SMS adatbázis II. Vicces, pimasz és malac SMS-ek -

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SMS adatbázis II. Vicces, pimasz és malac SMS-ek -"

Átírás

1 SMS adatbázis II Vicces, pimasz és malac SMS-ek - 1. A telefonszámát egy véletlen szám-generátor kiválasztotta. Ön nyert egy gyalogtúrát Sydney-be! Gratulálunk! 2. Gyakoroljunk matekot! Összeadhatnánk téged +engem, ruháinkat levonhatnánk, és utána sokszorozódhatnánk! 3. Az emberi szervezet nyolcvanhét százaléka víz. Ezt én is hígnak találom, ezért most tölts hozzá egy kis pálinkát! 4. Hello, Te dögös nőcsábász, Te sexmániás izomkolosszus mindjárt odarohanok hozzád és leteperlek - na erről álmodsz, ugye? 5. Nem értem miért mondják, hogy nem lehet repülőn mobiltelefont használni. Nincs vele semmi problééémmmmmaaaaaaa Figyelem! A telefonja fel fog robbanni! A tűzoltók hívásához nyomja meg az 1-es gombot. Életbiztosítás kötése: 2-es gomb. 7. Unom már, hogy minden társaságban csak a nőkről, és a sexről lehet beszélni. Beszéljünk a zenéről! Dugtál már zongorán?

2 8. SIM-kártya végleges kisütése folyamatban! 9. Fiatal pár a moziban, első randi. Fiú a lányhoz: Megcsókolhatlak? Lány: Engem? Hiszen most szoptalak le! Fiú: Engem? 10. Vigyázz magadra! Belőled csak egy van. A többiek többen vannak, őket könnyű pótolni. 11. Egész délelőtt azon gondolkodtam, hogy lehetne 25 cm-es a farkam? Legegyszerűbb, ha félbehajtom! 12. Utálom a sört - ott pusztítom, ahol érem! 13. Akarsz engem? Már sokan akartak. Voltak, akik háromszor is megkaptak, de még senki nem panaszkodott. A szívinfarktusod 14. Ezt az sms-t kifejezetten csak azért írtam, hogy legyen egy ilyen sms-ed. 15. Épp amikor kezdtem megszokni a tegnapot, hát nem eljött a mai nap. 16. Sok káros szenvedély lehet kellemes, de a szex nem rontja a fogakat! 17. Élj úgy, hogy ha lepereg előtted életed filmje nehezen tudd eldönteni, hogy kaland vagy pornófilmet láttál. 18. Mi a nő 4 kedvenc állata? Egy Jaguár a garázsban, egy Bika az ágyban, egy Ezüstróka a nyakban, és egy Marha, aki mindezt megveszi! 19. Mi történik, ha két szőke nő összeütközik? Összetörik a tükör. 20. Ha nem lehet a miénk az, akit szeretünk, szeressük azt, aki a miénk. 21. Tisztelt Pszichológus Úr! A barátnőmnek Siemens C45-ös telefonja van, nekem pedig Nokia Van a kapcsolatunknak jövője? 22. SMS IQ teszt! Fogja a jobb kezébe a telefont. Adatfeldolgozás, várjon Az Ön IQja megegyezik a cipőméretével! 23. Kíváncsiak lennénk az Ön, mint kívülálló véleményére az intelligenciáról! 24. Hello! Hogy vagy? Ne nézz olyan bután, csak én vagyok... a telefonod. Csak ki akartam jönni egy kicsit a táskádból. 25. Jó reggelt! Ez egy korai ébresztő-sms. Csak azt akartam kérdezni, hogy Te sem tudsz már aludni? 26. Korábban azt mondták, ha valaki rád gondol, akkor csuklasz. Ma inkább kapsz egy SMSt.

3 27. A legutolsó SMS-ed olyan csodálatos volt... Ja, nem. Téves szám 28. A telefon, amit használ, lopott készülék. A rendőrség úton van, feltartott kezekkel jöjjön ki a házból. 29. Figyelem! A PIN kódja 20 másodpercen belül automatikusan megváltozik! 30. Figyelem! Ez egy vészhívás! A telefonját haladéktalanul adja le a következő benzinkútnál! 31. Lófarkas kislány, hasonló adottságokkal rendelkező fiút keres! 32. Mosolyogj! Ez a második legjobb dolog, amit a száddal csinálhatsz! 33. Ne dohányozzatok az ágyban! Mi sem dugunk a hamutartóban! 34. Egész életem a tiéd volt, soha nem mentél el nélkülem, de te kihasználtál, majd másikat kerestél. Tudod, ki vagyok?... Durex 35. Ha férfinek érzed magad, akkor most elakad a szavad! Farkadat már belepte a moha, de nőt még nem basztál soha! 36. Még nem árulhatom el a nevem. Meg kell várnom, míg észbontóan beleszeretsz a telefonszámomba! 37. Mi van a nőnek 2, ami a tehénnek 6? IQ. 38. Holnaptól pap leszek. A cölibátusi fogadalmam előtt, nem töltenéd velem az utolsó estét? 39. A szex olyan, mint a havazás. Soha nem lehet tudni, hogy hány centi lesz, és hogy meddig tart. 40. Mikor szelíd a kannibál? Ha a tenyeredből eszik! 41. A szex olyan bűn, amit nem lehet egyedül elkövetni! Ezért lehetek a tettestársad? 42. Bocs, elírtam a számot, ez az SMS nem neked szól. De ha már így alakult, nem akarsz velem szeretkezni? 43. Mosolyog a felhő, mosolyog az ég is! Ha lefeküdnénk... mosolyognék én is! 44. Tisztelt Ügyfelünk! Az Ön egyenlege 3649Ft. Ez az összeg túl magas, ezért kérjük, hívja fel a barátját/barátnőjét, amikor csak teheti. 45. Figyelem, ez egy SMS bomba. Amennyiben 30 mp-en belül nem küldi tovább, az Ön telefonja halkonzervvé változik!

4 46. Ez egy szerencse sms. Küld el az igazi barátaidnak, s ha visszaküldik, akkor biztosan tudod, hogy számíthatsz rájuk! 47. Engedj az ágyadba! Nem fenyegetőzöm, de ha nem felelsz baj lesz! A párkányon várom a választ! 48. Cukor ment a szemembe? Vagy tényleg ilyen édesen nézel ki? 49. Ezúton is értesítjük, hogy fizetésemelése, abban az esetben lesz esedékes, ha IQ-ja kétjegyűvé növekszik. 50. Nézem az anyósom, hogy várja a tavaszt, s a távcső alatt lassan meghúzom a ravaszt. 51. A csókot nem magyarázni, hanem megismételni kell! 52. Kívánlak, ágyba akarlak vinni, azt akarom, hogy izzadj, rázzon a görcs, azt akarom, hogy sokáig emlékezz rám: INFLUENZA 53. A világon 3 féle ember van: az első, aki tud számolni, a második, aki nem és... hmmm... várjunk csak. 54. A pénz nem boldogít ugye? Akkor ideadhatod a tiedet! 55. Mit ér a pénz, a ruha, ha az ember fasza puha. Inkább vagyok szegény, de a faszom KEMÉNY! 56. Ha elolvasta, kérem, tépje össze ezt az smst! 57. Olyan keményen dolgoztam, hogy felébredtem a zajára. 58. Legfőbb erényem a józanságom, amit minden este eliszom. 59. Az első ütést még védtem az arcommal Reinkarnáció: Ideje lenne észrevenned, hogy a jövődet te hagyományoztad magadra. 61. Mindenhez értek, csak vannak olyan dolgok, amiket még nem próbáltam. 62. "Üdvözlöm. Itt a tűzoltóság üzenetrögzítője beszél!" 63. Meghalt az anyósom. Eszébe jutott a balta! 64. A tehén nem más, mint egy olyan gép, ami ihatóvá teszi a füvet. 65. Dolgozni mentem - 10 perc múlva jövök.

5 66. Egy hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet: a szótár! 67. Bárminek ellen tudok állni, kivéve a kísértésnek! 68. Küldtem hozzád egy angyalt, hogy vigyázzon Rád, de visszajött, mert az angyaloknak nem kell egymásra vigyázniuk! 69. Kértem Istent adjon tüzet, adott gyufát. Kértem fát, adott egy erdőt. Kértem mutasson egy nagy faszt, erre megadta a számodat! 70. Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy az e havi mobilszámlája átlépte az Forintot. Ügyfélszolgálat 71. Ez egy agyfelfrissítő program... Keresés... Keresés... Keresés... Hiba! Az agyat nem találom. Eljárás befejezve. 72. Az egyetlen dolog a világon, amiért a férfiak azon vitatkoznak, hogy kinek van kisebb... a mobiltelefon. 73. Az Ön telefonjának az akkumulátora túllépte a megengedett hőmérsékletet, ezért azonnal helyezze hideg víz alá! 74. Hogyan hizlalja a skót a malacát?... Dagadtra veri. 75. A pénz magában nem boldogít! A boldogsághoz szükség van házra, autóra, nőkre is! 76. Bocsi, elhagytam a telefonszámom. Nekem adod a Tied? 77. GSM operátor: a jobb térerő érdekében helyezze a telefonkészüléket a földre, álljon rá, és emelje magasra a kezeit! 78. Tegnap éjjel kétségbeesve kerestelek, a csupasz testemen akartalak érezni, hol voltál te hülye pizsama! 79. Miért igazoltatja a rendőr a kukoricát? Mert csöves. 80. Kotyogó klotyó felé totyog a lotyó, de már késő, mert a rotyogó gatyóból potyog a motyó. 81. Olyan büdös a szád, hogy a görény könyörög a receptért! 82. Itt állok előtted, combjaid lágy ölelésére szomjazom. Kérlek, ülj rám finoman és kapaszkodj belém!... A Te egyetlen mérleghintád. 83. Mi az: Sarkon áll és fehér? Kurvára esik a hó. 84. Neked is négy csillag a pin-kódod?

6 85. Kérlek, mostantól ne telefonálj, ne írj, ne keress! Énekelni tanulok, király kell az országnak. 86. Közművesítési telek, bontott téglával eladó, Manhattan központjában. Érdeklődni lehet: Oszama Bin Laden-nél. 87. Szia! Úgy gondoltam, szülinapodra veszek neked egy lovat. Persze csak részletre. Először egy...lófaszt! 88. A Guinnes Rekordok Könyve szerint, az Ön talpa a legkisebb sakktábla a világon! Mert azon csak 1 paraszt fér el! 89. Tisztelt Előfizető! Kötelességünknek érezzük tájékoztatni Önt, hogy már jó ideje figyeljük tevékenységét. Most épp SMS-t olvas. 90. Rájöttem, hogy én vagyok az Isten, mert amikor imádkozom, én hallom Kit keres a szőke nő a tenger fenekén? Leonardo di Caprio-t. 92. A horoszkópom azt írta, hogy Isten ujja ma rám fog mutatni. Ez így is lett, csak sajnos ez a középső ujja volt! 93. Mi az eszkimók elsőszámú törvénye: kunyhó mögül sárga hóból nem eszünk! 94. Ha szeretsz, nyomd meg a gombot. Tudtam én, hogy szeretsz! Én is téged! 95. A két szép szemed lett a vesztem, ezért most őket üvegpohárba tettem Drágám játszunk Big Brothert. Három percet kapsz, hogy elhagyd a házamat. 97. Az okos pilóta nem az alagútban katapultál! 98. Mit eszik a vegetáriánus kannibál? -Zöldségest. 99. Ki az abszolút sovány? Az, aki a hasát mossa, és a háta habzik Bombaszakértő vagyok. Ha futni lát, próbáljon lépést tartani velem! 101. Ne lopj, ne csalj, a kormány nem szereti a konkurenciát Miért tudnak a nők jobban spárgázni, mint a férfiak? Mert minden könyv ott nyílik, ahol a legtöbbet használják! 103. Ha az egyik lábad karácsony, a másik szilveszter, akkor szívesen meglátogatnálak a két ünnep között! 104. Torta recept: 1/2 csók, 5dkg simogatás, 5dkg szerelem, 1 banán, 2 tojás, 15 perc keverés,

7 1 sóhaj, 1 csepp tejszínhab. Na megcsináljuk? 105. Miért műtik a rendőrt felemás zoknival? Azért mert a másikkal altatják Gratulálunk! Ön nyert! A percdíja mostantól egyenesen arányos a farka méretével! Ezentúl INGYEN telefonálhat! 107. Mi a különbség a pesszimista és az optimista férfi közt? Csak annyi, hogy az első szerint minden nő romlott, a második csak reméli Utoljára láttalak akkor, mikor átment rajtad a traktor. Én lehajoltam hozzád akkor, és visszatolatott a traktor A feleségem nagyon csúnya. Ezen már az első nap összevesztünk: mindenképpen rajta szeretett volna lenni az esküvői fényképeken Ha a kocsid hülyeséggel menne, Te kézifékkel mennél a Himalájára! 111. Olyan büdös a szád, hogy megváltás lenne, ha finganál. Ne is hívj, inkább sms-t írj, azt legalább távol tarthatom a fejemtől! 112. Tudod, mit esznek a nagy farkú férfiak? Én például kakaós csigát! 113. Akkora paraszt vagy, hogy még a TV-is ostorral kapcsolod be! 114. Olyan gyorsan aludtam, hogy fel kellett kelnem piheni Mi a különbség a tanga és a bugyi között? A bugyi a puncit takarja el, a punci pedig a tangát! 116. Van egy eladó 600-as shell mercim Jimmy-01 rendszámmal, a jeligét dalban mondom el! 117. Már tizenkét éve, hogy anyósom átjön karácsonykor. Az idén újítunk. Beengedjük Mi az: Sárga, és ha a szemedbe megy, fáj? Villamos 119. Olyan csúnya vagy, hogy mikor kirakták a képedet a tejes dobozra, a gyerekek rászoktak a sörre!!!! 120. Úgy hiányzol nekem, mint léggömb árusnak a nyílzápor!!!!!!! 121. Miért húz a szőke nő maga után egy rongybabát? KIEGÉSZÍTŐ MEMÓRIA 122. Volt 1x1 ember, cigije volt kender! Meggyulladt a kender, beszívott az ember! 123. Ritka vagy, mint térdkalácsban a mazsola!

8 124. Mi az? Zöld, és ha mellbe vág, akkor fáj? Hát TANK! 125. Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és repülhetsz! 126. Szia! Én a telefonod vagyok Légy szíves vegyél ki a zsebedből, nagyon büdös van itt a tököd mellett. Szerintem megdöglött! 127. Szia! 5-re megyek szeretkezni. Ha késnék, kezdd el nélkülem! 128. Mit mond a szőke nő, amikor lefagy a számítógépe? Itt nincs is hideg Hogy élvez a filmrendező? -Ah, ah, ah... -Ennyi!!! 130. Lágy esőben, tömör ködben, holt részegen, mély gödörben, Szilveszternek nehéz napján, négykézláb az árok partján, átölelem a világot, boldog újévet kívánok Ha ezt az sms-t megkapod, vegyed úgy, hogy nem írtam, ha nem kapod, meg akkor meg úgyis mindegy Zölderdőben voltam, adjál pénzt, azt jól van! Ön a tenisztanár? -Lófaszt, én az illemtanár vagyok! 134. Miért jó a kocka fejű nő? Mert szopatás közben a fejére lehet tenni a sört! 135. Nagyon sajnálom, hogy elhagytalak, nem tartozom többé hozzád. Jó volt veled. Tudom, hiányozni fogok. Üdv: az AGYAD Akik látnak engem azoknak már világos, hogy az én párom nem lehet más, csakis a BORSODI VILÁGOS! 137. Mit mond a hívő, ha meggyullad a pap??? ATYA ÉG! 138. A szüleid minden évben elvisznek az állatkertbe, hogy ott kővel megdobálják a gólyát!! 139. Mi az? Szekrényben a csontváz? A tavalyi bújócska győztese! 140. Hogy hívják David Bechkem magyar barátnőjét? Mencs Eszter 141. Hogy hal meg a tűzoltó??? (Elég Egyszerűen) Hogy hívja magát a német terrorista? -Ich Bin Laden Kezdődjék a tánc! - szólt a papagáj, és belerepült a ventilátorba! 144. Pistike bemegy a szobába: Nagymama, mi ez a hullaszag? Nagymama, NAGYMAMAAA!!!

9 145. Múltkor bementem 1 ajtón, amire az volt írva: NŐK. De kiderült, hogy csak budi Zölderdőben jártam, részeg voltam, hánytam. El akartam dőlni, nesze b..meg, kölni Olyat kapsz, hogy a fogaid körmérkőzést játszanak a bentmaradásért! 148. Jó napot! Ön nyert egy román gyereket és ha nem veszi fel, az egész családot küldjük. Gratulálunk!!!! 149. Hogy hívják a kisméretű rókát? Apróka! 150. Mit mondanak a falusiak a faluban: Itt fekszik a mi jó orvosunk, és körülötte, akiket meggyógyított!!! 151. Tudod, miért nem lehet a Mikulásnak gyereke? Mert csak cukor van a zacskójában Ha teljesen le vagy pukkanva és úgy érzed jártányi erőd sincs. Semmi gond! Gondolj arra, te voltál a leggyorsabb sperma! 153. Olyan hülye vagy, ha tudnád, hogy forog a Föld, akkor kapaszkodnál! 154. Beteg az orvosnál: -Doktor úr, tegnap két helyen is eltörtem a lábam. Mit tanácsol? -Hát egyik helyre se menjen vissza Hogy hívják a kínai futónőt? SUHAN A PUNA 156. Tévedni emberi dolog, szólt a sündisznó, s leszállt a WC-keféről. A szerelem nem bűn - mondta, s visszamászott rá Nem élet az életem, ha nemi életem nem veled élhetem! 158. Mi az: Barna és lassú? - Kakaóscsiga Ki az abszulút vékony? Aki magába beszél és kihallatszik belőle! 160. Józsika! Te az utóbbi időkben egyre jobban kezdesz tanulni! Mondd meg őszintén: Segít valaki? Igen tanár úr. A televízió elromlott Hello, most nem tudok beszélni, mert bankot rabolok. Ha pénzre van szükséged, hívj fel. Ha rendőr vagy nyugi csak vicceltem Két buzi beszélget. Megszólal az egyik: Olyan kanos vagyok, hogy egy legyet is megbasznék. -A másik megszólal: ZZZZZZZZ! 163. Mikor van az egérnek magömlése? Amikor kirágja a kukorica zsákot

10 164. A mennyországban jobb a klíma, de a pokolban több az ismerős Mostanában megváltoztak a hasonulási szabályok. Régen úgy mondtuk: legény-nyel, lány-nyal; most pedig: legény-nyal, lány-nyel! 166. Honnan tudja a kurva, hogy kiöregedett a szakmából? Rácsúszik a bárszékre Hinni mindenkinek kell. Én azt hiszem, iszom még egy pohárral Mit mond a sebész a betegnek? Válasz: kezit csonkolom! 169. Én egy orgazmust okozó sms vagyok, és azért kerültem a telefonodba, hogy valami jó is történjen ma veled! 170. Ma reggel megint melléültem a wc-nek, egyből felment bennem a pumpa Mi az abszolút lehetetlen? Hímvesszőből kosarat fonni OLYAN SÖTÉT VAGY HOGY MÉG A PIT BULL IS MELLÉD HARAPNA!!!! 173. Sokat gondolkodtam kettőnk kapcsolatáról, és arra jutottam, hogy ne legyen köztünk semmi...se ruha, se levegő! 174. Mi az? Kicsi sárga és mindenki fél tőle??? Naposcsibe gépfegyverrel MIÉRT JÁRNAK AZ ÖREGEK ANNYIT A TEMETŐBE? SZOKJÁK AZ ÚJ KÖRNYEZETET Mi az abszolút kényelmetlen???- Tömegsírban legalul feküdni Honnan lehet tudni, hogy a férfi mikor hazudik? - MOZOG A SZÁJA! 178. Miért jó a szőke nővel az orál szex? Mert vákuum van a fejében! 179. Ha neked az anális túl brutális, az orális immorális, a manuális túl banális, nekem megfelel egy sima dugás is!! Bravó! Holnap pedig az ABC-t gyakoroljuk! 181. Olyan büdös a szád, hogy a döglött macska megkínál egy tic-tac-kal Ki az abszolút impotens? Aki még a nyelvét is a kezével mozgatja A szerelem olyan, mint a fing, hamar elszáll de, az emléke megmarad Mi az? Éjjel alszik, nappal ugat?(az anyós fogsora)

11 185. -Pincér a maguk étterme a tisztaság mintaképe! -Igazán? Ennek nagyon örülök! -Még a levesnek is szappaníze van Miért nem építenek Hajdúszoboszló alá metrót? -??? -Mert ütközne a színvonallal 187. Mi az? Állandóan rezeg és a lányok kedvence? Mobiltelefon 188. Két szőke nő beszélget: Képzeld, a barátom a Műegyetemre jár. Mire a másik megszólal: Tényleg, az enyém az igazira! 189. Az a baj a semmittevéssel, hogy soha sem tudod, mikor végeztél Mért nem sír a kislány, aki elesett a bringával? Mert a kormány átszúrta a tüdejét! 191. Mi az? Barna és gőzölög? Izzad a mókus Olyan vagy, mint egy csésze: aljas és nagyfülű 193. Ha létezik Isten, akkor miért kell villámhárító a templomra? 194. A cigányt beviszik a börtönbe, s megkérdezi. Ez a Big Brother? Nem ez a Való Világ! 195. Hogyan halt meg a rendőr felesége? -Kiesett az ablakon függönyvasalás közben! Hogy nevezik a kannibálok Zámbó Jimit? -??? -Ronda és finom!!! 197. Jobb ma egy kecsesen ingó fecske, mint holnap egy recsegve fingó kecske Hogy hívják a szerelmes birkát? -Love juh! 199. Nem az a paraszt, aki traktorral jár discoba, hanem aki rajta hagyja az ekét! 200. A pina földrajzi helyzete: fekete mint Afrika, ketté van vágva mint Németország, és meg van baszva mint Jugoszlávia Addig üsd a buzit, amíg meleg! 202. Itt a tavasz, itt az AIDS. Vegyél gumit tovább élsz! 203. Mi a nő? Olyan elfekvő befektetés, amely a fennálló tőkéből kifolyó hasznot élvezi HOGY HÍVJÁK A KINAI CIGARETTA ÁRUST? -CSAK CSIK VAN Szerelem reggel... Szerelem délben... Szerelem este... Szerelem egész nap... Ezt az átkozott vízcsapot...

12 206. Melyik pózban lehet a legrondább gyereket csinálni??? Kérdezd meg anyádat!!! 207. Mi a hasonlóság a férfi és a Q betű között? Mindegyik egy nagy nulla kis farokkal! Hogy hívják a lengyel kurvát?? -Mitfizetszki Alukamér 209. Ha a hülyeség fájna, már rég morfiumfüggő lennél Olyan, vagy mint a lépcsőház: Sötét és korlátolt! 211. Olyan, vagy mint a sivatag: Homokos és műveletlen! 212. Olyan ronda vagy, hogy kiskorodban bottal piszkáltak, mert nem tudták mi vagy Olyan sötét vagy, hogy a néger fasza hozzád képest neoncső!!!!!!! 214. A szépség múlandó, a csúnyaság megmarad. Ennek fényében Ön már örök értéket képvisel Mindjárt itt a világvége! Nem baj, majd lelógatjuk a lábunkat! 216. Ha anális szexre vágysz, nyomd meg az 1-es gombot. Ha franciára, a 2-est, ha a hagyományost választod, a 3-ast, ha az egész programot akarod: HÍVJ ENGEM! 217. Az érvényesülésnek két titka van: 1. Nem kell mindig mindent elmondani Játszunk varázslósat, én megduglak utána eltűnsz!! 219. Miért teremtette isten először Ádámot utána Évát? Mert a tökéletességhez kellett egy piszkozat Csöpi fogja öcsi pöcsét, öcsi fogja csöpi csöcsét, kemény volt csöpi csöcse felállt tőle öcsi pöcse Az emberiséget ősidők óta 2 dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon? 222. Megfejellek, mint hableány a korralzátonyt!!! 223. Olyan béna vagy mint Kvazimódó hátúszásban!!! 224. Utolsó napján ennek az évnek, én leszek nagyon részeg, ezért írok előre, találkozunk jövőre. B.U.É.K Figyi! Ha a mókusnak ilyen feje lenne, már régen magára gyújtotta volna az erdőt!!! 226. Élj úgy, hogy halálod pillanatában, inkább azt bánd meg, amit megtettél, mint azt, amit

13 nem! 227. Három rózsaszín harapás zoknit köt a fán. Mi ebből a tanulság? Ha nem tudsz úszni, ne mássz fára, mert elüt a villamos! 228. Én úgy szeretem az anyósomat, mint a sört! Felbontva, hidegen, asztalon! 229. Olyan nagy paraszt, hogy még a vattacukrot is bicskával eszi! 230. Erdő mélyén jó a kedv, Ott lakik a barna medve Minden versben fő a rím Láttál-e már rotációs kapát? évesen a sex olyan, mint kötéllel biliárdozni Mivel lehet lemérni a trabi gyorsulását?? Naptárral 233. Hogy hívják a hülye pincért? Éttermi fogyatékos A tyúk fut a kakas elöl. Azt mondja a tyúk: ha megállok kurvának néz, ha nem, frigidnek, inkább elesem! 235. Turista utolsó szavai: melyik az a hülye, aki bundában eszi a málnát? 236. Melyik a jó indulatú daganat??? Amelyik elviszi az anyóst Kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán fuss amerre látsz! 238. Egy sör nem sör, két sör fél sör, három sör egy sör, de egy sör nem sör! 239. Néha kedvem támad dolgozni, olyankor leülök egy sarokba és megvárom, amíg elmúlik Hogyan szeretkeznek a sünik? Óvatosan 241. Mit mond a nyuszika a hóembernek? Ide a répát vagy hozom a hajszárítót Már látom a fényt az alagút végén, de nem értem, miért dudál?! 243. Mi az? Három betűs falusi áruház. -Bót! 244. Tudod, sosem voltam képes befejezni semmit, de most Ritka vagy mint árvaházban a szülői értekezlet Ha nem írsz vissza, úgy megütlek, hogy leolvasod a Göncöl-szekér alvázszámát Most divat a kis Mobil, a kis Autó, de eljön az idő, amikor divat lesz a kis fasz is, és akkor te is menő leszel.

14 248. Miben van 3500 kalória? 7000 Tic-Tacban Nem nagy dolog halkan sírni, a WC-falra verset írni! Ha nagyot akarsz minden áron, próbálj dugni kerékpáron! 250. A tudat olyan, mint az ejtőernyő. Csak akkor működik, ha kinyitod Én mentes vagyok az előítéletektől, én mindenkit egyformán utálok 252. Hogy hívják a német ejtőernyőst? Zu Hans 253. MI AZ? 4 LÁBA VAN ÉS MÉGSEM JÁR? FÉLBEVÁGOTT PÓK! 254. Hogy hívják a Pál utcai focicsapatot? -Boka junior A szesz hatalmas Istene gyújtson világosságot elborult, torz agyunkban és az alkohol fényeskedjék tévútra futott alantas életünk sötétlő ösvényén! 256. Miért nem fingik a kismalac??? Mert fél, hogy kimegy a dauer a farkából!!! 257. Miért kell a szőke nőnek hétvégén is dolgoznia? Hogy hétfőn ne kelljen újra betanítani A NŐ miért maradt fent, az evolúció során?...mert sunyi módon odanőtt a pinához 259. Miért nem jön ki a medve tavasszal a barlangjából? Mert megdöglött! 260. Az Ön horoszkópja a mai napra: rengeteg virágot kap, ismerősei elhalmozzák minden jóval. Ne izguljon, minden temetés ilyen! 261. Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaftshaustellungen még szebb! 262. A farkas odamegy a nyuszikához és kérdezi: -Megdughatlak, ígérem gyors leszek? A nyuszi: -Fájni fog? -Miért fájt? 263. Hogyan teremtette Isten a cigányokat? Hoppá ez odaégett! 264. Mi az? Fehér hókupacban, valami piros fetreng? Tökönrugott télapó Kevés vagy, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés A pénisz definíciói: 0-14 korig: Vízmű, 14-30:Hajtómű, 30-50:Erőmű, 50-70:Bőrdíszmű, 70 felett: Emlékmű 267. Mi a disznók kedvenc itala? Coca-cola 268. Igaz, hogy a tanulás még nem ölt meg senkit, de azért miért kockáztasson az ember.

15 269. Hello! Ezt az sms-t űrlények indították, azzal a céllal, hogy megkeressék a leghülyébb embert. Küldetés teljesítve Hogy mondjuk angolul: Gyere Bodri kutyám, szedd a sátorfádat! "Kámon máj dog Bodri letsz go kempingszerkó!" 271. Mi az? Kicsi, zöld és 1000-rel megy hátra felé? Fikuci 272. Két rendőr közül melyik pisál távolabbra? Amelyik kinyitja a sliccét Hogy hívják a kínai dohányost? -Pack-Lee 274. Mi az intelligens és ehető? Okostojás 275. Mi az? Nagy zöld és nem tudod átdobni a kerítésen. KOMBÁJN! 276. Miért úszik a hal a vízbe? Mert nem ér le a lába Emlékszel? Mikor a vonaton utaztunk, te kinéztél az ablakon én, kidugtam a seggem, és azt hitték, hogy ikrek vagyunk Mi a neve a traumatológiai járóbeteg-rendelésnek? - Ficambulancia Mit mond a debil gyerek az anyjának? -Apúúú! 280. Mi az? Kicsi, sárga és kapar! Kínai nőgyógyász Olyan kövér vagy, hogy a légy kétszer tankol, mire körberepül Ki volt először a holdon? A cigányvajda. A bizonyíték, mert meg is égett Mit csinál a kannibál egy csontvázzal a hóna alatt? -Megy visszaváltani! 284. Rendes ember vagy, 3 apró hibával: 1.Nem úszkáltak cápák a magzatvizedben. 2.Nem aknamezőn tanítottak járni. 3. Nem a vonat tolta a babakocsidat Mi az feldobják anyós, és nem esik le semmi? Baromi nagy szerencse! 286. A nő olyan, mint az autó. Először sokba kerül, azután nehéz megszabadulni tőle Örömmel értesítjük, hogy megnyerte az "Aki nem dolgozik, annak nincs hiba a munkájában" címeres pályázatunkat. Munkáltató 288. Erdő szélén ezüstfenyő, aranyággal büszkélkedő. Őz és nyuszi körbe járja, tekintetük megcsodálja. Gondold el, hogy ott állok és boldog új évet kívánok.

16 289. Mi van a bárány fürdőszobájában? Barikád Gyerekek, tudjátok-e, kit nevezünk álszentnek? -Aki reggel mosolyogva jön iskolába Hogy köszön a nőgyógyász? - Majd holnap még benézek! 292. A szerelem első látásra nagy idő- és pénzmegtakarítás! 293. Mi az abszolút duma? Beszélni egy nőnek, hogy azért kicsi és puha, hogy ne fájjon! 294. Ha a hülyeség növesztene, akkor te már ülve nyalnád a Holdat! 295. Honnan tudja az indián, hogy kiszáradt a folyó? Hát porzik utána a kenu Olyan sötét vagy, hogy a szentjánosbogárnak pótelemet kell vinnie, hogy el tudjon menni melletted! 297. Ki volt a legperverzebb ógörög filozófus? - Diofanthosz Sajnálattal közöljük, hogy barátnője heves szexuális csatában két golyót kapott, ezért előbb az eszméletét vesztette, majd elment Hogy hívják az öregekről szóló tájékoztatót? Tatalógus Az ember addig nem részeg, amíg úgy tud feküdni a földön, hogy nem kapaszkodik semmibe Olyan vagy, mint a fehér elefánt: Ritka nagy állat Miért nem tudja felpumpálni a szőke nő a bicikligumit? Mert nem fér be a feje a küllők közé! Mi volt az apja? -Tüdőbeteg. -De mit csinált? -Köhögött. -De abból nem lehet megélni! - Meg is halt szegény Kedves barátom! Olyan jó barátom vagy, hogyha ketten lennénk egy süllyedő hajón és csak egy mentőöv lenne, hát bizony nagyon hiányoznál! 305. Mit csinál a szöszi a vakonddal? Élve eltemeti Miért ölték meg a tv macit? Mert köpött!!! 307. Az Élet olyan, mint a motor, ha nem megy, akkor be kell rúgni! 308. Melyik férfi nősül meg kétszer?...amelyiknek rossz a memóriája! 309. Az élet egy szexuális úton terjedő betegség, melynél a halálozási arány 100%!

17 310. Mi az? Szőke nő hajában barna tincs? -REMÉNY!!!!! 311. HOGY HÍVJÁK A JAPÁN PROSTIT? UGRIK A KUKIRA A Magyar Természetgyógyászok Szövetsége gratulál Önnek, mert Ön az egyedüli, aki szájrátéttel tudja gyógyítani a fitymaszűkületet Mit jelent az, hogy Paff, a bűvös sárkány? -Mit? -Anyósom elesett a biciklivel "A gyászmenet hossza nem attól függ, hogy milyen ember voltál életed során, hanem, hogy esik-e az eső!!" (R. Clooney) 315. Értelmetlen az élete? Úgy érzi leírták, senkinek sincs Önre szüksége? Ez nem igaz! Jelentkezzen a Bp-i Állat és Növénykerbe takarmánynak Ki az abszolút feledékeny??? Aki azért szed kavintont, hogy el ne felejtse, miért szed viagrát Két szőke nő beszélget az előzőnapi áramszünetről. Egyik: -Képzeld, tegnap 1 órára beragadtam a liftbe! Másik: -Az semmi, én 8 órát vártam a mozgólépcsőn Két doki beszélget! -Mennyi ellenségünk van ezen a világon! -Mire a másik! -De még a másikon!! 319. Mit mond a szőke nő a vibrátornak? Ne remegj nekem is te vagy az első! 320. Mit írnak a jó pap fejfájára: "Tanulmányait befejezte!" 321. Ki az igazán ronda gyerek??? Akinek csontot kell akasztani a nyakába, hogy a kutya játsszon vele!! 322. Mi az? Hosszú, kemény és a férfiaknak van? Katonaság 323. Az anyós olyan, mint egy rossz motor. Ha azt akarod, hogy elinduljon, be kell rúgni Halál előtti utolsó mondat: -Ugye kék a fázis? 325. Halál előtti utolsó mondat: -Látjátok gyerekek ez itt a vízisikló! 326. Hogy hívják az arab focist? Kapd el Hamar. És a fiát? Kapd el Hamarabb Mindig tudtam, hogy nem kívánt gyerek vagyok, amikor a fürdőkádban a hajszárítóval kellett játszanom Miért zsíros a tej? Hogy fejés közbe ne nyikorogjon.

18 329. Ki az abszolút sovány? Aki befér a plakát, meg a fal közé! 330. Mi a különbség az üvegtál és a tévedés között? A tévedés lehet fatális!! 331. Mi a szél? A levegő azon része, amelyik siet! 332. Gratulálunk! Ön a melegek szövetségének teljes jogú tagja lett! Ne feledje, mi mindig Ön mögött állunk! 333. Én vagyok a télapó, úgy bebasztam, mint a ló. Van zsákomban minden jó: tampon, bugyi, műdákó! Ne várjatok, nem megyek, pornófilmet rendezek! Boldog karácsonyt! 334. Biciklivel érkeztem, bazi nagyot fékeztem. Okos vagyok, szép és laza. Locsoljak, vagy menjek haza? 335. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos koboldok zenélnek. Huncut mosollyal egy rád kacsint, közben csillámport hint. Így adja át az üzenetet: kellemes ünnepeket! 336. Mi az, hosszú, kemény és csak a fiúknak van? -Katonaság! 337. Mi az? Ritka 4 betűs női név? -Béla 338. Sivatagba megy a teve, tele van a töke vele. Nálam van a töke leve, meglocsolhatlak-e vele? 339. Közöttünk annyi volt, mint lakatlan szigeten a tömegverekedés Itt vagyok én, mert Istennek van szépérzéke és itt vagy te, mert van humorérzéke is Öreg embernek a félrelépés már csak a tizedik emeleti ablakban izgalmas! 342. Olyan hülye vagy, hogy görbíted a teret 343. Hogy hívják a meg nem született kis rókát????? Hányinger Melyik a leggyorsabb állat a földön? A motoros rendőr Élni annyi, mint röhögni az életen és belehalni a röhögésbe! 346. Az értelmiség előtt két út áll: az egyik az alkoholizmus, a másik járhatatlan Hogy hívják Pinokkió szeretőjét? -Fabula cigány, 5 személyes Ladával a vízbe akar ugratni! Mi ebben a pazarlás? Az hogy a Lada 5 személyes Mi az abszolút kegyetlenség? Struccot betonon megijeszteni.

19 350. Mi az elöl piros hátul piros????? Boci, boci tarka, se füle se farka! 351. JÓ DOLOG EZ A TELEFON! -SZÓLT AZ INDIÁN, ÉS DOBOTT MÉG VAGY KETTŐT A TŰZRE, HOGY EL TUDJA KÜLDENI A FÜSTJELEKET Hogyan lehet felizgatni egy 70 éves nénit Elveszed a nyugdíját! 353. Olyan kosz van nálatok, hogy a csótányok is csak papucsba mászkálnak! 354. A villamos alatt fekvő ember mosolya sosem őszinte! 355. A tudás lohol utánad, de sajnos te vagy a gyorsabb Hogy kezdődnek a jövő meséi? -Klón és gén sétálnak az utcán Hogy hívják a finn síelőt?? - Porho Hessinnen 358. Mi a különbség a szúnyog és a nő között? A szúnyognak nem kell simogatni a fejét miközben szív Minél gyorsabban szállsz le a villamosról, annál biztosabbá válik, hogy vannak szárnyaid! 360. Hogy hívják a rühes macskát? - Viszket Miért van a farkadra írva, hogy TESCO? -Mert a legkisebb is számít Hogy hívják a karatézó zöldséget? KRUMP LEE 363. Hiszel a szerelem első látásban, vagy elsétáljak előtted még egyszer??? Mi az! Hurkapálcika csupaszon? -Vattacukor light! 365. Hajnalok hajnalán nagy bagoly ül a fán. Ferdén áll a farka, kérlek, ne menj arra. Hamisan fintorog, biztosan szarni fog Olyan pofont kapsz, hogy a takony menetet vág a nyakadon Diplomata az aki, úgy tud elküldeni a francba, hogy szinte már várod, hogy indulhass A kocogás azoknak való, akik nem elég intelligensek a TV nézéshez Mindenki jó valamire, ha másra nem hát elrettentő példának Mi a világ legrövidebb vicce? Két rendőr beszélget az akadémián A négyütemű SMS: Küld, vár, csörren, megkapod!

20 372. Mi az, zöld, kicsi és sétál? : SÉTAFIKA 373. Ha 3 percen belül nem küldöd tovább ezt az sms-t, zseblámpa lesz a telefonodból. Üdvözlettel a Technika Ördöge! 374. Az UFO-k valóságosak. A légierő nem létezik! 375. Az ön telefonja veszélyeztetett helyzetben van. A biztos védelem érdekében kérjük, adja át készülékét a legközelebbi járókelőnek Mikor van abszolút meleg?? Amikor a tyúk rántottát tojik A félkarú szőkenő lóg a faágon! Hogy lehet leszedni a fáról? Integetsz neki! Rövid leszek. Mondta a kígyó és felmászott a sínekre Mi a legragályosabb? A nő, mert mindenki megkapja! 380. Miért nem lehet a női lábakat privatizálni? Mert mindig közbecsúszik valami! 381. Miért vizes a szőke nő haja lefekvéskor? Mert jóéjtpuszit ad az aranyhalnak Mi az? Hosszú büdös és barna. Szivar 383. Miért eszi meg a szőke nő a lottó szelvényét? Mert az van ráírva, hogy eheti Hogy hívják a Lengyel kocsmárost? Mikornyitzki 385. SAJNÁLATTAL KÖZÖLJÜK, HOGY A GUMIBABÁNK ELFOGYOTT, DE KÜLDÜNK ÖNNEK EGY CSUKLÓSZORÍTÓT Min veszekedik 4 rendőr? Hogy ki üljön az ablak mellett Túladagolás esetén előfordulhat, az élet apró örömeinek észrevétele is! 388. Mi villan át a légy agyán, amikor nekicsapódik a szélvédődnek? A SEGGE! 389. Kevés vagy nekem, mint leánykollégiumban a fitymacsattogás Mi az? Öt lába van, és abból kettő szőrös?...kislány a zongoránál Hogy hívják az atomnyuszit? Paksifüles 392. Mit csinál a Terminátor éneklés előtt? Megköszörüli a torkát A tv-vel szemezek...a kanapéval flörtölök... Ha nem sietsz, hamarosan kikezdek a

Ahol a szivárvány véget ér

Ahol a szivárvány véget ér CECELIA AHERN Ahol a szivárvány véget ér Fordította Morcsányi Júlia A fordítás alapjául szolgáló mű: Cecelia Ahern: Where rainbows end (HarperCollins, London, 2004) ATHENAEUM 2004 by Cecelia Ahern Hungarian

Részletesebben

Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetõen mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak.

Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetõen mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Szóval, a számítógépek? Azt hallottam, hogy alapvetõen mindent nullák és egyesek formájában ábrázolnak. Azt nem tudom, hogy ezekbõl hogy lesznek meztelen nõk a képernyõn, de az Isten áldjon meg érte benneteket

Részletesebben

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog!

Vártam, hogy végre szóljak, azt, hogy elmondjam, mit is gondolok. Hallgasd, hallgasd meg kérlek, azt, mi számomra a legszentebb dolog! FEB tábori dalgyűjtemény - 1 - készült:1997 augusztus-szeptember 1. SZÁLLJ FEL C dm E7 am F G C Szállj, szállj, szállj fel magasra, dalom hódítsd meg most a kék eget. C dm E 7 am F G C Jöjj, jöjj, kérlek

Részletesebben

Pozsgai Zsolt. Liselotte és a május. -tragikomédia két részben-

Pozsgai Zsolt. Liselotte és a május. -tragikomédia két részben- Pozsgai Zsolt Liselotte és a május -tragikomédia két részben- Komédium Színház Budapest 2004 2 Szereplők: Liselotte.Nagy-Kálózy Eszter Férfiak: - Karl, Liselotte régi osztálytársa - Ludwig, könyvelő -

Részletesebben

Önképzőköri írások 2006-2010

Önképzőköri írások 2006-2010 Önképzőköri írások 2006-2010 2 Önképzőköri írások Kedves Olvasó! Tudod, mi itt együtt dolgozunk négy éve. Az itt megjelenők szinte még igazi gyerekek voltak, amikor elkezdtük. Kedves, jópofa gyerekek.

Részletesebben

MI LESZ VELED, EMBERKE?

MI LESZ VELED, EMBERKE? MI LESZ VELED, EMBERKE? Hans Fallada Kleiner Mann - was nun? című regénye alapján írta: Hilda Hellwig Fordította: Kúnos László ELSŐ KÉP 1. jelenet A Mörschel család nappalija, közepes méretű szoba, egyben

Részletesebben

Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is.

Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. Minden jog fenntartva, beleértve bárminemű sokszorosítás, másolás és közlés jogát is. Kiadja a Mercator Stúdió Felelős kiadó a Mercator Stúdió vezetője Szerkesztő: Dr. Pétery Kristóf Műszaki szerkesztés,

Részletesebben

Szeretnék valami lenni. Hajléktalan emberek történetei életről, munkáról, tanulásról...

Szeretnék valami lenni. Hajléktalan emberek történetei életről, munkáról, tanulásról... Hajléktalan emberek történetei életről, munkáról, tanulásról... Szerkesztőbizottság: Breitner Péter Gurály Zoltán Győri Péter Kártyás Irén Mezei György Pelle József Virág Tamás Szerkesztette: Fehér Boróka

Részletesebben

Csalog Zsolt A tengert akartam látni

Csalog Zsolt A tengert akartam látni Csalog Zsolt A tengert akartam látni Négy munkásportré Szépirodalmi Könyvkiadó Budapest A Vasember Állok a satupad mellett, dolgozok. Már tizenhét éve ebbe a gyárba, tizennyolcadik éve. Nem nyóc órát naponta,

Részletesebben

Város/kép Kovács Bodor Sándor Az első hó (fotó) 3 Dukay Nagy Ádám Eggyel több 4

Város/kép Kovács Bodor Sándor Az első hó (fotó) 3 Dukay Nagy Ádám Eggyel több 4 Város/kép Kovács Bodor Sándor Az első hó (fotó) 3 Dukay Nagy Ádám Eggyel több 4 Kőrössi P. József A kép címe nálam: Érkezők. (Nyurga lány az átló közepén) 5 kávéházi szegleten... Németh Zoltán Magzatnyelv

Részletesebben

LÉGY JÓ MINDHALÁLIG MUSICAL MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNMŰVE ÉS REGÉNYE ALAPJÁN SZÖVEGKÖNYVÉT ÉS DALSZÖVEGÉT ÍRTA: MIKLÓS TIBOR

LÉGY JÓ MINDHALÁLIG MUSICAL MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNMŰVE ÉS REGÉNYE ALAPJÁN SZÖVEGKÖNYVÉT ÉS DALSZÖVEGÉT ÍRTA: MIKLÓS TIBOR 1 LÉGY JÓ MINDHALÁLIG MUSICAL MÓRICZ ZSIGMOND SZÍNMŰVE ÉS REGÉNYE ALAPJÁN SZÖVEGKÖNYVÉT ÉS DALSZÖVEGÉT ÍRTA: MIKLÓS TIBOR ZENÉJÉT SZEREZTE: KOCSÁK TIBOR 2 SZEREPLŐK: Nyilas Orczy: Gimesi: Böszörményi:

Részletesebben

Írta: Nógrádi Gábor és Koltai Róbert Rendező: Koltai Róbert Szereplők: Tordai Gyula vállfaárus, Imre nagybátyja

Írta: Nógrádi Gábor és Koltai Róbert Rendező: Koltai Róbert Szereplők: Tordai Gyula vállfaárus, Imre nagybátyja SOSE HALUNK MEG Magyar játékfilm 1993 In memoriam SIMÓ SÁNDOR Irodalmi forgatókönyv Írta: Nógrádi Gábor és Koltai Róbert Rendező: Koltai Róbert Szereplők: Tordai Gyula vállfaárus, Imre nagybátyja Tordai

Részletesebben

Tartalom. Szerzõink. Pálfi Anna: Billeg (novella) 1

Tartalom. Szerzõink. Pálfi Anna: Billeg (novella) 1 Pálfi Anna Billeg Világéletemben irtóztam a szokványostól. Biztosan azért, mert a környezetemben mindenki épp olyan volt, mint én. Intézetis tucatélet. Vagy valami afféle, de hogy tök közhely az egész,

Részletesebben

Szalai Vivien. Stohl őszintén

Szalai Vivien. Stohl őszintén Szalai Vivien Stohl őszintén Újsághír Stohl Andrást ittas járművezetés miatt 2011. szeptember 6-án jogerősen tíz hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte a Pest Megyei Bíróság. Az elítélt legkorábban csak

Részletesebben

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes!

Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 1 Kulcsár Tibor A világon élni csak hősként érdemes! 2014 Borítóterv: Pawlik Tamás 2 Tartalom Bevezető... 6 A siker titka... 7 Álom... 7 Vágy... 10 Hit... 12 Célok... 14 A küldetésről... 16 Gyorsítók...

