Az új 900 Vario. Többet tud. Jobban csinálja! Az új 800 Vario. Átgondolt. Minden részlete!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az új 900 Vario. Többet tud. Jobban csinálja! Az új 800 Vario. Átgondolt. Minden részlete!"

Átírás

1 Az új 900 Vario. Többet tud. Jobban csinálja! Az új 800 Vario. Átgondolt. Minden részlete! A Fendt traktorok 800 és 900-as gyártási sorozatai a 200 LE feletti teljesítménykategóriában, 33% piaci részesedéssel - Nyugat- és Közép-Európa abszolút piacvezetıi. Egyik mezıgazdasági gépgyártó sem ismeri olyan jól a mezıgazdásági bérvállalkozások és nagy gazdaságok igényeit és követelményeit, mint a Fendt, aki ezen ismeretet képes ütıképesen, hatékonyan és megbízhatóan a termelésbe is átvinni. Ennek is köszönhetı, hogy a jelenlegi traktorszériák közül a Fendt 936 Vario és a 828 Vario, a saját LE osztályukban az aktuális DLG Powermix teszt világbajnokai a hatékonyság tekintetében. Annak érdekében, hogy professzionális mezıgazdasági vállalkozásoknak ma és a jövıben is kimagaslóan hatékony, nagy teljesítményő traktorokat kínálhasson, az AGCO/Fendt tekintettel a folyamatosan növekvı elvárásokra, úgy döntött, hogy a 900 és 800-as gyártási sorozatok csúcsmodelljeit tovább optimalizálja. A 2013-as Pressecamp sajtóeseményen elıször mutatta be nagytraktor családját a mezıgazdasági gépgyártó: az új 900 és 800 Variot. Nagyobb dinamika a dupla töltéses koncepció által Egyik gyártó sem helyezett még olyan nagy hangsúlyt az átfogó vezetıi biztonságra és vezetési dinamikára, mint az AGCO/Fendt. A precízen összehangolt hajtáslánc, a megnövelt menet- és fékezési biztonság, egy tovább optimalizált kormányzási viselkedés, és számos biztonsági és asszisztencia-rendszer érezhetıen tehermentesítik a vezetıt és teljesen új vezetési élményt nyújtanak. Mindezt egy iránymutató, hatékony össz-koncepció által érjük el, amely számos, optimálisan egymásra hangolt változtatásból áll. Pontosan 63 ilyen változtatás törént a 900 Vario és 54 a 800 Vario esetében.

2 A két eltérı teljesítményő sorba kapcsolt nagy turbófeltöltı, valamint egy kiegészítı töltılevegıhőtı nagyobb dinamikát, robosztusságot és hatékonyságot kölcsönöz az új hathengeres motornak. A dupla töltés optimalizálja a teljesítménykinyerést és az üzemanyag felhasználását a csökkentett fordulatszám-tartományban. A kiegészítı töltılevegı-hőtı gondoskodik a jobb égésrıl és a jobb üzemanyag-hatékonyságról. A legjobb összkoncepcióhoz nagy értékő motor és hajtómőhőtı-rendszer tartozik, valamint acéldugattyúk, amelyek kiváló szilárdságot és hosszú élettartamot ígérnek. A különleges innováció részét képezi a mellsı szélvédıtörlı, 300 fokos törlési szöggel. Ezzel a vezetı elsı alkalommal élvezheti a mindenre kiterjedı igazán szabad rálátást a kerekekre és az mellsı emelımőre függesztett munkaeszközökre. A főthetı és a vezetıfülkébe beragasztott szélvédıvel és az opcionálisan választható többrétegő biztonsági üveggel a vezetı nagyobb menetbiztonságot és komfortot élvezhet. További javulás történt a részletekben. A lezárható motorháztetı, valamint annak jelentıs mértékben megnövelt kinyitási szöge például jobb hozzáférést biztosít. Fendt SCR passzív dízel részecskeszőrıvel és AGR-rel Az AGCO az új Fendt 800 Vario-val és 900 Vario-val olyan traktorokat kínál, melyek a 2014 januárjától életbe lépı füstgáz-kibocsátási normát (4/Tier 4Final) teljesítik. Ezért a mezıgazdasági gépgyártó az SCR technológiát amely a kipufogógáz AdBlue karbamid oldattal történı utókezelését jelenti továbbfejlesztette egy passzív részecskeszőrıvel és egy külsı füstgáz-visszavezetıvel. A Fendt a költséges motortechnológiához és az SCR-technológiához kapcsolódva passzív részecskeszőrıt (DPF) kínál, mely rendkívüli mőszaki értéket, hatékonyságot és üzemanyagtakarékos megoldást jelent. A passzív regeneráció a kipufogórendszerben további üzemanyag hozzáadása nélkül történik. Összehasonlítva a piacon jelenlévı két másik rendszerrel, az aktív részecskeszőrıs SCR-rel (aktív DPF+SCR), és az SCR only-val, amelyek szintén megfelelnek az új füstgáz-kibocsátási normának (4/Tier 4Final), a Fendt rendszerével a lehetı legkisebb összesített üzemeltetési költségszintet érhetjük el.

