Sziasztok. Kinek szól ez az e-book?

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Sziasztok. Kinek szól ez az e-book?"

Átírás

1

2 Sziasztok. Kinek szól ez az e-book? 2 Ez most kivételesen mindenkinek. Ettől az írástól eltekintve nagyon ügyelek arra, hogy az anyagaim ne mindenkinek szóljanak. Célom a fogyni akaróknak megadni minden segítséget. De most másról lesz szó. Kíváncsi vagy miről? Kőkemény kérdések a méreganyagokat tartalmazó élelmiszerekről és a válaszok, amelyeket egy elkötelezett Zsírégetés Harcosa garantáltan tudni akar A tanulmány végigolvasása mindenképpen szükséges annak érdekében, hogy megértsd, miért kell megszabadulnod az évek alatt folyamatosan felgyülemlett méreganyagoktól. A tanulmányban folyamatosan osztom meg több mint 7 tippben, a legfőbb témákat hogyan szabadulj meg a benned lévő méreganyagoktól, hogy ne bukd el a tökéletes emésztést! Most hallasz rólam először? Katona Zoltán vagyok, a Zsírégetés Harcosai Életmód szakértője, igazán fogyni akaró nőknek és férfiaknak tanítva segítek megmutatni az utat arra, hogyan fogyjanak le egészségesen, ám hatékonyan. Mindezt úgy, hogy életük végéig egy aktív életet tudjanak élni óta egész jól haladunk... Bővebben, ha érdekel itt: rcosai.hu/ezek-vagyunk/

3 Íme, az igazi indíték Sok levelet kaptam azon Harcosoktól, akik elkezdték használni a Zsírégetés Harcosainak Életmódját. Olyan személyekről beszélek, amilyen Te is vagy: túlsúlyos és szeretne végre végérvényesen lefogyni. 3 Személyes tanácsadásaim során rendszerint előtérbe kerülnek azok a tényezők, melyek hátráltatják a fogyást (betegség, gyógyszerek és mellékhatások, vízfogyasztás, cukor, szénhidrát, mozgás, különböző kifogások )! Azonban mindig van egy olyan tényező, melyet az emberek nagytöbbsége figyelmen kívül hagy. Lehet, hogy ezzel Te is így vagy, de most megtudhatod, tehetsz ellene és nem mérgezi tovább testedet és a fogyási eredményeidet. Talán nem is tudtad, hogy a szervezetedben lerakódott méreganyagok akadályozzák a fogyásod sikerét. Mára már tudod, hogy az elhízás oka a túl sok zsíros étel, cukorfogyasztás és a kevés mozgás, ugyanakkor a fogyást gyakran más tényezők is akadályozzák, például a zsírpárnákban lerakódott méreganyagok. Ráadásul, mivel a nőknek magasabb a testzsírszázalékuk, mint a férfiaknak, ezért a szervezetben tartósan megmaradó szennyező anyagok őket veszélyeztetik jobban. Szerencsére azonban van lehetőség arra, hogy megszabadulj ezektől a méreganyagoktól. Ha úgy gondolod, hogy Te természetesen táplálkozol, és nem eszel szemét kaját, akkor még érmesebb tovább olvasnod, mert néha abban van a legtöbb méreg, amiről nem is gondoljuk! Idegmérgek az ételekben?! Ettől még nekem is leesett az állam! Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem tudod letenni a chips-es zacskót, mogyorót stb., ha egyszer nekiálltál az evésnek?

4 Dr. Horváth István segítségével elmagyarázom 4 Az amerikai kormány nem akarta beismerni, hogy hibát követtek el, mert ugye az rosszul nézett volna ki számukra. Inkább hazudoztak és visszatartották a kutatások eredményeit, melyek bizonyították, hogy hosszú távon életveszélyes a fogyasztása. A legnagyobb multik, valamint a média is kezében tartja a kormányokat. Újságokban, rádióban, tv-ben nem lehet az igazságra találni, mert a főszerkesztő kihúzza a cikkeket. Rengeteg fitnesz újság van a piacon, ha a mélyére nézünk kiderül, a Monsanto cég áll a hátterükben. Ez a cég akarta elérni, hogy Magyarországon is kötelező legyen az általa kifejlesztett génkezelt kukorica termelése. Ez a cég akarja a világ összes ételét ellenőrizni. Nemrég Indiában néhány földműves öngyilkos lett a Monsanto miatt. Szóval akkor ez is azt jelenti, hogy már a fitnesz újságokban leírtaknak sem lehet hinni!? Nagyon jól tudják ezek a nagy cégek, hogyan kell, és lehet az embereket manipulálni. Tudják, hogy csak azt hisszük el, amit olvasunk a magazinokban vagy a tv-ben látunk.

5 Egyetlen kormány sem húz hasznot abból, ha a nép fizikálisan és mentálisan egészséges. Ilyen néptől rettegne a kormány? Agykontroll, vastagon. 5 Dr Russel Blaylock, aki a nátrium-glutamát keresztapja írta az "Exitotoxins" című könyvet, melyben pld. a NutraSweet és aszpartám édesítőszerekről is beszélt. Rájöttek, hogy az agy külső részén is glutamát receptor sejtek vannak, csakúgy, mint minden belső szervben és szövetben. Az egész emésztőrendszer a nyelőcsőtől a vastagbélig ilyen glutamát receptorokat tartalmaz. A szív elektromos irányító rendszere is számos glutamát receptorral rendelkezik. A spermiumot, csontokat, mellékveséket, tüdőt, petefészket és a kalcium lerakódását is a glutamát receptorok ellenőrzik. Tehát mikor nátrium-glutamátot eszel (E621), akkor a vérben a nátriumglutamát szint megemelkedhe, akár 20-szoros értékre is. Ezért rohannak sokan wc-re szinte azonnal minden étkezés után, izgalmi állapotba kerülnek a nyelőcső és bél receptorai. Előfordulhat, hogy irritábilis bélszindrómát vált ki, vagy ha ez már kialakult, akkor sokkal rosszabb lehet a helyzet. Reflux esetén is romolhat az állapota. Sokszor ez is okozza a szívinfarktust, mert megzavarja a szív áramellátását a túlzott glutamát fogyasztása. A vizsgálatok minden ilyen esetben alacsony magnézium mennyiséget állapítottak meg. A szervezet alacsony magnézium szintje esetén a glutamát receptorhiperérzékennyé válik.

6 Az emberek, főleg az atléták, elég könnyen szívinfarktust kaphatnak a glutamát receptorok miatt, ha nem pótolják a szerves kötésű magnézium bevitelt. (hány focistáról hallunk, akik minden előzetes ok nélkül összesnek a pályán és már nem tudnak rajtuk segíteni) 6 Ha glutamát tartalmú ételeket vagy italokat fogyasztanak, vagy diétás kólát isznak edzés előtt, akkor túlizgatják a glutamát receptorokat, és emiatt rendkívül megnő a veszély, hogy azonnal szívinfarktust kapjon az illető. Szoktál energiaitalt adni gyermekednek vagy iszol ilyet edzés előtt, vagy ha fáradtnak érzed magad? Persze a halotti bizonyítványon nem azt tüntetik fel, hogy "a halál oka: nátrium-glutamát". Többek között azért sem, mert az orvosoknak fogalma sincs a nátriumglutamát kutatások eredményeiről, azokat nem publikálják a gyógyszeripar finanszírozta kongresszusokon. Felhúzott szemöldökkel néznek egymásra és a halál okát ráfogják valamire, jobb híján: szívinfarktus. Még a kardiológusok sem tudják, hogy a szív elektromos irányító rendszerében, de magában a szívizomban is glutamát receptorok vannak. Emberek millióinak szívritmus zavara (Arrhythmia) van, amely életveszélyes, de egyetlen orvos sem hívja fel a betegek figyelmét, hogy óvakodjanak a nátrium-glutamáttól és aszpartámtól, pedig ezek okozzák a szívinfarktus legnagyobb veszélyét. A bébiételekkel ugyanez a helyzet. Azt hazudják, hogy kivették a bébiételekből a nátrium-glutamátot. De ez nem igaz! Kivették a színtiszta nátrium-glutamátot, és átnevezték "hidrolizált fehérje" és "kazeinát", valamint egy egyéb más névre. Az összes bébiétel tele van nátrium-glutamáttal. Szegény anyukák, tudtuk nélkül károsítják gyermekük idegrendszerét. Pedig az első 18 hónap a legfontosabb időszak a bébi életében, hogy ne adjunk neki semmilyen toxikus (mérgező) ételt.

7 Ne csodálkozz, hogyha Te vagy gyermeked túlsúlyos vagy kövér?! Állatkísérletekben megfigyelték, hogy az ételekhez adott nátrium-glutamát azonnal elkezdte hizlalni az állatokat. 7 Ha kivonnák a forgalomból a nátrium-glutamátot, a gyártó cégek százmilliárdokat veszítenének. Gondolj csak arra, hogy mennyi pénzt keresnek ezzel, majd pedig azzal, hogy a nátrium-glutamát által okozott tüneteket gyógykezelik. A kormányokon keresztül kontrollálják az élelmiszer törvényeket, melyekben a szénhidrát, zabpehely, cukor és hasonló termékek ajánlott bevitelét kezelik. Ne izgasd fel magad, Magyarországon is van élelmiszerajánlás és törvény, bevezették a káros élelmiszerek adóztatási törvényét az úgynevezett chipsadót! Felfedeztél valami változást? Rászokást, függőséget is okoz. Észrevetted, hogy inkább különböző szénhidrátokat és a fehér kenyeret tartod előnyben a tápanyag-dús teljes kiőrlésű kenyér helyett? Vagy állandóan sült krumplit kívánsz köretnek? Ismerős, ugye? A nátrium-glutamáttal felszedett súlyt elég nehéz edzéssel leadni, de még annál is nehezebb leszokni azokról az ételekről, melyek tele vannak az étvágyad irányító glutamáttal. Ezek az anyagcserét is kibillentik az egyensúlyából. Ezért is nő a feneked, és egyre nagyobb lesz a túlsúlyod. Hiába edzel, végeláthatatlannak tűnik néha a harc. Most már kezded lassan érteni miért van ez? Az elhízáson kívül metabolikus szindrómát is okoz, így leptin érzékenység alakul ki. Ez az a hormon, amely a bevitt/leadott energiát, azaz a metabolizmust is szabályozza.

8 Dr. Blaylock vizsgálatai azt is igazolták, hogy nagyon kevés nátriumglutamát elég a leptin érzéketlenség kialakulásához. 8 A nátrium-glutamát egyik legveszélyesebb tartalmú készítménye a szójakivonat. A szójabab természetes módon nagy mennyiségű glutamátot tartalmaz. Jóval többet, mint bármelyik növény, zöldség. A szója hidrolizálása során a szója fehérje elválik a glutamáttól. A glutamát szintje ezért jóval magasabb a vegetáriánus ételekben. Ne feledjük, a nátrium-glutamát a legvonzóbb "méreg". Minél több van belőle az ételben, annál finomabbnak tűnik, és annál többet akarsz enni belőle. 25 éven keresztül CT-vel vizsgáltak egy olyan csoportot azok közül, akik a legtöbb szójás ételeket fogyasztották. A tanulmány eredménye az volt, hogy a legtöbb szóját fogyasztóknál fordult elő a legmagasabb arányú elmebaj, illetve agysorvadás. Ezeknek az embereknek mangánszintjük is jóval magasabb, amely az agy ugyanazon részére mérgező, ahol az ismereteink szerint a Parkinson-kór keletkezik.

9 A legtöbb vegetáriánus megeszi a különböző méreg keverékeket a szójaételekben, és azt hiszi, hogy egészséges és tápláló. Holott hihetetlen módon pusztítják idegrendszerüket, csakúgy, mint más belső szervüket is. Ez nem azt jelenti, hogy aki nem vegetáriánus, az nem mérgezi magát. 9 Csak lehet, hogy nem eszik annyi szóját. A magyar ember legtöbbször vegetával és piros arannyal főz, melyek bővelkednek ebben az "idegméregben". Dr Blaylock már annyi kutatást végzett a nátrium-glutamáttal kapcsolatban, hogy az amerikai kormány nem tud, nem mer ellene tenni. A kutatás eredményeit az érdekelt lobbik a kormányok által és az FDA (Élelmiszer Hivatal) korrupt kutató orvosai nem tudják cáfolni, csak elhallgatni. Hagyják, hogy dolgozzon magában, de nem engedik a média közelébe, hogy nyilatkozzon a nátrium-glutamátról vagy a NutraSweet és társairól. Igazából a legjobban attól félnek, ha elvesztenék a csatát Dr. Blaylock ellen. Hogyan magyaráznák meg az emberiségnek, hogy üzleti érdekből hazudtak, és miért kellett meghalnia emberek millióinak a nátriumglutamát fogyasztása miatt.

10 10 Dr Blaylock kutatási eredményeinek széles elterjedése, az emberek tudomására hozása az egyetlen esély, hogy milyen burkolt veszély leselkedik rájuk az ételekben. De az általa írt könyveket, nyilatkozatokat a kiadók, magazinok, újságok, tv csatornák feketelistán tartják, nem engedik szerepelni, nyilatkozni. Emberek tízmilliói fogyasztanak nátriumglutamátot, édesítőszereket, és senki nem mondja, hogy ezektől a szerektől mindenféle neurológia problémánk lesz, beleértve a halált is, mint mellékhatást. Dr. Blaylock beszámol arról is, több ezer betegét szabadította meg a gyógyszerek szedésétől azzal, hogy megtiltotta nekik a nátriumglutamátot tartalmazó ételek fogyasztását, és magnézium kiegészítőket adott. Pedig ezek a betegek mind különböző neurológiai betegségtől szenvedtek, különböző epilepsziás jellegű rohamokkal. Arról nem beszélve, hogy a nagy mennyiségű gyógyszerek szedése ellenére is rohamuk volt. A legtöbb ideggyógyásznak, és azon orvosoknak, akik roham betegségeket kezelnek, fogalmuk sincs a nátrium-glutamát káros élettani hatásáról.

11 Persze, hogy nincs fogalmuk. De ha lenne, akkor is minden este azon meditálnának, hogy a nátrium-glutamát fogalma kimenjen a fejükből, hiszen a gyógyítást a gyógyszeripar által szervezett és irányított oktatáson, továbbképzésen, kongresszusokon tanítják. Az üzlet nem a gyógyításban van. A legtöbb ma végzett orvos már csak a gyógyszeripar kiszolgálója, receptíró adminisztrátora. 11 Már rég nem gyógyító, csak a gyógyszeripari termékek felírásával, mint tudattalan üzletkötői alkalmazott, az eladói lánc egy tagjaként a betegség tünetek gyógyszerezte mellékhatásainak kezelésében tevékenykedhet. A betegség okának keresése, megállapítása és az ok (pl.nátriumglutamát) feltárása nélkül kevés kivétellel csak tünetet kezel a gyógyszerlobbi hivatalos adminisztráció állásfoglalása, útmutatása szerint megkötött mozgástérben, lobbi által finanszírozott hamis élettani kutatási eredmények igazolta üzletláncban. Minden idegtudománnyal foglalkozó újság glutamát receptorokról beszél. Ma nagyon felkapott dolog. Ellenben arról senki nem beszél és ír, hogy mit keres a glutamát az ételben koncentrált formában, és miért? Csak arról beszélnek, hogy a glutamát egyfajta izgató méreg. De arról már nem, hogy a gyermekeknél is egyre több szívinfarktust okoz, és nem tudjuk mitől történhetett, hiszen tegnap még semmi baja nem volt a gyermeknek, ma meg megállt a szíve. Esetleg ma éppen megvakult az egyik családtagod és hasonló helyzet állt elő. Ha megkérdezzük az élelmiszergyártó cégeket, hogy az "élesztő-kivonat" (nátrium-glutamát) mit keres a csomagoláson levő összetevők listáján, büszkén mondják, hogy a glutamát természetes formában fordul elő a természetben. A paradicsom és tengeri hínár is tartalmazza. Úgy gondolják, jogosan írják hatalmas betűkkel a csomagolásra, hogy "100%-ban természetes". No ez a HAZUGSÁG!

12 A természetben teljesen más kötésben vannak jelen ezek a glutamátok. Különböző aminosav csoportokban vannak jelen, nem pedig elizoláltszabad-aminosavként. Ha tényleg természetes formájában fogyasztja a glutamátot, mint komplex fehérjét, azt a tápcsatorna képes rendesen megemészteni. 12 Az emésztőrendszerben szinte nincs szabad kötésű aminosav a paradicsomból, és a tengeri hínárból, vagy bármilyen más természetes ételből. Szabad kötésű aminosav nem létezik a gyomorban, hiszen, ha természetes az étel, akkor az kombinált aminosavként szívódik fel, amit a máj lebont, így nagyon kicsi koncentrátumban fordul elő. Ezért a szervezetnek nem okoz gondot. Ha a gyártók hibridizálják, vagy élesztő kivonatként adják az ételhez, akkor az már nem természetes, és a címkézés ettől kezdve megtévesztő. Miután az aminosavból szabad-kötésű aminosavat állítanak elő, ez a szervezet számára már mérgező. Ha az emésztőrendszeren keresztül az a glutamic sav a szervezetbe kerül, akkor a vér glutamic-sav szintje 20-szorosára emelkedik, de gyakori a 40- szeres koncentráció is. Az úgynevezett "blood brain barrier" nem képes ilyen mennyiségű glutamic-savat lebontani, mivel ez nem természetes neki. Tehát az állítás az étel csomagolásán, hogy "természetes", egy nagy hazugság. Aki nátrium-glutamáttal telepakolt ételt eszik, annak néhány fűszernövény, melyek blokkolják a glutamic savat, csillapítják a glutamát toxikus hatásait. Ilyen a

13 13 kurkuma, silimarin, gingko biloba. De a legjobb javaslat az, hogy messziről kerüld a csomagolt ételeket. Egyetlen csomagolt ételről sem lehet biztosan állítani, hogy ne lenne tele glutamáttal. Az összetevők listáján kiderül, hogy a glutamát nem is egyszer, hanem 2-3 vagy többször is szerepel. Az összetevő listát úgy kell értelmezni, hogy a legelső helyen levőből van a legtöbb, a második helyen levőből a második legtöbb, és így tovább. Néhány eldugott glutamát név, melyet érdemes figyelni: minden ami "hidrolizált", élesztőkivonatok, monosodium glutamate, monopotassium glutamate, glutamate, glutamic-sav, zöldség-fehérje kivonat, zselatin, minden ami "autolizalt" (autolyzed), sodium caseinate, búza-kivonat, mesterséges izésítés, természetes ízesítés, aroma-azonos ízesítés, kalcium caseinate, texturált-fehérje, tejsavó-izolátumok, ízfokozók. Valószínűleg fut még más neveken is. Ha az összetevők listája "fűszerek" megnevezést tartalmaz, akkor a legtöbb esetben az is tartalmaz glutamátot. A törvény szerint, ha az ételhez már előre összekevert állapotban adnak hozzá valamit, akkor nem kell feltüntetni az összetevők listáján a glutamátot. Csak azt kell ráírni, hogy paprika-bors keverék, de közben tele van glutamáttal is. Ellenben a címkére csak annyi kerül: "fűszerek".

