HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA HATVAN

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. HATVAN"

Átírás

1 HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA HATVAN Tájékoztató a női tornáról Készítette: Somogyi József Ádám szervezőbizottság női torna december 25.

2 Tisztelt Csapatvezetők! Elsősorban szeretnénk Önöknek megköszönni, hogy a évi Hatvani Karácsonyi Teremlabdarúgó Kupa női tornájára nevezték csapatukat. Mérföldkő ez Hatvan város sporttörténetében, mivel egy több éves, évtizedes hagyománnyal rendelkező sportesemény szereplőjévé válhat a női futball, ezzel is népszerűsítve a szakágat. Hatvan város női labdarúgása még szó szerint kezdeti stádiumban van értékelve a korábbi, kispályás, fiktív működésű csapatokat, alig két éve kezdődött el komoly munka a lányok foglalkoztatása terén. Mára elmondhatjuk: sikerült megvetni lábunkat a helyi sportéletben. Azonban még hosszú az út, melynek a megfelelő munka, népszerűség, eredményesség a végső állomása. Éppen ezért nagyon fontos momentum, hogy Hatvan és környéke egyik kiemelt sportrendezvényére sikerült beiktatni a hölgyek versenyeztetését, s ez nagy részben Önöknek, résztvevőknek köszönhető. Számunkra, a női torna szervezőinek fontos a résztvevő csapatok megelégedése elvégre Önökért, a lányokért valósul meg a női torna. Éppen ezért szeretnénk elérni, hogy az Önök számára a lehető legkényelmesebb, legtisztább, legmegfelelőbb lebonyolítási formát valósítsuk meg, melynek egyik fő tétele a megfelelő informálás. Ennek érdekében részletes lebonyolítási adatokkal, javaslatokkal és a különböző szabályok ismertetésével kívánunk hozzájárulni ahhoz, hogy Önök megfelelően tájékozódjanak az eseményről, annak megvalósításáról, hogy a helyszínen a lehető legkevesebb váratlan problémákkal kerüljünk szembe. Egyúttal kérjük Önöket, hogy a leírtakat figyelmesen olvassák át, a lényeges adatokat, teendőket jegyezzék meg és megfelelően hajtsák végre, mert csakis így tudjuk biztosítani, hogy a torna lebonyolítása zökkenőmentes legyen. Köszönjük, hogy a téli felkészülési időszakot részben velünk töltik! Jó szórakozást, és sportszerű játékot kíván: Pacsold Attila Somogyi József Ádám Versenybizottság elnöke Női torna - szervező Somogyi József Ádám december 25.

3 T A R T A L O M 1 Utazás, érkezés, öltözőbeosztás 3 Útvonalterv 3 Javasolt érkezési, öltözőhasználati időpontok 4 2 A mérkőzések lebonyolítása 5 Első mérkőzés előtti teendők 5 Mérkőzések kezdetekor 5 Mérkőzések lebonyolítása szabálykivonat 6 Mérkőzés végén 7 Csapatokra vonatkozó külön tételek 7 3 A torna lebonyolítása 8 Csoportmérkőzések 8 Elődöntő 8 Harmadik helyért, döntő 9 4 Zárás 9 Mellékletek sz. melléklet: Időbeosztás és lebonyolítás 10 Somogyi József Ádám december 25.

4 1 Utazás, érkezés, öltözőbeosztás Útvonalterv A sportesemény helyszíne a hatvani Kodály Zoltán Általános Iskola tornacsarnoka lesz. Címe: Hatvan, Géza fejedelem út 2. Megközelítés: az M3-as autópályáról az 55. számú kijáratnál kell lefordulni a 21-es útra, Hatvan városközpont felé, a 21-es út 3-as út kereszteződésénél, a vasúti híd mellett jobbra kell kanyarodni; a 3-as úton a körforgalmon, a Zagyva-hídon át a városközpontba jutunk; a Kossuth-téren, a régi buszmegálló Szent Adalbert templom kereszteződésénél kell jobbra fordulni; egyenesen előre kb. 70 méter múlva, az utca végén balra kell fordulni Mártírok útja ; a jobb oldalon a második utcába kell behajtani (előtte lesz fekvőrendőr, 30km/h-ás tábla); bal oldalon található az iskola, illetve mellette egy, a hátsó udvarba vezető út, melybe be kell kanyarodni onnan lehet a tornacsarnokba belépni. Somogyi József Ádám december 25.

