elteltével, a telephely megvásárlása és átalakítása után családi vállalkozásként, Kft. formájában folytatta

Részletesebben

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással

A szobákról. PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással A szobákról PREMIUM ROOM GARDEN VIEW (a tábor alapcsomagjában) Prémium szoba kertre néző kilátással Alapterület: 42 m 2 A felső emeleten található szobát kortárs trópusi dekoráció borítja, amely tetőtéri

Részletesebben

SZABADON ÁLLÓ KÁDAK 2018

SZABADON ÁLLÓ KÁDAK 2018 LLÓ Á ON2018 D A AB DAK Z S KÁ MAXIMALISTA MEGJELENÉS, MINIMALISTA FORMATERV A RIHO szabadon álló kádjai ékkőként díszítik a lendület végigkíséri napunkat és este itt pihenjük ki fürdőszobát. a mindennapos

Részletesebben

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK:

EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: EGYEDI BURKOLÁSI MEGOLDÁSOK: Kőintarzia, természetes kövek, vagy extra méretű greslapok, illesztési hézag (fuga) nélküli szabásával. AZ ELKÉPZELÉSTŐL - A MEGVALÓSÍTÁSIG: 1. A megrendelő által kiválasztott

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0857 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Toszkána - Argentario LUXUSVILLA ELADÓ ARGENTÁRIÓN LEIRÁS

Részletesebben

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben!

ambiente Élvezze a látványt az ambiente stílus tanulmányozása közben! 56 I 57 Ideális a tradicionális épületekhez Az ambiente ablakok klasszikus formavilága és tradicionális designja meghatározza az épület architektúráját. Az elismert Internorm ablakrendszerek kiemelik otthonának

Részletesebben

Kedves Partnerünk! Először nézzünk néhány alap fürdőszobai családot!

Kedves Partnerünk! Először nézzünk néhány alap fürdőszobai családot! Kedves Partnerünk! Annak érdekében, hogy Neked is egyre több vásárlód legyen, folyamatosan kommunikálunk ügyfeleink felé. Hírleveleinket Veled is megosztjuk! Hogyha partneri kapcsolatban állsz szakemberekkel,

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val

Csempe- és élvédő-profilok. Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására. Csináld Marley-val Csempe- és élvédő-profilok Profilok csempézett felületekhez sarkok és élek védelmére és kialakítására Csináld Marley-val Csempeprofilok és élvédők a Marleytól sokféle színben, alakban és nagyságban Szép

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK

ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK 2 3 ZUHANYKABINOK ZUHANYAJTÓK ZUHANYFALAK 4 5 ZUHANYKABINOK, ZUHANYAJTÓK, ZUHANYFALAK Negyedköríves zuhanykabin Köln 22.152TN LEFT 22.152TN RIGHT 90x90x185 cm (beépítési méret: 87-89 cm) 6 mm vastag, víztiszta,

Részletesebben

Beltéri ajtó katalógus

Beltéri ajtó katalógus Beltéri ajtó katalógus Milyen legyen az Ön ajtaja? Kivitelezési lehetőségek Laminált ajtó Laminált tele ajtó - Solid Laminált intarziás ajtó - Unit Laminált fémintarziás ajtó - Linea Laminált többszínű

Részletesebben

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást

2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban. Az ingyen függönyvarrás tartalmazza a: szabást szegést varrást vasalást FÜGGÖNYVARRÁS INGYEN! November 1-30-ig! Készüljön a Karácsonyra! % 2599 Ft / Voile függöny 290 cm magasságban 2999 Ft / Keresztcsíkos fényáteresztő függöny 140 cm szélességben Az ingyen függönyvarrás tartalmazza

Részletesebben

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció.

Minden lehetséges. Üdítően különböző, feltűnően sokoldalú. O.novo az első osztályú kerámia és a Frame to Frame, a teljes bútor koncepció. Új lehetőségek tere Új árbelépő kategória: O.novo + Frame to Frame. Változatosság, nem monotonitás. Színek, nem egyhangúság. Dekorok, nem egyöntetűség. z elmúlt időszakig léteztek korlátok, ma, a 360 ORNGE

Részletesebben

2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő

2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő 2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő KIS FÜRDŐ Nagy a család, de kicsi a fürdő? Ha öt embernek közülük négyen nők kell használnia egy nem túl

Részletesebben

Tartalom. Grafosklo a konyhában... 2. Grafosklo üveg ajtók... 6. Grafosklo üveg falak...10. Vasalások, kilincsek, eltolható termékek...

