Gépjármû alkatrész-katalógus. ESI[tronic]-A* Gépjármû alkatrész-katalógus: Az alkatrész kereskedelem adatbázisa

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Gépjármû alkatrész-katalógus. ESI[tronic]-A* Gépjármû alkatrész-katalógus: Az alkatrész kereskedelem adatbázisa"

Átírás

1 Gépjármû alkatrész-katalógus Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-A* Gépjármû alkatrész-katalógus: Az alkatrész kereskedelem adatbázisa Az ESI[tronic]-A kereskedelem és javítás adatbázisa. A program segítségével azonosíthatja a javított gépkocsit, illetve a hozzá tartozó Bosch alkatrészeket. Az ESI[tronic]-A-val való azonosítás a többi ESI alkalmazás futtatásának is elôfeltétele. ESI[tronic]-A: A Bosch gépjármû alkatrész-katalógusok és keresztreferencia-táblázatok adatbázisa Az ESI[tronic]-A segítségével mintegy személygépkocsi, haszongépjármû, motorkerékpár, vontató jármû, traktor és különleges jármû adataihoz férhet hozzá. A katalógus Nyugat-Európa gépjármû-piacának 95%-át fedi le a Bosch gépjármûalkatrészekkel. A CD kiegészítésképpen más gyártók termékeinek Bosch keresztreferenciáját is tartalmazza. * Az ESI[tronic]-A szoftvert DVD-n forgalmazzuk. ESI[tronic]-A: A megfelelôen kiválasztott alkatrészek nélkülözhetetlenek a javítás során Nyilvánvaló elônyök egy mûhely számára a teljes Bosch alkatrészkínálat részletesen áttekinthetô. A keresztreferencia használata lehetôvé teszi rendelési számok átváltását a versenytársak termékazonosítói és a Bosch cikkszámok között. Sokoldalúan használható az egyedi alkatrészek vagy alkatrészcsoportok szerinti megjelenítésnek köszönhetôen. Kiegészítô segítség az adott termék más helyütt történô felhasználására vonatkozó információ. Rendszeres adatfrissítés biztosítja a állandó aktualitást. A Bosch gépjármûalkatrészek Nyugat-Európa autópiacának 95%-át fedik le.

2 Az ESI[tronic]-A gépjármûalkatrész-katalógus mûködés közben : Gyors hozzáférés a teljes gépjármûalkatrész állományhoz. Átfogó Egyetlen kattintással megtalálja bármelyik gépkocsi Bosch alkatrészeinek listáját. Beépített segítô funkciók Azonnal látható, ha valamely alkatrészhez fényképes illusztráció tartozik - amelyet egy kattintással megtekinthet a képernyôn. AA/PDT A ( )

3 Normaidôk Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-B* Normaidôk ; amelyek segítségével könnyebben tudja ütemezni a mûhely munkáját Mindenki számára ismert az a helyzet, amikor egy javítás elôtt az ügyfél szeretné megtudni, mennyi ideig tart a mûvelet és mennyibe fog kerülni. Ez a kérdés nem jelenthet gondot - a Bosch ESI[tronic]-B segítségével azonnal megtudja a munka elvégzéséhez szükséges normaidôket, akár a kiegészítô munkálatokhoz is. Az ügyfél kérdésére így gyorsan és pontosan válaszolhat. ESI[tronic]-B: Normaidôk a napi mûhelymunkához átfogóan és áttekinthetôen. Az ESI[tronic]-B több mint 3,5 millió normaidôt tartalmaz, több mint 6 millió szöveges utalással kiegészítve, amelyek mintegy gyakrabban elôforduló személygépkocsira, illetve transzporterre vonatkoznak. A normaidôket egységes és áttekinthetô formában találja meg, a gyártótól függetlenül. ESI[tronic]-B: Nyilvánvaló elônyök egy mûhely számára az ajánlatkészítésben és a mûhely munkavállalásának tervezésében. A mûhely számára rendkívül elônyösek a különbözô gyártók autóihoz tartozó áttekinthetô és egységes normaidôk. Ügyfélorientált munkavégzés a javítási idôk és költségek gyors meghatározása révén. A rezsióradíj tetszôlegesen beállítható, a fizetôeszközzel együtt (forintra vagy euróra egyaránt). Rendszeres adatfrissítés biztosítja a állandó aktualitást. * Az ESI[tronic]-B szoftvert DVD-n forgalmazzuk. Normaidôk az összes autó körül végzett munkálathoz. Az ESI[tronic]-B alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

4 Az ESI[tronic]-B normaidô-katalógus mûködés közben : A munkavégzési idôk kiszámításának hatékony módszere Egyéni adatok használata Akár 3 különbözô rezsióradíjjal is számolhat, amelyek az újabb változtatásig tárolódnak. Mûhelyorientált Az összes alkatrész és rezsióradíj elérése egyetlen szempillantás alatt. Azonnal láthatja, mekkora az elvégzendô munkafolyamat idôigénye és mekkora költségekre számíthat az ügyfél. AA/PDT B ( )

5 ESI[tronic]-C: minden alkalmazási területre a megfelelô szoftvert Moduláris felépítésû rendszer Az ESI[tronic]-C sorozat átfogó kínálatából Ön minden esetben az egyéni szükségleteinek legmegfelelôbb kombinációt állíthatja össze. Példák: C9, az ideális megoldás: : teljes körû szolgáltatás úgy a hibakeresési útmutatók, mint a vezérlôegység diagnosztika területén egy KTS 520, 550 vagy 650 készülékkel ideális a mindennapi munkához. C7, dízeljavítók számára: A korszerû nagy nyomású rendszerek esetében a gépkocsin végzett diagnosztika nélkülözhetetlen. Egy KTS 520, 550 vagy 650 készülékkel kiegészítve tehát a C7-es modullal a megfelelô eszközzel láthat hozzá a dízel-robbanás kiaknázásához. Dízel befecskendezô rendszerek bôvített vizsgálati szoftvere a hibakeresés és a javítás során idôt és pénzt takaríthat meg. Az olyan közismert vizsgálati lehetôségek mellett, mint a hibatároló kiolvasása, a tényleges értékek kijelzése és az állítómû diagnosztika a következôket végezheti még el - kizárólag az ESI[tronic] segítségével: Alapbeállítások Mennyiségi összehasonlítás Kompresszióvizsgálat Alapjárat összehasonlítása Illesztési funkciók Használja ki a dízel-robbanás nyújtotta lehetôségeket! A korszerû nagy nyomású dízel rendszerek, mint például a common-rail, az adagoló-porlasztó egység diagnosztikája után a meghibásodott alkatrészeket vagy részegységeket saját mûhelyében is újra cserélheti. Modulok áttekintése: az ESI[tronic]-C nyújtotta választási lehetôségek C1 C2 C3 C4 C6 C7 C8 SIS (Service Informations System = szervizinformációs rendszer) Hibakeresési útmutatók tesztberendezés nélkül Komfortrendszer Fékrendszer Komfortrendszer Teljes körû SIS hibakeresési útmutatók Vezérlôegység diagnosztika a KTS 520, 550, 650 Bosch tesztberendezésekkel Benzinmotor Benzinmotor Dízelmotor Dízelmotor Fékrendszer AA/PDT C ( ) C9 Teljes körû SIS hibakeresési útmutatók Teljes körû KTS C12 C14 C15 C16 Különösen ajánlott mûhelykombináció

6 Jármûdiagnosztikai és SIS hibakeresési útmutatók Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-C jármûdiagnosztikai és SIS hibakeresési útmutatók *benzines, dízel motorvezérlésekhez, valamint fék- és komfortrendszerekhez Új technika a gépkocsikban. Új lehetôségek a jármûjavítás számára. A gépkocsi egyre inkább kerekeken guruló számítógépre kezd hasonlítani- ez pedig újabb kihívást jelent a mûhelyek számára. A szervizek számára kínálkozó új lehetôségeket csak a professzionális diagnosztikai rendszerek támogatásával használhatja ki. Ebben az idôt megtakarító szoftvereknek éppoly fontos szerepük van, mint a nagy teljesítményû diagnosztikai berendezéseknek. A Bosch KTS mûszercsaládja és az ESI[tronic]-C szoftver ideális alapja a minôségi és hatékony mûhelymunkának. KTS berendezések a professzionális diagnosztikához az ESI[tronic] szoftver támogatásával. A KTS 650 egy önálló, professzionális szintû diagnosztikai készülék, míg a KTS 520/550 segítségével egy kereskedelemben kapható PC vagy notebook alakítható át mûhelyteszterré (lásd az ESI[tronic] minimális rendszerkövetelményeinél, illetve a KTS család prospektusaiban). Egyszerû csatlakoztatás a gépkocsihoz 1 A dízel-robbanás kiváló üzleti lehetôség a korszerû dízelrendszerekkel felszerelt gépkocsik részaránya néhány év alatt meghaladhatja az 50 százalékot. Az öngyulladásos elven mûködô motorok folyamatos elôretörése új lehetôségeket nyit meg a mûhelyek elôtt. A KTS-sel és az ESI[tronic]-C szoftverrel végzett diagnosztika után a szervizek a korszerû dízelrendszer nagy értékû részegységeit cserélhetik ki, amivel számottevôen növelhetik alkatrészforgalmukat. Számítógépen alapuló tesztberendezések ideális kiegészítése Diagnosztikai lehetôségek bôvítésére, vagy más gyártók (szabványos csatolóáramkörökkel ellátott) berendezései esetén. A közelmúltban egy dízel befecskendezô rendszer részegységeit még tisztán mechanikus úton, esetenként pedig csak kiszerelt állapotban lehetett diagnosztizálni. A Bosch diagnosztikai berendezései (pl. a KTS 650) segítségével a legtöbb részegység vizsgálata beépített állapotban is elvégezhetô. Millió db , ,5 63, hagyományos rendszerek új dízel befecskendezô rendszerek 1 Soros/USB csatoló áramkör 2 Mérôzsinórok a kétcsatornás oszcilloszkóphoz 3 OBD diagnosztikai vezeték * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk.