3 A motorhőtési teljesítmény növelése, valamint a ford/min-re (900 Vario) csökkentett névleges fordulatszám és a motorjelleg-görbe alapján vezérelt AdBlue folyadék befecskendezése, hozzájárulnak a mérséklıdött üzemanyag és AdBlue felhasználáshoz. Emellett fontos még megemlítenünk a példamutató környezettudatosságot, amire a 90 százalékkal kevesebb részecske- és nitrogénoxid kibocsátás szolgál bizonyítékul. Intelligens hidraulika alacsony energiaigényő koncepcióval A hidraulikarendszer egyike azon kulcsfontosságú rendszereknek, amelyek a traktor használhatóságát meghatározzák. Ugyanakkor az egész rendszerben ez az egyik legnagyobb energia-felhasználó is. Eddig a hidraulikarendszerben a nyomásért a kormányhidraulika-segédszivattyú, mint állandó geometriájú (szállítású) szivattyú gondoskodott. Az új Fendt 900 és 800 Vario traktoroknál ezt a feladatot egy új, rendkívül hatékony változtatható geometriájú axiál-dugattyús szivattyú veszi át, amely csak annyi nyomást enged, amennyi valóban szükséges. Ez a rendszer szintén az üzemanyag-megtakarítási összkoncepciót támogatja. A hajtómő nagyobb terhelhetısége és hosszabb élettartama A Vario hajtómő robosztusságát és karbantarthatóságát szintén optimalizálták. A 933 Vario típustól felfelé az erısített szivattyúház éppúgy hozzájárul a nagyobb terhelhetıséghez, mint a Forma 1-es autókból átvett a hidraulika-szivattyún található teljesen új hengergörgıs csapágy. A görgık nagyobb terhelhetısége és a meghosszabbítása révén a hidraulikaszivattyú élettartama jelentıs mértékben megnövekedett. Egy a hajtómőolaj-hőtıvel összeköttetésben lévı külön hıcserélı gondoskodik az optimális szintre csökkentett üzemi hımérsékletrıl, ami jobb kenıképességet és növelt élettartamot biztosít. A traktor jobb oldalán lévı új szervizbarát hajtómő mérıpont kialakítással jelentıs idıt takaríthat meg, és ennek következtében a traktor gyorsabban munkába állhat a szerviz után. A fontos hajtómőparaméterek mérése következtében elfelejtheti a körülményes kerék le- és felszerelést, és a jármő újból gyorsan az Ön rendelkezésére állhat.

4 Nagyobb vonóerı és vezetési biztonság, kisebb talajtaposás: VarioGrip az új abroncsnyomás szabályozó rendszer A LE nem ér semmit, ha nem vagyunk képesek a talajra átadni. Egyik gyártó sem kínál olyan termékelınyöket, melyek a VarioGrip-pel járnak. A VarioGrip egy tökéletesen a jármőbe integrált keréknyomás-szabályozó rendszer, amely a 800 és 900 Vario esetében opcionálisan elérhetı. Az elınyökhöz tartozik a nagyobb vonóerı, a kisebb gördülési ellenállás, a kisebb üzemanyagfogyasztás, valamint a jelentısen megnövekedett menetbiztonság a közutakon. Ezzel a védett és szabadalmaztatott konstrukcióval, a nagy teljesítményő kompresszor jóvoltából megrövidül az abroncsok feltöltési ideje, a hosszú élettartam és munkabiztonság garantált, illetve a mőszaki megoldásnak köszönhetıen a sőrített levegı vezetékeinek leszakadása kizárt. Ezzel együtt csökken a talajra gyakorolt nyomás, ami növeli a talaj termékenységét. Ez abban mutatkozik meg leginkább, hogy megnövekszik a talaj vízáteresztı képessége, az jobban szellızik, könnyebben rá lehet hajtani és végül egészséges talajélet alakul ki. Ezen felül a vezetı a VarioGrip-pel ugyanakkora LE teljesítmény mellett 15%-kal nagyobb vonóerıt érhet el. Ez azt jelenti például, hogy a vezetı egy 936 Vario-val ugyanazt a vonóteljesítmény-értéket éri el, mint egy 40 LE-vel erısebb traktor, amely nem ezzel a technológiával dolgozik. A VarioGrip-et kényelmesen, tengelyenként két beállítási értékkel szabályozhatja a Variotronic-on keresztül. Vezetıfülke és vezetési kényelem, akárcsak egy személyautóban A Fendt a modern X5 vezetıfülkében a már megszokott módon tökéletes munkafeltételeket kínál, amelyet a cég az új nagytraktorokban tovább optimalizált. A már sok tesztben dícsért FendtReaction kormányrendszert, a kormányszervó újrahangolásával ismételten továbbfejlesztették és precízebbé vált, ezáltal a traktor egyenes tartása tovább javult párhuzamosan pedig a kormányzási komfort és dinamizmus tovább tökéletesedett legyen szó bármilyen vezetési szituációról. A nagyobb vezetıi kényelemhez tartozik a klímaberendezés is, megnövelt hőtési teljesítménnyel és csökkentett üzemanyag-felhasználással, valamint az opcionálisan kapható VarioActive kormányrásegítı, amely fele akkora kormányelfordítással ugyanolyan kormányzást biztosít, mint amit a személygépkocsik.

5 Ezen felül automatikus fényérzékelık gondoskodnak a kezelıelemek kényelmes megvilágításáról, így minden adat könnyen és pontosan leolvasható. Nagyobb vezetıi biztonságot kínál a hallható kattogó index-hang. Szintén új a külsı sőrített levegıvel ellátott ülésrugózás. A légkompresszor használatával nincs szükség többé belsı üléskompresszorra - az ülés felpumpálása zajmentesen történik. A karbantartást jelentısen megkönnyíti a hőtırendszer automatikus tisztítása az opcionálisan választható irányváltó ventillátorral. Minden funkció, mint pl. a traktor- és eszközvezérlés, a kamerafunkció, a dokumentáció és a nyomvonalvezetés integrálása jóvoltából a Fendt egyedülálló Variotronic koncepciója egy új, innovatív fejlesztésen ment keresztül, aminek következtében még vonzóbb és változatosabb lett. Most a 10.4 colos változatban egy karcmentes, teljes üveg felülető okostelefon-optika található LED háttérvilágítással, amely jelentısen jobb olvashatóságot biztosít. Ehhez jön a 4-es faktorra növelt Bluetooth teljesítmény, amellyel a vezetı a traktor és a feladat adatait a táblatörzskönyvrıl vezeték nélkül elküldheti az irodába. Az új elektromos asszisztencia-rendszer, az automatikus szekcionálás-kapcsoló 24 szekcióval (SectionControllal), az új VarioGuide light párhuzamvezetı alapverziója, az Agcomannd telemetrikus rendszer, a Variodoc Pro dokumentációs rendszer amely például a háttérben táblatörzskönyvet, üzemanyag-felhasználást és munkaidıt jegyez fel, vagy a 2.0-ás határterhelésautomatika a tökéletes motor- és hajtómő managementért, mind arról gondoskodnak, hogy az új nagytraktorok ismét a termelékenység mérföldkövei lehessenek. A feladat: A különbséget a nagyobb hatékonyság és a részletek kidolgozása adja Az új Fendt traktorok a következı teljesítménykategóriákban kaphatók: 800 Vario 220-tól 280 LEig és 900 Vario 270-tıl 390 LE-ig. Az AGCO/Fendt a fejlesztés során számos mőszaki intézkedést tett, amelyek mind egy célt szolgálnak: még nagyobb hatékonyságot és termelékenységet. A gyakorlatban ez hektáronként kevesebb felhasználást és kevesebb idıt, így kevesebb költséget jelent az elsı naptól kezdve, a teljes használati idın át. A hangsúly a számos egyedi részlet optimális beállításán van. Éppen úgy, mint egy nagy zenekarban, amely több csoportból áll, és amelyben minden zenész tökéletesen játszik a hangszerén, tökéletes összhangot teremtve. Mint az AGCO/Fendt nagytraktorai.

Extrém teljesítményő. gépek a kihívást jelentı körülményekhez. a csuklós billenıplatós teherautók új generációja www.moxy.no

Extrém teljesítményő. gépek a kihívást jelentı körülményekhez. a csuklós billenıplatós teherautók új generációja www.moxy.no E Extrém teljesítményő gépek a kihívást jelentı körülményekhez a csuklós billenıplatós teherautók új generációja www.moxy.no B A F E C D H G J I K K L A) Motor B) Sebességváltómő C) Elsı tengely differenciálmő

Részletesebben

Demonstrációs preparált gépjármő LD-carB -

Demonstrációs preparált gépjármő LD-carB - Demonstrációs preparált gépjármő LD-carB - Pl. Volkswagen Polo 1,4 16V/85LE Comfortline 1.) Mőszaki jellemzık: Gyártmány: Volkswagen Típus: Polo 1.4i 16V/85LE Comfortline+ Használati jelleg: limuzin személygépkocsi

Részletesebben

Scania Euro 6 az elsı motorok már készen állnak a piaci bevezetésre

Scania Euro 6 az elsı motorok már készen állnak a piaci bevezetésre Sajtóközlemény Világpremier: Scania Euro 6 az elsı motorok már készen állnak a piaci bevezetésre TECHNOLÓGIAI ÚJDONSÁGOK Euro 6 tehergépkocsi választék 440 és 480 lóerı A 440 és 480 lóerıs motorok a G-

Részletesebben

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö

Kverneland 150 B/S Variomat függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben. Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö függesztett váltvaforgató eke 3-5 fejes kivitelben Könnyü Robosztus Könnyen kezelhetö Könnyű, Robosztus, Egyszerűen kezelhető Kverneland 150 B/S Variomat Könnyű és robosztus függesztett váltva forgató

Részletesebben

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer.

Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. Konkrét adatokra van szüksége targoncaflottájának hatékony irányításához? A megoldás az ISM Online targoncaflotta információs rendszer. 1 2 Az ISM Online a targoncaflotta adatait összegyűjtő, megfigyelő

Részletesebben

Miért cserélné le a nyerő abroncsot?

Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Miért cserélné le a nyerő abroncsot? Sokoldalúság A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja Valóban sokoldalú, valóban többcélú A Bridgestone regionális abroncsainak új generációja az R-STEER

Részletesebben

Sövényvágás kiváló eredménnyel

Sövényvágás kiváló eredménnyel Sövényvágás kiváló eredménnyel 80 SÖVÉNYVÁGÓK SÖVÉNYVÁGÓK 81 ÚJ DIMENZIÓ A SÖVÉNYVÁGÓK FEJLESZTÉSÉBEN Smart Start Éles vágófogak Low Vib Rezgéscsillapítás Állítható hátsó fogantyú Automata start-stop kapcsoló

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

Kültéri, nagy teljesítményő LED Fényforrások

Kültéri, nagy teljesítményő LED Fényforrások Kültéri, nagy teljesítményő LED Fényforrások 120W, 50W, 30W 1 A Bricks Bits Kft. kifejezetten kültéri, valamint kültéri fényforrások belsı téren való felhasználási területén nagy teljesítményő lámpatestek

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Hengerőrtartalom 4485 cm 3 - direkt befecskendezéses - vízhőtéses 74 kw (102 LE)/2300 min -1

Hengerőrtartalom 4485 cm 3 - direkt befecskendezéses - vízhőtéses 74 kw (102 LE)/2300 min -1 DIECI AGRI MAX Rendeltetésszerő felhasználás: A Dieci Agri Max típusú teleszkópos rakodók kiváló segítıtársak az állattartó telepeken, szárítótelepeken és majori munkákban. Típustól függıen teherbírásuk

Részletesebben

Tartalom. 1. Goodyear Dunlop üdvözli az EUs abroncscímkét. 2. Alapok: Mirıl szól a címke? 3. Mi változik az új címkékkel?

Tartalom. 1. Goodyear Dunlop üdvözli az EUs abroncscímkét. 2. Alapok: Mirıl szól a címke? 3. Mi változik az új címkékkel? Abroncscímkézés 1 Tartalom 1. Goodyear Dunlop üdvözli az EUs abroncscímkét 2. Alapok: Mirıl szól a címke? 3. Mi változik az új címkékkel? 4. A címke nem árul el mindent: 3-15-50 5. Összefoglalás és kérdések

Részletesebben

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox

Proxes T1S Proxes T1R Proxes CF1. Proxes R888 R610 Proxes T1 Cleanprox 330-350 V1 VARIO V2 330 Rendkívül gazdaságos, hosszú futásteljesítményű gumiabroncs kiváló tapadási,és vízelvezetési tulajdonságokkal, mely nagy biztonságot ad nedves úton is. Alacsony gördülési ellenállása

Részletesebben

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel

Geberit vizelderendszer. Minden igénynek megfelel Geberit vizelderendszer Minden igénynek megfelel Előnyök egy kézből A Geberit vizelderendszert rugalmasság jellemzi: tökéletes megoldást nyújt bármely kívánság vagy építési helyzet esetén. A teljes körű

Részletesebben

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939

Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 2014 Fendt 900 Vario 927 930 933 936 939 2 Új Fendt 900 Vario 3 Többet tud Jobban csinálja A 900 Fendt Vario 1995 óta vezető traktor a nagyüzemi és bérvállalkozások piacán. Az új 900 Vario, 390 LE-s maximális

Részletesebben

Típus 26.6 TC 28.7 TC 28.9 TC 30.7 TC 30.9 TC Cikkszám 19030010 19030020 19030030 19030040 19030050 PERKINS 1104D-44T - 4 hengeres dízel Motor

Típus 26.6 TC 28.7 TC 28.9 TC 30.7 TC 30.9 TC Cikkszám 19030010 19030020 19030030 19030040 19030050 PERKINS 1104D-44T - 4 hengeres dízel Motor DIECI AGRI FARMER Rendeltetésszerő felhasználás: A Dieci Agri Farmer típusú teleszkópos rakodók kiváló segítıtársak az állattartó telepeken, szárítótelepeken és majori munkákban. CE minısítés közúti közlekedésben

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive.

mint A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO AZ ÚJ www.varta-automotive. www.varta-automotive.com mint AZ ÚJ A VARTA MINDENKI SZÁMÁRA TÖKÉLETES TELJESÍTMÉNYT NYÚJT. A VARTA ULTRA DYNAMIC ÉS A DYNAMIC TRIO Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com MINDIG JOBB: ENERGIA PRÉMIUM MINŐSÉGBEN

Részletesebben

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig

Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig Modellsorozat: BF 900 mm-tıl 2500 mm villahosszig és 5,0 t teherbírásig Villás kézi raklapemelı kocsi - BF sorozat Villahossz 900 mm-tıl 2500 mm-ig BF sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos használatra

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

A jármővek méreteire vonatkozó üzemeltetési mőszaki feltételek

A jármővek méreteire vonatkozó üzemeltetési mőszaki feltételek A jármővek méreteire vonatkozó üzemeltetési mőszaki feltételek A mezıgazdasági vontatóból vagy lassú jármőbıl és egy pótkocsiból álló jármőszerelvény hosszúsága a 18,00, a mezıgazdasági vontatóból és két

Részletesebben

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ

SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ SB VC ÖNKISZOLGÁLÓ PORSZÍVÓ Innovatív dizájn, mindent felülmúló teljesítmény, fejlett és megbízható technológia mindennapi használatban. PROFESSZIONÁLIS JÁRMŰTISZTÍTÁS ERŐS. KÉNYELMES. EGYEDI. Kärcher

Részletesebben

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény

Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív Frekvenciaváltós hajtás Kiemelkedő hűtőteljesítmény Adaptív frekvenciaváltó készletek érhetőek el a Trane léghűtéses és vízhűtéses folyadékhűtő berendezéseihez. Ha RTAC, RTAD, RTWD vagy RTWB hűtőberendezéssel

Részletesebben

SIMA 2009. Tartalom. Michelin mezıgazdasági abroncsai. A legjobb megtérüléső befektetés. Sajtókapcsolat: 06-1- 459-2797

SIMA 2009. Tartalom. Michelin mezıgazdasági abroncsai. A legjobb megtérüléső befektetés. Sajtókapcsolat: 06-1- 459-2797 Tartalom Sajtóanyag 2009. február 22-26. Villepinte, Franciaország SIMA 2009 Michelin mezıgazdasági abroncsai A legjobb megtérüléső befektetés Összefoglaló sajtóközlemény A Michelin mezıgazdasági abroncsai:

Részletesebben

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben.