Tartalom. Grafosklo a konyhában... 2. Grafosklo üveg ajtók... 6. Grafosklo üveg falak...10. Vasalások, kilincsek, eltolható termékek... Üveg katalógus Bevezetés, tartalom Kik vagyunk? A J.A.P. spol. s r. o. cég 1991-es alapítása óta működik. Székhelye: Přerov, Nivky 67, a mintatermének címe: Praha, Bassova ul. 12, Vysočany. A J.A.P. Slovakia

Részletesebben

POSTALÁDÁK EN Kültéri és Design. Postaládák. Beltéri és Társasházi. Postaládák. Postaládák. szerint

POSTALÁDÁK EN Kültéri és Design. Postaládák. Beltéri és Társasházi. Postaládák. Postaládák. szerint POSTALÁDÁK Kültéri és Design Postaládák Beltéri és Társasházi Postaládák Postaládák EN 13724 szerint Kültéri postaládák EN 13724 Udvari Zárt udvarokba ajánlott a típus, zár nélkül Hátfalán illeszthető

Részletesebben

ERIK. Méret: 500x500mm. Panelvastagság: 1,5mm Domborulat: 20mm. Kiszerelés: 6m2 24db panel

ERIK. Méret: 500x500mm. Panelvastagság: 1,5mm Domborulat: 20mm. Kiszerelés: 6m2 24db panel ERIK Panelvastagság: 1,5mm Domborulat: 20mm 6m2 24db panel SYINTES Panelvastagság: 1,5mm Domborulat: 10mm 6m2 24db panel SPRING Méret: 300x300mm Panelvastagság: 1,5mm Domborulat: 15mm 4m2 44db panel MALM

Részletesebben

Bútorzárak Ipari program

Bútorzárak Ipari program Bútorzárak Ipari program Zárak, bútorzárak különféle ipari alkalmazásokra Választható bútorzár rendszerek: Lamellás Csapos Tárcsás Felhasználási területek A választékunk magában foglalja az alábbi felhasználási

Részletesebben

TREND DESIGN HARMÓNIA

TREND DESIGN HARMÓNIA IMPULSE FESTETT MATT-MAGASFÉNY 2016 Tisztelt Partnereink! Cégünk már jó pár évvel ezelő megkezdte a feste bútorfrontok gyártását és forgalmazását a Ne Front feste program keretein belül, ami mára nagyon

Részletesebben

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok

4. fejezet. Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok . fejezet Bútordíszítő elemek és dekorációs anyagok .2 Tartalomjegyzék.3 Fogantyúprofi lok, Gola profi lrendszer.6 Bútorfogantyúk.166 Fogasok, fogassorok.197 Bútorfogantyúk és fogasok táblázata.206 Díszlécek,

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Kád is, zuhanyzó is! A képen a Vesta DWJ+S zárt kádparaván látható.

Kád is, zuhanyzó is! A képen a Vesta DWJ+S zárt kádparaván látható. Kád is, zuhanyzó is! A képen a Vesta DWJ+S zárt kádparaván látható. Kádparavánok, minden igényt kielégítően... vízlepergető bevonat Mondjon búcsút a gyors vízkőlerakódásnak az vízlepergető védőréteggel!

Részletesebben

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik

1. fejezet. Bútorajtók és tartozékaik . fejezet Bútorajtók és tartozékaik .2 Tartalomjegyzék.3 Klasszikus tömörfa kollekció - Trieste, Venezia, Firenze, Positano, Sorrento.4 Klasszikus tömörfa kollekció - Méretjegyzék.5 Klasszikus tömörfa

Részletesebben

HUTTERREKLAM.HU. Cikkszám 7032. Méret 210 x 100 mm. Színe kékes ezüst, krém. Boríték mérete LA4

HUTTERREKLAM.HU. Cikkszám 7032. Méret 210 x 100 mm. Színe kékes ezüst, krém. Boríték mérete LA4 7032 210 x 100 mm kékes ezüst, krém LA4 arany vagy ezüst 180 Ft / db 7005 135 x 135 mm bordás papír: krém, bordó, zöld 145 x 145 mm Bordás papír dombor arany 156 Ft / db 7018 105X148 mm bordás papír: krém,

Részletesebben

konyhastúdió ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS

konyhastúdió ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS konyhastúdió 2016. Stílus. Minoség. Konyha....ÉS MÉG SOK MINDEN MÁS PROFILUNK PROFILUNK BÚTORTERVEZÉS ÉS KIVITELEZÉS TELJESKÖRŰEN MIÉRT MINKET VÁLASSZON? AZ ALÁBBI TERÜLETEKEN A Lugas Konyhastúdió a magyar

Részletesebben

TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ HF-200 HF-201 HF-210 HF-220 HF-230 ANYAG, FELÜLET AXONOMETRIKUS RAJZ MEGNEVEZÉS

TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ HF-200 HF-201 HF-210 HF-220 HF-230 ANYAG, FELÜLET AXONOMETRIKUS RAJZ MEGNEVEZÉS TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK TOLÓAJTÓ FOGANTYÚK FA- ÉS FORGÁCSLAP AJTÓKHOZ MEGNEVEZÉS AXONOMETRIKUS RAJZ NÉZET RAJZ MARÁSKÉP ANYAG, FELÜLET CIKKSZÁM HF-200 matt ezüst (műanyag) 11.200 ø44 13 ø35 11 HF-201 matt ezüst

Részletesebben

2999 Ft / 4999 Ft / Árnyékolás AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! MÁRCIUS. Egyedi akció PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA

2999 Ft / 4999 Ft / Árnyékolás AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA SZÉP OTTHONT - JÓ ÁRON! MÁRCIUS. Egyedi akció PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA AZ ÖN SZAKÁRUHÁZA PADLÓRA, FALRA ÉS ABLAKRA Dekor függöny keresztcsíkkal 150 cm szélességben 6999,- 5999,- 6999,- 3799 Ft / Fényáteresztő függöny nyomott virágmintával 290 cm magas >> 2017 március 1-től

Részletesebben

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket?

BEMUTATKOZÁS. Miért válasszon minket? BEMUTATKOZÁS Cégünk főprofilja a minőségi műanyag nyílászárók - ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók, beltéri ajtók - értékesítése és igényes, gyors beépítése, de kínálatunkban árnyékolástechnikai rendszerek

Részletesebben

by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ

by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ by IBDesign KONYHA KOLLEKCIÓ 2018/2019 50 50 Isao Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao Mérete: 780x435x170 mm Modell szám: 470 113

Részletesebben

Válasszon csapteleppel ellátott mosdót, és a mosdó árából jelentős kedvezményt adunk!

Válasszon csapteleppel ellátott mosdót, és a mosdó árából jelentős kedvezményt adunk! Csomag kedvezményes áron Szerelje fel fürdőszobáját kedvezményesen. Összeállítottunk Önöknek csomagokat rendkívül kedvező áron. Válasszon csapteleppel ellátott mosdót, és a mosdó árából jelentős kedvezményt

Részletesebben

KoskiDekor Elegáns és stabil

KoskiDekor Elegáns és stabil Csak a fantázia szab határt... 2016/2. szám Belsőépítészeti tervezőknek, kivitelezőknek és bútorgyártóknak KoskiDekor Elegáns és stabil Dekoratív, mutatós nyír rétegelt lemez, színes, áttetsző, a fa erezetességét

Részletesebben

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON

További rendelhetőségek: RING S 290 NEON VILÁGÍTÁSTECHNIKA KFT. MADE IN HUNGARY RING S 290 NEON RING S 290 NEON http://www.zengovari.hu/termekeink/sullyesztett_lampatestek Álmennyezetbe süllyeszthető, plexi dekoráció, nagyfeszültségű NEON csövekkel szerelve. eivel, valamint a színek variációjával

Részletesebben

Blix. Praktikus és vonzó

Blix. Praktikus és vonzó lix Praktikus és vonzó lix zuhanykabinok lix Film A zuhanykabin, amely végigkísér egy életen át - a két méter széles zuhanyajtóknak leginkább a közös tusolásra vágyó szerelmespárok örvendhetnek, a negyedköríves

Részletesebben

A SZŐNYEGVÁLASZTÁS 10 SZEMPONTJA

A SZŐNYEGVÁLASZTÁS 10 SZEMPONTJA Bognár Mariann: A SZŐNYEGVÁLASZTÁS 10 SZEMPONTJA Általában igaz, hogy a szőnyeget hosszú időre választja. Ezzel tartósan meghatározza otthonának hangulatát, a hazaérkezés pillanatát. Ha jól választ, minden

Részletesebben

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes

Húsmanufaktúra mesterséges adalékanyagoktól, tartósítószerektől mentes A Húsmanufaktúra egy olyan gasztronómiai sziget Debrecen belvárosában, ahol kiváló alapanyagokból álló, hazai és külföldi húskülönlegességeket kínálunk.bár a friss húsok és a belőlük készülő finomságok

