TELEHANDLERS A MASSEY FERGUSONTÓL 9205/9306/9407/9407S LEMF

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TELEHANDLERS A MASSEY FERGUSONTÓL 9205/9306/9407/9407S 75-130 LEMF"

Átírás

1 TELEHANDLERS 9205/9306/9407/9407S LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

2 02 Eddig minden rendben. A Massey Ferguson teleszkópos rakodói a világon mindenhol továbbra is szerves részét képezik az MF komplett gazdasági csomagjának. Az MF 9000 a kiemelkedő színvonalú tervezés és az első osztályú mérnöki munka nyerő kombinációja, amely megfelel minden egyes ügyfél pontos elvárásainak. Nem minden gazdaságnak van szüksége traktorra minden egyes munkához. Néha egy teleszkópos rakodó kiválóan alkalmas a gyorsan elvégzendő kisebb munkákhoz; egy teleszkópos rakodó gyakran a gazdaság meghatározó gépe lehet, amikor tökéletes megbízhatóságra, erőre és teljesítményre van szüksége.

3 03 A MASSEY FERGUSONTÓL Az új jellemzők többek között az alábbiak Az MF Telehandler szériába a kompakt MF 9205-től a 7 méteres gémmel rendelkező MF 9407S-ig lévő modellek tartoznak. Az összes modellnél elegendő nagyságú nyomaték áll rendelkezésre a nagy teljesítmény érdekében az alapfelszereltséghez tartozó hidrosztatikus sebességváltóval. Modell Max. emelési magasság Max. emelési teljesítmény Max. teljesítmény (LE/kW) Sebességváltó típusa MF ,2 m 2200 kg 75 (55,9) Hidrosztatikus MF ,0 m 3000 kg 100 (74,5) Hidrosztatikus MF ,0 m 3500 kg 100 (74,5) Hidrosztatikus MF 9407S 7,0 m 3500 kg 130 (97) Hidrosztatikus Új stílusú külső- és belső kialakítás. Az alacsonyan lévő gémcsap és az ívelt kialakítású vezetőfülke kiváló kilátást biztosít, míg a kezelői környezet tágas, praktikus és csendes Alacsony üzemeltetési költség, kiváló üzemanyag-gazdaságosság és egyszerű szervizelhetőség Az erőteljes motorok elegendő nyomatékot szolgáltatnak a nyomatékigényes alkalmazásokhoz Egyszerűséget és egyenletes, sima működést kínál a négyfokozatú hidrosztatikus sebességváltó Minden modell gyorsan reagáló hidraulikával büszkélkedhet a gyors anyagmozgatás és munkavégzés érdekében

4 04 Komoly partnerek a gazdálkodásban A széria az MF 9205 kompakt teleszkópos rakodóval kezdődik. Ha egy olyan kisebb, kompakt gépet keres, amely még a legkeményebb munkákkal is képes megbirkózni, akkor az MF 9205 az ideális választás. A kompakt kialakítás, az alacsony vezetőfülke és a kiváló kormányozhatóság felülmúlhatatlan teljesítményt biztosít olyan szűk területeken is, mint például a keskeny istállók és a baromfitartás épületei. Ne tévessze meg a mérete, az MF 9205 a versenytársaival megegyező kiváló funkciókkal büszkélkedhet, a kompaktabb kialakítás további előnyével. MF 9205 A lenyűgöző 5,2 méteres emelési magassága alkalmassá teszi a gazdaság körüli különféle feladatok elvégzésére. Kitűnő kormányozhatóság biztosítja a problémamentes munkanapokat a maximális termelékenység érdekében. A tágas és kényelmes fülke az elmozdulással/kitéréssel teljesen arányos vezérlésű botkormánnyal zökkenőmentes működést tesz lehetővé. Tökéletes az olyan munkákhoz, ahol a rendelkezésre álló hely korlátozott. A kompakt kialakításnak köszönhetően ez a modell szűk helyeken is képes mozogni a kilátás és a kormányozhatóság akadályoztatása nélkül.

5 05 A MASSEY FERGUSONTÓL

6 06 Az új teleszkópos rakodó sorozat minden modellje agresszív, amikor Önnek arra a leginkább szüksége van, és az akár 130 LE-s motorral mindegyikük elég erős és kitartó ahhoz, hogy elvégezze a legkeményebb munkákat. Az MF 9000-es sorozat egy komoly modellcsalád, amely bebizonyítja, hogy nélkülözhetetlen a gazdaság körül. A sebesség, a gyorsaság és az erő csak néhány a legfontosabb jellemzők közül, amelyek az állattartó telepek és a vegyes gazdaságok ideális, többcélú munkatársává teszik ezeket a gépeket.

7 A munkák könnyed és hatékony elvégzéséhez az MF 9000-es sorozat az Ön által elvárt optimális hozzáférhetőséget és kormányozhatóságot biztosítja. Ez a széria nagyobb emelési magassággal rendelkezik, a gém távolabbra kitolható, és nagyobb hasznos teher emelésére képes. A megfelelő munkaeszközzel az MF 9000-es széria kiemelkedő teljesítményt képes nyújtani a legkülönbözőbb gazdaság körüli munkálatok során. Mind a rakodóval végzett munkálatok során, amikor nagy hidraulikus teljesítményre van szükség, mind pedig a 40 km/h sebességgel végzett közúti szállítási munkálatoknál, ahol az erő és a stabilitás elengedhetetlen, ezek a teleszkópos rakodók lenyűgöző képességekkel rendelkeznek, akár bálamozgatásnál, akár takarmányszállításnál. Ez az új sorozat egyben elengedhetetlen és egyedülálló kilátást kínál az új vezetőfülkekialakításnak köszönhetően, amely lehetővé teszi, hogy a kezelő akadálytalanul és teljes biztonságban dolgozzon. Gém és alváz kialakítás Az új, keskeny alváz a rövidebb teljes hosszúsággal stabilitást, és kiváló kormányozhatóságot biztosít akkor, amikor a leginkább szüksége van rá, továbbá tartósságot jelent a legnehezebb mezőgazdasági műveletek során. Az alacsonyabban elhelyezett gém csap akadálytalan kilátást tesz lehetővé a gép körül a biztonságosabb, hatékonyabb munkavégzés érdekében. Opcionálisan a gém rázkódását kiegyenlítő rendszer is rendelhető amely nagyban növeli a kezelői kényelmet, például akkor, amikor egy nagy pótkocsi szalmát vontat 40 km/h sebességgel a közúton. Kormányzási funkciók 07 A MASSEY FERGUSONTÓL Annak érdekében, hogy optimális kormányozhatóságot biztosítson minden üzemi körülmény mellett, mindegyik modell három kormányzási móddal rendelkezik, kétkerék-kormányzás, négykerék-kormányzás és rákkormányzás (oldalazás). 2WD -Kétkerék-kormányzási mód - a közúti és nagy sebességű közlekedéshez. 4WD - Négykerék-kormányzási mód - a minimális fordulási sugár érdekében. Rákkormányzás (oldalazás) - a hatékony feltöltéshez és egyengetéshez, valamint falak melletti és zárt területeken történő munkavégzéshez.

8 08 Könnyebb anyagmozgatás a modern, ergonomikus kialakításnak köszönhetően Botkormány vezérlés 01 & 02 Műszerfali kijelző beállításai 03 Gém kitolás/visszahúzás funkció 05 Gém rázkódását kiegyenlítő rendszer * Model shown MF 9407S * Model shown MF 9407S Kezelői környezet A superior vezetői környezet egy kiváló körkörös kilátást, és alacsony zajszintet biztosító tágas fülkét jelent. A fülke elrendezése rendkívül ergonomikus; a vezérlők és a műszerek használata egyszerű, és úgy tervezték őket, hogy a feladatok könnyebb kezelhetőségét segítsék. Az új többfunkciós botkormány könnyen elérhető, így hatékonyságot, gyors és könnyű kezelhetőséget valamint teljes termelékenységet biztosítva. A műszerfalon elhelyezett digitális kijelző értékes információkat mutat, például a hidraulika maximális olajáramát, üzemórák számát, a jármű sebességét vagy a motor fordulatszámát, a gém szögét, sebességtartást és a kiegészítő hidraulikaszelepeket. Multifunkciós botkormány A botkormány elhelyezése révén természetesen kézre esik, és megtalálható rajta az összes, a gém és a munkaeszköz üzemeltetéséhez szükséges fő vezérlőelem.

9 09 A MASSEY FERGUSONTÓL Kezelői környezet A kezelői kényelmet nagyon komolyan vesszük, mindig is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a kezelő elégedett legyen a gépek belső környezetének elrendezésével és kialakításával. Az új, ívelt kialakítású fülke és az alacsonyan elhelyezkedő gém csap egyedülálló kilátást biztosít az egész gépre, különösen a vezetőfülke mögé, amikor keskeny, szűk helyeken dolgozik. A mellső munkaeszközökre való akadálytalan rálátás biztonságos és pontos be-, illetve kirakodást tesz lehetővé, így könnyebbé és biztonságosabbá válik a bálák vagy raklapok magasban történő rakodása.

10 10 Egyszerű motorok, sebességváltó és hidraulika Az átgondolt gyártás és tervezés azt jelenti, hogy Ön az MF 9000 teleszkópos rakodó széria legjobb tulajdonságait kapja. Erőteljes, költséghatékony motorok, nagy teljesítményű sebességváltók, és a precíz hidraulika garantálják a megbízható munkatársat, aki segít gyorsan elvégezni a gazdaságban szükséges különféle munkákat. Motor Mindegyik modell egy nagy teljesítményű, költséghatékony motorral rendelkezik, amely elegendő nyomatékot szolgáltat a nagyobb vonóerőt igénylő műveletekhez. A motor nagyobb méretű és jobb kialakítású hűtőrendszere állandó nagy teljesítményt biztosít a teljesítményigényes és zárt térben végzett műveletek során. A motor most hosszirányban került elhelyezésre, ezáltal nem csak helyet biztosít a gémnek, hogy az ne akadályozza a kabinból történő kilátást, de lehetővé teszi a motorhoz történő könnyebb és egyszerűbb hozzáférést a karbantartás és javítás során. Sebességváltó A négy fokozatú hidrosztatikus sebességváltó egyszerű és sima működést, valamint nagy teljesítőképességet kínál. Képes akár 40 km/h sebességre is a két sebességes két mechanikus fokozattal. Megtalálható a könnyen kapcsolható mászó funkció is, amely az nagy motor fordulatszámú, de alacsony sebességű műveletekhez használható. A megnövelt vontatási teljesítmény eredményeképpen a nagyobb terhek is könnyedén szállíthatók. Intelligens hidraulika Egy erős és stabil hidraulikus rendszer elengedhetetlen a teleszkópos rakodó mindennapi termelékenységéhez. Minden modellen megtalálható egy kihelyezett hidraulikaszelep-vezérlő rendszer. Az MF 9407S modellen egy terhelésérzékelős szivattyú a kategóriájában egyedülálló 190 liter/ perc olajmennyiséget szolgáltat, ezáltal kiemelkedő teljesítményt nyújt már alacsony motorfordulatszámon is. Ezáltal lényegesen alacsonyabb fordulatszámon végezheti a munkát, kevesebb üzemanyagot fogyaszt, és jelentősen rövidebb munkaciklusokra számíthat. A terhelésérzékelős szivattyú csak akkor szállít olajat, amikor arra szükség van. Így elkerülhető a felesleges olajmelegedés és teljesítményveszteség. Szükség esetén a teljes olajmennyiség azonnal rendelkezésre áll. Az integrált, nyomáscsökkentő gyorscsatlakozók könnyen hozzáférhetők a gém fejen, biztosítva ezáltal a munkaeszközök gyors, hatékony és egyszerű fel-, illetve lekapcsolását.

11 Az MF 9000-es széria hamarosan nélkülözhetetlen lesz a munkanapjai során A teleszkópos rakodóink kemény munkavégzésre készült célgépek. Ha bárhol, bármilyen munka gyors, kompakt elvégzése szükséges, az MF 9000-es széria képes azt végrehajtani. Szilázst és trágyát rak, bálákat és műtrágyás zsákokat emel, takarmányt oszt és istállókat takarít. Rengeteg olyan eszköz közül választhat amely az MF teleszkópos rakodóhoz kapcsolható, ideértve a bálatüskét, a bálafogót, a raklap villát és a markolókanalat. Erőteljes, precíz hidraulika teszi egyszerűvé a nehéz terhek emelését A szűk épületekben való munkavégzés gyakran komoly kihívást jelent. Az MF teleszkópos rakodókat a három kormányzási mód, és a választható kompakt MF 9205 rendkívül jól kormányozhatóvá teszi. Szerezze meg azt a rugalmasságot amire szüksége van ideértve a körkörös kilátást és a precíz irányítást. Minimális karbantartás szükséges, ami azt jelenti, hogy alig van állásidő! A MASSEY FERGUSONTÓL Fontos extra a gazdaságban

12 12 Szervizelés Az Ön Massey Ferguson Telehandlerének szervizelése egyszerű. A megfelelően elhelyezett szervizpontok gyors, és könnyű hozzáférést biztosítanak. E Az oldalra nyíló motorháztető széles, akadálytalan hozzáférést biztosít a motorhoz, a légszűrőhöz, a hűtőrendszerhez és a légkondicionáló rendszerhez; ezáltal az összes fő elem könnyen szervizelhető. A légszűrő az ellenőrzéshez és a tisztításhoz könnyen kiszerelhető. Azonban szükség esetén egy opcionális megfordítható forgásirányú ventilátor is a rendelkezésre áll. Csak nyomja meg a kapcsolót és a ventilátor forgásiránya megváltozik, elfújja a port, a szalmát és egyéb anyagokat, amelyek a hűtőrendszer eltömődését okozhatják. A talajon állva könnyen felnyithatja a motorháztetőt a motor és a hűtő ellenőrzéséhez. Minden motor, hidraulika és sebességváltó szervizelési pont könnyen hozzáférhető a gyors és egyszerű karbantartás érdekében, minimalizálva ezzel az állásidőt.

13 13 A MASSEY FERGUSONTÓL Emelési kapacitás kg 1250 kg 1500 kg 1750 kg 2000 kg 2200 kg F G 2 Ezek a teherbíró képességet illusztráló ábrák egyértelműen mutatják, hogy mindegyik modell kiemelkedő emelési teljesítményt kínál a saját kategóriájában L H I 6 1 J D K E C B A kg 1500 kg 2000 kg 2500 kg kg kg 3500 kg MF 9407 & 9407 S MF kg 2000 kg 2500 kg MF 9205 A B C D E F G MF MF MF H I J K L MF MF MF

14 14 Rakodó teljesítménye (EN 1459 szabvány: 1998 Annex B) Alapfelszereltség műszaki adatai Max. emelési teljesítmény MF 9205 MF 9306 MF 9407 MF 9407S talajszinten kg teljes emelési magasságban kg m hosszú 4 m magasságban kg Szakítóerő kn Max. emelési magasság m Kinyúlás előre - kitolt gémmel m 3 3,4 4 4 Hidraulikus rendszer Gém - fogaskerék-szivattyú teljesítmény liter/perc Sebességváltó Típus Hidrosztatikus Mechanikus fokozatok Hidraulikus fokozatok fokozat sebessége* Km/h fokozat sebessége* Km/h fokozat sebessége* Km/h fokozat sebessége* Km/h Motor Típus V3800-DI Turbo 1104D-TA 1104D-TA 1104D-ETA Lökettérfogat/hengerek száma liter/db 3,8/4 4,4/4 4,4/4 4,4/4 Befecskendezés Mechanikus Common rail ISO LE 2200 ford./perc 75 (55,9) 100 (74,5) 100 (74,5) 130 (97) Max. nyomaték (ISO 14396) Nm Gumiabroncsok Standard 325/70 R /80R24 400/80R24 400/80R24 Opcionális - 500/70R24 500/70R24 500/70R24 Fékek Olajfürdős Mellső híd és hátsó híd a 40 km/h sebesség esetén Tömegek és űrtartalmak Munkaeszköz nélküli tömeg kg Üzemanyagtartály űrtartalma, liter Ütemidők Gém emelése (másodperc) 4,7 6,9 8 4,9 Gém kitolása (másodperc) 5,7 5,4 7,1 4,8 Kanál merítése (másodperc) ,3 * max sebességgel rendelkező gép esetén

15 Hidraulika MF 9205 MF 9306 MF 9407 MF 9407S Minden hidraulikus funkció arányos és elektro-hidraulikus Hidraulikavezeték végződések Mechanikus munkaeszköz csatlakoztatás Sebességváltó Hidrosztatikus Araszoló pedál Sebességvezérlő rendszer Motor Automatikus áramtalanító kapcsoló - Kormányrendszer Három kormányzási mód kézi beállítással Három kormányzási mód automatikus beállítással - 15 A MASSEY FERGUSONTÓL Opciók MF 9205 MF 9306 MF 9407 MF 9407S Hidraulikus munkaeszköz csatlakoztatás Visszafelé forgatható ventilátor - Hidraulikus horog Gém rázkódását kiegyenlítő rendszer - Légkondicionálás Antennás hangszórók Tető ablaktörlő Légrugós ülés - Munkalámpák Munkaeszközök Ásókanál Könnyű anyagokhoz való kanál Raklapvilla Markolókanál Markolóvilla Bálarakodó Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a jelen kiadványban található információk a lehető legpontosabbak és legaktuálisabbak legyenek. Ennek ellenére előfordulhatnak pontatlanságok, hibák és kihagyások, és a műszaki adatok egyes részletei előzetes értesítés nélkül, bármikor módosulhatnak. Ezért vásárlás előtt minden műszaki adatot pontosítson Massey Ferguson márkakereskedőjével vagy forgalmazójával.

16 twitter.com/agcocorp blog.agcocorp.com Austro Diesel GmbH A-2320 Schwechat, Concorde Business Park 3/2 Tel.: +43/1/ , Fax: +43/1/ Internet: Kapcsolattartó: Lőwi Vilmos Mobil: 06/ Internet: az AGCO világszerte használt védjegye. AGCO Limited /1012 A-English/0912/3m Felelősségteljes erdőgazdálkodás

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Szerelje fel MF TH sorozatú teleszkópos rakodóját az ideális tartozékokkal

Szerelje fel MF TH sorozatú teleszkópos rakodóját az ideális tartozékokkal www.masseyferguson.com Szerelje fel MF TH sorozatú teleszkópos rakodóját az ideális tartozékokkal z MF TH teleszkópos rakodósorozathoz tökéletesen illeszkedő tartozékok egész sorát kínáljuk (ami nem csoda,

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

MF TH SOROZATÚ TELESZKÓPOS RAKODÓK

MF TH SOROZATÚ TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-130 LE MF TH SOROZATÚ TELESZKÓPOS RAKODÓK MF TH.6030, MF TH.6534, MF TH.7035, MF TH.7038 A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Az új nemzedék 11. oldal Kompakt méretek

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

MF TH SOROZATÚ TELESZKÓPOS RAKODÓK

MF TH SOROZATÚ TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-130 LE MF TH SOROZATÚ TELESZKÓPOS RAKODÓK MF TH.6030, MF TH.6534, MF TH.7030, MF TH.7035, MF TH.7038 A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Az új nemzedék 11. oldal

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére.

Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. Nehéz terepre, terjedelmes rakományokhoz. Ezek a gépek készen állnak az akadályok leküzdésére. 183 Ezek a gépek, különlegesen erős és teherbíró felépítésüknek köszönhetően ideális gépek építőipari és mezőgazdasági

Részletesebben

MF 8900. MF teleszkópos rakodó Maximális teljesítmény. 4 típus: legfeljebb 3,5 tonnás emelési kapacitás

MF 8900. MF teleszkópos rakodó Maximális teljesítmény. 4 típus: legfeljebb 3,5 tonnás emelési kapacitás MF 8900 MF teleszkópos rakodó Maximális teljesítmény típus: legfeljebb, tonnás emelési kapacitás A Massey Ferguson 8900-as sorozatú magas igényeket kielégítő teleszkópos rakodócsalád a kényelem, a kompakt

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

Megbízható teljesítmény

Megbízható teljesítmény www.toyota-forklifts.hu Megbízható teljesítmény a Toyota System of Active Stability rendszerének köszönhetően 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING MEGBÍZHATÓ TELJESÍTMÉNY A TOYOTA SAS-RENDSZERÉVEL 3 NÉLKÜLÖZHETETLEN

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas

PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas TITAN PONTOS. ERŐS. TÁGAS. KÖLTSÉGHATÉKONY. Sokoldalú műtrágya adagolós vetőgép amely minimálisan és hagyományosan előkészített magágyba vetéshez alkalmas A Tume Titan kitűnő vetést biztosít, direkt vetéshez

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

69-102 LEMF. A & F Modellek A MASSEY FERGUSONTÓL

69-102 LEMF. A & F Modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 3600 69-102 LEMF A & F Modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes reakció a motorjától

Részletesebben

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk

Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Hiab Loglift S - hosszú nagygémes daruk Termékkatalógus Profi k választása Rövid rönkök mozgatásához elengedhetetlen a gyors, tartós és erős daru. A Hiab Loglift daruk masszív fordítórendszerrel, a teljes

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

85 105 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL A MASSEY FERGUSONTÓL

85 105 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL A MASSEY FERGUSONTÓL 5600 85 105 LEMF 06 A MASSEY FERGUSONTÓL A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 06. oldal Az Ön igényeinek megfelelően tervezve az új MF 5600-as sorozat 08. oldal Áttekintés Kifejezetten a kezelő

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

A megalapozott bizalom: A Toyota

A megalapozott bizalom: A Toyota www.toyota-forklifts.hu A megalapozott bizalom: A Toyota aktív SAS stabilitásvezérlő rendszerével (System of Active Stability) ellátott Traigo targoncák 2 TOYOTA MATERIAL HANDLING A MEGALAPOZOTT BIZALOM:

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is

Designed and manufactured by Ålö. Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Quicke Q200 széria Készen áll ha Ön is Segédalváz Hidraulikus megoldások Rakodók Munkaeszközök Piaci szegmentálás Professzionális Félprofesszionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis & kompakt traktorok

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások

Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások Pagina 3 TWS 05-2010 Trelleborg Wheel Systems Abroncs és szereltkerék megoldások TM600 TM100 sorozatú metrikus optimális vontatási teljesítmény és terhelhetőség maximális kényelmet biztosít az úton minimális

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65

TRAKTOR MAXI TRACTION IF MAXI TRACTION PERFORMER 65 ABRONCSOK MEZŐGAZDASÁGI RADIÁLABRONCSOK 2016 TRAKTOR MAXI TRACTION IF Nagy teljesítményű traktorokra tervezve: csökkentett földtömörítés és nagyobb üzemi hatékonyság. Akár 20 százalékkal nagyobb terhelhetőség.

Részletesebben

Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter

Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter Teleszkópos rakodók rakodási magasság 4-6 méter Ezek az érvek szólnak a Wacker Neuson teleszkópos rakodók mellett. Szakértelem a teleszkópos rakodóknál a legapróbb részletekig. 1. Az Ön igényeinek megfelelően

Részletesebben

RENOBO BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK

RENOBO BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR ERDÉSZETI TERMÉKKÖR RÖNKSZÁLLÍTÓ PÓTKOCSIK BMF BMF WWW.renobo.eu Vállalat Az OÜ Lisako 001-ben kezdte meg működését. Erdészeti berendezéseket gyártó vállalat. Az erdészeti pótkocsik és daruk gyártására és azok optimalizálására vagyunk specializálódva.

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5700 SL 100-130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 4. oldal Minden, ami ahhoz szükséges,......hogy bármilyen munkát elvégezzen 6. oldal MF 5700 SL Ismerje meg közelebbről

Részletesebben

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg

WB 93R. Kotró-rakodógép WB93R-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg WB 93R Kotró-rakodógép WB93R-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 7.460 kg A gép bemutatása A WB93R-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához tartozik, amely számos

Részletesebben

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás Betonmixerek TÍPUS: BT1400 Működési leírás A gépek hidrosztatikus meghajtással rendelkeznek A gép működésekor a kezelő beemelő kanalával összeszedi a száraz anyagot, betölti a keverődobba, majd a saját

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

Teljesítmény a legkisebb részletekig

Teljesítmény a legkisebb részletekig Teljesítmény a legkisebb részletekig Quicke rakodó választék az Ön kompakt traktorára PIACI FELOSZTÁS Professzionális Fél professzionális Kompakt rakodók QUICKE 100 széria Kis és kompakt Traktorok Kompakt

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 5600 85 130 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Tartalomjegyzék 04. oldal Az Ön igényeinek megfelelően tervezve 06. oldal Tiszta erő és teljesítmény a Massey Fergusontól 10. oldal Az új

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA

QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA QUASAR KUKORICA ADAPTER: A TERMÉSZET INNOVÁCIÓJA MINDEN KÖRÜLMÉNY KÖZÖTT MEGBÍZHATÓ A QUASAR kukorica adapter sorozat a precíz mérnöki munka és hosszú évek fejlesztésének eredménye. Az adapter problémamentes

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Fordulatszámszabályzott hűtő Az állítható fordulatszámú hűtőrendszer a hőmérséklet függvényében lehetővé teszi a motor hűtőrendszerének megfelelő szabályzását. A hűtő teljesítményfelvétele, valamint a

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá.

Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá. 31 Teljes támogatás. Ott, ahol Önnek szüksége van rá. Forgalmazói és márkakereskedői hálózatával együttműködve a Massey Ferguson mindig kész mindent megtenni az Ön által vásárolt gép műszaki támogatása

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Magyar DEMOLITION. Bontás Avant módra

Magyar DEMOLITION. Bontás Avant módra Magyar DEMOLITION Bontás Avant ódra ROBOT 185 Kieelkedő tulajdonságok A teleszkópos gé 46 c extra gékinyúlást és ezzel további felhasználhatóságot nyújt a bontási feladatok során A unkahengereket speciális

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Allrounder 600 / 750 - profiline -

Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Allrounder 600 / 750 - profiline - Az ALLROUNDER -profiline- a magas és tágas vázszerkezete miatt (vázmagasság 60 cm) nem egy klasszikus magágykészítő, hanem inkább egy

Részletesebben

Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek.

Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek. Munkaeszközök: Nyitható kanál: 4:1 kanál túlfolyás gátlóval Nyitási szélesség kb.: 670mm szakító körmök opcionálisan rendelhetőek. Földkanál szögletes: Földkanál a nehéz áruk és földmunkákhoz, szakító

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

MF 3600. ÚJ MF 3600 speciális alkalmazású traktorok. 4 új modell, 3 változatban (Alapkivitel/V/S/F)

MF 3600. ÚJ MF 3600 speciális alkalmazású traktorok. 4 új modell, 3 változatban (Alapkivitel/V/S/F) MF 3600 ÚJ MF 3600 speciális alkalmazású traktorok 4 új modell, 3 változatban (Alapkivitel/V/S/F) MF 3600-as szériájú speciális alkalmazású traktorok Nagyobb teljesítmény, magasabb kényelmi színvonal,

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

Személyemelı munkaállványok

Személyemelı munkaállványok Személyemelı munkaállványok Böcker The Lifting Group A Robert Böcker GmbH céget 1983-ban alapították és a vállalkozás ma a világszerte tevékenykedı Böcker The Lifting Group részvénytársaság részét képezi.

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999

T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T3571 Teleszkópos rakodó A8HF 11001 A8HF 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 6457 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 5254 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

4080LP Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Motorgyártó. Henger oldal: 1 / 8

4080LP Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Motorgyártó. Henger oldal: 1 / 8 4080LP Műszaki specifikációk Motoradatok Motorgyártó Deutz Motortípus TCD 2,9 L4 Henger 4 Motorteljesítmény (max.) 55,4 ( 75 ) kw (LE) max. fordulatszámnál 2.300 ford./perc Lökettérfogat 2.900 cm³ Hűtőanyag

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

A Szèria A 75 A 85 A 95

A Szèria A 75 A 85 A 95 A Szèria A 75 A 85 A 95 H Tartalom Az új A széria ErŒsnek fejlesztve 3 Fülke 4 Sebességváltó és lehajtás 6 Motorok 7 Hidraulika 9 Technikai specifikációk 10 Opciós felszerelések, Valtra Szervíz 11 2 ErŒsnek

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

1

1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 112 12 13 [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] [Nm] 420 380 kw [PS] 160 [218] 140 [190] 340 120 [163] 340 120 [163] 340 120 [163] 300

Részletesebben

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal

PRÉSGÉPEK. Modellek száma. Kapacitás mm. Típus. Oldal Présszerszámok Mindig egyforma préserő jellemzi, ami mindig ugyanolyan megbízható, vízzáró illesztést biztosít. Kiváló konstrukció, mely a legjobb minőséget és tartósságot biztosítja - RIDGID élethosszig

Részletesebben

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK

FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK FÚRÓKALAPÁCS, FÚRÓ-VÉSŐKALAPÁCSOK D25112/ D25112K/ D25112C* D25113K/ D25113C* D25114K 24 mm-es, 2-üzemmódú fúrókalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács 26 mm-es, 3-üzemmódú fúró-vésőkalapács betonban

Részletesebben

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999

T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 Copyright 2000-2009 Bobcat Europe Méretek T2556 Teleszkópos rakodó A8FR 11001 A8FR 99999 18/06/2008 (A) Teljes hossz (villával) 5608 mm (B) Teljes hossz (villaszánnal) 4408 mm (C) Teljes hossz (szerelék

Részletesebben

SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés

SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés SunBrush ÚJDONSÁG: Mobil napelem tisztító berendezés A Sunbrush vállalat új SunBrush mobil fejlesztésével egy sokoldalú készüléket kínál a modern fotovoltaikus rendszer üzemeltetők számára. Mindegy, hogy

Részletesebben

EFG 425k/425/430k/430/S30

EFG 425k/425/430k/430/S30 Nagy teljesítményű targonca optimális energiahatékonysággal Efficiency" kivitel a kiemelkedő gazdaságosság és Drive&Lift Plus" kivitel a csúcsteljesítmény érdekében Paraméter kormányzás (opcionális) Oldalirányú

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

Valtra N a legjobb traktorok egyike

Valtra N a legjobb traktorok egyike Valtra N a legjobb traktorok egyike Új felépítésu N traktor Öntöttvasból épül fel az új alváz Az elsohíd mögött helyezkedik el a motor Egységes orrrész Alacsony fordulási sugár Nagyon jó súlyelosztás Ideális

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

5080 Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Henger oldal: 1 / 8

5080 Homlokrakodó. Műszaki specifikációk. Motoradatok. Henger oldal: 1 / 8 5080 Műszaki specifikációk Motoradatok Motorgyártó Perkins Motortípus 854E-E34TAWF Henger 4 Motorteljesítmény (max.) 86 ( 117 ) kw (LE) max. fordulatszámnál 2.500 ford./perc Lökettérfogat 3.400 cm³ Hűtőanyag

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség

Az SCK sorozat ereje. Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. Egyszerű beüzemelés. Megbízható minőség Csavarkompresszorok Te c h n o l ó g i á v a l ö s z t ö n ö z v e, szakértelemmel tervezve. A z A l u p m á r k a t ö b b, m i n t 8 5 é v i p a r i t a p a s z t a l a t t a l r e n d e l k e z i k.

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben