Lamborghini MACH VRT T4

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Lamborghini MACH VRT T4"

Átírás

1 Lamborghini MACH VRT T

2 TARTALOMJEGYZÉK oldal MACH VRT: LAMBORGHINI STÍLUS NYERS ERŐVEL ÖTVÖZVE oldal AZ INNOVÁCIÓ SZÍVBŐL JÖN oldal HATÉKONYSÁG A JOBB MUNKAVÉGZÉS ÉRDEKÉBEN oldal MŰSZAKI ADATOK oldal MERÉSZ EGYÉNISÉG, MARKÁNS MEGJELENÉS oldal EGY TRAKTOR, AMELY MÉG TÖBBRE KÉPES.

3 5 MACH VRT: LAMBORGHINI STÍLUS NYERS ERŐVEL ÖTVÖZVE. A Lamborghini Mach VRT a dühöngő bikával fémjelzett márka új termékcsaládjának erőteljes zászlóshajója: egy traktor, amely a legkorszerűbb technológiával, kiemelkedő kényelemmel és formatervvel, akár 263 LE-s motorokkal és fokozatmentes sebességváltókkal büszkélkedhet. A háromféle változatban 210, 230 és 250 rendelhető Mach VRT új mércét állít fel a megbízhatóság, a biztonság és az üzemanyag-gazdaságosság terén, valamint a tiszta SCR technológiát alkalmazó motorok használatával a környezetet is kíméli. Ezek a jellemzők tökéletes választássá teszik a Mach VRT típust a nagy gazdaságok és mezőgazdasági bérművelő vállalkozók számára a nagy földterületeken végzett, a lehető legnagyobb igénybevételt jelentő munkákhoz.

4 7 MERÉSZ EGYÉNISÉG, MARKÁNS MEGJELENÉS. Ha Lamborghini traktort választ, akkor stílusosan végezheti a munkáját. A Giugiaro által tervezett Mach VRT futurisztikus, jellegzetes stílussal büszkélkedhet; a gép minden részlete és technológiai megoldása a tökéletes kényelem és az ésszerű funkcionalitás jegyében született. Kiváló kilátást biztosító kivitelének és kényelmes belső terének köszönhetően az új MaxiVision Cab fülke minden részletében új mércét állít fel, a kezelőhely elrendezésétől kezdve egészen az anyagok minőségéig. Az ergonomikus kezelőszervek és az A-oszlopra szerelt üzemi képernyő teljesen szabad mozgást biztosít a fülkében, a páratlan egyszerűség érdekében pedig minden kezelőszerv kézre esik. A fülkerugózás és a rugózott tengely kombinációja optimalizálja a gép teljesítményét, amely terepen és nagy sebességnél jelentősen csökkenti a kezelőt érő vibráció mértékét, hogy minden körülmények között kifogástalan kényelmet biztosítson. A három üzemmód (automatikus, kézi és TLT) révén a kezelő mindig az aktuálisan végzett munkához leginkább megfelelő beállításokat választhatja, így minden helyzetben tökéletesen az irányítása alatt tarthatja a gépet.

5 9 Terhelés alatt kapcsolható hidraulikus irányváltó A hidraulikus irányváltó és a SmartWheel funkció lehetővé teszi, hogy a kezelő a munkakörülményekhez igazítsa az irányváltási reakció gyorsaságát. Multifunkciós kar A multifunkciós vezérlő kar segítségével a kezelő a tengelykapcsoló, a gázpedál vagy a fék működtetése nélkül haladhat nagyon lassan vagy nagyon gyorsan traktorral. A vezető minden vezetési üzemmódban a forgatógomb segítségével állíthatja be a végsebességet. A sebességi beállításokkal kapcsolatos információk az imonitor képernyőjén is megtekinthetők. Ergonomikus, funkcionális kezelőszervek Valamennyi kezelőszervet funkció és színkódok alapján csoportosítanak, a legfontosabbakat vagyis a motor, a menetfunkciók, a TLT és a hidraulikafunkciók kezelőszerveit pedig a kartámaszon helyezik el az új, ergonomikus vezérlőkarral együtt. Opcióként 12,8"-es érintőképernyős monitor (imonitor 2.0) és az Agrosky GPS sorvezető rendszer is rendelhető. A kezelőszervek visszafogott fényerejű, LED-es megvilágítása szintén hozzájárul a fülke légkörének még kellemesebbé tételéhez. Mellsőhíd-rugózás A rezgésszint drámai csökkentése érdekében az elektronikusan vezérelt hidraulikus mellsőhídrugózási rendszer a gép elejére nehezedő terheléstől függetlenül tökéletesen vízszintes helyzetben tartja a felfüggesztést, így a lengéscsillapítók teljes csillapítási úthossza minden körülmények között kihasználható.

