FODRÁSZ VERSENY. Versenyszabályzat

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FODRÁSZ VERSENY. Versenyszabályzat"

Átírás

1 FODRÁSZ VERSENY Versenyszabályzat A versenyzők elfoglalják helyüket a páston, az elő zsűri ellenőrzi, hogy a versenyző neve egyezik-e a tükörszámmal. - Kizárás a versenyből, ha a versenyző tükörszámot cserél. - A versenyszámokat a kiírásnak megfelelően babafejen vagy élő modellen kell elkészíteni. - A modellek nem segíthetnek a versenyzőknek, nem érhetnek a hajukhoz, nem száríthatják azt - A zsűrizés alatt a tükörrel szemben kell ülni a modellnek, kivéve a csapatmunkát: akkor a tükörrel szemben kell állni a modellnek. - Mobiltelefon használata versenyzés közben tilos! - A versenyző elfogadja a zsűri munkáját, értékelését. - A versenyszabály megsértését a versenybírák 1-3 pont levonással vagy kizárással büntetik. - Beterítő kendő használata kötelező. - Reklám nélküli póló viselése kötelező a versenyzőknek. Nevezési Kategóriák Tanuló versenyzők: Férfi divat hajvágás Tanuló versenyzők: Férfi klasszikus szárítás - Babafejen vagy élő modellen Tanuló versenyzők: Női divat hajvágás Tanuló versenyzők: Nappali frizura főnözéssel Tanuló versenyzők: Alkalmi konty Tanuló versenyzők: Vashullám - fotóverseny Felnőtt versenyzők: Full fashion csapat munka: fantázia konty építés a Velencei Karnevál jegyében (fodrász, sminkes, körmös versenyző) Felnőtt versenyzők: Férfi divat hajvágás Felnőtt versenyzők: Férfi klasszikus szárítás - Babafejen vagy élő modellen Felnőtt versenyzők: Női divat hajvágás Felnőtt versenyzők: Nappali frizura főnözéssel Felnőtt versenyzők: Alkalmi konty Felnőtt versenyzők: Vashullám - fotóverseny Különdíj: Külön díjazásban részesül az összes kategóriában létrehozott versenyművek közül a Nap hajszíne. Egy-egy kategória versenyének megrendezéséhez kategóriánként minimum 3 fő indulónak kell lennie. A versenymunkáról készült fotók bárhol megjeleníthetők. Nevezési határidő minden kategóriában: október 13.

2 KATEGÓRIÁK VERSENYKIÍRÁSAI Full fashion kategória Felnőtt fodrász, sminkes, körömdíszítő versenyzők részére. Extrém fantázia konty építés. Fodrász versenyző: Az alkotásnak csak a fantáziád szabhat határt. Az elkészült versenymű tükrözze a Velencei Karnevál hangulatát. 3 fő dolgozhat a modellen. Minden megengedett, bármilyen pótrész, kiegészítő tartó, póthaj, póthajból készített díszek. Teljes paróka használata tilos! Zsűri szempontjai: tisztaság, kreativitás, teljes összhatás. Sminkes versenyző: A sminknek csak a kreativitásod szabhat határt. Az elkészült versenymű tükrözze a Velencei Karnevál hangulatát. Az arc, az egyik kar, a dekoltázs egyharmada figurálisan festhető. Minden díszítő elem megengedett: strassz, gyöngy, toll, flitter. Zsűri szempontjai: Teljes összhang, tiszta alapozás, tökéletes satírozás, pontos ajakfestés. Körömdíszítő: Minden megengedett. Bármilyen anyag használata megengedett. Bármilyen díszítő elem megengedett. Bármilyen hossz, forma, technika megengedett. Díszítéshez minden olyan anyagot lehet használni, amit a fantázia diktál. Az elkészült versenymű tükrözze a Velencei Karnevál hangulatát.. Zsűri szempontjai: Eredetiség, összhatás, díszítés, munka nehézsége, színharmónia. 4 óra Felnőtt: 8000 Ft A Full fashion kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet:

