Bödő Gábor Vezérigazgató. Sipos Tamás Vezérigazgató-helyettes

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bödő Gábor Vezérigazgató. Sipos Tamás Vezérigazgató-helyettes"

Átírás

1

2

3 Cégünk küldetése, hogy minél több embernek mutassuk meg egyedi koncepciónk segítségével, hogyan érhető el, és tartható fenn az egyén, vagy a család számára az anyagi biztonság. Felkészült menedzsmentünk, magasan képzett partnereinkkel közösen emberek tömegeit kívánja szakszerű és használható tanácsokkal ellátni a pénzügyek területén. Folyamatosan törekszünk az innovációra és egyediségre, hogy ügyfeleink kiszolgálásuk során érezzék azt a pluszt, amivel csak az EBC Zrt. ügyfelei rendelkeznek. Hisszük, hogy tanácsaink örömet, kényelmet és összpontosítást hoznak ügyfeleink életébe. Kizökkentjük a mindennapokból mindennapokból, más nézőpontot, elérhető pénzügyi terveket és célokat adunk mindenkinek. Ezért hisszük, hogy az EBC Zrt. és partnerei a civilizáció haladását segítő vállalat és szakemberek. Üzleti koncepciónk hatására ügyfeleink figyelmesebben és felelősebben kezdenek élni. Azon dolgok nagykövetei vagyunk, amelyek ügyfeleink életét közép és hosszú távon jobbá, biztosabbá és kényelmesebbé teszik. Ügyfeleinkkel, partnereinkkel úgy bánunk, ahogyan azt mi is elvárjuk másoktól a magunk részére, kölcsönösen megadva a tiszteletet, a megbecsülést a megállapodásoknak és a szerződéseknek mindenkor eleget téve. Bödő Gábor Vezérigazgató Sipos Tamás Vezérigazgató-helyettes

4

5 Webmail EBC saját üzleti levelező rendszere egyedi Domain névvel tesszük üzletivé partnereink kommunikációját. A felület gyors elérése működik az ORIGO START tanácsadói felületről. az EBC honlapjáról. Bármely levelező rendszerrel, okos telefonnal és tablettel is könnyedén szinkronizálható. Weboffice Webirodánk minden regisztrált partnerünknek naprakész jutalék információkat, ügyféladatokat ad, valamint az ügyféllisták elérése is itt lehetséges. Minden elszámolás és teljesítmény igazolás itt érhető el, valamint az állomány ápolása, esedékességek és fordulók is nyomon követhetőek a felületen. A rendszer alapja a BROKKA elszámolási rendszer, amellyel a felület folyamatosan szinkronizál, így partnereink naprakészek jövedelmük, és ügyfeleik kapcsán. Online vagyon Professzionális online felület, ahol tanácsadóink vagyon szerződéseket tudnak valós időben versenyeztetni. Az SK TREND által menedzselt felület folyamatosan kommunikál a biztosítók rendszereivel, így azonnali és biztos díjakat kalkulál, összehasonlítást végez. Így a döntés után a szerződés azonnal megköthető. A rendszerben 14 biztosító termékei érhetőek el, otthon, gépjármű kötelező biztosítás és casco, valamint utasbiztosítások területén. Elszámoló rendszer Az EBC ZRt. a BROKKA nyilvántartó és elszámoló rendszert használja, mely emberi beavatkozás nélkül, gyors és pontos elszámolást készít minden teljesítményről. A rendszer a kifizetéseket, a számlák elkészítését, a fordított számlázást tökéletesen menedzseli. Így partnereink az elszámolás napján láthatják jutaléklistájukat. A rendszer ezen kívül azonnali és gyors adatokat ad ügyfélszámokról, díjrendezettségről, várható jutalékokról. Belső hírlevél Az EBC Zrt. partnereit folyamatosan ellátja információkkal első kézből. Ezekben a hírlevelekben a vállalattal és az oktatással kapcsolatos hírek, de a pénzpiac friss információi is helyet kapnak. Hírlevélben is értesülhetnek partnereink az értékesítési TOP listákról, valamint az új versenykiírásokról. Irodahasználat Amennyiben partnereink az EBC irodáiban szeretnének tárgyalni, vagy adminisztrálni, megtehetik ezt díjmentesen, Budapesti és vidéki irodánkban. Itt előzetes egyeztetés alapján lehet tárgyalót foglalni, és mód van szakmai konzultációra is. Az irodák teljesen felszereltek, tárgyalási és egyéb eszközöket biztosítjuk.

6

7 A XXI. század az innováció alapjaira épül, szakmánkban sincs ez máshogy, ezért az EBC Zrt. törekedett arra, hogy olyan hátteret teremtsen, amely a tárgyalásban, a napi munkában, az üzletkötésben többet ad. ORIGO START felületünkön tudják partnereink végezni a tanácsadási tevékenységet, tervezhetnek, tanulhatnak, itt találnak meg minden segédanyagot, jelentkezhetnek képzésre, kezelhetik címanyagukat. Egy rendszer, mely a tanácsadóinknak készült, azért, hogy az ügyfelek kiszolgálásában megjelenjen az ügyfélélmény! A rendszer kalkulátorokkal és egy úgynevezett Pénzügyi Szabó tanácsadó modullal felépített termékajánló rendszer, mely pénzügyi analízis alapján egyedi, személyre szabható életpálya modellt tud kialakítani, az ügyfelek részére, melyről azonnal egy komplett cselekvési tervet állít össze a program. Ezen kívül a felületen elérhetők:

8

9 Fordított számlázás Partnereinknek nem kell a számlák kitöltésével foglalkoznia, hiszen fordított számlázásunk azonnal az elszámolást követően elkészíti azokat. Csökkentett adminisztrációval, hiba lehetőségek nélküli számlázási rendszert kínálunk. Természetesen így a jutalék kifizetés is gyorsabb, hiszen nem kell a számlát beküldeni, leadni és várni a feldolgozást, így nem a partnerünk idejét és pénzét igényli a számlaadás. Szerződések Egyértelmű, átlátható jutalékszabályzat és megbízási szerződés, melyben minden apró részlet le van írva. A szerződések minden kötelezettséget, valamint a könnyen kiszámítható franchise díjat is tartalmazzák. Nincsenek kivételezett vagy rendszeren kívüli megállapodások. Szerződéseink a piaci viszonyok figyelembevételével kerülnek felülvizsgálatra. A szerződések az MNB által támogatott és elvárt formában íródtak, amelyben a leírtakat kötelező érvényűnek tartja az EBC Zrt. önmagára nézve is. Háttértámogatás Támogatási rendszerek sora teszi sikeressé a Partnereket. Célunk, hogy folyamatosan egyre magasabb szinten szolgáltjuk ki azokat a partnereket, akik minket választanak. Értékesítési vezetőnk folyamatos koordinációval, az iroda a komplett back office rendszert adja, a hiánypótlások kezelését, a nyomtatványok rendelését is elvégezzük. Ezen kívül biztosítjuk a személyes coachingot és közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal. Ezen kívül lehetséges támogatási formáink: Call-Center támogatás Címanyag támogatás Specifikus, egyedi oktatások és képzések Ajánlatkészítő Sales asszisztens. Belső oktatások Két irányú oktatási rendszert kínálunk, mely tartalmazza a Szakmai Oktatások és a Személyes Fejlesztéseket is. Ezen kívül az EBC Pénzügyi Szabó egyedi szolgáltatási rendszer oktatását is elvégezzük. Ezen kívül rendszeres és ingyenes értékesítés technikai képzések, moduláris képzések, egymásra épülő rendszerrel és E-learning a hatékony időgazdálkodás érdekében. Ezen kívül évente több alkalommal csapatépítő tréningek, éves Szakmai Konferencia és Évzáró Bankett adja belső oktatásunk alapját. Pénzintézeti oktatások A szakmai tudás előny és az MNB által elvárt követelmény is, így figyelünk arra, hogy termékoktatásaink folyamatosak legyenek. Irányított információs, lényegre törő Biztosítói oktatásokat szervezünk és bonyolítunk le, melyek során lehetőséget biztosítunk az adott pénzintézet kapcsolattartóival is. Külső, biztosítói oktatásunk célja és lényege, hogy kiemelt termék és szolgáltatási versenyre ösztönözzük a Biztosítókat.

10

11 Az EBC Zrt. egy kidolgozott, egységes arculattal rendelkezik. Minden termékhez külön grafikai anyagot készítünk, partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a céggel, vagy a biztosítási piaccal kapcsolatos hírekről. Anyagaink professzionáls megjelenése, sok esetben sikeres üzletet eredményez. Weboldalunkat a legújabb trendeknek megfelelően építettük fel, informatív mégis közérthető nyelvezettel. Partnereink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakmai hozzáértésüket megmutassák a cég blogján. A legjobb cikkek bekerülnek az elektronikus Business Meeting Magazinba, amit minden ügyfelünknek kiküldünk. Online megjelenésünket folyamatosan fejlesztjük és ápoljuk. A keresőoptimalizálásnak és marketing kampányainkkal egyre több emberhez juttatjuk el cégünk pozítiv hírét.

12

13 Incentive Hagyományainkhoz híven évente minimum egy utazást szervezünk az EBC Zrt. promóciója keretében. Egyedi promóciókat hirdetünk ki minden évben több alkalommal. Év végén pedig díjazzuk legjobb értékesítőinket és partnereinket. Havi két elszámolás Fontosnak tartjuk, hogy partnereink gyorsan jövedelmükhöz jussanak, ezért havi 2 elszámolást teszünk lehetővé számukra. Így havonta két alkalommal kaphatnak jövedelmet, ami sokkal kiegyensúlyozottabb pénzügyi hátteret tud biztosítani. Állományápolás Ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében rendszeresített kapcsolattartásokkal, Online és direkt ügyfél támogatási rendszerekkel készülünk 2015 szeptemberétől. Ügyfeleink számára negyedévente friss híreket és információkat küldünk ki vállalatunkról és pénzintézeti partnereinkről. Jutalékok Üzleti modellünk alapját az átlátható jutaléktáblák és a forgalom arányos jutalékkulcsok adják. Nincs MLM rendszer, nincsenek elvárások és követelmények. Aki többet dolgozik, magasabb jutalékot kap. Számításunk és bónuszaink lapja egyedüli módon partnereink jutaléka. Fix jövedelem Szerződésünk lehetőséget ad a jól teljesítő partnerek számára, hogy fix havi jövedelemre is szert tegyenek jutalékukon felül akár minden hónapban. Ezen kívül üzletfejlesztési támogatással ösztönözzük a vezető partnereinket a jövedelem maximalizálásra.

Hátteret adunk az elképzeléseidhez

Hátteret adunk az elképzeléseidhez 01 Hátteret adunk az elképzeléseidhez Magyar tulajdonosok Szakmai Háttér Felépített Márka A vállalatnak magyar tulajdonosai, és irányítói Tulajdonosaink 15 év biztosítói hátteret Cégünk egyre ismertebb

Részletesebben

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató

E-DiscountGroup Partneri tájékoztató E-DiscountGroup Partneri tájékoztató Mi az E-DiscountGroup? Ahhoz, hogy erre választ adhassunk, azt írjuk körül elsőként, hogy mi nem. Ismer nagy kedvezménnyel terméket/szolgáltatást (összességében: ajánlatokat)

Részletesebben

MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Díjszabályzata. Jóváhagyta: Verzió:

MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság. Díjszabályzata. Jóváhagyta: Verzió: MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő Részvénytársaság Díjszabályzata Jóváhagyta: Verzió: 2018.11.23. A MARKETPROG Asset Management Befektetési Alapkezelő Zártkörűen Működő