6 11 Légrugós fülkefelfüggesztés Ez az intelligens és innovatív felfüggesztési rendszer valós időben változtatja a csillapítás mértékét. Egy kifejezetten erre a célra szolgáló érzékelő a fülke terhelésének legapróbb változásait is észleli, és a különleges pneumatikus csillapítóelemeket pontosan a szükséges mennyiségű sűrített levegővel tölti fel. Ennek köszönhetően a csillapítóelemek minden körülmények között ugyanakkora tartományban mozognak, így a rugók és csillapítók teljes kirugózása mindig kihasználható marad. Képernyő Az A-oszlopon lévő nagyméretű, színes képernyő érthetően és egyszerűen jeleníti meg a vezető számára összes fontos információt. ComforTip vezérlés A ComforTip vezérlés révén a vezető elmenthet és előhívhat ismétlődő táblavégi forduló programot, és a vezérlőkaron lévő aktiválógomb megnyomására a traktor végrehajtja azokat, lépésrőllépésre. A rendszer aktiválásához egyszerűen csak nyomja meg egyszerre az engedélyező és az aktiváló gombot. Munkavégzés közben a műveletsorba programozott munkafázisok közül egyszerűen az aktiválógomb megnyomásával léphet a következő fázisra. Xenon vagy LED lámpák A Mach VRT XENON vagy a legkorszerűbb LED technológiával működő munka- és közúti lámpái hozzájárulnak a gép dinamikus, elszántságot sugárzó megjelenéséhez. A közúti lámpákat kiegészítő 9 hátsó és 8 elülső munkalámpa széles körben világítja meg a traktor körüli területet, kiváló látási viszonyokat teremtve ezzel az éjszakai munkavégzéshez.

7 13 Világításvezérlő panel A lámpák be- és kikapcsolását vezérlő kapcsolók a világításvezérlő panel (WOLP) segítségével aktiválhatók, amellyel a kezelő a pótkocsira vagy a munkaeszközre szerelt lámpákat is vezérelheti. A munka során használt lámpák egyetlen gomb megnyomásával fel- vagy lekapcsolhatók. Kormánykerék Puha karimájú kormánykerék. A műszercsoport dőlésszöge a kormánykerékkel együtt állítható, hogy minden körülmények között páratlan kilátást és kezelési kényelmet biztosítson. Minden igényt kielégítő hűtőszekrény és tárolórekesz A hűtőszekrény és a tágas tárolórekesz révén a kezelő mindent eltárolhat a fülkében, ami kényelmesebbé teszi a munkavégzést. A mobiltelefonés pohártartók szintén hozzájárulnak a fülke kényelméhez. Könnyű beszállás A kényelmes, párnázott utasülés felhajtható, így nem nehezíti a fülkébe való beszállást. Automatikus légkondicionáló rendszer A légkondicionáló és szellőztető rendszer mindig kellemes, állandó hőmérsékletet tart a fülkében: A fülke minden részén ergonomikusan elhelyezett, nagy számú, szabályozható légbefúvó révén a kezelő gyorsan és könnyen beállíthatja az ideális hőmérsékletet a fülkében, vagy gyorsan pára- és jégmentesítheti az ablakokat és a szélvédőt.

8 15 AZ INNOVÁCIÓ SZÍVBŐL JÖN. Az új Mach típus szíve a hathengeres DEUTZ TCD 6,1 L06 4V Tier4i motor: korszerű technológiák együttese, amely képes akár 263 LE-t (194 kw) is leadni 1650 ford/perc-es motorfordulatszámon, és végig fenntartani azt az 1650 és 2100 ford/perc közötti fordulatszámtartományban. Hengerenként négy szelep, középen elhelyezett befecskendezők, wastegate szeleppel ellátott turbófeltöltő és intercooler. Elektronikus vezérléssel ellátott, akár 2000 bar üzemi nyomású DCR (Deutz Common Rail) magasnyomású üzemanyag-befecskendező rendszer, SCR-katalizátoros kipufogógáz kezeléssel. Összes jellemzőjét a maximális teljesítmény, az alacsony üzemanyag-fogyasztás és a lehető legkisebb mértékű károsanyag-kibocsátás jegyében tervezték. A hatékony és megbízható VRT sebességváltó folyamatosan képes változtatni a hajtás áttételét, hogy a motor teljesítménye veszteség nélkül kihasználható legyen, ezáltal még könnyebbé és termelékenyebbé teszi a vezető munkáját. Az egyéb jellemzők például a terhelésérzékelő funkció egyszerűbbé és hatékonyabbá teszik a hátsó függesztőmű használatát. Teljesítmény-rásegítés Az új Deutz motorok szükség esetén 27 LE többletteljesítményt biztosítanak. Ez a többletteljesítmény a TLT-vel történő munkavégzés és a közúti szállítás során áll rendelkezésre. TLT. Jelentős többletteljesítmény áll rendelkezésre 3 km/h haladási sebesség felett. SZÁLLÍTÁS. Jelentős többletteljesítmény áll rendelkezésre 30 km/h haladási sebesség felett. 4 sebességtartomány Négy, egyszerűen kiválasztható sebességtartomány biztosítja a megfelelő áttételt minden munkaművelethez. Ennek révén a 0 50 km/h (vagy 60 km/h, ahol a jogszabályok engedik) közötti sebességtartományban mindig a legmegfelelőbb áttétel áll rendelkezésre, a váltó pedig páratlanul finoman kapcsol. Hidrosztatikus rész % csoport 0 km/h 2. csoport 3. csoport 100% mechanikus rész Tökéletes hatékonyság 4. csoport 50 km/h

9 17 Common Rail A motorblokkba épített, kenéssel ellátott két befecskendezőszivattyúval szerelt nagynyomású common rail (közös nyomócsöves) befecskendező rendszer és az égéstér különleges kialakítása még a legnehezebb munkák esetén is hatalmas és állandó teljesítményt biztosít. A common rail befecskendező rendszer a motor fordulatszámától függetlenül akár 2000 bar nyomást hoz létre, ami az elektronikus motorvezérlővel együtt még nagyon alacsony motorfordulatszám esetén is kiváló nyomatéktartalékot bocsát a kezelő rendelkezésére. Irányváltó A kormánykerék alatt található irányváltókar segítségével a kezelő még terhelés alatt is folyamatosan változtathat az előre- és a hátramenet között. A karon található görgővel növelhető vagy csökkenthető az irányváltás intenzitása. Ez a parancs a multifunkciós karon lévő kezekőelemekkel is elvégezhető, ahol egy reteszelő megakadályozza a véletlen irányváltást. Hengerenként 4 szelep A hengerenként négy szelepes hengerfej az égéstér hatékony feltöltését és optimális üzemanyag-levegő keverék előállítását biztosítja. ASM Az elektronikus ASM rendszer a haladási sebesség és az első kerekek kikormányzási szöge alapján be- és kikapcsolja az összkerékhajtást és a differenciálzárakat a maximális tapadás és vonóerő érdekében.

10 19 HATÉKONYSÁG A JOBB MUNKAVÉGZÉS ÉRDEKÉBEN. A Mach VRT típust a rendkívüli sokoldalúság és a különböző munkafeltételekhez történő gyors alkalmazkodás képessége teszi verhetetlenné. A négy fokozatú (540/540E; 1000/1000E) hátsó TLT révén a traktor mindenféle munkaeszközzel használható minden körülmények között. A felhasználóbarát, sokoldalú hidraulika-rendszer még a legigényesebb eszközökkel is megbirkózik. A többtárcsás nedves tengelykapcsoló méretezése révén hatékonyan kezeli a nehéz munkaeszközökkel végzett munka során jelentkező terhelési csúcsokat, és a rendkívüli megbízhatóság érdekében még a nagy nyomatékigényű munkaeszközökkel történő munkavégzésnél is rántásmentesen kapcsol össze. Fogyasztás + TLT Eco mód Ebben az üzemmódban a motor az üzemanyag-fogyasztás és a zajártalom csökkentése érdekében alacsonyabb fordulatszámon működik, a közepes motorfordulatszám-tartományban pedig bőséges teljesítmény és nyomaték áll rendelkezésre a maximális termelékenység eléréséhez. Hagyományos motor 39% 44% Teljes hatékonyság DEUTZ motor Fogyasztás (g/kwh) 12%-kal alacsonyabb fogyasztás + Alacsony üzemanyag-fogyasztás 1000E -18% Motorfordulatszám (ford./perc) SCR Az SCR (a nitrogén-oxidok szelektív katalitikus redukciója) technológia a napjainkban elérhető leghatékonyabb módszer az Euro 4 károsanyag kibocsátási előírások teljesítéséhez. A Deutz motorokon alkalmazott SCR rendszer az üzemanyag-fogyasztás csökkentése és a teljesítmény maximalizálása érdekében lehetővé teszi, hogy a motor az optimális üzemanyag/levegő keverékkel működjön; a hengerekbe mindig tiszta levegő kerül, nem kipufogógázzal szennyezett. Optimalizált áttételek A ZF SMatic S240 sebességváltó 2100 ford./perc fordulatszámon 60 km/h, 1750 ford./percnél pedig 50 km/h maximális sebesség elérésére teszi képessé a Lamborghini Mach VRT típust. Ha a HD opciót választja, akkor a gép 50 km/h sebességet ér el 1980 ford./ perc motorfordulatszámon, és 40 km/h-t 1750 ford./ percnél. A vezető minden menetüzemmódban egyszerűen, a multifunkciós botkormányon lévő állítógomb elfordításával módosíthatja a végsebesség állását. Power Brake A Power Brake rendszer állandó nyomást tart fenn a hidraulikus fékkörben, így a vezető mindig nyugodtan bízhat az azonnal reagáló, erőteljes és fokozatos fékezésben, miközben nagy erőt sem kell kifejtenie. Kormányozhatóság A mellső híd kialakítása és a motorháztető elülső paneljeinek íves alakja szűk, mindössze 5,8 m-es fordulási sugarat tesz lehetővé. A külön hidraulikakörről működő hidrosztatikus szervokormány a 44 l/perc teljesítményű szivattyú és 2 kettős működésű munkahenger révén még alacsony motorfordulatszám mellett is hatékony, egyenletes kormányzást biztosít. Az egyedülálló ASM rendszer, amely automatikusan aktiválja és kapcsolja ki a 4-kerék hajtást és a differenciálzárakat, szintén hozzájárul a kiváló kormányozhatósághoz és tapadáshoz.

11 21 Elülső TLT Az olyan műveletekhez, amelyeknél a gép elejére és hátuljára függesztett munkaeszközre is szükség van, a traktor egy elektrohidraulikusan vezérelt, 1000 ford./perc fordulatszámú elülső TLT-vel is felszerelhető, amely a hajtását közvetlenül a motorról kapja egy fokozatos összekapcsolást lehetővé tevő, többtárcsás olajban fürdő tengelykapcsolón keresztül. Kiváló tapadás A nagyméretű hátsó gumiabroncsok és a nagy teherbírású véglehajtás maximális tapadást és hatékony vonóerőt garantálnak, miközben az optimális súlyelosztás miatt kevesebb pótsúlyra van szükség. Hidraulika-rendszer Az alapfelszereltséghez egy különálló, 44 l/perc teljesítményű szervokormány-szivattyú éppúgy hozzátartozik, ahogyan a függesztőmű és a kihelyezett hidraulikaszelepek ellátására szolgáló 120 l/perc opcióként 160 l/perc teljesítményű szivattyú. Ezen felül az alapfelszereltség négy kettős működésű, elektronikusan vezérelt szelepet és Power-Beyond (a munkaeszközök közvetlen hidraulikus megtáplálására szolgáló) csatlakozókat is magába foglal. A hidraulikaszelepek száma opcióként hétre növelhető. A hét szelepből kettő az első függesztőmű csatlakozásaihoz szállítja az olajat. A hátsó függesztőmű emelőképessége kg, míg az elülsőé 4500 kg. Elektronikus függesztőmű Az összes modell rendelhető a hatékony elektronikus vezérelt függesztőművel, amelyet érzékelők sora és beépített diagnosztikai rendszer tart folyamatos ellenőrzés alatt. A rendszer számos különféle funkciót kínál: vonóerő- és helyzetszabályozás, gyors talajba hatolás, vegyes üzemmódú szabályozás, kerékcsúszás-(slip-) szabályozás (opcionális radarral), munkaeszköz reteszelése szállításhoz, emelésimagasság-korlátozás, süllyesztési sebesség szabályozása és lengéscsillapítás-szabályozás. A lengéscsillapítás-szabályozó funkció automatikusan bekapcsol, ha a közúti haladás sebessége 8 km/h-nél nagyobb, és a maximális komfort és biztonság érdekében csillapítja a munkaeszköz lengéseit és az általa kifejtett lökésszerű terhelést. A függesztőmű-vezérlés funkcióit a kartámaszon lévő konzolon lehet beállítani, amely az A-oszlopra szerelt digitális kijelzőn jeleníti meg az üzemi paramétereket.

12 23 EGY TRAKTOR, AMELY MÉG TÖBBRE KÉPES. A Mach VRT traktoroknál a kiváló technológiát a motor, a sebességváltó és a fékek korszerű elektronikus rendszere egészíti ki. Az eredmény: páratlan teljesítmény és termelékenység. Elektronikus vezérlésű wastegate szelep a turbófeltöltőnél. A turbófeltöltő wastegate szelepe nagyobb töltőnyomást tesz lehetővé alacsonyabb motorfordulatszámokon. Az elektronikus töltőnyomásszabályozás biztosítja az ideális levegő-üzemanyag arányt kis és közepes motorfordulatszámoknál, miközben a rendszer a turbónyomást is folyamatosan figyeli, így lehetővé teszi, hogy a gép azonnal reagálhasson a terhelés változásaira.

13 25 AUTO TLT Az Auto TLT üzemmód segítségével a vezető beprogramozhatja, hogy a hátsó függesztőmű függőleges helyzetétől függően mikor kapcsoljon ki, illetve ismét be a TLT. imonitor 2.0 Az imonitor a Mach VRT traktorok fő funkcióinak kezelésére szolgáló multimédiás interfész: Főmenü a gép összes funkciójának kezeléséhez és felügyeletéhez (függesztőmű, TLT, elosztók, motor és sebességváltó, ASM és fülkerugózás); Teljesítménymonitor (kiszámítja a fogyasztást, a termelékenységet és a megművelt terület nagyságát); ISO-Bus Monitor a kompatibilis munkaeszközök vezérléséhez. A rendszer azt is lehetővé teszi, hogy a felhasználó letöltse a teljesítményadatokat a termelékenység nyilvántartása érdekében. EPB Az innovatív elektronikus rögzítőfékrendszer biztonságosan és hatékonyan tartja a traktort álló helyzetben. Az EPB automatikusan bekapcsol, ha a traktor több mint 30 másodpercig egy helyben áll, vagy ha a kezelő elhagyja a kezelőülést. Elektronikus fojtószelep-vezérlés Az innovatív elektronikus fojtószelep-vezérlő rendszer elemzi a motortól, az érzékelőktől és a kezelőtől kapott információkat és paramétereket, hogy amikor szükséges, a teljesítmény gyorsan és hatékonyan rendelkezésre álljon. A széles fordulatszámtartományban rendelkezésre álló maximális teljesítmény révén amint a megnövekedett terhelés hatására a motorfordulatszám esni kezd, a nyomaték megnő, és a teljesítmény állandó szinten marad, jelentősen csökkentve ezáltal a fajlagos üzemanyag-fogyasztást. A vonóerőigényes munkálatokhoz mint például a szántás és a közúti szállítás ezek a tulajdonságok kiváló vonóerőt és rugalmasságot biztosítanak a még nagyobb termelékenység érdekében.

14 27 Dinamikus fékerő-szabályozás Ha a kezelő a tengelykapcsoló pedál kinyomása nélkül fékez, a sebességváltó automatikusan módosítja a hajtás áttételét, hogy elkerülje a gyorsítást, és segítse a fékezést a megfelelő sebesség megtartásához. Ez a szabályozó funkció a kartámaszon lévő aktiváló gombbal kapcsolható be, így csökkenti a fékek melegedését és kopását, és különösen hasznos, ha olyan munkaeszközökkel dolgozik, mint a nagy bálázók, hígtrágyaszóró tartálykocsik, illetve ha dombos területen vontat pótkocsit. Négy kerékre ható fékrendszer A nagy átmérőjű, többtárcsás hátsó fékek a hátsó differenciálmű mindkét oldali kihajtó tengelyére hatnak. Az opcionális száraz elülső tárcsafékek, amelyeket a 60 km/h-s modellekre szerelnek fel, különösen hatékonyak lejtőn történő szállításkor, ahol a fékerőtöbblet nagy előnyt jelent. VRT sebességváltó Az elektronikusan vezérelt VRT sebességváltó három különböző üzemmódot kínál - manuális, TLT és automata -, hogy minden lehetséges feladatnak megfeleljen. Külső TLT-vezérlés A praktikum és a biztonság fokozása érdekében a TLT a kezelőülésből vagy a hátsó sárvédőkre helyezett kezelőszervekről is vezérelhető. Manuális üzemmód Olyan munkálatokhoz ideális, ahol állandó motorfordulatszámra van szükség. A traktor menettulajdonságai és viselkedése olyan, mint a hagyományos sebességváltóval szerelt traktoroké. A vezető a gázpedál vagy a multifunkciós vezérlőkar segítségével tartja fenn a motor fordulatszáma és a haladási sebesség között az ideális egyensúlyt. TLT üzemmód: Ennek az üzemmódnak a kiválasztása automatikusan megtörténik a TLT bekapcsolásakor. Ebben az üzemmódban a vezető által a kézi gázkarral beállított fordulatszám munka közben állandó értéken marad, függetlenül a traktor haladási sebességétől. Automatikus üzemmód Ideális a szállításhoz vagy az olyan szántóföldi munkálatokhoz, amelyek nem igényelnek állandó motorfordulatszámot, mint például a szántás és a könnyű talajmunkák. Az elektronikus rendszer a terhelés függvényében egy optimális tartományon belül szabályozza a motor fordulatszámát, miközben állandó haladási sebességet tart fenn. KÉZI TLT AUTOMATA

15 29 Sebességtartó automatika Az Auto és a TLT üzemmódokban a kezelő két előre- és két hátrameneti sebességet állíthat be és menthet el, amelyek a traktor leállítása után is eltárolódnak a memóriában. A beállított sebességek a funkció bekapcsolt állapotában is módosíthatók. Az összes sebességi beállítás az A-oszlopra szerelt nagyméretű kijelzőn vagy közvetlenül az imonitor 2.0-n látható. Kihelyezett hidraulikaszelepek A hidraulika-rendszer akár 7 kihelyezett hidraulikaszelepet is tartalmazhat (5 hátsó + 2 mellső). Az áramlásszabályozás és az olaj szállítási idejét szabályozó funkciók beállítása a kartámasz konzolján lévő gombokkal történik. Különálló tartály A függesztőmű és a kihelyezett hidraulikaszelepek olajellátását biztosító hidraulikaolaj-tartály teljesen elkülönül a sebességváltó körét ellátó tartálytól, és külön szűrőrendszerrel rendelkezik. Hidraulika-csatlakozók A push-pull típusú hidraulikus csatlakozók révén a hidraulikavezetékek még nyomás alatt lévő rendszer esetén is csatlakoztathatók. A munkaeszköz hidraulikavezetékeinek csatlakoztatásakor esetlegesen kiömlő olaj egy tartályba gyűlik. Power Zero funkció A Power Zero funkció a fékpedál használata nélkül fékezi a kerekeket, és lehetővé teszi, hogy a kezelő mindössze a gázpedál lenyomásával indulhasson el ismét a géppel. A funkció emellett bármilyen meredek emelkedőn és bármekkora terhelés mellett álló helyzetben tartja a traktort a rögzítőfék behúzása nélkül.

