DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG"

Átírás

1 DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2011/2012 ÉVI VERSENYKIÍRÁSA. Támogatóink: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Campus Étterem, Zeusport Áruház, Varázs Kép Reklám Stúdió

2 MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA / A bajnokság célja: Mozgási és sportolási igények kielégítése. A városi és környékbeli labdarúgást szerető játékosok, csapatok szervezett bajnoki rendszerben történő versenyeztetése. A bajnokság győzteseinek, helyezettjeinek megállapítása. A labdarúgás népszerűsítése A mérkőzések nézőinek szórakoztatása. 2./ A bajnokság rendezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség A lebonyolításért felelős: DLSZ Kispályás Bizottsága A versenykiírásért felelős: DLSZ Versenybizottsága 3./ A bajnokság résztvevői: A bajnokságban azok a csapatok vehetnek részt, akik a DLSZ versenykiírását elfogadják és magukra nézve kötelezően betartják, valamint a nevezési lapot határidőre leadják, és a nevezési díjat befizetik. (A befizetési szelvényt vagy fénymásolatát a nevezési laphoz csatolni kell!) Nevezési határidők: A és B osztályban augusztus 01. C, D és Senior osztályban szeptember 01. A bajnokságot A osztály (12 csapat), B osztály (12 csapat), C osztály (2x12 csapat), D osztály (nevezéstől függően), Senior osztály (nevezéstől függően) csapatai alkotják. Senior osztályban a 35. életévüket betöltött játékosok szerepelhetnek. Újonnan alakult csapatokat a D osztályba soroljuk. A csapatok besorolását a DLSZ Kispályás Bizottsága végzi a DLSZ elnökségének jóváhagyásával. 4./ A bajnokság időtartama és helyszíne: A osztály augusztus 25. november 10. őszi szezon március 19. június 7. tavaszi szezon B osztály augusztus 26. november 11. őszi szezon március 20. június 8. tavaszi szezon C-D osztályok szeptember 7. november 11. március 26. június 8. őszi szezon tavaszi szezon Senior osztály szeptember 7. november 11. őszi szezon március 28. június 8. tavaszi szezon

3 A, B és Senior osztály mérkőzései a dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakiskola Sportpályán kerülnek megrendezésre. C és D osztályú mérkőzéseket a pályaválasztó csapat által megjelölt pályán játsszák, amelynek meg kell felelnie a kispályás labdarúgás szabályainak. 5./ Bajnoki mérkőzések időpontjai: A, B és Senior osztályok mérkőzéseinek időpontját a DLSZ Versenybizottsága írja ki, a sorsolásnak megfelelően (a mérkőzések időpontjával kapcsolatos kéréseket a nevezési laphoz lehet csatolni). C és a D osztályok mérkőzéseinek időpontját a csapatvezetők a szezon indulása előtti héttől kezdődően a keddi szövetségi napokon köthetik le óra között a DLSZ irodájában (Polgármesteri Hivatal VII. emelet). 6./ A helyezések eldöntése: A bajnokságok helyezési sorrendjét a bajnoki mérkőzéseken megszerzett pontok összessége határozza meg. Azonos pontszám esetén az alábbi sorrend dönt: több győzelem az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések pontkülönbsége, az egymás ellen játszott bajnoki mérkőzések gólkülönbsége, gólkülönbség, több rúgott gól. A osztályban a bajnoki címről és a kiesésről csak a pontkülönbség dönt. Azonos pontszám esetében rájátszás mérkőzés dönt a helyezésről. Amennyiben a mérkőzés döntetlenül végződik, 2x5 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az eredmény, 3-3 büntetőrúgás következik, majd szükség esetén felváltva lövik a büntetőket a csapatok. Kettőnél több csapat pontazonossága esetén körmérkőzéssel dől el a bajnoki cím. Győzelemért 3 pont, döntetlenért 1 pont, vereség esetén 0 pont jár. Kizárt vagy visszalépett csapatok esetében a Labdarúgás Szabályzata az irányadó. 7./ Feljutás, kiesés: Az A osztály helyezettje kiesik a B osztályba. A B osztály 1-2. helyezettje feljut az A osztályba. A B osztály helyezettje kiesik a C osztályba. A helyezett kupa szabályok szerint oda-visszavágós rendszerben osztályozót játszik a C osztály 2. helyezettjeivel. Amennyiben a két mérkőzésen azonos eredmény születik, a második mérkőzés után 2x5 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az eredmény, 3-3 büntetőrúgás következik, majd szükség esetén felváltva lövik a büntetőket a csapatok. Az első mérkőzésen a C osztály csapatai a pályaválasztók, a második mérkőzésen a B osztály csapatai. A C osztály mindkét csoportjának 1. helyezettje felkerül a B osztályba. A C osztály mindkét csoportjának helyezettje kiesik a D osztályba. A D osztály 1-2. helyezettje jut fel a C osztályba. A D osztályból kiesés nincs. A Senior osztályból feljutás és kiesés nincs.

4 Visszalépések, kizárások miatt történő besorolások ügyében a DLSZ dönt. Amennyiben bármelyik osztály 1. és/vagy 2. helyezettje nem vállalja a magasabb osztályban való szereplést, továbbra is az eredeti osztályban marad. Ha egyik csapat sem vállalja a magasabb osztályban való szereplést, akkor a bajnoki helyezések sorrendjében felajánlásra kerül a csapatok részére, hogy a magasabb osztály rosszabbik kiesőjével kupa szabályok szerint oda-visszavágós rendszerben osztályozót játsszon. Ha csak az egyik csapat vállalja a magasabb osztályban való szereplést, akkor a bajnoki helyezések sorrendjében felajánlásra kerül a csapatok részére, hogy a magasabb osztály jobbik kiesőjével kupa szabályok szerint oda-visszavágós rendszerben osztályozót játsszon. Amennyiben a két mérkőzésen azonos eredmény születik, a második mérkőzés után 2x5 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbítás után is döntetlen az eredmény, 3-3 büntetőrúgás következik, majd szükség esetén felváltva lövik a büntetőket a csapatok. Az első mérkőzésen az alacsonyabb osztályú csapatok a pályaválasztók, a második mérkőzésen a magasabb osztályú csapatok. A mérkőzések helyét és időpontját a DLSZ határozza meg. 8./ Nevezési díj: A osztályú csapatoknak B osztályú csapatoknak C osztályú csapatoknak D osztályú csapatoknak Ft Ft Ft Ft Senior osztályú csapatoknak Ft 9./ Díjazás Az A, B, C, D és Senior osztályok 1-3. helyezett csapatai serleg és oklevél díjazásban részesülnek. Az A osztályban külön díjazásban részesül a legtöbb gólt szerző játékos, a legjobb játékos, legjobb kapus (Török Kálmán díj) és a legjobb 21 év alatti játékos. 10./ Játékjogosultság: A bajnokságban azok a labdarúgók szerepelhetnek, akik naptári nap szerint betöltötték a 14. életévüket és rendelkeznek a DLSZ által kiállított igazolással. Orvosi igazolás nem kötelező, a játékosok saját felelősségükre vállalják a játékot. 11./ Igazolás, átigazolás: Leigazolni egész évben, keddi napokon, óra között a DLSZ-ben van lehetőség (kivéve a július és a december közötti időszak, keddi munkaszüneti napok, valamint a bajnokság utolsó három fordulója) igazolási díj befizetését igazoló csekk bemutatásával. Szövetségi nap: kedd óra között (kivéve július és december közötti időszak, valamint a keddi munkaszüneti napok). Átigazolni augusztus 01-től az adott (vagy érintett) bajnokság (ok) kezdetéig, valamint téli szünetében van lehetőség az átigazolási díj befizetését igazoló csekk bemutatásával! Átigazolási időn kívül akkor sem lehet átigazolni, ha az osztály valamennyi csapata hozzájárul. A hivatalosan megszűnt vagy kizárt csapatok játékosai az egész év folyamán bármikor átigazolhatók.

5 Igazolási díj: Átigazolási díj: 600 Ft 800 Ft Igazolványcsere díjtalan, de csak a régi ellenében adjuk ki az újat. Elveszett vagy megrongálódott igazolvány cseréje 800 Ft. Névváltozás esetén az új igazolványok kiadása csapatonként Ft. Új csapat alakulása esetén az új igazolványok kiadása 200 Ft/fő (max. 12 darab). 12./ Visszalépés, törlés, halasztás: Amennyiben valamelyik csapat a bajnokságból visszalép, a visszalépés szándékát írásban kell közölni a DLSZ-szel. Ha valamely csapat nem áll ki a sorsolás szerinti időpontban, akkor a mérkőzés 3 pontját 3-0-s gólkülönbséggel az ellenfél javára igazoljuk, és a vétkes csapattól pedig 2 büntető pontot levonunk. Második ki nem állás esetén további 6 büntetőpont kerül levonásra, harmadik ki nem állás esetén a csapatot töröljük a bajnokságból. A, B és a C osztályokból kizárt csapat a következő évben csak a D osztályban nevezhetnek. A, B és Senior csoportos mérkőzés időpontját megváltoztatni csak a két csapat megállapodásával és a Kispályás Bizottság jóváhagyásával lehet. A kérelmet legkésőbb egy héttel a kisorsolt időpont előtt a DLSZ címére (d m jv. dlsz@ gmail.com ) kell elküldeni a kérelmező csapatvezetőnek, lehetőség szerint az új időpont megjelölésével. A fenti határidő betartása mellett az érintett vétlen csapatvezetőnek hozzájáruló t kell küldenie. A halasztási kérelem csak abban az esetben érvényes, ha mindkét beérkezik a mérkőzés időpontja előtt egy héttel. A halasztott mérkőzést az eredeti időponttól számított három héten belül, de legkésőbb az utolsó három forduló megkezdéséig le kell játszani, egyébként a mérkőzés három pontját 3-0-s gólkülönbséggel a vétlen csapat kapja. A halasztott mérkőzés megrendezéséről a halasztást kezdeményező csapatnak kell gondoskodni. A bajnokság utolsó három fordulójában mérkőzést halasztani nem lehet. Mérkőzést halasztani szezononként (őszi tavaszi) csak egy-egy alkalommal lehet. C, és D csoportos lekötött mérkőzés elhalasztását, legkésőbb a mérkőzést megelőző keddi szövetségi napon lehet kérvényezni, a két csapat írásos megállapodásával. Az időjárási viszonyok miatt elmaradt, vagy félbeszakadt C, és D csoportos mérkőzést két héten belül le kell kötni, egyébként a mérkőzés 0-0 ponttal és 0-0 gólkülönbséggel kerül feltüntetésre a tabellán. Várható rossz idő esetén is meg kell jelenni a csapatoknak és a játékvezetőnek a mérkőzés helyszínén, ahol a játékvezető dönt a mérkőzés esetleges elhalasztásáról. Ha a kisorsolt mérkőzés játékvezetője nem jelenik meg, a két csapat megegyezése alapján szükséges játékvezető vezetheti le a mérkőzést, amelyet a jegyzőkönyvben a mérkőzés megkezdése előtt rögzíteni kell.

6 13./ Fegyelmi tárgyalás: Fegyelmi tárgyalást a DLSZ Fegyelmi Bizottsága tartja minden kedden, 16 és 17 óra között. A kiállított játékos és a csapatvezető a fegyelmi tárgyaláson részt vehet. A mérkőzésen véglegesen kiállított játékos igazolását a mérkőzés játékvezetője bevonja. Az igazolást a játékos ismételt játékjogosultságakor a Kispályás Bizottság adja ki. A DLSZ Fegyelmi Bizottságának határozatai érvényesek a DLSZ által szervezett minden rendezvényre. 14./ Egyéb rendelkezések: a) A mérkőzések játékideje: 2x25 perc, szünet nélkül. Egy pályán történő sorozatmérkőzés esetén, valamint A, B és Senior osztályban várakozási idő nincs! b) A mérkőzéseket a kitűzött helyen és időpontban kell lejátszani, azoktól eltérni csak a két csapat írásos megegyezésével és a Kispályás Bizottság beleegyezésével lehet. c) A csapatok létszáma 5 mezőnyjátékos és 1 kapus, a mérkőzésen korlátlanul lehet cserélni. c/1. A támadó csapat valamely játékosáról az alapvonalon kívülre került labdát, a védő csapat kapusának kézből kell játékba hoznia 4 másodperc alatt. A labdát az ellenfél térfelére át lehet dobni. Amíg a labda nem hagyta el a büntetőterületet, addig az nem került játékba. Ha a labda nem került szabályosan játékba, illetve ha nem kézből végezte el a kapus a kidobást, akkor a kidobást szabályos körülmények között meg kell ismételni. c/2. A labda játékba hozatalának alkalmával az ellenfél játékosainak a labdától legalább 5 méterre (kidobás, szöglet, közvetett vagy közvetlen szabadrúgás), kezdőrúgásnál, illetve középkezdésnél legalább 3 méterre, bedobásnál/berúgásnál minimum 1 méterre kell helyezkedniük. A kezdőrúgást előrefelé kell elvégezni. Ellenkező esetben a labda játékba hozatalát meg kell ismételni, és a szabálytalankodó játékost szóban, ismétlődés esetén sárga lappal figyelmeztetni kell. c/3. A labda játékba hozatalát 4 másodpercen belül el kell végezni (kivéve, ha akadályoztatva van), ellenkező esetben szabadrúgás esetén közvetett szabadrúgást kell ítélni a vétlen csapat javára a szabadrúgás helyéről (ha a szabadrúgást a saját büntetőterületen belül nem végzik el 4 másodpercen belül, akkor a szabálysértés miatt megítélt közvetett szabadrúgást büntetőterület vonalának arról a pontjáról kell elvégezni, amely a legközelebb volt az esethez). A 4 másodperces szabály elleni vétség esetén bedobásnál/oldal berúgásnál a bedobás/oldal berúgás joga átszáll a vétlen csapatra, szögletrúgásnál pedig kapus kidobás következik. A 4 másodperc mérése akkor kezdődik, amikor az elvégzés helyén a labda a játékos birtokába kerül (Nem szükséges, hogy a kezébe vegye!) Amennyiben a kapus nem végzi el a kidobást a meghatározott időn belül, úgy csapata ellen közvetett szabadrúgást kell ítélni a büntetőterület vonalának arról a pontjáról, amely a legközelebb volt az esethez.

7 d) A mérkőzéseket szabályos sportfelszerelésben, egységes színű mezben, tornacipőben vagy salak cipőben kell lejátszani. Stoplis cipő viselése tilos. Azonos színű mez esetén a pályaválasztó csapatnak kell más színű mezről gondoskodni. e) A játékosok neveit és igazolványszámait a versenyjegyzőkönyvbe be kell írni, és a mérkőzés előtt a játékvezetőnek át kell adni. Jegyzőkönyvet a pályaválasztó csapatnak kell biztosítani. f) A mérkőzés előtt a játékvezetőnek a labdarúgó szövetség által kiállított igazolással kell a játékosokat igazolni. Vitás esetben a játékos köteles a személyi igazolványát is bemutatni. g) Játékvezető által alkalmazott fegyelmezések a mérkőzés folyamán: szóbeli figyelmeztetés, sárga lapos figyelmeztetés, 5 perces kis büntetés, végleges kiállítás (piros lap). Végleges kiállítás esetén a vétkes csapat a mérkőzés végéig emberhátrányban játszik. 15./ Függelék: i) Óvás, fellebbezés: Óvást 8 napon belül, írásban kell a DLSZ felé benyújtani, óvási díj befizetését igazoló szelvénnyel együtt. Óvási díj: 8.000,- Ft Az óvás határozata ellen a DLSZ elnökéhez lehet fellebbezni, a határozat kézhezvételétől számított 8 napon belül, írásban a fellebbezési díj befizetésével. Fellebbezési díj: ,- Ft Óvási és fellebbezési díjat a DLSZ az óvás elfogadása esetén visszatéríti. j) Mérkőzések bejelentése: C és D csoportban a sorsolás kézhezvétele után minden pályaválasztó csapat köteles lekötni a teljes idény hazai mérkőzéseinek helyszínét, idejét. A mérkőzések legkorábbi kezdési időpontja munkanapokon 14 óra lehet, munkaszüneti napokon 9 óra. A legkésőbbi kezdés: villanyfényes pályán: 20 óra nem világított pályán úgy, hogy a mérkőzés sötétedésig befejeződjön. Ha a játékvezető a mérkőzést sötétedés miatt lefújja, a felelősség a két csapatot terheli. A pályák állapotáért (pl.: vonalak jól látható felfestése, kapuk rögzítése, hálók állapota) a pályaválasztó csapat felel. Amennyiben a mérkőzések lekötése nem a versenykiírás szerint történik (hangsúlyozottan az idény eleji időpont lekötéseket, értesítéseket), a vétkes csapatokkal szemben a DLSZ hivatalból pontlevonással jár el.

8 k) Jegyzőkönyv: A pályaválasztó csapat köteles a mérkőzés jegyzőkönyvéről gondoskodni. Csak hiteles jegyzőkönyvet fogadhat el a játékvezető, ha ez nincs, nem vezetheti le a mérkőzést! A mérkőzésre a játékvezetőt a DLSZ küldi. Számláról a játékvezetőnek kell gondoskodnia (nem a DLSZ adja!). A játékvezető díját a pályaválasztó csapatnak a mérkőzés kezdete előtt rendeznie kell. A játékvezető a mérkőzést előírt felszerelésben vezetheti. A játékvezetőnek kötelessége a mérkőzés előtt legalább 15 perccel megjelenni. A bajnokság megkezdése előtt a csapatoknak írásban kell kérni a Szövetséget, ha valamelyik játékvezető működését mérkőzéseikre nem kérik. Ezt az igényt év közben is be lehet jelenteni. l) Játékvezetői díjak: A osztály B osztály C - D osztály Senior osztály 3.500,- Ft 2.750,- Ft 2.000,- Ft 2.000,- Ft A mérkőzéseket egy játékvezető vezeti. Amennyiben valamelyik csapat kéri két játékvezető működését, a második játékvezető díját a kérő csapatnak kell fizetni. m) A versenykiírásban nem szereplő kérdésekben az MLSZ érvényben lévő szabályai, valamint a kispályás labdarúgás egységes szabályzata az irányadó. Dunaújváros, május 13. Petrás Gábor Főtitkár Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség Mészáros István Versenybizottság elnök Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA Főtámogatónk: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Támogatóink: Campus Étterem, Zeusport Áruház,

Részletesebben

III. ENERGOTT TEREMLIGA

III. ENERGOTT TEREMLIGA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2013/2014 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA III. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA

Részletesebben

I. ENERGOTT TEREMLIGA

I. ENERGOTT TEREMLIGA I. ENERGOTT TEREMLIGA DUNAÚJVÁROS VERSENYKIÍRÁSA 2011/2012 FŐTÁMOGATÓ: ENERGOTT KFT. DUNAÚJVÁROS TÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA MÉDIATÁMOGATÓ: RÁDIÓ 24, DUNAÚJVÁROSI HÍRLAP, DLSZ

Részletesebben

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA I. FUTSAL BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014 / 2015 FŐTÁMOGATÓ: DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA TÁMOGATÓ: 1.) A futsal bajnokság célja: A futsal népszerűsítése. I. FUTSAL BAJNOKSÁG A mérkőzések

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2013-2014 VERSENYKIÍRÁS Főtámogatónk: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Támogatóink: Zeusport Áruház, Campus

Részletesebben

V. DECATHLON NYÁRI BAJNOKSÁG FELKÉSZÜLÉSI FOCI DUNAÚJVÁROS, JÚLIUS 18. AUGUSZTUS 12.

V. DECATHLON NYÁRI BAJNOKSÁG FELKÉSZÜLÉSI FOCI DUNAÚJVÁROS, JÚLIUS 18. AUGUSZTUS 12. V. DECATHLON NYÁRI BAJNOKSÁG FELKÉSZÜLÉSI FOCI DUNAÚJVÁROS, 2016. JÚLIUS 18. AUGUSZTUS 12. VERSENYKIÍRÁS 2016. VERSENYKIÍRÁS 1./ A V. Decathlon Nyári Bajnokság rendezője: Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2014 2015. ÉVI VERSENYKIÍRÁS Főtámogatónk: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata Támogatóink: Zeusport Áruház, Campus

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2016-2017 Főtámogatónk: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Támogatóink: Zeusport Áruház, Campus

Részletesebben

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása

A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Magyar Hallássérültek Labdarúgó Szövetsége 1097 Budapest, Könyves K. krt. 28. E-mail: mhlsz.vb@gmail.com A 2010/2011. évi felnőtt férfi Szenior Országos Bajnokság I. osztályának versenykiírása Az MHLSZ

Részletesebben

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás

FEKOSZ Sportkupa. Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen. Versenykiírás FEKOSZ Sportkupa Kispályás Labdarúgó Torna 2013. április 26-28. Debrecen Versenykiírás 1. A verseny bemutatása A Felsőoktatási Kollégiumok Országos Szövetsége által 2013. április 26 28. között Debrecenben

Részletesebben

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS

B A J N O K A A M A T Ő R K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS F E J É R M E G Y E B A J N O K A A M A T Ő R 5 + 1 K I S P Á L Y Á S L A B D A R Ú G Ó T O R N A DUNAÚJVÁROS, 2018. DECEMBER 8. SZOMBAT VERSENYKIÍRÁS A sport megtanít becsületesen győzni, vagy emelt fővel

Részletesebben

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása

Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság évi versenykiírása Nevezni április 10-ig lehet!!! Paks öregfiúk kispályás labdarúgó bajnokság 2012. évi versenykiírása A bajnokság célja: A bajnoki rendszer keretében a lakóhelyi, egyesületi, baráti stb. öregfiú csapatok

Részletesebben

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása

Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat, Kossuth tér 17. Tel.:/44/510-105. A 2013. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása Fehérgyarmati Városi Diák- és Magyar Labdarúgó Szövetség Szabadidősport Szervező Bizottság Sz.-Sz.-B. Megyei Igazgatóság Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Fehérgyarmati Csoportja Tel.:/44/510-236 Fehérgyarmat,

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS 2017-2018 Főtámogatónk: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Támogatóink: Zeusport Áruház, Campus

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TÉLI BAJNOKSÁG Zala Megyei Téli férfi felnőtt nagypályás (műfüves) labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség NB III. férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság 2013-2014. évi indulási jogát eldöntő osztályozó mérkőzések versenykiírása 1. Az Osztályozó mérkőzések résztvevői A) A 2012-2013.

Részletesebben

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13.

F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. V. Z E U S N Y Á R I F O C I F I E S Z T A F O C I A S T A D I O N B A N DUNAÚJVÁROS, 2013. JÚLIUS 13. A RENDEZVÉNY FŐTÁMOGATÓJA DUNAÚJVÁROS MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZATA V. Z E U S N Y Á R I F O C I

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség SERDÜLŐ KOROSZTÁLYOS BAJNOKSÁG Fiú ifjúsági nagypályás U 17 korosztályú bajnokság versenykiírása A SLASZ elnökségének 21/2010. számú határozata alapján. A Somogy Megyei

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség. Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság. Versenykiírás

Magyar Labdarúgó Szövetség. Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság. Versenykiírás Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság Versenykiírás 1 / 16 Győri Városi kispályás labdarúgó bajnokság I. osztály 2018 2019. Jóváhagyás: 2015.12.08. Utolsó módosítás: 2015.12.08.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / VESZPRÉM MEGYE Veszprém Megyei férfi Téli Kupa versenykiírása 2014 2015. Tartalom 1. A Kupa szervezője és

Részletesebben

FC Dabas Téli Teremtorna

FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Téli Teremtorna FC Dabas Sportegyesület Schilingerné Budai Zsuzsanna Tel: +36 20 429-8481 E-mail: schilingerzs@gmail.com További infó: http://www.fcdabas.hu FC Dabas Téli Teremtorna Helyszíne

Részletesebben

Versenykiírás és program

Versenykiírás és program Versenykiírás és program A torna helyszíne: Dabas, Kossuth Zsuzsanna Szakképző Iskola József Attila u. 107 Rendező: Dabas-Gyón FC A torna időpontjai: 2015. február 8. és március 1. Korosztályok: U-7 /2008/

Részletesebben

Football Factor Dalnoki Bajnokság

Football Factor Dalnoki Bajnokság Football Factor Dalnoki Bajnokság VERSENYKIÍRÁS Helyszín : 1157 Bp. Bánkút u.71 ( Dalnoki pálya) Nevezési Feltételek: 39.000 Ft/Csapat ( minimum 9 meccs garantált) 15 fős Csapatok. (Egyszerre 5+1 játékos

Részletesebben

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika

II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika II. MŰFÜVES KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA Kazincbarcika A torna célja: 2011-ben Kazincbarcikán első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre az I. Műfüves Kispályás Labdarúgó Torna. Az

Részletesebben

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra

Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága Alba Liga Székesfehérvári Felnőtt Férfi Amatőr kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírása a 2013-2014. évi bajnokságra 1. A bajnokság célja A városban

Részletesebben

A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK

A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK A VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2014. év ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1./ A Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság célja: Els sorban a labdarúgást nem aktívan végz k részére rendszeres és

Részletesebben

Versenykiírás 2017/2018.

Versenykiírás 2017/2018. Sopron Városi Szabadidősport Szövetség és Sopron MJV Polgármesteri Hivatal Sportfelügyeleti Csoport által szervezett kispályás labdarúgó bajnokság Versenykiírás 2017/2018. Sopron, 2017. június 20. www.sopronszabadidosport.hu

Részletesebben

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS (TERVEZET)

DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁS (TERVEZET) DUNAÚJVÁROSI LABDARÚGÓ SZÖVETSÉG MARKÓ LAJOS VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2016-2017 VERSENYKIÍRÁS (TERVEZET) Fıtámogatónk: Dunaújváros Megyei Jogú Város Önkormányzata, Támogatóink: Zeusport Áruház,

Részletesebben

Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA

Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA PÉCS VÁROSI TEREMLABDARÚGÓ-BAJNOKSÁG Fürge Nyuszi Foci Világ-KUPA Pécs Városi Terembajnokság I., II., osztály és Szenior csoport + Rájátszás Versenykiírása 2016-2017 év Pécsi Városi Teremlabdarúgó Bajnokság

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA

Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA Magyar Labdarúgó Szövetség NB III-AS AMATŐR VÁLOGATOTTAK TORNÁJA VERSENYKIÍRÁSA 2011 2012 1/2011 Tartalom 1. A torna célja... 2 2. A torna rendezője... 2 3. A torna helye és ideje... 2 4. A torna résztvevői,

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP FÉRFI LABDARÚGÓ TORNA. 2014. április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: A résztvevő csapatok játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

A kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása Mór Városi Labdarúgó Szövetség (MOVLSZ) 8060 Mór Szent István tér 6.

A kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása Mór Városi Labdarúgó Szövetség (MOVLSZ) 8060 Mór Szent István tér 6. A kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2009. Mór Városi Labdarúgó Szövetség (MOVLSZ) 8060 Mór Szent István tér 6. Bajnokság szervezője, rendezője Mór Városi Labdarúgó Szövetség (továbbiakban MOVLSZ).

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság JOMA Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2016. 1. A torna szervezője és rendezője, a torna típusa és hivatalos neve:

Részletesebben

E g r i K i s p á l y á s L a b d a r ú g ó B a j n o k s á g 3 3 0 0 E g e r, T ö v i s k e s T é r 1 / A Tel.:30/9600-183

E g r i K i s p á l y á s L a b d a r ú g ó B a j n o k s á g 3 3 0 0 E g e r, T ö v i s k e s T é r 1 / A Tel.:30/9600-183 E g r i K i s p á l y á s L a b d a r ú g ó B a j n o k s á g 3 3 0 0 E g e r, T ö v i s k e s T é r 1 / A Tel.:30/9600-183 V E R S E N Y K I Í R Á S A 2015-2016. ÉVI VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGRA

Részletesebben

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ

F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ F Ü G G E L É K MISKOLCI EGYETEMI 2015/2016 TANÉV I. FÉLÉVI SZABADTÉRI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSÁHOZ 1. / Játékvezetők. A kisorsolt bajnoki mérkőzésre a játékvezetőket a ME Sportiroda

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Igazgatóság / Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Labdarúgó Szövetség / MEGYEI OLD-BOYS BAJNOKSÁG Megyei Old-boys csökkentett pályaméretű ( keresztpályás

Részletesebben

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09.

SPORTPONT - KRE TAVASZI SPORTNAP LABDARÚGÓ HÁZI KUPA április 09. 2014. április 09. 1. A verseny célja: Az egyetemi hallgatók játéklehetőségeinek bővítése. Az elért eredmények alapján a torna győztesének és helyezettjeinek megállapítása. A mérkőzés nézőinek kulturált

Részletesebben

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/

I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ I. ELTE Egyetemi-Főiskolai Dolgozók Foci és Kosárlabda Kupája /versenyszabályzat/ Szakmai együttműködő partnereink: Magyar Olimpiai Bizottság Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Budapesti - Egyetemi

Részletesebben

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa

III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa III. Magyar Turizmus Labdarúgó Kupa A turisztikai szakma labdarúgó bajnoksága Versenykiírás 2012. Tartalom 1. A bajnokság rendezője... 2 2. A bajnokság célja... 2 3. A bajnokság helyszíne és időpontjai...

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2016 2017 Budapest, 2016. augusztus 6. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség (továbbiakban

Részletesebben

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai

HIVATALOS ÉRTESÍTŐ. Az MLSZ Elnökségének szeptember 25.-i határozatai Budapest, 2008. szeptember 30. Iktatószám: 5733/2008 17. szám HIVATALOS ÉRTESÍTŐ Az MLSZ Elnökségének 2008. szeptember 25.-i határozatai 202/2008. számú határozat Az Elnökség Várhidi Péter olimpiai válogatott

Részletesebben

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna

I. JFC Kupa Jászberény, 2015. augusztus 16. VERSENYKIÍRÁS. I. JFC Kupa. utánpótlás labdarúgótorna VERSENYKIÍRÁS I. JFC Kupa utánpótlás labdarúgótorna A TORNA CÉLJA A bajnokságok megkezdése előtt felkészülési lehetőséget biztosítani a meghívott csapatok számára. Célunk az, hogy ezt a tornát évről-évre

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség CSONGRÁD MEGYEI IGAZGATÓSÁG CSONGRÁD MEGYE NŐI FELNŐTT I. OSZTÁLY Női felnőtt labdarúgó nagypályás bajnokság versenykiírása 2016 2017. év Tartalom 1. A bajnokság szervezője és

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás férfi labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08. Utolsó módosítás 2015.12.08. Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Borsod-Abaúj-i Igazgatóság (Borsod-Abaúj-i Labdarúgó Szövetség ) BORSOD-ABAÚJ-ZEMPLÉN MEGYEI TÉLI MŰFÜVES TORNA Borsod-Abaúj-i Téli Műfüves Torna férfi felnőtt nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Országos Bajnokság III. osztály Felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2015-2016 Budapest, 2015. június 12. 1. A bajnokság rendezője és neve a. A bajnokságot a Magyar Floorball Szakszövetség

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Székesfehérvári kispályás férfi felnőtt labdarúgó bajnokság Versenykiírása 2018 2019. Határozat szám ELN-160/6/VII/2017. (12.05) Hatálybalépés

Részletesebben

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA. Pécsi Városi Kispályás Bajnokság év

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA. Pécsi Városi Kispályás Bajnokság év -KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA Pécsi Városi Kispályás Bajnokság 1 2017. év Elitliga, I. osztály Duplex Rota csoport, és Fürga Nyuszi csoport, szenior A, B és szenior 50+ 1. A bajnokság

Részletesebben

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása

II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása II. PSE Futball Fesztivál versenykiírása 1. A torna rendezője: A PAKSI SE Labdarúgó Szakosztálya Levelezési cím: 7030 Paks, Fehérvári u. 29. 2. A torna helye: Paksi SE Sporttelepe Paks, Fehérvári u. 29.

Részletesebben

2017/2018. évi megyei utánpótlás leány - fiú kézilabda kupa versenykiírása

2017/2018. évi megyei utánpótlás leány - fiú kézilabda kupa versenykiírása Hajdú-Bihar Megyei Kézilabda Szövetség 4024 Debrecen, Piac utca 71. Telefon, FAX : (52) 532-263 e-mail: hbmkeziszov@freemail.hu OTP Bankszámlaszám: 11738008-20065946 2017/2018. évi megyei utánpótlás leány

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / I. OSZTÁLYÚ U-19 KOROSZTÁLYÚ BAJNOKSÁG Zala Megyei I. osztályú U-19 korosztályú férfi ifjúsági nagypályás labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI TÉLI MŰFÜVES BAJNOKSÁG Fejér Megyei Téli Műfüves férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokság versenykiírása

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei III. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei III. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

3. Résztvevők: I. osztály 12 csapat, II. osztály 12 csapat, III. osztály 18 csapat. Öregfiúk: I. osztály 9 csapat, II.

3. Résztvevők: I. osztály 12 csapat, II. osztály 12 csapat, III. osztály 18 csapat. Öregfiúk: I. osztály 9 csapat, II. VÁROSI KISPÁLYÁS MŰFÜVES LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2017 A versenykiírás mellett minden további aktuális információ naprakészen elérhető a www.jbfoci.hu internetes honlapunkon. 1. Célja: Jászberény

Részletesebben

ÖREGFIÚK Kispályás Labdarúgó Bajnokság. 2015. évi versenykiírás

ÖREGFIÚK Kispályás Labdarúgó Bajnokság. 2015. évi versenykiírás Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség Gyöngyös, Egri út 23.. Telefon / telefax: 37 / 300 434 Mobil: 30 / 278 2264 ÖREGFIÚK Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2015. évi versenykiírás 1. A bajnokság célja Gyöngyös

Részletesebben

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS

SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS SZILVESZTERI TEREMLABDARÚGÓ TORNA 2017 VERSENYKIÍRÁS A torna célja: Az évtizedes múltra visszatekintő hagyomány folytatása, sportolási, kikapcsolódási lehetőség biztosítása mind az amatőr, mind az igazolt

Részletesebben

A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA

A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA A MAGYAR HONVÉDSÉG 2011. ÉVI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGÁNAK VERSENYKIÍRÁSA A bajnokságról: Célja: A Honvédelmi Minisztérium és háttér intézményei, valamint a Magyar Honvédség alakulatai közt eldönteni

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2015. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2015/2016. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI EGYETEMI VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 Az Egyetemi Vízilabda Bajnokság mérkőzéssorozat

Részletesebben

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata

Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata Villamosenergia-ipari kispályás labdarúgó találkozók versenyszabályzata A Villamosenergia-ipari Kispályás Labdarúgó Sportági Bizottság (Sportági Bizottság) a Villamosenergia-ipari sporttalálkozók általános

Részletesebben

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG

GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Magyar Labdarúgó Szövetség Győr-Moson-Sopron Megyei Igazgatóság /Győr-Moson-Sopron Megyei Labdarúgó Szövetség/ GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Győr-Moson-Sopron Megyei férfi öregfiúk nagypályás

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2017. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2017/2018. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA -KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA Versenykiírás Elitliga, I. osztály, Szenior és Szenior 50+ csoportok 2019. tavasz, ősz Versenykiírás, Decathlon-kupa 1 2019. év 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236. KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása

Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236. KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása Szatmár Unió FC E l n ö k s é g e! Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: /44/ 510-236 KARÁCSONY KUPA teremlabdarúgó torna versenykiírása és sorsolása 1./ A torna célja: Játéklehetőséget adni kis- és nagypályás

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság CSONGRÁD MEGYEI III. OSZTÁLY Csongrád Megyei III. Osztályú férfi felnőtt nagypályás, labdarúgó bajnokságok alap versenykiírása 2018 2019. Határozat

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről.

TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL. A MEFOB Általános Versenykiírás rendelkezik a résztvevőkről. Verseny rendezője: TÁJÉKOZTATÓ A MEFOB 2018/2019. ÉVI FUTSAL BAJNOKSÁG LEBONYOLÍTÁSI RENDJÉRŐL Magyar Egyetemi - Főiskolai Sportszövetség Verseny célja: A MEFS által 2018/19. tanévben meghirdetett egyetemi

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI TARTALÉK BAJNOKSÁG Zala Megyei Tartalék férfi felnőtt nagypályás labdarúgó versenykiírása 2017 2018. Határozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Hajdú-Bihar Megyei-Budapesti Igazgatóság Hajdú-Bihar megyei II. OSZTÁLY Északi és Déli csoport Hajdú-Bihar megyei II. Osztályú férfi felnőtt, nagypályás, labdarúgó bajnokságok

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2015-16.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI II. OSZTÁLY Zala Megyei II. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019

Részletesebben

Magyar Floorball Szakszövetség

Magyar Floorball Szakszövetség Liga Kupa Férfi, felnőtt, nagypályás floorball bajnokság versenykiírása 2018 2019 Budapest, 2018. március 9. A LIGAKUPA ABBAN AZ ESETBEN KERÜL MEGRENDEZÉSRE, HA EZT AZ OB1 ÉS OB2 BAJNOKSÁGOK LEBONYOLÍTÁSA

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI III. OSZTÁLY Zala Megyei III. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019

Részletesebben

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA -KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA Pécsi Városi Kispályás Bajnokság 1 2018. év Elitliga, I. osztály Fürge Nyuszi csoport, Szenior Duplex Rota csoport, és szenior 50+ 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság ALBA LIGA Versenykiírás Székesfehérvári kispályás női labdarúgó bajnokság 2016 2017. Jóváhagyás 2015.12.08 Utolsó módosítás 2015.12.08 Hatálybalépés

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóság / Fejér Megyei Labdarúgó Szövetség / FEJÉR MEGYEI ÖREGFIÚK Fejér Megyei férfi öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019 2020. Jóváhagyás

Részletesebben

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása

Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása Teremlabdarúgó Bajnokság Versenykiírása 1) A bajnokság neve: Kiskunmajsai téli teremlabdarúgó bajnokság 2) A bajnokság célja: Az elsősorban Kiskunmajsán élő, futballozni szerető lakosság rendszeres, versenyszerű

Részletesebben

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON

MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A 2016. ÉVI BENU FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2016/2017. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség FUTSAL SZUPERKUPA Férfi felnőtt Futsal Szuperkupa versenykiírása 2015. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa... 3 2. A kupa célja... 3 3. A kupa résztvevői...

Részletesebben

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA

V. RÁBAKÖZ KUPA LÁNY KÉZILABDA TORNA 2016. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA

IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA IFJÚSÁGI, SERDÜLŐ, GYERMEK FIÚ ÉS LEÁNY ORSZÁGOS VÍZILABDA BAJNOKSÁG VERSENYKIÍRÁSA 2007-2008. BAJNOKI ÉVAD - 1 1. A BAJNOKSÁG Az MVLSZ korosztályos országos utánpótlás bajnokságai 2. RÉSZTVEVŐ CSAPATOK

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Baranya Megyei Igazgatóság BARANYA MEGYEI KUPA Férfi felnőtt nagypályás Baranya Megyei Kupa versenykiírása 2015 2016. Tartalom 1. A kupa szervezője és rendezője, a kupa típusa

Részletesebben

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG

A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG A MAGYAR VÍZILABDA SZÖVETSÉG 2014. ÉVI FÉRFI ÉS NŐI MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁSA 2014/2015. ÉVI BAJNOKI SZEZON 1 1. ÁLTALÁNOS RENDELKEZÉSEK 1.1 A Magyar Kupa mérkőzéssorozat célja: A Magyar Kupa mérkőzéssorozat

Részletesebben

V E R S E N Y K I Í R Á S

V E R S E N Y K I Í R Á S V E R S E N Y K I Í R Á S A 2018-2019. ÉVI VÁROSI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁGRA 1./ A bajnokság célja: Eger város és vonzáskörzetének kispályás labdarúgást kedvelőinek részére a Fair play szellemű rendszeres

Részletesebben

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA. Szuperliga, I., II., III. osztály, szenior és szenior 50+ bajnokságok versenykiírása 2016.

-KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA. Szuperliga, I., II., III. osztály, szenior és szenior 50+ bajnokságok versenykiírása 2016. -KUPA PÉCS VÁROS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ-BAJNOKSÁGA Szuperliga, I., II., III. osztály, szenior és szenior 50+ bajnokságok versenykiírása 2016. Pécsi Városi Kispályás Bajnokság 1 2016. év 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság ÖREGFIÚK BAJNOKSÁG Megyei Öregfiúk nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2013-14.évi bajnoki év Tartalom 1. A bajnokság szervezője

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. sz.: 8/09. 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ I. kcs. kispályás

Részletesebben

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016.

FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. FÉRFI DR. HEPP FERENC EMLÉKKUPA ÉS A ZSÍROS TIBOR MAGYAR KUPA VERSENYKIÍRÁS 2015/2016. MAGYAR KOSÁRLABDÁZÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE HUNGARIAN BASKETBALL FEDERATION SZÉKHELY: 1146 BUDAPEST, ISTVÁNMEZEI ÚT 1-3.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Heves Megyei Igazgatóság TÉLI Kupa Heves Megyei Téli Nagypályás Műfüves Labdarúgó Torna Versenykiírása 2018-2019.évi Tartalom 1. A torna szervezője és rendezője, típusa és hivatalos

Részletesebben

Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Kispályás Labdarúgó Bajnokság Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség Gyöngyös, Egri út 23. Telefon / telefax : 37 / 300 434 Mobil : 30 / 278 2264 Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2013. évi versenykiírás 1. A bajnokság célja Gyöngyös város

Részletesebben

SZEKSZÁRD VÁROSI FÉRFI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG évi V E R S E N Y K I Í R Á S A

SZEKSZÁRD VÁROSI FÉRFI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG évi V E R S E N Y K I Í R Á S A SZEKSZÁRD VÁROSI FÉRFI KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ BAJNOKSÁG 2015-2016. évi V E R S E N Y K I Í R Á S A 1./ A bajnokság szervezője és rendezője: Szekszárdi Sportközpont Nonprofit Kft. megbízásából a Szekszárd

Részletesebben

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna

VI. Rábaköz MKSZ Kupa Lány Kézilabda Torna 2017. évi versenykiírás 1. A Kupa célja A kézilabdázás megismertetése, megszerettetése és széles körben történő elterjesztése. Rábaköz és környéke lány kézilabda utánpótlás sportélet felpezsdítése. A Kupa

Részletesebben

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség

Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Labdarúgó Szövetség MEGYEI III. OSZTÁLY Férfi felnőtt nagypályás Megyei III. osztályú bajnokság versenykiírása a 2010-2011-es bajnoki szezonra A SLASZ elnökségének 44/2010.számú határozatával

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Zala Megyei Igazgatóság / Zala Megyei Labdarúgó Szövetség / ZALA MEGYEI I. OSZTÁLY Zala Megyei I. Osztályú férfi felnőtt nagypályás labdarúgó bajnokság versenykiírása 2019 2020.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség JNSZ Megyei-Budapesti Igazgatóság / JNKSZ Megyei-Budapesti Labdarúgó Szövetség / MEGYEI NŐI BAJNOKSÁG Jász-Nagykun-Szolnok Megyei női felnőtt, csökkentett pályaméretű labdarúgó

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség MLSZ Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság /Komárom-Esztergom Megyei Labdarúgó Szövetség / KOMÁROM-ESZTERGOM MEGYEI I. OSZTÁLY U19 Komárom-Esztergom Megyei I. Osztályú U19 nagypályás

Részletesebben

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ)

OB IV/C. 2018/2019. megegyezés szerint, a versenynaptárban szereplő határidők előtt bármikor JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) OB IV/C. 2018/2019 JÁTÉKNAPOK (ALAPSZAKASZ) MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél messzebbről érkezik MÉRKŐZÉSEK KEZDÉSI IDŐPONTJA ha a vendég csapat 80 km-nél közelebbről érkezik KORHATÁR

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Csongrád Megyei Igazgatóság / Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség / Csongrád Megyei Férfi felnőtt nagypályás Magyar és Téli Kupa versenykiírása 2017 2018. Határozat szám ELN-46/1/VI/2017.

Részletesebben

Magyar Labdarúgó Szövetség

Magyar Labdarúgó Szövetség Magyar Labdarúgó Szövetség Veszprém Megyei Igazgatóság / Veszprém Megyei Labdarúgó Szövetség / Férfi felnőtt, nagypályás labdarúgó Veszprém Megyei versenykiírása 2017 2018. Határozat szám ELN-46/2/XIX/2017.

Részletesebben

Kispályás Labdarúgó Bajnokság

Kispályás Labdarúgó Bajnokság Városi Kispályás Labdarúgó Szövetség Gyöngyös, Egri út 23. Telefon: 37 / 300 434 Mobil: 30 / 278 2264 Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2015. évi versenykiírás 1. A bajnokság célja Gyöngyös város és vonzáskörzete

Részletesebben

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ

2018/2019. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ Iroda cím: 50 Miskolc, Szemere utca 0. E-mail: bendavid7@hotmail.com Honlap: www.borsod-diaksport.hu Ikt. szám:8/09 08/09. TANÉVI LABDARÚGÓ DIÁKOLIMPIA Borsod-Abaúj-Zemplén MEGYEI DÖNTŐ IV. kcs. kispályás

Részletesebben