RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA. Keeping temperatures stable..

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA. Keeping temperatures stable.."

Átírás

1 RESIDENTIL KLÍMRENDSZEREK OTTHONR Keeping teperatures stable.. /11

2 2 Kiváló inőség koproisszuok, engedények nélkül. z elúlt 30 évben a Toshiba áttanulányozta a klíatechnikai piacot, és forradali újításokat fejlesztett ki. szektort erős konkurencia jellezi. Egyes versenytársaink ás célok érdekében feladták terékfejlesztési törekvéseiket. Toshiba száára azonban a inőség indig elsődleges szerepet játszott, és a jövőben is ez lesz a legfőbb különbség köztünk és ás klíatechnikai gyártócégek között. Minden egyes klíaberendezés gyártásakor ezt a filozófiát tartjuk sze előtt. Ne engedhetünk eg pontatlanságokat. Nincs koproisszu, csak kiváló inőség. Toshiba klíaberendezések érési körülényei: : : Hűtőközeg vezeték: Hangnyoásszint: belső hőérséklet 27 C TK/1 C FK, külső hőérséklet 35 C TK belső hőérséklet C TK, külső hőérséklet 7 C TK, 6 C FK 7,5 hossz ill.nincs agasságkülönbség a beltéri- és kültéri egység között beltéri egységtől kb. 1,5 távolságra* ill. a kültéri egységtől 1 távolságra érve Energiaosztály, éves árafelhasználás: z Európai Bizottság 02/31/EC száú irányelvének egfelelően. * pontos érési feltételeket lásd a érnöki kézikönyvben!

3 3 Széleskörű alkalazhatóság lacsony zajszint Továbbfejlesztett levegőkezelés Invertertechnológia Küldetésünk? levegőinőség javítása. Otthoni környezetben a kényele sokkal többet jelent a hőérséklet egyszerű szabályozásánál. Éppen ezért a Toshiba klíaberendezések az egész család száára kiváló befektetést jelentenek a jobb közérzet biztosítására. Toshiba kutatásainak egyik központi kérdése a kisebb teljesítényű készülékek esetében is a levegőben található szennyeződések eltávolítása. fejlesztésekhez főleg terészetes anyagokat, a tisztító és fertőtlenítő hatás elérésére növényi kivonatokat használunk. Elsődleges alapelv: a gondoskodás tökéletes Toshiba design előnyei a széleskörű alkalazhatóságból, az alacsony zajszintből, a jobb levegőinőségből és teljes körű kényeleérzetből erednek. Ezt a kényelet az igen pontos hőérsékletszabályozás garantálja, aely indenekelőtt az invertertechnológia alkalazásának köszönhető. z invertertechnológiával gyorsan elérhető a beállított hőérséklet, ajd az hőérsékletingadozás nélkül tartható.

4 4 DC HYBRID INVERTER Toshiba: Minden inverter elődje z, hogy ilyen jól űködik egy inverter vezérelt klíaberendezés alapvetően a háro legfontosabb alkotóele hatékonyságától függ: elektronika, otor és kopresszor. Toshiba egyenlő arányban fordított figyelet inden alkotóelere, és a siker agáért beszél. I/O DSP CPU PWM Gate Drivers 3 phase inverter PMSM Serial Port Flash ROM DC Dash DSP Resistive divider V bus +V +5V GND DC/DC I bus + - EMI filter ac linie Vezérlő elektronika Toshiba kiváló iseretekkel rendelkezik az inverter technológia jellezőiről, így sikerült egyesítenie az energiatakarékossági törekvéseket a teljesíténynöveléssel, és azt egyre tovább finoítania. Hatásfok Egy elektroos készülék, például egy otor hatásfoka a felvett és leadott teljesítény viszonyát utatja. Ideális esetben egy otornál a felvett elektroos teljesítény 0%-ban átalakul echanikus energiává. valós helyzet az eltérő hőérsékleteknek köszönhetően egy inverteres klíaberendezés esetében is eltérhet az ideálistól. Nagy terhelés esetén (nagy eltérés a tényleges és a beállított hőérséklet között) például a berendezés indításakor az inverter PM üzeódban (legnagyobb teljesítény) dolgozik, ivel itt a hatásfok elérheti a %-ot. Kisebb terhelésnél (kisebb különbség a tényleges és a beállított hőérséklet között) az inverter átkapcsol PWM üzeódra (legnagyobb hatékonyság), ivel az árafelvétel ebben az üzeódban a legalacsonyabb. PWM üzeód tehát nagyfokú hatékonyságot biztosít alacsony energiafelhasználás ellett. Száos inverteres klíaberendezés alkalazza legalább az egyik vezérlést; csak a Toshiba DC Hybrid Inverter integrálja párhuzaosan indkét technológiát. vezérlő elektronika autoatikusan kapcsol - a terhelés és az idő alapján - a két technológia között. Így igen nagy hűtésterhelésekkel is egbirkózik a rendszer.

5 5 Például nagyon hideg téli napokon vagy nagyon eleg nyári napokon a készülék PM üzeódra kapcsol. kis hűtőterhelésű napokon a készülék PWM üzeódra vált. Mivel a axiális hűtőteljesítényre csak nagyon ritkán van szükség, de a egfelelő hatásfok indig egkövetelt, éves viszonylatban az invertertechnológiával energiát takaríthat eg. PWM PM z ellátófeszültség görbéje 325 V tápfeszültség 325 V 3 V Hogy nagyobb teljesítény álljon rendelkezésre, az ellátófeszültséget egnöveljük akár 3 V-ra. Előny Nagy hatékonyság Nagyobb teljesítény Teljesítény igény agas alacsony közepes például: - indításkor - nagyobb hő. különbségnél Üzeód: Inverter PWM utoatikus váltás PM z ellátófeszültség görbéje 325 V 325 V 3 V Leírás: PM = ipulzus aplitúdó oduláció (Pulse plitude Modulation) PWM = ipulzus szélesség oduláció (Pulse Width Modulation) Meghajtás klíaberendezésben található kopresszorban változtatható fordulatszáú otor van. Ez a otor a legújabb echanikai és elektroos technológia teréke. Itt legjobb egoldásnak az egyenáraú otorok pólusaihoz a peranens ágnesek használata utatkozott. otor fordulatszá vezérlésének feladata, hogy a terhelés függvényében eghatározza a legegfelelőbb kopresszor fordulatszáot. Kettős forgódugattyús kopresszor Toshiba indig sok energiát fektetett a legodernebb kopresszor technológiák kifejlesztésébe. Ennek eredényeként született eg a kettős forgódugattyús kopresszor. Ez két ellentétesen forgó kopresszorból áll, aelynek előnye pl. a jobb hatásfok és hosszabb élettarta. két ellentétes elhelyezkedésű dugattyú garantálja a echanikus stabilitást és az alacsony szintű rázkódást. zt is fontos tudni, hogy a kettős forgódugattyús kopresszor fordulatszáa kiválóan szabályozható. Így alacsony teljesíténykövetelény esetén lehetőség van arra, hogy csökkentsük a fordulatszáot. kettős forgódugattyús kopresszor további előnye, hogy a hagyoányos kopresszorokhoz képest alacsonyabb a zajszintje. R4 hűtőközeg alkalazása hatékonyabban optializálja e kopresszortípus hatásfokát, int a scroll kopresszorokét.

6 6 környezet iránti elkötelezettség hűtőközeg atoszférába való kibocsátásának csökkentésére vonatkozó törvényi előírásokra a Toshibánál inden területen nagy figyelet fordítunk. Ne csak azért, hogy eleget tegyünk a jogszabályoknak, hane azért is, ert Toshiba egyik alapfilozófiája az eberek egészsége és a környezet védele iránti elkötelezettség. káros anyagok használatának korlátozásáról szóló EU rendeletekkel összhangban inden Toshiba Residential klíarendszer ROHS konfor. E rendelet egalkotása egy további lépés a környezetbarát terékek gyártásának irányába, aelyet Toshiba szívesen táogat. Győz a hatékonyság Toshiba klíaberendezések egyszerűen érhető előnye kézenfekvő: az energiahatékonysági osztályokba való besorolás, aely eghatározza egy készülék teljesítényhatékonyságát teljes terheléskor (névérték). Száos Toshiba berendezés eléri a legagasabb, "" osztályt, és az inverter rendszerekkel ténylegesen akár 50% energiaegtakarítás is elérhető éves szinten.

7 7 Multi-Split rendszerek: az elegáns egoldás ennyiben több helyiséget kell kliatizálni, egy ulti-split rendszer telepítése egfelelő egoldást nyújt. Toshiba itt, az otthoni alkalazásban is széles választékkal szolgál, és tökéletes egoldásokat nyújt a legkülönfélébb alkalazásokhoz. Egy kültéri egység képes az Ön választása szerint 2-5 beltéri egységet egy rendszerben űködtetni. Multi rendszerek a legkülönbözőbb vezetékhosszakkal kaphatóak. beltéri egység választék idén kiegészül egy attraktív konzolos berendezéssel. ek kiválasztása ulti rendszerekhez

8 8 ktív légkezelés kliatizálás - főleg a Residential készülékek esetében - többet jelent a szoba hőérsékletének és páratartalának szabályozásánál. inőségi kliatizálás a levegőt is tisztábbá teszi, aely érezhetően egnöveli a kényeleérzetet. különböző Toshiba szűrőrendszerek hatékonyan egtisztítják a szoba levegőjét a legdurvább szecséjű szennyeződésektől és hatástalanítják a vírusokat, baktériuokat. z elektrosztatikus szűrők ezen felül azzal a nagy előnnyel rendelkeznek, hogy nincs pluszköltség a szűrőcsíkok esetleges cseréjéből következően. Intelligens speciális szűrő Porszűrő IQ szűrőrendszer Toshiba klíaberendezések szériatartozéka a nagy, osható űanyag szűrő, aely lefedi az egész hőcserélőt és a levegőt ár a belépéskor egtisztítja a durva szennyeződésektől, illetve porszecséktől. jó hatásfok fenntartása érdekében javasolt a szűrőt rendszeresen szappanos vízzel egtisztítani. Super Daiseikai III odell esetén ez a szűrő ég egy katechin réteggel is rendelkezik. katechin csersav fertőtlenítő tulajdonságokkal rendelkezik. Hatékony penész és baktériuok ellen. z intelligens szűrőrendszerek ögött eghúzódó ötlet az, hogy a levegőt a terészetből szárazó anyagokkal tisztítsuk eg. z IQ szűrő esetében az ezüst és a tejsavenziek hatnak hatékonyan a szennyeződések, vírusok és baktériuok ellen, és segítenek a levegőt tisztán és egészségesen tartani. Dezodoráló hatás: bszorbeálja a füstöt, a gőzöket és a kelleetlen szagokat a levegőből. ntibakteriális hatás: baktériuok %-át elpusztítja. Penészedést egakadályozó hatás: Megakadályozza a penészképződést.

9 Erősebb légáralat nnak érdekében, hogy gyorsabban lehűtsük a szobát a Hi-Power üzeód kínálja a leghatékonyabb egoldást (akár /h légteljesítény). rendszer zajszintje alacsony, ég agas fordulatszánál is, így kényeli igényei gyorsan és hatékonyan teljesülnek. Halk üzeelés és axiális kényele Toshiba klíaberendezések axiális kényelet biztosítanak. Nyoja eg a távirányítón a Quiet gobot, hogy a ventillátor alacsonyabb sebességre kapcsoljon, és további 3 -rel csökkentse a beltéri egység által kibocsátott zajszintet. (Daiseikai & Suzui & Fix Speed). Nyugodt èjszaka Éjszakánként a hőérséklet általában a napközben ért hőérséklet alá esik. Ha egnyoja a "Cofort Sleep" gobot (hűtő üzeódban) két vagy háro órahosszán keresztül óránként egy fokkal eelkedik a szoba hőérséklete, így az alvás során optiális a kényele. csend félreiserhetetlen csengése. Öntisztító funkció Toshiba öntisztító funkciót azért fejlesztettük ki, hogy csökkenjen a páratartalo a klíaberendezés belsejében, aely ha túl agas, penészedéshez vezethet. Ez a kiváló és hatékony rendszer csökkenti a nedvességet a hőcserélőn. Ha kikapcsolja a klíaberendezést, a belső ventillátor ég percig űködik, és egszárítja a hőcserélőt. Ezután a ventillátor autoatikusan leáll. Légterelő zsaluk 12 pozíció z új Toshiba széria légterelő zsalui 12 beállítási pozícióval rendelkeznek a hatékony és rugalas légáralás biztosítása érdekében. légterelő zsaluk kialakításán javítottunk, hogy ég hatékonyabb és halkabb legyen légáralás. Super Daiseikai esetében az g+ Plaza szűrő az öntisztító folyaat során ég kiegészítőleg kis ennyiségű (>0,001 pp) ózont terel, aelynek fertőtlenítő hatása van, és egakadályozza a penészképződést a berendezésen belül.

10 Toshiba távirányítók. Egy gobos beállítás z "egy gobos beállítással" a felhasználó elentheti az előnyben részesített beállításokat, ajd azokat egy egyszerű gobnyoással lehívhatja. utoata üzeód gobnyoásra z "uto" gobbal a rendszert teljesen autoata üzeelésre kapcsolhatja. klíaberendezés ebben az üzeódban autoatikusan kiválasztja a legjobb beállításokat, hogy a kívánt hőérsékletet gyorsan elérje, és stabilan tartsa. Öt választható ventillátor sebességszint + autoata Válassza ki a kívánt légáralási erősséget az 5 választható ventillátorsebesség segítségével, vagy válasszon autoata üzeódot. Üzeódok Válasszon a következő üzeódok közül: hűtő, szárító, csak ventillátor, fűtő (csak hőszivattyús odelleknél) vagy autoata. Halk üzeód Ha egnyoja a "Quiet" gobot a távirányítón, a beltéri egység nagyon alacsony ventillátorsebességre kapcsol. légterelő laellák lebegtetése vagy rögzített beállítása Válassza ki a kívánt légáralási irányt: "Fix" gobbal kiválaszthat egyet a 12 rögzített laella pozícióból. Ha "Swing"- et választ, a laellák a 12 beállítási pozíció között lebegnek kényeles légáralást biztosítva. 24 órás időkapcsoló z időkapcsolóval kényelesen beállíthatja az üzeelési időt. z isétlő Tierrel az időbeállítások 24 óránként isétlődnek. utoatikus diagnosztizálás berendezés rendelkezik egy 36 kódból álló autoatikus diagnosztizáló rendszerrel, aely folyaatosan ellenőrzi a rendszer főfunkcióit és alkotórészeit, lehetővé téve ezzel a karbantartás tervezését. Eco-logic z Eco-logic üzeóddal a hagyoányos üzeeléshez képest akár 25%-os energiaegtakarítást is elérhet. Kényeleérzetét a rendszer a hőérsékletbeállítás autoatikus eelésével javítja. Hi-Power "Hi-Power" üzeóddal extra erős légkifúvást választ, aely a standard üzeódhoz képest lényegesen erősebb hűtést biztosít. Hőérsékletcsökkentés Nordic Daiseikai esetében gobnyoással lecsökkenthető a hőérséklet egy előre beállított szintre. PURE PURE gobbal a Super Daiseikai készülékek esetén aktiválódik az g + Plazaszűrő. FLOOR Floor gobbal a konzolos készülékek esetén beindul a padlóelegítő hatás. Különösen eleg levegő áralik kis erősséggel a készülék alsó részéből a padló entén. Suzui Plus, fix fordulatszáú oldalfali készülék

11 11 Konzolos berendezés Flexi, légcsatornás készülék Super Daiseikai III

12 12 EER: 5,1 DC HYBRID INVERTER R-4 SZÓLÓ/ MULTI Modern kialakítás Többszintű, igen hatékony szűrőrendszer SUPER DISEIKI III Inverter otthoni használatra Kiváló energiahatékonysági értékek Öntisztító funkció Előnyök Daiseikai készülékek haradik generációja érett, intelligens levegőinőség enedzsenttel, és a piacon a legagasabb energiahatékonysági értékekkel rendelkezik. Példa: Super Daiseikai hihetetlen 5,1 (EER a 2,5 odell esetében) hatásfokot ér el, ai azt jelenti, hogy 2,5 leadott hűtőteljesíténynél csak 500 Watt (=5 izzó) elektroos teljesítényre van szükség. Legfontosabb előnyök lacsony energiafelhasználás hűtő üzeódban (2,5 -os odell) az 5,1-es EER értéknek köszönhetően. Ez egy kizárólagos Toshiba előny! Egyenáraú- Hybrid- Inverter technológia kettős forgódugattyús kopresszorral Tisztítás és dezodorálás: hároszoros hatású szűrőrendszer nagyban hozzájárul otthona levegőinőségének javításához. Durva szűrő anti penész réteggel (katechin) porszecsék, szennyeződések eltávolításához, és vírusok selegesítéséhez. G+Plazaszűrő: Ez a két fokozaton űködő, igen hatékony elektroos levegőszűrő garantálja a legkisebb részecskék kiszűrését. z elektrosztatikus cellák képesek inden káros anyag %-át eltávolítani. porszeecskék először elektroosan feltöltődnek, ajd egtapadnak a kollektoron. kollektort célszerű rendszeresen szappanos vízzel egtisztítani. Optiális levegő eloszlás a légterelő zsalu 12 rögzített pozíciójával, lebegtetéssel és az autoatikus pozíció beállítással. Öntisztító funkció: Kikapcsolás után a ventillátor tovább űködik, egszárítja a hőcserélőt, így egakadályozva a baktériuok, vírusok elszaporodását. Kis ennyiségű ózon terelése kiegészítőleg fertőtlenítő hatású, és egakadályozza a penészképződést a készüléken belül. Könnyű telepítés: csőcsatlakoztatás a készülék hátulján, vezetékelés a készülék elején.

13 13 Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység RS-SVP-E RS-BSKVP-E RS-13SVP-E RS-B13SKVP-E RS-16SVP-E RS-B16SKVP-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) EER Energiahatékonysági osztály Éves energiafelhasználás Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) COP Energiahatékonysági osztály W/W h W/W 2,5 0,5-3,5 0, - 0,4-0,87 5, 245 3,2 0,6-6,1 0,12-0,63-1,71 5,08 3,5 0,6-4,5 0,11-0,85-1,37 4, ,2 0,6-6, 0,12-0,5-2,0 4,42 4,5 0,8-5,0 0, - 1,35-1,82 3, ,5 0,8-8,0 0, -1,4-2,51 3,6 RS-BSKVP-E RS-B13SKVP-E RS-B16SKVP-E Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Hangteljesítény szint 546/276-2/77 42/27 57/42 612/ /78 43/27 58/42 250x70x8 564/276-7/77 43/27 58/42 636/ /83 44/27 5/42 250x70x8 6/ /88 45/2 /44 678/ /5 45/2 /45 250x70x8 Kültéri egység RS-SVP-E RS-13SVP-E RS-16SVP-E Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Hangnyoásszint Üzetartoány Kopresszor típus Pereező csatlakozások gáz folyadék Maxiális vezetékhossz Maxiális agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás C C (col) (col) V-Ph-Hz x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8) 25 2/ x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8) 25 2/ x 780 x Kettős forgódugattyús kopr. 12,7 (1/2) 25 2/ Mérési feltételek: lásd 2. oldal

14 14 DC Hybrid Inverter R-4 Szóló Nagyon esztétikus kialakítás PM + PWM energiaosztály IQ szűrőrendszer Suzui Plus Inverter otthonra Előnyök Ezek a egnyerő inverteres készülékek kiváló hatásfokkal dolgoznak és a legjobb légtisztító rendszerekkel felszereltek. Suzui Plus odellek alaphelyzetben is nagyon halkan űködnek, de kínálnak ég egy további opciót is az üzezaj csökkentésére. távirányító Quiet (halk) gobjának egnyoásával ég tovább csökken a zajszint. Legfőbb előnyök Egyenáraú Hybrid Inverter technológia + PM és PWM Nagyon agas energiahatékonyság, takarékos hűtés és fűtés z egész hőcserélőt lefedő porszűrő egtisztítja a belépő levegőt a durva szennyeződésektől. IQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériuokat tartalazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériuok ellen és szagselegesítő hatásuk van. Öntisztító funkció: a rendszer leállása után a ventilátor tovább űködik, egszárítja a hőcserélőt így egakadályozva a penészképződést. Nagyon alacsony zajszint a bel- és kültéri egységek esetében is. Quiet (halk) üzeód: távirányítón található Quiet gob aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan űködik.

15 Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység RS-SV2-E RS-SKV2-E RS-13SV2-E RS-13SKV2-E RS-16SV2-E RS-16SKV2-E RS-18SV2-E RS-18SKV2-E RS-22SV2-E RS-22SKV2-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) EER W/W Energiahatékonysági osztály Éves energiafelhasználás h Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) COP W/W Energiahatékonysági osztály 2,5 1,1-3,1 0,5 4,18 2 3,2 0, - 4,8 0,75 4,27 3,5 0,8-4,1 1,0 3, ,2 0, - 5,6 1,08 3,8 4,5 0,8-5,0 1,3 3, ,5 0, - 6, 1,52 3,62 5,0 1,1-6,0 1,42 3,52 7 5,8 0,8-6,3 1,56 3,72 6,0 1,2-6,7 1, 3,01 B 8 7,0 1,0-7,5 2,05 3,41 B RS-SKV2-E RS-13SKV2-E RS-16SKV2-E RS-18SKV2-E RS-22SKV2-E Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Hangteljesítény szint / / x 70 x / / x 70 x / / x 70 x / / x 50 x / / x 50 x Kültéri egység RS-SV2-E RS-13SV2-E RS-16SV2-E RS-18SV2-E RS-22SV2-E Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Hangnyoásszint Üzetartoány Kopresszor típus Pereező csatlakozások gáz folyadék Maxiális vezetékhossz Maxiális agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás C C (col) (col) V-Ph-Hz x 780 x Egyenáraú forgódugattyús kopr.,52 (3/8) 2/ x 780 x Egyenáraú forgódugattyús kopr.,52 (3/8) 2/ x 780 x 20 3 Kettős forgódugattyús kopr. 12,7 (1/2) 2/ x 780 x Kettős forgódugattyús kopr. 12,7 (1/2) 2/ x 780 x Kettős forgódugattyús kopr. 12,7 (1/2) 2/ Mérési feltételek: lásd 2. oldal

16 16 DC Hybrid Inverter R-4 Szóló Kopakt külső 3:1 levegőtisztítás Jó energiahatékonyság vnt Inverter otthonra Előnyök z vnt beltéri egységgel a Toshiba egy kieelkedően hatékony, költségtakarékos készüléket alkotott. Ha kedvező áron szeretne otthonában kellees hőérsékletet tereteni, válassza az vnt készüléket! Legfőbb előnyök Hybrid Inverter Jó energiahatékonyság hűtő és fűtő üzeódban, & 13 odellek: energiaosztály 3:1 szűrőrendszer: z egész hőcserélőt lefedő porszűrő egtisztítja a belépő levegőt a durva szennyeződésektől. z aktívszenes katechin szűrő ezen felül hat a baktériuok ellen és egszünteti a szagokat. Kieelkedően halk üzeelés osztályában a leghalkabb!

17 17 Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység RS-7SV-E3 RS-7SKV-E3 RS-137SV-E3 RS-137SKV-E3 RS-167SV-E3 RS-167SKV-E3 Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) EER Energiahatékonysági osztály Éves energiafelhasználás Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) COP Energiahatékonysági osztály W/W h W/W 2,5 1,1-3,0 0,76 3, ,2 0, - 4,1 0,87 3,68 3,5 1,1-4,0 1,08 3, ,2 0, - 5,0 1,14 3,68 4,4 1,1-5,0 1,56 2, ,2 1-6,2 1,52 3,42 B RS-7SKV-E3 RS-137SKV-E3 RS-167SKV-E3 Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Hangteljesítény szint /33/ /35/ x 740 x /33/ /34/ x 70 x /40/ /40/ x 70 x 5 Kültéri egység RS-7SV-E3 RS-137SV-E3 RS-167SV-E3 Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Hangnyoásszint Üzetartoány Kopresszor típus Pereező csatlakozások gáz folyadék Maxiális vezetékhossz Maxiális agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás C C (col) (col) V-Ph-Hz x 6 x x 780 x Egyenáraú forgódugattyús kopr. Egyenáraú forgódugattyús kopr.,52 (3/8),52 (3/8) 8 2/ / x 70 x Egyenáraú forgódugattyús kopr. 12,7 (1/2) 2/ Mérési feltételek: lásd 2. oldal

18 18 DC Hybrid Inverter R-4 Szól & Multi Kétirányú légáralás Kopakt, elegáns kialakítás Hatékony IQ szűrőrendszer KONZOLOS BERENDEZÉS Inverter otthonra Előnyök Padlóelegítés gyenge légáraal Nagyon halk piacon teljesen új a Toshiba konzolos készülék. Egyszerű, nagyon rugalasan tervezhető és sok igényt kielégít. Kifejlesztésekor nagy hangsúlyt helyeztünk a felhasználói kényelere. z eredény egy egyszerűen kezelhető klíaberendezés száos beállítási lehetőséggel és hatékony levegőtisztító rendszerrel. Legfőbb előnyök Egyenáraú Hybrid Inverter technológia + PM és PWM Nagyon agas hatékonyság, takarékos hűtés és fűtés & 13 odellek: energiaosztály levegő kilépésének irányát többféleképpen lehet szabályozni a távirányítóval. Gobnyoásra beállítható a eleg vagy hideg levegő kiáralásának iránya. Főleg fűtő üzeódban nagyon kellees és hatékony a padló enti levegőáralás. Padlóelegítő hatás Ha aktiválja a padlóelegítő üzeódot, eleg levegő áralik alacsony áralási erősséggel a készülék padló közeli részéből. IQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériuokat tartalazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériuok ellen és szagselegesítő hatásuk van. Öntisztító funkció: a rendszer leállása után a ventilátor tovább űködik, egszárítja a hőcserélőt így egakadályozva a baktériuok és vírusok elszaporodását. Nagyon halk üzeelés készülék beállítását el lehet végezni a távirányítóval vagy a beltéri egységen található kezelő egységgel. Igény esetén ez utóbbit le is lehet zárni (gyerekzár). Quiet (halk) üzeód: távirányítón található Quiet gob aktiválásával a beltéri egység nagyon alacsony ventilátorsebességre kapcsol, és így nagyon halkan űködik.

19 1 Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység RS-SV2-E RS-BUFV-E RS-13SV2-E RS-B13UFV-E RS-16SV2-E RS-B18UFV-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) EER Energiahatékonysági osztály Éves energiafelhasználás Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) COP Energiahatékonysági osztály W/W h W/W 2,5 1,1-3,1 0,6 4,2 28 3,2 1,0-4,8 0,75 4,27 3,5 1,1-4,1 0,7 3, ,2 1,0-5,4 1,13 3,73 5 1,0-5,7 1,66 3,01 B 830 5,8 1,1-6,3 1,81 3,21 C RS-BUFV-E RS-B13UFV-E RS-B18UFV-E Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Hangteljesítény szint /23 54/ /23 54/38 0 x 700 x /24 55/ /24 55/3 0 x 700 x /32 61/ /32 61/47 0 x 700 x 2 16 Kültéri egység RS-SV2-E RS-13SV2-E RS-16SV2-E Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Hangnyoásszint Üzetartoány Kopresszor típus Pereező csatlakozások gáz folyadék Maxiális vezetékhossz Maxiális agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás C C (col) (col) V-Ph-Hz x 780 x x 780 x Egyenáraú forgódugattyús kopr. Egyenáraú forgódugattyús kopr.,52 (3/8),52 (3/8) 2/ / x 780 x 20 3 Egyenáraú forgódugattyús kopr. 12,7 (1/2) 2/ Mérési feltételek: lásd 2. oldal levegőkifúvás beállításának lehetőségei:

20 DC HYBRID INVERTER R-4 2-, 3-, 4-, 5 beltéris rendszerek HŰTÉS ÉS FŰTÉS Nagy beltéri egység választék lacsony energiafelhasználás és nagyfokú egbízhatóság az inverter vezérlésnek köszönhetően Halk üzeelés Tökéletes levegőtisztító rendszer Helytakarékos telepítés MULTI RENDSZEREK otthoni használatra Előnyök Minden Toshiba Multi klíaberendezés Toshiba Hybrid Inverter technológiával űködik, aelynek jellezője a nagyon agas hatásfok és a nagy egbízhatóság. Egyetlen kültéri egységről akár 5 beltéri egység is űködtethető. Helytakarékos, a telepítési költség alacsonyabb és elegendő egy elektroos betáp vezeték a kültéri egységhez. nagyteljesítényű egyenáraú kopresszorok gondoskodnak arról, hogy ezek a készülékek gyorsan elérjék a kívánt hőérsékletet, ajd precízen tartsák is azt. Legfontosabb előnyök z invertertechnológia agas energiahatékonyságot garantál Egy kültéri egységről akár 5 beltéri egység is űködtethető. Kisebb telepítési ráfordítás Kisebb helyigény Kicsi és kopakt kültéri egységek beltéri egységek eghatározásakor választhat Super Daiseikai és Suzui oldalfali készülékek között. Választható ég légcsatornás és kazettás készülék valaint az új konzolos berendezés. odellek kobinálhatóak egyással.

21 21 High-End oldalfali készülék lapos előlappal Kiváló hatásfok az invertervezérlésnek köszönhetően Halk, 5 lépcsős ventillátor Nagyéretű légterelő zsaluk az optiális légeloszláshoz kiváló szűrőrendszer a következőkből áll: - g + Plaza szűrőrendszer - Nagy katechin porszűrő (anti penész bevonattal) Továbbfejlesztett öntisztító funkció (kis ennyiségű ózonnal) Super Daiseikai III Hűtő odellek: RS-MSKCVP-E RS-M13SKCVP-E RS-M16SKCVP-E Hőszivattyús odellek: RS-BSKVP-E RS-B13SKVP-E RS-B16SKVP-E Oldalfali készülék lapos előlappal Kiváló hatásfok az invertervezérlésnek köszönhetően Nagyéretű légterelő zsalu az optiális levegőeloszlás biztosítására Öntisztító funkció tökéletes szűrőrendszer a következőkből áll: - Nagy porszűrő - Super sterilizáló szűrőcsíkok - Super Oxi-Deo szűrőcsíkok Suzui Hűtő odellek: RS-MSKCV-E RS-M13SKCV-E RS-M16SKCV-E Hőszivattyús odellek: RS-MSKV-E RS-M13SKV-E RS-M16SKV-E

22 22 x -as 4-utas kazettás készülék z euro-raster 4-utas kazettás készülék könnyen telepíthető a ár eglévő Euroraster álennyezetbe. Kiváló hatásfok az invertervezérlésnek köszönhetően Kopakt, szép kialakítású ennyezeti panel készülék agassága csak 268 Négy légterelő zsalu az optiális levegőeloszlás biztosítására (2 zsalu becsukható) Nagy porszűrő Kondenzvíz szivattyú 850 szállítási agassággal Hűtő odellek: RS-MSMUCV-E RS-M13SMUCV-E RS-M16SMUCV-E Hőszivattyús odellek: RS-MSMUV-E RS-M13SMUV-E RS-M16SMUV-E Panel: RB-B11MC(W)E Konzolos berendezés Energiahatékony Hybrid Inverter Kopakt, odern kialakítás 0 x 700 x 2 Kétirányú levegőáralás: változtatható levegő kiáralás a készülék felső és/vagy alsó részén IQ szűrőrendszer, aely igen hatékony a vírusok és baktériuok ellen továbbá dezodoráló hatása van. Gyerekzár a beltéri egységen található kezelő egység esetében. készülék kijelzőjén található LEDEK dielhetőek, ill. kikapcsolhatóak. utoatikus újraindítás árakiaradás után Hőszivattyús odellek: RS-BUFV-E RS-B13UFV-E RS-B18UFV-E

23 23 Légcsatornás készülék Légcsatornás készülékek - Ezek a készülékek alig láthatóak, ivel álennyezetbe süllyeszthetőek (a befúvó- és kifúvó nyílásig). Kiváló hatásfok az invertervezérlésnek köszönhetően készülék csupán 230 agas Porszűrő a levegőbeszívásnál - külön beszerzendő Halk ventillátor - csak 23 (RS-MGDCV-E) Rugalas levegőbeszívás hátulról vagy alulról 35 ill. 41 Pa (standard) statikus nyoás egeelhető 55 ill. 64 Pa -ra (RS-M/M13 ill. RS-M16) Hűtő odellek: RS-MGDCV-E RS-M13GDCV-E RS-M16GDCV-E Hőszivattyús odellek: RS-MGDV-E RS-M13GDV-E RS-M16GDV-E

24 24 Super Daiseikai III fali készülék Műszaki adatok Hűtő készülék RS-MSKCVP-E RS-M13SKCVP-E RS-M16SKCVP-E Hűtő teljesítény Hűtőteljesítény tartoány Légteljesítény (h/n) Hangteljesítény szint W 2,5 1,1-3, /300-0/80 42/ x 70 x 8 3,5 1,1-4, /300-1/80 43/ x 70 x 8 4,5 1,4-4, 30 6/ /0 45/2 250 x 70 x 8 Műszaki adatok Hőszivattyús RS-BSKVP-E RS-B13SKVP-E RS-B16SKVP-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) W W 2,5 1,1-3,2 30 3,2 0,7-5, /300-0/80 42/ /3-170/0 43/ x 70 x 8 3,5 1,1-4,4 30 4,2 0,7-6, /300-1/80 43/ /3-180/0 44/ x 70 x 8 4,5 1,4-4, 30 5,5 0,8-6, 30 6/ /0 45/2 670/3-185/0 45/2 250 x 70 x 8 Suzui Műszaki adatok Hűtő készülék RS-MSKCV-E RS-M13SKCV-E RS-M16SKCV-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány Légteljesítény W 2,5 1,1-3,2 5/3-140/0 38/ x 70 x 5 3,5 1,1-4,4 5/3-0/0 3/ x 70 x 5 4,5 1,4-4, /370-10/0 45/ x 70 x 5 Műszaki adatok Hőszivattyús RS-MSKV-E RS-M13SKV-E RS-M16SKV-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Méretek (MxSzxMé) W W 2,5 1,1-3,2 3,2 0,7-5,2 5/3-140/0 38/ /380-1/5 3/ x 70 x 5 3,5 1,1-4,4 4,2 0,7-6,5 5/3-0/0 3/ / /5 40/ x 70 x 5 4,5 1,4-4, 30 5,5 0,8-6, /370-10/0 45/30 750/4-2/1 45/ x 70 x 5 Mérési feltételek: lásd 2. oldal

25 25 x-as 4-utas kazettás készülék Műszaki adatok Hűtő készülék RS-MSMUCV-E RS-M13SMUCV-E RS-M16SMUCV-E Hűtő teljesítény Hűtőteljesítény tartoány Légteljesítény Panel éretek (MxSZxMé) Panel súlya W 2,5 1,1-3,2 50/430-1/1 37/ x575x x700x ,5 1,1-4,4 6/ /1 38/ x575x x700x ,5 1,4-4, 6/ /125 40/ x575x x700x700 3 Műszaki adatok Hőszivattyús RS-MSMUV-E RS-M13SMUV-E RS-M16SMUV-E Hűtő teljesítény Hűtőteljesítény tartoány Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Méretek (MxSzxMé) Panel éretek (MxSzxMé) Panel súlya W W 2,5 1,1-3,2 3,2 0,7-5,2 50/430-1/1 37/ /430-1/1 37/ x575x x700x ,5 1,1-4,4 4,2 0,7-6,5 6/ /1 38/ / /1 38/ x575x x700x ,5 1,4-4, 5,5 0,8-6, 6/ /125 40/ / /125 40/ x575x x700x700 3 Légcsatornás készülék Műszaki adatok Hűtő készülék RS-MGDCV-E RS-M13GDCV-E RS-M16GDCV-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány Légteljesítény (h/n) Méretek (MxSzxMé) Külső statikus nyoás (stand./felső határ) k W Pa 2,5 1,1-3, / x 750 x ,3/54, 3,5 1,1-4, / x 750 x ,2/63,7 4,5 1,1-4, / x 750 x ,2/63,7 Műszaki adatok Hőszivattyús RS-MGDV-E RS-M13GDV-E RS-M16GDV-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Méretek (MxSzxMé) Külső statikus nyoás (stand./felső határ) W W Pa 2,5 1,1-3,2 1 3,2 0,7-5, / / x 750 x ,3/54, 3,5 1,1-4,4 1 4,2 0,7-6, / / x 750 x ,2/63,7 4,5 1,1-4, 1 5,5 0,8-6, / / x 750 x ,2/63,7 Mérési feltételek: lásd 2. oldal

26 26 Konzolos berendezés Műszaki adatok Hőszivattyús Konzolos berendezés RS-BUFV-E RS-B13UFV-E RS-B18UFV-E Hűtőteljesítény Hűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) Fűtőteljesítény Fűtőteljesítény tartoány (in.-ax.) Légteljesítény (h/n) Légteljesítény (h/n) Méretek (MxSzxMé) 3 /h - l/s 3 /h - l/s 2,5 1,1-3,1 3,2 1,0-4, /23 54/ /23 54/38 0 x 700 x ,5 1,1-4,1 4,2 1,0-5, /24 55/ /24 55/3 0 x 700 x ,0-5,7 5,8 1,1-6, /32 61/ /32 61/47 0 x 700 x 2 16 Multi kültéri egységek Műszaki adatok Hűtő készülék Kültéri egység 2 beltéris ultisplit 3 beltéris ultisplit 4 beltéris ultisplit RS-M14GCV-E RS-M18GCV-E RS-3M23GCV-E RS-4M27GCV-E Hűtőteljesítény EER Energiahatékonysági osztály Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Kopresszor típus Pereező csatlakozások gáz folyadék Maxiális vezetékhossz Mxiális agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás W/W C (col) (col) V-ph-Hz 4 1,02 3, C 550 x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8) /30 2/ ,2 1,6 3, C 550 x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8)* /30 2/ ,7 2,06 3, C 65 x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8)* / / ,5 3, C 75 x 00 x 3 63 Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8)* 25/ / Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység 2 beltéris ultisplit 3 beltéris ultisplit 4 beltéris ultisplit RS-M14GV-E RS-M18GV-E RS-3M26GV-E RS-4M27GV-E 5 beltéris ultisplit RS-5M34UV-E Hűtőteljesítény EER Energiahatékonysági osztály Fűtőteljesítény COP Energiahatékonysági osztály Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Hangnyoásszint Üzetartoány Méretek (MxSzxMé) Kopr. típus Pereező csatlakozások gáz folyadék Maxiális vezetékhossz Maxiális agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás W/W W/W C C (col) (col) V-ph-Hz 4 1,02 3,7 4,4 1,01 4, C C 550 x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8) /30 2/ ,2 1,54 3,25 6,1 1,85 3, C C 550 x 780 x Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8)* /30 2/ ,5 2,25 3,33 2,55 3,53 B C C 75 x 00 x 3 64 Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8)* 25/ / ,5 3.2 B 2, C C 75 x 00 x 3 65 Kettős forgódugattyús kopr.,52 (3/8)* 25/70** 70** 2/ ,0 2,2 3,42 12,0 2,83 4, C C 80 x 00 x Kettős forgódugattyús kopr. 3 x,52 (3/8) 2 x 12,7 (1/2) 25/ / *RS-M16 beltéri egység csatlakoztatásakor 12,7 (1/2") csővezetékre van szükség. **50 RS-M/13/16SMU(C)V-E csatlakoztatásakor

27 27 Inverter-Multi variációk Toshiba ultirendszerek rugalasságát necsak a legkülönfélébb beltéri egységek széles kínálata biztosítja, hane az is, hogy egy helyiségben akár 25 is lehet a vezetékhossz. ( ax. vezetékhosszat figyelebe kell venni!) Például egy 5 beltéris ulti rendszer hűtőközeg vezetéke, aelynél a teljes vezetékhossz 80, a következőképpen telepíthető: 1. szoba: 25, 2. szoba: 25, 3., 4. és 5. szoba: ind Kobinációs lehetőségek RS Multi hűtő 1 beltéri e. 2 beltéri e. 3 beltéri e. 4 beltéri e. RS-M14GCV-E RS-M18GCV-E RS-3M23GCV-E RS-4M27GCV-E 3, 4 és 5 beltéris Multi kültéri egységeknél űszaki okokból legalább 2 beltéri egységet kell csatlakoztatni. Kobinációs lehetőségek RS Multi hőszivattyús 1 beltéri e. 2 beltéri e. 3 beltéri e. 4 beltéri e. 5 beltéri e RS-M14GV-E RS-M18GV-E RS-3M26GV-E1 RS-4M27GV-E1 RS-5M34UV-E RS-M14G(C)V-E RS-3M23GCV-E RS-3M26GV-E RS-5M34UV-E RS-M18G(C)V-E RS-4M27G(C)V-E

28 28 R-4 Fix fordulatszá Szóló/Multi RS-18/24SKH-P-ES RS-13SKHP-ES RS-SKHP-ES Szép kialakítás ktív szűrőrendszer Javított hatásfok Hőszivattyús Fix sebességű oldalfali készülék otthonra Előnyök z elegáns oldalfali készülékek kopakt külsejükkel és odern, lapos paneljükkel haronikusan illeszkednek inden enteriőrbe. Nagy teljesítényük ellenére precízen és halkan üzeelnek. Legfontosabb előnyök IQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériuokat tartalazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériuok ellen és szagselegesítő hatásuk van. Öt választható ventillátor sebességszint + autoata üzeód Öt rögzített légterelő zsalu pozíció + lebegtető üzeód valaint autoatikus pozícióbeállítás. lacsony zajszint: a kényeles alvás érdekében a készülék zajszintje csak 26 Öntisztító funkció: Kikapcsolás után a ventillátor tovább dolgozik, egszárítja a hőcserélőt, így egakadályozva baktériuok és vírusok elszaporodását. One-touch-y-cofort gobbal egyszerűen aktiválhatóak szeélyes beállításai.

29 2 Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység RS-S2H-ES RS-SKHP-ES RS-13S2H-ES2 RS-13SKHP-ES2 RS-18S2H-ES RS-18SKHP-ES RS-24S2H-ES2 RS-24SKHP-ES2 Hűtőtelj./ fűtőtelj. Üzeára Hatásfok (EER/COP) Energiahatékonysági osztály Éves energiafelhasználás W h / / / / / / 2,73 / 2,4 0,84 / 0,81 3,78 / 3,65 3,25 / 3,6 / 4 / 405 3,75 / 4,2 1,17 / 1,16 5,25 / 5,25 3,23 / 3,6 / 585 / 580 5,11 / 5,4 1,56 / 1,5 7 / 6,7 3,3 / 3,7 / 780 / 750 6,33 / 6,85 2,22 / 2,1,2/,6 2,85 / 3,3 C / C 1.0 / RS-SKHP-ES RS-13SKHP-ES2 RS-18SKHP-ES RS-24SKHP-ES2 Légteljesítény (h/n) l/s 142 / 6 3 / x740x / / x70x5 278 / / x50x / / x50x ußengerät RS-S2H-ES RS-13S2H-ES2 RS-18S2H-ES RS-24S2H-ES2 Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Pereező csatl. gáz/folyadék Max. vezetékhossz Max. agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás l/s ºC ( ) V-ph-Hz / / / 4 / / x 780 x 20 31,52(3/8) / 6,35(1/4) /1/50 0 / / x 780 x ,7(1/2) / 6,35(1/4) /1/ / / x 780 x ,7(1/2) / 6,35(1/4) /1/ / / x 780 x ,7(1/2) / 6,35(1/4) /1/50 Mérési feltételek: lásd 2. oldal

30 30 R4 Rugalasan szerelhető Szóló Szép kialakítás Többszintű, igen hatékony szűrőrendszer FIX FORDULTSZÁMÚ FLEXI otthoni használatra Halk üzeelés Hőszivattyús Előnyök z izléses parapet készülékek luxust visznek életébe. Ezek a berendezések a legújabb Toshiba technológiával felszereltek, és ideálisak otthoni használatra, irodákba és üzletekbe. Ugyanaz a készülék a talajra is állítható ill. átalakítások nélkül a ennyezet alá is felszerelhető. Legfontosabb előnyök Rugalasan használható talajra állítva vagy ennyeti készülékként IQ szűrőrendszer: ezek a speciális, ezüstöt és tejsavbaktériuokat tartalazó szűrőcsíkok hatékonyak a baktériuok ellen és szagselegesítő hatásuk van. Könnyű és kopakt szép külső Külső levegő beszívás a készülék hátulján lehetséges Öntisztító funkció: Kikapcsolás után a ventillátor tovább dolgozik, egszárítja a hőcserélőt, így egakadályozva a baktériuok és vírusok elszaporodását.

31 31 Műszaki adatok Hőszivattyús Kültéri egység RS-18GH-ES2 RS-18GFHP-ES2 RS-24GH-ES2 RS-24GFHP-ES2 Hűtőtelj./ fűtőtelj. Üzeára Hatásfok (EER/COP) Energiahatékonysági osztály Éves energiafelhasználás W h / / / / / / 5,0/5,7 2,01/1,88 8,85/8,65 2,5/3,1 E/D 1.005/40 6,2/7,0 2,57/2,53 11,73/11,57 2,5/2,8 E/D 1.285/1.265 RS-18GFHP-ES2 RS-24GFHP-ES2 Légteljesítény (h/n) l/s 222/161 43/ x 3 x /3 46/ x 3 x 8 23 Kültéri egység RS-18GH-ES2 RS-24GH-ES2 Légteljesítény Hangnyoásszint Üzetartoány Pereező csatl. gáz/folyadék Max. vezetékhossz Max. agasságkülönbség Előtöltött vezetékhossz Áraellátás l/s ºC ( ) V-ph-Hz / / / / x 780 x 20 50,52(3/8) / 12,7(1/2) 8 2/ / / x 780 x 20 65,52(3/8) / 12,7(1/2) 25 2/ Mérési feltételek: lásd 2. oldal

32 Toshiba szakkereskedés: nyodai hibákért felelősséget ne vállalunk. HU / RES / 01. IR-COND Kliaanlagen-Handelsgesellschaft.b.H., -80 Graz, Petersgasse 45, ustria, Telefon: +43/316/808, Fax: +43/316/826371, E-ail: air-cond@air-cond.co, Internet:

KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA RESIDENTIAL

KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA RESIDENTIAL KLÍMRENDSZEREK OTTHONR RESIDENTIL 2 Kiváló inőség koproisszuok, engedények nélkül. z elúlt 30 évben a Toshiba áttanulányozta a klíatechnikai piacot, és forradali újításokat fejlesztett ki. szektort erős

Részletesebben

KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA RESIDENTIAL

KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA RESIDENTIAL KLÍMRENDSZEREK OTTHONR RESIDENTIL 2 Kiváló inőség koproisszuok, engedények nélkül. z elúlt 30 évben a Toshiba áttanulányozta a klíatechnikai piacot, és forradali újításokat fejlesztett ki. szektort erős

Részletesebben

RESIDENTIAL 2011/2012 KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA. Keeping temperatures stable..

RESIDENTIAL 2011/2012 KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA. Keeping temperatures stable.. 1 RESIDENTIL KLÍMRENDSZEREK OTTHONR Keeping teperatures stable.. 11/12 2 Stílus és környezettudatosság igényesek részére! Toshiba ár több int 60 éve folyaatosan áldoz kutatásra és innovatív klíarendszerek

Részletesebben

RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA. Keeping temperatures stable..

RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA. Keeping temperatures stable.. RESIDENTIL KLÍMRENDSZEREK OTTHONR Keeping teperatures stable.. 20/2011 2 Kiváló inőség koproisszuok, engedények nélkül. z elúlt 30 évben a Toshiba áttanulányozta a klíatechnikai piacot, és forradali újításokat

Részletesebben

Multi-Split rendszerek: az elegáns megoldás

Multi-Split rendszerek: az elegáns megoldás 7 Multi-Split rendszerek: az elegáns egoldás ennyiben több helyiséget kell kliatizálni, egy ulti-split rendszer telepítése egfelelő egoldást nyújt. Toshiba itt, az otthoni alkalazásban is széles választékkal

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

2 0 1 2 / 1 3 KLÍMARENDSZEREK OT THONRA TOSHIBA I 1

2 0 1 2 / 1 3 KLÍMARENDSZEREK OT THONRA TOSHIBA I 1 2 0 1 2 / 1 3 RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OT THONRA TOSHIBA I 1 RESIDENTIAL Stílus és környezettudatosság igényesek részére! A Toshiba már több mint 60 éve folyamatosan áldoz kutatásra és innovatív klímarendszerek

Részletesebben

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett

Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett Hybrid Inverter Tiszta levegő jelentős megtakarítások mellett A/A ENERGIAOSZTÁLY Jó hír a pénztárcájának! Az AA energiaosztályú (10, 13 és 18-as méretek) Toshiba termékek mindig magas teljesítményt és

Részletesebben

SINCLAIR LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2013/2014 KATALÓGUS

SINCLAIR LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2013/2014 KATALÓGUS SINCLIR LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2013/2014 KTLÓGUS SZIMBÓLUMOK 100110 R410 Nagy teljesítényű japán technológiájú kopresszor utoata üzeód Korrózióálló hőcseréló Kopakt kialakítás Környezetkíélő uto

Részletesebben

Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét

Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét Daiseikai Javítja a beltéri levegő minőségét 4,18 EER Daiseikai: A tökéletes válasz a szakértőktől érkezik! Toshiba 30 éve tanulmányoz, tervez és gyárt innovatív légkondicionáló rendszereket, aminek eredményeképpen

Részletesebben

ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés

ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés ÚJ AVANT Széria (RAS-077-167SKV-E5) Modern dizájn - Kifinomult megjelenés Toshiba DC Hybrid Inverter Toshiba, az Inverter-technika feltalálója A Toshiba 1980-ban kifejlesztette az inverter-technológiát,

Részletesebben

Lapos légcsatornás SZŰK HELYEKRE. Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség

Lapos légcsatornás SZŰK HELYEKRE. Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség SZŰK HELYEKRE Lapos légcsatornás Főbb jellemzők Kompakt, lapos beltéri egység Optimális levegőelosztást biztosít Frisslevegő betáplálás lehetőség Lapos légcsatornás beltéri egység Digital Inverter, Super

Részletesebben

2 0 1 2 / 1 3. Szóló és Multi TOSHIBA I 1

2 0 1 2 / 1 3. Szóló és Multi TOSHIBA I 1 2 0 1 2 / 1 3 Residential DESIGN MODELLEK Szóló és Multi TOSHIBA I 1 Residential DESIGN MODELLEK Design és innováció a TOSHIBÁTÓL TOSHIBA több mint 30 éve következetesen dolgozik új technológiák kifejlesztésén

Részletesebben

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja

RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja RAS széria - A tökéletes design és technológia összhangja Válaszható üzemmódok az Ön kényelméért Minden TOSHIBA készülék három alapüzemmóddal rendelkezik: hűtés, párátlanítás és ventilátor üzemmód. A hűtő-fűtő

Részletesebben

18 I TOSHIBA RESIDENTIAL

18 I TOSHIBA RESIDENTIAL 18 I TOSHIBA RESIDENTIAL TOSHIBA I 19 RESIDENTIAL Műszaki adatok hőszivattyús Beltéri egység Kültéri egység RAS-10G2KVP-E RAS-10G2AVP-E RAS-13G2KVP-E RAS-13G2AVP-E RAS-16G2KVP-E RAS-16G2AVP-E Hűtőteljesítmény

Részletesebben

18 I TOSHIBA RESIDENTIAL

18 I TOSHIBA RESIDENTIAL 18 I TOSHIBA RESIDENTIAL TOSHIBA I 19 RESIDENTIAL Műszaki adatok hőszivattyús Beltéri egység Kültéri egység RAS-107SKV-E6(E7) RAS-107SAV-E6 RAS-137SKV-E6(E7) RAS-137SAV-E6 RAS-167SKV-E5(E7) RAS-167SAV-E5

Részletesebben

Teremtsen nyugalmat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényelméért megfizethető áron.

Teremtsen nyugalmat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényelméért megfizethető áron. Teretsen nyugalat a városi forgatagban! Tökéletes választás otthona kényeléért egfizethető áron. Miért érdees a Syen-t választania? A legújabb trendeknek egfelelő beépített funkciókat, hatékony szűrőket

Részletesebben

2 0 1 3 / 1 4 KLÍMARENDSZEREK OT THONRA

2 0 1 3 / 1 4 KLÍMARENDSZEREK OT THONRA 2 0 1 3 / 1 4 RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OT THONRA RESIDENTIAL Stílus és környezettudatosság igényesek részére! A Toshiba már több mint 60 éve folyamatosan áldoz kutatásra és innovatív klímarendszerek

Részletesebben

Jellemzők áttekintése

Jellemzők áttekintése 6 Jellemzők áttekintése A GREE különleges figyelmet fordít termékei minőségére és hosszú élettartamára, ezért klímaberendezései kiváló minőségűek és hibamentesek. A GREE fejlesztői kiemelt hangsúlyt fektetnek

Részletesebben

SMMS-e 2 CSÖVES ERŐMŰ. Főbb jellemzők. Rugalmasság

SMMS-e 2 CSÖVES ERŐMŰ. Főbb jellemzők. Rugalmasság 2 CSÖVES ERŐMŰ SMMS-e Főbb jellemzők Kiemelkedő energiahatékonysági értékek ek 168 kw hűtő- és 178 kw fűtőteljesítményig Kettős forgódugattyús kompresszorok 2 csöves, VRF kültéri egység hűtő és fűtő üzemmódhoz

Részletesebben

2016 / 17. RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE «

2016 / 17. RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « 2016 / 17 RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések» COMMITTED TO PEOPLE; COMMITTED TO THE FUTURE « RESIDENTIAL WE ARE TOSHIBA. Termékeinket az általunk képviselt értékek alakítják.. A Toshiba vállalat

Részletesebben

Mennyezeti készülék TÖKÉLETES KÖRNYEZET. Főbb jellemzők Tetszetős kialakítás Alacsony zajszint Optimális légeloszlás.

Mennyezeti készülék TÖKÉLETES KÖRNYEZET. Főbb jellemzők Tetszetős kialakítás Alacsony zajszint Optimális légeloszlás. TÖKÉLETES KÖRNYEZET Mennyezeti készülék Főbb jellemzők Tetszetős kialakítás Alacsony zajszint Optimális légeloszlás Mennyezeti beltéri egység Digital Inverter, Super Digital Inverter, BIG Digital Inverter,

Részletesebben

2014 / 15 ÁRLISTA. Klímaberendezések és hőszivattyúk

2014 / 15 ÁRLISTA. Klímaberendezések és hőszivattyúk 2014 / 15 ÁRLISTA Klímaberendezések és hőszivattyúk TOSHIBA klímaberendezések adatainak mérési körülményei Hűtés: Külső hőmérséklet: + 35 C DB Belső hőmérséklet: + 27 C DB/+ 19 C WB Páratartalom: 50 55

Részletesebben

Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből

Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből RESIDENTIAL Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből A teljes termékválasztékon érezhető és látható vállalati filozófiánk: A környezetből a környezetért A TOSHIBA vállalat több mint 65 éve kutat

Részletesebben

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13

EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN 2012 / 13 FŰTÉS Iroda HŰTÉS Szerverszoba 2012 / 13 EGYIDEJŰ FŰTÉS ÉS HŰTÉS OPTIMÁLIS ENERGIAHATÉKONYSÁG NAGY ÉPÜLETEKBEN Bemutatjuk az új TOSHIBA SHRM rendszert Bemutatjuk az SHRM, Super Heat Recovery Multi rendszert,

Részletesebben

Belix Group Kft. 1046 Bp. Tóth Aladár u. 33. 06-20/570-3730; 06-70/610-9984 www.legkondicionalas.hu

Belix Group Kft. 1046 Bp. Tóth Aladár u. 33. 06-20/570-3730; 06-70/610-9984 www.legkondicionalas.hu Belix Group Kft. 1046 Bp. Tóth Aladár u. 33. 06-20/570-3730; 06-70/610-9984 www.legkondicionalas.hu Toshiba árlista érvényes 2009. április 1-től visszavonásig Hybrid Inverter Modern külső Nagy teljesítményhatékonyság

Részletesebben

2015 / 16 ÁRLISTA. Klímaberendezések és hőszivattyúk

2015 / 16 ÁRLISTA. Klímaberendezések és hőszivattyúk 2015 / 16 ÁRLISTA Klímaberendezések és hőszivattyúk Árlista érvényessége: 2015. március 19. 2016. február 29. A változtatás jogát fenntartjuk! Az adatokban, a típusmegnevezésekben valamint az ábrákban

Részletesebben

2013 / 14 RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA

2013 / 14 RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA 2013 / 14 RESIDENTIAL KLÍMARENDSZEREK OTTHONRA RESIDENTIAL Stílus és környezettudatosság igényesek részére! A Toshiba már több mint 60 éve folyamatosan áldoz kutatásra és innovatív klímarendszerek kifejlesztésére.

Részletesebben

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával!

Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben. Swarovski. Bevált minôség a legtöbb extrával! Fisher oldalfali splitklíma-berendezések inverteres és fi x sebességû kivitelben Bevált minôség a legtöbb extrával! Most Swarovski fülbevalót adunk ajándékba Fisher klímaberendezés vásárlása esetén! Költséghatékony

Részletesebben

Hõszivattyús légkondícionáló berendezések

Hõszivattyús légkondícionáló berendezések Hõszivattyús légkondícionáló berendezések Terékválaszték 20 Hûtõteljesítény, k Professional On/Off. oldal R4 ~2 ~2,5 ~,5 ~5 Terékválaszték 20 Oldalfali split klía, hõszivattyús Fisher rt On/Off 14. oldal

Részletesebben

A u t o m a t i k a. vezérlõegység VCB. vezérlõegység

A u t o m a t i k a. vezérlõegység VCB. vezérlõegység A u t o a t i k a vezérlõegység VCB vezérlõegység Elvi kapcsolási rajz Helység Alternatív kivitel Légkezelõ berendezés elegvizes fûtõkaloriferrel, hûtõkaloriferrel, ventilátor fordulatszá (légennyiség)

Részletesebben

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek Lakossági Oldalfali készülékek Hatékony és takarékos A Daikin oldalfali készülékeivel modern, gazdaságos és hatékony módon lehet biztosítani a tavasz érzetét bármelyik helyiségben, éjjel-nappal, minden

Részletesebben

LG KERESKEDELMI KLÍMABERENDEZÉSEK 2011-ES KATALÓGUSA

LG KERESKEDELMI KLÍMABERENDEZÉSEK 2011-ES KATALÓGUSA www.lgeaircon.co LG KERESKEDELMI KLÍMABERENDEZÉSEK 11ES KATALÓGUSA Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! LG Electronics Magyar Kft. Cí: 10 Budapest, Könyves Kálán

Részletesebben

2 0 1 4 / 1 5. r e s i d e n t i a l. Hűtő és fűtő klímaberendezések

2 0 1 4 / 1 5. r e s i d e n t i a l. Hűtő és fűtő klímaberendezések 2 0 1 4 / 1 5 r e s i d e n t i a l Hűtő és fűtő klímaberendezések RESIDENTIAL Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből A teljes termékválasztékon érezhető és látható vállalati filozófiánk:

Részletesebben

2015 / 16 RESIDENTIAL. Hűtő és fűtő klímaberendezések

2015 / 16 RESIDENTIAL. Hűtő és fűtő klímaberendezések 2015 / 16 RESIDENTIAL Hűtő és fűtő klímaberendezések RESIDENTIAL Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből A teljes termékválasztékon érezhető és látható vállalati filozófiánk: WE CARE FOR NATURE

Részletesebben

Magyar DEMOLITION. Bontás Avant módra

Magyar DEMOLITION. Bontás Avant módra Magyar DEMOLITION Bontás Avant ódra ROBOT 185 Kieelkedő tulajdonságok A teleszkópos gé 46 c extra gékinyúlást és ezzel további felhasználhatóságot nyújt a bontási feladatok során A unkahengereket speciális

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek

INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek R410A DUO TRIO QUATTRO MŰSZAKI ADATOK FS2MIF-141AE2 FS3MIF-211AE2 FS4MIF-281AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 (1230~4540) 6100 (1430~7320) 8200 (1520~9930) Fűtőteljesítmény*

Részletesebben

klímaberendezések 2014

klímaberendezések 2014 klímaberendezések 2014 bemutatkozás A Nord klímaberendezések, a legkorszerűbb és leginnovatívabb megoldások segítségével kínálnak tökéletes megoldást Önnek és családjának. A környezetbarát, energiatakarékos

Részletesebben

2 0 1 3 / 1 4 AIRCONDITIONING

2 0 1 3 / 1 4 AIRCONDITIONING 2 0 1 3 / 1 4 Árlista Árlista 2 I TOSHIBA Toshiba klímaberendezések - mérési körülmények: Hűtés: Fűtés: Hűtőközeg vezetékek: Hangnyomásszint: belső hőmérséklet 27 C DB / 19 C WB, külső hőmérséklet 35 C

Részletesebben

L G K l í m a k é s z ü l é k e k

L G K l í m a k é s z ü l é k e k L G K l í m a k é s z ü l é k e k ABLAKKLÍMA TÍPUSOK Ez a kis helyet igénylô típus önálló egységként telepíthetô ablakba vagy külsô falba. Az örökéletû szerkezet széles típusválasztékban áll rendelkezésre.

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek I.

INVERTERES MULTI kültéri egységek I. INVERTERES MULTI kültéri egységek I. DUO TRIO MŰSZAKI ADATOK FS2MIF-141AE2 FS2MIF-181AE2 FS3MIF-211AE2 FS3MIF-271AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 (1230~4540) 5200 (1400~6290) 6100 (1430~7320) 7900 (1580~8690)

Részletesebben

Gyors és hatékony légkondicionálók

Gyors és hatékony légkondicionálók Gyors és hatékony légkondicionálók Good (AR5580) New Boracay (AR4700) AR5580 (RAC/FJM kompatibilis) Good sorozat AR**KSWBSBWK*** Háromszög alakú dizájn Smart Wifi Kényelmesen szabályozhatja légkondicionálóját

Részletesebben

Fisher Free multi inverter

Fisher Free multi inverter Fisher Free multi inverter Hűtsön, vagy fűtsön* otthonában egyetlen kültéri egységgel! Egy kültéri 5 beltéri egység A Fisher Free Multi Inverter egyetlen kültéri egységéhez akár 5 beltéri egység is csatlakoztatható,

Részletesebben

Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből

Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből RESIDENTIAL Kutatás és fejlesztés az emberek iránti szeretetből A teljes termékválasztékon érezhető és látható vállalati filozófiánk: A környezetből a környezetért A TOSHIBA vállalat több mint 65 éve kutat

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód. Premier split. Oasis split. Luna split. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító.

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód. Premier split. Oasis split. Luna split. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító. Tartalomjegyzék Távirányító 1 Modell kód 2 Premier split 4 Oasis split 5 Luna split 6 Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7 Multisplit 8 Multisplit kombinációs táblázat 10 Kazettás monosplit 12 Légcsatornázható

Részletesebben

P09MN P12MN H09AK H12AK. - Alacsonyfokú fűtés. - Plasmaster ionizátor. - Antivírus szűrő - Antiallergén szűrő

P09MN P12MN H09AK H12AK. - Alacsonyfokú fűtés. - Plasmaster ionizátor. - Antivírus szűrő - Antiallergén szűrő Lakossági légkondicionálók 2013 P09MN P12MN - Alacsonyfokú fűtés - Plasmaster ionizátor - Antivírus szűrő - Antiallergén szűrő - Honey Comb szűrődizájn - Néma üzemmód - Ferdelapátos ventilátor H09AK H12AK

Részletesebben

-10% április 30-ig! Akció

-10% április 30-ig! Akció construma Akció! -10% április 30-ig! Akció 2012 URURU-SARARA A komplett légkondícionáló csúcskategória Hûtés, fûtés, pásítás, pátlanítás, szellõzés 3D légszállítás URURU pásítás SARARA pátlanítás Légtisztítás

Részletesebben

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER

HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER HŐSZIVATTYÚK AEROGOR ECO INVERTER FEJLETT INVERTERES TECHNOLÓGIA. Aerogor ECO Inverter Az új DC Inverter szabályzású Gorenje hőszivattyúk magas hatásfokkal, környezetbarát módon és költséghatékonyan biztosítják

Részletesebben

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért

Ideális hőmérséklet. és kiemelkedő kényelem. Egy lélegzetvételnyi friss levegő. 6. Érzék funkció. Precíz beállíthatóság a nagyobb kényelemért INNOVÁCIÓ Ideális hőmérséklet és kiemelkedő kényelem 6. Érzék funkció z intelligens 6. Érzék funkció érzékeli a szoba hőmérsékletét, és automatikusan kiválasztja a hűtés, a fűtés, a páramentesítés vagy

Részletesebben

EGYETLEN KÜLTÉRI KISZOLGÁLÓ AKÁR 4 BELTÉRI EGYSÉGHEZ CS-E10KD4EA CS-E15HB4EA 1) CS-E18HB4EA 1) CS-E21JB4EA 1)

EGYETLEN KÜLTÉRI KISZOLGÁLÓ AKÁR 4 BELTÉRI EGYSÉGHEZ CS-E10KD4EA CS-E15HB4EA 1) CS-E18HB4EA 1) CS-E21JB4EA 1) FREE MULTI EGYETLEN KÜLTÉRI KISZOLGÁLÓ AKÁR 4 BELTÉRI EGYSÉGHEZ Akár 4 különböző helyiség légkondicionálása egyetlen kültéri egység segítségével erre való a Free Multi. A Free Multi használatával 2, 3

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK DUO TRIO QUATTRO FS2MIF-180AE2 FS3MIF-270AE2 FS4MIF-360AE2 Hűtőközeg tipusa R 410A R 410A R 410A Hűtőteljesítmény* W 5140 (3600~6700) 7410 (5190~9630) 9880

Részletesebben

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek R410A

BEVÁLT MINŐSÉG A LEGTÖBB EXTRÁVAL! INVERTERES MULTI kültéri egységek R410A INVERTERES MULTI kültéri egységek R410A DUO TRIO QUATTRO PENTO MŰSZAKI ADATOK FS2MI-147HFD FS2MI-187HFD FS3MI217HFD FS3MI277HFD FS4MI-277HFD FS4MI-367HFD FS5MI-367HFD Hűtőközeg tipusa R 410A R 410A R 410A

Részletesebben

Listaár OLDALFALI SPLIT KLÍMA "PROFESSIONAL" sorozat R410A

Listaár OLDALFALI SPLIT KLÍMA PROFESSIONAL sorozat R410A FISHER TÍPUS klímaberendezés árlista Hűtőtelj. kw Fűtőtelj. kw Megjegyzés Érvényes: 2014.03.24- től Nettó Listaár OLDALFALI SPLIT KLÍMA "PROFESSIONAL" sorozat R Inverter Hűtő/Fűtő R Ionizátor + Digitális

Részletesebben

VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK Midea

VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK Midea VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK 2019-2020 Midea Tartalomjegyzék VRF változó hűtőközegáramú multisplit berendezések 3 VRF készülék kódok 4 VRF MV6 kültéri egységek 6 VRF MV6 kombinációs táblázat

Részletesebben

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos

Estia 5-ös sorozat EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ. Főbb jellemzők. További adatok. Energiatakarékos EGY RENDSZER MINDEN ALKALMAZÁSHOZ Estia 5-ös sorozat Főbb jellemzők Hűtés, fűtés és használati melegvíz termelés Kompresszor szabályozási tartománya 10 és 100% között van Nincs szükség kiegészítő segédfűtésre

Részletesebben

2 0 1 2 / 1 3. KLÍmAReNDSZeReK irodákba, ÜZLetheLYiSÉgeKBe TOSHIBA I 1

2 0 1 2 / 1 3. KLÍmAReNDSZeReK irodákba, ÜZLetheLYiSÉgeKBe TOSHIBA I 1 2 0 1 2 / 1 3 LIGHT COMMERCIAL KLÍmAReNDSZeReK irodákba, ÜZLetheLYiSÉgeKBe TOSHIBA I 1 RAV Light CommeRCiAL 2 I TOSHIBA megoldások szakemberektől szakembereknek. A termékfejlesztés és az újítási lehetőségek

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek

INVERTERES MULTI kültéri egységek INVERTERES MULTI kültéri egységek MŰSZAKI ADATOK FS2MIF- 140AE2 DUO FS2MIF- 180AE2 FS3MIF- 210AE2 FS3MIF- 270AE2 FS4MIF- 280AE2 FS4MIF- 360AE2 Hűtőteljesítmény* W 4100 5400 6400 8400 8200 10550 10550 Fűtőteljesítmény*

Részletesebben

Stílusos és prémium légkondicionálók

Stílusos és prémium légkondicionálók Stílusos és prémium légkondicionálók Best (AR9670) Better (AR7580) AR9670 (RAC/FJM kompatibilis) Best sorozat AR**JSPFAWK*** AR7580 (RAC/FJM kompatibilis) Better sorozat AR**KSPDBWK*** Háromszög alakú

Részletesebben

powered by: Légkondicionálók VRF rendszerek

powered by: Légkondicionálók VRF rendszerek Légkondicionálók VRF rendszerek 2014-2015 Cascade klímát vásárolni okos választás! A Cascade légkondicionáló berendezések biztosítják Önnek mindazokat az előnyöket, amelyeket a legrangosabb klímák nyújtanak:

Részletesebben

INVERTERES MULTI kültéri egységek R 32

INVERTERES MULTI kültéri egységek R 32 INVERTERES MULTI kültéri egységek R 32 DUO TRIO QUATTRO PENTO MŰSZAKI ADATOK FS2MIF-182AE3 FS3MIF-272AE3 FS4MIF-362AE3 FS5MIF-422AE3 Hűtőteljesítmény* W 5200 (1430~6390) 7900 (1580~8690) 10500 (1580~13650)

Részletesebben

Tartalomjegyzék. VRF készülék kódok

Tartalomjegyzék. VRF készülék kódok IPARI LÉGKONDICIONÁLÓK 2018-2019 VRF készülék kódok Tartalomjegyzék VRF változó hűtőközegáramú multisplit berendezések 3 VRF készülék kódok 4 VRF V6 5 VRF MV6 kültéri egységek 6 VRF MV6 kombinációs táblázat

Részletesebben

2 0 1 3 / 1 4 KLÍMARENDSZEREK IRODÁKBA, ÜZLETHELYISÉGEKBE

2 0 1 3 / 1 4 KLÍMARENDSZEREK IRODÁKBA, ÜZLETHELYISÉGEKBE 2 0 1 3 / 1 4 Light Commercial KLÍMARENDSZEREK IRODÁKBA, ÜZLETHELYISÉGEKBE RAV Light Commercial 2 I TOSHIBA Megoldások szakemberektől szakembereknek. A termékfejlesztés és az újítási lehetőségek keresése

Részletesebben

légkondicionáló berendezések split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by:

légkondicionáló berendezések split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: légkondicionáló berendezések 2013 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Cascade klímát vásárolni okos választás! A Cascade légkondícionáló berendezések nyújtják

Részletesebben

KLÍMARENDSZEREK KISIPARI HASZNÁLATRA LIGHT COMMERCIAL

KLÍMARENDSZEREK KISIPARI HASZNÁLATRA LIGHT COMMERCIAL KLÍMRENDSZEREK KISIPRI HSZNÁLTR LIGHT OMMERIL Megoldások szakeberektől szakebereknek. terékfejlesztés és az újítási lehetőségek keresése a Toshiba cégfilozófiájának alapvető része. Ebből profitál a Light

Részletesebben

Légkondicionálók 2014-2015

Légkondicionálók 2014-2015 Légkondicionálók 2014-2015 Inverteres oldalfali split klíma LUNA A5 Automatikus újraindítás Hőmérséklet kompenzáció Alacsony hűtőközeg-töltet érzékelés 1 W készenléti üzemmód Cold Catalyst szűrő 12 fokozatú

Részletesebben

Innovatív Inverter Technológia

Innovatív Inverter Technológia Innovatív Inverter Technológia A "" és a "Super " sorozat elemei takarékos és környezetbarát berendezések. Korszerű technológia, jelentős energia megtakarítás, nagy hatásfok, egyszerű szerelhetőség és

Részletesebben

Oldalfali split típusok

Oldalfali split típusok Modell Teljesítmény (kw) Hûtôközeg Jellemzôk AS-H076QLC0* AS-H096QLC0* AS-H126RLC0* AS-H076QLA0* AS-H096QLA0* AS-H126RLA0* Hûtôs AS-C076QLA0 AS-C096QLA0 AS-C126RLA0 AS-C186TLB0 AS-C246TLB0 Hûtés: 2.1 Hûtés:

Részletesebben

Innovatív Inverter Technológia

Innovatív Inverter Technológia Innovatív Inverter Technológia A "Digital Inverter" és a "Super Digital Inverter" sorozat elemei takarékos és környezetbarát berendezések. Korszerű technológia, jelentős energia megtakarítás, nagy hatásfok,

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STANDARD) automatikus újraindítás Típus MSG-07HRN2 MSG-09HRN2 MSG-12HRN2 MSG-18HRN2 MSG-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 17000 23000 kw 2,1 2,6 3,5 5,0 6,7

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STANDARD) automatikus újraindítás Típus MSG-07HRN2 MSG-09HRN2 MSG-12HRN2 MSG-18HRN2 MSG-24HRN2 Hűtés Btu/h 7000 9000 12000 17000 23000 kw 2,1 2,6 3,5 5,0 6,7

Részletesebben

Light Commercial 2011/2012 KLÍMARENDSZEREK IRODÁKBA, ÜZLETHELYISÉGEKBE. Keeping temperatures stable..

Light Commercial 2011/2012 KLÍMARENDSZEREK IRODÁKBA, ÜZLETHELYISÉGEKBE. Keeping temperatures stable.. 1 Light oercial KLÍMRENDSZEREK IRODÁKB, ÜZLETHELYISÉGEKBE Keeping teperatures stable.. 11/12 2 3 Megoldások szakeberektől szakebereknek. terékfejlesztés és az újítási lehetőségek keresése a Toshiba cégfilozófiájának

Részletesebben

Lakossági és kereskedelmi légkondicionáló modellek

Lakossági és kereskedelmi légkondicionáló modellek Lakossági és kereskedelmi légkondicionáló modellek Solo A jövő itt kezdődik. Letisztult, matt design 3+2 év kiterjesztett garancia 1 Fűtés -25 C külső Automatikus tálcafűtés Integrált Wi-Fi vezérlés Továbbfejlesztett

Részletesebben

LIGHT COMMERCIAL Erőteljes, kiemelkedően hatékony és megbízható A TOSHIBA Light Commercial terméksor klímaberendezései első osztályú rendszerek, amelyek a legmagasabb igényeknek is megfelelnek. A kompromisszummentes

Részletesebben

Rcool légkondicionálók. Minőség. Megbízhatóság. Kényelem.

Rcool légkondicionálók. Minőség. Megbízhatóság. Kényelem. Rcool légkondicionálók Minőség. Megbízhatóság. Kényelem. Prime2 Komfort és design felsőfokon. 3+2 év kiterjesztett garancia 1 Fűtés -25 C külső Automatikus tálcafűtés Integrált Wi-Fi vezérlés Extra csendes

Részletesebben

2 018 LAKOSSÁGI KLÍMÁK

2 018 LAKOSSÁGI KLÍMÁK 2 0 1 8 LAKOSSÁGI KLÍMÁK Ifeel INVERTERES SPLIT KLÍMÁK TULAJDONSÁGOK 8 C fűtés -20 C -1 C G INVERTER A G technológia a Gree gyár egyedi fejlesztése, aely akár 1 Hz frekvenciáig képes a kopresszor fordulatszáát

Részletesebben

2015 / 16 LIGHT COMMERCIAL. Klímarendszerek nagyobb objektumokba

2015 / 16 LIGHT COMMERCIAL. Klímarendszerek nagyobb objektumokba 2015 / 16 LIGHT COMMERCIAL Klímarendszerek nagyobb objektumokba 2 I TOSHIBA LIGHT COMMERCIAL Minőség semmi más A termékfejlesztés és az innovációk keresése mélyen gyökerezik a TOSHIBA cégfilozófiájában.

Részletesebben

KOMFORT: A komfort osztály már tartalmazza a korszerű hybridinverter

KOMFORT: A komfort osztály már tartalmazza a korszerű hybridinverter A TOSHIBA meghívja Önt egy kellemes közérzetet biztosító világba. Az új TOSHIBA split klímaberendezések a legújabb technológia és az egyszerű kezelhetőség előnyeit ötvözik, amelynek eredményeképpen e berendezések

Részletesebben

http://www.lg.hu http://mk.lgeaircon.com http://lgacademy.csx.hu 1 _1

http://www.lg.hu http://mk.lgeaircon.com http://lgacademy.csx.hu 1 _1 LG Electronics Magyar Kft. Cí: 1097 Budapest, Könyves Kálán krt. 3/a. Telefon: (061) 4556060 Fax: (061) 2163074 Ügyfélszolgálat: (0640) 545454 LG Lakossági légkondicionálók 11 Élvezze a nyugodt, csendes

Részletesebben

Levegő-víz. hőszivattyú

Levegő-víz. hőszivattyú Levegő-víz hőszivattyú Hőszivattyúk Egy lépés a helyes irányba, mert a környezetbarát fűtő- és hűtőrendszereké a jövő! A levegő-víz hőszivattyú különösen költséghatékony megoldást kínál a ház fűtésére,

Részletesebben

A távirányító működése

A távirányító működése 2 3 A távirányító működése Megjegyzések: Győződjön meg róla, hogy nincsen semmi akadály, ami akadályozná a jel vételét! A távirányító 10 m-es távolságig működik. Ne dobálja a távirányítót. Óvja a távirányítót

Részletesebben

V016-02 SINCLAIR LAKOSSÁGI LÉGKONDICIONÁLÓK 2016. air conditioning

V016-02 SINCLAIR LAKOSSÁGI LÉGKONDICIONÁLÓK 2016. air conditioning V016-02 L e t s i n s p i r e. SINCLIR LKOSSÁGI LÉGKONDICIONÁLÓK 2016 air conditioning SINCLIR klíaberendezések kellees, otthonos légkört varázsolnak inden lakásba. SINCLIR légkondicionálók széles választékot

Részletesebben

Légkondicionálók 2002

Légkondicionálók 2002 Légkondicionálók 00 www.panasonic.hu Tiszta, friss levegô Új, még szebb forma A Panasonic légkondicionálók nemcsak kellemes közérzetet, de egészséges környezetet is biztosítanak a felhasználók számára.

Részletesebben

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK

2008 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK 08 LÉGKONDICIONÁLÓ BERENDEZÉSEK GLORY PLUS (STNDRD) autoatikus újraindítás Elektroos adatok Felvett villaos teljesítény Árafelvétel Beltéri (Mag/Köz/lacs) Méretek és töeg széles x agas x ély egység széles

Részletesebben

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód 2. Premier split 4. Oasis split 5. Luna split 6. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7.

Tartalomjegyzék. Távirányító 1. Modell kód 2. Premier split 4. Oasis split 5. Luna split 6. Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7. Tartalomjegyzék Távirányító 1 Modell kód 2 Premier split 4 Oasis split 5 Luna split 6 Ablakklíma, Mobilklíma, Párátlanító 7 Multisplit 8 Multisplit kombinációs táblázat 10 Kazettás monosplit 12 Légcsatornázható

Részletesebben

2013 Klímaberendezések

2013 Klímaberendezések 2013 Klímaberendezések MSR DC INVERTER Inverteres oldalfali monosplit Hűtő teljesítmény: 2,6-6,7 kw Fűtő teljesítmény: 2,9-7,3 kw Automatikus újraindítás Gold Fin hőcserélő Hőmérséklet kompenzálás Öntisztítás

Részletesebben

http://www.lg.hu http://mk.lgeaircon.com http://lgacademy.csx.hu 1 _1

http://www.lg.hu http://mk.lgeaircon.com http://lgacademy.csx.hu 1 _1 LG Lakossági légkondicionálók 11 Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! tthonunkban inden a kényeleről szól, és valaennyien arra vágyunk, hogy az otthon a stílusos

Részletesebben

KERESKEDELMI FELTÉTELEK

KERESKEDELMI FELTÉTELEK TARTALOM RESIDENTIAL Super Daiseikai Inverter Szóló (TCCJ)................................................... 4 Daiseikai Inverter Szóló (TCTC)................................................... 4 Hybrid

Részletesebben

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL

TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL TALÁLKOZÁS AZ IGAZIVAL Hagyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! Keret nélküli tükör felszín Hűtés közben hideg, kék színű fényhatás A szuperkemény felületnek köszönhetően időtálló és karcmentes

Részletesebben

FISHER klímaberendezés árlista

FISHER klímaberendezés árlista 2015 FISHER klímaberendezés árlista TÍPUS Hűtőtelj. kw Fűtőtelj. kw Megjegyzés SEER / SCOP Nettó ár Bruttó ár OLDALFALI SPLIT KLÍMA "SUMMER" sorozat 6 év garancia Inerter Hűtő/Fűtő R410A FSAI-SU-90AE2

Részletesebben

KLÍMARENDSZEREK KISIPARI HASZNÁLATRA LIGHT COMMERCIAL

KLÍMARENDSZEREK KISIPARI HASZNÁLATRA LIGHT COMMERCIAL KLÍMRENDSZEREK KISIPRI HSZNÁLTR LIGHT OMMERIL 2 Megoldások szakeberektől szakebereknek. terékfejlesztés és az innovációk keresése a Toshiba cégfilozófiájának egyik alapelee. Ebből a szeléletből és ne utolsó

Részletesebben

LG KERESKEDELMI (CAC) LÉGKONDICIONÁLÓK 2007

LG KERESKEDELMI (CAC) LÉGKONDICIONÁLÓK 2007 LG Electronics Magyar Kft. 1097 Budapest, Könyves Kálán krt. /a. Call Center: (06-40) 4-4-4 Telefon: (06-1) 4-- Fax: (06-1) 216--74 http://www.lg.hu Az LG Electronics a folyaatos űszaki fejlesztések iatt

Részletesebben

LAKOSSÁGI LÉGKONDICIONÁLÓK

LAKOSSÁGI LÉGKONDICIONÁLÓK LAKOSSÁGI LÉGKONDICIONÁLÓK 002 Magasfokú energiahatékonyság Az LG kiváló hatékonyságú, továbbfejlesztett, inverter technológiája erőteljes teljesítményt biztosít minimumra csökkentett energiafogyasztás

Részletesebben

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN

alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN alálkozás az igazival KLÍMÁK MŰVÉSZI KIVITELBEN KERET NÉLKÜLI TÜKÖR FELSZÍN HŰTÉS KÖZBEN HIDEG, KÉK SZÍNŰ FÉNYHATÁS H agyja, hogy az elegancia kiemelje a többiek közül! A SZUPERKEMÉNY FELÜLETNEK KÖSZÖNHETŐEN

Részletesebben

LG légkondicionálók 2009. Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval!

LG légkondicionálók 2009. Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! LG légkondicionálók 2009 Élvezze a nyugodt, csendes környezetet, a tiszta levegőt LG légkondicionálóval! w w w. l g. h u Super Inverter S09AQ NB0 / S12AQ NB0 Energiatakarékos működés Neo-Plazma légtisztító

Részletesebben

1. A fejlesztés célja

1. A fejlesztés célja FTXB-C & RXB-C 1. A fejlesztés célja A Daikin célja az RXB-C és FTXB-C típusú készülékkel, egy magas minőségű belépő inverter gyártása a lakossági piacra, kiváló ár-érték arányban. 2. Külső kinézete 25

Részletesebben

KOMBÓ TÍPUS - 190L (50Hz)

KOMBÓ TÍPUS - 190L (50Hz) KOMBÓ TÍPUS - 190L (50Hz) Midea RSJ-15/190RDN3-D Készülék tulajdonságok Környezetbarát R134a hűtőközeg Előállított vízhőmérséklet: 38 C ~ 70 C Többféle üzemmód: hőszivattyús/elektromos fűtés Automatikus

Részletesebben

PowerBalance RC360 A fenntartható teljesítmény és a megtérülés tökéletes kombinációja

PowerBalance RC360 A fenntartható teljesítmény és a megtérülés tökéletes kombinációja Lighting PowerBalance RC360 A fenntartható teljesítény és a egtérülés tökéletes kobinációja PowerBalance RC360B Ha irodák LED-es világítótestekkel történő egvilágításáról van szó, az eberek általában szívesen

Részletesebben

ESTIA Levegő-víz hőszivattyú

ESTIA Levegő-víz hőszivattyú ESTIA Levegő-víz hőszivattyú Hőszivattyúk Egy lépés a helyes irányba, mert a környezetbarát fűtő- és hűtőrendszereké a jövő! A levegő-víz hőszivattyú különösen költséghatékony megoldást kínál a ház fűtésére,

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben