Ismét Palóc Mulatság

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ismét Palóc Mulatság"

Átírás

1 Ismét Palóc Mulatság január 30-án megnyitjuk a 2015-ös évet táncház tekintetében. Ezen alkalommal is fergeteges estére várjuk minden kedves ismerősünket, minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

2 ANNO ÉS MOST A Szécsényi Népművészeti Egyesület a Palóc kutatás 195 éves évfordulója alkalmából szeretettel vár minden kedves érdeklődőt ANNO ÉS MOST című kiállítására a salgótarjáni József Attila Művelődési és Konferencia Központ klubtermébe. Részletek a plakáton.

3 Adventi várakozás A szécsényi Népművészeti Egyesület szeretettel vár minden kedves érdeklődőt ADVENTI VÁRAKOZÁS című karácsonyváró folklórműsorára a Szécsényi Művelődési Központ színháztermébe november 29-én szombaton és órai kezdettel. A műsorban közreműködnek a Palóc Néptáncegyüttes és utánpótlás csoportjai, valamint Benkó Fruzsina Borbála, Bablena Ferenc, Okos Tibor és a Rimóci Rezesbanda. Muzsikál a Folt Népzenei Együttes. Bővebben a plakáton.

4 Palóc mulatság október október 18-án újabb fergeteges estére várjuk minden kedves ismerősünket, minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat szeretnék tesztelni, ugyancsak jól szórakozhatnak a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

5 Palóc mulatság szeptember Újabb lehetőség a szórakozásra szeptember 13-án ismét egy mozgalmas estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Azokról sem feledkezünk meg, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

6 Palóc mulatság június június 14-én ismét egy fergeteges estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

7 III. Palócföldi Táncháztalálkozó június 7-én már harmadik alkalommal kerül megrendezésre Salgótarjánban, a Városi Sportcsarnokban a Palócföldi Táncháztalálkozó. Színpadi műsorok, tánctanítások, népzenei koncertek, kézműves vásár, palócföldi adatközlő énekesek és dudások valamint táncház biztosítja a garantált szórakozás az egész család számára! A rendezvény keretein belül kerül sor a Regionális Gyermek Néptánc Antológia Gálájára is. Részletes információk:

8 ANNO ÉS MOST - Táncfotó kiállítás A Szécsényi Népművészeti Egyesület a Palóc Kutatás 195 éves évfordulója alkalmából szeretettel vár minden kedves érdeklődőt 'ANNO ÉS MOST' című táncfotó kiállítására. A fotókat a Palóc Múzeum és a Palóc Néptáncegyüttes archívumából, valamint Hüvösi Csaba fotográfiáiból válogatta és a kiállítást rendezte Paluch Norbert. A kiállítás június hó 22. napjáig várja a látogatókat a Szécsényi Művelődési Központ Szabó István galériájában

9 Palóc mulatság május május 3-án ismét egy fergeteges estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

10 Palóc mulatság április április 5-én ismét egy fergeteges estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

11 Palóc mulatság március március 1-én újból egy fergeteges estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

12 Ismét Palóc mulatság Újabb mulatságot rendezünk! A 15 esztendős Palóc Néptáncegyüttes decemberben is szeretettel vár minden érdeklődőt egy újabb estére! Most is a FOLT ZENEKAR muzsikál nekünk. A helyszín és az időpont Szécsényi Művelődési Ház, december 28. napja 18 órakor. Kezdés után egy kétórás kézműves foglakozás és táncház a gyerekeknek. Este 20 órakor kazári táncokat tanulhatunk. Bővebben a plakáton. Várunk mindenkit nagy sok szeretettel!

13 Palóc mulatság novemberben Újabb mulatság! A 15 esztendős Palóc Néptáncegyüttes ismét szeretettel vár minden érdeklődőt! Ezúttal is a FOLT ZENEKAR muzsikál nekünk. A helyszín és az időpont Szécsényi Művelődési Ház, november 30. napja 18 órakor. Ismét nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat, énektudományukat is tesztelhetik a táncházban Kubinyi Júliával, és Hájas Tiborral. Bővebben a plakáton. Várunk mindenkit nagy sok szeretettel!

14 Palóc mulatság szeptemberben A 15 esztendős Palóc Néptáncegyüttes ismét szeretettel vár minden érdeklődőt! Ezúttal a FOLT ZENEKAR muzsikál nekünk. A helyszín és az időpont Szécsényi Művelődési Ház, szeptember 21. napja 18 óra 30 perckor. Bővebben a plakáton. Várunk mindenkit nagy sok szeretettel!

15 Palóc mulatság február február 8-án újra várunk mindenkit egy fergeteges estére, akik szeretik a mulatozást. Most sem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

16 Palóc mulatság január január 11-én ismét egy fergeteges estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

17 Palóc mulatság Palóc mulatság októberben is! október 26-án ismét egy fergeteges estére várunk minden érdeklődőt, akik szeretik a mulatozást. Nem feledkezünk meg azokról sem, akik a kézügyességüket szeretnék próbára tenni és a tánctudásukat is tesztelhetik a táncházban. Szeretettel várunk minden érdeklődőt.

18 Szécsényben a Szellő Táncegyüttes Szécsényben a Szellő Táncegyüttes A Palóc Néptáncegyüttes fennállásának 15 esztendős jubileuma alkalmából július 21-én vasárnap órától Szécsényben vendégszerepel a Művelődési Központban a 2012-es Felszállott a páva televíziós tehetségkutató műsorban szerepelt Szellő Táncegyüttes, valamint a kísérő zenekara a Zerkula Zenekar. A gyimesi fiatalok rövid színpadi műsorban elevenítik fel hazájuk lakodalmas szokásait, majd táncos mulatság keretében megismertetik az érdeklődőkkel táncos hagyományaik legszebb kincseit. BELÉPŐJEGY ÁRA: 500,-FT/FŐ A PROGRAM TELJES BEVÉTELÉVEL A SZELLŐ TÁNCEGYÜTTEST ÉS A ZERKULA ZENEKART TÁMOGATJUK! A program plakátja letölthető formátumban.

19 "Egy élet a tánc..." c. rajzpályázat díjkiosztó ünnepsége "Egy élet a tánc..." címmel hirdettünk rajzpályázatot. A táncművészet nemzetközi világnapja alkalmából megrendezett Nógrád megyei rajzpályázatunk díjkiosztó ünnepségére és a kiállítás megnyitójára április 29-én órakor került sor. Az eseményen készült képekért külön köszönet Hüvösi Csabának. Tekintse meg a képeket!

20 Palóc Pünkösd Gondoskodtunk róla, hogy májusban se maradjanak táncház nélkül! A Palóc Pünkösd zenekara ezúttal a Folt lesz, Lenkó Péter vezetésével. Az elmúlt alkalomhoz hasonlóan ismét lesz közös tánctanulás, melynek keretein belül a szeged környéki páros táncok motívumaival ismerkedhetnek meg! Ezúttal sem feledkeztünk meg a kisebbekről! Népi játékok és táncok várják őket Tóth Zsuzsanna, Takács Bernadett és Nagyné Mákos Izolda jóvoltából! Várunk mindenkit nagy sok szeretettel!

21 ,,Azért a víz az úr"! 2013.március 15-én mindenkit sok szeretettel várunk a szécsényi Krúdy Gyula Városi Művelődési Központba az 1848/1849-es Forradalom és Szabadságharc 165. évfordulója alkalmából tartandó városi megemlékezésre! A műsorban közreműködnek Andi Színjátszósai, az Erkel Ferenc Vegyes kar és természetesen a Palóc Néptáncegyüttes. További részletek a plakáton!

22 Palóc Tavasz a Dobroda Zenekarral Az idén 15 éves palóc Néptáncegyüttes szeretettel vár minden érdeklődőt tavaszköszöntő programjára! óráig gyermektáncház -19 órától 'Mindenki örömére' lemezbemutató koncert a Dobroda zenekarral -20 órától felnőttek mulatsága (szilágysági páros táncok oktatásával) Jegyek a rendezvény napján,a helyszínen vásárolhatók 500,- HUF áron.

23 Palóc Farsang 2013-ban fennállásának 15. életévébe lép a Palóc Néptáncegyüttes. Ezt a kerek születésnapot szeretnénk, ha önökkel együtt ünnepelhetnénk EGÉSZ ÉVBEN! Az egész éves születésnapi zsúr első felvonásaként Február 16-án közös farsangi mulatságra invitáljuk önöket, kicsiket és nagyokat egyaránt! Programunkban a hazai és nemzetközi viszonylatban is méltán híres Dűvő Népzenei Együttes fog közreműködni, soraiban a 'Fölszállott a páva' tehetségkutató verseny aranytorkú énekesével, Kubinyi Júliával! 17 órától 19 óráig Tóth Zsuzsanna és Takács Bernadett vezetésével a gyermekek előtt a lehetőség, hogy belekóstoljanak a magyar tánc ízvilágába. 19 órától kezdődik a felnőttek mulatsága. Várunk mindenkit nagy sok szeretettel!! A babáját senki se hagyja otthon!

24 "Egy élet a tánc..." Nógrád megyei rajzpályázat A Szécsényi Népművészeti Egyesület a Palóc Néptáncegyüttes fennállásának tizenöt esztendős jubileuma alkalmából Egy élet a tánc címmel Nógrád megyei rajzpályázatot hirdet általános iskolai tanulók részére. Pályázók köre: A pályázaton valamennyi Nógrád megyei lakóhellyel rendelkező és Nógrád megyei Általános Iskolában tanuló gyermek részt vehet legfeljebb két alkotással. Az alkotók két korcsoportban küldhetik be pályaműveiket: I. korcsoport alsó tagozatos diákok, II. korcsoport felső tagozatos diákok. Pályázat témája: A magyar néptánc valamely tánctípusának ábrázolása érzékeltetve a tánc lendületét, dinamizmusát, sokszínűségét, számtalan formában és funkcióban megjelenő mivoltát. Az elbíráláskor előnyben részesülnek a saját élményen alapuló, nem másolt (pl.: fényképről, képeslapról stb) pályaművek. Pályaművek mérete: I. korcsoportnál A4 méretű rajzlap, II. korcsoportnál A3 vagy A4 méretű rajzlap Elkészítési technikák: A pályaművek bármilyen szabadon választott rajzi, vagy festészeti technikával elkészíthetők. Pályamunkák postára adási határideje: március 29. (A borítékra kérjük ráírni: Egy élet a tánc - Nógrád megyei rajzpályázat) Postacím: Szécsényi Népművészeti Egyesület, Szécsény, Ady Endre út 12. Részletesebb információ a letölthető kiírásban, illetve jelentkezés a rajzpályázati adatlap segítségével. A plakát letölthető nagyobb méretben.

HÍRLEVÉL TARTALOM ENDRÕDI SÁNDOR: Tavasz felé GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS

HÍRLEVÉL TARTALOM ENDRÕDI SÁNDOR: Tavasz felé GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS GYÕR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS HÍRLEVÉL V. évfolyam 1. szám Bartók Béla Megyei Mûvelõdési Központ Nonprofit Kft. 2009/1. TARTALOM Kettõs ünnep Jánossomorján Közmûvelõdési Statisztikai Adatszolgáltatás

Részletesebben

Hírlevél márciusra. Táncos összefogás a felvidéki Kis-Megyer Néptáncegyüttessel

Hírlevél márciusra. Táncos összefogás a felvidéki Kis-Megyer Néptáncegyüttessel Hírlevél márciusra Táncos összefogás a felvidéki Kis-Megyer Néptáncegyüttessel Helyszín: Kiscsősz Nagymegyer (Szlovákia) Szervező (Partner): Élő Forrás hagyományőrző Egyesület Időpont: 2015. február-május

Részletesebben

Jókai Mór Művelődési Központ és a Közösségi Ház. 2014. évi munkaterve. 2013. október 29.

Jókai Mór Művelődési Központ és a Közösségi Ház. 2014. évi munkaterve. 2013. október 29. Jókai Mór Művelődési Központ és a Közösségi Ház 2014. évi munkaterve 2013. október 29. Általános adatok: Intézmény neve: JÓKAI MÓR MŰVELŐDÉSI KÖZPONT Intézmény címe: 2040 BUDAÖRS, SZABADSÁG ÚT 26. Intézmény

Részletesebben

2014 ÔSZ TÉL PROGRAMAJÁNLÓ KULTURÁLIS KÖZPONT ÚJPESTI

2014 ÔSZ TÉL PROGRAMAJÁNLÓ KULTURÁLIS KÖZPONT ÚJPESTI 2014 ÔSZ TÉL ÚJPESTI KULTURÁLIS KÖZPONT PROGRAMAJÁNLÓ PROGRAMNAPTÁR 2014. szeptember 2015. január facebook.com/ujkk.hu ADY ENDRE MŰVELŐDÉSI KÖZPONT 1043 Budapest, Tavasz utca 4. Telefon: 1-231-6000, e-mail:

Részletesebben

ÚJPESTI NAPLÓ. Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban. INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám

ÚJPESTI NAPLÓ. Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban. INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám INGYENES! MEGJELENIK MINDEN HÉTEN! 2011. január 27., V. évf., 3. szám ÚJPESTI NAPLÓ ÚJPEST ÖNKORMÁNYZATÁNAK HIVATALOS LAPJA www.ujpest.hu FOTÓ: VÁRAI MIHÁLY Ajándékfürdõzés a vízibirodalomban Hátrányos

Részletesebben

DIÁK HÍREK. Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet. 2005. június 39. szám

DIÁK HÍREK. Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet. 2005. június 39. szám DIÁK HÍREK Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet 2005. június 39. szám A jövő tanév fontos időpontjairól Bár a 2004/2005. tanév vége közeledik, már most megismerhetjük a jövő tanév fontosabb időpontjait.

Részletesebben

TARJANI. 5. oldal. TARJÁNI TAVASZ Március 1-jén Rúzsa Magdolna Artisjus-, Budapestért-díjas

TARJANI. 5. oldal. TARJÁNI TAVASZ Március 1-jén Rúzsa Magdolna Artisjus-, Budapestért-díjas TARJANI INFORMÁCIÓS LAP 2015/04 II. ÉVFOLYAM 4. szám, 2015. február 26. FOTÓ: www.tarjanikepek.hu AZ ELSŐ SZÁZ NAP SZÓLJON BELE A VÁROS ÜGYEIBE! Salgótarján Polgármesteri Hivatala társadalmasítási kezdeményezést

Részletesebben

Iskolánk bemutatása 1.DIA 2/1. DIA 2/2. DIA 2/3. DIA 3.DIA 4. DIA

Iskolánk bemutatása 1.DIA 2/1. DIA 2/2. DIA 2/3. DIA 3.DIA 4. DIA Iskolánk bemutatása 1.DIA Iskolánk Csorna legrégibb oktatási intézménye. 2/1. DIA Egyházlátogatási jegyzőkönyvek 1659-től igazolják, hogy római katolikus népiskolaként működött, ahol a gyermekek az alapvető

Részletesebben

Fiatalokkal útban a demokrácia felé *

Fiatalokkal útban a demokrácia felé * AZ ÉLETTÉR EGYESÜLET HÍRÚJSÁGA A hírújság megjelenését az NCA támogatja Fiatalokkal útban a demokrácia felé * A Mag-házban mûködõ civil szervezetek együttmûködésével a Civil Közösségi Házak Magyarországi

Részletesebben

Regionális német nemzetiségi versmondó verseny Hercegkúton. Drámafesztivál Rakamazon

Regionális német nemzetiségi versmondó verseny Hercegkúton. Drámafesztivál Rakamazon HERCEGKÚT KÖZSÉG INFORMÁCIÓS LAPJA 2012. ÁPRILIS HÓ, 13. ÉVFOLYAM 4. SZÁM ÁRA: 170,- FT Regionális német nemzetiségi versmondó verseny Hercegkúton 2012.március 30-án bonyolította le a hercegkúti Gyöngyszem

Részletesebben

Balogh Attila böllér szakmai irányításával zajlott az első disznóölés. beruházások bükön

Balogh Attila böllér szakmai irányításával zajlott az első disznóölés. beruházások bükön Büki Újság A BÜKI ÖNKORMÁNYZAT LAPJA XIV. ÉVFOLYAM 3. SZÁM AJÁNLÓ Disznótoros Torkos csütörtökön Farsang az oviban.................... 2 Rajzpályázat a Víz világnapján....... 3 Tizenkét civil szervezet

Részletesebben

VISSZAPILLANTÓ GYEREKSZÍNJÁTSZÓK GYŐRBEN

VISSZAPILLANTÓ GYEREKSZÍNJÁTSZÓK GYŐRBEN GYŐR-MOSON-SOPRON MEGYEI KULTURÁLIS Hírlevél VIII. évfolyam 5. szám Bartók Béla Megyei Művelődési Központ Nonprofit Kft. 2012/1. Tartalom I. Visszapillantó Gyerekszínjátszók Győrben III. Nyugat-dunántúli

Részletesebben

Boldogi Búcsú. Egy mûalkotással ismét gazdagabban

Boldogi Búcsú. Egy mûalkotással ismét gazdagabban XIV. ÉVFOLYAM, 2. SZÁM 2007. MÁJUS Egy mûalkotással ismét gazdagabban Az Ujváry Ferenc Alapítvány felkérésére helyi mûvésztanárunk Szpisják Pál egy faragott információs táblával lepett meg bennünket. INGYENES

Részletesebben

Túrkevei Városi Művelődési Intézmény és Könyvtár Túrkeve, Táncsics Mihály u. 16.

Túrkevei Városi Művelődési Intézmény és Könyvtár Túrkeve, Táncsics Mihály u. 16. Tájékoztató a 2013. évi tevékenységéről Bevezetés A Túrkevei Városi nak az önkormányzati feladatellátás szempontjából két fő alaptevékenysége van: közművelődési és könyvtári tevékenység. Ezekekhez járul

Részletesebben

Tárgy: Javaslat kerületi kulturális rendezvények és kulturális tevékenységeket végző csoportok támogatására

Tárgy: Javaslat kerületi kulturális rendezvények és kulturális tevékenységeket végző csoportok támogatására Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Alpolgármestere Tárgy: Javaslat kerületi kulturális rendezvények és kulturális tevékenységeket végző csoportok támogatására Tisztelt Kulturális, Oktatási

Részletesebben

Beszámoló. Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesület 2013. évi tevékenységéről

Beszámoló. Vasutas Országos Közművelődési és Szabadidő Egyesület 2013. évi tevékenységéről Beszámoló Közművelődési és Szabadidő Egyesület 2013. évi tevékenységéről Szórád-Czakó Erzsébet elnök Budapest, 2014. március Tartalom 1. Beszámoló a VOKE, mint önálló szervezet munkájáról... 3 2. Beszámoló

Részletesebben

KISÚJSZÁLLÁS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HÍRLEVELE. Ezzel a segítséggel hatalmasat lépett előre Kisújszállás

KISÚJSZÁLLÁS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HÍRLEVELE. Ezzel a segítséggel hatalmasat lépett előre Kisújszállás XXII. évfolyam, 2014. április 5. 3. KISBÍRÓ WWW.KISUJSZALLAS.HU KISÚJSZÁLLÁS ÖNKORMÁNYZATÁNAK HÍRLEVELE Ezzel a segítséggel hatalmasat lépett előre Kisújszállás Nagyon szép nap ez a mai mondtam április

Részletesebben

Farsangi felvonulás Bõben

Farsangi felvonulás Bõben Rövid hírek Lócs Jelmezes mulatság A lócsiak kis közössége is maskarába bújva köszöntötte a farsangot, búcsúztatta a telet február elsõ szombatján. A hangulatot a Farsangi felvonulás Bõben A farsang a

Részletesebben

Babits Mihály Mővelıdési Ház és Mővészetek Háza beszámolója 2012.

Babits Mihály Mővelıdési Ház és Mővészetek Háza beszámolója 2012. Babits Mihály Mővelıdési Ház és Mővészetek Háza beszámolója 2012. Szekszárd 1 A Babits Mihály Mővelıdési Ház és Mővészetek Háza 2012. évi szakmai beszámolója A 2012-es év humán erıforrásának alakulása

Részletesebben

XXVIII. (XXXVIII.) ÉVFOLYAM 4. SZÁM HAJDÚNÁNÁS VÁROS LAPJA 2015. FEBRUÁR 26. (873. SZÁM) Jó tanuló, jó sportoló diákok kitüntetése a megyeházán

XXVIII. (XXXVIII.) ÉVFOLYAM 4. SZÁM HAJDÚNÁNÁS VÁROS LAPJA 2015. FEBRUÁR 26. (873. SZÁM) Jó tanuló, jó sportoló diákok kitüntetése a megyeházán www.hajdunanas.hu XXVIII. (XXXVIII.) ÉVFOLYAM 4. SZÁM HAJDÚNÁNÁS VÁROS LAPJA 2015. FEBRUÁR 26. (873. SZÁM) Tájékoztató települési szociális támogatások változásairól Üzenet a jövőnek Jó tanuló, jó sportoló

Részletesebben

ÖNKORMÁNYZATI HÍRADÓ TAVASZKÖSZÖNTÕ BERHIDA. XXI. évfolyam 3. szám 2014. április. Városi Önkormányzat lapja

ÖNKORMÁNYZATI HÍRADÓ TAVASZKÖSZÖNTÕ BERHIDA. XXI. évfolyam 3. szám 2014. április. Városi Önkormányzat lapja ÖNKORMÁNYZATI HÍRADÓ BERHIDA XXI. évfolyam 3. szám 2014. április Városi Önkormányzat lapja Szép hagyomány városunkban, hogy minden év tavaszán egész napos rendezvénnyel köszöntjük a tavaszt. Nem volt ez

Részletesebben

völgységi hírlevél A TETT-ek mezejére léptek Bátaapátiban aláírták a támogatási szerződéseket Emlékezés a malenykij robotra

völgységi hírlevél A TETT-ek mezejére léptek Bátaapátiban aláírták a támogatási szerződéseket Emlékezés a malenykij robotra völgységi Bonyhád és környéke közéleti lapja hírlevél VI. évfolyam, 1. szám 2012. február A TETT-ek mezejére léptek Bátaapátiban aláírták a támogatási szerződéseket Képünkön: Darabos Józsefné és Dr. Kererki

Részletesebben

Nemzeti ünnepünk. Választás. Kutyamenhely, de hova? Változik a rendelési idő. Szeptemberre készen lesz. 2014. április XXIV. évfolyam, 4.

Nemzeti ünnepünk. Választás. Kutyamenhely, de hova? Változik a rendelési idő. Szeptemberre készen lesz. 2014. április XXIV. évfolyam, 4. Prima Díj A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei szervezete 2013-ban a népművészet, néphagyomány kategóriában a Derecskei Szivárvány Néptáncegyüttest részesítette ebben az elismerésben.

Részletesebben

Bölcsőde Bölcsődénk szerepel az Iránytű szakmai folyóiratban. Farsangi vigassággal búcsúztattuk a telet, pirosba öltöztünk a Dóri Ház lakóiért.

Bölcsőde Bölcsődénk szerepel az Iránytű szakmai folyóiratban. Farsangi vigassággal búcsúztattuk a telet, pirosba öltöztünk a Dóri Ház lakóiért. ANK H Í R L E V É L 2013/ 2. szám Tartalom: Intézményi egységek rövid hírei: Intézményvezetés Beszámolunk a II. SNI Szépíró verseny megyei döntőjéről. Megtartottuk a Szak alkalmazotti értekezletet. Mi

Részletesebben

Országos Néptánc tábor is lesz idén nyáron Csopakon

Országos Néptánc tábor is lesz idén nyáron Csopakon 2014. március :: III. évfolyam 3. szám Országos Néptánc tábor is lesz idén nyáron Csopakon Errõl is döntött legutóbbi közgyûlésén a Városok- Falvak Szövetsége Kõszegen tartott közgyûlésén a tagság tájékoztatta

Részletesebben

2015. március-április. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu

2015. március-április. programfüzet. www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 2015. március-április programfüzet www.kulturkozpont.hu Hallgasson minket: www.radiopro.hu 1032 Budapest, San Marco utca 81. tel.: 388-2373 388-7370 40 éves a kultúra háza Óbudán Az Óbudai Kulturális Központ

Részletesebben

LÁZI DOMBI TAVASZ A LÁZI DOMBI KULTURÁLIS EGYESÜLET KIADVÁNYA 2013. MÁJUS 30.

LÁZI DOMBI TAVASZ A LÁZI DOMBI KULTURÁLIS EGYESÜLET KIADVÁNYA 2013. MÁJUS 30. LÁZI DOMBI TAVASZ A LÁZI DOMBI KULTURÁLIS EGYESÜLET KIADVÁNYA 2013. MÁJUS 30. Kedves Olvasó! Reméljük elnézi nekünk, hogy mindjárt itt a nyár és mi a tavaszról írunk. Úgy gondoljuk, hogy így össze tudjuk

Részletesebben

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2007. MÁRCIUS - MÁJUS VII.ÉVFOLYAM, 2.

BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2007. MÁRCIUS - MÁJUS VII.ÉVFOLYAM, 2. BUDAPESTI UNITÁRIUS HÍRLEVÉL A BUDAPESTI NAGY IGNÁC UTCAI UNITÁRIUS EGYHÁZKÖZSÉG HÍRLEVELE 2007. MÁRCIUS - MÁJUS VII.ÉVFOLYAM, 2. SZÁM MAGYARKÚTI SZABADTÉRI ISTENTISZTELET 2007. MÁJUS 19. A TARTALOMBÓL

Részletesebben

Talentumok találkozója

Talentumok találkozója JÁSZFÉNYSZARU VÁROS LAPJA 2011. november Ára: 140,-Ft 22. évfolyam 11. szám Meghívó Talentumok találkozója Öleljétek meg az öregeket, adjatok nekik szeretetet... Jászfényszaru Város Önkormányzat Szociális,

Részletesebben

Hírmondó. 2007. október

Hírmondó. 2007. október Hírmondó SZAKMAI TOVÁBBKÉPZÉS JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK ÉS BÉKÉS MEGYE KÖZSÉGI MŰVELŐDÉSI HÁZ VEZETŐINEK A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Verseghy Ferenc Könyvtár és Művelődési Intézet és a Békés Megyei Könyvtár

Részletesebben