Jelentkezzen be a gourmet hotelba. Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Luxuselhelyezés és tökéletes körülmények minden élelmiszer számára az új Miele K 20.000 készülékekben. Jelentkezzen be a gourmet hotelba Élvezze ki teljesen a tartózkodást:

Részletesebben

Ipari hajtómővek. Homlokkerekes hajtómő Nyomaték tartomány 50,000-750,000 Nm. 125 mm - 900 mm középponti táv.

Ipari hajtómővek. Homlokkerekes hajtómő Nyomaték tartomány 50,000-750,000 Nm. 125 mm - 900 mm középponti táv. Ipari hajtómővek Az alkalmazás specifikus elvárásoknak megfelelıen széles ipari hajtómőválasztékkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, termékeink megfelelnek mind az igényes feladatoknak, mind az esetleges

Részletesebben

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS

www.biztonsagautosiskola.hu A GUMIABRONCS A GUMIABRONCS A gumiabroncs felépítése futófelület mintaárok mintaelem övbetétek védıbetét peremvédı légzáró réteg peremhuzal-karika A gumiabroncs szerkezete és használata GUMIABRONCS RADIÁL (R) DIAGONÁL

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok

Tiger - Master - Master Pro - Maxer. Vontatott magágykészítő kombinátorok Tiger - Master - Master Pro - Maxer Vontatott magágykészítő kombinátorok Kverneland Tiger - az univerzális magágykészítő TIGER magágykészítő kombinátor A Tiger magágykészítő kiváló választás azoknak a

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13 FŰTÉS Iroda HŰTÉS Szerverszoba 2012 / 13 EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN Bemutatjuk az új TOSHIBA SHRM rendszert Bemutatjuk az SHRM, Super Heat Recovery Multi rendszert,

Részletesebben

A minőség döntő fontosságú a villamos rendszerekben Tesztereink minden mérés során kiváló teljesítményt nyújtanak

A minőség döntő fontosságú a villamos rendszerekben Tesztereink minden mérés során kiváló teljesítményt nyújtanak A minőség döntő fontosságú a villamos rendszerekben Tesztereink minden mérés során kiváló teljesítményt nyújtanak Let s connect. Csatlakozástechnika és villamos berendezések Sokféle rendszerfunkció mérése

Részletesebben

Kül- és beltérre egyaránt

Kül- és beltérre egyaránt AREA INDU FLOOD Kül- és beltérre egyaránt Különböző fényáram és fényeloszlás-kombinációival az INDU FLOOD a többcélú világítási elvárásokra ad alternatívát. A három különféle méretben elérhető kompakt

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ 3 ÉV GARANCIA AZ AKKU PACKRA

AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ 3 ÉV GARANCIA AZ AKKU PACKRA AKKUS FÚRÓ-CSAVAROZÓ A munkához mesterek kellenek. - Jól bevált teljesítmény, kompaktabb méretek és jelentısen kisebb súly - Az akkucellák és a gép túlterheléstıl való optimális védelme - Lényegesen nagyobb

Részletesebben

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut

MaxiCut. prorange TM. MaxiCut A jól szellőző kesztyű a vágás elleni védelmet a kényelemmel, a rugalmassággal és a száraz környezetben történő precíz munkavégzéssel kombinálja. 6-féle méretben, 2-féle tenyérrel és 4 vágási szinttel

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus

Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus Firestone Mezőgazdasági gumiabroncs katalógus Itt az ideje, hogy megkíméljük a földjét! Kiváló vonóerő minden talajtípuson Csökkentett talajpréselés Kitűnő öntisztító képesség Hosszabb élettartam, egyenletes

Részletesebben

Tápvízvezeték rendszer

Tápvízvezeték rendszer Tápvízvezeték rendszer Tápvízvezeték rendszer A kutaktól a víztisztító üzemig vezetı csövek helyes méretezése rendkívüli jelentıséggel bír a karbantartási és az üzemelési költségek tekintetében. Ebben

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás

Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás Új hajtásláncok a Volvótól a nagyobb teljesítmény és a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás érdekében Januárban a Volvo Trucks bemutatta a világ legerősebb, 700 lóerő teljesítményű teherautóját. Most pedig a

Részletesebben

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel.

Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. FÉM FEIN egyedi munkaállomáson használható emelt frekvenciás frekvenciaváltó HFS 17-30 HFS 27-30 Egyszerű mobil gazdaságos: Csiszolás FEIN emelt frekvenciás rendszerrel. Jobb csiszolási teljesítmény, hosszabb

Részletesebben

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban

A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A gumiabroncsok szerepe a közlekedésbiztonságban A MICHELIN Csoport A kezdetek 1889: Michelin cég alapítása 1891: leszerelhető kerékpár abroncs 1895: először szerel a Michelin levegővel fújt gumiabroncsot

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal

Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Energiamegtakarítás SULZER HST Turbókompresszorokkal Szennyvíztisztítás Üzemeltetési Költségeinek Csökkentése Szakmai Nap Budapest, 2018. április 19. Miért a sűrített levegő ellátás? Szennyvíztisztító

Részletesebben

s e l f e q u i p m e n t A szolgáltatási kör kiszélesítése A technológia: megbízhatóságunk és minıségünk szimbóluma,

s e l f e q u i p m e n t A szolgáltatási kör kiszélesítése A technológia: megbízhatóságunk és minıségünk szimbóluma, 1. s e l f e q u i p m e n t Az elsı lépés a befektetés felé A szolgáltatási kör kiszélesítése A teljes körő és kompatibilis ek garantálása A technológia: megbízhatóságunk és minıségünk szimbóluma, A szerkezetek:

Részletesebben

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes!

A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! A Cardo űrtechnológiát hoz az otthonunkba! 9x-es Superbrandsgyőztes! Cardo ispace matrac alvás egy más világ stílusában Képzelje el a tökéletes alvást, ami egész éjszakán át tartó könnyed, a lebegéshez

Részletesebben

A megalapozott bizalom: A Toyota

A megalapozott bizalom: A Toyota www.toyota-forklifts.hu A megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING A MEGALAPOZOTT BIZALOM:

Részletesebben

Dr. Karl F. Glenz. Robert Bosch GmbH Dízel Rendszerek. Dízel az erőátviteli megoldás. Ügyvezető igazgató. Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország

Dr. Karl F. Glenz. Robert Bosch GmbH Dízel Rendszerek. Dízel az erőátviteli megoldás. Ügyvezető igazgató. Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország Dízel Nap 2006, Hungaroring Magyarország Dízel az erőátviteli megoldás Dr. Karl F. Glenz Ügyvezető igazgató Robert Bosch GmbH 1 Részleg 2006. 05. 10. DS/ES-G Robert Bosch GmbH Minden jog fenntartva, az

Részletesebben

Vágók 5000-es sorozat

Vágók 5000-es sorozat Vágók 5000-es sorozat 1 Az új 5000-es sorozatú vágók Könnyebb és ergonomikusabb, mint valaha, kompromisszumok nélküli teljesítmény Hajlított penge Páratlan teljesítmény Az Ön igényeire szabva A választás

Részletesebben

Bosch Rexroth Mobil alkalmazások

Bosch Rexroth Mobil alkalmazások Bosch Rexroth Mobil alkalmazások Mobil alkalmazások 2 Rexroth az energiahatékonyságért A 4EE-koncepción keresztül a Rexroth egyedülálló kompetenciával rendelkezik az energiahatékony és környezetbarát komponensek

Részletesebben

Komplett programot kínálunk!

Komplett programot kínálunk! Komplett programot kínálunk! Mechanikus végállású motorok Redõnyök és napellenzõk számára Mechanikus végállású motorok Egyszerûen meggyõzõek Biztonságot adunk Védelem betörés ellen - teljesen automatikusan

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

1. Hideg vagy meleg fehér LED izzó?

1. Hideg vagy meleg fehér LED izzó? 1. Hideg vagy meleg fehér LED izzó? Elıször is mi a különbség a meleg és a hideg fehér izzó között? A meleg fehér szín egy sárgás fehér szín, hasonlít a már megszokott halogén fényéhez (megjegyzés: a halogén

Részletesebben

Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat. Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig. DB sorozat

Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat. Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig. DB sorozat Modellsorozat: DB 450 mm-tıl 1150 mm villahosszig és 685 mm villaszélességig Villás kézi raklapemelı kocsi - DB sorozat Villahossz 450 mm-tıl 1150 mm-ig DB sorozat Kézi raklapemelı kocsi nehéz, folyamatos

Részletesebben

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok

Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák. Tények és számok Alcoa préskovácsolt alumínium keréktárcsák Tények és számok TUDTA? Az Alcoa keréktárcsák a legerősebb keréktárcsák Valamennyi keréktárcsát egyetlen, nagy szilárdságú, korrózióálló alumíniumötvözet tömbből

Részletesebben

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít.

Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Hosszabb élettartam. Alacsonyabb költségek. A Hiltivel pénzt takaríthat meg! Győződjön meg róla! Hilti. Tartósan teljesít. Mi jobb az alacsony költségeknél? A költségmentesség! A Hilti az Ön igényeihez

Részletesebben

T.R.A.P. TM tartályszellızı technológia a Donaldsontól

T.R.A.P. TM tartályszellızı technológia a Donaldsontól T.R.A.P. TM tartályszellızı technológia a Donaldsontól A nedvesség méltó ellenfelére lelt A Donaldson T.R.A.P. tartályszellızık összegyőjtik és eltávolítják a tartályból a nedvességet, ráadásul úgy teszik

Részletesebben

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB

CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB CSÚCSTECHNOLÓGIÁK, TESTRE SZABOTT MEGOLDÁSOK FEJÉSTECHNOLÓGIA SOHA NEM VOLT KÖNNYEBB MINDEN GAZDA IGÉNYEIT KIELÉGÍTIK: A KIS CSALÁDI ZDASÁGOKTÓL A NAGY TELEPEKIG. Válassza a mi rendszerünket! TARTALOMJEGYZÉK

Részletesebben

Hengerőrtartalom 4485 cm 3 - direkt befecskendezéses - vízhőtéses 74 kw (102 LE)/2300 min -1. 94 kw (128 LE)/2300min -1 Turbókompresszoros motor (TC)

Hengerőrtartalom 4485 cm 3 - direkt befecskendezéses - vízhőtéses 74 kw (102 LE)/2300 min -1. 94 kw (128 LE)/2300min -1 Turbókompresszoros motor (TC) DIECI AGRI STAR Rendeltetésszerő felhasználás: A Dieci Agri Star típusú teleszkópos rakodók kiváló segítıtársak az állattartó telepeken, szárítótelepeken és majori munkákban. CE minısítés közúti közlekedésben

Részletesebben

Shark Autóüveg Fóliák

Shark Autóüveg Fóliák Shark Autóüveg Fóliák Hatalmas választék: Számos típus, eltérő tulajdonságokkal, rengeteg árnyalatban. Hővédelem: Speciális hővédő típusokban teljesen megszünteti az átsugárzott hő okozta melegérzetet.