5 Javasolt érkezési, öltözőhasználati időpontok A tornacsarnokban két öltöző áll rendelkezésre a csapatoknak, így fontos, hogy megfelelő időbeosztással tegyük lehetővé a hölgyek számára az átöltözést. Ennek megfelelően az alábbi érkezési- és öltözőhasználati sorrendet javasoljuk: Zölddel az érkező csapatokat jelöltük Pirossal a várakozó (1) / távozó csapatokat jelöltük Időtartam 1-es öltöző 2-es öltöző 07:10 07:35 FC Hatvan Amazon SE Apc 07:40 08:05 Jászfényszarui VSE Bujáki SC 08:10 08:35 Hajdúböszörményi TE II 10:30 10:55 Lokomotív SE Hatvan Héhalom SE 11:00 11:25 Kelen SC Bujáki SC 11:30 11:55 Madách DSE Salgótarján Amazon SE Apc 12:00 12:25 Hajdúböszörményi TE I Jászfényszarui VSE 12:30 12:55 Hajdúböszörményi TE II FC Hatvan 15:45 16:05 A csoport 1. helyezett A csoport 2. helyezett 18:20 18:40 3. helyezett 4. helyezett 18:45 19:10 1. helyezett 2. helyezett Az öltözőkön szintén fel lesznek tüntetve az időbeosztások, továbbá minden csapat részére külön-külön kinyomtatjuk. Megkérjük a csapatokat, hogy lehetőség szerint az időbeosztásokat tartsák be, mivel csakis így tudjuk biztosítani, hogy az öltöző használatakor minden csapat részére elegendő idő jusson! Megkérjük a csapatokat, hogy átöltözés után minden esetben saját dolgaikat, cuccaikat vigyék magukkal a terembe, hogy elsősorban a másik csapatnak legyen hely az öltözőben, továbbá minden értékük szem előtt legyen! AZ ESETLEGESEN ÖLTÖZŐBEN VAGY CSARNOKBAN HAGYOTT TÁRGYAKÉRT A SZERVEZŐK NEM VÁLLALNAK FELELŐSSÉGET! (1) Feltételezzük, hogy az A csoportból továbbjutott csapatok a B csoport lebonyolítási ideje alatt esetleg nem kíván a csarnokban tartózkodni, így számukra lehetőséget kívánunk biztosítani az átöltözésre, illetve folytatáskor az újbóli beöltözésre. Somogyi József Ádám december 25.

6 2 A mérkőzések lebonyolítása Első mérkőzés előtti teendők A csapatoknak min. 30 perccel első csoportmérkőzésük kezdete előtt meg kell jelenniük a csarnokban. A csapatvezetőknek érkezéskor át kell venniük: az öltözőbeosztást tartalmazó dokumentumot, a versenykiírást tartalmazó dokumentumot, a lebonyolítást és szabálykivonatot tartalmazó dokumentumot. A csapatvezetőknek legkésőbb az első csoportmérkőzésük előtt 15 perccel le kell adniuk a végleges rajtlistát a versenybizottság tagjainak, mely véglegesnek minősül, azon változtatni nem lehet és mely tartalmazza: a csapat nevét, a csapatvezető nevét és elérhetőségét, a játékosok mezszámát, a játékosok nevét, a játékosok születési dátumát. Mérkőzések kezdetekor Minden csapat első csoportmérkőzése kezdetekor a játékvezetőkkel és az ellenféllel közösen együtt vonul fel a pályára. A csapatok a játékvezetőkkel együtt, azok mellett egyik csapat a játékvezetők egyik, a másik csapat a játékvezetők másik oldalán felsorakoznak, majd először a lelátó felőli oldalon lévő szurkolókat, utána a versenybizottság oldalán lévő szurkolókat köszöntik egymás után először a vendégnek feltüntetett csapat, majd a hazainak feltüntetett csapat. Köszöntést követően a hazainak feltüntetett csapat tagjai sorban elindulnak és kézfogással üdvözlik a játékvezetőket, illetve az ellenfelet, ezt követően a vendégcsapat is sorban üdvözli a játékvezetőket. A köszöntés lebonyolítása után a kezdés- és térfélválasztás következik. A többi csoportmérkőzésen, illetve az elődöntőben már csak a kezdés- és térfélválasztást kell végrehajtani. Somogyi József Ádám december 25.