Részletesebben

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN A SZERZŐI KÖNYVKIADÁS FORRADALMA II. Évad, 2. Szám, 2015. 07. A HÓDÍTÓ ÍR Egy kis whisky-történelem A TŐZSDEI ROBOT Barát vagy ellenség? INGYENES TECHNOLÓGIA ÉS ÜZLET MÁSKÉPP SPÓROLJUNK AZ IRODAI REZSIN

Részletesebben

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás

Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Infinety Online Média és Marketing Kft. Általános bemutatkozás Tartalom 1 Kik vagyunk, mit csinálunk 2 Mennyi látogatót érünk el 3 Szolgáltatásaink médiapartnereink részére 4 Miért csináljuk 5 Médiapartnereink

Részletesebben

HIRDETMÉNY V ÁLLALKOZÓ I SZÁ M L A V E ZE T É S KONDÍCIÓI

HIRDETMÉNY V ÁLLALKOZÓ I SZÁ M L A V E ZE T É S KONDÍCIÓI I. Számlacsomagok I./1. Üzleti Plusz számlacsomag jogi személyiséggel rendelkező vállalkozások számára Számlacsomag tartalma MC Electronic Business bankkártya + Netbank + SMS Havi egyenlegértesítő díja

Részletesebben

I. Számlacsomagok. - 0,58 %, min. 275 Ft - takarékszövetkezeten belülre

I. Számlacsomagok. - 0,58 %, min. 275 Ft - takarékszövetkezeten belülre I. Számlacsomagok I./1. Üzleti Plusz számlacsomag jogi személyiséggel rendelkező vállalkozások számára Számlacsomag tartalma MC Electronic Business bankkártya + Netbank + SMS Havi egyenlegértesítő díja

Részletesebben

Angol nyelvű kommunikációs munkatárs 2008

Angol nyelvű kommunikációs munkatárs 2008 Angol nyelvű kommunikációs munkatárs 2008 1. A cég bemutatása Szoftvert termék fejlesztő cég, amely réspiacra szállít prémium minőségű termékeket és nemzetközi piacra értékesít. A versenytársainkat azzal

Részletesebben

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM

VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM VELÜNK MINDEN ÖNRŐL SZÓL 2015 A TE ÁLMAID VELÜNK VALÓRA VÁLNAK TM FEDEZZEN FEL EGY RENDKÍVÜLI LEHETŐSÉGET! Szeretne vonzó lenni és szeretné jól érezni magát? Szeretne több pénzt keresni? Szeretne több

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2010 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U 2009. augusztusában megújult az Interpress Magazin honlapja. A magazin cikkei teljes

Részletesebben

AEGONdirekt.hu. Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon!

AEGONdirekt.hu. Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon! AEGONdirekt.hu Köszöntjük Önöket sajtótájékoztatónkon! Tartalom Zatykó Péter, AEGON Magyarország cégcsoport vezérigazgató Online biztosítási piaci helyzetkép Koncepció és stratégia Hagyományos és direkt

Részletesebben

Hitelnet - Jutalékstruktúra.

Hitelnet - Jutalékstruktúra. Hitelnet - Jutalékstruktúra www.eu-solar.hu Fogalommagyarázat E = szerződéskötésből származó egység (alap értékesítési mérőszám) DE = direkt szerződéskötésből származó egység Alapképzés = az első, egy

Részletesebben

A Mediaforce. A többit bízza ránk:

A Mediaforce. A többit bízza ránk: A Mediaforce Cégünk egyedi, testre szabott megoldásokat kínál vállalkozása fejlesztésére és marketingjének racionalizálására. A mindig túlterhelt vállalatvezetők válláról vesszük le a terhet integrált

Részletesebben

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer

eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer eshop v1.x webáruház és katalógus keretrendszer Legyen az Ön cégének is! Egyedi megjelenés, melyet az Ön igényeire alakítunk! Számítástechnikai webáruház és katalógus rendszer számítástechnikai viszonteladóknak.

Részletesebben

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN

MAGAZIN KIAJÁNLÓ. 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN MAGAZIN KIAJÁNLÓ 2015. december LAPSZÁMOK MAGYAR ÉS ANGOL NYELVEN PERSPECTIVE Lapunkon keresztül alternatív perspektívát adunk Olvasóinknak a jövő technológiai újításaihoz és a mögöttük fellelhető üzlet

Részletesebben

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel!

Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! Tarts lépést a fogyasztói igényekkel! KLIKKPATIKA CSOMAG Patika sorban állás nélkül A KlikkPatika Csomaggal olyan megoldást kínálunk, amellyel a mai fogyasztói igényeknek megfelelő kiszolgálást teszünk

Részletesebben

Biztosításközvetítés elektronikus felületen

Biztosításközvetítés elektronikus felületen Biztosításközvetítés elektronikus felületen Az MNB 5/2015. (V.5.). számú ajánlásának átültetése a gyakorlatba Elméleti és gyakorlati kihívások Sebestyén László vezérigazgató (Netrisk.hu Zrt.) online szekció

Részletesebben

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv

One-Line-Online The Green Line. Marketing Terv One-Line-Online The Green Line Marketing Terv Globális Üzlet One-Line-Online Marketing Terv One-Line-Online Marketing Terv Köszöntünk Ebben a füzetben megismerkedhetsz a One-Line-Online The Green Line

Részletesebben

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ

A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ A legigényesebbek platformja ÁLTALÁNOS PREZENTÁCIÓ EXP ASSET Az EXP ASSET egy olyan professzionális menedzserekbõl, kereskedõkbõl és elemzõkbõl álló csapat, amely tõkepiaci illetve kriptovaluta-kereskedéssel,

Részletesebben

EWISERFORECAST. Becslési modellünknek köszönhetően akár 1.05MFt/MW/év plusz bevételt garantálunk alapdíj nélkül! (

EWISERFORECAST. Becslési modellünknek köszönhetően akár 1.05MFt/MW/év plusz bevételt garantálunk alapdíj nélkül! ( EWISERFORECAST A napelemparkod jelene és jövője Teljes körű napelempark monitoring és adminisztráció A napelemes kiserőművek menetrendezése/adminisztrációja gyakran komplikált feladat, mivel több irányú