7 ESI[tronic]-C: Jármûdiagnosztikai és SIS hibakeresési útmutatók megbízható és gyors hibaelhárítás Az ESI[tronic]-C átfogó információt kínál a benzines, dízel motorvezérlések, valamint fék- és komfortrendszerek hibaelhárításához. Ez a Bosch és más gyártók rendszereire egyaránt érvényes. A rendszerekre vonatkozó információ két csoportba van sorolva. Az egyik tartalmazza a SIS hibakeresési útmutatókat, míg a másik a vezérlôegység diagnosztikai szoftvert. Az ESI[tronic]-C moduláris felépítése lehetôvé teszi, hogy a kiterjedt kínálatból pontosan azt a kombinációt válassza ki, amelyre a mûhelymunka során szüksége lehet. A moduláris felépítés részletes leírását ennek a lapnak a hátoldalán találja meg. Az SIS hibakeresési útmutatók bármilyen személyi számítógépre azonnal telepíthetôk és használhatók. Az SIS-ben rejlô teljes potenciált azonban csak akkor tudja kihasználni, ha egy KTS 520 vagy KTS 550 készülékkel összekötve a vezérlôegység diagnosztikai programot is futtatja számítógépén. CAS (Computer Aided Service = vezetett hibakeresés) a vezérlôegység diagnosztika és az SIS hibakeresési útmutatók közötti intelligens összjáték. A hiba azonosítása után így azonnal az SIS hibakeresési útmutató megfelelô helyére léphet, majd célzottan kezdheti el a hibaelhárítást. ESI[tronic]-C: a vezérlôegység diagnosztikát és a hozzá tartozó hibakeresési útmutatót a CAS kapcsolja össze. A CAS a Computer Aided Service rövidítése, ami magyarul vezetett hibakeresésnek fordítható. A CAS egy egyedülálló kapcsolat a vezérlôegység diagnosztika és az SIS hibakeresési útmutatók között. Használat a során a javítandó gépkocsit már csak egyszer kell azonosítania. A program a KTS segítségével kiolvassa a vezérlôegységet, a hibakódok leírását a tesztberendezés szöveges formában adja meg. Egyetlen kattintással átléphet a vonatkozó hibakeresési útmutatóra, pontosan a megfelelô helyre. Az SIS ezután lépésrôl-lépésre mutatja a szükséges tennivalókat, a hibaelhárítás így következetesen végezhetô el. ESI[tronic]-C: Nyilvánvaló elônyök a megbízható hibaelhárításban A mûhely számára elônyös a gép által felkínált szisztematikus eljárásmód a benzines, dízel motorvezérlések, valamint fék- és komfortrendszerek hibaelhárítása során. Flexibilisen alkalmazható, mivel szabványos PC-n és a Bosch diagnosztika meglévô számítógépein egyaránt futtatható. Gyakorlatorientált, a talált hibakódok magyarázata szöveges formában olvasható a képernyôn. A munkavégzés szempontjából optimalizált, a diagnosztika eredményei közvetlenül kapcsolódnak az SIS hibakeresési útmutatókhoz. Moduláris felépítés, a benzines és dízel motormenedzsment rendszerek, valamint fékrendszerek szabadon választhatók. Rendszeres adatfrissítés biztosítja az állandó aktualitást. A Bosch és más gyártók rendszereihez

8 ESI[tronic]-C: egyszerûen kezelhetô, gyors és logikus felépítésû Strukturáltság Minden olyan rendszer megjelenik, amely a kiválasztott gépkocsiban található és amelyhez létezik hibakeresési útmutató. Aktuális és egyszerû dízel információk például az adagoló-porlasztó egységek (PDE) kiépítésének leírása. Kompetencia Az aktuális rendszerekre vonatkozó információkhoz a jármû gyártóján kívül csak a rendszer gyári beszállítójának van hozzáférése. Az Ön számára a Bosch a megfelelô partner. Gyakorlatorientált Minden információ a felhasználó számára elérhetô közelségben: hibakeresés az autótulajdonos panaszai alapján, az öndiagnosztika áttekintése, az elôírt értékek táblázata, elektromos kapcsolási rajzok és az alkatrészek beépítési helye. Az ESI[tronic]-C alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

9 Dízel alkatrészjegyzék Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-D* Dízel pótalkatrészek : A világ vezetô dízelrendszer gyártójának termékeire vonatkozó információk A Diesel adagoló kombinációk egyre igényesebbek, a nagyobb befecskendezési nyomások és pontosabban adagolt mennyiségek miatt a technika egyre bonyolultabb. Ezzel párhuzamosan emelkedik a javításukhoz, karbantartásukhoz szükséges szaktudás színvonala is. A Bosch-nak, a világ vezetô dízelrendszer-gyártójának ESI[tronic]-D szoftvere megbízhatóan támogatja a szakembereket, legyen szó dízeladagoló-kombinációk robbantott ábrájáról vagy egyedi alkatrészek katalógusáról. ESI[tronic]-D: Bosch dízel aggregátokról teljeskörûen és hajszálpontosan Több mint pótalkatrész-jegyzékkel, és több mint 1,1 millió cikkszámmal az ESI[tronic]-D a Bosch dízel termékek legátfogóbb katalógusa. Egy adott alkatrész azonosítása gyakran csak a részegység robbantott ábrájának ismeretében lehetséges. Ezt egyetlen kattintásra hívhatja elô, a részegységeknek megfelelôen logikus csoportokra bontva, teljes (csatolt) alkatrészjegyzékkel és rendelési számokkal együtt. ESI[tronic]-D: Közvetlen elônyök a Bosch dízel kombinációk teljes körû áttekintése révén, amelyet robbantott ábrák és alkatrészlisták segítenek. Dízel kombinációk világos áttekintése a egyedülállóan pontos (vektorgrafikában ábrázolt) robbantott ábráknak köszönhetôen. Precizitás a használat során, a dízel kombinációk részegységenként, majd pótalkatrészekig lebontva jeleníthetôk meg. Sokoldalúság, a nagy számú különleges funkciónak köszönhetôen, mint például a dinamikus cikkszámlista, a képnagyítási és zoom lehetôség. Kiegészítô elôny, hogy kikereshetô az is, melyik kombinációban használható még az adott pótalkatrész. Rendszeres adatfrissítés biztosítja az állandó aktualitást. * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk. Minden dízel-részegység javítással foglalkozó mûhely számára nélkülözhetetlen Az ESI[tronic]-D alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

10 Az ESI[tronic]-D dízel pótalkatrészek használat közben: A robbantott ábrákat a pontos grafikus ábrázolás teszi egyedülállóvá Áttekinthetôség A kiválasztott kombináció robbantott ábrája alapján rögtön azonosíthatja az egyes részegységeket (pirossal jelölve). Az egyes részegységeket ekkor részletesen is megtekintheti, sôt tetszôleges mértékben kinagyíthatja (zoom funkció). Precizitás AA/PDT D ( ) További különleges funkciók (mint például a Nagyító ) támogatják a dízelmûhely munkáját. Ennek segítségével gyorsan válthat a teljes nézet és a részletrajz között.

