Samba 100. Ólom mentes máz feletti festékek porcelánra, csontporcelánra, félporcelánra, kőcserépre és tűzzománcra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Samba 100. Ólom mentes máz feletti festékek porcelánra, csontporcelánra, félporcelánra, kőcserépre és tűzzománcra"

Átírás

1 Samba 100. Ólom mentes máz feletti festékek porcelánra, csontporcelánra, félporcelánra, kőcserépre és tűzzománcra Ebben a műszaki információs leírásban a Ferro cég a Samba100 sorozatot mutatja be, amely a legújabb generációja az ólommentes, magas festéktartalmú máz feletti festékeknek. A maximálisan 100 ppm ólom tartalommal ez festék sorozat új mércét állít fel a máz feletti dekoráció területén. Az ólommentes festékekre időközben elfogadott szabvány 600 ppm PbO (0,06%) maximális értéket jelöl meg. A Samba100 sorozat bevezetésével a Ferro cég ezt a határértéket 100 ppm (0,1%) PbO értékre vitte le. Ezáltal már most teljesülnek azok az előírások, amelyek az USAban 2011-től fokozatosan lépnek életbe. Már a legkisebb szennyeződés a gyártás során a 100 ppm határérték átlépéséhez vezethet, ezért a gyártás különösen gondos folyamatirányítást és minőségellenőrzést igényel. A Samba100 festékek előnyei: Mindegyik festék teljesíti a nehézfém kioldás határértékekre vonatkozó EN szabványt, valamint a kaliforniai Prop. 65 és az FDA előírásokat. Maximális színintenzitás már kis rétegvastagságban is Kevesebb festék felhasználás finomabb sziták használata révén (pl. finom vonalakra) Nagyobb szabadság a dekor tervezésében a nagy színválaszték miatt Új színárnyalatok Nagyon jó feldolgozhatóság Multifunkciós rendszer: különböző ok hozzákeverésével vagy felülhúzásával a Samba100 sorozat felhasználási területe lényegesen szélesebb, mint az eddigi sorozatoké Gazdasági és logisztikai előnyök azáltal, hogy egy festék szériát lehet alkalmazni különböző hordozókra és égetési körülményekre. Samba100 festékek Ezek a festékek a magas színtest tartalmuk miatt nagyon intenzívek és a kifényesedéshez egy flusszal felül kell húzni őket. A kadmium mentes festékeket feldolgozás közben is össze lehet keverni egy flusszal. A flusszal történő keverés csökkenti ugyan a szín intenzitását, meg lehet azonban takarítani vele a flusszal történő felülhúzást, azaz egy munkalépést. A bevonatról történő lemondás különösen akkor előnyös, ha egy dekorban a festékek nemesfémmel vannak kombinálva. A festék és a keverési arányát a termelési körülményekhez igazítva egyedileg kell megállapítani. A beszerezhető színeket az 1 táblázat és az 1. kép mutatja. Kadmium tartalmú kiegészítő színek bevonat nélküli használathoz A kadmium tartalmú festékeket bevonó nélkül kell használni. Használható porcelánra és csontporcelánra is. A beszerezhető színeket a 2. táblázat és az 1. kép mutatja.

2 Fluszok A 3 táblázatban bemutatott ok egymással keverhetők, és ezáltal dekortól, hordozótól és égetési körülményektől függően nagy variációs lehetőséget tesznek lehetővé a Samba100 festékekkel kombinálva. A hozzáadásával a Samba100 festékekből kikeverhetők a Summerday széria festékei (ld. DF07 műszaki információs lap), illetve a flusszal a TerraNova sorozat színei. A maximális színintenzitást úgy lehet elérni, ha a festéket hozzáadása nélkül húzzuk, majd flusszal felülhúzzuk. A festék fénye és intenzitása egyedileg beállítható kisebb vagy nagyobb mennyiségű hozzákeverésével. Felhasználás Ezek a festékek kitűnő feldolgozási tulajdonságokkal rendelkeznek minden hagyományos felhordási módszernél, úgymint a szitanyomás (direkt és indirekt), szórással történő felhordás, gépi peremezés és csíkozás, valamint kézi festés. A gépek és sablonok tisztításához a tisztító olajat használatát ajánljuk. Rétegvastagság A maximálisan megengedhető rétegvastagság függ az égetési ciklustól, a cseréptől, a máztól és a dekorált felület formájától, valamint a festék és a máz összeolvadásának mértékétől. A túl vékony réteg egyenetlen, matt felületet eredményez; túl vastag festékrétegnél pedig fennáll a lepattogzás vagy repedezés veszélye. Szitanyomás Direkt és indirekt szitanyomáshoz ajánlott poliészter szita: szál/cm ( mesh/inch) illetve szál/cm ( mesh/inch) a húzásakor. Porcelán esetén, amelynek hőtágulási együtthatója kb x 10-7 /K, a repedések vagy lepattogzások elkerülése érdekében nem szabad túllépni a 24 µm rétegvastagságot (égetés előtt mérve) Ez a rétegvastagság pl. egy 73S poliészter szitán médiummal kevert festék kétszeri húzásával elérhető. (Keverési arány: 100 rész festék és rész médium) Ha több festék lesz egymásra húzva, vagy bevonó lesz alkalmazva, akkor a teljes festékréteg vastagsága nem lehet nagyobb a megadott értéknél. Kőcserép, csontporcelán és félporcelán esetén a megadott 24 µm maximális érték túlléphető. A DF34 és DF14 jelű műszaki információs lapokban részletes információk találhatók a 4- és hétszín nyomásról. Szórással történő felhordás A szóráshoz szükséges festék szuszpenziót olajos vagy vízzel hígítható bázisú hordozó médiummal el lehet készíteni. Purpur festékkel készített víz tartalmú szuszpenziókat azonnal fel kell használni, nem raktározhatóak hosszabb ideig. Szórással történő felhordáskor valamennyi festékhez adagolása szükséges, kivéve a purpur és a kadmium tartalmú kiegészítő festékeket.

3 Gépi peremezés és csíkozás Peremező vagy csíkozó gépekhez többnyire vízzel hígítható szuszpenziókat használnak. Olyan színező pasztákat szállítunk, amelyek viszkozitását a felhasználó saját maga tudja beállítani desztillált víz és alkohol segítségével. Gépi peremezéskor és csíkozáskor valamennyi festékhez adagolása szükséges, kivéve a purpur és a kadmium tartalmú kiegészítő festékeket. Médiumok Valamennyi szokványos gépi és kézi felhordáshoz megfelelő médiumok állnak rendelkezésre. Részletes műszaki információk megtalálhatók a CerDePrint Media Guide prospektusban. Raktározás A festékeket száraz helyen kell tárolni, a felnyitott edényeket ismételten szilárdan le kell zárni. A biztonság kedvéért, hogy a festék nem tartalmaz felvett nedvességet, javasoljuk, hogy pasztásítás előtt szárítsák ki a festéket kb. 130 C-on Keverhetőség és összeférhetőség A Samba100 sorozat valamennyi tagja keverhető egymással, kivéve a kadmium tartalmú festékeket. A kadmium tartalmú festékek csak egymással keverhetők, más festékkel vagy flusszal nem. Mindenesetre javasoljuk, hogy a keverési lehetőségeket a termelés megkezdése előtt próbálják ki a helyi körülmények között. Égetési körülmények Az égetési tartomány gyorségetésnél (60 90 perc) C o, normál égetésnél C o. A festéket főleg csontporcelánra használják, porcelánon mattulás léphet fel. A festéknél ingadozhat a színintenzitás kedvezőtlen égetési körülmények között. Feltétlenül szükséges, hogy az ólommentes festékeket ólommentes mázakra használják fel. Ólmos mázra történő beégetéskor a festék kioldhatja az ólmot a mázból. Ólommentes és ólmos mázak egyidejű beégetésekor a képződő gőzök negatívan hatnak a nehézfém kioldásra, az ólommentes festékek szennyeződhetnek ólommal. Sav- és lúgállóság A beégetett festékréteg ellenálló képessége savakkal és lúgokkal szemben függ a rétegvastagságtól, az égetési körülményektől és a máztól. A laboratóriumi és gyakorlati tesztek során a Samba100 festéksorozat tagjai - egy kivételével nem mutatnak észlelhető károsodást savaktól és csak enyhén károsodnak lúgoktól. (A teszthez használt anyagok: 3 %- os sósav 20 C o -on 5 órán keresztül, valamint 0,5 %-os Calgonit oldat 77 C o -on 16 órán keresztül.) kobaltkék: a mi feldolgozási körülményeink között csekély károsodás észlelhető savak hatására. Nehézfém kioldás A Samba100 sorozat kadmium mentes festékei ellenőrzötten ólom- és kadmium mentesek a következő felső határértékig: 100 ppm PbO és 600 ppm CdO. A kadmium tartalmú festékek ellenőrzötten ólommentesek.

4 Samba100 sorozat festékei kielégítik a nehézfém kioldás határértékekre vonatkozó EN szabványt, valamint a kaliforniai Prop. 65 és az FDA előírásokat. A termékek használatára vonatkozó biztonsági útmutatók megtalálhatók a biztonságtechnikai adatlapokon, amelyek valamennyi festékhez rendelkezésre állnak. Termék szám Szín Panton kód krómzöld 364c kékeszöld 3292c zöld 362c világoskék 632c cián 314c sötétkék 308c égkék 2727c kobaltkék 285c Cián 307c citromsárga 101c Sárga 122c aranysárga 137c sárga 116c Intenzív fekete Black c 2x fekete Black c semleges szürke 424c Kékes szürke 429c világosbarna 153c sötétbarna 1685c narancs 151c intenzív vörös 172c sötét vörös 1795c vasvörös 484c violett 251c fehér fedő fehér keverő fehér kobaltkék 2756c rózsaszín 203c Magenta 207c sötét purpur 208c pink 197c gesztenye 702c sötét gesztenye 201c 1 : a megadott Pantone kódok csak irányértékek az adott színárnyalatra 2 : kadmium tartalmú festékek 3 : ezek a festékek már önmagukban is elég fényesek, de járulékosan még felül lehet húzni őket egy flusszal.

5 Flusz felülhúzást nem igénylő kadmium tartalmú kiegészítő színek Ellentétben az 1. táblázat kadmium tartalmú festékeivel, a 2. táblázat kadmium tartalmú kiegészítő színei bevonat nélkül használhatók (pl. szórással történő felhordás). Porcelánra és csontporcelánra is használhatók. Termék szám Szín Panton- kód sárga 116c narancs 151c vörös - narancs 172c intenzív vörös 1795c 1 : a megadott Pantone kódok csak irányértékek az adott színárnyalatra 2 : kadmium tartalmú festékek Fluszok Termék szám Hőtágulás ( x10-7 /K) Lágyulás kezdete Termék o C Transzparens Alkalmazási terület Keverő- és bevonó kőcserép, csontporcelán, félporcelán, zománc dekorokhoz o C Transzparens Keverő- és bevonó porcelán, kőcserép, csontporcelán, félporcelán, zománc dekorokhoz * Transzparens Bevonó porcelán, kőcserép, csontporcelán, félporcelán, zománc dekorokhoz * : A t csak bevonó ként lehet használni Cd tartalmú dekorok esetén

33 sorozat ÚJ! alacsony égetési hőfokú festékek üvegre

33 sorozat ÚJ! alacsony égetési hőfokú festékek üvegre 1. Általános ismertető Ebben a műszaki információs leírásban a Ferro cég az Új 33-as széria üveg festék sorozatot mutatja be. A sorozat 17, díszüvegek dekorálására alkalmas ólom tartalmú üvegfestékből

Részletesebben

INTERKERÁM. 20 éve a szilikátipar szolgálatában. Ólom probléma: kérdések és válaszok

INTERKERÁM. 20 éve a szilikátipar szolgálatában. Ólom probléma: kérdések és válaszok INTERKERÁM 20 éve a szilikátipar szolgálatában Ólom probléma: kérdések és válaszok Az ólom jelenti a legfőbb gondot a kerámia készítők és felhasználók számára, mert számos egészség károsodást - pl. reprodukciós

Részletesebben

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412

SIGMACOVER 256 (SIGMACOVER CM PRIMER) 7412 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó, átfesthető, vastagrétegű, cinkfoszfát epoxi bázisú alapozó JELLEMZŐI - általánosan alkalmazható

Részletesebben

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet!

Color Line Termékinformáció. Mi is a Color Line festék? Keverd ki saját színeidet! Color Line Termékinformáció Mi is a Color Line festék? A Color Line festék egy fantasztikus intenzív színválasztékban kapható, használatra kész festék (zománc) üveghez és kerámiához. Csőrös flakonokban

Részletesebben

SIGMADUR 550 (SIGMADUR GLOSS) 7537

SIGMADUR 550 (SIGMADUR GLOSS) 7537 2006. november 2005. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, alifás akril poliuretán bázisú fedőbevonat JELLEMZŐI - korlátlan átfesthetőség - kitűnően ellenáll az időjárás behatásainak

Részletesebben

SIGMASHIELD 220 (SIGMA MULTIGUARD PRIMER) 7922

SIGMASHIELD 220 (SIGMA MULTIGUARD PRIMER) 7922 2008. január 2005. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS két komponensű, magas szárazanyag tartalmú, poliamin adducttal térhálósodó, epoxi alapozó JELLEMZŐI általánosan alkalmazható acél bevonati

Részletesebben

SIGMAGUARD törtfehér, krém fényes

SIGMAGUARD törtfehér, krém fényes 2006. november TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN / FÉNY két komponenses, magas szárazanyag tartalmú, poliaminnal térhálósodó fenolepoxi bevonat tartály bevonat, jó kémiai ellenálló képességgel rendelkezik vegyi

Részletesebben

SICURA PLAST 770 3 SOROZAT

SICURA PLAST 770 3 SOROZAT SICURA PLAST 770 3 SOROZAT 1. LEÍRÁS A SICURA PLAST 770 igen sokoldalú rendszer felületek széles választékán, nevezetesen nem áteresztő felületeken megtapadó alkalmazásra. Ez a sorozat íves - és -magasnyomó

Részletesebben

Lüszterek ecsettel és szórással történő felhordásra üvegre, porcelánra, csontporcelánra, kőcserépre és csempére

Lüszterek ecsettel és szórással történő felhordásra üvegre, porcelánra, csontporcelánra, kőcserépre és csempére Lüszterek ecsettel és szórással történő felhordásra üvegre, porcelánra, csontporcelánra, kőcserépre és csempére 1. Általános ismertető A lüszterek szerves oldószerekben oldott fém vegyületek. Kiégetés

Részletesebben

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466

SIGMACOVER 456 (SIGMACOVER CM COATING) 7466 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, átfesthető, vastagrétegű, poliamiddal térhálósodó epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - általánosan használható, vastagrétegű

Részletesebben

SIGMATHERM rózsaszín, szürke / matt. (Keverékre vonatkozóan, 20 C-on) Lásd, táblázat. legalább 12 hónap

SIGMATHERM rózsaszín, szürke / matt. (Keverékre vonatkozóan, 20 C-on) Lásd, táblázat. legalább 12 hónap 2009. október 2008. februári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY MŰSZAKI ALAPADATOK Két komponenses nagy rétegvastagságú, hőálló fenol-epoxy bevonat - alkalmazható szigetelés alá hőálló

Részletesebben

(20 C-on, összekevert termékre)

(20 C-on, összekevert termékre) TERMÉKLEÍRÁS 2009. augusztus 2009. júliusi kiadás átdolgozása két komponenses, magas szárazanyag tartalmú, magas építéső, poliamiddal térhálósodó, epoxigyanta bázisú bevonat JELLEMZİI - Általános célú

Részletesebben

SIGMADUR 520 (SIGMADUR HB FINISH) 7524

SIGMADUR 520 (SIGMADUR HB FINISH) 7524 2005 szeptember 2004 márciusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI kétkomponenses, selyemfényű, alifás akril poliuretán vastagrétegű fedőbevonat - könnyen felszórható hengerrel és airless szórással

Részletesebben

SIGMACOVER 280 (SIGMACOVER PRIMER) 7417

SIGMACOVER 280 (SIGMACOVER PRIMER) 7417 2010. február 2009. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó epoxi alapozó - általánosan használható alapozó, acél és nem vasfém anyagok védőbevonat

Részletesebben

SIGMACOVER 630 (SIGMACOVER ST) 7430

SIGMACOVER 630 (SIGMACOVER ST) 7430 2007. november 2007. áprilisi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, alacsony fokú felület előkészítést igénylő, poliaminnal térhálósodó epoxi bázisú alapozó / bevonat JELLEMZŐI - alacsonyabb

Részletesebben

SIGMACOVER 280 (SIGMACOVER PRIMER) 7417

SIGMACOVER 280 (SIGMACOVER PRIMER) 7417 2005. szeptember 2005. júliusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, poliamiddal térhálósodó epoxi alapozó JELLEMZŐI - általánosan használható alapozó, acél és nem vasfém anyagok védőbevonat

Részletesebben

SIGMACOVER 300 (SIGMA TCN 300) 7472

SIGMACOVER 300 (SIGMA TCN 300) 7472 2005. szeptember 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS Kétkomponensű, poliamid addukttal térhálósodó, kátrányepoxi bázisú, vastagrétegű bevonat JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY MŰSZAKI ADATOK - kiválóan

Részletesebben

RLD212V. Deltron D8135. Deltron UHS Gyors színtelen lakk FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS TERMÉK LEIRÁS

RLD212V. Deltron D8135. Deltron UHS Gyors színtelen lakk FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS TERMÉK LEIRÁS Deltron D8135 Deltron UHS Gyors Szintelen lakk 2007. 10. 08. TERMÉK D8135 D8217 D8456 D843 D844 D807 D8714 D812 LEIRÁS Deltron UHS Gyors színtelen lakk Deltron UHS Edző - gyors Deltron Mattító adalék -

Részletesebben

SIGMATHERM 520 (SIGMATHERM SILICATE) 7555

SIGMATHERM 520 (SIGMATHERM SILICATE) 7555 2005. szeptember 2003. júliusi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY egykomponenses, a levegő nedvességtartalmára térhálósodó, (etil)-szilikát bázisú fedőbevonat - cinkszilikát bázisú alapozók

Részletesebben

2015.július 15.(2013.júliusi átdolgozása) TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, vastagrétegű, multifunkciós epoxi alapozó/közbenső bevonat

2015.július 15.(2013.júliusi átdolgozása) TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, vastagrétegű, multifunkciós epoxi alapozó/közbenső bevonat AMERCOAT 385 TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, vastagrétegű, multifunkciós epoxi alapozó/közbenső bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Kiváló rozsdagátló tulajdonságok ipari és tengerparti kitettség esetén Alkalmas

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.április 15.

TERMÉKISMERTETŐ 2016.április 15. AMERCOAT 68 G TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú poliamiddal térhálósodó cinkgazdag epoxi bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Különféle rendszerek alapozójának tervezve Kitűnő antikorróziós

Részletesebben

SIGMACOVER 522 (SIGMARITE SEALER) 7420

SIGMACOVER 522 (SIGMARITE SEALER) 7420 2005. szeptember a 2004. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY - két komponenses, vascsillámos, poliamiddal térhálósodó alapozó/közbenső/ bevonat - használható, mint alapozó,

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2015.július 10. 6,8 m 2 /liter 125 μm esetén

TERMÉKISMERTETŐ 2015.július 10. 6,8 m 2 /liter 125 μm esetén AMERLOCK 400 AL TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Alumínium tartalmú felülettűrő karbantartási bevonat Kompatibilis többféle felülettel és felületelőkészítéssel

Részletesebben

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék

RLD234V. Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék TERMÉK LEíRÁS. Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Beltéri Javító Rendszer T510 Vizesbázisú Motortéri Átalakító Adalék 2008-09-18 Termék T510 D8260 T494 T495 Leírás Vizesbázisú Motortéri Átalakító adalék Aktivátor Higító Lassú Hiító TERMÉK LEíRÁS Az Envirobase

Részletesebben

SIGMA PHENGUARD 935 (SIGMA PHENGUARD COATING) 7435

SIGMA PHENGUARD 935 (SIGMA PHENGUARD COATING) 7435 2005. szeptember 2003. januári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY két komponenses, vastagrétegű, aminnal térhálósodó fenolepoxi bevonat a Sigma Phenguard tartálybevonat rendszer második

Részletesebben

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre.

RLD259V. TERMÉK LEÍRÁS A D8171 egy akril két komponensű színtelen lakk, amely optimálisan használható Envirobase High performance bázis festékre. 2016-03-24 Deltron Premium UHS Színtelen Lakk TERMÉK NÉV D8302 D8714 D8717 D8718 D8719 D814 D819 D843 D844 Deltron GRS Premium UHS Színtelen lakk Deltron UHS Edző Deltron gyorsított hígító Deltron Rugalmasság

Részletesebben

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414

SIGMACOVER 690 (SigmaCover Aluprimer) 7414 2009. szeptember 2005. szeptember kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponenses, magas szárazanyag tartalmú, alumíniummal pigmentált, poliaminnal térhálósodó, módosított epoxi bázisú alapozó / bevonat

Részletesebben

RLD228V. FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS

RLD228V. FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS 2016-03-18 Deltron D8077 / D8078 HS Nedves a nedvesen alapozók Termék D8077 D8078 D8237 D8238 D8239 D8427 D8717 D8718 D8719 D814 Leírás Deltron Fehér 2K HS Nedves a nedvesen alapozó Deltron Szürke 2K HS

Részletesebben

SIGMAWELD 199 (SIGMAWELD MC) 7177

SIGMAWELD 199 (SIGMAWELD MC) 7177 2007. január 2005. szeptemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY nedvességre térhálósodó, csökkentett cink-etil-szilikát bázisú műhely-alapozó - szemcseszórt acéllemezek automata általi

Részletesebben

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz

Termékelônyök: Idôjárásálló Gyors száradás Szinte teljesen szagmentes. es báz Termékelônyök: viz sú Idôjárásálló Gyors száradás zinte teljesen szagmentes es báz i Vizes bázisú termékek Falfesték kategóriában már elfogadottak, de a fára, fémre való festékeknél még szokatlanok a vízzel

Részletesebben

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349

H-8000 Székesfehérvár, Szüret u. 2 Tel: +36-22-500-348 Fax: +36-22-500-349 PMA Vizes bázisú ipari festékrendszer Pro Mix / vizes bázisú ipari festékrendszer-pma oldal PMA Bázis WPU 2 PMA Bázis WEP 3 PMA Bázis WAY 4 PMA Bázis WPA 5 PMA Bázis WAK 6 PMA Edzők 7 PMA Színezőkoncentrátum

Részletesebben

SIGMACOVER 1500 7715

SIGMACOVER 1500 7715 2005. szeptember 2004. novemberi kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN/FÉNY MŰSZAKI ADATOK kétkomponensű, oldószermentes, felülettűrő, poliaminnal térhálósodó epoxi bázisú alapozó/átvonó bevonat

Részletesebben

Ftelemek: struktúra és tulajdonságok Elimenko, Schlegel, Pemco Brugge (Email Mitteilungen, 2007/3)

Ftelemek: struktúra és tulajdonságok Elimenko, Schlegel, Pemco Brugge (Email Mitteilungen, 2007/3) Ftelemek: struktúra és tulajdonságok Elimenko, Schlegel, Pemco Brugge (Email Mitteilungen, 2007/3) (Fordította: Dr Való Magdolna) 1. Bevezetés Az utóbbi években mind nagyobb felhasználási lehetségeket

Részletesebben

MŰSZAKI ISMERTETŐ INDUR CAST 200 SYSTEM

MŰSZAKI ISMERTETŐ INDUR CAST 200 SYSTEM TULAJDONSÁGOK 2K POLIURETÁN transzparens, színtelen, víztiszta gyantarendszer alacsony viszkozitás 100% reaktív bel-, és kültéren alkalmazható hosszú feldolgozhatósági idő rugalmas UV álló termék FELHASZNÁLÁSI

Részletesebben

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére

Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére [Mapei logó] Colorite Performance Tiszta akrildiszperziós festék kül- és beltéri falak védő és dekoratív festésére ALKALMAZÁSI TERÜLET Régi és új felületek, illetve meglévő, festett felületek festése olyan

Részletesebben

Használati utasítás 3-6

Használati utasítás 3-6 Használati utasítás 3-6 TARTALOMJEGYZÉK Az eredeti kezelési útmutató fordítása weiß nichthu Tartalomjegyzék 1 Jelmagyarázat...................... 4 HU 2 Megfelelő személyzet................ 5 3 Tulajdonságok......................

Részletesebben

Organikus színek alacsony hőmérsékletű matricákhoz

Organikus színek alacsony hőmérsékletű matricákhoz Organikus színek alacsony hőmérsékletű matricákhoz Általános információk Ebben a technikai információs kiadványban a Ferro bemutatja az Xpression sorozat színeinek választékát, melyek az alacsony hőmérsékletű

Részletesebben

SIGMA NOVAGUARD

SIGMA NOVAGUARD 2007. november TERMÉKLEÍRÁS JELLEMZŐI SZÍN / FÉNY két komponenses, oldószermentes, aminnal térhálósított fenolepoxi bevonat - egy rétegű, tartálybevonat rendszer - kiváló ellenálló képesség nyersolajjal

Részletesebben

7,3 m²/l 75 µm-re. Hűvös és száraz helyen tárolva legalább 24 hónap

7,3 m²/l 75 µm-re. Hűvös és száraz helyen tárolva legalább 24 hónap LEÍRÁS Módosított alkidgyanta-bázisú, vastagrétegű, cinkfoszfát-alapozó FŐBB TULAJDONSÁGOK Jó korróziógátló tulajdonságok kültérben Gyors száradás Gyorsan kezelhető A legtöbb egy- és kétkomponensű fedőfestékkel

Részletesebben

Elastopaque. Plastisol szitanyomó festék sötét és világos alapra.

Elastopaque. Plastisol szitanyomó festék sötét és világos alapra. Elastopaque Plastisol szitanyomó festék sötét és világos alapra. Az ELASTOPAQUE plastisol szitanyomó festéket világos és sötét alapszínű textíliák direkt nyomására dolgoztuk ki. Ez a festék a szitába nem

Részletesebben

SIGMAFAST 278 / AMERCOAT 278

SIGMAFAST 278 / AMERCOAT 278 LEÍRÁS 2K epoxi, cinkfoszfátos alapozó és közbenső festék, magas szárazanyag tartalommal FŐBB TULAJDONSÁGOK Védőbevonat rendszerek epoxi alapozó és/vagy közbenső festéke Kiváló korrózióállóság légköri

Részletesebben

Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC

Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC Termékismertető UHS PRIMA GREYMATIC D8018 Fehér D8019 Fekete D8024 Szürke TERMÉKLEÍRÁS Az UHS Príma GREYMATIC egy 2-komponensű, a javítások széles skáláján használható. Univerzális, gyorsan száradó, könnyen

Részletesebben

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA:

TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: lakk Elkészítés időpontja: 2012.02.05. 1 / 4. oldal TECHNIKAI ADATLAP 1. SZAKASZ AZ ANYAG/KEVERÉK ÉS A VÁLLALAT/VÁLLALKOZÁS AZONOSÍTÁSA: 1.1. Termék azonosító: Termékszám: JK 246 221 00 PN 112 474 06 Korrózió

Részletesebben

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR

BELakva. BELakva VASTAGLAZÚR VASTAGLAZÚR Leírás: színtartó pigmenteket tartalmazó, vastagrétegû, vízzel hígítható, akrilbázisú falazúr. Alkalmazási terület: kül- és beltéren egyaránt alkalmazható. Fa felületek és szerkezetek védô-díszítô

Részletesebben

Festékek és műanyag termékek időjárásállósági vizsgálata UVTest készülékben

Festékek és műanyag termékek időjárásállósági vizsgálata UVTest készülékben Festékek és műanyag termékek időjárásállósági vizsgálata UVTest készülékben Kada Ildikó tudományos osztályvezető Vegyészeti és Alkalmazástechnikai Osztály Tűzvédő festékekről általában A tűzvédő bevonatok

Részletesebben

Festési hibák eredete: a felületkezeléstől a festék felhordásig

Festési hibák eredete: a felületkezeléstől a festék felhordásig Festési hibák eredete: a felületkezeléstől a festék felhordásig Hibalehetőségek Felhordás során Felhordás után Személyi Külső környezeti Előkészítési Másodlagos Előkészítési Berendezés/Eszköz Környezeti

Részletesebben

Construction. Sikafloor -400 N Elastic+ Egykomponensű, különlegesen rugalmas, poliuretán bevonat. Termékleírás. Termékadatok. Megjelenés.

Construction. Sikafloor -400 N Elastic+ Egykomponensű, különlegesen rugalmas, poliuretán bevonat. Termékleírás. Termékadatok. Megjelenés. Műszaki Adatlap Kiadás dátuma 05/2006 Verziószám: 03 Sikafloor -400 N Elastic+ Egykomponensű, különlegesen rugalmas, poliuretán bevonat Construction Termékleírás Alkalmazási terület Termékelőnyök Termékadatok

Részletesebben

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O.

1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE 1817 - ACRYL URETANICO L. 1853 - PU 420 NEW 1833 - ACRYL URETANICO O. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 184 Ft (Nº) 14 Kg 49 920 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

Műszaki ismertető StoLevell Reno

Műszaki ismertető StoLevell Reno Szerves adalékkal javított ásványi alapú filcezhető, szálerősítésű glettanyag Jellemzés Alkalmazási terület Kül- és beltéri felhasználás Régi ásványi homlokzatok és nem rugalmas szerves kötésű vakolatok

Részletesebben

Alkalmazástechnikai útmutató a festékgyártótól a felhasználóig

Alkalmazástechnikai útmutató a festékgyártótól a felhasználóig Alkalmazástechnikai útmutató a festékgyártótól a felhasználóig Pozman Tamás alkalmazástechnika első lépések 1. Piackutatás 2. Lehetőség a termék bemutatására Mintaküldés Próbafestés, lehetőleg a jelenlétünkben

Részletesebben

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték

Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték Silancolor Pittura Nagymértékben páraáteresztő és vízlepergető, szilikongyanta bázisú, vizes diszperziós homlokzatfesték ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan falfelületek festésének készítése, ahol követelmény az

Részletesebben

Shell Tellus S2 V 46. Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra

Shell Tellus S2 V 46. Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus T Shell Tellus S2 V 46 Ipari hidraulikafolyadék nagy hőmérséklettartományra Extra védelem Sokoldalú alkalmazás A Shell Tellus S2 V olajok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok,

Részletesebben

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra

Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra Silexcolor Pittura Szilikát bázisú, vízlepergetést biztosító, páraáteresztő, védő és dekoratív festék kül- és beltéri cement és mészvakolatokra ALKALMAZÁSI TERÜLET Olyan kül- vagy beltéri nedvszívó falfelületek

Részletesebben

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt!

ÚJ: KaiCene -Technológia. ÚJ: INCERAM -Cladding. Kompromisszum mentes, mivel biztonságot nyújt! EGYSZERŰEN ZSENIÁLIS A kiemelkedő Kaiflex technológia 1,20 m új csomagolási rendszerben ÚJ: KaiCene -Technológia Bevonat nélküli csőhéjak ÚJ: INCERAM -Cladding Bevonatos lemezek Kompromisszum mentes, mivel

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA

FONDO FINITURA ACRILICO S. IMPA 2K ADVANCE ACRYL URETANICO L PU 420 NEW ACRYL URETANICO O K MATT GYANTA 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836. Kétkomponensű akril alapozó fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 51 400 Ft (Nº) Akrilgyanta és izocianátos adalék alapú, a konvereterek és az alapszínek felhasználásával,

Részletesebben

FONDO FINITURA ACRILICO S.

FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836 - FONDO FINITURA ACRILICO S. 1836.000 (s) 1836.004 (m) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 3,5 Kg 15 600 Ft (Nº) 14 Kg 56 700 Ft (Nº) Kétkomponensű akril alapozó+fedőbevonat 16 Kg 61 500 Ft (Nº)

Részletesebben

6ba8ca2045ab4e98b992a691009b4063. Download. DownloadFile. R 30-tól R 180-ig. PROMAPAINT -SC3 Tűzgátló festék teherhordó acélszerkezetekhez 1.

6ba8ca2045ab4e98b992a691009b4063. Download. DownloadFile. R 30-tól R 180-ig. PROMAPAINT -SC3 Tűzgátló festék teherhordó acélszerkezetekhez 1. Műszaki adatok 4 3 2 1 1 teherhordó acélszerkezet 2 a festékkel együtt bevizsgált alapozó 3, rétegvastagság az A p /V-érték, a tűzállósági teljesítmény és az acél Eurocode szerinti tervezési (kritikus)

Részletesebben

Új generációs dekorációs eljárások Gergely Judit, Nyakas Gábor, 18. MZE konferencia, Hgyész, 2007.

Új generációs dekorációs eljárások Gergely Judit, Nyakas Gábor, 18. MZE konferencia, Hgyész, 2007. Új generációs dekorációs eljárások Gergely Judit, Nyakas Gábor, 18. MZE konferencia, Hgyész, 2007. A szilikátipari hagyományos dekorációkat, direkt vagy indirekt módon, az üveg, kerámia, porcelán, tzzománcozott

Részletesebben

ZOMÁNCOK SZANITER TERMÉKEKRE

ZOMÁNCOK SZANITER TERMÉKEKRE ZOMÁNCOK SZANITER TERMÉKEKRE Alain Aronica FERREO France Franciaország XXI International Enamellers Congress 2008 Május 18-22, Sanghaj, Kína Zománcok szaniter termékekre Alain Aronica FERRO France, Franciaország

Részletesebben

Általános ipari ragasztók

Általános ipari ragasztók 3M ragasztó üzletág Általános ipari ragasztók és ragasztószalagok Textilhordozós ragasztószalagok Scotch 2902 textilhordozós ragasztószalag (duct tape) Általános textil ragasztószalag, ami olyan alkalmazásokhoz

Részletesebben

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek

KIEGÉSZÍTÕ TERMÉKEK Film- és optikai eszköz védõ termékek Film- és optikai eszköz védõ termékek FILMTISZTÍTÓ SPRAY Minden felületre, ph semleges. Freonmentes. Ujjnyomok és más szennyezõdések eltávolítására. ANTISZTATIKUS SPRAY Film, üveg és mûanyag felületek

Részletesebben

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék

Shell Tellus S2 M 46. Ipari hidraulika-folyadék Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus Shell Tellus S2 M 46 Ipari hidraulika-folyadék Extra védelem Ipari alkalmazás A Shell Tellus S2 M folyadékok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok, amelyek

Részletesebben

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás}

{loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=28 image INDUFLOOR-IB2360. Műgyanta záró réteg betonra. {tab=termékleírás} {loadposition ujakcio} {phocagallery view=category categoryid=13 imageid=68} {phocagallery view=category categoryid=25 imageid=136} {phocagallery view=category categoryid=28 image {phocagallery Vékonybevonat

Részletesebben

Burkolati jelek Elvárások és lehetőségek

Burkolati jelek Elvárások és lehetőségek Burkolati jelek Elvárások és lehetőségek Magyar Plastiroute Kft. Rövid áttekintés Elvárások és lehetőségek Anyagválasztás Felhordási technológiák (gépválasztás) Utánszóró anyagok Új generációs burkolati

Részletesebben

ULTRIL 377 CATEGORY III CERTIFICATION. STC377E - Rev 4 18.08.2005

ULTRIL 377 CATEGORY III CERTIFICATION. STC377E - Rev 4 18.08.2005 STC377E - Rev 4 18.08.2005 CATEGORY III CERTIFICATION 0334 ULTRIL 377 A 0072 számú jóváhagyott testület által kibocsátott CE-típusú Vizsgálati Igazolások 0072/014/162/09/94/0013 I.F.T.H Av. Guy de Collongue

Részletesebben

weber.pas silicasol Terméksegédlet Tulajdonságok Problémák és megoldások Hogyan hőszigeteljünk homlokzatot, a fallégzés megtartása mellett?

weber.pas silicasol Terméksegédlet Tulajdonságok Problémák és megoldások Hogyan hőszigeteljünk homlokzatot, a fallégzés megtartása mellett? weber.pas silicasol ÚJ Termékelőnyök Feldolgozásra kész, pasztaszerű, finomszemcsés, homlokzati díszítő fedővakolat Értékesítési pontok Tulajdonságok FELHASZNÁLÁSI TERÜLET Kültérben, beltérben egyaránt

Részletesebben

SIGMAGUARD CSF 575 (SIGMAGUARD CSF 75) 7475

SIGMAGUARD CSF 575 (SIGMAGUARD CSF 75) 7475 2006.május 2006 februári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS két komponensű, oldószermentes, aminnal térhálósodó, módosított epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI tartály belső bevonat ivóvíz számára felhordható

Részletesebben

a 61. villamos vonal Zsemlye utcai híd acélszerkezeteihez

a 61. villamos vonal Zsemlye utcai híd acélszerkezeteihez Korrózióvédelmi elıírások a 61. villamos vonal Zsemlye utcai híd acélszerkezeteihez 13/04-D. Budapest, 2013. március 13/04-D. Budapest, 2013. 03. K o r r ó z i ó v é d e l m i e l ı í r á s o k a 61. villamos

Részletesebben

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén

TERMÉKISMERTETŐ 2016.június 10. 8,5 m 2 /liter 100 μm esetén AMERLOCK 400 C TERMÉKLEÍRÁS Két komponenses, magas szárazanyagtartalmú bevonat FŐBB TERMÉKJELLEMZŐK Magas teljesítményű önalapozó univerzális epoxi bevonat Magas szárazanyagtartalom, alacsony VOC Felülettűrő

Részletesebben

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat

Forgalmazó: IFOTECH Clean Kft. Telefon: +36 30 9397 635. AGS 3550 tutoprom Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartós Anti-Graffiti Bevonat Tartalom Termékleírás és tulajdonságok Előkészítés - Hatékonyság - Tárolás Felhordási módok Graffiti eltávolítás Biztonsági intézkedések Felhasználási példák 2 Termékleírás

Részletesebben

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük.

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük. Színes szilikon cső szilikonok.hu /szilikon/szilikon-termekek/szilikon-cso/szines-szilikon-cso/ Színes szilikongumi csövek A szilikon csövek alapszíne transzparens enyhén sárgás árnyalatú áttetsző. A szilikon

Részletesebben

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz

Festékek. T apaszok. Tapaszok Alapozók és impregnálók. Töltõalapozó. Fedõlakkok. BASF Acryl finomtapasz, fehér. BASF Surfacer finom tapasz Festékek Tapaszok Alapozók és impregnálók Vizes alapozók, impregnálók Töltõalapozó Vizes Fedõlakkok Lazurok és RAL színek Fa ablak és ajtógyártáshoz alkalmazható lazúrok két rétegben történõ felhordáshoz,

Részletesebben

READY-TO-USE (RTU) ZOMÁNCOK, ELNYÖK ÉS LEHETSÉGEK R.Ehrencron, W. Galle, L. Tóth, FERRO Europ

READY-TO-USE (RTU) ZOMÁNCOK, ELNYÖK ÉS LEHETSÉGEK R.Ehrencron, W. Galle, L. Tóth, FERRO Europ READY-TO-USE (RTU) ZOMÁNCOK, ELNYÖK ÉS LEHETSÉGEK R.Ehrencron, W. Galle, L. Tóth, FERRO Europ (17. MZE konferencia, Kszeg, 2005) Zománctechnológia és ökológia Az acéllemez zománcozásánál keletkez hulladékoknak

Részletesebben

DELTA Isoliergrund plus 7.02

DELTA Isoliergrund plus 7.02 DELTA Isoliergrund plus 7.02 Vízzel hígítható, fehér színű, kationos kötőanyag-bázisú szigetelő alapozó kül- és beltéri fafelületekre, kiemelkedő szigetelő- záróképséggel a fában lévő vízben oldódó színezőanyagok

Részletesebben

Shell Tellus S2 M 22. Ipari hidraulika-folyadék

Shell Tellus S2 M 22. Ipari hidraulika-folyadék Műszaki adatlap Korábbi neve: Shell Tellus Shell Tellus S2 M 22 Ipari hidraulika-folyadék Extra védelem Ipari alkalmazás A Shell Tellus S2 M folyadékok nagy teljesítményű hidraulikafolyadékok, amelyek

Részletesebben

Útburkolati jelek. Elvárások és lehetőségek. Hajas Ákos

Útburkolati jelek. Elvárások és lehetőségek. Hajas Ákos Útburkolati jelek Elvárások és lehetőségek Hajas Ákos Rövid áttekintés Elvárások és lehetőségek Anyagválasztás Felhordási technológiák (gépválasztás) Utánszóró anyagok Új generációs burkolati jelek Elvárások

Részletesebben

SIGMA NOVAGUARD 840 (SIGMA NOVAGUARD) 7468

SIGMA NOVAGUARD 840 (SIGMA NOVAGUARD) 7468 2007. április 2006. februári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS kétkomponensű, oldószermentes, aminnal térhálósodó fenolepoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI: - egyrétegű tartály belső bevonat - az átlátszó típus

Részletesebben

Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink

Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RAPIDA RESISTA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION. More than just ink Inkredible íves ofszet nyomdafestékek RESISTA RAPIDA REFLECTA IMPRESSION SURPRIZE PERFEXION More than just ink Az együttműködés az újítások teremtő ereje technológia fejlesztés szakértelem tapasztalat

Részletesebben

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások

3M Konyhahigiéniai termékek. Professzionális tisztaság. Egyszerű és hatékony megoldások 3M Konyhahigiéniai termékek Professzionális tisztaság Egyszerű és hatékony megoldások Felcsiszolás, alapeltávolítás A legjobb eredmény elérése érdekében elengedhetetlenül fontos, hogy a védőréteggel való

Részletesebben

II. Bővített kiadás. (235 oldal, 38 ábra, 12 táblázat)

II. Bővített kiadás. (235 oldal, 38 ábra, 12 táblázat) SZERVES BEVONATOKKAL TÖRTÉNŐ IPARI KORRÓZIÓVÉDELEM GYAKORLATI KÉZIKÖNYVE Tartalomjegyzék II. Bővített kiadás (235 oldal, 38 ábra, 12 táblázat) I. KORRÓZIÓS ALAPISMERETEK 1.1, A Korrózió alapjai (3 oldal)

Részletesebben

2K HS Színtelen lakk P

2K HS Színtelen lakk P 2007. 09. 28. A TERMÉKEK KIZÁRÓLAG SZAKMŰHELYBEN HASZNÁLHATÓAK J2470V KÓD MEGNEVEZÉS P190-6676 2K HS Plus Színtelen lakk P210-870 2K HS Plus Edző, expressz P210-872 2K HS Plus Edző, gyors P210-875 2K HS

Részletesebben

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium

Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata. 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Tűzvédő bevonatok készítésének folyamata 1 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Élet A tűz Pusztulás 2 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Az ember szolgálatában 3 2012-11-16 tűzvédelmi szimpózium Veszélyek 4

Részletesebben

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre

Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre Engedje szabadjára a fantáziáját: fesse be unalmas és érdektelen fém- és fatárgyait életteli színekkel! A szobák és tárgyak új formában kelnek életre festékünkkel és új történeteket mesélnek. akril szatén

Részletesebben

FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS. A Deltron D8137 száradt pormentes Envirobase bázisfesték főlé hordjuk fel. Használjunk méhviaszos kendőt a portalanításra.

FELÜLET ELŐKÉSZíTÉS. A Deltron D8137 száradt pormentes Envirobase bázisfesték főlé hordjuk fel. Használjunk méhviaszos kendőt a portalanításra. Deltron UHS D8137 Premium Színtelen lakk 2007. 10. 08. TERMÉK D8137 D8216 D8217 D8218 D8219 D8456 D814 D819 D843 D844 D807 D8714 D812 LEíRÁS Deltron UHS Premium Színtelen lakk Deltron UHS edző - Express

Részletesebben

J2370V. 2K HS Színtelen lakk P

J2370V. 2K HS Színtelen lakk P 2008-08-27 A TERMÉKEK KIZÁRÓLAG SZAKMŰHELYBEN HASZNÁLHATÓAK KÓD MEGNEVEZÉS P190-6550 2K HS Színtelen lakk P210-8632 2K HS Edző - gyors P210-8633 2K HS Edző - közepes P210-8634 2K HS Edző - lassú P850-1621

Részletesebben

KORRÓZIÓVÉDELEM, FELÚJÍTÓ FESTÉS BUDALAKK FESTÉKBEVONATOKKAL

KORRÓZIÓVÉDELEM, FELÚJÍTÓ FESTÉS BUDALAKK FESTÉKBEVONATOKKAL KORRÓZIÓVÉDELEM, FELÚJÍTÓ FESTÉS BUDALAKK FESTÉKBEVONATOKKAL TARTALOM Bevezetés 1. Az EN ISO 12944-5/2008 szabványból átvett jelölések 1.1. Korróziós igénybevételi kategóriák 1.2. Víz alatti és föld alatti

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

VITA AKZENT Plus. Termékismertető. Optimális. Egyszerű. Komplett. Lazúrozás, markírozás és fényezés függetlenül a hőtágulási együtthatótól (WAK)

VITA AKZENT Plus. Termékismertető. Optimális. Egyszerű. Komplett. Lazúrozás, markírozás és fényezés függetlenül a hőtágulási együtthatótól (WAK) VITA AKZENT Plus Termékismertető Kiadva: 2018.06. Optimális. Egyszerű. Komplett. Lazúrozás, markírozás és fényezés függetlenül a hőtágulási együtthatótól (WAK) VITA AKZENT Plus Optimális. Egyszerű. Komplett.

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük.

A szilikongumi csövek nem csak fedett színben gyárthatók hanem áttetsző transzparens színekben is elkészítjük. Színes szilikon cső szilikongumi.com /szilikon-termekek/szilikon-cso/szines-szilikon-cso/ Színes szilikongumi csövek A szilikon csövek alapszíne transzparens enyhén sárgás árnyalatú áttetsző. A szilikongumi

Részletesebben

Tömeg (2) kg/darab NYLATRON MC 901 NYLATRON GSM NYLATRON NSM 40042000 40050000 40055000 50. Átmérő tűrései (1) mm. Átmérő mm.

Tömeg (2) kg/darab NYLATRON MC 901 NYLATRON GSM NYLATRON NSM 40042000 40050000 40055000 50. Átmérő tűrései (1) mm. Átmérő mm. NYLTRON M 901, kék (színezett, növelt szívósságú, öntött P 6) NYLTRON GSM, szürkésfekete; (MoS, szilárd kenőanyagot tartalmazó, öntött P 6) NYLTRON NSM, szürke (szilárd kenőanyag kombinációt tartalmazó

Részletesebben

NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET

NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET NAGY KRISZTIÁN - KINVA UNIVERZÁLIS OSZTOTT PALETTA JEGYZET Ennek a kiadványnak az a célja, hogy segítséget nyújtson a színkeverés gyakorlati alkalmazásában egy egyszerű paletta segítségével. Az Univerzális

Részletesebben

weber.pas 15 Terméksegédlet Tulajdonságok Dokumentáció Színek Termékelőnyök

weber.pas 15 Terméksegédlet Tulajdonságok Dokumentáció Színek Termékelőnyök weber.pas 15 Termékelőnyök Feldolgozásra kész, pasztaszerű, finomszemcsés, homlokzati díszítő fedővakolat, modern színválasztékban. Értékesítési pontok Tulajdonságok FELHASZNÁLÁSI TERÜLET Terméksegédlet

Részletesebben

Műszaki ismertető StoLevell Novo

Műszaki ismertető StoLevell Novo Ásványi könny ű habarcs/ragasztó-ágyazóhabarcs polisztirol lapokhoz Jellemzés Alkalmazási terület Tulajdonságok Kül és beltér Minden ásványi aljzathoz Szigetel ő lapok ragasztására ásványi aljzatokra Közepes

Részletesebben

SIGMAGUARD CSF 650 (SIGMAGUARD CSF) 7443

SIGMAGUARD CSF 650 (SIGMAGUARD CSF) 7443 2007. július 2006. februári kiadás átdolgozása TERMÉKLEÍRÁS két komponenses, oldószermentes, aminnal térhálósított, epoxi bázisú bevonat JELLEMZŐI - tartály belső bevonat kőolaj/rétegvíz és alifás kőolajszármazékok

Részletesebben

Technikai festék spray

Technikai festék spray Technikai festék spray www.pintyplus.hu www.shakingcolors.hu CINK ALAPOZÓ Korróziógátló 99%-os tisztaságú cink alapozó spray Fém szerkezetek, hegesztési pontok, horganyzott elemek, vasúti szerkezetek javításhoz

Részletesebben

Megbízható teljesítmény.

Megbízható teljesítmény. A Kaiflex EF rendkívül flexibilis, zárt mikrocellás szerkezetű szigetelőanyag, mely alkalmazható azon létesítményekben ahol légkondicionáló HVAC rendszerek szükségesek, amelyeknél az energia megtakarításra

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV.

A Közép-Európában előforduló egyes bőrtípusok jellemző tulajdonságai. Jellegzetességek I. bőrtípus II. bőrtípus III. bőrtípus IV. Védekezzünk a napsugárzás káros hatásaival szemben Napsugárzásra egészségünk megőrzése érdekében is szükségünk van. A napsugarak egy része azonban káros. Ennek a káros sugárzásának valamennyien ki vagyunk

Részletesebben