Részletesebben

Ergonómia alapok. Hardy

Ergonómia alapok. Hardy Ergonómia alapok Hardy Ergonómia fogalma Az ergonómia összetett szó. Ergon = munka, teljesítmény, erı + Nomos = törvény, szabály Jelentése: A MUNKA HOZZÁIGAZÍTÁSA AZ EMBER TULAJDONSÁGAIHOZ, KÉPESSÉGEIHEZ

Részletesebben

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely

BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely BPW AGRO Drive A hidraulikus meghajtású tengely Kedvezőtlen körülmények között történő nagy tömegű rakomány vontatására. BPW tengellyel akkor is folytathatja a munkát, amikor mások már feladták. BPW AGRO

Részletesebben

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz.

HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD. Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. HIDRAULIKUS BONTÓKALA PÁCSOK EC TÍPUSCSALÁD Tartós és megbízható választás általános bontási, árokásási, kőbányászati és földmunkákhoz. Megbízható kotró gépre szerelhető bontókalapácsot keres általános

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Üdvözöljük a fedélzeten!

Üdvözöljük a fedélzeten! Üdvözöljük a fedélzeten! Méltán képviseli az Ön vállalkozását Ismerje meg a Scania Touringot! Erőteljesen megformált külsejével arra tervezték ezt a sokoldalú autóbuszt, hogy megfeleljen a különjárati

Részletesebben

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben...

KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... KMAX termékcsalád. Jusson messzebbre egész évben... Akár 5%-kal jobb futásteljesítmény az elődjéhez viszonyítva. 1 1 A Goodyear luxemburgi Innovációs Központja által 2011 júliusa és 201 júniusa között

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT.

S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto RÁBA JÁRMŰ KFT. S91 városi midibusz fejlesztés: Rába-Molitus-Webasto 1 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 2 Rába B115.50-174 önjáró midibusz alváz 3 Megoldások Daimler OM 904 LA motor, 115kW / 610Nm Allison S2100

Részletesebben

Vizes mérőkocsi. A munka hatékonyságának optimalizálása. Védelem a szivárgáskereső készülékek számára

Vizes mérőkocsi. A munka hatékonyságának optimalizálása. Védelem a szivárgáskereső készülékek számára Vizes mérőkocsi A munka hatékonyságának optimalizálása Védelem a szivárgáskereső készülékek számára Mérési adatok teljes körű kiértékelhetősége a mérés helyszínén Biztonságos munkakörnyezet A vizes mérőkocsi

Részletesebben

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial

OMV Diesel CleanTech. Tökéletes motorvédelem. OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tökéletes motorvédelem OMV Commercial OMV Diesel CleanTech Tisztaság és maximális teljesítmény OMV Diesel CleanTech: nagyteljesítményű üzemanyagunk. A prémium HVO biológiai összetevő

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet.

A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. FEIN Sarokcsiszoló WSG 13-70 E A rozsdamentes megmunkálás előszobája. FEIN rozsdamentes előkészítő készlet. Durva csiszolás a FEIN profi-készlettel. Ha a rozsdamentes felületeket igazán csillogóvá szeretné

Részletesebben

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására

Valena Life / Allure. Innováció. a középpontban. Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena Life / Allure Innováció a középpontban 408 Tökéletes választás a mai kor kihívásainak és elvárásainak megválaszolására Valena mechanizmus - biztonságos - megbízható - korszerű technológia innováció

Részletesebben

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval

Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval SAJTÓKÖZLEMÉNY Még pontosabban az Új Andex 714T rendrakóval 2012.09.12., Gottmadingen, Németország Vicon Andex 714T A Vicon új generációs rendképzője, javított hajtómű kialakítással és optimalizált rendrakó

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver

Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver Konfigurációs és Értékelő Szoftver Szoftver D-30744-2015 D-30745-2015 Mérési eredmények mentése, gázérzékelő műszerek professzionális konfigurálása és teljesítmény adatok megtekintése mindez a személyre

Részletesebben

AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG

AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG AdBlue GARANTÁLT MINŐSÉG EGYÜTT KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT! AdBlue KÖRNYEZETÜNK VÉDELMÉÉRT A járművekre vonatkozó károsanyag kibocsátási normák folyamatosan szigorodnak. A jármű- és motorgyártók többsége

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER

NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER NYÁRI KÍNÁLAT SZEMÉLYAUTÓ - 4x4/SUV KISTEHER KOMFORT A LEGMAGASABB SZINTEN A Champiro FE1 a GT Radial legújabb nagy teljesítményű gumiabroncsa, mely egyesíti a hosszú élettartam, a csendes, komfortos autózás,

Részletesebben

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4

Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 www.light-up.osram.info Fényesebb életstílus Új megvilágításban az Audi A4 Az OSRAM fiatalos és egyedi megjelenést ad az Audinak. Kapcsoljon a stílusos megjelenésre és ragyogó megvilágításra az Audi A4

Részletesebben

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot,

ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.varta-automotive.com ÉS A VARTA A VALÓDI ERŐT JELENTI. Thanks go to Peugeot, www.peugeot.com A DYNAMIC TRIO. KIMAGASLÓ TECHNIKA MINDEN FELHASZNÁLÁSRA. A Dynamic Trio-val minden felhasználásra a testreszabott

Részletesebben

A LÉGCSATORNÁVAL KAPCSOLATOS MÍTOSZOK ÉS A FIZIKA

A LÉGCSATORNÁVAL KAPCSOLATOS MÍTOSZOK ÉS A FIZIKA A LÉGCSATORNÁVAL KAPCSOLATOS MÍTOSZOK ÉS A FIZIKA Fordította: Németh Richárd 2005. február 25. A légcsatornával kapcsolatos mítoszok A légcsatornába épített ventilátorok és ahogy gyakran hívják ıket- a

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009

IpP-CsP2. Baromfi jelölı berendezés általános leírás. Típuskód: IpP-CsP2. Copyright: P. S. S. Plussz Kft, 2009 IpP-CsP2 Baromfi jelölı berendezés általános leírás Típuskód: IpP-CsP2 Tartalomjegyzék 1. Készülék felhasználási területe 2. Mőszaki adatok 3. Mőszaki leírás 3.1 Állvány 3.2 Burkolat 3.3 Pneumatikus elemek

Részletesebben

HBI OSZTOTT RENDSZERŐ LEVEGİ/VÍZ HİSZIVATTYÚ. a HBI_E készülékbe épített vezérlı

HBI OSZTOTT RENDSZERŐ LEVEGİ/VÍZ HİSZIVATTYÚ. a HBI_E készülékbe épített vezérlı HBI OSZTOTT RENDSZERŐ LEVEGİ/VÍZ HİSZIVATTYÚ a HBI_E készülékbe épített vezérlı JELLEMZİK R410A hőtıközeggel Üzemmódok: hőtés főtés HMV készítés DC inverteres kompresszor a hatásfok maximalizálására, a

Részletesebben

Knorr-Bremse termékújdonságok az üzemeltetés terén

Knorr-Bremse termékújdonságok az üzemeltetés terén Knorr-Bremse termékújdonságok az üzemeltetés terén 12. Haszongépjármű Műszaki Konferencia Várgesztes Villapark 2011.Június 3. Torma Tamás Tartalom Újdonságok - Levegő előkészítés és ellátás Eredeti újragyártott

Részletesebben

Pályázatilehetőségek az EUH2020Közlekedésiprogramjában 2014-2015. Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal

Pályázatilehetőségek az EUH2020Közlekedésiprogramjában 2014-2015. Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal Pályázatilehetőségek az EUH2020Közlekedésiprogramjában 2014-2015 Bajdor Gyöngy Katalin Horizon 2020 NCP Nemzeti Innovációs Hivatal FP7 támogatás szektoronként FP7 költségvetés tevékenységenkénti bontásban

Részletesebben

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7

F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 F-7761_C (2011-06) Termékbemutató - OWS 7 Tartalom I. Az OWS 7 előnyei II. III. IV. Műszaki adatok A modulok áttekintése Felszerelési rendszerek V. Tartozékok VI. Kezelés - Különálló kapcsoló VII. Konfigurátor

Részletesebben

ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL

ECOTOR garázskapuk bármilyen egyedi méretben FELÁR NÉLKÜL Hıszigetelt garázskapuk Szekcionált garázskapuk Automata garázskapuk ECOTOR a magyar garázskapu A Magyarországon készülı ECOTOR garázskapuk 2001-ben jelentek meg, de mára Ausztriában, Szlovákiában és Romániában

Részletesebben

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a

FÉNY ÉS ÁRNYÉK INDIVIDUÁLISAN TÉLIKERT- ÁRNYÉKOLÓK. Mindent az Ön télikert-álmához! - - a HELLA-tól. A télikert-árnyékolóvonalunk gondoskodik a TÉLIKERT-ÁRNYÉKOLÓK A FÉNY FAZETTÁI Az ellentétek vonzzák egymást. Az éjszaka a nappalt kíséri. A világosnak szüksége van a sötétre. A fekete feltételezi a fehéret. Ahol fény van, ott árnyék is van -

Részletesebben

Mk i i elıad Takács Tibor

Mk i i elıad Takács Tibor Egy mozdony újjászületé Mk48-2021 psz.. mozdony korszerősíté 2011.03.07-i i elıad adás Takács Tibor Mőszaki szakért rtı 01-7425 psz.. mozdony korszerősíté psz.. mozdony korszerősíté A korszerősítés s koncepciója:

Részletesebben

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától

Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától www.toyota-forklifts.hu Távvezérelt anyagmozgató rendszer a Toyotától 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING TÁVVEZÉRELT ANYAGMOZGATÓ RENDSZER 3 Fejleszteni kívánja komissiózási munkafolyamatát? Válassza t - mote

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS

VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS SZERVIZEK VERSENYKÉPES ÁRKÉPZÉS A világ vezető járműgyártóinak OE beszállítójaként árképzési versenyre léphetünk az OE alkatrészek terén a fő autókereskedőkkel. MINŐSÉGI TERMÉKEK A Textar az innovációra

Részletesebben