14 Ha az összetevő listáján több glutamátnak megfelelő nevet lát, az annyit jelent, hogy az étel nagy mennyiségben tartalmaz glutamátot. Elgondolkodtál már azon, hogy miért nem tudod letenni a chips-es zacskót, ha egyszer nekiálltál az evésnek? 14 Nézd csak meg az összetevők listáját, a hidrogénezett olajokon kívül tele van glutamáttal, ráírva lehet. csak az van a többi közt, hogy tartalmaz glutamát fedőnéven ízfokozót. Az izgató toxinok túlizgatják az érzékelőbimbókat a nyelvén, és az úgynevezett "ízfokozó" további habzsolásra készteti. A toxikus hatás nem fejeződik be a nyelvnél, tovább izgatja az emésztőrendszer glutamát receptorait, aztán a glutamát bekerül a véráramlatba, onnan az agyába, és az agyban az agysejtjei a szó szoros értelmében szétdurrannak, mivel a glutamát túlizgatja őket. "Az embereket hagyni kell a maguk módján élni. Hiábavaló és téves erőlködés őket kierőszakolni abból, amit tapasztalniuk kell, mert akkor megkeresik maguknak másutt ugyanazt a helyzetet... Sok önuralom kell hozzá, tehetetlenül nézni, mint rohan valaki a vesztébe saját akaratából, minden figyelmeztetés ellenére... de idővel belejön az ember. Mert birka népnek se jövője se hazája! " (Szepes Mária) Volt egy nagyon érdekes beszélgetés február 22-én a Hír Tv-ben, Dr. Csáky István professzorral (Állatorvos-tudományi Egyetem) beszélgetett Pataki Enikő a SZÓJA szerepéről. Ugyanis, több mint egy éve már Angliában felfigyeltek arra, hogy nemcsak a felnőtt sportolók, de éves gyerekek közül is évente 3-4-en halnak meg sportpályán szívelégtelenségben. Mivel a szívelégtelenség okát a boncolásnál nem találtak, elkezdték vizsgálni, mi lehet közös az áldozatokban. Egyetlen ilyen volt: az étrendjükben a szója! Arányos mennyiségű SZÓJA (nem mellékesen) 4-5-ször annyi női nemi hormont (vagy azzal azonos hatású alkaloidot) tartalmaz, mint 1 db antibébi tabletta. Ez férfiakra nézve még veszélyesebb, mint a nőkre!

15 Ezek után, amerikai kutatók elvégeztek egy tesztsorozatot egérrel (30 minta és 30 kontrollállat). A 30 kísérleti egér - melyeket SZÓJÁVAL etettek - MINDEGYIKE elpusztult szívelégtelenségben. A kontroll csoport, amely normál kaját kapott, semmilyen problémát nem mutatott. 15 A professzor összerakta az információkat, és javasolja, vizsgálják a sportolókat étrendjük vonatkozásában is. A végén, csak mint érdekességet megemlítette, hogy az allergiás megbetegedések óriási méretűre növekedésének kezdete szignifikánsan egybeesik a SZÓJA fogyasztásának általánossá válásával. Múltkor olvastam egy nagyon jó cikk a margarinról, mint mesterséges élelmiszerről (kőolajszármazék). Itt ez a szója, mely szintén az élelmiszeripar "találmánya". Miből lehet olcsón, nagy tömegben "élelmiszert" előállítani? Hát kőolajból, gombamód szaporodó szójababból... Főleg, ha még gén kezelik is, az már abszolút katasztrófa. A Greenpeace-esek egy áruházban egy csomó konzervet ragasztottak tele figyelmeztető cetlikkel, hogy a termék génkezelt szóját tartalmaz. Persze kiverték őket onnan és az érintett gyártó mindent tagad. Nahát! Miért nem csodálkozom én ezen... Szóval ne egyetek szóját, használjatok margarin helyett vajat! Tudom nehéz elkerülni ezeket az élelmiszereket, de tegyetek egy próbát. Én ezért szoktam rendszeresen évente legalább két alkalommal méregteleníteni, mert

16 Akadályozó probléma, amit nem hagyhatsz figyelmen kívül! Szervezetünkben évente átlagosan négy kilogramm súlyú méreganyag halmozódik fel a különböző tartósított élelmiszerekből, klórozott ivóvízből, a vegyipari háztartási és kozmetikai termékekből, valamint a rovarirtó szerekkel kezelt zöldségekből, gyümölcsökből, ezért a méregtelenítés ma már elengedhetetlen minden ember számára. 16 Ezek a méreganyagok nagymértékben megnehezítik testünk működését, mely azonban egy kis segítséggel képes lenne a megtisztulásra. Egy hatékony méregtelenítés után szervezetünk könnyebben tudja hasznosítani a táplálékot, kiegyensúlyozottabb lesz az anyagcserénk, erősebb lesz az immunrendszerünk, és a méregtelenítés után a regenerációs folyamatok is hatékonyabbak lesznek. Az sem utolsó szempont, hogy rendszeres méregtelenítés révén anyagcserénk felgyorsult a ZSH Edzésekbe vetett energiánk, így a fogyásunk hihetetlen mértéket ölt. Ha csak azzal számolsz, hogy megszabadulsz a méreganyagoktól, ami minimum 2-3 kiló és ezáltal az anyagcseréd tökéletes lesz, eredményezni fog egy tökéletesen működő ZSH Testet, mellyel megelőzhetsz sok betegséget. Kinek ajánlott a méregtelenítés? Szinte mindenkinek! Attól függően, hogy mennyire vagyunk elsalakosodva, rövidebb vagy hosszabb méregtelenítés szükséges, de fontos, hogy évente legalább kétszer, ősszel és tavasszal tisztítsuk meg a szervezetünket. Miért hinnéd azt, hogy a méreganyagok örökre gondot fog okozni Neked? avagy hogyan járjon túl a méreganyagok "eszén"!

17 Szervezetünk méregtelenítése Vége a nyárnak és itt az ősz! Kihasználod maximálisan a természet ajándékait az egészséged helyreállítására, vagy megőrzésére? Nézzük a természet hogyan is működik, no és mi csúcsragadozók? 17 Az idei nyár nagy hőséggel, szárazsággal, kevés egészséges eledel alapjául szolgáló terméssel sanyargatott minket. A megszokottnál is kevesebben töltötték a nyaralást sporttal, maximum az olimpiai játékok nézése adott passzív sportélményt (bár örömteliket), de ezek sajnos nem méregtelenítették, építették szervezetüket. Sokan a rekkenő hőségben a szieszta időn kívüli henyélést, dőzsölést választották, és az egész a nyarat fagylaltok, üdítők és egyéb nyalánkságok (hideg fröccsök, sörök ) fogyasztásával vészelték át. Bár az ősz, a nagy meleg elmúltával és a napon érett gyümölcsök tárházával még mindig kínál esélyt a méregtelenítésre, regenerálódásra, de valamiért kis országunkban kevesen élnek ezzel a lehetőséggel. Talán érthetővé válik, miért ilyen az általános állapotunk, ha kedvenc régi szeneskályha hasonlatomat elemezgetjük. Szervezetünk olyan, mint egy kályha, melyet felülről töltenek meg újra és újra tüzelővel. Ha állandóan teletömik a jó hő értékű szén helyett konyhai hulladékkal, elsalakosodik, nem tudnak az égési folyamatok tökéletesen müködni, nincs kellő teljesítmény, nem tud elég meleget adni, sőt egy idő után kialszik Ám ha a salakot kiürítik, a kéményből a kormot kitakarítják, a kályha újult erővel működik, kellemesen duruzsolva jó meleget ad, meghálálva a nagytakarítás fáradalmait. De az értékes tüzelőt (tápanyagpótlást) se felejtsük el, hiszen a tökéletes hő leadás is kell a zord télben!

18 Hasonló okokból van nekünk is szükségünk arra, hogy legalább a nyár végén salaktalanítsuk, méregtelenítsük szervezetünket, készítsük fel a fáradt immunrendszerünket a kórokozók támadása ellen. Kiváló alkalom a szabadföldi zöldségek, gyümölcsök dömpingjének időszaka erre, de ne feledjük évszakonként vagy legalább félévenként alkalmazva különböző méregtelenítési eljárásokat szervezetünk legalább olyan hálás lesz, mint a fent említet kályha. 18 Miért alakul ki a szervezet elsalakosodása önmérgeződése? Az emésztés mindaddig tökéletes, amíg megfelelő időben, megfelelő mennyiségben és megfelelő összetételben fogyasztjuk el étkünket! Tegye a szívére a kezét: így étkezik?! És a sok környezetszennyező anyag, vegyszer, kegyszer, ami terhel minket Ki táplálkozik így? Sajnos nagyon kevesen. Sőt kis hazánk éghajlati-, gazdasági körülményei, sajátos étkezési kultúránk szinte kizárják mindezt. Sokat eszünk és rosszat A felesleges tápanyag nagy része nem a megfelelő emésztési folyamatok útján, hanem erjedéssel és rothadással bomlik le a nedves, meleg és sötét bélüregben, ahol hosszú ideig pang és csak részlegesen ürül ki. No és az előző fejezetben olvasott toxikus anyagok, savak mit is rombolnak? A vese, a máj, a tápcsatorna, a bőr, a nyirokrendszer, az idegrendszer, az anyagcsere és az immunrendszer emiatt számos káros anyag, illetve bomlástermék mérgező hatásának van kitéve. Sőt a savasodás sejt szinten, hosszútávon melegágya lesz a civilizációs betegségeknek

19 Milyen panaszok, tünetek ennek következményei? Akut tünetek: fejfájás, kábultság, levertség, fáradékonyság, koncentráció- és alvászavarok, émelygés, puffadás 19 Krónikus tünetek: túlsúly, visszatérő gyulladások, allergiák, aknék, kiütések, ekcéma, ízületi fájdalmak, magas vérzsír szint, érelmeszesedés, magas vérnyomás, migrénes fejfájás, metabolikus X-szindróma Senki ne keseredjen el, ha a felsorolt tünetek bármelyikét felfedezte, vagy kisajátította magának. Van megoldás, megszabadulhatunk gondjainktól, panaszainktól! Mi a legegyszerűbb módja annak, hogy megszabadulj a méreganyagoktól? Dióhéjban: - böjtkúrák, - gyümölcskúrák, - vércsoportunknak megfelelő táplálkozás, paleoloit étrend, - étrend-kiegészítők, gyógynövények- szaunázás, ZSH-s Mozgás Most vázlatosan és nagyon szűkre szabottan tudom ismertetni a fenti lehetőségeke! Böjtkúrák: Számtalan böjtkúrát ismerünk, ezek közül én a léböjtkúrát szeretem ajánlani, sok sok táplálék-kiegészítővel megtámogatva. -3 napos lé kúra: Feltétele a minimum 4 liter folyadékbevitel, ez szénsavmentes ásványvízből, méregtelenítő hatású gyógyteákból és frissen csavart, duplájára hígított zöldség-, és gyümölcslevekből tevődik össze. Mindenképen ajánlott tapasztalt kúravezető, vagy dietetikus tanácsát mielőtt bárki elkezdi, VAGY egy konkrét Kúranapló, Méregtelenítő Tábor!

20 napos méregtelenítő, súlycsökkentést bevezető böjtkúra: Csak orvosi felügyelettel, korrekt kúravezetéssel végezhető program, melyben a táplálékbevitel sokadrangú program! A folyadékbevitel az előzővel azonos, de egy precíz napirend betartásával végezhető csak: 20 -reggel keserűsó bevétele után fél óra testedzés, az egész bőrfelület szárazkefés ledörzsölése, hideg-meleg vizes váltózuhany, bő folyadékbevitel, gyógytea, -délben zöldség- vagy gyümülcslé, esetleg böjtleves, májborogatás, relaxáció, bő folyadékbevitel, gyógytea, -este gyümölcslé vagy böjtleves, nyugtató gyógytea, nyugovóra térés korai Bőséges vitaminbevitel és a táplálék-kiegészítők fogyasztása elengedhetetlen a léböjtkúra alatt: nagy dózisú multivitaminok savkötők: Ca + Mg, lucerna kivonatok, antioxidánsok: C- vitaminok, flavonoidok, Béta-karotin, E- vitamin, Szelén, Cink Gyümölcskúrák: Kiváló tisztító, méregtelenítő hatású, ha pár napig 2-3 liter folyadékot és csak és kizárólag gyümölcsöket fogyasztunk. Az eper, a cseresznye, a görögdinnye remekül alkalmazható erre a célra (nem is volna rossz, ha egész évben teremne mindegyik!), de bármely nem túl édes gyümölcs jó szolgálatot tesz. Az enzimek, a gyümölcssavak megfiatalítják a szervezetet. A rostok súrolják, takarítják a tápcsatornát. A tökéletesebb nagytakarításhoz szeretném javasolni még az alábbi készítményeket: a növényi rostokat ( fügekaktusz örlrmény ) az algákat (Chlorella, Spirulina) a lucernát (Chlorophil Liquid,Green Care ) a bélflóra javítókat ( AC-Zymes, ProbioBalance)

21 Vércsoportunknak megfelelő és Paleolit táplálkozás: Ajánlom mindenki figyelmébe Az AB0 terv és a Paleolit táplálkozás című könyveket, melyek részletes és kimerítő segítséget adnak ezekben a témakörökben. Itt is ajánlom a természet ajándékainak, a gyógynövény alapú termékek fogyasztását Étrend-kiegészítők: 21 Ha körülményeink nem engedik a fenti méregtelenítési módszerek valamelyikének követését, kiváló segítség lehet néhány étrendkiegészítő is. A Noni Juice és a ZenThonic (mangosteen alapanyagú antioxidáns bomba) magyarázatot nem igényel, kétség kívül a legjobb választás. A májunkat és a vesénket egyaránt szorgalmasabb munkára készteti a jukka ( Pure Yucca ) és a májvédő komplex ( Liver Aid ). Itt is felhívnám a figyelmét mindenkinek a napi 2-3 liter folyadék elfogyasztásának fontosságára. Ha nem ismeri ezeket a kiváló készítményeket, küldj egy -t és segítségedre lesznek a ZsH tanácsadóit! Szaunázás, sport: A fizikai megterhelés, vagy a hőmérséklet emelkedése fokozza szervezetünk hőleadását, izzadunk és ezzel számtalan salakanyag távozik a bőrünkön, tüdőnkön keresztül. Az igy elért eredmény azonban az előzőekhez képest lényegesen kisebb, ezért csak kiegészítő, de kellemes és hasznos módszerként ajánlom, nem utolsó sorban a testsúlyszabályozás legfőbb alapkövei. Utána a kiváló olíva olaj, liget szépe olaj tartalmú testápolóval bőségesen kényeztessük bőrünket. Még egy jó tanácsa dr. Lepény Éva orvos, természetgyógyásztól! Az életből merítve: Fanky álnéven élő, akkor 6 éves boszorka tanonc lányom kérdezte úgy tizenöt éve, egy Méregtelenítő életmód tábor előtt: - Anyu, az jó az embereknek, ha MÉRGESTELENÍTENEK???? Igen, igen és még egyszer igen! volt a válaszom mosolyogva akkor.

22 DE MA igazán még aktuálisabb ez a mérgestelenítés! A frusztráció, a stressz hatások közömbösítésére, megküzdési mechanizmusok tanulására, önmagunk legyőzésére is jók ezek a módszerek. 22 A stressz a mai ember üzemanyaga, szabaduljunk meg tőle, mert mérgez testileg, lelkileg egyaránt. Szép és hosszú öregasszonyok nyarát, jó felfrissülést, nagyon aktív, de kiegyensúlyozott, nyugodt, békés további hónapokat és jó egészséget kívánok mindenkinek! Dr. Lepény Éva Ugye milyen egyszerű? Ezek a tippek szinte ingyen vannak. Tehát pénz nélkül, puszta gondolkodással és odafigyeléssel megszabadulhatunk a szervezetünkben lévő méreganyagoktól. Ezzel fogyást érve el és az utána következő megtisztult anyagcserénk tovább segít fogyási célunk eléréséhez. Jó nem? Mit csinálsz meg először azokból, amit itt olvastál? Jó kérdezősködést a blogban (http:///blog/ezzel-kezdem) és eredményes méregtelenítést kívánok, Üdv.:

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA Európai Szociális Alap TÉGY TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0058 Egészségügyi Alapellátási Intézmény 5700 Gyula, Béke sgt. 39. %()(.7(7e6 $ -g9ė%( AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben

Részletesebben

Fogyókúra és vidéke. Vizsgaidőszak, érettségi? Próbálja ki az U-Sin módszert! 2012/5. Kovácsné Ambrus Imola cikke

Fogyókúra és vidéke. Vizsgaidőszak, érettségi? Próbálja ki az U-Sin módszert! 2012/5. Kovácsné Ambrus Imola cikke 2012/5 www.energy.sk Fogyókúra és vidéke Kovácsné Ambrus Imola cikke Vizsgaidőszak, érettségi? Segít a Stimaral és a B!omultivitamin Próbálja ki az U-Sin módszert! Ángyán Józsefné írása 2012. május MÁJUSI

Részletesebben

Receptek fogyókúrához. Útifűmag-héj. Vonzza be az energiát! 2012/6. Mítoszok az egészséges táplálkozásról. A bélrendszer tisztítója

Receptek fogyókúrához. Útifűmag-héj. Vonzza be az energiát! 2012/6. Mítoszok az egészséges táplálkozásról. A bélrendszer tisztítója Mítoszok az egészséges táplálkozásról Útifűmag-héj A bélrendszer tisztítója Vonzza be az energiát! Feng-shui kiegészítők és talizmánok www.energy.sk 2012/6 Receptek fogyókúrához Iránytű Drags Imun és Grepofit

Részletesebben

. Houston..egy kis problémánk adódott! . Mi ez a lúgosítás mizéria? . A lúgosítás tényleg annyira fontos? . A Testtolvajok éjszakája. . Elsavasodtam!

. Houston..egy kis problémánk adódott! . Mi ez a lúgosítás mizéria? . A lúgosítás tényleg annyira fontos? . A Testtolvajok éjszakája. . Elsavasodtam! . Houston..egy kis problémánk adódott!. Mi ez a lúgosítás mizéria?. A lúgosítás tényleg annyira fontos?. A Testtolvajok éjszakája. Elsavasodtam!. Dugjuk a fejünket a homokba, gyerekek!. Nem beteg vagy,

Részletesebben

Fiatalodj, ne öregedj!

Fiatalodj, ne öregedj! Harald W. Tietze Fiatalodj, ne öregedj! Hogyan fordítsuk vissza az öregedést és a korral járó betegségeket. Copyright Víztérítő Kiadó, 2001 A magyarországi kiadás joga a Víztérítő Kiadó Jakab István tulajdona

Részletesebben

AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS

AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS AZ EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁS 1 Az egészséges táplálkozás és életmód Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással ellentétes - tanácsot, szabályt találhatunk, és ember legyen a talpán,

Részletesebben

Az egészség és táplálkozás 12 pontja. Fogyasztóvédelmi kampány

Az egészség és táplálkozás 12 pontja. Fogyasztóvédelmi kampány Az egészség és táplálkozás 12 pontja Fogyasztóvédelmi kampány A Fogyasztóvédők Országos Egyesületének és a Fogyasztóvédelmi Egyesületek Országos Szövetségének Fogyasztók Hónapja kampánya 1. Tudd, hogy

Részletesebben

Óda a Korolenhez. A lélek és az epehólyag. Karácsonyi receptjeink 2011/12. Mikor vegyük elő terméktapasztalatok. Takács Mária cikke

Óda a Korolenhez. A lélek és az epehólyag. Karácsonyi receptjeink 2011/12. Mikor vegyük elő terméktapasztalatok. Takács Mária cikke 2011/12 www.energyklub.hu Óda a Korolenhez Mikor vegyük elő terméktapasztalatok A lélek és az epehólyag Takács Mária cikke Karácsonyi receptjeink Édes és sós sütemények 2011. december Újdonság Aktuális

Részletesebben

A Természet Cseppjei 2014/2. BESZÉLHETÜNK KIEGYENSÚLYOZOTT, EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSRÓL?

A Természet Cseppjei 2014/2. BESZÉLHETÜNK KIEGYENSÚLYOZOTT, EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSRÓL? Magazin a természetes egészségért, az egészséges természetért 2014/2. BESZÉLHETÜNK KIEGYENSÚLYOZOTT, EGÉSZSÉGES TÁPLÁLKOZÁSRÓL? MIT KEZDJ A VÁLTOZÓ KORRAL? SIKERES ORSZÁGJÁRÓ ISMERETTERJESZTÉS DEBRECENBEN

Részletesebben

Az elhelyezkedést és az önálló életvitelt segítő képzési program hajléktalan emberek számára

Az elhelyezkedést és az önálló életvitelt segítő képzési program hajléktalan emberek számára Az elhelyezkedést és az önálló életvitelt segítő képzési program hajléktalan emberek számára Egészség, higiénia, elsősegélynyújtás, szenvedélybetegség 2011. 1 Tartalomjegyzék Bevezetés 3. oldal 1. Az ember

Részletesebben

A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer

A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer Tudjon meg többet az egészségről! A kókusz, az újra felfedezett gyógyszer Kókuszvíz az életadó ital A karcsúsító kókuszolaj Harald W. Tietze Dr. Arthur Echano Juta Stepanovs - 1 FIGYELMEZTETÉS Ez a kiadvány

Részletesebben

Azzá lettél, amit ettél..!

Azzá lettél, amit ettél..! Azzá lettél, amit ettél..! Ismerd fel! Fogadd el! Változtass! A kombuchagomba-tea, a papaya és a szerves jód gyógyászati alkalmazásának lehetőségei Prof. Dr. Török Szilveszter BEVEZETŐ Ez a kis füzet az

Részletesebben

Merre tovább, Energy? Ott voltunk a konferencián. Karácsonyi receptek 2012/12 2013/1. Beszélgetés Marosi Zoltánnal. Ismertetjük a szakmai előadásokat

Merre tovább, Energy? Ott voltunk a konferencián. Karácsonyi receptek 2012/12 2013/1. Beszélgetés Marosi Zoltánnal. Ismertetjük a szakmai előadásokat 2012/12 2013/1 www.energy.sk Merre tovább, Energy? Beszélgetés Marosi Zoltánnal Ott voltunk a konferencián Ismertetjük a szakmai előadásokat Karácsonyi receptek Mindenki másképp csinálja... 2012. december-2013.

Részletesebben

zsíros TÉVHIT és Eltitkolt TÉNY a FOGYÁSRÓL!

zsíros TÉVHIT és Eltitkolt TÉNY a FOGYÁSRÓL! zsíros TÉVHIT és Eltitkolt TÉNY a FOGYÁSRÓL! Avagy mit kell tudnod a könnyed fogyásról, ha végre éhezés és visszahízás nélkül akarsz lefogyni? minimális mozgással Szerző: Katona Zoltán Kedves Olvasó! Ez

Részletesebben

Április életmódbloggere:

Április életmódbloggere: www.dimag.hu GYÓGYHÍR 2014. április IX. évfolyam 4. szám Digitális változat www.gyogyhir.hu magazin 8 tipp a szemszárazság ellen Daganatok Több pénz, több esély? Tudomány A vérteszt megmondja, meddig élünk?

Részletesebben

magazin egy csepp figyelem influenza: fókuszban a megelôzés kordában tartott vérnyomás beigli cukorbetegeknek

magazin egy csepp figyelem influenza: fókuszban a megelôzés kordában tartott vérnyomás beigli cukorbetegeknek IV. évfolyam 12. szám 2009. december magazin egy csepp figyelem Interjú erôs Antóniával influenza: fókuszban a megelôzés kordában tartott vérnyomás beigli cukorbetegeknek Ezt a Gyógyhír magazint mi ajándékoztuk

Részletesebben

XIV.évfolyam 10. szám 2009. október. Interjú DÉTÁR ENIKÔVEL. Beindul a hajtás! Gyógyszertárunk ajándéka. www.patikamagazin.hu

XIV.évfolyam 10. szám 2009. október. Interjú DÉTÁR ENIKÔVEL. Beindul a hajtás! Gyógyszertárunk ajándéka. www.patikamagazin.hu XIV.évfolyam 10. szám 2009. október NYUGTALAN LÁBAK IZOMMEREVSÉG Interjú DÉTÁR ENIKÔVEL Beindul a hajtás! www.patikamagazin.hu Gyógyszertárunk ajándéka Védelem dohányosoknak A dohányzás ártalmai és azok

Részletesebben

ÖSSZEFÜGGÉSEK I. - H1N1 és még más is amivel az egészségünket manipulálják

ÖSSZEFÜGGÉSEK I. - H1N1 és még más is amivel az egészségünket manipulálják ÖSSZEFÜGGÉSEK I. - H1N1 és még más is amivel az egészségünket manipulálják Hozzáadta: gyury 2009. August 10. Monday 09:07 Utolsó frissités 2010. September 28. Tuesday 06:53 reinkarnáció - ASZTRÁLUTAZÁS

Részletesebben

RÜDIGER DAHLKE DORIS EHRENBERGER

RÜDIGER DAHLKE DORIS EHRENBERGER RÜDIGER DAHLKE DORIS EHRENBERGER TESTI és lelki megtisztulás Méregtelenítés, salaktalanítás, elengedés Budapest, 2001 A mű eredeti címe: Wege der Reinigung. Entgiften, Entschlacken, Loslassen A mű eredetileg

Részletesebben

A klimaxszal járó lelki problémák

A klimaxszal járó lelki problémák 2010/10 www.energyklub.hu Egész napos továbbképzés négy kiváló előadóval Daróczi Zoltán tanácsadónk reflektorfényben A klimaxszal járó lelki problémák Dr. Vojtěch Togner cikke 2010. október e havi AJÁNLATUNK

Részletesebben

magazin A böjt csodája A limfóma világnapok háziasszonya Interjú Csákvári-Sarnyai Eszterrel Napozás elôtt bôrvizit Mellékletünk: tavaszi könyvajánló

magazin A böjt csodája A limfóma világnapok háziasszonya Interjú Csákvári-Sarnyai Eszterrel Napozás elôtt bôrvizit Mellékletünk: tavaszi könyvajánló v. évfolyam 4. szám 2010. április magazin böjt csodája limfóma világnapok háziasszonya Interjú Csákvári-Sarnyai Eszterrel Ezt a Gyógyhír magazint mi ajándékoztuk önnek: Napozás elôtt bôrvizit Mellékletünk:

Részletesebben

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ FÜZETEK 3. Táplálkozás, élelmiszer-választás, ajánlások és fogyasztóvédelem 2010.

FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ FÜZETEK 3. Táplálkozás, élelmiszer-választás, ajánlások és fogyasztóvédelem 2010. FOGYASZTÓI TÁJÉKOZTATÓ FÜZETEK 3. Táplálkozás, élelmiszer-választás, ajánlások és fogyasztóvédelem 2010. Táplálkozás, élelmiszer-választás, ajánlások és fogyasztóvédelem Írta: dr. Dömölki Ferencné Roszáné,

Részletesebben

Édes-keserû betegség. melynek keretében a bíráló bizottság érdemesnek találta pályamunkánkat,

Édes-keserû betegség. melynek keretében a bíráló bizottság érdemesnek találta pályamunkánkat, VI. évfolyam 5. szám, 2006. november www.misszio.hu Misszió Világ regionális egészségvédelmi havilap Édes-keserû betegség A glükóz hétköznapi nevén szõlõcukor vagy krumplicukor az emberi szervezet legfontosabb

Részletesebben

A METABOLIKUS X SZINDRÓMA ÉS PREVENCIÓS LEHETŐSÉGEI, FÓKUSZBAN A LAKTO-VEGETARIANIZMUS

A METABOLIKUS X SZINDRÓMA ÉS PREVENCIÓS LEHETŐSÉGEI, FÓKUSZBAN A LAKTO-VEGETARIANIZMUS Apor Vilmos Katolikus Főiskola Természettudományi és Matematikai Intézet 2600 Vác, Konstantin tér 1-5. A METABOLIKUS X SZINDRÓMA ÉS PREVENCIÓS LEHETŐSÉGEI, FÓKUSZBAN A LAKTO-VEGETARIANIZMUS Konzulens:

Részletesebben

TARTALOM. -vitamin (niacinamid, nikotinsav, pp-faktor) 21 B 5. -vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát) 23 B 6

TARTALOM. -vitamin (niacinamid, nikotinsav, pp-faktor) 21 B 5. -vitamin (pantoténsav, kalcium-pantotenát) 23 B 6 TARTALOM I. BEVEZETÉS 9 II. TÁPLÁLÉKKIEGÉSZÍTŐK - AMIT MINDENKINEK TUDNI ILLIK RÓLUK 10 III. MI MIRE JÓ? ÚTMUTATÓ A-TÓL Z-IG 16 1. Vitaminok és antioxidánsok 16 A-vitamin 16 B r vitamin (tiamin) 18 B 2

Részletesebben

MAGAZIN. egészsége A családi szocializáció jelentôsége. veszélyei A megelôzés szabályai. a világjáró Interjú Juhász Árpád geológussal

MAGAZIN. egészsége A családi szocializáció jelentôsége. veszélyei A megelôzés szabályai. a világjáró Interjú Juhász Árpád geológussal MAGAZIN 2011. augusztus A gyerekek mentális egészsége A családi szocializáció jelentôsége A nyár gasztronómiai veszélyei A megelôzés szabályai Unokáival kirándulna a világjáró Interjú Juhász Árpád geológussal

Részletesebben

Gyógyhír. magazin. Tegyünk a parlagfû ellen! Nyári veszélyek. Az SM-betegek patrónusa Interjú Pataky Tímeával

Gyógyhír. magazin. Tegyünk a parlagfû ellen! Nyári veszélyek. Az SM-betegek patrónusa Interjú Pataky Tímeával Gyógyhír VII. évfolyam 8. szám 2012. augusztus magazin z SM-betegek patrónusa Interjú Pataky Tímeával Hôguta Nyári veszélyek Tegyünk a parlagfû ellen! Ezt a Gyógyhír magazint mi ajándékoztuk Önnek: Gyógyhír

Részletesebben

A HOSSZÚ ÉLET TAOISTA TITKAI

A HOSSZÚ ÉLET TAOISTA TITKAI A HOSSZÚ ÉLET TAOISTA TITKAI Módszerek százai, hogyan éljünk 100 évig Dr. Maoshing Ni Tartalomj egyzék TARTALOMJEGYZÉK 5 BEVEZETÉS 12 1. FEJEZET-MIT ESZEL? 16 Étrend és táplálkozás 16 Egyél kevesebbet,

Részletesebben

A szakrális geometria és az Energy

A szakrális geometria és az Energy 2013/7-8 www.energy.sk Újdonság: Dermaton gél Az Energy napozás utáni bőrápolója Mit vigyünk magunkkal? Tanácsok utazóknak, nyaralóknak A szakrális geometria és az Energy Csanádi Mária cikke 2013. július-augusztus

Részletesebben

15% Vásárold le a kuponokat! Hogyan legyél Te is fitness model? Sikersztorik! Fogyj le 10 kg-ot! 0% zsír és szénhidrát Peak palacsinta recept

15% Vásárold le a kuponokat! Hogyan legyél Te is fitness model? Sikersztorik! Fogyj le 10 kg-ot! 0% zsír és szénhidrát Peak palacsinta recept Magyarország első, finom táplálék kiegészítői hozzáadott cukor és szénhidrát nélkül. Tudatos, fogyni vágyó nők számára! Magazin 2012/2 www.peakgirl.hu www.peakshop.hu Vásárold le a kuponokat! Hogyan legyél

Részletesebben