Bödő Gábor Vezérigazgató. Sipos Tamás Vezérigazgató-helyettes

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Bödő Gábor Vezérigazgató. Sipos Tamás Vezérigazgató-helyettes"

Átírás

1

2

3 Cégünk küldetése, hogy minél több embernek mutassuk meg egyedi koncepciónk segítségével, hogyan érhető el, és tartható fenn az egyén, vagy a család számára az anyagi biztonság. Felkészült menedzsmentünk, magasan képzett partnereinkkel közösen emberek tömegeit kívánja szakszerű és használható tanácsokkal ellátni a pénzügyek területén. Folyamatosan törekszünk az innovációra és egyediségre, hogy ügyfeleink kiszolgálásuk során érezzék azt a pluszt, amivel csak az EBC Zrt. ügyfelei rendelkeznek. Hisszük, hogy tanácsaink örömet, kényelmet és összpontosítást hoznak ügyfeleink életébe. Kizökkentjük a mindennapokból mindennapokból, más nézőpontot, elérhető pénzügyi terveket és célokat adunk mindenkinek. Ezért hisszük, hogy az EBC Zrt. és partnerei a civilizáció haladását segítő vállalat és szakemberek. Üzleti koncepciónk hatására ügyfeleink figyelmesebben és felelősebben kezdenek élni. Azon dolgok nagykövetei vagyunk, amelyek ügyfeleink életét közép és hosszú távon jobbá, biztosabbá és kényelmesebbé teszik. Ügyfeleinkkel, partnereinkkel úgy bánunk, ahogyan azt mi is elvárjuk másoktól a magunk részére, kölcsönösen megadva a tiszteletet, a megbecsülést a megállapodásoknak és a szerződéseknek mindenkor eleget téve. Bödő Gábor Vezérigazgató Sipos Tamás Vezérigazgató-helyettes

4

5 Webmail EBC saját üzleti levelező rendszere egyedi Domain névvel tesszük üzletivé partnereink kommunikációját. A felület gyors elérése működik az ORIGO START tanácsadói felületről. az EBC honlapjáról. Bármely levelező rendszerrel, okos telefonnal és tablettel is könnyedén szinkronizálható. Weboffice Webirodánk minden regisztrált partnerünknek naprakész jutalék információkat, ügyféladatokat ad, valamint az ügyféllisták elérése is itt lehetséges. Minden elszámolás és teljesítmény igazolás itt érhető el, valamint az állomány ápolása, esedékességek és fordulók is nyomon követhetőek a felületen. A rendszer alapja a BROKKA elszámolási rendszer, amellyel a felület folyamatosan szinkronizál, így partnereink naprakészek jövedelmük, és ügyfeleik kapcsán. Online vagyon Professzionális online felület, ahol tanácsadóink vagyon szerződéseket tudnak valós időben versenyeztetni. Az SK TREND által menedzselt felület folyamatosan kommunikál a biztosítók rendszereivel, így azonnali és biztos díjakat kalkulál, összehasonlítást végez. Így a döntés után a szerződés azonnal megköthető. A rendszerben 14 biztosító termékei érhetőek el, otthon, gépjármű kötelező biztosítás és casco, valamint utasbiztosítások területén. Elszámoló rendszer Az EBC ZRt. a BROKKA nyilvántartó és elszámoló rendszert használja, mely emberi beavatkozás nélkül, gyors és pontos elszámolást készít minden teljesítményről. A rendszer a kifizetéseket, a számlák elkészítését, a fordított számlázást tökéletesen menedzseli. Így partnereink az elszámolás napján láthatják jutaléklistájukat. A rendszer ezen kívül azonnali és gyors adatokat ad ügyfélszámokról, díjrendezettségről, várható jutalékokról. Belső hírlevél Az EBC Zrt. partnereit folyamatosan ellátja információkkal első kézből. Ezekben a hírlevelekben a vállalattal és az oktatással kapcsolatos hírek, de a pénzpiac friss információi is helyet kapnak. Hírlevélben is értesülhetnek partnereink az értékesítési TOP listákról, valamint az új versenykiírásokról. Irodahasználat Amennyiben partnereink az EBC irodáiban szeretnének tárgyalni, vagy adminisztrálni, megtehetik ezt díjmentesen, Budapesti és vidéki irodánkban. Itt előzetes egyeztetés alapján lehet tárgyalót foglalni, és mód van szakmai konzultációra is. Az irodák teljesen felszereltek, tárgyalási és egyéb eszközöket biztosítjuk.

6

7 A XXI. század az innováció alapjaira épül, szakmánkban sincs ez máshogy, ezért az EBC Zrt. törekedett arra, hogy olyan hátteret teremtsen, amely a tárgyalásban, a napi munkában, az üzletkötésben többet ad. ORIGO START felületünkön tudják partnereink végezni a tanácsadási tevékenységet, tervezhetnek, tanulhatnak, itt találnak meg minden segédanyagot, jelentkezhetnek képzésre, kezelhetik címanyagukat. Egy rendszer, mely a tanácsadóinknak készült, azért, hogy az ügyfelek kiszolgálásában megjelenjen az ügyfélélmény! A rendszer kalkulátorokkal és egy úgynevezett Pénzügyi Szabó tanácsadó modullal felépített termékajánló rendszer, mely pénzügyi analízis alapján egyedi, személyre szabható életpálya modellt tud kialakítani, az ügyfelek részére, melyről azonnal egy komplett cselekvési tervet állít össze a program. Ezen kívül a felületen elérhetők:

8

9 Fordított számlázás Partnereinknek nem kell a számlák kitöltésével foglalkoznia, hiszen fordított számlázásunk azonnal az elszámolást követően elkészíti azokat. Csökkentett adminisztrációval, hiba lehetőségek nélküli számlázási rendszert kínálunk. Természetesen így a jutalék kifizetés is gyorsabb, hiszen nem kell a számlát beküldeni, leadni és várni a feldolgozást, így nem a partnerünk idejét és pénzét igényli a számlaadás. Szerződések Egyértelmű, átlátható jutalékszabályzat és megbízási szerződés, melyben minden apró részlet le van írva. A szerződések minden kötelezettséget, valamint a könnyen kiszámítható franchise díjat is tartalmazzák. Nincsenek kivételezett vagy rendszeren kívüli megállapodások. Szerződéseink a piaci viszonyok figyelembevételével kerülnek felülvizsgálatra. A szerződések az MNB által támogatott és elvárt formában íródtak, amelyben a leírtakat kötelező érvényűnek tartja az EBC Zrt. önmagára nézve is. Háttértámogatás Támogatási rendszerek sora teszi sikeressé a Partnereket. Célunk, hogy folyamatosan egyre magasabb szinten szolgáltjuk ki azokat a partnereket, akik minket választanak. Értékesítési vezetőnk folyamatos koordinációval, az iroda a komplett back office rendszert adja, a hiánypótlások kezelését, a nyomtatványok rendelését is elvégezzük. Ezen kívül biztosítjuk a személyes coachingot és közvetlen kapcsolatot a tulajdonosokkal. Ezen kívül lehetséges támogatási formáink: Call-Center támogatás Címanyag támogatás Specifikus, egyedi oktatások és képzések Ajánlatkészítő Sales asszisztens. Belső oktatások Két irányú oktatási rendszert kínálunk, mely tartalmazza a Szakmai Oktatások és a Személyes Fejlesztéseket is. Ezen kívül az EBC Pénzügyi Szabó egyedi szolgáltatási rendszer oktatását is elvégezzük. Ezen kívül rendszeres és ingyenes értékesítés technikai képzések, moduláris képzések, egymásra épülő rendszerrel és E-learning a hatékony időgazdálkodás érdekében. Ezen kívül évente több alkalommal csapatépítő tréningek, éves Szakmai Konferencia és Évzáró Bankett adja belső oktatásunk alapját. Pénzintézeti oktatások A szakmai tudás előny és az MNB által elvárt követelmény is, így figyelünk arra, hogy termékoktatásaink folyamatosak legyenek. Irányított információs, lényegre törő Biztosítói oktatásokat szervezünk és bonyolítunk le, melyek során lehetőséget biztosítunk az adott pénzintézet kapcsolattartóival is. Külső, biztosítói oktatásunk célja és lényege, hogy kiemelt termék és szolgáltatási versenyre ösztönözzük a Biztosítókat.