16 31 A műszaki adatok és az ábrák csak tájékoztató jellegűek. A Lamborghini Trattori elkötelezett az iránt, hogy olyan terméket kínáljon, amely a legjobban megfelel az Ön igényeinek, és fenntartja magának a jogot, hogy a termékeit bármikor előzetes értesítés nélkül módosítsa. MŰSZAKI ADATOK MOTOR MACH VRT T4i 210 VRT 230 VRT 250 VRT Gyártó Deutz Deutz Deutz Típus TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 TCD 6.1 L06 Károsanyag-kibocsátás Tier 4i Tier 4i Tier 4i Hengerek száma/hengerűrtartalom db/cm3 6/6057 6/6057 6/6057 Turbófeltöltő és töltőlevegő-visszahűtő Viszkokuplungos ventilátor Deutz Common Rail (DCR) közös nyomócsöves bar Max. teljesítmény (ECE R120) kw/le 151/ / /238 Max. teljesítmény rásegítéssel (ECE R120) kw/le 165/ / /263 A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény rásegítéssel (ECE R 120) kw/le 163/ / /258 A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény (ECE R 120) kw/le 137/ / /236 Névleges motorfordulatszámhoz tartozó max. homologizált teljesítmény (2000/25/ kw/le 163/ / /258 Max. teljesítményhez tartozó motorfordulatszám ford./perc Max. motorfordulatszám (névleges) ford./perc Max. nyomaték rásegítéssel Nm Maximális nyomaték Nm Max. nyomatékhoz tartozó motorfordulatszám ford./perc Nyomatékemelkedés 20% 16% 17% Elektronikus motorvezérlő Légszűrő portalanítóval Kipufogó a fülke A-oszlopán Üzemanyagtartály űrtartalma liter AdBlue -tartály űrtartalma liter Biodízel üzemanyag (EN 14214) B100 B100 B100 FOKOZATMENTES SEBESSÉGVÁLTÓ Típus ZF S-Matic S180+ ZF S-Matic S240/S240HD Sebességcsoportok (tartományok) száma db ZF S-Matic S240/S240HD Max. sebesség km/h 40/50 40/50/60 40/50/60 Overspeed funkció (40 km/h Eco) Overspeed funkció (40 km/h SuperEco) / - / - Overspeed funkció (50 km/h Eco) / - / - PowerZero Tempomat db Vezetési módválasztás (Auto/Manuális/TLT) Eco/Power (Gazdaságosság/Nagy teljesítmény) szabályozás Terhelés alatt kapcsolható hidraulikus irányváltó SenseClutch TLT 540ECO/1000/1000ECO TLT - 540/540ECO/1000/1000ECO TLT mellső TLT 1000ECO mellső TLT TENGELYEK ÉS FÉKEK Rugózott mellső híd Négykerékhajtás elektrohidraulikus kapcsolása Elektrohidraulikus működtetésű differenciálzár ASM rendszer Négy kerékre ható fékrendszer Külső tárcsafékek PowerBrake Automatikus elektronikus rögzítőfék (EPB) ELEKTROMOS RENDSZER Feszültség 12 V 12 V 12 V Alapkivitelű akkumulátor V/Ah/A 12/180/700 12/180/700 12/180/700 Generátor V/A 12/200 12/200 12/200 Indítómotor V/kW 12/4 12/4 12/4 Külső elektromos aljzat Aljzat a nagyobb áramigényű alkalmazásokhoz Készítette a Marketingosztály - Kód /14 - I.P. STD MŰSZAKI ADATOK HIDRAULIKA-RENDSZER ÉS FÜGGESZTŐMŰ OPC MACH VRT T4i 210 VRT 230 VRT 250 VRT Szivattyú szállítási teljesítménye (alapkivitel) l/perc Zárt központú hidraulika-rendszer (terhelésérzékelős) Szivattyú szállítási teljesítménye (opciós) l/perc Max. hasznos olajmennyiség liter Különálló kiegészítő olajtartály Kihelyezett hidraulikaszelepek (alapkivitel) szelepek sz Kihelyezett hidraulikaszelepek (opció) szelepek sz. 5/6/7 5/6/7 5/6/7 Elektronikus hátsó függesztőmű Elektronikus hátsó függesztőmű emelőképessége (alap/opció) kg Mellső függesztőmű Mellső függesztőmű emelőképessége kg FÜLKE Maxi Vision fülke Mechanikus felfüggesztés Légrugós felfüggesztés Állítható visszapillantó tükrök Fűthető, állítható visszapillantó tükrök Légkondicionálás Automatikus légkondicionáló rendszer Tetőablak MaxiCom multifunkciós kartámasz Multifunkciós kar Üzemi képernyő Világításvezérlő panel imonitor² Agrosky rendszer ISO-Bus kompatibilitás Comfortip Professional Max Comfort Dynamic ülés XL ++ (dinamikus alacsony frekvenciájú rugózás) Max Comfort Dynamic ülés XXL ++ (dinamikus rugózás, alacsony frekvenciájú vízszintes csillapítás) Max Comfort Dynamic ülés EVO Active + (aktív dinamikus rugózás, széles kivitel, aktív A/C rendszer) Párnázott utasülés Audiorendszer előkészítése (kábelek és hangszórók) Halogén munkalámpák LED munkalámpák Xenon munkalámpák VONÓSZEMEK Automata vonófej Állítható magasságú gömbfejes vonóhorog Fix gömbfejes vonóhorog Lengőkar Hidraulikus vonószerkezet (pickup-hitch) Piton Fix vonófej MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Elülső gumiabroncsméret: 600/70R30 600/70R30 600/70R30 Hátsó gumiabroncsméret: 650/65R42 650/65R42 650/65R42 Tengelytáv mm Hossz mm Magasság mm Szélesség mm Hasmagasság mm Terheletlen tömeg elöl kg Terheletlen tömeg hátul kg Terheletlen össztömeg kg Megengedett max. tömeg elöl kg Megengedett max. tömeg hátul kg Max. megengedett össztömeg kg