3 Férfi divat hajvágás kategória Felnőttek/ tanulók részére: élő modellen. A versenyzőnek egy divatos frizurát kell készítenie, ami a mai kort képviseli. Hajszín: Minden szín megengedett. Minimum 2 szín használata kötelező. Neon színek használata 10%-ban engedélyezett. Hajhossz: A férfi kategóriában vágás megkezdése előtt 5 cm-nél sehol sem lehet rövidebb a haj, hátul 3 cm-nél sehol nem lehet rövidebb a haj. Anyag: minden anyag megengedett, finis termék, gél, lakk, wax; minden, a frizura kialakításhoz szükséges eszköz, hajvágógép megengedett. Öltözék: Divatos megjelenés, a hajviselethez megfelelően! Katonai ruha vagy korabeli ruha használata tilos! Tanuló: 30 perc Felnőtt: 25 perc A Férfi divat hajvágás kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet:

4 Férfi klasszikus szárítás kategória Felnőttek/ tanulók részére: babafejen vagy élő modellen. A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. Hajszín: Sötét fekete, egyszerű szín legyen. Hajhossz: tetszőleges. Eszköz: minden eszköz megengedett. Anyag: gél, hajlakk. Öltözék: Elegáns megjelenés, katonai egyenruha vagy történelmi öltözet tilos! Tanuló: 30 perc Felnőtt: 25 perc A Férfi klasszikus szárítás kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet:

5 Női divat hajvágás kategória Felnőttek/ tanulók részére: élő modellen. Divat frizura kialakítása hajvágással, a hajat teljesen be kell nedvesíteni, a hajból minimum 2 cm-t kell vágni. A hajvágás után egy teljesen új forma jelenjen meg. Legyen hordható utcai viselet. Hajszín: Előre legyen megfestve, szabadon választott, minimum 2 szín kötelező. Színező spray használata tilos! Hajhossz: A kategóriában a vágás megkezdése előtt 8 cm-nél sehol sem lehet rövidebb a haj. Eszköz: Minden eszköz, hajvágó gép engedélyezett, minden anyag megengedett. Zsűri értékeli: vágás. összhatás, általános benyomás. Tanuló: 45 perc Felnőtt: 40 perc A Női divat hajvágás kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet:

6 Nappali frizura főnözéssel kategória Felnőttek/ tanulók részére: élő modellen. A versenyzőknek versenyfrizurát kell készíteni szárítással. A versenyzőknek utcai stílust kell készíteni. A versenyző a modell haját hátra fésüli és bevizezi, amit az elő zsűri ellenőriz. Hajszín: A hajszín szabadon választott, de minimum 2 szín kötelező. Szines spray használata tilos. Öltözék: A ruha, a smink, a kiegészítők harmonikusak legyenek. Anyagok: Minden anyag megengedett. Póthaj, tartóelem használata tilos! Mindenféle dísz használata tilos! Tanuló: 30 perc Felnőtt: 25 perc A Nappali frizura főnözéssel kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet:

7 Alkalmi konty kategória Felnőttek/ tanulók részére: élő modellen. A versenyző a mai kor igényeinek megfelelő kontyot készítsen. Az elkészült versenymű tükrözze a Velencei Karnevál hangulatát. Pótrész, díszítő elem használata megengedett, maximum 30%-ban használható. A póthajak nem lehetnek előre befésültek, a kellékeket, díszeket láthatóan asztalra kell helyezni. Hajból előkészített díszt használni tilos! Hajfelvarrás tilos, az elkészített konty 30%-ban leengedhető. Anyagok, eszközök: Mindenféle anyag, eszköz használható, hajlakk, zselé, simító, göndörítő. Hajszín: Szabadon választott hajszín, akár több szín is lehet. Szines spray használata tilos! Paróka használata tilos! Zsűri értékeli: Tisztaság, kreativitás, összhatás, smink, ruha harmonizáljon a frizurával. Tanuló: 45 perc Felnőtt: 40 perc Az Alkalmi konty kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet:

