Baks szennyvízcsatorna hálózat és szennyvíztisztító telep építése szárzúzót traktorral és pótkocsival Baks Községért Emlékérmet dr.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Baks szennyvízcsatorna hálózat és szennyvíztisztító telep építése szárzúzót traktorral és pótkocsival Baks Községért Emlékérmet dr."

Átírás

1 VII. évfolyam 6. szám augusztus A képviselı-testület július 3-i rendkívüli ülésén döntött a XVII. Baksi Falunapok alkalmából odaítélt díjakról, valamint a Telenor Magyarország Zrt-vel fennálló glóbusz bérleti szerzıdés meghosszabbításáról. Július 12-én újabb rendkívüli ülésen a képviselık kiválasztották azt a három céget, akiktıl árajánlatot kérnek a Baks szennyvízcsatorna hálózat és szennyvíztisztító telep építése c. KEOP projekt hivatalos közbeszerzés tanácsadó munkáinak ellátására. Szintén ezen az ülésen fogadták el az önkormányzat és a Vízközmő Szolgáltató Kft között július 15. napjával víziközmő szolgáltatás céljából létrejött üzemeltetési szerzıdést. Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy önkormányzatunk a START mezıgazdasági utak karbantartása pályázat keretében szárzúzót vásárolt, amellyel megoldhatóvá válik az elgazosodott ingatlanok közérdekő védekezésben történı gyommentesítése, földutak és csatornapartok parlagfő mentesítése, gaztalanítása, valamint az önkormányzati tulajdonú, de még értékesítésre ill. hasznosításra nem került ingatlanok évi többszöri gyommentesítése. Szintén ennek a programnak köszönhetıen egy traktorral és pótkocsival gazdagodott önkormányzatunk. A távlati elképzeléseink között ez évben szerepel még egy 3 méteres függesztett vonólap beszerzése, amivel a földutak talajegyengetését, kátyúzását, valamint a téli hó eltakarítást is meg tudnánk oldani. Ebben az évben immár 17. alkalommal került megrendezésre a Baksi Falunapok rendezvénysorozata július án. A megnyitó ünnepségen Búza Zsolt polgármester köszöntő szavai után a Képviselő-testület által odaítélt kitüntetések kerültek átadásra. Baks Községért Emlékérmet kapott dr. Orosz Éva Baks Község Képviselő-testületében végzett több évtizedes munkája, valamint Pölös Dezsőné Baks Község életében végzett több évtizedes munkája elismeréséül. Díszoklevelet adományozott a testület az Őszirózsa Asszonykórusnak a Fogyatékkal Élő Emberek Országos Kulturális Fesztiválján Balatonfűzfőn több éven át elért I. helyezésért, a Cinege és Prücsök Néptánccsoportnak Baks Község kulturális életében végzett többéves munkája, valamint a néptánc fesztiválokon elért eredményéért, a Baks Baráti Sportegyesületnek a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség Megye III. Homokháti Csoportjában elért III. helyezéséért, Tóth Vilmos részére a Baksi Bűnmegelőzési és Vagyonvédelmi Egyesület tagjaként végzett több évtizedes áldozatos munkájáért, a Citerazenekar és Népdalkör részére megalakulásának 40. évfordulójára, valamint Baks Község kulturális életében végzett több évtizedes munkája elismeréséül, Papp Gergelynek a 21. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Versenyen elért eredményéért, a zsűri fődíjáért. Külön köszöntötte a polgármester Cimberné Maszlag Anikót és Kovács Jánost, akik Baks Község kulturális életében végzett többéves áldozatos és lelkiismeretes munkájuk elismeréséül, valamint a Zenész- és Vőfélytalálkozó színvonalas megrendezéséért részesültek Díszoklevélben.

2 Baksi Hírmondó augusztus Július án került megrendezésre a XVII. Baksi Falunapok rendezvénysorozata. A pénteki program a helyi civil szervek bemutatkozásával kezdıdött, az İszirózsa Asszonykórus adott elı népdalcsokrot, majd a Cinege Néptánccsoport mősora következett. Ezt követte a Népi régiségi házak pályázat keretében megvalósított Tájház ünnepélyes átadása. Búza Zsolt polgármester köszöntı szavai után Balogh Lajosné elızı polgármesterrel közösen vágta át a nemzetiszínő szalagot. A falu lakosai együtt élik mindennapjaikat ebben a községben, ismerik egymást, a falu jelenét, a múltja azonban még sokat sejtetı. Egy nép a kultúrája és hite nélkül megszőnik létezni mondta Antal Imre plébános, miközben megszentelte az épületet. Fontos tehát a mi közösségünk életében is a hit és a hagyomány, a kultúra ápolása. Kincskeresésre vállalkozott az önkormányzat akkor, amikor Harangozóné Pálnok Orsolya pályázatíró munkájának gyümölcseként létrejött a Tájház. Ezt a házat meg kell tölteni a múlt számunkra személyes emlékekkel teli tárgyaival, régiségeivel. Egy dalt idézve: Hogy a múltad nélkül nem lehet jövıd, mert a jövıdnek értelmet a múltad ad, és neked is tenned kell valamit azért, hogy magyarnak nevezhesd önmagad. Ezek után az egyre szaporodó vendégsereg átsétált a parkba, ahol a Baksiak Utcájában helyi kézmőves és mezıgazdasági termék kiállítás - megtekintették, milyen kincseket is rejt ez a falu. Ezután került sor a Falunapok ünnepélyes megnyitójára, és a Képviselı-testület által odaítélt díjak átadására. A Cinegék és İszirózsák után az est sztárvendégei, a Sógorok mulatós szórakoztató mősorát tekinthették meg az érdeklıdık. Az est leszálltával egyre győlt a tömeg, hogy a Subás zenekar kíséretével fáklyás felvonulás keretében tegyenek egy pihentetı sétát. A visszaérkezıket jó hangulat fogadta a színpad környékén, és a Subás zenekar fergeteges bulit rendezett, a táncos lábúak hajnalig tartó utcabálon ropták.

3 Baksi Hírmondó augusztus Szombat kora reggel szinte pihenıt sem tartva a zenészek zenés ébresztı körútra indultak a képviselı-testület tagjaival. A délelıtti szent mise után a Baks Baráti Sportegyesület a Békéscsabai Grosics Futballakadémiát látta vendégül egy barátságos mérkızésre, ahol a helybeliek 7:5 arányú gyızelmet arattak. Pontban déli 12 órakor megszólalt a Polgármesteri Hivatalnál a sziréna, majd tőzoltóautó robogott a helyszínre, szintén szirénázva. Tőz helyett azonban ünneplıbe öltözött emberek várták, hogy megkezdıdjön a Tőzvédelmi Régiségi Ház ünnepélyes átadása. 74 évvel ezelıtt, 1938-ban lakossági összefogással alakult meg az Önkéntes Tőzoltó Egyesület. A tőzoltóság megalapításában, megszervezésében Tarr Zoltán tanító és Korom György helybéli lakosok vállaltak fı szerepet. A régi eszközök nagy részben még ma is megvannak, muzeális értéket képviselnek. Az 1970-es években új tőzoltószertár épült a községháza mellett, és a felszerelés szerény mértékben, de gyarapodott. A tőzoltók részére egyenruhát vásároltak, hogy a gyakorlatok és a tőzesetek alkalmával saját ruhájukat kíméljék. Az alapító Korom György halálát követıen idısebb fia, Ifj. Korom György, majd ezt követıen öccse, Korom Ferenc vette át a stafétabotot és ı folytatta, ill. jelenleg ı is tölti be a parancsnoki tisztséget. Minden elismerés megilleti a Korom családot, akik generációkon át, immár 74 éve lelkiismeretesen, minden ellenszolgáltatás nélkül végezték ezt a fontos munkát. A köszöntı szavak és a szalagvágás után Szatmári Imre tőzoltó ezredes kitüntetést adományozott Korom Ferenc részére. Tőzoltóság! Szent, magasztos eszme. Te benned egy ige testet ölt. Tőzoltó! Hivatásod a legszebb a földön, mire téged égi kéz jelölt. Küzdj csak úgy, mint nagy múltadban küzdöttél! Ne csüggedj el, ne állj meg soha! Büszkesége vagy te mindnyájunknak! Hiszen tőzoltó az elsı katona! Baks Község Önkormányzata ezúton mond köszönetet a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Szegedi Katasztrófavédelmi Kirendeltségének, hogy a Tőzvédelmi Régiségi Ház berendezéséhez tárgyi adománnyal segítséget nyújtottak.

4 Baksi Hírmondó augusztus A kora délutáni órákban a Grimbusz Színház elıadására megtelt a Faluház nagyterme, míg a felnıttek a Villanások rögtönzı színház elıadását tekinthették meg az iskolában. Közben gyülekeztek az erıs emberek, hogy megpróbálkozzanak egy traktor elhúzásával párban és egyénileg. Az egyéni versenyt, és ezzel a Baks legerısebb embere díjat Hajagos Norbert nyerte Kozma Krisztián és Papp Mihály elıtt. A Faluház elıtt Túri István flatland BMX bemutatóján ámulhattak az érdeklıdık, mit lehet egy BMX biciklivel produkálni. A fiatalember több versenyen ért el helyezést, legutóbb a Tokaj Be Wear Cup országos versenyen 1. helyezést ért el. Jelenleg a 2013-ban Kölnben (Németország) rendezendı világbajnokságra készül. A nagyszínpadon közben a tavasszal már megismert Talent Énekstúdió pop-rock zenés szórakoztató mősorát, majd az est sztárvendégét, Nagy Ferót hallgathatta az egybegyőlt tömeg. Az énekes programokat táncos mősor követte, a régebben már falunapi fellépıként szereplı X-Treme Hip-Hop Tánciskola tehetséges fiataljait csodálhattuk. A csapat a Csillag Születik mősorban feltőnt Quantum XXL Tánccsoport egyik tagjával dolgozik együtt évek óta, némely koreográfiájuk is közös projekt. Ez a mősorszám megalapozta Kunhalmi István Zumba Fitness bemutatóját, aki egy kis mozgásra vette rá a nézıket. Utolsó fellépıként Dömötör Balázs mősorát aki a Matyi és a Hegedős egykori hegedőse -, rock and roll showmősort láthattunk. Néhány évnyi szünet után újra tőzijátékban gyönyörködhettünk, majd a szombat estét szabadtéri diszkó zárta. Vasárnap kora reggel a Dongér-csatornánál gyülekeztek a falunapi horgászverseny résztvevıi, közel ötvenen jelentkeztek, és az alábbi eredmények születtek. Férfi kategória 1. Héjjas Péter 8560 gr 2. Héjjas Ferenc 7740 gr 3. Búza Csaba 7430 gr A nıi indulók, Sebık Jánosné, Zsemberiné Varga-Dudás Eszter, HéjjasHegedős Andrea - versenyen kívül horgásztak és cserepes virágot kaptak ajándékul. Herpai Mihály elnök sikeresnek értékelte a színvonalas versenyt, melynek az idıjárás is kedvezett.

5 Baksi Hírmondó augusztus Összességében elmondhatjuk, hogy idén ismét színvonalas programot sikerült összeállítani, kiváló mővészeket elhozni községünkbe. A két nap programjait közel 3000 ember tekintette meg, a környezı településekrıl is sokan látogattak hozzánk. A falunap megszervezéséhez igen sok anyagi támogatást kaptunk, és a rendezvény elıkészítésében, sikeres lebonyolításában sok ember közremőködött. Kihasználva az újság hasábjait a közremőködıknek és támogatóknak Búza Zsolt polgármester ezúton szeretne köszönetet mondani. Köszönet a baksi fellépıknek, az İszirózsa Asszonykórusnak, a Cinege és Prücsök Néptánccsoportnak, a Citerazenekarnak, a Subás zenekarnak, a Baks Baráti Sportegyesületnek és a Baksi Horgászegyesületnek, hogy szereplésükkel, programjukkal színesítették a rendezvényt.. Köszönjük a helyszínek biztosítását és ırzését a Baksi Polgárırség tagjainak: Belovainé Zsiga Irén, Bori Sándor, Hamza István, Huszka Ferenc, Kósa Csaba, Petı Sándor, Szőcs József, Tóth Vilmos; az Ópusztaszeri Polgárırségnek, valamint a Balástyai Polgárırségnek és a Kisteleki Rendırkapitányságnak. Baks Község Önkormányzata ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik a Népi Régiségi Ház berendezéséhez segítséget nyújtottak: Antal Nándorné, Balogh Lajosné, Baloghné Váradi Brigitta, Barna István, Barna Tibor, Cimberné Maszlag Anikó, Csépe István, Dóka Ferencné, Fátyolné Ménesi Ildikó, Fekete Jánosné, Huszkáné Zsemberi Éva, Jenei László, Kanalas István Tibor, Kapornai Istvánné, Kecskeméti József és neje, Keresztúriné Fekete Irén, Korom Ferenc, Kósa Zoltánné (Máté István és családja bognármőhely), Kovács Béla, Kovács János, Kovács Lóránt, Lépné Soós Anita, Ménesi László és családja, Raffael Anita, Somogyiné Utasy Ibolya, Szeged-Csanádi Egyházmegye (Imaház Baks), Tomuszné Fülöp Katalin, Tóth Mariann, Tóthné Kispál Ágnes, Túri István, Utasy Kálmánné, Valkai Gyöngyi Baks Község Önkormányzata köszönetet mond mindazoknak, akik terményeikkel segítették, hogy az ıstermelık házában a bemutató megvalósulhasson: Bitó Istvánné, Búza Antal és neje, id. Búza Antalné, Deák László, Gémes Béla, Herpai Andrea, Kátai-Benedek József, Mihály Ferenc és neje, Molnár Pál, Ormándi András, Sebık Imre, Szvoboda Lajos, Tábith László és neje, Tomuszné Fülöp Katalin, Tóth Vilmos, Túri Mihály, Zsemberi János, Zsemberiné Varga-Dudás Eszter Baks Község Önkormányzata köszönetét fejezi ki mindazoknak, akik anyagi, tárgyi adománnyal illetve munkájukkal segítették a XVII. Baksi Falunapok rendezvénysorozat sikeres lebonyolítását: Ajtai Attila, Ambrus József (Sándorfalva), Apró Ferenc, Antal Sándor, Balogh Józsefné, Balogh Lajosné, Baloghné Váradi Brigitta, Berkó Szilveszterné, Boros János, Buri Tibor, Búza Csaba, Búza Zsolt, Cimber Anikó, Cimber Zsuzsanna, Cimberné Maszlag Anikó, Csépe István, Csurár Mihály, Deák Ferencné, Deák László és neje, Dobos Péter, Dr. Abdul Rahimné (İrangyal Gyógyszertár), Dr. Alaboodi Ali (Kuwaiti Al-Khamis Kft), Dr. Lajkó Norbert, Dr. Orosz Éva, ERFE Bt, Farkas József, Harangozóné Pálnok Orsolya, Herpai Mihály, HUNOR COOP Zrt, Huszka Ferenc, Huszka László, Huszkáné Zsemberi Éva, Juhász Lászlóné, Kapornai Istvánné, Kátai-Benedek József, Kátainé Tábit Éva, Kecskeméti Józsefné, Kecskeméti Szabolcs, Kissné Szilágyi Bernadett, Kócsó Ákos, Konkoly Gyuláné, Kovács Gábor, Kovács János, Mártonné Kecskeméti Szilvia, Ménesi László (Ménesi BT), Mihály Margit, Misztik Mőhely Kft, Molnár Jánosné, Nagyné Balogh Barbara, Onozo Agro Kft, Ormándiné Kócsó Anikó, Ördögh Györgyné, Pál László (Szeged), Papp Ferencné, Somogyi András, Somogyiné Utasy Ibolya, Szász Gábor, Szemerédi Betti, Tábith László és neje, Tóth János, Tóthné Kispál Ágnes, Túri Józsefné, Zsemberi János, a Gondozási Központ dolgozói: Antal Sándorné, Barna Ferencné, Farkas Gézáné, Lantos Ágnes, Lépné Soós Anita, Kolompár Mariann, Kósa Sarolta, Kovács Krisztián, Kósa Sarolta, Sebık Mónika, Tóthné Drabant Ibolya, az óvoda dolgozói: Búzáné Gál Anna, Búzáné Huszka Ildikó, Gyapjas Sándorné, Jaksa Zoltánné, Kecskeméti József, Kövecses Ferencné, Makai Antalné, Pinjung Emilné, Ricza Mihályné, Tomuszné Fülöp Katalin, Tóth Lászlóné, Török Jánosné, az iskola dolgozói: Bárkainé Bánfi Mária, Biczók Mihályné, Bózsó Erzsébet, Hıgyi Ferencné, Jenei László, Klézli Tünde, Kutasi Sándor, Maltesics Ferencné, Pálinkóné Herpai Zsuzsanna, Régi Ágnes, valamint a Polgármesteri Hivatal dolgozói. Külön köszönet a Polgármesteri Hivatal technikai dolgozóinak és közmunkásainak a gyönyörő, tiszta parkért és közterületekért: Bánfi Ferenc Aladár, Fekete Viktor, Bánki Zsolt János, Barna Tibor, Csurár Tibor Kálmán, Fekete Jánosné, Juhász János, Kanalas György Zsolt, Kanalas István Tibor, Kanalas Mihály, Kanalas Zsolt, Kispál Róbert, Kolompár Sándorné, Kovács Lóránt, Kovács Mária, Raffael Anital, Rostás Attila, Rostás Csaba Ferenc, Rostás Illés, Rostás Illésné, Rostás Istvánné, Valkai Gyöngyi. A Baksi Horgászegyesület ezúton értesíti az érdeklődőket, szeptember 23-án kerül megrendezésre az Atkai Horgászverseny. A jelentkezési feltételekről és versenykiírásról következő számunkban tájékoztatjuk a tisztelt sporttársakat. Herpai Mihály elnök