17 MÁRKAKERESKEDŐ A Lamborghini Trattori az eredeti SDF kenőanyagok és hűtőfolyadékok használatát javasolja A LAMBORGHINI TRATTORI a lamborghini-tractors.com csoport tagja

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT ÚJ KORSZAK A TERMELÉKENYSÉGBEN. PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY, HATÉKONYSÁG ÉS TERMELÉKENYSÉG. A DEUTZ-FAHR újabb választ ad a modern mezőgazdaság egyre szigorúbb elvárásaira, amelyek sokkal

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 7230 7250 Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT NÉMET CSÚCSTECHNOLÓGIA A KIEMELKEDŐ TERMELÉKENY- SÉGÉRT. AGROTRON TTV 7-ES SOROZAT 7230 7250 Max. teljesítmény (kw/le) 166/226 181/246 Azok a mezőgazdasági

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

SPARK SPARK VRT

SPARK SPARK VRT SPARK SPARK VRT 120 130 140 Egy csomagban a technológia, teljesítmény és hatékonyság. Motor A Lamborghini Spark 120-140 modellek szíve a FARMotion motor, amely teljes mértékben megfelel a Stage IV európai

Részletesebben

LOREM IPTSUM - 1. Lamborghini Spark T4i 120.4-130.4-140.4 150.4-160.4-140 150-160-180-190 210

LOREM IPTSUM - 1. Lamborghini Spark T4i 120.4-130.4-140.4 150.4-160.4-140 150-160-180-190 210 ORE IPTU - 1 amborghini park T4i 120.4-130.4-140.4 150.4-160.4-140 150-160 - 180-190 210 TARTAOJEGYZÉK 4 5. oldal PARK: ÖZETÉVEZTETETEN É EXKUZÍV. INDEN IGÉNYNEK TÖKÉETEEN EGFEE 8 11. oldal TERÉZETEEN

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT AZ ÚJ 5G SOROZAT. KIVÁLÓAN ALKALMAS KISMÉRETŰ TRAKTOROK, MELYEK MEGFELELNEK AZ ÖN IGÉNYEINEK. 5G SOROZAT 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 3 hengeres Max.

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT

DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT DEUTZ FAHR 7210-7230 - 7250 TTV Agrotron 7-ES SOROZAT A JÖVŐBE LÁTNI NEM ELÉG KÉT SZEM HIDRAULIKUS RENDSZER TERHELÉSÉRZÉKELŐVEL Szükség esetén akár 160 l/perc hidraulikus teljesítmény ECO/POWER (GAZDASÁGOS/NAGY

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT AZ ÚJ 6-OS SOROZAT. A LEGJOBB TECHNOLÓGIÁK ÖTVÖZETE AZ OSZTÁLYBAN. AGROTRON 6-OS SOROZAT 6155 6165 6175 6185 6205 6215 PS/

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT ERŐ, TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY KOMPAKT CSOMAGOLÁSBAN Bár alig több mint 4 méter, a Deutz-Fahr a legfejlettebb

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT

LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT 75 113 LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT AZ ÚJ 5DS, 5DV, 5DF ÉS 5DF ECOLINE SOROZAT. RENDKÍVÜL SZÉLES MODELLVÁLASZTÉK A MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGÉRT. STAGE

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

Fendt 500 Vario t t t

Fendt 500 Vario t t t Fendt 500 Vario Új Fendt 500 Vario 2 3 Legjobb ötletekből megformálva Az 500 Vario a legjobb elképzeléseket egyesíti egy egészen új gyártási sorozatban. A legendás 500 Favorit méretei a díjazott dizájnnal

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK

DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK DIECI AGRI OPCIÓS KIEGÉSZÍTŐK 1903009001 1903009000 19030090001 190301900 1903019001 1903019002 190302900 1903029001 35.10; 38.10; 37.8 37.7 38.9 40.7 EID1235 EID1207 EID1225 EID1225 EID1232 EID1232 EID1201

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

RANGER 2500 18 m EAGLE

RANGER 2500 18 m EAGLE RANGER 2500 18 m EAGLE HARDI RANGER 2500/ 18 szántóföldi permetezőgép 2500 lieteres Polietilén tartály, melynek kialakítása teljes (vegyszermaradvány mentes) kiürülést tesz Fix tengely, fokozatmentes nyomtáv

Részletesebben

AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT

AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT AHHOZ, HOGY A JÖVŐBE LÁSSUNK, NEM ELÉG A KÉT SZEMÜNK. AZ ÚJ 7-E SOROZAT Deutz-Fahr Agrotron TTV AZ ÚJ 7-E SOROZAT DEUTZ-FAHR Agrotron TTV A DEUTZ-FAHR bemutatja a 7-es sorozatot; a nagyteljesítményű

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei

Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei Járműinformatika A jármű elektronikus rendszerei 2016/2017. tanév, II. félév Dr. Kovács Szilveszter E-mail: szkovacs@iit.uni-miskolc.hu Informatika Intézet 107/a. Tel: (46) 565-111 / 21-07 A jármű alrendszerei

