Hirdetési formátumok bemutatása

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hirdetési formátumok bemutatása"

Átírás

1 bemutatása

2 Tartalom Infinety bemutatkozás Hirdetési formátumok Technikai információ, specifikáció Kapcsolat

3 Infinety bemutatkozás Az Infinety Online Kft. független médiaértékesítő házként nagy látogatottságú és tematikus online tartalmakat biztosít hirdető partnereinek. A legfontosabb kereskedelmi célcsoportok és hirdetési tematikák szerint szegmentált, havonta 3,2 millió* egyedi látogatót, a hazai internetezők 62% - t elérő portfóliónkkal teljes körű szolgáltatást nyújtunk az online reklámpiac számára. A médiatervezés során kollégáink az egyedi problémára nyújtanak megoldást. Minden esetben biztosítjuk hirdetőink üzenetének a megfelelő célcsoporthoz történő eljuttatását. Az ideális csatorna mellé felkutatjuk az üzenet optimális és kreatív formáját is, legyen az egyszerű link, PR-jellegű megoldás vagy komplex szponzorációs megjelenés. Médiaajánlatunkat a leggyakoribb hirdetői igények, hirdetési tematikák és legfontosabb célcsoportok mentén alakítottuk ki. Forrás: Ipsos - Gemius SA: gemius/ipsos Fusion Data, (15+ belföldi közönség)

4 Banner IAB Display- HAP méretek A legelterjedtebb hirdetési forma az interneten, amely a display hirdetések csoportjába tartozik. Más néven reklámszalag vagy reklámhirdetésként szokták emlegetni. A tartalomszolgáltatóink weblapjain reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezhetőek el, sztenderdizált méretekben. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Leaderboard (728x90-120) Super leaderboard (970x90) Medium Rectangle (250x250, 300x250)

5 Banner IAB Display- HAP méretek Half page (300x600) Az IAB Rich Media Branding Unit egyik display formátuma. A hirdetőknek egy 300x300 kreatívot kell létrehozniuk, ami filmszalagszerűen jelenik meg egy 300x600-as zónában, melyben a banner változtatható görgetéssel, klikkeléssel, érintéssel és lebegtetéssel.

6 Banner IAB Speciális displayek- RMBU méretek Speciális hirdetési forma az interneten, amely a display hirdetések csoportjába tartozik. A megjelenési lehetőségeknek csak a hirdető kreativitása szabhat határt. A tartalomszolgáltatóink weblapjain reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezhetőek el, különleges méretekben. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Billboard (970x250) Pushdown (970x90 970x415)

7 Banner Speciális displayek (folyt.) Speciális hirdetési forma az interneten, amely a display hirdetések csoportjába tartozik. A megjelenési lehetőségeknek csak a hirdető kreativitása szabhat határt. A tartalomszolgáltatóink weblapjain reklámcélból kialakított és fenntartott felületeken helyezhetőek el, különleges méretekben. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Wideboard (640x360) Skyscraper (160x600)

8 Banner IAB Branding Units - Landscape A méretet változtató kreatív ugyanúgy jelenik meg, mint a klasszikus leaderboard. De amikor a user fölé viszi az egeret, lenyílik a nagy méretű kreatív, eltakarva a weboldal tartalmát, nagyobb kreatív felületet biztosítva az üzenetnek. A Landscape nagy mérete miatt elősegíti a márkaépítést, valamint lehetővé teszi a TV és a digitális hirdetések párhuzamos futtatását a 16:9-es képaránnyal való kompatibilitása miatt. Ezen hirdetésekre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező. Landscape (728x90>>728x410)

9 Banner Méretet változtató (expand) A méretet változtató kreatív ugyanúgy jelenik meg, mint a klasszikus billboard. De amikor a user fölé viszi az egeret, kinyílik a nagy méretű kreatív, eltakarva a weboldal tartalmát, nagyobb kreatív felületet biztosítva az üzenetnek. Igazán látványos megjelenés, melynek hatékonyságáról egyre több hirdető győződhetett meg. Ezen hirdetésre kattintva a hirdető weboldalára jut az internetező, kicsi és nagy méretben is. Expand (250x250->500x500)