Részletesebben

Szófacsavar: diákköltők, diákírók. Válogatás a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola diákjainak írásaiból

Szófacsavar: diákköltők, diákírók. Válogatás a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola diákjainak írásaiból Szófacsavar: diákköltők, diákírók Válogatás a pécsi Pollack Mihály Műszaki Szakközépiskola diákjainak írásaiból Szerkesztette: Erdei Istvánné Kónyiné Kovács Anita Kölcsey-Gyurkó László Tillman Gábor Wilhelmné

Részletesebben

Roald Dahl. Boszorkányok

Roald Dahl. Boszorkányok Roald Dahl Boszorkányok magus design studio 2001 A mű Roald Dahl The Witches című műve alapján készült Puffin Books 1985. Text copyright Roald Dahl Nominee Ltd. 1983 All rights reserved Fordította Benda

Részletesebben

2. Lesum, 1951. Aug. 18. 3. The Knolls, 1951. Szept. 3.

2. Lesum, 1951. Aug. 18. 3. The Knolls, 1951. Szept. 3. 2. Lesum, 1951. Aug. 18. Kedves Nyuszim! - remélem első lapomat, amit még csütörtökön délután írtam innen és a Stiftungba címeztem, idejében megkaptad és már tudod, hogy hol vagyunk. Elhelyezésünk nagyon

Részletesebben

Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI. A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám

Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI. A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám Pók András: Elszáradva KAUER CSILLA MÁRIA ÍRÁSAI A Vizuális Pedagógiai Műhely kiadványa 2012/01. szám Pók András: Egyedül IRODALOM FEKETÉN-FEHÉREN FOLYÓIRAT KAUER CSILLA MÁRIA BEMUTATKOZÁSA Négy évtizede

Részletesebben

Zane Kedves G-pont 1

Zane Kedves G-pont 1 1 2 ZANE KEDVES G PONT 3 FIGYELMEZTETÉS Ha szexuálisan elnyomott vagy, ha elfojtod a szexualitásodat, vagy felhúzott orral állsz a szexhez, tedd le ezt a könyvet, és menekülj. Túl tüzes lesz neked - csúnyán

Részletesebben

KARMOK... 6 MESE... 10 VÍZISLUKKER... 11 MUSZÁJ... 15 ELEVEN FA GIRCSES-GÖRCSÖS ÁGA... 16 KÉK... 18 EGY FÜST ALATT... 19 UNORTHODOXIA...

KARMOK... 6 MESE... 10 VÍZISLUKKER... 11 MUSZÁJ... 15 ELEVEN FA GIRCSES-GÖRCSÖS ÁGA... 16 KÉK... 18 EGY FÜST ALATT... 19 UNORTHODOXIA... KARMOK... 6 MESE... 10 VÍZISLUKKER... 11 MUSZÁJ... 15 ELEVEN FA GIRCSES-GÖRCSÖS ÁGA... 16 KÉK... 18 EGY FÜST ALATT... 19 UNORTHODOXIA... 22 MANUEL ÉS A MINISZTER... 24 GYURCSÁNY... 28 LÁZ ÉS FÉLÁLOM...

Részletesebben

Színek, lepedõk, félelem

Színek, lepedõk, félelem M. CSEPÉCZ SZILVIA Színek, lepedõk, félelem Se kezdet, se vég, csak fehér rácsok. Akarsz-e lenni baromfi? Akarsz-e lenni puska, lópatkó, zászló, féreglyukakban bujdokló átok? Se kezdet, se vég, csak rágott

Részletesebben

FARKASSZEM forgatókönyv írta: Bernáth Zsolt 2007.

FARKASSZEM forgatókönyv írta: Bernáth Zsolt 2007. SZEM forgatókönyv írta: Bernáth Zsolt 2007. 1. VÁROSKÉP, ÉJJEL Egy panelváros, egy lakótelep képét látjuk. Szürke kockatömbök, körülöttük apró terek bújnak meg, fák lombjai próbálják takarni a csúfságot.

Részletesebben

Maeterlinck: A kék madár 2

Maeterlinck: A kék madár 2 Maeterlinck A kék madár mesejáték Fordította: Vas István Rendezte: POGÁNY JUDIT Dramaturg, a dalok szövegét írta: Zalán Tibor Zenéjét szerezte: Novák János SZEREPLŐK TYLTYL MYTYL A FÉNY A TÜNDÉR A KUTYA

Részletesebben

Áhítatok az év minden napjára óvodások számára

Áhítatok az év minden napjára óvodások számára Dráviczki Csaba Áhítatok az év minden napjára óvodások számára Bárányka füzetek I. 2012 Szakmai lektor: Dr. Jakab-Szászi Andrea Kiadja a Református Pedagógiai Intézet 1146 Budapest, Abonyi u. 21. www.refpedi.hu

Részletesebben

ELSÕ OLVASÓKÖNYVEM AZ 1. OSZTÁLY SZÁMÁRA

ELSÕ OLVASÓKÖNYVEM AZ 1. OSZTÁLY SZÁMÁRA Esztergályos Jenõ ELSÕ OLVASÓKÖNYVEM AZ 1. OSZTÁLY SZÁMÁRA TIZENEGYEDIK, JAVÍTOTT KIADÁS CELLDÖMÖLK, 2003 Az Oktatási Minisztérium az 5/1998. (II.18.) MKM számú rendelet 4.. (1.) bekezdése alapján az Elsõ

Részletesebben

Amit a szexért meg kell tenni. Horváth Bianka. Publio kiadó. Minden jog fenntartva!

Amit a szexért meg kell tenni. Horváth Bianka. Publio kiadó. Minden jog fenntartva! Amit a szexért meg kell tenni Horváth Bianka 2014 Publio kiadó Minden jog fenntartva! Előszó Felszállok az első vonatra és felejtek. Legalább is próbálom elfelejteni az elmúlt másfél évet... Bár teljesen

Részletesebben

Cora Carmack. Színjáték. Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték

Cora Carmack. Színjáték. Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték Cora Carmack Színjáték Ők a tökéletes pár. Bárcsak ne lenne az egész... színjáték A fordítás alapjául szolgáló mű: Cora Carmack: Faking It Copyright 2013 Cora Carmack Fordította: Lukács Andrea ISBN 978

Részletesebben

Slágerek. Kenéz Heka Etelka

Slágerek. Kenéz Heka Etelka Slágerek Kenéz Heka Etelka Kenéz Heka Etelka Slágerek és saját versek Felelős kiadó: Kenéz Heka Etelka Nyomdai munkák: Norma Nyomdász Kft. Hódmezővásárhely ISBN: 963 460 975 9 Régi idők dalai versekben

Részletesebben

Pável István SZEX, SZERELEM ÉS EGYÉB CSACSKASÁGOK

Pável István SZEX, SZERELEM ÉS EGYÉB CSACSKASÁGOK Pável István SZEX, SZERELEM ÉS EGYÉB CSACSKASÁGOK Pável István Szex, szerelem és egyéb csacskaságok Pável István Szex, szerelem és egyéb csacskaságok Új bevezetés Ez a kiadás, a korábbiakhoz képest, több

Részletesebben