Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert"

Átírás

1 Bluegreen Természetes tápanyagforrás, magas minőségű étrend-kiegészítő, mely erősíti az emésztőrendszert és az immunrendszert Alga komplex készítmény, magas minőségű egyedi összetevőket tartalmaz, mint például a protein, klorofill, vitaminok és ásványi anyagok. A készítmény háromféle algát tartalmaz, kék zöld alga, spirulina és klorella, melyek édesvízi tavakban találhatóak. E három alga szinergikus egészséget elősegítő kombinációja erősíti az emésztő és az immunrendszert egyaránt. A Bluegreen előnyei: Nélkülözhetetlen összetevők minden egyes Bluegreen kapszula az édesvizű tavi algák fontos összetevőit tartalmazza, mint például vitaminok, ásványi anyagok, létfontosságú savak, magas minőségű fehérjék és nagy mennyiségű klorofil. Hatásos készítmény Bluegreen javítja az immunrendszert és az emésztőrendszer működését, felgyorsítja a gyógyulási időt, javítja a koncentrációt és memóriát, növeli az energiaszintet, így megszünteti a fáradtságot és kimerültséget, lelassítja a test öregedési folyamatait, segíti a test egészségének fenntartását. Könnyű használat az Bluegreen 72 tablettás kiszerelésben kapható, napi adagja 1-3 tabletta étkezés közben, illetve por kiszerelés, 1 teáskanál naponta, mely bármilyen italt egészségessé tesz. 100 % növényi forrás a Bluegreen kapszula kizárólag természetes összetevőkből áll, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Bluegreen 100 % egészség Klamath-tavi kék zöld alga (színtiszta, ökológiai tó) 22 féle aminosavat tartalmaz, magas kék pigment ( phycocianin ) mely az emberi egészségre gyakorolt pozitív hatásáról ismert gyulladásgátló hatásának köszönhetően, mely által meggátolja a baktériumok kifejlődését és lassítja a rákos sejtek szaporodását. Spirulina kék zöld alga, mely fokozza az immunrendszer működését. Klorella zöld alga, olyan növényi forrás, mely klorofillben gazdag, javítja a testtisztító folyamatot. Szerepet játszik az emésztőrendszer normál működésében, javítja az immunrendszer működését, semlegesíti a test és a száj illatát, fenntartja a máj működését és hozzájárul a gyógyító folyamatokhoz.

2 Deep Természetes megoldás az egészséges bőrért A készítmény létfontosságú zsírsavakat tartalmaz, melyek növényi és állati forrásból származnak, a sejthártya fontos alkotóelemét képezik. A 3,6,9 zsírsavak létfontosságúak a sejtek megfelelő működésének fenntartásában, illetve a sejtburok épségének, nedvességének és rugalmasságának fenntartásában és ezáltal a száraz, fakó, rugalmatlan bőr kezelésében. Ezen felül hatásos néhány betegség kezelésében is, mint például a szív-és érrendszeri betegségek vagy gyulladásos megbetegedések. A Deep előnyei: Egyedi készítmény létfontosságú zsírsavak Omega 3, Omega 6, Omega 9 briliáns kombinációja, melyek fenntartják a bőr sejthártyájának normál szerkezetét, a bőr nedvességét a feszes és rugalmas bőrért. Az INNHERB Deep az egyetlen étrendkiegészítő, melyben a zsírsavak kombinálva növényi és állati forrásból is származnak! Fontos étrend-kiegészítő - a Deep kapszula megszünteti a száraz bőrt, fokozza a bőr nedvességtartalmát ezáltal javítja rugalmasságát, kezeli a gyulladt bőrbetegségeket, mint például a pikkelysömör vagy az ekcéma. Ezen felül javítja a bőr külső megjelenését mivel csökkenti a ráncokat és lelassítja a sejtek öregedési folyamatát. Minden kapszula Deep hatásos belső megoldást nyújt! Könnyű használat a Deep kapszulás kiszerelésben kapható, napi adagja 2 kapszula, étkezés közben. 100%-ban természetes a Deep kizárólag természetes összetevőkből áll, mesterséges adalékanyagok hozzáadása nélkül. Kosher- a Deep kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Ilite / Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Deep % egészség Borágó olaj és Ligetszépe olaj gamma-linolénsavban gazdag források (GLA), mely erősíti a bőrszövetet, kezeli a bőr gyulladásos állapotait / például ekcéma vagy pikkelysömör / és javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát. Lenolaj Omega 3-6 és 9 zsírsavakban gazdag növényi forrás, száraz és érdes bőr kezelésére. Halolaj magas koncentrációjú Omega 3 zsírsavtartalmának köszönhetően ez az olaj javítja a bőr megjelenését, kezeli a bőr gyulladásait, meggátolja a ráncokat és lelassítja a bőrsejtek öregedési folyamatát.

3 Purple Grapes Természetes megoldás az egészséges életmódért és a szív-érrendszer gondoskodásáért, megfelelő működésének fenntartásáért A Purple Grapes-ben lévő antioxidáns fenntartja a vérerek rugalmasságát és erősségét és megóvja a szívet a károsodásoktól, melyek javarészt a rohanó, stresszes életmód következményei. A vérerek gyengesége sok esetben megmutatkozik a bőr felszínén kialakuló hajszálerek, illetve zúzódások, aranyér formájában. Ízületi gyulladás, magas vérnyomás és egyéb betegségek kialakulásának okozója is lehet a vérerek rugalmasságának hiánya illetve az érfalban lejátszódó gyulladásos folyamatok. Purple Grapes előnyei: Nélkülözhetetlen összetevők a Purple Grapes kapszulában található antioxidánsok (proantocianidinek) erős hatásfokkal rendelkeznek sok egészségügyi probléma kezelésére Hatásos kezelés segít fenntartani a vérerek rugalmasságát és működését, csökkenti a vérrögök és a szívbetegségek kialakulását, meggátolja a gyulladásos folyamatokat, lelassítja a rákos s ejtek szaporodását, hozzájárul az egészséges bőr megtartásához, sőt meg is szünteti a fibromialgia különböző tüneteit (ízületi merevség, fáradtság) Pontos adag minden Purple Grapes kapszula standardizált szőlőmag kivonatot tartalmaz különösen magas aktív összetevő tartalommal. Könnyű használat Purple Grapes 60 kapszulás (vegetáriánus kapszula) kiszerelésben kapható. Használata könnyű és kényelmes, naponta mindössze 1-2 kapszula, étkezés közben. 100%-ban természetes a Purple Grapes kapszula csak természetes összetevőkből készült mesterséges adalékanyagok nélkül. Kosher - a Pomcare kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Elite / Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Purple Grapes összetevők: Standard szólómag kivonat Szőlőmag por

4 Diet Care Támogatja a fogyókúrás folyamatot és a diétát Függetlenül attól, hogy milyen fogyókúrás módszert alkalmaz, a Diet Care segíti a diétázás folyamatát az Ön számára elérni kívánt súly megvalósításához. A Diet Care egyedi készítmény, kifejezetten fogyókúra és a test méreteinek csökkentése céljából lett kifejlesztve. A készítmény olyan összetevőket tartalmaz, melyek fontos szerepet játszanak ebben a folyamatban nemcsak fizikai, de lelki nehézségek esetében is. A Diet Care segíti a gyors eredmény elérését az életerő csökkenése és hangulatváltozások nélkül, melyek egyébként általánosak az alacsony szénhidrátú diéták esetében. A Diet Care tabletta használatával egyidőben fontos az egészséges étkezés és méréskelt mozgás. A Diet Care előnyei: Egyedi készítmény olyan összetevők egyedi kombinációja, melyek elősegítik a súlyfelesleg megszűntetését, hozzájárulnak a hosszú távú egészséges testsúly fennmaradásához, és segítséget nyújtanak nemcsak fizikai, de érzelmi nehézségek leküzdésében is (ilyen például az idegesség vagy a hangulatváltozás) Hatásos a Diet Care csökkenti a szénhidrát iránti vágyat és eközben az elégedettség érzését, javítja az emésztési folyamatot és meggátolja a székrekedést, meggátolja a vizesedést, egyensúlyban tartja a vércukorszintet, javítja a lelkiállapotot ezáltal csökkenti a szükségtelen étel utáni vágyat, csökkenti a koleszterin és trigliceridszintet, javítja az immunrendszert és felgyorsítja a fogyást. Könnyű használat a Diet Care 60 tablettás kiszerelésben kapható, napi adagja 1-3 tabletta (fél órával étkezés előtt) 100%-ban természetes a Diet Care csak természetes összetevőket tartalmaz mesterséges adalékanyagok nélkül. Ez a magas minőségű INNHERB készítmény nem tartalmaz élesztőt, búzát, szóját, cukrot, glutént, vagy keményítőt. Kosher- A Diet Care kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Elite / Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Diet Care összetevők % egészség Standard Gyermekláncfű kivonat - javítja az emésztési folyamatokat, segíti a fölösleges folyadék eltávolítását és támogatja a normál májműködést.

5 Standard Guarana kivonat természetes élénkítőként hat (köszönhetően a Guarana növényben található magas koffeintartalomnak), javítja a fizikai illetve mentális éberséget. L-Tyrosine aminosav, amely felgyorsítja az emésztési folyamatot és segít az érzelmi egyensúly fenntartásában. L-Carnitine aminosav, amely támogatja a vérzsír szintjének csökkentését a véráramban és hozzájárul a zsírégetéshez szükséges energiatermeléshez. Zab javítja az emésztési folyamatot és növeli a jóllakottság érzését. B6-Vitamin- fontos összetevő a normál anyagcsere fenntartásához (fehérjék, szénhidrátok, zsírok) Króm Pikolinát- meggátolja a szénhidrátok utáni vágyat és segít egyensúlyban tartani a vércukorszintet.

6 Argopower Nagy teljesítményű energia a jobb életminőségért Ha hosszú órákat dolgozik, folyamatosan fáradt, figyelme nem megfelelő a nap végére, ha sportol szedjen Argopower-t mely kifejezetten a test fizikai és érzelmi kimerültségének meggátlására lett kifejlesztve. A készítmény hatásos krónikus fáradtság, depresszió, szorongás, folyamatos stresszes állapot esetén mely állapotok megterhelők a testnek és a léleknek egyaránt. Az Argopower által a test életerőssé és élénkké válik, összetevői által segít megbirkózni különböző nehézségekkel. Ajánlott mindenkinek, akik túlterheltek és nagyon kimerültek. Az Argopower előnyei: Egyedi készítmény magas minőségű étrend-kiegészítő bizonyítottan gyógyító hatással, gyógynövények és nélkülözhetetlen tápanyagok kombinációja Hatásos az Argopower tabletta növeli és stabilizálja az energiaszintet, segítséget nyújt fizikai fáradtság, depressziós állapot illetve érzelmi instabilitás esetén, hozzájárul a fizikai és szellemi teljesítmény fokozásához, javítja a sportteljesítményt ugyanakkor csökkenti a sportsérülések kialakulását illetve növeli a szexuális teljesítőképességet. Könnyű használat az Argopower 60 tablettás kiszerelésben kapható, napi adagja 1-3 tabletta, étkezés közben. 100%-ban természetes az Argopower csak természetes összetevőket tartalmaz mesterséges adalékanyagok nélkül, magas minőségű étrendkiegészítő, nem tartalmaz élesztőt, búzát, szóját, cukrot, glutént, vagy keményítőt. Kosher- az Argopower kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Elite / Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Argopower % egészség Sibériai Ginzeng és Koreai ginzeng kivonatok - energiaszint növelő, stresszes állapot csökkentő, hozzájárul a normál véráramláshoz, javítja a mentális funkciókat illetve a szexuális teljesítményt Ashwaganda kivonat energia és potencianövelő Guarana kivonat magas koffein tartalmú gyógynövény, segít a fizikai és mentális éberség növelésében. B3, B12-Vitamin a sejtek energiatermelésre használják ezeket a vitaminokat, ezen felül ezek a vitaminok enyhítik a fáradtságot és a depressziót. L-Taurin anyagcserében szerepet játszó aminosav.

7 Alera Egészséges test és emésztőrendszer Aloe Vera növényből készült természetes Aloe Vera ital. Gyógyító hatású növény belső és külső használatra. Az Aloe Vera főként a száj, a gyomor és a bél nyálkahártya esetében hatásos, bélrendszeri sérülések fekélyek kezelésében hatásos, javítja a bélrendszer működését, megszünteti a székrekedést. Szintén használják az édesség és cukrozott italok iránti vágy csökkentésére. Az Alera előnyei: Hatásos - Az Alera növeli az energiaszintet és segít a fáradtság, kimerültség megszüntetésében, javítja az emésztőrendszer működését, csökkenti az magas cukortartalmú ételek és italok iránti vágyat, javítja az immunrendszert ezáltal hozzájárul különböző betegségek és egészségügyi kockázatok kialakulásának meggátlásához, gyorsítja a sérült sejtek regenerálódását ( például fekély, ínygyulladás), megszűnteti a tüneteket, lerövidíti a felépülés időszakát illetve segíti a hüvelyi gombás fertőzés (candida) külső kezelését. Pontos adag - az Alera ital a növény levelének középső részéből készült, amely vitaminokban, ásványi anyagokban, aminosavakban és egyéb összetevőkben gazdag. Zselé-szerű összetevői rehabilitálják a bélműködést. Kényelmes használat az Alera 500 ml-es kiszerelésben kapható. Napi adagja ml ( 4-6 teáskanál ) naponta kétszer. 100%-ban természetes az Alera teljes mértékben természetes, adalékanyagoktól, mesterséges ízesítő és színezőanyagoktól mentes. Magas minőségű táplálék kiegészítő, nem tartalmaz kukoricát, élesztőt, búzát, szóját, cukrot vagy glutént. Kosher- az Alera kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Ilite / Biztonságos minden INNHERB táplálék kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű alapanyagból készül, szigorú minőségi felügyelettel, alapos vizsgálatokkal és fejlett minőségbiztosítási rendszerekkel. Alera összetevők 100% egészség - 99% Aloe Vera juice - Citromsav, kálium szorbát

8 Glocomol Természetes megoldás cukorbetegségre Glocomol védelmet nyújt szervezetének, ha magas a vércukorszintje, vagy ha családjában jelen van a cukorbetegség. Minőségi fahéjkivonatot tartalmaz, mely csökkenti a vércukorszintet és javítja a sejtek inzulinérzékenységét. A cukorbetegség a metabolikus szindróma része: magas vérnyomás és koleszterinszint, magas vércukorszint és elhízás. A magas vércukorszint nagymértékben megnöveli a vese, az idegrendszer, a szem és a vérerek károsodásának esélyét. A Glocomol segít csökkenteni a vérzsírt és egyensúlyban tartani a vérnyomást. Glocomol előnyei: Egyedi készítmény A Glocomol aktív összetevője szabadalmazott, bejegyzett összetevő, neve Sinoline PF. A Sinoline egyedi folyékony fahéjkivonatból készül. Ez az összetevő javítja a glükóz anyagcseréjét akár 20-szor magasabb mértékben. Más fahéj kivonatokkal összehasonlítva, a Sinulin a leghatékonyabb a vércukorszint megfelelő egyensúlyának fenntartásában Hatásos kezelés a Glocomol kapszula csökkenti a vércukor és vérzsír szintet, segít egyensúlyban tartani a vérnyomást, növeli a sejtek inzulinérzékenységét, ezen felül hozzájárul az egészséges testsúly fenntartásához. Könnyű használat Glocomol 60 kapszulás (vegetáriánus kapszula) kiszerelésben kapható. Napi adagja mindössze 1 kapszula, étkezés közben. 100%-ban természetes a Glocomol kapszula csak természetes összetevőkből készült mesterséges adalékanyagok nélkül. Biztonságos- a Glocomol kapszula biztonságosan alkalmazható egyéb cukorbetegség kezelésére szolgáló gyógyszerekkel együtt is. Magas minőségű készítmény minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett.

9 Garlicare Megerősíti az immunrendszert és megakadályozza a betegségeket Az Anyatermészet antibiotikuma Sok éven át a fokhagymát rendkívül hatékony alkotóelemnek tartották az emberi testben kialakuló betegségek széles körének kezelésében. A fokhagyma hatásosnak bizonyult szív- és érrendszeri betegségek meggátlásában és a magas vérnyomás csökkentésében, meggátolja, illetve kezeli az érelmeszesedést, csökkenti az egészségtelen vérzsír szintjét, egyensúlyban tartja a vércukorszintet és tisztítja a vért. A fokhagyma kiváló az immunrendszer erősítésére és légzőszervi betegségek meggátlására. Szintén hatásos az emésztőrendszerben található paraziták kezelésében, például bélféreg vagy baktériumok. Gyógyító hatása révén a fokhagyma jogosan viseli az Anyatermészet antibiotikuma nevet. Garlicare előnyei: Széles-körű Garlicare a lakosság körében nagymértékben előforduló különböző betegségek és állapotok kezelésére kifejlesztett készítmény Anyagcsere rendellenességeket kezel magas vérnyomás, vérzsír és vércukor szint határértékek. A fokhagyma segít csökkenteni a magas vérnyomást és a véralvadást Megvédi a szívet a betegségektől segít csökkenteni a vérzsír szintet (koleszterin, triglicerid ) így hozzájárul az érelmeszesedés kialakulásának csökkentéséhez. Segít a szervezetnek megbirkózni a fertőzésekkel a fokhagyma segít megakadályozni a bakteriális és vírusos fertőzéseket és hatásos a légzőszervi betegségek meggátlásában (torok és fülgyulladás, orrmelléküreg-gyulladás, hörghurut) Megóvja az emésztőrendszert meggátolja és kezeli a parazitafertőzéseket az emésztőrendszerben (candida, bélféreg) Hatásos koncentráció- a WHO irányelve szerint, terápiás hatásfok eléréséhez naponta 2-5 gramm friss fokhagyma elfogyasztására van szükség. Ez az mennyiség 0,5-1,4 mg fokhagymaolaj kivonattal egyezik meg. A Garlicare kapszulánként 1,2 mg fokhagymaolaj kivonatot tartalmaz, ami 3400 mg friss fokhagymával megegyező adag! Íztelen, szagtalan- a Garlicare kapszula szagtalan és íztelen, ezáltal alkalmazása rendkívül kényelmes és a nap bármely szakában történhet! Újszerű technológia- bélben oldódó bevonattal ellátott kapszula, annak biztosítása érdekében, hogy az aktív összetevők csak a bélrendszerben oldódjon, javítva a felszívódást és a széles körű terápiás hatást

10 Pomcare Gránátalmamag olaj kivonata az egészséges életért Hosszú évek óta ismertek már a gránátalma egyedi tulajdonságai, pozitív hatása az egészségre bizonyított. Most az INNHERB étrend-kiegészítő által elérhető a gránátalma összes lehetséges pozitív tulajdonsága egészségünk megőrzése érdekében: Gránátalmamag olaj kivonat - Pomcare Pomcare előnyei: Egyedi készítmény Minden Pomcare kapszula a növény standardizált kivonatát tartalmazza kifejezetten magas aktív összetevő tartalommal, mely nélkülözhetetlen a jó egészség fenntartásához: a gránátalmában található aktív összetevő az ellagsav, egy nagy hatásfokú antioxidáns. A Pomcare kombinálva tartalmazza az ellagsavat a gránátalma egyéb összetevőjével együtt (mag, héj, lé). A különböző magas minőségű összetevők szinergikus együttműködésben támogatják és felerősítik egymás hatását. Hatásos kezelés a Pomcare kapszula csökkenti a koleszterin szintet és egyensúlyban tartja a vérnyomást (magas vérnyomás) így segít fenntartani az egészséges szívműködést, hozzájárul a bőr egészségének fenntartásához, felgyorsítja a sebek gyógyulását, fenntartja a bélrendszer higiéniáját, csökkenti a gyulladást, meggátolja a fertőzést és gombák kialakulását és meggátolja a rákos sejtek növekedését. Könnyű használat Pomcare 30 kapszulás (vegetáriánus kapszula) kiszerelésben kapható. Napi adagja 1-2 kapszula, étkezés közben. 100%-ban természetes a Pomcare kapszula csak természetes összetevőkből készült mesterséges adalékanyagok nélkül. Kosher - a Pomcare kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Badatz Eda Haharedit / Magas minőségű készítmény minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett.

11 Deep Shine 3 Töredezettségmentes egészséges körmök és fénylő haj. A készítmény vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat és egyéb egyedi összetevőket tartalmaz optimális mennyiségben, melyek hatással vannak a kötőszövetekre, a bőr fehérjéire legfőképpen a kollagénre és az elasztinra. Deep Shine 3 előnyei: Egyedi szépségápoló készítmény Deep Shine 3 vitaminokat, aminosavakat, ásványi anyagokat tartalmaz optimális mennyiségben. Az eredmény: támogatja a kötőszöveteket és a bőr fehérjéit ( főként a kollagént és az elasztint ) a feszes, sima és egyenletes, egészséges és gyönyörű bőrért éveken át. Hyaluron sav a hyaluronsav a botox természetes és ártalmatlan helyettesítőjeként ismert, segíti a ráncok, főként a szem környéki ráncok megszűntetését. Hatásos kezelés a Deep Shine 3 kapszula megerősíti a törékeny körmöket, a hajat egészségessé és frissé teszi, kezeli a hajhullást, növeli a haj rugalmasságát és erősségét, természetes módon segíti a szem alatti ráncok megszűntetését és hozzájárul az egészséges megjelenéséhez. Könnyű használat a Deep Shine 3 60 kapszulás kiszerelésben kapható, napi adagja 2 kapszula, étkezés közben. 100%-ban természetes a Deep Pure csak természetes összetevőket tartalmaz mesterséges adalékanyagok nélkül, magas minőségű étrend-kiegészítő, nem tartalmaz élesztőt, búzát, szóját, cukrot, glutént, vagy keményítőt. Kosher- a Deep Pure kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Elite / Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Deep Shine 3 100% egészség és természetesség Hyaluronsav összeköti az elasztint a kötőszövetekkel, az egészséges bőr létfontosságú összetevője, hidratálja a bőrt, javítja a bőr rugalmasságát és csökkenti a ráncokat. L-cysteine, L-proline, L-lysine aminosavak, melyek támogatják a kollagén és elasztin termelődését és működését, segítenek fenntartani a bőr fehérjéjének megfelelő szintjét és hozzájárulnak a bőr rugalmasságához. MSM szerves kén, mely erősíti a hajat és a körmöket, támogatja a bőr fehérjéit és javítja a bőr hidratáltságát ezáltal hozzájárul rugalmasságának fenntartásához Kovaföld hozzájárul a bőr megfiatalításához, azáltal hogy segíti a kollagén és az elasztin termelődését, megújítja a hajat és a körmöket

12 Biotin B-vitamin családba tartozó vitamin, segít megpuhítani a száraz bőrt, kezeli a hajhullást illetve erősíti a töredezett körmöket Ester C vitamin létfontosságú összetevő a kollagén termeléshez, segít fenntartani a bőrszövet egységességét Cink Pikolinát - létfontosságú összetevő a kollagén termeléshez, kulcsfontosságú szerepet játszik a bőr, a haj és a körmök egészségének megőrzésében

13 Deep AA+ Természetes öregedés gátló Erőteljes, antioxidánsokban gazdag készítmény, melyek meggátolják a bőr öregedését. A készítmény egyedi összetevői belülről táplálják a bőrt, lelassítják az öregedési folyamatot és a bőrt fiatalossá, életerőssé és rugalmassá teszik. Deep AA+ előnyei Természetes készítmény a Deep AA Indiai Pöszméte kivonatot (Amla) tartalmaz, egyedi bogyós növényekkel és rezveratrollal keverve (Vitaberry Plus) melyeknek jelentős gyulladáscsökkentő és öregedés gátló hatásuk van. Széles körű öregedés gátló hatás a készítmény hatóanyagai lassítják a bőr és a test öregedési folyamatait, mélyről hatoló kezelés által. Belülről kezd hatni a készítmény testen belüli ápolást nyújt létfontosságú összetevőkkel, melyek lelassítják a bőr öregedési folyamatát és fiatalon tartják a bőrt. Hatásos kezelés széles spektrumú készítmény, mely hatásos a bőr öregedési folyamatának lassításában és a fiatalos friss bőr megtartásában. Könnyű használat a Deep AA 60 tablettás kiszerelésben kapható, napi adagja 2 kapszula, étkezés közben. Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Deep AA+ összetevői - 10 egyedi aktív összetevő kombinációja Vitaberry Plus keverék ( Berries extract ) erőteljes antioxidánsok keveréke, mely tartalmaz vad bogyókat és Resveratrolt, különösen magas ORAC értékkel. Fenntartja a bőrszövetek rugalmasságát. Indiai Pöszméte ( Amla ) kivonat antioxidánsban gazdag kivonat, mely lassítja az öregedési folyamatokat és fenntartja a bőr feszességét és rugalmasságát. Ásványi anyagokban, vitaminokban, aminosavakban és létfontosságú zsírsavakban gazdag. E-vitamin antioxidánsokban gazdag vitamin, mely meggátolja a bőr öregedését, létfontosságú a fiatalos és rugalmas bőr fenntartásához. Ester C- Vitamin - vitamin, mely enyhíti a bőrsérüléseket, támogatja a szerkezetét és épségét. Zöld Tea Standard kivonat egy kivonat, mely javítja a véráramlást és megsemmisíti a szervezetben található méreganyagokat. Megszűnteti az öregedési folyamat tüneteit a bőrön és lelassítja a sejtek öregedését, hozzájárul az anyagcseréhez és a bőr megfelelő lélegzéséhez.

14 Koenzim Q10 erőteljes antioxidáns mely megújítja a bőrsejteket és javítja működésüket. Helyreállítja a fiatalos ránc nélküli megjelenést és meggátolja a sejtek öregedését. Szelén antioxidáns, mely E-vitaminnal kombinálva megakadályozza a test és a bőr sejtjeinek öregedését. Pycnogenol Standard kivonat lelassítja a bőrsejtek öregedését. Javítja a bőr szerkezetét és megjelenését, fontos szerepet játszik a kollagén és elasztin termelődésben. Omega 6 (GLA, Ligetszépe olajból) nélkülözhetetlen a sejthártya felépítéséhez, fenntartja a hidratáltságot és s rugalmasságot. Kovaföld kulcsfontosságú a kollagén képződésben, természetes módon gátolja a bőr öregedését, megújítja a bőr, haj és körömsejteket.

15 Deep Care Pattanások és bőrsérülések megszüntetésére A Deep Care tökéletes természetes megoldás pattanásos és bőrsérüléses problémák esetében, melyek nemcsak esztétikai kárt okoznak, de sokunknak életminőségi problémát is minden életkorban. Ez az egyedi készítmény fenntartja a hormonális egyensúlyt és segít kezelni és gyógyítani a sérüléseket. Deep Care előnyei: Nagymértékű rehabilitációs képesség a készítmény helyreállítja a bőrszövetet és segít a hegesedés meggátlásában. Megakadályozza a fertőzést a készítmény létfontosságú összetevőket tartalmaz, pattanások, bőrsérülések kezelésére és a bakteriális fertőzés meggátlására. Összetevők szinergikus együtthatása Egyedi kombináció: Vöröshere levél, létfontosságú a bőrgyulladás csökkentésében és az emlőmirigy hormonális egyensúlyának fenntartásában, Körömvirág, sérült bőr kezelésére. Körömvirág krém már régebb óta használt külső kezelésre, ebben a készítményben belülről fejti ki hatását. Az összetevők erősítik egymás hatását. Széles körű hatásfok a készítmény hatásfoka magába foglalja a pattanások kezelését, a hormonális egyensúly fenntartásár, fertőzés meggátlását és a kezelést egyaránt. Fenntartja a higiéniát Deep Care fenntartja a bőr higiéniáját, megtisztítja a bőrt és semlegesíti a testben található méreganyagok hatását. Káros hatások nélküli a készítmény megfelelő megoldást nyújt, külső behatások alkalmazása nem szükséges. Deep Care - 10 összetevő szinergiája Cink Pikolinát ez az összetevő fő szerepet játszik a normál bőr fenntartásában, csökkenti a bőr gyulladását és fertőzését, felgyorsítja a gyógyulási folyamatot és segíti a bőrsejtek megújulását. A-vitamin segíti a pattanások gyógyulását, megújítja a bőrt és fenntartja hidratáltságát. E-vitamin nélkülözhetetlen a bőrsejtek megújulásához, fenntartja a sima és feszes bőrt. Körömvirág kivonat egyedi kivonat, mely gyógyítja és rehabilitálja a sérült és gyulladt bőrt antibakteriális tulajdonsága által, illetve segít a bőrsérülések általi fertőzések kezelését. Standard Fokhagyma kivonat allicin nevű aktív összetevőjének köszönhetően ennek a kivonatnak sterilizáló és anti-bakteriális hatásfoka van és segíti kezelni a bőr fertőzéses megbetegedéseit. Standard Kasvirág kivonat ez a kivonat segít meggátolni a gyulladást és fertőzést és lassítja a különböző bőrön található baktériumok szaporodását.

16 Standard Pau D Arco kivonat az a kivonat kezeli a krónikus bőrbetegségeket és meggátolja a gyulladást illetve segít gyógyítani és összezárni a bőrsérülést. Standard Gyermekláncfű kivonat kiváló méregtelenítő kivonat, megtisztítja a testet és májat a méreganyagoktól, melyek különböző bőrproblémákat okoznak. Standard Kurkuma kivonat a kurkuma kivonat csökkenti a bőr zsírosságát és a bőrgyulladást illetve az emlőmirigyek gyulladását. Ezen felül ez a kivonat segíti a bőrsejtek megújulását. Standard Vöröshere kivonat a Vöröshere kivonat tisztítja a testet, csökkenti a gyulladást és segít fenntartani a test normál hormonális egyensúlyát

17 Deepure Természetes megoldás bőrfoltok, a bőr pigmentációs problémáinak kezelésére Bőrfoltok? Napfény okozza-e a bőr pigmentációs hibáit? Néhány kozmetikai kezelés valóban csökkenti a pigmentációs foltokat a bőrön (külső kezelések) de ahhoz, hogy valóban hosszú távú jó eredményt érjünk el belső kezelésre is feltétlenül szükség van. Deep Pure az INNHERB egyedi készítménye, természetes és kényelmes megoldást nyújt a pigmentációs foltok enyhítésére és megakadályozza az új foltok kialakulását. Deepure előnyei: Létfontosságú összetevők a készítmény egyedi összetevők kombinációja a bőrfoltok enyhítésére A Pycnogenol erőteljes antioxidáns (20-szor erősebb, mint a C-vitamin) Délnyugat-Franciaország erdeiben honos fenyőfaj kérgének kivonata, szabadalmazottként regisztrált a bőrápolásban. Kulcsfontosságú összetevő a bőr egyenletességének és a foltok enyhítésének terén. A készítmény szintén tartalmaz Gránátalma kivonatot és port, magas aktív összetevő tartalommal (ellagsav) mely rehabilitálja a bőrt és elősegíti a kollagén termelést. Hatásos kiegészítő Deep Pure erősíti a bőrt, kezeli a bőrfoltokat, a nap okozta bőrsérüléseket, helyreállítja a bőr rétegeit, meggátolja vagy lelassítja az újabb bőrfoltok kialakulását és ezáltal a bőr egyenletessé válik. Könnyű használat a Deep Pure 60 tablettás kiszerelésben kapható, napi adagja mindössze 2 kapszula, étkezés közben. 100%-ban természetes a Deep Pure csak természetes összetevőket tartalmaz mesterséges adalékanyagok nélkül, magas minőségű étrend-kiegészítő, nem tartalmaz élesztőt, búzát, szóját, cukrot, glutént, vagy keményítőt. Kosher- a Deep Pure kóser étrend-kiegészítő készítmény / Rabbinic supervision, Nazareth Ilite / Biztonságos minden INNHERB étrend-kiegészítő készítmény a legmagasabb minőségű természetes összetevőkből készül, folyamatos átfogó ellenőrzés mellett. Deepure 100% egészség és természetesség Standard Gránátalma és gránátalma por kivonat magas koncentrációjú erőteljes antioxidáns (antocianidin) tartalma által hatásos a ráncok és a bőrfoltok kezelésében. A Gránátalma mag magas mennyiségben tartalmaz ellagsavat, ami a bőrsejtekre hat és segíti a kollagén termelést. Standard Pine bark/pycnogenol kivonat erőteljes antioxidáns Délnyugat- Franciaország erdeiben honos fenyőfaj kérgének kivonata meggátolja a kollagén és az elasztin fehérje pusztulását a bőr rétegeiben, lelassítja azoknak az enzimeknek a működését, amelyek a bőr pigmentációját okozzák, ezáltal a bőr simává és egyenletessé válik.

18 Ester C-vitamin lényeges összetevő a kollagén termeléshez, véd a szabadgyökök ellen és egyenletes bőrfelületet biztosít.

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT

HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT HOPPÁ! FEJET HAJTOTTAK A JAPÁN TITOK ELŐTT Japánban emberemlékezet óta fogyasztják Beigazolódott, hogy a chlorella és a spirulina alga gátolja a rákos sejtkolóniák kialakulását, azaz hatékony a rákmegelőzésben.

Részletesebben

Szigorú minőségi követelmények

Szigorú minőségi követelmények Szigorú minőségi követelmények Tudományos alapokon nyugvó, biztonságos termékek Természet ihlette, hatékony összetevők és innovatív formulák Svédországi fejlesztések: szigorú minőségi elvárások és alapos

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

Az egyensúly belülről fakad!

Az egyensúly belülről fakad! Az egyensúly belülről fakad! TIENS BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA BELSŐ EGYENSÚLY TABLETTA A Belső egyensúly tabletta étrend-kiegészítő készítményt különösen az emésztőrendszer működésének serkentésére fejlesztették

Részletesebben

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál (

Manuka, a csodaméz Közzétéve itt: magyarmezogazdasag.hu az Agrárhírportál ( A manuka méz az új-zélandi manukafák nektárjából származik. Egészségügyi szakértők szerint magasabb tápanyag tartalommal rendelkezik, mint a hagyományos nyers mézek. Különösen erőteljes antibakteriális

Részletesebben

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér?

A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? A tíz legegészségesebb szénhidrátforrás- avagy mivel helyettesíthető a kenyér? Árpa A rizs egyik legegészségesebb alternatívája. Oldható rostokat tartalmaz, fogyasztása után pedig hosszabb ideig érezzük

Részletesebben

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből

TIENS KARDI. Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal. A világ legtisztább vizeiből TIENS KARDI Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal A világ legtisztább vizeiből Krill olaj étrend-kiegészítő kapszula homoktövis olajjal és amaránt magolajjal Ez

Részletesebben

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos

A -tól Z -ig. Koleszterin Kisokos A -tól Z -ig Koleszterin Kisokos A SZÍV EGÉSZSÉGÉÉRT Szívügyek Magyarországon Hazánkban minden második ember szív- és érrendszerrel kapcsolatos betegség következtében veszíti életét*, ez Magyarországon

Részletesebben

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS

Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Mit kell tudni az ASTAXANTHIN-ról? A TÖKÉLETES ANTIOXIDÁNS Az antioxidánsok olyan molekulák, melyek képesek eltávolítani a szabadgyököket a szervezetünkből. Ilyen az Astaxanthin is, reakcióba lép a szabadgyökökkel

Részletesebben

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse

Gránátalma - a világ egyik legegészségesebb gyümölcse Ezért érdemes gránátalmát fogyasztani! 1. Tele van fontos tápanyagokkal A kemény héj alatt több száz mag rejlik a gránátalmában. Ezek tele vannak hasznos tápanyagokkal. Sok benne a C- és K-vitamin, valamint

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

13 természetes zsírégető

13 természetes zsírégető 13 természetes zsírégető Tartalomjegyzék A zsírégető ételekről általában... 2 Cayenne bors... 2 C-vitamin (aszkorbinsav)... 3 Citrom... 4 CLA... 4 Fahéj... 5 Fehérje... 5 Fogyasztó teakeverék... 5 Guarana...

Részletesebben

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING

4D COLLAGEN TÖBB MINT LIFTING TÖBB MINT LIFTING 4D COLLAGEN Az új 4D COLLAGEN arcápoló termékcsalád a tökéletesen sima bőr érzését nyújtja már az első használatot követően. Tengeri kollagént és biológiailag aktív peptideket tartalmaz.

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA

AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG HAIR MINA AZ EGÉSZSÉGES HAJÉRT ÉS BŐRÉRT HIALURONSAV ÉS KOLLAGÉN ANTIOXIDÁNS SZŐLŐMAG-KIVONAT 9 VITAMIN, 3 ÁSVÁNYIANYAG A haj kommunikál rólunk, meghatározza az első benyomást és mutatja azt is, ha változunk Mit

Részletesebben

Tények a Goji bogyóról:

Tények a Goji bogyóról: Tények a Goji bogyóról: 19 aminosavat (a fehérjék építőkövei) tartalmaz, melyek közül 8 esszenciális, azaz nélkülözhetelen az élethez. 21 nyomelemet tartalmaz, köztük germániumot, amely ritkán fordul elő

Részletesebben

Kényeztesse bőrét minden időben

Kényeztesse bőrét minden időben Kényeztesse bőrét minden időben APROTIE Szerető gondoskodás Ránctalanító arckrém Feszes, sima és rugalmas bőr Ránctalanító arckrém Az újjáélesztett bőrsejtek gyönyörűvé teszik bőrét APROTIE Az öregedés,

Részletesebben

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás

Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás Tiens Ivóvíz Hidrogéndúsító pohár A kiváló választás A víz nélkülözhetetlen A hidrogénben gazdag víz kutatása 2007. Ohsawa professzor a Japán Orvosi Egyetemen kiadott egy disszertációt a hidrogén terápiás

Részletesebben

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer

Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért. 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Modern múlt Étkezésünk fenntarthatóságáért 1.Tematikus nap: A hal mint helyben találhatóegészséges, finom élelmiszer Halat? Amit tartalmaz a halhús 1. Vitaminok:a halhús A, D, B 12, B 1, B 2 vitaminokat

Részletesebben

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja

A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja A kiegyensúlyozott táplálkozás alapja Formula 1 Shake Formula 2 Multivitaminkomplex Rost tabletta Herbalife Formula 1 shake - egészséges étkezés Az ízletes Formula 1 shake finom, könnyen elkészíthető egészséges

Részletesebben

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23.

Szívünk egészsége. Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Szívünk egészsége Olessák Ágnes anyaga 2010.03.23. Egészséges szív és érrendszer Táplálékod legyen orvosságod, és ne gyógyszered a táplálékod Hippokratesz A szív működése Jobb kamra, pitvarkisvérkör CO2

Részletesebben

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta

NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL. Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐI PROBLÉMÁK A TERMÉSZET- GYÓGYÁSZ SZEMÉVEL Molnárné Haholt Zsuzsanna Természetgyógyász, életmód tanácsadó és terapeuta NŐK ÉLETSZAKASZAI Újszülött kor Csecsemőkor Kis gyermekkor Óvodás és kisiskolás

Részletesebben

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok

Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Új Étrend-kiegészítők, vitaminok Étrend-kiegészítők, vitaminok Az átlagos napi táplálkozás nem képes fedezni minden olyan tápanyag bevitelét, melyekre szervezetünknek szüksége van! Egészségünk megóvása

Részletesebben

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék!

Akcióink. 3999 Ft. 3333 Ft. 2999 Ft. 2565 Ft. +30 db ajándék! Akcióink Akció időtartama: 2013. május 25. - 2013. június 30. ajándék 1990 Ft értékben Proenzi3 ajándékcsomag ExPur 90 db + krém 100 ml AJÁNDÉK (speciális gyógyászati célra szánt tápszer) A Proenzi3 ExPur

Részletesebben

Életerő, Sport és Fittség

Életerő, Sport és Fittség Életerő, Sport és Fittség Guarana Tabletta Tapasztalja meg a Guarana élénkítő hatását A Guarana egy Dél-Amerikában őshonos cserje, koffein tartalma, élénkítő serkentő hatásai miatt használják Kényelmes

Részletesebben

E-book. Edd-kend és érezd magad egyre jobban. Csodaolaj és csodaőrlemény. andió. legfontosabb gyümölcsünkből. a szőlő magjából

E-book. Edd-kend és érezd magad egyre jobban. Csodaolaj és csodaőrlemény. andió. legfontosabb gyümölcsünkből. a szőlő magjából E-book Edd-kend és érezd magad egyre jobban Csodaolaj és csodaőrlemény legfontosabb gyümölcsünkből a szőlő magjából Nekem való a szőlőmagolaj és a szőlőmagőrlemény? Igen, ha természetes módon védenéd egészséged.

Részletesebben

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest

Ayurveda. 2. rész. Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök. 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Ayurveda és a méregtelenítés 2. rész 2011. február 26. szombat Indiai Kulturális Központ,Budapest Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető

Részletesebben

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM

MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM MEGÉRKEZETT AZ ELSŐ BŐRSEJT-AKTIVÁLÓ SZÉRUM FEDEZZE FEL A TUDOMÁNYOS ÁTTÖRÉST AZ EMBEREK RENGETEG PÉNZT KÖLTENEK FIATALOS KÜLSEJÜK MEGŐRZÉSÉRE Bőrápolás Akár 800 USD/hónap Invazív kezelések (Injekciós,

Részletesebben

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek

1. Figuactiv Levesek és Shake-ek 1. Figuactiv Levesek és Shake-ek Ajánlott napi fogyasztás: A diéta program során a kívánt eredmény elérése érdekében a napi 3 fő étkezésünk közül kettőt Figuactiv Levesre és/vagy Shake-re kell cserélnünk.

Részletesebben

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET

TIENS EGÉSZSÉG KÖR ELMÉLET 1 Tartalom: Az egészségről mi az egészség az egészség alatti állapot veszélyei az egészség faktorai A kínai egészségmegőrző kultúra története módszerei és lényege A egészség kör elmélet tisztítás, pótlás,

Részletesebben

Egészségre vonatkozó állítások aktualitásai/ gyakorlati alkalmazása. Dr. Horacsek Márta OGYÉI - OÉTI

Egészségre vonatkozó állítások aktualitásai/ gyakorlati alkalmazása. Dr. Horacsek Márta OGYÉI - OÉTI Egészségre vonatkozó állítások aktualitásai/ gyakorlati alkalmazása Dr. Horacsek Márta OGYÉI - OÉTI minden kereskedelmi kommunikációban szereplő tápanyag-összetételre és egészségre vonatkozó állítás esetén

Részletesebben

RENDKÍVÜL HATÉKONY SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ, ANTI-AGING VEGYÜLETEK

RENDKÍVÜL HATÉKONY SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ, ANTI-AGING VEGYÜLETEK ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY C- ÉS E-VITAMINNAL, SZELÉNNEL, KOENZIM Q10- ZEL, VITABERRY NÖVÉNYI KIVONATTAL ÉS REDIVIVO LIKOPINNEL RENDKÍVÜL HATÉKONY SZÍV- ÉS ÉRVÉDŐ, ANTI-AGING VEGYÜLETEK 7000 ORAC EGYETLEN

Részletesebben

MARKETING PREZENTÁCIÓ

MARKETING PREZENTÁCIÓ MARKETING PREZENTÁCIÓ CRÈME NIGHT LOGIC Éjszakai Ragyogást Fokozó Krém Elérhető: 2018 május Stresszelt bőr ÉRZELMEK ALVÁSHIÁNY ZAJ FÉNY STRESSZ A bőr sokféle stressznek van kitéve a nap folyamán. A testünk

Részletesebben

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997.

HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD GYÓGYKOZMETIKAI KÉSZÍTMÉNYEK ANNO 1997. HERBA GOLD termékek Natúrkozmetikai készítmények Természetes alapanyagok Igazolt hatású hatóanyagok Állatkísérletek nélküli fejlesztés Terápiás hatás

Részletesebben

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g

Lyxio 200mg por bels.old. 30x. Alkalmas a légutakban lévő sűrű, viszkózus váladék oldására. Bioeel Fenyőrügy méz szirup 150g ACC HOT 200mg por bels.oldat 20x 1867 Ft 1599 Ft Lyxio 200mg por bels.old. 30x 1186 Ft 999 Ft TriActin Wick citrom ízű por bels. oldat 5x 1229 Ft 1045 Ft hatóanyag: acetilcisztein hatóanyag: acetilcisztein

Részletesebben

Ayurveda kozmetikumok

Ayurveda kozmetikumok Ayurveda kozmetikumok 2011. november 26. szombat Indiai Kulturális Központ Előadó: Riesz István Dr.(Ayu)Hon. Kuratóriumi Elnök Magyar Ayurveda Gyógyászati Alapítvány Kht. Ügyvezető Igazgató Garuda Trade

Részletesebben

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor

IceCenter Budapest. Dr Géczi Gábor IceCenter Budapest Dr Géczi Gábor A jégkorongozó céljai Minél jobb játékos legyen Válogatottság NHL? Edzésen való teljesítés Mérkőzésen való teljesítés Mindez nem olyan hatékony, ha nem fordít kellő figyelmet

Részletesebben

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20.

2010. Vitaminok kézi- könyve. www.egeszsegeletmod.hu. Lőrincz Balázs 2010.03.20. 2010. Vitaminok kézi- könyve Lőrincz Balázs www.egeszsegeletmod.hu 2010.03.20. Tartalomjegyzék Bevezető... 3 A vitamin retinol... 3 C vitamin aszkorbinsav... 3 D vitamin kalciferol... 4 E vitamin tokoferol...

Részletesebben

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam

Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam Baume Lèvres Confort Tápláló Ajakápoló Balzsam MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2013 november Ajakápolás Az ajkak szépséget sugároznak: A nők előnyben részesítik az arc és szemápolást a szájápolásdal szemben.

Részletesebben

Elixír az izületek védelmére

Elixír az izületek védelmére Elixír az izületek védelmére Glükozamin Segíti az ízületi porcok és kötőszövetek épülését Eredmeny mar 1 7 nap utan Porcképző szulfátok Gyulladáscsökkentő és fájdalomcsillapító hatás Collagén peptid Elősegíti

Részletesebben

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából.

Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. K A T A L Ó G U S Minőségi, prémium alapanyagokból és korszerű gyártási technológiával készült étrend-kiegészítő termékcsalád Amerikából. Miért a Nature s Bounty? Mert A Nature s Bounty több mint 30 éve

Részletesebben

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve,

A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, Gulyás Judit Régiós Képviselő Ganoderma gyógygomba Pecsétviaszgomba Dombóvár Tolna-, Somogy- Gyógygomba A Ganoderma gyógygomba a hagyományos kínai orvoslás egyik alapköve, a lélekerő-gomba, kulcs a jó

Részletesebben

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október

HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ. Elérhető: 2017 október HYDRA SUMMUM MARKETING PREZENTÁCIÓ Elérhető: 2017 október Az élet forrása a víz A víz nélkülözhetetlen része a sejtek életének. Sejt 70%-a vízből áll A bőrben: az irharéteg víztárolóként működik a hámréteg

Részletesebben

AZ ACAI-BERRY IMMUN DRINK

AZ ACAI-BERRY IMMUN DRINK Keresd a legújabb Energetix wellness italunkat! Több, mint Immunerősítő Több, mint Testőr AZ ACAI-BERRY IMMUN DRINK Az Amazonas ártéri növénye az Euterpe Oleracea pálma. 25 m magasra is megnő. A bennszülött

Részletesebben

táplálkozásunkplálkoz

táplálkozásunkplálkoz Előtte Utána - 15 KG Mi befolyásolja olja az egészséget? get? stressz ökológia Genetikus adottságok táplálkozásunkplálkoz 15 Mi az egészs szséges és s táplt pláló étkezés? Hogyan hat a táplálkozás az egészségre?

Részletesebben

Dfs Siófok 2008. április 26.

Dfs Siófok 2008. április 26. Dfs Siófok 8. április 6. Étrend-kiegészítők, gyógyhatású termékek, különleges táplálkozási célú élelmiszerek és gyógynövények az egészséges táplálkozás és életmód tükrében V. Országos Szakmai Konferencia

Részletesebben

A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI

A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI A TERMÉSZET LEGJOBB ZÖLDJEI EGYSZERŰEN RÁZZA FEL JÓL (MERT A MAGOK LEÜLEPEDHETNEK) TÉPJE LE A TETEJÉT NYOMJA ÖSSZE ÉS ÉLVEZZE A MAGOKBAN REJLŐ TÁPANYAGOKAT MAGOK Egyszerű koncepció, amit Ön is szeretni

Részletesebben

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat

Bárcsak én is... fida et. Óvja legjobb barátainkat Bárcsak én is... fida et Óvja legjobb barátainkat fida et Óvja legjobb barátainkat Fidavet Mi a Fidavet? Minden tulajdonos szoros érzelmi kapcsolatban áll kedvencével, és szeretné megóvni a betegségektől,

Részletesebben

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a

www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a www.family-friss.hu Ionizált lúgos víz Mosonmagyaróvár, Timföldgyári út 4/a Mit tehetünk az egészségünkért egy kiváló víz segítségével? Nem szükséges vagy az életben, maga az élet vagy Egy átlagos emberi

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

INFUSION. TIENS prémium teák

INFUSION. TIENS prémium teák INFUSION TIENS prémium teák TIENS TEÁK, HOGY JÓ NAPJA LEGYEN A tea az egyik legősibb és legnagyobb becsben tartott ital a világon. Elkészítésének módja és fogyasztása régóta fontos részét képezi a kínai

Részletesebben

túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos

túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos Az északamerikaiak túlsúlyos vagy elhízott ELHÍZOTTSÁG az 1. számú elkerülhető gyilkos Mi erre a magyarázat? Az átlagos évi cukorfogyasztás 1700-as évek 1,8 kg 1800-as évek 1900-as évek 8 kg 41 kg 2012

Részletesebben

Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására

Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására Komplex program Az agyi kognitív funkciók támogatására Mit takar a Coral Club ONESTACK nevű terméke? A ONESTACK egy új megközelítése a szervezet egészségmegőrzéssel kapcsolatos feladatainak. ONE (angolul

Részletesebben

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1

Testápoló olajok. Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Testápoló olajok Mártózz meg a luxusban TITLE OF PRESENTATION 1 Gránátalma regeneráló olaj: puhít és megújít segít lecsökkenteni az öregedés tüneteit a bőr puhának látszik elősegíti a bőr természetes megújító

Részletesebben

Termék használata. Fenyő pollen Napi 3 4-6 tabletta. Bambusz Napi 2 2 tabletta. Alvássegítő tabletta Napi1 1 tabletta. Bambusz Napi 2 3 tabletta

Termék használata. Fenyő pollen Napi 3 4-6 tabletta. Bambusz Napi 2 2 tabletta. Alvássegítő tabletta Napi1 1 tabletta. Bambusz Napi 2 3 tabletta Már milliók helyreállították az egészségüket! Cszsáo Liny professzor: Legyél saját magad orvosa - program Cszsao Liny híres dietetikus, a Pekingi központi hadminisztérium kórháza, mikro kémiai laboratóriumának

Részletesebben

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit!

Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Tisztelettel köszöntöm a Konferencia résztvevőit! Horváth Mihály /építészmérnök/ Martonvásár, Rózsa u, 65 sz. Jelen konferencián a SC PROCURINT SRL Céget képviselem Testközelben vagyunk keze számára Importőr

Részletesebben

2x hidratáltabb bőr *

2x hidratáltabb bőr * ÚJ Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél 2x hidratáltabb bőr * *Neutrogena Hydro Boost hidratáló gél. A krémmel kezelt és kezeletlen bőrt 4 órával a használat után összehasonlító műszeres mérés eredményei

Részletesebben

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember

TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS. Elérhető: 2011 szeptember MARKETING PREZENTÁCIÓ TIME LOGIC AGE SERUM YEUX Börregeneráló Szérum Szemkörnyékre, 15ml SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALÍTÁS Elérhető: 2011 szeptember SZEMKÖRNYÉK: EGY ÉRZÉKENY TERÜLET A szem körüli bőr csak

Részletesebben

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot

BiogenicPET VITALITY. Vitality Large & Small. Állatorvosok által fejlesztve  Regenerálja az ízületi porcot BiogenicPET SzUPERPRÉMIUM termékcsalád Állatorvosok által fejlesztve Regenerálja az ízületi porcot Regenerálja a kötőszövetet Enyhíti a fájdalmat Regenerálja a hámszövetet Revitalizálja a sejteket Gyorsítja

Részletesebben

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok.

A flavonoidok az emberi szervezet számára elengedhetetlenül szükségesek, akárcsak a vitaminok, vagy az ásványi anyagok. Amit a FLAVIN 7 -ről és a flavonoidokról még tudni kell... A FLAVIN 7 gyümölcsök flavonoid és más növényi antioxidánsok koncentrátuma, amely speciális molekulaszeparációs eljárással hét féle gyümölcsből

Részletesebben

A mozgás ÖrÖme egy életen át

A mozgás ÖrÖme egy életen át A mozgás ÖrÖme egy életen át vitalizáló, REgEnERálÓ tabletta EMBRIONÁLIS EREDETŰ MULTIPOTENS sejtek kivonata Egy tablettában Krónikus fájdalommal járó ízületi megbetegedések a kutyák egyötödében fordulnak

Részletesebben

Ezek az ételek javítják az agyműködést

Ezek az ételek javítják az agyműködést Olajos halak Az olajos halak kiváló omega-3 zsírsav források. Ezek a zsírsavak fontosak, mert a test sejtmembránjainak alkotóelemei, beleértve az agysejteket is. Ezáltal tudják javítani a szerkezetét.

Részletesebben

Krill olaj, a leghatásosabb omega-3 forrás. Előadó: Dr Deák Sándor belgyógyász Szarvas

Krill olaj, a leghatásosabb omega-3 forrás. Előadó: Dr Deák Sándor belgyógyász Szarvas Krill olaj, a leghatásosabb omega-3 forrás Előadó: Dr Deák Sándor belgyógyász Szarvas MI IS A KRILL? A Krill egy apró, garnéla szerű rák. Ezek alkotják a föld legnagyobb biomassza állományát, a becsült

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport.

AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport. AMIT AZ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐKRŐL TUDNI ÉRDEMES! Az étrend-kiegészítő egyre nagyobb népszerűségnek és fogyasztótábornak örvendő termékcsoport. Mik is azok az étrend-kiegészítők? Az étrend-kiegészítő alig 20

Részletesebben

Táplálkozás. SZTE ÁOK Biokémiai Intézet

Táplálkozás. SZTE ÁOK Biokémiai Intézet Táplálkozás Cél Optimális, kiegyensúlyozott táplálkozás - minden szükséges bevitele - káros anyagok bevitelének megakadályozása Cél: egészség, jó életminőség fenntartása vagy visszanyerése Szükséglet és

Részletesebben

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001

Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 Aktív életerő HU/KAR/0218/0001 A bizonyítottan javítja az idősödő kutyák életminőségét: élénkebbé teszi az állatokat és ezáltal aktívabb életmódot tesz lehetővé számukra. Az oxigenizáció mellett a szív-

Részletesebben

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília

Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília Zöld élelmiszerek Tibet, Hawaii, Peru, Tajvan, Ecuador, Kalifornia és Brazília A természet kvintesszenciái A kvintesszencia szó Arisztotelész természeti filozófiájából indul ki és a latin quinta essentia,

Részletesebben

A 2-es típusú cukorbetegség

A 2-es típusú cukorbetegség A 2-es típusú cukorbetegség tablettás kezelése DR. FÖLDESI IRÉN, DR. FARKAS KLÁRA Az oktatóanyag A MAgyAr DiAbetes társaság vezetôsége Megbízásából, A sanofi támogatásával készült készítette A MAgyAr DiAbetes

Részletesebben

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából.

A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából. A tápláléknövények legfontosabb biológiai hatásai; az optimális étrend jellemzői tápláléknövények bevitele szempontjából Farkas Ágnes Williams K. A., Patel H. (2017): Healthy Plant-Based Diet. Journal

Részletesebben

Macskatápok. Adult Cat

Macskatápok. Adult Cat A szokásos előfordulás mellett minden termékben fehérjéhez kapcsolt formában is megtalálhatók a főbb ásványi anyagok ezzel biztosítva a teljes beépülést. Több termék tartalmazza a nélkülözhetetlen kondroitin-szulfátot

Részletesebben

EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA

EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA EGÉSZSÉG - A TENGER AJÁNDÉKA BARNA TENGERI ALGA KAPSZULÁBAN Ascophyllum nodosum Természetes jólét Ascophyllum nodosum - tengeri alga, amely a hideg sarkvidéki tengerekből került hozzánk, útközben semmi

Részletesebben

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása:

Gynostemma. Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Kenneth Anderson: Az Ötlevelű gynostemma (Gynostemma pentahyllum) hatása: Valamennyien hallottunk már arról, hogy a ginzeng mennyire hatékonyan erősíti az immunrendszert és tölti fel energiával a szervezetet.