7 Mérkőzések lebonyolítása szabálykivonat Pályaméret: 40 x 20 méter ( szabványméretű kézilabda-pálya ) Kapu: Labda: kézilabda-kapu szabványos futsal-labda Játékidő: 2 x 10 perc ( futó órával) Félidők közti szünet: 1 perc ( azonnali térfélcsere ) Mérkőzések közti szünet: max. 5 perc Csapatlétszám: fő kezdő ( + max. 9 fő cserejátékos ) Cserelehetőség: Játékszabály: folyamatos FUTSAL-szabályok szerint, az alábbi eltérésekkel, illetve lényeges pontokkal: A kapus ha a labda az alapvonalat úgy hagyta el, hogy azt az ellenfél játékosa érintette s dobhatja vagy rúghatja a labdát, közvetlenül viszont nem érhető el belőle gól; A kapus a lábbal hazaadott labdát kézzel nem játszhatja meg, róla az alapvonalon túlra került labda esetén szöglet van (hatoson belül is ); Ha a labda az oldalvonalat elhagyja, csak az oldalvonalról, vagy mögötte rúgással hozható játékba azonban a játékos beléphet; Ha a labda a pályán belül a tetőt érinti, az ellenfél csapata végez berúgást oldalról; Mind oldal-, mind pontrúgáskor 4 másodpercen belül el kell végezni a rúgást; Oldalvonalról történő berúgásnál az ellenfél játékosa minimum 2 méter távolságra állhat, és nem akadályozhatja a rúgás elvégzését; Pontrúgásnál ha a rúgó játékos kéri, a sorfal min. 5 méterre köteles állni, de ebben az esetben csakis a játékvezető jelére végezhető el a rúgás kivétel a büntetőrúgás, amikor csak a rúgójátékos tartózkodhat 5 méteren belül, a többiek a labda mögött 5 méterre; Becsúszó szerelés nem engedélyezett, szabálytalan! Kapus módjára történő kezezésnél a mezőnyjátékos részéről 5 perces kiállítást von maga után; Kiállítások: 2 perces, 5 perces, végleges; A fault-ok nem kerülnek számolásra; A véglegesen kiállított játékos helyett 5 perc elteltével más játékos beállhat. A véglegesen kiállított játékos a következő mérkőzésen automatikusan nem játszhat, további eltiltást a bizottság hozhat; Csere csakis a kijelölt cserezónában történhet; A cserelehetőség folyamatos a mérkőzésen ( kivéve a kapust ), de cserét csakis akkor lehet megkezdeni, ha a cserélni szándékozó csapat birtokában van a labda; Somogyi József Ádám december 25.

8 A csere csakis akkor érvényes, ha a cserejátékos akkor lép pályára, ha már a lecserélt játékos a pályát elhagyta; Az előző két pont szabálytalan kivitelezése esetén pontrúgás jár az ellenfélnek onnan, ahol a labda a szabálytalanságot jelző sípszó pillanatában van; A lecserélt játékos később visszacserélhető. Mérkőzés végén A mérkőzés végét jelző sípszó után a csapatok kézfogással köszönik meg a játékot egymásnak, illetve a játékvezetőknek. Csapatokra vonatkozó külön tételek Egy csapatba maximum 15 fő nevezhető; A csapatban saját felelősségére minden igazolt és amatőr női / leány labdarúgó / futsal-játékos szerepeltethető megkötés nélkül, kik elfogadják a részvételi feltételeket, 14. életévüket betöltötték, 14 éven aluli játékos csakis abban az esetben szerepeltethető, amennyiben a torna játéknapját követő 4. hónap utolsó napjáig bezárólag 14. életévét betölti, azt hitelesen igazolni tudja; ez esetben gondviselője írásos formában vállalja a játékos részéről a pályára lépés felelősségét; 60 év feletti játékos csakis orvosi alkalmassági igazolással szerepeltethető. A játékosok a torna során mezszámot viselnek, mely 1-99-ig egész szám lehet; A játékosok csakis terem-, sport-, vagy tornacipőt viselhetnek, sípcsontvédő használata ajánlott; A csapatok lehetőség szerint 1 futsal-labdát és 2 garnitúra mezt hozzanak magukkal; Amennyiben a mérkőzés játékvezetője úgy ítéli meg, hogy a két csapat színösszeállítása zavaró, a vendég csapat köteles másik színű mezben játszani, vagy megkülönböztetőt viselni. VÁRAKOZÁSI IDŐ NINCS, A KÉSETT CSAPAT CSAK A TOVÁBBI MÉRKŐZÉSEKEN VEHET RÉSZT! Ez esetben a vétlen csapat javára 3 pont íródik, 3-0-áa gólkülönbséggel. Somogyi József Ádám december 25.

9 3 A torna lebonyolítása Csoportmérkőzések A 10 résztvevő csapatot 2 ötös csoportba soroltuk, az alábbiak szerint: A csoport B csoport Amazon SE Apc Hajdúböszörményi TE I Bujáki SC Héhalom SE FC Hatvan Kelen SC Hajdúböszörményi TE II Lokomotív SE Hatvan Jászfényszarui VSE Madách DSE Salgótarján A csoporton belül mindenki játszik mindenkivel egyszer; Minden mérkőzés végén a győztes csapat 3 pontot, döntetlen esetén mindkét csapat 1-1 pontot kap. Vereség esetén nem jár pont; A csoport végső helyezései az összpontszám alapján kialakított rangsor szerint kerülnek meghatározásra; A csoport első helyezettje a legtöbb pontot szerző csapat, utolsó helyezettje a legkevesebb pontot szerző csapat; Azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt a helyezésekről: egymás ellen játszott mérkőzés pontkülönbsége, csoportmérkőzések gólkülönbsége, csoportmérkőzéseken szerzett több gól, továbbjutást érő hely eldöntése két csapat esetén 3-3 büntetőrúgás következik (amennyiben ekkor sem dől el a továbbjutás, sorsolás következik), három csapat teljes egyenlősége esetén sorsolás dönt a továbbjutásról. Mindkét csoport első és második helyezettje jut tovább az elődöntőbe. Elődöntő A négy csapatot párokra osztjuk az alábbiak szerint: A csoport 1. helyezettje - B csoport 2. helyezettje, B csoport 1. helyezettje - A csoport 2. helyezettje. Az elődöntőben egy mérkőzésen dől el a továbbjutás. Ha a mérkőzés végén döntetlen az eredmény, akkor 3-3 büntetőrúgást végeznek a csapatok (ha ekkor sem dől el a továbbjutás, a csapatok addig folytatják, míg az egyik kör végén az egyik csapat előnyt nem szerez). Somogyi József Ádám december 25.

10 Az elődöntő győztesei a döntőben, vesztesei a 3. helyért vívott mérkőzésen folytatják tovább. Harmadik helyért, Döntő Mind a harmadik helyért, mind a döntőben egy mérkőzésen dől el a helyezés. Ha a mérkőzés végén döntetlen az eredmény, akkor 3-3 büntetőrúgást végeznek a csapatok (ha ekkor sem dől el a továbbjutás, a csapatok addig folytatják, míg az egyik kör végén az egyik csapat előnyt nem szerez). A harmadik helyért vívott mérkőzés győztese a torna 3. helyezettje, vesztese a torna 4. helyezettje. A döntő mérkőzés győztese a torna 1. helyezettje, vesztese a torna 2. helyezettje. 4 Zárás A torna 1 4. helyezett csapatai díjazásban részesülnek. A díjazott csapatoknak a díjátadást követően javasolt egy-egy képre összeállni, mely képek archiválva lesznek, azokat a csapatok részére eljuttatjuk. Somogyi József Ádám december 25.

11 1. sz. melléklet IDŐBEOSZTÁS ÉS LEBONYOLÍTÁS H A T V A N I K A R Á C S O N Y I T E R E M L A B D A R Ú G Ó K U P A Női torna lebonyolítása ( Hatvan, Kodály Zoltán Általános Iskola, december 29. ) A csoport B csoport 08:00 FC Hatvan - Amazon SE Apc : 12:10 Lokomotív SE Hatvan - Héhalom SE : 08:25 Jászfényszaru VSE - Bujáki SC : 12:35 Kelen SC - Madách DSE Salgótarján : 08:50 Amazon SE Apc - Hajdúböszörményi TE II : 13:00 Héhalom SE - Hajdúböszörményi TE I : 09:15 Bujáki SC - FC Hatvan : 13:25 Madách DSE Salgótarján - Lokomotív SE Hatvan : 09:40 Hajdúböszörményi TE II - Bujáki SC : 13:50 Hajdúböszörményi TE I - Madách DSE Salgótarján : 10:05 FC Hatvan - Jászfényszaru VSE : 14:15 Lokomotív SE Hatvan - Kelen SC : 10:30 Bujáki SC - Amazon SE Apc : 14:40 Madách DSE Salgótarján - Héhalom SE : 10:55 Jászfényszaru VSE - Hajdúböszörményi TE II : 15:05 Kelen SC Hajdúböszörményi TE I : 11:20 Amazon SE Apc - Jászfényszaru VSE : 15:30 Héhalom SE - Kelen SC : 11:45 Hajdúböszörményi TE II - FC Hatvan : 15:55 Hajdúböszörményi TE I - Lokomotív SE Hatvan : A csoport végeredménye B csoport végeredménye Csapat M Gy D V Rg Kg Gk P Csapat M Gy D V Rg Kg Gk P Elődöntő 1. mérkőzés Elődöntő 2. mérkőzés 16:20 A1 - B2 : 16:45 B1 - A2 : 3. helyért Döntő 17:10 - : 17:35 - : Somogyi József Ádám december 25.

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013.

HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. HATVANI KARÁCSONYI TEREMLABDARÚGÓ KUPA 2013. A női felnőtt torna versenykiírása Női Versenykiírás 1 2013-12-11 1 A torna szervezője és rendezője, a verseny típusa A rendezvény fővédnöke: Szabó Zsolt, Hatvan

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap:

Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca Honlap: Iroda cím: 3530 Miskolc, Szemere utca 20. E-mail: bendavid17@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA V-VI. KCS. MEGYEI DÖNTŐ versenykiírása 2018./2019.

