Spexx, mint termékcsalád

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Spexx, mint termékcsalád"

Átírás

1 Azt ma már mindenki tudja, hogy a szemüveg öltöztet, éppen ezért a stílusos embernek nem mindegy, hogy milyen márkát visel. Az örökké napos Kaliforniában nekik, az igényes vásárlóknak fejlesztették ki a SPEXX napszemüvegeket. Nekünk, magyaroknak ma már nem kell külföldre utaznunk, hogy az amerikai filmekből is jól ismert életérzést megéljük, hiszen egyre több forgalmazó, viszonteladó ismeri fel, hogy kínálatából nem maradhat ki a SPEXX márka sem. Cégünk, mely 2004-ben alakult, Amerikából importálja napszemüvegeit. Az általunk forgalmazott termék, a SPEXX márkájú szemüveg kizárólagos importőreként működünk egyelőre itthon, de hosszú távú terveink között szerepel, hogy terjeszkedjünk Európa országai felé, hisz európai kizárólagosságunk lehetővé teszi ezt. Véleményünk szerint alapvető tény, hogy A stílus maga az ember. A stílusos ember nemcsak a külalak, hanem a minőség alapján is választ, olyan boltokban vásárol, ahol az eladónak is van stílusa. Olyan helyeket keres fel, ahol az eladó magabiztosan jelentheti ki, hogy az általa forgalmazott termékek időtállóak. Spexx, mint termékcsalád Bár a sportos irányvonal jellemzi leginkább szemüvegeinket, a sport és az extrémsport típusokon kívül megtalálható nálunk számos más jellegű szemüveg is. Elég nagy számban válogathat, aki a divatot helyezi előtérbe, (lsd. fashion), de nem szabad megfeledkeznünk a vezetőknek gyártott speciális drive szemüvegeinkről sem.

2 A SPEXX termékcsalád nyolc kategóriája; -extrémsport, -sport, -divat, -drive, -polár, golf, TR-90, Fit-over SPEXX extrémsport szemüveg Olyan különleges napszemüveg, melyet porban, szélben is tudunk használni, mivel a SPEXX párnázott belső kiképzése meggátolja mindenféle zavaró tényező bejutását a látótérbe, illetve a szembe. Külleme, stílusa egyedi, önmagáért beszél. A SPEXX szemüvegek az extrém sportok rajongói mellett a motorosok kedvenc darabjai is. SPEXX sportszemüveg Szemüvegeink lencséi polikarbonátból készülnek. A polikarbonát jó minőségű termo műanyag. Optikai tisztasága megközelíti az üvegét, ráadásul fokozottan ütés- és karcálló. Az egyedi kiképzésnek köszönhetően torzításmentes képet ad a lencse széleinél is. Ezek a lencsék kiválóan alkalmasak sportoláshoz. SPEXX divatszemüvegek Egyértelmű tény, hogy manapság a napszemüveg kihagyhatatlan divat kiegészítővé vált. Különböző stílusú kollekciók, különböző napszemüveget igényelnek. Napjainkban fénykorukat élik a színes lencsék, különleges formák, melyek a Spexx palettáján, maradéktalanul megtalálhatóak.

3 SPEXX polarizált lencséjű szemüvegek A polarizálás alapja a szelektív fénycsökkentés. A polarizált lencsét kifejezetten arra tervezték, hogy elsősorban a tört fényt szűrje, azáltal hogy csak bizonyos rezgésű fényhullámokat enged át a lencsén. A szabadon mozgó fényhullám bármely irányban rezeg: le-fel, jobbra-balra, diagonálisan. Amikor a fény elér egy vízszintesen tükröződő felületet, mint például a víz, a hó vagy a járda, az csak vízszintesen kezd el rezegni jobbról balra. Ez a vízszintes fényhullám vakít. A polarizált lencse csak a függőleges irányú fénynyalábokat ereszti át, a vakító vízszintes fényt elnyeli. SPEXX drive, vezetéshez való szemüvegek A kék fény effektussal leggyakrabban az autóvezetők találkoznak. Ennek a fénynek a legrövidebb a hullámhossza a látható fények közül, ezért a tárgyakat elhomályosítja. A kék fény nem a retinán, hanem előtte fókuszál, így nagyban csökkenti a látás élességét. Az autóvezetők számára készített Spexx lencsék kiszűrik a kék fény jelentős százalékát a látható spektrumból. SPEXX golf szemüveg A lencse: pontos mélységérzékelést segíti, növeli a zöld részek kontrasztját, ami megkönnyíti és ezáltal kiemeli a labdát, így jobban láthatóvá válik, miközben csökkenti a zavaró tükröződést. Ideális lencse szín: barna, zöld. A Spexx napszemüvegek UV400 minősítéssel rendelkeznek, vagyis 400 nanométerig kiszűrik a káros sugárzás 100%-át, biztosítva ezzel szemünk maximális védelmét minden körülmények között.

4 SPEXX TR-90 sportszemüveg Jó optikai hatást biztosít. Fokozottan karc és ütésálló. Időjárásálló, cseppmentes, vízlepergető, erős fizikai igényeknek ellenáll. EU 1 szabványnak megfelel. UV 400 védelemmel rendelkezik. A lencsék maximális optikai hatást biztosítanak. SPEXX Fit-over szemüveg Újdonság a magyar piacon! Azoknak ajánljuk, akik a mindennapokban is dioptriás szemüveget hordanak, de szeretnének napszemüveget mellé. Nem kell külön dioptriás napszemüveget készíttetni, mert ez a termék az eredeti szemüvegre ráhelyezve napszemüvegként funkcionál. UV 400 védelmet biztosít. Több forma közül tud választani, ami az Ön szemüvegéhez illeszkedik. Polarizált vagy drive lencsével rendelkeznek. TÜV, KERMI engedélyszám: 2004/ Spexx napszemüveg lencsék Hogyan javítják a látást a napszemüvegek? Amikor sugárzás éri a lencsét három dolog történhet: vagy átmegy a sugárzás a lencsén, vagy visszaverődik, vagy elnyelődik. Az elnyelő lencséket, mint például a napszemüvegeket, arra használjuk, hogy megakadályozzunk bizonyos hullámhosszokat, hogy áthaladjanak a lencsén vagy hogy gyengítsük az intenzitásukat. A napszemüveg lencséit azért hívjuk elnyelő lencséknek, mert az őket ért sugárzás legnagyobb részét elnyelik. A Spexx napszemüvegek UV400 minősítéssel rendelkeznek, vagyis 400 nanométerig kiszűrik a káros sugárzás 100%-át, biztosítva ezzel szemünk maximális védelmét minden körülmények között.

5 Védelem Minden napszemüvegnek meg kell felelnie a fizikai behatásra vonatkozó előírásoknak. Azonban egyetlen napszemüveg sem lehet tökéletesen repedés- és törésbiztos. Divat A vásárlók nagy része divatszempontokat is figyelembe vesz a lencse kiválasztásánál. A divatirányzatok változnak. Különböző színek jönnek divatba. Hasznosság Bizonyos színű lencsék, mint például a barna, kiszűrik a nem kívánt kék fényt, élesítik a kontrasztlátást, javítják az éleslátást és csökkentik a szem fáradtságát. Ezek a tulajdonságok hasznosak lehetnek olyan tevékenységeknél, ahol a mélységlátás és az éleslátás alapkövetelmény. CR - 39 (Allvl-Dytzlycol Carbonate) lencsék A második világháború idején jelentősen megnőtt az igény az optikai minőségű műanyagok iránt. Az akril volt az első anyag, ami leginkább megközelítette a piaci igényeket. Az ütésállósága nagyon hasznosnak bizonyult, azonban viszonylag könnyen karcosodik és kopik. A Pittsburgh Plates and Glass (PPG) nevű vállalat fejlesztette ki az úgynevezett Columbian Resins (CR) optikai műanyagsorozatot, amelyek erősnek és ellenállónak bizonyultak és optikailag is megközelítették az üveg minőségét. Az új anyag karcállósága, bár az üvegénél nem volt jobb, mégis messze felülmúlta az akrilét. Mivel a műanyag-sorozat 39. tagja rendelkezett a legkiválóbb optikai tulajdonságokkal, az anyag a CR-39 elnevezést kapta. A CR-39 kiinduláskor a vízhez hasonló viszkozitással rendelkező színtelen folyadék. A gyártás folyamán kémiai anyagokat adnak hozzá, majd formákba öntik és a kemencébe teszik. A színező festékek és az ultraibolya inhibitorok hozzáadása után felhevítik a folyadékot és a kész CR-39 lencsét megformázzák. Az CR-39 lencse előnyei: Az CR-39 lencse az üvegnél sokkal ütésállóbb, azonban nem törésálló. A CR-39 lencse fele olyan súlyos, mint az üveg A CR-39 az üvegnél nem, de az akrilnál kopásállóbb A CR-39 lencse esetében tükörbevonat alkalmazható

6 Polikarbonát lencsék A polikarbonát jó minőségű thermoplast, jellemzője a tisztaság, hő- és lángellenállás, dimenzionális stabilitás és különlegesen jó ellenállás szélsőséges hőmérsékleti viszonyok között. A speciális napszemüveg színeket és ultraibolya gátló kémia anyagokat a gyártás során adják hozzá a polikarbonáthoz. A polikarbonát lencse előnyei: A polikarbonát lencse a piacon kapható lencsék közül a leginkább törésellenálló, azonban ez a lencse sem törés biztos A polikarbonát lencse optikai minősége csak kevéssel marad el a CR-39-től A polikarbonát lencse pehelykönnyű A polikarbonát magától elnyeli 380nm-ig az ultraibolya sugárzást A polikarbonát jobban hajlítható, mint a műanyagok, ezért kiválóan alkalmas védőszemüvegekhez és magas bázisú hajlított lencsékhez A polikarbonát lencsék a költségkímélő befecskendezéses eljárással állíthatók elő A tükör bevonatot vákuum-bevonó eljárással lehet alkalmazni Lencse-kezelési eljárások Gyakran szükséges, vagy ajánlott a lencséket bizonyos kezelési eljárásoknak alá vetni, ahhoz hogy a napszemüvegek megfeleljenek a követelményeknek. Az eljárások ütésálló-képesség javítását, karcellenálló bevonat, tükör-bevonat, visszaverődés-gátló bevonat alkalmazását, polarizációt, illetve fotokrómos bevonat alkalmazását jelentik. Top Gradient (Átmenetes) Az átmenetes lencse fokozatosan sötétedik a lencse aljától a teteje felé. Ez a lencse a felülről jövő fényt blokkolja anélkül, hogy befolyásolna a látás minőségét. A jól elkészített átmenetes lencsék a felülről jövő fény ellen jobb védelmet nyújtanak, mint az állandó sűrűségű (constant density) lencsék.

7 Mirror Coating Tükör-bevonat A tükör-bevonat bármilyen lencsén alkalmazható. Ez a vékony, általában krómból készült bevonat csökkenti a fény erősségét, azáltal, hogy nagy részét eltéríti a szemtől. A legnépszerűbb színek az ezüst, arany, vörös, kék, zöld és narancssárga. A tükör-bevonatot vákuumos eljárással teszik a lencsére. Polarized (Polarizált) A polarizálás alapja a szelektív fénycsökkentés. A fényhullámok minden irányban - fel, le, jobbra, balra, keresztbe - szabadon terjednek. Amikor a fény párhuzamosan visszaverő felületet ér - például havat vagy vizet -, akkor vízszintesen, vagy jobbra-balra vibrálni kezd. Az általában két lencse közé illesztett polarizáló szűrő csak a függőlegesen érkező fényhullámokat engedi át. A polarizált lencsék általában drágábbak, mert a polarizáló szűrő és a lencsék összeállítása költséges eljárás. A polarizáló szűrőket nagyon precízen úgy kell montírozni, hogy a polarizáló síkok pontosan illeszkedjenek, e nélkül a hatás ugyanis elmarad. Vezetéshez való lencsék (drive) A kék fény effektussal leggyakrabban az autóvezetők találkoznak. Ennek a fénynek a legrövidebb a hullámhossza a látható fények közül, ezért a tárgyakat elhomályosítja. A kék fény nem a retinán, hanem előtte fókuszál, így nagyban csökkenti a látás élességét. Az autóvezetők számára készített Spexx lencsék kiszűrik a kék fény jelentős százalékát a látható spektrumból. Multi-Layer Color (Többrétegű Színes) Több gyártó kifejlesztett olyan lencséket, amelyek szelektíven nyelnek el bizonyos hullámhosszokat. A gyártás során hozzáadott ritka elemek segítségével előidézhető a szelektív szűrés, amely növeli a vörös, zöld és barna árnyalatok relatív intenzitását és kontrasztját. Ettől ezek a színek élénkebben és élesebben jelennek meg. Anti-reflective (Visszaverődés-gátló) Visszaverődés-gátlóval - általában magnézium fluorid - a lencse felszínét vonják be. A bevonat csökkenti a fényvisszaverődést, így javítja a látás minőségét. A vékony visszaverődés-gátló bevonatokat általában a lencse hátoldalán alkalmazzák. All-Weather (Minden időben)

8 Az All-Weather lencse bevonat azt jelenti, hogy a lencse elülső oldalán megosztott tükör van (alul és felül van tükör, középen nincs) és a lencse hátsó oldalán pedig visszaverődés-gátló bevonat van. Az ilyen eljárással készült lencsék különösen akkor nyújtanak védelmet, amikor a fény alulról vagy felülről jön. LENCSÉINK SZÍNEI Sienna Brown (Sienna Barna) Ideális erős napsütés esetén és kicsit borús időben Kiváló olyan sportoknál, ahol fontos a mélységlátás Kiválóan elnyeli a kék fénynyalábokat, élesíti a látást Növeli a kontraszt- és mélységlátást A barna szín nyugtatja a szemet Gray (Szürke) A természetes árnyalat elősegíti a tökéletes látást A legkevésbé torzítja a színeket Nem emeli ki a kontrasztokat Brown and Gray Polarized Csökkenti a vízről, hóról, homokról és aszfaltról visszaverődő fényt Green (Zöld) Kiemeli a sárga és a vörös színeket A kék fény egy részét kiszűri Jól használható minden fényviszonyban, különösen gyenge fényviszonyok között Erős fényben is elviselhető a fényáteresztő képessége Kiválóan használható lapos terepen történő futásnál és országúti kerékpározásnál Gold Lite (Világos Arany)

9 A Sienna Brown és Yellow lencse közti árnyalat Kiválóan használható felhős időben, lapos fény esetében Elnyeli a kék fényt, élesíti a látást Növeli a kontraszt- és mélységlátást Rose (Rózsaszín) Kiválóan használható rossz látási viszonyok között (pl. ködben), lapos fényben Erős fényben is elviselhető a fényáteresztő képessége Yellow (Sárga) Kiválóan használható rossz látási viszonyok között (pl. ködben), lapos fényben. Nem ajánlott erős napfényben. Színtelen Ideális esti vezetéshez és gyenge fényviszonyok közti kerékpárversenyzéshez, motorozáshoz és a napjainkban egyre népszerűbb quad vezetésénél. SPEXX Szemüveg keretek A napszemüveg fontos része a keret. A napszemüveg keretek különböző anyagokból készülhetnek, fémből és műanyagból. A napszemüveg összetevőinek minősége határozza meg a különbséget az egyszerű napszemüveg és az igazi jó minőségű napszemüveg között. A Spexx a napszemüvegek tervezésénél, figyelembe veszi a napszemüveg funkcióját, a vásárló igényeit, a pénztárcáját és természetesen az aktuális divatirányzatokat. A napszemüveglencse fejlesztésébe azért fektetett nagy energiákat a Spexx, mert egyáltalán nem mindegy, hogy amit látunk, azt hogyan látjuk. Az sem mindegy, hogy amin keresztül nézünk, azt mi tartja. Ezért a keret épp ilyen fontos. A keret tartja a lencsét, érintkezik a bőrünkkel. A keretgyártási technológiák is olyan előrehaladottak, mint a lencsegyártási technológiák. A keretek alakja, mérete, anyaga, színe és minősége gyakorlatilag végtelen lehetőségeket kínál. SPEXX Tartozékok

10 Szemüvegeinket tokkal, mikroszálas anyagból készült törlőkendővel vagy mikroszálas zsákkal látjuk el, így jut el vásárlóinkhoz. Igény esetén a kiegészítők külön is megvásárolhatók. Elérhetőségeink SPEXX Trade Kft. mail: help@spexx.hu

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8340 Védőszemüveg 8340 Védőszemüveg A sportember: 8340 szemüvegek. Ez a sorozat az egyedi állíthatóságot kombinálja a legnagyobb viselési komfortérzettel hosszú távú használathoz, extrém körülmények esetén is. D-33523-2009

Részletesebben

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8510 Védőszemüveg 8510 Védőszemüveg Az erőteljes: 8510 védőszemüveg. Robusztus polikarbonát lencséivel és zárt kialakításával valódi védelmet nyújt. Légzésvédelemmel együtt jó kombinációt jelent. D-33527-2009 02 8510 Előnyök

Részletesebben

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8520 Védőszemüveg 8520 Védőszemüveg Prémium szintű védelem: 8520 védőszemüveg. Zárt kialakítású, könnyű és tökéletesen illeszkedik az orvos által felírt szemüvegekhez. D-6605-2011 02 8520 Előnyök Nagyon robusztus, mégis

Részletesebben

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Dräger X-pect 8310 Védőszemüveg Finom kialakítás az optimális illeszkedéshez és komfortérzethez: Dräger X- pect 8310 szemüvegek. Választhat átlátszó vagy sárga lencsét. D-33518-2009 02 Dräger X-pect 8310

Részletesebben

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 55/2015

Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 55/2015 Fogyasztóvédelemért Felelős Helyettes Államtitkárság hírlevele 55/2015 Kedves Kolléga! Kérem engedje meg, hogy tájékoztassuk a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság újabb szezonális vizsgálatáról, amelynek

Részletesebben

Hoya PNX. szemüveglencsék. A gyermekkor igényeire szabva. Ultra könnyű Törés- és ütésálló Megbízható

Hoya PNX. szemüveglencsék. A gyermekkor igényeire szabva. Ultra könnyű Törés- és ütésálló Megbízható Hoya PNX szemüveglencsék A gyermekkor igényeire szabva Ultra könnyű Törés- és ütésálló Megbízható Erős, mint egy teknőspáncél Törés- és ütésálló lencsék aktív gyerekeknek TUDTAD-E? Évente több mint 10

Részletesebben

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával

A még jobb. teljesítményért. Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje. Szemüveglencsék japán technológiával A még jobb teljesítményért Hoya sportlencsék A teljesítmény következő szintje Szemüveglencsék japán technológiával Magas vizuális teljesítmény Amennyiben Ön aktív életmódot él vagy rendszeresen sportol,

Részletesebben

AOSafety/Peltor szemüvegek Led Light Vision QX 1000 a termék kódja: Védőszemüveg oldali lámpácskával

AOSafety/Peltor szemüvegek Led Light Vision QX 1000 a termék kódja: Védőszemüveg oldali lámpácskával AOSafety/Peltor szemüvegek Led Light Vision QX 1000 511010 Védőszemüveg oldali lámpácskával 524011 Védőszemüveg, sötét üveggel, szára állítható, fekete fültartó, design, könnyített, oldalsó védelem EN

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2015 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák Postaláda I.-II Udvari I.-II.

Részletesebben

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg

Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg Dräger X-pect 8110 Védőszemüveg A klasszikus modell sokféle felhasználásra és látogatók számára: Dräger X-pect 8110 fedőszemüveg. A szemüveget viselők számára is optimális megoldás, mert az orvos által

Részletesebben

Fotó elmélet 2015. szeptember 28. 15:03 Fény tulajdonságai a látható fény. 3 fő tulajdonsága 3 fizikai mennyiség Intenzitás Frekvencia polarizáció A látható fények amiket mi is látunk Ibolya 380-425 Kék

Részletesebben

Shark Autóüveg Fóliák

Shark Autóüveg Fóliák Shark Autóüveg Fóliák Hatalmas választék: Számos típus, eltérő tulajdonságokkal, rengeteg árnyalatban. Hővédelem: Speciális hővédő típusokban teljesen megszünteti az átsugárzott hő okozta melegérzetet.

Részletesebben

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés.

Chrome Style technology. 100%-os króm megjelenés. Chrome Style technology. www.chromestylehungary.com info@chromestylehungary.com Kifejlesztettünk egy Védjegyoltalom alatt álló szabadalmaztatott króm megjelenésű technológiát, mely teljesen egyedülálló

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

D U N A V É R T S Z E M V É D Ő E S Z K Ö Z Ö K

D U N A V É R T S Z E M V É D Ő E S Z K Ö Z Ö K D U N A V É R T S Z E M V É D Ő E S Z K Ö Z Ö K COSMOS Cikkszám: JSASA760-173-400 víztiszta 2C-1.2. 1. F T páramentes és karcmentes lencsével Cikkszám: JSASA760-17P-100 barna 5.-3.1F T páramentes és karcmentes

Részletesebben

D U N A V É R T S Z E M V É D Ő E S Z K Ö Z Ö K

D U N A V É R T S Z E M V É D Ő E S Z K Ö Z Ö K D U N A V É R T S Z E M V É D Ő E S Z K Ö Z Ö K COSMOS Cikkszám: JSASA760-173-400 víztiszta 2C-1.2. 1. F T páramentes és karcmentes lencsével Cikkszám: JSASA760-17P-100 barna 5.-3.1F T páramentes és karcmentes

Részletesebben

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető

TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018. Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba. Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető TREZOR POSTALÁDÁK 2017/2018 Beltéri: lépcsőházba, lakóparkba Kültéri: utcafrontra, udvarba, oszlopba építhető Hagyományos, kerítéssel rendelkező családi házakhoz ajánlott postaládák 2 Postaláda I.-II.

Részletesebben

A TELJES RAY-BAN ÉLMÉNY SZEMÜVEGEK ÉS NAPSZEMÜVEGEK RAY-BAN DIOPTRIÁS SZEMÜVEGLENCSÉKKEL

A TELJES RAY-BAN ÉLMÉNY SZEMÜVEGEK ÉS NAPSZEMÜVEGEK RAY-BAN DIOPTRIÁS SZEMÜVEGLENCSÉKKEL A TELJES RAY-BAN ÉLMÉNY SZEMÜVEGEK ÉS NAPSZEMÜVEGEK RAY-BAN DIOPTRIÁS SZEMÜVEGLENCSÉKKEL TARTALOMJEGYZÉK A TELJES RAY-BAN ÉLMÉNY 3 VÁLASZTÉK 42 100%-OS 0%-OS ELÉGEDETTSÉG 12 A RENDELÉS MENETE DST - DIGITÁLIS

Részletesebben

Kültéri színes (RGBW/ RGBA) 4 csatornás fényvető díszvilágításhoz

Kültéri színes (RGBW/ RGBA) 4 csatornás fényvető díszvilágításhoz Lighting Kültéri színes (RGBW/ RGBA) 4 csatornás fényvető díszvilágításhoz ColorBurst Powercore gen2 RGBW/RGBA A ColorBurst Powercore gen2 RGBW/RGBA kültéri, kiemelő jellegű és térvilágításra szánt LED-es

Részletesebben

A fény mint elektromágneses hullám és mint fényrészecske

A fény mint elektromágneses hullám és mint fényrészecske A fény mint elektromágneses hullám és mint fényrészecske Segítség az 5. tétel (Hogyan alkalmazható a hullám-részecske kettősség gondolata a fénysugárzás esetében?) megértéséhez és megtanulásához, továbbá

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben

Fény, mint elektromágneses hullám, geometriai optika

Fény, mint elektromágneses hullám, geometriai optika Fény, mint elektromágneses hullám, geometriai optika Az elektromágneses hullámok egyik fajtája a szemünk által látható fény. Látható fény (400 nm 800 nm) (vörös ibolyakék) A látható fehér fény a különböző

Részletesebben

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapos tetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2:2003 szabványnak megfelelően

Részletesebben

PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK

PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK KÁBELVÉDŐ CSÖVEK PEHD BORDÁZOTT KÁBELVÉDŐ CSÖVEK A csöveket a Szerb Nyersanyagellenőrző Intézet, valamint a Nikola Tesla elektrotechnikai intézet vizsgálta be, valamint rendelkeznek a PTT unió nemzetközi

Részletesebben

PLEXIGLAS UV100, UV100 AR, UV100 MR

PLEXIGLAS UV100, UV100 AR, UV100 MR UV100, UV100 AR, UV100 MR 2016.06.25. - v1.0 1 BEVEZETŐ A márkanevű, pmma anyagú lemezek 1933- as bemutatása óta rendkívül sokféle felhasználási területen bizonyítottak. A gyártó megszámlálhatatlan egyedi

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe 2018.04.03. Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapostetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2 szabványnak megfelelően

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

BEFEKTETÉS S O P H I E M O L N A R D E S I G N P R E S E N T S

BEFEKTETÉS S O P H I E M O L N A R D E S I G N P R E S E N T S GYÉMÁNT BEFEKTETÉS 2018. S O P H I E M O L N A R D E S I G N P R E S E N T S Web: www.sophiemolnardesign.com E-mail: info@sophiemolnardesign.com vagy sophie@sophiemolnardesign.com Copyright: SMDesign Kft.

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 2018.04.03. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC-tok

Részletesebben

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása

Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Az ECOSE Technológia rövid bemutatása Mi az ECOSE Technológia? egy forradalmian új, természetes, formaldehid-mentes kötőanyagtechnológia, mely üveg-, kőzetgyapot és számos más termék gyártásakor biztosítja

Részletesebben

Nagy teljesítményű LEDlámpatest

Nagy teljesítményű LEDlámpatest Lighting Nagy teljesítményű LEDlámpatest LuxSpace Accent Compact Elbow Az üzletek kénytelenek egyre magasabb energiaárakkal számolni. Ugyanakkor a vásárlók figyelmének felkeltése érdekében nem engedhetnek

Részletesebben

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s

A favédelem mestere. T E R M É K k a t a l ó g u s I d ő tá l l ó n y u g a l o m A favédelem mestere TRILAK Festékgyártó Kft. H-1238 Budapest, Grassalkovich u. 4. Vevőszolgálat: 421-6141, www.trilak.hu Member of the SigmaKalon Group T E R M É K k a t

Részletesebben

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai.

Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. Harmonikus színkombinációk. Szebb életterek. CombiColours a BLANCO színes mosogatóközpontjai. 555_10_Farbbroschuere_HU.indd 1 17.11.2010 15:24:16 Uhr Kreatív megoldásokat kínálunk. BLANCO CombiColours

Részletesebben

Mzone Bukósisak Kisokos

Mzone Bukósisak Kisokos Mzone Bukósisak Kisokos A motorosok legalapvetőbb felszerelése a bukósisak. Mindegy, hogy csak egy kis robogód van, vagy egy nagy teljesítményű versenymotorod, a bukó kötelező tartozék, hiszen előfordulnak

Részletesebben

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek

bott munkalapok Leírás és műszaki részletek bott munkalapok Vörös bükk munkalap Tömör bükk Anyag Felső oldal Alsó oldal tömör bükk olajozott olajozott 30, 40, 50 mm natúr bükk ellenáll a víznek, az olajoknak, a savaknak és a vegyszereknek nagy kopásállóságú

Részletesebben

Lencse típusok Sík domború 2x Homorúan domború Síkhomorú 2x homorú domb. Homorú

Lencse típusok Sík domború 2x Homorúan domború Síkhomorú 2x homorú domb. Homorú Jegyzeteim 1. lap Fotó elmélet 2015. október 9. 14:42 Lencse típusok Sík domború 2x Homorúan domború Síkhomorú 2x homorú domb. Homorú Kardinális elemek A lencse képalkotását meghatározó geometriai elemek,

Részletesebben

Színek 2013.10.20. 1

Színek 2013.10.20. 1 Színek 2013.10.20. 1 Képek osztályozása Álló vagy mozgó (animált) kép Fekete-fehér vagy színes kép 2013.10.20. 2 A színes kép Az emberi szem kb. 380-760 nm hullámhosszúságú fénytartományra érzékeny. (Ez

Részletesebben

Szilikon szigetelő csövek

Szilikon szigetelő csövek Szilikon szigetelő csövek szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-cso/szilikon-szigetelo-csovek/ Szilikon izoláló csövek Szilikon szigetelő csöveinket nagytisztaságú HTV szilikon kaucsuk alapanyagból

Részletesebben

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK

BÚTORAJTÓK ÉS TARTOZÉKAIK 1.6 PerfectSense Lakkozott magasfényű lapok Egyedi méretekben és táblában is rendelhető. Tábla méret: 2800 2070 18 mm Hosszú élettartam Könnyen tisztítható Továbbfejlesztett, színazonos élzárás MDF hordozóanyag

Részletesebben

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL

AKCIÓ 214 000 FT-TÓL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL AKÁR 8 FÉLE SZÍNBŐL SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU AKCIÓ CSÚCSMINŐSÉGŰ GARÁZSAJTÓK MOTORRAL MÁR BRUTTÓ 214 000 FT-TÓL AJÁNDÉK 20 000 FT-OS KUPON, AMIT TOLÓ- VAGY KÉTSZÁRNYAS KAPUNYITÓ SZETTEKNÉL HASZNÁLHAT FEL VÁLASSZON FELÁR NÉLKÜL

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Részletesebben

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek

Ultratop System. Cementkötésű padlórendszerek Ultratop System Cementkötésű padlórendszerek Természetes hatású Ultratop System Alkalmas ipari és lakossági decor padlók készítésére Különösen alkalmas a következő beltéri helyiségek padlójaként: Ipari

Részletesebben

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG

198 500 FT-ért SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPU MÉRETRE SZABOTT GARÁZSAJTÓK MOTORRAL 198 500 FT-ért AZ AKCIÓS ÁRON AZ ALUTECH STANDARD GARÁZSAJTÓ KAPHATÓ 2500X2125 MÉRETIG Az ár az áfá-t tartalmazza. Az akció más kedvezményekkel

Részletesebben

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük.

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük. Színes szilikon cső szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-cso/szines-szilikon-cso/ Színes szilikongumi csövek A szilikon csövek alapszíne transzparens enyhén sárgás árnyalatú áttetsző. A szilikon

Részletesebben

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás

gondoskodás Professzionális Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! 3M Autóápolás 3M Autóápolás Professzionális gondoskodás A 3M a világ egyik legnagyobb autóipari beszállítója az autójavítási termékek terén. Most Ön is kipróbálhatja a 3M termékeit! Tökéletes fényezés néhány egyszerű

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- www.arnyekvarazs.hu gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- Könyökkaros NAPELLENZŐ A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítője lehet családi házak teraszainak, társasházak erkélyinek, de vendéglátóipari

Részletesebben

EN_20_010_8105I. Carl Zeiss Vision Hungary Kft. Kereskedelmi Iroda www.vision.zeiss.hu info-hu@vision.zeiss.com

EN_20_010_8105I. Carl Zeiss Vision Hungary Kft. Kereskedelmi Iroda www.vision.zeiss.hu info-hu@vision.zeiss.com EN_0_00_805I Carl Zeiss Vision Hungary Kft. Kereskedelmi Iroda www.vision.zeiss.hu info-hu@vision.zeiss.com Az eddigi legkeményebb ZEISS réteg technológiával Erôsebb. Ellenáll a szennyezôdéseknek. Könnyen

Részletesebben

Shark Autóüveg Fóliák

Shark Autóüveg Fóliák Shark Autóüveg Fóliák Hatalmas választék: Számos típus, eltérő tulajdonságokkal, rengeteg árnyalatban. Hővédelem: Speciális hővédő típusokban teljesen megszünteti az átsugárzott hő okozta melegérzetet.

Részletesebben

Légkondicionálók 2002

Légkondicionálók 2002 Légkondicionálók 00 www.panasonic.hu Tiszta, friss levegô Új, még szebb forma A Panasonic légkondicionálók nemcsak kellemes közérzetet, de egészséges környezetet is biztosítanak a felhasználók számára.

Részletesebben

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél.

studio A fa/alumínium, műanyag/alumínium és műanyag alapanyagú studio ablakok mindegyikét megtalálja a studio Komfort résznél. 12 I 1 studio studio IDEÁLIS AZ EGYEDISÉGET KERESŐKNEK A studio ablakok letisztult formavilága és visszafogott designja tökéletesen illeszkedik az épület architektúrájába. A főként síkban futó termékek

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT

CSÚSZÁSMENTES LAPOK ÉS HAJLÍTOTT LÁBAZAT IPARI BURKOLATOK AZ IPARI LÉTESÍTMÉNYEK TERVEZÉSEKOR FOKOZOTT FIGYELMET IGÉNYELNEK A VONATKOZÓ HATÁLYOS JOGSZABÁLYOK, VALAMINT A TERMÉSZETES HASZNÁLATBÓL ADÓDÓ MAGAS IGÉNYBEVÉTELNEK VALÓ MEGFELELÉS. AZ

Részletesebben

Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése. Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI

Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése. Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI Budapesti szolárium használók ismereteinek és szokásainak kérdõíves felmérése Bakos József, Szabó Judit, Thuróczy György OKK OSSKI A téma időszerűsége Közelmúltban megjelent nemzetközi dokumentumok: WHO

Részletesebben

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita

exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók E-MAIL: MEDOTRADE@MEDOTRADE.HU WEB: WWW.MEDOTRADE.HU... A fotókat készítette: Stampok Anita exkluzív zuhanylefolyók MEDO Köszönti Önt a Medo Trade Kft. Cégünk egyedi és modern fürdőszobák

Részletesebben

-rovarháló rendszerek-

-rovarháló rendszerek- -rovarháló rendszerek- ROVARHÁLÓ AJTÓ Ahol nem csak a rovarvédelem, hanem a küllem is fontos! Típusai: A rolós ajtó akkor praktikus, ha nincsen hely csapó-, vagy tolóajtó elhelyezésére. Ebben az esetben

Részletesebben

Perifériáknak nevezzük a számítógép központi egységéhez kívülről csatlakozó eszközöket, melyek az adatok ki- vagy bevitelét, illetve megjelenítését

Perifériáknak nevezzük a számítógép központi egységéhez kívülről csatlakozó eszközöket, melyek az adatok ki- vagy bevitelét, illetve megjelenítését Perifériák monitor Perifériáknak nevezzük a számítógép központi egységéhez kívülről csatlakozó eszközöket, melyek az adatok ki- vagy bevitelét, illetve megjelenítését szolgálják. Segít kapcsolatot teremteni

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. zafír 1 2 3

THE GREEN LIGHT. zafír 1 2 3 117 THE GREEN LIGHT zafír 1 2 3 ISMERTETŐ zafír A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Sealsafe IP 66 védettségű közvilágítási lámpatest maximum 100 W-os (Zafír1), 250 W-os (Zafír2) vagy 600 W-os (Zafír3) fényforrásokhoz.

Részletesebben

72-74. Képernyő. monitor

72-74. Képernyő. monitor 72-74 Képernyő monitor Monitorok. A monitorok szöveg és grafika megjelenítésére alkalmas kimeneti (output) eszközök. A képet képpontok (pixel) alkotják. Általános jellemzők (LCD) Képátló Képarány Felbontás

Részletesebben

LuxSpace Accent. Előnyök. Szolgáltatások. termékjellemzők

LuxSpace Accent. Előnyök. Szolgáltatások. termékjellemzők Lighting LuxSpace Accent Az üzletek kénytelenek egyre magasabb energiaárakkal számolni. Ugyanakkor a vásárlók figyelmének felkeltése érdekében nem engedhetnek a világítás minőségéből, a beépítés rugalmasságából

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser A MultiCopy Colour Laser famentes, fényes fehér, mázolatlan, színes lézernyomtató papír. Lágy felületének és magas fényének köszönhetően, a MultiCopy Colour Laser éles nyomatokat

Részletesebben

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben.

A négyzetes és téglalap alakú szilikon szalag termékeink extruziós technológiával készülnek folyóméteres kiszerelésben. Szilikon szalag szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-szalag/ Szilikon szalagok Négyzet és téglalap keresztmetszetű tömör szilikon szalagok Négyzetes és téglalap alakú hőálló szilikon szalagok

Részletesebben

Ásványgyapotos szendvicspanel

Ásványgyapotos szendvicspanel Ásványgyapotos szendvicspanel Tetőpanel Műszaki paraméterek Szigetelő mag: Teljes szélesség: Fedőszélesség: Hosszúság: Éghetőségi osztály: Tűzállósági határérték: MW Ásványgyapot 1059 mm 1000 mm 3.000

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

A színérzetünk három összetevőre bontható:

A színérzetünk három összetevőre bontható: Színelméleti alapok Fény A fény nem más, mint egy elektromágneses sugárzás. Ennek a sugárzásnak egy meghatározott spektrumát képes a szemünk érzékelni, ezt nevezzük látható fénynek. Ez az intervallum személyenként

Részletesebben

4,5m PININFARINA FORMAVILÁGA

4,5m PININFARINA FORMAVILÁGA PININFARINA FORMAVILÁGA MINDANNYIUNK ÁLTAL ELFOGADOTT TÉNY, HOGY HASZNÁLATI TÁRGYAINK ÍGY A VÁROSKÉPET ALKOTÓ MINDEN EGYES ÉPÍTÉSZETI ELEM TERVEZÉSE ESETÉN NAGY HANGSÚLYT KELL HELYEZNI A FUNKCIÓ ÉS A FORMA

Részletesebben

Cső fényszállítása A visszaverődés után megmaradt fény %-ban megadva 100% 98.51% 97.04% 95.59% 94.17% 100% 90.39% 81.71% 73.86% 66.

Cső fényszállítása A visszaverődés után megmaradt fény %-ban megadva 100% 98.51% 97.04% 95.59% 94.17% 100% 90.39% 81.71% 73.86% 66. Solatube extrák Toldócsövek A Solatube toldócsövek hossza 400 vagy 600 mm. Összeszereléskor minden egyes toldócső vége keskenyebb, így teleszkópszerűen egymásba illeszthetők, és a kellő hossz is szabályozható.

Részletesebben

Otthoni használatban elterjedt futópad kenéséhez vagy konyhai eszközök és zárak olajozásához.

Otthoni használatban elterjedt futópad kenéséhez vagy konyhai eszközök és zárak olajozásához. Szilikon olaj szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-olaj/ Metil szilikonolaj RUBOSIL és SILORUB márkanéven forgalmazzuk A szilikon olaj nagytisztaságú víztiszta, hőálló kenőolaj, mely extrém

Részletesebben

CoreLine Wall-mounted az egyértelmű LED-es választás

CoreLine Wall-mounted az egyértelmű LED-es választás Lighting CoreLine Wall-mounted az egyértelmű LED-es választás CoreLine Wall-mounted Legyen szó új épületről vagy meglévő térről, a vásárlók olyan világítási megoldásokat szeretnének, amelyek minőségi fényt

Részletesebben

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük.

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük. Színes szilikon cső szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-cso/szines-szilikon-cso/ Színes szilikongumi csövek A szilikon csövek alapszíne transzparens enyhén sárgás árnyalatú áttetsző. A szilikongumi

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak

enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak enjoy technology a motorkerékpárokhoz tervezett kenőanyag új energiát ad a motornak innováció, a legmagasabb technológiai színvonal és kitűnő minőség: ez az, amit az i-ride jelent az eni számára a hatlábú

Részletesebben

Megfelelőségi táblázatok

Megfelelőségi táblázatok Megfelelőségi táblázatok Legnagyobb bútorélzáró kollekció Maximális színazonosság 24 h kiszolgálás ABS élzárók ALU fóliával 2000 HD 29661 ABS alu csiszolt 2003 HD 29930 ABS arany csiszolt 22x0,45mm 22x1mm

Részletesebben

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége

Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége MSA védőszemüvegek Érzékeny szervünk, amelynek védelemre van szüksége Szemünk egy szempillantás alatt képes befogadni a legkülönbözőbb információkat. Elengedhetetlen funkciókat tölt be számos tevékenység,

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz Nyomógombos távirányító (csomagolás tartalmazza)

Részletesebben

MIG/MAG hegesztőpisztolyok

MIG/MAG hegesztőpisztolyok Az Ön márkakereskedője B.L.Metál Hungária Kft. MIG/MAG hegesztőpisztolyok OK 150A - 500A Kiváló minőségű réz nyakkal, a maximális hőelvezetés érdekében MIG/MAG CE/3C minősítéssel ellátva A nikkel bevonatos

Részletesebben

StyliD PremiumWhite a minőség és az energiamegtakarítás ideális ötvözete a (divatáru-) kiskereskedők számára

StyliD PremiumWhite a minőség és az energiamegtakarítás ideális ötvözete a (divatáru-) kiskereskedők számára Lighting StyliD PremiumWhite a minőség és az energiamegtakarítás ideális ötvözete a (divatáru-) kiskereskedők számára StyliD PremiumWhite Ha jó minőségű világítást és színvisszaadást szeretne az üzletében

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

Az ásványgyapot új generációja

Az ásványgyapot új generációja Az ásványgyapot új generációja Egy selymes tapintású, kristálytiszta, nem éghető hő- és hangszigetelő ásványgyapot az URSA-tól PureOne az ásványgyapot új generációja URSA az Ön partnere elkötelezett a

Részletesebben

4. fejezet. Mosogatók, csaptelepek

4. fejezet. Mosogatók, csaptelepek 4. fejezet Mosogatók, csaptelepek 4.2 n Tartalomjegyzék 4.3 Gránit mosogatómedencék 4.7 Rozsdamentes acél mosogatómedencék 4.15 Csaptelepek 4.17 Kiegészítők 4.18 Alumínium kötő, alumínium tálca Útmutató

Részletesebben

Stílus. Egyéniség. Divat.

Stílus. Egyéniség. Divat. Bizsuliget 2015 Stílus. Egyéniség. Divat. F e j e z d k i e g y é n i s é g e d, s t í l u s o d a B i z s u l i g e t é k s z e r e i v e l. V á l a s s z k o l l e k c i ó n k b ó l, v a g y á l l í

Részletesebben

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző-

gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- gördülékeny árnyékolás -könyökkaros napellenző- Könyökkaros NAPELLENZŐ A könyökkaros napellenző hasznos és dekoratív kiegészítője lehet családi házak teraszainak, társasházak erkélyinek, de vendéglátóipari

Részletesebben

MultiCopy Colour Laser

MultiCopy Colour Laser MultiCopy Colour Laser Kényeztesse el színes lézernyomtatóját! Magas fehérségű, kiváló tartású papír. Valamennyi lézer nyomtató típushoz és másológéphez alkalmazható. 88009408 80 210 x 297 R 500 2 500

Részletesebben

A digitális képfeldolgozás alapjai

A digitális képfeldolgozás alapjai A digitális képfeldolgozás alapjai Digitális képfeldolgozás A digit szó jelentése szám. A digitális jelentése, számszerű. A digitális információ számokká alakított információt jelent. A számítógép a képi

Részletesebben

ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ MŰANYAG BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BP 25- GRP BP 50

ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ MŰANYAG BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BP 25- GRP BP 50 ÜVEGSZÁL ERŐSÍTÉSŰ MŰANYAG BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BIZTONSÁGI PADLÓK GRP BP 25- GRP BP 50 GRP BIZTONSÁGI PADLÓK A legtöbb terhelésre és bonyolult geometriai megoldásokra A GRP biztonsági padlók olyan magas

Részletesebben

LÁTÁS FIZIOLÓGIA I.RÉSZ

LÁTÁS FIZIOLÓGIA I.RÉSZ LÁTÁS FIZIOLÓGIA I.RÉSZ Dr Wenzel Klára egyetemi magántanár Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Budapest, 2011 Az 1.rész tartalma: A fény; a fény hatása az élő szervezetre 2. A szem 1. Különböző

Részletesebben

1.56 Alumínium keretprofilok

1.56 Alumínium keretprofilok .56 Alumínium keretprofilok Alumínium keretprofilok métersúlya Profil kg/fm TRZ 0,28 TR5 0,42 TR4 0,48 TR3 0,54 TR2 0,4 AP06 0,46 AP03 0,35 A betétméret kiszámítása TRZ A=X-24 mm B=Y-24 mm TR5 A=X-4 mm

Részletesebben

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás

iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás iko zsindely, a tetőre vetett okosabb pillantás A vezető szaktekintély világsz minőségű tetőfedések Szókratész (i.e. 469-399) az antik kor leghíresebb görög filozófusa, Gondolatai a filozófia tudomány

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. onyx 2 3

THE GREEN LIGHT. onyx 2 3 109 THE GREEN LIGHT 2 3 Ismertető A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér - Onyx2 IP 44 (*) - Onyx3 IP 44 (*) - Onyx2 ST IP 65 (*) Aerodinamikai felület (CxS) - Onyx2

Részletesebben

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk!

Lindab Topline Cserepeslemezek. Lindab Topline. Lindab Cserepeslemezek. Maradandót alkotunk! Lindab Topline Lindab Cserepeslemezek Maradandót alkotunk! Válasszon ízlése szerint! A Lindab Topline cserepeslemez szilárd és elegáns acéllemez fedés, amely nagyszerűen fest új házakon, és gyönyörűen

Részletesebben

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség

Méret szélesség x magasság x talp. 20x24x10 cm. 24x35x8 cm. 26x35x12 cm. 32x41x12 cm. 45x36x15 cm. Boros tasak. 10x38x8,5 cm. 250 db alatti mennyiség Zsinórfüles kraft papírtáska Méret szélesség x magasság x talp Színe Nyomatlan táskák nettó ára 1000 db-tól 500 db-tól 1-499 db-ig 20x24x10 cm 173 Ft 188 Ft 203 Ft 24x35x8 cm 158 Ft 173 Ft 188 Ft 26x35x12

Részletesebben

Végtelen biztonság. Beütődés elleni védőszivacsok: Élvédők, felületvédők, csővédők, sarokvédők, falvédők

Végtelen biztonság. Beütődés elleni védőszivacsok: Élvédők, felületvédők, csővédők, sarokvédők, falvédők Végtelen biztonság Beütődés elleni védőszivacsok: Élvédők, felületvédők, csővédők, sarokvédők, falvédők Színek Fekete-sárga Piros-fehér Fluoreszkáló (nappali fényviszonyban) Utánvilágító (sötétben világít)

Részletesebben

Kristályok optikai tulajdonságai. Debrecen, december 06.

Kristályok optikai tulajdonságai. Debrecen, december 06. Kristályok optikai tulajdonságai Debrecen, 2018. december 06. A kristályok fizikai tulajdonságai Anizotrópia - kristályos anyagokban az egyes irányokban az eltérő rácspontsűrűség miatt a fizikai tulajdonságaik

Részletesebben