JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014, szeptember 3-án, órakor megtartott Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsi nyílt üléséről.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014, szeptember 3-án, 16.00 órakor megtartott Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsi nyílt üléséről."

Átírás

1 JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014, szeptember 3-án, órakor megtartott Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsi nyílt üléséről. Helyszín: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal, Nagyterem Jelen vannak: Huszár Gábor, a Társulás elnöke, Szentgotthárd Város polgármestere Kocsis Zsolt, a Társulás elnökhelyettese, Csörötnek Község polgármestere Doncsecz András a Társulás elnökhelyettese, Kétvölgy Község polgármestere Monek Zsolt, Alsószölnök Község polgármestere Illés József, Szakonyfalu Község alpolgármestere Ropos Gábor, Felsőszölnök Község polgármestere Erdei Lászlóné, Apátistvánfalva Község polgármestere Goda Ilona, Orfalu Község polgármestere Háklár Gyula, Rábagyarmat Község polgármestere Császár István, Vasszentmihály Község polgármestere Monek Gyula, Magyarlak Község polgármestere Ifj. Kóczán István, Gasztony Község polgármestere Dr. Dancsecs Zsolt jegyző, munkaszervezet vezető Dr. Gábor László önkormányzati és térségi erőforrások vezető Somorjainé Doncsecz Zsuzsanna pénzügyi vezető Kovács Renáta belső ellenőr Domiter Judit intézményi ügyintéző Varró Erika jegyzőkönyvvezető Távol vannak: Mesics Ferenc, Nemesmedves Község alpolgármestere Málics Ferenc, Rátót Község polgármestere Pékó Tamás, Rönök Község polgármestere Huszár Gábor megnyitja az ülést, megállapítja, hogy az ülés határozatképes, majd Varró Erikát a jegyzőkönyvvezetésére, Doncsecz András polgármestert a jegyzőkönyv hitelesítésére kéri fel, mindezek után ismerteti a napirendi pontokat. 1) A Társulás évi költségvetési határozatának módosítása. 2) Beszámoló a Társulás évi költségvetésének I. félévi teljesítéséről. 3) A SZEOB beszámolója a 2013/2014-es nevelési évről. 4) A SZEOB Továbbképzési Programjának módosítása. 5) Települési szilárd hulladékgazdálkodás megszervezése. 6) A Városi Gondozási Központ nem kötelező szolgáltatásainak további működtetése. 7) Támogatási kérelem modellvasút kiállítás lebonyolításához 8) Egyebek.

2 Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a napirendi pontokkal kapcsolatosan szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács egybehangzóan egyetért a napirendi pontokkal. 1. Napirendi pont. A Társulás évi költségvetési határozatának módosítása. Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a Társulás évi költségvetési határozatának módosításával kapcsolatosan, szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács egybehangzóan egyetért a határozat módosításával. 13/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Társulási Tanács a évi költségvetésről szóló 5/2014. számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: 1. A Társulási Tanács a évi költségvetés bevételi főösszegét e/ftban állapítja meg. /Az 1. számú melléklet szerinti részletezéssel a módosított előirányzata e/ft-tal nőtt/. 2. A Társulási Tanács a évi költségvetés kiadási főösszegét e/ft-ban állapítja meg. /Az 1. számú melléklet szerinti részletezéssel a módosított előirányzat e/ft-tal nőtt./ 3. Az 5 /2014. számú határozat egyebekben nem változik. 4. A Társulás fentiekkel egységes szerkezetbe foglalt költségvetési határozatát az 1. számú melléklet tartalmazza. Felelős: Huszár Gábor elnök Somorjainé D. Zsuzsanna pénzügyi vezető 2. Napirendi pont Beszámoló a Társulás évi költségvetésének I. félévi teljesítéséről.

3 Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a Társulás évi költségvetés I. félévi teljesítéséről szóló beszámolóval kapcsolatosan, szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács egybehangzóan elfogadja a költségvetés I. félévi teljesítéséről szóló beszámolót. 14/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a Társulás I. félévi gazdálkodásáról szóló beszámolót és annak mellékleteit az előterjesztés és a melléklet szerint megismerte, a beszámolót elfogadja. Felelős: Huszár Gábor elnök 3. Napirendi pont A SZEOB beszámolója a 2013/2014-es nevelési évről. Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a SZEOB 2013/2014. évi nevelési évről szólós beszámolóval kapcsolatosan, szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács egybehangzóan elfogadja a beszámolót. 15/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a SZEOB beszámolója a 2013/2014-as nevelési évről c. beszámolót megismerte és elfogadja. Felelős : Huszár Gábor elnök Kovács Tiborné SZEOB igazgató 4. Napirendi pont A SZEOB Továbbképzési Programjának módosítása. Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a SZEOB Továbbképzési Programjának módosításával kapcsolatosan, szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács egybehangzóan elfogadja a módosítást.

4 16/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a SZEOB évre vonatkozó módosított továbbképzési tervét az Előterjesztés 2. sz. melléklete szerint jóváhagyja azzal, hogy a továbbképzések költségeit az állam által a továbbképzéshez nyújtott támogatás mértékéig lehet finanszírozni. Az állami finanszírozás összegén felüli továbbképzési költségeket a fenntartó továbbra sem tudja elismerni. Ennek megfelelően az állami finanszírozott képzéseken túl csak az ingyenes továbbképzéseket, vagy pályázati támogatásból, vagy a résztvevő által önköltségen finanszírozott továbbképzéseket ismeri el, illetve a következő év költségvetés tervezésekor visszatér rá. Felkéri az intézményt, hogy a fentiek figyelembevételével készítse el az adott évi beiskolázási tervet. Felelős : Huszár Gábor elnök Kovács Tiborné igazgató 5. Napirendi pont Települési szilárd hulladékgazdálkodás megszervezése. Kocsis Zsolt kéri, hogy a leendő pályázati kiírásba kerüljön bele az évenként 1 alkalommal történő lomtalanítás. Monek Zsolt egyetért a javaslattal, elmondja, hogy a településükön továbbá Felsőszölnökön és Szakonyfaluban az a gyakorlat, hogy konténerben gyűjtik a lomtalanításra szánt holmikat kéri, hogy hangolják össze az igényeket. Kocsis Zsolt elmondja, hogy kiírás előtt speciális igényeket össze kell gyűjteni és egységesen megfogalmazni a kiírásban. Huszár Gábor ismerteti a határozati javaslat kiegészítését: Szentgotthárd Város Önkormányzata hulladékgazdálkodási szerződés lejártának időpontjáig, vagyis március 31 ig terjedő szolgáltatási időtartamra, azzal, hogy az ajánlattételi felhívást és szerződés tervezetet előzetesen véleményezhesse valamennyi, a szolgáltatással érintett polgármester, továbbá, hogy a közbeszerzési eljárás lebonyolításának költségeit az érintett önkormányzatok közösen (lakosságszámarányosan) viselik. Továbbá a Társulási Tanács a társulási feladatellátásban jelenleg nem érintett települési önkormányzatok számára szeptember 15-ig biztosít lehetőséget arra, hogy a közbeszerzési eljáráshoz történő csatlakozási szándékukat jelezzék a Társulás felé. Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a határozati javaslattal és a kiegészítéssel kapcsolatosan, szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács 11 igen és 1 tartózkodás szavazattal elfogadja a módosítást.

5 17/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: 1. Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a települési szilárd hulladék kezeléséről szóló tájékoztatót megismerte és a szolgáltatás január 01. időponttól való működtetésével kapcsolatban felkéri a Társulás Közbeszerzési Bizottságát, hogy a települési hulladékkezelés közszolgáltatás ellátására közbeszerzési eljárást folytasson le - a Társulási feladatellátásban résztvevő települések területére vonatkozóan, - Szentgotthárd Város Önkormányzata hulladékgazdálkodási szerződés lejártának időpontjáig, vagyis március 31 ig terjedő szolgáltatási időtartamra, azzal, hogy az ajánlattételi felhívást és szerződés tervezetet előzetesen véleményezhesse valamennyi, a szolgáltatással érintett polgármester, továbbá, hogy a közbeszerzési eljárás lebonyolításának költségeit az érintett önkormányzatok közösen (lakosságszámarányosan) viselik. 2. A Társulási Tanács a társulási feladatellátásban jelenleg nem érintett települési önkormányzatok számára szeptember 15-ig biztosít lehetőséget arra, hogy a közbeszerzési eljáráshoz történő csatlakozási szándékukat jelezzék a Társulás felé. Felelős: Huszár Gábor elnök polgármesterek 6. Napirendi pont A Városi Gondozási Központ nem kötelező szolgáltatásainak további működtetése. Goda Ilona kérdezi, hogy a szolgáltatások milyen időtartamra szólnak és mi a költségvetési fedezete, továbbá elmondja, hogy nem a szolgáltatás minőségével és szükségességével van probléma, hanem azzal, hogy a települések a plusz hozzájárulást nem tudják fedezni a saját költségvetésükből. Huszár Gábor elmondja, hogy 1 évet mindenképpen be kell vállalni az önkormányzatoknak. Dr. Gábor László elmondja, az előterjesztésben olvasható, hogy az Államtitkár a pályázat kiírása helyett a finanszírozási időszak 1 évvel, tehát december 31-ig történő meghosszabbítása mellett döntött. Huszár Gábor elmondja, hogy valószínűleg változik a finanszírozási rendszer, az Állam jelentős költségeket kíván átvállalni, ezért nem kell újra pályázni, automatikusan meg lehet hosszabbítani, véleménye szerint ezek a szolgáltatások bekerülnek a feladatfinanszírozási rendszerbe.

6 Dr. Gábor László elmondja, hogy az előzetes tájékoztatások alapján a évi számokkal kell kalkulálni, tehát a településeknek várhatóan annyival kell hozzájárulni a működéshez, mint az idei évben. Háklár Gyula elmondja, hogy továbbra is fenntartja azon véleményét, hogy a jelzőrendszeres házi segítségnyújtás finanszírozása igénybevétel alapján kerüljön megállapításra. Rábagyarmaton évekig senki nem vette igénybe a szolgáltatást évekig és ezen időszak alatt ,- Ft-ot fizetett a település a lehetőségért. Huszár Gábor elmondja, hogy tényleges fizetés nem volt a települések részéről, mert a mozgókönyvtári normatíva átcsoportosításával megoldható volt a rendszer működtetése, a tavalyi évben pedig a pályázati tartalékból került finanszírozásra szolgáltatás. A jelzőrendszeres házi segítségnyújtás rendszerét működtetni kell, ha van beteg, ha nincs, most kell eldönteni, hogy működteti a Társulás a szolgáltatást vagy sem, úgy, hogy előre nem lehet tudni az igénybevétel számát. Előfordulhat, hogy eljön egy olyan rendszer, amelyben az Állam felvállalja az alapműködtetést, az ezen felüli pluszszolgáltatást a települések az igénybevétel alapján finanszírozzák, azonban jelenleg a továbbműködésről kell dönteni a Társulásnak, ami a 14 község vonatkozásában ,- Ft-ba kerül, és ezen összeg kerül lakosságszám-arányosan elosztásra. Kocsis Zsolt véleménye szerint vállalják fel a szolgáltatás tovább működését, a rendszer fenntartása akkor is szükséges, ha 1 ember, vagy 50 ember veszi igénybe. Huszár Gábor elmondja, hogy véleménye szerint elhibázott döntés lenne a szolgáltatást megszüntetni, mert újra felépíteni lehetetlennek tartja. Kérdezi, hogy van-e még valakinek kérdése, észrevétele. Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a Városi Gondozási Központ nem kötelező szolgáltatásainak továbbműködtetése vonatkozásában, a határozati javaslat A változatával kapcsolatosan szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács 9 igen, 1 nem, 2 tartózkodás szavazattal elfogadja a határozati javaslat A változatát. 18/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a Városi Gondozási Központ nem kötelező, kistérségi működési területű szolgáltatásait - támogató szolgálat, közösségi pszichiátriai ellátás, jelzőrendszeres házi segítségnyújtás évtől működtetni kívánja. Felkéri az intézményt és a Társulás munkaszervezetét a döntés végrehajtásához szükséges dokumentumok elkészítésére. Felelős : Huszár Gábor polgármester Fábián Béláné intézményvezető dr. Gábor László, Önk. és Térségi Erőforrások v.

7 7. Napirendi pont Támogatási kérelem modellvasút kiállítás lebonyolításához Huszár Gábor megkéri a Társulási Tanácsot, hogy a támogatási kérelemmel kapcsolatosan, szavazni szíveskedjen. A Társulási Tanács egybehangzóan elfogadja a modellvasút kiállítás támogatását. 19/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a Szentgotthárdon szeptemberében megszervezésre kerülő első nemzetközi vasútmodell kiállítás lebonyolításához ,- Ft támogatást nyújt azzal, hogy annak fedezete a Társulás általános tartaléka. Felelős: Huszár Gábor elnök dr. Gábor László, Önk. és Térségi Erőforrások v. 8. Napirendi pont Egyebek Huszár Gábor köszönetet mond a közös munkával eltöltött 4 évért, mert több Társulási Tanácsi ülés nem lesz. Dr. Dancsecs Zsolt elmondja, hogy véleménye szerint a kis önkormányzatok társulásának van jövője, és kéri a továbbiakban a Társulás támogatását, megköszöni közös munkát. Ropos Gábor kérdezi, hogy a Közösségi Közlekedés pályázat milyen munkafázisban van, illetve a kistérségi busznak mi lett a sorsa, továbbá az orvosi ügyelet továbbműködése felől érdeklődik. Huszár Gábor elmondja, hogy a Közösségi Közlekedés pályázat kiírásra került, szeptember végére győztest hirdetnek és átadják a munkaterületet. Ropos Gábor elmondja, hogy nagyon későinek tartja a kezdés időpontját, a téli időszakban nem lehet útfelbontási feladatokat végezni. Huszár Gábor elmondja, hogy csak az engedélyezési eljárás húzódott 1 évig, az érintett polgármesterek a pályázat jelenlegi állapotáról tájékoztatást kapnak. A kistérségi busszal

8 kapcsolatosan elmondja, hogy ,- Ft-ért kelt el, ebből az összegből ,- Ft a 14 település kezelésében van a kistérség költségvetésén belül, akár ezen összeget a szociális feladatokra is költhetik a települések. Orvosi ügyelet vonatkozásában elmondja, hogy csatlakozási szándékot augusztus 28-ig kellett jelezni, december 31-ig az orvosi ügyeletet változatlan formában működik január 1-jétől viszont leszűkítve a kört azokra, akik a csatalakozási szándékukról nyilatkoztak új szerződést kerül megkötésre a szolgáltatóval, azon települések, akik nem csatlakoztak, ott meg kell oldani az orvosi ellátást. Kocsis Zsolt elmondja, hogy nem érti az előzőekben elhangzottakat Szentgotthárd közbeszerzési eljárást 15 településre írta ki. Dr. Dancsecs Zsolt elmondja, hogy december 31-ig azokkal a településekkel, akik nem nyilatkoztak, hogy aláírják a megállapodást Szentgotthárd Város Önkormányzatával, azzal a régi szerződés december 31. időpontig él, ezt követően a régi szerződés nincs érvényben, akinek Szentgotthárddal nincs aláírt új szerződése, annak önállóan kell megoldani az orvosi ügyeletet. A szerződés, amit Szentgotthárd kötött az orvosi ügyeletet ellátó céggel január 1-jétől azon településekre vonatkozik, akik nyilatkoztak a csatlakozásról és továbbra is ebben a formában szeretnék az orvosi ügyeletet ellátni. Ropos Gábor javasolja, hogy a csatlakozásról szóló nyilatkozat határidejét tegyék október 20. időpontra, hogy az új testületek döntsenek a csatlakozásról. Huszár Gábor elmondja, hogy az orvosi ügyelet ellátáshoz való csatlakozás új időpontja október 30. Monek Zsolt kéri, hogy a települések kapjanak a határozatokból kivonatot, nem tudják követni a változásokat. Huszár Gábor kérdezi, hogy van-e valakinek bejelenteni valója az Egyebek napirendi ponton belül. Nincs több hozzászólás. Huszár Gábor megköszöni részvételt és órakor bezárja a Társulási Tanács ülését. Szentgotthárd, szeptember 16. Huszár Gábor elnök Doncsecz András polgármester. Varró Erika jegyzőkönyvvezető

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 13/2014. számú Társulási Tanácsi határozat: A Társulási Tanács a 2014. évi költségvetésről szóló 5/2014. számú határozatát az alábbiak szerint módosítja: 1. A Társulási Tanács a 2014. évi költségvetés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. január 30-án, 15.00 órakor megtartott Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsi nyílt üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2014. január 30-án, 15.00 órakor megtartott Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsi nyílt üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: 2014. január 30-án, 15.00 órakor megtartott Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsi nyílt üléséről. Helyszín: Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem JEGYZŐKÖNYV Készült: 2008. október 30-án, 15.00 órakor megtartott Szentgotthárd Város és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsi üléséről. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 22/2017. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsa a Társulás 2017. évi költségvetésről szóló 2/2017. számú határozatát az alábbiak szerint

Részletesebben

Előterjesztés a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának november 4-i ülésére

Előterjesztés a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának november 4-i ülésére Előterjesztés a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. november 4-i ülésére Tárgy: Élelmezési nyersanyagnorma meghatározása a Városi Gondozási Központban Tisztelt Társulási

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2017. június 12-én megtartott üléséről. 11/2017. számú Társulási Tanácsi határozat: A Szentgotthárd és Térsége

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem JEGYZŐKÖNYV Készült: 2008. január 31-én, 15.00 órakor megtartott Szentgotthárd Város és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsi üléséről. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 13-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. szeptember 24-én megtartott üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol vannak: Fodor Sándor, Apátistvánfalva Község polgármestere Mesics Ferenc, Nemesmedves Község polgármestere

JEGYZŐKÖNYV. Távol vannak: Fodor Sándor, Apátistvánfalva Község polgármestere Mesics Ferenc, Nemesmedves Község polgármestere JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. január 29-én, 14.30 órakor megtartott Szentgotthárd Város és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsi üléséről. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem JEGYZŐKÖNYV Készült: 2010. április 29-én, 15.06 órakor megtartott Szentgotthárd Város és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsi üléséről. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel)

J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének, Hantos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 11-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 19-én megtartott üléséről. 2

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

JEGYZŐKÖNYV. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem JEGYZŐKÖNYV Készült: 2009. május 28-án, 15.00 órakor megtartott Szentgotthárd Város és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsi üléséről. Helyszín: Polgármesteri Hivatal Szentgotthárd, Nagyterem

Részletesebben

Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 19-én megtartott. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 19-én megtartott. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v FELSŐSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 19-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőszölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina

Jegyzőkönyv. Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Szlottáné Turi Edina Szám: D-57-10 /2013. Jegyzőkönyv Készült: Doba Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. május 28-án 18 órai kezdettel tartott nyilvános ülésén. Az ülés helye: Képviselő-testület hivatala Doba, Kossuth

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 19-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata Képviselő-testületének július 19-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 19-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete és Kajászó Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2013. október 29-i együttes üléséről Helye: Vál Polgármesteri Hivatal emeleti tanácskozó

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Dr.Szabó Tímea jegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs, Vókóné Bognár Ibolya óvodavezető.

Jegyzőkönyv. A meghívottakból jelen van: Dr.Szabó Tímea jegyző, Biró Istvánné pénzügyi főmunkatárs, Vókóné Bognár Ibolya óvodavezető. Jegyzőkönyv Készült: Révfülöp és Térsége Óvodai Intézményfenntartó Társulás Társulási Tanács 2014. augusztus 28-án (csütörtökön) 16.30 órai kezdettel tartott üléséről. Jelen vannak: Kondor Géza társulás

Részletesebben

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző

Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/ Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző Vaszar- Gecse Községek Körjegyzőjétől 8542 Vaszar, Fő u. 29. Tel., fax: 89/579-200 Szám: 22- /2011. Ügyintéző: Pfilfné Bagics Judit körjegyző JEGYZŐKÖNYV Készült: Vaszar és Gecse Községek Önkormányzata

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. szeptember 12.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2013. szeptember 12-én 15.00 órakor

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem)

Jegyzőkönyv. Az ülés helye: Önkormányzat hivatali helyisége ( 8782 Zalacsány, Zrínyi u. 6. I. emelet házasságkötő terem) 1 Jegyzőkönyv Készült: Zalacsány Önkormányzat Képviselő-testületének, Almásháza Önkormányzat Képviselő-testületének, Tilaj Önkormányzat Képviselő-testületének és Ligetfalva Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT

Tornyospálca Községi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 26-ai nyilvános ülésének TÁRGYSOROZAT Tornyospálca Községi Önkormányzat 2012. szeptember 26-ai nyilvános ülésének a./ jegyzőkönyve b./ tárgysorozata c./ i: 451-454/2012. d./ rendelete: -- TÁRGYSOROZAT Megnyitó és napirendi pontok tárgyalására

Részletesebben

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat

Apátistvánfalva Községi Önkormányzat 9982.Apátistvánfalva Fő út 143. Te.: 94/536-000, 94/536-001, Fax.: 94/536-011, Email: korjapif@-t-online.hu 101-5/2013.szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Apátistvánfalva, Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT a Szentgotthárd és Térsége Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. május 28-án megtartott üléséről. 13/2015. számú Társulási Tanácsi határozat: A Társulási Tanács a 2015.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 9/2014. számú jegyzőkönyv J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÚJRÓNAFŐ KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 18-án megtartott testületi ülésről J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Újrónafő Község

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/

Jegyzőkönyv. Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/ , fax: 45/ Nyírlövő Község Önkormányzata Nyírlövő Kossuth Lajos utca 46. Telefon: 45/704-002, fax: 45/704-060 email:nyirlovo@vodafone.hu Jegyzőkönyv Készült: Nyírlövő Község Önkormányzata Képviselőtestületének és

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők

JEGYZŐKÖNYV. Győrig Zoltán alpolgármester Asbóth Nándor, Németh Dávid, Szabó László képviselők Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testülete 9165 Rábcakapi, Fő utca 88. Szám: R.104-2/2016.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Rábcakapi Község Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 27-én 16,00

Részletesebben

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

ALSÓSZÖLNÖK. Község Önkormányzata június 14-én megtartott. nyílt. üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v ALSÓSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. június 14-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Alsószölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Polgármesteri Iroda Apátistvánfalva, Fő út 107.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés helye: Polgármesteri Iroda Apátistvánfalva, Fő út 107. Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Apátistvánfalva 71-13/2015.Apát szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. december 18- án 16:10 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13. számú nyílt ülési J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Kisbágyon Község Önkormányzata

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 13. számú nyílt ülési J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. Kisbágyon Község Önkormányzata Palotás Község Önkormányzata 13. számú nyílt ülési Kisbágyon Község Önkormányzata 7. számú nyílt ülési Szarvasgede Község Önkormányzata 8. számú nyílt ülési Készült: Palotás, Kisbágyon és Szarvasgede Községek

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A napirend tárgyalása

JEGYZŐKÖNYV. A napirend tárgyalása JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. augusztus 14-én ülésén Magyargéc Község Önkormányzatának hivatali helyiségében. Jelen vannak: Velki Róbert polgármester Pingiczer Józsefné képviselő Ruzsinszki Györgyné képviselő

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y ZŐKÖNYV. a Pénzügyi Bizottság március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről J E G Y ZŐKÖNYV a Pénzügyi Bizottság 2016. március 22.-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről Tartalmazza: 10-14/2016.(III.22.) számú PÜB határozatokat J E G Y ZŐKÖNYV Készült: a Pénzügyi Bizottság 2016.

Részletesebben

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 29-i együttes üléséről.

Készült: Ábrahámhegy, Balatonrendes és Salföld Község Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2011. szeptember 29-i együttes üléséről. ÁBRAHÁMHEGY KÖZSÉG BALATONRENDES KÖZSÉG SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT ÖNKORMÁNYZAT ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KÉPVISELŐ-TESTÜLETE KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: Á. 29-87/2011. JEGYZŐKÖNYV Készült: Ábrahámhegy,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek

JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek Szám: 178/2013. JEGYZŐKÖNYV Zalacséb, Zalaháshágy és Salomvár Községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2013. február 7-én megtartott együttes üléséről Zalacséb határozatok: Sorszáma Kódja 2/2013.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV január 27-én megtartott. Készült

JEGYZŐKÖNYV január 27-én megtartott. Készült JEGYZŐKÖNYV Készült FELSŐNÁNA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, KÉTY KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, MURGA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE, ÉS ZOMBA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. N a p i r e n d Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, IV. Béla u. 1. Tel.: 36/ 554-300 Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2009. december 14-i ülésének J E G Y Z Ő K Ö N

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v KUNSZÁLLÁS KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 10.. sz.. jjegyzőkönyve 2013.. VI.. 27-én megtartott rendkíívüllii nyííllt üllésérőll J e g y z ő k ö n y v Készült a Kunszállás Község Önkormányzata

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata

K I V O N A T. Apátistvánfalva Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Ap/43-20/2018 Az Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. május 23-án 15:00 Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 20/2018. képviselő-testületi határozata Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v 3/2013. (együttes, nyilvános) J e g y z ő k ö n y v Készült: Gara Község Önkormányzat Képviselő-testületének és Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30-án tartott együttes, nyilvános üléséről.

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. december 10-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek Napirendek: Nyílt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Tárnok Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testület ülése 2012. április 2. J E G Y Z Ő K Ö N Y V JEGYZŐKÖNYV Készült: Tárnok Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 2-án 9.00 órai

Részletesebben

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén

Jegyző könyv. Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén 113-2/2008. Jegyző könyv Készül: Heréd Község Képviselő-testülete 2008. január 30-i 18 órai kezdésű rendkívüli ülésén Határozat száma: Tárgya: 8/2008.(I.30.) Családsegítési és gyermekjóléti feladatok ellátására

Részletesebben

Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 27-én megtartott. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v

Község Önkormányzata Képviselő-testületének november 27-én megtartott. nyílt üléséről készült. j e g y z ő k ö n y v FELSŐSZÖLNÖK Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. november 27-én megtartott nyílt üléséről készült j e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Felsőszölnök Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

(hangszalagos rögzítéssel)

(hangszalagos rögzítéssel) J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Jelen vannak: Sárbogárd Város Önkormányzat testületének, Hantos Község Önkormányzat testületének és Nagylók Község Önkormányzat testületének 2009.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére.

JEGYZŐKÖNYV. Tiringer Mária polgármester javaslatot tesz az ülés napirendjére. JEGYZŐKÖNYV Készült: Sáregres Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én 15.30 órai kezdettel a Községháza tanácstermében tartott üléséről. Jelen vannak: Gulyás Tibor alpolgármester

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vassurány Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 16/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának elfogadása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

J E G Y Z Ő K Ö N Y V E SAJÓBÁBONY VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2013. június 12. napján megtartott rendkívüli, nyílt ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E HATÁROZAT száma 130/2013. (VI.12.) önkormányzati határozat 131/2013.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Közös Önkormányzati Hivatal Robert Leeb terem, Szentgotthárd, Széll K. tér 11.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Közös Önkormányzati Hivatal Robert Leeb terem, Szentgotthárd, Széll K. tér 11. Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Apátistvánfalva 38-6/2016.Apát szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. június 24-én 12: 00 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Közös

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Pénzügyi Bizottsága által 2016. május 19-én 17.00 órai kezdettel megtartott üléséről Jelen vannak: Mellékelt jelenléti ív szerint Helye: Önkormányzat hivatalának tanácskozó

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Segesd, Ötvöskónyi és Beleg Községek Képviselő-testületeinek 2017. november 24.-én 14 órai kezdettel Segesd községben, az önkormányzat házasságkötő termében megtartott, munkaterv

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Uzsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 26-án 19.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Uzsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 26-án 19.00 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről UZSA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8321 Uzsa, Lázhegy u.21. Szám: 162-2/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Uzsa Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 26-án 19.00 órai kezdettel

Részletesebben

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 9. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Kisbágyon Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. június 27-én megtartott nyilvános

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Petőfiszállás, Pálmonostora, Gátér Község Önkormányzatok Képviselő-testületeinek 2014. február 18-án a Petőfiszállási Művelődési Házban megtartott együttes üléséről. Jelen

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: Telekgerendás Község Önkormányzata Képviselő-testületének rendkívüli, nyílt ülésén. A rendkívüli ülés telefonon lett összehívva. Az ülés időpontja: 2014. december 17. A kezdés időpontja:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25.

JEGYZŐKÖNYV. Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek. együttes, nyilvános üléséről május 25. Ügyszám: 133-61/2017. JEGYZŐKÖNYV Nyirád és Szőc Községek Önkormányzatai Képviselő-testületeinek együttes, nyilvános üléséről 2017. május 25. Nyirád 2017 1 Jegyzőkönyv Készült: Az ülés helye: Nyirád és

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v (hangszalagos rögzítéssel) Készült: Sárbogárd Város Önkormányzat Képviselőtestületének és Nagylók Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 10-én a Sárbogárdi Polgármesteri

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Enying Mikrokörzeti Szociális és Gyermekjóléti Intézményi Társulás szeptember 11-én tartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Enying Mikrokörzeti Szociális és Gyermekjóléti Intézményi Társulás szeptember 11-én tartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV Társulás 2014. szeptember 11-én tartott rendes nyílt üléséről Helye: Jelen vannak: Polgármesteri Hivatal, polgármesteri iroda 8130 Enying, Kossuth u. 26. Berta József, Mezőszentgyörgy polgármestere

Részletesebben

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről

Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2009. október 29-én megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: Falugazdász tájékoztatója az agrár gazdaság helyzetéről és a támogatási lehetőségekről Írásos előterjesztés a

Részletesebben

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í

BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. V Ó M E G H Í BÖGÖT KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 9612 Bögöt. Assisi Szent Ferenc u. 2/A. M E G H Í V Ó Bögöt Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 15:0 a Bögöt Község Önkormányzata hivatalos helyiségében ülést tart, amelyre

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Szám: 54/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült: Marcalgergelyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 12-én 17.30 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Az ülés helye: Nemesszalók,

Részletesebben

Görög László polgármester

Görög László polgármester NYÍRGELSE KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ- TESTÜLET 2011. május 06-án megtartott rendkívüli testületi ülésének a.) jegyzőkönyve b.) határozata c.) előterjesztése d.) tárgysorozata T Á R G Y S O R O Z A T

Részletesebben

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről

Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének július 6-án tartott üléséről Jegyzőkönyv Önkormányzat Vasasszonyfa Képviselőtestületének 2016. július 6-án tartott üléséről 10/2016. számú képviselőtestületi határozat: hulladékgazdálkodási közszolgáltatási szerződés módosításának

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. január 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 29-én megtartott üléséről. 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. április 29-én megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 28-án 14:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 28-án 14:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt.szám: 58-1/2013/ÁBR. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. március 28-án 14:00 órakor megtartott nyilvános testületi üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE

SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE SZÉCSÉNYFELFALU KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2009. ÉVI XII. JEGYZŐKÖNYVE 2009. november 30 I ÜLÉSÉRŐL j e g y z ő k ö n y v Készült Szécsényfelfalu Önkormányzat Képviselő- testületének 2009.

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről.

Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én, du. 16 órakor a Polgármesteri Hivatal üléstermében megtartott üléséről. Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi u. 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-15/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2010. október 7-én,

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és. Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2/ 2017. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Zirc Városi Önkormányzat, Lókút Község Önkormányzata és Borzavár Községi Önkormányzat Képviselő-testületeinek 2017. január 26-án 18,05 órai kezdettel tartott együttes

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges Béke tér 14. 6-A/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 29-én megtartott rendkívüli üléséről.

Részletesebben

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén.

Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének június 30.-án megtartott testületi ülésén. J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Domony Község Roma Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 30.-án megtartott testületi ülésén. Helye: Polgármesteri Hivatal Domony, Fő út 98. Jelen vannak:

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. április 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. április 29-én 13.00 órakor megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. július 25-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott ülésén.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. július 25-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott ülésén. JEGYZŐKÖNYV Készült: a Nógrád Megyei Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat 2013. július 25-én, a Megyeháza Hadady-Hargitay termében tartott ülésén. Jelen vannak:, a testület e Dr. Egyed Ferdinánd, a testület

Részletesebben

2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve

2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 2/2014. Kishartyán Községi Önkormányzat 2014. február 19-én megtartott ülésének jegyzőkönyve 1 Jegyzőkönyv Készült: Kishartyán Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. február 19-én 15.00 órakor

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: - Császár László körjegyző - Leitnerné, Nagy Judit pü-i ügyintéző,

JEGYZŐKÖNYV. Tanácskozási joggal meghívottak: - Császár László körjegyző - Leitnerné, Nagy Judit pü-i ügyintéző, Bak község Önkormányzati Képviselő-testülete 8945 Bak, Rákóczi u. 2/a. Bocfölde község Önkormányzati Képviselő-testülete 8943 Bocfölde, Ady u. 15. Sárhida község Önkormányzati Képviselő-testülete 8944

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 407-4/2014.ikt.sz. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ecsegfalva Község Önkormányzata képviselő-testületének 2014. március 25-én (kedden) 14 00 órakor megtartott nyilvános üléséről R E N D E L E T: 3/2014.(III.26.)

Részletesebben

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 15. számú nyílt ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Palotás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 25-én megtartott nyilvános rendkívüli

Részletesebben

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com

BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com BÁRÁND KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT 4161 Báránd Kossuth tér 1. Telefon: 06/54-466-030 Fax: 06/54-466-291 E-mail: barandhivatal@gmail.com Báránd Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 23- án megtartott

Részletesebben

Köszönti a testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület tagjai közül 4 fő jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja.

Köszönti a testületi ülésen megjelenteket. Megállapítja, hogy a képviselő-testület tagjai közül 4 fő jelen van, az ülés határozatképes, azt megnyitja. Ügyszám: 11/2-6/2013. JEGYZŐKÖNYV Készült: Öcs község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 17.30. órakor megtartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Faluház, Öcs Jelen vannak: polgármester

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. március 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

FEJÉR MEGYE CSÁKVÁRI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS

FEJÉR MEGYE CSÁKVÁRI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS FEJÉR MEGYE CSÁKVÁRI ÖNKORMÁNYZATI TÁRSULÁS Ikt. szám: J e g y z ő k ö n y v a Csákvári Önkormányzati Társulás Társulási Tanácsának 2015. április 14-én megtartott nyilvános üléséről Határozatok: 13/2015.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Pluhár László (elnök-elek polgármester) A meghívóban feltüntetett napirendeket tárgyalnánk meg, melyeket ismertetnék:

JEGYZŐKÖNYV. Pluhár László (elnök-elek polgármester) A meghívóban feltüntetett napirendeket tárgyalnánk meg, melyeket ismertetnék: JEGYZŐKÖNYV Készült: Kistérségi Iroda (5700.Gyula, Damjanich. u.6. sz.) 2010. június. 25-én 10.00 órakor kezdődő a Gyula és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás Társulási Tanácsa Rendkívüli ülésén. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Bezi Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Bezi, Szabadság u 59. 9/2010. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Bezi Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. szeptember 9-én a bezi Községházban megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T G A L G A G U T A 16/2013. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2013. szeptember 10-én megtartott képviselő-testületi ülésről. Jelen vannak: Orgoványi László polgármester,

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: a Bakonyszentkirály, Bakonyoszlop és Csesznek községek Önkormányzati Képviselő-testületeinek 2012. április 10-én (kedden) 17 órai kezdettel megtartott együttes üléséről Az

Részletesebben

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T

a./ Tárgysorozata b./ Jegyzőkönyve c./ Határozata T Á R G Y S O R O Z A T ABOD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. október 17. napján az Edelényi Közös Önkormányzati Hivatal Abodi Kirendeltségén (3753 Abod, Magyar út 42.) megtartott rendkívüli nyílt ülésének a./

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. október 29.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2015. október 29-én 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK

PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK PALOZNAK KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA PALOZNAK Szám: 2/189-3/2013. JEGYZŐKÖNYV KÉSZÜLT: ÜLÉS HELYE: JELEN VANNAK: BEJELENTÉSSEL TÁVOL: TANÁCSKOZÁSI JOGGAL MEGHÍVOTT: Paloznak Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

2./ Marcalvölgye Ivóvízminőség Javító Önkormányzati Társulás társulási megállapodásának

2./ Marcalvölgye Ivóvízminőség Javító Önkormányzati Társulás társulási megállapodásának ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8493 ISZKÁZ Szám: 105/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Iszkáz Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. május 31-én (péntek) 18,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 8477 TÜSKEVÁR Szám: 125-36/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tüskevár Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. október 15-én (kedden) 9,00 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Humán Ügyek. Bizottsági elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné aljegyző. Farkasné Dunai Andrea Óvodavezető

JEGYZŐKÖNYV. Humán Ügyek. Bizottsági elnökhelyettes. Peresztegi Lászlóné aljegyző. Farkasné Dunai Andrea Óvodavezető JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzata Gazdasági Bizottságának, valamint Humán Ügyek Bizottságának, 2013. április 17.-én 16.00 órai kezdettel megtartott együttes üléséről. Jelen vannak: Humán

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11. Németh Szabolcs alpolgármester, Trájber Éva Márta,

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Szentgotthárd, Széll Kálmán tér 11. Németh Szabolcs alpolgármester, Trájber Éva Márta, Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Apátistvánfalva 38-12/2016.Apát szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2016. november 25- én 12: 06 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Szentgotthárdi Közös Önkormányzati Hivatal Szentgotthárd 644-21/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Szentgotthárd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. augusztus 7-én 12:15 órakor megtartott

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1 Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 6-A/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 13-án megtartott üléséről. 2 Mérges

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének március 3. napján megtartott képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. március 3. napján megtartott -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 12/2016.(III.03.) Önkormányzati határozat 13/2016.(III.03.)

Részletesebben