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

FC Dabas Téli Teremtorna

FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Sportegyesület Schilingerné Budai Zsuzsanna Tel: +36 20 429-8481 E-mail: schilingerzs@gmail.com További infó: http://www.fcdabas.hu FC Dabas Téli Teremtorna Helyszíne

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika A torna célja: 2011-ben Kazincbarcikán első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az I. Műfüves Kispályás Labdarúgó Torna. Az

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

Futsal. A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag: A megyei/budapesti

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

Teremlabdarúgás Futsal

Teremlabdarúgás Futsal IV. KORCSOPORT IV. KORCSOPORT Teremlabdarúgás Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. Résztvevők: Megyei/budapesti döntőkig bezárólag:

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

1. EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS EREDMÉNYE 2. GÓLKÜLÖMBSÉG 3. TÖBB RÚGOTT GÓL 4. TÖBB GYŐZELEM 5. SORSOLÁS

1. EGYMÁS ELLEN JÁTSZOTT MÉRKŐZÉS EREDMÉNYE 2. GÓLKÜLÖMBSÉG 3. TÖBB RÚGOTT GÓL 4. TÖBB GYŐZELEM 5. SORSOLÁS . SZABOLCS TAKARÉK KARÁCSONY KUPA TEREMLABDARÚGÓ TORNA LEBONYOLÍTÁSI REND 03.december 3-4 - 5 NYÍREGYHÁZA BEM JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA SPORTCSARNOKA 3.-án péntek 4.00 3.-án péntek 7.00 Ssz "A" CSOPORT Ssz

Részletesebben

2019-es SÁTOR KUPA - GÖDÖLLŐ

2019-es SÁTOR KUPA - GÖDÖLLŐ 2019-es SÁTOR KUPA - GÖDÖLLŐ Utánpótlás fiú és lány, valamint női és férfi felnőtt kispályás tornák! 2019. január 12- január 27. között! 1. A Kupa helyszíne: Gödöllő, Táncsics Mihály úti Sportcentrum fedett

Részletesebben

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

IV. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2015. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK

XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK XXXIX. MŰSZAKI FELSŐOKTATÁSI SPORTNAPOK 2008. OKTÓBER 23-24. DEBRECEN PROGRAM A SPORTNAPOK RÉSZVEVŐI: - DUNAÚJVÁROSI FŐISKOLA - KECSKEMÉTI FŐISKOLA - PÉCSI TUDOMÁNYEGYETEM - BUDAPESTI MÜSZAKI FŐISKOLA

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

2243 Kóka, Kossuth Lajos utca 2. Szathmári Márton - Tápiószecső FC női csapat edző (+36 30 740 0283)

2243 Kóka, Kossuth Lajos utca 2. Szathmári Márton - Tápiószecső FC női csapat edző (+36 30 740 0283) A torna szervezője: A torna helyszíne: Tápiószecső Football Club Berki Krisztián Sportcsarnok 2243 Kóka, Kossuth Lajos utca 2. Kapcsolattartó személy: Szathmári Márton - Tápiószecső FC női csapat edző

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS A torna célja: Az évtizedes múltra visszatekintő hagyomány folytatása, sportolási, kikapcsolódási lehetőség biztosítása mind az amatőr, mind az igazolt

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. IV. KORCSOPORT Futsal A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A futsal sportág népszerűsítése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA V-VI. KCS. MEGYEI BAJNOKSÁG versenykiírása 2018./2019. tanév

TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA V-VI. KCS. MEGYEI BAJNOKSÁG versenykiírása 2018./2019. tanév Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület Iroda: 3530 Miskolc, Szemere u.20. E-mail: bendavid17@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: TEREMLABDARÚGÓ (FUTSAL) DIÁKOLIMPIA

Részletesebben

II. LELLE KUPA BALATONLELLE június

II. LELLE KUPA BALATONLELLE június II. LELLE KUPA BALATONLELLE 2019. június 15-16. 1. A KUPA RENDEZŐI: Tóth László, Kenéz Szabolcs / Tel: +36/30-580-86-18 web: www.focikupak.hu E-mail: lellekupa@gmail.com 2. A KUPA IDŐPONTJAI (A ÉS B PÁLYA

Részletesebben

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Sportági Bizottság (Sportági Bizottság) a Villamosenergia-ipari sporttalálkozók általános

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014.

Versenykiírás. BM Országos Katasztrófavédelmi Igazgatóság Gazdasági Ellátó Központ Sportnapok. Országos Strandfoci Bajnokság 2014. Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Humán Szolgálat H-1149 Budapest, Mogyoródi út 43. : 1903 Budapest, Pf.: 314 Tel: (36-1) 469-4150 Fax: (36-1) 469-4150 e-mail: okf.human@katved.gov.hu

Részletesebben

A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA A bajnokságról: Célja: A Honvédelmi Minisztérium és háttér intézményei, valamint a Magyar Honvédség alakulatai közt eldönteni

Részletesebben

KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA Versenykiírás

KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA Versenykiírás KSI-VASAS NŐI FELKÉSZÜLÉSI KÉZILABDA KUPA 2017 Versenykiírás Köszöntő A KSI SE Kézilabda Szakosztálya és a Vasas SC Kézilabda Szakosztálya nevében tisztelettel köszöntjük a felkészülési női torna résztvevőit,

Részletesebben

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg.

Labdarúgás. A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. Labdarúgás A versenyt a Romániai Magyar Demokrata Szövetség és a Communitas Alapítvány hirdeti meg. 1. A verseny célja: a. A labdarúgás sportág népszerűsítése és megszerettetése az iskoláskorú tanulók

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. Floorball kispályás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Floorball Szakszövetséggel (MFSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A floorball sportág utánpótlásbázisának szélesítése,

Részletesebben

ELTE-BEAC Futsal Bajnokság Játékszabályok

ELTE-BEAC Futsal Bajnokság Játékszabályok ELTE-BEAC Futsal Bajnokság Játékszabályok Tartalomjegyzék Játéktér, labda, játékosok felszerelése... 3 Játékosok száma, csere... 3 A játék kezdete, a mérkőzés időtartama... 3 A kapus játéka... 4 Szabálysértések

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BARANYA MEGYEI TÉLI TEREM BAJNOKSÁGA Öregfiúk Baranya Megyei Terem labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság JOMA Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2016. 1. A torna szervezője és rendezője, a torna típusa és hivatalos neve:

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

GRASSROOTS JÁTÉKSZABÁLYOK

GRASSROOTS JÁTÉKSZABÁLYOK GRASSROOTS JÁTÉKSZABÁLYOK U6/7 korosztály A labdarúgás versenyszabályai érvényesek! A különbségeket a következőkben ismertetjük: Pályaméret: 15x20m Kapuméret: 2x1m Büntető terület: nincs jelölve Labdaméret:

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság TÉLI Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2018-2019.évi Tartalom 1. A torna szervezője és rendezője, típusa és hivatalos

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-i Igazgatóság (Borsod-Abaúj-i Labdarúgó Szövetség ) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI TÉLI MŰFÜVES TORNA Borsod-Abaúj-i Téli Műfüves Torna férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóság MLSZ-SOMOGY SPORTJA TEREMLABDARÚGÓ KUPA Somogy Megyei nagypályás csapatok téli Teremlabdarúgó kupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: 8/09. 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ I. kcs. kispályás

Részletesebben

MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG

MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG MAGYAR HONVÉDSÉG 2015. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ- BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Célja: A Magyar Honvédség kiképzési kereteken kívül az állományának fizikai képességének fejlesztése, szabadidős sportprogram biztosítása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú Fiú Futsal U15 korosztályú bajnokság versenykiírása

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú Fiú Futsal U15 korosztályú bajnokság versenykiírása Magyar Labdarúgó Szövetség I. osztályú Fiú Futsal U15 korosztályú bajnokság versenykiírása 2016 2017. Határozatszám ELN-67/2016 (07.28.) Jóváhagyás 2016.07.28. Hatálybalépés 2016.07.28. Érvényesség 2017.06.30.

Részletesebben

Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236. KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása

Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236. KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236 KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása 1./ A torna célja: Játéklehetőséget adni kis- és nagypályás

Részletesebben

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Sportági Bizottság (Sportági Bizottság) a Villamosenergia-ipari sporttalálkozók általános

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BARANYA MEGYEI TEREM BAJNOKSÁG Az Örgefiúk Baranya Megyei Terem versenykiírása 2017 2018. év Határozatszám ELN-46/19/II/2017 Jóváhagyás 2017.12.13.

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA

FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA FŐVÁROSI SZABADIDŐ KUPA Teke csapatverseny és Kispályás labdarúgó torna A 2013. évi Fővárosi Szabadidő Kupa versenysorozat tavaszi eseményeit új helyszínen a BVK Előre Sporttelepén tartotta a szövetségünk.

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. szám:8/09 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ IV. kcs. kispályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség I. OSZTÁLYÚ FIÚ FUTSAL U-15 BAJNOKSÁG I. osztályú fiú U-15 korosztályú országos futsal bajnokság versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A bajnokság szervezője és rendezője, a

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. LEÁNY III-IV. KORCSOPORT Leány labdarúgás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A labdarúgás sportág megszerettetése

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA

IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA Halásztelek Futball Club IX. NÉMETH FERENC EMLÉKTORNA 2016.szeptember 03. (szombat) 2007-es korosztály Versenykiírás 2007-es korosztály Torna ideje: 2016. Szeptember 03. (szombat) Torna helyszíne: 2314

Részletesebben

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. III-IV. KORCSOPORT Leány labdarúgás A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség a Magyar Labdarúgó Szövetséggel (MLSZ) együttműködésben hirdeti meg. 1. A verseny célja: A labdarúgás sportág megszerettetése

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, május 8-9. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-9. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása Fehérgyarmati Városi Diák- és Magyar Labdarúgó Szövetség Szabadidősport Szervező Bizottság Sz.-Sz.-B. Megyei Igazgatóság Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Fehérgyarmati Csoportja Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat,

Részletesebben

Utánpótlás Labdarúgó Torna

Utánpótlás Labdarúgó Torna MKB - Euroleasing Kelen Kupa Utánpótlás Labdarúgó Torna. -6 r5 bruá 2011. fe H-1116 Budapest, Hunyadi Mátyás út 56. www.kelensc.hu Kö s z ö n t ő Kedves Játékosok! Tisztelt Csapatvezetők, Edzőtársak, Szülők!

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY. Budapest II. Móricz Zsigmond Gimnázium

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY. Budapest II. Móricz Zsigmond Gimnázium Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY Budapest II. Móricz Zsigmond Gimnázium 2014.12.11. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők! Tisztelettel

Részletesebben

KERETTYE TERMÁL KUPA

KERETTYE TERMÁL KUPA Tisztelt Sportvezető! Bázakerettye Község Önkormányzata nevében szeretnénk meghívni Önt és csapatát a hetedik alkalommal megrendezésre kerülő KERETTYE TERMÁL KUPA kispályás labdarúgó torna és családi nap

Részletesebben

ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ Kecskemét,

ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ Kecskemét, ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ Kecskemét, 2017.12.13. 1. Szervező Az országos elődöntő szervezője a Magyar Diáksport Szövetség megbízásából a Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület Szervező Bizottság: Név Beosztás

Részletesebben

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz

Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz Bozsik - Gyermek Egyesületi Program Eljárási Rend, Szakmai Követelmények 2011 ősz A torna előkészítése 1. Általános követelmények Körzeti tornát ott lehet rendezni, ahol minimálisan 4-5 sportszervezet

Részletesebben

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, 2015. május 8-10.

Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság. Floorball. Szeged, 2015. május 8-10. Magyar Egyetemi - Főiskolai Bajnokság Floorball Szeged, 2015. május 8-10. A bajnokság célja: VERSENYKIÍRÁS 2014-2015. tanévi floorball MEFOB Bajnokság A 2014/2015 tanév Magyar Egyetemi - Főiskolai Floorball

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Csongrád Megyei IV. Téli Műfüves férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírás tervezet 2016 2017.

Részletesebben

Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA

Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA PÉCS VÁROSI TEREMLABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA Pécs Városi Terembajnokság I., II., osztály és Szenior csoport + Rájátszás Versenykiírása 2016-2017 év Pécsi Városi Teremlabdarúgó Bajnokság

Részletesebben

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1) A bajnokság neve: Kiskunmajsai téli teremlabdarúgó bajnokság 2) A bajnokság célja: Az elsősorban Kiskunmajsán élő, futballozni szerető lakosság rendszeres, versenyszerű

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ-Somogy Sportja kupa öregfiúk teremlabdarúgó torna Kaposvár, 2016.01.02-03. Tartalom 1. A verseny szervezője és rendezője, a verseny típusa... 3 2. A verseny célja... 3 3.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség TOLNA MEGYEI FÉRFI FUTSAL VERSENY A verseny versenykiírása 2017 2018. Határozatszám ELN-47/6/XVII/2017. (03.02.) Jóváhagyás 2017.03.02. Hatálybalépés 2017.03.17. Érvényesség

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság / Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó Szövetség / MEGYEI OLD-BOYS BAJNOKSÁG Megyei Old-boys csökkentett pályaméretű ( keresztpályás

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ II. KORCSOPORT FIÚ. Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ II. KORCSOPORT FIÚ. Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ II. KORCSOPORT FIÚ Érdi Batthyány Sportiskolai Általános Iskola 2014.12.10. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők! Tisztelettel

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ I. KORCSOPORT LEÁNY és Sportiskola 2014.12.03. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők! Tisztelettel köszöntjük a Kispályás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft Kazincbarcika, Fő tér 5.