10 Expand videó banner Az különbözteti meg a hagyományos expand kreatívtól, hogy a meghívott kreatív videót tartalmaz, amely indulhat rögtön a megnyitáskor vagy akár parancsra is. 300/ >

11 Layer (1000x600 px) A layer olyan látványos megjelenítési forma, amely az oldal betöltésekor annak tartalma felett jelenik meg. Bezárható gombbal, illetve beállítható, hogy mennyi idő után záródjon be magától.

12 Szinkron banner - layer A layer és a beágyazott együttes megjelenése. Két részből áll az egyik és másik elem az oldal 2 különböző pontján helyezkedik el, melyet egy layeres megjelenés köt össze, de mégsem takarja ki az egész oldalt - előnye, hogy nagyobb felületen hívja fel a figyelmet a tartalomra.

13 Branded content Adott tematikához kapcsolódó élő szerkesztett tartalom, amelyet hirdetői igényekre szabunk. A szponzori jelenlét mellé támogató megjelenést biztosítunk, amelyek garantálják a látogatói forgalmat. A Branded Content hirdetési és kommunikációs megoldás egy tudatosan, az adott márkaérték erősítése céljából felépített témaközpont. Az adott márka kommunikációs céljait tartalomba csomagolt üzenetként juttatjuk érvényre.

14 Kreatív fejlesztés - Open Page Az Open Page hirdetési megoldás alapeleme egy hagyományos medium rectangle (300x250), amely kiegészül egy full page layerrel. Az animáció minden esetben az oldal aktuális tartalma alapján a layerben kerül megjelenítésre (ezáltal valós környezetben jelenítődik meg a hirdetés) és egy rövid bevezető animáció után ablakszerűen nyitja szét az oldalt. A teljes weboldal szétnyílása után jelenik meg megkerülhetetlen módon a hirdetés tartalma, a kommunikációs üzenet.

15 Kreatív fejlesztés Teljes körű online kommunikációs megoldásaink keretében lehetőség van a bannerek kidolgozásától kezdve a komplett weboldalak fejlesztésig mindenféle kreatív munkára. Egyedi megoldásaink széles tárháza kiterjed a nyereményjátékok lebonyolítására, a promóciós microsite-ok kifejlesztésére, a legmodernebb display megjelenések kidolgozására, közösségfejlesztésre, interaktív blogok megírására és akármi másra, amit ügyfelünk kíván.

16 Szponzoráció A hirdető egy-egy téma szakértőjeként jelenik meg a szerkesztőségi tartalmat képi és szöveges elemekkel támogatva. A szponzoráló fél folyamatosan jelen van. Saját arculatára formálja az adott oldal design bizonyos elemeit (fejléc, lábléc, fix banner). Elsősorban imázs célokra alkalmas hirdetési forma. A szponzoráció látogatottságát támogató megjelenésekkel (banner, szöveges link, képes ajánló) biztosítjuk. Ezen elemekre kattintva a látogató eljut a szponzorált felületre.

17 Animált és interaktív szponzoráció Az animált szponzoráció nem más, mint olyan teljes oldalas portálszponzoráció, amely nem statikus képekkel dolgozik, hanem ahogy a neve is mutatja, különböző animált kreatívok használhatóak. Az interaktív szponzoráció olyan teljes oldalas portál-szponzoráció, amely nem csak, hogy vonzza a figyelmet, de interakcióra hívja a felhasználót, amellyel még több látogatót csalogathatunk oldalunkra.

18 Hírlevél (e-dm) A felhasználó postafiókjába juttatott személyre szabott hirdetési üzenet, amely fogadásához előzetesen hozzájárult. Általában maximum fél képernyőoldali szöveges és képi elemeket tartalmazó, cselekvésre ösztönző levél. A hírlevelek kiküldéséhez a célcsoport meghatározása különböző szűrők segítségével történik. Tipikus szűrűk a nem, kor és lakhely, amelyek használatával biztosítjuk, hogy a hirdetéseket ténylegesen azok kapják, akik az adott hirdetői termék, vagy szolgáltatás célcsoportjába tartoznak.

19 PR-cikk Szöveges és képi elemeket tartalmazó reklám cikk, ami az adott portálon, témának megfelelő környezetben jelenik meg. A szerkesztőségi oldalakhoz hasonló vagy azokkal megegyező tördelésű tipográfiájú hirdetés. A hirdetői üzenet közvetítésére, a termék vagy szolgáltatás bővebb bemutatására nyílik lehetőség. Mivel a rovat tematikájába illeszkedik, ezért garantáltan a téma iránt affinis célcsoport olvassa. Alacsony előállítási költsége miatt rendkívül költséghatékony megjelenési lehetőség.

20 Videó hirdetések Pre-roll és Post-roll videós hirdetési megoldásaink, melyek kapu-szponzorációs kiegészítéssel is igénybe vehetőek kivételesen figyelemfelkeltő megjelenési formák. Az oldalakon a feltöltött videók előtt vagy után megjelenő hirdetések egy rövid, de annál értékesebb lehetőséget biztosítanak az üzenet célba vitelére, hiszen nem lehet átlépni őket, de nem is annyira hosszúak, hogy zavaróak legyenek. A szponzorációs kiegészítések tovább erősítik a megjelenés brand építő hatását és biztosítják, hogy a látogatók később is fel tudják idézni a látottakat.

21 Interstitial A bannerhez hasonlóan a display hirdetések csoportjába tartozó megjelenési forma. Interstitialnak nevezünk minden olyan hirdetést, amely az adott oldalt megelőzi - tehát előbb jelenik meg a reklám, mint az oldal nyitólapja -, vagy két oldal közötti átjárást megszakít. Általában egy előugró ablak vagy akár teljes képernyős hirdetés, amelyről továbblépni csak akkor lehet, ha a reklámban beállított megjelenési idő letelt, vagy a reklám alatt elhelyezett "tovább" gombra kattint a látogató. Rendkívül hatékony eszköz, mivel hirtelen szakítja meg a folyamatot, és olyan helyzetet teremt, amelyben a hirdetés megnézése szinte elkerülhetetlen, éppen ezért magasabb árfekvésű megoldás.

22 Képes ajánló Egy kisméretű kép, rövid kattintható link és szöveg kombinációja. Figyelemfelkeltő megjelenés, amely az Infinety Online Kft. egyedi kialakítású terméke. Költséghatékony és egyszerű megoldás lehet a kis- és középvállalkozások számára. Mérete és formája miatt beleolvad a szerkesztett tartalomba. Az felhasználók széles körét lehet elérni vele. A portfóliónk valamennyi oldalán álló vagy fekvő sztenderd formátumban jelenhet meg. A reklámra kattintva a hirdető weboldalára jut a felhasználó.

23 Text link Olyan hirdetés, amely kizárólag szöveget és hivatkozásokat tartalmaz. Rövid és figyelemfelkeltő üzenet, amely kattintásra a hirdető oldalára irányítja a látogatót. Elkészítése egyszerű és olcsó, éppen ezért többféle szöveggel is tesztelhető a hatékonysága. Általában hírek, cikkek között jelenik meg, éppen ezért a legkevésbé tolakodó hirdetési formátum. Mivel tartalomnak tűnik, ezért a felhasználók hajlamosabbak a cikkek részének tekinteni és elolvasni, lekattintani. Hírlevél küldésnél is gyakran használják ezt a lehetőséget.

24 Beúszó Olyan speciális kreatív, amely görgetésre automatikusan beúszik a képernyő jobb alsó sarkába. Bezárható gombbal, illetve beállítható, hogy bezárás nélkül mennyi idő után tűnjön el magától. Választható funkció a ragadás is, amely lehetővé teszi, hogy görgetés esetén a kreatív a böngészőhöz ragadva haladjon az oldal tartalmával.

25 Sticky A sticky, ahogy neve is mutatja a képernyő ablakához ragad, tehát görgetéskor halad az oldal tartalmával, így kiválóan alkalmas arra, hogy odavonzza az oldalra látogatók figyelmét. Bezárható gombbal, illetve eltűnik magától is. Különböző méreteket használhatóak ehhez a megjelenési formához: 728x90, 970x90, 980x90.

26 Leporello A leporello olyan különleges megjelenési forma, amely magasságát a háromszorosára növeli interakció hatására, illetve akár anélkül is. Bezárható, illetve bármikor újra kinyitható. Lehetséges méretek: > >

27 Full screen video layer A full screen video layer olyan látványos megjelenési forma, amely méretéből és formátumából adódóan könnyen kattintásra készteti a felhasználókat. Lehetséges méretek: 1000x x800

28 Transparent Video Overlay A Video Overlay olyan videó megjelenítést tesz lehetővé, ahol egy beágyazott hirdetésként (videó) jelenik meg a kreatív, és ha elindítjuk a videó tartalom lejátszását, a háttérben is elindul ugyanazon videó egy átlátszó az egész oldal tartalmát beborító mozgóképként.

29 Mobil hirdetési méretek A mobil hirdetések az okostelefonok megjelenésével hatékony, kikerülhetetlen megjelenést nyújtanak a hirdetőnek. Hagyományos méretek: 320x50 480x120

30 Mobil hirdetési megoldások Adhesion és Pull banner Az Adhesion banner működése szerint egy érintéssel nyitható ki, majd az eltávolító gombbal tűnik el a teljes oldalas hirdetés, és a felhasználó visszakerül az eredeti oldalra. A bázis kreatívon is megtalálható egy eltávolító gomb, így a kinyitás előtt is eltüntethető a hirdetés. A Pull banner bázis kreatívját egy függőleges ujjvonással vagy beállítás szerint érintéssel nyithatja ki, majd megjelenik a teljes oldalas kreatív. A hirdetés egészét is eltávolíthatja a felhasználó, ha a bezáró gombra kattint, amely megtalálható a bázis kreatív és a teljes oldalas kreatív megjelenésekor is.

31 Mobil hirdetési megoldások - Slider banner A Slider bázis kreatívját egy vízszintes ujjvonással (jobbról balra) vagy beállítás szerint érintéssel- nyithatja ki, és ekkor megjelenik a teljes oldalas hirdetés. A hirdetés egészét is eltávolíthatja a felhasználó, ha a bezáró gombra kattint, amely megtalálható a bázis kreatív és a teljes oldalas kreatív megjelenésekor is. A nyitó bázis kreatívot a képernyő aljához és tetejéhez is igazíthatja, a záró bázis kreatív is ennek megfelelően fog igazodni. A teljes oldalas kreatív pedig jobbról balra úszik be, és a bezárásakor balról jobbra tűnik el.

32 Technikai információ, specifikáció TECHNIKAI INFORMÁCIÓ Fájlformátumok: SWF, GIF, JPG, HTML Fájlméret: maximum 160 kb Flash formátumú kreatívoknál Adverticum Adserver CT-mérő scriptjét kérjük elhelyezni a bannerben. Letöltés: Bannerkészítési útmutató IAB mobil hirdetési útmutató IAB online hirdetési útmutató EGYÉB Megrendelés minimális értéke: Ft + ÁFA Kreatívok leadásának határideje a kampány indulása előtt 3 munkanap CT-kampány esetén minimum 2 kreatívot kérünk UV-kampánynál egy látogató 3 alkalommal találkozik a kreatívval

33 Kapcsolat Az Infinety portfólió felületei, valamint a megjelenési lehetőségek díjazása megtekinthető a médiaajánlatunkban: Amennyiben hirdetési lehetőségeink bármelyike elnyerte tetszését, vagy bővebb információra van szüksége, úgy kérjük, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken. Infinety Online Média és Marketing Kft. Cím: 1037 Budapest, Montevideo utca 3B Telefon: Fax: Web: Facebook: Blog: infinety.blogspot.com

Zeneszoveg.hu médiaajánlat

Zeneszoveg.hu médiaajánlat Zeneszoveg.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Zeneszoveg.hu bemutatkozás 3 A Zeneszoveg.hu tartalmi elemei 4 A Zeneszoveg.hu strukturális felépítése 5 Látogatottsági

Részletesebben

Webforditas.hu médiaajánlat

Webforditas.hu médiaajánlat Webforditas.hu médiaajánlat Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Webforditas.hu bemutatkozás 3 A Webforditas.hu tartalmi elemei 4 A Webforditas.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ 2015

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ 2015 H-1222 Budapest Telephone number: + 36 1 382 8282 Nagytétényi út 29. Fax number: + 36 1 382 8509 TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓ 2015 ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK... 2 HAGYOMÁNYOS BANNEREK... 3 Leaderboard (728x90)...

Részletesebben

Megújult a Soundhead.hu

Megújult a Soundhead.hu Megújult a Soundhead.hu Hirdetési, marketing és PR lehetőségek 2012-2013 Tisztelt Hirdetők/ Médiapartnerek! Szeretnénk felhívni figyelmüket a megújult tartalommal rendelkező Soundhead.hu portálunkra. A

Részletesebben

CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2014. augusztus 14-től visszavonásig

CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 2014. augusztus 14-től visszavonásig CEMP SALES HOUSE ÁRLISTA Érvényes: 0. augusztus -től visszavonásig BANNEREK HIRDETÉSI LISTAÁRAI (NAP) DESKTOP BANNER () Half page/ Filmstrip 00x600 px Medium rectangle 00x50 px Leaderboard ÚJ HELYEN! Roadblock

Részletesebben

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2015. január 2-től

ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT. Érvényes: 2015. január 2-től ÁLTALÁNOS MÉDIAAJÁNLAT Érvényes: 2015. január 2-től Több mint 13 éve működő, 2000-ben alapított független üzleti és pénzügyi magazin, a CEMP csoport tagja Az ismert tőzsdei szakíró, Korányi G. Tamás főszerkesztő

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Témavezető: Dr. Erdey László Egyetemi docens Készítette: Bauch Réka Gazdaságinformatika Debrecen 2009 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés...4

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN. A linképítés jelentős szerepe MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA LINKKAPCSOLATOK FONTOSSÁGA A KERESŐOPTIMALIZÁLÁSBAN A linképítés jelentős szerepe Konzulens: Damjanovich Nebojsa Vendégoktató Ujfalusi Anna Nappali tagozat Kereskedelem

Részletesebben

Balatonakali Község Önkormányzata

Balatonakali Község Önkormányzata Előzetes ajánlat Balatonakali Község Önkormányzata részére Weboldal fejlesztési szolgáltatás nyújtására Dokumentum verziószáma: 1.0 Ajánlat készült: 2015. január 27. Jelen dokumentum bármely részének felhasználása

Részletesebben

BANNEREK HIRDETÉSI LISTAÁRAI (NAP) Medium rectangle

BANNEREK HIRDETÉSI LISTAÁRAI (NAP) Medium rectangle BANNEREK HIRDETÉSI LISTAÁRAI (NAP) BANNER Felület Half page/filmstrip Medium rectangle Leaderboard ÚJ HELYEN! Roadblock 3 300x600 px 300x50 px 970x90 px vagy 78x90 px 640x360 px Index címlap 4 875 000

Részletesebben

CSOPORT. Médiaajánló ORVOSOKTÓL BETEGEKNEK HITELESEN

CSOPORT. Médiaajánló ORVOSOKTÓL BETEGEKNEK HITELESEN CSOPORT Médiaajánló ORVOSOKTÓL BETEGEKNEK HITELESEN WEBBeteg csoport Laikus kommunikáció WEBBeteg.hu Laikusok hiteles tájékoztatása KamaszPanasz.hu Kamaszoknak és szüleiknek szóló egészség- és életmódportál

Részletesebben

WEBFEJLESZTÉSI IRÁNYELVEK

WEBFEJLESZTÉSI IRÁNYELVEK K R E A T Í V K O M M U N I K Á C I Ó S Ü G Y N Ö K S É G WEBFEJLESZTÉSI IRÁNYELVEK Fingerprint Reklámügynökség» Webfejlesztési Irányelvek 2011» Áttekintés Áttekintés Jelen dokumentum ahhoz kíván segítséget

Részletesebben

MOBIL ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT (WEBOLDAL ÉS ALKALMAZÁS) Érvényes: 2015. április 30-tól

MOBIL ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT (WEBOLDAL ÉS ALKALMAZÁS) Érvényes: 2015. április 30-tól MOBIL ÁLTALÁNOS MÉDIAA JÁNLAT (WEBOLDAL ÉS ALKALMAZÁS) Érvényes: 205. április 30-tól 2 NAPI ELÉRÉS AZ INDEXEN Az Index napi forgalmának közel negyede mobilról érkezik Napi átlag valós látogató, Index teljes

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT Köles Gergely 2010

SZAKDOLGOZAT Köles Gergely 2010 SZAKDOLGOZAT Köles Gergely 2010 BUDAPESTI MŰSZAKI ÉS GAZDASÁGTUDOMÁNYI EGYETEM Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Műszaki menedzser alapszak Online marketingkampány kisvállalati közegben Készítette:

Részletesebben

KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK

KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK QR KÓDOK HATÉKONY HASZNÁLATA HOGYAN ÉRDEMES HASZNÁLNI A QR KÓDOKAT ÉS HOGYAN NEM? HATÉKONY HONLAPTIPPEK BÓNUSZ E-BOOK A Hatékony HonlapTervezési Rendszer abból az egyszerű tényből indul ki, hogy Önnek

Részletesebben

8. Promóció, reklám, kommunikáció

8. Promóció, reklám, kommunikáció 8. Promóció, reklám, kommunikáció Az intézkedés célja és indokoltsága: Egy tematikus út esetében a fejezet címében szereplő tevékenységek a Palóc Út üzenetének eljuttatása a célközönséghez a legfontosabb

Részletesebben

Összegző tanulmány. Egy átfogó sportkommunikációs honlap szakmai elvárásrendszere

Összegző tanulmány. Egy átfogó sportkommunikációs honlap szakmai elvárásrendszere Összegző tanulmány a TÁMOP 6.1.2/11/2-2012-0002 kódszámú A fizikai aktivitás és a sport magyarországi dimenzióinak feltárása c. projekt keretében végzett kutatás eredményeiről "Innovatív és kreatív kommunikációs,

Részletesebben

A keresômarketing önellentmondása: keresôk vagy tartalmi oldalak?

A keresômarketing önellentmondása: keresôk vagy tartalmi oldalak? A keresômarketing önellentmondása: keresôk vagy tartalmi oldalak? A Google és az ETARGET válaszai Magyarországon, 2008-ban 2009. január Copyright by Arcus Interactive Group www.aigroup.hu Arcus Search

Részletesebben

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők.

A gyogyhirek.hu olvasói a gyermeket nevelő családok. Hirdetések tekintetében célcsoportunk főleg a 20 50 éves, gyermeket nevelő szülők. A gyogyhirek.hu Közép-kelet Európa és Magyarország legnagyobb gyermekkórházának a Heim Pál Gyermekkórháznak induló gyermek-egészségügyi portálja. Kórházunk 1996-ban útjára indította a szülők körében igen

Részletesebben

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés 1 Tartalom 1 Bevezetés...... 2 2 A Yohhanan Graphics bemutatása....... 3 Szolgáltatásaink Online Marketing Arculatok kialakítása Statikus honlapok készítése Dinamikus honlapok készítése Animációk kivitelezése

Részletesebben

YouTube esettanulmány JátékNet.hu - 2013. Január

YouTube esettanulmány JátékNet.hu - 2013. Január JátékNet.hu Kft. Dátum: 2013. január 0. Köszönetnyilvánítás Esettanulmányunk elkészítésében nagy segítséget kaptunk a JátékNet.hu munkatársaitól, akik Magyarország legnagyobb játék webáruházának üzemeltetőiként

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr.

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr. MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009 Konzulens: Dr. Kandikó József Főiskolai tanár Online marketing 2009 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...

Részletesebben

A keresőmarketing és jövője - Online reklám Magyarországon

A keresőmarketing és jövője - Online reklám Magyarországon 2 Budapesti Gazdasági Főiskola Külkereskedelmi Főiskolai Kar Nemzetközi Kommunikáció Szak Levelező tagozat Reklám szakirány A keresőmarketing és jövője - Online reklám Magyarországon Budapest, 2007. Készítette:

Részletesebben

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052

Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS. - Elektronikus ügyvitel - főiskolai tanár 07213052 Szabadkai Műszaki Szakfőiskola Szabadka GOOGLE ADWORDS - Elektronikus ügyvitel - Tanár: Hallgató: Dr. Zlatko Čović Adamov Igor főiskolai tanár 07213052 Szabadka, 2014 Tartalomjegyzék Mi is az a Google

Részletesebben

WORDPRESS FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ

WORDPRESS FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ WORDPRESS FELHASZNÁLÓI DOKUMENTÁCIÓ e-motions Kft. 1 1. Tartalomjegyzék WordPress Felhasználói dokumentáció... 1 1. Tartalomjegyzék...2 2. A WordPress szoftverről...4 3. Online dokumentáció... 5 A WordPress

Részletesebben

MOODLE FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HALLGATÓKNAK (ALAPOK) BGF MOODLE ELEARNING KERETRENDSZER 2014.

MOODLE FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HALLGATÓKNAK (ALAPOK) BGF MOODLE ELEARNING KERETRENDSZER 2014. 2014. MOODLE FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV HALLGATÓKNAK (ALAPOK) BGF MOODLE ELEARNING KERETRENDSZER BALOGH CSABA, KISS ISTVÁN, PAPP GYULA, VÁGVÖLGYI CSABA BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA, CONSEDU 1 Tartalomjegyzék

Részletesebben

E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ VERZIÓ 1.0 AZ E-PORTFÓLIÓ FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ CÉLJA ÉS FELÉPÍTÉSE A pedagógus-szakvizsgával és tizennégy év szakmai gyakorlattal rendelkező pedagógusok 2014. április

Részletesebben

SZAKDOLGOZAT DOMJÁN ZSÓFIA

SZAKDOLGOZAT DOMJÁN ZSÓFIA SZAKDOLGOZAT DOMJÁN ZSÓFIA 2010 BUDAPESTI GAZDASÁGI FŐISKOLA KÜLKERESKEDELMI KAR KERESKEDELEM ÉS MARKETING SZAK NAPPALI tagozat MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓ szakirány A KÖZÖSSÉGI MÉDIA TÉRNYERÉSE AZ ONLINE MARKETINGKOMMUNIKÁCIÓBAN

Részletesebben

Nagy Gusztáv Drupal 7 alapismeretek

Nagy Gusztáv Drupal 7 alapismeretek Nagy Gusztáv Drupal 7 alapismeretek Nagy Gusztáv Drupal 7 alapismeretek 2012 A műnek erre a változatára a Nevezd meg! Így add tovább! 3.0 licenc feltételei1 érvényesek. A következőket teheted a művel:

Részletesebben

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka

Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka Ingyen honlap mindenkinek jár, és a siker megtanulható! A hatékony weboldalak 9 titka A hatékony weboldalak 9 titka Hogyan mutasd be a cégedet, és terméked az interneten úgy, hogy túléld a sorsdöntő első

Részletesebben