BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 1.01 (Angol: 1.01) Kelt: 2007/07/09

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 1/6 Adatlap sz.: 56454-49 Változat: 1.01 (Angol: 1.01) Kelt: 2007/07/09"

Átírás

1 KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 1/6 Xi Irritatív N Környezeti veszély 1. Készítmény neve: TOTAL FUNGIZID Termék felhasználása: Gombaölőszer fémmegmunkáláshoz. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset esetén hívandó: MC6 TOTAL Deutschland GmbH Schützenstrasse 25 D Berlin Németország Tel.: 49 (0) 30/ , Fax: 49(0) 30/ TOTAL HUNGARIA Kft Budaörs, Edison u. 2. Tel.: 23/ Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat 1096 Budapest, Nagyvárad tér 2. Tel.: (1) Zöld szám: (80) Összetétel ALKOTÓ Veszélyes összetevők: Megnevezés: EU-szám: CAS-szám Koncentráció Veszélyjel R-mondatok 3-Jód-2-propinil-N-butil-karbamát <10 % Xi, N R20/22,41,50 Az R mondatok magyarázatát lásd a 16. pont alatt. 3. Veszélyesség szerinti besorolás Termék osztályozása: - káros egészségi hatások: - káros környezeti hatások: - fizikai-kémiai veszélyek: Xi irritatív, R36/38, N környezeti veszély, R50 Szem- és bőrizgató hatású. Nagyon mérgező a vízi szervezetekre. A szemet és bőrt irritálja. Nagyon mérgező a vízi szervezetekre. A terméket nem szabad a környezetbe bocsátani. Nincs különösebb gyulladási vagy robbanási kockázat. 4. Elsősegélynyújtás SÚLYOS VAGY NEM SZŰNŐ ZAVAROK ESETÉN ORVOST VAGY MENTŐT KELL HÍVNI! A mentést végzők figyeljenek oda saját maguk biztonságára. Információk az alábbi esetekre: - belélegzés: - lenyelés: Az érintett személyt friss levegőre kell kivinni, nyugalomba kell helyezni, és testét melegen kell tartani. Nehéz lélegzés esetén: orvost hívni, és azonnal mesterséges szellőzést biztosítani. Szájat kiöblíteni. Ha a sérült teljesen tudatánál van, azonnal 1 2 pohár vízzel megitatni. Nem szabad hánytatni. Ha hányás bekövetkezik, a fejet alacsonyan tartani, hogy a gyomor tartalma ne kerülhessen a tüdőbe. Orvost hívni.

2 KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 2/6 - bőrre jutás: - szembe jutás: Azonnal le kell vetni minden beszennyeződött vagy összekent ruházatot. Azonnal bő szappanos vízzel meg kell mosakodni. Ha az égés vagy irritáció állandósul, orvoshoz kell fordulni. A szemhéjakat szétnyitva azonnal bő vízzel ki kell öblíteni legalább 15 percen át, és szakorvoshoz kell fordulni. Öblítés előtt meg kell bizonyosodni, hogy a kontaktlencse le lett véve a szemről. 5. Tűzveszélyesség Lásd a 9. pontot is. Lobbanáspont alapján: Tűzoltási eszközök: - megfelelő: - nem megfelelő: Specifikus veszélyek: Veszélyes bomlástermékek: Oltást végzők védelme: Egyéb: Oltóhab, szén-dioxid (CO 2 ), száraz porok, porlasztott víz. Vízsugár. A környezetében elhelyezkedő anyagoknak megfelelő oltóanyagot kell használni. A tökéletlen égés és a termolízis többé-kevésbé mérgező gázokat termelhet. Ezek belélegzése nagyon veszélyes. Égés esetén keletkezhet: Szén-oxidok (CO, CO 2 ), Nitrogén-oxidok (NO, NO 2 ), Halogénezett szénhidrogének. Kötelező az izolációs légzőkészülék viselése. Meg kell előzni, hogy a tűzoltáshoz használt víz a felületi vizekbe vagy a talajvízbe jusson. Az égési maradványokat és a tűzoltás során beszennyezett vizet a helyi rendelkezéseknek megfelelően kell eltávolítani. 6. Óvintézkedés baleset esetén Lásd a 8. és 13. pontot is. Egyéni óvintézkedések: Környezetvédelmi óvintézkedések: Szennyezés mentesítés módszerei: - visszanyerés: - eltávolítás: 7. Kezelés és tárolás KEZELÉS Műszaki intézkedések: - dolgozók védelme: - tűz- és robbanásvédelem: Illetéktelen személyek eltávolítása. Jó szellőzés biztosítása. Bőrrel való érintkezés és szembejutás elkerülése. El kell kerülni a gőzök belélegzését. A kitettség (expozíció) kockázatának függvényében szénhidrogénálló kesztyűt, szemüveget, csizmát és védőruházatot és izolációs légzőkészüléket (ha fennáll a gőzök belélegzésének kockázata) kell viselni. Elzárni a szivárgás forrását, a szelep elzárásával. Feltartóztatni a kiömlött terméket. El kell kerülni, hogy a termék csatornába vagy vízfolyásba kerüljön, vagy elszennyezze a talajt. Ha a termék vízfolyásba vagy csatornába került, értesíteni kell a hatóságokat a lebegő szennyeződés esetleges jelenlétéről. A terméket megfelelőanyaggal (mint papír, rongy, fűrészpor ) kell feitatni. Nagyobb mennyiséget zárt tárolóeszközben gondosan összegyűjteni. Átadni a beszennyezett anyagot egy elfogadott begyűjtőnek (lásd a 13. pontot is). MEGFELELŐ VÉDŐFELSZERELÉS ÉS VÉDŐRUHÁZAT VISELÉSE. NEM SZABAD A GŐZÖKET BELÉLEGEZNI. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. A termék kezelése/használata közben sem enni, sem inni, sem pedig dohányozni nem szabad. Nincsenek speciális intézkedések.

3 KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 3/6 TÁROLÁS Műszaki intézkedések: Tárolási körülmények: - ajánlott: Összeférhetetlen anyagok: Világosan és maradandóan címkézni a konténereket. Élelmiszerek tárolására való edényben nem szabad tárolni. A TERMÉKET AZ ÉRVÉNYBEN LÉVŐ SZABÁLYOZÁSNAK MEGFELELŐEN KELL TÁROLNI, AHOGYAN A HASZNÁLT TÁROLÁSI MÓDSZER ÉS A TÁROLT MENNYISÉG EZT MEGKÍVÁNJA. Eredeti csomagolásban, napfénytől védve és száraz, hűvös, jól szellőztetett helységben tárolni. Élelmiszerektől, italoktól és állati eledelektől elkülönítve kell tartani. A használaton kívüli edényeket zárva kell tartani. Erős oxidáló szerek. 8. Az egészséget nem veszélyeztető munkavégzés feltételei Műszaki jellegű intézkedések: A terméket jól szellőztetett helyiségben szabad használni. Expozíciós határértékek: Egyéni védőfelszerelések: - légzésvédelem: - kézvédelem: - szemvédelem: - bőrvédelem: Munkaegészségügyi intézkedések: 9. Fizikai és kémiai tulajdonságok Megjelenés: - fizikai állapot: - szín: - szag: Sűrűség: Fizikai állapot megváltozását jellemző speciális hőmérsékletek: - forráspont: - olvadáspont/tartomány: Gőznyomás: Oldhatóság: - vízoldékonyság: A termék nem tartalmaz mértékadó mennyiséget munkahelyi expozíciós határértékkel rendelkező anyagokból. Gőz vagy permetképződés esetén: Kombinált patron szerves gázok és porok, A/P2 szűrő. Figyelem! A szűrőpatron felhasználási időtartama korlátozott. Védőkesztyű használata. Ajánlott anyagok: Butil-gumi. Vastagság 0,7 mm. Fluorkarbon gumi (Viton). Vastagság 0,7 mm. Nitril gumi. Vastagság 0,4 mm. Használat előtt mindig ellenőrizni kell a védőkesztyű megfelelő állapotát. A kesztyű típusát a felhasználási körülmények függvényében kell meghatározni (többszöri felhasználás, igénybevétel, hőmérséklet, expozíciós időtartam és típus). A kesztyű kiválasztása előtt ajánlott azokat a felhasználóval teszteltetni. Az itt felsorolt anyagok ajánlottal. Egyéb anyagok is felhasználhatók. Ajánlott bőrvédelmi terv összeállítása és betartása. Védőszemüveg viselése fröccsenés kockázata esetén. Megfelelő védőruházat viselése. A termék használata közben sem enni, sem inni, sem pedig dohányozni nem szabad. Provide eye fountains. A kezeket nem szabad olyan rongyba törölni, amelyet azt megelőzően tisztogatásra használtak. Az átnedvesedett rongyot nem szabad a munkaruha zsebébe tenni. A bőrrel való érintkezés után azonnal bő szappanos vízzel meg kell mosakodni. Megfelelő testápolót használni a bőr kiszáradásának és kirepedezésének megelőzésére. Folyadék. Ámbra. Jellegzetes kg/m 3 (25 o C-on) 232 C (-39 C) <0,0067 hpa Vízben nagyon jól oldódik.

4 KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 4/6 10. Stabilitás és reakciókészség Stabilitás: Elkerülendő anyagok: Veszélyes bomlástermékek: 11. Toxikológiai adatok SÚLYOS MÉRGEZŐ AKUT HATÁS - belélegzés: - bőrrel való érintkezés: - szembejutás: - lenyelés: KRÓNIKUS VAGY TARTÓS TOXICITÁS: - túlérzékenység keltése: A raktározás, a kezelés és a felhasználás szokásos hőmérsékletén stabil termék. Kerülni az erős oxidálószereket. Szén-oxidok (CO, CO 2 ), Nitrogén-oxidok (NO x ), Halogénezett szénhidrogének. A termék magas koncentrációjú gőzei vagy permetei légúti és nyálkahártya irritációt válthatnak ki. Akut toxicitás LD(50) patkány>2000 mg/kg Irritatív. Irritatív. Akut toxicitás, orális LD(50) patkány>2000 mg/kg A termék lenyelése az emésztőrendszer irritációját okozhatja (gyomorfájás, hasmenés, hányás ) Nem okoz túlérzékenységet. 12. Ökotoxicitás Nem szabad hagyni, hogy a termék csatornába vagy vízfolyásba kerüljön. Ökotoxicitás: Tartósság és lebomló képesség: Bioakkumulációs képesség: Mozgékonyság: - levegő: - talaj: - víz: 13. Hulladékkezelés, ártalmatlanítás Felesleg vagy hulladékok: - eltávolítás helyes módszerei: EWC kód: Szennyezett csomagolás: - eltávolítás helyes módszerei: Helyi jogszabályi rendelkezések: Akut toxicitás. EC50 48 óra, Daphnia 0,16 mg/l. Akut toxicitás. EC50 72 óra, alga 0,022 mg/l. Akut toxicitás. LC50 96 óra, hal 0,067 mg/l. Könnyen lebomló. Alacsony. Alacsony illékonyság szobahőmérsékleten. A termék behatolhat a földbe, és elszennyezheti a talajvizet. A termék oldódik. Nem szabad csatornába vagy természetes környezetbe bocsátani. Adott esetben engedéllyel rendelkező begyűjtő által történő eltávolítás és regenerálás vagy engedélyezett berendezésben történő elégetés jöhet szóba (közelebbről nem meghatározott hulladékok). Az itt jelzett kód csak ajánlás. A hulladék kód megjelöléséért felelős személy a hulladékot termelő személy. A hulladék kód megjelölése a hulladékot eltávolítóval egyetértésben kell történjen. A hulladék kódja függ a termék szállítás időpontjában való összetételétől. Engedélyezett begyűjtőnek átadni. A kiürült csomagolóanyag EWC kódja: Lásd 15. pont. A hatályos szabályozásnak megfelelően.

5 KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 5/6 14. Szállításra vonatkozó előírások UN szám: 3082 Szállítási címkézés: Hivatalos szállítási leírás: - nemzetközi: - nemzeti: Közút (ADR) / Vasút (RID): ENVIRONMENTALLY HAZARDOUS SUBSTANCE, LIQUID, N.O.S. (CONTAINS: 3-Iodopropynyl butyl carbamate) KÖRNYEZETRE VESZÉLYES ANYAG, FOLYADÉK, M.N.N. (tartalmaz: 3-Jód-2-propinil-N-butilkarbamátot) Osztály 9: osztályozási kód: M6, címkézés: 9, veszélykód: 90, csomagolási csoport: III. Folyami tartályhajó (ADNR): Tengeri (IMDG): Légi (OACI / IATA): Osztály: 9; biztonsági lap: F-A, S-A; Tengerszennyező: Igen; csomagolási csoport: III. Osztály: 9, csomagolási csoport: III. 15. Szabályozási információk KÖZÖSSÉGI SZABÁLYOZÁS: Címkézés: Veszélyjel: R mondatok: S mondatok: Érintett. Xi - irritatív, N környezeti veszély. R36/38-50 S26-36/37/ Xi N Szállítási címkézés: NEMZETI ELŐÍRÁSOK Biztonsági Adatlappal kapcs. szabályozás: Felhasználási korlátozás: Hulladékkezelés és ártalmatlanítás: Munkavédelem: Munkahelyi levegőszennyezési határérték: Szállítás: Érintett, lásd 14. pont alatt. Irritatív Környezeti veszély A kémiai biztonságról szóló évi XXV. törvény (Kbtv.), a 33/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000. (XII. 27.) EüM rendelet a veszélyes anyagokkal és veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes eljárások, illetve tevékenységek részletes szabályairól. A 13/2001. (IV.20.) EüM-KöM együttes rendelettel módosított 41/2000. (XII.20.) EüM-KöM együttes rendelet az egyes veszélyes anyagokkal, illetve veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes tevékenységek korlátozásáról. A évi XLIII. törvény a hulladékgazdálkodásról, a 98/2001 (VI. 15.) Korm. rendelet a veszélyes hulladékokkal kapcsolatos tevékenységek végzésének feltételeiről, 16/2001. (VII. 18.) KöM rendelet a hulladékok jegyzékéről. Az évi XCIII. törvény a munkavédelemről és az ehhez kapcsolódó miniszteri rendeletek. A 25/2000. (IX.30.) EüM-SZCSM együttes rendelet a munka-helyek kémiai biztonságáról. A 20/1979.(IX.18.) KPM rendelet az ADR alkalmazásáról.

6 KÉSZÍTMÉNY: TOTAL FUNGIZID Oldal: 6/6 16. Egyéb Ez az adatlap megfelel a 33/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelettel módosított 44/2000. (XII.27.) EüM rendeletnek (a veszélyes anyagokkal és veszélyes készítményekkel kapcsolatos egyes eljárások, illetve tevékenységek részletes szabályairól szóló előírások). Az összetétel és a besorolás meghatározása során az Európai Unióban osztályozott veszélyes anyagok jegyzékéről szóló külön jogszabály (jelenleg a 3/2006. (I. 26) EüM rendelet) rendelkezéseit és a gyártó 1.01 verziójú (2007/06/27) adatlapját alkalmaztuk. Az előbbi pontokban említett R mondatokhoz kapcsolódó magyarázat: R41: Súlyos szemkárosodást okozhat. R50: Nagyon mérgező a vízi szervezetekre. R20/21: Belélegezve és bőrrel érintkezve ártalmas. R36/38: Szem- és bőrizgató hatású. Az előbbi pontokban említett S mondatokhoz kapcsolódó magyarázat: S26: Ha szembe jut, bő vízzel azonnal ki kell mosni és orvoshoz kell fordulni. S57: A környezetszennyezés elkerülésére megfelelő edényzetet kell használni. S61: Kerülni kell az anyag környezetbe jutását. Speciális adatokat kell kérni/biztonsági adatlap. S36/37/39: Megfelelő védőruházatot, védőkesztyűt és szem-/arcvédőt kell viselni. Az adatlap megelőző kiadásához képest végzett módosításokat a bekezdés címe dőlt betűvel jelzi. Adatlap felülvizsgálati dátuma: Érvényteleníti és helyettesíteti: N. FDS: 2007/07/09. 1-es változatot, kelt: Ez az adatlap kiegészíti, de nem helyettesíti a felhasználási műszaki feljegyzéseket. A tartalmazott felvilágosítások az adott termékre vonatkozó ismereteinkre alapulnak a jelzett időpontban. Az adatok jóhiszeműen vannak megadva. A felhasználók figyelmét egyébként felhívjuk azokra az esetleges veszélyekre, amelyek a nem rendeltetésszerű használatból adódhatnak. Ez az adatlap semmiképp sem menti fel a felhasználót a tevékenységével kapcsolatos valamennyi előírás betartása alól. A felhasználó minden felelősséget visel a termék használatával kapcsolatos óvintézkedéseket illetően. A megjelölt óvintézkedések együttese csak azt a célt szolgálja, hogy segítse a felhasználót megfelelni az őt terhelő kötelezettségeknek. A felsorolás nem tekinthető kizárólagosnak. A címzett köteles meggyőződni arról, hogy az idézett jogszabályokon kívül más nem vonatkozik rá.

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: FINADET MF Oldal: 1/6 Adatlap sz.: 32614-33 Változat: 2.01 (francia: 2.00) Kelt: 2007/05/31.

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: FINADET MF Oldal: 1/6 Adatlap sz.: 32614-33 Változat: 2.01 (francia: 2.00) Kelt: 2007/05/31. KÉSZÍTMÉNY: FINADET MF Oldal: 1/6 C Maró 1. Készítmény neve: FINADET MF Termék felhasználása: Sokcélú zsírtalanító. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KROMATIS 20/30-25/35A-35/50-35/50A-50/70-70/100-70/100EM-70/100 ECF Oldal: 1/6

BIZTONSÁGI ADATLAP. KROMATIS 20/30-25/35A-35/50-35/50A-50/70-70/100-70/100EM-70/100 ECF Oldal: 1/6 KROMATIS 20/30-25/35A-35/50-35/50A-50/70-70/100-70/100EM-70/100 ECF Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: KROMATIS 20/30-25/35A-35/50-35/50A-50/70-70/100-70/100EM-70/100 ECF Termék felhasználása: Gyártó cég neve:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MOLDOL R W 30413 Oldal: 1/5 Adatlap sz.: P181-0000736-59 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Kelt: 2006/12/15

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MOLDOL R W 30413 Oldal: 1/5 Adatlap sz.: P181-0000736-59 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Kelt: 2006/12/15 KÉSZÍTMÉNY: MOLDOL R W 30413 Oldal: 1/5 1. Készítmény neve: MOLDOL R W 30413 Kereskedelmi felhasználás: Formaleválasztó folyadék. Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset esetén

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MARTOL EP 1000 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 30533-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/24

BIZTONSÁGI ADATLAP. MARTOL EP 1000 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 30533-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/24 MARTOL EP 1000 Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: MARTOL EP 1000 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Mélyhúzó olaj.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. BIOMODOL S Oldal: 1/6 Adatlap száma: 34326-33 Változat: 2.00 Dátum: 2004/08/30

BIZTONSÁGI ADATLAP. BIOMODOL S Oldal: 1/6 Adatlap száma: 34326-33 Változat: 2.00 Dátum: 2004/08/30 BIOMODOL S Oldal: 1/6 Adatlap száma: 34326-33 Változat: 2.00 Dátum: 2004/08/30 1. Készítmény neve: BIOMODOL S Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax:: Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. +36/62-241-239 Egészségügyi

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. PNEUMA 10 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 34985-33 Változat: 1.00 Dátum: 2004/12/10

BIZTONSÁGI ADATLAP. PNEUMA 10 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 34985-33 Változat: 1.00 Dátum: 2004/12/10 PNEUMA 10 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: PNEUMA 10 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Pneumatika olaj 14W TOTAL

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: GLACELF AUTO SUPRA Oldal: 1/7 Adatlap sz.: 31319-33 Változat: 2.02 (francia: 2.02) Kelt: 2007/05/25.

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: GLACELF AUTO SUPRA Oldal: 1/7 Adatlap sz.: 31319-33 Változat: 2.02 (francia: 2.02) Kelt: 2007/05/25. KÉSZÍTMÉNY: GLACELF AUTO SUPRA Oldal: 1/7 Xn Ártalmas 1. Készítmény neve: GLACELF AUTO SUPRA Termék felhasználása: Fagyálló / Hűtőfolyadék. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO POLISH Oldal: 1/6 Adatlap száma: 35498-33 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Dátum: 2006/04/07

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO POLISH Oldal: 1/6 Adatlap száma: 35498-33 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Dátum: 2006/04/07 MOTO POLISH Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: MOTO POLISH Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Polírozószer karosszéria-elemekhez.

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. COPAL GEP 0 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 30406-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/08/29

BIZTONSÁGI ADATLAP. COPAL GEP 0 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 30406-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/08/29 COPAL GEP 0 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: COPAL GEP 0 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Kenőzsír. HNK TOTAL

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Oldal:1/5 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi elnevezés: súrolópor 1.2.Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon:Fax: +36/62-242-238 1.3.Sürgősségi telefon: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO SHAMPOO Oldal: 1/6 Adatlap száma: 35499-33 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Dátum: 2006/04/07

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO SHAMPOO Oldal: 1/6 Adatlap száma: 35499-33 Változat: 1.00 (francia: 1.00) Dátum: 2006/04/07 MOTO SHAMPOO Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: MOTO SHAMPOO Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Tisztítószer a motorkerékpár

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KEYSTONE NEVASTANE 6 Oldal: 1/6 Adatlap száma: KENE6 Változat: 1.01 Dátum: 2004/09/14

BIZTONSÁGI ADATLAP. KEYSTONE NEVASTANE 6 Oldal: 1/6 Adatlap száma: KENE6 Változat: 1.01 Dátum: 2004/09/14 KEYSTONE NEVASTANE 6 Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: KEYSTONE NEVASTANE 6 Termék felhasználása: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Mezőgazdasági és élelmiszeripari

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO FORK OIL 15W Oldal: 1/7 Adatlap száma: 32790-33 Változat: 1.00 Dátum: 2005/08/29

BIZTONSÁGI ADATLAP. MOTO FORK OIL 15W Oldal: 1/7 Adatlap száma: 32790-33 Változat: 1.00 Dátum: 2005/08/29 MOTO FORK OIL 15W Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: MOTO FORK OIL 15W Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Hidraulika

Részletesebben

PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL

PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B PUMPÁS KULLANCS- ÉS SZÚNYOGRIASZTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa:

Részletesebben

PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS)

PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS) BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT SZÚNYOG ÉS KULLANCS RIASZTÓ AEROSZOL (PUMPÁS) 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa:

Részletesebben

Satina Gold Kozmetikai Kft.

Satina Gold Kozmetikai Kft. 1. Termék neve Oldal:1/5 Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon/Fax: Sürgősségi telefon: Blue stone illatosított pissoir szagtalanító tabletta Satina Gold Kozmetikai Kft., +36/62-241-239

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Cink-alkil-ditiofoszfát EU-szám: 272-028-3 Koncentráció < 1,5 % (Ditiofoszforsav-O, O-di-C1-14-alkilészterek,

BIZTONSÁGI ADATLAP. Cink-alkil-ditiofoszfát EU-szám: 272-028-3 Koncentráció < 1,5 % (Ditiofoszforsav-O, O-di-C1-14-alkilészterek, FORM VW 505.01 Oldal: 1/8 1. Készítmény neve: FORM VW 505.01 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Motorolaj IYV

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Változat: 2.00

BIZTONSÁGI ADATLAP. Változat: 2.00 METABOND UNI 15W40 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 32441-33 Változat: 2.00 Dátum: 2008/06/10 1. Készítmény neve: Termék felhasználása : Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó cég neve: Cím Baleset

Részletesebben

PROTECT -B HÁZTARTÁSI POROZÓSZER

PROTECT -B HÁZTARTÁSI POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT -B HÁZTARTÁSI POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: A készítmény típusa: inszekticid tartalmú

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT B HANGYAIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 2. ÖSSZETÉTEL

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT B HANGYAIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 2. ÖSSZETÉTEL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT B HANGYAIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Hidraulika folyadék. Fékfolyadék.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Hidraulika folyadék. Fékfolyadék. FLUIDE LHM Oldal: 1/8 1. Készítmény neve: FLUIDE LHM Hivatkozási szám: 13C Termék felhasználása: Hidraulika folyadék. Fékfolyadék. Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I u 3 Dátum: 20080716 Oldal:1/5 Verzió: 2 1 Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: WONDERCLEAN ZSÍRTALANÍTÓ

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján.

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. 1 BIZTONSÁGI ADATLAP Készült a 91/155 EGK Irányelv és a 44/2000. (XII. 27.) EüM. Rendelet, valamint az 1907/2006/EK rendelet alapján. A kiállítás kelte: 2006. június 7. Felülvizsgálva: 2008. augusztus

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma padlófelmosó Készült az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 5. 1. Termék neve 1.1.Kereskedelmi név: Dalma padlófelmosó 1.2. A termék felhasználása: Kő, linóleum padló felmosására 1.3.Gyártó és forgalmazó Satina Gold Kozmetikai Kft Kft. Cím: 6800 Hódmezővásárhely,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtó

Részletesebben

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2006.01.26. Oldal:1/5 Verzió: 1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Veszély esetén hívható: Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca

Részletesebben

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezõvásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2008.04.16 Oldal:1/5 Verzió: 2 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó és forgalmazó cég: Monolite Trade Kft. Cím: 6800 Hódmezõvásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: 62/ 241-239 Fax: 62/ 242-238

Részletesebben

Megnevezés EINECS/CAS szám % R mondatok Szimbolum 4,4-dimetilaminoetil 202-013-9/90-72-2 <5 R22, R3638, Xn

Megnevezés EINECS/CAS szám % R mondatok Szimbolum 4,4-dimetilaminoetil 202-013-9/90-72-2 <5 R22, R3638, Xn BIZTONSÁGI ADATLAP 1. Vegyi anyag neve: Terokal 9225 A komponens Gyártó cég neve: Forgalmazó cég neve: Teroson GmbH, Hans-Bunte Str. 4, D-69123 Heidelberg Tel. +496221-7040 Fax: +496221-705242 Henkel Magyarország

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. TOTAL MULTIS EP 2 BIO Oldal: 1/7 Adatlap száma: P055-0000498-22 Változat: 2.01 Dátum: 2004/09/25

BIZTONSÁGI ADATLAP. TOTAL MULTIS EP 2 BIO Oldal: 1/7 Adatlap száma: P055-0000498-22 Változat: 2.01 Dátum: 2004/09/25 TOTAL MULTIS EP 2 BIO Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: TOTAL MULTIS EP 2 BIO Termék felhasználása: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám 2. Összetétel KÉSZÍTMÉNY

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Black & Dark Készült okt. 19-.én az 1907/2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító folyékony mosószer 1.2. Felhasználás: Sötét színű textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax:

Részletesebben

COOPEX B TETŰIRTÓ POROZÓSZER

COOPEX B TETŰIRTÓ POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP COOPEX B TETŰIRTÓ POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: használatra kész, ember

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítva: 2004. november Módosítva: 2005 június 2006 augusztus 1. A készítmény és a vállalat azonosítása A készítmény azonosítása Ajánlott felhasználás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEVASTANE EP 1000 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 33840-33 Változat: 2.00 Dátum: 2004/11/02

BIZTONSÁGI ADATLAP. NEVASTANE EP 1000 Oldal: 1/6 Adatlap száma: 33840-33 Változat: 2.00 Dátum: 2004/11/02 NEVASTANE EP 1000 Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: NEVASTANE EP 1000 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Agrár- és

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend.

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P Dalma aktív mosógél Készült 2013 okt. 11.én az 1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rend. 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító 1.2. Felhasználás: Textilanyag mosásra 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővásárhely Erzsébeti út 12 Tel/Fax: 62/241-139 1.4. Veszély esetén

Részletesebben

az.1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 2. verzió

az.1907/2006 EK /REACH/ és az 1272/2008 EK rendelet szerint 2. verzió 1 1. Termék neve 1.1. Kereskedelmi név: Perlasol kézfertőtlenítő folyékony szappan 1.2. Felhasználási terület Fertőtlenítő kézmosásra 1.3.Gyártó és forgalmazó: Satina Gold Kft.Cím: 6800 Hódmezővéásárhely

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP B 5 CS

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP B 5 CS BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: mikrokapszulázott rovarirtó koncentrátum A készítmény

Részletesebben

Biztonsági Adatlap. AdBlue. Változat : 1 Francia : 1. Karbamid EU-szám: 200-315-5 Koncentráció : CAS-szám: 57-13-6 Képlet : (NH2)2CO

Biztonsági Adatlap. AdBlue. Változat : 1 Francia : 1. Karbamid EU-szám: 200-315-5 Koncentráció : CAS-szám: 57-13-6 Képlet : (NH2)2CO Oldal :1/6 1. Készítmény neve: Termék felhasználása: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Adalékanyag a kipufogó gáz Nox tartalmának csökkentéséhez. RENAULT

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes anyag: - CAS szám: - Koncentráció: - Ismereteink szerint semmi.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Veszélyes anyag: - CAS szám: - Koncentráció: - Ismereteink szerint semmi. FINATUROL HT Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: FINATUROL HT Termék felhasználása : Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Tapadásgátló kenőanyag TOTAL LUBRIFIANTS

Részletesebben

PROTECT Háztartási rovarirtó permet

PROTECT Háztartási rovarirtó permet BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarirtó permetezőszer A készítmény megnevezése:

Részletesebben

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Octenisept. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása:

Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint. Octenisept. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Octenisept Nyomtatás dátuma: 2009. 06. 15. Módosítás/revízió: 2009. 11. 10. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név:

Részletesebben

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER

COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP COOPEX-B TETŰIRTÓ POROZÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: használatra kész, ember

Részletesebben

Tájékoztató Szolgálat ( ETTSZ ) H 1096 Budapest Nagyvárad tér 2. Telefon : 06-1-476-6464 06-80-201-199

Tájékoztató Szolgálat ( ETTSZ ) H 1096 Budapest Nagyvárad tér 2. Telefon : 06-1-476-6464 06-80-201-199 BIZTONSÁGI ADATLAP 163. 1907/2006 EU / REACH szabvány szerint Átdolgozás dátuma: 2005. június 8. 1. Készítmény neve: Lemeztisztító SC Gyártó cég neve: Huber GmbH Junkersring 15 D-53844 Troisdorf Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. REVCO Magyarország Kft. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 5. telefon: 36-24-525-525 fax: 36-24-525-526

BIZTONSÁGI ADATLAP. REVCO Magyarország Kft. 2310. Szigetszentmiklós, Leshegy út 5. telefon: 36-24-525-525 fax: 36-24-525-526 BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2007. 04. 25. Érvényesség: visszavonásig 1. Készítmény neve: REVCO WOOD LINE FALAZÚR ALAPOZÓ Gyártó/forgalmazó cég neve: címe: REVCO Magyarország Kft. 2310. Szigetszentmiklós,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH és a 1272/2008/EK szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2012.11.10. Verzió: 1 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Aszkorbinsav Vitamin C, L(+)-Aszkorbinsav,

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: VULSOL SY F Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 2.00 (francia: 4.02) Kelt: 2007/06/08.

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: VULSOL SY F Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 2.00 (francia: 4.02) Kelt: 2007/06/08. KÉSZÍTMÉNY: VULSOL SY 300 - F Oldal: 1/6 Xi Irritatív 1. Készítmény neve: VULSOL SY 300 - F Termék felhasználása: Oldható vágó és köszörülő folyadék. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó

Részletesebben

Dexter fertőtlenítő mosogató

Dexter fertőtlenítő mosogató 1. Termék neve 1 Kereskedelmi név: Dexter fertőtlenítő hatású kézi mosogató- és tisztítószer Készült: 2011.06.15. Gyártó és forgalmazó: Satina Gold Kft Cím: 6800 Hódmezővéásárhely Erzsébeti út 12 Telefon/Fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 91/155/EWG - ISO 11014-1 szerint Kiállítás kelte: 2002.április 1. A készítmény neve BREF WC-tisztító Tropic-mint Gyártó Forgalmazó Henkel Magyarország Körösladányi Gyára Vásártér 2 H-5516

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP CIF VIZKŐOLDÓ

BIZTONSÁGI ADATLAP CIF VIZKŐOLDÓ BIZTONSÁGI ADATLAP CIF VIZKŐOLDÓ 1.VEGYI ANYAG NEVE A KÉSZITMÉNY NEVE TERMÉKSZÁM 8177626/31.05.05 A KÉSZITMÉNY FELHASZNÁLÁSA Általános tisztitószer FORGALMAZÓ Unilever Magyarország Kft. 1138 Budapest Váci

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. SPORT 2 COMPETITION Oldal: 1/7 Adatlap száma: Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/24

BIZTONSÁGI ADATLAP. SPORT 2 COMPETITION Oldal: 1/7 Adatlap száma: Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/24 SPORT 2 COMPETITION Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: SPORT 2 COMPETITION Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Motorolaj

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP CIF POWER CREAM KONYHAI TISZTITÓSZER

BIZTONSÁGI ADATLAP CIF POWER CREAM KONYHAI TISZTITÓSZER Készítés dátuma: 2013.09.06. BIZTONSÁGI ADATLAP Cif Power Cream Konyhai 1.VEGYI ANYAG NEVE BIZTONSÁGI ADATLAP CIF POWER CREAM KONYHAI TISZTITÓSZER A Készitmény Neve A Készitmény Felhasználása Gyártó Forgalmazó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. DRASTA M 7000 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 34331-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/16. Edzőolaj

BIZTONSÁGI ADATLAP. DRASTA M 7000 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 34331-33 Változat: 2.00 Dátum: 2005/06/16. Edzőolaj DRASTA M 7000 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: DRASTA M 7000 Termék felhasználása: Edzőolaj Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám 2. Összetétel

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó:

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P (Veszélyes készítményhez)

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P (Veszélyes készítményhez) Adatlap száma: KEM 2F-01 A kiállítás/felülv. kelte: 2005. szeptember 19. Oldalszám: 1/5 1. A készítmény neve (kereskedelmi név): EPOKOLL EC "B" komponens Gyártó : KEMIKÁL Építõanyag-ipari ZRt cím: tel.:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. LANIRAT rágcsálóirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE:

BIZTONSÁGI ADATLAP. LANIRAT rágcsálóirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: BIZTONSÁGI ADATLAP LANIRAT rágcsálóirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: A készítmény típusa: rágcsálóirtó csalétek A készítmény megnevezése: LANIRAT rágcsálóirtószer Gyártó és forgalmazó: METATOX Peszticid Gyártó

Részletesebben

Az EU 1907 /2006 SZERINT Készült:: Nyomtatás dátuma : Kereskedelmi név: 01. Anyag /készítmény és a vállalat azonosítása

Az EU 1907 /2006 SZERINT Készült:: Nyomtatás dátuma : Kereskedelmi név: 01. Anyag /készítmény és a vállalat azonosítása Az EU 1907 /2006 SZERINT Készült:: 2012.05.21 Nyomtatás dátuma : 2013-02-14 Kereskedelmi név: 01. Anyag /készítmény és a vállalat azonosítása BITUNOVA MODIFIKÁLT BITUMENES JAVÍTÓSZALAG Kereskedelmi név

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P ANETTI textilöblítők Készült /2006 EK rendelet /REACH/ szerint 1 1. Termék neve 1.1.Termékazonosító ANETTI textilöblítő 1.2. Felhasználás: Textilanyag lágyítása, antisztatizálása 1.3.Gyártó/Forgalmazó cég: Luptovics Anett E.V.,H-5931 Nagyszénás,Honvéd u.5. Web: www.anetticlean.eu,info@anetticlean.eu

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. SPORTI 20W50 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 31996-33 Változat: 3.00 Dátum: 2005/06/24

BIZTONSÁGI ADATLAP. SPORTI 20W50 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 31996-33 Változat: 3.00 Dátum: 2005/06/24 SPORTI 20W50 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: SPORTI 20W50 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Motorolaj GWV TOTAL

Részletesebben

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3.

H Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Dátum: 2006.április 06 Oldal:1/5 Verzió:1 1. Termék neve Kereskedelmi elnevezés: Gyártó, forgalmazó cég: Cím: Telefon: Fax: Sürgősségi telefon: Telefon Monolit Trade Kft. 6800 Hódmezővásárhely, Garzó Imre

Részletesebben

PROTECT FIÓKOS MOLYIRTÓ KAZETTA

PROTECT FIÓKOS MOLYIRTÓ KAZETTA BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP ( 91/155-93/EEC ) PROTECT FIÓKOS MOLYIRTÓ KAZETTA 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: A készítmény típusa: inszekticid

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: SCOOTER 2 FORTISSIMO Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 2.00 (francia: 3.00) Kelt: 2007/04/26

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: SCOOTER 2 FORTISSIMO Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 2.00 (francia: 3.00) Kelt: 2007/04/26 KÉSZÍTMÉNY: SCOOTER 2 FORTISSIMO Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: SCOOTER 2 FORTISSIMO Kereskedelmi felhasználás: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset esetén

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER. folyadék. A készítmény megnevezése: MOSQUITOX 1 ULV szúnyogirtó szer

BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER. folyadék. A készítmény megnevezése: MOSQUITOX 1 ULV szúnyogirtó szer BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP MOSQUITOX 1 ULV SZÚNYOGIRTÓ SZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarirtószer. Ultra

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MARTOL EV 10 CF Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 3.00 (francia: 5.01) Kelt: 2007/05/31.

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MARTOL EV 10 CF Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 3.00 (francia: 5.01) Kelt: 2007/05/31. KÉSZÍTMÉNY: MARTOL EV 10 CF Oldal: 1/6 Xn Ártalmas 1. Készítmény neve: MARTOL EV 10 CF Termék felhasználása: Mélyhúzó olaj. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe:

Részletesebben

PROTECT -B ROVARIRTÓ POROZÓ

PROTECT -B ROVARIRTÓ POROZÓ BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT -B ROVARIRTÓ POROZÓ 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: A készítmény típusa: inszekticid tartalmú háztartási

Részletesebben

Raid Élelmiszer Moly Monitorozó Csapda

Raid Élelmiszer Moly Monitorozó Csapda 1. szakasz AZ ANYAG/ KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/ VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSATermék tájékoztató 1.1 Termékazonosító : 1.2 Az anyag vagy keverék : Feromonos csapda megfelelő azonosított felhasználása, illetve ellenjavallt

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve ÖKO-FLEX VÉKONY VAKOLT dörzsölt/kapart hatású dekoratív vakolat Felhasználása Falazat dekoratív védelme.

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1. Termék neve ÖKO-FLEX VÉKONY VAKOLT dörzsölt/kapart hatású dekoratív vakolat Felhasználása Falazat dekoratív védelme. BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte 2010. 11.29. 1. Termék neve ÖKO-FLEX VÉKONY VAKOLT dörzsölt/kapart hatású dekoratív vakolat 1.1. Felhasználása Falazat dekoratív védelme. 1.2. Gyártó/forgalmazó 2336.

Részletesebben

PROTECT SZÚNYOGIRTÓ FOLYADÉK

PROTECT SZÚNYOGIRTÓ FOLYADÉK BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/6 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT SZÚNYOGIRTÓ FOLYADÉK (PROTECT elektromos párologtató készülékhez) 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. DROSERA MS 46 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 31159-33 Változat: 4.01 Dátum: 2004/08/19

BIZTONSÁGI ADATLAP. DROSERA MS 46 Oldal: 1/7 Adatlap száma: 31159-33 Változat: 4.01 Dátum: 2004/08/19 DROSERA MS 46 Oldal: 1/7 1. Készítmény neve: DROSERA MS 46 Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím Forgalmazó - Importáló cég neve: Cím Baleset esetén hívandó szám Szerszámgép olaj.

Részletesebben

Forgalmazó cég neve: Tremco illbruck Kft Budapest Mogyoródi út 32. (+36-1)

Forgalmazó cég neve: Tremco illbruck Kft Budapest Mogyoródi út 32. (+36-1) BIZTONSÁGI ADATLAP Felhasználási terület: ragasztó 1. A KÉSZÍTMÉNY/ANYAG NEVE ÉS A CÉGEK ADATAI A termék/anyag neve: FESTIX OT13 ragasztó Gyártó cég neve: Tremco illbruck s.r.o. Uvalska 737/34 100 00 Prága

Részletesebben

6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén:

6. Intézkedések véletlen környezetbe engedés esetén: Biztonsági adatlap 1907/2006/EC 31. cikkelye szerint Kiadás dátuma: 2008. 10. 01. Módosítás/revízió: 2010. 10. 13. 1. Az anyag/készítmény és a vállalkozás azonosítása: 1.1 Kereskedelmi név: Proby Akril

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP-B 2,5 WP. Vészhelyzet információ: Tel: (36-1) 43-20-400, (36-80) 20-11-99

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP PESTSTOP-B 2,5 WP. Vészhelyzet információ: Tel: (36-1) 43-20-400, (36-80) 20-11-99 BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtószer A készítmény megnevezése: Gyártja:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT DARÁZSIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó: rovarirtó aeroszol

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006 EK - ISO 11014-1 szerint SDS No: 132097 Kiállítva: 1999. szeptember Átdolgozva: 2001. március 2004. augusztus 2005. július Felülvizsgálva: 2007. július 23. 1. A készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP. FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP FRESSH CITROM ILLATÚ WC-gél 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: WC-gél A készítmény megnevezése:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5

BIZTONSÁGI ADATLAP. Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 Felülvizsgálat dátuma: 2007.12.21. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. Készítmény és a Társaság/ Vállalat azonosítása: Kereskedelmi elnevezés: Felhasználási terület: Gyártó, szállító cég: Importáló cég: Cím: Telefon:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint

BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint BIZTONSÁGI ADATLAP 1907/2006/EK - ISO 11014-1 szerint SDS No.: 40666 Kiállítva: 2005 augusztus Fellvizsgálva: 2007 júl. 23 1. A készítmény és a vállalat azonosítása A készítmény azonosítása Ajánlott felhasználás

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP SÚROLÓPOR. A kiállítás kelte: 2007. 10. 04. 1. A készítmény neve: 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás:

BIZTONSÁGI ADATLAP SÚROLÓPOR. A kiállítás kelte: 2007. 10. 04. 1. A készítmény neve: 2. Összetétel: 3. Veszélyesség szerinti besorolás: A kiállítás kelte: 2007. 10. 04. 1. A készítmény neve: BIZTONSÁGI ADATLAP Gyártó cég neve: FERROKÉMIA VEGYIPARI SZÖVETKEZET Cím: 1135 Budapest, Országbíró utca 65. Telefonszám: 06-1-349-1571 Fax szám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW MONTAGEFIX-W 1.2. A termékfelhasználása: Oldószermentes építőipari ragasztó. Importáló/forgalmazó cég

BIZTONSÁGI ADATLAP. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW MONTAGEFIX-W 1.2. A termékfelhasználása: Oldószermentes építőipari ragasztó. Importáló/forgalmazó cég BIZTONSÁGI ADATLAP Kiállítás kelte: 2009. 01. 05. 1.1 Készítmény neve: ZWALUW MONTAGEFIX-W 1.2. A termékfelhasználása: Oldószermentes építőipari ragasztó 1.3 Gyártó cég neve: Den Braven Sealants BV címe:

Részletesebben

Biztonsági adatlap. Az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) telefonszáma: (06 1) 476 6464, 06 80 201 199. 1.

Biztonsági adatlap. Az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálat (ETTSZ) telefonszáma: (06 1) 476 6464, 06 80 201 199. 1. Biztonsági adatlap Kiállítás kelte: 2004.12.12. 1. Vegyi anyag neve: Az anyag azonosítása: Kálium-nitrát Az anyag felhasználása: Vegyipari alapanyag Magyar azonosítási szám: B-000611 CAS szám: 7757-79-1

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: KAPPA TDE MULTI 15W40 Oldal: 1/5 Adatlap sz.: 32468-33 Változat: 2.00 (francia: 2.00) Kelt: 2007/05/18

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: KAPPA TDE MULTI 15W40 Oldal: 1/5 Adatlap sz.: 32468-33 Változat: 2.00 (francia: 2.00) Kelt: 2007/05/18 KÉSZÍTMÉNY: KAPPA TDE MULTI 15W40 Oldal: 1/5 1. Készítmény neve: KAPPA TDE MULTI 15W40 Kereskedelmi felhasználás: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP : AMBI-PUR HYGI FLUSH GREEN GARDEN

BIZTONSÁGI ADATLAP : AMBI-PUR HYGI FLUSH GREEN GARDEN 1. KÉMIAI TERMÉK ÉS VÁLLALAT AZONOSÍTÓ ADATAI Termék neve : Termékkód : Ajánlott felhasználás: Gyártó: : légfrissítés, WC illatosítás : CRUZ VERDE-LEGRAIN Poligono Industria Santiga Spanyolország Importáló/

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Rovarlárva

Részletesebben

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1.

BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN BM 20 EC ROVARLÁRVAIRTÓ KONCENTRÁTUM 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: A készítmény

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. MUSKILL kenhető légyirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE:

BIZTONSÁGI ADATLAP. MUSKILL kenhető légyirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: BIZTONSÁGI ADATLAP MUSKILL kenhető légyirtószer 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE: A készítmény típusa: légyirtószer A készítmény megnevezése: MUSKILL kenhető légyirtószer Gyártó és forgalmazó: METATOX Peszticid Gyártó

Részletesebben

SOLFAC WP 10 ROVARIRTÓSZER

SOLFAC WP 10 ROVARIRTÓSZER BIZTONSÁGI ADATLAP SOLFAC WP 10 ROVARIRTÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: A készítmény típusa: Termék neve: Gyártó: Bayer AG Dormagen, Germany Forgalmazó: Bábolna Bio Környezetbiológiai

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez)

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez) (Készült a 33/2004. (IV. 26.) ESZCSM rendelet alapján veszélyes készítményekhez) 1. Azonosító adatok: Készítmény/anyag neve: TONOXYL 4 Forgalmazó: Gyártó: Unikén Kft. 6237 Kecel, Vasút u. 30. Tel./fax:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MARTOL EV 45 Oldal: 1/6 Adatlap sz.: 32068-33 Változat: 3.00 (francia: 9.01) Kelt: 2009/05/11.

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: MARTOL EV 45 Oldal: 1/6 Adatlap sz.: 32068-33 Változat: 3.00 (francia: 9.01) Kelt: 2009/05/11. KÉSZÍTMÉNY: MARTOL EV 45 Oldal: 1/6 Xn Ártalmas 1. Készítmény neve: MARTOL EV 45 Kereskedelmi felhasználás: Elpárolgó olaj fémmegmunkáláshoz. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló

Részletesebben

SOLFAC WP 10 ROVARIRTÓSZER

SOLFAC WP 10 ROVARIRTÓSZER BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP SOLFAC WP 10 ROVARIRTÓSZER 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag és készítmény azonosítása: Termék neve: Gyártó: Bayer AG Dormagen, Germany

Részletesebben

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014 Kiállítás kelte: 2004.12.13. 1. oldal, összesen: 6 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE 1.1.A készítmény neve: 1.2. Gyártó Név: Poli-Farbe Vegyipari Kft. Cím: 6235 Bócsa, III. ker. 2. Tel.: 78 453 130 Fax: 78 453 014

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON

BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON A kiállítás kelte: 2007. 04. 18. 1. A készítmény neve: BIZTONSÁGI ADATLAP LAKKPUR AUTÓSAMPON Gyártó és forgalmazó cég neve: FERROKÉMIA VEGYIPARI SZÖVETKEZET Cím: 1135 Budapest, Országbíró utca 65. Telefonszám:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben

BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. TIKKURILA Dátum: 2003. 05. 02. BIZTONSÁGI ADATLAP az EEC 91/155-ös direktívájával egyetértésben 1. A TERMÉK MEGHATÁROZÁSA / ÉS GYÁRTÓJA 1.1 A termékre vonatkozó információ A termék neve: SIROPLAST 2,

Részletesebben

BIOPREN-BM 5 GR SZÚNYOGLÁRVA IRTÓ GRANULÁTUM

BIOPREN-BM 5 GR SZÚNYOGLÁRVA IRTÓ GRANULÁTUM BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP BIOPREN-BM 5 GR SZÚNYOGLÁRVA IRTÓ GRANULÁTUM Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE rovarlárva

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/5 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT-B LÉGY- ÉS SZÚNYOGIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE Az anyag vagy készítmény azonosítása: A készítmény típusa: rovarirtó

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. METABOND STAR 15W40 Oldal: 1/6 Változat: 2.00

BIZTONSÁGI ADATLAP. METABOND STAR 15W40 Oldal: 1/6 Változat: 2.00 Adatlap száma: 31987-33 BIZTONSÁGI ADATLAP METABOND STAR 15W40 Oldal: 1/6 Változat: 2.00 Dátum: 2008/04/17 Francia: 3.00 1. Készítmény neve: Termék felhasználása: Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Cím

Részletesebben

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1

BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 BIZTONSÁGTECHNIKAI ADATLAP Oldalszám 1/1 1. A készítmény neve 1. Az anyag/készítmény és a társaság/vállalat azonosítása 1.1. Az anyag vagy a készítmény azonosítása Kereskedelmi elnevezés: 145075 MANNOL

Részletesebben

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon:

B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió Hódmezővásárhely, Garzó Imre utca 3. Telefon: MONOLIT TRADE KFT. H- 6800 Hódmezővásárhely Garzó I. u. 3. Tel/Fax:(62)241-139, (62)242-238 Mobil: 06-70-315-97-85 HU11089359 e-mail: monolittrade@freemail.hu B I Z T O N S Á G I A D A T L A P 3. verzió

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. Az anyag a 67/548/EEC és a 1272/2008EK rendelet szerint veszélyességi osztályba nincs besorolva.

BIZTONSÁGI ADATLAP. Az anyag a 67/548/EEC és a 1272/2008EK rendelet szerint veszélyességi osztályba nincs besorolva. BIZTONSÁGI ADATLAP A készítés kelte: 2011. február 05. 1907/2006/EK rendeletnek megfelelő Biztonsági Adatlap 1. AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA Kereskedelmi megnevezés: GLICERIN

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL

BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL BÁBOLNA KÖRNYEZETBIOLÓGIAI KÖZPONT KFT. BUDAPEST 1/4 BIZTONSÁGI ADATLAP PROTECT CSÓTÁNY- ÉS HANGYAIRTÓ AEROSZOL 1. A KÉSZÍTMÉNY NEVE A készítmény típusa: A készítmény megnevezése: Gyártó és forgalmazó:

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása

BIZTONSÁGI ADATLAP Készült az 1907/2006/EK REACH szerint. 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása Kiállítás dátuma: 2007.05.28. Verzió: 3 Oldal: 1/5 1. SZAKASZ: Az anyag / keverék és a vállalat / vállalkozás azonosítása 1.1. Termékazonosító Kereskedelmi elnevezés: Hegesztő paszta 1.2. Az anyag vagy

Részletesebben

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: FIRST 600 0W30 Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 1.00 (francia: 1.00) Kelt: 2007/04/20

BIZTONSÁGI ADATLAP. KÉSZÍTMÉNY: FIRST 600 0W30 Oldal: 1/6 Adatlap sz.: Változat: 1.00 (francia: 1.00) Kelt: 2007/04/20 KÉSZÍTMÉNY: FIRST 600 0W30 Oldal: 1/6 1. Készítmény neve: FIRST 600 0W30 Kereskedelmi felhasználás: Motorolaj. Hivatkozási szám: Gyártó cég neve: Címe: Forgalmazó - Importáló cég neve: Címe: Baleset esetén

Részletesebben