VERSENYKIÍRÁS. Barcika Art Kommunikációs, Kulturális és Sport Szolgáltató Kft Kazincbarcika, Fő tér 5. VIII. Szitka Béla Kispályás Labdarúgó Emléktorna VERSENYKIÍRÁS 1. A torna célja: A Kazincbarcikán 1977 óta tartó kispályás labdarúgótorna hagyományainak folytatása, különböző korosztályokban és kategóriákban

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI KUPA Férfi felnőtt nagypályás Baranya Megyei Kupa versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa

Részletesebben

XXXII. SZILVESZTER TEREMLABDARÚGÓ TORNA A CONCORDIA ÜZEMANYAGKUTAK KUPÁÉRT 2017. V E R S E N Y K I Í R Á S 1./ A verseny célja: A téli időszak sportolási igényeinek bővítése. A teremlabdarúgás népszerűsítése,

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Fejér Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület

Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület Heves Megyei Diák- és Szabadidősport Egyesület 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY Egri Hunyadi Mátyás Általános Iskola 2014. december 08. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők!

Részletesebben

A M É L T Ó H E L Y S Z Í N ORSZÁGOS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

A M É L T Ó H E L Y S Z Í N ORSZÁGOS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG XI. CARISSA KUPA A M É L T Ó H E L Y S Z Í N ORSZÁGOS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA DUNAÚJVÁROS, 2013. JANUÁR 19. - 20. VERSENYKIÍRÁS DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG FŐTÁMOGATÓ DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS

Részletesebben

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2015/2016. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2016. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2015/2016. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS

2016/2017. ÉVI STRANDKÉZILABDA MAGYAR EGYETEMI FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG VELENCE, EFOTT JÚLIUS 2017. JÚLIUS 12-13. 1. A verseny célja: a 2016/2017. évi Magyar Egyetemi - Főiskolai Strandkézilabda sportág bajnoki címeinek eldöntése (férfi női). A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG A Baranya Megyei Téli Műfüves férfi nagypályás labdarúgó versenykiírása 2017 2018. év Jóváhagyás ELN-44/15/II/2017.

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP MIX STRANDRÖPLABDA TORNA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú Futsal Serdülő U-11 korosztályú bajnokság versenykiírása

Magyar Labdarúgó Szövetség. I. osztályú Futsal Serdülő U-11 korosztályú bajnokság versenykiírása Magyar Labdarúgó Szövetség I. osztályú Futsal Serdülő U-11 korosztályú bajnokság versenykiírása 2018-2019. Határozatszám ELN-186/2017 (12.05) Jóváhagyás 2017.12.05. Hatálybalépés 2018.06.01. Érvényesség

Részletesebben

Pest megyei Futsal Diákolimpia V-VI.korcsoport 2018/2019-es tanév Versenykiírás

Pest megyei Futsal Diákolimpia V-VI.korcsoport 2018/2019-es tanév Versenykiírás Pest megyei Futsal Diákolimpia V-VI.korcsoport 2018/2019-es tanév Versenykiírás Sportági rendelkezések: Játéktér: 40 20 m-es kézilabdapálya, 3 2 m-es kézilabdakapuval. Játékidő: 1 25 perc, az utolsó 60

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság Ottakringer BARANYA MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Az Ottakringer Baranya Megyei Téli Műfüves férfi nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás női labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás 2015.12.08 Hatálybalépés

Részletesebben

Tisztelt Sporttársak!

Tisztelt Sporttársak! Tisztelt Sporttársak! Szeretettel köszöntünk Benneteket az Angyalföldi Sportiskola és DSE és a Budapesti Kézilabda Szövetség által szervezett kézilabda utánpótlás tornán. Időpont: 2015. december 19-20-21.

Részletesebben

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ IV. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola

Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ IV. KORCSOPORT LEÁNY. Vajda Péter Ének-Zenei Általános és Sportiskola Budapesti Diáksport Szövetség 2014/2015. TANÉVI ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ IV. KORCSOPORT LEÁNY és Sportiskola 2014.12.04. 1 Kedves Fiatalok! Tisztelt Testnevelők, Felkészítők! Tisztelettel köszöntjük a Kispályás

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

XXV. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL

XXV. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL ANGYALFÖLDI TERMÉSZETBARÁT ÉS TESTEDZŐ EGYESÜLET BUDAPEST FŐV. XIII. KER. POLGÁRMESTERI HIVATAL XXV. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL 2013. szeptember 28-29. XXV. ANGYALFÖLDI SPORTFESZTIVÁL A rendezvény szervezője:

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

2015/2016. TANÉVI KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY

2015/2016. TANÉVI KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY 2015/2016. TANÉVI KISPÁLYÁS FLOORBALL DIÁKOLIMPIA ORSZÁGOS ELŐDÖNTŐ V. KORCSOPORT LEÁNY 1. Az országos elődöntő célja: Versenylehetőség biztosítása a köznevelési intézményben tanuló diákok részére. Az

Részletesebben