Részletesebben

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA

ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA ZUHANYKABINOK ÉS CSAPTELEPEK SPECIALISTÁJA 24 év szakértelem 24 év tapasztalat 24 éve megbízható partner 2018 GOLF MINŐSÉG ÉS PRAKTIKUM 036.1.1 036.6.1 036.5.1 036.4.1 036.7.1 35 03 ZÉTA 037.1.1 037.6.1

Részletesebben

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu

III. emeleti lakás Bp, XIII. Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu III. emeleti lakás Terveket és kiirást készitette: GAIGAZA Kft. www.epulszepul.hu T: 06-20/526-2225 iroda@epulszepul.hu Kőműves Bontás (elvileg a társasház udvarán lehet depózni a sittet amig egy konténernyi

Részletesebben

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek

Minőség, kiváló áron MINŐSÉGI ALAPANYAGOK KEDVEZŐ ÁR/ÉRTÉK ARÁNY MADE IN EU. Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek 2011 Minőség, kiváló áron MADE IN EU MINŐSÉGI ALAPANYAGOK Kádak, kiegészítok, zuhanykabin, csaptelepek Minőség, kiváló áron Mollyegyenes kád 150x70, 160x70, 170x70 ANTIBAK- TERIÁLIS FELÜLET 2011-ES MODELL

Részletesebben

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001

Mészkő mozaikok. Antique Quadratique. Antique Quadratique J-001 Mészkő mozaikok A IV. század végén a mozaik fő díszítőelemként jelent meg az építészetben. A padlót és a falakat apró, színes márványkockák díszítették, melyek szépséget és vidámságot vittek a mindennapokba.

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 86 nm-es penthouse lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés Fiatal, jól szituált,

Részletesebben

Modern. Íves zuhanykabin. Alex zuhanytálcával, szifonnal. Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó. Vízlepergető réteggel ellátott kabin!

Modern. Íves zuhanykabin. Alex zuhanytálcával, szifonnal. Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó. Vízlepergető réteggel ellátott kabin! Kabinkatalógus 2 Zuhanykabinok Modern Alex zuhanytálcával, Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó Modern Szögletes zuhanykabin Oskar zuhanytálcával, Méret: 800x800x1850 mm Ü vegmintázat: átlátszó

Részletesebben

Kádparavánok és kádkabinok

Kádparavánok és kádkabinok Kádparavánok és kádkabinok Már meglévő fürdőszobába is beépíthető, az egyenes és az aszimmetrikus kádakra egyaránt. Szárazon tartja a fürdőszobát, meggátolja a víz kifröccsenését és kényelmes zuhanyozást

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu

gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu gördülékeny árnyékolás -télikert/veranda- www.kontirkft.hu TÉLIKERT árnyékolás A télikert árnyékoló divatos és hasznos megoldás családi házak teraszainak, télikertek üvegfelületeinek és egyéb tetőszerkezeteknek

Részletesebben

S C.F.

S C.F. Ref. 0400 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Livorno Exkluzív villa eladó a livornoi tengerparton

Részletesebben

Fürdoszoba bútorok. bathroom furnitures

Fürdoszoba bútorok. bathroom furnitures Fürdoszoba bútorok bathroom furnitures Célunk, hogy a legkülönfélébb vásárlói igényekhez igazodva minél szélesebb rétegekkel ismertessük meg a modern fürdőszobabútor-kultúrát. A fürdőszoba tervezés az

Részletesebben

Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez. Mindent a maga idejében - de mikor is?

Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez. Mindent a maga idejében - de mikor is? Idõtervezõ a konyhabútor helyének pontos elõkészítéséhez Mindent a maga idejében - de mikor is? Hol tart most az építkezéssel? Mit, mikor kell tennie, hogy minden idõben elkészüljön, és ne kelljen felesleges

Részletesebben

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75

Mediterrán külső, modern belső MODERN HÁZAK LAKÁSOK 75 Élettér A kert fő attrakciója a nagyméretű, L alakú medence. Ha a nyári grillezéskor valakinek melege van, a padról akár egyenesen beledőlhet a vízbe 74 MODERN HÁZAK LAKÁSOK Mediterrán külső, modern belső

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

Üveg vasalat, üveg vasalatok, üvegfal, mobil üvegfal

Üveg vasalat, üveg vasalatok, üvegfal, mobil üvegfal Üveg vasalat, üveg vasalatok, üvegfal, mobil üvegfal KATEGÓRIA OLDAL VASALATOK ZÁRAK, KILINCSEK RETESZEK ÜVEG MEGFOGÓK ÜVEG CSATLAKOZÓK TÁVTARTÓK, RÖGZÍTŐK MEGFOGÓ GOMBOK,FOGANTYÚK ZÁRBETÉTEK FORGÁSPONT

Részletesebben

asztalka mini falatnyi otthon

asztalka mini falatnyi otthon asztalka mini falatnyi otthon Friss sütemények, illatos teák, mosolygós arcok, otthonhangulat... Ha szeretnéd, ellátogatunk rendezvényedre falatnyi finomságainkkal, hogy belekóstolj az Asztalka világába

Részletesebben

Barkácsplaza webáruház online megoldások otthonra! www.barkacsplaza.com

Barkácsplaza webáruház online megoldások otthonra! www.barkacsplaza.com Bambuszrolók készítése egyedi igények alapján. Egyedi méretben készített bambuszrolóinkat ajánljuk mindazok figyelmébe, akik a kész méretű bambusz rolók között nem találtak igényeiknek megfelelőt anyagban,

Részletesebben

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER

aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER aluplast - a műanyag ablak- és ajtórendszerek specialistája IDEAL MŰANYAG ABLAKRENDSZER www.aluplast.com.pl IDEAL 4000 IDEAL 4000 70 mm beépítési mélység A standardkombináció hőszigetelési tulajdonságai:

Részletesebben

Kádparavánok, minden igényt kielégítően... Biztonsági üveg és precíz alkatrészek

Kádparavánok, minden igényt kielégítően... Biztonsági üveg és precíz alkatrészek Kádparavánok, minden igényt kielégítően... vízlepergető bevonat Mondjon búcsút a gyors vízkőlerakódásnak az vízlepergető védőréteggel! Praktikus megoldást kínálunk, minden kádparavánhoz*, ami lecsökkenti

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26

Tartalomjegyzék. Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2. Íves zuhanykabinok 3-11. Szögletes zuhanykabinok 12-26 Tartalomjegyzék Kiegészítő magyarázatok, leírások, ábrák 2 Íves zuhanykabinok 3-11 Szögletes zuhanykabinok 12-26 Síkfalra szerelhető (háromfalas) és négy oldalról zárt (négyfalas) zuhanykabinok 27-40 Zuhanyajtók

Részletesebben

DEBRECEN LEGÚJABB. Több, mint 200 féle füzet, több ezer termék és a legjobb árak... Jöjjön el, fogja a kezébe, nézze meg, hasonlítsa össze.

DEBRECEN LEGÚJABB. Több, mint 200 féle füzet, több ezer termék és a legjobb árak... Jöjjön el, fogja a kezébe, nézze meg, hasonlítsa össze. ELYBEN KÉSZÜLT, SAJÁT MINŐSÉGI TERMÉK HHELYBEN KÉSZÜLT, SAJÁT MINŐSÉGI TERMÉK M E G N Y I T O T T DEBRECEN LEGÚJABB PAPÍR-ÍRÓSZER BOLTJA, A CICERO PAPÍR ABC CSAK 155, Ft A legolcsóbban a gyártótól... -ös

Részletesebben

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás

Konyha bútortervezés. Villanyszerelés. Burkolás Konyha bútortervezés Villanyszerelés Át kell gondolni, hogy mennyi konnektorra lesz szükség, mennyi háztartási gép lesz használatban, például kávéfőző, mikró, hűtő, turmix, kenyérpirító stb. A konyhabútor

Részletesebben

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre

Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint. https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Vliesfaser tapéták rendelésszám szerint https://www.youtube.com/watch?v=jzel7vt9s5e Videó:kattintson a linkre Basic 4300 Basic 4304 Basic 4305 Basic 4306 Classic 4320 Classic 4321 Classic 4323 Classic

Részletesebben

2017 KONYHA KOLLEKCIÓ

2017 KONYHA KOLLEKCIÓ 2017 KONYHA KOLLEKCIÓ 50 50 Isao 34.900.- Mérete: 500x500x205 mm Modell szám: 250 803 0xx Isao 38.900.- Mérete: 465x465x190 mm Modell szám: 470 103 0xx 45 Isao 42.900.- Mérete: 780x435x170 mm Modell szám:

Részletesebben

A HANSA kiállítása igazán ütős volt. A zenére koreografált, különböző színű vízsugarakat kibocsátó zuhanyfejek mágnesként vonzották a látogatókat.

A HANSA kiállítása igazán ütős volt. A zenére koreografált, különböző színű vízsugarakat kibocsátó zuhanyfejek mágnesként vonzották a látogatókat. Frankfurt, ISH szubjektíven Szerző: Bodor Éva lakberendező A HANSA-GEBERIT pályázat helyezettjeként alkalmam nyílt ellátogatni a frankfurti ISH kiállításra, amely a szaniter kiállítások körében olyan helyet

Részletesebben