Részletesebben

Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál

Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál FLAVON GREEN Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál A Flavon Green-t minden felnőtt embernek ajánljuk, különösen ha hiányzik az étrendjéből, a nyers zöldségek bevitele (a zeller allergén tulajdonsága

Részletesebben

Szépség és egészség egy cseppben!

Szépség és egészség egy cseppben! Szépség és egészség egy cseppben! A Colway Kollagén termékek a szervezetünk fehérjéinek szerkezetét javítják, beépülve a sejtekbe. Működésük kulcsát a tripla hélix szerkezet adja! A legmagasabb minőséget

Részletesebben

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014

I. félév 2. óra. Készült az Európai Unió finanszírozásával megvalósult iskolagyümölcsprogramban részt vevő iskolák számára 2013/2014 Oktatási anyag, oktatási segédlet az egészséges étkezési szokásokat érintő ismeretek fejlesztése és azok gyakorlati alkalmazása érdekében 2. osztályos tanulók részére I. félév 2. óra Készült az Európai

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

Az elhízás hatása az emberi szervezetre. Dr. Polyák József Pharmamedcor Kardiológiai Szakambulancia 1137. Budapest, Katona J. u. 27.

Az elhízás hatása az emberi szervezetre. Dr. Polyák József Pharmamedcor Kardiológiai Szakambulancia 1137. Budapest, Katona J. u. 27. Az elhízás hatása az emberi szervezetre Dr. Polyák József Pharmamedcor Kardiológiai Szakambulancia 1137. Budapest, Katona J. u. 27. Melyek az élő szervezet elemi életjelenségei közül minőségében testtömeg

Részletesebben

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com

Lorida Cosmetic. www.loridacosmetic.com Lorida Cosmetic www.loridacosmetic.com Gyémántfejes Microdermabrasio A microderabrasio az arcbőr felújítására, kisebb egyenetlenségek és hegek, foltok, égési sérülések maradványainak eltüntetésére alkalmas

Részletesebben

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA

DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY VITAMINOK és DEOFIL TABLETTA DOLLY CSONTERŐSÍTŐ VITAMIN Dolly Csonterősítő tabletta táplálékkiegészítő kutyák részére Leírás: Az ízesített tabletták megfelelő arányban és mennyiségben, jól értékesülő

Részletesebben

Ez csak term szetes!

Ez csak term szetes! Ez csak term szetes! Víz. Természetesnek vesszük a jelenlétét, hiszen mindenhol körülvesz minket. Iszunk belôle, locsoljuk vele a kertet, fürdünk benne. És csak olykor-olykor fordul meg a fejünkben, mennyire

Részletesebben

A roboteró legyen veled!

A roboteró legyen veled! Vitaminok, ásványi anyagok kisgyermekeknek A roboteró legyen veled! A vitaminok A vitaminok az életfolyamatok szabályozásában vesznek részt, így hatással vannak a szervezet valamennyi működésére. A gyerekek

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről

Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Hasznos tudnivalók az étrendkiegészítőkről Egy bölcs mondás szerint az leszel, amit eszel, vagyis elmondhatjuk, hogy létünk, így az egészségünk A szervezetünk nem működik megfelelően, ha nem kapja meg

Részletesebben

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej

Termékadat. Összetevők. 100 g por 1 adag (200 g) (50 g por ml víz) Tápanyagok. Összetevők. Sovány tej Termékadat Összetevők Összetevők Sovány tej 17,4% kekszliszt (búzaliszt, szacharóz, vaj, édes savópor, térfogatnövelő szer: kálium-karbonát, só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, vanília) Növényi

Részletesebben

SPLAT szájápolási termékek

SPLAT szájápolási termékek SPLAT szájápolási termékek Active SPLAT Active Ápolja a szájüreget és a fogínyt. Az A és E vitamin elősegíti a szájüreg szöveteinek a gyógyulását, regenerációját. A bajkáli csucsóka, a bőrlevél és az édesvíz

Részletesebben

FLAVON ACTIVE. Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, és karcsúsít

FLAVON ACTIVE. Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, és karcsúsít FLAVON ACTIVE Tisztít, táplál, életfunkciókat normalizál, és karcsúsít A Flavon Active az egészséges élénkítést, és egészséges testsúlykontrollt célozza meg. A túlsúly orvosi szemmel a XXI. század legnagyobb

Részletesebben

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz

Táplálék. Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Étel/ital Táplálék Táplálék Szénhidrát Fehérje Zsír Vitamin Ásványi anyagok Víz Szénhidrát Vagyis: keményítő, élelmi rostok megemésztve: szőlőcukor, rostok Melyik élelmiszerben? Gabona, és feldolgozási

Részletesebben

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.

Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu. DermaPeel. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail. Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu DermaPeel Lorida Cosmetic Center www.loridacosmetic.hu E-mail: loridacosmetic@gmail.com Microdermabrasio Mesotherapy icrodermabrasio esotherapy Radiofrequency

Részletesebben

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK

TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK TELJES KÖRŰ FÉNYVÉDELEM AZ EGÉSZ CSALÁDNAK Napozás utáni készítmény hidratálás Önbarnító készítmény bronzosítás SOL az egész családnak & SOL továbbfejlesztett készítmények védelem A Sol napozószerekkel

Részletesebben

MULTIVITAMINOS csokoládészelet

MULTIVITAMINOS csokoládészelet www.upperbars.hu MULTIVITAMINOS Az UpperBars-nál megalkottunk egy vitaminokban, ásványi anyagokban és növényi kivonatokban gazdag szeletes csokoládé termékcsaládot, amely egyedülálló kezdeményezés Európában!

Részletesebben

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM

Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM Dermokozmetikumok babáknak és gyermekeknek ARCÁPOLÁS TESTÁPOLÁS HAJÁPOLÁS FÉNYVÉDELEM A GYERMEKEK BŐRE A BABÁK ÉS KISGYERMEKEK BŐRE A babák és kisgyermekek bőre fokozottan érzékenyebb és sérülékenyebb

Részletesebben

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus

Glutén. Gégényné Osztó Zsuzsanna. Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Glutén Gégényné Osztó Zsuzsanna Okleveles természetgyógyász, Reflexológus Mi is az a glutén? Az egész életen át tartó intoleranciát a gluténnek (sikér) nevezett összetett fehérje okozza, melyet a búza-,

Részletesebben

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só)

Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor, árpamaláta kivonat, zab rost, só) Összetevők Összetevők Glükóz szirup Szárított édesített vörös áfonya 15% (vörös áfonya, cukor, napraforgó olaj) Zabpehely 14% Puffasztott búza 13% Gabona 11% (búzaliszt, rizsliszt, kukoricaliszt, cukor,

Részletesebben

egészség tetôtôl talpig kedvence számára!

egészség tetôtôl talpig kedvence számára! egészség tetôtôl talpig kedvence számára! Chicopee minőségi prémium eledel Egészséges életet biztosító módszer A Chicopee egy minőségi prémium eledel, melyet arra fejlesztettek ki, hogy a család minden

Részletesebben

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít!

Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem. Megnyugtat és kényelmet biztosít! Aktív Oxigén és Negatív Ion Egészségügyi betét Kétszeres gondoskodás, kétszeres kényelem Megnyugtat és kényelmet biztosít! Sebezhetőség a nehéz napokon A WHO adatai szerint a nőgyógyászati problémák 63%-át

Részletesebben

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II.

Szépítő, gyógyító őszi gyümölcsök II. 2009 szeptember 13. Flag 0 Értékelés kiválasztása értékelve Mérték Még nincs 1/5 2/5 3/5 4/5 5/5 Fűben-fában orvosság van tartja a népi bölcsesség, és ezt természetesen igaz most érő gyümölcseinkre is.

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program az egészséges hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék

Colostrum ESSENS. Természetesen tiszta termék Colostrum ESSENS Természetesen tiszta termék Mi az a kolosztrum? A kolosztrum, más néven el tej, a tej egy fajtája, amit az emlősök emlőmirigyei a szülést követő néhány órában állítanak elő. Egyedülálló

Részletesebben

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória

Copyright Arcjóga Arctorna Method, Minden jog fenntartva. Koós Viktória A Szép Arc Titka Hogyan ápold helyesen a bőröd? Első rész Miért fontos a bőrápolás? A szépségápolással kapcsolatos problémák, általában az arcbőrrel kapcsolatosak, ezért fontos néhány anatómiai ténnyel

Részletesebben