Részletesebben

Tisztelt Ügyfeleink! I november 1-ei hatállyal az alábbiakban megjelölt számlacsomagokat a továbbiakban a Bank nem forgalmazza:

Tisztelt Ügyfeleink! I november 1-ei hatállyal az alábbiakban megjelölt számlacsomagokat a továbbiakban a Bank nem forgalmazza: Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy az UniCredit Bank Hungary Zrt. (1054 Budapest, Szabadság tér 5-6., továbbiakban: a Bank) módosítja az alábbiakban megjelölt lakossági Kondíciós Listáit tekintettel

Részletesebben

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató

Online oktatsz az easylearn-ön. Egy platform több százezer hallgató Online oktatsz Online oktatsz az easylearn-ön Egy platform több százezer hallgató Jövőkép A jövő a modern e-learning Közösség az oktatásban Határtalan lehetőségek Az easylearn az online oktatás egy egészen

Részletesebben

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések

A SkyWay Capital társaság partnerprogramja. Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja Mindenkinek elérhető befektetések A SkyWay Capital társaság partnerprogramja ez egy - az önök által meghívott befektetők segítségével és partneri alapokon megvalósuló

Részletesebben

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..)

Megbízási szerződés. név: (adószám:. ) cím: (céges kapcsolat tartó:..) Megbízási szerződés A szerződést kötő felek, egyrészről: Név: Metz István ev. Székhely: 7130. Tolna, Deák F. u. 69. Adószám: 74358302-1-37 Nemzetközi adószám: HU74358302 Nyilvántartási szám: 39417096 Bankszámlaszám:

Részletesebben

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól

Easy Company termékcsalád. Már 9 900 Ft/hó-tól Easy Company termékcsalád Egyszerűbb, gyorsabb adminisztráció Átláthatóbb nyilvántartások Bárhonnan, bármikor elérhető Felhő alapú alkalmazás Felhasználóbarát kezelőfelület Hasznos kimutatások és elemzések

Részletesebben

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások.

CÉGBEMUTATÓ. Emberközpontú üzleti megoldások. CÉGBEMUTATÓ Emberközpontú üzleti megoldások. A Viapan Group tíz üzletágával Magyarország meghatározó humánerőforrás-szolgáltatója. Cégcsoportunk komplex és egyedülállóan innovatív szolgáltatás nyújt, amelynek

Részletesebben

Az IQvíz Tanácsadó Kft. bemutatja: ÚJ TERMÉKCSOMAGJÁT

Az IQvíz Tanácsadó Kft. bemutatja: ÚJ TERMÉKCSOMAGJÁT Az bemutatja: ÚJ TERMÉKCSOMAGJÁT Tartalomjegyzék A 2013-AS ÉV VÍZIKÖZMŰVES FELADATAI ELŐZMÉNYEK, JOGSZABÁLYI KÖTELEZETTSÉGEK AZ IQVÍZ ÚJ TERMÉKCSOMAGJÁNAK ELEMEI AMIT A TERMÉKCSOMAGGAL KAP REFERENCIÁINK

Részletesebben

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp

ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp ALITERA Ügyfélkapcsolati Kft. Támogatott kapcsolatok ügyfélkiszolgálás másképp Ügyfélkapcsolat fejlesztése ALITER = másképpen Alapítva: 2004. Ügyfélkapcsolati Fejlesztő Központ programja a minőségi ügyfélkapcsolatokért

Részletesebben

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ. Gazdaságfejlesztési eredmények, tapasztalatok és jó tanácsok a következő pályázati időszakra

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ. Gazdaságfejlesztési eredmények, tapasztalatok és jó tanácsok a következő pályázati időszakra MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Gazdaságfejlesztési eredmények, tapasztalatok és jó tanácsok a következő pályázati időszakra Biró Eszter, igazgató Budapest, 2013.12.11. Mai napunk célja 2007-2013

Részletesebben

A név egyet jelent a sikerrel! Legyen a DKV partnere.

A név egyet jelent a sikerrel! Legyen a DKV partnere. A név egyet jelent a sikerrel! Legyen a DKV partnere. Az együttműködés minden feltétele adott, ha: Ön töltőállomást, autómosót vagy más vállalkozást működtet, melyben a DKV termékportfólió járműspecifikus

Részletesebben

www.webbeteg.hu Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat

www.webbeteg.hu Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat Orvosoktól betegeknek, hitelesen! Egészségügyi információs és kommunikációs portál Médiaajánlat 2009 Tartalom 3 Bemutatkozás 4 Kinek szól a WEBBeteg? 5 A portál tartalma 6 Tartalmi elemek, alkalmazások

Részletesebben

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV

AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV AMWAY ÉRTÉKESÍTÉSI ÉS MARKETING TERV A TERV MEGÉRTÉSE 1 ÜZLETÜNK ALAPJA Az Amway Értékesítési és marketing terv a mai napig a vállalat alapítói, Rich DeVos és Jay Van Andel által 1959-ben kialakított első

Részletesebben

Egy szálloda értékesítési szervezete - A SALES CSAPAT -

Egy szálloda értékesítési szervezete - A SALES CSAPAT - Egy szálloda értékesítési szervezete - A SALES CSAPAT - Parti János MSZÉSZ XXXIX. közgyűlés 2013. május 8. A sales csapat SALES proaktív értékesítők: - corporate sales - MICE sales (local/intl) - travel

Részletesebben

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja

Minden egyes embernek befektetési lehetőség. A SkyWay Capital cég Partner Programja Minden egyes embernek befektetési lehetőség A SkyWay Capital cég Partner Programja A SkyWay Capital cég Partner Programja - a gyors és növekvő jövedelemhez jutást, valamint a bizalmi és a kölcsönösen előnyös

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja:

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: 2014.03.03. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft A kölcsön futamideje: 12-72 hónap Díjak

Részletesebben

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Stengl Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Stengl Kereskedelmi és Székhely: 7632 Pécs, Júlia u. 13. IV. em. 13. Tel: 06 30 758 75 16 Fax: 06 72 520 263 Tisztelt leendő Partnerünk! Kérem, engedje meg, hogy röviden bemutassuk cégünket. A Stengl Kereskedelmi

Részletesebben

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) eredményei Milos Katalin, igazgató Szentendre, 2013.10.29. GOP 1-3. prioritás Eredmények 2007-2013* 42 616 beérkezett

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu

MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA. www.szepsegbroker.hu MÉDIAAJÁNLAT SZAKEMBEREK SZÁMÁRA www.szepsegbroker.hu Érvényes: 2010. december 31-ig Dr. Szabó Judit Anna Gyógyszerész Szépség Bróker Mobil: 06 30 985 6602 E-mail: szabo.judit@szepsegbroker.hu A SzépségBróker.hu

Részletesebben

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS RÉGENS LOGISTICS NEMZETKÖZI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS Track JELLEMZŐK A Régens Track a nemzetközi vagy belföldi komplett- (FTL) és részrakományok (LTL) szállítmányozási feladatainak végrehajtását támogatja. Programunk

Részletesebben

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02.

H I R D E T M É NY. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. H I R D E T M É NY MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI KÖLCSÖN TERMÉKEKRE VONATKOZÓAN Hatálybalépés napja: 2015.02.02. 1 1. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft 2 000 000,- Ft A kölcsön

Részletesebben

Shopping Center Network

Shopping Center Network Shopping Center Network Egy lehetőség amivel bárki élhet, amivel bárki elérheti a célját, megvalósíthatja az álmait. Mennyire időszerű ez? Ezt döntse el Ön! Mire vágynak az emberek??? nyaralás új autó

Részletesebben

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT.

ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. ESETTANULMÁNY PYLON-94 KFT. Pylon 94 Kft. Zalaegerszeg Egyedi gyártás, kisszériás sorozatgyártás, 100% bérmunka 100% Magyar tulajdon 200 Fős létszám, (35 fő szellemi) 4.2 Mrd Ft forgalom Közel 300 aktív

Részletesebben

É r v é n y e s : 2 0 1 2. f e b r u á r 2 7 - t ő l

É r v é n y e s : 2 0 1 2. f e b r u á r 2 7 - t ő l H a t á l y o s : 2 0 1 2. f e b r u á r 2 7 - t ő l É s z a k T o l n a M e g y e i T a k a r é k s z ö v e t k e z e t H i r d e t m é n y e F o r i n t f o l y ó s z á m l a, e l s z á m o l á s i s

Részletesebben

Miért érdemes csatlakozni?

Miért érdemes csatlakozni? Miért érdemes csatlakozni? Az Internetes Vásárlás Napja szervezője bemutatja: A karácsonyi vásárlás nem gyerekjáték. De mi azzá tesszük, hogy több időt tölthess szeretteiddel! Koncepció Tavalyi évben először

Részletesebben

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás

E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számla Szerver szolgáltatás bemutató és díjszabás E-Számlázás E-Archiválás E-Hitelesítés RENDESWEB Fejlesztési és Tanácsadó Kft. Kinek ajánljuk az E-Számla Szerver megoldást? Az E-Számla Szerver megoldást

Részletesebben

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár

DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár DorCo Üzleti túravezetés Szakértői márkára épülő műhelyek 2015 tavasz-nyár Van egy tervem, tudom, mit kell tennem, de ha egyedül vagyok itthon, könnyen félredobom a tervemet. Ha egy olyan személy egyengeti

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

MARKETINGTERV KLIENS (K)

MARKETINGTERV KLIENS (K) MARKETINGTERV KLIENS (K) A honlapon való beregisztrálás pillanatától bárki tanulmányozhatja a személyes irodában elhelyezett információkat, megismerkedhet a SkyWay technológiájával, kérdéseket tehet fel

Részletesebben

ARKCONSULTING KFT. Tájékoztató NAGYKERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK számára

ARKCONSULTING KFT. Tájékoztató NAGYKERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK számára ARKCONSULTING KFT. Tájékoztató NAGYKERESKEDELMI VÁLLALKOZÁSOK számára Sz KOCKÁZAT BIZTONSÁG SZAKÉRTELEM BEVEZETŐ Egy jól működő vállalkozás elengedhetetlen alappillére az átlátható, hatékony, és mérhető

Részletesebben

DUN & BRADSTREET PORTFOLIO MANAGER

DUN & BRADSTREET PORTFOLIO MANAGER DUN & BRADSTREET PORTFOLIO MANAGER BISNODE A Portfolio Manager egy online kockázatkezelési elemző eszköz, amely összeköti ügyfelei felé irányuló számlaköveteléseit a D&B globális adatbázisában rendelkezésre

Részletesebben

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu

ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ. www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu ONLINE MÉDIAAJÁNLÓ www.interpressmagazin.hu www.elmebajnoksag.hu 2011 W W W. I N T E R P R E S S M A G A Z I N. H U Amíg az ember levegô nélkül csak per cekig képes élni, víz híján csak napokig, élelemtôl

Részletesebben

Az első öt végrehajtási helyszínre és a végrehajtás elért minőségére vonatkozó információk a 2018-as tárgyévre vonatkozóan

Az első öt végrehajtási helyszínre és a végrehajtás elért minőségére vonatkozó információk a 2018-as tárgyévre vonatkozóan Az első öt re és a végrehajtás elért minőségére vonatkozó információk a 2018-as tárgyévre vonatkozóan Az Erste Alapkezelő Zrt. eleget téve a MIFID II., valamint az ahhoz kapcsolódó EU rendeletekben foglalt

Részletesebben

Bemutatkozó anyag, referenciák

Bemutatkozó anyag, referenciák Sales Database Kft. Bemutatkozó anyag, referenciák A cégről A Vállalkozás 2007 óta foglalkozik webes alkalmazás fejlesztéssel, kezdetben egyéni vállalkozásként, majd 2010 óta Sales Database Kft. néven.

Részletesebben

H a t á l y o s : 2 0 1 1. a u g u s z t u s 1 - tıl

H a t á l y o s : 2 0 1 1. a u g u s z t u s 1 - tıl H a t á l y o s : 2 0 1 1. a u g u s z t u s 1 - tıl É s z a k T o l n a M e g y e i T a k a r é k s z ö v e t k e z e t H i r d e t m é n y e F o r i n t f o l y ó s z á m l a, e l s z á m o l á s i s

Részletesebben

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció

Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció Kisvállalati fizetési számla és MOTIVA Nyugdíjbiztosítás promóció /Promóciós szabályzat kisvállalati ügyfelek részére/ A CIB Bank Zrt. (székhely: 1027 Budapest, Medve u. 4.-14., cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041004)

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Kérjük figyelmesen olvassa el a Tájékoztatót, annak érdekében, hogy megértse, hogy hogyan kezeljük a személyes adatait és megismerje az adatkezeléssel kapcsolatos jogait. Az Eurosped

Részletesebben

VÁSÁRLÓINK SIKERE A KÖZÖS SIKERÜNK!

VÁSÁRLÓINK SIKERE A KÖZÖS SIKERÜNK! VÁSÁRLÓINK SIKERE A KÖZÖS SIKERÜNK! KÜLDETÉSÜNK VÁSÁRLÓINK SIKERÉNEK TÁMOGATÁSA A siker kulcsa a vevőcsoportonkénti eltérő termékés szolgáltatás igények megértése és azok biztosítása Partnereink számára.

Részletesebben

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ

MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ A Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) eredményei Milos Katalin, Pályázatkezelési igazgató Veszprém, 2013.12.05. GOP 1-3. prioritás Eredmények 2007-2013* 42

Részletesebben

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat:

Oldal 1 / 11. Üzletszabályzat: Oldal 1 / 11 Üzletszabályzat: Köszönjük, hogy megtisztelt minket a bizalmával, és regisztrált a G4 Partner Klubba. Az G4 Üzletszabályzat (továbbiakban Üzletszabályzat) célja, hogy tájékoztatást nyújtson

Részletesebben

AKTUÁLIS TRENDEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI INFORMÁCIÓSZERZÉSBEN. Az informált fogyasztó HealthPortalsAudit2013

AKTUÁLIS TRENDEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI INFORMÁCIÓSZERZÉSBEN. Az informált fogyasztó HealthPortalsAudit2013 ,,HATÉKONY EGÉSZSÉGÜGYI HONLAP ÉS KÖZÖSSÉGI OLDAL KÉSZÍTÉSE ÉS MŰKÖDTETÉSE ORSZÁGOS WORKSHOP KISS KATALIN SZINAPSZIS KFT. Budapest, 2014. szeptember 11. AKTUÁLIS TRENDEK AZ EGÉSZSÉGÜGYI INFORMÁCIÓSZERZÉSBEN

Részletesebben

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben.

Logisztikai. ellátási lánc teljes integrálására. Logisztikai szolgáltatók integrációja. B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben. Logisztikai szolgáltatók integrációja B2B hálózatokhoz a FLUID-WIN projektben Külső logisztikai szolgáltatók integrációja interdiszciplináris web-alapú platformon The logistic domai under the 6th Fram

Részletesebben

Ö N Ö K É R T F E J L E S Z T Ü N K

Ö N Ö K É R T F E J L E S Z T Ü N K ÖNÖKÉRT FEJLESZTÜNK ÖNÖKÉRT FEJLESZTÜNK A GFG Könyvelő és Tanácsadó Kft.-t azért hoztuk létre, hogy a cégcsoporthoz tartozó könyvelőirodák működését hatékonyabbá és jobbá tegyük, mind a magunk, mind ügyfeleink

Részletesebben

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft.

~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. ~ Teljeskörű otthon modernizáció ~ Egys z e r ű ség. Kén ye l e m. Biztonság. Cégbemutató 2018. InfoEconomic Informatikai és Szolgáltató Kft. Rólunk: A tulajdonos 2013-ban alapította a vállalkozást. Az

Részletesebben

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről!

E-CENTRAL SALES AUTOMATION. Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL SALES AUTOMATION Tudj mindent ügyfeleidről! E-CENTRAL MAGYARORSZÁG Alapítva: 2006. tulajdonosok Kerekes József ügyvezető, fejlesztés Dr. Kiss Ágnes Virág támogatás, tanácsadás Célunk: Hatékonyabbá

Részletesebben

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM

ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM E-szolgáltatások, E-ügyintézés 1 ELEKTRONIKUS KERESKEDELEM Mindazon eszközök és eljárások összességét, amelyekkel megvalósítható az áruk, termékek, szolgáltatások és ellenértékük

Részletesebben

Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ. Országos közlekedésbiztonsági akció

Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ. Országos közlekedésbiztonsági akció Látni és látszani 2017 egymásért TÁJÉKOZTATÓ Országos közlekedésbiztonsági akció TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS A LÁTNI ÉS LÁTSZANI ORSZÁGOS KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁGI KAMPÁNY 2012 ÓTA HÍVJA FEL A FIGYELMET EGY

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez

T Á J É K O Z T A T Ó. a Képviselő-testülethez 1 FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5./Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 19. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez a TÁMOP- 1.4.3-12/1-2012-0141,,e-KARRIER

Részletesebben

ENELFA - ENtrepreneurship by E-Learning For Adults. Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése

ENELFA - ENtrepreneurship by E-Learning For Adults. Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése Az ENELFA projekt eredményeinek hasznosítása, értékesítése A projekt jövőbeni hasznosíthatósága kétirányú: egyrészről a Továbbképzési és Szakképzési Központ segítségével külső körnek történő értékesítés,

Részletesebben

PRESZTÍZS. Pintér Zsuzsanna

PRESZTÍZS. Pintér Zsuzsanna PRESZTÍZS Pintér Zsuzsanna Miért pont a PRESZTÍZS? Az ügyfelek igényei szerint BIZTONSÁG Aviva: nagy és tapasztalt világcég Független vagyonkezelés Garantált eszközalap: Profitır Rugalmasan alakítható

Részletesebben

Üzleti úttal egybekötött utazás Dél-Afrikában

Üzleti úttal egybekötött utazás Dél-Afrikában Üzleti úttal egybekötött utazás Dél-Afrikában 1. Alapítás éve: 2000 2. Céljai: Elősegítse a Dél-Alföldi Régióban az információ technológia szolgáltatásainak elterjesztését, megismertetését, részt vegyen

Részletesebben

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017.

Rendkívüli innováció Ösztönző programok. Kiváló csapatunka. Európa Régió. Vállalati felelősségvállalás. Érvényes: 2017. Rendkívüli innováció Európa Régió Kiváló csapatunka 2017 2018 Ösztönző programok Vállalati felelősségvállalás Érvényes: 2017. július-tól 1 2017-2018 Ösztönző programok 600BV Platina Program Arany és Platina

Részletesebben

Elszámolás és számlázás /kivonat/

Elszámolás és számlázás /kivonat/ EasyCON Kft. ME 07-04 Minőségirányítási folyamatleírás Elszámolás és számlázás /kivonat/ A Minőségirányítási folyamatleírás az EasyCon Kft. tulajdona. A folyamatleírásban található információk a tulajdonos

Részletesebben

Készítette: Leiter Xavéria pályázati szakreferens

Készítette: Leiter Xavéria pályázati szakreferens Készítette: Leiter Xavéria pályázati szakreferens 1. Projektötlet, előkészítés 2. Megvalósítás Támogatás 3. Fenntartás Helyzetelemzés: igények, szükségletek, megoldandó probléma feltárása Célstruktúra:

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja:

H I R D E T M É N Y. MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: H I R D E T M É N Y MAGÁNSZEMÉLYEK RÉSZÉRE NYÚJTHATÓ SZEMÉLYI HITEL Hatálybalépés napja: 2013.01.01. Személyi kölcsön A kölcsön összege: 300.000 Ft - 2.000 000,- Ft A kölcsön futamideje: 12-72 hónap Díjak

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben.

A Scolvo DIRECT teljeskörű direkt marketing megoldást biztosít vállalata számára minden mobil eszközön alkalmazásként valamint weben és mobil weben. Scolvo DIRECT Scolvo termékeinkkel olyan mobil megoldásokat biztosítsunk ügyfeleink számára, melyek komoly értéket képviselnek a vállalati belső és külső folyamatok, valamint marketing és direkt kommunikáció

Részletesebben

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik!

www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! www.family-business.hu VÁSÁRLÓI KLUB FAMILY BUSINESS Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014.

TURISZTIKAI EGYESÜLET SZOLGÁLTATÁSAI 2014. TURISZTIKAI EGYESÜLET AI 2014. Gyenesdiási Turisztikai Egyesület H-8315 Gyenesdiás, Hunyadi u. 2. Tel.: +36 83/511-790 gyenesdias@tourinform.hu www.gyenesdias.info.hu Tisztelt Partnerünk! Gyenesdiás mára

Részletesebben

Bővült az Adaptive Média

Bővült az Adaptive Média 1 / 6 2013.12.03. 8:57 2013. December. 3., Ferenc, Olívia Főoldal Márkás beszélgetések Napi chart A hét képe Nézettség Kutatás Márka és jog Ez a branding 360 Bővült az Adaptive Média More Tetszik Share

Részletesebben

Testre szabható cafeteria megoldások

Testre szabható cafeteria megoldások Testre szabható cafeteria megoldások teljesítmény Növelje vállalata teljesítményét, és csökkentse HR adminisztrációját a Sodexo megoldásával! A különböző szolgáltató, illetve gyártó tevékenységet végző

Részletesebben

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai

AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA. a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai AZ UNICREDIT BANK HUNGARY ZRT. AJÁNLATA SZÁMLAVEZETÉSI ÉS PÉNZÜGYI SZOLGÁLTATÁSOKRA a Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara tagjai részére Az UniCredit Csoport Az UniCredit Csoport vezető

Részletesebben

É r v é n y e s : 2 0 1 2. d e c e m b e r 1 5 - t ő l

É r v é n y e s : 2 0 1 2. d e c e m b e r 1 5 - t ő l H a t á l y o s : 2 0 1 2. d e c e m b e r 1 5 - t ő l É s z a k T o l n a M e g y e i T a k a r é k s z ö v e t k e z e t H i r d e t m é n y e F o r i n t f o l y ó s z á m l a, e l s z á m o l á s i

Részletesebben

Karbonsemleges marketing csomag. A karbonsemlegesség megtérül

Karbonsemleges marketing csomag. A karbonsemlegesség megtérül Karbonsemleges marketing csomag A karbonsemlegesség megtérül Tegyen egy lépést a környezettudatosság felé, és a következő lépést a világ teszi meg Ön felé! Mérje fel és ellentételezze vállalkozásának károsanyag-kibocsátását,

Részletesebben

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen

Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Vevőszerző rendszer kulcsrakészen Szerezzen JOBB ügyfeleket! Válasszon olyan beszállítót, aki vevőket is küld a termékei mellé! Mit vár el egy Beszállító a marketing támogatás mellé? A komoly beszállítók,

Részletesebben

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra

BN Office Solution. Egy igazán jó megoldás számodra Portfólió BN Office Solution Egy igazán jó megoldás számodra A BN Office Solution tapasztalt szakértője az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... 1149 Budapest Egressy út 17-21. A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat.

Részletesebben

Energetikai szakreferens Éves jelentés 2018

Energetikai szakreferens Éves jelentés 2018 Energetikai szakreferens Éves jelentés 2018 Készítette: E.ON Gazdasági Szolgáltató Kft. Kempinski Hotel Budapest Zrt. részére. Tartalomjegyzék 1. Energiafelhasználás és költségek alakulása 2 1.1 Cégadatok

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.04.15 től. I. Kamatmértékek:

H I R D E T M É N Y. Hatályos: 2015.04.15 től. I. Kamatmértékek: H I R D E T M É N Y Vállalkozók, kisvállalkozók és egyéb szervezetek részére vezetett bankszámlák kamat -, jutalék és költségkondícióiról, valamint a vonatkozó betétbiztosítási feltételekről Hatályos:

Részletesebben

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y

Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y -------------------------------------------------------------------- Dél-Zalai Egyesült Takarékszövetkezet H I R D E T M É N Y (Forintban végzett műveletek) FIZETÉSI SZÁMLA VEZETÉS KONDÍCIÓI Lakosság és

Részletesebben

Dr. Péterfi Éva UNION VIG Biztosító Zrt. 2015.09.28. www.unionbiztosito.hu 1

Dr. Péterfi Éva UNION VIG Biztosító Zrt. 2015.09.28. www.unionbiztosito.hu 1 Biztosításkötés és közvetítés elektronikus felületen Elvárások, kérdések, gyakorlat az MNB ajánlásának tükrében XII. Biztosításszakmai Konferencia és Kiállitás 2015.09. 21-22. Dr. Péterfi Éva UNION VIG

Részletesebben

Brandtrend.hu médiaajánlat

Brandtrend.hu médiaajánlat Brandtrend.hu médiaajánlat 3333 Tartalom 1 Infinety bemutatkozás - Új portfólió az élvonalban! 2 Brandtrend.hu bemutatkozás 3 A Brandtrend.hu tartalmi elemei 4 A Brandtrend.hu strukturális felépítése 5

Részletesebben

Cafeteria szolgáltatások

Cafeteria szolgáltatások Cafeteria szolgáltatások Teljes körű cafeteria rendszer építés, tanácsadás. Nyilvántartó rendszer A Quick.Cafe elsősorban a munkavállalók cafeteria választásának megkön nyítését szolgáló szoftver. Interneten,

Részletesebben

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató

Email Marketing szolgáltatás tájékoztató Email Marketing szolgáltatás tájékoztató RENDESWEB Kft. Érvényes: 2013.03.01-től visszavonásig +3 20 A RENDES (273 337) Adószám: 12397202-2-42 Cégjegyzékszám: 01-09-7079 1. Minőség Nálunk legmagasabb prioritást

Részletesebben

A tér, ami megtérül...

A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... A tér, ami megtérül... Kedves Partnerünk! Köszönjük megtisztelő figyelmét. Engedje meg, hogy bemutatkozzunk és részletesen ismertessük Önnel ajánlatunkat. Kik vagyunk? A www.gazdaktere.hu

Részletesebben

MARKETING ÉS ÜZLETI RENDSZEREK VÁLLALATOKNAK, SPORTOLÓKNAK, MŰVÉSZEKNEK

MARKETING ÉS ÜZLETI RENDSZEREK VÁLLALATOKNAK, SPORTOLÓKNAK, MŰVÉSZEKNEK MARKETING ÉS ÜZLETI RENDSZEREK VÁLLALATOKNAK, SPORTOLÓKNAK, MŰVÉSZEKNEK A WOIMS rendszer komplex marketing megoldásokat kínál a gazdaság, sport és a művészet terén. Saját fejlesztésű termékeink a VIRTUAL

Részletesebben

ERSTE BLACK FRIDAY KERESKEDŐI SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI

ERSTE BLACK FRIDAY KERESKEDŐI SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI ERSTE Bank Hungary Zrt. Mikrovállalati Pénzforgalmi Hirdetmény 2 ERSTE BLACK FRIDAY KERESKEDŐI SZÁMLACSOMAG KONDÍCIÓI Közzététel: 2018. november 22. napján Hatályos: 2018. november 23. napjától I. Számlavezetés

Részletesebben

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ)

A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) A VÁLLALKOZÓK ÉS MUNKÁLTATÓK ORSZÁGOS SZÖVETSÉGE (VOSZ) TÁMOP 2.5.3.C-13/1-2013-0001 A MUNKÁÉRT! A VOSZ CÉLJAI Kedvező gazdasági környezet kialakítása Vállalkozások versenyképességének növelése Szolgáltatások

Részletesebben

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ

A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ A SEGÍTŐKÉSZ WEBPARKOLÓ ISMERTETŐ Ő www.web2auto.hu MI A WEB2AUTO? Járműtulajdonosok virtuális közössége Kényelmi szolgáltatás a felhasználók számára Elektronikus nyilvántartó és figyelmeztető rendszer

Részletesebben

Compinform Számítástechnikia árjegyzék Érvényes : 2012.01.01-től visszavonásig Web Számlázás Főkönyv-házipénztár Tárgyi eszközök Könyvelőirodák NYR.

Compinform Számítástechnikia árjegyzék Érvényes : 2012.01.01-től visszavonásig Web Számlázás Főkönyv-házipénztár Tárgyi eszközök Könyvelőirodák NYR. Számlázó program programok fajtái EXTEND - számla (szolgáltatások és készletek számlázása készletnyilvántartással) EXTEND vásárlás 22835 Ft 65000 Ft 85000 Ft 105000 Ft 125000Ft EXTEND BÉRLET bérlet / hó

Részletesebben

Pénzmosás, terrorizmus finanszírozásának megelőzése, csalásmegelőzés

Pénzmosás, terrorizmus finanszírozásának megelőzése, csalásmegelőzés Pénzmosás, terrorizmus finanszírozásának megelőzése, csalásmegelőzés tag kedvezményzetett/örökös Azonosítást végző Családi és utónév; születési név; születési helye és ideje; állampolgárság; anyja születési

Részletesebben