6 Baksi Hírmondó augusztus

7 Baksi Hírmondó augusztus Tanévnyitó szentmise lesz a Jézus Szíve Római Katolikus Templomban 2012.szeptember 2-án, 9 órai kezdettel. Tankönyvárusítás időpontja: augusztus 27. hétfő 9 órától 18 óráig augusztus 28. kedd 13 órától 18 óráig Várható tankönyvárak (angol tankönyvvel együtt): 1.osztály: Ft 2.osztály: Ft 3.osztály: Ft 4.osztály: Ft 5.osztály: Ft 6.osztály: Ft 7.osztály Ft 8.osztály: Ft Azok a családok, ahol a gyermek jogosult az ingyenes tankönyvre, még a tankönyvárusítás előtt szíveskedjenek a jogosultságot igazoló dokumentációt bemutatni az iskola gazdasági irodáján (gyermekvédelmi határozat, orvosi igazolás a tartós betegségről, sajátos nevelési igényt igazoló szakértői vélemény, 3 vagy több gyermekes igazolást csak az Államkincstár által kiállított hatósági igazolás formájában, vagy folyószámla kivonat bemutatásával tudjuk elfogadni). Augusztus havi ebédfizetés az óvodásoknak: 2012.augusztus 21-én kedden, 8 órától 12 óráig az iskola gazdasági irodáján. Somogyiné Utasy Ibolya igazgató A Gyermekjóléti és Családsegítő Szolgálat hírei Szolgálatunk részt vett az idei XVII. Baksi Falunapok rendezvényein. A Baksiak Utcájában rajzkiállítást szerveztünk. Köszönetet mondunk Peller Dalma Ibolyának, Peller Letíciának, Lantos Dávidnak, Balogh Sárának, Kovács Amandának, Lingurár Zoltánnak és Kanalas Krisztiánnak az elkészített rajzokért. Szolgálatunk örömmel kérte fel Túri Istvánt is Flatland - BMX bemutatóra, aki az országos versenyek után 2013-ban világversenyre készül majd. Kívánunk neki ezúton is sok sikert! Lantos Ágnes és Lépné Soós Anita családgondozók KÖVETKEZŐ SZÁM LAPZÁRTA: AUGUSZTUS 31. PÉNTEK Ezúton értesítem tisztelt tagjainkat akik még nem fizették be a évi tagdíjat -, hogy még rendezhetik szeptember végéig. Augusztus 28-án Mórahalmon nyílt fürdő nap lesz, melyre tagjaink érvényes tagsági igazolvánnyal léphetnek be. Bárki jöhet velünk, de csak belépő megvásárlásával léphet a fürdő területére. Várom a jelentkezéseket! Szeptember 15-én Balatonfűzfőre utazunk a Fogyatékkal Élők Országos Fesztiváljára. Várjuk az érdeklődőket, akik szeretnének eljönni velünk. Az éves beszámoló és évzáró gyűlésünk december 1-jén 16 órakor a Faluházban kerül megrendezésre. Szeretném megköszönni minden csoporttagunknak és a Nyugdíjas klub tagoknak, akik kézimunkájukat kiállították a falunapi rendezvényünkön a Baksiak Utcájában: Ifj Juhász László (hímzések), Szász Sándorné (Macuka néni), Antal Mihályné (Rozika néni), Túri Józsefné (Marika néni), Papp Ferencné (Veronka), Sebők Jánosné (Emike), Szabó Mihályné (Ilonka) és a Nyugdíjas klub. Továbbá szeretném megköszönni azoknak, akik azt a sok finom pogácsát sütötték szintén a falunapra: Mihály Ferencné (ERFE BT), Juhász Lászlóné, Ördög Györgyné, Túri Józsefné, Papp Ferencné, Berkó Szilveszterné, és nem utolsó sorban köszönöm az Őszirózsa Asszonykórus minden tagjának lelkiismeretes munkáját azért, hogy a falunapon ilyen sok dalt, nótát adtak elő: Tóth Istvánné, Biczók Imréné, Péntek Imréné, Antal MIhályné, Papp Ferencné, Sebők Jánosné, Dóka Ferencné, Elekes Istvánné, Gémes Imola, Mihály Józsefné. Mindenkinek köszönöm, hogy idős koruk, betegségük ellenére is segítettek. Mindenkinek nagyon jó egészséget és erőt kívánok a vezetőség nevében is: Kecskeméti Józsefné csoportvezető

8 Baksi Hírmondó augusztus július 27-én falunap alkalmából Baksiak Utcája néven állítottak ki faházakat, ahol a Gondozási Központ is helyet kapott. Idős ellátottjainktól nagyon sok szép antik tárgyat kaptunk, ők lelkesen és nagyon szívesen segítettek. Olyan családi és régi tárgyak ezek, amelyek a szívükhöz nőttek, emlékek fűződnek hozzájuk és melyekhez nagyon ragaszkodnak. A kiállításunk nagyon tetszett az odalátogatóknak. Köszönet mondunk: Boldog Jánosnénak és Mihály Margitnak a falunapra sütött hagyományos népi kenyerekért és cipóért, ellátottjainknak az elkészített házi tésztákért és Paragi Zsanettnek a díszítésben vállalt segítségéért. Külön megköszönjük a régmúlt tárgyak felajánlását: Mihály Józsefnének, Boldog Jánosnénak, Mihály Margitnak, Kósa Nándornénak, Kulik Ferencnének, Nagy Ferencnének, Szatmári Szabinának, Paragi Zsanettnek és Szommer Zoltánnak Kovács Krisztián intézményvezetı A Baks Községi Nemzetiségi Cigány Önkormányzat az Autonómia Alapítvány Zöld út a továbbtanuláshoz címő pályázatból, forintot. által kisadományi programból nyert Tisztelt Baksi lakosok, kedves osztályos Tanulók és Tisztelt Szülık! augusztus 31. napján délután 14:00 órakor lesz a projekt megnyitója a helyi általános iskola udvarán, amelyre szeretettel várunk minden kedves diákot és szüleiket. Projekt bemutatása: Az általános iskolás gyerekeknek segítséget nyújtunk a projekt segítségével. Az os tanulókat megismertetjük a környékbeli szakközépiskolákkal és üzemekkel. Ezzel a projekttel a célunk az, hogy segítséget nyújtsunk a gyerekeknek és szüleiknek abban, hogy el tudják dönteni hova és merre induljanak tovább, az általános iskola befejezése után. Dimovics Antal CNÖ elnöke

9 Baksi Hírmondó augusztus Abból az alkalomból készítettünk riportot Papp Gergellyel, a szegedi Gábor Dénes iskola végzős tanulójával, hogy a Magyar Innovációs Szövetség által szervezett 21. Ifjúsági Tudományos és Innovációs Tehetségkutató Verseny húszéves történetében idén első alkalommal kiosztott fődíjat nyerte meg. A verseny célja az volt, hogy a pályázók olyan termékkel vagy találmánnyal álljanak elő, ami újdonság és emellett piacképes is. ezen kritériumoknak Gergely hangszórója tökéletesen megfelelt. - Beszélj egy kicsit a találmányodról, mi is ez? - A találmányom egy rezonanciálistölcsérű neodym hangszóró, aminek a neve még nem árul el sokat. Ez egy olyan új műszaki megoldással kifejlesztett hangszóró, amely nem a hagyományos hangszóróelv alapján működik. Különleges megoldással, egyedi kialakítású mágnes-kört építettem, melyben két külön álló lengőtekercs foglal helyet és légréses indukciója jóval nagyobb, mint a szokásos hangszóróké. A hangminőség egyértelműen felülmúlja a legjobb hangszórókét. - Megkeresett-e már valamilyen cég a találmánnyal kapcsolatban? - Igen, külföldi cégek kerestek fel, a szerkezetnek komoly jövője van. Még nem tudom eldönteni, mi lesz ennek a hangszórónak a sorsa, de természetesen szabadalmaztatni szeretném. - Mik a terveid a jövőre vonatkozóan? - Idén végeztem a Szegedi Műszaki és Környezetvédelmi Középiskola és Szakképző Iskola Gábor Dénes Tagintézményében, ahol szeretnék ötöd- és hatodévre maradni. Ezután valamelyik főiskolán vagy egyetemen folytatom a tanulmányaimat. Több felvételi lehetőséget is kaptam különböző felsőoktatási intézményektől, külföldről is. Papp Gergely édesapja segítségével közel öt éve kezdett autós hangtechnikával foglalkozni. A megszerzett elméleti és gyakorlati tapasztalat következtében ismerősei vele javíttatták hangszóróikat. Elektronikai technikusnak készül, az akusztika tudománya érdekli leginkább. Elmondása szerint nem szeretne feltétlenül a hangszórókkal foglalkozni, mint elméleti fizikus. Szeptember 21. és 26. között rendezik meg Pozsonyban az Európai Unió Fiatal Tudósok Versenyét, ahol az innovációs tehetségkutató versenyen elért eredmények alapján az első három helyezett képviseli hazánkat. A versenyen 35 ország fiatal tudósai vesznek majd részt. Gratulálunk a nagyszerű eredményhez és a pozsonyi versenyhez sok sikert kívánunk!

10 Baksi Hírmondó augusztus Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk szüleink ONOZO AGRO Kft MŰTRÁGYA, NÖVÉNYVÉDŐ SZER, AGROFÓLIA KIS- és NAGYKERESKEDELEM Kedves Vásárlóink! A évi LXXXV környezetvédelmi termékdíjról szóló törvény végrehajtási rendelete lehetőséget ad arra (Partium 70 Zrt. megbízásából Onozo Agro Kft), ha a termelő a vásárolt fóliát, fátyolfóliát nem csomagolás előállítására használja fel, úgy a 42 Ft+áfa/kg termékdíjat egy nyilatkozat kitöltésével a vásárlás alkalmával nem kell megfizetni! Érdeklődjön a részletekről üzleteinkben! Baks IPARCIKK BOLT Fő út / Kistelek AGRODISZKONT Kossuth u / Balástya KERTÉSZETI BOLT Orchidea Szálloda mellett 62/ Üllés GAZDABOLT Felszabadulás u / Süli Mihály halálának 15. és Süli Mihályné halálának 3. évfordulóján. "Örökké félni és remélni Fájó szívvel a csillagokra nézni Tágra nyílt szemekkel hinni Hogy újra itt lesz, fogjuk érezni. De remény és igazság messze áll egymástól, Aki nincs többé nem jön,hiába várjuk. Bármennyire bízunk, hogy itt lesz újra velünk. De már soha többet nem fogja meg a kezünk. Búcsúzni kell hát tiszta érző szívvel, S elhinni, hogy van élet, ha nincs a földön itt lent. Valahol a felhők fölött van egy másik világ, Ahol minden szép és nem szenved senki már!" Gyászoló lányai, unokái, dédunokái Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy drága édesanyánk Szemerédi Istvánné Gémesi Mária életének 65. évében itt hagyott bennünket. Tiéd a csönd, a nyugalom, miénk a könny, a fájdalom Baksi Hírmondó: Megjelenik havonta Kiadja: Baks Község Önkormányzata Engedélyszám: 2.9/1270-1/2006 Felelős szerkesztő: Dr. Lajkó Norbert jegyző Szerkesztő: Szemerédi Istvánné Szerkesztőség címe: 6768 Baks, Fő u. 92. Telefon: (30) szedika@fre .hu Sokszorosítás: TISZAPRESS Nyomda Készült: 800 példányban HU ISSN (Nyomtatott)/(Print) HU ISSN (Online)

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján -

Kimutatás Nyírvasvári Község Önkormányzata által tűzifa juttatásban részesítettekről - 1/2013.(I.10.) önkormányzati határozat alapján - 1. 5-2/2013 Terdik Ferenc Kossuth 2. 1 m3 2. 5-4/2013 Nagy Ferencné Kossuth 17. 1 m3 3. 5-5/2013 Cseh Gyula Kossuth 20. 1 m3 4. 5-6/2013 Lukács György Kossuth 38. 1 m3 5. 5-7/2013 Deák László Kossuth 49/b.

Részletesebben

hrsz a terven NAGY LÁSZLÓ MESTER U /1 SZILÁGYI JÓZSEF MESTER U /2 DANKÓ LÁSZLÓ MESTER U MÁTÉ ISTVÁNNÉ MESTER U /1

hrsz a terven NAGY LÁSZLÓ MESTER U /1 SZILÁGYI JÓZSEF MESTER U /2 DANKÓ LÁSZLÓ MESTER U MÁTÉ ISTVÁNNÉ MESTER U /1 név cím hrsz a terven NAGY LÁSZLÓ MESTER U 35 17015/1 SZILÁGYI JÓZSEF MESTER U 33 17015/2 DANKÓ LÁSZLÓ MESTER U 27 17018 MÁTÉ ISTVÁNNÉ MESTER U 9 17019/1 GEDEI GYULA GYÖRGY MESTER U 11 17019/2 GEDEI ANIKÓ

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam DIÁKVILÁG Kedves Olvasók! Az áprilisi iskolai eredményekről szeretnék Önöknek beszámolni. A matematika helyi verseny eredménye a következő: 2. évfolyam 1. Vigh-Molnár Rudolf felk. nev: Laskovicsné Ágoston

Részletesebben

!"#$ ,"-*"$"$ "-%!$)"%""-%*(. / -&0& 1 -*" ,#*"5,#! 1 A! $ "" $ & B! "" $ '(" $ " " A!% E % D2"% D D

!#$ ,-*$$ -%!$)%-%*(. / -&0& 1 -* ,#*5,#! 1 A! $  $ & B!  $ '( $   A!% E % D2% D D $ % $ & & '(& )'(' +,-./01 ) & 20(3 % & 4( 3 5 $ & 6 7 % )& (%83% 2 ) 5 98..'1 : & % $ $% $ $& 7 % % ; & & % $ ) &<

Részletesebben

A választók névjegyzéke

A választók névjegyzéke A választók névjegyzéke 1. Czikhardt Gyula 41. Fekete Lídia 81. Tarcsi Béla 2. Egyházy Béla 42. Csizmadia Zoltán 82. Tarcsi Béláné 3. Egyházy Sarolta 43. Ifj. Csizmadia Zoltán 83. Kovács Gáspárné 4. Ifj.

Részletesebben

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: , fax: ,

KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: , fax: , KŐRÖSHEGY KÖZSÉG Ö N K O R M Á N Y Z AT HUMÁN BIZOTTSÁGA 8617 Kőröshegy, Petőfi S. u. 71. Tel.: 340-011, fax: 540-044, E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2016. október 24-i ülésére Tárgy: JELENTÉS

Részletesebben

A DALLAMOK RENDJE a MNT I. kötete alapján

A DALLAMOK RENDJE a MNT I. kötete alapján A DALLAMOK RENDJE a MNT I. kötete alapján II. A dallam magva s l s m A. 1. a) Csön-csön, gyűrű 677, 677* b) Csipi-csóka 32, 33 a) b) 2. b) Érik a meggyfa 535 f) Egyéb 555 3. a) Fehér liliomszál 540, 541

Részletesebben

2016. június június 6.

2016. június június 6. 2016. június 1. 2016. június 6. GYŐRI ÉDES TERMÉKCSOMAG: Szalainé Koczó Erzsébet Juhász Edit (feldolgozás alatt) SZŐLLŐSI ISTVÁNNÉ Zoltán Oláh Czanik Beáta Szabó Veronika A Györgyné Barati Istvánné Botos

Részletesebben

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Zsámbékfutás Félmaraton km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 35 év alatti 1 593 FARKAS Pál 1985 01:30:31.8 01:30:27.8 1 1 4:16 min/km +00:00:00.0 2 699 PINTÉR András 1996 01:33:36.5 01:33:33.8 3 3 4:24 min/km +00:03:05.9 3 609 HERCZEG Zoltán 1986 01:33:41.8

Részletesebben

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés

Tanuló neve azonosító felvételi sorrend Megjegyzés Élelmiszer- és vegyiáru eladó Tervezett létszám: 12 fő Süveges Attila 10. B 1 felvéve Földvári Beáta 10. B 2 felvéve Vadász Brigitta 10. B 3 felvéve Kun Ibolya 10. B 4 felvéve Baktai Vivien 10. B 5 felvéve

Részletesebben

1. TEVK 1. számú szavazókör (Művelődési és Ifjúsági Központ, Deák F. u. 6.)

1. TEVK 1. számú szavazókör (Művelődési és Ifjúsági Központ, Deák F. u. 6.) A 2010. október 3. napjára kitűzött helyi önkormányzati képviselők és polgármesterek általános választásán Kisújszállás városban működő szavazatszámláló bizottságok választott tagjai, póttagjai 1. TEVK

Részletesebben

A tavaszi szünet március 28-április 2-ig tart. A szünet elıtti utolsó tanítási nap március 27., a szünet utáni elsı tanítási nap április 3.

A tavaszi szünet március 28-április 2-ig tart. A szünet elıtti utolsó tanítási nap március 27., a szünet utáni elsı tanítási nap április 3. VIII. évfolyam 2. szám 2013. március A közmeghallgatás és a testületi ülés anyagának nagy terjedelmére tekintettel külön kiadványban fogjuk tájékoztatni a lakosságot az ott elhangzott információkról. Balázsolás

Részletesebben

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008.

HORVÁTH MIHÁLY EMLÉKVERSENY 2008. 2.Ternai 2.Zelei 3.Katona 1.Sebesi 1.Makai Melitta Anikó Marianna 6Dr.Pálfi 6Lőrincz Edit Tiborné Városi Kiss Bálint Általános Református Iskola Kunszentmárton 2.Füzi Balázs Viktória Hajnalka 6Szemerédi

Részletesebben

Virágos Dunaújvárosért eredmények

Virágos Dunaújvárosért eredmények A Gazdasági és Területfejlesztési Bizottság és a Városüzemeltetési, Környezetvédelmi és Turisztikai Bizottság egyetértésével Városunk Települési Környezetvédelmi Programja feladatainak és célkit?zéseinek

Részletesebben

Eged Futás és Érsekkert Körök 2018

Eged Futás és Érsekkert Körök 2018 Eged abszolút férfi 1 14 TÓTH Norbert 00:55:21 00:00:00 00:55:21 2 21 SZABÓ Dávid 00:55:53 00:00:32 00:55:51 3 23 NÉMETH Csaba 00:59:25 00:04:04 00:59:24 4 66 KORMOS Krisztián 01:02:58 00:07:37 01:02:55

Részletesebben

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838

Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 Salgótarján Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala 3100 Salgótarján, Múzeum tér 1. Kp. tel.: 417-255, 522-900 Kp. fax: 310-838 www.salgotarjan.hu jegyzo@salgotarjan.hu VEZETŐK Dóra Ottó polgármester

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Férfi 20 év alatt 1 1102 BOROS Ádám 2004 01:14:33 7 7 12:25 min/km +00:00:00 2 1064 RÁCZ Balázs 1997 01:18:10 11 10 13:01 min/km +00:03:37 3 352 SZABÓ Dávid 1999 01:18:43 12 11 13:06 min/km +00:04:08 4

Részletesebben

53. OPTTTT-Budapest Eredmények

53. OPTTTT-Budapest Eredmények A2 (turista) kategória Helyezés Csapat Csapattagok ep.hiba idő hiba elmélet hiba Összesen 1. MTDSC6 Mánik Ágnes; Varga Tibor 50 20 38 108 2. MTDSC 2 Lukács László; Lukácsné Nagy Zsuzsanna; Lukács Henrietta

Részletesebben

EREDMÉNYLAP ***TELJES*** Turul Koppány Íjászai HE, Hunvér Kft.

EREDMÉNYLAP ***TELJES*** Turul Koppány Íjászai HE, Hunvér Kft. Korosztály: 0-10 1. 58 HORVÁTH ANNA KHTK-FÉNYPÁRDUCOK 372 pont 59 % 2. 107 HORVÁTH KATICA TURUL KOPPÁNY 284 pont 45 % Korosztály: 10-14 1. 83 STEITZ ADELINA TURUL KOPPÁNY 375 pont 59 % 1. 39 FARKAS SZABOLCS

Részletesebben

Hatósági szerződés Ft év

Hatósági szerződés Ft év Szerződés tárgya Szerződés típusa Szerződés értéke Szerződéskötés dátuma Szerződés hatálya Partner / Szerződő fél Hatósági szerződés 2.211.375 Ft 2013.11.28 3 év Aradi Ágnes Hatósági szerződés 2.099.901

Részletesebben

Hatvan félmaraton Km abszolút eredmények

Hatvan félmaraton Km abszolút eredmények 21 Km abszolút eredmények Hely NemHely Rsz Név 5km 10km 15km Cél Diff. # 1 1 122 Szirmai Zoltán 19:22 40:32 1:02:21 1:24:41 n.a. 2 2 141 Csuka Balázs 21:21 44:21 1:06:52 1:29:34 04:53 3 1 136 Zólyomi Kinga

Részletesebben

Hajdúhadház Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Cafeteria juttatás szabályzata 2012. évben

Hajdúhadház Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Cafeteria juttatás szabályzata 2012. évben Hajdúhadház Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala Cafeteria juttatás szabályzata 2012. évben Hajdúhadház Városi Önkormányzat jegyzője a Hajdúhadház Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatal munkavállalóit

Részletesebben

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista

Hunfoglalás - Kékes-Vertikál, Kékestető 1 kör - 6 km nemenkénti és kategóriánkénti eredménylista Profi 1 1087 VARGA Zoltán Csaba 1972 00:55:25 1 1 9:14 min/km +00:00:00 1 1009 BITA Árpád 1985 00:56:34 2 2 9:25 min/km +00:01:08 1 1063 PICHLER Tamás 1988 01:05:55 3 3 10:58 min/km +00:10:27 3 352 SZABÓ

Részletesebben

Dél-Alföld.xls. 1. oldal, összesen: :00

Dél-Alföld.xls. 1. oldal, összesen: :00 Szum Irodalom, nyelv és helymatematika és fizika Számítástechnika Történelem Összesen Elérhető: 100 100 100 75 Elért maximum: 75 74 100 68 Bejutási határ: 60 35 69 54 Beküldési határ: 55 55 55 41 Beküldött

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének január 29. napján megtartott soros, nyilvános testületi üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének január 29. napján megtartott soros, nyilvános testületi üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2014. január 29. napján megtartott soros, nyilvános testületi üléséről. Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita Kecskeméti

Részletesebben

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 "Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZBR-NY/14 Homlokzati Nyílászárócsere Alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.03.31. 1 NYZCS/14/12289497 SIMON GYULA 4 357,00 520 000 520 000 2 NYZCS/14/12290655 CZUBOR SÁNDORNÉ 3 101,00 450 000 450 000 3 NYZCS/14/12289468 KINCSES GÁBOR FERENC 2 520,00 520 000 520 000

Részletesebben

A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó

A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó A körülmények és a környezet hatnak ránk, de magunkért csakis mi vagyunk felelősek. (Paulo Coelho) Ballagási meghívó 2007 2012 A MÁTÉSZALKAI SZAKKÉPZŐ ISKOLA ÉS KOLLÉGIUM végzős diákjai 2012. május 4-én

Részletesebben

Medgyesbodzás, Gábortelep telefonkönyv

Medgyesbodzás, Gábortelep telefonkönyv , Gábortelep telefonkönyv ÁFÉSZ, Medgyesegyháza és Bánkút Mini ABC 5663 Széchenyi utca 39-68 425480 ÁFÉSZ, Medgyesegyháza és Bánkút Vegyesbolt 5664 Gábortelep, Vasút utca 44-68 425482 Annus Imréné 5664

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. március 19. napján megtartott rendkívüli nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. március 19. napján megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. március 19. napján megtartott rendkívüli nyilvános üléséről Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita képviselő,

Részletesebben

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK

AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK AKIKRE BÜSZKÉK VAGYUNK 2009/2010 ALSÓ TAGOZAT Móricz verses mesemondó verseny, helyi Felkészítő tanár Virág Zsuzsa 3. b 1. helyezett Kissné Berencsi M. Póti Mariann 4. b 1. helyezett Szikszainé H. A. Horváth

Részletesebben

INGATLAN ADÁS-VÉTELI ÉS BÉRLETI SZERZŐDÉSEK - 5 MILLIÓ FT FELETTI SZERZŐDÉSEK IKV ZRT

INGATLAN ADÁS-VÉTELI ÉS BÉRLETI SZERZŐDÉSEK - 5 MILLIÓ FT FELETTI SZERZŐDÉSEK IKV ZRT tárgya t kötő felek Szeged, Csongor tér 9. hrsz.: 15453/9 2016.09.26. vevő: Szeged-Csanádi Egyházmegye Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgálat 1/1 arányban 16 000 000 Ft Szeged, Széchenyi tér 2/A - fszt.

Részletesebben

7Km összetett eredmény:

7Km összetett eredmény: 7Km összetett eredmény: Helyezés Rajtszám Név: Idő eredmény: Tempó: Nem: 1 296 Zvekan zsombor 0:28:21 04:03 Férfi 2 166 Vörös Attila 0:28:51 04:07 Férfi 3 401 Kárpi Róbert 0:28:54 04:08 Férfi 4 664 Csorba

Részletesebben

N y i l v á n t a r t á s az önkormányzat kitüntetettjeiről évtől

N y i l v á n t a r t á s az önkormányzat kitüntetettjeiről évtől N y i l v á n t a r t á s az önkormányzat kitüntetettjeiről 1994. évtől N é v Időpont Jellege Hargitai Mihály 1994. április 6. posztumusz Proksza Pálné 1994. április 6. ért Lázár András 1994. április 6.

Részletesebben

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nevében a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. által 2015. július hóban kötött szállítói szerződések

A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nevében a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. által 2015. július hóban kötött szállítói szerződések A Budapest Főváros XIII. Kerületi Önkormányzat nevében a XIII. Kerületi Közszolgáltató Zrt. által 2015. július hóban kötött szállítói szerződések Szállító megnevezése típusa tárgya értéke Airplay Kft.

Részletesebben

Virágos Dunaújvárosért eredmények

Virágos Dunaújvárosért eredmények Virágos Dunaújvárosért 2015 - eredmények A Városüzemeltetési, Környezetvédelmi és Turisztikai Bizottság egyetértésével Városunk Települési Környezetvédelmi Programja feladatainak és célkit?zéseinek megvalósítása

Részletesebben

LİRINTE A HOFFMANN CSALÁD

LİRINTE A HOFFMANN CSALÁD A HOFFMANN CSALÁD HÁTSÓ SORBAN ÁLLNAK: JÁNOS (szül: 1935), ROZÁLIA (1931), MÁRIA (1926), ILONA (1923), LAJOS (1929) KÖZÉPEN: HOFFMANN LAJOSNÉ- MÁRTON MÁRIA (1898), ELİTTE A GYEREKEK: IRÉN (1938), ERZSÉBET

Részletesebben

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. matematika, kémia, informatika szakos tanár

Intézményvezető. Dessewffyné Szabó Erzsébet. magyar, orosz szakos tanár. Intézményvezető-helyettesek. matematika, kémia, informatika szakos tanár Intézményvezető Dessewffyné Szabó Erzsébet magyar, orosz szakos tanár Intézményvezető-helyettesek Fodorné Balla Mária alsós tanító Horváthné Farkas Ildikó matematika, kémia, informatika szakos tanár Alsós

Részletesebben

Humán Szolgáltatások Igazgatósága (levelezési cím: 1211 Budapest, Kiss János altb. u. 54.) Bejárat: Táncsics M. u. 69.

Humán Szolgáltatások Igazgatósága (levelezési cím: 1211 Budapest, Kiss János altb. u. 54.) Bejárat: Táncsics M. u. 69. Humán Szolgáltatások Igazgatósága (levelezési cím: 1211 Budapest, Kiss János altb. u. 54.) Bejárat: Táncsics M. u. 69. Intézményvezető: Fatérné Rothbart Mária fater.maria@hszi21.hu Intézményvezető-helyettes:

Részletesebben

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából

A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából A Szülőföldünk, Nádudvar Öröksége és Jövője Alapítvány köszönti Vendégeit alapításának 14. évfordulója alkalmából Tájékoztató az Alapítvány elmúlt éves munkájáról 2012. novemberében a 13. születésnap alkalmából

Részletesebben

a évi Franciska Bál sikeréhez.

a évi Franciska Bál sikeréhez. Köszönjük minden kedves támogatónknak, hogy hozzájárultak a 2011. évi Franciska Bál sikeréhez. Csurgay Franciska Általános Iskola Tantestülete, Szülői Munkaközösség, Táborfalvi Diákévek Alapítvány, Pengetár

Részletesebben

Virágos Dunaújvárosért 2013

Virágos Dunaújvárosért 2013 Virágos Dunaújvárosért 2013 Virágos Dunaújvárosért 2013 A Gazdasági és Területfejlesztési Bizottság egyetértésével Városunk Települési Környezetvédelmi Programja feladatainak és célkit?zéseinek megvalósítása

Részletesebben

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.05.21. adatai 1 KZCS/14/12193369 PAIS-HORVÁTH SZILVIA 631 380 17 210,00 631 380 2 KZCS/14/12193377 ÁBRAHÁM LÁSZLÓ 422 420 14 500,00 422 420 3 KZCS/14/12193299 KEMÉNYNÉ NAGY ERIKA 493 326 9

Részletesebben

Eredménylista. Megye: Hargita 1. osztály Körzet: Gyergyószentmiklós és környéke. Sorszám

Eredménylista. Megye: Hargita 1. osztály Körzet: Gyergyószentmiklós és környéke. Sorszám Eredménylista Megye: Hargita 1. osztály Tanuló neve Felkészítő neve neve Település Elért 1. NAGY GY FERENC EDIT GYERGYÓREMETE 148 NIKOLETTA 2. ROMÁN MÁTÉ FERENC EDIT GYERGYÓREMETE 147 3. LACZKÓ VIOLA PAPP

Részletesebben

Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2011-2012-es tanévre

Pesterzsébeti Ifjúsági és Gyermekönkormányzat munkaterve a 2011-2012-es tanévre ADY ENDRE ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS PESTERZSÉBETI PEDAGÓGIAI INTÉZET 1204 Budapest, Ady Endre u. 98. Tel/fax: 284-01-38; Tel.: 421-07-71 Email: pepe20@pepint.sulinet.hu Honlap: www.pepint.hu Pesterzsébeti Ifjúsági

Részletesebben

Nyilvántartás Monostorapáti Települési Önkormányzat területén szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkező szálláshelyekről

Nyilvántartás Monostorapáti Települési Önkormányzat területén szálláshely-üzemeltetési engedéllyel rendelkező szálláshelyekről Nyilvántartás Települési Önkormányzat területén -üzemeltetési engedéllyel rendelkező ekről A üzemeltetési engedély száma A -üzemeltetési engedély Kiadás dátuma Területi és időbeli korlátai A szolgáltató

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5.

MEGHÍVÓ. Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. MEGHÍVÓ Dunavarsányi Napok 2011. június 2-5. 2011. június 2. csütörtök 18.00 óra A Dunavarsányi Napok rendezvénysorozat nyitóünnepsége, az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény Év végi Hangversenye

Részletesebben

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. március 14-i rendkívüli ülésén a következő határozatot hozta:

Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2014. március 14-i rendkívüli ülésén a következő határozatot hozta: Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi G. u. 39. Tel.: (88) 592 660 Fax: (88) 592-676 e-mail: varpalota@varpalota.hu Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete

Részletesebben

2018. április június 30. Terem: C ép. fszt. 2. Csoportkód: 26/2018/M Időpont: hétfő szerda 13:00 17:00 Tankönyv: Law Enforcement English 1

2018. április június 30. Terem: C ép. fszt. 2. Csoportkód: 26/2018/M Időpont: hétfő szerda 13:00 17:00 Tankönyv: Law Enforcement English 1 Kedves Hallgatóink! Az alábbi táblázatokban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy mindannyian az első tanítási napon a megadott időpontban, a megadott teremben jelenjetek meg. Az első napra hozzatok

Részletesebben

Pedagógiai Szakszolgálatok Hete április PROGRAMFÜZET PROGRAMFÜZET

Pedagógiai Szakszolgálatok Hete április PROGRAMFÜZET PROGRAMFÜZET BÁCS-KISKUN MEGYEI PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLAT Pedagógiai Szakszolgálatok Hete 2019. április 8-12. PROGRAMFÜZET PROGRAMFÜZET Tisztelt Intézményvezetők! Tisztelt Kollégák! Tisztelt Szülők! 2019. 2019. április

Részletesebben

Kategória ói. Név Egyesület végeredmény. Dél Alföld Régió Történelmi Bajnokság 3. forduló Hetényegyháza, 2015. 07.18. helyez

Kategória ói. Név Egyesület végeredmény. Dél Alföld Régió Történelmi Bajnokság 3. forduló Hetényegyháza, 2015. 07.18. helyez Dél Alföld Régió Történelmi Bajnokság 3. forduló Hetényegyháza, 2015. 07.18. Rendező: HetényegyháziÍjász és Szabadidősport helyez Kt Kategória ói Név Egyesület végeredmény é és Longbow íj, 30 50 éves korosztály,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Fátyolné Ménesi Ildikó képviselő. Lépné Soós Anita képviselő Mihályné Tóth Margit képviselő. Dr. Lajkó Norbert jegyző

Jegyzőkönyv. Fátyolné Ménesi Ildikó képviselő. Lépné Soós Anita képviselő Mihályné Tóth Margit képviselő. Dr. Lajkó Norbert jegyző Jegyzőkönyv Készült: Baks Község Önkormányzat Képviselő testületének 2011. április 29. napján megtartott rendkívüli üléséről Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Boros János képviselő Fátyolné Ménesi

Részletesebben

KLEBELSBERG ITÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT MINDSZENTI ÁLTALÁNOS ISKOLA OM.:

KLEBELSBERG ITÉZMÉNYFENNTARTÓ KÖZPONT MINDSZENTI ÁLTALÁNOS ISKOLA OM.: Tanulói Névsor 1/c osztály osztályfőnök: Csernák Lajosné 1. Ajtai Rajmund Bendegúz 2. Ambrus Lajos Máté 3. Boldizsár Jázmin 4. Boldizsár Sándor Rómeó 5. Dombi Sándor Ferenc 6. Farkas Krisztián 7. Gyapjas

Részletesebben

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS

RENDEZVÉNYNAPTÁR 2014. DECS Hónap Február Rendezvény megnevezése 08. Katolikus bál 15. KISZE báb égetés Alapítványi Ház Rendezvény helyszíne Információ kérhető Telefonszám Alapítvány 20/283-2013 15. Ovis farsang 22. Zenés farsangi

Részletesebben

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének

Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének Tiszaszentmárton község Önkormányzat Képviselı Testületének Településüzemeltetési és Összeférhetetlenséget Vizsgáló Bizottsági ülésének a) jegyzıkönyve b) határozata : 2/2015 Napirendi pontok: 1. A 2015.

Részletesebben

KRÓNIKA. Nyékládháza Város Önkormányzatának Hivatalos Információs Lapj. XXII. évfolyam 2013. május

KRÓNIKA. Nyékládháza Város Önkormányzatának Hivatalos Információs Lapj. XXII. évfolyam 2013. május Nyékládházi XXII. évfolyam 2013. május KRÓNIKA Nyékládháza Város Önkormányzatának Hivatalos Információs Lapj Május első vasárnapja Anyák Napja, a hónap utolsó vasárnapja pedig Gyermeknap. Gyermek és anya

Részletesebben

2006/2007 ORSZÁGOS. verseny helyezettek felkészítő. I. hely: Kotyinszki Nikolett 5.b. I. hely: Stojka Barbara 7.a

2006/2007 ORSZÁGOS. verseny helyezettek felkészítő. I. hely: Kotyinszki Nikolett 5.b. I. hely: Stojka Barbara 7.a Versenyeredmények 2006/2007 ORSZÁGOS helyezettek felkészítő "VI. Kele Napja" Fekete István Általános Iskolák Országos Találkozója I. hely: Kotyinszki Nikolett 5.b Irodalmi pályázat II. hely: Turányi Csilla

Részletesebben

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu

8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu 8181 Berhida, Kossuth u. 18. 06/88/455-400 email: kulturhaz@berhida.hu Tisztelt Képviselő-testület! Idén 21. alkalommal rendezzük meg a Városnapokat szeptember 13. és 15. között, ahol a legkülönfélébb

Részletesebben

A Gubicza család találkozói, eseményei

A Gubicza család találkozói, eseményei A Gubicza család találkozói, eseményei GUBICZA CSALÁDOK ESEMÉNYEI 2006 évben I. Gubicza találkozó Bakonyszentlászló, 2006. augusztus 19. Szervező: Gubicza Ilona 2007 évben Családtörténeti kutatás, nemzetközi

Részletesebben

2011-ben a park területén végzett munka (bozótírtás, kapálás, gyomlálás, levélszüret, tüzelés, kerítésjavítás stb.) ledolgozott.

2011-ben a park területén végzett munka (bozótírtás, kapálás, gyomlálás, levélszüret, tüzelés, kerítésjavítás stb.) ledolgozott. kerítésjavítás 1 Bába János 8.50 Bába János 0.00 8.50 2 Bába Jánosné 6.50 Bába Jánosné 0.00 6.50 Bagladi Sándor 0.00 1 Bagladi Sándor 10.00 10.00 3 Bajusz Balázs 4.50 Bajusz Balázs 0.00 4.50 4 Bajusz Bence

Részletesebben

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT

NEM NYERTES PÁLYÁZÓK febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT NEM NYERTES PÁLYÁZÓK 2016. febrár 8. és február 22. között kiírt KÖLTSÉGELVŰ LAKÁSPÁLYÁZAT Ssz. Név 1. Bakos Zoltán 2. Bakos Zoltán 3. Bakos Zoltán 4. Bakos Zoltán 5. Balog Csaba 6. Balog Csaba 7. Balog

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A képviselő testület egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: Erről értesítést kapnak:

Jegyzőkönyv. A képviselő testület egyhangú szavazattal az alábbi határozatot hozta: Erről értesítést kapnak: Jegyzőkönyv Készült: Baks Község Önkormányzat képviselő testületének 2011. július 28 án megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Boros János képviselő Fátyolné

Részletesebben

Tagintézmény 6. Bábosik Ádám Szolnoki Műszaki Szakközépés. Tagintézmény 7. Barta Martin Szolnoki Műszaki Szakközépés

Tagintézmény 6. Bábosik Ádám Szolnoki Műszaki Szakközépés. Tagintézmény 7. Barta Martin Szolnoki Műszaki Szakközépés Lábtoll-labda Diákolimpia V-VII. korcsoport Kistelek, 2014. április 10. 26 iskola, 99 versenyző V. korcsoport Fiú csapat (4) 1. Ágotai Olivér, Barta Martin, Bábosik Ádám i Műszaki Szakközépés 2. Faragó

Részletesebben

EREDMÉNYLAP ***TELJES*** Turul Koppány Íjászai HE, Hunvér Kft.

EREDMÉNYLAP ***TELJES*** Turul Koppány Íjászai HE, Hunvér Kft. Turul Koppány Íjászai, Hunvér Kft. Korosztály: 0-10 1. 44 Hajdú Metód Sándorfalvi Sólymok ÍE 312 pont 49 % 2. 151 Büki Adrián 287 pont 45 % Korosztály: 10-14 1. 47 Barta Viktória Aliscai Nyilai 477 pont

Részletesebben

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49

15 km Férfi 18 év alatt. 15 km Férfi km Férfi km Férfi 40-49 15 km Férfi 18 év alatt 1 Holló-Szabó Martin 108 0:59:44 0:59:44 2 Csáni Bendegúz 110 1:19:50 1:19:55 3 Varga István 81 1:31:01 1:31:01 15 km Férfi 18-29 1 Oláh Norbert 49 0:57:23 0:57:23 2 Szabó Milán

Részletesebben

APEH DAR. Név Szervezeti egység Beosztás Telefon Fax E-mail Irsz Helység Cím. Szakigazgató (62) 567-528. Osztályvezetı (76) 512-711

APEH DAR. Név Szervezeti egység Beosztás Telefon Fax E-mail Irsz Helység Cím. Szakigazgató (62) 567-528. Osztályvezetı (76) 512-711 Tamásné Czinege Csilla Régió Igazgató Igazgató 594 dar.igazgato@apeh.gov.hu 6721 Szeged Bocskai u. 14. Dr. Csurgó Edit Végrehajtási És Felszámolási Szakigazgató Szakigazgató 528 777 dar.vhfelsz.szakig@apeh.gov.hu

Részletesebben

21.Várkúti Hegyifutó 1.fordulója V :48 Eredmények készítette: MultiSport2004 Š Stephan Krämer 2004

21.Várkúti Hegyifutó 1.fordulója V :48 Eredmények készítette: MultiSport2004 Š Stephan Krämer 2004 21.Várkúti Hegyifutó 1.fordulója V 2013.12.01. 15:48 Eredmények készítette: MultiSport2004 Š Stephan Krämer 2004 Hely Név Idı Kül. Szül Klub Nıi 14 év alatt 1k 4.1 km 175 m 1 Borbás Zita KAL Kalocsa 29:30

Részletesebben

VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, április 16.

VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, április 16. VI. Csongrád Megyei Fafúvós Verseny eredményei Szentes, 2019. április 16. OBOA I. KORCSOPORT I. helyezés, Nagydíj: Bubor Sári I. helyezés: Kovács Eszter II. helyezés: Korsós Katalin felkészítő tanár: Krupiczerné

Részletesebben

Rákóczi 1-2-0 5805/21

Rákóczi 1-2-0 5805/21 120 Rákóczi 100 Rákóczi 100 Tokaji 100 Kopogó Szalamics Szabolcs Nyíregyháza Kopogó u. 2. 0425/1 Nyíregyháza Kopogó u. 0425/4 Brehovszki Puskás Erika Nyíregyháza Kopogó u. 8. 0425/6 0425/6 Árendás Miklós

Részletesebben

SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK NYILVÁNTARTÁSA. Országos népszavazás október 02.

SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK NYILVÁNTARTÁSA. Országos népszavazás október 02. 1 SZAVAZATSZÁMLÁLÓ BIZOTTSÁGOK NYILVÁNTARTÁSA Országos népszavazás 2016. október 02. 2 1. SZÁMÚ SZAVAZÓKÖR (ISKOLA, BICSKEI U. 2.) Jegyzőkönyvvezető: Varga - Sulyok Erika Markó-Markech Bernadet elnök Jáger

Részletesebben

Csanytelek Község Önkormányzata Jegyzőjétől Csanytelek, Volentér János tér 2. : 63/ , 63/ /2014.

Csanytelek Község Önkormányzata Jegyzőjétől Csanytelek, Volentér János tér 2. : 63/ , 63/ /2014. Csanytelek Község Önkormányzata Jegyzőjétől Csanytelek, Volentér János tér 2. : 63/578-510, 63/578-511 Email: jegyzo@csanytelek.hu 1082-9/2014. E l ő t e r j e s z t é s Csanytelek Község Önkormányzata

Részletesebben

Tanító szakos hallgatók beosztása tanítási gyakorlatra es tanév II. félév

Tanító szakos hallgatók beosztása tanítási gyakorlatra es tanév II. félév Nyíregyházi Egyetem Eötvös József Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium Tanító szakos hallgatók beosztása tanítási gyakorlatra 2018-19-es tanév II. félév 1 Forgásrend a csoportos tanítási gyakorlatokhoz

Részletesebben

Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy János Vízügyi Tagintézmény Vörösmarty Mihály Általános Iskola Újszász Varga Katalin Gimnázium Szolnok

Szolnoki Műszaki Szakközép- és Szakiskola Pálfy János Vízügyi Tagintézmény Vörösmarty Mihály Általános Iskola Újszász Varga Katalin Gimnázium Szolnok Lábtoll-labda Diákolimpia Országos Döntő V.-VI.-VII. korcsoport Fekete Zoltánné emlékverseny, Városi Tornacsarnok, 2013. április 18. 26 iskola, 108 versenyző V. korcsoport Fiú hármas (7) 1. Ágotai Olivér,

Részletesebben

Sorszám Név Születési idő Utolsó bejegyzés Megjegyzés 1. Ágoston Terézia Ajtai Mária

Sorszám Név Születési idő Utolsó bejegyzés Megjegyzés 1. Ágoston Terézia Ajtai Mária Sorszám Név Születési idő Utolsó bejegyzés Megjegyzés 1. Ágoston Terézia 1936.10.10 1949.01.31 2. Ajtai Mária 1970.07.01 1985.06.18 3. Antal József 1956.08.22 1971.06.12 4. Antal Mária 1940.02.19 1953.06.17

Részletesebben

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III.

A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről. Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. A turai Hevesy György Általános Iskola 2012/2013 tanévéről Körzeti és kistérségi eredményeink Dicsőségkönyv III. Matematika Bajza verseny Lajtos Laura 7. a Meleg Eszter 8. d Mekes Cintia 8. d 2. hely 6.

Részletesebben

Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület

Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület Rendezı: Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület Nıi egyéni Helyezés Név Csapat Teli/1. Tar./1. Teli/2. Tar./2. Teli Tarol. Összesen 1. Hirt Szilvia Bakonyi Erımő 159 47 175 57 334 104 438 2. Balogh Mária

Részletesebben

Beszámoló a Heuréka számválaszos matematikaversenyről

Beszámoló a Heuréka számválaszos matematikaversenyről Beszámoló a Heuréka számválaszos matematikaversenyről A Nyíregyházi Fıiskola Matematika és Informatika Intézete egy új matematikaversenyt rendezett a középiskolák 9 12. osztályosai számára, a HEURÉKA számválaszos

Részletesebben

KISGYAKORLATOK IDEJE ÉS BEOSZTÁSA SZOCIÁLEDAGÓGIA BA, NA ÉS LA SZAK /2. FÉLÉV

KISGYAKORLATOK IDEJE ÉS BEOSZTÁSA SZOCIÁLEDAGÓGIA BA, NA ÉS LA SZAK /2. FÉLÉV KISGYAKORLATOK IDEJE ÉS BEOSZTÁSA SZOCIÁLEDAGÓGIA BA, NA ÉS LA SZAK 2017-18/2. FÉLÉV Intézeti gyakorlat (SPB2126): Ideje: 2018. március 5-április 27 ig Nyíregyházi Szakképzési Centrum Zay Anna Egészségügyi,

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 12. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Képviselő-testület új i és

Részletesebben

Az Alapítvány a Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Támogatására, a Szent László és Szent Miklós Plébániák támogatásával

Az Alapítvány a Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Támogatására, a Szent László és Szent Miklós Plébániák támogatásával Mottó: Hiszek a szeretet végső győzelmében Az Alapítvány a Sárvári Szent László Katolikus Általános Iskola Támogatására, a Szent László és Szent Miklós Plébániák támogatásával Emberhalász tábor 2013. július

Részletesebben

Délelőtt a 4.c osztályosokkal előkészültünk a műsorra. Felraktuk a dekorációt, berendeztük az aulát. 14 órakor kezdődött a

Délelőtt a 4.c osztályosokkal előkészültünk a műsorra. Felraktuk a dekorációt, berendeztük az aulát. 14 órakor kezdődött a Az Újpesti Csokonai Vitéz Mihály Általános Iskola és Gimnáziumban ezen a pénteki napon került megrendezésre a Gyerek-Faktor. Az előző években elkezdett Csillag Születik vetélkedőt folytattam, csak a nevét

Részletesebben

Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület

Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület Rendezı: Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület Nıi egyéni Hely. Név Csapat Teli/1. Tar./1. Teli/2. Tar./2. Teli Tarolás Összesen 1 Balogh Mária TITÁSZ I. 179 48 151 44 330 92 422 2 Kelemen Gáborné BERT

Részletesebben

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra

Kedves Hallgatók! Jó tanulást kívánunk: Gabi és Nóra Kedves Hallgatók! Az alábbiakban találjátok a csoportbeosztást. Kérjük, hogy a tanfolyam kezdő napján, a megadott időpontban, a megadott teremben jelenjetek meg. Kérjük, hogy a tankönyvre mindenki hozzon

Részletesebben

Diákvilág. A foglalkozás megrendezését a múzeum a TÁMOP 3.2.11/10-1/2010-0236-os pályázaton nyerte el.

Diákvilág. A foglalkozás megrendezését a múzeum a TÁMOP 3.2.11/10-1/2010-0236-os pályázaton nyerte el. Diákvilág Kedves Olvasó! 2012. március 13-án, 21 felső tagozatos tanuló részt vett a Koszta József Múzeum Kézzel-lábbal a múzeumban című múzeumpedagógiai foglalkozásán, amelyet az 1848. március 15-i forradalom

Részletesebben

Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület

Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület Rendezı: Budapesti Erımő Rt. és Sportegyesület Nıi egyéni Helyezés Név Csapat Teli/1. Tar./1. Teli/2. Tar./2. Teli Tarol. Összesen 1 Balogh Mária TITÁSZ Rt. 165 59 164 63 329 122 451 2 Hirt Szilvia Bakonyi

Részletesebben

Újfehértó települési választás eredményei Önkormányzati választás

Újfehértó települési választás eredményei Önkormányzati választás Polgármester A polgármester Nagy Sándor FÜGGETLEN jelölt lett Az önkormányzat összetétele : Újfehértó települési i Önkormányzati A települési önkormányzat tagjainak : 11 fő, ebből egyéni választókerületben

Részletesebben

Megyei matematika verseny 2009.

Megyei matematika verseny 2009. 9. évfolyam 1 Pácsonyi Márton 77 Zrínyi Miklós Zalaegerszeg Kiss Zsolt, Péteri Szabolcs 2 Bubits Bence 66 Kölcsey Ferenc Zalaegerszeg Forgács Ferencné 2 Jung Dániel 66 Zrínyi Miklós Zalaegerszeg Kiss Zsolt,

Részletesebben

Derecskei Zenei Esték

Derecskei Zenei Esték MÁJUS 1. (szombat) 10.00 óra Majális Helyszín: Sárostói Sportpálya Az idén elõször lehetõség lesz támogatói jegy vásárlására is, mellyel a rendezvényt támogathatják. Az támogatói jegy ára 550 Ft. Egy támogatói

Részletesebben

Beosztás a január között tartandó záróvizsgára. Bizottság száma: 1. sz. Terem szám: B 052.

Beosztás a január között tartandó záróvizsgára. Bizottság száma: 1. sz. Terem szám: B 052. Beosztás a 2018. január 17-19. között tartandó záróvizsgára Bizottság száma: 1. sz. Terem szám: B 052. Záróvizsga időpontja: 2018. január 17. 8 00 óra Orosz Boglárka Bogárné Péter Borbála Csilla Takács

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének május 14. napján megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének május 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jegyzőkönyv Készült: Baks Községi Önkormányzat Képviselő testületének 2013. május 14. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen voltak: Búza Zsolt polgármester Lépné Soós Anita képviselő, alpolgármester

Részletesebben

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58

Koleszárikné Németh Beáta K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 10.6 km; 1900-2010; nő 10.6 km; 1900-2010; férfi 1 Radics Anna 1985 K114 49:52 1 Galamb Csaba 1994 K103 40:40 2 1977 K115 54:22 2 Turkevi-Nagy Dávid 2000 K102 40:58 3 Fekete-Péntek Szilvia 1983 K109 54:37

Részletesebben

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 "Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram" Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése

Otthon Melege Program ZFR-KAZ/14 Fűtéskorszerűsítés (Kazáncsere) alprogram Nyugat-Dunántúli régió pályázatainak miniszteri döntése dátuma: 2015.04.28. 1 KZCS/14/12193524 MAKAI RÓBERT 649 986 8530 649 986 2 KZCS/14/12193363 PAUSITS ERIKA 643 204 7480 643 204 3 KZCS/14/12193462 VIDA JÁNOS 650 000 7280,4 650 000 4 KZCS/14/12193486 MILÁVECZ

Részletesebben

120010080019012700100005026751615065232004 ABAKUSZ GRÁNIT KFT. 120010080019012700100005026751745065232004 ABAKUSZ GRÁNIT KFT.

120010080019012700100005026751615065232004 ABAKUSZ GRÁNIT KFT. 120010080019012700100005026751745065232004 ABAKUSZ GRÁNIT KFT. Bizonylat vonalkódja Értékesítő partner neve 120010080019012700100005026751615065232004 ABAKUSZ GRÁNIT KFT. 120010080019012700100005026751745065232004 ABAKUSZ GRÁNIT KFT. 120010080019012700100005026752885065232004

Részletesebben

Név Telefon Mellék Ajtó E-mail Keller Anikó. 74/505-672 224 kellera@lab.hu igazgató

Név Telefon Mellék Ajtó E-mail Keller Anikó. 74/505-672 224 kellera@lab.hu igazgató TOLNA MEGYEI KORMÁNYHIVATAL MUNKAÜGYI KÖZPONTJA 7100, Szekszárd, Szent István tér 11-13. Honlapcím: http://kozig.tolnamegye.hu Központi tel.szám:74/505-600 Fax:74/415-686 e-mail: tolnakh-mk@lab.hu Név

Részletesebben

2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK!

2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK! MŐVÉSZETOKTATÁS 2010/2011-es tanév GRATULÁLUNK! II. Látványtánc Európa - bajnokságot 2011. június 3-5-ig rendezték meg Kaposváron. Perdülı táncegyüttesünk is bejutott az Európa - bajnokságra, az országos

Részletesebben

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév

Versenyeredmények 2010/2011-es tanév Versenyeredmények 2010/2011-es tanév A 4 tusa lány szept. csapat Horogh Kati 4 tusa fiú okt. csapat 1 Horogh Kati 5 tusa fiú okt. csapat Horogh Kati 5 tusa fiú okt. egyéni Kovács Norbert Horogh Kati 5

Részletesebben

Primavera BalatonMan Kenese 2019 Kategóriás Eredmények

Primavera BalatonMan Kenese 2019 Kategóriás Eredmények 18-24 Férfi AG 1 315 HEIMBERGER DÁVID 2000 HUN 0:14:09 02:32 2:59:55 02:59 2:17:19 5:36:51 18-24 Nő AG 1 219 BARTUCZ LUCA 1995 HUN 0:16:25 05:23 3:30:39 03:16 3:18:37 7:14:19 25-29 Férfi AG 1 242 CSIKÓS

Részletesebben

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez

KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA. a Képviselő-testülethez KARÁCSONY SÁNDOR ÁLTALÁNOS ÉS ALAPFOKÚ MŰVÉSZETI ISKOLA IGAZGATÓJA 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 6. /Fax: (54) 531 008 E-mail: muvhfold@t-online.hu Iktatószám: /2013. 13. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez

Részletesebben

Orvosné Dr. Kósa Ildikó

Orvosné Dr. Kósa Ildikó Á LMOSD Farkas Pál (független) Demeter Csaba Kozma Barnáné Adorján Csaba Ármós Zoltán Asztalos Sándor Fórián József Markocsány Tamásné Wrábel Gyula Sándor Toplak Jenő B AGAMÉR Orvos Mihály (MSZP) Erdősné

Részletesebben

2017. április 22-én iskolánk 6.a osztályos tanulója Szittya Marcell a Mozaik Országos angol tanulmányi versenyen 5. helyezést ért el.

2017. április 22-én iskolánk 6.a osztályos tanulója Szittya Marcell a Mozaik Országos angol tanulmányi versenyen 5. helyezést ért el. Természetismereti verseny Iskolánk tanulói 2017. május 28-án, a Műszaki Egyetemen megrendezett Herman Ottó országos természetismereti verseny döntőjén vettek részt. Eredményeik: Nagy Ádám (4.c) 3. hely

Részletesebben