10

11 Az EBC Zrt. egy kidolgozott, egységes arculattal rendelkezik. Minden termékhez külön grafikai anyagot készítünk, partnereinket folyamatosan tájékoztatjuk a céggel, vagy a biztosítási piaccal kapcsolatos hírekről. Anyagaink professzionáls megjelenése, sok esetben sikeres üzletet eredményez. Weboldalunkat a legújabb trendeknek megfelelően építettük fel, informatív mégis közérthető nyelvezettel. Partnereink számára lehetőséget biztosítunk arra, hogy szakmai hozzáértésüket megmutassák a cég blogján. A legjobb cikkek bekerülnek az elektronikus Business Meeting Magazinba, amit minden ügyfelünknek kiküldünk. Online megjelenésünket folyamatosan fejlesztjük és ápoljuk. A keresőoptimalizálásnak és marketing kampányainkkal egyre több emberhez juttatjuk el cégünk pozítiv hírét.

12

13 Incentive Hagyományainkhoz híven évente minimum egy utazást szervezünk az EBC Zrt. promóciója keretében. Egyedi promóciókat hirdetünk ki minden évben több alkalommal. Év végén pedig díjazzuk legjobb értékesítőinket és partnereinket. Havi két elszámolás Fontosnak tartjuk, hogy partnereink gyorsan jövedelmükhöz jussanak, ezért havi 2 elszámolást teszünk lehetővé számukra. Így havonta két alkalommal kaphatnak jövedelmet, ami sokkal kiegyensúlyozottabb pénzügyi hátteret tud biztosítani. Állományápolás Ügyfeleink maximális kiszolgálása érdekében rendszeresített kapcsolattartásokkal, Online és direkt ügyfél támogatási rendszerekkel készülünk 2015 szeptemberétől. Ügyfeleink számára negyedévente friss híreket és információkat küldünk ki vállalatunkról és pénzintézeti partnereinkről. Jutalékok Üzleti modellünk alapját az átlátható jutaléktáblák és a forgalom arányos jutalékkulcsok adják. Nincs MLM rendszer, nincsenek elvárások és követelmények. Aki többet dolgozik, magasabb jutalékot kap. Számításunk és bónuszaink lapja egyedüli módon partnereink jutaléka. Fix jövedelem Szerződésünk lehetőséget ad a jól teljesítő partnerek számára, hogy fix havi jövedelemre is szert tegyenek jutalékukon felül akár minden hónapban. Ezen kívül üzletfejlesztési támogatással ösztönözzük a vezető partnereinket a jövedelem maximalizálásra.

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON

DOKUMENTUMMENEDZSMENT PAPÍR NÉLKÜL, SZABADON WWW.ENIAC.HU Automatizált vállalati tevékenységek Átlátható üzleti folyamatok Könnyedebb irányítás Megalapozott vezetõi döntések Csökkenõ operatív feladatok Több idõ az üzletszerzésre Növekvõ ügyfél-elégedettség

Részletesebben

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is.

A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. A pénz forgatja a világot. Forgassa Ön is. Az AWD számos perspektívát kínál. Mindenekelôtt több pénzt. Mindannyiunknak megvannak a maga vágyai és céljai. És ez rendjén is van így, amíg ezeket meg tudjuk

Részletesebben

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer.

www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. www.abas.hu abas Business Suite A szerethető vállalatirányítási rendszer. Rugalmas és időtálló integrált vállalatirányítási rendszer kis- és középvállalatok számára Szoftver Kompetencia Módszertan Tartalom

Részletesebben

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING

Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Debreceni Egyetem Informatika Kar AZ E-MAIL MARKETING Témavezető: Dr. Erdey László Egyetemi docens Készítette: Bauch Réka Gazdaságinformatika Debrecen 2009 Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés...4

Részletesebben

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9

G S 1 M a g y a r o r s z á g. ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 G S 1 M a g y a r o r s z á g ü z L E T I j E L E N T é S 2 0 0 9 GS1 Hungary 2009 Tartalom Elnöki köszöntő A vezérigazgató összefoglalója Az operatív igazgató összefoglalója A GS1 MAGyArorSzáGról röviden

Részletesebben

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés

1 Bevezetés... 2. 3 Kiemelt referenciáink... 8 AlkotóPortál Develor Bástya könyvesbolt HTMIK Mobicom, grafikai tervezés 1 Tartalom 1 Bevezetés...... 2 2 A Yohhanan Graphics bemutatása....... 3 Szolgáltatásaink Online Marketing Arculatok kialakítása Statikus honlapok készítése Dinamikus honlapok készítése Animációk kivitelezése

Részletesebben

www.honlapbirodalom.hu Cégünk, a DBI Szoftver Kft. köztartozásmentes adózó!

www.honlapbirodalom.hu Cégünk, a DBI Szoftver Kft. köztartozásmentes adózó! 0 Csizmazia Gábor részére Tárgy: komplex honlapkészítés és online marketing árajánlat Árajánlat I. Üzleti honlapkészítés - alap honlap és a választható modulok - tárhely és domain név - üzleti levelezés,

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON TERÜLETILEG ILLETÉKES L ORÉAL PROFESSIONNEL KÉPVISELŐJÉHEZ: EXKLUZÍV PARTNER PROGRAM SZALONJA SIKERES FEJLESZTÉSÉÉRT

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON TERÜLETILEG ILLETÉKES L ORÉAL PROFESSIONNEL KÉPVISELŐJÉHEZ: EXKLUZÍV PARTNER PROGRAM SZALONJA SIKERES FEJLESZTÉSÉÉRT TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT FORDULJON TERÜLETILEG ILLETÉKES L ORÉAL PROFESSIONNEL KÉPVISELŐJÉHEZ: Budapest Budapest, Pest megye, Bács-Kiskun megye Budapest, Pest megye, Fejér megye, Komárom-Esztergom megye Gyôr-Moson-Sopron

Részletesebben

EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS

EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS EGY MINDENKIÉRT, EGY AKIT MINDENKI ÉRT KATALÓGUS F E D E Z Z E F E L A K E D V E Z M É N Y E K E T! 2 Ha lenne egy olyan cég, amely több, mint 20 év szakmai tapasztalattal, több, mint 20 év gyakorlattal

Részletesebben

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon

Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye. e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Szent István Egyetem Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar Budapesti Képzési Helye e-hr Humán Erőforrás Menedzsment elektronikus alapokon Belső konzulens: Fejér Tamás Társadalomtudományi Intézet Önálló

Részletesebben

Távmunka kiadvány 2014 TÁVMUNKA

Távmunka kiadvány 2014 TÁVMUNKA TÁVMUNKA Minden, amit érdemes tudni a távmunkáról A kiadvány a TÁMOP-5.5.1-B-11/2-2011-0314 kódszámú KAVICS Közösségi Alternatívák Völgységi Impulzív Családoknak című projekt keretében készült. Távmunka

Részletesebben

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN

PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN PARTNER AZ ÜZLETI EREDMÉNYESSÉG NÖVELÉSÉbEN juttatások ÉS ÖSZTÖnZŐ SZOLgÁLTATÁSOK SZOLGÁLTATÁSOK A MINŐSÉGI ÉLETÉRT A Sodexo a STOP Hunger Állítsuk meg az éhezést program keretében támogatja a Gyermekétkeztetési

Részletesebben

IT kontrolling. Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem. Gazdaság és Társadalomtudományi Kar

IT kontrolling. Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem. Gazdaság és Társadalomtudományi Kar Budapesti Műszaki- és Gazdaságtudományi Egyetem Gazdaság és Társadalomtudományi Kar IT kontrolling Csuhai Bernadett KGKIEG I. évfolyam Levelező tagozat Tartalom Tartalom...2 1. Bevezetés...3 2. Az információk

Részletesebben

kézikönyv az üzemi gyakorlatok és a munkaerő-piaci elhelyezkedést szolgáló képzések szervezéséhez 2007. Készült a ROP-3.3.1-05/1.

kézikönyv az üzemi gyakorlatok és a munkaerő-piaci elhelyezkedést szolgáló képzések szervezéséhez 2007. Készült a ROP-3.3.1-05/1. Minőségbiztosítási kézikönyv az üzemi gyakorlatok és a munkaerő-piaci elhelyezkedést szolgáló képzések szervezéséhez 2007. Készült a ROP-3.3.1-05/1.-2006-04-0003/36 pályázat keretében Összeállította: Preventio-Sport

Részletesebben

PROJECTMINE GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT. ÜZLETI ETIKAI DÍJ PÁLYÁZATA 2014. FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET

PROJECTMINE GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT. ÜZLETI ETIKAI DÍJ PÁLYÁZATA 2014. FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET PROJECTMINE GAZDASÁGI TANÁCSADÓ KFT. ÜZLETI ETIKAI DÍJ PÁLYÁZATA 2014. FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET BEVEZETÉS: FELSZÍNRE HOZZUK AZ ÉRTÉKEKET! 2014-et írunk, amikor is egy új korszak előtt állunk, mely

Részletesebben

Koordinációt és információcserét megalapozó IT résztanulmány

Koordinációt és információcserét megalapozó IT résztanulmány ÁROP-1.A.2/A-2008-0146 Koordinációt és információcserét megalapozó IT résztanulmány Készült az Alsózsolca város közigazgatási rendszerének a fejlesztése, a polgármesteri hivatal szervezeti átalakítása

Részletesebben

Társadalmi felelősségvállalási jelentés Szerencsejáték Zrt.

Társadalmi felelősségvállalási jelentés Szerencsejáték Zrt. Tartalomjegyzék 1 FELELŐS JÁTÉKSZERVEZÉS, KÖZSZOLGÁLATI SZEREPVÁLLALÁS 2 BEVEZETŐ 4 JELENTÉSTÉTELI ELVEINK 5 1. TEVÉKENYSÉGÜNK 6 2. KÜLDETÉSÜNK ÉS ÉRTÉKEINK 8 3. VÁLLALATIRÁNYÍTÁSI STRUKTÚRA 9 4. FELELŐS

Részletesebben

MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Szervezeti és Működési Szabályzat

MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság. Szervezeti és Működési Szabályzat MIKOM Miskolci Kommunikációs Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság Szervezeti és Működési Szabályzat 1 Tartalomjegyzék I. fejezetbevezető rendelkezések... 4 II. FejezetA MIKOM Nonprofit Kft. irányítási

Részletesebben

Modern vállalati folyamatmenedzsment rendszerek kis- és középvállalkozások számára

Modern vállalati folyamatmenedzsment rendszerek kis- és középvállalkozások számára Modern vállalati folyamatmenedzsment rendszerek kis- és középvállalkozások számára A magyarországi kis- és középvállalkozások jelenleg csak korlátozott mértékben alkalmaznak korszerű infokommunikációs

Részletesebben

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr.

MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009. Konzulens: Dr. MODERN ÜZLETI TUDOMÁNYOK FŐISKOLÁJA VERSENYTÁRSELEMZÉS ÉS HELYZETJELENTÉS AZ ONLINE MAGYAR BANKSZEKTORRÓL 2009 Konzulens: Dr. Kandikó József Főiskolai tanár Online marketing 2009 TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK...

Részletesebben

WEBFEJLESZTÉSI IRÁNYELVEK

WEBFEJLESZTÉSI IRÁNYELVEK K R E A T Í V K O M M U N I K Á C I Ó S Ü G Y N Ö K S É G WEBFEJLESZTÉSI IRÁNYELVEK Fingerprint Reklámügynökség» Webfejlesztési Irányelvek 2011» Áttekintés Áttekintés Jelen dokumentum ahhoz kíván segítséget

Részletesebben

2015. Tájékoztató : PANNON SAFE Kft. Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2015.

2015. Tájékoztató : PANNON SAFE Kft. Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2015. 1 2015. Tájékoztató : PANNON SAFE Kft Pannon Safe Kft 7623 Pécs, Rét u. 49 adószám:11868033-2-02 cégjegyzék:02-09-066534 Tel/fax: 72/222-010 2015. 2 FELHÍVÁS ÉS FIGYELMEZTETÉS A PANNON-SAFE ÜZLETI TITKAINAK

Részletesebben

CSR JELENTÉS 2011-2012

CSR JELENTÉS 2011-2012 CSR JELENTÉS 2011-2012 1 TARTALOM 1. A BUDAPEST BANK-CSOPORT 4 2. INTERJÚ ZOLNAI GYÖRGY VEZÉRIGAZGATÓVAL 6 3. A TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS TERÉN ELÉRT FŐBB EREDMÉNYEK 8 4. FELELŐS MŰKÖDÉS ÉS ÉRINTETTJEINK

Részletesebben

Pályázat. Provident Pénzügyi Zrt. Magyar PR Szövetség CSR Best Practice. Egy vállalat annyira felelős, amennyire felelősen az alaptevékenységét végzi.

Pályázat. Provident Pénzügyi Zrt. Magyar PR Szövetség CSR Best Practice. Egy vállalat annyira felelős, amennyire felelősen az alaptevékenységét végzi. 1 A Provident pályázata az MPRSZ CSR Best Practice megmérettetésre Pályázat Magyar PR Szövetség CSR Best Practice Egy vállalat annyira felelős, amennyire felelősen az alaptevékenységét végzi. Pályázó:

Részletesebben

Magyar Public Relations Szövetség CSR Best Practice 2014 pályázat

Magyar Public Relations Szövetség CSR Best Practice 2014 pályázat Magyar Public Relations Szövetség CSR Best Practice 2014 pályázat A Budapest Bank társadalmi felelősségvállalása 2014. május 31. A pályázott kategória: Nemzetközi cég magyar nagyvállalata Pályázati anyag

Részletesebben

Minőségiránytási kézikönyv

Minőségiránytási kézikönyv Sarkad Város Önkormányzata Bartók Béla Művelődési Központ és Könyvtár Sarkad Vár u. 2/b Tel.: 66/375-300 Fax:66/375-380 Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00494-2009 Minőségiránytási kézikönyv Jóváhagyta:

Részletesebben

Üdvözöljük a Vienna Life Biztosító világában!

Üdvözöljük a Vienna Life Biztosító világában! Üdvözöljük a Vienna Life Biztosító világában! TISZTELT PARTNEREINK! ÖRÖMMEL TÁJÉKOZTATJUK ÖNÖKET, HOGY A JÚNIUSBAN LEZÁRULT TULAJDONOSVÁLTÁST KÖVETŐEN OKTÓBER 1-JÉN HIVATALOSAN IS NEVET ÉS ARCULATOT VÁLTUNK.

Részletesebben

1.1. Az öngondoskodás, megtakarítás jelentősége

1.1. Az öngondoskodás, megtakarítás jelentősége Pénzügyi Iránytű Program Háttéranyag a 2013.09. havi tartalmakhoz Megtakarítások I. egyszerűbb termékek Az öngondoskodás, megtakarítás jelentősége Érdemes-e kisebb összegeket is félretenni? Tájékozódás

Részletesebben

II. MODUL. Üzleti terv készítési ismeretek. Fejlesztő: Pataki Ferenc D.A.R. DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ÎN 3 REGIUNI

II. MODUL. Üzleti terv készítési ismeretek. Fejlesztő: Pataki Ferenc D.A.R. DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ÎN 3 REGIUNI II. MODUL Üzleti terv készítési ismeretek Fejlesztő: Pataki Ferenc D.A.R. DEZVOLTARE ANTREPRENORIALĂ ÎN 3 REGIUNI Tartalomjegyzék Üzleti tervezéssel kapcsolatos alapfogalmak... 21 Az üzleti terv bevezető,

Részletesebben

TARTALOM. ÁROP 1.2.18 Szervezetfejlesztési Program

TARTALOM. ÁROP 1.2.18 Szervezetfejlesztési Program TARTALOM 1. BEVEZETŐ... 4 2. A CAF MODELL JELENTŐSÉGE, FELÉPÍTÉSE ÉS MŰKÖDÉSE... 5 3. A CAF MODELL GYAKORLATI ALKALMAZÁSÁNAK MENETE... 7 4. AZ ADOTTSÁGOK ÉRTÉKELÉSE... 9 1. KRITÉRIUM: VEZETÉS... 10 1.1.

Részletesebben