8 Vashullám fotóverseny kategória A IV. Hajkarneválon először hirdetjük meg egyedülállóan mesterek, fodrászok és tanulók számára az évközi szintvizsgák és a szakmunkásvizsga követelményét. Zsűri értékeli: A frizurakészítésnél az egész fejen teljesen elkészített, finishelt formát kérünk. A hullámok távolsága 2 ujjnyi legyen. A nagy és kisoldalon a hullámok elhelyezése kötelező. Tupírozás megengedett. Mivel klasszikus formáról van szó, színező lakkok használata tilos. Fontos: A beküldött fotók egyikén legyen látható a versenyző frizurakészítés közben. 5 db fotó elküldése szükséges a nevezéshez a mellékelt feltételek alapján. Öt db A4- es lapra kérjük felragasztani a fotókat, melyekre az alábbi szöveget kérjük ráírni: 1. lap tetejére: Modell előtte 2. lap tetejére: A fodrász munka közben, melyen jól látszik munkavégzés során 3. lap tetejére: Modell arckép utána 4. lap tetejére: Stílusfotó a modellről, melyen jól látszik az összhang 5. lap tetejére: Frizura hátulnézetben és oldalnézetben Mintha egy újság címlapjára kerülne fel a fotó (smink, ruha, haj, háttér) ezek megléte előnyt jelenthet az elbírálás során. Döntő lehet a modell jó beállítása és a fotók jó minősége! Amennyiben több fotó érkezik, abban az esetben a zsűri fenntartja a jogot arra, hogy kiválassza az elbíráláshoz az 5 fotót. Értékelés: Nevezési díj: A beküldött fotók nevezési határideje: október 13. A zsűri döntése végleges. A versenyzőnek nem áll jogában a döntés ellen fellebbezni. Díjazás: Kategóriánként az első 3 helyezett oklevélben részesül. Figyelem: A győztesek a helyszínen átvehetik okleveleiket, amennyiben nem tudnak megjelenni, a szervezők a megadott postacímre továbbítják azt. A nevezés beküldésével a versenyző egyben elfogadja a verseny szabályait.

9 A nevezést az alábbi postacímre kérjük eljuttatni. Szabó Gáborné, 4060 Balmazújváros, Vörösmarty M. u. 24. Mindenképp kerüljön fel, hogy tanuló, fodrász vagy mester készítette el a versenymunkát. Általános további szabályok: A beküldött nevezési fotók felhasználási joga a Balmaz Hajkarnevál tulajdonává válik, melyet kiadványokban, internetes felületeken, sajtóanyagban megjeleníthet. A beküldött nevezési fotókat nem juttatjuk vissza. A Vashullám fotóverseny kategóriával kapcsolatban érdeklődni lehet: Papp Péter Mesterfodrász, 06-30/ , papppe@gmail.com, szabo.gaborne.julika@gmail.com

Házi Verseny 2013. március.27.

Házi Verseny 2013. március.27. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2013. március.27. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem.

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6.

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6. 2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. FONTOS TUDNIVALÓK: A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul,

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont

TANULÓVERSENYEK. minimum 21 pont FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Klasszikus frizura szárítás A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti klasszikus versenyfrizurát (Classic Cut)

Részletesebben

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre.

minimum 21 pont minimum 21 pont Az IPARTESTÜLET HAJSZÍNE férfi kategória elnevezésű díj ebből a versenyszámból kerül értékelésre. FÉRFI FELNŐTT 1. szám: Klasszikus frizura szárítás élő modellen vagy babafejen FELNŐTTVERSENYEK A kész frizura hátrafésült, tükörsima, szögletes hatású, letisztult formájú legyen. A zsűri OMC szerinti

Részletesebben

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt. Általános szabályok 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.) 2. A szabályok be nem tartását, az érvényben lévő büntetőpont

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban.

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban. Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzata nemzetközi fodrász- és kozmetikusversenyt hirdet junior- és senior kategóriákban. Időpont: 2011. június 25. szombat 8:00 órától Helyszín: a Fekete Sas díszterme

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban Időpont: 2013. január 27. vasárnap 9:00 óra Helyszín: Városi Sportcsarnok

Részletesebben

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2015. MÁRCIUS

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2015. MÁRCIUS KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2015. MÁRCIUS 28. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth hét.

Részletesebben

KOSSUTH KUPA 2016. ÁPRILIS 9. FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ

KOSSUTH KUPA 2016. ÁPRILIS 9. FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY MEGHÍVÓ 2016. ÁPRILIS 9. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül a névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth hét.

Részletesebben

Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E.

Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu ) NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT-

Részletesebben

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap)

Versenykiírás. Kós Károly Kupa. Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny március 30. (vasárnap) Versenykiírás Kós Károly Kupa Nemzetközi fodrász tanuló, kozmetikus tanuló- és felnőtt verseny 2014 2014. március 30. (vasárnap) CSABA CENTER BEVÁSÁRLÓKÖZPONT Békéscsaba, Andrássy út 37-41. NEVEZÉSI HATÁRIDŐ:

Részletesebben

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók.