11 Elektromos alkatrészjegyzék Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-E* Elektromos alkatrészjegyzék : Az elektromos részegységek és pótalkatrészek teljeskörû áttekintése Az egyre nagyobb számban megjelenô autómodellek nagyon megnehezítik a mûhelyek számára, hogy naprakészek legyenek az elektromos hálózat alkatrészadatainak tekintetében. A Bosch ESI[tronic]-E szoftvere mindezt rendkívül egyszerûvé teszi: a rendszerben áttekinthetô formában találja meg az autóvillamossági pótalkatrészek összefoglalását. ESI[tronic]-E: A Bosch autóvillamossági részegységek áttekintése nagypontosságú ábrázolással Több mint alkatrészjegyzékkel és több mint cikkszámmal a Bosch autóvillamossági alkatrészek legnagyobb katalógusa. Egy adott alkatrész azonosítása gyakran csak a részegység robbantott ábrájának ismeretében lehetséges. Ezt egyetlen kattintásra hívhatja elô, részegységeknek megfelelôen logikus csoportokra bontva, teljes (csatolt) alkatrészjegyzékkel és rendelési számokkal együtt. * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk. ESI[tronic]-E: Nyilvánvaló elônyök a Bosch elektromos részegységek teljes körû áttekintése révén, amelyet robbantott ábrák és alkatrészlisták segítenek. Elektromos részegységek világos áttekintése az egyedülállóan pontos (vektorgrafikában ábrázolt) robbantott ábráknak köszönhetôen. Precizitás a használat során, a nagyobb elektromos egységek részegységenként, majd pótalkatrészekig lebontva jeleníthetôk meg. Sokoldalúság, a nagy számú különleges funkciónak köszönhetôen, mint például a dinamikus cikkszámlista, a képnagyítási és zoomolási lehetôség. Kiegészítô elôny, hogy kikereshetô, melyik kombinációban használható még az adott pótalkatrész. Rendszeres adatfrissítés biztosítja az állandó aktualitást. Minden elektromos részegység javítással foglalkozó mûhely számára nélkülözhetetlen Az ESI[tronic]-E alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

12 Az ESI[tronic]-E Elektromos alkatrészjegyzék használat közben: A robbantott ábrákat a nagypontosságú grafikus ábrázolás teszi egyedülállóvá Részletekbe menôen pontos A kiválasztott termék robbantott ábrája egyetlen kattintásra jelenik meg a képernyôn, az alkotó részegységek és alkatrészek az ábrán könnyen azonosíthatók. Dinamikus Amint a robbantott ábrán kijelölte a keresett alkatrész pozíciószámát, az alkatrészjegyzékek ablakában azonnal megjelenik a hozzá tartozó cikkszám. AA/PDT E ( )

13 Archív alkatrészjegyzékek Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-F* Archív alkatrészjegyzék : Régebbi termékek cikkszámai A nagy futásteljesítmény miatt éppen a régebbi gépkocsik áttekinthetetlenül széles piacán jelentôs a pótalkatrészigény. Egy mûhely számára a modellek nagy száma miatt egyáltalán nem könnyû feladat az egyes alkatrészek gyors azonosítása. A Bosch ESI[tronic]-F szoftvere fölöslegessé teszi a régi, papíralapú dokumentációban való hosszadalmas keresgélést. Ezzel Ön költséges munkaidôt takaríthat meg, a mûhelyben pedig mindig kéznél lehet a régi jármûvek alkatrészjegyzéke. Tartalom: hozzávetôleg archivált alkatrészjegyzék, amelyeket ebben a formában kizárólag az ESI[tronic]-F tartalmaz. ESI[tronic]-F: komfortosabb munka a mûhelyben Az ESI[tronic]-F arhivált formában tartalmazza az autóvillamosság, dízel és pneumatika régebbi alkatrészjegyzékeit. ESI[tronic]-F: Régebbi termékek pótalkatrész-listái és robbantott ábrái Archív alkatrészrajzok és archív pótalkatrész-listák egy helyen, kompakt és áttekinthetô formában. Elôfizetés nélkül az ESI[tronic]-F egyszeri megvásárlásával megszerzi a jogot a régebbi termékek javításához szükséges pótalkatrészjegyzék használatának örökös jogát. A rendszeres frissítés biztosítja a folyamatos aktualizálást. * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk. Az ESI[tronic]-F alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

14 Az ESI[tronic]-F dízel pótalkatrészek használat közben: Régebbi termékek cikkszámai digitalizált formában állnak az Ön rendelkezésére. Klasszikus A régebbi, vagy akár egészen régi termékek robbantott ábrái beszkennelve, digitális formában. Eredeti Az ábrákhoz tartozó eredeti alkatrészjegyzékek szintén szkennelt formában. AA/PDT F ( )

15 Részegységek javítási útmutatói Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-K*: Részegységek javítási útmutatói dízel és elektromos termékekhez ESI[tronic]-K: Részegységek javítási útmutatói" hasznos bôvítés a dízel- és a elektromos rendszerek javításához. Javítási útmutatók, szervizinformációk, szerviztáviratok a dízel és elektromos munkákhoz, pl. dízel adagoló-kombinációk, indítómotorok és generátorok javításához. A dízel és elektromos részegységek új javítási útmutatói 1998-tól már csak az ESI[tronic]-K szoftverrel hozzáférhetôk. Közvetlen kapcsolat a ESI[tronic]-D és ESI[tronic]-E szoftverekben lévô információhoz, például az alkatrészegyzékekhez, valamint a befecskendezô szivattyúk beállítási értékeihez (ESI[tronic]-W). A rendszeres frissítés biztosítja a folyamatos aktualizálást. Az ESI[tronic]-K a következô változatokban rendelhetô (különbözô jogosultsági kódokkal): K1 K1 dízel javítási útmutatók, a következô elemekkel: - szervizinformációk, - szerviztáviratok, - javítási útmutatók. K2 indítómotor/generátor útmutatók, a következô elemekkel: - szervizinformációk, - szerviztáviratok, - javítási útmutatók. K3 dízel és indítómotor/generátor teljes körû útmutatók (K1 és a K2 együtt) K1 dízel K2 indítómotor/generátor * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk. K3 teljes = K1 + K2 ESI[tronic]-K a dízel részegységek munkapadon való szerelésének professzionális munkaeszköze például az ESI[tronic]-W alapján végzett próbapadi ellenôrzés utáni javításhoz ESI[tronic]-K indítómotorok és generátorok szerelésének professzionális alapeszköze például az új, nagy teljesítményû KPS 004 Bosch indítómotor- és generátor-próbapaddal való vizsgálat kiegészítéseként Az ESI[tronic]-K alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

16 Készüljön fel a lehetô legjobban a dízelrobbanásra az ESI[tronic]-K segítségével legyen Önbôl is dízelspecialista. A dízelautók rohamos elterjedésének köszönhetôen a dízeljavítás ma már nem csak kis számú specialista kiváltsága. Az ESI[tronic]-K segítségével azonnal hozzáférhet a dízel részegységek javításához szükséges információkhoz. Az új ESI[tronic]-K Archiv szükségtelenné teszi a mikrofilmek alkalmazását 2002-ben jelent meg az ESI[tronic]-K Archiv, amely eddig csak mikrofilmeken elérhetô információkat tartalmaz. Az ESI[tronic]-K sok esetben tartalmaz az ESI[tronic]-K Archiv-ra vonatkozó utalásokat, amelyek egyetlen kattintásra automatikusan betöltôdnek. Mindig naprakészen AA/PDT K ( ) ESI[tronic]-K elôfizetés megkötése esetén az ESI[tronic]-K Archiv lemezt ingyenesen mellékeljük (egyszeri telepítést igényel).

17 Autómechanika Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-M*: Autómechanika a mûhelyben végzett autószerelési munkákhoz Az ügyfelek Öntôl gyorsan és mindenekelôtt korrekt módon elvégzett rutinfeladatokat várnak el, mint például egy olajcsere, mûszaki átvizsgálás vagy vezérmûszíj-csere. A mûhelyek számára ez megbízható javítási információk és beállítási adatok napi szükségletét jelenti. ESI[tronic]-M: Átfogó információk gyorsan és áttekinthetôen A pontos leírás alapján végezhetô hatékony munka elônyös a mûhely számára. A mûveleteket áttekinthetô ábrák segítik. Gyors hozzáférés, más ESI[tronic] alkalmazásokon keresztül is. Rendszeres adatfrissítés biztosítja az állandó aktualitást. ESI[tronic]-M: Egyértelmûen elônyös lehetôség az összes autószerelési munkafolyamat teljes körû áttekintésének köszönhetôen. Benzinmotoros és dízel gépkocsik mûszaki paraméterei. Személygépkocsik és könnyû haszonjármûvek futómûadatai, gyári specifikációkkal és keréknyomásértékekkel együtt. Személygépkocsik és könnyû haszonjármûvek idôszakos karbantartási adatai, szervizintervallumokkal és ábrákkal. Vezérmûszíjak: ki és beépítési útmutatók, FHP jelölések ábrái valamint vezérmûszíjak csereintervalluma. Idôszakos karbantartások ábrái, a gépkocsik emelési pontjaival, a váltó és a hátsó differenciálmû olajbeöntô és leeresztô nyílások záródugóinak elhelyezkedésével, ékszíjak befûzési ábráival. * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk.

18 ESI[tronic]-M Autómechanika : Az áttekinthetô leírások alapján a szervizelés gyorsabban elvégezhetô Informatív Minden adat és ábra egyetlen pillantással áttekinthetô: ezen a módon kell elvégeznie (a csereperiódus leteltével) a vezérmûszíj cseréjét. Átfogó Idôszakos karbantartási tervek, szervizintervallumokkal és ábrákkal könnyítik meg a karbantartási munkákat. AA/PDT M ( )

19 Komfortelektronikai kapcsolási rajzok Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-P* Komfortelektronikai kapcsolási rajzok : Megfelelô dokumentációval gyorsabban végezheti a munkáját Klímaberendezés, riasztókészülék, központizár-vezérlés, ülésfûtés, légzsák, világítási rendszer, tolótetô, ablakemelô, audiotechnika, tempomat, indításgátló... a gépkocsiba épített elektromos részegységek száma folyamatosan növekszik. Az elektromos rendszerek áttekintése részletes kapcsolási rajzok nélkül elképzelhetetlen. A Bosch ESI[tronic]-P szoftverével Ön gyors betekintést nyerhet az elterjedtebb európai, japán és amerikai gyártmányú gépkocsik elektromos rendszereinek kapcsolási rajzaiba. ESI[tronic]-P:... és vállalkozása már az autóelektronika területén is sínen lehet. Az ESI[tronic]-P nem csak részletes kapcsolási rajzokat kínál Önnek, de az alkatrészjegyzéket is megtalálja a részletes megnevezésekkel együtt. Mindezt több mint 60 jármûgyártó 550 modellsorozatának jármûvéhez, különféle kapcsolási rajz formájában. * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk. ESI[tronic]-P: A komfortelektronikai kapcsolási rajzok alkalmazásából eredô közvetlen elônyök A legtöbb gyártó adatait közös kezelô felület alatt egyesítô kapcsolási rajz gyûjtemény használata a mûhelyek számára nyilvánvaló elônyökkel jár. Nagyobb hatékonyság érhetô el a klímaberendezés, az ülésfûtés, a légzsák, a világítási rendszer, a tolótetô, az ablakemelô, a riasztó, a központizárvezérlés, a tempomat, az indításgátló és a hifi-audioberendezések kapcsolási rajzainak alkalmazásával. További elônyök a nagy számú különleges funkciónak köszönhetôen, mint például a dinamikus cikkszámlista, zoom-funkció, nyomtatási lehetôség. Rendszeres adatfrissítés biztosítja az állandó aktualitást. Komfortelektronikához az ideális megoldás Az ESI[tronic]-P alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A telepítése.

20 Az ESI[tronic]-P Komfortelektronikai kapcsolási rajzok használat közben: egységes kapcsolási rajzok minden autómárkához. Átfogó A kapcsolási rajzok jegyzékébôl (amely ebben az esetben 39 rajzot tartalmaz) azonnal kiválaszthatja a megfelelôt. Funkcionális AA/PDT P ( ) Az eddig ismert lehetôségek, mint a zoomolás és a görgetés mellett itt a dinamikus megjelenítés elônyeit is élvezheti. A kapcsolási rajzon kijelölt elem önmûködôen ki lesz emelve a cikklistában is.

21 Dízel beállítási értékek Gépjármû-felszerelések ESI[tronic]-W* Dízel beállítási értékek : Vizsgálati értékek a dízelspecialisták számára A Bosch ESI[tronic]-W szoftverével mintegy soros befecskendezô szivattyú kombináció és elosztórendszerû szivattyú beállítási adatait használhatja. A szervizelést és a munkálatokat segítô széles körû információk az ESI[tronic]-D (dízel alkatrészjegyzék) és az ESI[tronic]-K (részegységek javítási útmutatói) szoftverekhez kapcsolódnak. ESI[tronic]: Vizsgálati értékek és többletinformációk dízel kombinációkhoz Az ESI[tronic]-W használata során néhány kattintással a munkafolyamatnak megfelelô képernyôt és a mérési eredményeket jeleníti meg a monitoron. A szoftver összehasonlítja az elôírt és a tényleges értékeket, majd a tûréstartományon kívülieket piros színnel emeli ki. Szükség esetén kiszámítható a tényleges értékek átlagértéke, valamint az ahhoz viszonyított szórás is. Az adatokat a rendszer áttekinthetôen ábrázolja, majd az eltéréseket, valamint a tûréstartományok túllépését a mérési jegyzôkönyvben dokumentálja. A jegyzôkönyvezett mérésekkel az ügyfelei elôtt is alátámaszthatja a mûhely szakmai hozzáértését a dízel befecskendezô szivattyúk javításában. ESI[tronic]-W: Nyilvánvaló elônyök a dízel részegységek minôségi javítása és beállítása során A mûhely számára elônyös a Bosch-tól, a világ vezetô gyári beszállítójától származó legkiterjedtebb dízel adatbázis használata. A vizsgálati lépések technológia szerinti sorrendben való megjelenítése megkönnyíti a munkát. Teljes körû szolgáltatás, a mérési értékek meghatározásától a jegyzôkönyv nyomtatásáig. Gyakorlatorientált funkciók, mint például az átlagértékek, szórás meghatározása, a vizsgálati jegyzôkönyv összeállítása, valamint a tûréstartományon kívüli értékek kiemelése. Rendszeres adatfrissítés biztosítja az állandó aktualitást. * Az ESI[tronic] szoftvercsaládot DVD-n forgalmazzuk. Dízel vizsgálati értékek a Bosch-tól, a világ vezetô gyári beszállítójától a dízel rendszerek területén Az ESI[tronic]-W alkalmazásának elôfeltétele az ESI[tronic]-A és az ESI[tronic]-D telepítése.

22 Az ESI[tronic]-W napi használat közben: Szemléletes és professzionális a mérési értékek meghatározásától a jegyzôkönyv nyomtatásáig Szemléletes értékek megjelenítését mutatja. Az ellenôrzéshez a rendszer minden fontos elôírt értéket megad, amelyeket közvetlenül össze lehet hasonlítani a tényleges értékekkel. A tûréstartományon kívüli értékek színkiemeléssel jelennek meg. Professzionális AA/PDT W ( ) A munkafolyamatokra optimalizált kijelzés nélkülözhetetlen segítséget nyújt a szállított mennyiség meghatározásában. Amennyiben valamely henger szállított mennyisége a tûréstartományban van, a szám zöld színben, amennyiben azon kívül kívül lenne, úgy piros színben jelenik meg. A program közben kiszámítja az átlagértéket és meghatározza a szórást.

ÚJ! Zseniálisan egyszerű. ESI[tronic] 2.0 az új diagnosztikai szoftver a Bosch-tól

ÚJ! Zseniálisan egyszerű. ESI[tronic] 2.0 az új diagnosztikai szoftver a Bosch-tól ÚJ! Zseniálisan egyszerű. ESI[tronic] 2.0 az új diagnosztikai szoftver a Bosch-tól Univerzális: ESI[tronic] 2.0 diagnosztika, hibakeresés, javítás és karbantartás Gépjárműdiagnosztika aktív hibakereséssel:

Részletesebben

PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER INFORMATION SYSTEM

PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER INFORMATION SYSTEM PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER INFORMATION SYSTEM AUTOCOM INFO SYSTEM Bemutatjuk az Info System-et - a CARS és TRUCKS szoftver legjobb kiegészítését. Az Info System leírásokkal segít, hogy oldhatjuk

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Autóelektronikai műszerész szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 54 525 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma:

Részletesebben

Mozgékony és sokoldalú. Az új FSA 450 rendszervizsgáló. Bosch diagnosztika. ESI[tronic] szoftver. Szerviz oktatás. Műszaki tanácsadás

Mozgékony és sokoldalú. Az új FSA 450 rendszervizsgáló. Bosch diagnosztika. ESI[tronic] szoftver. Szerviz oktatás. Műszaki tanácsadás Mozgékony és sokoldalú. Az új FSA 450 rendszervizsgáló Bosch diagnosztika ESI[tronic] szoftver Diagnosztikai berendezések Szerviz oktatás Műszaki tanácsadás A Bosch új FSA 450 rendszervizsgáló készüléke

Részletesebben

ESI[tronic] 2.0 információ és gyakori kérdések

ESI[tronic] 2.0 információ és gyakori kérdések ESI[tronic] 2.0 információ és gyakori kérdések 1 ESI[tronic] 2.0 Létrejöttének okai Igen magas eladási számok és nagyon pozitív felhasználói visszajelzések a KTS 340 használhatóságával kapcsolatosan. Leegyszerűsített

Részletesebben

A teljes szoftvermegoldás a műhely jövője érdekében: ESI[tronic] a Bosch-tól

A teljes szoftvermegoldás a műhely jövője érdekében: ESI[tronic] a Bosch-tól A teljes szoftvermegoldás a műhely jövője érdekében: ESI[tronic] a Bosch-tól Az ESI[tronic]-kal időt és pénz takarít meg Egyszerű működés Gyors hozzáférés Átfogó piaci lefedettség Rendszeres frissítések

Részletesebben

WOW! 4.8.0 DVD. Milyen újdonságokat tartalmaz a 4.8.0-ás verzió:

WOW! 4.8.0 DVD. Milyen újdonságokat tartalmaz a 4.8.0-ás verzió: WOW! 4.8.0 DVD A 4.8.0-ás DVD kiadásával szeretnénk közreadni néhány frissítést és változást. A következő képernyőfotókkal szeretnénk egy elsődleges áttekintést nyújtani az új lehetőségekről és funkciókról.

Részletesebben

AA-SEA. KTS és ESI[tronic] Truck. Automotive Aftermarket

AA-SEA. KTS és ESI[tronic] Truck. Automotive Aftermarket AA-SEA 1 Tartalom A Bosch ajánlatának áttekintése a haszonjármű (Tgk.) piac számára Az új KTS Truck Az új ESI[tronic] Truck ZF adatbázis haszonjárművekhez Oktatás haszonjárművekhez Összegzés 2 Termékválaszték

Részletesebben

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A FÜGGETLEN SZERVIZEK SZÁMÁRA KÍNÁLT PEUGEOT MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A PEUGEOT a professzionális felhasználók*, a műszaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára elérhetővé teszi a

Részletesebben

Diagnosztika. Cikkszám: Cikkszám:

Diagnosztika. Cikkszám: Cikkszám: KTS 540-570 vezérlőegység diagnosztika KTS 540 vezérlőegység-diagnosztikai teszter PC-kapcsolat: Bluetooth, cserélhető, a KTS-be integrált ISO-CAN váltó adapter bővített Multiplexer-funkció fejlesztett

Részletesebben

WOW 4.9.0 változások és újdonságok

WOW 4.9.0 változások és újdonságok WOW 4.9.0 változások és újdonságok Változások az alaprendszerben: A WOW 4.9.0 verzióval elindítottunk egy frissítési eljárást, ami a wow 5.0.0-s verziótól fog teljes egészében működni. A technikai adatbázis

Részletesebben

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre

Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Autótechnikus szakma gyakorlati oktatásához OKJ száma: 55 525 01 A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanulók adatai

Részletesebben

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 34 525 02 Gépjármű mechatronikus Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja fel a nevét!

Részletesebben

A Robert Bosch Kft. 2009. február és július között a következő témakörökben rendezi meg a tanfolyamait:

A Robert Bosch Kft. 2009. február és július között a következő témakörökben rendezi meg a tanfolyamait: A Robert Bosch Kft. 2009. február és július között a következő témakörökben rendezi meg a tanfolyamait: Benzin befecskendező rendszerek A tanfolyam célja, hogy a résztvevők megismerjék a Bosch és nem Bosch

Részletesebben

Intent Autodiga akció

Intent Autodiga akció Intent Autodiga akció A2600 A-2600 Érintőképernyős autódiagnosztikai készülék, nyomtató funkció, MERCEDES, BMW, OPEL, VW / AUDI, MITSUBISHI, VOLVO stb... gépjárművekhez Gyári szintű diagnosztikai eljárásokhoz,

Részletesebben

Elméleti és gyakorlati tudásanyag a teljes felkészültséghez

Elméleti és gyakorlati tudásanyag a teljes felkészültséghez Elméleti és gyakorlati tudásanyag a teljes felkészültséghez A mérnök oktatásban és a gépjármű-technológiai képzésben egyre nagyobb szerepet kapnak a műszaki fejlesztések. Manapság a járművekben található

Részletesebben

A GÉPJÁRMŰIPARI SZAKMAI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÍNÁLT CITROEN MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ

A GÉPJÁRMŰIPARI SZAKMAI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÍNÁLT CITROEN MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A GÉPJÁRMŰIPARI SZAKMAI FELHASZNÁLÓK SZÁMÁRA KÍNÁLT CITROEN MŰSZAKI DOKUMENTÁCIÓ A CITROËN a gépjármű ipari szakmai felhasználók*, a mű szaki dokumentumok kiadói és a javítási felszerelések gyártói számára

Részletesebben

Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590. Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával

Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590. Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával Fókuszban a MEGOLDÁSOK KTS 560 / KTS 590 Vezérlőegység diagnosztika az ESI[tronic] használatával Élvonalbeli Vezérlőegység diagnosztika az optimális hatékonyságért Az új és erős KTS 560 és KTS 590 modulok

Részletesebben

Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors.

Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors. Bosch exchange Hatékony. Egyszerű. Gyors. A Bosch cserealkatrész-program Növekvő piac új üzleti lehetőségek A cserealkatrészek piacának alakulása 2000 2010 Változatlanul nagy az igény a hagyományos cserealkatrészek

Részletesebben

EURO 5: KTS - ESI[tronic]

EURO 5: KTS - ESI[tronic] EURO 5: KTS - ESI[tronic] 1 Tartalom Mi az EURO 5 Vezérlőegység-újraprogramozás Miért jobb a Bosch megoldása 2 Mi az EURO 5? Az Euro 5 egy új európai szabvány, mely emissziós határértékeket határoz meg

Részletesebben

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ

SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ SZERVIZ SZOLGÁLTATÁS SEBESSÉGVÁLTÓ Protruck Kft tevékenysége a haszongépjármű sebességváltók területén A Protruck Kft, mint a ZF magyarországi szervizképviselete, a haszongépjármű szektorban az alábbi

Részletesebben

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9

Niko érintőképernyő. Méret: 154 x 93mm (kb. 7 ) Felbontás: 800 x 480 pixel Képarány: 16:9 Niko érintőképernyő 1. Általános leírás A Nikobus érintőképernyő segítségével könnyen kezelhetővé válik a telepített épületautomatizálási rendszer. A képernyő könnyen felszerelhető a falra, csak 1 szerelő

Részletesebben

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER

AVL DICOM 4000. www.energotest.hu KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER AVL DICOM 4000 KOMBINÁLT 4 GÁZELEMZ ÉS FÜSTÖLÉSMÉR M SZER VS-4000-C-TYP-HU-01 Szállítási terjedelem: - Gázelemz és füstmér - DiSpeed 492-es fordulatszámmér - DiOBD 880-as mér modul - M szerkocsi - Mérésvezérl

Részletesebben

Automatikus feladatok modul

Automatikus feladatok modul Automatikus feladatok modul 1. Bevezetés... 2 2. Kijelölt feladat módosítása... 2 2.1. Adott feladathoz tartozó felhasználó(k) kiválasztása... 3 o Feladatkör esetén... 3 o Munkatárs esetén... 4 3. Feladat

Részletesebben

Intent Hungária Kft.

Intent Hungária Kft. DEC SuperScan II. Intent Hungária Kft. Az Átfogó Diagnosztika www.intent.hu 2006 Köszönjük megtisztelő érdeklődését a D.E.C. SS II. műszerünk iránt. cégünk folyamatosan bővíti termékpalettáját az igényeknek

Részletesebben

Feladat kezelő modul

Feladat kezelő modul Feladat kezelő modul 1. Bevezetés... 2 2. Folyamat... 3 2.1. Feladatok küldése... 3 o Általános feladat küldése... 3 o Egy vagy több partneres CRM feladat küldése... 9 2.1. Feladatok megjelenése... 13

Részletesebben

Valódi hajtóerőnk: A MEGOLDÁSOK. A járműdiagnosztikai eszközök új generációja: Bosch ESI[tronic], KTS, DCU

Valódi hajtóerőnk: A MEGOLDÁSOK. A járműdiagnosztikai eszközök új generációja: Bosch ESI[tronic], KTS, DCU Valódi hajtóerőnk: A MEGOLDÁSOK A járműdiagnosztikai eszközök új generációja: Bosch ESI[tronic], KTS, DCU Minden ami a vezérlőegység-diagnosztikához szükséges A Bosch diagnosztikai tesztkészülékek új generációja

Részletesebben

Oktatási terv: műszaki oktatás / SZEMÉLYGÉPKOCSI II. félév Tervezett időpont Kód Tanfolyam címe Tartalom Nap

Oktatási terv: műszaki oktatás / SZEMÉLYGÉPKOCSI II. félév Tervezett időpont Kód Tanfolyam címe Tartalom Nap Oktatási terv: műszaki oktatás / SZEMÉLYGÉPKOCSI 06. II. félév Tervezett időpont Kód Tanfolyam címe Tartalom Nap 06.06.30 P000F EPC EPC kezelése 06.07.06 06.07.05 T8E Szgk - GLC Plug in AKUBIS Motor M

Részletesebben

PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER

PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER PROFI GARÁZSIPARI INFORMÁCIÓS RENDSZER AUTOCOM INFO SYSTEM Bemutatjuk az Info System-et - a CARS és TRUCKS szoftver legjobb kiegészítését. Az Info System leírásokkal segít, hogy oldhatjuk meg a hibakód

Részletesebben

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató

HONDA K2D webmodulok. Használati útmutató HONDA K2D webmodulok Használati útmutató Tartalomjegyzék 1. ALKATRÉSZKERESKEDELEM, SZERVIZ... 3 1.1. ALKATRÉSZ WEBSHOP... 3 1.1.1. Bejelentkezés... 3 1.1.2. Keresés... 4 1.1.3. Rendelés... 6 1.1.4. Korábbi

Részletesebben

BEA 810 / 840 / 850. Üzemeltetési utasítás HU Bosch-Emisszió-Analízis

BEA 810 / 840 / 850. Üzemeltetési utasítás HU Bosch-Emisszió-Analízis BEA 810 / 840 / 850 Üzemeltetési utasítás HU Bosch-Emisszió-Analízis 2 HU BEA 810 / 840 / 850 A Tartalomjegyzék 1. Fontos tanácsok 3 1.1 Tanácsok a felhasználó részére 3 1.2 Biztonsági tanácsok 3 1.3 Elektromágneses

Részletesebben

Teljes felszerelés a dízel részegységek vizsgálatához

Teljes felszerelés a dízel részegységek vizsgálatához Bosch hozzáértő partner a műhelyfelszerelések területén Vezérlőegység-diagnosztika A Bosch fejlesztései a járműgyártás innovációinak szolgálatában Az autókban egyre nagyobb arányban jelen lévő elektronikus

Részletesebben

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1

Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 Hagyományos 500-as sorozatú tűzjelző központ Egyszerű, akár az 1x1 2 Egyszerűen telepíthető, beállítható, karbantartható és használható tűzjelző központ. LCD- kijelző az összes érzékelőzónára vonatkozó

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ NISSAN EPC-JE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

AZ ÖN ÚJ NISSAN EPC-JE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ AZ ÖN ÚJ NISSAN EPC-JE HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ JÁRMŰ AZONOSÍTÁSA A Microcat Live technológiájával működő Nissan EPC a tökéletes alkatrész-értékesítési rendszer. Első lépésként vessen egy pillantást a fő képernyőkre.

Részletesebben

Prop-tech MT-02 diagnosztikai Multi-teszter

Prop-tech MT-02 diagnosztikai Multi-teszter Prop-tech MT-02 diagnosztikai Multi-teszter A műszer egy új generációs, gyors áram- és feszültségértékeket mérését számítógépen megjelenítő diagnosztikai eszköz. A műszer tulajdonságai: 1, Akkumulátor

Részletesebben

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából

Tartozékok. A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából Tartozékok A Delphi többletszolgáltatások egész készletét kínálja annak érdekében, hogy a legjobbat hozhassa ki diagnosztikai megoldásából PRE-EOBD KÁBELADAPTEREK Lényeges eszköz minden Pre-EOBD (16 tűs)

Részletesebben

LD-CRIT típusú Common Rail injektor teszter. Használati utasítás 2013.01. LD-CRIT

LD-CRIT típusú Common Rail injektor teszter. Használati utasítás 2013.01. LD-CRIT LD-CRIT típusú Common Rail injektor teszter Használati utasítás 2013.01. LD-CRIT Tartalom Bevezető I. Biztonsági előírások II. Alaptartozékok III. Üzembe helyezés IV. Teszter funkciók IV/1 Injektor tesztelés

Részletesebben

A Bosch ESI[tronic] szoftver és működési környezete

A Bosch ESI[tronic] szoftver és működési környezete Korszerű vezérlőegység-diagnosztikai berendezések A Bosch ESI[tronic] szoftver és működési környezete Dr. Szabó József Zoltán Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar Mechatronikai

Részletesebben

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet

Tartalom. Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok. Bevezetés. Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt. Adatbázis szerkezet Konfiguráció menedzsment bevezetési tapasztalatok Vinczellér Gábor AAM Technologies Kft. Tartalom 2 Bevezetés Tipikus konfigurációs adatbázis kialakítási projekt Adatbázis szerkezet Adatbázis feltöltés

Részletesebben

Néhány termék a gyakorlatban Üzemeltetési, karbantartási hiányosságok tapasztalatai

Néhány termék a gyakorlatban Üzemeltetési, karbantartási hiányosságok tapasztalatai Néhány termék a gyakorlatban Üzemeltetési, karbantartási hiányosságok tapasztalatai Nagy Miklós 12. Haszongépjármű Műszaki Konferencia Várgesztes 2011.06.03. Knorr-Bremse Fékrendszerek Kft NEO diagnosztikai

Részletesebben

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció

Folyamat ésszerűsítés. Hidak a jövőbe. Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Folyamat ésszerűsítés Hidak a jövőbe Szerszámok / Méréstechnika / Automatizáció Küldetésünk Ön műszakilag igényes termékeket vagy alkatrészeket készít. Mi a gyártás hatékonyságáról és megbízhatóságáról,

Részletesebben

WIS műhelyinformációs rendszer kezelése 1

WIS műhelyinformációs rendszer kezelése 1 Tervezett időpont 09.0.5 09.0. Oktatási terv: műszaki oktatás / SZEMÉLYGÉPKOCSI Kód Tanfolyam címe Tartalom Nap P009F Szgk, Transzporter - Szervizfolyamatok - WIS 09. I. félév WIS műhelyinformációs rendszer

Részletesebben

MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára

MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára Multi Alarm Zrt. MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára MA-AgroGPS Teljeskörű megoldás minden gazdálkodó számára Az MA-AgroGPS a gazdálkodók igényei alapján kidolgozott, GPS járműkövetelésen

Részletesebben

Bosch: a jövő műhelypartnere

Bosch: a jövő műhelypartnere Bosch: a jövő műhelypartnere A Bosch innovációi 120 éve segítik a járművek mozgatását és juttatják el az embereket egyre biztosabban és nyugodtabb körülmények közt A pontból B-be. A Bosch Gépjármű-felszerelések

Részletesebben

Egyszerű hibafelvétel és gyors javítás Tehergépkocsi vezérlőegység-diagnosztika

Egyszerű hibafelvétel és gyors javítás Tehergépkocsi vezérlőegység-diagnosztika Egyszerű hibafelvétel és gyors javítás Tehergépkocsi vezérlőegység-diagnosztika KTS 800 Truck: Professzionális megoldás haszonjárművek számára A KTS 800 Truck és a tehergépkocsikhoz kifejlesztett ESI[Tronic]

Részletesebben

A gyártási rendszerek áttekintése

A gyártási rendszerek áttekintése SZÉCHENYI ISTVÁN EGYETEM GYŐR Gyártócellák (NGB_AJ018_1) A gyártási rendszerek áttekintése Bevezetés A tantárgy célja A gyártócellák c. tárgy átfogóan foglalkozik a gyártás automatizálás eszközeivel, ezen

Részletesebben

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink!

HÍRLEVÉL. Tisztelt Ügyfeleink! HÍRLEVÉL Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk a 2010 szeptemberében elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentumban megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg a hozzá tartozó használati

Részletesebben

Egy mindenkiért mindenki eggyel: Vezérlőegység-diagnosztika a Bosch új KTS 200-asával

Egy mindenkiért mindenki eggyel: Vezérlőegység-diagnosztika a Bosch új KTS 200-asával Egy mindenkiért mindenki eggyel: Vezérlőegység-diagnosztika a Bosch új KTS 200-asával Bosch diagnosztika ESI[tronic] szoftver Diagnosztikai berendezések Szervizoktatás Műszaki tanácsadás KTS 200: teljesen

Részletesebben

Foglalkozási napló. Motorkerékpár-szerelő 11. évfolyam

Foglalkozási napló. Motorkerékpár-szerelő 11. évfolyam Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Motorkerékpár-szerelő 11. évfolyam (OKJ száma: 34 525 0) szakma gyakorlati oktatásához A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának

Részletesebben

TERMÉK KÉP TERMÉK NÉV TERMÉK LEÍRÁS

TERMÉK KÉP TERMÉK NÉV TERMÉK LEÍRÁS Licota ATP-2047 kontroll lámpa Licota WT04093 Sztethoszkóp AT1142 gyújtószikra ellenőrző AT1198 szögmérő 1/2"-os csatlakozás Csavarok, anyák előre meghatározott szögben történő lehúzására alkalmazható.

Részletesebben

AUTODATA ONLINE NAPRAKÉSZ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK PROFI MŰHELYEK SZÁMÁRA. It's what we know

AUTODATA ONLINE NAPRAKÉSZ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK PROFI MŰHELYEK SZÁMÁRA. It's what we know AUTODATA ONLINE NAPRAKÉSZ TECHNIKAI INFORMÁCIÓK PROFI MŰHELYEK SZÁMÁRA It's what we know Több mint 20 éve Magyarországon Tisztelt Partnereink! Az Európai Unió által hatályba léptetett csoportmentességi

Részletesebben

FordEcat Gyors útmutató

FordEcat Gyors útmutató FordEcat Gyors útmutató Bejelentkezés Megjegyzés: Inserire il proprio nome utente assegnato e la propria password. Ezt követően válassza ki a nyelvet. Nome: prestare attenzione rispetta maiuscole/minuscole.

Részletesebben

Útmutató EDC kézivezérlőhöz

Útmutató EDC kézivezérlőhöz Útmutató EDC kézivezérlőhöz ALAPFUNKCIÓK A kézivezérlő használata során állítsa az EDC vezérlő előlapján található forgó kapcsolót 0 állásba. Ezáltal a felhasználó a kézivezérlő segítségével férhet hozzá,

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk!

HÍRLEVÉL. 2012.január. Tisztelt Ügyfelünk! HÍRLEVÉL 2012.január Tisztelt Ügyfelünk! Örömmel tájékoztatjuk a 2012 januárjában elkészült fejlesztéseinkről. A mellékelt dokumentum első felében megtalálja a változtatások rövid összefoglalóját, míg

Részletesebben

HELYI TANTERV. Gépjármű-villamosságtan

HELYI TANTERV. Gépjármű-villamosságtan HELYI TANTERV Gépjármű-villamosságtan 14. évfolyam 124 óra 1.1. A tantárgy tanításának célja A gépjármű-villamosságtan tantárgy tanításának célja, hogy olyan elméleti ismeretek birtokába jusson a tanuló,

Részletesebben

Profiktól Profiknak: képzési Program

Profiktól Profiknak: képzési Program Profiktól profiknak: Képzési program Előszó A világ egyre inkább felgyorsul rég elmúltak azok az idők, amikor a karburátort, megszakító érintkezőt vagy a gyújtási időpontot be kellett állítani. Ahhoz,

Részletesebben

WinSarc Irodai Vezérlőpult: - [Ügyfelek nyilvántartása]

WinSarc Irodai Vezérlőpult: - [Ügyfelek nyilvántartása] WinSarc Irodai Vezérlőpult: - [Ügyfelek nyilvántartása] A programot elsősorban a könyvelőirodák tudják hatékonyan alkalmazni a nagy tömegben, ismétlődően végzendő feladatok ellátására. A program a WinSarc

Részletesebben

Klímaszerviz-állomások ACS 863, ACS 763, ACS 753

Klímaszerviz-állomások ACS 863, ACS 763, ACS 753 Klímaszerviz-állomások ACS 863, ACS 763, ACS 753 UGRÁS A KLÍMASZERVIZELŐ ÁLLOMÁSOK KÖVETKEZŐ SZINTJÉRE ACS 863 R1234y Beépített hűtőközegelemző N 2 H 2 /N 2 alapú szivárgásellenőrző ACS 753 R134a Opcionális

Részletesebben

Vizsgálat és ellenőrzés

Vizsgálat és ellenőrzés 310-03 DIAGNOSZTIKA ÉS ELLENŐRZÉS SEBESSÉGSZABÁLYOZÓ BERENDEZÉS (TEMPOMAT) UID=G37692 2002.50 Mondeo A kapcsolási rajzokat és a csatlakozók ábráit lásd a kapcsolási rajzok mezőben 310-03,. Vizsgálat és

Részletesebben

ESI[tronic] hírlevél 2010/2. május

ESI[tronic] hírlevél 2010/2. május ESI[tronic] hírlevél 2010/2. május ESI[tronic] hírlevél 2010/2. május Tartalom 1. Újdonságok az ESI[tronic] 2010/2-es verzióban 3 1.1 Új vezérlőegység-diagnosztikai szoftver a 2010/2-es verzióval 3 1.2

Részletesebben

HELYI TANTERV. Járműkarbantartás

HELYI TANTERV. Járműkarbantartás HELYI TANTERV Járműkarbantartás 14. évfolyam 31 óra 1.1. A tantárgy tanításának célja A járműkarbantartás tantárgy tanításának célja, hogy olyan elméleti ismeretek birtokába jusson a tanuló, amely alapján

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Alapként a Szabálykönyv szolgál és minden szabálypont illusztrált videoklipekkel, összekapcsolva a megfelelő szöveges állományokkal.

Alapként a Szabálykönyv szolgál és minden szabálypont illusztrált videoklipekkel, összekapcsolva a megfelelő szöveges állományokkal. Multimédiás röplabda játékvezetői oktatási anyag Multimédiás röplabda játékvezetői oktatási anyag röplabda játékvezetők és játékvezetői oktatók és minden, röplabda szabályok iránt érdeklődő számára készült,

Részletesebben

Tiszta ügy Emisszióvizsgáló berendezések

Tiszta ügy Emisszióvizsgáló berendezések Tiszta ügy Emisszióvizsgáló berendezések Bosch diagnosztika ESI[tronic] szoftver Diagnosztikai berendezések Szervizoktatás Mûszaki tanácsadás BEA 850 BEA 150/250/350 BEA Mobil BDM 298 Moduláris emisszióvizsgálat

Részletesebben

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató

JLR EPC. Gyors kezdés útmutatója. Tartalom. Hungry Version 2.0. Lépésenkénti gyakorlati útmutató Képernyős útmutató JLR EPC Gyors kezdés útmutatója Tartalom Lépésenkénti gyakorlati útmutató.....2-7 Képernyős útmutató........8-10 Hungry Version 2.0 JLR EPC Gyors kezdés útmutatója 1. Az alkalmazásba való belépés Nyissa

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

Szerviz szoftverek Számítógépek alkalmazása szervizekben

Szerviz szoftverek Számítógépek alkalmazása szervizekben Szerviz szoftverek Számítógépek alkalmazása szervizekben Szerviztechnika és Üzemfenntartás 18. előadás Dr. Szabó József Zoltán Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Kar Mechatronikai

Részletesebben

75/2007 Elnöki Szabályzat. A gépjárművek és pótkocsik fékvizsgálatánál alkalmazott joghatályos mérések kiértékeléséről

75/2007 Elnöki Szabályzat. A gépjárművek és pótkocsik fékvizsgálatánál alkalmazott joghatályos mérések kiértékeléséről 75/2007 Elnöki Szabályzat Készítette: Közúti Jármű Főosztály 1. változat kiadásának időpontja: 2007. április 1. változat 2 0 0 7 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...2 1. A SZABÁLYZAT HATÁLYA, CÉLJA, VALAMINT

Részletesebben

INFO DIAG DIAGNOSZTIKAI MUSZER

INFO DIAG DIAGNOSZTIKAI MUSZER CITROËN INFO DIAG DIAGNOSZTIKAI MUSZER LEXIA PROXIA CD 29 AC / QCAV / MTD FILIÁLÉ / IMPORTOR / DR CITROËN MÁRKAKERESKEDO - Új jármu elokészíto. - Kampány koordinátorok. MÁRKASZERVIZ VEZETOK - Vevoszolgálati

Részletesebben

A rendszer új verziója lehetőséget nyújt az erőforrások Excel táblázatba exportálására és a táblázatban elvégzett ármódosítások betöltésére.

A rendszer új verziója lehetőséget nyújt az erőforrások Excel táblázatba exportálására és a táblázatban elvégzett ármódosítások betöltésére. NewSoft Team 9400 Sopron, Avar u. 10. Tel.: 06-30/364-8694 E-mail: newsoft@t-online.hu http://newsoft.hu KöVeT - építőipari költségvetés készítő rendszer Tisztelt Érdeklődő! A KöVeT építőipari költségvetés

Részletesebben

A PR-650 2. verziójának új funkciói HU

A PR-650 2. verziójának új funkciói HU A PR-650 2. verziójának új funkciói HU A második verzióban az itt bemutatott új funkciók kaptak helyet. A gép használata előtt figyelmesen olvassa el ezt az útmutatót és a PR650-es varrógéphez tartozó

Részletesebben

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei

ZF TERMÉKEK. Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás. elemei, alkatrészei ZF TERMÉKEK Hajtáslánc, felfüggesztés és kormányzás elemei, alkatrészei ZF Lenksysteme A ZF 1932-ben kezdte meg a kormányművek gyártását az amerikai Ross Gear & Tool társaság licensze alapján. 1950-ben

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

REMA TIP TOP Teljes körű nyomásellenőrző rendszer

REMA TIP TOP Teljes körű nyomásellenőrző rendszer TPMS: angol RDKS: német rövidítés, jelentése: abroncsnyomás ellenőrző rendszer. A továbbiakban az angol TPMS rövidítést használjuk. Bevezetés A Metal-Carbon Kft., a TIP TOP abroncsjavító anyagok magyarországi

Részletesebben

2015/4. Bartec TPMS diagnosztika és programozás

2015/4. Bartec TPMS diagnosztika és programozás A TPMS manager egyedülálló, a maximális szervizelőnyök szem előtt tartásával összeállított csomagot kínál az autótípusok széles körét kiszolgáló szervizek számára. Ismerje meg az Ön szervize számára is

Részletesebben

GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT

GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT SZERVIZBERENDEZÉSEK AutóTeszt Hungary Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. GARAGENT AUTÓTESZT HUNGARY KFT KATALÓGUS 1116 BUDAPEST, KONDOROSI ÚT 2/A., TEL.: (+36-1) 205-3668, 801-8160 FAX: (+36-1) 203-2475,

Részletesebben

A képernyő felbontásának módosítása

A képernyő felbontásának módosítása A képernyő felbontásának módosítása A folyadékkristályos megjelenítési (LCD) technológia jellegéből fakadóan a képfelbontás rögzített. A lehető legjobb megjelenítési teljesítmény elérése érdekében állítsa

Részletesebben

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján.

12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. 12/2013. (III. 29.) NFM rendelet szakmai és vizsgakövetelménye alapján. Szakképesítés, azonosító száma és megnevezése 54 525 01 Autóelektronikai műszerész Tájékoztató A vizsgázó az első lapra írja fel

Részletesebben

Szivattyúk Szerelvények Rendszerek. PumpMeter. Átlátható szivattyúüzemeltetés.

Szivattyúk Szerelvények Rendszerek. PumpMeter. Átlátható szivattyúüzemeltetés. Szivattyúk Szerelvények Rendszerek PumpMeter. Átlátható szivattyúüzemeltetés. 2 Bevezetés PumpMeter. Innováció a jobb átláthatóságért. Képzelje el, hogy egy új autó vásárlását tervezi. Az ideális modell

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS

KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS Mercedes, Renault és egyéb 3,5 tonna feletti gépjárművek karbantartásának, javításának elvégzése (BKV Zrt. T-94/16) KÖZBESZERZÉSI DOKUMENTUMOK III. KÖTET MŰSZAKI LEÍRÁS 2016. Közbeszerzési Útmutató MŰSZAKI

Részletesebben

Bosch diagnosztikai berendezések - a sikeres munka támogatására A Bosch jobb. Fôkatalógus

Bosch diagnosztikai berendezések - a sikeres munka támogatására A Bosch jobb. Fôkatalógus Bosch diagnosztikai berendezések - a sikeres munka támogatására A Bosch jobb Fôkatalógus Diagnosztika Visszatekintés A gyártmányellenôrzéstôl a diagnosztikáig A minôségellenôrzésnek hagyománya van a Bosch

Részletesebben

WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv

WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv CaIS integrált alkalmazáscsomag [M] rendszerekre WEBrendelés modul Felhasználói kézikönyv MV1 NoSQL multidimensional database and application Runtime System Project : WEB-CaIS ver 1.5 Cserpes Sajtműhely

Részletesebben

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet

Intelligens biztonsági megoldások. Távfelügyelet Intelligens biztonsági megoldások A riasztást fogadó távfelügyeleti központok felelősek a felügyelt helyszínekről érkező információ hatékony feldolgozásáért, és a bejövő eseményekhez tartozó azonnali intézkedésekért.

Részletesebben

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies

EuroTier Újdonságok, Fejlesztések. GEA Farm Technologies EuroTier 2012 - Újdonságok, Fejlesztések GEA Farm Technologies Tartalom 1. GEA DairyProQ - Az intelligens fejőállás-modul A különböző állásszerkezeti típusok teljes- és félautomatizált változatai 2. GEA

Részletesebben

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec.

Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához. Formula XT Cera Tec Hydra Tec. Új! Szerviztermékek fékek karbantartásához Formula XT Cera Tec Hydra Tec www.textar.com Mindent. Kivéve a kompromisszumokat. ELSŐ OSZTÁLYÚ FÉKEZÉSI TECHNOLÓGIA Ha első osztályú fékezési technológiát keres,

Részletesebben

Az ErdaGIS térinformatikai keretrendszer

Az ErdaGIS térinformatikai keretrendszer Az ErdaGIS térinformatikai keretrendszer Két évtized tapasztalatát sűrítettük ErdaGIS térinformatikai keretrendszerünkbe, mely moduláris felépítésével széleskörű felhasználói réteget céloz, és felépítését

Részletesebben

Demonstrációs preparált gépjármő LD-carB -

Demonstrációs preparált gépjármő LD-carB - Demonstrációs preparált gépjármő LD-carB - Pl. Volkswagen Polo 1,4 16V/85LE Comfortline 1.) Mőszaki jellemzık: Gyártmány: Volkswagen Típus: Polo 1.4i 16V/85LE Comfortline+ Használati jelleg: limuzin személygépkocsi

Részletesebben

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő

Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Gyors telepítési útmutató AC1200 Gigabit kétsávos WLAN hatótávnövelő Cikkszám EW-7476RPC 1-8. oldal Gyors telepítési útmutató 1. Csomag tartalma... 1 2. Rendszerkövetelmények... 1 3. LED állapot... 2 4.

Részletesebben

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar

OTOsuite. Telepítési útmutató. Magyar OTOsuite Telepítési útmutató Magyar Ez a dokumentum leírja miképp telepítse az OTOsuite szoftvert DVD-ről, pendrive-ról vagy tömörített fájlból. Rendszerkövetelmények 1,5 GHz processzor vagy gyorsabb (ajánlott:

Részletesebben

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel)

Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) Általános célra, kis és közepes forgalmú műhelyek számára (4-fejes mérés, 6 CCD kamerás mérés, kábeles adatátvitel) A mikroprocesszoros futómű-diagnosztizáló berendezés valamennyi személy és könnyű tehergépkocsi

Részletesebben

Ipari kondenzációs gázkészülék

Ipari kondenzációs gázkészülék Ipari kondenzációs gázkészülék L.H.E.M.M. A L.H.E.M.M. egy beltéri telepítésre szánt kondenzációs hőfejlesztő készülék, mely több, egymástól teljesen független, előszerelt modulból áll. Ez a tervezési

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

STEELMATE PTS400EX-F. Parkolást Segítő Rendszer. Gondolj a biztonságra, gondolj Steelmate-re...

STEELMATE PTS400EX-F. Parkolást Segítő Rendszer. Gondolj a biztonságra, gondolj Steelmate-re... STEELMATE PTS400EX-F Parkolást Segítő Rendszer Gondolj a biztonságra, gondolj Steelmate-re... Tartalom Felhasználói útmutató Fontos tudnivalók Nyilatkozat Termék bemutatás Főbb tulajdonságok Technikai

Részletesebben

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz

Garancia kiterjesztés és szervizszolgáltatások. Gondtalan szerviz és szervizszolgáltatások Gondtalan szerviz Ismerkedjen meg kínálatunkkal és válassza ki az Önnek megfelelőt! Garancia+ GARANCIA+ EASY SERVICE + A gyártó által előírt kötelező szervizátvizsgálások Hosszabbítsa

Részletesebben

VERTESZ Elektronika Kft. REGINFO 2 VHR regisztráló berendezések adatfeldolgozó rendszere

VERTESZ Elektronika Kft. REGINFO 2 VHR regisztráló berendezések adatfeldolgozó rendszere VERTESZ Elektronika Kft. REGINFO 2 VHR regisztráló berendezések adatfeldolgozó rendszere (Bemutató) 1. dia www.vertesz.hu VERTESZ tevékenysége - REMAG (1997) - VHX regisztráló család (VHR10-14, VHR 20-21,

Részletesebben

EAV v2.0 szoftver verzió újdonságok a v1.8.20 verzióhoz képest

EAV v2.0 szoftver verzió újdonságok a v1.8.20 verzióhoz képest EAV v2.0 szoftver verzió újdonságok a v1.8.20 verzióhoz képest Betegek keresése... 2 Csatolmány a betegkartonhoz... 2 Mérések összehasonlítása...3 Fejpontok... 4 Allergia teszt... 4 Balancer... 5 Étrend

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

INFO DIAG DIAGNOSZTIKA

INFO DIAG DIAGNOSZTIKA CITROËN DTAV INFO DIAG DIAGNOSZTIKAI DIAGNOSZTIKA LEÁNYVÁLLALATOK / IMPORTR ÚJ CITROËN gépjárm FORGALMAZÓK - Új gépjárm felkészít - Kampánykoordinátor HIVATALOS CITROËN MÁRKASZERVIZEK - Vevszolgálati vezet,

Részletesebben

MÁV-START Tudáspróba Felhasználói kéziköny

MÁV-START Tudáspróba Felhasználói kéziköny MÁV-START Tudáspróba Felhasználói kéziköny Tartalomjegyzék Bejelentkezés a tudáspróbára... 3 Kijelentkezés... 3 Megkezdett tudáspróba folytatása... 4 Tudáspróba kiválasztása... 5 Tudáspróba kiválasztása...

Részletesebben