akció ajándék Samsung Galaxy tablettel! AJÁNDÉK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "akció ajándék Samsung Galaxy tablettel! AJÁNDÉK"

Átírás

1

2

3 akció ajándék Samsung Galaxy tablettel! Vásároljon fék-alkatrészeket üzleteinkben és ha vásárlásainak össz. értéke az akciós időszakban eléri a nettó Ft-ot, mi megajándékozzuk Önt egy Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) tablettel. Az akciós vásárlásba valamennyi Textar személy- és teherautó alkatrész értéke bele számít. Az akció július 15-től augusztus 18-ig tart, illetve az akciós készlet erejéig Az akcióban résztvevő termékcsoportok Gyártó Termékcsoport Féktárcsa Féktárcsa kerékcsapággyal Fékbetét Fékdob Fékdob kerékcsapággyal Fékpofa Fékkopás visszajelző Fékbeépítő készlet Fékfolyadék Fétisztító spray Célszerszámok -TEHER Féktárcsa -TEHER Fékbetét -TEHER Fékdob -TEHER Fékpofa -TEHER Fékkopás visszajelző -TEHER Fékbeépítő készlet Az ajándék tablet jellemzői: Samsung Galaxy Tab 2 (7.0) 8G WiFi GT-P3110 Op.rendszer: Android Processzor: 1 GHz Dual Core Memória: 8 GB flash / 1 GB RAM Display: 7 touchscreen PLS LCD (1024x600) Akkumulátor: 4000mAh Méretek SZ H M (mm):193,7x122,4x10,5 Súly (gramm): 344 Bővíthetőség: microsd, microsdhc Kamera: 3,15Mpix / 0,3Mpix Bluetooth: van Wlan: b/g/n GPS: A-GPS GSM: n.a. További jellemzők: 1x micro USB, g-szenzor Tartozékok a csomagban: Töltő, kábelek Garancia: 2 év AJÁNDÉK Kik vesznek részt az akcióban? Az akcióban minden vásárlónk részt vesz, aki az akció ideje alatt Textar alkatrészeket vásárol, kivéve a Bárdi Autó Zrt export partnerei, alkalmazottai, alvállalkozói és azok közvetlen hozzátartozói. Melyik Textar termékek vesznek részt az akcióban? Az akcióban valamennyi Textar személy- és teherautó alkatrész, valamint a Textar célszerszámok is részt vesznek. Milyen típusú ez az akció? Minden résztvevőnek azonos feltételekkel és módon, nyilvános körülmények között meghirdetett vásárlásösztönző akció. Hány db ajándékot vihet haza egy vásárló? Egy vásárlónk egy ajándékot kaphat. Meddig érvényes az akció? Az akciónk és között érvényes, illetve az akciós készlet erejéig. (20 db) Mi történik, ha az akció lejárta után visszaviszem a Textar termékeket a Bárdi Autóhoz? Jóváírás esetén az ajándék bruttó kiskereskedelmi ára kiszámlázásra kerül. Mikor és hol kapom meg az ajándékomat? Az ajándékot az akció kiértékelését követően, legkésőbb augusztus 31-ig juttatjuk el vásárlóinknak.

4 szűrő akció ajándék kerti grill-el! Legyen Öné az 50 db kerti Grillsütő egyike! A képen látható kerti grillsütőt adjuk Önnek ajándékba, ha a közötti akciós időszakban legalább nettó Ft értékben vásárol Mann-Filter szűrőket, tetszőleges összetételben. Az akciós vásárlásba a személyautó szűrőkön kívül a Mann-Filter teherautó és motorkerékpár szűrők is részt vesznek. AJÁNDÉK Az akcióban résztvevő Gyártó szűrő termékcsoportok Termékcsoport MANN-FILTER Levegőszűrő MANN-FILTER Olajszűrő MANN-FILTER Pollenszűrő MANN-FILTER Üzemanyag szűrő MANN-FILTER Vízszűrő MANN-FILTER Automata váltó szűrő MANN-FILTER Hidraulika szűrő MANN-FILTER Légszárító patron Levegőszűrő Olajszűrő Pollenszűrő Üzemanyag szűrő Vízszűrő Automata váltó szűrő Hidraulika szűrő Szűrő készlet Légszárító patron MANN-FILTER-MOTORKERÉKPÁR Levegőszűrő MANN-FILTER-MOTORKERÉKPÁR Olajszűrő MANN-FILTER-MOTORKERÉKPÁR Üzemanyag szűrő Kik vesznek részt az akcióban? Az akcióban minden vásárlónk részt vesz, aki az akció ideje alatt Mann-Filter szűrőket vásárol, kivéve a Bárdi Autó Zrt export partnerei, alkalmazottai, alvállalkozói és azok közvetlen hozzátartozói. Melyik Mann-Filter termékek vesznek részt az akcióban? Az akcióban valamennyi Mann-Filter szeméy-, teherautó-, és motorkerékpár szűrő részt vesz. Milyen típusú ez az akció? Minden résztvevőnek azonos feltételekkel és módon, nyilvános körülmények között meghirdetett vásárlásösztönző akció. Az akció szeptember 15 július 15-től -ig tart az akciós kész, illetve let erejéig Hány db ajándékot vihet haza egy vásárló? Egy vásárlónk egy ajándékot kaphat. Meddig érvényes az akció? Az akciónk és között érvényes, illetve az akciós készlet erejéig. Mi történik, ha az akció lejárta után visszaviszem a Mann-Filter termékeket a Bárdi Autóhoz? Jóváírás esetén az ajándék bruttó kiskereskedelmi ára kiszámlázásra kerül. Mikor és hol kapom meg az ajándékomat? Az ajándékot az akció kiértékelését követően, legkésőbb szeptember 30-ig juttatjuk el vásárlóinknak.

5 akció ajándék munkaruha garnitúrával! Bárdi Autó munkaruha garnitúrát (kertésznadrág és kabát) adunk Önnek ajándékba, ha a közötti akciós időszakban legalább nettó Ft értékben vásárol az üzleteinkben Brembo alkatrészeket. A munkaruhákat igény szerinti méretben fogjuk átadni vásárlóinknak. Az akciós vásárlásba valamennyi Brembo személyautó, teherautó és motorkerékpár alkatrész értéke bele számít. AJÁNDÉK Az akcióban résztvevő Gyártó -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -TEHERAUTÓ -MOTORKERÉKPÁR -MOTORKERÉKPÁR -MOTORKERÉKPÁR -MOTORKERÉKPÁR termékcsoportok Termékcsoport Féktárcsa Féktárcsa kerékcsapággyal Fékbetét Fékdob Fékdob kerékcsapággyal Fékpofa Fékkopás visszajelző Fékbeépítő készlet Hajlékony fékcső Fékerő szabályzó Fékmunkahenger Főfékhenger Kuplung főhenger Kuplung munkahenger Féktárcsa Fékbetét Fékpofa Hajlékony fékcső Fékerő szabályzó Fékmunkahenger Főfékhenger Kuplung főhenger Kuplung munkahenger Féktárcsa (Motorkerékpár) Fékbetét (Off-Road) Fékbetét (Racing) Fékbetét (Road) Az akció július 15-től szeptember 15-ig tart, illetve az akciós készlet erejéig Kik vesznek részt az akcióban? Az akcióban minden vásárlónk részt vesz, aki az akció ideje alatt Brembo alkatrészeket vásárol, kivéve a Bárdi Autó Zrt export partnerei, alkalmazottai, alvállalkozói és azok közvetlen hozzátartozói. MelyikBrembo termékek vesznek részt az akcióban? Az akcióban valamennyi Brembo szeméy-, teherautó-, és motorkerékpár alkatrész részt vesz. Milyen típusú ez az akció? Minden résztvevőnek azonos feltételekkel és módon, nyilvános körülmények között meghirdetett vásárlásösztönző akció. Hány db ajándékot vihet haza egy vásárló? Egy vásárlónk egy munkaruha garnitúrát kaphat. Meddig érvényes az akció? Az akciónk és között érvényes, illetve az akciós készlet erejéig. Mi történik, ha az akció lejárta után visszaviszem a Brembo termékeket a Bárdi Autóhoz? Jóváírás esetén az ajándék bruttó kiskereskedelmi ára kiszámlázásra kerül. Mikor és hol kapom meg az ajándékomat? Az ajándékot az akció kiértékelését követően, legkésőbb szeptember 30-ig juttatjuk el vásárlóinknak.

6 Lendületben a Újabb két kirendeltséget nyitottunk Szentesen és Hódmezővásárhelyen! Júniusban egy hét különbséggel nyitottuk meg új kirendeltségeinket, így ezentúl Szentesen, a Csongrádi út 67. szám alatt illetve Hódmezővásárhelyen, a Kaszap u. 20. szám alatt is várjuk Önöket! A 43. és 44. magyarországi üzletünkkel együtt a régióban már összesen 78 helyen érhetik el ügyfeleink 220 beszállítónk mintegy belistázott tételét, ezzel is hozzásegítve a térség vásárlóit, hogy élvezhessék a Bárdi Autó Zrt által kínált előnyöket, amelyek nem csak az alkatrészekben, hanem Bárdi csapat által nyújtott szolgáltatásokban is testet öltenek. Szentes Cím: 6600 Szentes, Csongrádi út 67. (Park Center bevásárlóközpontban) Telefon: (63) , (63) Autóalkatrész infóvonal: 1415 (helyi tarifával hívható) Mobil: (20) Szentes Számunkra a legfontosabb, hogy a gépjárműtulajdonosok, a szervizek és az autósboltok alkatrészigényeit a lehető leggyorsabban kielégítsük, ezért mindig nagy öröm további új üzletek nyitása. A szentesi és hódmezővásárhelyi kirendeltségeken az autójához A-tól Z-ig mindent megtalál. Az óriási választékunk lehetővé teszi, hogy minden 10 keresett alkatrészből 8-at készletről tudunk biztosítani Önnek! Szentesre és Hódmezővásárhelyre is napi három alkalommal érkezik áru a m2-es budapesti raktárunkból. Két új üzletünkben folyamatos akciókkal és profi kiszolgálással állunk régi és új vásárlóink rendelkezésére! Hódmezővásárhely Cím: 6800 Hódmezővásárhely, Kaszap u. 20. (Family Center bevásárlóközpontban) Telefon: (62) , (62) Autóalkatrész infóvonal: 1415 (helyi tarifával hívható) Mobil: (20) Hódmezővásárhely A két új üzlet egyaránt hétfőtől péntekig, 7:30 és 17:30 között, szombaton pedig 8:00-tól 13:00-ig várja az érdeklődőket. További információk a és a oldalakon vagy a QR kódok leolvasásával.

7 Az akci július 15 ó -től augusztus 18 -ig tart az akciós kész, illetve let erejéig Páros lengéscsillapító akció! SACHS akciónk ideje alatt, ha 2 darab azonos SACHS lengéscsillapító cikkszámot vásárol egy számlára, máris az Öné egy 2000 Ft értékű Bárdi Autó vásárlási utalvány, amely a vásárlástól számított 365 napig váltható be! Több pár lengéscsillapító több pénzt jelent Önnek, mivel 4 db gátló után már Ft-os utalvány üti a markát! 2 db alkatrész = 1 db 2000 Ft-os utalvány 2 db = 1 db További részletek az akcióval kapcsolatban: 1. Az akcióban minden partnerünk részt vesz, aki SACHS lengéscsillapítókat vásárol a Bárdi Autó Zrt.-től, a magánvásárlók is, kivéve a Bárdi Autó Zrt. alkalmazottai, alvállalkozói, azok hozzátartozói és export partnerei. 2. Jóváírás esetén az utalványok és az ajándékok bruttó kiskereskedelmi ára levonásra kerül. 3. Az akcióban az összes SACHS Supertouring, Advantage, Unlimited és Performance lengéscsillapító alkalmazás részt vesz, tehát akár kamion vezetőfülke lengéscsillapítók vásárlásaival is gyarapíthatja utalványai számát. 4. A vásárlási utalvány a vásárlás helyén azonnal átvehető és ugyanott váltható be, a vásárlás időpontjától számított 365 napon belül. Amennyiben az áru kiszállításra kerül, az utalványokat a kiszállító adja át Önnek! olajos és gázos lengéscsillapító akció! Vásároljon bármilyen AL-KO LENGÉSCSILLAPÍTÓT és még mi fizetünk Önnek 1000 Ft-ot! Már 1db AL-KO lengéscsillapító vásárlásával Öné az 1000 Ft-os Bárdi Autó vásárlási utalvány! Az akció augusztus 18 július 15-től -ig tart az akciós kész, illetve let erejéig AL-KO lengéscsillapító akciónk keretében minden AL-KO gázos és olajos lengéscsillapító vásárlásakor azonnal 1 db 1000 Ft-os engedményre jogosító Bárdi Autó vásárlási utalványt adunk Önnek ajándékba! A vásárlási utalványt bármilyen, a Bárdi Autónál kapható alkatrészre és kiegészítő termékre beválthatja a vásárlástól számított 365 napig! Két lengéscsillapítóhoz már 2 db utalványt adunk és így tovább! 1 db = 1 db 2 db = 2 db

8 ÉLMÉNYNAP A -val Vásároljon Total kenőanyagokat az üzleteinkben és vigye haza a Total ajándékokat, sőt a legeredményesebb vásárlóinkat vendégül is látjuk a szeptember 6-án megrendezésre kerülő Total élménynapon, Közép Európa egyik legjobban felszerelt vezetéstechnikai pályáján, a Driving Camp-en! Nádas Tamás Kovács Miklós ifj. Tóth János A és közötti időszakra meghirdetett TOTAL kenőanyag értékesítési versenyünk keretében a 24 legeredményesebb vásárlónkat és 1-1 fő kísérőjét vendégül látjuk án a Zsámbék melletti Driving Camp-en. Ugyanis a nap során mind a 24 meghívott partnerünknek lehetőséget biztosítunk arra, hogy a sztárversenyzők mellé beülve testközelből figyelhessék azok vezetési stílusát és átéljék a versenyautók nyújtotta felejthetetlen élményeket. A reggel 9:00-tól 14:15-ig tartó programsorozat keretében, a legújabb Citroën és Peugeot modelleken tesztelheti autóvezetési technikáját, aztán pedig a meghívott autóversenyzők (Ifj. Tóth János, Szalay Balázs, Kiss Pál Tamás és a többiek) rallyautóiban ülve megtapasztalhatja, hogyan csinálják ezt a profik! Azok a vásárlóink sem maradnak ajándékok nélkül, akiknek nem sikerül a legszerencsésebb 24 vásárló közé kerülniük, ugyanis az akció ideje alatt a legnépszerűbb 4L-es és 5L-es Total motorolajok mellé Total rovaroldót ( ig), a 60L-es személyautó motorolajok mellé pedig 1 kanna motorolajat adunk ajándékba (08.18-ig). Ezen kívül még számos más érdekes program közül választhat: Nádas Tamás Airshow, próbakörök Segway-el, RC (Radio Controll) modell-verseny, Rally szimulátor. És ez még nem minden! A legeredményesebb 15 vásárlónkat a Driving Camp meghívók mellett, egy Total olajtároló-bemutató állvánnyal is jutalmazzuk. Kiss Pál Tamás Az akció augusztus 18 július 01-től -ig tart az akciós kész, illetve let erejéig Szalay Balázs

9 a Driving Camp-en! 1. A táblázatban szereplő akciós árú Total motorolajok mellé, most ráadásként még 1 db 400 ml-es Total pumpás rovaroldót (TO91569) is ajándékba adunk Önnek! Az akció július 1-től július 31-ig tart. 1 db = 1 db Akciós motorolajok, pumpás rovaroldóval Cikkszám Megnevezés Viszkozitás Gyártói specifikációk Akciós Br. Akciós Br. Fogy. ár egység ár (Ft/L) TO QUARTZ ENERGY L 10W-40 ACEA A3/B4, API SL/CF, VW /505.00, BMW LL-01, MB Ft Ft TO QUARTZ ENERGY 7000 D 5 L 10W-40 ACEA A3/B4, API SL/CF, VW /505.00, MB Ft Ft TO QUARTZ ENERGY L 5W-40 ACEA A3/B4, API SM/CF, VW /505.00, BMW LL-01, MB 229.3, PORSCHE A Ft Ft TO QUARTZ INEO MC3 5 L 5W-40 ACEA C3, API SM/CF, MB , BMW LL-04, VW /505.01, Ft Ft TO QUARTZ INEO LONG LIFE 5 L 5W-30 ACEA C3, VW /507.00, BMW LL-04, MB , PORSCHE C Ft Ft Ajándék 1 db 400 ml-s pumpás rovaroldó 1 db 400 ml-s pumpás rovaroldó 1 db 400 ml-s pumpás rovaroldó 1 db 400 ml-s pumpás rovaroldó 1 db 400 ml-s pumpás rovaroldó AJÁNDÉK 2. Ajándék 4L-s, vagy 5L-s kiszerelésű Total olaj minden 60L-s személyautó motorolaj mellé! Ha most vásárol 60L-s Total személyautó motorolajat, mi ajándékba adunk Önnek egy, a megvásárolt 60L-s olajnak megfelelő 4 vagy 5 L-es kiszerelésű terméket. Az akció július 1-től augusztus 18-ig tart. 1 db = 1 db AJÁNDÉK akciós 60L-s személyautó motorolaj cikkszámpéldák Cikkszám Megnevezés Viszkozitás Gyártói specifikációk Br.Fogy.ár (Ft/db) Br.egység ár (Ft/L) Ajándék 1 db 4L vagy 5L motorolaj TO CLASSIC 10W-40 ACEA A3/B4, API SL/CF Ft Ft TO (5L) TO QUARTZ ENERGY W-40 ACEA A3/B4, API SL/CF, VW /505.00, BMW LL-01, MB Ft Ft TO (5L) TO QUARTZ ENERGY W-30 ACEA A3/B4, API SL/CF, MB 229.5, BMW LL-01, GM LL-A/B-025, VW / Ft Ft TO (4L) TO QUARTZ ENERGY W-40 ACEA A3/B4, API SM/CF, VW /505.00, BMW LL-01, MB 229.3, PORSCHE A Ft Ft TO (5L) TO QUARTZ INEO LONG LIFE 5W-30 ACEA C3, VW /507.00, BMW LL-04, MB , PORSCHE C Ft Ft TO (5L) TO QUARTZ INEO MC3 5W-30 ACEA C3, API SM/CF, MB , GM LL- A/B-025, VW /505.01, Ft Ft TO (5L) 3. Ajándék Total olaj-állvány a legeredményesebb 15 vásárlónknak! Az akcióban résztvevő 15 legeredményesebb vásárlónknak TOTAL termékbemutató állványt adunk ajándékba. Az akciós vásárlásba minden, az akció ideje alatt vásárolt Total termék bele számít. 4. Driving Camp élménynap a legeredményesebb 24 vásárlónknak! Az akcióban résztvevő 24 legeredményesebb vásárlónkat és 1-1 fő kísérőjét vendégül látjuk a Driving Camp-on szeptember 6-án megrendezésre kerülő TOTAL élménynapon. AJÁNDÉK Kik vesznek részt az akcióban? Az akcióban minden vásárlónk részt vesz, aki az akció ideje alatt Total kenőanyagot vásárol, kivéve a Bárdi Autó Zrt export partnerei, alkalmazottai, alvállalkozói és azok közvetlen hozzátartozói. Melyik Total kenőanyagok vesznek részt az akcióban? A Driving Camp akcióban minden Total személy- és teherautó kenőanyag részt vesz A Total rovaroldó ajándék akcióban a táblázatban szereplő termékek vesznek részt A 60L-s ajándék akcióban minden 60L-s kiszerelésű Total személyautó kenőanyag részt vesz Milyen típusú ez az akció? Minden résztvevőnek azonos feltételekkel és módon, nyilvános körülmények között meghirdetett vásárlásösztönző akció. Meddig érvényes az akció? Az akciók és között érvényesek, kivétel az 1-es számú rovaroldós akció, ami ig tart. Mi történik, ha az akció lejárta után visszaviszem a Total termékeket a Bárdi Autóhoz? Jóváírás esetén az ajándék bruttó kiskereskedelmi ára kiszámlázásra kerül. Hány db ajándékot vihet haza egy vásárló? A 60L-s és a rovaroldó ajándékakciónk keretében egy vásárló több ajándékot is kaphat A legeredményesebb vásárlóink 1 db olajállványt kaphatnak Mikor és hol kapom meg az ajándékomat? A 60L-s kiszerelések ajándékait és a rovaroldókat a vásárlással egy időben veheti át Az olajállványt és a Driving Camp belépőket, az akció kiértékelése után adjuk át Önnek.

10 Valeo pollenszűrők pollenszűrők 3Valeo különböző technológia 3 különböző technológia a vezető OE gyártótól a vezető OE gyártótól FEJLESZTÉS Valeo Service - Société Valeo parservice Actions-Simplifiée Société par - Capital Actions Simplifiée -euros Capital euros R.C.S. -Bobigny , rue R.C.S. Pleyel Bobigny , Saint-Denis rue Pleyel- France Saint-Denis Conception- graphique France Conception : pension-complete.com graphique : pension-complete.com Photos : Fotolia / 1001 Photos images : Fotolia / 1001 images FEJLESZTÉS 92%-os allergén semlegesítés 92%-os allergén semlegesítés A pollenszűrő megvédi a járműben utazókat a 0,1 mikronnál nagyobb káros részecskéktől: por, pollen, spórák, hamu, korom,megvédi baktériumok. A pollenszűrő a járműben utazókat a 0,1 mikronnál nagyobb káros részecskéktől: por, pollen, spórák, hamu, korom, baktériumok. AP_AirFiltration_2013_A4_HU.indd 1 Az aktív szenes pollenszűrő plusz védelmet nyújt a káros hatású gázokkal (kipufogó gáz, ózon, nitrogén dioxid, toluol, éspollenszűrő a kellemetlen Az aktívbután) szenes plusz szagokkal nyújt szemben. védelmet a káros hatású gázokkal (kipufogó gáz, ózon, nitrogén dioxid, toluol, bután) és a kellemetlen szagokkal szemben. A polifenol tartalmú aktív szenes pollenszűrő védelmet nyújt a káros hatású gázok, részecskék, kellemetlen szagok és az allergén anyagok ellen, mivelaktív a szűrő felületén A polifenol tartalmú szenes pollenszűrő semlegesíti az allergén anyagokat. védelmet nyújt a káros hatású gázok, részecskék, kellemetlen szagok és az allergén anyagok ellen, mivel a szűrő felületén semlegesíti az allergén anyagokat. Tiszta és egészséges levegő az utastérben! Tiszta és egészséges levegő az utastérben! 08/04/13 16:11

11 önindítók és generátorok Új termék DENSO, a pozitív különbség Haladó formatervezés, OE minőségű gyártás, erős teljesítmény és világszínvonalú alkatrészek. Ezek jellemzik a DENSO önindíó és generátor termékpalettáját. A világ egyik legnagyobb autóipari alkatrész beszállítója, a DENSO, világszerte vezető helyen áll a forgó alaktrészek kifejlesztése és gyártása terén. A DENSO számos beszállítói és nemzetközi misőségi díjat is magáénak tudhat. A DENSO önindító és generátor programja OE specifikációkat kínál teljesen új alkatrészekkel, felújított alkotóelemek nélkül. Mindegyik darabot szigorú gyártási és tesztelési eljárásoknak vetik alá, így biztosítják azt, hogy a legmagasabb beépítési- és teljesítmény standardodnak is megfelelnek. A Toyota alkalmazások és az európai márkák (Ford, Opel, BMW, Fiat és Land Rover) számára biztosított egyedi OE lefedettség mellett a program foylamatosan frissül és bővül több, mint 900 alkalmazás bővítése van tervben. Miért válasszuk a DENSO-t? Világszínvonalú minőség: OE előírásoknak megfelelő gyártás Haladó technológiák: A DENSO legújabb OE technológiája és OE gyártási változásai Felújított alkatrészek nélkül: további költségek és visszaszolgáltatási politika nélkül Folyamatos bővülés: a program több, mint 900 alkalmazást fed le Egyedi alkalmazások: verhetetlen Toyota lefedettség és európai márkák széles skálája (Ford, Opel, BMw, Fiat, és Land Rover) Hatékonyság: kis méretű és könnyű súlyú mégis magas teljesítményt szolgáltat. Világelső technológiák DENSO önindítók Első gépjármű önindítók bevezetése után, amelyeket kereskedelmi használatra terveztek, az 1960-as évek elején, a DENSO világszintű mérnöki szaktudását olyan kisebb és könnyebb egységek kifejlesztésére fordította, melyek a lehető legnagyobb teljesítményt nyújtják. Jelenleg a DENSO két önindító típust kínál aftermarket ügyfelei számára: RA-Starter Nagy sebességű motor javított lassulási aránynyal és hőálló elektromos, vezetékekkel, melyek csökkentik az önindító méretét és súlyát. A hidegen megmunkált bordák csökkentik a mágneses kapcsoló méretét és súlyát. PS-Starter Négyszögletes vezetékes felszíni kapcsoló a forgórészben, a fő elektródák között lévő mágnessel együtt csökkenti az önindító méretét és súlyát. DENSO generátorok A DENSO az 1960-as években vezette be első gépjármű generátorait. Azóta számos új változatot fejlesztett ki, melyek nagyobb áramerősséget képesek kisebb és könyebb egységgel hatékonyan biztosítani. Jelelenleg a DENSO két generátor típust kínál aftermarket ügyfelei számára: Kis, belső ventillátoros generátor Az optimalizált állórész és forgórész méretek a mágneses kört javítják a kimenet növelése érdekében. A kisebb tárcsaátmérő gyorsabb forgórészt tesz lehetővé. A ventilátor két, a forgórésszel egybeépített lapáttal rendelkezik a zaj, a méretek és súly csökkentéséért. SC generátor A világ első négyszögletes vezetéke az állótekercsben megnöveli a terkercselés sűrűségét, csökkenti a súlyt és megnöveli a kimenetet. Egy chip-es Ic szabályozó 100%-ig új gyártású generátor és indítómotor cikkszámpéldák Cikkszám Gyári szám Megnevezés Br.Fogy.ár Mihez jó? Kivitel DAN Ft Opel Astra H 1.9 CDTI ' % új DAN Ft Fiat Grande Punto 1.4 ' % új Generátorok DAN Ft Ford C-Max 2.0 TDCi ' % új DAN G Ft Toyota Avensis 2.2 D-4D '05-' % új DSN Ft BMW 3 Touring 318d '02-' % új DSN Ft Toyota RAV4 II 1.8 VVTi '01-' % új Indítómotorok DSN AH Ft Peugeot Hdi ' % új DSN964 0AH911023F Ft VW Touran 1.2 TSI ' % új

12 Bárdi Akadémia A TUDÁS ÖSSZEKÖT: Szeretjük az autókat. Nagyon. Szeretünk beszélni róluk. A Bárdi Akadémia 100 év tapasztalatát ötvözi a legújabb gépjármű-technológiai trendekkel. Ezeket az ismereteket évente több száz kollégánk sajátítja el sikerrel, azért, hogy Önnek a legmagasabb színvonalú szolgáltatásban legyen része. A Bárdi Akadémia sorozat írásai azokhoz szólnak, akik szeretnének rövid idő alatt, olvasmányos formában minél többet megtudni az alkatrészekről, működésükről, a leggyakoribb hibajelenségekről és az aktuális fejlesztésekről. Bárdi Akadémia: 25. rész Az INA vezérműszíj készlet és a vezérműszíj cseréje A Schaeffler Csoport mintegy sorozatban gyártott termékével, 63 ezer dolgozójával, és világszerte több mint 180 telephelyével a világ egyik vezető autóipari beszállítója. Szakembereik már ma is a holnap követelményein és megoldásain dolgoznak. A cég jövőbe mutató termékeket fejleszt és gyárt motorokhoz, valamint hajtó- és futóművekhez. A Bárdi Autó és a Schaeffler Csoport INA márkanéven világszínvonalú termékeket kínál az autóipar és mostantól az Ön számára is! VEZÉRMŰSZÍJ CSERÉJE Az autó motorjának ideális működése szempontjából nélkülözhetetlen szerepet tölt be a vezérműszíj. A modern motorokban a vezérműszíj és az ahhoz illeszkedő alkatrészek nagy terhelésnek vannak kitéve. A magas forgási sebesség, a rezgések és a szélsőséges hőmérséklet leronthatja az egyes alkatrészek működését, így ezek könnyen károsíthatják a vezérműszíjat is. A vezérműszíj elhasználódása a gépjármű üzemzavarához vezet, mely akár a motor sérülését is okozhatja. Az alkatrész anyaga bizonyos idő után elfárad és megnyúlik, vagy elszakad, ezért van szükség rendszeres időközönként ellenőrzésére és cseréjére. A szakadás rendszerint rendkívül súlyos motorkárosodást okozhat, például: dugattyú törést, szelep törést, szelep görbülést, hengerfej sérülést, extrém esetben motorblokk törést is. E problémák orvoslása többszörösen is túlszárnyalja egy teljes vezérléscsere /vezérműszíj, feszítőgörgő, vezetőgörgő, vízpumpa/ árát. Az autó szervizkönyvének a vezérlés alkatrészek cseréjére vonatkozó ajánlásait tehát feltétlenül tartsa be! Mindig érdemes tájékozódni a szervizkönyvből, mert minden autónál más-más kilométer / autótípustól függően km / megtétele után szükséges kicserélni a vezérműszíjat és a hozzá tartozó alkatrészeket. VEZÉRMŰSZÍJ = MEGBÍZHATÓ KAPCSOLAT A TENGELYEK KÖZÖTT A főtengely által hajtott vezérműszíj működteti a vezérműtengelyt, amely a szelepek nyitását és zárását szabályozza, ezzel lehetővé téve a motor üzemeltetését. A vezérműszíj elsősorban a főtengelyt és a vezérműtengelyt köti össze. A dízel motoroknál a befecskendezőszivattyút, sőt a mai korszerű motoroknál gyakran a vízpumpát is ez az alkatrész hajtja. A vezérműszíj kidolgozása lehetővé teszi a nyomaték illetve a befecskendezési nyomaték okozta rezgések elnyelését. A speciális kezelések révén a szíj ellenálló az olyan agresszív szennyeződésekkel szemben is, mint az olaj, üzemanyag vagy a hűtőfolyadék. AMIRE ÜGYELNI KELL: Az egyes motorokon eltérő a szíj, a feszítő, és a vezetőgörgő igénybevétele, ezért fontos, hogy csak az adott típusú motorhoz hozzárendelt vezérlés alkatrészek kerüljenek beszerelésre a gépjárműbe! Technológiai előírás, hogy a szíjcsere alkalmával a szíjfeszítőt, vezetőgörgő (ke) t, illetve a vízpumpát is cserélni kell! A szíjcserekor pontosan be kell tartani a beszerelési utasítást, a vezérlés pontos beállításától a helyes forgásirány betartásáig! Szíjcsere után a motort beindítás előtt kézzel két teljes fordulaton át lassan körbe kell forgatni. Ilyenkor mindig a főtengelyt kell elforgatni, sosem a vezérműtengelyt, mert az a vezérműszíjnak nagy terhelést jelentene. Ne tekintsük kőbevésett szabálynak a hosszú csereintervallumot, inkább a biztonságra ügyeljünk! Egészen más a várható élettartama a vezérműszíjnak egy döntően autópályás használat mellett, és más többnyire városi használat esetén! Időszakonként célszerű átvizsgálni a gépjárművet. Ha a szíj fogazatánál keresztirányú repedéseket talál, vagy üregessé válnak a fogak azonnal cserélje ki a vezérműszíjat!

13 5 ÉVES INTERVALLUM Akár használunk egy autót, akár a garázsban áll, az alkatrészei ugyanúgy öregednek. A vezérműszíj öregedését nehéz észrevenni, ha használaton kívül van az autó, ezért 5-6 évenként mindenképpen javasolt a vezérműszíj cseréje, még akkor is, ha az gépjárművel ez idő alatt csak néhány tízezer kilométert mentek összesen. Haladéktalanul keresse fel autószerelőjét, ha az alábbi jeleket észleli gépjárműve vezérműszíján: Olaj, vagy más szennyeződés került a szíjra, Repedések láthatóak a szíj fogárkaiban, Fogak sérültek, deformáltak, Szíj hátoldaldalán repedések, karcolások láthatóak, Szíj széle sérült, deformált. EGY RENDSZER PONT OLYAN GYENGE, MINT AZ ADOTT RENDSZER LEGGYENGÉBB LÁNCSZEME! NE VÉGEZZEN FÉL MUNKÁT! A korszerű motorokban a vezérműszíj mellett a kapcsolódó hajtáselemek is jelentős igénybevételnek vannak kitéve. A magas fordulatszám és a szélsőséges hőmérsékleti viszonyok számottevően befolyásolják a görgőcsapágyak működését is. A fémek felszíne alatt megkezdődött repedések túlmelegedést, a futógyűrűk futófelületének fokozott kopását, a görgők és a futófelület összehegedését is maga után vonhatja. Ezek a hatások rendellenesen terhelik a vezérműszíjat, akár szakadást is okozhatnak. Vezérműszíj cseréjekor az autógyárak előírják a vezető- és feszítőgörgő cseréjét is. A görgőcsere elmulasztása enyhébb esetben csak a motor zajszintjének növekedésével jár, egy komolyabban kopott görgő azonban megragadhat, és intenzíven koptathatja a szíjat. A beragadt görgő okozza a vezérműszíj szakadások legnagyobb részét! Több autótípusnál a vízpumpát is a vezérműszíj hajtja ezért érdemes a vízpumpát is kicserélni, ugyanis a csapágyhibás, öreg, váratlanul beálló vízpumpa elszakíthatja a vezérműszíjat. Az alkatrészek vezérműszíjjal együtt történő cseréje megbízhatóbbá teszi a motor működését, így növeli a jármű menetbiztonságát. MIÉRT ÉRDEMES INA VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLETET VÁLASZTANI? Menjen biztosra: az INA márkájú csapágyak és vezérműszíjak használatával garantáltan gyári beszállítói minőségű terméket választ! Vásárlóink számára 557 különböző INA készlet érhető el, melyekkel több, mint 3400 autótípust fedünk le. Az INA készletekben az összes szükséges alkatrész megtalálható, amennyiben a motorvezérlés vagy a segédberendezések hajtásának összes komponensét egyidejűleg ki kell cserélni, így nincs szükség különböző márkájú alkatrészek összeválogatására. Ezzel a teljeskörű megoldással időt takarít meg, és maximálisan biztonságossá teszi az autózást! AZ INA VEZÉRMŰSZÍJ KÉSZLETEK ELŐNYEI: Gyári minőséget kap versenyképes áron! 2012-től a dobozába mindig INA csapágyakat és Gates vagy Contitech gyártmányú vezérműszíjatkat csomagol a gyártó Az INA Folyamatosan bővíti a termékválasztékát, így mindig naprakész a termékpalettája. Egységesen érvényes a dobozban található összes alkatrészre az 1 éves meghosszabbított Bárdi Garancia. A munkához szükséges valamennyi alkatrészt egy dobozban, jól áttekinthető módon tudja megvásárolni. / A dobozban található csavarok, alátétek és fedőkupakok is OE minőségűek. / Csak egy cikkszámot kell keresnie, így gyorsabb és hatékonyabb lesz a kiszolgálása. A dobozban található összes alkatrész tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Könnyen és gyorsan tudja majd összeszerelni a vezérlést, mert semmi nem fog hiányozni. A dobozban talál egy kódot, amivel ingyenes online beszerelési utasítást tölthet le a webről. Az INA márkájú termékeket keresse a Bárdi Autó webshopjában (shop.bardiauto.hu) vagy a kirendeltségeinken. Pontos tájékoztatást kollégáinktól kérhet az autóalkatrész infovonalon a vagy a 1415 rövid hívószámon, illetve a 20/ telefonszámon.

14 vonóhorog akció, ajándék pólóval! Vásároljon Bosal-Autoflex vonóhorgokat az akciónk ideje alatt kirendeltségeinken és mi megajándékozzuk egy az Ön méretének megfelelő - kiváló minőségű, 100% pamut, Fruit Of The Loom pólóval. Az akció ideje alatt minden megvásárolt Bosal-Autoflex vonóhorog mellé adunk egy pólót ajándékba, tehát egy vásárlónk több ajándék pólót is kaphat. Az ajándékokat előzetes méretegyeztetést követő küldjük el vásárlóinknak. Az ak július 01 ció -től augusztus 18 -ig ta az akciós kész rt, illetve let erejéig 1 db AJÁNDÉK = 1 db személyautó motorolaj ajándék akció! Csúcs minőségű motorolajhoz, csúcs minőségű ajándék! Az akciós időszakban minden 5 L-es Motul-Specific, Motul-4100, Motul-6100 és Motul-8100 típusú személyautó motorolaj mellé egy Br Ft értékű, széles körben használható, 400 ml-s MOTUL E.Z.LUBE - többfunkciós kenő- konzerváló- és felületkezelő spray-t adunk ajándékba. Az ajándékot a vásárlással egy időben adjuk át Önnek. Az akció ideje alatt minden megvásárolt akciós MOTUL kenőanyag mellé adunk egy ajándékot, tehát egy vásárlónk több ajándék kenőspray-t is kaphat. Cikkszám MOT MOT MOT MOT MOT MOT MOT MOT MOT L-s és 5L-s motorolaj cikkszámpéldák Br.Fogy.ár (Ft/db) Br.egys.ár (Ft/L) Megnevezés Ft Ft MOTUL 2000 Multigrade 20W-50 5L Ft Ft MOTUL 6100 Synergie + 10W-40 4L Ft Ft MOTUL 8100 Eco-clean 5W-30 5L Ft Ft MOTUL 8100 X-cess 5W-40 5L Ft Ft MOTUL 8100 X-clean + 5W-30 5L Ft Ft MOTUL 8100 X-clean 5W-40 5L Ft Ft MOTUL SPECIFIC W-30 5L Ft Ft MOTUL SPECIFIC CNG/LPG 5W-40 5L Ft Ft MOTUL SPECIFIC VW W-30 5L Akciós árakon vásárolhatja meg üzleteinkben a táblázatban szereplő Bosch Silver és GigaWatt gyártmányú személyautó akkumulátorokat. Akciós 0092S S S S S S S S S S S S Típus SILVER S3 SILVER S4 SILVER S5 GigaWatt és Akc.Br.Fogy.ár Akc.Br.Max.Kedv.ár Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft Ft 1 db = 1 db Technológia Ásványi Technoszintetikus Szintetikus Szintetikus Szintetikus Szintetikus Szintetikus Szintetikus Szintetikus akkumulátor ár akció! Cikkszám Az akció jú szeptember 01 nius 24-től -ig ta az akciós kész rt, illetve let erejéig Az ak június ció 21-től az akciós kész let erejéig tart akkumulátorok Áramerősség Pólus kiosztás Indítóáram 45 Ah 56 Ah 70 Ah 90 Ah 40 Ah 44 Ah 45 Ah 45 Ah 60 Ah 80 Ah 95 Ah 110 Ah 35 Ah 45 Ah 56 Ah 56 Ah 74 Ah 95 Ah bal+ bal+ bal+ bal+ 400 A 480 A 640 A 720 A 330 A 440 A 330 A 330 A 540 A 740 A 830 A 920 A 300 A 400 A 480 A 480 A 680 A 800 A Új akciós ár AJÁNDÉK

15 Valeo izzók, egy ragyogó ötlet! Bemutatjuk a járműpark 95%-át lefedő 12 V-os Valeo izzó termékcsaládot. A Valeo 5 különböző kivitelű, nagyteljesítményű izzóit kínáljuk, melyek megfelelnek minden egyes fogyasztói igénynek: Essential, +50% Light, Life x2, Blue Effect, +Aqua Vision. Ezek a termékek biztonságot, kényelmet és felhőtlen vezetési élményt nyújtanak bármilyen időjárási körülmények között. izzók Típus H1 H3 H4 H7 H9 H11 HB3 HB4 R2 Márka Premium Long Life +50% Light Blue Effect Aqua Vision Premium Premium Long Life +50% Light Blue Effect Aqua Vision Premium Long Life +50% Light Blue Effect Aqua Vision Premium Long Life Premium Blue Effect Premium Blue Effect Premium Teljesítmény 12V 60/55W 12V 60/55W 12V 60/55W 12V 60/55W 12V 60/55W 12V 65W 12V 60W 12V 60W 12V 51W 12V 51W 12V 45/40W Cikkszám Br.Fogy.ár Br.Max.eng.ár VA Ft 348 Ft VA Ft 396 Ft VA Ft 586 Ft VA Ft 447 Ft VA Ft 704 Ft VA Ft 239 Ft VA Ft 432 Ft VA Ft 704 Ft VA Ft 696 Ft VA Ft 882 Ft VA Ft 705 Ft VA Ft 591 Ft VA Ft 882 Ft VA Ft 645 Ft VA Ft 742 Ft VA Ft 842 Ft VA Ft Ft VA Ft Ft VA Ft 645 Ft VA Ft Ft VA Ft 882 Ft VA Ft 958 Ft VA Ft 645 Ft Life x2 1 Dupla hosszú élettartam, ritkább izzó csere. Blue Effect 2 Kék árnyalatú fény és xenon hatás, a fokozott kényelem érdekében. Nem vakítja a szembeforgalmat, mivel fénye hasonlít a nappali fényhez. Aqua Vision 3 Csökkenti a zord időjárási körülmények között fellépő vakító hatást, esőben, hóban, ködben. Az üveg sárga bevonata megelőzi, hogy a lebegő vízcseppeken visszatükröződjön a fény, ezáltal fokozott biztonságot nyújt. +50% Light 4 Akár 50%-al több fény - megnövelt világítási teljesítmény. Essential 5 A nélkülözhetetlen izzó - klasszikus megoldás, Valeo minőségben! NGK gyújtógyertya akció Vigye haza a multifunkciós szemüveget, amely egyszerre védő- és napszemüveg! Vásároljon nálunk egyszerre 10 darab egyforma NGK gyújtógyertyát és vigye haza a 100% UV védelemmel ellátott védőszemüvegek egyikét! Élvezze a napsütést és végezze biztonságosan munkáját az Uvex I-VO védőszemüvegben! Felépítés 10 db = 1 db 20 db = 2 db Csatlakozás AJÁNDÉK Uvex I-VO védő- és napszemüveg: kétkomponensű technológiával készült keret, melynek lágy összetevői az orrnyereg, a homlok és a fül érzékeny részeivel érintkeznek állítható dőlésszögű és hosszúságú szár, a szárvégeken nyomásmentes felfekvést biztosító négy puha komfortpárnával könnyen tisztítható, szennytaszító polikarbonát lencsével extrém karcálló tartósan páramentes 100% UV védelemmel ellátott További részletek az akcióval kapcsolatban: Az akció augusztus 18 július 01-től -ig tart az akciós kész, illetve let erejéig Szigetelő kerámia, kúszóáram elleni bordákkal Kik vesznek részt az akcióban? Az akcióban minden vásárlónk részt vesz, aki az akció teljes időtartama alatt, a meghirdetett feltételeknek megfelelően akciós NGK gyújtógyertákat vásárol a Bárdi Autó Zrt.-től, kivéve a Bárdi Autó Zrt. export partnerei, alkalmazottai és alvállalkozói, és azok közvetlen hozzátartozói. Milyen típusú ez az akció? Az ajándék akció minden résztvevőnek azonos feltétellel és módon, nyilvános körülmények között meghirdetett vásárlásösztönző kedvezmény. Meddig érvényes az ajánlat? Az akció július 01-től augusztus 18-ig tart, illetve az akciós készlet erejéig érvényes. Hány db ajándékot vihet haza egy vásárló? Egy vásárlónk több ajándékot is kaphat. Mi történik, ha az akció lejárta után visszaviszem az NGK termékeket a Bárdi Autóhoz? Jóváírás esetén az ajándék bruttó kiskereskedelmi ára kiszámlázásra kerül. Mikor és hol kapom meg az ajándékomat? Az NGK gyújtógyertya akcióban szereplő valamennyi ajándékot a vásárlás után, előzetes egyeztetést követően szállítjuk ki vásárlóinknak. Belső szigetelés Zavarszűrő ellenállás

16 BÁRDI AUTÓ MAGYARORSZÁG Zrt. BUDAPEST: I. Batthyány u. 24., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.i BUDAPEST: III. Mátyás király út 58., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.iii BUDAPEST: IV. Óceánárok u. 29., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.iv BUDAPEST: VIII. Orczy út 46., Telefon: (1) , Mobil: (20/30) , Skype: bardiauto.kozpont BUDAPEST: XVI. Körvasút sor 8., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.xvi BUDAPEST: XVII. Pesti út 234/a., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.xvii BUDAPEST: XVIII. Nagykőrösi út 25., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.xviii BUDAPEST: XXI. Ady Endre út 63., Telefon: (1) , (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.xxi BUDAPEST: XXII. Nagytétényi út 165., Telefon: (1) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.xxii BAJA: Dózsa György út 113., Telefon: (79) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.baja BÉKÉSCSABA: Szarvasi út 72., Telefon: (66) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.bekescsaba BUDAÖRS: Vasút utca 3., Telefon: (23) , (23) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.budaors DEBRECEN: Széchenyi út 70., Telefon: (52) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.debrecen DUNAÚJVÁROS: Köztársaság út 4., Telefon: (25) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.dunaujvaros EGER: Kistályai út 16., Telefon: (36) , (36) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.eger ÉRD: Budai út 13., Telefon: (23) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.erd1 Gödöllő: Dózsa György u. 160., Telefon: (28) , Mobil (20) , Skype:bardiauto.godollo GYŐR: Csipkegyári út 6., Telefon: (96) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.gyor HÓDMEZŐVÁSÁRHELY: Kaszap u. 20., Telefon: (62) , (62) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.hodmezovasarhely JÁSZBERÉNY: Jászteleki út 1., Telefon: (57) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.jaszbereny KAPOSVÁR: Raktár u. 23., Telefon: (82) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.kaposvar KAZINCBARCIKA: Hadak útja 11., Telefon: (48) , (48) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.kazincbarcika KECSKEMÉT: Kurucz krt. 33., Telefon: (76) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.kecskemet KISKŐRÖS: Dózsa György út 28., Telefon: (78) , (78) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.kiskoros KISKUNLACHÁZA: Dózsa Gy. út 45., Telefon: (24) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.kiskunlachaza MISKOLC: Repülőtéri út 8/c., Telefon: (46) , (46) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.miskolc MOSONMAGYARÓVÁR: Régi Vámház tér 5., Telefon: (96) , Mobil: (20) , Skype:bardiauto.mosonmagyarovar NAGYKANIZSA: Kaán Károly u. 19., Telefon: (93) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.nagykanizsa NYÍREGYHÁZA: Derkovits út 119/A., Telefon: (42) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.nyiregyhaza OROSHÁZA: Csorvási út 54., Telefon: (68) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.oroshaza PÁPA: Külső-Veszprémi út 51., Telefon: (89) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.papa PÉCS: Pécsváradi út 10., Telefon: (72) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.pecs PILISVÖRÖSVÁR: Ipartelep utca 2., Telefon: (26) , Mobil: (20) , Skype:bardiauto.pilisvorosvar SALGÓTARJÁN: Füleki út 58., Telefon: (32) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.salgotarjan SIÓFOK: Fő u. 142., Telefon: (84) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.siofok SOPRON: Ipar krt. 2/b., Telefon: (99) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.sopron SZEGED: Dorozsmai út 52., Telefon: (62) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.szeged1 SZÉKESFEHÉRVÁR: Berényi út 50., Telefon: (22) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.szekesfehervar SZEKSZÁRD: Palánki u. 5/a., Telefon: (74) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.szekszard SZENTES: Csongrádi út 67., Telefon: (63) , (63) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.szentes SZOLNOK: Szántó krt. 56., Telefon: (56) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.szolnok SZOMBATHELY: Vépi út 17., Telefon: (94) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.szombathely TATABÁNYA: Győri út 37/a., Telefon: (34) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.tatabanya VÁC: Szent László út 26., Telefon: (27) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.vac VESZPRÉM: Kistó u. 23., Telefon: (88) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.veszprem ZALAEGERSZEG: Ola u. 19., Telefon: (92) , Mobil: (20) , Skype: bardiauto.zalaegerszeg SC BARDI AUTO SRL: ALBA IULIA: Str. București Nr. 96, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.ab ARAD: Calea Aurel Vlaicu 282/6, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.ar BACĂU: Str. Gării nr. 26, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.bc BAIA MARE: Str. Victoriei Nr.54, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.bm BISTRIȚA: Str. Drumul Cetății Nr. 3, ap.1, parter, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.bn BRAȘOV: Str Zizinului Nr. 106/A, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.bv BUCUREȘTI 2 : Str. Gării Nr. 9-9A, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.b2 BUCUREȘTI 3 : Str. Progresului Nr. 2, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.b3 BUCUREȘTI CENTRU: Str. Industriilor Nr , T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.b BUZĂU: Bl. Unirii Bl 18B+C, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.bz CLUJ-NAPOCA: Piaţa 1 Mai Nr.4-5, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.cj CONSTANȚA: Str. Pandurului Nr. 53, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.ct CRAIOVA: B-dul Decebal nr. 99, Bl.3, Etaj 1, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.dj DEVA: Str. Dorobanţi Nr. 22, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.dv GALAȚI: Str. Nae Leonard Nr. 48, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.gl IAȘI: Calea Chisinaului nr. 23, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.is ORADEA: Str. Nufărului Nr. C63-65, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.bh PIATRA NEAMT: Bulevardul General Dăscălescu, Bl. 1, Tronson 1, Parter, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.pn PITEȘTI: Bd. Nicolae Bălcescu Bl.S5, parter, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.ag PLOIEȘTI: Str. Gheorghe Doja, nr. 154A, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.ph SUCEAVA: Calea Unirii Nr. 37, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.sv TÂRGU JIU: Cartier Iezureni nr.1, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.gj TÂRGU MUREȘ: Str. Gheorghe Doja Nr. 204, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.ms TIMIȘOARA: str.petre Domasneanu nr.11, T: , F: , , Skype: bardiauto.ro.tm BARDI AUTO SLOVAKIA s.r.o.: BANSKÁ BYSTRICA: Švermova 55/A., Tel: 048/ , , Skype: bardiauto.bb BRATISLAVA: Pri starom mýte 2., Tel: 02/ , , Skype: bardi.ba KOŠICE: Bajzova 2., Tel: 055/ , , Skype: bardi.auto.slovakia NITRA: Rybárska 39., Tel: 037/ , , Skype: bardinitra POPRAD: Teplická cesta 1., Tel: 052/ , , Skype: bardiauto.poprad Prešov: Jesenná 8., Tel.: 051/ , , Skype: bardi.auto.po TRENČÍN: Zlatovská 1783., Tel.:032/ , , Skype:bardi.auto.tn ŽILINA: Na Lány 387., Tel: 041/ , , Skype: bardi.auto.za

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15.

VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. VI. turnus (Kontaktnapok: szerda) Képzés időtartama: 2015. augusztus 24. - 2015. október 15. Budapest, Balassagyarmat, Cegléd, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Esztergom, Kaposvár, Kecskemét, Miskolc, Nyíregyháza,

Részletesebben

Új kirendeltség nyitások

Új kirendeltség nyitások Total akció Wynn s akció Foci VB-s ajándékok Új kirendeltség nyitások SKF újdonságok Ajándék célszerszámok Ajándék munkaruhák )1415 Kayaba akció FIFA 2014 Régióközpontot nyitottunk Dunaújvárosban Dunaújváros

Részletesebben

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117

Fót vevőszám vásárlás időpont nyugtaszám 35 14/04/2014 5:54:00 PM 7117 "Minden 35. vásárló visszanyeri vásárlása teljes összegét" játék nyertes nyugtaszámok Levásárlási határidő meghosszabbítva plusz 1 nappal! A nyertes sorszámú nyugta tulajdonosa legkésőbb 2014. április

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A KENŐ- ANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN GÉPJÁRMŰVÉNEK IS FELTÉTLENÜL SZÜKSÉGE VAN. Olajcsere nélkül nincs tökéletes működés. MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül

Részletesebben

FAI Automotive prezentáció www.faiauto.com

FAI Automotive prezentáció www.faiauto.com FAI Automotive prezentáció www.faiauto.com Így kezdődött A FAI 1968 óta egy sikeres autóversenyző csapatból nőtte ki magát motoralkatrész, napjainkra pedig már egyéb alkatrészek széles kínálatát is gyártó

Részletesebben

A LEGNAGYOBB TERMÉKKÍNÁLAT

A LEGNAGYOBB TERMÉKKÍNÁLAT TÉNYEZŐK A PIACON A TMD Friction büszke arra, hogy a Textar fékbetétekkel és féktárcsákkal elsőként jelenik meg a piacon, bizonyítva ezzel iparágii vezetőként való elhivatottságát a súrlódó termékek iránt.

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL

MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL MŰHELYTITKOK A KENŐANYAGOKRÓL OLAJCSERÉRE AZ ÖN AUTÓJÁNAK IS SZÜKSÉGE VAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG OLAJCSERÉRE? Feltétlenül szükséges, hogy gépjárműve motorolaját bizonyos időközönként a CITROËN-szabványoknak

Részletesebben

i-sint új kenőanyagcsalád a vezetés élményéért agip.hu

i-sint új kenőanyagcsalád a vezetés élményéért agip.hu i-sint új kenőanyagcsalád a vezetés élményéért agip.hu i-sint eni i-sint: személygépjármű kenőanyagok az enitől Minden motornak szüksége van a megfelelő kenőanyagra, amely védelmet nyújt és fokozza a teljesítményét.

Részletesebben

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo

Nyitva tartás ÁRUHÁZ Cím TPP pult H-Sz Szo ÁRUHÁZ Cím TPP pult Nyitva tartás H-Sz CS P Szo V Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. Aréna Plaza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Aréna Pláza 1087 Budapest, Kerepesi út 9. Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. Baja 6500

Részletesebben

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE

www.electromega.hu AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE AZ ELEKTROMOS AUTÓZÁS ELŐNYEI, JÖVŐJE MI AZ AUTÓK LÉNYEGE? Rövid szabályozott robbanások sorozatán eljutni A -ból B -be. MI IS KELL EHHEZ? MOTOR melyben a robbanások erejéből adódó alternáló mozgást először

Részletesebben

Qualitäts Werkstatt Produkte

Qualitäts Werkstatt Produkte Kitűnő ár/érték arány gépjárműalkatrész csoportok és rendszerek számára. Folyamatosan kiegészülő termékportfólió, amely mind személygépkocsi, mind haszongépjármű alkatrészeket tartalmaz. A QWP a megfelelő

Részletesebben

TERMÉK AUTÓ OLAJOK - CAR CORE RANGE FULL SAPS

TERMÉK AUTÓ OLAJOK - CAR CORE RANGE FULL SAPS AUTÓ OLAJOK - CAR CORE RANGE FULL SAPS 800 Eco-nergy W-30 Kimondottan az OMS számára kifejlesztett üzemanyagtakarékos motorolaj ahol alapvet követelmény a HTHS ( magas hmérséklet és magas nyírásállóság

Részletesebben

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ

ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ ÜGYNÖKSÉG EMELŐBERENDEZÉSEK EMELŐBERENDEZÉSEK KARBANTARTÁSA SZERVIZ KÖZPONT A VÁLLALAT ÉS TELEPHELYEI ELMAS S.R.L. B-dul Griviţei nr.1y RO - 500177 Braşov J08/840/1991 C.U.I. RO 1115033 C.S. 4.100.000

Részletesebben

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS

EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOL DYNAMIC MOTO MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS EMELD ÚJ SZINTRE MOTOROD TELJESÍTMÉNYÉT! MOTORKERÉKPÁR MOTOROLAJOK EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ IS ELASTIC LAYER TECHNOLOGY RUGALMAS VÉDŐFILM EXTRÉM IGÉNYBEVÉTELHEZ Az extrém hatásoknak is ellenálló Elastic

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

www.bardiauto.hu CASTROL EDGE ERŐ A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYHEZ

www.bardiauto.hu CASTROL EDGE ERŐ A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYHEZ Bemutatjuk a Castrol motorolajok új generációját! A járműiparban végbement változások komoly hatással vannak a kenőanyagokkal szemben tá masz tott követelményekre. A kisebb moto r ok ban kevesebb a motorolaj,

Részletesebben

ciós adatbázist. Amennyiben Ön még nem használta ki 2013-ban az ingyenes 30 napos teljes

ciós adatbázist. Amennyiben Ön még nem használta ki 2013-ban az ingyenes 30 napos teljes Új fejlesztések a mé Az új év kezdetén készítettünk Önnek egy beszámolót az elmúlt évben megvalósult fejlesztéseinkről. Kérjük, olvassa el, hogy informálhassuk Önt azokról az új szolgáltatásainkról, amikkel

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA

KEDVEZMÉNYES MECHANIKAI ALKATRÉSZEK LISTÁJA 4PLUSZ EGYÉB ELSO FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ EGYÉB HÁTSÓ FUTÓMU ALKATRÉSZEK 4PLUSZ FÉKTÁRCSÁK 4PLUSZ GÖMBCSUKLÓK 4PLUSZ LENGOKAROK 4PLUSZ SZÉRIA LENGÉSCSILLAPÍTÓK 4PLUSZ VÍZPUMPÁK ABLAKTÖRLOKAROK ABS ALKATRÉSZEK

Részletesebben

2019 / JÚLIUS / 22. ÉVFOLYAM / 258. SZÁM

2019 / JÚLIUS / 22. ÉVFOLYAM / 258. SZÁM 2019 / JÚLIUS / 22. ÉVFOLYAM / 258. SZÁM 2 3 4 Bárdi Autó teherkarosszéria cikkszámpéldák: Cikkszám Megnevezés Mihez jó Gyári cikkszám Nettó nagyker. ár Bruttó nagyker. ár BA020100036 Hátsó sárvédő rögzítőelem

Részletesebben

M-Power Chiptuningbox Importőri Nagykereskedelmi Árlista. 2012.Ősz. www.chiptuningbox.hu

M-Power Chiptuningbox Importőri Nagykereskedelmi Árlista. 2012.Ősz. www.chiptuningbox.hu M-Power Chiptuningbox Importőri Nagykereskedelmi Árlista. 2012.Ősz. www.chiptuningbox.hu Az M-Power termékcsaládunk a legújabb digitális technológiával rendelkező tuningbox a kínálatunkban. Számítógépes

Részletesebben

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest Irányítószám Település 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

MOL DYNAMIC PREMIUM MOTOROLAJOK

MOL DYNAMIC PREMIUM MOTOROLAJOK MOL DYNAMIC PREMIUM MOTOROLAJOK DUAL FILM TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT DYNAMIC DUAL FILM (DDF) TECHNOLOGY TÖKÉLETES VÉDELEM AZ AUTÓGYÁRTÓK AJÁNLÁSÁVAL A MOL Dynamic prémium motorolajcsaládját

Részletesebben

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO

Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO Sorszám Áruház Megye Város Cím TESCO 1 Tesco Veszprém Ajka 8400 Ajka, Fő út 66. 2 Tesco Bács-Kiskun Baja 6500 Baja, Gránátos u. 11. 3 Tesco Nógrád Balassagyarmat 2660 Balassagyarmat, Mikszáth Kálmán u.

Részletesebben

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS SZERVIZEK VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS A világ vezető járműgyártóinak OE beszállítójaként árképzési versenyre léphetünk az OE alkatrészek terén a fő autókereskedőkkel. MINŐSÉGI TERMÉKEK A Textar az innovációra

Részletesebben

SpeedForce 50 Teljes áttekintés

SpeedForce 50 Teljes áttekintés SpeedForce 50 Teljes áttekintés 1. Sisaktartó szerszámkészlettel 2. Csomagakasztó 3. Üzemanyag olaj tároló burkolat 4. Akkumulátor és biztosíték 5. Gyújtáskapcsoló, kormányzár 6. Fékfolyadék tartály 7.

Részletesebben

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS

ORSZÁGOS KÖZTERÜLETI PARKOLÁSI ZÓNAADATBÁZIS Város Zóna Szezon Üzemidő Üzemidő Üzemidő Hétfő - Péntek Szombat Vasárnap Max. parkolási idő Személygépkocsi díj Megjegyzés Budapest I. KERÜLET 3016 01.02-12.23 180 perc 440 Ft/óra Budapest I. KERÜLET

Részletesebben

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz

Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Város Zónakód Aktuális szezon munkanapon szabadnapon munkaszüneti napon Max. parkolási idő Személygépkoc Motor Kistehergépjármű Tehergépjármű Busz Ajka 8401 Jan 02 - Dec 24 07:00-17:00 07:00-12:00 - -

Részletesebben

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett Az Ön márkaszervize: A programban hirdetett árak ajánlott fogyasztói árak. A program 2009. július 1-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, minden 4 évesnél régebbi 1.0, 1.2, 1.4

Részletesebben

RECHNITZER JÁNOS mint fentebb jeleztük újabb szervezetek jöttek létre. Vidéken csökkent az intézmények száma, míg a fővárosban kisebb mértékben emelkedett, ugyanakkor megnőtt az intézményi méret, nagyobb

Részletesebben

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N

Megye Ir.sz Város Utca/házszám GPS E GPS N Fejér 2457 Adony 6.sz. főút 47.130488 18.865122 Veszprém 8400 Ajka Fõ út 47.112216 17.555332 Pest 2170 Aszód Pesti út 3. 47.649330 19.470080 Bács-Kiskun 6430 Bácsalmás Backnang u. 7. 46.124010 19.344340

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S )

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, , 2014/S ) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:256368-2014:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2014/S 143-256368 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427, Fényes

Részletesebben

Hosszan tartó megbízhatóság.

Hosszan tartó megbízhatóság. Hosszan tartó megbízhatóság. WWW.OKTRUCKS.COM OK TRUCKS, használt járművek átfogó kínálata a vezető gyártóktól, az IVECO garanciájával, valamint szolgáltatások és üzleti megoldások teljes skálájával. Rólunk

Részletesebben

Garanciális igény elbírálását az alkatrész importőrének szakembere végzi. Ő dönthet;

Garanciális igény elbírálását az alkatrész importőrének szakembere végzi. Ő dönthet; Garancia: Garanciális igény benyújtásához szükséges feltételek: v - számla az alkatrészről - szakműhely számlája vagy munkalapja az alkatrész beszereléséről - forgalmi engedély fénymásolata - garanciális

Részletesebben

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet

Pest megye. Név cím telefonszám Budapet Név cím telefonszám Budapet 1047 Budapest Váci u. 61-63. 1/272-1150 1103 Budapest Gyömrői u. 1-5. 1/357-6660 1083 Budapest Práter u. 44-48. 1/299-0377 1164 Budapest Vidám vásár u. 36. 1/402-3990 Fogarasi-Buda

Részletesebben

www.emos.eu Karácsonyi világítás katalógus

www.emos.eu Karácsonyi világítás katalógus www.emos.eu Karácsonyi világítás katalógus 2014 Klasszikus fényfüzérek 230 V h 5m 44 ZY0807 15 34 080 070 5W ZY0803 15 34 080 030 12 m, 120 LED 7W ZY0802 15 34 080 020 ZY0804 15 34 080 040 18 m, 180 LED

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló

Részletesebben

A korszerű motorfelújítás. A modern kori gordiuszi csomó

A korszerű motorfelújítás. A modern kori gordiuszi csomó A korszerű motorfelújítás A modern kori gordiuszi csomó Miért van szükség motorfelújításra? Használatból eredő kopás Miért van szükség motorfelújításra? Rendkívüli meghibásodás Hol lehet alkalmazni a motorfelújítást?

Részletesebben

AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG

AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG EGYÜTT KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT! AdBlue KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT A járművekre vonatkozó károsanyag kibocsátási normák folyamatosan szigorodnak. A jármű- és motorgyártók többsége

Részletesebben

Motor-Life Motor-Life

Motor-Life Motor-Life A fémnemesítő Mi a Motor-Life? A Motor-Life egy speciális kenőanyag. Másképpen működik mint a hagyományos kenőanyagok. Nem képez plusz rétegeket a fémen. Egy diffúzió során bekerül a fém felső rétegeibe.

Részletesebben

2017. augusztus. Készülék árlista

2017. augusztus. Készülék árlista 2017. augusztus Készülék árlista 1 / 13 Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13 Érvényesség: 2017. 08. 01-től 08. 31-ig, illetve

Részletesebben

IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest

IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest IrányítószámTelepülés 1011 Budapest 1012 Budapest 1013 Budapest 1014 Budapest 1015 Budapest 1016 Budapest 1021 Budapest 1022 Budapest 1023 Budapest 1024 Budapest 1025 Budapest 1026 Budapest 1027 Budapest

Részletesebben

Magyarországon élő ember (a teljes felnőtt lakosság hét ezreléke) kényszerül majd valamennyi időt utcán vagy hajléktalan szállón éjszakázni.

Magyarországon élő ember (a teljes felnőtt lakosság hét ezreléke) kényszerül majd valamennyi időt utcán vagy hajléktalan szállón éjszakázni. Előrejelzések a Február Harmadika kutatás sorozat adatainak a felhasználásával PROGNÓZIS Nr. 1. 2012-2018 tartó időszakban előreláthatóan 58.500 Magyarországon élő ember (a teljes felnőtt lakosság hét

Részletesebben

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE

A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A KIVÁLÓ MINŐSÉG TÖRTÉNETE A MANN+HUMMEL cégcsoportba tartozunk egy olyan konzorciumba, mely a szűrési technológiák terén világelső pozíciót tölt be. Az általunk gyártott szűrők 1982 óta vannak jelen a

Részletesebben

Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com

Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com Válassza a megfelelő autólámpát! automotive.tungsram.com A Tungsram, Európa egyik legmeghatározóbb világítótest márkája, a GE Lighting európai, közel-keleti, afrikai, törökországi, valamint a Global Automotive

Részletesebben

A Médiatanács 690/2015. (VI. 16.) számú döntésével módosított 1195/2014. (XII.16.) számú döntése egységes szerkezetben 2015.

A Médiatanács 690/2015. (VI. 16.) számú döntésével módosított 1195/2014. (XII.16.) számú döntése egységes szerkezetben 2015. A Médiatanács 690/2015. (VI. 16.) számú döntésével módosított 1195/2014. (XII.16.) számú döntése egységes szerkezetben 2015. július 1-től Műsorterjesztési platformok: M1 DVB-T (HD) DVB-S2 (HD) on-line,

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

A Médiatanács 1612/2015. (XII. 15.) sz. döntése

A Médiatanács 1612/2015. (XII. 15.) sz. döntése A Médiatanács 1612/2015. (XII. 15.) sz. döntése Műsorterjesztési platformok: M1 DVB-T (HD) DVB-S2 (HD) on-line, egyidejű streaming a fentiekkel azonos földrajzi lefedettség mellett Az M1 médiaszolgáltatás

Részletesebben

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu]

Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Címkereső / Utcakereső - Házszámszintű térkép és címkereső - 150 magyar város részletes térképe itt! [Térképnet.hu] Az utcakereső szolgáltatás segítségével könnyen megtalálhatja a keresett címet! Csak

Részletesebben

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Danfoss NAGYKERESKEDŐK CÍMLISTÁJA (Fűtéstechnika)

Danfoss NAGYKERESKEDŐK CÍMLISTÁJA (Fűtéstechnika) Érvényes: 2006. december 1-től Baja MART Mestercentrum 6500 BAJA (79) 524-180 (79) 524-182 Ipartelepi út 2. (79) 524-181 Balatonlelle MART Mestercentrum 8638 BALATONLELLE (85) 550-192 (85) 550-193 Rákóczi

Részletesebben

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek

Lansinoh termékeket forgalmazó Rossmann üzletek 2740 Abony, Kossuth tér 4. 8400 Ajka, Szabadság tér 14. 2170 Aszód, Kossuth Lajos u. 15. 6500 Baja, Csermák Mihály tér 4. 2660 Balassagyarmat, Rákóczi út 34-36. 8230 Balatonfüred, Jókai M. út 17. 4060

Részletesebben

MOL DYNAMIC PRÉMIUM MOTOROLAJOK DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT

MOL DYNAMIC PRÉMIUM MOTOROLAJOK DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT PRÉMIUM MOTOROLAJOK DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT DUÁLIS VÉDŐRÉTEG EXTRÉM IGÉNYBEVÉTEL ESETÉN FOLYADÉKFILM NORMÁL TERHELÉS MELLETT DINAMIKUS DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA (DDF) MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

A bankkártyás adófizetés szabályai

A bankkártyás adófizetés szabályai Tájékoztató a bankkártyás adófizetésről: így fizethet adót bankkártyával! A berkalkulato r.net oldalán összegyűjtöttük azokat a NAV által közétettbankkártyával történő adófizetéshez szükségesek 2011-ben.

Részletesebben

MOL ESSENCE MOTOROLAJOK

MOL ESSENCE MOTOROLAJOK MOL ESSENCE MOTOROLAJOK DÍZELMOTOROKHOZ IS! SZABAD GYÖKÖK A MOTOR EGYIK LEGFŐBB ELLENSÉGE A korszerű, magas hőmérsékletű motorok erősen igénybe veszik a motorolajokat. Az égéstermékek káros összetevőivel

Részletesebben

VALVOLINE A VILÁG ELSŐ KENŐANYAG MÁRKÁJA

VALVOLINE A VILÁG ELSŐ KENŐANYAG MÁRKÁJA VALVOLINE Motorkerékpár olajok A VILÁG ELSŐ KENŐANYAG MÁRKÁJA 2. OLDAL KÉTÜTEMŰ MOTORKERÉKPÁR OLAJOK Megnövelt teljesítmény korszerű motorok számára A kétütemű (2T) motorkerékpár-olajokat úgy terveztük,

Részletesebben

Megyei jogú városok. 2011. évben alkalmazott épületek. adóztatással kapcsolatos adatai. Forrás: MJV önkormányzati adóhatóságai

Megyei jogú városok. 2011. évben alkalmazott épületek. adóztatással kapcsolatos adatai. Forrás: MJV önkormányzati adóhatóságai Megyei jogú városok 2011. évben alkalmazott épületek (egyéb építmények, lakások) adóztatással kapcsolatos adatai Forrás: MJV önkormányzati adóhatóságai Megyei jogú városok 2011. évi építményadó előírásai

Részletesebben

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán!

Főoldal. Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Főoldal Üdvözöljük a Danielisz Autóalkatrész Kereskedés weboldalán! Vállalkozásunk bontott, után gyártott, és gyári új alkatrészek forgalmazásával, gépkocsik javításával-szervízelésével, roncs és bontott

Részletesebben

MOL DYNAMIC PRÉMIUM MOTOROLAJOK DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT

MOL DYNAMIC PRÉMIUM MOTOROLAJOK DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT PRÉMIUM MOTOROLAJOK DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA A MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNYÉRT DUÁLIS VÉDŐRÉTEG EXTRÉM IGÉNYBEVÉTEL ESETÉN FOLYADÉKFILM NORMÁL TERHELÉS MELLETT DINAMIKUS DUÁLFILM-TECHNOLÓGIA (DDF) MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

Natúr modullal rendelkező dm üzletek

Natúr modullal rendelkező dm üzletek 1053 Budapest, Királyi Pál u. 20. B 1011 Budapest, Batthyány tér 5-6. 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 138. 1024 Budapest, Lövőház utca 1-5. Mamut II. 1027 Budapest, Margit krt. 50-52. 1026 Budapest, Pázsit

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV)

Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Lenovo Ideapad YOGA3 PRO 80HE00MCHV (80HE00MCHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core M Processzor

Részletesebben

Készleten lévő Fiat modellek akciós árlistája 4 év/200.000 km ajándék garanciával

Készleten lévő Fiat modellek akciós árlistája 4 év/200.000 km ajándék garanciával Linea Linea 1.4 8V Active 03090116 Nikko - Budapest 632 - fekete 009,025,195,210,980 3 905 000 903 560 3 001 440 Linea Linea 1.4 8V Active 03099552 Néro M5 - Budapest 612 - ezüst 009,025,195,210,450,980

Részletesebben

Jóváhagyások és specifikációk

Jóváhagyások és specifikációk Jóváhagyások és specifikációk Gyártómvi elírások BMW BMW speciális olaj BMW LL-98 BMW LL-01 BMW LL-04 Benzinüzem jármvekhez 1998-as évjáratig. Könnyolaj. Benzinüzem nyújtott szerviz intervallumos jármvekhez

Részletesebben

A felsőoktatás regionalitása

A felsőoktatás regionalitása A felsőoktatás regionalitása Prof. Dr. Rechnitzer János egyetemi tanár, rektor helyettes Széchenyi István Egyetem, Győr III. Országos Marketing Konferencia Pécs, 2010. október 20-21. Új helyzet, új környezet

Részletesebben

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei ZF TERMÉKEK Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás elemei, alkatrészei ZF Lenksysteme A ZF 1932-ben kezdte meg a kormányművek gyártását az amerikai Ross Gear & Tool társaság licensze alapján. 1950-ben

Részletesebben

A Médiatanács 1326/2018. (XII. 4.) számú döntésének melléklete: a közszolgálati médiaszolgáltatások által használt médiaszolgáltatási lehetősége

A Médiatanács 1326/2018. (XII. 4.) számú döntésének melléklete: a közszolgálati médiaszolgáltatások által használt médiaszolgáltatási lehetősége A Médiatanács 1326/2018. (XII. 4.) számú döntésének melléklete: a közszolgálati médiaszolgáltatások által használt médiaszolgáltatási lehetősége M1 DVB-T (HD) DVB-S2 (HD) a fentiekkel azonos földrajzi

Részletesebben

OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46

OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46 OREX_Frühling_2011_Folder_RZ.indd 1 18.03.11 13:46 1 Beköszönt az új arany korszak! 1001010 kb. 42cm 37.790 Ft REGISZTRÁLT MÁR? 1038589 gyémántokkal, össz. kb. 0,12ct.** és zafírokkal 57.990 Ft 1038581,

Részletesebben

Olajcserekészlet ZF 5HP/6HP automata sebességváltóhoz

Olajcserekészlet ZF 5HP/6HP automata sebességváltóhoz A forró olaj égési sérüléseket okozhat. Könnyű, ill. közepes sérülés lehetséges. Viseljen védőszemüveget. Viseljen védőkesztyűt. Viseljen védőruhát. Az elektrosztatikus kisülés (ESD) anyagi károkat okozhat.

Részletesebben

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort.

Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ. Prémium kategóriás fékezési komfort. Q+ CSILLAPÍTÓ ALÁTÉTLEMEZ Prémium kategóriás fékezési komfort www.textar.com PLUSZPONTOK. A Q+ meggyőző tulajdonságai+ Súrlódásos csillapítás a felületi textúra által Felragasztott lemez nem kell felhelyezni

Részletesebben

VKMA 01121 Műszaki adatlap - 2011. december

VKMA 01121 Műszaki adatlap - 2011. december AUDI A2, SEAT Altea, Altea XL, Arosa, Cordoba, Cordoba ferdehátú, Cordoba Vario, Ibiza III IV V, Inca, Leon, Toledo II, SKODA Fabia, Fabia ferdehátú, Fabia kombi, Octavia, Octavia kombi, Praktik, Roomster,

Részletesebben

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája

VEKOP kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája VEKOP-1.2.3-16 kódszámú Mikro-, kis-, és középvállalkozások versenyképességének növelése Pest megyében Hitelprogramban résztvevő MFB Pontok listája Közép-Magyarország Budapest 1015 Budapest Hattyú utca

Részletesebben

FIGYELEMFELHÍVÁS A NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ BÉRLŐI SZÁMÁRA

FIGYELEMFELHÍVÁS A NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ BÉRLŐI SZÁMÁRA FIGYELEMFELHÍVÁS A NEMZETI ESZKÖZKEZELŐ BÉRLŐI SZÁMÁRA A Nemzeti Eszközkezelő 2019. március 31 ig tájékoztató levelet küldött bérlőinek, amelyben felajánlotta az arra jogosultak számára azt, hogy eddigi

Részletesebben

Opel-Daewoo-Chevrolet Alkatrész szaküzlet

Opel-Daewoo-Chevrolet Alkatrész szaküzlet 96602519 Spark Ablakemelõ kapcsoló 1 gombos jobb elsõ 8.270 Ft 96602518 Spark Ablakemelõ kapcsoló 2 gombos bal elsõ 15.060 Ft 96190259UT Spark Ablakmosó szivattyú 1.990 Ft 96190259 Spark Ablakmosó szivattyú

Részletesebben

alkatrészeket! A Reman alkatrészek ára is rendkívül kedvező. További információkat a 10. oldalon található márkakereskedői hálózatunknál kaphat.

alkatrészeket! A Reman alkatrészek ára is rendkívül kedvező. További információkat a 10. oldalon található márkakereskedői hálózatunknál kaphat. 2016/3. KÖSZÖNTŐ Ön milyen szempontok szerint választja ki járművét? Hatékony, magas teljesítményű, de mégis környezetbarát megoldást keres? Az IVECO mindezt biztosítja az Ön számára a jármű egész élettartama

Részletesebben

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2.

6500 Baja, Déri Frigyes sétány Budapest, Bajcsy- Zsilinszky Endre út Budapest, Erzsébet krt. 2. Megye CIB bankfiók neve Nyitvatartás Cím Kutya behozható Megjegyzés/ kiegészítés Budapest Allee Fiók H: 10.00-18.00 K: 10.00-18.00 Sz: 10.00-18.00 Cs: 10.00-18.00 P: 10.00-18.00 Allee Bevásárlóközpont

Részletesebben

TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai

TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai TESCO - FRIESLANDCAMPINA Kalandozz a Pöttyös ízekkel és szerezd meg a Plüss Pajtikat! nyereményjáték részvételi szabályai 1. Jelen szabályzat a FrieslandCampina Hungária Zrt. (Cg.01-10-047784; székhely:

Részletesebben

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu

7621 Pécs, Apáca u. 6. Baranya Megyei Igazgatóság Állampénztári Iroda. (+36-72) 421-400 api.bar@allamkincstar.gov.hu A állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálatainak elérhetősége és nyitva tartása Baranya Megyei Baranya Megyei Baranya Megyei Bács-Kiskun Megyei Bács-Kiskun Megyei Békés Megyei Békés Megyei Békés Megyei Borsod-Abaúj-Zemplén

Részletesebben

Netfone Telecom Kft. Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13

Netfone Telecom Kft. Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13 Készülék árlista 2017. szeptember 1 / 13 Időszakos mobiltelefon akció.2 Mobiltelefon ajánló..3 Teljes mobiltelefon lista.8 Táblagép és hálózati eszköz lista 13 Érvényesség: 2017. 09. 01-től 09. 30-ig,

Részletesebben

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek

OPTIMAL MIDI. Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar. Autószerelő műhelyek Gumis műhelyek MII Mini OPTIMAL SGS 360 3/8 SGS 430 1/2 SGS 850 1/2 Felhasználási terület Motorok és felépítmények Fémipari szerelvények Építőipar Javító és összeszerelő műhelyek Karosszériák, felépítmények Fémipari

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

Opel-Daewoo-Chevrolet Alkatrész szaküzlet

Opel-Daewoo-Chevrolet Alkatrész szaküzlet 96237238 Nubira1 Ablakemelõ kapcsoló bal elsõ 4-es 19.530 Ft 96190207 Nubira1 Ablakemelõ motor bal 24.900 Ft 96190259UT Nubira1 Ablakmosó szivattyú 1.990 Ft 96190259 Nubira1 Ablakmosó szivattyú 3.300 Ft

Részletesebben

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ

DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ DATALOGIC POWERSCAN PBT9530-DPM VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Datalogic PowerScan PBT9530-DPM vonalkód olvasó A Datalogic PowerScan PBT9530-DPM mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót,

Részletesebben

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY

KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY KORSZER TECHNIKÁVAL A MOZGÁSKORLÁTOZOTT EMBEREKÉRT KÖZHASZNÚ ALAPÍTVÁNY R ö v i d í t v e : K o r s z e r ű T e c h n i k a A l a p í t v á n y ( K T A ) A MEOSZ akadálymentesítési, közlekedési és technikai

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT.

Cégbemutató DIMEL BÚTOR KFT. Cégbemutató Egyedi bútorgyártással 1997-ben kezdtem el foglalkozni. Ügyfélkörünk lakossági és közületi megrendelőkből áll. Referenciánkban kisbútoroktól kezdve, családi házak teljes bebútorozásán át, irodaházak

Részletesebben

SZEZONÁLIS AJÁNLATAINK

SZEZONÁLIS AJÁNLATAINK SZEZONÁLIS AJÁNLATAINK Április 1. augusztus 25. INTERSPAR ÁRUHÁZAINKBAN, CSAK RENDELÉSRE! AJÁNLATUNK 2018. ÁPRILIS 01. ÉS AUGUSZTUS 25. KÖZÖTT ÉRVÉNYES. ADRIA kombi fémfalas 99.999 Ft Méret: 350 x 90 cm

Részletesebben

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni:

A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: A készülékeket online és az alábbi boltjainkban tudod megvásárolni: 1 Allée 1117, Budapest Október 23. u. 8-10 +36 20 6208 180 H-SZO: 10:00-21:00 V: 10:00-19:00 Astoria 1075, Budapest Károly krt. 3/a.

Részletesebben

NYOMÓGOMBOS KÉSZÜLÉKEK

NYOMÓGOMBOS KÉSZÜLÉKEK NYOMÓGOMBOS KÉSZÜLÉKEK Klasszikus kialakítás Könnyű kezelhetőség Kedvező vételár Kiemelkedően hosszú üzemidő EVOLVEO EP-500 NAVON MIZU BT-60 NAVON MIZU BT-180 NOKIA 130 SOS gomb egy telefonszám azonnali

Részletesebben

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma. T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő

Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma.  T-Pont üzletek Cím Telefonszám Faxszám Nyitvatartási idő Ügyfélkapcsolati helyek, valamint felügyeleti szervek elérhetősége Az ügyfélkapcsolati helyek nyitvatartási ideje és telefonszáma Lakossági ügyfelek részére Ügyfélszolgálat megnevezése Lakossági 1412 ügyfélszolgálat

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL LÉGKONDICIONÁLÓ: KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A légkondicionálás egész évben kellemesebbé teszi az utazást. Kánikulában

Részletesebben

Fontos információk a szezonális gumi átszerelésről

Fontos információk a szezonális gumi átszerelésről Fontos információk a szezonális gumi átszerelésről Tisztelt Ügyfelünk! Ezúton értesítjük, hogy a szezonális gumiabroncs cserét cégünk a gumiszervizeiben végzi el. A gyors és egyszerű ügyintézés érdekében

Részletesebben

Mucsi Balázs Sándor főigazgató Pelyhéné Bartha Irén főigazgató 2015.06.15 Dr. Varga Zoltán Balázs 2015.06.15

Mucsi Balázs Sándor főigazgató Pelyhéné Bartha Irén főigazgató 2015.06.15 Dr. Varga Zoltán Balázs 2015.06.15 BAJAI SZAKKÉPZÉSI 6500 Baja, Petőfi Sándor utca 1 12.) 2015.06.15 Korm. rendelet Virág Tibor főigazgató BÉKÉSCSABAI SZAKKÉPZÉSI 5600 Békéscsaba, Gyulai út 32/1 BERETTYÓÚJFALUI SZAKKÉPZÉSI BUDAPESTI GAZDASÁGI

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

Osztott rendszerû klímaberendezések

Osztott rendszerû klímaberendezések Osztott rendszerû klímaberendezések INNOVATION IS LIFE A HISENSE Air-Conditioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója. Éves szinten több millió darab légkondicionáló

Részletesebben

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ

ZEBRA DS8178 VONALKÓD OLVASÓ VONALKÓD OLVASÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra DS8178 vonalkód olvasó A Zebra DS8718 mérsékelt áron kínál egy nagy teljesítményű vonalkód leolvasót, 36 hónap garanciával. A kiskereskedelemi értékesítési helytől

Részletesebben

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája

Bővített mosás modullal rendelkező dm üzletek listája B 6500 Baja, Eötvös u. 5 2660 Balassagyarmat, Zichy utca 2. 8220 Balatonalmádi, Baross utca 2. Tulipán udvar 8630 Balatonboglár, Klapka u. 4. 8230 Balatonfüred, Jókai u. 15. 5630 Békés, Kossuth utca 3.

Részletesebben

CSÚCSMINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL

CSÚCSMINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL 2 3 CSÚCSMINŐSÉG KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Az autó nem csak praktikus eszköz, hanem szenvedély is. A motor a legjobbat érdemli. Ez az alapgondolat vezérelte mérnökeinket az A.Z. Meisterteile kenőanyagok megalkotásakor.

Részletesebben