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók. MOSZI - Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2006. november 4-én és 5-én (szombat - vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN

Részletesebben

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára!

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2007. október 28-án (vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN (Budapest XI, Pázmány Péter

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban.

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény országos fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban. Időpont: 2011. október 30. vasárnap 9:00 órától Helyszín: Városi Sportcsarnok Orosháza

Részletesebben

Kós Károly Kupa Békéscsaba országos fodrász-kozmetikus tanuló és felnőtt verseny. Csaba Center, Békéscsaba 2013. március 23.

Kós Károly Kupa Békéscsaba országos fodrász-kozmetikus tanuló és felnőtt verseny. Csaba Center, Békéscsaba 2013. március 23. Kós Károly Kupa Békéscsaba országos fodrász-kozmetikus tanuló és felnőtt verseny Csaba Center, Békéscsaba 2013. március 23. 1. 1 Nevezés feltétele: 1. Nevezéseket legkésőbb 2013. március 19-ig 17:00-ig

Részletesebben

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXXI. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és X. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2018. december 2. www.simonyi.sulinet.hu 2018. december 2. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai:

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling «Royal Beauty - Kárpát Kupa - 2017» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2017. május 19-20

Részletesebben

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés.

A jelentkezési lap kitöltése és a nevezési díj befizetése esetén érvényes a jelentkezés. A Szerencsi Szakképzési Centrum idén 2018. április 27-én első alkalommal hagyományteremtő céllal rendezi meg a megyei szintű női szabó fodrász szociális gondozó és ápoló (elsősegélynyújtó) versenyét, melyen

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2019» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2019. április.6. A rendezvény helyszíne: 89425,Ukrajna,

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling A rendezvény ideje: 2017. május 19-20. «Royal Beauty Kárpát - Kupa - 2017» Tudnivalók:

Részletesebben

HAIRDRESSER OPEN. Általános versenykiírás. Országos és nemzetközi nyílt FODRÁSZVERSENY. Korhatár: 25 év

HAIRDRESSER OPEN. Általános versenykiírás. Országos és nemzetközi nyílt FODRÁSZVERSENY. Korhatár: 25 év i HAIRDRESSER OPEN Általános versenykiírás Országos és nemzetközi nyílt FODRÁSZVERSENY Korhatár: 25 év 1. Trend Fashion férfi divathajvágás 2. Leengedett hosszú haj 3. Feltűzött frizura az évszakok világa

Részletesebben

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXX. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és IX. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2017. december 3. www.simonyi.sulinet.hu 2017. december 3. (vasárnap) Helyszín: PSZC Simonyi Károly Szakgimnáziuma és

Részletesebben

A verseny időpontja: március 25. (vasárnap) A versenyre minden régi és új diákunkat, oktatókat és érdeklődőt sok szeretettel várunk!

A verseny időpontja: március 25. (vasárnap) A versenyre minden régi és új diákunkat, oktatókat és érdeklődőt sok szeretettel várunk! A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Kiskunfélegyházi Kossuth Lajos Szakképző Iskolája és Kollégiuma feleleveníti régi hagyományait és országos fodrász tanuló versenyt hirdet. A versenyt támogatja az Elgon

Részletesebben

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS ÁPRILIS

KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS ÁPRILIS KOSSUTH KUPA FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2019. ÁPRILIS 6. Iskolánkban minden évben, hagyományainkat tisztelve megrendezésre kerül a névadónkról elnevezett rendezvénysorozat, a Kossuth

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016 ( 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767,+36-30-407-33-84 Fodrász Felnőtt Jelentkezési lap E-mail:... Női Fodrászat kategória Egyéni versenyszámok Kreatív (Creative) frizura Babafejen

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2016. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Időpont: 2016. március 6.

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2016. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Időpont: 2016. március 6. M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2016 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és építő Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny Időpont: 2016. március 6. Helyszín:

Részletesebben

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 2010. ÁPRILIS 17. BÉKÉSCSABA IDEJE:

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2015.

MAGYAR BAJNOKSÁG 2015. 1. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu, facebook: Magyar Fodrász

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG -2014 -

MAGYAR BAJNOKSÁG -2014 - Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu) MAGYAR BAJNOKSÁG -2014 - NŐI

Részletesebben

SZABOLCS KUPA 2014. XII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny

SZABOLCS KUPA 2014. XII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2014 XII. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2014 1 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokságra, valamint ennek keretében megrendezésre kerülő Kisgergelyné Tolcsvai Mária és

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást áttekintette,

Részletesebben

Felnőtt férfi. 1. szám: Kreatív frizuraszárítás babafejen

Felnőtt férfi. 1. szám: Kreatív frizuraszárítás babafejen Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, 0630/ 515 4991 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu ) MAGYAR BAJNOKSÁG 2014 - Minden

Részletesebben

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VI. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2014. december 7. (vasárnap) Helyszín: Pécsi Simonyi Károly Szakközépiskola és Szakiskola 7632 Pécs, Malomvölgyi út

Részletesebben

2017. OMC VERSENYKALAUZ

2017. OMC VERSENYKALAUZ 2017. OMC VERSENYKALAUZ Test 1 OMC- Creative Kreatív Női- Technikai Kombinált / összetett kategória ( Hair by Night-tal) Babafejen -korhatár nélküli nevezés A versenyzők elfoglalják a számukra kijelölt

Részletesebben

SZABOLCS KUPA 2013. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny

SZABOLCS KUPA 2013. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2013 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő és Pedikűrös Felnőtt és Tanuló Verseny 1 SZABOLCS KUPA 2013 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő

Részletesebben

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY

XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY XXVIII. REGIONÁLIS FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY és VII. HESZ JÁNOS EMLÉKVERSENY 2015. december 6. (vasárnap) Helyszín: Pécsi SzC Simonyi Károly Szakközépiskolája és Szakiskolája 7632 Pécs, Malomvölgyi

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2015 SZTÁR KÉZMŰVES ARANYOLLÓ, ARANYECSET MESTERBAJNOKSÁG. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus,

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2015 SZTÁR KÉZMŰVES ARANYOLLÓ, ARANYECSET MESTERBAJNOKSÁG. Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2015 SZTÁR KÉZMŰVES ARANYOLLÓ, ARANYECSET MESTERBAJNOKSÁG Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2019 FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 2011. ÁPRILIS 2. BÉKÉSCSABA IDEJE:

Részletesebben

Magyar Bajnokság

Magyar Bajnokság 2017. 59.Magyar Bajnokság VERSENYSZABÁLY NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT és TANULÓ - Általános szabályok minden versenyszámra 1. A regisztrációnál minden versenyző megkapja a tükörszámát. A verseny indítása előtt

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓVERSENY KIÍRÁS

FODRÁSZ TANULÓVERSENY KIÍRÁS B é k é s c s a b a i K ö z p o n t i S z a k k é p z ı I s k o l a é s K o l l é g i u m Kós Károly Építı-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 5600 Békéscsaba, Baross u. 1-3. Tanmőhely: tel.: +36 (66)

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2018. FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

Magyar Bajnokság

Magyar Bajnokság 2018. 60.Magyar Bajnokság VERSENYSZABÁLY NŐI FODRÁSZAT - FELNŐTT és TANULÓ - Általános szabályok minden versenyszámra 1. A regisztrációnál minden versenyző megkapja a tükörszámát. A verseny indítása előtt

Részletesebben

V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5.

V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. V. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2013. MÁRCIUS 3. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

IV. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS MÁRCIUS 04. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. VERSENY

IV. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS MÁRCIUS 04. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. VERSENY IV. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS VERSENY 2012. MÁRCIUS 04. APÁCZAI CSERE JÁNOS ÁMK 8900 ZALAEGERSZEG, APÁCZAI TÉR 5. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS ÉS ZALA MEGYEI KERESKEDELMI

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge 2017-2018 Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja hogy hogyan lehet a klasszikus stílus egyben innovatív, inspiráló

Részletesebben

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN!

VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST FODRÁSZVERSENYEN! VEGYÉL RÉSZT A BARBER BATTLE BUDAPEST 2017. FODRÁSZVERSENYEN! A versenyről A Barber Battle Budapest arra vállalkozik, hogy csatába hívja Magyarország legjobb barber-fodrász és hajtetováló szakembereit.

Részletesebben

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016.

MAGYAR BAJNOKSÁG 2016. 1. Magyar Fodrász Kozmetikus Közhasznú Egyesület M.F.K.K.E. (Cím: 1064-Budapest, Vörösmarty utca 48. Tel/Fax: 061 3317-767, +36-30-407-33-84 E-mail: mfke@t-online.hu, www.ofke.hu, facebook: Magyar Fodrász

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2014

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2014 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2014 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő és építő Bajnokság, Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny, valamint MAGYAR BAJNOKSÁG Időpont:

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2012 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokságra, valamint ennek keretében megrendezésre kerülő Kisgergelyné Tolcsvai Mária és

Részletesebben

a LURDY - házban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12.) I. Fodrászverseny

a LURDY - házban (1097 Budapest, Könyves Kálmán körút 12.) I. Fodrászverseny A MOSZI Országos Fodrász, Kozmetikus, Kéz-, Lábápoló és Műkörömépítő Ipartestület 2011. november 27-én (vasárnap) rendezi meg a nyílt nemzeti és nemzetközi bajnokságot, a Budapest Open 2011-et, a szépségszakmák

Részletesebben

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2013

M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2013 M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2013 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus és Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokságra, valamint ennek keretében megrendezésre kerülő Kisgergelyné Tolcsvai Mária és

Részletesebben

VIII. HAIR & BEAUTY FESTIVAL ÉS A MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG PÉCSETT ÁPRILIS ÉN AZ EXPO CENTER PÉCS RENDEZVÉNYKÖZPOTBAN

VIII. HAIR & BEAUTY FESTIVAL ÉS A MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG PÉCSETT ÁPRILIS ÉN AZ EXPO CENTER PÉCS RENDEZVÉNYKÖZPOTBAN VIII. HAIR & BEAUTY FESTIVAL ÉS A MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG PÉCSETT 2007. ÁPRILIS 14-15-ÉN AZ EXPO CENTER PÉCS RENDEZVÉNYKÖZPOTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE A NEMZETKÖZI MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS

Részletesebben

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2018 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Szempillahosszabbító Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny Időpont: 2018.

Részletesebben

MEGHÍVÓ 3. A MEGYE LEGJOBB TANULÓJA" ClMÉRT FOLYÖ II'ARITAN ÜLŐK. > Ságvári Endre Művelődési Ház színháztermében Szolnok, Ságvári Endre utca 14.

MEGHÍVÓ 3. A MEGYE LEGJOBB TANULÓJA ClMÉRT FOLYÖ II'ARITAN ÜLŐK. > Ságvári Endre Művelődési Ház színháztermében Szolnok, Ságvári Endre utca 14. MEGHÍVÓ 3 A MEGYE LEGJOBB TANULÓJA" ClMÉRT FOLYÖ II'ARITAN ÜLŐK SZOLNOK MEGYEI > Ságvári Endre Művelődési Ház színháztermében Szolnok, Ságvári Endre utca 14. VERSENYPROGRAM 9.00 h Ünnepi megnyitó 8.13

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge American Crew All-Star Challenge 2015-2016 American Crew All-Star Challenge Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja

Részletesebben

PATAKI JÁNOS EMLÉKVERSENY

PATAKI JÁNOS EMLÉKVERSENY SIRHA Budapest 2018. PATAKI JÁNOS EMLÉKVERSENY Dísztorta és cukrászati artisztika verseny felnőtt és tanuló kategóriákban A verseny szervezője és lebonyolítója: Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete

Részletesebben

American Crew All-Star Challenge

American Crew All-Star Challenge American Crew All-Star Challenge 2016-2017 American Crew All-Star Challenge Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja

Részletesebben

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY

FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY FODRÁSZ-KOZMETIKUS- KÖRÖMDÍSZÍTŐ TANULÓ- és FELNŐTT VERSENY Békéscsabai Központi Szakképző Iskola és Kollégium Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolája 2011. ÁPRILIS 2. BÉKÉSCSABA IDEJE:

Részletesebben

SZABOLCS KUPA XV. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny

SZABOLCS KUPA XV. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2017 XV. Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt és Tanuló Verseny SZABOLCS KUPA 2017 1 Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő, Műkörömdíszítő Felnőtt,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK. FODRÁSZ FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Modern klasszikus divatfrizura szárítás élő modellen vagy babafejen

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK. FODRÁSZ FÉRFI TANULÓVERSENYEK 1. szám: Modern klasszikus divatfrizura szárítás élő modellen vagy babafejen Általános tudnivalók: VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. A verseny indulása előtt, a versenybíróság ellenőrzi, hogy a versenyző tükörfoglalása egyezik-e a regisztrált

Részletesebben

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők

Corvin köz Oktatási Központ 1082. Budapest, Kisfaludy u. 19. Tel: 786-3952. : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők 1 : Férfi frizuraforma kiválasztását meghatározó tényezők A vendégek az előnyös frizurára vonatkozó tanácsadást tartják a fodrász legfontosabb tevékenységének. A frizurának a koponya rendellenes formáját

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA

FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA FODRÁSZ TANULÓK FÉLÉVI KÖZTESVIZSGA ÉS FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A

Részletesebben

I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT

I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT I.sz.melléklet RUHA SZABÁLYZAT Hatályosság és Alkalmazhatóság Ezen Ruha Szabályzat alkalmazandó minden hazai rendezésű MTáSZ versenyen és minden IDSF versenytánc eseményen. Az IDSF Elnöksége fenntartja

Részletesebben

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér

Felhívás. I. Böszörményi Ízek Fesztiválja. 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Felhívás I. Böszörményi Ízek Fesztiválja 2010. május 15. Hajdúböszörmény Bocskai tér Hajdúböszörményben megrendezésre kerül az I. Böszörményi Ízek Fesztiválja, a Hajdú 400 Hagyományőrző, Kertészeti és

Részletesebben

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2017 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny Időpont: 2017. március 5.

Részletesebben

1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT

1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT 1.sz. melléklet RUHA SZABÁLYZAT Hatályosság és Alkalmazhatóság Ezen Ruha Szabályzat alkalmazandó minden WDSF versenytánc eseményen és minden MTáSZ versenyen. A WDSF Elnöksége fenntartja magának a jogot,

Részletesebben

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása

VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása VII. MediBall Országos Bajnokság Versenykiírása Nyíregyháza, 2015. május 16. Minden életjelenség mozgásban nyilvánul meg. Változtasd meg a mozgásod, megváltozik az életed! A verseny megnevezése: VII. MediBall

Részletesebben

A tételsor szituációkat tartalmaz, amelyhez minél több féle szakmai tartalmat kell rendelni.

A tételsor szituációkat tartalmaz, amelyhez minél több féle szakmai tartalmat kell rendelni. A vizsgafeladat ismertetése: A tételsort a szakmai modulok feladatai és ismeretei alapján kell elkészíteni, a következő arányokat szem előtt tartva: Kommunikáció a vendéggel 20% Munkafolyamat ismertetése

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

kézműves vásár, szakmai workshopok Dr. Parragh László, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke M E G H Í V Ó KÉZMŰVES KUPA 2017 Nemzetközi Meghívásos Fodrász, Kozmetikus, Műköröm-díszítő, építő és Lábápoló Bajnokság Kisgergelyné Tolcsvai Mária és Lapis Imre Emlékverseny Időpont: 2017. március 5.

Részletesebben

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat

MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA. SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján. C feladat MAGYAR KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA SZINTVIZSGA SZAKMAI GYAKORLATI FELADAT 32/2011. (VIII.25.) NGM rendelet alapján C feladat Szakképesítés azonosító száma, megnevezése: 33 815 01 1000 00 00 Fodrász Szintvizsga

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. A KATEGÓRIA Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan

Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan A verseny időpontja: 2016.

Részletesebben

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA

A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA A HAJVÁGÁS MUNKAFOLYAMATA I. Előkészítés a vendég fogadása a frizura kialakítását meghatározó tényezők vizsgálata a hajviselet és a hajvágás menetének megtervezése hajmosás vagy nedvesítés (férfi hajat

Részletesebben

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24.

III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. III. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2011. ÁPRILIS 03. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETŐFI U. 24. SZERVEZŐ ÉS FŐVÉDNÖK ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

Részletesebben

VERSENYEK - EREDMÉNYHIRDETÉS 60. MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG FODRÁSZ EREDMÉNYLISTA:

VERSENYEK - EREDMÉNYHIRDETÉS 60. MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG FODRÁSZ EREDMÉNYLISTA: VERSENYEK - EREDMÉNYHIRDETÉS 60. MAGYAR FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS BAJNOKSÁG FODRÁSZ EREDMÉNYLISTA: Női Tanuló Alaphajvágás kategória 1. helyezett: Féliksz Virág Női Felnőtt Alaphajvágás kategória 1. helyezett:

Részletesebben

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, Hanshi Papp Valér, Kyoshi A verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK FODRÁSZ VERSENY

VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK FODRÁSZ VERSENY Általános tudnivalók: VERSENYKIÍRÁS VERSENYSZÁMOK A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. A verseny indulása előtt, a versenybíróság ellenőrzi, hogy a versenyző tükörfoglalása egyezik-e a regisztrált

Részletesebben

ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA

ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓVERSENY 2010. FEBRUÁR 28. ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA 8900 ZALAEGERSZEG, PETİFI U. 24. SZERVEZİ ÉS A RENDEZVÉNY FİVÉDNÖKE ZALA MEGYEI KERESKEDELMI ÉS

Részletesebben

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, 8. Dan Hanshi Papp Valér, 5. Dan

Részletesebben

A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 69. sorszámú Fodrász megnevezésű szakképesítés-ráépülés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés-ráépülés azonosító száma: 55 815 01 1.2. Szakképesítés-ráépülés

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. A kategória Torna A kategória A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Torna Szövetséggel (MATSZ együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A torna, mint alapsportág népszerűsítése az iskolák

Részletesebben

Az országos döntőn a megyei elődöntőkről korcsoportonként az 1-3. helyezett egyéni versenyzői vehetnek részt.

Az országos döntőn a megyei elődöntőkről korcsoportonként az 1-3. helyezett egyéni versenyzői vehetnek részt. Országos Kötélugró Diákolimpia 2013. évi versenykiírása 1. A verseny rendezője Magyar Ugrókötelesek Szövetsége, Szan-Dia Fitness Sport Club 2. Az országos döntő helyszíne és időpontja I.-II.-III.- IV.-V.-VI.

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász

33 815 01 1000 00 00 Fodrász Fodrász Az Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről szóló 133/2010. (IV. 22.) Korm. rendelet alapján. Szakképesítés, szakképesítés-elágazás, rész-szakképesítés,

Részletesebben

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek

Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Minden nap változatosan!- Frizura-tippek Violet C. Landers Nőként szeretjük a változatosságot és azt, hogy megdicsérjenek. Néha nem is kell hozzá új ruha, smink vagy extrém kiegészítő. Egyszerűen új frizurákat

Részletesebben

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29.

II. Monor Kupa. Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt B kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny. Monor Május 29. II. Monor Kupa Gyermek, serdülő, ifjúsági és felnőtt "B" kategóriájú országos ITF Taekwon-Do verseny Monor 2010. Május 29. Szeretettel meghívjuk a Monori Sportegyesület ITF Taekwon-Do szakosztály által

Részletesebben

1. oldal. 2014. III. Doctor Nails MBA Nemzetközi Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip- Box és Stiletto Verseny Magyarországon

1. oldal. 2014. III. Doctor Nails MBA Nemzetközi Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip- Box és Stiletto Verseny Magyarországon 1. oldal 2014. III. Doctor Nails MBA Nemzetközi Műköröm Építő, Műköröm Díszítő, Tip- Box és Stiletto Verseny Magyarországon Időpont: 2014. november 15. (szombat) Helyszín: Érd (Pest megye) Finta Rendezvényház

Részletesebben

ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA MŰVELŐDÉSI HÁZ VI. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ

ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA MŰVELŐDÉSI HÁZ VI. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ VI. ZALAEGERSZEGI FODRÁSZ ÉS KOZMETIKUS TANULÓ VALAMINT MŰKÖRÖMÉPÍTŐ ÉS DÍSZÍTŐ GYAKORLATI TANULMÁNYI VERSENY 2014. MÁRCIUS 9.(VASÁRNAP) ZALAEGERSZEGI VÁROSRÉSZEK MŰVELŐDÉSI KÖZPONTJA ÉS KÖNYVTÁRA MŰVELŐDÉSI

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás

V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Kopasz-hegyi Futóverseny Tarcal, 2015. március 22. V E R S E N Y K I Í R Á S Édes és félédes futás Idén először, hagyományteremtő szándékkal kerül megrendezésre a Kopasz-hegyi futóverseny, amely az elmúlt

Részletesebben

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó VIII. BARÁTSÁG KUPA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY 2010. BATTONYA M E G H Í V Ó A battonyai Barátság Sportegyesület meghív minden harcművész

Részletesebben

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai:

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling «Royal Beauty - Kárpát Kupa - 2017» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2017. május 19-20

Részletesebben