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

Mezőgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezőgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerű felhasználási területek: kertészeti, szőlő és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

02-03 TÍPUSVÁLASZTÉK 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR. Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190

02-03 TÍPUSVÁLASZTÉK 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR. Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR Agrotron 6120.4-6130.4-6140.4-6150.4 6160.4-6140 - 6150-6160 - 6180-6190 MINDEN IGÉNYT KIELÉGÍTŐ TELJESÍTMÉNY ÉS TARTALOM A kiemelkedő teljesítmény és kényelem mellett a 6-os sorozat

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

4080LP Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Motorgyártó. Henger oldal: 1 / 8

4080LP Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Motorgyártó. Henger oldal: 1 / 8 4080LP Műszaki specifikációk Motoradatok Motorgyártó Deutz Motortípus TCD 2,9 L4 Henger 4 Motorteljesítmény (max.) 55,4 ( 75 ) kw (LE) max. fordulatszámnál 2.300 ford./perc Lökettérfogat 2.900 cm³ Hűtőanyag

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. ERŐ A Forterra típus a ZETOR traktorcsalád legerőteljesebb tagja. A nagyteljesítményű motor és a nagyobb

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

A technológia éllovasa

A technológia éllovasa Powermaster Powermaster A technológia éllovasa Powermaster a használhatóság igazi bajnoka A Powermaster gépcsalád tervezésekor a cél a gazdálkodók legszélesebb körének való megfelelés volt, lehetôvé téve,

Részletesebben

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve Hűtőrendszer zárt rendszerű, folyadékhűtés zárt rendszerű,

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

SERIE 6H SOROZAT SOKOLDALÚSÁG EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

SERIE 6H SOROZAT SOKOLDALÚSÁG EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG SOKOLDALÚSÁG SERIE SÁG 6 EGYSZERŰSÉGSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG 6H SOROZAT 115 125 135 LANDINI 6H SOROZAT, AZ ÖN KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ MINDENESE Műszaki fejlesztés és a minőség iránti igény: ezek azok az értékek,

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 7700 140-280 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal MF 7700 Gazdálkodásra született 08. oldal Intelligens megoldások a költséghatékony teljesítmény érdekében 10.

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215

6 T4i sorozat 7 T4i sorozat 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 6 T4i sorozat 7 T4i sorozat Új 6-145 6-160 6-175 7-175 7-190 7-215 2 Landini Minden egyes Landini traktor azt a szenvedélyt és elkötelezettséget tükrözi, amely azoknak a munkáját hatja át, akik ennek a

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Stílusosan közlekedni.

Stílusosan közlekedni. Fiat Scudo Stílusosan közlekedni. Mi a különbség a munka és az élvezetes munka között? A Fiat Scudo. Mert megbízható, fürge és nagy teherbírású. A Scudo a legjobb belépô a hatékonyság és az elegáns megjelenés

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

Lamborghini Strike Minden célod teljesül

Lamborghini Strike Minden célod teljesül Lamborghini Strike Minden célod teljesül Strike HD MD LD Minden akadályt leküzdő sokoldalúság > Strike 80 90 LD Egy modellsorozat, amely végtelen felszereltség változataival áll szolgálatodba > Strike

Részletesebben

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE.

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. ÚJ MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. BÁRHOVA ELJUTÓ JÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ KÍNÁLATA PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG, RENDKÍVÜLI ROBUSZTUSSÁG ÉS KIMAGASLÓ VEZETÉSI KÉNYELEM MINDEN FUVARFELADATHOZ A Daily 4x4

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5600 85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal Az Ön igényeinek megfelelően tervezve 06. oldal Tiszta erő és teljesítmény a Massey Fergusontól 10. oldal Az új

Részletesebben

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9.

Mezıgazdasági Gépkereskedelmi Kft. Iroda: 1158 Budapest, Késmárk u. 9. BCS VOLCAN ECO-POWER (EP) traktorok Rendeltetésszerő felhasználási területek: kertészeti, szılı és gyümölcsültetvények ápolása, állattartó telepek kiszolgálása, zöldtakarmány betakarítás, kommunális munkák.

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú.

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú. A kiváló minőségű és ergonomikus alkalmazásokkal a Climax kínálat, széles választékot kínál. A raklapemelők, targoncák és ollós raklapemelők kézi és félig elektromos kivitelben kaphatóak. Bizonyos raklapemelők

Részletesebben

1. Mûszaki adatok (gyári adatok)

1. Mûszaki adatok (gyári adatok) 1. Mûszaki adatok (gyári adatok) Traktor Gyártó New Holland, Anglia Típus TS115 (618345) Építési mód segéd-mellsõkerék hajtású Motor Gyártó New Holland Típus 450T/TJ, 6 hengeres, természetes feltöltésû

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

K. É. 1390/2015. iktatószámú hirdetmény módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19

K. É. 1390/2015. iktatószámú hirdetmény módosítása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 K. É. 1390/2015. iktatószámú hirdetmény módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/19 1 Beszerzés tárgya: Hirdetmény típusa: 1 db új univerzális mezőgazdasági vontató szállítása, melynek főbb jellemzői:

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben