KAPOSVÁRI KODÁLY ZOLTÁN KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA Kaposvár, Szondi u. 3. OM kód: MUNKATERV

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KAPOSVÁRI KODÁLY ZOLTÁN KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA. 7400 Kaposvár, Szondi u. 3. OM kód: 033966 MUNKATERV 2014-2015"

Átírás

1 KAPOSVÁRI KODÁLY ZOLTÁN KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA 7400 Kaposvár, Szondi u. 3. OM kód: MUNKATERV Elfogadva: én tagiskola ig.

2 1. A tanév helyi rendje 1.1.Tanítás nélküli munkanapok időpontjai, felhasználásának módja Sz. Esemény / téma Felelős Dátum 1. Diáknap Bárány Ervinné dsp. október Nevelőtestületi továbbképzési nap: határon túli honfitársaink hétköznapjai Héra Zoltán ig. október Munkaközösségi továbbképzési nap munkaközösségek vezetői december Nevelőtestületi továbbképzési nap: értékelés és önértékelés a pedagógiában Mészárosné Segesdi Zsuzsanna igh. január Munkaközösségi továbbképzési nap munkaközösségek vezetői április 30. Az iskolai szorgalmi idő Első nap: szeptember 1. Utolsó nap: június 15. A tanítási napok száma száznyolcvanegy nap A szünetek időtartama Az őszi szünet október 27-től október 31-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap október 21.(szerda), október 22. tanítás nélküli munkanap: továbbképzési nap a szünet utáni első tanítási nap november 3. (hétfő). A téli szünet december 22-től január 2-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap december 19.(péntek), a szünet utáni első tanítási nap január 5. (hétfő). A tavaszi szünet április 2-től április 7-ig tart. A szünet előtti utolsó tanítási nap április 1. (szerda), a szünet utáni első tanítási nap április 8. (szerda).

3 1.3.A nemzetünk szabadságtörekvéseit tükröző, továbbá nemzeti múltunk mártírjainak emlékét, példáját őrző emléknapok, megemlékezések időpontja Az Aradi Vértanúk emléknapja (október 6.) Megemlékezés október 6-án Október 23. megünneplése Megemlékezés október 21-én A kommunista és egyéb diktatúrák áldozatai emléknapja (február 25.) Megemlékezés február 25-én Március 15. megünneplése Megemlékezés március 13-án A holokauszt áldozatai emléknapja (április 16.) Megemlékezés április 16-án A Nemzeti Összetartozás Napja (június 4.) Megemlékezés június 4-én. Valamennyi nemzeti ünnep megszervezésének felelősségi körét a munkaközösségi munkatervek tartalmazzák Iskolánk hagyományai ápolása érdekében meghonosított egyéb ünnepnapok Sz. Esemény / téma Felelős Időpont 1. Karácsonyi ünnepség Munkaközösségek vezetői Farsang Bárány Ervinné dsp Szülők-nevelők bálja Héra Z. ig. és Mészárosné igh Pedagógus nap Héra Z. ig Testületi kirándulás Héra Z. ig

4 1.3.8.Az iskolai élethez kapcsolódó ünnepek megünneplésének időpontjai Szüreti mulatság táncházzal, Márton-napi forgatag: október 21. A magyar nyelv hete: november Magyar-lengyel barátság rendezvénye: november 8. Vitamin-nap: november 19. Költészet napja: április évfolyam búcsúja június 12. Tanévzáró ünnepség június Az előre tervezhető nevelőtestületi értekezletek időpontja időpont Nevelőtestületi értekezlet - téma Felelős Tanév előkészítő értekezlet Mészárosné S. Zs. igh Tanévnyitó értekezlet Héra Zoltán ig Félévi osztályozó értekezlet Mészárosné S. Zs. igh Félévzáró munkaértekezlet Héra Zoltán ig Osztályozó értekezlet Mészárosné S. Zs. igh Tanévzáró munkaértekezlet Héra Zoltán ig. 1.5.A szülői értekezletek, fogadóórák időpontjai időpont Szülői értekezletek, fogadóórák - téma Felelős Szülői értekezlet: évkezdő és aktualitások Osztályfőnöki munkaközösség Szülői Szervezet I. féléves munkaértekezlete Mészárosné S. Zsuzsanna igh Fogadó óra Osztályfőnöki munkaközösség Szülői értekezlet: félévi értékelés, aktualitások Mészárosné S. Zsuzsanna igh Szülői Szervezet II. féléves munkaértekezlete Osztályfőnöki munkaközösség Fogadó óra Osztályfőnöki munkaközösség

5 1.6.Az intézmény bemutatkozását szolgáló pedagógiai célú iskolai nyílt nap tervezett időpontja időpont Nyílt nap Felelős október 21. Szüreti programok óvódásokkal Napközis nevelői munkaközösség december Ovisuli Napközis nevelői munkaközösség február Ovisuli Tanítói munkaközösség március Nyílt nap a 4. évfolyamon, iskolába hívogató program Napközis nevelői munkaközösség Tanítói munkaközösség 1.7. A tanulók fizikai állapotát felmérő vizsgálat időpontja Sz. A mérés megnevezése Felelős Mérés időpontja 1. NETFIT Csapó Gábor Egyéb országos mérések időpontja Sz. A mérés megnevezése Felelős Mérés időpontja 1. Diagnosztikus fejlődésvizsgáló rendszer 1. évf. osztályfőnökei alkalmazásával történő mérés és mk. vezető november 2. Országos kompetenciamérés Nagy Zoltánné és az érintett osztályfőnökök május Angol, német idegen nyelvi mérés Idegen nyelvi mk június 11.

6 2. Az intézmény tanulói adatainak elemzése, kitételek a tanulói létszámokkal kapcsolatban 2.1. A statisztikai adatok Egész Integrált napos Oszt Osztály/csoport SNI BTMN Magántanuló HH HHH nevelésoktatásban létszám tanulók létszám 1.a b a b a b a b a b a b a b a b Összesen Iskolánkban 8 évfolyamon 16 osztályban összesen 440 tanuló tanul.

7 3.Kockázati tényezők a ös tanévben 3.1. Jelentős magas bekövetkezési valószínűségű Infrastruktúrához köthető Iskolánk tetőzetének vízelvezető rendszere és a tető vízzáró borítása elöregedett. Az időszakos javítási munkák ellenére intenzív esőzéskor a csapadékvíz utat talál az épület belsejébe, s ott időszakosan áramellátási zavarokat, károsodásokat okoz. A visszatérő gócpontokról az épületet kezelő GESZ-t tájékoztattuk, a hibák kezelésében időszakosan segítséget kapunk Humán erőforráshoz köthető Oktatásszervezési, tantárgyfelosztási gondot okoz, ha Géczi Henrietta tanítónő határozott idejű alkalmazása január 6-án véget ér. Az általa tartott foglalkozásokat órarendi okok és a magas kötelező óraszámok miatt a többi, állományunkban levő pedagógusra nem tudom átterhelni. Pedagógiailag is kívánatos lenne, ha a tanulószobai csoportja továbbra is egy pedagógus kezében maradna Mérsékelt, alacsony bekövetkezési valószínűségű Infrastruktúrához köthető Iskolánk IKT eszközökkel jól felszerelt, kollégáink ezek használatában nemcsak magasan képzettek, de jelentős rutinra is tettek szert, így ezen eszközök használata mindennapos gyakorlat. A projektorok izzói azonban sorra érik el üzemidejük végét, ezek pótlása nehézkes, az ez irányú igénybejelentőnkre válasz nem érkezett Humán erőforráshoz köthető Iskolánk pedagógusainak korfája kiegyenlített. Valamennyi dolgozónk munkaegészségügyi szűrővizsgálaton megy át szeptember hónapban, reményeink szerint egészségi gondot nem mutat ki a vizsgálat. Mindazonáltal az 50 év feletti korosztályban a megbetegedés kockázata szignifikánsan magasabb. Nődolgozóink közül senkinél nem vélhető a gyermekvállalás az elkövetkezendő időkben. Fontos segítség iskolai életünkhöz a közfoglalkoztatottak alkalmazása. Bízunk benne, hogy portás, takarító, adminisztratív dolgozó a tanév végéig segítheti munkánkat, mert az egy hónapos kimaradások komoly nehézséget okoznak.

8 4.Nevelőmunka tervezése 4.1. Iskola és tanuló kapcsolata A tanulói jogviszony a beíratás napján jön létre. A tanuló a jogait ettől az időponttól kezdve gyakorolhatja. A Házirendet minden első osztályba lépő, illetve hozzánk beiratkozó tanuló és azok szülei megismerhetik, a beiratkozással azt tudomásul veszik, amit aláírásukkal fejeznek ki. Ez a jogszabályi előírásoknak megfelelően részletesen szabályozza a tanulók és az iskola, illetve a tanulók és a pedagógusok viszonyrendszerét. A tanuló köteles részt venni a tanítási órákon és az általa választott tanórán kívüli foglalkozásokon, valamint az iskola hivatalos rendezvényein. A tankötelezettség szabályainak értelmében a tanulóknak betegség és egyéb ok miatti hiányzásukról (orvosi) igazolást kell hozniuk. Testnevelés óra alól felmentés csak indokolt esetben, orvosi előírásra v. szülő írásbeli kérésére adható. A szülő előzetes kérése alapján a tanuló az osztályfőnök engedélyével három napig terjedően, az igazgató engedélyével három napot meghaladóan mulaszthat. Az osztályfőnök ezt a naplóban előzetesen, a hiányzás rovatban a tanuló neve mellé tett o szimbólummal jelöli, melyet le is igazol. A tanuló előzetes engedélykérés nélkül csak indokolt esetben maradhat távol az iskolából, de a szülőknek kötelessége bejelentenie a mulasztás okát az osztályfőnöknek legkésőbb a következő munkanapig. Amennyiben ez elmarad, a mulasztás okának felderítését három napon belül az osztályfőnöknek el kell végeznie. Ha több alkalommal előfordul, az osztályfőnök a gyermek- és ifjúságvédelmi felelőssel együtt meglátogatja a családot. Igazolatlan hiányzás esetén a rendeletben meghatározottak szerint köteles az iskola a felettes szerveknek ezt írásban jelenteni. Az igazolatlan mulasztások hátterének felderítésére az osztályfőnök a gyermekvédelmi felelőssel együtt járhat el. Az osztályfőnök az osztálynapló jegyzet rovatában írásban rögzíti, majd dátummal ellátja az igazolatlan mulasztással kapcsolatos teendőket. Bármilyen előre látható mulasztás a tanuló köteles előre jelezni az osztályfőnöknek. Az iskola területét a tanuló tanítási idő alatt csak indokolt esetben, iskolavezetői, osztályfőnöki, vagy a következő órát tartó pedagógus engedélyével hagyhatja el. A tanuló a tanítási óráról való késését és hiányzását a pedagógus az osztálynaplóba írja be. A mulasztott órák heti összesítése során a hiányzások szülői és orvosi indoklását az osztályfőnök mérlegeli, és ennek függvényében igazolja a mulasztását.

9 A hiányzások igazolását egy héten belül el kell végezni, a hiányzást követő első osztályfőnöki órán. A mulasztásokat igazoltnak kell tekinteni, ha a tanuló előzetesen engedélyt kapott a távolmaradásra, vagy azt hitelt érdemlően igazolni tudja. A tanuló havi mulasztását az osztályfőnök a napló megfelelő rovatában a hónap elteltével összesíti. Az elkéső tanuló a tanóráról nem zárható ki. Késésnek számít, ha a tanuló a becsengetést követően 5 percen belül nem foglalja el a helyét a tanteremben. A tanóráról vagy egyéb foglalkozásról 3 alkalommal történő késés 1 igazolatlan órának számít, amiért a tanuló osztályfőnöki figyelmeztetésben részesül. A késést a naplóba, a hiányzások rovatban a tanuló neve mellé K betűvel jelöli a nevelő. Ha a tanuló a tanítás befejezése előtt engedély nélkül távozik, a további órákat, amiről a tanuló hiányzik, igazolatlannak tekintjük. Az igazolatlan hiányzásnak fegyelmi következményei vannak. Ha egy tanuló az adott tantárgyból az éves tanítási órák 20 %-án hiányzik, év végén nem osztályozható, kivéve, ha a nevelőtestület engedélyezi, hogy osztályozó vizsgát tegyen. Ha a tanuló a tanítási év végén nem osztályozható, tanulmányait évfolyamismétléssel folytathatja. Ha egy tanulónak egy tanítási évben az elméleti tanítási óráról való igazolt és igazolatlan mulasztása együttesen meghaladja a 250 órát, a tanítás végén nem osztályozható, kivéve, ha a nevelőtestület engedélyezi, hogy osztályozó vizsgát tegyen. A hiányzásokkal kapcsolatos egyéb rendelkezéseket a mindenkor hatályos jogszabályok szerint kell betartani. A tanulók foglalkozás alóli felmentésének rendje: A felmentés a szülő egyedi kérelme alapján történik, amelyet tagintézményünk igazgatója mérlegel. A kérelmek elfogadásáról, ill. elutasításáról 2 munkanapon belül dönt, ezt írásban rögzíti a szülői kérelmen. A kérelmet a továbbiakban az osztályfőnök őrzi a tanulók távolmaradásának pontos igazolása érdekében. A tanuló jogai között a véleménynyilvánítások lehetősége megtalálható. Az emberi méltóság tiszteletben tartásával szabadon véleményt nyilváníthatnak a pedagógus munkájáról, az iskola működéséről, továbbá tájékoztatót kaphatnak személyüket és tanulmányaikat érintő kérdésekre, valamint e körben javaslatot tehetnek, kérdést intézhetnek az iskola vezetőihez, pedagógusaihoz. A véleménynyilvánítás színterei lehetnek: tanóra, tanórán kívül (napközis, tanulószoba, szakkör, kirándulás, stb.), a diákönkormányzaton keresztül, iskolagyűlésen, iskolaújságban,

10 stb. Vitás esetben a tanuló a diákönkormányzaton keresztül egyeztető megbeszélést kezdeményezhet az érintett felek között, amelyhez felnőtt segítségét is kérheti. A vélemény nyilvánítása minden alkalommal kulturált, Toldis diákhoz méltó kell legyen. A véleménynyilvánítás módját valamint a tanulók tájékoztatásának formáit, lehetőségét a Diákönkormányzat Szervezeti és Működési Szabályzata részletesen tartalmazza! A tanulóink gondjára, sorsára, formálására nagy figyelemmel kell lennünk, s ezt csak hangsúlyozza a tény, hogy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre a tanulók mintegy 30%-a jogosult.

11 4.2. Iskola és családi ház kapcsolata Iskolánkra mindig is jellemző volt a jó szülő-tanár-diák kapcsolat. A szülői összefogásnak számtalan jó gyakorlata alakult ki az évek során. A szülők jelentős hányada nagyon segítőkész, minden kezdeményezésünket támogatja. Részesei környezetvédelmi akcióinknak, segítenek a szabadidős programok szervezésében /farsang, suli-buli, táncház, szüreti mulatság, Balatonsuli, bográcsparti, diáknapi rendezvények stb./ A családok egymást is segítik, a gyerekek kinőtt, de használható ruháit felajánlják más családoknak. Az adományok megfelelő helyre kerülését koordináljuk. A szülők túlnyomó többsége rendszeres és megfelelő szintű kapcsolatot tart fenn a pedagógusokkal. Tanévnyitó és záró ünnepségeinkre is családostól jönnek. Innovációinkra fogékonyak és maguk is (a Szülői Szervezeten keresztül, olykor önállóan is) kezdeményezőek. Híradásainkat figyelik. Kérésüknek megfelelően nagy kiterjedésű faliújságon keresztül minden a családok figyelmére számot tartó eseményről, hírről tudósítjuk őket. Iskolánk népszerűsége töretlen, létszámunk a maximálisan engedélyezett létszám 96 %- a, beiratkozáskor mindig nagyobb számban jelentkeznek a felvehető létszámhoz képest. A migráció alacsony szintű, jellemzően nem az iskolával szembeni csalódottság, hanem a megélhetési körülmények alakulása a motiváló tényező Nevelési célkitűzések a ös tanévre A KKZKÁI valamennyi tagiskolában közös nevelési célja: A pedagógusok és a tanulók interperszonális kapcsolatának bizalom alapú megerősítése csoportfejlesztéssel, egyéni fejlesztéssel, különböző szabadon választható szabadidős programok szervezésével. Tagiskolánk nevelési célkitűzései továbbá: A tanulói balesetek magas számának visszaszorítása, a fegyelmi helyzet javítása a konfliktuskezelési módok átadásával, gyakoroltatásával. A másság és mások problémáinak empatikus kezelésére motiváljuk tanulóinkat, formáljuk belső késztetésüket embertársaik segítésére.

12 Sorszám Óratervi órák összesen i áttanítás óraszáma Diff képességfejlesztés Szakkör Énekkar Tömegsport Napközi Tanulószoba Könyvtár Közalkalmazotti tanács Ifjúságvédelem Gyermekfelügyelet Rendszergazdai feladatok Összóraszám (7+8+9) minimum 22 óra 22-nél több óra Diff képességfejlesztés Szakkör Énekkar, Szólampróba Tömegsport Tanszoba, Napközi Rendszergazda Könyvtár Összóraszám Tartós helyettesítsés 5.Az oktatómunka 5.1. A tantárgyfelosztás TANTÁRGYFELOSZTÁS 26 óraszámig beszámítható feladatok óraszáma óraszámig ellátoot feladatok 2014/2015. tanév I-II félév TOLDI Lakótelepi Tagiskola pedagógusainak HETI órabeosztása A pedagógus Első Második Harmadik Negyedik Ötödik Hatodik Hetedik Nyolcadik Jegyzet a b a b a b a b a b a b a b a b óratervi órák , , összesen végzettsége tantárgyakat A pedagógus által ellátott óratervi órák osztályonként, mely szakra képesített neve (főisk. v. egy.) tanít tantárgyanként Balogh Jánosné főiskola tanító m. nyelv és ir. 7 14, ,5 22,0 22 0,00 22,0 Osztályfőnök, of. mk. vez. matematika 3 körny. ism. 2 rajz 1,5 technika 1 2. Ferinczné Kozma Anna főiskola tanító, testn.spec. koll.; közokt. vez. m. nyelv és ir. 7 17, ,0 22 4,00 26,0 osztályfőnök matematika 3 körny. ism. 2 rajz 1,5 technika 1 2,5 3. Biró Bálintné főiskola tanító of. 1 18, ,0 22 4,00 26,0 0 Osztályfőnök m. nyelv 8 matematika 4 körny. ism. 1 erkölcstan 1 rajz 2 technika 1 4. Horváthné Mayer Erika főiskola tanító of. 1 18, ,0 22 4,00 26,0 0 Osztályfőnök m. nyelv és ir. 8 matematika 4 körny. ism. 1 erkölcstan 1 rajz 2 technika 1 5. Gémesi Rita főiskola tanító, spec.koll. of. 1 17, ,0 22 4,00 26,0 Osztályfőnök m. nyelv és ir. 8 matematika 4 körny. ism. 1 ének 2 erkölcstan 1 6. Héjjas Lászlóné főiskola tanító of. 1 18, ,0 22 4,00 26,0 Osztályfőnök m. nyelv és ir. 8 matematika 4 körny. ism. 1 erkölcstan 1 rajz 2 technika 1 7. Molnárné Légrádi Éva főiskola tanító, ének spec. koll. m. nyelv és ir. 7,5 16, ,0 22 4,00 26,0 o.főnök, alsós mk. vez. matematika 4,5 körny. ism. 1,5

13 ének 1,5 technika 1 8. Törő Istvánné főiskola tanító, testn. spec. koll. m.nyelv és ir. 7,5 16, ,5 1 22,0 22 0,00 22,0 matematika 4,5 körny. ism. 1,5 ének 1,5 rajz 1,5 9. Kaposi Carmen főiskola angol angol , ,0 22 4,00 26,0 10. Dede Attila főiskola tanító, testnev. műv. terület 2 0 2, ,5 3,5 26,0 22 4,00 26,0 11. Beckné Kirkovits Márta főiskola tanító, rajz spec.koll. rajz 2 1,5 3,0 technika 1 18,5 23,0 22 1,00 23,0 0 napk. mk. vez. 12. Horváth Katalin főiskola tanító, technika spec.koll. rajz technika , ,0 22 4,00 26,0 0 Napközis csoportvezető 13. Horsa Péter főiskola tanító,informatika műv. ter. ének 1,5 informatika ,5 1 17,5 26,0 22 4,0 26,0 Napközis csoportvezető 14. Kollár András főiskola tanító, ének műv. ter. ének , ,0 22 4,0 26,0 Napközis csoportvezető 15. Milisné Derdák Csilla főiskola tanító, angol szaktanító 0, ,5 2,526,0 22 4,0 26,0 Napközis csoportvezető 16. Patak Bernadett főiskola tanító, rajz műv. ter. rajz 1,5 1,5 23,5 1 26,0 22 4,0 26,0 Napközis csoportvezető 17. Pápa Edit főiskola tanító ének 1,5 1,5 22,5 2 26,0 22 4,0 26,0 Napközis csoportvezető 18. Szabolcsiné Bálint Barbara főiskola tanító testn ,0 2,5 18 0,526,0 22 4,0 26,0 Napközis csoportvezető földrajz 1,5 1,5 1,5 1,5 19. Bárány Ervinné biológia 1,5 1,5 Osztályfőnök egyetem földrajz term. ism. 2 15,5 3 3,50 22,0 22 0,0 22,0 ped. főiskola biológia of. 0,5 felelős term. t. gyak. 2 etika 1 1 magyar nyelv Bedők Györgyi főiskola magyar nyelv és irodalom irodalom dráma , ,0 22 4,0 26,0 osztályfőnöki Csapó Gábor egyetem testnevelő , ,0 22 4,0 26,0 22. Szigeti Mónika főiskola német nyelv német of. 1 19,0 7 26,0 22 4,0 26,0 óraadó 23. Héra Zoltán főisk./egyetem technika, biológia 1 1 0,5 0, ,0 1 6,0 22 6,0 igazgató 25. technika of Magyar László főiskola tanító, angol nyelv magyar nyelv ,0 egyetem magyar nyelv és irodalom irodalom ,0 22 3,0 25,0 Osztályfőnök angol Mészárosné Segesdi matematika-fizika matematika Igazgatóhelyettes 25. főiskola 6,0 6,0 22 6,0 Zsuzsanna közokt. vez. fizika 1,5 1,5 1,5 1,5 mk.vez. tanító rajz ,5 1,5 26. Nagyné főiskola Hon- és népism. 1 1 Szekeres Aletta rajz of. 1 12,0 4 10,0 26,0 22 4,0 26,0 of. matematika matematika Nagy Zoltánné főiskola kémia kémia 1,5 1,5 1,5 1,5 22,5 informatika informatika ,5 22 2,5 24,5 of. of. 0,5 28. Nógrádi Jenő term. ism főiskola földrajz term. t. gyak. 2 egyetem biológia biológia 1,5 1,5 11, ,0 22 1,0 23,0 szaksz. of. 1 of. 29. Solymosné főiskola angol magyar nyelv szaksz. 19,0 3,5 22,5 22 0,5 22,5 Vajda Tímea egyetem magyar irodalom mk.vez. angol Szollár Pálné dr. főiskola történelem ,5 2,5 2 2 tanító etika 1 1 történelem ,0 of. of Somogyi Péter egyetem matematika, inf. inf ,0 DÖK segítő Gyermek-és ifjv.

14 , , ## # 0 0 matematika Paizs Eszter e.; f. tört., magyar nyelv és irodlom tan. szoba 4 17,5 4, ,0 33. Géczi Henriett főiskola tanító tan. sz ,0 34 Béresné Zs. Anna főiskola tanító isk. könyvt ,0 35. Csatos Zsolt egyetem ,0 36. Gelencsér Hajnal főisk. ének ének ,0 áttanít a II. Rákóczi F. Tagiskolából

15 5.2. Az órarend Tanulók, osztályok szerinti órarendje Csoport 1.a Órák: 50 Biró Bálintné of. A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. matematika Biró Bálintné matematika Biró Bálintné Csatos Zsolt matematika Biró Bálintné tenisz Csapó Gábor Nt1,2 2. m. nyelv és ir. Biró Bálintné m. nyelv és ir. Biró Bálintné Csatos Zsolt m. nyelv és ir. Biró Bálintné +erkölcstan Biró Bálintné 3. magyar nyelv és ir. Biró Bálintné magyar nyelv és ir Biró Bálintné matematika Biró Bálintné magyar nyelv és ir. Biró Bálintné m. nyelv és ir. Biró Bálintné 4. ének-zene Kollár András 23 testn. atl. Szabolcsiné B. B. Nt2 m. nyelv és ir. Biró Bálintné rajz Biró Bálintné ének-zene Kollár András osztályfőnöki Biró Bálintné ének-zene Kollár András 16 magyar nyelv és ir. Biró Bálintné rajz Biró Bálintné környezetismeret Biró Bálintné 6. B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. m. nyelv és ir. Biró Bálintné matematika Biró Bálintné Csatos Zsolt matematika Biró Bálintné tenisz Csapó Gábor Nt1,2 2. technika Biró Bálintné m. nyelv és ir. Biró Bálintné Csatos Zsolt m. nyelv és ir. Biró Bálintné +erkölcstan Biró Bálintné 3. technika Biró Bálintné m. nyelv és ir. Biró Bálintné matematika Biró Bálintné m. nyelv és ir. Biró Bálintné Csatos Zsolt 4. Csatos Zsolt testn. atl. Szabolcsiné B. Barbara Nt2 m. nyelv és ir. Biró Bálintné rajz Biró Bálintné matematika Biró Bálintné 5. ének-zene Kollár András 23 osztályfőnöki Biró Bálintné m. nyelv és ir. Biró Bálintné rajz Biró Bálintné környezetismeret Biró Bálintné 6.

16 Csoport 1.b Órák: 50 Horváthné M. Erika of. 13. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. osztályfőnöki Horváthné Mayer Erika 13 Csatos Zsolt m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika 13 m. nyelv és i. Horváthné M. Erika 13 m. nyelv és i. Horváthné M. Erika matematika Horváthné M. Erika 13 matematika Horváthné M. Erika 13 matematika Horváthné M. Erika 13 m. nyelv és ir. Horváthné Mayer Erika +erkölcstan Horváthné Mayer Erika m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika technika Horváthné Mayer Erika 13 tenisz Csapó Gábor Nt1,2 4. m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika 13 rajz Horváthné Mayer Erika technika Horváthné Mayer Erika 13 matematika Horváthné M.Erika Csatos Zsolt rajz Horváthné Mayer Erika ének-zene Kollár András ének-zene Kollár András 23 Csatos Zsolt testn. atl. Szabolcsiné B. Barbara Nt2 B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. osztályfőnöki Horváthné Mayer Erika 13 matematika Horváthné M. Erika 13 m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika 13 matematika Horváthné Mayer Erika 13 környezetismeret Horváthné M. Erika m. nyelv és irodalom Horváthné Mayer Erika 13 m. nyelv és ir. Horváthné Mayer Erika 13 m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika m. nyelv és ir. Horváthné Mayer Erika 13 +erkölcstan Horváthné Mayer Erika matematika Horváthné Mayer Erika 13 m. nyelv és ir. Horváthné M. Erika matematika Horváthné M. Erika 13 m. nyelv és ir Horváthné Mayer Erika rajz Horváthné Mayer Erika 4. ének-zene Kollár András 23 ének-zene Kollár András 23 környezetismeret Horváthné Mayer Erika 13 rajz Horváthné Mayer Erika 5. testn. atl. Szabolcsiné B. B. Nt2 6. Csatos zsolt Csatos Zsolt Csatos Zsolt tenisz Csapó Gábor Nt1,2

17 Csoport 2.a Órák: 53 Gémesi Rita of Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a matematika Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita ének-zene Gémesi Rita angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz.szigeti Mónika 19 +testn. atlétika Szabolcsiné B. B. m. nyelv és ir. Gémesi Rita matematika Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita Dede Attila Nt1 m. nyelv és ir. Gémesi Rita matematika Gémesi Rita m.r nyelv és ir. Gémesi Rita ének-zene Gémesi Rita környezetismeret Gémesi Rita Csatos Zsolt Csatos Zsolt osztályfőnöki Gémesi Rita matematika Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita ének-zene Gémesi Rita +erkölcstan Gémesi Rita rajz Beckné Kirkovits Márta rajz Beckné Kirkovits Márta technika Beckné Kirkovits Márta Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. m. nyelv és ir. Gémesi Rita angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 m. nyelv és ir..gémesi Rita Csatos Zsolt matematika Gémesi Rita 2. angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 m. nyelv és ir. Gémesi Rita matematika Gémesi Rita Csatos Zsolt m. nyelv és ir. Gémesi Rita 3. környezetismeret Gémesi Rita 4. Dede Attila Nt testn. atlétika Szabolcsiné B. Barbara matematika Gémesi Rita m. nyelv és irodalom Gémesi Rita Dede Attila Nt1 m. nyelv és ir. Gémesi Rita rajz Beckné Kirkovits Márta rajz Beckné Kirkovits Márta technika Beckné Kirkovits Márta osztályfőnöki Gémesi Rita m. nyelv és ir. Gémesi Rita matematika Gémesi Rita +erkölcstan Gémesi Rita ének-zene Gémesi Rita Dede Attila Nt2

18 Csoport 2.b Órák: 53 Héjjas Lászlóné of. A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a matematika Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné környezetismeret Héjjas Lászlóné matematika Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné ének-zene Kollár András 23 rajz Héjjas Lászlóné matematika Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné m.nyelv és ir. Héjjas Lászlóné ének-zene Kollár András 23 m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné matematika Héjjas Lászlóné Csatos Zsolt Csatos Zsolt osztályfőnök Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné ének-zene Kollár András 23 +erkölcstan Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz.szigeti Mónika testn. atlétika Szabolcsiné B. B. Nt2 rajz Héjjas Lászlóné testn. atlétika Szabolcsiné B. B. angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné osztályfőnöki Héjjas Lászlóné ének-zene Kollár András 23 technika Héjjas Lászlóné technika Héjjas Lászlóné testn. atlétika Szabolcsiné B. B. Nt2 m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné Csatos Zsolt matematika Héjjas Lászlóné angol sz. Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 matematika Héjjas Lászlóné környezetismeret Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné testn. atlétika Szabolcsiné B. B. Nt2 matematika Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir. Héjjas Lászlóné Csatos Zsolt Csatos Zsolt matematika Héjjas Lászlóné m. nyelv és ir Héjjas Lászlóné +erkölcstan Héjjas Lászlóné Csatos zsolt rajz Héjjas Lászlóné rajz Héjjas Lászlóné

19 csoport: 3.a órák: 49 Molnárné Légrádi Éva of. A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a m. nyelv és ir. m. nyelv és ir. matematika matematika m. nyelv és irodalom Molnárné 1. Molnárné Légrádi Éva Molnárné Légrádi Éva Molnárné Légrádi Éva Molnárné Légrádi Éva Légrádi Éva matematika Molnárné Légrádi Éva Csatos Zsolt környezetismeret Molnárné Légrádi Éva technika Molnárné Légrádi Éva kosárlabda Csapó Gábor Nt1 matematika Molnárné Légrádi Éva Csatos Zsolt m. nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva m. nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva m. nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva környezetismeret Molnárné Légrádi Éva testn. korcsolya Csapó Gábor Nt1 testn. korcsolya Csapó Gábor Nt1 angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 ének-zene Molnárné Légrádi Éva rajz Patak Bernadett Csatos Zsolt matematika Molnárné Légrádi Éva m. nyelv és irodalom Molnárné Légrádi Éva angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 Csatos Zsolt B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. m. nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva magyar nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva matematika Molnárné Légrádi Éva angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika matematika Molnárné Légrádi Éva m. nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva technika Molnárné Légrádi Éva kosárlabda Csapó Gábor Nt1 matematika Molnárné Légrádi Éva ének-zene Molnárné Légrádi Éva Csatos Zsolt m. nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva magyar ny. és ir. Molnárné Légrádi Éva környezetismeret Molnárné Légrádi Éva matematika Molnárné Légrádi Éva m. nyelv és irodalom Molnárné Légrádi Éva m. nyelv és irodalom Molnárné Légrádi Éva Csatos Zsolt magyar nyelv és ir. Molnárné Légrádi Éva ének-zene Molnárné Légrádi Éva rajz Patak Bernadett rajz Patak Bernadett 7.

20 Csoport 3.b Órák: 49 Törő Istvánné of. 15. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a matematika matematika matematika m. nyelv és irodalom m. nyelv és irodalom 1. Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné magyar nyelv és ir. Törő Istvánné m. nyelv és irodalom Törő Istvánné Csatos Zsolt környezetismeret Törő Istvánné +angol sz. Kaposi Carmen 20 +német sz. Szigeti Mónika 19 m. nyelv és irodalom Törő Istvánné magyar nyelv és ir. Törő Istvánné Csatos Zsolt ének-zene Törő Istvánné angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 m. nyelv és irodalom Törő Istvánné technika Horváth Katalin 15 matematika Törő Istvánné környezetismeret Törő Istvánné ének-zene Törő Istvánné Csatos Zsolt matematika Törő Istvánné Csatos Zsolt rajz Törő Istvánné rajz Törő Istvánné B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. m. nyelv és irodalom matematika matematika magyar nyelv és ir. Törő Istvánné Csatos Zsolt Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné 2. matematika ének-zene m. nyelv és irodalom m. nyelv és irodalom magyar nyelv és ir. Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné Törő Istvánné Csatos Zsolt kosárlabda Csapó Gábor Nt1 angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 matematika Törő Istvánné magyar nyelv és ir. Törő Istvánné m. nyelv és irodalom Törő Istvánné magyar nyelv és ir. Törő Istvánné környezetismeret Törő Istvánné testn. korcsolya Csapó Gábor Nt1 testn. korcsolya Csapó Gábor Nt1 rajz Törő Istvánné technika Horváth Katalin 15 angol sz. Kaposi Carmen 20 német sz. Szigeti Mónika 19 kosárlabda Csapó Gábor Nt1

21 Csoport 4.a Órák: 47 Balogh Jánosné of. 54. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a m. nyelv és irodalom matematika matematika matematika magyar nyelv és ir. 1. Balogh Jánosné 54 Balogh Jánosné 54 Balogh Jánosné 54 Balogh Jánosné 54 Balogh Jánosné m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 magyar nyelv és ir. Balogh Jánosné 54 m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 környezetismeret Balogh Jánosné 54 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 technika Balogh Jánosné rajz Balogh Jánosné 54 ének-zene Pápa Edit 54 informatika I. Horsa Péter 44 informatika II. Horsa Péter 44 + Dede Attila Nt1 Dede Attila Nt1 környezetismeret Balogh Jánosné 54 Dede Attila Nt1 ének-zene Pápa Edit 54 B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b m. nyelv és irodalom Balogh matematika matematika matematika magyar nyelv és ir. 1. Jánosné 54 Balogh Jánosné 54 Balogh Jánosné 54 Balogh Jánosné 54. Balogh Jánosné m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 rajz Balogh Jánosné 54 rajz Balogh Jánosné 54 magyar nyelv és ir. Balogh Jánosné 54 környezetismeret Balogh Jánosné 54 informatika I. Horsa Péter 44 informatika II. Horsa Péter 44 Dede Attila Nt1 magyar nyelv és ir. Balogh Jánosné 54 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 Dede Attila k m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 m. nyelv és irodalom Balogh Jánosné 54 környezetismeret Balogh Jánosné 54 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 technika Balogh Jánosné 54 ének-zene Pápa Edit 54

22 Csoport 4.b Órák: 47 Ferinczné K. Anna of. A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a matematika Ferinczné Kozma Anna m. nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna rajz Ferinczné Kozma Anna rajz Ferinczné Kozma Anna környezetismeret Ferinczné Kozma Anna angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 magyar nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna magyar nyelv és ir Ferinczné Kozma Anna matematika Ferinczné Kozma Anna m. nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna m. nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna Ferinczné Kozma Anna Nt2 matematika Ferinczné Kozma Anna környezetismeret Ferinczné Kozma Anna magyar nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 m. nyelv és irodalom Ferinczné Kozma Anna m. nyelv és irodalom Ferinczné Kozma Anna ének-zene Horsa Péter informatika I. Horsa Péter ének-zene Horsa Péter angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 Ferinczné Kozma Anna Nt2 informatika II. Horsa Péter Ferinczné Kozma Anna Nt2 B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b m. nyelv és irodalom Ferinczné Kozma Anna technika Ferinczné Kozma Anna technika Ferinczné Kozma Anna matematika Ferinczné Kozma Anna angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 m. nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna magyar nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna környezetismeret Ferinczné Kozma Anna Ferinczné Kozma Anna Nt2 matematika Ferinczné Kozma Anna angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 m. nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna Ferinczné Kozma Anna Nt2 rajz Ferinczné Kozma Anna környezetismeret Ferinczné Kozma Anna angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 magyar nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna m. nyelv és ir. Ferinczné Kozma Anna matematika Ferinczné Kozma Anna ének-zene Horsa Péter informatika I. Horsa Péter 44 informatika II. Horsa Péter 44

23 Csoport 5.a Órák: 58 Nagyné Sz. Aletta 2. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. mat. Somogyi Péter mat. Somogyi Péter 18 mat. Somogyi Péter 2 +erkölcstan Bárány Ervinné 17 Dede Attila Nt2 2. Dede Attila Nt2 ének-zene Kollár András 23 hon- és népismeret Nagyné Sz.s Aletta 24 természetismeret Nógrádi Jenő 21 mat. felső Somogyi Péter irodalom edők Györgyi 22 Dede Attila Nt2 Dede Attila Nt2 mat. Somogyi Péter 2 osztályfőnöki Nagyné Szekeres Aletta 2 4. angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika 19 történelem dr. Szollár Pálné 2 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika magyar nyelv Bedők Györgyi magyar nyelv Bedők Györgyi történelem dr. Szollár Pálné 2 természetismeret Nógrádi Jenő 21 angol Kaposi Carmen 20 német Szigeti Mónika technika Horváth Katalin 2 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 +informatika I. Horsa Péter 44 +informatika II. Somogyi Péter 27 irodalom Bedők Györgyi 22 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 Dede Attila k technika Horváth Katalin 2 7. B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. mat. Somogyi Péter 18 mat. felső Somogyi Péter 2 mat. felső Somogyi Péter 2 +erkölcstan Bárány Ervinné 17 ének-zene Kollár András Dede Attila Nt2 hon- és népismeret Nagyné Szekeres Aletta 24 történelem dr. Szollár Pálné 2 Dede Attila Nt2 magyar nyelv Bedők Györgyi 3. testn. atlétika Dede Attila Nt2 +angol Kaposi Carmen 20 Dede Attila Nt2 irodalom Bedők Györgyi 22 rajz Nagyné Szekeres Aletta magyar nyelv Bedők Györgyi irodalom Bedők Györgyi 22 +angol Kaposi Carmen 20 osztályfőnöki Nagyné Szekeres Aletta 2 rajz Nagyné Szekeres Aletta természetismeret Nógrádi Jenő 21 történelem dr. Szollár Pálné 2 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 +informatika I. Horsa Péter 44 +informatika II. Somogyi Péter 27 +angol Kaposi Carmen 20 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 természetismeret Nógrádi Jenő 21 Dede Attila k

24 Csoport 5.b Órák: 58 Magyar László of. 3. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. Dede Attila Nt2 Dede Attila Nt2 történelem dr. Szollár Pálné 3 erkölcstan dr. Szollár Pálné 3 mat. Somogyi Péter 3 2. mat. Somogyi Péter 3 technika Horváth Katalin 3 mat. Somogyi Péter 3 mat. Somogyi Péter 3 Dede Attila Nt2 3. magyar nyelv Magyar László 3 technika Horváth Katalin 3 irodalom Magyar László 3 Dede Attila Nt2 történelem dr. Szollár Pálné angol Magyar László 3 német Szigeti Mónika 19 ének-zene Kollár András 23 hon- és népismeret Nagyné Sz. Aletta 24 mat. Somogyi Péter 3 angol Magyar László 3 német Szigeti Mónika 19 irodalom Magyar László 3 angol Magyar László 3 német Szigeti Mónika 19 Dede Attila Nt2 természetismeret Nógrádi Jenő 21 inf. I. Horsa Péter 44 inf. II. Somogyi Péter 27 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 természetismeret Nógrádi Jenő 21 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 rajz Nagyné Szekeres Aletta B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. Dede Attila Nt2 + Dede Attila Nt2 hon- és népismeret Nagyné Szekeres Aletta 24 erkölcstan dr. Szollár Pálné 3 történelem dr. Szollár Pálné 3 2. mat. Somogyi Péter 3 magyar nyelv Magyar László 3 mat. Somogyi Péter 3 irodalom Magyar László 3 Dede Attila Nt2 3. osztályfőnöki Magyar László 3 angol Magyar László 3 német Szigeti Mónika 19 osztályfőnöki Magyar László 3 természetismeret Nógrádi Jenő 3 magyar nyelv Magyar László magyar nyelv Magyar László 3 testn. atlétika Dede Attila Nt2 természetismeret Nógrádi Jenő 21 mat. Somogyi Péter 3 irodalom Magyar László 3 történelem dr. Szollár Pálné 3 angol Magyar László 3 német Szigeti Mónika Dede Attila Nt2 inf. I. Horsa Péter 44 inf. II. Somogyi Péter 27 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 ének-zene Kollár András 23 angol Magyar László 3 német Szigeti Mónika 19 7.

25 Csoport 6.a Órák: 58 Solymosné V. Tímea 5. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a természetismeret történelem angol Solymosné V. Tímea 5 angol Solymosné V. Tímea 5 1. Bárány Ervinné 21 dr. Szollár Pálné 5 Dede Attila Nt2 német Szigeti Mónika 19 német Szigeti Mónika angol Solymosné V. Tímea 5 német Szigeti Mónika informatika II. Somogyi Péter 27 term. tud. gy. I. Bárány E.-né 21 Dede Attila Nt2 +erkölcstan Bárány Ervinné 17 irodalom Solymosné Vajda Tímea informatika II. Somogyi Péter 27 Dede Attila Nt2 term. tud. gy.i. Bárány E.-né 21 mat. angol Solymosné Vajda Tímea 5 Nagy Zoltánné 5 német Szigeti Mónika 19 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 magyar nyelv Solymosné V. Tímea 5 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 osztályfőnöki Solymosné Vajda Tímea 5 történelem dr. Szollár Pálné 5 mat. Nagy Zoltánné 18 természetismeret Bárány Ervinné 21 mat. Nagy Zoltánné 18 mat. Nagy Zoltánné 18 történelem dr. Szollár Pálné 5 ének-zene Kollár András 23 magyar nyelv Solymosné V.Tímea 5 Dede Attila Dede Attila B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b természetismeret mat. technika 1. Bárány Ervinné 21 Nagy Zoltánné 5 Dede Attila Nt2 Dede Attila Nt2 Héra Zoltán 5 2. mat. Nagy Zoltánné 5 informatika I. Somogyi Péter 27 term. tud. gy. II: Bárány E.-né 21 Dede Attila Nt2 +erkölcstan Bárány Ervinné 17 technika Héra Zoltán mat. Nagy Zoltánné 5 irodalom Solymosné Vajda Tímea 5 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 informatika I. Somogyi Péter 27 term. tud. gy. II: Bárány E.-né 21 angol Solymosné V. Tímea 5 német Szigeti Mónika 19 irodalom Solymosné Vajda Tímea 5 magyar nyelv Solymosné Vajda Tímea 5 osztályfőnöki Solymosné Vajda Tímea 5 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 mat. Nagy Zoltánné 5 természetismeret Bárány Ervinné 21 angol Solymosné V. Tímea 5 német Szigeti Mónika 19 Dede Attila u.k. Dede Attila u.k. magyar nyelv Solymosné Vajda Tímea 5 történelem dr. Szollár Pálné 5 irodalom Solymosné Vajda Tímea 5 ének-zene Kollár András 23

26 Csoport 6.b Órák: 58 dr. Szollár Pálné of. 6. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. osztályfőnöki irodalom mat. +angol Magyar László 20 +angol Magyar László 20 dr. Szollár Pálné 6 Solymosné Vajda Tímea 6 Nagy Zoltánné 18 német Szigeti Mónika német Szigeti Mónika angol Magyar László 20 irodalom +erkölcstan történelem német Szigeti Mónika 19 Dede Attila Nt1 Solymosné Vajda Tímea 6 dr. Szollár Pálné 6 dr. Szollár Pálné 6 3. magyar nyelv mat. mat. mat. Solymosné Vajda Tímea 6 Nagy Zoltánné 18 Csatos Zsolt Nagy Zoltánné 18 Nagy Zoltánné 6 4. történelem +angol Magyar László 20 mat. dr. Szollár Pálné 6 német Szigeti Mónika 19 Csatos Zsolt Dede Attila Nt1 Nagy Zoltánné 6 5. inf. I. Somogyi Péter 27 természetismeret tánc és dráma II. történelem természetismeret term. tud. gyak. II: Nógrádi Jenő 21 Bedők Györgyi 17 dr. Szollár Pálné 6 Nógrádi Jenő 21 Nógrádi Jenő Dede Attila Nt2 tánc és dráma II. Bedők Györgyi 17 magyar nyelv Solymosné Vajda Tímea 6 inf. I. Somogyi Péter 27 term. tud. gyak.ii:nógrádi J. 21 B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b történelem dr. Szollár Pálné 6 irodalom Solymosné Vajda Tímea 6 technika Héra Zoltán 6 technika Héra Zoltán 6 irodalom Solymosné Vajda Tímea 6 Dede Attila Nt2 magyar nyelv Solymosné Vajda Tímea 6 +angol Magyar László 20 német Szigeti Mónika tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 mat. Nagy Zoltánné 18 magyar nyelv Solymosné Vajda Tímea 6 Csatos Zsolt András Csatos Zsolt osztályfőnöki dr. Szollár Pálné 6 természetismeret Nógrádi Jenő 21 +erkölcstan dr. Szollár Pálné 6 Dede Attila Nt2 +angol Magyar László 20 német Szigeti Mónika mat. Nagy Zoltánné rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 ének-zene Kollár András 23 természetismeret Nógrádi Jenő 21 inf. II. Somogyi Péter 27 term. tud. gyak. I. Nógrádi Jenő Dede Attila Nt1 tánc és dráma I. Bedők Györgyi 17 ének-zene Kollár András 23 mat. Nagy Zoltánné inf. II. Somogyi Péter 27 term. tud. gyak. I. Nógrádi Jenő 21

27 Csoport 7.a Órák: 58 Bedők Györgyi of. 8. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. angol Magyar László 20 angol Magyar László 20 angol Magyar László 20 biológia Nógrádi Jenő 21 osztályfőnöki Bedők Györgyi 8 2. fizika Mészárosné S. 18 irodalom Bedők Györgyi 22 magyar nyelv Bedők Györgyi 22 technika Héra Zoltán 8 irodalom Bedők Györgyi 22 mat. magyar nyelv angol Magyar László Csapó Gábor Nt1 Csapó Gábor Nt1 Somogyi Péter 18 Bedők Györgyi földrajz Bárány Ervinné 21 kémia Nagy Zoltánné 18 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 Csapó Gábor Nt1 Csapó Gábor Nt mat. Somogyi Péter 8 történelem dr. Szollár Pálné 8 ének-zene Gelencsér Hajnal 23 mat. Somogyi Péter 18 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 történelem dr. Szollár Pálné 8 angol Magyar László 20 kémia Nagy Zoltánné 18 történelem dr. Szollár Pálné 8 német 7.ab Szigeti Mónika német Szigeti Mónika 19 német Szigeti Mónika 19 német Szigeti Mónika 19 B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. irodalom Bedők Györgyi 22 osztályfőnöki Bedők Györgyi 8 Csapó Gábor Nt1 irodalom Bedők Györgyi 22 informatika I. Somogyi Péter fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 Csapó Gábor Nt1 magyar nyelv Bedők Györgyi 22 biológia Nógrádi Jenő 21 informatika I. Somogyi Péter Csapó Gábor Nt1 történelem dr. Szollár Pálné 8 mat. Somogyi Péter 18 Csapó Gábor Nt1 történelem dr. Szollár Pálné 8 4. földrajz Bárány Ervinné 21 fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 földrajz Bárány Ervinné 21 magyar nyelv Bedők Györgyi 22 kémia Nagy Zoltánné informatika II. Somogyi Péter 27 ének-zene Gelencsér Hajnal 23 angol Magyar László 3 kosárlabda Csapó Gábor Nt1 Csapó Gábor Nt1 6. informatika II. Somogyi Péter 27 mat. Somogyi Péter 18 biológia Nógrádi Jenő német Szigeti Mónika 19 német Szigeti Mónika 19 mat. Somogyi Péter 18

28 Csoport 7.b Órák: 58 Szigeti Mónika of. 4. terem A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. + kosárlabda mat. kémia Csapó Gábor Nt1 Csapó Gábor Nt1 Csapó Gábor Nt1 Somogyi Péter 18 Nagy Zoltánné történelem angol 4 irodalom magyar nyelv dr. Szollár Pálné 4 Magyar László Magyar László 4 Magyar László 4 Csapó Gábor Nt1 3. fizika történelem földrajz + mat. Mészárosné S. Zsuzsanna 18 dr. Szollár Pálné 4 Bárány Ervinné 21 Csapó Gábor Nt1 Somogyi Péter mat. biológia mat. irodalom magyar nyelv Somogyi Péter 4 Bárány Ervinné 21 Somogyi Péter 18 Magyar László 4 Magyar László angol Magyar László 3 magyar nyelv Magyar László 4 7. német Szigeti Mónika 19 földrajz Bárány Ervinné 21 ének-zene Gelencsér Hajnal 23 Csapó Gábor Nt1 of. Szigeti Mónika angol Magyar László 20 német Szigeti Mónia történelem dr. Szollár Pálné 4 angol 3 Magyar László német Szigeti Mónika 19 német Szigeti Mónika 19 B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b Csapó Gábor Nt1 angol Magyar László 4 fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 kémia Nagy Zoltánné 4 irodalom Magyar László 4 of. Szigeti Mónika Csapó Gábor Nt1 történelem dr. Szollár Pálné 4 fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 biológia Bárány Ervinné 21 földrajz Bárány Ervinné 21 ének-zene Gelencsér Hajnal német Szigeti Mónika német Szigeti Mónika 19 történelem dr. Szollár Pálné 4 mat. Somogyi Péter angol Magyar László 4 informatika I. Somogyi Péter 27 biológia informatika I. Bárány Ervinné 21 Somogyi Péter 27 kémia technika Nagy Zoltánné 18 Héra Zoltán 4 irodalom Csapó Gábor Nt1 Magyar László 4 mat. Somogyi Péter 18 magyar nyelv Magyar László 4 Csapó Gábor Nt1 informatika II. Somogyi Péter 27 informatika II. Somogyi Péter 27 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 Csoport 8.a Órák: 52 Nagy Zoltánné of. 7. terem

29 A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. magyar nyelv Bedők Györgyi 22 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 irodalom Bedők Györgyi 22 Csapó Gábor Nt1 történelem dr. Szollár Pálné 7 2. mat. felső Nagy Zoltánné 7 történelem dr. Szollár Pálné 7 Csapó Gábor Nt1 kémia Nagy Zoltánné 18 mat. felső Nagy Zoltánné 7 3. földrajz Bárány Ervinné 21 +angol Magyar László 7 német Szigeti Mónika 19 mat. Nagy Zoltánné 7 +angol Magyar László 7 német Szigeti Mónika irodalom Bedők Györgyi fizika Mészárosné S. Zuzsanna 18 magyar nyelv Bedők Györgyi 22 földrajz Bárány Ervinné 21 biológia Nógrádi Jenő 21 technika Héra Zoltán 7 5. informatika I. Nagy Zoltánné 44 mat. Nagy Zoltánné 7 biológia Nógrádi Jenő 21 ének-zene Gelencsér Hajnal 23 technika Héra Zoltán 7 6. informatika I. Nagy Zoltánné B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b 1. +angol Magyar László 7 fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 +angol Magyar László 7 német Szigeti Mónika 19 Csapó Gábor Nt1 magyar nyelv Bedők Györgyi történelem dr. Szollár Pálné 7 kémia Nagy Zoltánné 7 Csapó Gábor Nt1 magyar nyelv Bedők Györgyi 22 mat. Nagy Zoltánné 7 3. földrajz Bárány Ervinné 21 irodalom Bedők Györgyi 22 irodalom Bedők Györgyi 22 +angol Magyar László 7 német Szigeti Mónika 19 mat. Nagy Zoltánné 7 4. fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 biológia Nógrádi Jenő 7 kémia Nagy Zoltánné 18 +angol Magyar László 7 német Szigeti Mónika inf. II. Nagy Zoltánné 44 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 osztályfőnöki Nagy Zoltánné 7 ének-zene Gelencsér Hajnal 23 történelem dr. Szollár Pálné 7 6. inf. II. Nagy Zoltánné Csoport 8.b Órák: 52 Bárány Ervinné 1. terem

30 A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a 1. kémia Nagy Zoltánné 18 mat. Nagy Zoltánné 1 magyar ny. Solymosné V. Tímea 1 mat. felső Nagy Zoltánné 1 biológia Bárány Ervinné földrajz Bárány Ervinné 21 kémia Nagy Zoltánné 18 biológia Bárány Ervinné 21 Csapó Gábor Nt1 osztályfőnöki Bárány Ervinné 1 3. mat. Nagy Zoltánné 1 +angol Solymosné V. T. 1 német Szigeti Mónika 19 Csapó Gábor Nt1 +angol Solymosné V. Tímea 1 német Szigeti Mónika irodalom Solymosné Vajda Tímea 1 4. magyar ny. Solymosné V. Tímea 1 rajz Nagyné Sz. Aletta 24 mat. Nagy Zoltánné 1 irodalom Solymosné V. Tímea 1 történelem dr. Szollár Pálné 1 5. fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 rajz Nagyné Sz. Aletta 24 technika Héra Zoltán 1 m. nyelv Solymosné V. Tímea 1 6. történelem dr. Szollár Pálné 1 technika Héra Zoltán 1 ének-zene Gelencsér Hajnal B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b +angol Solymosné V. Tímea 1. 1.német Szigeti Mónika földrajz Bárány Ervinné 21 informatika I. Somogyi Péter 27 informatika I. Somogyi Péter 27 fizika Mészárosné S. Zsuzsanna 18 történelem dr. Szollár Pálné 1 fizika Mészárosné S. Zs. 18 rajz Nagyné Szekeres Aletta 24 mat. Nagy Zoltánné 1 mat. Nagy Zoltánné 1 +angol Solymosné V. Tímea 1 német Szigeti Mónika 19 biológia Bárány Ervinné 21 Csapó Gábor Nt1 informatika II. Somogyi Péter 27 informatika II. Somogyi Péter 27 irodalom Solymosné V. Tímea 1 kémia Nagy Zoltánné 18 +angol Solymosné V.Tímea 1 német Szigeti Mónika 19 történelem dr. Szollár Pálné 1 m. nyelv Solymosné V. Tímea 1 ének-zene Gelencsér Hajnal 23 földrajz Bárány Ervinné 21 irodalom Solymosné Vajda Tímea 1 Csapó Gábor Nt1 +angol Solymosné Vajda Tímea 1 német Szigeti Mónika 19

31 Balogh Jánosné Pedagógusok órarendje A Hétfő-a Kedd-a Szerda-a Csütörtök-a Péntek-a Ü Ü 1. m. nyelv és irodalom 4.a 54 matematika 4.a 54 matematika 4.a 54 matematika 4.a 54 magyar nyelv és ir. 4.a m. nyelv és irodalom 4.a 54 m. nyelv és ir. 4.a 54 magyar nyelv és ir. 4.a 54 m. nyelv és irodalom 4.a H környezetismeret 4.a 54 m. nyelv és irodalom 4.a 54 technika 4.a rajz 4.a 54 diff. 4.a környezetismeret 4.a diff. 4.a 7.a németesek megőrzés 6. mat. szakkör 4.a of t. sz. 9. cs. 2,5 óra B Hétfő-b Kedd-b Szerda-b Csütörtök-b Péntek-b Ü Ü 1. m. nyelv és ir. 4.a 54 matematika 4.a 54 matematika 4.a 54 matematika 4.a 54 magyar nyelv és ir. 4.a m. nyelv és ir. 4.a 54 magyar nyelv és ir a 54 magyar nyelv és ir. 4.a 54 m. nyelv és irodalom 4.a 54 7.a inf. II. cs. megőrzés 3. H környezetismeret 4.a 54 m. nyelv és irodalom 4.a 54 technika 4.a rajz 4.a 54 diff. 1 óra környezetismeret 4.a rajz 4.a 54 diff. 1 óra 4.a of. 6. kis mat. szakkör 1 óra t. sz. 9. cs. 2,5 óra

Pedagógusaink: Munkaköre, megbízatásai: Képesítése: tanító, osztályfőnök (1.a), munkaközösség vezető. tanár, osztályfőnök (8.a),

Pedagógusaink: Munkaköre, megbízatásai: Képesítése: tanító, osztályfőnök (1.a), munkaközösség vezető. tanár, osztályfőnök (8.a), Pedagógusaink: Munkaköre, megbízatásai: Képesítése: Balogh Jánosné tanító, osztályfőnök (1.a), általános iskolai tanító Bárány Jutka, osztályfőnök (5.b), diákönkormányzat segítő pedagógus, gyermek- és

Részletesebben

A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA

A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA MUNKATERVE 2015-2016. (Az iskola 35. tanéve) 1 Tartalomjegyzék 1. A tanév helyi rendje... 5 1.1 A tanítás nélküli munkanapok időpontjai,

Részletesebben

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kinizsi Lakótelepi Tagiskola 7400 Kaposvár, Búzavirág u. 21. OM:033966

Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános Iskola Kinizsi Lakótelepi Tagiskola 7400 Kaposvár, Búzavirág u. 21. OM:033966 1. A tanév helyi rendje Az iskolai szorgalmi idő Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) Ballagás: 2016. június 17. A tanítási napok száma: 181 nap

Részletesebben

A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA

A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA MUNKATERVE 2016-2017. (Az iskola 36. tanéve) 1 Tartalomjegyzék 1. A tanév helyi rendje... 5 1.1 A tanítás nélküli munkanapok időpontjai,

Részletesebben

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Végzettség Szakok Munkaköre

Részletesebben

Tanév rendje 2016/17 tanév

Tanév rendje 2016/17 tanév Tanév rendje 2016/17 tanév Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános OM 033966 (Kaposvár, Fő u. 40-44.) Kaposvár, 2016. szeptember 12. Szabó Zoltánné Kudomrák Zsuzsanna főigazgató 1. A tanév helyi rendje

Részletesebben

A tanév helyi rendje tanév

A tanév helyi rendje tanév A tanév helyi rendje 2018-2019. tanév 1. A szorgalmi idő 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen belül a szorgalmi idő keretei között kell megszerveznünk. Az első és utolsó tanítási nap által meghatározott

Részletesebben

Pedagógusok által ellátott tantárgyak és szolgáltatások 1 fő Végzettség, szakképzettség

Pedagógusok által ellátott tantárgyak és szolgáltatások 1 fő Végzettség, szakképzettség Az iskola neve: Janikovszky Éva ÁMK Általános Iskola Az iskola címe: 7761 Kozármisleny Alkotmány tér 53. Az iskola OM azonosítószáma: 027327 Tanév megnevezése: 2012/2013. tanév Személyi feltételek Pedagógusok

Részletesebben

Tanév rendje 2017/18 tanév

Tanév rendje 2017/18 tanév Tanév rendje 2017/18 tanév Kaposvári Kodály Zoltán Központi Általános OM 033966 (Kaposvár, Fő u. 40-44.) Kaposvár, 2017. szeptember 12. Szabó Zoltánné Kudomrák Zsuzsanna főigazgató 1. A tanév helyi rendje

Részletesebben

A tanév helyi rendje (Általános iskola)

A tanév helyi rendje (Általános iskola) 1. számú melléklet A tanév helyi rendje (Általános iskola) 1. A szorgalmi idő 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen belül a szorgalmi idő keretei között kell megszerveznünk. Az első és utolsó tanítási

Részletesebben

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015.

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015. BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2014/2015. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség

Részletesebben

A tanév helyi rendje (Általános iskola)

A tanév helyi rendje (Általános iskola) 1. számú melléklet A tanév helyi rendje (Általános iskola) 1. A szorgalmi idő / a 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet 1. és 3. -a alapján/ 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen belül a szorgalmi idő

Részletesebben

sz. esemény / téma időpont 1. Névadó ünnepély Félévi értekezlet Tantestületi kirándulás, csapatépítés

sz. esemény / téma időpont 1. Névadó ünnepély Félévi értekezlet Tantestületi kirándulás, csapatépítés A tanítás nélküli munkanapok időpontjai, felhasználása 1. Névadó ünnepély 2017. 10.12. 2. Félévi értekezlet 01.29. 3. Tantestületi kirándulás, csapatépítés 04.04. 4. Tanulmányi kirándulások 05.31. 5. DÖK

Részletesebben

A 2016/2017. TANÉV RENDJE

A 2016/2017. TANÉV RENDJE A 2016/2017. TANÉV RENDJE Szorgalmi idő Az első tanítási nap 2016. szeptember 1. (csütörtök), az utolsó tanítási nap 2017. június 15. (csütörtök). Tanítási napok száma az általános iskolában száznyolcvankettő

Részletesebben

A tanév helyi rendje

A tanév helyi rendje 1. számú melléklet A tanév helyi rendje 1. A szorgalmi idő 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen belül a szorgalmi idő keretei között kell megszerveznünk. Az első és utolsó tanítási nap által meghatározott

Részletesebben

Eseménynaptár tanév

Eseménynaptár tanév Eseménynaptár 2017-2018. tanév Dátum Esemény Felelős Augusztus Tantárgyfelosztás, órarend elkészítése és e Aug. 22. Jelentkezés, munkafelvétel tantestület Aug. 23. 8 h Alakuló értekezlet tantestület Aug.

Részletesebben

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján. Végzettség Szakok Munkaköre Tanított tantárgyak. EKF: magyar, igazgató, tanár

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján. Végzettség Szakok Munkaköre Tanított tantárgyak. EKF: magyar, igazgató, tanár Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Végzettség Szakok Munkaköre

Részletesebben

Különös közzétételi lista. Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája

Különös közzétételi lista. Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája Különös közzétételi lista Dél-Zselic Általános Iskola Somogyapáti Általános Iskolája 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége: Végzettség Szakképesítés 1. Főiskola, tanár matematika-technika,

Részletesebben

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján. Végzettség Szakok Munkaköre Tanított tantárgyak. EKF: magyar, igazgató, tanár

Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján. Végzettség Szakok Munkaköre Tanított tantárgyak. EKF: magyar, igazgató, tanár Különös közzétételi lista A 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Végzettség Szakok Munkaköre

Részletesebben

A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA

A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA A KAPOSVÁRI KODÁLY Z. KÖZPONTI ÁLTALÁNOS ISKOLA TOLDI LAKÓTELEPI TAGISKOLA MUNKATERVE 2017-2018. (Az iskola 37. tanéve) 1 Tartalomjegyzék 1. A tanév helyi rendje... 5 1.1 A tanítás nélküli munkanapok időpontjai,

Részletesebben

Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján

Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján Közzétételi lista 2014/2015. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Oktatott tárgy Létszám Iskolai

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista i Általános Iskola A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2013/2014. tanév Pedagógus végzettsége Pedagógus szakképzettsége

Részletesebben

Földeáki Návay Lajos Általános Iskola

Földeáki Návay Lajos Általános Iskola Az iskola neve: Földeáki Návay Lajos Általános Iskola Az iskola címe: 6922 Földeák, Zárda u. 18-20. Az iskola OM azonosítószáma: 029695 Tanév megnevezése: 2015/2016-os tanév Személyi feltételek Pedagógusok

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista 1, A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Egyetemet végzett pedagógus Szakvizsgázott pedagógus Tanár Tanító Napközis

Részletesebben

Pókaszepetki Festetics Kristóf Általános Iskola. Pakod, Csány László u. 2.

Pókaszepetki Festetics Kristóf Általános Iskola. Pakod, Csány László u. 2. Pókaszepetki Festetics Kristóf Általános Iskola Pakod, Csány László u. 2. MUNKATERV 2014/2015. tanévre Készítette: Ódorné Marton Edit tagintézmény vezető Pakod, 2014. augusztus 25. A 2014-2015 tanév rendje:

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2. Rendkívüli munkanapok Munkanap

Részletesebben

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2012/2013. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2012. augusztus 21. kedd 9 00 Alakuló értekezlet 2012. augusztus 22-24. szerda-péntek Gólyatábor ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2012. augusztus 24. péntek 9 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre

Magyar László Gimnáziuma eseménynaptára a 2015-2016. tanévre A Dunaföldvári- Bölcskei- Madocsai Általános Iskola, Alapfokú Művészeti Iskola és Gimnázium eseménynaptára a 2015-2016. tanévre Eseménynaptár 2015-2016. tanév Augusztus Aug. 17. 9 h Dátum Esemény Tantárgyfelosztás,

Részletesebben

A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanév rendje a 2016/2017. tanévre

A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanév rendje a 2016/2017. tanévre A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanév rendje a 2016/2017. tanévre A tanév indításával kapcsolatos feladatok: 1. Nevelőtestületi alakuló értekezlet Ideje: 2016. augusztus 22. /hétfő / 9 óra A tankerületi

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Petőfi Sándor Tagiskola Komoró Közzétételi Lista 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. Tanító Fejlesztő pedagógus /szakvizsga/

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Váchartyáni Apáczai Csere János Általános Iskola Váchartyán, Halászi Károly utca 2. Tel.: 06-27-566-620 Fax: 06-27-566-621 e-mail.: vachartyaniiskola@gmail.com PB 2401 KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 229/2012.

Részletesebben

1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Tanító Közoktatás vezetői szak Közoktatási

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE Jogszabályi alapja: A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

Különös közzétételi lista:

Különös közzétételi lista: Különös közzétételi lista: 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2. Nevelő oktató munkát segítők száma, szakképzettsége 3. Iskolai

Részletesebben

A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok

A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok 1. Szorgalmi idő A tanév rendje, tervezési, szervezési feladatok Esemény Időpont Felelős Első tanítási nap Utolsó tanítási nap Utolsó tanítási nap a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév

Részletesebben

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2013/2014. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) be. IDŐPONTOK ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE 2013. augusztus 21. szerda 9 00 Együttes alakuló értekezlet 2013. augusztus 23-24. péntek-szombat TÁMOP 3.1.7 képzés / Hajdúszoboszló 2013. augusztus 23. péntek 9 00

Részletesebben

Tanév megnevezése: 2016/2017.tanév

Tanév megnevezése: 2016/2017.tanév Az iskola neve: Terézvárosi Magyar Angol, Magyar Német Két Tannyelvű Általános Iskola Az iskola címe: 1065 Budapest, Pethő S. u. 4. Az iskola OM azonosítószáma: 035264 Tanév megnevezése: 2016/2017.tanév

Részletesebben

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje)

A 2014/2015. tanév fontos időpontjai (a tanév helyi rendje) IDŐPONTOK 2014. augusztus 21. csütörtök 9 00 ESEMÉNYEK MEGNEVEZÉSE Együttes alakuló értekezlet Tűz és balesetvédelmi oktatás 2014. augusztus 22. péntek 8 00-12 00 Konzultáció (javító- és osztályozó vizsgás

Részletesebben

Különös közzétételi lista

Különös közzétételi lista Különös közzétételi lista 1.A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. tanító,

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Iskolai végzettség, egyetem Szak megnevezése Egyéb szakképesítés Tanított tárgyak,, tanár, pedagógiaangol

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista Általános iskola

Különös Közzétételi Lista Általános iskola Különös Közzétételi Lista Általános iskola 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Sorszám Pedagógus azonosító száma Végzettsége Szakképzettsége

Részletesebben

A Verseghy Ferenc Gimnázium különös közzétételi listája szeptember

A Verseghy Ferenc Gimnázium különös közzétételi listája szeptember A Verseghy Ferenc Gimnázium különös közzétételi listája 2016. szeptember A 11/1994. évi Kormányrendelet a közoktatási intézmények számára 2009. augusztus 31-étől Különös közzétételi lista elkészítését

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA Lucfalvi Általános Iskola 116002, 3129 Lucfalva Rákóczi út 36. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógus

Részletesebben

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához

1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Különös közzétételi lista Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatokat nem sértve) kapcsolódó legfontosabb információkról a szülőket tájékoztatni szükséges,

Részletesebben

A 2018/2019. tanév rendje, fő feladatai, programja

A 2018/2019. tanév rendje, fő feladatai, programja A 2018/2019. tanév rendje, fő feladatai, programja A tanév rendjét és munkatervét a 13/2018. (VI.14) EMMI rendelet, a Szolnoki Műszaki Szakképzési Centrum éves keretmunkaterve és az iskola Pedagógiai Programja

Részletesebben

Az iskola neve: Terézvárosi Magyar Angol, Magyar Német Két Tannyelvű Általános Iskola

Az iskola neve: Terézvárosi Magyar Angol, Magyar Német Két Tannyelvű Általános Iskola Az iskola neve: Terézvárosi Magyar Angol, Magyar Német Két Tannyelvű Általános Iskola Az iskola címe: 1065 Budapest, Pethő S. u. 4. Az iskola OM azonosítószáma: 035264 Tanév megnevezése: 2017/2018. tanév

Részletesebben

Közzétételi lista. 2014/15-ös tanév. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztáshoz

Közzétételi lista. 2014/15-ös tanév. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztáshoz Közzétételi lista 2014/15-ös tanév Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről, személyi feltételeihez (személyes adatokat nem sértve) kapcsolódó információkról a szülőket tájékoztatni szükséges,

Részletesebben

A 2014/2015-es tanév ütemterve

A 2014/2015-es tanév ütemterve A 2014/2015-es tanév ütemterve Tanévkezdés: Alakuló értekezlet: 2014. augusztus 25. Tanévnyitó ünnepély: 2014. 01. Első tanítási nap: 2014. 01. A tanév munkarendje: A tanév első napja: 2014. 01. Az első

Részletesebben

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER

A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján SZEPTEMBER 1. sz. melléklet: A tanév helyi rendje A 2018/2019. tanév helyi rendje Készült 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet a 2018/2019. tanév rendjéről alapján Első tanítási nap: 2018. szeptember 3. (hétfő) Utolsó

Részletesebben

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény

MUNKATERVI ÜTEMEZÉS Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény Püspökladányi Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Pedagógiai Szakszolgálat Petőfi Sándor Általános Iskolai Tagintézmény 4150 Püspökladány Bajcsy-Zs.u.3-5. MUNKATERVI

Részletesebben

2015/2016. tanév rendje

2015/2016. tanév rendje 2. sz. melléklet: 2015/2016. tanév rendje 2015/2016. tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 01. (kedd) Utolsó tanítási nap: 2016. június 15. (szerda) SZEPTEMBER 8.00 Ünnepélyes tanévnyitó (szakközépiskola

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 11/1994. (VI. 8.) MKM r. 8. (6) bekezdés kötelezi az intézményeket az ún. különös közzétételi lista megjelentetésére. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége

Részletesebben

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény végrehajtásáról 10. A tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

K Ü L Ö N Ö S K Ö Z Z É T É T E L I L I S T A AZ ISKOLA EREDMÉNYESSÉGÉRŐL, FELKÉSZÜLTSÉGÉRŐL, SZEMÉLYI FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK:

K Ü L Ö N Ö S K Ö Z Z É T É T E L I L I S T A AZ ISKOLA EREDMÉNYESSÉGÉRŐL, FELKÉSZÜLTSÉGÉRŐL, SZEMÉLYI FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK: K Ü L Ö N Ö S K Ö Z Z É T É T E L I L I S T A AZ ISKOLA EREDMÉNYESSÉGÉRŐL, FELKÉSZÜLTSÉGÉRŐL, SZEMÉLYI FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK: Az intézmények eredményességéről, felkészültségéről,

Részletesebben

Különös közzétételi lista. A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, és tanított tárgyai 2016/2017. tanév

Különös közzétételi lista. A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, és tanított tárgyai 2016/2017. tanév Különös közzétételi lista A 11/1994 (VI.8) MKM rendelet 10. sz. mellékletében leírtaknak megfelelően intézményünk által nyilvánosságra hozandó adatok A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége,

Részletesebben

Különös közzétételi lista. a 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet 10. számú melléklete alapján

Különös közzétételi lista. a 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet 10. számú melléklete alapján Különös közzétételi lista a 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelet 10. számú melléklete alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 2. A

Részletesebben

VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE VÁSÁROSNAMÉNYI II. RÁKÓCZI FERENC GIMNÁZIUM KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE Jogszabályi alapja: a 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról

Részletesebben

(Szentgyörgyi Albert) 2017/2018. tanév helyi rendje (2017. szeptember augusztus 31.) Készült a 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet alapján

(Szentgyörgyi Albert) 2017/2018. tanév helyi rendje (2017. szeptember augusztus 31.) Készült a 14/2017. (VI. 14.) EMMI rendelet alapján Kisfaludy Utcai Tagiskola Kaposvár Ahogyan ma tanítunk, olyan lesz a holnap (Szentgyörgyi Albert) 2017/2018. tanév helyi rendje (2017. szeptember 01-2018. augusztus 31.) Készült a 14/2017. (VI. 14.) EMMI

Részletesebben

Közzétételi lista 2015/2016. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján

Közzétételi lista 2015/2016. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján Közzétételi lista 2015/2016. tanév 229/2012. Korm. rendelet alapján 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Oktatott tárgy Létszám Iskolai

Részletesebben

Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás

Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Pedagógusok Végzettség, szakképzettség Tantárgyfelosztás 1. Tanító Közoktatás vezetői szak Közoktatási

Részletesebben

A tanévben tervezett jelentősebb rendezvények és események időpontjai

A tanévben tervezett jelentősebb rendezvények és események időpontjai A tanévben tervezett jelentősebb rendezvények és események időpontjai A 2016/2017-os tanév rendje 1. Tanítási napok szünetek: Tanítási napok száma: A tanítási napok száma száznyolcvankettő nap. A szorgalmi

Részletesebben

A tanév rendje 2016/2017

A tanév rendje 2016/2017 A tanév rendje 2015/2016 8:00 alakuló értekezlet Szakgimnázium (180 tanítási nap + 7 tanítás nélküli munkanap) Tanítási nap Szakközépiskola (181 tanítási nap + 6 tanítás nélküli munkanap) Tanítási nap

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre

ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre ESEMÉNYNAPTÁR a 2014/2015-ös tanévre Hét Hónap, nap Eseménytervezet szeptember 1.hét 1. "A" hét 1. hétfő Első tanítási nap: munkavédelmi oktatás a 9.évfolyam számára 2. 2. kedd 3. 3. szerda Tanévnyitó

Részletesebben

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA 2120 Dunakeszi, Iskola sétány 18.; Telefon/fax: +36-27/341-204 Alsó tagozat: Fő út 143.; Telefon: +36-27/341-004 web: http://bardosiskola.hu e-mail: igazgato@bardosiskola.hu KLIK: 122001; OM azonosító:

Részletesebben

A Verseghy Ferenc Gimnázium különös közzétételi listája szeptember

A Verseghy Ferenc Gimnázium különös közzétételi listája szeptember A Verseghy Ferenc Gimnázium különös közzétételi listája 2017. szeptember A 11/1994. évi Kormányrendelet a közoktatási intézmények számára 2009. augusztus 31 étől Különös közzétételi lista elkészítését

Részletesebben

MUNKATERV 2016/2017. augusztus 24. szerda. augusztus 24. szerda. munkaértekezlete Fel.: Csordás Krisztina. augusztus szeptember 1.

MUNKATERV 2016/2017. augusztus 24. szerda. augusztus 24. szerda. munkaértekezlete Fel.: Csordás Krisztina. augusztus szeptember 1. MUNKATERV 2016/2017 2016 augusztus 24-26, 29-31. augusztus 24. szerda augusztus 24. szerda augusztus 25-26. szeptember 1. csütörtök szeptember 1. csütörtök szeptember 5. hétfő szeptember 1-7. Takarítás,

Részletesebben

A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, tanított szakja

A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, tanított szakja A pedagógusok iskolai végzettsége, szakképzettsége, tanított szakja 1., közoktatási vezető szakvizsga, tagintézmény-vezető, 4.o. testnevelés 2. 1.osztályfőnöke, egész napos iskola 3. 1.osztály egész napos

Részletesebben

DEÁK TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA SOPRON, DEÁK TÉR / A TANÉV HELYI RENDJE:

DEÁK TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA SOPRON, DEÁK TÉR / A TANÉV HELYI RENDJE: DEÁK TÉRI ÁLTALÁNOS ISKOLA SOPRON, DEÁK TÉR 78. 2017/2018. - A TANÉV HELYI RENDJE: Szorgalmi idő, tanítási szünetek: 2017. szeptember 1. Első tanítási nap péntek 2017. okt. 30. - nov. 3. Őszi szünet Utolsó

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista

Különös Közzétételi Lista Különös Közzétételi Lista 2013/2014. tanév Kisboldogasszony Katolikus Általános iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. OM 201747 1. A felvételi lehetőségek Az intézmény az alábbiak szerint határozza meg a felvételi

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1.

KÖZZÉTÉTELI LISTA OKTÓBER 1. KÖZZÉTÉTELI LISTA 2018. OKTÓBER 1. Aktív pedagógusok munkakör szakképzettség létszám tanító tanító 11 angol műveltségi terület 1 ember- és társadalom műveltségi terület 1 ének műveltségi terület 6 fejlesztő

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról rendelet alapján az alábbi adatokat tesszük közzé. Intézmény neve: Rábatamási Móra

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2017. szeptember 1. 2018. június

Részletesebben

A 2015-2016-os TANÉV RENDJE, FELADATAI

A 2015-2016-os TANÉV RENDJE, FELADATAI A 2015-2016-os TANÉV RENDJE, FELADATAI A 28/2015. (V. 28.) EMMI rendelet a 2015/2016. tanév rendjéről alapján. 1. A TANÉV A tanítási év első tanítási napja 2015. szeptember 1. A tanítási év első féléve

Részletesebben

A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanév rendje a 2015/2016. tanévre

A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanév rendje a 2015/2016. tanévre A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanév rendje a 2015/2016. tanévre A tanév indításával kapcsolatos feladatok: 1. Nevelőtestületi alakuló értekezlet Ideje: 2015. augusztus 24. /hétfő / 9 óra A tankerületi

Részletesebben

Tanév megnevezése: 2016/2017. Személyi feltételek. 11 fő. magyar nyelv és irodalom 5 fő 5 fő főiskola magyar angol nyelv 4 fő

Tanév megnevezése: 2016/2017. Személyi feltételek. 11 fő. magyar nyelv és irodalom 5 fő 5 fő főiskola magyar angol nyelv 4 fő Az iskola neve: BUDAPEST XVIII. KERÜLETI EÖTVÖS LORÁND ÁLTALÁNOS ISKOLA Az iskola címe: 8 Budapest, Lakatos út. Az iskola OM azonosítószáma: 9 KLIK: 9 Tanév megnevezése: /7. pedagógusok által ellátott

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2016. szeptember 1. 2017. június

Részletesebben

A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanévi rendje a 2017/2018. tanévre

A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanévi rendje a 2017/2018. tanévre A Váci Radnóti Miklós Általános Iskola tanévi rendje a 2017/2018. tanévre A tanév indításával kapcsolatos feladatok: 1. Nevelőtestületi alakuló értekezlet ideje: 2017. augusztus 21. /hétfő/ 9 óra A tanévnyitó

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE JUHÁSZ GYULA ÁLTALÁNOS ISKOLA 2600 Vác Báthori u. 17-19 KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE A 11/1994. (VI.8.) MKM rendelet és a 32/2008 (XI.24.) OKM rendelet alapján JUHÁSZ

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 229/2012. (VIII. 28.) Korm. rendelet a nemzeti köznevelésről szóló törvény végrehajtásáról rendelet alapján az alábbi adatokat tesszük közzé. Intézmény neve: Rábatamási Móra

Részletesebben

NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV

NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV NAGYKANIZSAI SZC CSERHÁTI SÁNDOR SZAKKÉPZŐ ISKOLÁJA ÉS KOLLÉGIUMA MUNKATERVE 2015/2016. TANÉV Péterváriné Kiss Sarolta mb. igazgató A tanév rendje Első tanítási nap: 2015. szeptember 1. /kedd/n Utolsó

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista

Különös Közzétételi Lista Különös Közzétételi Lista 2016/2017. tanév Kisboldogasszony Katolikus Általános iskola 5932 Gádoros, Iskola u. 4. OM 201747 1. A felvételi lehetőségek Az intézmény az alábbiak szerint határozza meg a felvételi

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE Szalkszentmártoni Petőfi Sándor Általános Iskola OM:027935 KLIK 030009 6086 Szalkszentmárton, Petőfi tér 12. KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA NEVELÉSI-OKTATÁSI INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE 10. sz. melléklet a 11/1994.

Részletesebben

2011/2012. Különös közzétételi lista: Végzettség Szakképesítés Tanított osztályok és tantárgyak Közoktatás vezető Szakértő

2011/2012. Különös közzétételi lista: Végzettség Szakképesítés Tanított osztályok és tantárgyak Közoktatás vezető Szakértő Különös közzétételi lista: 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége, hozzárendelve a helyi tanterv tantárgy-felosztásához 2. Nevelő oktató munkát segítők száma, szakképzettsége 3. Iskolai

Részletesebben

A Szerencsi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda és Bölcsőde különös közzétételi listája

A Szerencsi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda és Bölcsőde különös közzétételi listája A Szerencsi Általános Iskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Óvoda és Bölcsőde különös közzétételi listája Az iskola pedagógusainak végzettsége, szakképzettsége: Sorszám végzettség Tantárgyfelosztás

Részletesebben

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA

BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA BÁRDOS LAJOS ÁLTALÁNOS ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016. 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához 1. főiskola magyar nyelv és

Részletesebben

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE

A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE A TANÉV FELADATAINAK ÜTEMEZÉSE 1. Tanév előkészítése: 2015. augusztus 21-től augusztus 31-ig 2. Alakuló-értekezlet: 2015. augusztus 25. 8.00 óra (kedd) 3. Iskolai javítóvizsgák lebonyolítása 2015. augusztus

Részletesebben

I d ő t e r v A 2014/2015-ös tanévben

I d ő t e r v A 2014/2015-ös tanévben I d ő t e r v A 2014/2015-ös tanévben 6.1 A tanév rendje: 6.1.2. A szorgalmi idő az általános iskolában és a művészeti oktatásban: 2014. szeptember 1. (hétfő) 2015. június 15. (hétfő) Az első tanítási

Részletesebben

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15.

A végzősök 153 tanítási nappal, 31 hétre számoljanak Az alsóbb évfolyamok 179 ill. 180 tanítási napra és 36 hétre számoljanak. szeptember 15. Debreceni Szc Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája munkaterve a 2018/2019-es tanévre szakgimnázium 179 tanítási nap szakközépiskola 180 tanítási nap szakgimnázium 8 tanítás

Részletesebben

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010

SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 SZTE SÁGVÁRI ENDRE GYAKORLÓ ÁLTALÁNOS ISKOLA MUNKATERV 2009/2010 Összeállította: Dr. Sipos Ibolya igazgató A TANÉV RENDJE A 2009/2010. tanévben 183 tanítási nap van. Első tanítási nap: 2009. szeptember

Részletesebben

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola

Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Intézmény neve: Palonai Magyar Bálint Általános Iskola Igazgató: Makkos Csaba Címe: Fonyód Fő u. 8. Telefon / fax: 85 / 361423 Email cím: mbaltisk@tonline.hu OM azonosító: 034007 Telefon: 85361423 1. Pedagógusok

Részletesebben

osztályfőnökök Marton Erzsébet Székely Mária Kornissné Kavsz Ildikó Molnár Szilvia elsős tanító

osztályfőnökök Marton Erzsébet Székely Mária Kornissné Kavsz Ildikó Molnár Szilvia elsős tanító augusztus 27. hétfő Alakuló értekezlet 28. kedd Javítóvizsgák 29. szerda KAK továbbképzés - helyben 30. csütörtök 31. péntek Tanévnyitó ünnepség Buzásiné Ondrejcsik Éva szeptember 3. hétfő Első tantási

Részletesebben

EGRY JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA

EGRY JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA EGRY JÓZSEF ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA AZ ISKOLA EREDMÉNYESSÉGÉRŐL, FELKÉSZÜLTSÉGÉRŐL, SZEMÉLYI FELTÉTELEIRŐL SZÓLÓ LEGFONTOSABB INFORMÁCIÓK: Az intézmények

Részletesebben

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról

Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény. végrehajtásáról Kormány 229/2012. (VIII. 28.) Korm. Rendelete a nemzeti köznevelésrõl szóló törvény végrehajtásáról 10. A tájékoztató rendszer és a köznevelési intézmények közzétételi listája 23. (1) A nevelési-oktatási

Részletesebben

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév

Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debreceni Egyetem Balásházy János Gyakorló Szakközépiskolája, Gimnáziuma és Kollégiuma 4014 Debrecen, Mezőgazdász u. 1. Intézményi Munkaterv 2013/2014-es tanév Debrecen, 2013. szeptember 23. dr. Cserpák

Részletesebben

1.3. A szorgalmi idő második féléve a szorgalmi idő utolsó napja, azaz június 13.

1.3. A szorgalmi idő második féléve a szorgalmi idő utolsó napja, azaz június 13. 1. számú melléklet A tanév helyi rendje 1. A szorgalmi idő 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen belül a szorgalmi idő keretei között kell megszerveznünk. Az első és utolsó tanítási nap által meghatározott

Részletesebben

A TANÉV HELYI RENDJE ügyelet (síszünet. ügyelet (síszünet 02. ügyelet munkanap

A TANÉV HELYI RENDJE ügyelet (síszünet. ügyelet (síszünet 02. ügyelet munkanap A TANÉV HELYI RENDJE A ok jai, felhasználása sz. esemény / téma tanulók felének ellátása 1. (szombat) 2016. 10. 15. 2. (szerda) 2016. 12. 21. 2017. 3. 02. (síszünet 24. péntek) 2017. 4. 02. (síszünet 27.

Részletesebben

A tanév rendje 2017/2018

A tanév rendje 2017/2018 A tanév rendje 2017/2018 A programok időpontja előre nem látható okok miatt esetlegesen változhat. 14:00 Osztályfőnöki órák 2017. 09. 01. P. 16:00 Iskolai tanévnyitó 1. 17:30 Ünnepélyes tanévnyitó a Bazilikánál

Részletesebben

Közzétételi lista 2014/2015

Közzétételi lista 2014/2015 Közzétételi lista 2014/2015 10. számú melléklet a 11/1994. (VI. 8.) MKM rendelethez 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához VÉGZETTSÉG

Részletesebben

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN

A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1 A 2018/2019. TANÉV ESEMÉNYEI A MUNKATERV ALAPJÁN 1. számú melléklet: A tanév helyi rendje 1. A szorgalmi idő 13/2018. (VI. 14.) EMMI rendelet 2. alapján: 1.1. Az intézményünkben a munkát tanév, ezen

Részletesebben

A tanév szervezési feladatai

A tanév szervezési feladatai 1. Szorgalmi idő A tanév szervezési feladatai Esemény Időpont Felelős a befejező évfolyamon A tanév utolsó napja Első félév vége Szülők értesítése a tanulmányi eredményekről 2018. szeptember 3. 2019. június

Részletesebben